Australië

Mahalingam
Berichten: 44607
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Australië

Bericht door Mahalingam »

Australië zegt aanslagen op kerstdag te hebben voorkomen
De Australische regering zegt een groot complot te hebben verijdeld van IS-aanhangers om op Eerste Kerstdag aanslagen te plegen in Melbourne. De politie heeft zeven personen opgepakt voor het beramen van bomaanslagen op prominente plekken in de stad. 'Dit is een van de grootste terreurcomplotten die in de afgelopen jaren is verijdeld', aldus premier Malcolm Turnbull.
[...]
Met zo'n vierhonderd man deden de politie en de binnenlandse veiligheidsdienst invallen vrijdagochtend in huizen in verschillende wijken van Melbourne. De verdachten, zes mannen en een vrouw, werden al zo'n twee weken in de gaten gehouden door de politie. Het gaat om een in Egypte geboren Australiër en Australiërs met een Libanese achtergrond.
[...]
Volgens de politie waren de twintigers geïnspireerd door de propaganda van Islamitische Staat. Een persoon is al aangeklaagd. De politie verwacht dat nog drie anderen zullen worden voorgeleid. Twee van de arrestanten, onder wie de vrouw, zijn weer vrijgelaten.[...]
'Dit was een substantieel terroristisch plan om zelfgemaakte bommen te laten ontploffen in Melbourne, geïnspireerd door IS', zei premier Turnbull vrijdag.
http://www.volkskrant.nl/buitenland/aus ... ~a4438994/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Australië

Bericht door King George »

Gespot in een tram in Australië:

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 44607
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Australië

Bericht door Mahalingam »

Ook in Australië heeft men tabak van al die profiterende buitenlanders.
En dus gaan de gevestigde partijen de 'populisten' naar de mond praten.
Populair werkvisum Australië onverwacht geschrapt, nieuw systeem wordt veel strenger
Waarschijnlijk probeert Turnbull populistische partijen hiermee de wind uit de zeilen te nemen. Die hameren al veel langer op een nationalistischer beleid en volgens de peilingen is hun aanhang flink gegroeid. Turnbull zelf ontkent dat er een politiek motief is, maar zijn woordkeus ('Australische banen' en 'Australische waarden') doet anders vermoeden.
[...]
Australië heeft een werkloosheidspercentage van 5,9 procent en populisten van zowel de linker- als de rechterflank wijzen er vaak op dat buitenlanders banen krijgen die anders naar Australiërs zouden zijn gegaan. Het 457-visum is in 1996 geïntroduceerd om hoger opgeleiden tijdelijk naar Australië te halen, maar het is bekend dat sommige werkgevers het hebben misbruikt om ook lager opgeleiden aan te trekken, zoals McDonalds dat personeel zocht om hamburgers te bakken. 'We zijn een land van immigranten', zegt Turnbull in zijn aankondiging, 'maar Australiërs moeten voorrang krijgen als het gaat om Australische banen.'
Er zijn banen waar ze personeelstekort hebben. Daarvoor kan men een visum krijgen. Zo'n 650 staan er op de lijst en er worden een 216 stuks geschrapt.
Of daar ook de banen geitenhoeder, metselaar en beestenverzorger (dierentuin) bij zitten, weet ik niet.

http://www.volkskrant.nl/buitenland/pop ... ~a4488517/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Australië

Bericht door Pilgrim »

Australië wil in het vervolg sneller uitzetten

Geplaatst op 16 mei 2017

Afbeelding
“Asielzoekers” in een kamp op Nauru.

Het Australische ministerie van Immigratie heeft aanscherpingen van de wet voor “asielzoekers” aangekondigd. Wie een beschermingsstatus heeft, maar vakantie viert in zijn land van herkomst, dient in het vervolg gemakkelijker uitgezet te kunnen worden. Wie zou aangeven met een boor voor vervolging te vluchten en dan daar naartoe zou terugkeren om te trouwen of vakantie te vieren, zou blijkbaar geen bescherming nodig hebben, zei minister van Immigratie Peter Dutton tegenover de radiozender “Adelaide Radio FiveAA”.

Daarbij verwees hij naar een geval van zes Iraanse “asielzoekers”, die voor 2013 asiel aangevraagd hadden in Australië. Dutton had hen hun beschermingsstatus afgenomen, nadat hun vakanties in Iran bekend werden. Een rechtbank oordeelde echter dat de desbetreffende personen niet uitgezet zouden mogen worden. Het systeem zou voor “asielzoekers” op dit moment te royaal zijn, merkte Dutton op.

“Ik wil deze mensen niet”
Tegelijkertijd kondigde de minister aan een kamp met op dit moment 800 “asielzoekers” op een tot het buurland Papoea-Nieuw-Guinea behorend eiland langzamerhand kleiner te maken. In een akkoord zouden de VS zich bereid hebben verklaard om 1250 “asielzoekers” op te nemen die op dit moment in Nauru of Papoea-Nieuw-Guinea in kampen leven.

Over dit, nog door Donald Trump´s voorganger Barack Obama gesloten, akkoord was er echter in februari ruzie tussen de beide landen geweest. “Ik wil deze mensen niet”, zou Trump in een telefoongesprek met de Australische minister-president Malcolm Turnbull gezegd hebben.

Bij de in het kamp levende personen gaat het om illegale immigranten, die Australië per boot wilden bereiken. Sinds 2013 laat de Australische regering deze personen principieel niet meer het land binnen, maar brengt ze in buurlanden zoals Nauru of Papoea-Nieuw-Guinea onder.

Bron: https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/16 ... uitzetten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 44607
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Australië

Bericht door Mahalingam »

Mahalingam schreef:Hier zie je de reli-gekke kalifaters van Hizb ut-Tahrir bij elkaar.
Wat valt op? Dat ze niet extreem zijn want daar achterin de zaal zie je een paar gehoofddoekten. Vrouwen mogen aanwezig zijn .
Afbeelding
Journalist wins gender discrimination case against Islamic group Hizb ut-Tahrir after they forced her to sit in a segregated women's area at one of their lectures
An Islamic group has been ordered to stop segregating men and women after a journalist won a gender discrimination case against it.

Journalist Alison Bevege had attended a lecture hosted by Hizb ut-Tahrir on October 10, 2014, but was forced to sit in women's-specific seating at the back of a venue in Lakemba, in Sydney's south west - so she sued the group and five of its members for sexual discrimination.

On Friday, the New South Wales Civil and Administrative Tribunal said the action was unlawful sexual discrimination, a decision welcomed by Ms Bevege, who told Daily Mail Australia it was a 'win for everyone - progressive muslims and non-muslims'.
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... paign=1490
Dit is de haatbaard baas van de kalifaat Hizbies in Australië:
Afbeelding
Australia: Head of Muslim group that calls for non-Muslims to be killed warns of “Holocaust” against Muslims
'Could this be the fate of Muslims in the near future?' Leader of hardline Islamic group says religion's followers could be locked up in Australian 'concentration camps' like those used during war
  • Islamist group Hizb ut-Tahrir Australia held a conference in Sydney on Sunday
    The conference was called 'Hatred Rising: Living Islam in a Hostile West'
    Group's spokesman raised fears of concentration camps being used for Muslims
    They compared the idea with the Holocaust, which saw six million Jews killed
    The extremists also called on Muslims to restore a global Islamic caliphate
The political group's spokesman in Australia Hamzah Qureshi told a conference at Campsie, in Sydney's south-west, that 'Australia had concentration camps' during World War II and asked 'could this treatment be the fate of Muslims in the near future?'.

During a later question and answer session, fellow leader Uthman Badar invoked the Holocaust, which saw six million Jews killed during the 1940s, and declared Muslims could not separate religion and politics.
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... fears.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44607
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Australië

Bericht door Mahalingam »

Het werd geframed als een incident in de huishuidelijke sfeer.
Maar de claim van IS bracht de zaak in het daglicht.
Dode bij door IS opgeëiste gijzeling in Melbourne
Terreurgroep Islamitische Staat (IS) heeft de gijzeling van een Australische vrouw in Melbourne opgeëist. Dat meldt het aan IS gelieerde mediabureau Amaq. Bij de gijzeling kwamen één man en de dader om het leven. De gegijzelde vrouw bleef ongedeerd.
En wat werd er over bericht?
De gijzeling deed zich maandag voor in een appartementencomplex in Brighton, een voorstad van Melbourne. De politie kon de gijzelnemer, die alleen handelde, overmeesteren. De man werd gedood. De gegijzelde vrouw bleef ongedeerd, maar later werd in het appartement wel het levenloze lichaam van een andere man ontdekt. De identiteit van de man is nog niet bekendgemaakt. Bij de inval raakten ook drie politieagenten gewond. Twee van hen moesten naar het ziekenhuis voor behandeling.
Een eerste aanwijzing van 'niet normaal' was:
Tijdens de gijzeling kreeg de Australische zender The Seven Network een telefoontje van een vrouw die zei dat ze gegijzeld werd. Even later kwam de gijzelnemer aan de lijn. Volgens de nieuwsafdeling van de zender zei de man dat de gijzeling 'voor IS en al-Qaida' was. De zender vroeg om meer informatie, maar de man hing op. De zender belde vervolgens de politie.
En wat blijkt nu (welk een verrassing !! ):
De Australische media maakten de identiteit van de dader bekend. Het zou gaan om de 29-jarige Yacqub Khayre, een man die bij de autoriteiten bekend was wegens extremistische sympathieën. Hij was onder meer betrokken bij de verijdelde aanslag op een militaire basis in Holsworthy, ten westen van Sydney, in 2009.
http://www.volkskrant.nl/buitenland/dod ... ~a4499148/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80726
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Australië

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef: De Australische media maakten de identiteit van de dader bekend. Het zou gaan om de 29-jarige Yacqub Khayre, een man die bij de autoriteiten bekend was wegens extremistische sympathieën. Hij was onder meer betrokken bij de verijdelde aanslag op een militaire basis in Holsworthy, ten westen van Sydney, in 2009.
De man was een Somalier. Het lijkt zo'n lieve keurige jongen.

Afbeelding
En...
Prime minister Malcolm Turnbull says there are ‘very grave’ questions about why Yacqub Khayre, who killed one man and injured three police while holding a woman hostage in Melbourne on Monday, was out on parole. ‘He had a long record of violence. A very long record of violence,’ Turnbull says. ‘He was known to have connections, at least in the past, with violent extremism. But he was a known violent offender, how was he on parole?’
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Australië

Bericht door Pilgrim »

Terreur in Melbourne – “Islamitische Staat” eist verantwoordelijkheid op

Geplaatst op 6 juni 2017

Afbeelding

Dinsdag was er een gijzeling waarbij twee mannen om het leven kwamen. De gegijzelde bleef ongedeerd. De “Islamitische Staat” heeft de verantwoordelijkheid opgeëist. De Australische politie spreekt van een terreurdaad, maar betwijfelt de betrokkenheid van ISIS.

Een 29-jarige Australiër van Somalische komaf had gisteren een vrouw in een woning gegijzeld. Voor de gijzeling schoot hij een medewerker van de wooneenheid dood. Tijdens de gijzeling maakte hij zijn sympathie voor ISIS en Al Qaida bekend. Uiteindelijk bestormde de politie de woning en schoot de man dood. Bij de actie raakten drie politieagenten gewond.

De politie kwalificeerde de daad als een terreurdaad. De politiechef Graham Ashton over het feit dat ISIS de verantwoordelijkheid voor de daad opeist:

“Zodra er iets gebeurt, is ISIS er altijd als de kippen bij om de verantwoordelijkheid op te eisen.”

De dader werd geïdentificeerd als Yacqub Khayre, die samen met zijn moeder in een voorstad van Melbourne woonde. Hij was bekend bij de politie en zat in 2012 wegens diefstal in de gevangenis. De Australische media melden eveneens dat Khayre in het jaar 2009 betrokken geweest zou zijn bij de planning van een terreurdaad op legerbarakken in Sydney.

De politie gaat er van uit dat de man een prostitué ingehuurd zou hebben, die hij daarna als gijzelaar nam. Daarvoor schoot hij de medewerker van het wooncomplex dood.

De spreekbuis van de “Islamitische Staat”, “Amaq”, maakte bekend dat de daad door een van haar “soldaten” werd uitgevoerd. Een bevestiging dat ISIS achter de daad zit, is er niet.

Politiechef Ashton dat er geen aanleiding zou bestaan om aan te nemen dat de daad verband zou houden met de terreuraanslagen in Manchester en Londen.

Bron: https://deutsch.rt.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/06/06 ... jkheid-op/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 1662
Lid geworden op: do apr 14, 2016 8:43 pm

Re: Australië

Bericht door Pizzaman »

Ariel schreef:....
Prime minister Malcolm Turnbull says there are ‘very grave’ questions about why Yacqub Khayre, who killed one man and injured three police while holding a woman hostage in Melbourne on Monday, was out on parole. ‘He had a long record of violence. A very long record of violence,’ Turnbull says. ‘He was known to have connections, at least in the past, with violent extremism. But he was a known violent offender, how was he on parole?’
Deze vragen zal je Rutte, de halfzachte, nooit horen stellen.

Let wel ik noem Rutte geen halve homo of poot of iets dergelijks.
Geen enkele homo die ik ken, hoe nichterig ook, is zo laf als Rutte.

Ik ken er wel die ongeveer zo laf zijn als Rutte. Die stemmen Groen Links of D66.
ik weet geeneens een scheldwoord voor die lui, NSB-er is nog een compliment.
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.
Mahalingam
Berichten: 44607
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Australië

Bericht door Mahalingam »

Huilie, huilie. Mohammedanen worden met een scheef oog aangekeken. Vanwege Jihad.
The Islamic Council of Victoria (ICV) which says it represents some 200,000 Muslims in Victoria, says the community is suffering mental health and other problems because of the widespread suspicion it faces.

Dat ze raar in hun hoofd zijn wil ik best geloven, maar zijn de kafir daar de schuld van?
En in navolging van hun linkse fellow travellers wensen ze nu ook 'safe spaces' voor hun leden.
Er gaat een hoop geld naar anti-radicalisering, maar degenen die niet geradicaliseerd zijn krijgen geen beloning daarvoor. Dat kan anders.
ICV spokesman Adel Salman said they did not consider the "safe space" proposal controversial, because it is a practice that is already used to help young people in countries around the world.
"This is about good practice because the youth require an avenue to express their views in a safe environment... where they feel their views are valued, where they can be respectfully challenged and counter views presented," he said.
He said such spaces would be "conducted with experts who are familiar with the methodology, and understand the way the conversation can be guided".
And he criticised headlines which called the proposal "rage space" and "hate space", saying the media had misconstrued what they were asking for.

But Premier Andrews ruled out any possibility of funding such an initiative.
http://www.bbc.com/news/world-australia-40198145
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7250
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Australië

Bericht door Ali Yas »

Mahalingam schreef:
where they feel their views are valued, where they can be respectfully challenged
Verwerpelijke gezichtspunten hoeven helemaal niet op prijs gesteld worden. En ook andere, zelfs goede, hoeven niet op een respectvolle manier te worden tegengesproken. Nou ja, met een beetje creativiteit (en de nodige hypocrisie) is daar wel een mouw aan te passen:

A: "Islam is vrede!"
B: "Wat een mooie woorden! Maar moeten de tegenstanders dan eerst dood of is het ook goed als ze alleen extra belasting betalen?"
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Australië

Bericht door Pilgrim »

Australische leger-imam ontpopt zich als extremist – moet aftreden, maar zit nog steeds in de regionale imamraad

Geplaatst op 5 juli 2017

Afbeelding

Een Australische veteraan kwam erachter dat de imam een petitie ter ondersteuning van de radicaalislamitische extremistische groepering Hizb ut-Tahrir had ondertekend.

Een imam moest als door de belasting gefinancierd religieus adviseur van het Australische leger aftreden, nadat een senator aan het parlement meedeelde dat hij een petitie voor de radicaalislamitische extremistenorganisatie Hizb ut-Tahrir had ondertekend.

Sjeik Mohamadu Nawas Saleem trad vorige maand af, slechts enkele dagen nadat de conservatieve senator Cory Bernardi er vragen over stelde hoe de regering het zou kunnen rechtvaardigen om iemand in dienst te hebben die de democratie afwijst, terug van zijn functie van 717 dollar per dag.

De voormalige veteraan uit de Irak-oorlog, Bernard Gaynor, die de petitie betreffende het aftreden van sjeik Saleem als leger-imam indiende, noemde dit zeer pijnlijk voor de regering. Hij zei tegen de “Daily Mail”:

“De regering was behoorlijk stil wat betreft het aftreden. Ze hebben een politiek-correct spelletje met het leger gespeeld en nu staan ze gezien de feitensituatie met de broek op de enkels.”

De voor het militaire personeel verantwoordelijke minister Dan Tehan kondigde vorige maand aan dat sjeik Saleem zijn functie bij de adviescommissie voor religieuze aangelegenheden van het leger had neergelegd. Zijn woordvoerder wilde met het oog op senator Bernardi´s toespraak in het parlement betreffende het aftreden geen details bekendmaken.

De voorganger van de heer Tehan, Stuart Robert, die slechts kort in functie was, benoemde sjeik Saleem in zijn functie als religieus adviseur voor 717 dollar per dag. Vier maanden na zijn benoeming, in februari 2015, zette sjeik Saleem zijn naam onder een petitie die zich tegen de plannen van de voormalige minister-president Tony Abbott uitsprak om Hizb ut-Tahrir in Australië te verbieden.

De petitie was van mening dat Hizb ut-Tahrir, dat de sharia ondersteunt en de doodstraf voor ex-moslims eist, in Australië nooit een terreuraanslag pleegde. De radicaalislamitische ideologie van de groepering is echter zó extreem dat zij in Duitsland, Nederland, Rusland en een serie islamitische landen verboden is, zoals in Indonesië, Pakistan, Bangladesh en zelfs in Saoedi-Arabië.

In de persmededeling van minister Tehan van 23 juni werd de verbinding van sjeik Saleem met de petitie voor Hizb ut-Tahrit niet genoemd. Hij zei:

“De regering heeft altijd het recht van iedere soldaat geaccepteerd om zijn opvattingen in overeenstemming met zijn religie te kunnen uitdrukken, dat kan echter natuurlijk ook betekenen dat wij het niet altijd met hen eens zijn. De regering erkent de prestaties van sjeik Saleem voor zijn gemeenschap in het Australische leger.”

De heer Gaynor, die tussen 2008 en 2009 in de Irak-oorlog als analist voor de geheime dienst werkte, zei dat een islamitische imam die een petitie ten gunste van Hizb ut-Tahrir ondertekent erop uit zou zijn de sharia te verbreiden. Hij zei:

“Een imam zal op basis van zijn benoeming en positie de sharia propageren.”

De oorlogsveteraan trad vorig jaar aan als kandidaat voor de Australische Vrijheidsalliantie en startte vorige maand een petitie ter verwijdering van sjeik Saleem. In totaal kon hij 13.000 handtekeningen verzamelen.

In mei wees hoofdofficier van justitie George Brandis de oproep tot een verbod op Hizb ut-Tahrir af, hoewel de organisatie onlangs weer tot moord op ex-moslims opriep en het gebruik van huiselijk geweld verdedigde.

“Daily Mail Australia” was niet in staat om de sjeik te bereiken voor commentaar, die ook in de imamraad van Victoria zit.

Bron: http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel: www.dailymail.co.uk

Auteur: Stephen Johnson

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/05 ... -imamraad/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Australië

Bericht door Pilgrim »

VN heeft kritiek op harde koers van Australië: “Vluchtelingen kunnen zich niet in Australië vestigen.”

Geplaatst op 24 juli 2017

Afbeelding

De VN beschuldigt Australië ervan zich niet te houden aan een overeenkomst betreffende de opname van “vluchtelingen” die bijzondere bescherming nodig hebben. De Australische immigratieautoriteit maakte inmiddels duidelijk: de “vluchtelingen” die zich eenmaal op de eilanden bevinden, “zullen zich nooit in Australië vestigen”.

VN-vluchtelingencommissaris Filippo Grandi verklaarde vandaag dat de regering in Canberra zou weigeren om, ondanks een overeenkomst, “vluchtelingen” met in Australië wonende naaste familieleden op te nemen.

De overeenkomst voorzag erin dat onder de protectie van de VN op Pacifische eilanden geïnterneerde bootvluchtelingen naar de VS worden overgebracht. Australië zou hebben toegezegd om als tegenprestatie “vluchtelingen” met nauwe familiebanden in het land op te nemen. De VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR zou er echter onlangs over geïnformeerd zijn dat Australië het zou afwijzen om deze “vluchtelingen” op te nemen, verklaarde Grandi.

Australië laat bootvluchtelingen eigenlijk in principe niet het land binnen. In plaats daarvan worden ze in vluchtelingenkampen op het bij Papoea-Nieuw-Guinea behorende eiland Manus of op de eilandenstaat Nauru ondergebracht. Volgens Grandi werd aan de “vluchtelingen” op de Pacifische eilanden verteld dat het hun enige optie zou zijn om daar te blijven of overgebracht te worden naar de VS of Cambodja.

Afbeelding

De Australische immigratieautoriteit verklaarde vandaag dat het standpunt van de regering over dit thema “duidelijk en consistent” zou zijn: de “vluchtelingen, die zich eenmaal op de eilanden bevinden, zullen zich nooit in Australië vestigen”.

De houding van Canberra zou betekenen dat enkele “ernstig zieke en getraumatiseerde vluchtelingen geen ondersteuning van hun familieleden in Australië krijgen”, verklaarde de VN. De UNHCR zou nu de overbrenging van de “vluchtelingen” van de eilanden naar de VS moeten ondersteunen.

De Amerikaanse regering onder de toenmalige president Barack Obama had Australië in een overeenkomst toegezegd ongeveer 1600 van de “vluchtelingen” op de eilanden op te nemen.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/24 ... -vestigen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 44607
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Australie

Bericht door Mahalingam »

In de grondwet van Australië staat dat burgers van een buitenlandse macht niet verkozen kunnen worden.

Ik herinner mij de stennis in onze 2-de Kamer toen een minister stelde dat Hirsi Ali onwettig de Ned. nationaliteit had gekregen en dat ze dus geeen kamerlid kon zijn.

In Australië kan je niet verkiezbaar zijn als je een tweede nationaliteit er op nahoudt.
En er zijn al diverse politici die niet wisten dat ze een extra nationaliteit hadden (zeggen ze).
Voor hun is het 'toedeloe' toen dat uit kwam.
Dubbel paspoort kost opnieuw een Australische politicus de kop
Matt Canavan was tot voor kort minister van grondstoffen in het Australische kabinet, maar een telefoontje van zijn moeder eerder deze week maakte daar abrupt een einde aan. Vandaag maakte de politicus in een verklaring wereldkundig dat hij geboren werd in Australië, maar dat zijn moeder, die Italiaanse roots heeft, ongevraagd en onaangekondigd het Italiaanse staatsburgerschap voor hem aangevraagd in 2007, toen Canavan 25 was. Volgens de politicus had zijn moeder hem nooit over de procedure verteld.
Wat een verhaal. En van de twee Groenen? De ene komt met:
Zo ontdekte senator Larissa Waters, stelde zij zelf, naast de Australische, ook de Canadese nationaliteit nog te bezitten. Net als Canavan claimde senator Waters dat dat nieuws ook voor haar als verrassing kwam.
en de andere met:
Enkele dagen later overkwam senator Scott Ludlam, die als driejarige van Nieuw-Zeeland naar Australië verhuisde, maar ‘over het hoofd had gezien’ dat hij van dat land nog een paspoort bezat, hetzelfde.
https://www.trouw.nl/democratie/dubbel- ... ~a976f6a9/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7250
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Australie

Bericht door Ali Yas »

Die dubbele nationaliteit is echt een ding. Het maakt politici minder verantwoordelijk, omdat ze in geval van nationale ongelukken immers probleemloos naar dat andere land kunnen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80726
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Australie

Bericht door Ariel »

Australië ontsnapt aan zware terroristische aanslag in vliegtuig

De Australische politie heeft bekendgemaakt mogelijk een bomaanslag op een vliegtuig te hebben verijdeld. Vier mensen zijn gearresteerd tijdens een anti-terrorisme-operatie in de hoofdstad Sydney.

Volgens lokale media wilden de verdachten een bom laten ontploffen in een vliegtuig. Australië is sinds 2014 in de hoogste staat van paraatheid tegen mogelijke aanslagen door militanten die terugkeren van gevechten uit het Midden-Oosten.

Door islam geïnspireerd terrorisme

De federale politie van het land denkt dat er sprake is van door de islam geïnspireerd terrorisme. Wat er precies achter zit moeten we onderzoeken”, stelt een commissaris.

Bij de operatie werden vijf huiszoekingen verricht in Sydney. Het onderzoek kan volgens de politie nog dagen duren.

Volgens minister van Justitie Michael Keenan heeft de Australische anti-terreureenheid sinds het bedreigingsniveau werd verhoogd al meer dan tien serieuze pogingen tot aanslagen weten te voorkomen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Australie

Bericht door King George »

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80726
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Australie

Bericht door Ariel »

Aanslag “per ongeluk” verijdeld: zo dicht kwamen de terroristen die bom op internationale vlucht wilden plaatsen

Er zijn nieuwe details opgedoken over de verijdelde terreuraanslag in Australië. Daaruit blijkt hoe dicht de terroristen kwamen om een bom op een internationale vlucht te krijgen.

Het oorspronkelijke plan van de drie terreurverdachten bestond erin om de bom te planten bij een onwetende passagier op een vlucht van Sydney richting Midden-Oosten. “Maar daar werd op het laatste moment van afgestapt”, melden Australische media op gezag van bronnen dicht bij het onderzoek.

De terroristen zouden met de bom tot aan de incheckbalie van de internationale luchthaven van Sydney geraakt zijn. Toen ze hun “bagage” wilden inchecken, kregen ze echter te horen dat die te zwaar was. De bagage mocht niet mee. En zo verijdelde de medewerker van luchtvaartmaatschappij Etihad Airlines een aanslag zonder dat hij echt wist wat er precies aan de hand was, aldus de plaatselijke media. De federale politie weigerde de berichtgeving te bevestigen “omdat het onderzoek nog volop aan de gang is”.

De Australische inlichtingendiensten kregen vorige week wel een tip binnen over mogelijke plannen voor een terreuraanslag op een vliegtuig. Daarvoor werden afgelopen weekend meerdere huiszoekingen verricht in Sydney. Vier verdachten werden opgepakt. Drie ervan werden aangehouden, de 50-jarige Abdul Merhi werd opnieuw vrijgelaten.

“Toen hij hoorde van de beschuldigingen, dacht mijn cliënt dat hij plots meespeelde in een film”, zegt de advocaat van Merhi. “Dit zijn erg zware beschuldigingen, het is gewoon ondenkbaar dat hij bij zoiets betrokken zou zijn. Mijn cliënt wil nu gewoon naar huis en zijn normale leven hervatten.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 44607
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Australie

Bericht door Mahalingam »

Momenteel is een Nederlands jihadbruidje in het nieuws.
Berucht Australisch IS-lid trouwde Nederlandse jihadbruid
Vorig jaar werd Prakash aangehouden toen hij met valse papieren de Turkse grens trachtte over te steken. In de Turkse gevangenis wordt hij bijgestaan door de Australische staat, in de hoop dat hij informatie over IS doorspeelt aan de Australische autoriteiten, zo meldt de Herald Sun.

Nederlandse vrouw mogelijk in Syrië
De Australische krant bericht ook over de vrouw van Prakash, een Nederlandse jihadbruid. Met haar zou de jihadist twee kinderen hebben, die mogelijk recht hebben op Australisch burgerschap. Prakash weet niet of zijn vrouw en kinderen nog in leven zijn. Vermoedelijk bevindt zijn familie nog steeds in Syrië.
De identiteit van zijn vrouw – en zijn kinderen – is onbekend
[...]
De in Melbourne geboren Prakash is een tweedegeneratieallochtoon van ouders uit Cambodja en Fiji. Hij is de meest prominente Australische IS-strijder en staat bekend als ronselaar: hij speelt een rol in verscheidene propagandavideo’s van IS. Overigens werd hij eerder doodverklaard na een bombardement op de Iraakse stad Mosul.
Hier is de jihadist die ze zo dolgraag terug willen hebben om te deradicaliseren en als verloren zoon aan de nationale boezem te kunnen drukken?

http://www.elsevierweekblad.nl/nederlan ... id-530843/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80726
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Australie

Bericht door Ariel »

Er is weer een nieuwe trend . Je zegt als afgewezen asielzoeker dat je psychologisch en fysiek bent beschadigd door de afwijzing, en hup....Het schip met geld komt binnen. Dom van Australie.
Australië betaalt miljoenen aan asielzoekers

De Australische regering gaat een vergoeding van 70 miljoen dollar (circa 47 miljoen euro) betalen aan een groep asielzoekers. Zij claimen volgens Australische media psychologisch en fysiek te zijn beschadigd door hun verblijf in een omstreden opvangcentrum op het eiland Manus.

De regering benadrukte eerder geen schuld te bekennen, maar de zaak liever te schikken dan voor de rechter te laten komen. Minister Peter Dutton (Immigratie) stelde destijds dat „een schikking een verstandige uitkomst is voor de Australische belastingbetaler.”

De rechtbank keurde de schikking woensdag goed. Rechter Cameron Macaulay noemde het bedrag van 70 miljoen „eerlijk en redelijk.” Het gaat volgens de advocaten van de migranten om een recordbedrag in een dergelijke zaak.

Australië begon in 2001 met het opzetten van detentiecentra buiten het eigen grondgebied. Dat moest asielzoekers ontmoedigen om in bootjes de oversteek te wagen. De kampen zijn omstreden. Zo sloeg onder meer de VN alarm over de slechte omstandigheden waaronder migranten vastzaten op Manus, een eiland dat bij Papoea-Nieuw-Guinea hoort.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Australie

Bericht door Pilgrim »

Melbourne: Asielzoeker wordt ongeduldig in bank en steekt de boel in de fik

Afbeelding

Bekijk HIER de video!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 44607
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Australie

Bericht door Mahalingam »

Ik keek in de link van de video en wat lees ik?

"A Melbourne court has released confronting CCTV of an asylum seeker from Myanmar setting fire to a bank at Springvale, in Melbourne's south-east, in an "act of retribution" for being kept waiting to make a withdrawal."

En ik denk "dat zal wel geen Boeddhist zijn." Vast en zeker een zgn. Rohingya die ze in India, Thailand, Maleisië en zelfs moederland Bangladesh niet pruimen. En met een naam als Nur Islam, dat kan niet missen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80726
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Australie

Bericht door Ariel »

Het is wel grappig dat meneer Islam zelf de grootste slachtoffer is. En met zijn twee hersencellen is meneer zelf ook nog eens zijn grootste vijand.
Islam suffered burns to 60 per cent of his body and was in hospital for four and a half months.
Wie draaide op voor de kosten van het ziekenhuis ?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Australie

Bericht door Pilgrim »

Ongecontroleerde immigratie verhinderen: Papoea-Nieuw-Guinea heft Australisch “vluchtelingen”kamp op

Geplaatst op 29 november 2017

Afbeelding

Ook in ver verwijderde werelddelen wil men geen ongecontroleerde “vluchtelingen”stromen naar Europees voorbeeld. De politie in Papoea-Nieuw-Guinea heeft daarom nu de ontruiming van het Australische “vluchtelingen”kamp op het eiland Manus afgesloten. 320 mannen, die zich nog in het officieel al gesloten kamp hadden verschanst, zouden naar twee andere kampen zijn overgebracht, zegt een politiewoordvoerder.

Het kamp op Manus was op 31 oktober officieel gesloten, nadat een rechtbank in Papoea-Nieuw-Guinea het als illegaal had gekwalificeerd. Honderden bewoners weigerden echter het door Australië geëxploiteerde kamp te verlaten. Zij vonden dat de water- en stroomvoorziening en de veiligheidsmaatregelen in de nieuwe, door Papoea-Nieuw-Guinea geëxploiteerde, onderkomens nog niet klaar waren. Daarom eisten ze een overplaatsing naar derde landen.

Australië had geprobeerd om de “vluchtelingen” uit Manus in derde landen onder te brengen – echter met weinig succes. Ondanks internationale kritiek houdt de Australische regering vast aan haar rigide politiek om “asielzoekers” in de eerste plaats het land helemaal niet binnen te laten. Ze argumenteert dat het alleen zo mogelijk zou zijn om een gevaarlijke massale vlucht over de zee te vermijden.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/29 ... enkamp-op/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80726
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Australie

Bericht door Ariel »

In Australie hebben ze ook last van de zwarte medemens. Close to 200 African appearing teens went on robbing and beating spree of locals at Australian beach.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie