Kosten immigratie

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Kosten immigratie

Bericht door Pilgrim »

Zo verdoezelt de Nederlandse staat de kosten van de immigratie

28 februari 2017 / Door GASTAUTEUR Dr. Gert Jan Mulder

Afbeelding

Vandaag verschenen er publicaties waarin staat dat door de komst van (kansloze) immigranten het aantal mensen in de bijstand sinds 2012 met 60.000 was gestegen.

Het is voor iedereen duidelijk dat de opvang van kansloze immigranten veel geld kost. De capaciteit van de Immigratie en Naturalisatie Dienst moest worden uitgebreid, honderden opvanglocaties moesten worden gevonden, gehuurd in orde gebracht, het COA kreeg aanzienlijke budgetten en beslissingsbevoegdheid, personeel voor de opvang moest worden aangetrokken, een heel leger beveiligers, mensen moesten van kleding en eten worden voorzien (ze kwamen met niets, behalve kindbruiden), kregen gratis medische hulp, vergoedingen werden verstrekt om persoonlijke uitgaven te kunnen doen, mobiele telefoons werden aangeschaft. Als ze dan vervolgens een status krijgen om in Nederland te mogen verblijven, volgen gezinsherenigingen, bijstandsuitkeringen en andere vergoedingen (soms wel 10.000 euro) voor de inrichting van hun woning. Een groot deel van hen die geen verblijfstatus krijgen, verdwijnen in de illegaliteit of shoppen in andere EU landen in dezelfde procedures.

Je zou kunnen kunnen denken dat de komst van kansloze immigranten leidt tot groei van activiteit, omzet en dus groei van het bruto binnenlands product. Zoiets merkte ik dan ook op, op Twitter. Nee reageerde professor Lex Hoogduin; de toestroom van immigranten heeft netto geen effect op de groei van de economie. Ik zou me schuldig maken aan de “fallacy of the broken window”. Volgens Hoogduin dragen deze mensen in de bijstand niet bij tot groei van het BBP, zolang zij zelf niet werken. Een goed punt. Zijn verwijt dat ik mij schuldig maakte aan de “parabel van de gebroken ruit” heeft betrekking op zijn argument dat de uitgaven voor de opvang van immigranten (datgene dat je kunt zien, de gebroken ruit en de reparatie ervan) weliswaar tot groei van activiteit en omzet leidt, maar dat dit ten koste gaat van besparing van uitgaven anderzijds (budgetneutraal) of een verhoging van de belastingen (negatief effect op de economische groei).

De verantwoordelijke staatssecretaris Dijkhof liet in september 2016 nog aan de Tweede Kamer weten dat de overheid geen boekhouding bijhoudt over hoeveel geld er wordt besteed aan de opvang van immigranten. Zijn argument was dat de overheid dat voor geen enkele groep in de Nederlandse samenleving doet.

De overheid wenst (of kan) geen inzage verschaffen hoeveel er jaarlijks wordt uitgegeven aan immigratie. Schattingen hierover kunnen wij wel vinden in diverse andere bronnen, waarbij de ramingen variëren tussen de 6 en 8 miljard euro per jaar. De financiering hiervan komt onder andere uit de begrotingen van Ontwikkelingssamenwerking (ruim 880 miljoen) en die van Buitenlandse zaken (ruim 500 miljoen) en verder uit algemene middelen (!). Daarnaast is in Eurogroep verband (onder leiding van de onvolprezen PvdA landbouwingenieur Dijsselbloem) afgesproken dat de extra uitgaven die landen maken voor de opvang van immigranten (tijdelijk) niet worden meegenomen in de berekeningen van het financieringstekort (grens 3% van het BBP). De Eurogroep heeft zo een prachtige boekhoudtruc verzonnen. Niet alleen krijgen de burgers er geen inzage in hoeveel het opvangen van immigranten (zogenaamde vluchtelingen) de burger kost, maar vervolgens verdoezelen ze de totale uitgaven hiervan voor de berekening van de overheidsfinanciën.

De zichtbare economische groei die uitgaat van de komst van massa’s kansloze immigranten die aan het begin van deze column werden opgesomd, worden in tegenstelling tot de theorie die professor Hoogduin aandroeg helemaal niet teniet gedaan door minder uitgaven/bestedingen in andere sectoren van de economie (althans niet op de korte of middellange termijn).

Dat er een belangrijk bedrag (ruim 880 miljoen) wordt opgebracht door ontwikkelingssamenwerking, juich ik overigens toe.

http://joostniemoller.nl/2017/02/zo-ver ... mmigratie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Kosten immigratie

Bericht door Pilgrim »

Asielbestorming 2016: “Vluchtelingen” kostten de Duitse belastingbetaler minstens € 23 miljard

Geplaatst op 11 maart 2017

Afbeelding

De kosten voor de opname, de onderbrenging en de verzorging van “asielzoekers” in Duitsland zijn voor het jaar 2016 vermoedelijk hoger dan verwacht. Dat blijkt in ieder geval uit cijfers van de Wetenschappelijke dienst van de Duitse Bondsdag. Tot nu toe zijn alleen nog maar de data van de deelstaten Beieren, Schleswig-Holstein, Hessen en Berlijn beschikbaar. “De cijfers van de Wetenschappelijke Dienst uit vier verschillende Duitse deelstaten tonen aan: wanneer men de kosten berekent over alle deelstaten, dan zullen er voor 2016 vermoedelijk ongeveer € 23 miljard voor migranten en vluchtelingen uitgegeven zijn”, zei de vicevoorzitter van de Duitse Bondsdag, Johannes Singhammer (CSU), tegen de krant “Die Welt”.

Tot nu toe schatte men de kosten op ongeveer € 20 miljard. “Alleen al om financiële redenen mag de vluchtelingensituatie van de herfst 2015 zich niet herhalen”, becommentarieerde Singhammer.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/03/11 ... 3-miljard/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Kosten immigratie

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Merkelrijk Duitsland

Het merkelrijk Duitsland zie ik als een enorme grote winkel die volledige uitverkoop houdt van al haar duurzame goederen. Bijna alle artikelen in de zaak zijn te verkrijgen tegen spotprijzen. Tot ver in de omtrek zijn de straten overbevolkt van mensen die wachten tot hun graaikans voor het oprapen ligt. Om negen uur gaan de deuren van de winkel wijdbeens open. De massa verdrinkt zich in een poging te halen wat er te halen valt. Geheime politie houdt toezicht dat al deze hysterie in goede banen wordt geleid. Dat er doden bij vallen onder toevallig passerende burgers wordt voor lief genomen en verdedigd met waarschuwende stemverheffing dat angst een slechte raadgever is en wij ons niet als egoïsten dienen op te stellen naar armoedzaaiers die de kans van hun leven hebben. Het is onze plicht om parasieten in alles tegemoet te komen. We hebben al langere tijd last van het groeivirus islam en deze dragers van het virus mag geen strobreed in de weg worden gelegd.

Dat aanrandingen en verkrachtingen in een ongehoord tempo plaatsvinden heeft te maken met het feit dat deze parasieten nog moeten wennen aan het westerse parasieten-verwenklimaat.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7938
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Kosten immigratie

Bericht door sjun »

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Kosten immigratie

Bericht door Pilgrim »

Bewaking van “vluchtelingen”centra kost Hamburg € 5.600,- per “vluchteling”

Geplaatst op 31 maart 2017

Afbeelding

De stad Hamburg gaf in 2016 voor de bewaking van “vluchtelingen”centra ongeveer € 56 miljoen uit. Het zou de burgers zeer interesseren tegen wie de “vluchtelingen” eigenlijk beschermd moeten worden. Tegen zichzelf bijvoorbeeld? In “vluchtelingen”centra ontstaat een uiterst explosief mengsel van etniciteiten die in de landen van herkomst elkaars vijanden al zijn, daar waarschijnlijk afstand van elkaar houden en nu in Duitsland in direct contact met elkaar komen. Omdat “Zuidlanders” nu eenmaal een heftiger temperament en in de regel een lagere drempel hebben, komt het dientengevolge meermaals tot uitbarstingen.

Daarbij komt vermoedelijk dat enkelen zich het paradijs Duitsland vast en zeker anders voorgesteld of beloofd gekregen hebben. Dan is de frustratie groot om nog altijd in het “vluchtelingen”centrum te zitten. Met die € 56 miljoen zou men scholen, crèches of sportinstellingen enz. hebben kunnen moderniseren, maar dat schijnt allemaal onbelangrijk te zijn.

“Hamburger Abendblatt” d.d. 29-03-2017:
Hamburg heeft vorig jaar ongeveer € 56 miljoen voor de bewaking van centra voor eerste opvang voor “vluchtelingen” uitgegeven – bij gemiddeld 10.000 “vluchtelingen” dus € 5.600,- per persoon. Dat komt overeen met bijna 10% van het hele bedrag dat werd opgebracht voor de onderbrenging en verzorging van “vluchtelingen” in de Hanzestad.

Volgens een dinsdag in de Senaat gepasseerd document gaf Hamburg in het jaar 2016 ongeveer € 602 miljoen voor “vluchtelingen” uit. De staat betaalde hiervan een bedrag van € 224 miljoen.

Op dit moment leven er in de Hanzestad ongeveer 51.500 “vluchtelingen”. Ongeveer 7.500 van hen waren eind vorige maand nog in een centrum voor eerste opvang ondergebracht. Sinds april 2016 bedraagt het aantal nieuw aankomende “vluchtelingen” dat Hamburg moet onderbrengen maandelijks minder dan 500 – en daarmee duidelijk onder de oorspronkelijke planning.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/03/31 ... uchteling/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Kosten immigratie

Bericht door Pilgrim »

“Vluchtelingen”: Duitse deelstaten kregen in 2016 € 9,3 miljard van de staat

Geplaatst op 24 mei 2017

Afbeelding

De Duitse staat heeft het afgelopen jaar met ongeveer € 9,3 miljard deelgenomen aan de “vluchtelingen”kosten van de deelstaten en gemeentes. Dat blijkt uit een rapport van de Duitse regering over de ondersteunende maatregelen van de staat voor de deelstaten en hun gebruik van financiële middelen, waarmee het Duitse kabinet vandaag moet instemmen. Het rapport is in het bezit van de krant “Rheinische Post”. Hieruit blijkt dat de staat alleen al € 5,5 miljard voor nog niet erkende “asielzoekers” betaalde, die op hun asielbeslissing wachten.

Daarbovenop kregen de deelstaten een algemeen integratiebedrag van € 2 miljard van de staat. De staat stelde o.a. € 400 miljoen voor onderkomens van “asielzoekers” beschikbaar, en € 350 miljoen als algemeen ontlastend bedrag voor “onbegeleide minderjarigen”.

De deelstaat Nordrhein-Westfalen kreeg met € 1,2 miljard het grootste deel van het geld voor “vluchtelingen” zonder asielbeslissing. De deelstaat moest ook de meesten van hen verzorgen. Op de tweede en de derde plaats volgen de deelstaten Beieren (€ 860 miljoen) en Baden-Württemberg (€ 728 miljoen).

De staat zelf komt volgens het rapport over 2016 op goed € 20 miljard aan “vluchtelingen”uitgaven. Want de staat zou “meer uitgaven van meer dan € 11 miljard hebben gedragen, in het bijzonder voor maatregelen ter bestrijding van de vluchtoorzaken, waaraan de deelstaten niet deelnemen”, schrijft het Duitse ministerie van Financiën.

Bron: www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/24 ... -de-staat/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Kosten immigratie

Bericht door Pilgrim »

Vat zonder bodem: In Wenen kosten “vluchtelingen” de belastingbetaler iedere dag € 500.000,-

Geplaatst op 25 mei 2017

Afbeelding

Opnieuw een interessant cijfer over de financiële belasting als gevolg van de massa-immigratie: in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen explodeerden de kosten voor de verzorging en onderbrenging van “vluchtelingen” in het jaar 2016 tegenover 2014 met wel € 270 miljoen. Statistisch gezien betekent dit een belasting van de begroting van ongeveer € 500.000,- per dag. Dat blijkt uit een eerste overzichtsrapport van de resultaten van het afsluitende rekenrapport voor Wenen 2016.

De verantwoordelijke wethouder van Financiën Renate Brauner (SPÖ) probeert het diplomatiek uit te drukken: “Het jaar 2016 was een jaar met grote uitdagingen. Behalve de voortdurende sterke groei van Wenen, die we financieren”, zouden dat niet in de laatste plaats de effecten van de “vluchtelingen”crisis zijn geweest.

Het afsluitende rekenrapport van Wenen 2016 moet op 26 en 27 juni in de gemeenteraad van Wenen besproken en daarna besloten worden.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/25 ... e-500-000/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Kosten immigratie

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Frau Merkel beslist.

Ook zij zal net, volgens het citaat van Hitler destijds, gedacht hebben:

"Mazzel voor heersers dat mensen niet nadenken."

Ook God had destijds een lumineuze gedachte:

"Verdeel en heers!"

En zo kon de mensheid een aanvang nemen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Kosten immigratie

Bericht door Mahalingam »

Miljoenen voor opvang vluchtelingen in regio
Het budget voor de opvang van vluchtelingen in de regio en noodhulp gaat met in totaal 80 miljoen euro omhoog. Dat heeft minister Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) vandaag bekendgemaakt.
Het kabinet heeft besloten tot de verhoging tijdens het overleg over de voorjaarsnota. Ploumen noemt het 'erg belangrijk voor de mensen die zwaar te lijden hebben onder conflicten en natuurrampen'. De minister zegt dat er bij de besteding van het geld extra aandacht zal zijn voor de positie van vrouwen en meisjes.

Voor de opvang van vluchtelingen in de regio komt 40 miljoen euro extra beschikbaar. Dit geld zal ook worden gebruikt om hulp te geven bij de terugkeer naar het land van herkomst.

Voor noodhulp groeit het budget ook met 40 miljoen. Dat geld zal onder meer worden gebruikt voor medische hulp en voedsel in Jemen en Noord-Nigeria.

Het totaalbedrag voor noodhulp komt nu op 160 miljoen euro, nadat het eerder al was verhoogd van 57 miljoen naar 120 miljoen. De verhoging is nu mogelijk doordat er vorig jaar minder vluchtelingen naar Nederland zijn gekomen dan verwacht.
http://www.ad.nl/politiek/miljoenen-voo ... ~adaaf8c0/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Kosten immigratie

Bericht door Pilgrim »

Migratie veroorzaakt financiële catastrofe voor Denemarken

Geplaatst op 30 mei 2017

Afbeelding

Een onderzoek van het Deense ministerie van Financiën, dat in april 2017 werd gepubliceerd, laat de nettobijdragen aan de staatsfinanciën voor het jaar 2014 zien, opgedeeld naar de herkomst van groepen personen. Het onderzoek heet “Økonomisk analyse: Indvandreres nettobidrag til de offentlige finanser”. Daarin staat dat de “migranten” en hun nakomelingen de Deense staat per jaar netto 28 miljard Deense Kronen (€ 3,8 mijard) kosten door de sociale uitkeringen die ze krijgen.

Als je daar echter de migranten uit Europa vanaf trekt, die 5 miljard Deense Kronen netto aan de staatskas bijdragen, dan verhogen de kosten voor deze niet-Europese migranten zich tot 33 miljard Deense Kronen (€ 4,46 miljard).

Ter vergelijking: de belastingbetalers van Deense herkomst hebben in totaal 56 miljard Deense Kronen aan de staatsbegroting bijgedragen. Dat betekent dat de door de arbeidsprestatie van de Denen betaalde belastingen tot 59% worden gebruikt voor de immigranten die van buiten Europa gekomen zijn, die, in goed Nederlands gezegd, niets presteren en alleen maar teren op de zak van de Deense staat.

Als dat geen enorme belasting en financiële catastrofe voor Denemarken betekent!!!

Hieronder de tabel, die ik uit het onderzoek heb gehaald:

Afbeelding

Denemarken is een klein land met een bevolking van 5,641 miljoen mensen. Daarvan zijn volgens het onderzoek 683.000 immigranten en hun nakomelingen. Het land heeft dus een aandeel buitenlanders van 11,3%.

Anders gezegd, de 226.000 Europese immigranten leveren de staat door hun arbeid netto geld en de 413.000 niet-Europese immigranten kosten enorm veel geld, wat meer dan de helft van de belastingopbrengsten verslindt.

De reden hiervan is dat de niet-Europeanen meestal geen vak hebben geleerd en heel moeilijk te integreren zijn in de arbeidsmarkt. Daarbij komt hun verkeerde instelling, want ze denken dat de Deense staat hen moet verzorgen, alles voor hen moet betalen en hiervoor niets te hoeven doen.

Blijft dit schokkende resultaat van het onderzoek slechts tot Denemarken beperkt? Zeker niet, want waarschijnlijk is dit in alle Europese landen met massa-immigratie ook het geval.

Maar wat doen al die vertegenwoordigers van de welkomstcultuur en de voorstanders van open grenzen? Zij willen deze feiten over de enorme kosten niet zien en leven in een luchtbel van ontkenning.

Ze beweren zelfs dat de immigranten niet alleen de cultuur zouden “verrijken”, maar ook de staats- en pensioenkassen vullen. Ze zeggen dat omdat de autochtone bevolking steeds meer veroudert er migranten uit Afrika en het Midden-Oosten nodig zijn.

Alleen, die leveren netto niks op en kosten alleen maar geld, zoals het onderzoek van het Deense ministerie van Financiën bewijst. Zij zijn immers niet zo vlijtig als de gastarbeiders uit Italië, Spanje en Portugal enz. dit tientallen jaren geleden waren.

Zij hebben geholpen om Europa, in het bijzonder Duitsland, na de oorlog weer op te bouwen. Hebben hun hele werkzame leven bijgedragen aan de staatskas, hard gewerkt en nu hun pensioen eerlijk verdiend.

Wie gelooft dat de huidige economische vluchtelingen eenzelfde positieve bijdrage zullen leveren, vergist zich enorm. Ze zullen tientallen jaren lang alleen maar geld kosten.

Wat daar nog bijkomt is de buitenlander-criminaliteit in Denemarken, die enorme kosten veroorzaakt. 90% van de gevangenen is van buitenlandse komaf, van wie de meesten Arabisch-islamitisch.

Wie bij deze cijfers nog steeds zegt dat de massa-immigratie veel voordelen voor de Europese landen zou opleveren, die liegt!

Overigens, de dader van Manchester, Salman Abedi, heeft ook geleefd op kosten van de Britse belastingbetaler. Hij kreeg o.a. twee jaar lang £ 7000,- als studiegeld voor een opleiding als student economie aan de Salford University, maar hij hoefde niet bij colleges te verschijnen.

In plaats daarvan reisde hij naar Libië en Syrië en leerde daar van de terroristen hoe je bommen maakt. Als dank aan de Britten heeft hij zichzelf opgeblazen na een popconcert van de Amerikaanse zangeres Ariana Grande in de Manchester Arena, waarbij hij 22 mensen mee de dood in sleurde, velen van hen jongeren en kinderen.

Ook zijn ouders, Samia en Ramadan Abedi, werden in 1991 als “vluchtelingen” in Groot-Brittannië opgenomen en kregen tientallen jaren lang volledige sociale ondersteuning van de staat, tot ze in 2011 teruggingen naar Libië. Hoewel de moeder een atoomingenieur was en de beste student van haar jaar aan de Universiteit van Tripoli, heeft ze geweigerd te werken en alleen de Britse ondersteuning geïncasseerd.

—————————————————————————————————————————————————

De onderstaande kaart laat met rode stippen alle terreuraanvallen van de afgelopen decennia in Europa en omgeving zien. Valt jullie een land op zonder stippen waar geen terreuraanslagen hebben plaatsgevonden?

Afbeelding

Ja, het gaat om POLEN!

Waarschijnlijk ligt het aan de strikte immigratiepolitiek. Er zijn geen terreuraanslagen, omdat zijn geen vluchtelingen terroristen het land binnenlaten.

De laatste terreuraanslag in Duitsland vond plaats op 29 april in Prien am Chiemsee. Daar had op straat een Afghaan (29) een landgenote (38) eerst in haar hoofd gestoken en daarna haar keel doorgesneden, voor de ogen van de beide kinderen van de vrouw. De reden was dat zij besloten had zich tot het christendom te bekeren.

De dader zou eerst op een bankje tegenover de ingang van de Lidl-supermarkt gezeten hebben. Daarvandaan zou hij als vanuit het niets op de vrouw, die juist met haar winkelwagen en de beide kinderen de supermarkt verliet, zijn afgestormd. “Toen zou hij de vrouw van achteren hebben aangevallen, haar in het hoofd hebben gestoken en de keel doorgesneden hebben. Als in trance zou hij daarna verder op zijn slachtoffer hebben ingestoken. Een ongelooflijk beestachtige moord!”

De vrouw overleed aan haar verwondingen op weg naar het ziekenhuis. De dader heeft in een onderkomen voor “asielzoekers” gewoond, de vrouw in een privéwoning. Ze zouden elkaar gekend hebben.

Bron: http://alles-schallundrauch.blogspot.nl

Auteur: “Freeman”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/30 ... enemarken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 1618
Lid geworden op: do apr 14, 2016 8:43 pm

Re: Kosten immigratie

Bericht door Pizzaman »

Hier nog meer kosten: http://nos.nl/artikel/2160491-aantal-bi ... ingen.html

Aantal bijstandsuitkeringen gestegen, vooral door vluchtelingen
DI 28 FEBRUARI, 02:11ECONOMIE

Sociale Dienst ANP
Het aantal mensen met een bijstandsuitkering is vorig jaar met 18.000 gestegen. Eind 2016 zaten er in totaal 467.000 mensen in de bijstand. Het is het achtste jaar op rij dat het aantal mensen in de bijstand stijgt. In 2008 was er voor het laatst een daling.

Vluchtelingen

Alleen het aantal Nederlandse of westerse achtergrond is toegenomen, zegt het CBS. Voor een aanzienlijk deel gaat het om vluchtelingen met een verblijfsvergunning. Als mensen een verblijfsvergunning krijgen en woonruimte hebben gekregen in een gemeente, kunnen zij een beroep doen op de bijstand.

Het aantal bijstandsgerechtigden met een Nederlandse of westerse achtergrond is vorig jaar licht gedaald.

CBS
Hoogste bijstandsdichtheid in Rotterdam

Gemiddeld telt Nederland 41 mensen met een bijstandsuitkering per 1000 inwoners. Van de grotere gemeenten (met meer dan 100.000 inwoners) is de bijstandsdichtheid in Rotterdam het hoogst (96 per 1000). Dat is meer dan het dubbele van het landelijke gemiddelde.

Na Rotterdam volgen Leeuwarden, Den Haag, Arnhem en Enschede. De grote gemeente met de laagste bijstandsdichtheid is Westland (20 per 1000). Daarna volgen Haarlemmermeer, Alphen aan den Rijn, Ede en Amersfoort.
De daling bedroeg 4.000 stuks, mensen met Nederlandse of westerse achtergrond.
De stijging werd veroorzaakt door 19.000 extra uitkeringen aan voornamelijk vluchtelingen met een verblijfsvergunning.
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Kosten immigratie

Bericht door Mahalingam »

En wat krijgen gemeentes als er meer bijstand uitbetaald moet worden? Tekorten.
De hoe groter het enthousiasme is/was om migranten in de watten te leggen, hoe groter het tekort.
Gemeenten eisen reparatie bijstandstekorten
Amsterdam eist samen met andere gemeenten van het zittende kabinet alsnog 270 miljoen euro compensatie voor de tekorten die zij hebben op de bijstandsuitkeringen.
[...]
De gemeenten zeggen dat het huidige kabinet de inschattingen voor de bijstandsuitkeringen veel te rooskleurig heeft gemaakt, onder meer door de toestroom van erkende vluchtelingen (statushouders) niet goed te begroten.
http://www.parool.nl/amsterdam/gemeente ... ~a4500792/

"Volgens de VNG moet 90 procent van de gemeenten geld uit eigen middelen bijdragen aan de bijstandsuitkeringen, terwijl er geen enkele invloed is op de hoogte van de uitkeringen of het indammen van de aantallen."
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Kosten immigratie

Bericht door Mahalingam »

Van opvang naar integratie. Cohortstudie asielmigranten

Cohortstudie van asielmigranten die in januari 2014-juli 2016 naar Nederland zijn gekomen op het gebied van gezinshereniging, huisvesting, onderwijs, arbeidsmarkt, sociale zekerheid en geregistreerde criminaliteit.
https://www.cbs.nl/nl-nl/arbeid-en-inkomen
Even een paar zaken in grafieken:

Afbeelding
Zo blijkt dat na 18 maanden maar liefst 3,7% van hen een baan heeft. Dus hoeven we alleen maar de rest van de 96,3% te onderhouden met uw belastinggeld. Bij meer dan 90% gaat dat via een uitkering, de rest woont nog in de opvang of gaat naar school. Onder de Apothekers uit Aleppo ligt het baanpercentage met 3,0% zelfs nog lager dan gemiddeld. En van de 3525 Elektriciens uit Eritrea die 18 maanden een verblijfsvergunning hebben, doen er maar liefst 30 (dertig) betaald werk. Dat is nog geen procent.
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... pport.html
Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7938
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Kosten immigratie

Bericht door sjun »

Ook Hongarije scoort goed op de stippenlijst. Politiek beleid kan zeker de veiligheid voor de bevolking vergroten. Hoe minder Brusselse bemoeizucht en gelukszoekersquota, hoe veiliger het land. Het zal mij niet verbazen als hierin ook redenen voor de Brexit gevonden zijn.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7938
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Kosten immigratie

Bericht door sjun »

Het gaat natuurlijk niet enkel om financiele kosten die versluierd worden:

Islam-Expertin Laila Mirzo über Sex-Straftäter


Waarom zou het elders in Europa anders zijn dan in Oostenrijk? Hongaarse en Poolse beleidsmakers hebben hun conclusies al getrokken en kiezen voor bescherming van de eigen ingezetenen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Kosten immigratie

Bericht door Pilgrim »

Duitsland geeft in het jaar 2017 voor 1 miljoen “vluchtelingen” € 30 miljard uit

Geplaatst op 24 juni 2017

Afbeelding

Tot nu toe probeerden Merkel & Co de uitgaven voor de vluchtelingenpolitiek zo onnauwkeurig mogelijk te definiëren of beter nog helemaal te versluieren. In een talkshow bij de publiekrechtelijke omroep versprak de Duitse minister van Ontwikkelingssamenwerking, Gerd Müller (CSU), zich en noemde in de talkshow een bedrag van € 30 miljard – alleen in dit jaar.

Nog in januari van dit jaar probeerde het Duitse ministerie van Financiën de kosten voor de door Merkel te verantwoorden vluchtelingencrisis klein te houden. In een artikel in de “Welt” stond destijds dat het ministerie van Financiën in de begroting een bedrag van € 21,3 miljard aan uitgaven voor dit jaar zou reserveren in de begroting. Een grove leugen, zoals nu blijkt. Want minister van Ontwikkelingssamenwerking Gerd Müller (CSU) maakte in een talkshow bij de publiekrechtelijke omroep openhartig bekend dat Duitsland dit jaar € 30 miljard voor een miljoen “vluchtelingen” in het land zou uitgeven. In 2016 bedroegen deze uitgaven nog € 20 miljard; dat is een stijging van 50%!

Voor de bijna 500.000 woningzoekenden of daklozen in het land heeft de regering-Merkel daarentegen noch een concept noch betrouwbare informatie voor wat betreft financiële middelen om te kunnen helpen. Ook de financiën tegen het dreigende perspectief van bestaande relatieve kinderarmoede in Duitsland blijven in vergelijking met de uitgaven voor de “vluchtelingen” aan de extreem lage kant; zachtjes uitgedrukt. Steeds meer huishoudingen van “diegenen die hier al langer leven” vegeteren aan de rand van het bestaansminimum. Een ijsje voor de kinderen in die huishoudingen is in de zomer net zomin haalbaar als een bioscoopkaartje voor de teenagers.

Maar voor de “vluchtelingen” wordt de schenkkan steeds opnieuw royaal gevuld en aan de participanten van deze politiek verdeeld. En daarvan zijn er velen: liefdadigheid- en belangenverenigingen, kerkelijke en niet-kerkelijke instellingen, charitatieve en bedrijfsondernemingen. Iedereen probeert een zo groot mogelijk stuk van deze taart te krijgen. Opdat deze constante geldstroom niet opdroogt, ondersteunen deze winnaars van de vluchtelingenindustrie vanzelfsprekend de illegaal tot stand gekomen en al lang mislukte vluchtelingenpolitiek van Merkel. Want wie zaagt vrijwillig de (financiële) tak af waar hij op zit?

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/06/24 ... ljard-uit/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21281
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Kosten immigratie

Bericht door King George »

Mag ik het volgende stellen? We moeten helemaal geen asieleisers willen. Ze kosten ons alleen maar geld en we krijgen er alleen maar ellende voor terug.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Kosten immigratie

Bericht door Pilgrim »

Werkloze “asielzoekers” belasten ziekenfondsen en belastingbetalers

Geplaatst op 24 juli 2017

Afbeelding
“Migratie”crisis in Duitsland.

Volgens informatie van de Duitse “Bundesagentur für Arbeit” en de wettelijke ziekenfondsen kosten werkloze “asielzoekers” hen meerdere miljoenen in de maand. In totaal gaat het om € 1 miljard per jaar.

Op dit moment kosten de werkloze “asielzoekers” de wettelijke ziekenfondsen in totaal ongeveer € 20 miljoen in de maand. Dat blijkt uit onlangs gepubliceerde cijfers van de ziekenfondsen zelf en van de “Bundesagentur für Arbeit”, die door “Bild” werden gepubliceerd.

Volgens de cijfers is het aantal uitkeringstrekkers onder de “vluchtelingen” in slechts één jaar verdubbeld. Volgens de “Bundesagentur für Arbeit” waren er in maart van dit jaar 564.000 valide uitkeringstrekkers onder de “asielzoekers” tegenover slechts 283.000 in dezelfde maand vorig jaar.

Volgens “Bild” krijgen de ziekenfondsen echter veel te weinig geld voor de gezondheidszorg van werklozen. De subsidie van de staat bedraagt € 96,81 per maand, volgens de ziekenfondsen zou dit echter minimaal € 40,- meer moeten zijn.

Dat betekent echter ook: in totaal betalen de belasting- en premiebetalers zodoende maandelijks bijna € 80 miljoen voor de als werklozen gemelde “asielzoekers” en erkende “vluchtelingen”. Dat is bijna € 1 miljard per jaar. Het valt te verwachten dat de kosten met het oog op de aanhoudende migratiecrisis verder zullen stijgen.

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/24 ... gbetalers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Kosten immigratie

Bericht door Pilgrim »

Kostenfactor i.p.v. “verrijking”: “Vluchtelingen” kosten Italië in 2017 ongeveer € 4,2 miljard

Geplaatst op 27 juli 2017

Afbeelding

De Italiaanse regering rekent alleen al voor 2017 met uitgaven van € 4,2 miljard voor de “vluchtelingen”verzorging. Nog eens € 2,8 miljard zouden door de EU worden bijgestuurd, berichtte nu de Italiaanse minister van Economische Zaken, Pier Carlo Padoan, aan het parlement in Rome. In 2016 had Rome € 3,6 miljard voor “migranten” uitgegeven.

De verzorging van iedere “vluchteling” kost Italië gemiddeld € 32,50 per dag. Bij minderjarigen stijgen de kosten naar € 45,- per dag, berichtte de minister.

Sinds begin 2017 zouden er ongeveer 94.000 “migranten” in Italië zijn aangekomen. Dat zouden er 6,9% meer zijn dan in dezelfde periode in 2016, deelde minister van Binnenlandse Zaken, Marco Minitti, mee. Het aantal “bootvluchtelingen”, dat vanaf de Noord-Afrikaanse kust naar Italië kwam, had in 2016 een nieuw record bereikt. Er werden 181.000 “vluchtelingen” via de Middellandse Zee naar Italië overgebracht. In 2015 waren dat er nog 170.000 geweest (terwijl honderdduizenden destijds nog de weg over land via de inmiddels gesloten “Balkan-route” kozen).

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/27 ... 2-miljard/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Kosten immigratie

Bericht door Pilgrim »

“Integratie” is ook in Oostenrijk duur: € 8,1 miljard russen 2015 en 2019

Geplaatst op 26 augustus 2017

Afbeelding

Ook in Oostenrijk zijn “vluchtelingen” niet echt een verrijking voor de opnemende samenleving. Zowel op de middellange als de lange termijn zijn de kosten voor de immigranten veel hoger dan de baten.

Uit Wenen komt hierover nu een actueel cijfer: € 8,1 miljard – zoveel zullen “vluchtelingen” de Oostenrijkse begroting alleen al in de jaren van 2015 tot 2019 kosten. Uit het nu gepresenteerde “Integratierapport 2017” van de Oostenrijkse regering blijkt bovendien dat integratie en “multiculti” niet alleen een kwestie is van geld – veel vervolgproblemen van een onvoldoende “integratie” van buitenlanders zijn niet met geld te berekenen, ze belasten de Oostenrijkse samenleving echter op verschillende manieren.

Nog steeds zijn hoge sociale uitkeringen een aantrekkingsfactor voor migranten – dat is in Oostenrijk niet anders dan in Duitsland. Maar in Oostenrijk is men realistischer en heeft van de in Duitsland gebruikelijke goedmenschelijke holle frasen (“welkomstcultuur”) afscheid genomen. De Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, Sebastian Kurz, die eveneens minister van Integratie is, verklaarde over de presentatie van het integratierapport dan ook onomwonden: “Welvaartsstaat en immigratieland – dat gaat op den duur niet samen.”

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/26 ... 5-en-2019/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Kosten immigratie

Bericht door Pilgrim »

€ 4 miljard voor 56.000 zogenaamde “minderjarige asielzoekers”

Geplaatst op 3 november 2017

Afbeelding

De op dit moment 56.000 onbegeleide buitenlanders in Duitsland kosten de belastingbetaler dit jaar € 4 miljard, meldt de “Welt”. De krant pleit voor een landelijke leeftijdscontrole van de zogenaamde minderjarigen, want deze controle zou bij maar 10% plaatsvinden en is vaak fout, zoals bijvoorbeeld de seksuele moord van Freiburg aantoont. De zogenaamde “UMA´s” (onbegeleide minderjarige asielzoekers) reizen meestal zonder papieren binnen en doen zich jonger voor om in het gastland speciale uitkeringen te krijgen.

André Wendt, sociaal-politiek woordvoerder van de AfD-fractie, verklaart hierover:

“Het is absolute waanzin om € 4.000.000.000,- voor 56.000 zogenaamde minderjarigen uit te geven – dat zijn een exorbitante € 71.428,- voor één UMA per jaar!

De UMA´s worden individueel ondergebracht, krijgen pleegouders en worden door een leger van maatschappelijk werkers verzorgd – van zo´n luxe kunnen veel Duitse behoeftige mensen alleen maar dromen. Hier dringt zich bij veel burgers het gevoel op dat de Merkel-CDU een nieuwe elite voor Duitsland wil opvoeden, want zoveel geld geeft de Duitse regering niet eens voor Duitse excellerende studenten uit.

Deze onrechtvaardigheden lijken vooral een huiveringwekkende indruk te maken wanneer duidelijk wordt dat een groot deel van de UMA´s al lang volwassen is, een sterke baardgroei heeft en desondanks niet op zijn ware leeftijd wordt onderzocht. Daarom heeft de AfD-fractie een half jaar geleden al de aanvraag ingediend om zogenaamde minderjarige buitenlanders in het hele land op hun leeftijd te controleren. Met de gebruikelijke verwijzing naar populisme en vreemdelingenhaat hebben alle consensuspartijen de aanvraag echter afgewezen.”

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/03 ... elzoekers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21281
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Kosten immigratie

Bericht door King George »

Citaat: Berekening fiscaal effect vluchtelingeninstroom in Duitsland: de langetermijnkosten bedragen voor generatie een €878 miljard en voor generatie een en twee samen €1563 miljard volgens dit scenario.

Bron: https://twitter.com/demo_demo_nl/status ... 1135442944
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21281
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Kosten immigratie

Bericht door King George »De pijnlijke cijfers achter asielmigratie; Ruben Munsterman met Jan van de Beek

Hoe immigratie de Nederlandse verzorgingsstaat onhoudbaar maakt.

Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie: NL23 TRIO 0390 4379 13

Cultureel antropoloog en wiskundige Jan van de Beek deed na een rondreis door Afrika een breed onderzoek naar de kosten en baten van de ingestroomde migranten in Nederland. Hij verbaasde zich, dat er over zo'n voor de hand liggend onderwerp niet eerder onderzoek gedaan was. Wat is het opleidingsniveau, wat zijn de integratiekansen en op welke wijze kunnen de verschillende etnische groepen uit diverse landen in de nabije toekomst een succesvolle bijdrage leveren aan de productiviteit in Nederland? En wat zijn de werkelijke kosten als de kansen van bepaalde nieuwkomers in onze samenleving beperkt blijken of zelfs aansluiting missen? Er was tot op heden niets over bekend.

In dit open gesprek met Ruben Munsterman legt Van de Beek zijn berekeningen grondig uit. Zijn conclusie; migratie is zeer kostbaar en zal ten koste moeten gaan van de huidige verzorgingsstaat.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21281
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Kosten immigratie

Bericht door King George »

We importeren chaos uit Afrika en oorlog uit Midden Oosten; De Vlieger en Karskens(Vanaf 09:50 gaat het gesprek over de aangifte).

Erik de Vlieger praat met Arnold Karskens over zijn aangifte tegen Frans Timmermans als vice-voorzitter van de Europese commissie en Artsen zonder Grenzen die bootjes hebben laten varen voor de kust van Libië. Timmermans en de Europese politiek wordt dood door schuld en de non-gouvernementele organisaties zoals Artsen Zonder Grenzen wordt ook dood door schuld en medeplichtigheid aan mensensmokkel verweten. De politiek voer nu een beleid uit waardoor de laatste drie jaar en vier maanden er 12.500 mensen zijn verdronken.

"Het is een van de grootste humanitaire rampen voor de grenzen van Europa en iedereen zwijgt er over. Als Trump het heeft over het bouwen van een muur tussen VS en Mexico is de wereld te klein en hier wordt geen aandacht aan gegeven. Deze aangifte is totaal doodgezwegen."

De officier van justitie neemt binnenkort de beslissing of het onderzoek moet beginnen. Als de officier dit weigert gaat Karskens naar de rechtbank om het onderzoek via een rechtelijke uitspraak af te dwingen. Mocht het strafrechtelijk onderzoek niet in Nederland geopend worden, dan gaat hij in een van de andere Europese landen deze zelfde procedure openen.

Wilt u deze actie steunen dan kan dat via de website van http://www.onderzoekoorlogsmisdaden.nl

Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie: NL23 TRIO 0390 4379 13
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Kosten immigratie

Bericht door Pilgrim »

Hoeveel kosten een miljoen asielzoekers en armoedemigranten?

Geplaatst op 26 november 2017

Afbeelding

Steeds opnieuw rijst de vraag hoeveel geld de migratiecrisis eigenlijk zal kosten. Per slot van rekening zullen de asielzoekers en illegale migranten gedurende hun leven de kosten die ze veroorzaken niet dekken.

De afgelopen jaren kwamen er miljoenen mensen naar Duitsland om daar asiel aan te vragen. Hoewel veel van hen eigenlijk helemaal geen recht hebben op asiel en weer terug zouden moeten keren naar hun landen van herkomst, kregen ze toch een status als “geduld”. Maar bij hen gaat het om mensen, die grotendeels helemaal niet (echt) in het economisch leven geïntegreerd kunnen worden – en zo ja, dan vaak alleen voor een minimumloon.

In z´n geheel kosten deze mensen de Duitse staat (en dus de belastingbetalers en de sociale kassen) hoe dan ook veel geld, dat echter bij de hier al wonende bevolking zal ontbreken, omdat nu al een groot deel van hen netto-ontvangers zijn, temeer daar slechts een klein deel van de bevolking kan gelden als nettobetaler. Waarom zou dit bij deze mensen, die zonder talenkennis en vaak zonder adequate opleiding naar Duitsland komen dan anders zijn?

Als je de cijfers van Bernd Raffelhüschen erbij neemt, kun je ongeveer zeggen: een miljoen asielzoekers kosten de Duitse staat op de lange termijn tot aan het einde van hun leven € 450 miljard. Dat zijn € 450.000,- per persoon, die netto gemiddeld meer uit de staatskassen naar deze mensen toestromen dan dat ze geld inbrengen. Als je er nu (op grond van de relatief lage gemiddelde leeftijd) van uitgaat dat ze gemiddeld ongeveer 45 jaar in Duitsland blijven, dan zou dit ongeveer € 10.000,- per jaar betekenen.

Dat is behalve geld en goederen (tot aan later het pensioen en de basisverzekering op leeftijd toe) ook de geneeskundige verzorging, opleidingsmaatregelen enzovoort. Slechts weinig van deze migranten (die niet in het kader van de vrije vestiging van de EU rechtstreeks op de Duitse arbeidsmarkt terechtkomen), die het daadwerkelijk lukt om een baan met een sociale verzekering te krijgen, zullen namelijk op grond van de korte verzekeringsperiodes en de lage lonen namelijk eveneens levenslange netto-ontvangers zijn.

Vooral echter zijn dat waarheden die men de mensen in Duitsland moet vertellen. Hen moet duidelijk gemaakt werden dat een politiek van open borders, waarnaar vooral door de Groenen gestreefd wordt, absoluut desastreus zou zijn. Maar ook de relatief liberale migratiepolitiek van de andere gevestigde partijen verandert hierbij op de middellange en lange termijn niets aan de kostenexplosie die op de Duitsers afkomt.

Bron: https://www.contra-magazin.com

Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/26 ... migranten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie