Islam en slavernij

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22576
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Islam en slavernij

Bericht door King George »

Video: The Forgotten White Slaves & Islamic cruelty

Afbeelding
http://fubar.mobi/2015/09/08/video-the- ... c-cruelty/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22576
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Islam en slavernij

Bericht door King George »

Ik zie het nog niet gebeuren dat voor deze Europese slachtoffers van Islamitische barbarij een slavernijmonument opgericht gaat worden en dat de VN de Islam aansprakelijk gaat stellen.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en slavernij

Bericht door Pilgrim »

Seksslavernij: "Niks met de islam te maken"?

Door Uzay Bulut, 9 Oktober 2015

Het seksueel mishandelen van niet-islamitische vrouwen en kinderen door jihadistische groepen zoals ISIS en Boko Haram is niet alleen een praktijk die veel voorkomt in de moslimwereld, maar heeft helaas veel te maken met de islamitische leer.

Seksslavernij ligt diep ingebed in de islamitische wetgeving en tradities. De oprichter van de islam oefende tevens slavernij uit en keurde dit goed, wat in die tijd wel gebruikelijk was. Kaliefen hadden harems met honderden, soms wel duizenden jonge meisjes en vrouwen geïmporteerd uit christelijke, hindoestaanse, Perzische en Afrikaanse landen.

Islamitische slavernij was, en is, tevens gebaseerd op rasverschil. Umar, een kalief en de schoonvader van Mohammed, noteerde dat Arabieren niet als slaaf mochten dienen; hij bevrijdde zelfs alle Arabische slaven. Volgens de islam mogen alleen niet-moslims gebruikt worden als slaven – een wet die helaas weer de suprematistische doctrine binnen de islam weergeeft: De islam is superieur aan andere religies en hun aanhang, en heeft hierdoor dus recht op privileges die aan andere religies niet worden verschaft.

Deze islamitische suprematistische doctrine heeft niet-moslims eeuwenlange vervolging en geïnstitutionaliseerde discriminatie bezorgd. Sommigen waren zelfs slachtoffer van ernstige dwang en werden verplicht om zich te bekeren tot de islam; anderen kregen de dhimmi-status: derderangs, "getolereerde" burgers die een belasting (jiyza) moeten betalen in ruil voor "bescherming". Ze kregen nooit hetzelfde religieuze recht als moslims noch dezelfde vrijheid. Als ze de belasting niet konden betalen werden ze vermoord of werden hun kinderen afgepakt.

Deze praktijken geven een beeld wat islamitische wetgeving betekent voor niet-moslims: dood of een door de staat goedgekeurde minderwaardige vernederende positie. [1] Een van de meest verwerpelijke praktijken van de islamitische suprematistische mindset was het korps der janitsaren, opgericht door het Ottomaanse rijk. Honderden jaren lang namen Ottomaanse Turken de zonen van christenen af in het bezette Europa, en dwongen ze hen zich te bekeren tot islamitische strijders (janitsaren).

Er staan tientallen verzen in de Koran en de Hadith waarin verwezen wordt naar Allah's haat richting niet-moslims en de eeuwige verdoemenis en straf die hen te wachten staat in het hiernamaals. [2] Wanneer de islam een politieke superioriteit bereikt zal er weinig tolerantie zijn voor mensen met een ander geloof of atheïsten.

Toen oude islamitische troepen met zwaarden niet-islamitische landen binnenvielen om ze te islamiseren, maakten ze slaven van niet-moslims, en tevens van zwarte moslims. Islamitische geschriften keuren de verkrachting goed van vrouwelijke gevangen, zij hebben bizar weinig civiele of wettelijke rechten volgens de islamitische wetgeving.

In de loop van 1,400 jaar jihadisme, en zelfs vandaag nog, is de islamitische wereld erg apathisch en zwijgend over seksueel misbruik. Veel moslims proberen het zelfs te rechtvaardigen onder het mom van islamitische wetgeving. Hierdoor zijn dit soort praktijken nu veelvoorkomend, niet alleen in het Midden-Oosten, maar tevens in Europa, waaronder Groot-Brittannië.

Eindelijk komen vrouwen in opstand tegen deze situatie. Bijvoorbeeld Toni Bugle, een vrouwenrechtenactiviste die de oprichter is van de M.A.R.I.A.S (Mothers Against Radical Islam and Sharia), een organisatie die probeert aandacht te vragen en actie te voeren tegen seksueel misbruik, vrouwenbesnijdenis, grooming-groeperingen, kind-huwelijken, huiselijk geweld, uithuwelijking en eerwraak.

Te midden van een samenwerkende stilte van vele instellingen, waaronder de mainstream media in Groot-Brittannië, probeert Bugle Britse kinderen en vrouwen te beschermen tegen verkrachters – waarvan velen moslims blijken te zijn.

Als een slachtoffer van twee jaar durende seksueel misbruik vanaf een leeftijd van acht jaar, is ze vervolgens slachtoffer geweest van een groepsverkrachting op 15-jarige leeftijd. Haar verkrachter dreigde haar familie kwaad te doen; hierdoor was ze bang het aan ze te vertellen, dus verliet ze haar thuis, maar belandde hierdoor dakloos in de straten van Londen. Ze kreeg te maken met fysieke mishandelingen en heeft moeten zien hoe haar vrienden van de straat seksueel werden misbruikt, en geforceerd werden tot prostitutie.

"Pas jaren later zag ik in dat ik een toonbeeld vormde voor situaties waarin meisjes van heel Groot-Brittannië in zitten," vertelde Bugle aan Gatestone Institute. "Ik heb gesproken met moslimvrouwen die zijn mishandeld wegens de Shariawet. Ook heb ik er eentje in huis genomen. Haar familie probeerde haar te gebruiken voor het smokkelen van mensen uit Somalië naar Groot-Brittannië."

Een paar maanden terug wees een verslag uit dat tussen 1997 en 2013 minstens 1,400 niet-islamitische Britse kinderen slachtoffer zijn geweest van groepsverkrachting en mishandeling door moslims in Rotherham. Kinderen van soms maar 11 jaar werden vaak slachtoffer van groepsverkrachting, achtergelaten, meegesmokkeld naar andere steden van Engeland, geslagen en geïntimideerd, volgens het verslag. Autoriteiten kwamen niet in actie wegens "de angst om als racistisch te worden gezien."

Een ander verslag, uitgebracht in mei 2015, voegde hieraan toe dat de raad van Rotherham en de politie de autoriteiten verzochten om de protesten tegen kinderverkrachting te verbieden. "Ze hebben een beroep gedaan op de Ministerie van Binnenlandse Zaken voor speciale noodbevoegdheden onder de Public Order Act 1986, volgens Breitbart.

Afbeelding
Een protest tegen grooming in Rotherham op 5 Oktober 5 2014, georganiseerd door "Britain First." (Bron: Britain First)

Bugle merkte op dat deze politiek en religieuze ideologie er niet alleen voor zorgt dat moslimmannen zich aangemoedigd voelen tot het verkrachten van niet-islamitische kinderen en vrouwen, maar ook dat er verschillende redenen zijn voor de submissie van Groot-Brittannië richting deze door de Sharia geïnspireerde wreedheid:

"Moslims zijn ervan overtuigd dat ze een oorlog voeren tegen het westen. En wanneer ze in oorlog zijn (jihad), hebben ze recht op een 'oorlogsbuit:' Degene wie jouw rechterhand bezit, dus seksslaven. Tevens wordt ze geleerd dat blanke niet-moslims makkelijke, goedkope, smerige sletten zijn en dat het hun goed recht is ze te gebruiken. Hiernaast zal het aanleren van de gedachtegang om iedereen te haten wie geen moslim is – zoals in veel moskeeën gebeurt – ervoor zorgen dat veel mensen haatdragend zijn richting iedereen die geen moslim is. Het beeld dat veel moslims hebben van westerse vrouwen zorgt dus voor een toename in verkrachtingszaken. Het probleem ligt echter ook bij de politie, rechters, advocaten, en docenten, om maar een paar te noemen, die een angst ervaren richting begrippen als 'racist' en 'islamofoob' – en er wordt niks gedaan om dit tegen te gaan."

De kaart op de website van de organisatie laat zien welke gebieden het slachtoffer zijn geweest van islamitische grooming groeperingen in Rotherham, Rochdale, Telsley, Stevenage, Peterborough, Birmingham, Oxford, en Bradford. "Dit geeft nog niet eens een oppervlakkig beeld." Zegt Bugle. [3]

"De lokale media weigert de term moslim te gebruiken," voegt Bugle toe. "Maar alleen al in Londen bestaat 27% van de gevangenen uit moslims. Ze zitten vast voor zedendelicten, drugshandel en mishandeling. Dit is een massief percentage gezien het feit dat moslims enkel 4% van de gehele populatie zijn."

"Wanneer meisjes verkracht zijn, worden ze door de verkrachters 'wit stuk vuil', 'blanke hoeren', en 'blanke kuffir' genoemd. Deze beledigingen worden vrij openlijk gezegd tegen de meisjes, en de meisjes melden dit ook aan de politie. Echter worden ze nooit erkend als beledigingen met een racistische bedoeling.

"Ik krijg doodsbedreigingen, verkrachtingsbedreigingen, en sodomie dreigementen – maar nooit van niet-moslims. Moslims die me volgen op Twitter en Facebook hebben me direct privéberichten gestuurd waarin ze me uitmaken voor 'blanke bitch' en 'blanke hoer', en waarin ze me dreigen seksueel te gaan mishandelen."


Ondanks de ernst van het probleem, merkt Bugle op dat de media de islamitische verkrachtingsepidemie van het westen praktisch negeert: "De media kaart het zelden langer dan een dag aan. Het geval van Rotherham was de enige keer dat ze het wel deden, en ze stonden erop de daders als 'Aziatisch' te benoemen in plaats van moslim, en geen enkele keer noemen ze het verband tussen de verkrachtingen en de islamitische leer."

Een van de weinig geleerden die dit verband wél naar buiten brengt is Raymond Ibrahim. Hij schreef een uitgebreid artikel over islamitische verkrachtingen: 'De lopende epidemie in Groot-Brittannië, Scandinavië en elders — waarbij blanke vrouwen het slachtoffer zijn van seksueel misbruik door moslimmannen — is net zo oud als de islam zelf, toont overeenkomsten met de profeet en zijn volgelingen, en wordt tot op de dag van vandaag als legitiem bestempeld door sommigen in de islamitische wereld."

Ondanks de schrikbarende grootte van het probleem blijven veel Britse meisjes zwijgen. Waarschijnlijk deels uit schaamte of zorgen dat ze medeplichtig worden bevonden. Echter is een sterkere reden voor het zwijgen, volgens Bugle, dat de daders ze nog steeds bedreigen en intimideren.

"Dit is vaak genoeg om de meeste meisjes stil te houden. Hier komt bij dat de politie het pleidooi van de meisjes niet serieus neemt, ze vertrouwen hierdoor de politie niet. Ook blijkt dat wanneer de ouders werden ingelicht dat de meiden 'bekende prostituees' zijn, deze hun vertelde dat ze er 'wel overheen groeien.' Dit zijn enkel een paar redenen waarom ze blijven zwijgen."

Bugle heeft naar eigen zeggen

"Verschillende 'feministen'-organisaties gemaild om ze uit te nodigen om zich uit te spreken tegen de Shariawetgeving, maar heeft geen enkele keer een reactie ontvangen. Wanneer je zoekt naar feministen tegen de Shariawetgeving of de verkrachtingen van hoofdzakelijk blanke meisjes zullen ze je allemaal vertellen dat dit niks te maken heeft met de islam, zegt ze. Het maakt niet uit hoe erg je probeert uit te leggen dat we proberen op te staan tegen alle vormen van vrouwenhaat, ze willen de feiten niet onder ogen zien. Ze weigeren zelfs het probleem uit te spreken. Ze zeggen: 'je kan niet de schuld op een hele gemeenschap af schuiven.' Ik geef helemaal niet een hele gemeenschap de schuld en ik zeg ook niet dat alle moslims verkrachters zijn of terroristen. Ik denk alleen wel, dat het zwijgen van de gemeenschap betekent dat ze toestemmen. Om een probleem adequaat te kunnen uitspreken moet men echter wel inzien en accepteren dat er een probleem is."

Een van de hoofdargumenten van de geloofsverdedigers van de extremistische islam in het westen is dat ze mensen beschuldigen van het hebben van "witte privileges," een openlijk racistische term voor de voordelen die naar verluidt genoten worden door blanke mensen, maar niet-blanke mensen niet mee mogen maken.

Bugle, slachtoffer van verkrachting, verzet zich tegen de term:

"Ik ben het zat om te horen te krijgen dat ik minder waard zou zijn omdat ik blank geboren ben, of dat iemand anders minder waard is omdat hij geboren is met een ander kleurtje. Zulke termen zijn op zichzelf al racistisch. Tegenwoordig trekken mensen de racismekaart om hun beestachtige gedrag goed te kunnen praten. Ik zie geen huidskleur. Echter wordt huidskleur gebruikt om debat en discussie stop te zetten. Men wordt gemanipuleerd met 'Blanke schuld' om de massa te laten zwijgen. Of je nou zwart, bruin of blank bent, je zou trots moeten zijn met de huid waarin je bent geboren; je hebt er immers niet voor gekozen."

Bugle zegt dat haar organisatie ernaar streeft om uiteindelijk elke vrouwelijke slachtoffer van de Sharia een stem te geven, en een plek te kunnen hebben voor meisjes die doelwit zijn – op de eerste plaats omdat ze geen moslim zijn, en als tweede omdat ze blank zijn -- om naartoe te kunnen. Hier zullen ze kunnen praten met mensen die ze geloven en ze niet zullen beschuldigen. [4]

Ze zeg dat ze graag wilt dat de meisjes zich niet meer schuldig voelen, en ze de controle kunnen terugvinden die van ze is afgenomen. "Wellicht kunnen we in de toekomst veilige huisvesting, hulplijnen en een gevoel van veiligheid verschaffen, en ze kunnen vorderen zodat ze geen slachtoffers meer zijn maar overwinnaars. Ze zullen niet allemaal overwinnen, maar degenen wie dat wel lukt zullen op een dag anderen kunnen helpen."

Op de eerste conferentie van de organisatie op 29 augustus waren twee van de sprekers moslimvrouwen. Een van hen was een slachtoffer van de Shariawet, mishandeld en geslagen door haar man die haar uitmaakte voor "vuile kuffir" en weigerde om het huwelijk te voltrekken. Hij zei dat het enige wat hij wilde een visum was. Daarna zei hij: "ik ga van je scheiden" drie keer, pakte al haar geld af en vertrok. De organisatie is van plan nog een conferentie te houden, weer met islamitische sprekers, in Rochdale ongeveer in het midden van november.

Brittannië zou met al z'n instellingen op moeten treden om vrouwen en kinderen te beschermen tegen verkrachters, zegt Bugle. Het maakt niet uit wie zich gekwetst of beledigd zou kunnen voelen, er is niks pijnlijker dan een onschuldige vrouwen en kinderen die worden verkracht, gehoereerd, gemarteld of verhandeld. "Maar eerst," zegt ze "zullen we een overheid moeten hebben die moreel standvastig genoeg is om op te houden met de ogen te sluiten voor de feiten en telkens maar te roepen dat 'dit niks te maken heeft met de islam.'"

Uzay Bulut, geboren en getogen als moslim, is een Turkse journaliste afkomstig uit Ankara.

[1] zn.: Koran 67:6-8; 21:98; 2:191-193; 9:111; 9:5; 9:29; 5:32; 5:33; 33:50; 8:41; 22:19-22; 2:178; 8:12

[2] zn..: Koran 6:27; 3:91

[3] Een blog op Channel 4 vermeldde ook dat in vele gevallen in Groot-Brittannië, naïeve tienermeisjes seksueel worden misbruikt;

"We hebben bewijs van dit soort exploitaties die zich hebben plaatsgevonden in Keighley (2005 en 2013), Blackpool (2006), Oldham (2007 en 2008), Blackburn (2007, 2008 en 2009), Sheffield (2008), Manchester (2008 en 2013) Skipton (2009), Rochdale (twee zaken in 2010, een in 2012 en nog een in 2013), Nelson (2010), Preston (2010) Rotherham (2010) Derby (2010), Telford (2012), Bradford (2012), Ipswich (2013), Birmingham (2013), Oxford (2013), Barking (2013) en Peterborough (2013)."

Ook zei het verslag dat "Van de 306 daders van wie hun etniciteit is vastgesteld, is 75% gecategoriseerd as Aziatisch."

[4] Op de website staan blogs, door de meisjes zelf geschreven.

http://nl.gatestoneinstitute.org/6660/s ... rnij-islam
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en slavernij

Bericht door Pilgrim »

Senegal: Hedendaagse islamitische slavernij en mensenhandel

Gepubliceerd op 4 dec. 2015

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en slavernij

Bericht door Pilgrim »

Texas – Twee rijke moslims hielden slaven: “Mohammed had ook slaven. Als we veroordeeld worden is dat ´islamofobie´.”

Geplaatst op 17 maart 2016

Afbeelding

Een “Texaans” echtpaar is veroordeeld wegens “gedwongen arbeid” waartoe zij hun twee bedienden dwongen. De rechter walgde van hun daden en heeft hen uit de VS verbannen. Hassan al-Homoud, 46 jaar, en zijn vrouw Zainab al-Hosani, 39, hebben schuld bekend aan de misdaad om een mens tegen zijn wil gevangen te houden en hen tot arbeid te hebben gedwongen, oftewel slavernij.

Ze probeerden de rechter ervan te overtuigen dat hun daden aanvaardbaar waren, omdat hun profeet Mohammed, de oprichter van de islam, zelf ook slaven hield. Door redenerend zou een veroordeling van hen “islamofobie”zijn.

De aanklacht luidde o.a. dat de twee vrouwen in miserabele omstandigheden leefden. Ze hadden geen keukengerei, de hoeveelheden voedsel waren minimaal (vieze restjes van hun slavenhouders), geen toiletpapier, geen tv, geen boeken, geen meubelen. Ze hadden slechts enkele dekens en een kussen om op de grond te leggen om te slapen. Ze hadden ook geen sleutel van het appartement en Al-Homoud werd ook veroordeeld omdat hij hun mobieltje had ingepikt. De twee vrouwen hadden ook geen geld.

Elke ochtend werden de twee vrouwen naar de “residentie” van Al-Homoud vervoerd, waar ze gedwongen werden om aan alle grillen van hem en zijn vrouw te voldoen. Ze kregen de resten van het eten van het echtpaar, maar die werden tot een minimum beperkt en ze mochten ook vaak geen gebruik maken van het toilet.

Bron: http://lesobservateurs.ch

Bron oorspronkelijk artikel: www.uschronicle.com

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2016/03/17 ... lamofobie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en slavernij

Bericht door Pilgrim »

Libanese politie bevrijdt 75 minderjarige seksslavinnen

Geplaatst op 1 april 2016

Medewerkers van de Libanese politie hebben de grootste bende mensenhandelaars in het land opgerold en 75 minderjarige meisjes bevrijd die tot prostitutie werden gedwongen, deelde het persbureau Reuters onder verwijzing naar een politiebericht mee.

De meeste seksslavinnen zijn volgens de Libanese politie afkomstig uit Syrië. Enkelen van hen werden door de misdadigers uit de vluchtelingenkampen gelokt, velen werden echter door andere Syriërs verkocht.

Men zegt dat de meisjes geslagen en gemarteld werden. Bovendien dreigden de criminelen naaktfoto´s van hen te publiceren als ze zouden weigeren prostitutie te bedrijven.

De politieagenten arresteerden tijdens een razzia 18 personen, acht vrouwen en tien mannen, die de meisjes in de nachtclubs en woningen bewaakt hadden waar ze seksuele diensten moesten verlenen. De bende was actief in de stad Jounieh ten noorden van de Libanese hoofdstad Beiroet. Twee daders zijn nog voortvluchtig.

Het vijf jaar durende conflict in Syrië had voor de komst van duidelijk meer vluchtelingen in het naburige Libanon gezorgd, benadrukt Reuters. Volgens de nieuwste informatie heeft hun aantal de twee miljoen overschreden. Veel vluchtelingen zijn arm en zonder enige bescherming.

Bron: http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/04/01 ... slavinnen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en slavernij

Bericht door Pilgrim »

Syrische vluchtelingen verkopen massaal hun dochters aan Turkse prostitutiebendes

Xander, 05-04-2016

Afbeelding
Geen grapje: Meisjes worden door Turkse prostitutiebendes ingedeeld in de smaakjes pistache, kersen, appel of meloen.

‘Veel moslimmigranten nemen hun eigen cultuur van intimidatie, misbruik en verkrachting mee naar Europa’ – Amerikaanse ministerie BuZa: ‘Turkije is bestemming, doorvoerland en bron van sekshandel in kinderen’ – Turkse bendes ontvoeren kinderen ‘op bestelling’ uit Syrië

Volgens diverse mensenrechtenorganisaties verkopen Syrische moslim‘vluchtelingen’ in Turkije massaal hun dochters aan prostitutiebendes. Die geven tussen de 2000 en 5000 Turkse lira’s voor een meisje. Hoe jonger ze is, des te hoger het bedrag, omgerekend € 625 tot € 1565, dat voor een gemiddeld Syrisch gezin enorm veel geld is. Uzay Bulut schrijft voor het Gatestone Institute dat veel moslimmigranten die naar Europa gaan een aversie hebben tegen de Westerse cultuur, en hun eigen islamitische cultuur van intimidatie, misbruik, discriminatie en verkrachting meenemen.

Welke smaak wilt u? Pistache, kersen, appel of meloen?
ECPAT (End Child Prostitution, Child Pornography & Trafficking of Children for Sexual Purposes) concludeert na een onderzoek dat de kinderprostitutie in Turkse plaatsen waar Syrische vluchtelingen worden opgenomen, in korte tijd is geëxplodeerd: ‘Meisjes tussen 12 en 16 worden pistacchio’s genoemd, die tussen 17 en 20 zijn kersen, 20 tot 22 zijn appels, en alle ouderen zijn watermeloenen.’ Op de ‘markt’ worden ze vervolgens voor 20 tot 50 lira’s (€ 6,25 tot € 15,65) ‘verhuurd’ aan iedere willekeurige man. Soms laten ze zich ook met voedsel of andere goederen betalen. Anderen worden verkocht aan rijke moslims uit Saudi Arabië of andere Arabische Golfstaten. In de stad Antep zijn zelfs letterlijke markten voor seksslavinnen.

Op 8 maart schreven Turkse media nog over de tragische dood van de 15 jarige Syrische kinderbruid Mafe Zafur, die vorig jaar augustus volgens gangbaar islamitisch gebruik werd gedwongen om met haar neef Ibrahim Zafur in het incesthuwelijk te treden. Na een half jaar gooide Ibrahim zijn nicht/vrouw echter de deur uit en moest ze in een verlaten vrachtwagen slapen. Niet lang daarna pleegde ze zelfmoord.

Meisjes massaal uitgehuwelijkt, verkocht, geprostitueerd, ontvoerd
Het trieste lot van Mafe Zafur was bepaald geen incident. Tal van jonge Syrische meisjes zijn het slachtoffer van het islamitische uithuwelijken van kinderen. Erger nog: vaak worden de meisjes door hun eigen ouders verkocht aan Turkse prostitutiebendes, zo bevestigt ook de Association for Human Rights & Solidarity with the Oppressed (in Turkije bekend als Mazlumder). Anderen worden ontvoerd uit de vluchtelingenkampen of zelfs ‘op besteling’ uit Syrië gehaald, en voor hetzelfde doel misbruikt.

‘Ondanks het feit dat het illegaal is, praktiseren veel mannen in Turkije polygamie met Syrische meisjes of vrouwen,’ vertelde advocaat Abdulhalim Yilmaz, hoofd van de vluchtelingencommissie van Mazlumder, aan het Gatestone Institute. ‘Sommige Turkse mannen nemen een tweede of derde Syrische vrouw en registereren hen niet eens. Deze meisjes hebben geen legale status in Turkije. Economische ontberingen zijn een grote factor in dit lijden, maar het is ook een religieus en cultureel fenomeen, omdat in de (islamitische) religie jonge huwelijken zijn toegestaan.’

De meisjes en vrouwen die het ‘geluk’ hebben een zeer slecht betaalde baan te vinden, worden veelal door hun collega’s en werkgevers seksueel gemolesteerd. Een 16 jarig Syrisch meisje in de Turkse stad Izmir zei dat ‘ze denken dat wij Syrische vluchtelingen tweederangs mensen zijn... Ze proberen misbruik te maken van onze situatie.’

Koerden hebben de pech dubbel gediscrimineerd te worden door de Turken, want ‘de hulporganisaties helpen alleen de Arabische vluchtelingen. Als ze horen dat wij Koerden zijn, lopen ze gewoon weg, of geven maar heel weinig. Daarna komen ze niet meer terug.’

Amerikaans ministerie: Turkije bron van sekshandel in kinderen
Volgens ECPAT is er in heel Europa nergens zoveel (seks)slavernij als in Turkije. De organisatie wijst niet voor niets op een onderzoek van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, dat in 2013 concludeerde dat ‘Turkije een bestemming, doorvoerland en bron is van sekshandel in kinderen.’

‘Misbruik vrouwen en kinderen direct gevolg van islamitische cultuur’
Yilmaz: ‘Veel Arabische landen, inclusief Saudi Arabië, hebben tot nu toe niet één Syrische vluchteling opgenomen. Aan de grens met Turkije wachten er nog eens tienduizenden, maar als deze vrouwen en kinderen zouden weten wat hen daar mogelijk wacht, zouden ze nooit één voet zetten in dat land. En dat is het onvermijdelijke gevolg als een zekere cultuur –de islamitische- zelfs niet het kleinste respect heeft voor de rechten van vrouwen. In plaats daarvan is het een cultuur van verkrachting, slavernij, misbruik en discriminatie, waarbij vaak zelfs de meeste kwetsbaren worden uitgebuit.’

Brussel wil islamistische criminele terreurrepubliek Turkije lid van EU maken
Natuurlijk ontkennen de Turkse autoriteiten alle beschuldigingen, maar dat zijn we inmiddels gewend van het land waar de EU, -met Duitsland en Nederland voorop-, een diepe knieval voor gemaakt heeft. De Turkse president Erdogan komt werkelijk met àlles weg; het uitmoorden van de Koerden, het trainen en bewapenen van ISIS en andere jihadgroepen, het smokkelen van enorme hoeveelheden door ISIS gestolen olie, het sturen van miljoenen moslimmigranten naar Europa, enkel om ons continent door islamisering te ondermijnen, het welbewust doorlaten van terroristen naar de EU, en nu dus ook het massale seksuele misbruik van Syrische meisjes en vrouwen.

Je zou haast gaan denken dat juist dit de redenen zijn waarom de links-liberale elite in Europa, en vooral die in Brussel, de islamistische criminele terreurrepubliek Turkije zo ontzettend graag lid willen maken - want zó blind kan toch niemand zijn, zelfs niet onder het mom van politieke correctheid?

Xander

(1) Zero Hedge

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... utiebendes
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22576
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Islam en slavernij

Bericht door King George »

Ayatollah: “Leen je vrienden je seksslavinnen uit als ze huwelijksproblemen hebben”


Door Sybren Frederico Porfírio 13 mei 2016

Seksslavinnen ‘collateral damage’ van oorlog? Absoluut niet, als het aan deze islamitische geestelijke ligt.

Ayatollah Abdul Karim Al-Haeri, misschien niet een naam waar je bekend mee bent. Toch zegt deze geestelijke uit Irak wel degelijk iets ‘nuttigs’. Hij levert weer wat bewijs dat gruwelijke daden als slavenhandel en verkrachting wel degelijk des Islams zijn. En, als bonus, geeft hij ook nog wat relatie-adviezen!

“Dat heeft niets met de Islam te maken!”, hét motto van Islamknuffelaars in Nederland en omstreken. Daar kun je tegenin gaan tot je een ons weegt, maar de beste argumenten worden meestal geleverd door hen die ook daadwerkelijk kennis van de zaak hebben: Islamitische geestelijken. De man in kwestie vertelt niet alleen dat het houden van seksslavinnen louter prima is voor moslims, maar ook hoezo.

Deze vrouwen (of meisjes) kunnen verworven worden tijdens oorlogen tegen ongelovigen, waarbij het niet uitmaakt of ze al getrouwd waren. “Hun vorige huwelijk is per direct en automatisch beëindigd zodra ze gevangen worden genomen”, aldus de ayatollah.

Het delen van deze arme vrouwen wordt ook van harte aangeraden:
  • Je kunt vijf of tien vrouwen afnemen van de ongelovigen, en ze voor wat seks aanbieden aan een vriend die langskomt. Dit is aangeraden om relatieproblemen te voorkomen bij je vrienden. Als hun vrouwen vervolgens vragen waar ze waren, kunnen ze gewoon zeggen dat ze bij jou waren.
Het zijn echter niet alleen moslimmannen die deze regels omarmen. Een politica uit Koeweit gaat de keiharde waarheid ook niet uit de weg, als ze gevraagd wordt of seksslavinnen niet verboden zijn in de Islam:
  • Absoluut niet. De Islam verbiedt seksslavinnen niet. Integendeel, er gelden andere wetten voor slavinnen dan voor normale vrouwen. Vrije vrouwen moeten alles behalve hun handen en gezicht bedekken. Een slavin mag echter vanaf haar buik naar boven ontkleed zijn. Ze verschilt erg van een vrije vrouw. De vrije vrouw heeft een huwelijkscontract nodig, een slavin niet. Ze hoeft alleen maar gekocht te worden door haar man. Seksslavinnen verschillen dus echt van andere vrouwen.
Je ziet het: regels zijn regels, en de door ISIS gepleegde barbariteiten zijn niets anders dan het naleven van hun eigen regels. Oh, maar wacht: ISIS-leden zijn eigenlijk helemaal geen moslims…


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8886
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Slavernij

Bericht door sjun »

20 Idiots Guide to Islam- Islam and Slavery - Part 20

Meer
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8886
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Slavernij

Bericht door sjun »

Bill Warner PhD: Islamic Slavery in Africa


ATLANTIC JIHAD: The Untold Story of White Slavery
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8886
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Islam en slavernij

Bericht door sjun »

Afbeelding
The Legacy of Arab-Islam In Africa: A Quest for Inter-religious Dialogue,
John Alembillah Azumah, Oneworld Publications 2001, ISBN 9781851682737


Afbeelding
Slavery, Terrorism & Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat, Peter Hammond,
Frontline Fellowship USA (2nd Ed) 2009, ISBN 9780980263916


Black African Slaves castrated by Muslims - Islam and slavery


Afbeelding
Der verschleierte Völkermord - Die Geschichte des muslimischen Sklavenhandels in Afrika, Tidiane NDiaye, Rowohlt 2010, ISBN 9783498046903

Er moet veel meer licht op deze vruchten op dit gezicht van islam, goed voor jarenlange oorlog en tweedracht in verschillende Afrikaanse landen, nog los van de vele doden die erdoor veroorzaakt werden en nog steeds worden. Neem bijvoorbeeld het bestaan van moorddadige benden als Boko Haram en Al Shabaab.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en slavernij

Bericht door Pilgrim »

Nog een islamitische volkerenmoord: Minstens 17 miljoen Afrikanen werden tot slaaf gemaakt

Geplaatst op 26 maart 2017

Afbeelding

Moslims hebben niet alleen slaven gehaald, maar meestal afgeslacht.

Het waren niet de westerse koloniale machten die verantwoordelijk waren voor de ergste slavenhandel van de wereldgeschiedenis. Het was de islam. Deze voert tot op de dag van vandaag een levendige slavenhandel – verzwegen door onze leugen-pers, die niets verkeerds laat zeggen over zijn sadistische en de mensenrechten met voeten tredende beschermelingen.


Arabische en Turkse slavenhandelaars hebben minstens 17 miljoen zwarte Afrikanen ontvoerd naar de Arabisch-Turkse slavenmarkten. Vrouwen werden verkocht voor seksuele diensten, mannen voor zwaar werk – vaak tot de dood erop volgde.

Alle mannen moesten zich onderwerpen aan de vreselijke procedure van de castratie. Hieraan stierf 80% van de zwarte Afrikaanse slaven: bloedverlies, shock of infecties. Slechts één op de vijf overleefde. En de overlevenden leefden niet lang genoeg om – zoals in de VS – later over hun mishandelingen te kunnen vertellen.

Het Westen maakt zelf een eind aan de slavernij. De islam houdt tot op de dag van vandaag honderdduizenden slaven

Zo hebben we de paradox dat overwegend de westelijke slavenmarkt (VS, Frankrijk, Engeland) in de wereldopinie aan de schandpaal genageld wordt, hoewel het zijn slaven wezenlijk humaner behandelde dan de moslims dat deden. Zeker – er vonden ook bij de westerse slavensamenlevingen gruwelijke en barbaarse dingen plaats. Maar er was geen castratie. Slaven mochten hun eigen gezinnen hebben. Ze mochten zelfs naar school. En ze konden zich, omdat ze lang genoeg leefden, daarom later uiten over hun beulen.

Nog een verschil: Het Vaticaan deed de slavenhandel al eeuwen geleden in de ban. Het Engelse parlement volgde in een periode toen in de Engelse koloniën nog een drukke slavenhandel heerste. En de Amerikaanse Burgeroorlog (1861-1865) werd propagandistisch vooral om het beëindigen van de slavernij in de zuidelijke staten van de VS gevoerd.

Afbeelding

Slotsom: Westerse samenlevingen hebben zelf een eind gemaakt aan de slavernij. Islamitische samenlevingen voeren deze tot op de dag van vandaag verder. Daarbij hebben ze veel ruggensteun: zowel Allah als Mohammed staan het moslims toe om slaven te houden. Ze gelden als rechtmatige oorlogsbuit voor Jihadisten. Mohammed zelf had talloze seksslavinnen. Hij geldt tot op de dag van vandaag in de islamitische landen als “de beste van alle mensen”.

Onlangs nog stond een Egyptische imam in een eigen fatwa het houden van slaven voor seksuele bevrediging van de ISIS-strijders toe – met nadrukkelijke verwijzing naar Mohammed en de koran.

Bron: https://michael-mannheimer.net

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/03/26 ... f-gemaakt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Islam en slavernij

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Mohammedanen deugen niet. Niet één.

Dus ook Aboutaleb en Marcouch niet. Beiden lid van de PvdA (Partij voor de Allahtonen) en van analfabetische Marokkaanse afkomst. Typisch voorbeeld van zogenaamde geïntegreerde parasieten.

Wanneer wordt dit eindelijk eens internationaal erkend en bevestigd? Zo niet, erken dan op zijn minst dat de mens geen vrije wil heeft.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 1662
Lid geworden op: do apr 14, 2016 8:43 pm

Re: Islam en slavernij

Bericht door Pizzaman »

'Hans van de Mortel' schreef:Mohammedanen deugen niet. Niet één.

Dus ook Aboutaleb en Marcouch niet. Beiden lid van de PvdA (Partij voor de Allahtonen) en van analfabetische Marokkaanse afkomst. Typisch voorbeeld van zogenaamde geïntegreerde parasieten.

Wanneer wordt dit eindelijk eens internationaal erkend en bevestigd? Zo niet, erken dan op zijn minst dat de mens geen vrije wil heeft.
Aboutaleb heeft geen vrije wil. ALS hij de islam verlaat, gaat zijn kop er net zo goed af als die van Wilders.
Derhalve blijft voor Aboutaleb slechts het minimaliseren van de islam over.

Marcouch is gewoon een kloothommel, die van twee walletjes wil eten.
Een typische schijnheilige islamofascist.
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7250
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Islam en slavernij

Bericht door Ali Yas »

Pizzaman schreef:Aboutaleb heeft geen vrije wil. ALS hij de islam verlaat, gaat zijn kop er net zo goed af als die van Wilders.
Ja, maar, je kan van Aboutaleb zeggen wat je wilt, hij steekt vanuit mohammedaans perspectief zijn nek uit. En die nek loopt gevaar inderdaad. Als hij nog een stap verder gaat kan hij bij Ayaan gaan logeren. Ahmed kan het niet helpen, het is de niet-mohammedaanse elite die het vertikt te doen wat nodig is om het radikale mohammedanisme de kop in te drukken. Nota bene, in Egypte doen ze daar nog méér aan! Daar sluiten ze moskeeën als de imam het te bont maakt. Hier laten we die lui maar begaan. We vinden het niet eens erg dat ze toespraken houden in een taal die we nauwelijks kunnen controleren.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en slavernij

Bericht door Pilgrim »

Blanke slaven in de islam: Voorbeeld IJsland

Geplaatst op 27 maart 2017Het lukte Turkse slavenhandelaars in 1627 tot in IJsland te komen, waar ze 800 IJslanders mee sleepten in de slavernij. Slechts heel weinig mensen weten dat islamitische slavenhandelaars in IJsland zijn geweest, daar 1% van de toenmalige bevolking als slaven meenamen en op de Arabische slavenmarkten verkochten. Blanke slaven leverden daar altijd de hoogste prijzen op – vaak 50 maal zoveel als zwarte Afrikaanse slaven of slaven met een donkere huid. Deze aanval van de moslims op IJsland geldt tot op de dag van vandaag als de meest verwoestende gebeurtenis in de hele geschiedenis van IJsland.

In 1627 kwamen de eerste moslims naar IJsland, toen de Nederlandse moslim Jan Janszoon en zijn barbaarse piraten-horde het hele eiland doorzochten, op zoek naar schatten, maar vooral naar blanke slavinnen. Deze gebeurtenis is in de IJslandse nationale geschiedenis bekend als “Tyrkjaranid” (“de Turkse ontvoeringen”). Naar schatting 400-800 IJslanders van beiderlei kunne, inclusief kinderen, werden door de Turken in de slavernij verkocht.

Moslims beginnen zich nu ook op IJsland te vestigen
Nu beginnen moslims zich opnieuw op het eiland te vestigen. Meestal als “vluchtelingen” (vooral uit Kosovo) zorgen ze daar, hoewel nog gering in aantal, al voor politieke onrust. Zelfs de koran werd al vertaald in het IJslands. Een duidelijk signaal voor het feit dat moslims van plan zijn om ook dit kleine eiland in hun macht te brengen.

De “Muslim Association of Iceland” (“Félag múslima á Island) werd in 1997 door de “Palestijnse” immigrant Salman Tamimi opgericht. Ze heeft 465 leden (in 2014), wat op een bevolking van slechts 338.450 mensen al opmerkelijk is. Nog is de islam met 0,1% slechts marginaal vertegenwoordigd en houdt zich daarom op de achtergrond.

Maar ook de IJslanders zullen, als ze niet op tijd ingrijpen, de bittere les leren dat moslims al met hun Jihad tegen IJsland zullen beginnen als ze het aantal van 20.000-30.000 hebben bereikt. Dat is ongeveer het aantal moslims dat in 2015 iedere dag naar Duitsland kwam.

Vanzelfsprekend hebben IJslandse moslims al een moskee: de soennitische Reykjavik moskee. Twee imams bieden daar overdag en ´s nachts “gebeden” aan.

Bron: https://michael-mannheimer.net

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/03/27 ... d-ijsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
mercator
Berichten: 19484
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Islam en slavernij

Bericht door mercator »

Pilgrim schreef:
Blanke slaven in de islam: Voorbeeld IJsland

In 1627 kwamen de eerste moslims naar IJsland, toen de Nederlandse moslim Jan Janszoon en zijn barbaarse piraten-horde het hele eiland doorzochten,
Dus zonder de hulp van Nederlanders zouden die Turken nooit op Ijsland geraakt zijn. In de Gouden Eeuw waren de Hollandse Staten bondgenoten van de Ottomanen tegen de Spaanse Habsburgers. Een triest voorbeeld van zelf-Islamisering waar Groen Links en PvdA nu eeuwen later heimwee naar hebben.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 1662
Lid geworden op: do apr 14, 2016 8:43 pm

Re: Islam en slavernij

Bericht door Pizzaman »

Ali Yas schreef:
Pizzaman schreef:Aboutaleb heeft geen vrije wil. ALS hij de islam verlaat, gaat zijn kop er net zo goed af als die van Wilders.
Ja, maar, je kan van Aboutaleb zeggen wat je wilt, hij steekt vanuit mohammedaans perspectief zijn nek uit. En die nek loopt gevaar inderdaad. Als hij nog een stap verder gaat kan hij bij Ayaan gaan logeren. Ahmed kan het niet helpen,...
Dat is inderdaadwat er wordt gesteld, Aboutaleb heeft weinig keus - Hans denkt dat dat per definitie is, ik denk net als jij dat die keus tot gevolg zal hebben dat z'n koppie rolt... Wat die man echter nog bij de PvdA doet snap ik niet. Dat ie niet bij de PVV gaat, OK, maar ik zie 'm graag bij FvD en dan zal zelfs ik overwegen op hem te stemmen. Mits ie z'n kop lang genoeg op z'n romp houdt, natuurlijk.
Ali Yas schreef:...het is de niet-mohammedaanse elite die het vertikt te doen wat nodig is om het radikale mohammedanisme de kop in te drukken. Nota bene, in Egypte doen ze daar nog méér aan! Daar sluiten ze moskeeën als de imam het te bont maakt. Hier laten we die lui maar begaan. We vinden het niet eens erg dat ze toespraken houden in een taal die we nauwelijks kunnen controleren.
Ik snap er geen hout van dat niet allang vermomde AIVD-ers daar tussen zitten, desnoods met opname-apparaat, om de relileuterkout te vertalen.
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en slavernij

Bericht door Pilgrim »

In het laatste land dat we van een “slechte” dictator “bevrijd” hebben, vindt nu openlijke slavenhandel plaats

Geplaatst op 18 april 2017

Afbeelding

Het is alom bekend dat de door de VS aangevoerde NAVO-interventie om Muammar Gaddafi ten val te brengen in het jaar 2011 een machtsvacuüm achterliet, waarin de terreurgroepen zoals ISIS zich in het land konden nestelen.

Ondanks de verwoestende gevolgen van de intocht van 2011 bevindt het Westen zich op dit moment op dezelfde weg in het geval van Syrië. Net zoals al in 2011, toen de regering-Obama onder verwijzing naar mensenrechtenschendingen Gaddafi afzette en erop stond dat hij moest vertrekken ter bescherming van de Libische bevolking, verwijst de regering-Trump nu naar de repressieve politiek van Bashar al-Assad in Syrië en waarschuwt dat er spoedig een einde zal komen aan zijn regime – en allemaal in naam van de bescherming van de Syrische burgerbevolking.

Omdat de VS en hun bondgenoten het echter niet lukt een juridische motivering voor de onlangs uitgevoerde luchtaanval te produceren – om maar helemaal te zwijgen van een bewijs dat Assad verantwoordelijk was voor de inzet van chemische wapens – duiken nieuwe valstrikken op, die ertoe uitnodigen om vreemde landen binnen te marcheren en daar de staatschefs op te ruimen.

Deze echter kwam er nog een aspect van onbedoelde gevolgen van deze “humanitaire interventie” in Libië aan het licht: de opkomst van de slavenhandel.

“The Guardian” bericht dat weliswaar “geweld, uitbuiting en slavenarbeid” tot de realiteit van de door Libië gesluisde migranten behoorde, maar dat de slavenhandel zelf zich echter pas onlangs uitbreidde. Nu verkopen daar op klaarlichte dag mensen andere mensen.

“De nieuwste berichten van de ´slavenmarkten´ voor migranten kunnen toegevoegd worden aan de lange lijst met vreselijke dingen in Libië”, aldus Mohammed Abdiker, chef van de calamiteitenafdeling van het Internationale Bureau voor Migratie (IOM), een internationale regeringsorganisatie die volgens haar internetsite werft voor een “menselijke en geordende migratie ten bate van iedereen”. Abdiker zei:

“De situatie is duister. Des te meer het IOM in Libië bezig is, hoe meer we leren dat de migratie voor veel te veel migranten een mars van tranen wordt.”

Het Noord-Afrikaanse land is op dit moment het doel voor “vluchtelingen”, die “vluchten” uit andere delen van het continent. Sinds Gaddafi in 2011 ten val werd gebracht, “is het reusachtige en dunbevolkte land afgegleden in een gewelddadige chaos en vooral migranten met weinig geld en in de regel zonder papieren zijn daar vooral zonder bescherming”, aldus “The Guardian”.

Een overlevende uit Senegal zei dat hij samen met een groep andere migranten vanuit Niger door Libië reisde, nadat ze uit hun landen van herkomst waren gevlucht. Ze betaalden een smokkelaar voor het transport met de bus naar de kust, waar ze dan wilden beginnen aan de gevaarlijke boottocht naar Europa. In plaats van hen achter naar de kust te brengen, reed de smokkelaar hen naar het woestijnnest Sabha. Volgens Livia Manente, een ambtenaar van het IOM die overlevenden ondervraagd, “zei de chauffeur plotseling dat de bemiddelaar het geld niet had betaald en dat hij daarom de passagiers zou moeten verkopen.” Ze zei:

“Het verhaal werd door meerdere andere migranten bevestigd, die onafhankelijk van elkaar een soort slavenmarkt omschreven, net als allerlei soorten privégevangenissen die er overal in Libië zijn. “

Manente voegde er aan toe dat IOM-Italië ook vergelijkbare verhalen te horen kreeg van migranten die in Zuid-Italië aankwamen. De overlevende Senegalees zei dat hij in een provisorische gevangenis terechtkwam, die volgens “The Guardian” vaak in Libië voorkomen. Diegenen die hierin werden gestopt, moesten voor niets en met maar heel weinig eten werken en de mensen die hen hadden gepakt, belden regelmatig hun families opp om losgeld te eisen. Diegenen die hem hadden gevangen, eisten 300.000 West-Afrikaanse Franc (ongeveer € 400,-), verkochten hem echter aan een grotere gevangenis, die het losgeld zonder enige verklaring verdubbelde. Als de migranten dan te lang in de gevangenis zitten zonder dat er losgeld wordt betaald, worden ze weggebracht en vermoord. “The Guardian” schrijft hierover:

“Enkelen lijden onder het weinige eten en de gebrekkige hygiëne, ze sterven aan honger en ziektes, zodat hun totale aantal daalt. Als het aantal migranten daalt, omdat iemand sterft of wordt vrijgekocht, dan gaan de ontvoerders gewoon naar de markt en kopen nieuwe.”

Giuseppe Loprete, de baas van het IOM-Niger, bevestigde deze berichten. Hij zei:

“Duidelijk is dat ze zich als slaven behandeld voelen.”

Hij regelde in de eerste drie maanden de repatriëring van 1500 migranten en vreest dat er nog meer van zulke verhalen en incidenten bekend worden zodra meer migranten Libië verlaten. Hij voegde er aan toe:

“De toestanden in Libië worden steeds slechter. Daarom denk ik dat we de komende maanden nog meer kunnen verwachten.”

Terwijl de regering van de VS nog steeds de omverwerping van de regering in Syrië als oplossing van de vele crises van het land overweegt, wordt het steeds duidelijker dat het verdrijven van dictators – onafhankelijk van het feit hoe afschuwelijk ze ook mogen zijn – niet al te effectief is. De val van Saddam Hussein leidde niet alleen tot de dood van ontelbaar veel burgers en tot de radicalisering van de bevolking, maar ook tot de opkomst van ISIS.

Nu Libië, ooit een baken van stabiliteit in de regio, blijft lijden aan de gevolgen van de westelijke “humanitaire” interventie – en mensen in de opkomende slavenhandel worden gedwongen, terwijl de bevolking lijdt onder verkrachtingen en ontvoeringen – wordt het steeds duidelijker dat nog meer oorlogen alleen nog maar voor nog meer leed zullen zorgen.

Bron: http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel: www.activistpost.com

Door: Carey Wedler

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/18 ... el-plaats/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en slavernij

Bericht door Pilgrim »

De slavenmarkt heeft Europa bereikt

Geplaatst op 18 april 2017

Afbeelding
Nu eindelijk ook in de EU: Slavernij!

Pakistani hielden in Griekenland migranten vast en eisten losgeld voor hen

De Griekse politie heeft drie Pakistani gearresteerd, omdat zij zonder toestemming 16 migranten gevangen hielden en geld voor hun vrijlating eisten. De politie zei zondag dat de drie personen “leden van een smokkelaar-netwerk” zouden zijn en dat 13 van de vastgehouden migranten andere Pakistani zouden zijn, waaronder drie minderjarigen.


Twee van de in een boerderij buiten de Noord-Griekse stad Thessaloniki gevangen gehouden migranten waren afkomstig uit India en eentje uit Nepal.

De politie zei dat zij allemaal ongeveer twee weken geleden via Turkije naar Griekenland kwamen en dat de mensensmokkelaars € 2.500,- per persoon voor hun vrijlating eisten.
Een van de Pakistaanse migranten kon uit de boerderij ontsnappen en de politie waarschuwen, die daarop zaterdagavond een razzia uitvoerde.

Opmerking: Bij dit foefje gaat het om hetzelfde dat steeds meer verbreiding vindt in Libië, dat voor de gedupeerden met de dood of de doorverkoop aan een andere slavenhandelaar eindigt als het losgeld niet wordt betaald.

Bron: http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel: www.breitbart.com/london

Door: “Breitbart London”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/18 ... a-bereikt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en slavernij

Bericht door Pilgrim »

De andere waarheid over de slavernij voor de leergierige jonge geest

Geplaatst op 2 mei 2017

Afbeelding

Onbekende kennis die hardnekkig wordt verzwegen door het onderwijs, de media en de politiek. Het waarom wil ik niet over hebben, het gaat mij om het gegeven. U allen kunt zelf wel begrijpen waarom. Geen van ons heeft op school geleerd dat de slavernij onder de blanken vele malen erger en groter was dan onder de gekleurde medemens. Of dat de gekleurde mens zelf handelde in slaven en nu nog; alles is bij hen te koop: moeder, zus, broer, stamgenoot, het maakt niet uit, hun marktaandeel is altijd het grootst geweest en dat zal zo blijven. Dat wij blanken slaven hielden, is een feit en dat feit is er voor ons uitgelicht op een zodanige valse wijze dat de slaven uit Europa gewoon door het putje zijn gespoeld.

Slaven zijn zwart en wij zijn de schuldige van hun misère. Voor het gemak van het onderwijs, media en politiek zijn wij witte foute bevooroordeelde mensen met witte privileges. En die schuld zult U inlossen, let maar op totdat de welvaart slechts de 1% behoort en er geen geld is wat we nu loon noemen, dan zijn we allen echte slaven. Deze foute perceptie van schuld is zo vaak herhaald dat ze nu de waarheid is en niets meer dan de waarheid. Dit soort propagandatactiek gebruikte Goebbels ook: ” Een leugen duizend keer herhaald, wordt vanzelf de waarheid” zei hij eens. Het is zo gemakkelijk de “schuld” aan ons allen te geven dan aan de werkelijke daders, de 1% rijken met hun VOC/Bilderberg clubje, want gedeelde schuld is halve schuld niet waar? En zo werden wij ook de schuldige aan de slavernij, het is nu een collectieve schuld. Deze onwaarheid is nu nog niet zo moeilijk te vinden in de bibliotheek en op internet.

En hoe frappant; Thomas Sowell een zwarte afro-Amerikaan, vertelt ons de waarheid. Wie kent niet het Slavische volk in Zuidoost-Europa, hoe zou het komen dat deze mensen Slaven heten? In hun naam vinden we nog terug waarom. Zij waren de slaven, geroofd door Afrikanen en Ottomanen om verkocht te worden als slaaf aan de moslims. Doch ook de Romeinen handelden grof in slaven, lees de geschiedenis van Helvetia ofwel Zwitserland. Zij konden ontkomen door diep de bergen in te vluchten. Vrouwen, mannen en kinderen (voor seks en offers). Meer dan miljoenen, en het kunnen er ook veel meer zijn. Het duurde ook al zo heel lang en de bevolkingsaantallen werden toen niet bijgehouden. Slavische volkeren werden geteld in de haven.

Wij noemden deze rovers Moren, die zelfs tot in Scandinavië mensen roofden vanwege hun nog blankere huid, blonde haren en hogere opbrengst. Lang geleden, denk je. Nou niet zo heel lang geleden. Ook hier is niet veel met duidelijkheid te zeggen, maar met zekerheid nog tot de tweede helft van de 18de eeuw, en nu nog bestellen Arabieren en Afrikanen blanke vrouwen.

Feit is dat de slavernij groter is dan ooit. Op dit moment zo’n 30 miljoen. Hier neemt de islamiet, de Afrikaan en ook de Chinees een groot aandeel voor zijn rekening. Het feit dat een blanke, des te blanker hoe beter, veel meer geld opbracht dan een zwarte, kwam door het simpele economische effect van vraag en aanbod. Zwarten werden en worden bij flinke aantallen aangeboden door hun eigen volk, de blanken waren populair, ja, toen, en nu nog steeds.

De blanke slavernij heeft in Amerika nog wat langer geduurd. Ook dit leer je niet op school, want oh wee, dan klopt de hele propaganda niet meer. Mijn overgrootvader was keuterboer en zijn vader lijfeigene (slaaf) van de landheer. Dit werd ook in Amerika volop toegepast door o.a. de West Indische Compagnie. Wij waren een volk van horigen dat niks anders mocht dan dienen. Wilde je trouwen, dan consumeerde de heer eerst je vrouw en kon jij zijn kind verzorgen. Onbetaalde arbeid voor een stuk brood, terwijl de zwarte slaven in het zuiden het beter hadden, ook dat mag je niet weten. Er waren in Amerika meer blanke slaven dan zwarte. Joost Niemöller schreef daar in oktober 2014 ook al over uit het boek van Sowell.

De slavernij bestond al voor de islam en Mohammed heeft haar opgenomen in het meest verwerpelijke arrogante racistenboek ooit geschreven, als recht voor de goede moslim. Dat is waarom het nu nog zo actueel is binnen de islam en waarom zijn jeugd onze vrouwen in het gezicht spuwt. Je krijgt de slavernij niet uit de islam, ze is het door Allah gegeven recht. Dit niet uit te roeien onrecht zal blijven bestaan, ook al denkt links dat er een verlichting aan komt binnen de islam. Hoe naïef, hoe vals die hoop.

Het spelen van slachtoffer is iets dat de innerlijk schuld van de Afrikaan en Arabieren kan wegnemen. Waarom SSimons hier het nooit over heeft, is nu wel duidelijk. Ze is dom. Ook heeft SS het niet over de moderne economische slaven die de monden voeden van haar “lotgenoten” en islamvrienden. Door hard te werken moet de helft van de laagste inkomens naar de voedselbank zonder perspectief op welvaart, de wortel die voor ons ezels al zo lang niet bereikt wordt. Daarom ook moeten wij Zwarte Piet zien als bevrijde man, niet als slaaf, die de heilige taak heeft gekregen kinderen te helpen, welk een nobele opdracht!

Om af te ronden. “Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel”. Lees of luister (YouTube) het boek “Black Rednecks and White Liberals”. En kun je geen Engels, leer het dan of lees wat er over geschreven wordt. Ook Thomas Sowell’s nieuwe boek “Intellectuals and Race” over sociale ongelijkheid en de mythe van “white privileges” zal je laten zien dat het niet onze schuld is dat moslims en zwarten en wie dan ook niet mee kunnen in de maatschappij, het is de cultuur waarin je wordt opgevoed. Ook over diversiteit en hoe het mengen van culturen en soorten onwenselijk is voor ons uniciteit. (Uniekheid)

PS: gedenk 4 mei het verdriet van WO II in stilte, maar ga uit je dak op 5 mei. Op die dag waren we voor even echt vrij, al heeft het weken geduurd dat feest, zei mijn moeder. Voor Vaderland en Rood Wit Blauw.

Door: E. v.d. S.

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/02 ... nge-geest/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en slavernij

Bericht door Pilgrim »

Islamitische handel in Europese slaven

Geplaatst op 3 juni 2017

Afbeelding

Onder de sharia wetgeving was de positie van christenen nooit zeker en christelijke meisjes werden regelmatig gekidnapt door moslim rovers en verkocht in de harems van Constantinopel (vert: Istanboel) en Anatolië. Het is algemeen bekend dat, voor meer dan 1000 jaar, Arabische en moslim slavenhouders enorme aantallen mannen, vrouwen en kinderen roofden uit sub-Sahara Afrika. Wat niet zo bekend is, is dat zij even grote aantallen mensen uit Europa haalden. Net als met de Afrikaanse slavernij begon de Europese ook in de 7e eeuw – kort na de opkomst van de islam – en ging, bijna ononderbroken, door tot de moderne tijd.

De moderne westerse cultuur, met zijn Anglo-centrische wereldbeeld, heeft een bijna obsessieve focus op de Europese slavenhandel in Afrikaanse slaven, een handel die in de late 15e eeuw begon en halverwege het midden van de 19e eeuw eindigde, maar ze lijkt weinig kennis van of belangstelling in de even intensieve moslim handel in Europese slavenhandel te hebben gedurende diezelfde periode. Dat is een vreemde zaak, vooral vanwege het feit dat, in het algemeen, de Europese slaven van de 15e tot de 19e eeuw door de moslims zeer slecht werden behandeld en omdat deze handel een langdurige, ontwrichtende invloed had op grote gebieden van het continent.

Zoals opgemerkt, begon de islamitische roof van Europese slaven bijna onmiddellijk na de opkomst van de islam op het wereldtoneel. Deze vroege slavenroof-tochten hadden een enorme invloed op de Europese beschaving en, zoals ik meer in detail heb betoogd in “Mohamed en Karel de Grote revisited”, veranderden ze het hele Middellandse Zeegebied in een oorlogszone, verbraken ze de eenheid van de oosterse en westerse tak van de Rooms christelijke tegenaanval, die in de 11e eeuw met de Reconquista en de Kruistochten de islamitische slaven-roven ietwat verminderden, maar gestopt werden ze nooit. En naar aanleiding van de opkomst in de 14e en 15e eeuw van het Ottomaanse Rijk, werd de islam opnieuw offensief; en met deze vernieuwde agressie vond er een enorme expansie van de slavenhandel plaats.

Het is onmogelijk om precies te zeggen hoeveel slaven uit Europa werden gehaald in de 5 eeuwen van de opkomst van de Ottomaanse macht. Wat duidelijk is, is dat er drie gebieden voor slavenroof ontstonden. De eerste en belangrijkste is Zuidoost- en Centraal- Europa, waar de Ottomaanse legers jaarlijks aanvallen uitvoerden op christelijke gebieden (vert: om slaven te roven). Toen de Turkse legers noord- en westwaarts gingen, namen ze grote aantallen Europeanen als slaaf, waarvan het grootste deel werd verkocht in Constantinopel en Anatolië. Het roven van christelijke gebieden was onophoudelijk en we horen dat “het voornaamste doel van de Ottomaanse rovers het verkrijgen van oorlogsbuit was. De belangrijkste buit bestond uit mensen die op de slavenmarkten voor een hoge prijs verkocht konden worden. Na een succesvolle aanval werden duizenden gevangenen naar de Ottomaanse markten gedreven. ... Niemand was veilig in de aangevallen gebieden – adellijken en dienaren konden allemaal slaaf worden.” (Eniko Csukovits, “Miraculous escapes from Ottoman captivity” in Geza David and Pal Foder (eds.) Ransom Slavery along the Ottoman Borders (Early Fifteenth – Early Eighteenth Centuries, Leiden etc. Brill Academic, 2007) p. 5).

Net als in andere delen van de wereld prefereerden de moslim slavenhandelaren jonge vrouwen en jongens en deze leverden de hoogste prijzen in de Turkse gebieden op. De meeste van de jongens werden gecastreerd en moesten dienen als eunuch, terwijl de meisjes en vrouwen voorbestemd waren voor de harems van de Ottomaanse adel. Het moet niet voorgesteld worden, zoals sommigen doen, dat als een christelijk gebied was veroverd en onder Ottomaans tribuut was gesteld, dat het dan immuun was voor de aandacht van slavenrovers. Helaas was dat niet het geval. Onder de sharia wetgeving was de positie van christenen nooit zeker, en regelmatig werden christelijke meisjes geroofd door moslim rovers en verkocht in de harems van Constantinopel en Anatolië. Daar komt nog bij dat het Ottomaans beleid was om christelijke jongens te rekruteren voor hun elitetroepen, de Janitsaren. Maar ze werden met geweld “gerekruteerd”, eigenlijk gekidnapt en ze werden door hun families nooit meer gezien. Dus, hoewel de Janitsaren, strikt genomen, niet als slaven beschreven kunnen worden, waren zij toch slachtoffer van kidnapping en gewelddadige bekering tot een vreemd geloof. We moeten ook opmerken dat rebellie tegen het Ottomaanse gezag, iets wat vaak genoeg gebeurde in Europa, altijd beantwoord werd met wrede represailles, inclusief massamoorden, marteling en knechting; zodat het totaal aantal Europeanen dat door de Ottomanen tot slaaf is gemaakt, door de eeuwen heen, tot enorme proporties groeide. Hoeveel is onmogelijk te zeggen, vooral omdat er geen betrouwbare gegevens beschikbaar zijn. Maar het is duidelijk dat het aantal in de miljoenen loopt, met schattingen variërend van 10 tot 40 miljoen.

Het tweede belangrijke gebied van de Ottomaanse slavenhandel is een brede band dat het tegenwoordige Oekraïne bevat en tot diep in Rusland gaat, tot Moskou en de Pools-Litouwse grens. Vanaf het midden van de 14e eeuw werden deze gebieden onophoudelijk beroofd door geïslamiseerde Tataren van de Krim (Khanaat van de Krim), het huidige Kazachstan en Oost-Rusland (Nogai Horde). De ergste rooftochten vonden plaats vanaf 1441, toen de Krim, of het Krim Khanaat (dat groter was dan de Krim) onafhankelijk werd. Volgens de historicus Alan Fisher werden er tussen 1441 en 1774, toen de Russen het gebied veroverden, rond de drie miljoen Slavische boeren door de Tataarse rovers tot slaaf gemaakt (Alan Fisher, “Muscovy and the Black Sea Slave Trade, ”Canadian American Slavic Studies, Vol. 6 (1972), pp. 575-94). Zij werden bijna allemaal verkocht in het Ottomaanse Rijk, als eunuchen, haremvrouwen en galeislaven. Deze rooftochten, bij westerlingen zo goed als onbekend, worden door historici gezien als een belangrijke factor voor het achterblijven van de Russische economische en culturele ontwikkeling. Ze verhinderden de vestiging van bevolking van de Oekraïense steppelanden, een groot gebied dat uiteindelijk de graanschuur van Rusland zou zijn.

De slavenroof-tochten vonden plaats op jaarlijkse basis, en het lezen van verslagen is hartverscheurend. Beschouw de woorden van S. Herberstein, ambassadeur van Karel de Vijfde in Moskou in de 1520’s als hij de slavenroof expeditie van Mehmet Ghirey van 1521 beschrijft:

“Hij nam van Moskou zo een veelheid aan gevangenen dat het moeilijk geloofd kan worden; ze zeggen dat het aantal meer was dan achthonderd duizend, waarvan hij een deel aan Kaffa (vert: in die stad op de Krim bevond zich de grote slavenmarkt), aan de Turken verkocht en een deel doodde. De oude en zieke mannen, die bij verkoop niet veel op zouden brengen, werden aan de Tataarse jongeren gegeven, om ze te stenigen, in zee te gooien, of op elke manier te doden hoe ze maar wilden.”

Mikhalon de Litouwer schreef rond 1550 in zijn boek “De moribus Tatarorum Litanuorum et Moscorum”: “De Krim Tataren hebben meer slaven dan dieren. Daarom verkopen ze die aan andere landen. Veel schepen, vol met wapens, kleren en paarden komen naar hen toe van achter de Pontus en van Azië, en ze gingen weer terug met slaven. ... Deze rovers waren altijd in het bezit van slaven, zowel voor de verkoop als voor hun eigen landerijen, en om thuis te voldoen aan hun wreedheid en eigenzinnigheid. In feite vinden we tussen deze onfortuinlijken vaak sterke mannen, die, als ze niet gecastreerd zijn, gebrandmerkt zijn op het voorhoofd of op de wang en die overdag gekweld worden door werk en ’s nachts in hun kerkers.” Het was om deze onophoudelijke roof tegen te gaan dat de Kozakken, bereden boerenkrijgers, werden geformeerd; en inderdaad, gedurende meer dan drie eeuwen vormden de Kozakken de voorhoede van het verzet tegen deze rovers.

Zoals we hebben gezien schatten Alan Fisher en andere historici dat er gedurende de drie eeuwen van Tataarse strooptochten ongeveer 3 miljoen Slavische boeren van Rusland, Polen en de Oekraïne gevangen zijn en verkocht aan de Ottomanen. Maar zelfs na de Russische verovering van de Krim stopte de handel in Europese christenen niet; de Ottomaanse slavendrijvers verplaatsen simpelweg hun aandacht naar het zuiden, waar de oude christelijke volken van de Kaukasus, Georgiërs, Osseten, Circassiërs (vert: Tsjerkessen) en Armeniërs nu het voornaamste object van hun roofzuchtige aandacht werden. Van deze regio werden, op zijn minst, een miljoen slaven getransporteerd naar de Turkse gebieden tussen de 17e en late 19e eeuw.

De derde regio voor Ottomaanse slavenroof-tochten waren de Middellandse en Atlantische kusten van het continent. Moslim piraten hadden natuurlijk Zuid-Europa al continu beroofd vanuit hun bases in Noord-Afrika, maar de zaken verslechterden in de 16e eeuw, toen heel Noord- Afrika onder de soevereiniteit van het Ottomaanse Rijk kwam, hetzij direct als bestuurde gebieden of als autonome afhankelijke gebieden. Aangedreven door de vraag naar blanke slaven verder naar het oosten intensiveerden de Noord-Afrikaanse piraten hun activiteiten, waarbij zij duizenden schepen aanvielen en, binnen een paar decennia, uitgestrekte stukken van de Spaanse en Italiaanse kusten compleet onbewoond achter lieten. Van de 16e tot de 19e eeuw wordt er geschat dat de Barbarijse piraten tussen de 800.000 en 1,25 miljoen Europeanen in slavernij wierpen. Hun rooftochten strekten zich uit van de Middellandse Zee tot, in elk geval één keer, zo ver als Zuid-Amerika. Soms roofden ze tot ver in de Atlantische Oceaan en namen ze slaven uit Frankrijk, Nederland, Engeland, Ierland en zelfs IJsland. Maar hun aandacht was hoofdzakelijk gericht op het westen van de Middellandse Zee, waaronder eilanden als Sicilië, Sardinië, Corsica, en de Balearen intensief leden. En hun rooftochten veroorzaakten hevige schade in kuststeden en – dorpen in Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal.

Hoewel dit soort rooftochten voortduurden tot de 19e eeuw was er een kleine verbetering aan het einde van de 17e eeuw, toen Europese zeestrijdkrachten begonnen met reguliere patrouilles langs het westen van de Middellandse Zee en vergeldingsacties tegen de piratennesten in Noord- Afrika uitvoerden. Maar de schepen en kusten van christelijke staten zonder zulke effectieve bescherming bleven lijden tot de vroege jaren van de 19e eeuw, en het was pas na de Napoleontische oorlogen en het Congres van Wenen in 1814-1815 dat de Europese machten besloten om de Barbarijse piraterij compleet te onderdrukken. Daarna volgden verschillende strafexpedities tegen Algiers en Sale in Marokko door de Britse marine, die bijna, maar niet helemaal, de mogelijkheden van de slavendrijvers om te roven, vernietigden. Niettemin zat de vrijbuiterij er bij de inwoners van deze regio zo diep in dat er nog verschillende incidenten waren tot de Franse veroveringsinvasie van Algiers in 1830. Op het hoogtepunt van hun activiteiten waren de Barbarijse staten zó machtig dat landen, inclusief de Verenigde Staten, tribuut betaalden om zich van aanvallen te vrijwaren.

Het is belangrijk om de invloed van deze activiteiten op Europa’s Mediterrane gemeenschappen vast te stellen. De christenen van de eilanden, vooral Sicilië, Sardinië, Corsica en de Balearen, moesten leven met de eeuwigdurende bedreiging van verrassingsaanvallen, en er kan geen twijfel over bestaan dat zulke omstandigheden een onuitwisbare indruk hebben nagelaten. De paranoïde cultuur van bloedwraak, moord en vendetta, waarvoor vooral Sicilië en Corsica zo beroemd zijn geworden, moet gezien worden in het licht van het aanhoudende geweld in deze landen door islamitische piraten. Ter vergelijking zou je je de waarschijnlijke invloed op de mensen van de Britse eilanden en Noord-Europa voor moeten voorstellen als de rooftochten van de Vikingen duizend jaar zouden hebben geduurd. En in deze context is het misschien waard om op te merken dat het woord “maffia” van Arabische oorsprong lijkt te zijn.

Hoe zit het met het totaal aantal Europeanen dat door de Ottomaanse Turken en hun bondgenoten in slavernij is gezet tussen de 15e en 19e eeuw? De mainstream schattingen stellen dat ongeveer 1 miljoen mensen werden genomen door Barbarijse piraten; ongeveer 3 miljoen door de Krim Tataren van Rusland en Oekraïne; ongeveer 1 miljoen door de Turken en Tataren van de Kaukasus en ongeveer 10 miljoen (de meest conservatieve schatting) door de Ottomanen zelf uit Centraal-Europa en de Balkan. Dat maakt het een totaal van 15 miljoen mensen – veel meer dan Europese slavenhandelaren in deze periode uit Afrika haalden. Dit is een feit dat tamelijk verborgen is voor het publiek en onbekend is voor haast iedereen in West-Europa en Noord-Amerika. En de omstandigheden voor die Europese slaven in het Ottomaanse Rijk waren onnoemelijk veel slechter dan wat de Afrikanen in Amerika hebben moeten doormaken. De laatsten werkten doorgaans op plantages en hen werd toegestaan, ze werden er zelfs toe aangemoedigd, om te trouwen en families te hebben. Daarentegen hadden de Europeanen in de islamitische gebieden (Dar al-Islam) een verschrikkelijk lot. Geschikte mannen werden in het algemeen gebrandmerkt en kregen eindeloos zwaar werk, ofwel als galeislaven of als mijnwerkers. Hen werd niet toegestaan te trouwen, enig familieleven te hebben of zelfs maar vrouwelijk gezelschap. Jonge jongens werden zonder onderscheid gecastreerd – en verkracht – terwijl vrouwen waren bestemd voor de seksslavernij in de harem.

De humanitaire impuls om de slavernij te beëindigen vanaf de late 18e eeuw kwam uitsluitend uit het christelijke westen, en halverwege de 19e eeuw was dit proces in de meeste christelijke landen voltooid. Dat slavernij niet langer meer bestaat (tenminste officieel) in de meerderheid van de moslimlanden komt uitsluitend door inspanningen van westerlingen, en in feite hebben moslimsamenlevingen aan alle pogingen van de Europeanen in de 19e en 20e eeuw om de slavenhandel in Afrika uit te bannen, krachtig weerstand geboden. Het was pas in de 2e helft van de 20e eeuw dat slavernij in de Golfstaten en op het Arabische schiereiland uiteindelijk werd afgeschaft – na intensieve westerse druk. Wordt het geen tijd om deze informatie door te geven aan studenten in onze scholen en lessen?

Bron: www.newenglishreview.org

Auteur: Emmet Scott

Vertaald uit het Engels door: Petra de Geus (juni 2017)
(voor http://www.ejbron.wordpress.com)

Tot slot een Oekraïens volksliedje:

The fires are burning behind the river—
The Tatars are dividing their captives.
Our village is burnt And our property plundered.
Old mother is sabred
And my dear is taken into captivity.


Noot van de vertaler: In de originele tekst wordt afwisselend gesproken van “Ottomaans” en “Turks”. Om het evenwichtiger te maken, heb ik Ottomaans gebruikt wanneer dat in de tekst werd gedaan. Ik heb dit gedaan omdat mensen zouden kunnen menen dat Ottomaans iets anders is dan Turks. De naam Ottomaans wordt in het algemeen gebruikt voor het Turkse rijk voordat Atatürk aan de macht kwam, die het Ottomaanse Rijk hervormde tot Turkije. Hetzelfde heb ik gedaan voor de combinatie Constantinopel/Istanboel.

Bijschrift van de vertaler: Het is onbegrijpelijk dat er over dit onderwerp, blanke slavernij, zo weinig bekend is. Het wordt hoog tijd dat dit onderwerp in de aandacht komt. Het is des te navranter dat zo iemand als Sylvana Simons wegens het Nederlandse slavernijverleden haar toevlucht zocht tot DENK, want de Turken waren de grootste slavenhandelaren ter wereld. Hieruit blijkt het opportunisme van zowel de verongelijkte zwarte Nederlanders als van de Turken – elke coalitie is goed als het de Nederlanders maar in een slecht daglicht stelt. En de Turken zullen uit zichzelf geen mond opendoen over hun gigantische slavernijverleden. Natuurlijk, wij hebben als Nederlanders aan slavernij gedaan, dat wil ik niet goedpraten. Maar we hebben de slavernij niet uitgevonden en we deden niet iets anders dan wat andere landen in die tijd ook deden. Verder waren Nederlanders geen slavenrovers, dat roven gebeurde door de moslims en de Afrikanen zelf. En tot slot: wij hebben de slavernij wel afgeschaft! In de islam geldt slavernij als een geheiligd gebruik, want Mohammed deed het. Dus in plaats van verongelijkt te doen, zou ik zeggen: wees blij dat de slavernij, althans in de westerse landen, is beëindigd.

Voor wat betreft de Islamitische wereld zijn de vooruitzichten minder gunstig. De “Islamitische Staat” heeft al laten zien dat een Arabische of islamitische Renaissance slavernij inhoudt. Dat weten de Yezidi vrouwen maar al te goed. Islamitische landen zullen, naarmate ze meer macht verkrijgen, ten aanzien van de slavernij zeer waarschijnlijk minder terughoudend worden.

https://ejbron.wordpress.com/2017/06/03 ... se-slaven/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en slavernij

Bericht door Pilgrim »

MEDIA SILENCE: Muslims are OPENLY selling black African slaves on the slave market, and no one seems to care

By Brendan Cole - Jul 09, 2017

But... Islam is supposed to be so equal and good towards blacks? Or, so we are told and they convert in droves. All things evil is suppose to be the white man. Isn’t that the fashion nowadays?

Migrants are being sold at open slave markets in Libya

Vulnerable refugees from West Africa often arrive in the country with no money and no papers.

Afbeelding

Migrants from West Africa are being openly traded in “public slave markets” across Libya.

As a departure point for refugees trying to get to Europe, migrants arriving in Libya from sub-Saharan Africa are particularly vulnerable due to a lack of money and little in the way of documentation.

Survivors have told the International Organization for Migration (IOM) how there are slave markets and private prisons all over Libya.

Mohammed Abdiker, IOM’s head of operation and emergencies, said: “The situation is dire. The more IOM engages inside Libya, the more we learn that it is a vale of tears for all too many migrants.”

One survivor from Senegal spoke of how he was brought by smugglers across Niger in a bus to the southern Libyan city of Sabha, where he was due to risk a boat trip to Europe. When the middleman did not get his fee, the survivor was put up for sale along with other passengers.

He was taken to a prison where he worked without pay while the captors demanded 300,000 West African francs (about £380) before selling him on to a larger jail. Livia Manante, an IOM officer based in Niger, said migrants would be brought to a square where they were put up for sale.

Manante said: “IOM Italy has confirmed that this story is similar to many stories reported by migrants and collected at landing points in southern Italy, including the slave market reports.”

Those who did not get their ransom paid were often taken away and killed while others would die of hunger and disease in unsanitary conditions.

“If the number of migrants goes down, because of death or someone is ransomed, the kidnappers just go to the market and buy one,” Manente said.

http://www.jewsnews.co.il/2017/07/09/me ... -care.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en slavernij

Bericht door Pilgrim »

De christelijke slaven van islamitische eigenaren

Door Ratio - zaterdag, 4 november 2017

Afbeelding

Er komt een dag dat mensen die het hele verhaal vertellen beschuldigd gaan worden van haat zaaien. Vandaag kan ik dit artikel gelukkig nog schrijven, maar ik moet wel oppassen. De politiek correcte geschiedenis koppelt stelselmatig westers imperialisme aan slavernij. Maar negeert de enorme omvang van de islamitische slavenhandel. Door wel de 11 tot 14 miljoen slachtoffers van de Trans-Atlantische slavenhandel te behandelen en niet of nauwelijks de 8 tot 25 miljoen slachtoffers van de islamitische slavenhandel, verbinden onze onderwijsinstellingen zich aan een politieke agenda. Een politieke agenda die de miljoenen christenen die door islamitische handelaren tot slaaf gemaakt zijn al helemaal wenst te negeren.

Handel in zwarte slaven, de getallen
Je hebt leugens en statistiek. En erger nog, je hebt historici die zich met statistiek bezig houden. De volgende cijfers zijn indicatief. De Trans-Atlantische slavenhandel heeft ongeveer 11 tot 14 miljoen negers naar de nieuwe wereld verscheept. (bron). Er zijn minder bronnen over de islamitische slavenhandel op Afrika, schattingen lopen uiteen van 8 miljoen tot wel 25 miljoen. De islamitische slavenhandel heeft meer dan 10 eeuwen geduurd, van de achtste tot de negentiende eeuw. Terwijl de Trans-Atlantische slavenhandel pas na 1500 op gang is gekomen.

Handel in blanke slaven, de getallen
Veel minder bekend is de slavenhandel van christelijke slaven uit Europa. Er zijn geen goede schattingen omtrent devshirme, dit heeft tussen de tweehonderd duizend en vijf miljoen christelijke kinderen op de Balkan tot slaaf gemaakt in het Ottomaanse rijk. (bron). Het aantal volwassen slaven dat islamitische slavenhandelaren uit het Zwarte zeegebied hebben gehaald wordt geschat op 2,5 miljoen. Het aantal christenen dat door de Barbarijse zeerovers is afgevoerd bedraagt tussen de 1 en de 1,25 miljoen. Er waren overigens ook christenen die medechristenen in conditie van slavernij brachten, mogelijk honderdduizenden (PDF en artikel)

Devshirme
Devshirme, ook wel bloedbelasting genoemd, was een belastingheffing voor veroverde volkeren binnen het Ottomaanse rijk. Islamieten en joden waren vrijgesteld. Sommige bronnen stellen dat deze belasting ook gold voor de christenen in Anatolië. Op de Balkan moesten christelijke dorpen zonen afstaan om als soldaat te dienen in het Ottomaanse rijk. Bronnen zijn niet eenduidig over aantallen, leeftijden van de jongens en in hoeverre het slavernij betrof. Sommige bronnen schetsen een zwart beeld. Een beeld, van 8 tot 16 jarige kinderen die met geweld door gewapende soldaten voor altijd van hun christelijke familie worden gescheiden. Andere bronnen stellen dat voor deze kinderen een veel betere toekomst mogelijk was dan in de dorpjes op de Balkan. En dat christelijke en soms zelfs islamitische ouders juist graag hun kinderen aanboden. Dit is een politiek gevoelig onderwerp dat haast taboe lijkt in de wetenschap. Leefden de dorpelingen in vrees? Tot iedere 4 of 5 jaar weer een razzia was waarin zonen werden afgevoerd? Was het wel slavernij? Zijn er mogelijk 5 miljoen christelijke kinderen geroofd? Het enige dat gesteld kan worden is dat het veelzeggend is dat iets dat dermate ingrijpend is in de geschiedenis van Europa zo wordt doodgezwegen.

Afbeelding
De Barbarijse zeerovers, aantal slaven

Het best gedocumenteerde onderdeel van de islamitische slavenhandel betreft de Barbarijse zeerovers. Barbarije is de noordelijke strook van Afrika, van Marokko tot west Lybië. Robert C Davis heeft hier het boek “christian slaves, muslim masters” over geschreven. In drie eeuwen zijn 1 tot 1,25 miljoen christenen afgevoerd in slavernij. Zijn berekeningen zijn gebaseerd op aantallen slaven in de verschillende steden, de gemiddelde jaarlijkse sterfte van de slavenpopulatie, en de hoeveelheid vrijgekochte slaven per jaar. Op deze manier weet hij vrij overtuigend het aantal te onderbouwen.

De Barbarijse zeerovers, werkwijze
Naast gevangen gemaakte scheepsbemanningen en de passagiers werden raids uitgevoerd op dorpen aan de Middellandse zeekust. Een belangrijk aspect voor de waarde van een slaaf was het mogelijke losgeld. Gevangen gemaakte slaven konden worden vrijgekocht. Gevangenen met een rijke familie konden dus terugkeren naar Europa. De anderen eindigden als gewone slaaf, of als galeislaaf. Galeislaven zaten zonder bovenbekleding in de brandende zon, vastgeketend aan de bank. Sterfte was hoog, en dode of stervende slaven werden in de zee gegooid. Zonk de galei dan verdronken de slaven. Met name christelijke vissers liepen een groot gevaar iedere keer als ze de zee opgingen. Tegen een snelle galei konden ze niet op, en ze waren een gemakkelijke prooi voor de zeerovers. De zeerovers gingen vaak verder en wisten hele dorpen af te voeren als slaaf. Niet alleen aan de Middellandse zee, maar soms ook uit Ierland. Een Barbarijse zeerover, een Nederlander trouwens, Jan Jansz uit Haarlem, is zelfs naar IJsland gevaren om daar een dorp te overvallen. (bron)

Varia, leestip en slotwoord
Voor eenieder die een fascinatie heeft voor machtsverhoudingen is slavernij een interessant onderwerp. De islamitische slavenhandel greep terug op de koran, omdat de koran slavernij van moslims verbood werden niet moslims tot slaaf gemaakt. Een onbekend deel van de negerslaven werd gecastreerd. Gecastreerde slaven brachten meer geld op. Eunuchen waren het waardevolst. Sommige slaven wisten veel invloed te krijgen in de islamitische wereld. De grote meerderheid deed echter het vuilste en gevaarlijkste werk. Een deel werd vrijgekocht, een beperkter deel van de slaven kon zichzelf vrijkopen. Anderen bekeerden zich tot het islamitische geloof, en ontliep zo de slavernij. Een moslim kon immers geen slaaf zijn van andere moslims. Onder meer de eerder genoemde Jan Jansz uit Haarlem werd moslim. Mijn leestip voor de dag is Robert C Davis, Christian slaves, muslim masters. (30 euro bij deze handelaar).

Slotwoord: we leven in een enge samenleving waar geschiedenis selectief gebracht wordt. Sommige feiten zwijgt men dood. De islamitische slavendrijvers passen kennelijk niet in de leerdoelen van het openbare onderwijs. Ik breng dit artikel vooral omdat ik de dubbele moraal wil aantonen waarin we leven. We leven in een land dat de ideologie van cultuurrelativisme (culturen zijn gelijkwaardig) in de praktijk koppelt aan abolitionisme van westerse waarden, welke als minderwaardig worden beschouwd. Deze tegenstelling verscheurt de westerse wereld.

Afbeelding

http://www.vrijspreker.nl/wp/2017/11/de ... eigenaren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80768
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islam en slavernij

Bericht door Ariel »

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie