De dreiging van Turkije

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37940
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De dreiging van Turkije

Berichtdoor Pilgrim » Zo Aug 06, 2017 11:05 pm

Turken dreigen Duitsland: “We nemen jullie in drie dagen in – avondgebed in Slot Bellevue

Geplaatst op 6 augustus 2017

Afbeelding

De Turkse krant “Yeni Söz” vestigt met dreigingen tegenover Europa de aandacht op zich. “Als we vandaag vroeg beginnen, dan zouden we Europa in drie dagen kunnen veroveren”, kopte de aan de kant van Erdoğan staande krant dinsdag.

Als bewijs voor haar veroveringsfantasieën haalt “Yeni Söz” een twee jaar oude peiling van het internationale onderzoeksinstituut Gallup aan. In deze peiling had slechts 18% van de geënquêteerde Duitsers zich ervoor uitgesproken voor zijn vaderland te vechten. De krant, die volgens “Focus” geldt als regeringsgetrouw en als nichemedium voor enkele AKP-aanhangers, concludeerde hieruit: “Duitsland wordt door zijn burgers in de steek gelaten. Als we op een ochtend beginnen, dan kunnen we ons avondgebed in het Slot Bellevue in Berlijn (ambtszetel van de Duitse president) houden.”

“Europeanen hebben de witte vlaggen nu al uitgepakt”
Verder verwees de Turkse krant naar uitspraken van de Amerikaanse politicoloog George Friedman, die in het verleden al meerdere malen had benadrukt dat Turkije militair superieur zou zijn aan de Europese landen.

“Friedman zei dat de Turken Duitsland in een middag en Frankrijk, als ze überhaupt de moed hebben om te vechten, in een uur zouden kunnen verslaan. Friedman heeft het fout. Als je het internationale onderzoeksinstituut Gallup gelooft, dat gevraagd heeft of de mensen voor hun land zouden vechten, dan hebben de Europeanen de witte vlaggen al uitgepakt mocht het tot oorlog komen”, weet “Yeni Söz” zeker.

De veroveringsfantasieën van de Erdoğan getrouwe krant zetten een serie Turkse dreigingen voort. Nog in april had bijvoorbeeld de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan een “Turkisering” van Europa voorspeld.


“Wat ze ook doen, het is tevergeefs. De toekomst van Europa zal door onze vijf miljoen broeders gevormd worden, die zich daar vanuit Turkije gevestigd hebben”, zei de staatschef volgens “Krone”. “Voor Europa, wier bevolking vergrijst, wier economie afneemt en wier kracht het begeeft, bestaat er geen andere uitweg.”

Bron: www.anonymousnews.ru

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/06 ... -bellevue/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 37633
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De dreiging van Turkije

Berichtdoor Mahalingam » Di Aug 08, 2017 3:50 pm

Turkije weigert Duitse activist vrij te laten, Duitsland woest
De Duitse activist Peter Steudtner blijft voorlopig vastzitten in Turkije. Volgens de rechtbank in Istanbul zijn de verdenkingen tegen Steudtner ernstig genoeg om hem vast te houden tot zijn proces.

Hij werd eerder samen met zeven anderen, een Zweedse en zes Turkse mensenrechtenactivisten, opgepakt vanwege ‘steun aan een gewapende terroristische organisatie’. Ook de Zweed en de Turken komen niet vrij, meldt de Frankfürter Allgemeine Zeitung.

‘Onzinnige’ arrestatie
De vervolging van de Duitse activist is een terugkerend pijnpunt in de toch al flink bekoelde relatie tussen de regeringen in Ankara en Berlijn. De arrestatie van Steudtner werd eerder door de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel ‘onzinnig’ genoemd, en ook de Duitse bondskanselier Angela Merkel riep op tot zijn vrijlating.

Gabriel liet vrijdag weten dat hij wil dat de Europese Unie (EU) kort op de financiële steun aan Turkije, een kandidaat-lidstaat. Hij liet dat per brief weten aan EU-buitenlandchef Federica Mogherini. Het beleid van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan is volledig in strijd met onze Europese waarden en dit vereist een duidelijk antwoord, aldus Gabriel in de brief.
Geen zaken meer doen

Gabriel stelt voor om de toetredingssteun voor Turkije terug te schroeven en de voorzieningen om de democratie en de rechtsstaat in het land te bevorderen, te beperken. Ook moet de Europese investeringsbank geen zaken meer doen met Turkije, meent Gabriel.

CSU-leider Horst Seehofer, CDU-partijvoorzitter Julia Klöckner en FDP-leider Christian Lidner spraken zich onlangs al uit voor een stop van de financiële toetredingssteun aan Turkije. In de periode van 2014 tot 2020 zou Turkije in totaal 4,5 miljard euro krijgen. Daarvan is tot op heden slechts een klein deel uitbetaald.
http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/08/turkije-weigert-duitse-activist-vrij-te-laten-duitsland-woest-528937/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 37633
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De dreiging van Turkije

Berichtdoor Mahalingam » Za Aug 12, 2017 10:18 pm

Er worden ook Nederlanders vast gehouden in Turkije, een stuk of tien. Daar hoor je niemand over. Behalve in dit geval van een commie-activist.
Turkse Nederlander uit Almelo mag Turkije niet uit
De Almeloër zou in Kayseri zijn aangehouden en vervolgens naar Istanbul zijn gebracht voor verhoor. Aanleiding voor de aanhouding zouden uitingen zijn, die hij in Nederland op sociale media deed. De man is intussen weer vrij, maar mag het land niet verlaten. Voorzitter Mustafa Keskin van de Almelose Turkse arbeidersvereniging ATIB bevestigt de aanhouding, maar zegt niet te weten om wie het gaat.

Het kan zijn dat die ATIB een afdeling is van HTIB:
De HTiB staat voor Hollanda Türkiyeli Isçiler Birligi (HTIB), oftewel de Turkse Arbeidersvereniging en is opgericht op 7 juli 1974. De HTiB is gelieerd aan de Communistische Partij Turkije (Türkiye Komünist Partisi (TKP), dat ten tijde van de oprichting van de HTIB een illegale partij was.
https://eenandergeluid.wordpress.com/htib/
Die club heeft innige banden met de Internationale Socialisten en is actief anti-PVV. Tofik Dibi zou er een tijdje bij gezeten hebben.
Wel is bekend dat circa tien Nederlanders Turkije niet kunnen uitreizen. „Het ministerie staat in goed contact met de Nederlanders die dat willen en biedt alle mogelijke hulp aan. We brengen het uitreisverbod voortdurend onder de aandacht van de Turkse autoriteiten, ook recent nog, zowel algemeen als in specifieke gevallen, opdat er zo snel mogelijk een oplossing wordt gevonden”, aldus de woordvoerster.

Als het leden van die Gülen sekte zijn dan zou ik zeggen: laat die reli-fanaten maar lekker in Turkije zitten.
http://www.tubantia.nl/almelo/turkse-nederlander-uit-almelo-mag-turkije-niet-uit~acbe775f/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten