Antisemitisme anno tegenwoordig

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Het antisemitisme in Noorwegen

Geplaatst op 15 juni 2017

Afbeelding

In de Noorse geschiedenis zijn verschillende extreem problematische periodes in de omgang met Joden te vinden. In 1851 was Noorwegen het laatste Europese land dat Joden opnamen. Een van de weinige internationaal bekende Noren is Vidkun Quisling, minister-president van het land tijdens de Tweede Wereldoorlog onder Duitse bezetting. Quisling was verantwoordelijk voor de arrestatie van alle Joden die de Noorse politie te pakken kon krijgen. Meer dan 700 Joden werden aan de Duitse bezetters overgedragen, die hen meestal naar Auschwitz stuurden. Slechts enkelen kwamen terug.

Uit een peiling van de ADL bleek dat 40% van de Noren van mening is dat Joden loyaler zouden zijn aan Israël dan aan het land waarin ze leven. Dit is een typische antisemitische overtuiging. 38% van de Noren denkt dat Israël de Palestijnen behandelt zoals de nazi´s de Joden. Dit percentage heeft het Noorse Centrum voor Holocaust- en Minderhedenstudies in 2012 in het kader van een door de Noorse regering betaalde studie vastgesteld. Zo´n conclusie weerspiegelt de enorme omvang van de anti-Israëlische agitatie, die politici van het linkse spectrum, vakbonden, media, verschillende kerkleiders en andere persoonlijkheden bedrijven.

Sinds 2013 heeft Noorwegen een midden-rechtse regering onder minister-president en partijcheffin van de Conservatieven Erna Stolberg. In deze tijd maakte het land minder openlijke antisemitische manifestaties en anti-Israëlische haat-uitlatingen mee dan onder de voorgaande regering van de socialistische partijleider en huidige secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg.

In de afgelopen weken vonden er echter onafhankelijk van elkaar twee stemmingen plaats, waarvan de resultaten sterke antisemitische trekken dragen. Daarbij komt dat de op twee na de grootste landelijke krant “Dagbladet” opnieuw een antisemitische karikatuur publiceerde.

De eerste stemming vond plaats door de Noorse vakbond (LO). Met 197 tegen 117 stemmen hebben de gedelegeerden zich uitgesproken voor een internationale boycot van Israël op economisch, cultureel en academisch gebied. De aanbevelingen van de belangrijkste vertegenwoordigers waren echter tegen een boycot. De LO houdt ieder jaar op 1 mei naar aanleiding van de Internationale Dag van de Arbeid feestelijke plechtigheden, die vaak eindigen in een dag van Israël-haat.

De Noorse minister van Buitenlandse Zaken, Borge Bende, sprak zich tegen de boycot van de LO uit. Hoewel de vakbonden veel invloed hebben in de sociaaldemocratische partij van het land, was hun voorzitter, Jonas Gahr Støre, tegen deze boycot. Ook op andere terreinen wordt Israël geboycot. In de herfst van 2016 besloot bijvoorbeeld de gemeenteraad van de op twee na grootste Noorse stad Trondheim om goederen uit de “Israëlische nederzettingen” te boycotten.

In september 2017 zullen er parlementsverkiezingen worden gehouden. De sociaaldemocraten en hun partners staan op dit moment in de peilingen voor op de regeringspartijen. Støre is een politicus die zijn anti-Israëlische overtuiging openlijk vertegenwoordigt. Hij zal het echter willen vermijden om voor een situatie te zorgen waarin het hem net zo vergaat als de sociaaldemocratische minister van Buitenlandse Zaken van Zweden, Margot Wallström, die niet meer ontvangen wordt door Israëlische regeringsvertegenwoordigers.

Støre staat bekend om zijn anti-Israëlische uitlatingen. Tot de meest extreme uitwassen behoort zeker zijn kritiek op het omslag van het ophitsende boek van de Hamas-ondersteuners Mads Gilbert en Erik Fosse. Zij schreven in hun boek “Øyne i Gaza” (“Ogen in Gaza”) dat Israël tijdens de operatie “Cast Lead” de Gazastrook is binnengetrokken om vrouwen en kinderen te doden. Dit is de moderne seculiere versie van de antisemitische bloedlegende uit de middeleeuwen, waarin foutief beweerd wordt dat Joden het bloed van christelijke kinderen voor religieuze rituelen zouden gebruiken.

De tweede antisemitische stemming vond plaats tijdens het partijcongres van de immigratie-kritische en Israël-vriendelijke Noorse “Vooruitgangspartij”. De meerderheid van de gedelegeerden ondersteunde een besnijdenisverbod voor kinderen onder de zestien jaar. De partij is de kleinere coalitiepartner in de regering van Solberg. De uitslag van de stemming was niet de wens van de partijcheffin en Noorse minister van Financiën, Siv Jensen.

De twee joodse gemeenten van Noorwegen in Oslo en Trondheim hebben in totaal ongeveer 800 leden. Islamitische gemeenteleden echter zijn meer dan honderd maal zo groot. Het aantal jaarlijkse besnijdenissen van Joden blijft onder de tien. De beslissing van de “Vooruitgangspartij” is genomen tegen de achtergrond van de massale islamitische immigratie in Europa en werpt een kenmerkend licht op de daarmee gepaard gaan de problemen.

Enkele moslims bedrijven een islam die je alleen maar gevaarlijk kunt noemen. De meest verwoestende antisemitische uitspatting in Noorwegen in deze eeuw vond in 2009 plaats, toen moslims door Oslo marcheerden en pro-Israëlische demonstranten aanvielen. Een niet-Jood, die een Israëlische vlag droeg, werd in elkaar geslagen; hij zal zijn leven lang last houden van zijn verwondingen. Een ander aspect van de toegenomen islamitische aanwezigheid in het land is de toename van anti-islamitische gevoelens bij enkele Noren. Een voorbeeld daarvan is het besnijdenisverbod voor kinderen onder de zestien jaar. Joden worden tweemaal zo vaak het slachtoffer van enerzijds islamitische aanvallen, maar ook van de consequenties van een anti-islamitische houding.

“Dagbladet” staat al minstens 15 jaar bekend om zijn publicatie van antisemitische karikaturen. De krant heeft de Israëlische ministers-presidenten Ariel Sharon en Ehud Olmert als nazi´s uitgebeeld. In 2013 werd een gruwelijke karikatuur gepubliceerd, waarin een Jood een jongen een vork in zijn voorhoofd steekt en zijn tenen afsnijdt. Een karikatuur uit mei 2017 werd door de “Jewish Chronicle” omschreven als de voorstelling van “twee mannen, van wie de ene een baard en de ander een keppeltje draagt, die naast borden staan met het opschrift ´Ja tegen besnijdenis´ en ´godsdienstvrijheid´. Een derde man in een gescheurde regenjas zegt tegen hen: ´Ik weet wat jullie bedoelen. Ik hoor ook onzichtbare mannen, die tegen mij zeggen dat ik kleine jongens niet bij hun penis moet pakken´.”

Mochten de sociaaldemocraten de komende verkiezingen winnen, dan kunnen we rekenen op een toename van anti-Israëlische hetze. De linkse socialisten, de kleine coalitiepartner, zullen er vermoedelijk nog een schepje bovenop doen, net zoals in de laatste beide linkse coalitieregeringen.

Bron: www.audiatur-online.ch

Auteur: Dr. Manfred Gerstenfeld

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/06/15 ... noorwegen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

De onderdrukte antisemitisme-documentaire vanuit historisch perspectief

Geplaatst op 28 juni 2017

Afbeelding

De in het begin door de publiekrechtelijke en de EU gefinancierde publiekrechtelijke Duits-Franse tv-zender “Arte” onderdrukte documentaire over Europees antisemitisme past volledig in een lang durend Europees verhaal van het verbergen van informatie over antisemitisme en diegenen die het begaan. Drie extremen van zulke gevallen sinds het begin van deze eeuw, die hieronder besproken worden, maken een veel algemener fenomeen aanschouwelijk.

Na het begin van de tweede Palestijnse Intifada in de herfst van 2000 vond er in West-Europa een grote uitbarsting van antisemitisme plaats. Het eerste land waarin zich dit manifesteerde, was Frankrijk. Veel van de gewelddadige antisemitische gebeurtenissen werden door moslims veroorzaakt. De toenmalige socialistische regering van minister-president Lionel Jospin wilde de feiten niet toegeven, om maar helemaal te zwijgen van het identificeren van de gemeenschap van de belangrijkste daders.

De Franse socioloog Shmuel Trigano berichtte dat er maandenlang noch door de pers noch door de autoriteiten grotendeels over het antisemitisch geweld werd bericht. De politie kwalificeerde de gebeurtenissen als “vandalisme”. We kunnen nu begrijpen dat in deze jaren de mentale infrastructuur voor de aanzienlijke emigratie van Franse Joden gedurende de afgelopen jaren werd gecreëerd.

Een ander belangrijk geval, dat dezelfde “politiek van het verbergen van de waarheid” duidelijk maakt, vond plaats toen het European Union Monitoring Committee on Racism and Xenophobia (EUMC) – een organisatie van de EU – er in 2002 de destijds 15 EU-lidstaten ertoe opriep antisemitisch geweld en antisemitische opvattingen te melden. De door het EUMC opgevraagde informatie werd aan het ZfA doorgegeven, het Centrum voor Antisemitismeonderzoek aan de Technische Universiteit Berlijn; dit kreeg opdracht de data te analyseren.

De Amerikaanse onderzoekster Amy Elman analyseerde in haar boek “The European Union, anti-Semitism and the Politics of Denial” hoe dit thema zich ontwikkelde. Ze zei in een interview: “Het ZfA voltooit zijn bericht in oktober 2003. Het stelde vast dat gewelddadige aanvallen op Joden vaak ontstonden uit aanstekend antizionisme van het gehele politieke spectrum. Het ontdekte bovendien jonge moslims van Arabische herkomst als hoofddaders van lichamelijke aanvallen op Joden en de schending en verwoesting van hun synagogen. Velen waren zelf het slachtoffer van racisme en sociale uitsluiting.”

Het EUMC besloot het eerste rapport van het ZfA niet te publiceren. Men beweerde dat het niet de bedoeling was om te publiceren. Het ZfA reageerde ermee dat de regelmatige benoeming van islamitische daders van antisemitisme en antizionistische aanvallen datgene was dat het EUMC deed opschrikken. Het ZfA maakte bovendien bekend dat het EUMC herhaaldelijk geëist had om de uitkomsten te veranderen, wat het ZfA afwees.

Dit buiten gebruik stellen van het rapport en de reactie van het ZfA leidden tot een schandaal. Het World Jewish Congress publiceerde tenslotte het onveranderde ZfA-rapport op internet. In april 2004 gaf het EUMC een meer uitvoerig onderzoek over antisemitisme uit, dat grotendeels gebaseerd was op het ZfA-rapport. Hoewel het langer was, noemde het nauwelijks een dader, waarmee de vele gevallen van islamitisch en links antisemitisme werden verborgen.

In 2012 werd door de Israëlische tv-zender Kanaal 10 een vierdelige documentaire genaamd “Allah-islam, de verbreiding van de islam in Europa” uitgezonden. De Israëlische journalist Zvi Yehezkeli gaf zich in Europa als Palestijn uit. Hij filmde de islamitische getto´s in een serie Europese landen. De documentaire concentreerde zich op geweld, drugs, wapenbezit en andere criminele activiteiten die in delen van de moslimwereld voorkomen.

Yehezkeli noemde het religieus fanatisme, de intimidatie van moslims met een andere mening, de discriminatie van vrouwen en “eermoorden”. Hij besteedde ook aandacht aan het wijdverbreide antisemitisme in deze gemeenschappen. De zeldzame Europese tv-uitzendingen die over zulke thema´s discussieerden, behandelden in de regel een paar bepaalde problemen met betrekking tot islamitische gemeenschappen in een desbetreffend land.

Nadat de hele documentaire was uitgezonden door Kanaal 10, kwam er een Belgische journalist om mij hierover te interviewen. Mijn eerste reactie was dat de jaren daarvoor zulke documentaires door veel zenders in Europese landen gemaakt zouden hebben moeten zijn. Dan zou het logisch zijn geweest dat Kanaal 10 er eentje van gekocht, van Hebreeuwse ondertiteling voorzien en uitgezonden zou hebben. Ik merkte op dat het kenmerkend zou zijn dat Kanaal 10, omdat er niet van zulke documentaires bestonden, geen andere keuze had dan een aanzienlijk bedrag in de productie van de eigen serie te stoppen.

Ik zei ook dat het feit dat er door Europese zenders niet zulke documentaires werden gemaakt, aantoonde dat veel problematische kwesties met delen van de islamitische gemeenschappen onder het tapijt geveegd zouden worden. Daar was de interviewer het mee eens. Hij voegde er aan toe dat het zijn bazen waarschijnlijk niet zou bevallen wat ik zei. En inderdaad werd dit interview nooit gepubliceerd.

De oorspronkelijke beslissing van “Arte” om de door de Duitse producenten Joachim Schröder en Sophie Hafner gemaakte documentaire “Uitgekozen en uitgesloten: De haat op Joden in Europa” te onderdrukken, is de voortzetting van dit patroon. De publiekrechtelijke zender WDR, via welke “Arte” de documentaire in opdracht had gegeven, bleef aarzelen deze uit te zenden.

Deze keer was het resultaat het resultaat van de onderdrukking van informatie over antisemitisme een losse flodder. De “Bild-Zeitung” plaatste de documentaire 24 uur lang op internet. Er werd die dag door honderdduizenden mensen naar gekeken. Nu is de video echter NIET MEER op YouTube te vinden. De WDR kwam terug op haar beslissing en besloot de film uit te zenden.

Dit alles zal waarschijnlijk het begin van een internationale carrière van de documentaire zijn. Het Simon Wiesenthal Center in Los Angels heeft al aangekondigd dat het de film met Engelse ondertiteling in zijn tolerantiemuseum in Los Angels wil laten zien.

Bron: https://heplev.wordpress.com

Auteur: Dr. Manfred Gerstenfeld

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/06/28 ... rspectief/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

VIDEO – Levensgevaarlijk: 24 uur met een keppeltje door Berlijn . . .

Geplaatst op 29 juni 2017Het is weer zover: Joden in Duitsland moeten opnieuw vrezen voor hun leven als ze herkenbaar zijn als Joden. “Jood” is weer een scheldwoord op Duitse schoolpleinen geworden. Op “moedige scholen zonder racisme” zijn Joden bang dat ze het niet overleven.

Vanaf een schoolplein werd een man met een keppeltje met stenen bekogeld. Wie zijn antisemitisme niet openlijk wil of kan uitleven (in het bijzonder politici van de SPD en van Die Linke enz.) verstopt zich achter zijn “Israël-kritiek” (“Dat mag je toch nog wel zeggen...”).

De Al-Quds dag is hier om berucht, net zo berucht als de uitblijvende poging van de stad Berlijn om hier iets tegen te doen. “Jood, Jood, laf varken, kom naar buiten en vecht alleen”, “Joden zijn kindermoordenaars” en “Allahu Akbar”-kreten zijn dan weer op de Kurfürstendamm te horen...

De journalist Claus Strunz van Sat1 heeft, naar aanleiding van deze toestanden, een experiment gewaagd en 24 uur als Jood in Berlijn doorgebracht. (zie video boven!)

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/06/29 ... r-berlijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

De Halimi-moord en Frankrijk´s geestelijke gezondheid

Geplaatst op 18 juli 2017

Afbeelding

Op 4 april 2017 werd de 66-jarige Jodin Sarah Halimi (kleine foto) door de 27-jarige Kada Traoré vermoord. Hij brak midden in de nacht in haar woning in. Traoré folterde Halimi en gooide haar daarna uit het raam van haar woning op de vierde etage in de wijk Belleville in het noorden van Parijs.

Getuigen hoorden hoe Traoré, een moslim van Afrikaanse afkomst, “Allahu Akbar!” (“Allah is de grootste!”) brulde terwijl hij zijn misdaad pleegde. Traoré had in het verleden al veel antisemitische uitlatingen tegenover Halimi gebezigd; daarbij noemde hij haar en haar familieleden “vuile Joden”. De autoriteiten probeerden het antisemitische karakter van de moord te bagatelliseren. Ze beweerden dat de moordenaar geestesziek zou zijn, hoewel hij geen dergelijke voorgeschiedenis had. De mainstream media negeerden deze religieus gemotiveerde daad.

Afbeelding

Gilles-William Goldnagel, een advocaat, die Halimi´s familie vertegenwoordigt, veroordeelde wat hij “de ´systematische psychiatrisering´ van radicaalislamitische-antisemitische moorden” noemde. In het begin van deze eeuw had de Franse socioloog Shmuel Trigano al een identieke houding van de autoriteiten van het land blootgelegd.

Eind 2000 en begin 2001 was er in Frankrijk sprake van een enorme uitbraak van antisemitisch geweld. Bijna alle daders waren immigranten uit islamitische landen respectievelijk hun nakomelingen. Trigano berichtte dat er zowel door de pers als door de autoriteiten grotendeels niet bericht werd over het antisemitisch geweld. Hij voegde er aan toe dat er overtuigende bewijzen bestonden dat de joodse gemeenschap er door de socialistische regering-Jospin toe werd opgeroepen om niet teveel ruchtbaarheid te geven aan de vermeerderde anti-joodse agressie. Als reden werd aangevoerd dat dit de situatie zou kunnen aanwakkeren. De Franse regering wilde een destijds al illusionaire “sociale vrede” bewaren.

De uitdrukking “sociale vrede” is in zo´n verband een vergoelijkende omschrijving voor het negeren en schoonpoetsen van antisemitische agressie door moslims. Een zojuist uitgevoerde studie over antisemitisme in zeven Europese landen kwam tot de conclusie: “Beschikbare data over daders doen sterk vermoeden dat in West-Europa individuen met een islamitische achtergrond overheersend zijn onder de daders van antisemitisch geweld, anders dan in Rusland, waar het vooral om rechts-extreme daders gaat. Onderzoeken naar opvattingen bevestigen dit beeld in zoverre dat antisemitische opvattingen onder moslims veel sterker verbreid zijn dan in de algemene bevolking van West-Europa.”

Trigano noemde ook een geval van het verbergen van de waarheid over een met ideologie verbonden moord zonder betrekking tot Joden: “In 2002 werd de viceburgemeester van de Zuid-Franse stad Beziers door een moslim vermoord. Het officiële verhaal luidde dat de moordenaar geestelijk gestoord was.” Later beschuldigde de burgemeester van de stad de minister van Binnenlandse zaken, Daniel Vaillant, ervan dat hij deze versie aan het stadsbestuur zou hebben opgedrongen. De burgemeester zei dat Vaillant na de moord naar Beziers kwam en het verhaal van de geestelijk gestoorde als “officiële waarheid” voorlegde. Trigano voegde er aan toe: “Later werd bekend dat de Franse geheime dienst had ontdekt dat de moordenaar contact had met Al-Qaida.”

In 2003 werd de joodse diskjockey Sebastien Selam door zijn islamitische jeugdvriend en buurman Adel Amastaibou vermoord. Medische deskundigen bestempelden de moordenaar als geestelijk gestoord. Toen de rechters deze conclusie accepteerden, verhinderde dit een strafrechtelijk proces, waarin gediscussieerd had kunnen worden over het antisemitisme in aanzienlijke delen van de Frans-islamitische gemeenschap.

Richard Prasquier, destijds voorzitter van de overkoepelende organisatie van de Franse joden, CRIF, volgde de zaak. Hij zij dat het schandalig zou zijn dat Amastaibou werd afgeleverd in een psychiatrische inrichting, maar dat hij toestemming had om het terrein in de weekenden te verlaten. Prasquier zei: “De artsen dachten dat het goed zou zijn voor zijn psychische gesteldheid om naar huis terug te keren, hielden echter nooit rekening met de gezondheid en veiligheid van de familie van het slachtoffer, de familie Selam.”

In 2006 werd de jonge Jood Ilan Halimi ontvoerd en 24 dagen lang gefolterd, voordat hij werd vermoord. Zijn ontvoerders, aangevoerd door Youssouf Fofana, noemden zichzelf de “Barbaren-bende”. Toen in 2009 zijn proces begon, riep Fofana “Allahu Akbar!”. Als identiteit gaf hij “Arabisch-Afrikaanse opstand van het barbaars-salafistische leger” aan.

In 2012 vermoordde Mohammed Merah, een Franse moslim van Algerijnse komaf, voor hun school “Otzar Hatorah” in Toulouse, een joodse leraar en drie kinderen. Even daarvoor in dezelfde maand had hij drie Franse soldaten vermoord. Later publiceerde zijn broer Abdelghani Merah een boek, waarin hij beschreef dat hun ouders hen tot fanatieke antisemieten hadden opgevoed. Hij schreef dat zijn zuster Souad en zijn broer Abdelkader eveneens extreme antisemieten zouden zijn. Toen Mohammed Merah in een vuurgevecht met de Franse politie werd gedood, bestond er geen concrete reden hem geestesziek te verklaren.

In 2015 vermoordde de Afrikaanse moslim Amedy Coulibaly in de Parijse supermarkt “Hyper Cacher” vier Joden. Hij werd later door veiligheidstroepen gedood.

Eén ding is echter veranderd: anders dan in het begin van deze eeuw zwijgen de Joden niet meer. In de wijk Belleville vond een demonstratie tegen het zwijgen van de media plaats. Een serie intellectuelen, enkelen van hen niet-Joden, publiceerden een verklaring over het antisemitische karakter van de moord op Halimi.

De president van het CRIF, Francis Kalifat, publiceerde een Op-Ed in “Le Figaro”, waarin hij schreef: “Er zijn bewijzen voor dat dit een schoolvoorbeeld is voor een antisemitische moord. Deze afschuwelijke misdaad werd niet erkend als hetgeen hij is.” Hij voegde er aan toe dat Halimi “om de enige absolute reden was vermoord dat ze Jodin was.” Kalifat schreef ook dat hij druk op de autoriteiten zou blijven uitoefenen, totdat de waarheid aan het licht komt.

Afbeelding

Frankrijk is het land met het getalsmatig en percentueel grootste aantal moslims in West-Europa. Een veel geciteerde Pew-studie uit het jaar 2010 schat dat Frankrijk 4,7 miljoen moslims heeft. Bij een bevolkingsaandeel van 7,5% betekent dit dat het land de grootste moslimbevolking in West-Europa heeft. Veel Franse Joden erkennen dat de belangrijkste antisemitische problemen die zij in Frankrijk tegenkomen voortkomen uit een combinatie van haat en agressie van de kant van een groot deel van de islamitische aanwezigheid met de ontbrekende wil van de autoriteiten om de waarheid onder ogen te zien. Zodoende gaat het voor het Franse veelmeer om structurele dan om toevallige problemen.

Er zijn in het land 751 gebieden die door de Fransen “gevoelige stedelijke zones” worden genoemd. Een deel daarvan zou beter “No-Go-Areas” genoemd kunnen worden. Trigano zei destijds dat antisemitisme een barometer is om de perversiteit van de Franse samenleving te meten. De nieuwe Franse president Emmanuel Macron heeft beloofd om veel in Frankrijk te veranderen. Wat hij zegt, klinkt ambitieus. Met het oog op de moord op Halimi en hetgeen daarna kwam, zou Macron ook wel eens de nodige zorgen over de geestelijke gezondheid van Frankrijk kunnen hebben.

Bron: https://heplev.wordpress.com/2017/07/17 ... esundheit/

Auteurs: Dr. Manfred Gerstenfeld & Irena Kuruc

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/18 ... ezondheid/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Islamitische Jodenhaat in Amsterdam

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Hans v d Mortel sr »

De jodenhaat is meer dan begrijpelijk.

Die klootzakken hebben de goede onnozele man Jezus, die prat kon gaan op menig wonder, verraden en overgeleverd aan de bezetter.
Geen mens die dat vergeten kon.

Joden? Een walgelijk mislukt volk.

Wacht even! Nadat zes miljoen joden via de christelijke haat waren vergast in Europa, kwam dat achterlijke walgelijke primitieve zooitje gelovige joden tot bezinning. Zij begrepen dat hun ouderwetse godsbeeld met de vier lullige letters JHWH hen uitsluitend bevoorrechte met kommer en kwel. Zij besloten - de intelligentia - het voortaan zonder corrupte invloeden van buitenaf te proberen.

De staat Israël is het zichtbare fantastische resultaat.

Een wonderbaarlijke ongeloofwaardige prestatie, gelet op het 20% aanwezige geestelijk gestoorde joodse volk dat Mozes nog altijd ziet als de ware idioot. Nog los van het feit dat volgens mijn gegevens er 20% Arabieren in Israël de boel aan het verzieken zijn. Dit kan nooit tot een goed einde leiden. :no1:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Onderzoek: Jodenhaat wijdverbreid onder islamitische scholieren in Berlijn

Geplaatst op 21 juli 2017

Afbeelding
De koran: bron van de haat tegen de Joden.

Antisemitisme op Berlijnse scholen is blijkbaar een veel groter probleem dan tot nu toe werd aangenomen. Het American Jewish Committe Berlin enquêteerde voor een niet representatief onderzoek naar salafisme en Jodenhaat 21 leraren van het voortgezet onderwijs uit acht districten in Berlijn. Een meerderheid van de leraren zegt dat het woord “Jood” op het schoolplein in toenemende mate als scheldwoord gebruikt zou worden. “Wat ik meerdere malen heb meegemaakt, is dat leerlingen, die zich op de een of andere manier niet conform uitlaten, daarna voor Jood worden uitgescholden”, wordt er gezegd. Of: “Als ze voetballen en op doel schieten: Dat is voor Jeruzalem.”

Ook vertellen de leraren van antisemitische stereotypen in de hoofden van de scholieren. Een vaak aan te treffen vooroordeel zou zijn dat de Joden het financiële systeem en de media zouden controleren. Ook de uitspraak “Joden zijn moordenaars, die pakken ons land van ons af” werd vaak genoemd. In Atlanten roeiden leerlingen de staat Israël uit en maakten diens territorium zwart met viltstiften.

Ook anti-Amerikanisme is een groot probleem
De leraren schetsen ook dat ze in de lessen überhaupt het thema Jodendom niet durven aanroeren, “omdat er dan onmiddellijk een kleine Intifada in het klaslokaal plaatsvindt.” Als verantwoordelijke noemt het onderzoek hoofdzakelijk islamitische scholieren. Niet alleen kinderen, wier ouders vanuit het Midden-Oosten geïmmigreerd zijn, maar ook Noord-Afrikanen zouden volgens het onderzoek vaak Joden-vijandig zijn.

Afbeelding

Bovendien zouden de scholieren ook openstaan voor anti-Amerikanisme en samenzweringstheorieën. “als je een inval-uur hebt, is het eerste dat ze je vragen als je binnenkomt: Kunnen we het over 11 september hebben”, zeggen leraren. “Dat waren de Amerikanen en de Joden”, zouden dan veelvuldige bijdragen aan het debat zijn.

“Het geloof in een vermeende joods-westerse samenzwering tegen moslims versterkt het gevoel van de eigen slachtofferrol en maakt jongeren vatbaarder voor extremistische ideologieën”, aldus de slotsom van de schrijvers. Ook wordt door de leraren bekritiseerd dat de meeste van hun collega´s zwijgen over het antisemitisme en anti-Amerikanisme van de scholieren. “In het voorjaar hadden joodse ouders hun zoon van een school in het Berlijnse stadsdeel Friedenau gehaald, nadat deze daar meermaals antisemitisch beledigd en lichamelijk aangevallen werd. De zaak zorgde destijds voor internationale krantenkoppen.

Bron: https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/21 ... cholieren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Vrijdagsgebed in Californië – Imam Ammar Shain citeert de Hadith, bidt voor de vernietiging van de Joden (21-07-2017)
Gepubliceerd op 25 jul. 2017

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Drie verschillende Duitslanden

Geplaatst op 28 juli 2017

Afbeelding
“Hoe antisemitisch is Duitsland?”

Het moderne Duitsland manifesteert zich op drie manieren: het oude Duitsland, het nieuwe Duitsland en het “gemuteerde” Duitsland. Veel gebeurtenissen in Europa bezitten voor Israël, Joden en/of het begrijpen van de effecten van de Holocaust relevante aspecten. In Duitsland is dit vaker het geval dan in andere Europese landen.

Het jongste extreme geweld door anarchisten uit een hele serie landen voor en tijdens de G20-top van wereldleiders in Hamburg is een typisch voorbeeld. Al voor de ontmoeting stichtten relschoppers brand, staken auto´s in brand, sloegen winkelruiten kapot en gooiden met molotovcocktails. Daarbij raakten meer dan 600 politieagenten gewond.

Je vraagt je af of 20.000 politieagenten, die later door nog meer agenten ondersteund werden, dit geweld niet zouden hebben kunnen verhinderen door energieker ingrijpen tegenover de relschoppers. In Duitsland, waar de enorme misdaad van de Holocaust vaak in het bewustzijn en vermoedelijk nog meer in het onderbewustzijn voorhanden is, laat men liever burgers onder openbare onlusten lijden in plaats van de abusievelijke dood van een relschopper te riskeren.

Gesterkt door radicaal andere ervaringen gaat Israël anders met deze dingen om. In de Tweede Wereldoorlog werden zes miljoen Joden door Duitsers vermoord. De Israëlische regering vindt de veiligheid van haar soldaten belangrijker dan die van degenen die hen aanvallen.

Op het eerste gezicht is de Duitse houding tegenover relschoppers niet uniek. Tijdens de plunderingen en rellen door immigrantenjongeren uit islamitische landen in de herfst van 2005 in Frankrijk raakte de regering meerdere dagen lang de controle kwijt. Geweldplegers staken auto´s, winkels en openbare gebouwen in brand. De redenen voor het feit dat de Franse regering terughoudend was in haar optreden tegenover de hooligans verschillen van die van de Duitsers. Als er in Duitsland een relschopper gedood werd, dan zouden nog meer meutes jongeren zich hebben kunnen aansluiten bij het geweld en de plunderingen. Ook al was er in verschillende linkse kringen sympathie voor de hooligans, de relschoppers in Hamburg hadden geen significante versterking op de achterhand.

De jongste sterke immigratie van “vluchtelingen” uit islamitische landen naar Duitsland heeft zowel “Holocaust-invloed” als joodse aspecten. Door meer dan een miljoen, hoofdzakelijk islamitische, “vluchtelingen” naar Duitsland te halen, probeerde bondskanselier Angela Merkel de wereld te laten zien dat er een nieuw Duitsland bestaat. De boodschap was helder: in tegenstelling tot het oude Duitsland, dat de joodse minderheid vermoordde, heette het nieuwe Duitsland een groot aantal leden van een andere minderheid, moslims, welkom.

Er schuilt echter een addertje onder ´t gras. Veel van de nieuwe immigranten komen uit landen, waarin sprake is van een wijdverbreide, extreme indoctrinatie met Jodenhaat. Het nieuwe Duitsland maakte zodoende de enorme immigratie van antisemieten mogelijk. Het is niet de enige prijs die betaald werd. Tijdens Oud & Nieuw 2015/2016 vonden er in verschillende steden seksuele overvallen door immigranten uit islamitische landen op honderden vrouwen plaats. Datzelfde gebeurde ook in enkele andere Europese steden.

Daarom zou men het nieuwe Duitsland iets nauwkeuriger moeten onderzoeken. Het welkom voor Russisch-joodse immigranten in de afgelopen decennia is een indicator van een nieuw Duitsland. Evenals de vele Holocaust-gedenkplaatsen in het hele land. Om dan gigantische aantallen antisemieten onder de immigranten binnen te halen, werpt echter een schaduw op dit nieuwe Duitsland. Het gedrag van de meest extreme moslims zou de emigratie van enkele Duitse Joden kunnen veroorzaken.

Er zijn ook enkele nieuwe versies van het oude Duitsland overgebleven. Een klein percentage van de bevolking is neonazi. Zij zijn niet alleen klassieke antisemieten wat betreft Joden, maar ze haten Israël ook. Bovendien bestaat er een andere belangrijke groep, die je “het gemuteerde Duitsland” zou kunnen noemen. Deze mensen hebben het demoniseren van de Joden vervangen door het demoniseren van Israël.

Zeven van de in 2004 tot 2015 door de Universiteit Bielefeld respectievelijk de Bertelsmann-Stiftung uitgevoerde studies onderzochten het deel van de Duitsers dat het ermee eens was dat Israël net zo omgaat met de Palestijnen als de nazi´s met de Joden omgingen. In de peiling uit 2004 was 51% het hiermee eens. In 2015 bedroeg dit percentage 41%. De Duitse media hebben bij deze demonisering een sleutelrol gespeeld. Meer dan 70 jaar na de Holocaust bestaan er genoeg aanwijzingen dat de huidige Duitse democratie nog altijd enorme donkere vlekken bezit.
Om drie verschillende Duitslanden te definiëren, is van nature een brede categorisatie. Als instrument kan het behulpzaam zijn om veel verschillende gebeurtenissen op te helderen die in het land plaatsvinden – of er in ieder geval goed gedefinieerde vragen over te stellen.

Bij moslims bestaan er bijvoorbeeld segmenten die heel dichtbij het oude Duitsland in de buurt komen. Hun meest zichtbare ophitsers marcheren ieder jaar op Al-Quds-dag in Berlijn. Deze demonstratie is een bedenksel van het Iraanse ayatollah-regime, dat streeft naar de verdwijning van Israël, die alleen maar bereikt kan worden door middel van volkerenmoord.

Een ander voorbeeld levert een studie van de Britse denktank “Chatham House”, die aantoont dat 51% van de Duitsers graag wil dat het land niet nog meer islamitische immigranten opneemt. Je kunt redelijkerwijs aannemen dat de “oude Duitsers”, d.w.z. neonazi´s, tot diegenen behoren die tegen immigratie zijn. Het zou echter verhelderend zijn wanneer er een opiniepeiling zou worden uitgevoerd die aantoont hoeveel van de rest dichterbij het “nieuwe Duitsland” staan en wie tot het gemuteerde Duitsland behoort.

Dit zijn slechts twee voorbeelden van hoe het analytische middel van de drie Duitslanden zich als nuttig bewijst. Men riskeert niet veel door te voorspellen dat er de komende jaren veel gebeurtenissen zullen plaatsvinden waarbij het gebruik van deze classificatie analisten in staat zal stellen hen beter te begrijpen.

Bron: https://heplev.wordpress.com/2017/07/24 ... tschlands/

Auteur: Dr. Manfred Gerstenfeld

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/28 ... itslanden/
Bij deze beschouwing over drie soorten Duitsland ontbreekt er mijns inziens nog een vierde. Een Duitsland dat zowel Joden als moslims op hun juiste waarde weet te schatten en dus de islam (en daarmee dus ook de moslims) als een probleem ziet maar geen probleem met Joden heeft. Dat vierde Duitsland is het Goede Duitsland dat kennelijk nog steeds niet gekomen is.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Comment op “Drie verschillende Duitslanden”

Geplaatst op 29 juli 2017

Afbeelding

Dr. Manfred Gerstenfeld schetst een genuanceerd portret van de Duitse samenleving en op zich is zo’n poging alle lof waard. Jules Vismale verfijnt in zijn reactie de poging van Gerstenfeld, en het beeld van de gespletenheid waaraan Duitsland al heel lang lijdt, maakt niemand vrolijk, vooral wanneer wij bedenken dat bij de ontsporingen die uit de ziel van Duitsland optraden er andere landen waren die de Duitse ziektekiemen overnamen. Vismale noemt ze op en van dat gegeven zou een vér dragend alarmsignaal moeten uitgaan! Dat is namelijk wat nu – dankzij het overwicht dat Merkel kennelijk op de EU heeft – opnieuw gebeurt! De waanzin van de immigratiegolven die op ons worden losgelaten, is niet willekeurig ontstaan, maar overduidelijk in Duitsland geregisseerd, en deze waanzin wordt onverminderd in stand gehouden door de landen die onder de regie van de EU (willen) leven.

Ik pas de vraagstelling van Dr. Gerstenfeld daarom maar aan om tot de kern van het probleem, waarin Merkels handelwijze ons doet belanden, te komen: “Hoe antisemitisch wordt Duitsland?” en daaruit komt dan vanzelf de vraag : “Hoe antisemitisch wordt die EU?” Deze vraag moet nu levensgroot in beeld komen.

Wat mij altijd weer verbijstert, is dat – hopelijk alleen maar ogenschijnlijk – het merendeel van de Duitsers nog steeds met Merkel wegloopt, wat zij ook besluit. Het feit dat zij onherstelbare schade toebrengt aan Duitsland (en aan alle landen die onder de EU-dictatuur leven) lijken de meeste Duitsers niet goed te beseffen, dus zien zij voor hun geestesoog een standvastige, vastberaden vrouw die ‘het schip van staat’ bestuurt. Aan zo’n persoon vertrouwen zij zich kennelijk graag toe. Helaas: de Duitsers hebben blijkbaar nog steeds een LEIDER nodig. Dat is niet bepaald bemoedigend. En aangezien Merkel niet van zins is de kraan van de mensenstroom dicht te draaien, blijven de “migranten” komen, waar de EU het duidelijk mee eens is.

De term “omvolking van Europa” is wel eens gevallen en door ons voldoende uitgewerkt. De bevolking van de EU wordt opzettelijk vermengd met miljoenen moslims. Dat zal Europa steeds antisemitischer maken. Zoiets hebben de nazi’s nooit voor elkaar gekregen.

Ik moet dan denken aan de 4 mei viering op de Dam, waar wij hoogwaardigheidsbekleders met passende ernstige smoelwerkjes zien, die gedurende een paar minuten de slachtoffers van de naziterreur herdenken. Het merendeel van deze lieden is voorstander van de EU en van het multiculturalisme waar “Brussel” zo over zwijmelt. En bij dit multiculturalisme hoort ook waardering voor de aanhangers van de islam, die nu met scheepsladingen worden aangevoerd. Zij “verrijken” ons, denken de meesten van de treurende 4 mei waardigheidsbekleders.

Maar in hoeverre staan zij, met het beeld van het lijdende Jodendom in hun hoofd, stil bij het gegeven dat de islam JODENHAAT op grote schaal verspreidt?? Hoe kunnen de elites leven met dit gegeven? Hoe kun je “meeleven” met de Joden die in de Tweede Wereldoorlog zo vreselijk hebben geleden en er gelijktijdig vrede mee hebben dat de Jodenhaat weer massaal wordt geïmporteerd??

Ik beantwoord de aangepaste vraag van Dr. Gerstenfeld zelf maar:

Duitsland zal antisemitischer worden dan het in de Tweede Wereldoorlog was en in de EU-landen zal men hetzelfde zien gebeuren.

Ben ik nu duidelijk genoeg, aanhangers van politiek correct??

Door: “Henk V.”

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/29 ... itslanden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Column Erik de Vlieger: Joden

29 maart 2015 - door de redactie

Afbeelding

Veiligheidsriemen om alstublieft want mijn naam is Erik de Vlieger. Ik ben vader, ondernemer, fervent Twitteraar en was ooit onterecht verdachte bij Justitie. Ja, ik werd opgejaagd en vervolgd en weet dus hoe dat een beetje voelt. Dat klinkt een beetje extreem maar het is maar een column! Ik ben niet gelovig maar had graag van joodse afkomst willen zijn. Zo dan weet u dat ook. Ik heb dus wat met Joden! Ik zal het u proberen uit te leggen maar schrikt u niet.

Beter ontwikkeld

Met verbazing en ontsteltenis lees ik regelmatig negatieve uitspraken over Joden en wat me het meest opvalt, is dat de vele latente en niet latente antisemieten zich altijd ergeren aan het feit dat Joden vermogend zijn! Al grommend hoor ik de slechtvalken klagen dat Joden altijd op belangrijke posities zitten. Ja Joden zijn zakelijk, medisch, juridisch en cultureel beter ontwikkeld. Is dat zo? Ja dat is zo!

Maar waarom is dat dan zo? Dat is heel simpel. Joden zijn slimmer, sneller, intelligenter en slagvaardiger dan de gemiddelde mens. Zit misschien in hun DNA. Dat vind ik prachtig en misschien heb ik hier wel de kiem te pakken van jodenhaat want mensen die Joden verafschuwen zijn meestal intellectueel en zakelijk minder begaafd dan Joden.

Zoiets kweekt jaloezie en jaloezie is de voedingsbodem voor haat en demonisering. Daarbij lijkt het, zo verneem ik uit de media, dat het de laatste tijd weer salonfähig is om openbaar antisemitische uitlatingen uit te kramen.

Jaloezie
In mijn geest is er wel respect voor talent en genialiteit, daar klap ik voor. Helaas lijdt de meerderheid van de maatschappij, dus ook de media en ambtelijke instanties aan de grootste ziekte van ons land: jaloezie. If you can’t beat them, kill them. Zieke geesten! Ik ga geen geschiedkundig schrift dicteren hoe één en ander zo gekomen is, dus mag u het zelf invullen. Daar zijn boeken over geschreven, toch?

Misschien is mijn bewering zelfs debet aan de problematiek in het Midden Oosten omdat de meeste Arabieren er gewoon de pest in hebben dat Joden simpelweg doelgerichter zijn. Wie zal het zeggen? ‘Ik’ zegt deze columnist! Als het andersom was, had ik het ook opgeschreven.

Het gebrek aan ontwikkeling op vele vlakken in het Midden Oosten kan best eens de oorzaak zijn van de burenruzies en zijn daardoor misschien ook de voedingsbodem voor haat tegen de ontwikkelde. Iemand moet toch de schuld krijgen?

En wat te denken van Dries van Agt die de Joodse bevolking in het Midden Oosten zo meedogenloos noemde? Ons nationale wieler- en dopinggeweten is zeker vergeten wat zich de laatste drieduizend jaar heeft afgespeeld? Of mevrouw Duisenberg dan? Met haar haatcampagnes? U weet wel, die vrouw die getrouwd was met die aardige man, die de bankencrisis (waar we nu zo een last van hebben) zo keurig heeft helpen voorbereiden! Daar hoor ik Greta niet over.

Jodengrappen
Het is overigens ‘not-done’ om als ‘niet-Jood’ twijfelachtige grappen over Joden te maken. Grappen over Joden moeten volgens de ons aangeleerde gedragscode, door Joden zelf gemaakt worden. Daarom noemt men dat zelfspot! Geef het beestje een naampje. Ik vind het prima. Maar er is nog een code volgens mijn bescheiden mening. Joden mogen zelf nooit zeggen dat ze slimmer zijn dan de rest.

Dat weten ze allang, maar ja, het klinkt een beetje lullig! Maar niet-Joden kunnen het wel zeggen en daarom doe ik het dan maar! Bij deze! Ik hoop dan ook stellig dat een aantal van mijn verre voorvaderen afstammen van de uitvinders van de eerste geschriften, ergens in de buurt van de Eufraat en de Tigris. En hopelijk niet van die terpbewoners die bij elke vloed op een heuvel klommen.

Mijn bewondering en respect voor Joden en hun grote intellectuele, culturele en maatschappelijke bijdrage aan de wereld is groot. Ze zijn bovenmatig ontwikkeld en dat vind ik nou eenmaal intrigerend. Ik vraag dan ook vriendelijk aan de tegenstanders van mijn verering niet weer met cliché-voorbeelden te komen om hun gelijk te beweren.

Of misschien kunnen deze mensen zich het beste afvragen: jaloers of bewonderaar? Het is een keuze! Maak hem vooral zelf!

http://www.joods.nl/2015/03/column-erik ... ger-joden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door mercator »

Dat dit individu Joden bewondert is wel duidelijk. Ik vraag me wel af welk soort Joden dan . Ik vermoed het soort die de poespas en de nonsens van het Joodse Leven als een soort onschadelijke folklore beschouwen. Aan het soort met de pijpenkrullen en de pluisbaarden valt helemaal niks te bewonderen en jaloers hoef je daar ook niet op te zijn.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Grappig... Ik had wel gedacht dat ik hiermee zo'n reactie van je kon uitlokken. :wink2:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Onderzoek: toenemende Joden-vijandigheid door immigratie

Geplaatst op 15 augustus 2017

Afbeelding

Een onderzoek onder mensen met het joodse geloof in Duitsland laat schokkende resultaten zien. Het antisemitisme in het land is door de nog steeds quasi ongecontroleerde toestroom van islamitische migranten dramatisch toegenomen.

Heel lang heeft de Centrale Raad van de Joden in Duitsland geen duidelijk standpunt ingenomen over het door islamitische migranten toenemende antisemitisme. Blijkbaar wegens gemakkelijk te herkennen redenen: het kan niet waar zijn wat niet waar mag zijn. Een onderzoek van de Universiteit Bielefeld en de Frankfurt University of Applied Sciences onder in Duitsland levende Joden zou er nu wel eens voor kunnen zorgen dat de Centrale Raad wel moet reageren. Het ging in het onderzoek namelijk o.a. om de vraag hoe veilig de mensen zich in het land zouden voelen en of ze antisemitisme waarnemen.

De antwoorden zijn volkomen duidelijk en staan nauwelijks speelruimte voor interpretaties toe. Bijna twee derde deel van de geënquêteerden maakten in de afgelopen twaalf maanden antisemitisme in de vorm van verdekte toespelingen mee. Bijna een derde deel werd vanwege zijn geloof beledigd of lastig gevallen, 3% werd lichamelijk aangevallen. Dat bleek uit de enquête onder 553 deelnemers. 60% van de geënquêteerden gaf aan er al over nagedacht te hebben om op grond van de toenemend onveiligheid het land te verlaten.

En nu komen de cijfers, die het echt moeilijk zullen maken voor de Centrale Raad van de Joden; als men vol wil blijven houden niet te reageren. 70% van de geënquêteerden gaf aan dat ze vrezen voor een toename van het antisemitisme in Duitsland door de immigratie; de meeste van de immigranten komen uit islamitische landen en zouden antisemitisch zijn ingesteld. En duidelijk meer dan de helft van de geënquêteerden (56%) vreest dat het zal komen tot aanvallen en overvallen tegen joodse personen en joodse instellingen door “vluchtelingen”.

De mensen durven hun joodse geloof niet meer openlijk uit te dragen, omdat ze bang zijn voor aanvallen, staat er verder in het onderzoek. Op talrijke Berlijnse scholen, was gebleken uit een peiling van het American Jewish Committee in juli, neemt het antisemitisme onder bepaalde groepen leerlingen duidelijk toe. De uitspraak “Jij Jood” zou steeds vaker als scheldwoord gebruikt worden; ook tegen niet-Joden.

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/15 ... mmigratie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21571
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door King George »

Hedendaags multicultureel onderwijs in Lelystad. Zo'n vakantie lang Islamitische hersenspoeling werpt zo z'n vruchten af. Rotte vruchten van een rotte boom.

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Parijs: Joods meisje (10) dagen achter elkaar op school aangevallen en uiteindelijk het ziekenhuis in geslagen

Geplaatst op 9 oktober 2017

Afbeelding
(Symbolische foto)

...en zowel de politie als de school waren hiervan op de hoogte, toonden zich echter hulpeloos en passief, de media zwegen erover. Nu is het Franse Meldpunt voor Antisemitisme actief geworden.

De Franse politie wachtte bijna twee weken af – volgens informatie van Britse media – voordat ze onder druk van alternatieve media en een antisemitisme bestrijdende instantie het incident bekendmaakte:

Een 10-jarig Frans schoolmeisje werd gedurende een langere periode door haar klasgenootjes in een school in het bekende 18e arrondissement van Parijs (Montmartre) zo erg beledigd en geslagen, dat de moeder tenslotte niets anders meer overbleef dan haar met zware verwondingen in het buikgebied en de ribben naar het ziekenhuis te brengen.

De enige reden voor deze haat en het daarmee gepaard gaande geweld is, aldus de daders: het meisje is joods.

Meldingen aan de politie en de school bleven leverden volgens de moeder niets op. Pas nadat ze het voorval had gemeld bij het BNVCA (Nationaal Bureau voor Waakzaamheid tegen Antisemitisme), werd het bij een groter publiek bekend. Het BNVCA heeft ook de politie ertoe opgeroepen om het antisemitische voorval eindelijk te onderzoeken.

Het geweld tegen het joodse meisje is in Frankrijk geen op zichzelf staand geval. Met de sterke islamisering van het land zijn de overvallen op Joden extreem toegenomen. Alleen al in het jaar 2015 hebben meer dan 8000 Joden Frankrijk verlaten om naar Israël te emigreren.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/09 ... -geslagen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21571
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door King George »

En El Trollo Pinocchio Boudewijn Abbas (vroeger Danube) maar raaskallen dat Islamofobie het nieuwe anti-Semitisme is.

Er is maar één groep de nieuwe Nazi's en dat zijn de Moslims!!!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Jodenhaat in Frankrijk: de daders doen het als de nazi´s

Geplaatst op 23 oktober 2017

Afbeelding

Misdaden tegen Joden worden doodgezwegen – en in de banlieues woedt het islamitisch antisemitisme: de feministische filosofe Elisabeth Badinter klaagt de Franse media en politiek aan.

“Een vrouw van 65 werd gefolterd, uit het raam gegooid, de dader wist dat ze Joodse was en schreeuwde zijn volk te willen wreken.” Een uur lang had de moordenaar Sarah Halimi gepijnigd, het gebeurde in april van dit jaar in Parijs: “Twee maanden lang werd er alleen maar over bericht in de joodse media. In de kranten stonden geen onderzoeken en geen reportages, niemand heeft de buren ondervraagd, die de kreten ´Allahu Akbar´ hadden gehoord.”

Zo omschrijft Elisabeth Badinter de barbaarse misdaad, het zwijgen van zowel de media als de politici hierover hebben haar geschokt. De filosofe en feministe, wier boeken “De moederliefde” en “Ik ben jij” wereldwijd bestsellers waren, heeft in het nieuwsblad “L´Express” een oproep tot de strijd tegen het antisemitisme in Frankrijk gepubliceerd. “De aanslag op de joodse supermarkt ´Hyper Cacher´”, voegt ze er aan toe in het gesprek met deze krant, die in verband met de aanslag op “Charlie Hebdo” werd gepleegd, “staat op het punt om uit de collectieve herinnering te verdwijnen.”

In haar appel citeert Elisabeth Badinter een passage uit de tv-documentaire “Uitverkoren en buitengesloten”, die door Arte en de WDR heel stiekem uit het programma werd gehaald en pas na scherpe kritiek (aangepast) werd getoond. De burgemeester van Sarcelles beschrijft indringend de angst van de joodse gemeenschap en zijn medeburgers, wier veiligheid hij niet zou kunnen garanderen. “Beangstigend” noemt Badinter de poging van de zender om het bericht over het antisemitisme in de Franse banlieues en in Palestina te onderdrukken.

De radicaalislamitische terreur in Frankrijk is niet begonnen met de aanslag op “Charlie Hebdo”. Vijf jaar geleden vermoordde Mohammed Merah in Toulouse doelgericht joodse kinderen – ook zij zijn uit de openbare herinnering verdwenen. “De beelden uit het Bataclan en Nice achtervolgen ons”, zegt Elisabeth Badinter: “We hebben de priester, wiens keel werd doorgesneden, in het hoofd. De doodgeschoten journalisten. Maar wie herinnert zich de kinderen van de joodse school? Merah deed het net zoals de nazi´s, hij trok een 7-jarig meisje aan de haren en schoot het een kogel in het hoofd. Waarom dringt dit beeld niet net zo binnen in ons bewustzijn?”

Naar aanleiding van de herdenkingsbijeenkomsten een jaar later ter gelegenheid van de in juli 2016 gepleegde aanslag in Nice zei een minister dat deze heel erg vreselijk geweest zou zijn, omdat er voor het eerst kinderen gedood werden. Voor het eerst kinderen, vraagt Elisabeth Badinter: “Pardon – u heeft de drie joodse schoolkinderen vergeten.” Ze citeert een petitie van islamitische intellectuelen: “De tekst was heel goed. Maar als inleiding was er een heel lange lijst van de slachtoffers: karikaturisten, jongeren, een politie-echtpaar, een priester die de mis las – geen woord over de Joden die door Merah verraderlijk werden vermoord en diegenen, die in de ´Hyper Cacher´ om het leven kwamen.”

“Je suis Charlie” – zonder de Joden? Elisabeth Badinter wijst op de kleine Provençaalse stad Carpentras, waar in 1990 de joodse begraafplaats werd geschonden. Skinheads groeven lijken op en spietsten ze. Nogal gemakzuchtig werden Jean-Marie Le Pen en het Front National hiervoor verantwoordelijk gemaakt. 200.000 Fransen gingen de straat op, met aan het hoofd president Mitterand. “Het was een door en door antisemitische misdaad”, zegt Elisabeth Badinter. “Omdat men het Front National als schuldig beschouwde, protesteerde links massaal – misschien meer tegen Le Pen dan tegen het antisemitisme.”

Sinds de Dreyfus-affaire in 1894, toen Emile Zola zijn pamflet “J´accuse” publiceerde, streed links tegen het antisemitisme. “Een nieuw radicaal links heeft deze traditie verraden”, zegt Elisabeth Badinter. “Dat solidariseert zich met de Arabieren in de banlieues en de Palestijnen. De strijd voor deze anti-zionisten heeft de strijd tegen het antisemitisme geveld. Marine Le Pen zegt dat ze geen antisemiet zou zijn, dat kan wel zijn – in haar partij en onder haar kiezers is het traditionele antisemitisme geenszins overwonnen. Maar sinds dertig jaar is het niet dit antisemitisme dat de Joden achtervolgt, maar het nieuwe antisemitisme van de radicale islamieten.”

Wie zich hier tegen zou keren, zou al snel van “Islamofobie” beschuldigd worden: “Met dit begrip worden de critici van de islam tot zwijgen gebracht. De houding van het ´islamisme´ tegenover de vrouw en het antisemitisme worden niet bij de naam genoemd.” Niemand zou zich willen blootstellen aan de beschuldiging van racisme, zegt Elisabeth Badinter, die al dertig jaar lang pleit voor een versluieringsverbod, en zich niet laat intimideren: “Mij mag men met alle plezier een islamofoob noemen. Ik spreek van hun religie en hun overtuigingen. De Franse wet staat dat ook toe, net zoals hij godslastering toestaat.” Ze zou zich altijd inspannen niemand persoonlijk aan te vallen. “Maar bij meningen en handelingen mag je radicaal vraagtekens plaatsen.”

Ook de “Loi Gayssot”, een wet die als reactie op de grafschendingen van Carpentras werd uitgevaardigd en ervoor zorgt dat ontkenners van Auschwitz in de gevangenis komen, wijst ze af. “Een racist of een antisemiet wordt daardoor niet tot rede gebracht. Ik heb me altijd tegen de ´herinneringswetten´ uitgesproken, ze belemmeren het onderzoek en de geschiedschrijving. Ik ben tegen iedere censuur.”

Afbeelding
Elisabeth Badinter klaagt politici en media aan.

Natuurlijk heeft ze met journalisten gesproken over het falen van de media. Zij rechtvaardigen het met een precedent van vijftien jaar geleden. Destijds had de private zender tf1 de dag voor de verkiezingen heel uitvoerig bericht over een brute misdaad op een bejaarde – en, dacht men, zodoende ervoor gezorgd dat Jean-Marie kon meedoen aan de laatste ronde van de presidentsverkiezingen. Sarah Halimi werd twee weken voor de eerste ronde van de presidentsverkiezingen dit jaar vermoord.

Intussen heeft het Openbaar Ministerie het antisemitische motief in de aanklacht in de zaak Halimi overgenomen. Meerdere intellectuelen – Alain Finkielkraut, Pascal Bruckner, Michel Onfray – zijn een petitie gestart, waarin ze “de waarheid over de moord op Sarah Salimi”eisen. “Ik dacht eerst dat het alleen maar om Fake News kon gaan. Zo´n ongehoorde, ongelooflijke misdaad – en niemand praat er over”, zegt Elisabeth Badinter en verklaart haar eigen zwijgen van zes maanden er ook mee dat zij haar land geen schade zou hebben willen toebrengen in het buitenland. Vooral de Amerikaanse pers zou altijd heel alert zijn op zulke verhalen, maar: “Frankrijk is niet antisemitisch!”

Ze zou er ook graag op willen wijzen dat ze getrouwd zou zijn met Robert Badinter, wiens vader in de oorlog vermoord werd en die zich regelmatig zou uitlaten over het thema antisemitisme. “toen tijdens een pro-Palestijnse demonstratie in Parijs ´ Dood aan de Joden´ werd geschreeuwd en geen enkele niet-Jood het woord nam, schreef hij een artikel voor ´Le Monde´”, zegt ze. Na hetgeen er met Sarah Halimi was gebeurd, kon zij ook niet langer zwijgen. En nogmaals zegt ze de zin, waarin haar appel in “L´Express” uitmondde: “Laat de Joden in de strijd met het antisemitisme niet in de steek. Anders is hij van tevoren al verloren.”

Bron: www.faz.net

Auteur: Jürg Altwegg

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/23 ... -de-nazis/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42887
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Mahalingam »

Colombian singer and songwriter Maluma’s world tour recently made a stop in Israel, where the 23-year-old mega star had a chance to see the sights and perform for thousands in Tel Aviv. During his stay in the Jewish state, the singer posed with a female IDF soldier, posting the photo on Instagram and captioning it “new security.”
Afbeelding

En toen zagen we het hedendaagse antisemitisme in werking:
While the photo had garnered well over a million “likes” from users of the popular social media platform, the comments section was also transformed into a battle field of sorts, with anti-Israel remarks abounding.

One user contributed this comment to the discussion, “I am against Zionism – the most powerful evil Satanic force in the world that created Israel.” Many of the comments used profanity, trotting out a range of anti-Semitic tropes and conspiracy theories to demonize Jews, Israelis, and any other individuals willing to defend the Jewish state.
https://worldisraelnews.com/colombian-p ... hate-fest/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77975
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Ariel »

Afbeelding
Volgens mij nergens te lezen in onze pers wegens niet interessant en kwetsend voor moslims. Israëlische judoka Tal Flicker wint goud in Abu Dhabi. Maar het Volkslied werd niet gespeeld en de Israëlische vlag niet gehesen want stel je voor .... Daarom zong de Israëlische judoka Tal Flicker zelf het volkslied.

Israeli wins judo gold in UAE, which refuses to play anthem, raise flag
Update. De NOS schreef zo waar over deze schandelijke behandeling van Tal Flicker
Het was een opvallend moment bij het grandslamtoernooi van Abu Dhabi. Een Israëlische judoka won daar de gouden medaille, maar het volkslied en de vlag van het land werden niet vertoond.

Het gaat om Tal Flicker, die de beste was in de klasse tot 66 kilogram. Hij zong zelf het volkslied in stilte, terwijl uit de boxen de tune van de Internationale Judo Federatie (IJF) schalde.

De prijsuitreiking van Tal Flicker in Abu Dhabi
Eerder deze week vroeg de Internationale Judo Federatie nog aan de organisatie in de Verenigde Arabische Emiraten om Israëlische judoka's net als ieder ander te behandelen. De Verenigde Arabische Emiraten hebben, net als veel andere Arabische landen, geen diplomatieke banden met Israël.

Ondanks de oproep van de IJF was het daarom in Abu Dhabi verboden voor Israëlische atleten om nationalistische uitingen te dragen. Dat betekende dat Flicker onder de vlag van de internationale judobond deelnam en dat hij dus geen landsymbolen op zijn kleding had, dat er geen vlag werd getoond en dat het volkslied niet werd gespeeld.

Flicker trots op zijn land
Na afloop van de ceremonie verklaarde Flicker dat hij de muziek die in de hal klonk als achtergrondmuziek had beschouwd. "Ik zong het volkslied met heel mijn hart. Ik ben trots op mijn land. De hele wereld weet dat wij uit Israël komen en wie wij vertegenwoordigen."

Het gebeurt vaker dat de politieke situatie in het Midden Oosten de sport raakt. Bij de Olympische Spelen van Rio de Janeiro vorig jaar weigerde een Egyptische judoka de hand van een Israëlische tegenstander te schudden.

Een Tunesische tennisser trok zich al eens terug voor een wedstrijd tegen een opponent uit Israël. En in 2016 liet AZ Iraniër Alireza Jahanbakhsh uit de selectie voor het Europa Leagueduel met Maccabi Tel Aviv, omdat hij anders in het vervolg van zijn carrière niet voor Iran zou uit kunnen komen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Jodenhaat in Berlijn: oorzaak duidelijk benoemd!

Geplaatst op 31 oktober 2017

Afbeelding

Geen enkele keer vallen begrippen zoals “neonazi” of “rechts-extremisme”. Geen enkele keer wordt “nieuw rechts” in Duitsland genoemd. Duidelijk en nauwkeurig noemt de nieuwe gevolmachtigde antisemitisme van de Joodse Gemeenschap Berlijn, Sigmount Königsberg, de ware reden voor de haat op Joden en de daardoor opgewekte angsten van de joodse medeburgers: de islam, de islamisering van Duitsland. We kunnen er volkomen terecht van uitgaan dat Berlijn exemplarisch is voor heel Duitsland!

Na meer dan 70 jaar is het weer zover

Als gevolg van de Holocaust hebben veel van de overlevende Joden Duitsland verlaten, logisch en begrijpelijk. Diegenen die na de oorlog om verschillende redenen bleven, hebben hun bestaan weer opgebouwd en waren deel van de samenleving, net zoals voor de oorlog. Eerlijkheidshalve dient er wel bijgezegd en niet verzwegen te worden, dat er zowel in de oude Bondsrepubliek als in de voormalige DDR antisemitische tendensen bestonden. Het cliché van de op geld beluste Jood werkte nog vele jaren door en in de jaren-70 van de vorige eeuw vonden er wel degelijk in beide Duitse staten Joden-vijandige acties plaats, die uitgingen van Duitsers. Uit het toenmalige “rechtse spectrum” zogezegd. In de voormalige DDR lagen de zaken iets anders, daar was men een vijand van de politiek van Israël en verbroederd met de opperterrorist Arafat; niet het joodse ras of de geloofsgemeenschap was de vijand, maar de zelfbeschikking van Israël.

In het Westen vervagen de grenzen tot op de dag van vandaag. Idiote linkse politiek maakt het mogelijk dat er jaarlijks miljoenen euro´s uit Duitsland naar de zogenaamde “Palestijnen” stromen, terwijl een Duitse minister van Buitenlandse Zaken tijdens een staatsbezoek (!) in Israël liever terroristen ontmoet in plaats van de Israëlische minister-president. Een handelwijze, die ten tijde van Kohl, maar vermoedelijk ook van Schröder, ondenkbaar geweest zou zijn. Welnu, Merkel maakt het mogelijk!

Bestaansrecht van Israël als openbaar belang?
Dit openbaar belang was de karakteristiek van zowel de leugenachtige Merkel-regering als haar volgzame media. Als het bestaansrecht van Israël tot Duits openbaar belang verheven zou zijn, dan zou dit met alle middelen – inclusief de inzet van het leger – verdedigd moeten worden. Daarom heeft Alexander Gauland zo´n openbaar belang ontkend. En alleen daarom! Op vragen kwam van de kant van regeringswoordvoerder Seibert alleen maar pijnlijk en bedremmeld, ontmaskerend zwijgen.

Merkel & Co staan voor de islamisering van Duitsland
Het kartel volgt uiteraard een heel andere politiek. Merkel en consorten overstromen Europa met achtergebleven moslims, wier onbetwiste doel de vernietiging van Israël als staat is. Het is hun onbetwiste doel Joden te doden en alle “ongelovigen” te onderwerpen! Een politiek onder de schijnheilige dekmantel van humaniteit. Is het humaan om criminelen te importeren, die het er niet over eens kunnen worden wie de opvolger van hun vereerde slachter zou moeten worden? Is het humaan om het eigen volk te splijten en bloot te stellen aan de dagelijkse overvallen door de binnendringers en van datzelfde volk ook nog eens € 50 miljard voor hun verzorging af te persen?

Dan is het echt geen wonder dat de heer Königsberg zich zorgen maakt – zorgen moet maken! We zijn op een punt beland waarop onze joodse medeburgers opnieuw hun uiterlijke kenmerken moeten verstoppen. Daaraan zal echter ook de nieuw benoemde gevolmachtigde antisemitisme niets kunnen veranderen: het openbaar belang van Merkel zet in op een islamisering van Duitsland. Zonder ja maar! Dat moeten echter ook de functionarissen van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland inzien. Die maken zich officieel zorgen over de AfD – absurd!

Alle mensen, die nog enige waarde hechten aan civilisatorische waarden, moeten opkomen tegen deze invasie; bij verkiezingen, in gemeenten en dorpen, in de steden en op straat! Ons vaderland verkeerde nog nooit in zo´n gevaar!

Bron: www.pi-news.net

Auteur: “Inxi”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/31 ... k-benoemd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Kuwait Airways vliegt weer Jodenvrij

Geplaatst op 17 november 2017

Afbeelding

Terwijl vroeger de selectie van Joden op stations plaatsvond, doet de luchthaven van Frankfurt dat nu. Want het is nauwelijks te geloven dat de arrondissementsrechtbank van Frankfurt beslist heeft dat de luchtvaartmaatschappij Kuwait Airways geen Israëlische staatsburgers hoeft te vervoeren. De rechter wees zodoende de klacht van een passagier af. De man had een klacht ingediend wegens het niet vervoeren en een schadevergoeding wegens discriminatie.

De advocaat van de Israëlische eiser toonde zich “diep geschokt” over het vonnis en tekende beroep aan. “Dit is een schandalig vonnis voor de democratie en voor Duitsland”, zei advocaat Nathan Gelbart. “Dit vonnis kan niet blijven bestaan.”

De eiser had een vlucht van Frankfurt naar Bangkok met een tussenlanding in Koeweit geboekt. Toen de luchtvaartmaatschappij achter zijn Israëlische staatsburgerschap kwam, annuleerde ze zijn vlucht en beriep zich op een wet uit het jaar 1964, die overeenkomsten met Israëlische staatsburgers verbiedt. Het land in de Golfregio erkent de staat Israël niet.

Kuwait Airways zou de eiser hebben aangeboden om hem op haar kosten met een andere luchtvaartmaatschappij via een rechtstreekse vlucht naar Bangkok te vervoeren. Dit aanbod zou de man niet hebben aangenomen.

Je zou van de luchtvaartmaatschappij niet mogen verwachten “aan een afspraak te voldoen als zij daardoor een wet zou overtreden volgens de regels van haar eigen staat en er daarom op zou moeten rekenen daar bestraft te worden”, werd er in het vonnis gezegd. De Duitse rechtbank zou er daarbij niet over hebben beslist of de wet in Koeweit zinvol zou zijn en volgens de bepalingen van de Duitse en Europese rechtsorde zou kunnen gelden.

In het verleden was bij gelijksoortige klachten tegen Kuwait Airways in de VS en in Zwitserland tegen de luchtvaartmaatschappij beslist.

Ook de eis naar een niet nader genoemde schadevergoeding werd afgewezen. De antidiscriminatiewet zou alleen gelden bij benadeling op grond van ras, etnische herkomst of religie, niet echter vanwege een bepaald staatsburgerschap. Zo kun je het interpreteren totdat het klopt. In een land waar moslims ongestraft “Joden in het gas” kunnen scanderen, terwijl een minister van Justitie Heiko Maas erbij staat. In een land waar de regering honderdduizenden keren het Arabisch antisemitisme importeert. In een land, wiens minister van Buitenlandse Zaken Mahmoud Abbas “zijn vriend” noemt en de president een krans neerlegt bij het graf van Yasser Arafat. In de gore staat Duitsland. De volksrechtbank heeft beslist. Goebels zou juichen...

Bron: http://heckticker.blogspot.nl

Door: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/17 ... jodenvrij/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Henryk Broder en de eeuwige antisemieten

Geplaatst op 19 november 2017

Afbeelding

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, wordt door veel deskundigen als de hoofdstad van het moderne Europese antisemitisme beschouwd. Enkele van de vele aspecten die deze karakterisering rechtvaardigen, worden deels in een nieuwe Duitse documentaire met de titel “De eeuwige antisemiet – verhalen van een onbeantwoorde liefde” ontmaskerd. De documentaire werd n.a.v. de herdenkingsdag van de Kristallnacht op 8 november laat in de avond door de Beierse televisie uitgezonden.

De film volgt de Duits-joodse schrijver Henryk M. Broder op zijn reis door Duitsland, Frankrijk en Zweden. Hij wordt vaak begeleid door Hamed Abdel-Samad, een in Duitsland levende Egyptische publicist (met een Duits staatsburgerschap). Meerdere theologen van de Egyptische Moslimbroederschap hebben een fatwa uitgevaardigd dat hij wegens ketterij gedood moet worden. In de film is hij te zien met beveiligers van de politie.

Voordat Broder en Abdel-Samad naar Malmö kwamen, waren ze afspraken met de chef van de politie en de burgemeester overeengekomen, die op het laatste moment werden afgezegd. Ze ontmoetten de Amerikaanse rabbi van de joodse gemeente van de stad, Shneur Kesselman. Hij vertelde hen dat de krimpende gemeente kogelwerend glas in de synagoge moest installeren. Zelfs dat hielp niet. Voor de synagoge explodeerde een bom en er werd eveneens een bom in de kapel op de joodse begraafplaats gegooid, die volledig werd verwoest.

De tot de Chabat-beweging behorende rabbi zei dat hij regelmatig getreiterd zou worden op straat. Vanuit voorbijrijdende auto´s worden hem beledigingen toegeroepen als “Dood aan de Joden”. Hij wordt met voorwerpen bekogeld, waaronder een appel, een vuuraansteker, een glas en een fles. Kesselman kwam twaalf jaar geleden naar Malmö. Hij zegt dat wanneer hij de realiteit van de Joden in de stad van tevoren geweten zou hebben hij niet gekomen zou zijn. Nu wil hij uit loyaliteit tegenover de krimpende joodse gemeenschap niet vertrekken.

Kesselman verwacht dat veel kinderen van de gemeenteleden Malmö zullen verlaten. Enkele weken geleden, de documentaire was al klaar, werden de ramen van de synagoge opnieuw met stenen bekogeld. Naar aanleiding van dit voorval zei de voormalige voorzitter van de joodse gemeente tegenover de pers dat de meeste incidenten door moslims of Arabieren worden gepleegd.

Een joodse leerkracht aan een openbare basisschool in een probleemwijk van Malmö wordt eveneens geïnterviewd. Hij spreekt van schietpartijen in de wijk, vaak met dodelijke afloop. Kinderen uit andere klassen doen vaak de deur open en roepen antisemitische beledigingen tegen hem. Een 11-jarige schreeuwde “Heil Hitler”. De schoolleiding wil de antisemitische incidenten niet openbaar maken; zij zegt: “Het zijn maar kinderen”.

Voordat ze door een wijk van Malmö met een groot aantal migranten rijden, waarschuwt de politie de documentairemakers de auto niet te verlaten, zelfs niet eens te stoppen. In goed Nederlands vertaald betekent dat: “Dat is een islamitisch getto, waarin de politie de controle is kwijtgeraakt”. De documentairemakers gebruiken zonder uitzondering het woord “migranten”, terwijl de kijkers zelfs wel moeten begrijpen dat ze daarmee moslims bedoelen. Dit deel van de documentaire is een directe aanklacht tegen de progressieve autoriteiten in Malmö en vele andere Zweedse steden.

In Duitsland bezoeken Broder en Abdel-Samed een joodse eigenaar van een restaurant – een Irakese Jood – in München. Deze vertelt hen dat hij onlangs zijn tweede restaurant moest sluiten. Hij staat vaak blootgesteld aan antisemitische beledigingen en pesterijen, die van Duitsers uitgaan. De documentairemakers bezoeken Naumburg in de deelstaat Sachsen-Anhalt. Daar ontmoeten ze een Holocaust-ontkenner, die hen vertelt dat er geen gaskamers in Auschwitz waren. De interviewpartner is sociaaldemocratisch burgemeester van een dorp geweest. Later stapte hij over naar de neonazi-partij NPD. Nadat hij verklaarde dat de Holocaust een mythe zou zijn, werd hij in tweede instantie door de rechtbank veroordeeld wegens het ontkennen van de Holocaust. Daarna sprak het hoogste gerechtshof van de deelstaat in Naumburg hem vrij.

In Hildesheim lieten de documentairemakers een discussie over extreem antisemitisch materiaal tegen Israël zien, dat in een college aan de hogeschool voor toegepaste wetenschap en kunst (HAWK) werd gebruikt. Door een podium-lid werd een aantal voorbeelden getoond, die Israël op hetzelfde niveau plaatsen als de nazi´s. De rector van de hogeschool zegt er niet van overtuigd te zijn dat het college antisemitische zaken bevatte. Broder becommentarieert dat de nazi´s wisten hoe een Jood te definiëren, maar dat tegenwoordig Duitsers problemen hebben om antisemitisme te definiëren.

In Keulen wordt een kunstbeurs bezocht, waarop op een “kunstwerk”, afhankelijk van de gezichtshoek, een hakenkruis of een Davidsster staat. De beurs vindt plaats in een gebouw, waaruit tijdens de oorlog Joden en anderen naar vernietigingskampen werden gestuurd.

In Frankrijk wordt een bezoek gebracht aan de oude Parijse wijk rondom de Rue des Rosiers. Men laat de gedenkplaat aan de muur van het voormalige restaurant Goldenberg zien. In 1982 vermoordden Palestijnen daar zes gasten en verwondden er 22 anderen zwaar. Er patrouilleren zwaarbewapende soldaten door de wijk.

De documentaire werd gemaakt door Broder en Joachim Schneider. De laatste maakte o.a. ook de film “Uitverkoren en uitgesloten – de haat op Joden in Europa”, een film die in het voorjaar door de Duits-Franse tv-zender Arte gecensureerd werd, die hem in opdracht had gegeven. Later werd de film door de WDR getoond, die hem verminkte door er veel kritische opmerkingen in te verwerken.

Tenslotte probeert Broder te analyseren wat er in Europa gebeurt. Hier praat hij over met een vriend, de Nederlands-joodse schrijver Leon de Winter. Omdat zij het antisemitisme niet kunnen verklaren, komt De Winter tot de conclusie dat in het verleden niemand meer liefde voor Europa had dan de Joden. Deze liefde werd niet beantwoord. Hij denkt dat nu de laatste fase van het bestaan van de Joden in Europa is aangebroken. De Winter voorspelt dat het Europese Jodendom over 40 tot 50 jaar verdwenen zal zijn. Of het zover komt, moeten we afwachten.

Op dit moment bestaat de film van Broder en Schneider alleen in het Duits. Engelse en Franse ondertiteling zouden hem voor een groter publiek toegankelijk maken.

Bron: https://heplev.wordpress.com

Door: Dr. Manfred Gerstenfeld

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/19 ... isemieten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77975
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Ariel »

Geen vlag voor Israëlische coureur op podium in Bahrein

Israël en de Arabische wereld, het blijft een spanningsveld. De Formule V8 3.5-coureur Roy Nissany finishte in Bahrein als derde, maar bij de podiumceremonie werd de vlag van zijn land verbannen.
Nissany behaalde zijn derde stek tijdens de eerste van twee races in Bahrein, op 17 november. Voor zijn deelname werden alle vlaggen en verwijzingen naar zijn thuisland Israël al van zijn auto en overall verwijderd, aangezien de Golfstaten de staat Israël unaniem niet erkennen.

Zijn reactie was er één van berusting: “It was disappointing to compete without the flag, but it’s part of the game. You come to a country and respect its rules, even if it doesn’t respect you. I focused on the track and the results”, zo tekent WIN op.

De nieuwe niet-erkenning van Israël door een Golfstaat komt kort nadat judoka Tal Flicker in Abu Dhabi goud won, zij het onder een neutrale inschrijving vanwege hetzelfde probleem. De beelden van Flicker die op het podium zachtjes de tekst van zijn volkslied over de klanken van dat van de Internationale Judofederatie neuriet, gingen de hele wereld over.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antisemitisme anno tegenwoordig

Bericht door Pilgrim »

Frankrijk: Moslims erin, Joden eruit

Geplaatst op 25 november 2017

Afbeelding
  • Voorsteden zijn getransformeerd tot een van de meest zichtbare tekenen van de islamisering in Frankrijk. Het antisemitisme verslindt de Franse Republiek.
  • Terwijl Joodse symbolen uit Frankrijk verdwijnen, nemen islamitische symbolen snel in aantal toe, van boerkini’s op het strand tot sluiers op de werkplek. Joden die niet uit Frankrijk zijn gevlucht, proberen ‘onzichtbaar’ te worden.
  • De voorsteden van Frankrijk worden snel een apartheidsmaatschappij. Met de haat tegen de Joden is “la France soumise” – de onderwerping van Frankrijk – begonnen.
Voorsteden (“banlieues”) – ver verwijderd van de welvarende boulevards en bistro’s van Parijs – vormen het “andere Frankrijk”. Zij zijn het “perifere Frankrijk” (“La France Périphérique”), zoals de geograaf Christophe Guilluy ze in een belangrijk boek noemt. Ze zijn daar waar “samen leven” tussen gemeenschappen echt op de proef is gesteld.

In de afgelopen 20 jaar zijn deze Franse voorsteden niet alleen “concentraties van armoede en sociaal isolement” geworden, maar zijn ze, volgens de grote historicus Georges Bensoussan in zijn boek Les territoires perdus de la République [De verloren gebieden van de Republiek], van enkele van de meest dichtbevolkte Joodse gebieden van Frankrijk tot “verloren gebieden van de Republiek” geworden.

Deze voorsteden zijn getransformeerd tot een van de meest zichtbare tekenen van de islamisering van Frankrijk.

Het antisemitisme is teruggekeerd als een van de ergste ziektes van Europa. Frankrijk herbergt Europa’s grootste Joodse gemeenschap en Joden zijn de voorsteden ontvlucht om te emigreren of naar betere wijken van de steden te gaan, waar ze zich meer beschermd voelen. Wat er met de Joden gebeurt, zal een gigantische invloed op het hele continent hebben.

In de Parijse wijk Bagneux heeft onlangs iemand de gedenkplaat voor Ilan Halimi vernield, een jonge Jood die in 2006 werd gekidnapt, gefolterd en vermoord door een “barbaarse bende”, alleen maar omdat hij een Jood was. Destijds was dat in Frankrijk het eerste geval van moorddadig antisemitisme sinds vele jaren. Hierna vermoordden radicale islamieten Joden op een school in Toulouse en in een koosjere supermarkt in Parijs.

Zoals “Le Monde” in een huiveringwekkend nieuw onderzoek rapporteerde, klopt het antisemitisme nu dagelijks aan de deuren van de Franse Joden. Het heeft gezorgd voor een bedenkelijke migratietrend: Franse Joden zijn “vluchtelingen in eigen land” geworden.

Franse Joden worden nu niet alleen bedreigd in hun synagogen en scholen, maar ook in hun huizen. Een Joods gezin werd onlangs gegijzeld, geslagen en beroofd in zijn huis in de voorstad Seine Saint-Denis. Voordien werd een gepensioneerde Joodse arts en onderwijzeres, Sarah Halimi, in het Belleville-district van Parijs geslagen en van haar balkon gegooid met de dood als gevolg. De man die haar vermoordde, terwijl hij “Allahu Akbar” (“Allah is de grootste”) riep, was een moslimbuurman. Twee Joodse broers werden onlangs in Parijs op straat aangevallen door mannen met een ijzerzaag, terwijl zij schreeuwden: “Jullie vuile Joden! Jullie zullen sterven”.

Afbeelding

Onlangs ontving “Paul” in Noisy-le-Grand een brief met doodsbedreigingen in zijn brievenbus. In het berichtje stond: “Allahu Akbar” en het bevatte een 9 mm kogel. De volgende dag kwam de tweede brief. Daarin stond: “Jullie zullen allemaal sterven”. Deze keer bevatte die de kogel van een Kalasjnikov. Veel Joodse gezinnen, waarschuwt “Le Monde”, staan onder druk. In Garges-lès-Gonesse (Val-d’Oise) werden jonge Joodse mannen, die een tijdelijke loofhut (een sukkah) hadden gebouwd in de tuin van hun synagoge, in de buurt aangevallen door mensen die “smerige Joden” schreeuwden.

Historische Joodse wijken zijn leeggelopen. Jérôme Fourquet en Sylvain Manternach vertellen in hun boek “L’an prochain à Jérusalem?” (“Het volgende jaar in Jeruzalem? “) over Joodse kinderen die openbare scholen verlaten en kiezen voor particuliere scholen. Organisaties hebben de kinderen van 400 Joodse gezinnen aan een plaats op particuliere scholen geholpen, om veiliger te zijn.

Tussen 2005-2015 waren er 4.092 antisemitische aanvallen in Frankrijk. Volgens een studie in september van de Stichting voor Politieke Vernieuwing zei 60% van de Joden in Frankrijk dat ze zich “zorgen maakten dat ze op straat als Joden fysiek aangevallen zouden worden”.

Na de terreuraanslagen in Parijs in 2015 bereidde een aan een Joodse instelling gelieerde denktank een plan voor om 120.000 Franse Joden te helpen naar Israël te emigreren. 5.000 zijn in 2016 vertrokken en 7.900 in 2015. Naast een totaal aantal van 20.000 Joden, dat de afgelopen drie jaar vanuit Frankrijk naar Israël is geëmigreerd, is er ook een interne “hoge verschuiving in de mobiliteit” opgetreden, van het oostelijke naar het westelijke deel van Parijs – naar de zestiende en zeventiende arrondissementen. In de afgelopen 10 jaar zijn “60.000 van de 350.000 Joden uit Île-de-France verhuisd”, aldus Sammy Ghozlan, de voorzitter van het Nationale bureau voor waakzaamheid tegen antisemitisme.

De Franse overheid heeft een operatie in gang gezet om 800 synagogen, scholen en gemeenschapscentra te beschermen. Maar zoals “Le Monde” uitlegt, kan zij weinig doen om Joden op straat en in hun huizen te beschermen. Het islamitisch antisemitisme verslindt de Franse Republiek.

Volgens een studie, uitgevoerd door Ifop, “is blootstelling aan antisemitisch geweld in hoge mate verbonden met het dragen van een keppel”. Het Joodse keppeltje is in veel delen van Frankrijk uit het zicht verdwenen. In Marseille was het meer expliciet – een lokale Joodse leider riep de Joden uit veiligheidsoverwegingen op om geen Joodse symbolen in het openbaar te dragen. Terwijl Joodse symbolen verdwijnen, woekeren islamitische symbolen, van boerkini’s op het strand, tot de sluiers op de werkplek. Joden, die niet uit Frankrijk zijn gevlucht, proberen “onzichtbaar” te worden.

Tot het jaar 2000 was de Parijse buitenwijk Bondy “lekker rustig, met 250 tot 300 Joodse gezinnen en synagogen die op de sabbat vol zaten. Nu zijn er nog maar ongeveer honderd Joodse gezinnen over”, zei een lokale bewoner, Alain Benhamou, die vertrok, nadat hij gezien had dat de woorden “vuile Joden” op de muren waren geschilderd.

Joodse families verlaten ook Toulouse vanwege het antisemitisme. Voormalig premier Manuel Valls sprak van “een territoriale, etnische en sociale apartheid”. De voorsteden van Frankrijk worden snel een Apartheidsmaatschappij.

Enkele weken geleden veroordeelden de Franse autoriteiten Abdelkader Merah, de broer van de terrorist die in Toulouse vier Joden vermoordde, tot 20 jaar gevangenisstraf, omdat hij deel uitmaakte van een criminele terroristische samenzwering. Het proces werd door een Franse islamgeleerde, Gilles Kepel, genoemd als een “biopsie” van het “andere Frankrijk”: het geïslamiseerde, Jodenvrije, perifere Frankrijk. “Het is opvallend dat de moeder van Merah, nadat zij tientallen jaren in Frankrijk heeft doorgebracht, nog steeds erg slecht Frans spreekt en dat het nodig was om een vertaler naar de rechtbank te roepen”, zei Kepel.

In Seine-Saint-Denis is 40% van de inwoners nu moslim. Het resultaat? Historische Joodse gemeenschappen in steden zoals La Courneuve, Aubervilliers, Stains, Pierrefitte-sur-Seine, Trappes, Aulnay-sous-Bois, Le Blanc-Mesnil en Saint Denis verdwijnen nu. Vanwege het gebrek aan veiligheid zijn er in plaatsen zoals Courneuve, waar zich 600 tot 700 Joodse gezinnen bevonden, nu minder dan 100. Voor veel van deze Joden is het een tweede vlucht.

Afbeelding

70% van de half miljoen Joden in Frankrijk is Sefardisch – degenen die in 1492 uit Spanje werden verdreven en die naar het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Turkije vluchtten in plaats van naar Europa. Ze kwamen naar Frankrijk tussen 1956 en 1962, toen Algerije, Marokko en Tunesië onafhankelijk werden – zoals bijvoorbeeld twee Franse Nobelprijswinnaars voor natuurkunde, Claude Cohen-Tannoudji (1996), geboren in Algiers, en Serge Haroche (2014), geboren in Casablanca, Marokko.

In een buitenwijk ten zuiden van Parijs, Kremlin-Bicêtre, met 25.000 inwoners, is 25% nu moslim. Tot 1990 was 10% van de bevolking Joods; nu is het 5%.

Het antisemitisme heeft een revolutie teweeggebracht in Frankrijk – zowel geografisch als de demografisch. Jodenhaat is de toegangspoort tot de “France soumise” geworden – de onderwerping van Frankrijk.

Bron: https://www.gatestoneinstitute.org

Auteur: Giulio Meotti

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres” en “Henk V.”

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/25 ... den-eruit/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie