Is Nederland veiliger ?

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6216
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor Ali Yas » Wo Apr 12, 2017 10:16 pm

Ik vertik het me voor te bereiden op een aanslag. Ik heb een veel beter idee: laten we in Nederland eens werk maken van de contrajihad. En het strafbaar stellen van het gebruik van drugs waar je gek van kunt worden moet ook.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15653
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Apr 13, 2017 3:14 pm

Hoe overleef je een aanslag?

Lastig. Maar onze beschaving schijnt aan dit soort dagelijkse nieuws over aanslagen geen boodschap te hebben. Neem bijvoorbeeld Duitsland. Dat land kiest nog altijd voor de waterkraanwachter Frau Merkel. Zij is namelijk gepromoveerd op het proefschrift 'Dweilen met de kraan open.' Daarbij verzekert zij ons dat het onverstandig is om bij het kijken naar deze kermisattractie angstig toe te zien. Immers, zolang er nog dweilen te koop zijn heeft het Europese volk niets te vrezen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 38960
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor Mahalingam » Ma Apr 17, 2017 4:06 pm

Wonen nabij een flappentap. Het heeft zo zijn nadelen.
In Zevenhoven werden 10 woningeen ontruimd omdat explosieven waren achtergebleven na een mislukte plofkraak.
In Doetinchem werden na de plofkraak 6 woningen ontruimd.
Nergens is instortingsgevaar.
Zestien woningen ontruimd vanwege plofkraken
Tien daarvan staan in het Zuid-Hollandse Zevenhoven. Daar werden de daders bij de voorbereiding van de kraak gestoord door een beveiliger. Ze gingen er op een scooter vandoor, voordat ze de geldautomaat konden opblazen. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) rukte uit. Met een bomrobot maakte de EOD het explosief dat de daders hadden aangebracht onschadelijk. De bewoners van de tien huizen werden intussen ondergebracht in een zalencentrum. Inmiddels zijn zij weer terug in hun woningen.

In Doetinchem slaagden de krakers er wel in de pinautomaat open te breken. Toen de politie ter plaatse kwam, waren de daders al verdwenen. Het is niet zeker of ze geld uit de automaat hebben kunnen halen. Ook hier kwam de EOD in actie. Een kleine hoeveelheid explosief materiaal die was achtergebleven, werd op een veilige locatie tot ontploffing gebracht. Uit voorzorg werden zes woningen ontruimd.
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/04/17/zestien-woningen-ontruimd-vanwege-plofkraken-a1554819
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18909
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor King George » Ma Apr 17, 2017 5:22 pm

Ali Yas schreef:Ik vertik het me voor te bereiden op een aanslag. Ik heb een veel beter idee: laten we in Nederland eens werk maken van de contrajihad. En het strafbaar stellen van het gebruik van drugs waar je gek van kunt worden moet ook.

Denk je hierbij aan het maatschappelijk crack de Islam? Hoe je het ook wendt of keert: De Islam is een uiterst giftig ideologisch opiaat welke in het hoofd forse schade aan de hersenen toebrengt.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 38960
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor Mahalingam » Do Mei 04, 2017 11:10 pm

Er zijn twee Sint-Oedenroders (Sint-Oedenrodenaars?) opgepakt wegens jihad gedoe. Het is import uit Somalië.
Politie pakt deze terreurverdachten op in Sint-Oedenrode
De twee mannen werden opgepakt nadat zij in de gaten waren gehouden door de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD), meldt het Openbaar Ministerie. Dat de arrestatie nu pas openbaar is gemaakt, komt doordat de politie eerst verder onderzoek wilde doen naar de verdachten, laat politiewoordvoerder Wim de Bruin weten aan Elsevier.nl.

Om wie gaat het?
Volgens het Eindhovens Dagblad hebben beide mannen een Somalische afkomst. Het gaat om de 21-jarige Abdirahman en zijn logé Mohammed (22), die in Arnhem werd geboren. Ze leerden elkaar vier jaar geleden kennen in Kenia. Mohammed was daar op vakantie, Abdirahman reisde met zijn broer en zusje via Kenia naar hun moeder in Nederland. De twee raakten bevriend en hielden contact via WhatsApp. Mohammed kwam diverse keren bij Abdirahman in Sint- Oedenrode logeren.

Een uur na de arrestatie viel een zwaarbewapend politieteam het huis van Abdirahman binnen. Zijn broer, zusje en hun moeder werden gefouilleerd. De politie nam telefoons en laptops in beslag. Abdirahman werd kort verhoord en zat een nacht in de cel. De verdenkingen tegen hem lijken niet zwaar. De andere verdachte, de 22-jarige Mohammed, wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris wegens deelneming aan de terroristische organisatie Al-Shabaab in Somalië.

Mohammed zou sinds vorig jaar actief zijn geweest voor de islamitische terreurbeweging. Abdirahman heeft Mohammed nooit iets horen zeggen over terreur of Al-Shabaab. Ze hadden het alleen over meisjes en speelden het voetbalspel FIFA op zijn PlayStation.
http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/05/499152-499152/
Van Al-Shabaab mag voetballen helemaal niet. Is niet halal.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41288
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 05, 2017 12:17 am

Tienermeisjes aangerand na nachtje stappen: “We gaven hem vuistslag om erger te voorkomen”

TIM VAN DAMME, 4 mei 2017

Afbeelding
Alexandra V. (17) en Lore U. (17) werden in de nacht van 21 op 22 april aangerand op het Vredeplein. - Van Damme

Twee tienermeisjes uit Aalst zijn aangerand op het Vredeplein in Aalst. De feiten dateren van twee weken geleden, maar raakten nu pas bekend. Het tweetal werd ongewenst betast en gekust door een man van vreemde origine. “We hebben hem een vuistslag verkocht om erger te voorkomen”, klinkt het.

Het was in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 april dat Alexandra V. (17) en Lore U. (17) het slachtoffer werden van ongewenste intimiteiten. De twee tieners hadden die nacht gefeest in verschillende danscafés toen ze om 3.30 uur besloten om te voet naar huis te gaan.

"Ik bleef die nacht bij Alexandra slapen. We moesten om 4 uur thuis zijn", zegt Lore. Toen het tweetal over het Vredeplein wandelde, merkte Alexandra op hoe een man van vreemde origine schuin achter hen liep. "Plots kwam hij achter ons aan en gaf hij een harde tik op ons achterwerk. We wilden weglopen, maar hij greep me bij de haren en nam mijn pols stevig vast", getuigt Lore. Alexandra verkocht de man een rake vuistslag om hem af te weren. "Daarop verloor hij grip en kon Lore ontkomen. Maar toen werd ik aan de haren getrokken en geslagen. We belandden uiteindelijk op de grond, waarop Lore de politie belde".

Passanten
Twee passanten snelden de meisjes in nood te hulp. "De man die ons betastte en sloeg, deed plots alsof er niets aan de hand was. Hij vertelde de passanten dat hij enkel 'hallo' wilde zeggen. Hij bleef enorm kalm en wou me plots knuffelen. Toen hij me eenmaal stevig vast had genomen, begon hij me te kussen. Eerst op de wang, later ook op de mond", zegt Alexandra. Kort voor de politie ter plaatse was, lukte het de meisjes om hem weg te duwen. "In plaats van weg te lopen, bleef hij gewoon staan. De politie kon hem dan ook snel oppakken", klinkt het.

Weer vrij
Het duurde tot vorige week donderdag voordat de twee tieners het verhaal aan hun ouders vertelden. "We schaamden ons voor wat er ons was overkomen". Hun ouders besloten om meteen naar het politiekantoor te stappen en klacht in te dienen. Daar kregen we te horen dat de dader enkel zijn roes in de cel had moeten uitslapen. Hij is weer vrij, maar wordt uitgenodigd voor verhoor. Pas als hij ontkent kunnen de camerabeelden opgevraagd worden. Wie de twee passanten waren, weten we niet. We hopen dat ze zich alsnog bij de politie melden".

Een bron dicht bij het onderzoek laat weten dat dergelijke strafdossiers maar al te vaak geseponeerd worden. Net daarom besloten de tieners samen met hun ouders om het verhaal publiek te maken. Burgemeester Christoph D'Haese reageert ontsteld en hoopt dat het parket - waar momenteel een onderzoek loopt - het sluitstuk van de justitiële ketting kan geven.

"Als de feiten bewezen verklaard zijn, hoop ik dat het dossier niet op de te grote hoop van geseponeerde dossiers terechtkomt", klinkt het.

http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-aals ... -a3148645/

Er staat dat ze aangerand werden door een man van 'vreemde origine'. Meer staat er niet over de mogelijke achtergrond van de dader. Is dat een allochtoon? :thinking:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71992
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor Ariel » Vr Mei 05, 2017 12:23 am

Over de familie in Sint-Oedenrode.

Abdirahman snapt er de ballen niet van. Hij wilde met z'n logee Mohamed met de bus naar de McDonalds in Eindhoven, maar belandde woensdagavond als terreurverdachte met handboeien om en geblinddoekt in een auto van het arrestatieteam.

En hij deed niks. Ze praatten nooit over terroristen. ,,Alleen over meisjes", zegt Abdirahman.

Waarom namen ze Abdirahman mee als ze z'n vriend verdenken?", vraagt zijn broertje zich af. Had Mohamed dan opgepakt toen hij vorige week zondag op Schiphol landde, vindt zus Deega. Ze vragen zich af wat de buurt nu van hen denkt. Want een uur na de aanhouding viel een zwaarbewapend politieteam met bivakmutsen hun huis binnen. Het maakte veel indruk op omwonenden. Abdirahim, Deega en hun moeder werden in de keuken gefouilleerd.

Abdirahman maakt zich zorgen over zijn toekomst. Bang dat het label 'terrorist' aan hem blijft plakken. Zijn broertje: ,,Dat is niet zomaar een woord."


De getroffen familie. Pa is niet in beeld. Dat is maar goed ook, want anders had de bank veel voller gezeten.

Spoiler! :
Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18909
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor King George » Zo Mei 14, 2017 11:08 am

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18909
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor King George » Zo Mei 14, 2017 8:47 pm

Op last van de politie van Dumpert verwijderd, maar op YouTube is de mishandeling van een jongen met krukken door een Marokkaan in Monnickendam nog steeds te zien. Saillant detail: Dankzij Dumpert is de dader gepakt.

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7505
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor xplosive » Do Mei 18, 2017 8:41 am

 

Een meerderheid van de wijkagenten in Nederland vindt dat de georganiseerde misdaad in de steden vrijwel geen strobreed in de weg wordt gelegd.
Dat blijkt uit een onderzoek van twee wetenschappers van de Politieacademie in Apeldoorn in opdracht van de Nationale Politie. Volgens de wijkagenten wordt het werk van geüniformeerde agenten belemmerd dor een tekort aan rechercheurs, schrijft de Volkskrant.

Het onderzoek bestond uit enquêtes en veldwerk. 65 politiemensen werden geïnterviewd en 325 vulden een vragenlijst in. Ruim 70 procent van de ondervraagde politiemedewerkers komt in de dagelijkse praktijk "veel criminelen die veel te weinig worden aangepakt" tegen.

"Politiemensen zien in hun werkgebied veel criminele families, kopstukken en netwerken, zonder dat zij ertegen kunnen optreden en zonder dat andere politiemensen dat doen", zeggen onderzoekers Judith van Valkenhoef en Edward van der Torre. "Het gaat meestal om drugs, waarmee verschrikkelijk veel geld wordt verdiend. Ze zien jongens die zich onaantastbaar wanen. Daar liggen ze wakker van."

Te weinig rechercheurs
Hoewel het probleem al langer bestaat, blijkt uit het onderzoek dat de komst van de Nationale Politie in 2013 de zaken heeft verergerd. De basisteams van de Nationale Politie gebruiken wijkagenten als frontlinie in de strijd tegen criminaliteit. Zij weten meestal precies wie de criminelen zijn in hun buurt, maar om de verdachten langdurig te volgen zijn rechercheurs in burger met specialistische apparatuur nodig. Die ontbreken vaak.

Een andere oorzaak is volgens de onderzoekers dat wijkagenten tegen te veel bureaucratie oplopen als zij hun verhaal proberen aan te kaarten op hogere niveaus binnen de politie.

Dilemma's
De Nationale Politie stelt tegenover de Volkskrant dat er sprake is van dilemma's. "Wij moeten dagelijks keuzes maken en helaas blijft daarbij ook werk liggen. De vraag die wij moeten beantwoorden is of het toevoegen van meer rechercheurs een oplossing is."

De medewerkers van de basisteams hebben volgens de Nationale Politie al een opsporingstaak en moeten oplossingen elders worden gezocht. "Wij kunnen de totale capaciteit van de politie niet beïnvloeden. Dat is een verantwoordelijkheid van de minister."

Ik ben wel benieuwd of die "criminele famillies" waar hier naar gerefereerd wordt "heel toevallig" merendeels islamitisch zijn.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71992
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor Ariel » Di Mei 23, 2017 11:54 am

Het zal je maar gebeuren. :shock:

Vrouw (30) slachtoffer van steekincident in Zoetermeer

Zoetermeer - Een 30-jarige Zoetermeerse is maandag 22 mei omstreeks 20.00 uur aan de Broekwegschouw, in het Binnenpark, door een onbekende man bij haar keel gegrepen en gestoken met een scherp voorwerp.

De vrouw is in het ziekenhuis behandeld aan haar verwondingen en heeft aangifte gedaan van poging doodslag.

Het slachtoffer wandelde langs het water van de Filmlaan toen een onbekende man op een fiets haar passeerde. Toen de vrouw via de Filmlaan naar het Binnenpark was gelopen, fietste dezelfde man tot twee keer toe langs haar. Even later kwam de man lopend naar haar toe en greep haar onverwachts bij de keel. Hierdoor viel zij op de grond. Daarna stak hij op haar in met een onbekend voorwerp. Het slachtoffer wist zich los te worstelen, waarop de verdachte er vandoor ging. Omstanders die getuigen waren van het incident vingen de vrouw op. De recherche heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen én camerabeelden van bijvoorbeeld bewoners uit de directe omgeving.

Signalement
De politie is in deze zaak op zoek naar een getinte, kale man met een bol gezicht en stevig postuur van 25 à 40 jaar oud. Lengte 1.70 à 1.75 meter. Hij droeg een wit T-shirt, een donkere driekwart broek en donkere sneakers. Verder reed hij op een damesfiets met achterop een kinderzitje.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 38960
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor Mahalingam » Di Mei 23, 2017 10:22 pm

Het is lente en mooi weer. Dan stijgt de hoeveelheid testosteron bij jeugdigen.
Ik kwam het getal vijf (5) weer eens tegen en dacht: "Het zal toch niet...."?
Massale knokpartij onder scholieren in Dordts park
Zeker 100 scholieren zijn vanmiddag in het Merwesteinpark in Dordrecht met elkaar op de vuist gegaan.
Het ging in ieder geval om scholieren van het nabijgelegen Johan de Witt Gymnasium. Ook zouden leerlingen van het Insula College (locatie Koningstraat) betrokken zijn bij de massale matpartij in het Dordtse park. Daarbij raakten in elk geval twee leerlingen, waaronder een 17-jarige jongen uit Papendrecht, lichtgewond. Volgens een aanwezige had in het tumult een groepje van vijf het voorzien op één jongen.
,,Hij werd zo de bosjes ingetrapt. Toen ben ik ertussen gesprongen’’, stelt de knul, die vervolgens zelf klappen zegt te hebben gekregen. ,,Opeens kwamen er allemaal toeterende scooters aanrijden en ging het mis’’, zegt een ander.
[...]
De politie kan op dit moment nog geen uitsluitsel geven over de gebeurtenissen behalve de bevestiging dat er inderdaad gevochten is tussen de twee groepen jongeren. ,,Toen wij ter plaatse kwamen, was het vrij snel gesust’’, zegt een politiewoordvoerder. Aanhoudingen zijn voor zover bekend niet verricht. ,,Maar we gaan dit zeker nog verder onderzoeken.’’
http://www.ad.nl/dordrecht/massale-knokpartij-onder-scholieren-in-dordts-park~a5ec5f7b/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38960
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor Mahalingam » Za Mei 27, 2017 1:43 pm

Hoeveel miljoenen zijn er wel niet uitgegeven aan beveiliging overal sinds de komst van het Mohammedanisme in ons land en elders?
De overvolle luchthaven Schiphol gaat volgend jaar 67 nieuwe 3D-scans installeren bij de veiligheidscontroles. Dat moet de doorstroom van reizigers verbeteren en wachttijden fors verminderen. Laptop en vloeistoffen hoeven dan niet meer uit de handbagage.

Een praktijkproef met zo’n hightech apparaat in de vertrekhal geeft volgens Schiphol goede resultaten. „Formeel moet de stabiliteit nog worden vastgesteld door de autoriteiten. Daarna maken we de definitieve keuze”, aldus de woordvoerder.

Beveiligingsmensen zijn blij met de miljoeneninvestering, omdat hun werkdruk als gevolg van geïrriteerde passagiers zal verminderen. Schiphol gaat ook nieuwe software installeren om passagiersstromen te voorspellen en zo wachtrijen te ontlasten. „Het huidige systeem is verouderd.”
http://www.telegraaf.nl/binnenland/28250410/__3D_tegen_wachtrijen_Schiphol__.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38960
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor Mahalingam » Zo Mei 28, 2017 4:04 pm

Op het schoolplein.
Wat doe als jeugdige al je beledigd bent? En je bent geëmancipeerd? Dan sla je hem/haar op de bek.
Dit zou in Almelo zijn:


Het werd zelfs in het buitenland opgemerkt:
The Netherlands: Video shows ‘youth’ assaulting Dutch girl
By Timon Dias, Old Continent, May 23, 2017:

    Uploaded yesterday to the popular Dutch video website Dumpert.nl , the video shows a youth assaulting a Dutch girl.
    Youths surrounding the incident repeatedly say “Ode“, a term conveying amazement frequently used by youths from a Turkish or Moroccan background and Dutch natives who socialise within their sphere of influence.
    The assailant also repeatedly calls the victim “cancer whore” in an accent that’s highly typical for youths from a Turkish or Moroccan background.
As is usually the case with fight videos uploaded to Dumpert.nl, an arrest will probably soon follow.
http://pamelageller.com/2017/05/muslim-beats-dutch-girl.html/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38960
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor Mahalingam » Ma Mei 29, 2017 10:08 am

Er is gemoord in Ommoord (Rotterdam).
Dode bij schietpartij in Rotterdamse straat
In de Rotterdamse wijk Ommoord is zondagavond een man doodgeschoten in de tuin van een woonhuis. Het schietincident vond om 22:20 uur plaats in de straat Paardebloem, zo bevestigt een woordvoerder van de politie.
Na de schietpartij startte de Rotterdamse politie een groot onderzoek waarbij zondagavond ook een politiehelikopter is ingezet. Het onderzoek heeft vooralsnog niets opgeleverd: de schutter is niet gevonden en de de politie tast nog in het duister over het motief van de moord.
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/05/29/dode-bij-schietpartij-in-rotterdamse-straat-a1560792

En inmiddels is het bekend geworden dat de dode een zekere Hassan is die als Parsa010 bekend staat van video's op het internet.
Hier vlak voor zijn dood in de tuin waar hij zijn laatste iftar maaltijd verorberd :

Vrienden rouwen om geliquideerde Parsa010
Parsa010 (volgens buren is zijn echte naam Hassan) werd bekend door een filmpje van de populaire interviewers achter het YouTube-account Supergaande. Zij stelden hem de vraag: 'Waarmee mag jouw dochter niet thuiskomen?' en Parsa010 ging vervolgens helemaal los. Zijn vlammende betoog werd ruim 1 miljoen keer bekeken.

De Rotterdammer met de bijnaam Parsa010 had veel volgers op zijn sociale media-kanalen. Gisteravond postte hij nog een filmpje op Snapchat, waarop te zien is dat hij aan het barbecuen is op de oprit van een woning aan de Paardebloem in Ommoord.
http://www.ad.nl/rotterdam/vrienden-rouwen-om-geliquideerde-parsa010~a5ce0fb3/
Volgens een buurman kwam vlak na de moord - toen het lijk nog op de stoep lag - een jongen langs om te vragen wie er dood was. Toen de buurman ‘Hassan’ antwoordde, liep de jongen meteen weer weg. ,,Bizar, het is alsof ze zijn komen checken of ze de goede hadden.’’
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41288
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jun 07, 2017 10:55 pm

Gaaf land Nederland: overvallers overvallen Domino’s Pizza terwijl deze al wordt overvallen

Marc van Molenbeek, 07-06-2017

Afbeelding

Tsunami van overvallen op Domino's Pizza-vestigingen te Rotterdam

Lees ook: Tsunami van overvallen dwingt ondernemer Domino’s Pizza tot nemen nieuwe, dure maatregelen.

Dezelfde vestiging van fastfoodketen Domino’s Pizza aan de Kerstendijk in Rotterdam is in april twee keer op een avond het slachtoffer geweest van een roofoverval. Terwijl de ene overvaller nog binnen was, komen twee andere overvallers binnen. De criminelen kennen elkaar niet, blijkt uit beelden van Opsporing Verzocht die dinsdagavond vertoond zijn. De politie spreekt van een bizarre situatie.

De eerste overvaller komt op 21 april rond 23.10 binnen en wil dat de kluis opengemaakt wordt. De twee overvallers die later binnenkomen, dwingen de eerste overvallers op de grond te gaan liggen en geven hem een klap, blijkt uit de uitzending. Uiteindelijk gaan de twee overvallers weer weg, de eerste overvaller die dan nog binnen is wil niet zonder buit vertrekken en neemt de mobieltjes en handtassen van het personeel mee.

De politie is op zoek naar de daders van beide overvallen.http://regio.tpo.nl/2017/06/07/gaaf-lan ... vervallen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71992
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor Ariel » Za Jun 24, 2017 10:15 pm

Nederland veiliger? Niet echt. Vandaag was het veteranendag in Den Haag.

Zo zag de bescherming er uit. Wegafzetting met vrachtauto's. Wie had 5 jaar geleden kunnen denken dat dit in 2017 nodig zou zijn.

Afbeelding

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 38960
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jun 28, 2017 2:49 pm

Collectief in katzwijm vallen of iets dergelijks gebeurt af en toe op scholen.
Dit was maart 2016:
Kinderen massaal onwel na schoolzwemmen
De kinderen uit groep vier en vijf waren dinsdagmiddag wezen schoolzwemmen bij zwembad De Houtzagerij aan de Hobbemastraat. Eénmaal op school voelden ze zich ziek worden en werden de hulpdiensten gealarmeerd, die in groten getale uitrukten. Uit voorzorg werd de school ontruimd en de ouders gewaarschuwd.

De kinderen hadden vooral last van misselijkheid en braken. De brandweer verrichtte verschillende metingen om de oorzaak te achterhalen. Dat is nog niet gelukt.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/25345789/__Kinderen_onwel_na_zwemmen__.html

Vaak weten de slachtoffers ook te melden dat ze een vreemd luchtje roken.
Tientallen leerlingen onwel op school
Zeker 33 leerlingen en enkele docenten van het Martinuscollege in Grootebroek (Noord-Holland) zijn woensdagochtend onwel geworden nadat een ’vreemde geur’ was geroken op de school. Eén leerlinge was flauwgevallen, de anderen waren misselijk en duizelig, vertelt een woordvoerder van de veiligheidsregio. De school is na enkele uren vrijgegeven. Er zijn geen gevaarlijke stoffen gemeten in de school en de directe omgeving.

Een adviseur gevaarlijke stoffen heeft de oorzaak van de vreemde geur onderzocht, maar vond niets. Leerlingen dachten dat het om traangas ging, maar de hulpdiensten hebben daar geen aanwijzingen voor gevonden. Vier van de onwel geworden leerlingen en één volwassene werden woensdagmiddag nog onderzocht in ambulances ter plaatse. Docenten en scholieren zonder klachten zijn tijdelijk opgevangen in de sporthal en gaan in de loop van de middag naar huis.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/25345789/__Kinderen_onwel_na_zwemmen__.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71992
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor Ariel » Wo Jun 28, 2017 4:03 pm

Mahalingam schreef:
Een adviseur gevaarlijke stoffen heeft de oorzaak van de vreemde geur onderzocht, maar vond niets. Leerlingen dachten dat het om traangas ging, maar de hulpdiensten hebben daar geen aanwijzingen voor gevonden. Vier van de onwel geworden leerlingen en één volwassene werden woensdagmiddag nog onderzocht in ambulances ter plaatse. Docenten en scholieren zonder klachten zijn tijdelijk opgevangen in de sporthal en gaan in de loop van de middag naar huis.


En toch was er wel iets aan de hand. Er is een jongen opgepakt.

Bij het Martinuscollege in Grootebroek (Noord-Holland) is woensdag een jongen aangehouden die mogelijk met een schadelijke stof had gespoten. Woensdagochtend werden 33 leerlingen en enkele docenten van de school onwel nadat in de school een ’vreemde geur’ was geroken.

De rol van de jongen, vermoedelijk een leerling van de school, wordt onderzocht. De politie sluit niet uit dat meer aanhoudingen worden verricht.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7505
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor xplosive » Ma Jul 03, 2017 11:49 pm

 

Nijpende personeelstekorten bij de politie in de grote steden zorgen ervoor dat aangiftes blijven liggen en veelvoorkomende criminaliteit niet wordt aangepakt. Dat er grote tekorten in de provincies zijn, was al bekend, maar nu slaan ook agenten in Amsterdam en Rotterdam alarm.
In Amsterdam komen wekelijks tientallen dossiers op de plank te liggen, waardoor criminelen vrijuit gaan. Dat bevestigt een woordvoerder van de Amsterdamse politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg maandag aan het AD. "Het gaat om zaken met daderindicatie, waarbij je vooral moet denken aan inbraken en diefstallen. Die zaken pakken we niet op, tot frustratie van onze mensen."

De tekorten worden verergerd door de zomervakantie. Tips over hennepkwekerijen worden bijvoorbeeld tijdelijk niet behandeld en ook gevallen waarin wordt doorgereden na een verkeersongeval blijven liggen.

Vorige maand waarschuwden de twaalf commissarissen van de Koning in een rapport dat in de politie-inzet in plattelandsregio's in gevaar is gekomen, omdat agenten steeds vaker worden ingezet bij landelijke activiteiten, zoals inzet van de ME. Dat leidt tot een "politieloos platteland", aldus de bestuurders.

Volgens Fred Driessen, agent en voorzitter van politievakbond ANPV, afdeling Amsterdam, is het in de steden niet veel beter gesteld. "We doen noodhulp, we houden de winkel open. Maar aan het structureel aanpakken van problemen komen we nauwelijks toe."

Slechte zichtbaarheid en lange aanrijtijden buiten Randstad trekken criminelen aanZie ook: 'Inzet politie op platteland daalt door prioriteiten Nationale Politie'

Evenementen
Driessen noemt het grote aantal evenementen in het hele land waarvoor extra politie-inzet nodig is als een van de oorzaken van de problemen. Een andere oorzaak is de bewaking van Joodse instellingen in Amsterdam, waar ook veel eenheden voor nodig zijn.

Tijdens de zomervakantie wordt het tekort aan agenten nog ernstiger. Verlofaanvragen voor de nazomer worden in Amsterdam en Rotterdam standaard afgewezen, bijvoorbeeld door festivaldrukte​.

Sinds de oprichting van de Nationale Politie in 2013 telt ons land 168 basisteams die de kerntaken van de politie uitvoeren: noodhulp, de aanpak van problemen in wijken en de bestrijding van veelvoorkomende criminaliteit. Die laatste twee taken hebben zo ernstig te lijden onder het personeelstekort dat ze amper worden uitgevoerd, waarschuwen de bonden.

Continue onderbezetting
Leen Spoor van de Rotterdamse afdeling van ANPV zegt dat zelfs het invullen van noodhulpdiensten "met pijn en moeite" lukt. "Als ik kijk naar het basisteam waar ik werkzaam ben, Maas en Rotte, dan hebben wij op papier 208 politiemensen", aldus Spoor. "Maar daar vallen 42 studenten onder, die er niet zijn en ook niet inzetbaar zijn. Daardoor kampen we continu met onderbezetting."

De korpsleiding van de Nationale Politie erkent dat de bezettingsproblemen tijdens de zomer extra nijpend zijn. "Gedurende deze vakantieperiode kan het voorkomen dat er strakkere keuzes moeten worden gemaakt in het werkaanbod", aldus een woordvoerder.

Brandbrief
Vorige maand vroeg politievakbond ACP de korpschef in een brandbrief om 1.000 extra politiemensen op te leiden. De bond sprak van "enorme druk" en "het instortingsgevaar van verschillende disciplines binnen de politie."

"De politie kan het zich niet permitteren om met de aanpak van capaciteitsproblemen te wachten tot Nederland een nieuw kabinet heeft."
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Mahalingam
Berichten: 38960
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor Mahalingam » Di Jul 04, 2017 7:51 pm

Op een school vielen ze collectief in katzwijm. En vlak voordien roken ze een vreemd luchtje.
Gifgasaanval van ISIS? Nee, eerder een voedselvergiftiging want religieus rein en halal is anders dan hygienisch rein.
Meerdere kinderen bij basisschool Sumatraplantsoen onwel

Bij basisschool As-Siddieq aan het Sumatraplantsoen in Oost zijn rond 15.30 uur meerdere kinderen onwel geworden. Het zou gaan om circa acht kinderen.

De hulpdiensten kwamen uit voorzorg met zeker zes ambulances en de brandweer ter plaatse. De kinderen zijn vermoedelijk onwel geworden door een voedselvergiftiging.

Volgens de directrice van de school zijn vier kinderen overgebracht naar een ziekenhuis. De anderen zijn ter plaatse behandeld. 'Normaal maken we het eten voor de kinderen zelf, maar dat was vandaag aan een cateraar uitbesteed vanwege de viering van een feest.'

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is ingeschakeld om monsters van het voedsel te nemen, meldt de GGD.
http://www.at5.nl/artikelen/170776/meerdere-kinderen-bij-basisschool-sumatraplantsoen-onwel
met video.
Meerdere kinderen onwel bij basisschool Oost
De brandweer is na een melding over een 'rare lucht' naar de school gegaan voor een meting, zegt een woordvoerder. Er werden echter geen giftige stoffen aangetroffen en van een gaslek is volgens de brandweer geen sprake.
http://www.parool.nl/amsterdam/meerdere-kinderen-onwel-bij-basisschool-oost~a4504285/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41288
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor Pilgrim » Za Jul 08, 2017 11:57 pm

Zo crimineel is Nederland, vooral Zuid-Nederland

Marc van Molenbeek, 08-07-2017

Afbeelding

‘Criminelen intimideren gemeenten: ik weet waar je kinderen op school zitten’

Alstublieft, via de NOS, dus dan weet u dat de werkelijkheid nog erger is: crimineel Nederland is crimineel, en in Zuid-Nederland serieus crimineel, narcostaat-style. Zó crimineel dat talloze burgemeesters, ambtenaren, beleidsmakers, controleurs en andere gemeentemedewerkers al eens serieus zijn bedreigd door de georganiseerde misdaad.

Veel burgemeesters vinden bovendien dat de bedreigingen de afgelopen jaren zijn toegenomen, al denken ze zelf dat dit vooral te maken heeft met het feit dat ze de misdaad actiever proberen te bestrijden. Maar ook dat bestrijden gaat niet al te best. Er is veel te weinig capaciteit van het OM, om nog maar te zwijgen over de ernstige onderbezetting van de politie, al helemaal op het platteland.

De criminelen doen niet alleen aan bedreigingen, of aan fysieke intimidaties door even persoonlijk langs te komen op het gemeentehuis, ze proberen ook serieus invloed te krijgen in het gemeentebeleid. Een beetje zoals de Italiaanse mafia groot is geworden. Of gewoon zoals Pablo Escobar tot drugskeizer kon uitgroeien zeg maar.

“Mensen waarvan bekend is dat ze crimineel zijn, die opeens allemaal lid worden van een politieke partij en met een soort kandidaat-wethouder aan komen zetten. Dat is echt heel ernstig.”

Is mooi, democratie!

Gelukkig is er, volgens de deugende courantenmedia althans, niets aan de hand in Nederland. De ‘cellen staan leeg’ (omdat het OM en de politie te weinig capaciteit hebben) en er worden ‘steeds minder misdrijven geregistreerd’ (omdat de burger geen aangifte meer doet wegens algeheel wantrouwen in de rechtstaat).

het gaat kortom fan-tas-tisch in Nederland. Wat ‘een heel gaaf land is’. Nu even een pannetje soep naar de buren brengen om te klagen over luchtjes in het portiek.

http://politiek.tpo.nl/2017/07/08/zo-cr ... nederland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38960
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor Mahalingam » Ma Jul 10, 2017 8:47 pm

Er werd een vreemd luchtje geroken. En dan weet je het wel: mensen vallen in katzwijm, paniekknop wordt ingedrukt en veel zwaailichten en mannen in hesjes.
Nu bleef iedereen bij kennis maar de werkplek werd ontruimd. Gevolg:
Eindhoven Airport weer open na stremming door 'vreemde lucht'
Het vliegverkeer van en naar Eindhoven Airport wordt weer hervat. De verkeerstoren was vanmiddag enige tijd ontruimd nadat medewerkers melding hadden gemaakt van een 'vreemde lucht'.

De brandweer ontruimde daarop de verkeerstoren. Onderzoek naar de herkomst van de lucht heeft niets opgeleverd.

De problemen deden zich voor na werkzaamheden die in de toren werden uitgevoerd, bevestigt de Veiligheidsregio aan RTL Nieuws. Vier medewerkers van de verkeerstoren hadden last van de irriterende stof. Zij worden behandeld.
https://www.rtlnieuws.nl/nederland/eindhoven-airport-weer-open-na-stremming-door-vreemde-lucht
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41288
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 30, 2017 1:29 am

Verkoop politiebureaus is goudmijn

Peter Winterman, 29-07-17

Afbeelding

De massale sluiting van politiebureaus levert fors meer geld op dan verwacht. Toch gebruikt de korpsleiding dat geld niet om bureaus open te houden. Die ziet meer heil in ‘pop-upbureaus’, waarbij agenten tijdelijk in een café of tent zitten.

Uit een interne prognose blijkt dat de politie tientallen miljoenen euro’s per jaar méér verwacht over te houden aan de sluiting van politiebureaus- en kantoren dan nodig is. De opdracht van het kabinet – om vanaf 2025 jaarlijks 76,5 miljoen euro te bezuinigen op huisvestingskosten – wordt ruim overschreden. De politietop rekent nu op een jaarlijkse bezuiniging van 115 miljoen euro.

Toch gaat de sluiting van politiepanden onverminderd door. ,,We stoppen ons geld minder in stenen en meer in mobiel werken, ICT en bereikbaarheid'', zegt Liesbeth Huyzer, lid van de korpsleiding van de Nationale Politie. ,,We willen er naartoe dat de politie zich niet verstopt achter muren en in bureaus, maar dat agenten zelf burgers opzoeken.''

Sinds 2014 zijn 148 politiebureaus in het land gesloten. Daar zijn 75 kleinere politieposten voor in de plaats gekomen, bijvoorbeeld in gemeentehuizen. In die posten is het niet mogelijk om aangifte te doen, maar bewoners kunnen er wel zo nu en dan binnenlopen voor een praatje met een agent.

Pop-upbureaus
Volgens Huyzer verschijnen er steeds meer ‘pop-upbureaus’: lokale initiatieven waarbij wijkagenten tijdelijk in een leegstaand pand, tent, camper of café gaan zitten. ,,Elke burger die wat te melden heeft, kan daar naartoe. Ik vind dat een hele mooie ontwikkeling.''

,,Pop-upbureaus bieden geen structurele oplossing'', zegt Rob den Besten, voorzitter van de Centrale Ondernemingsraad van de politie. Dat de korpsleiding meer op huisvesting bezuinigt dan nodig is, verbaast Den Besten. ,,De alternatieven zijn nog lang niet op orde, denk aan de mogelijkheden voor mobiel werken, de ICT en het plaatsbepalingsysteem in auto’s. Los dat nou eerst op, voordat je nog meer panden sluit.''

Ook lokale bestuurders verzetten zich tegen de sluiting van bureaus. ,,Ik kan dit niet verkopen aan mijn burgers'', zegt burgemeester Francisca Ravestein van Pijnacker-Nootdorp, waar sluiting van het enige politiebureau dreigt. Agenten in Pijnacker moeten in de plannen van de politietop naar Zoetermeer verkassen, 20 minuten verderop. ,,Dit is heel slecht voor de veiligheid in onze gemeente'', vindt Ravestein.

http://www.ad.nl/binnenland/verkoop-pol ... ~ab46e439/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18909
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nederland is veiliger ????

Berichtdoor King George » Zo Jul 30, 2017 1:41 pm

Nét een slechte grap: helft van alle politiebureaus gaat dicht

Citaat: “We zijn minder zichtbaar. Dat valt criminelen ook op,”

Zal het criminelen ook opvallen dat de politie minder zichtbaar is inzake aangiften verwerken? Voorwaar een signaal er makkelijker mee weg te kunnen komen.Ruim de helft van alle aangiftes gaat de prullenbak in

Door Peter Winterman op zaterdag 22 juli 2017

Meer dan de helft van alle misdrijven in Nederland wordt niet door de politie in behandeling genomen. Aangiftes van fietsendiefstal, vernieling en internetoplichting verdwijnen vaak regelrecht in de prullenbak. De politie heeft vorig jaar zo’n 511.000 zaken na een interne screening afgewezen, omdat er onvoldoende opsporingsindicatie was. Op een totaal van 930.000 geregistreerde misdrijven is daarmee 55 procent van de zaken ongemoeid gebleven. Vooral aangiftes via internet worden niet in behandeling genomen. Uit politiecijfers over 2016 blijkt dat nog eens 16.500 zaken vroegtijdig werden beëindigd omdat er te weinig mankracht voor was. In die zaken zijn er wél sporen die naar een dader wijzen, maar ontbreekt het de politie simpelweg aan capaciteit om de zaak verder uit te zoeken.

Lees verder
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten