Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door Pilgrim »

Een mondige moslima

Geplaatst op 19 mei 2017

Afbeelding

Toen in Parijs twaalf mensen vanwege religiekritiek in koelen bloede vermoord waren vanwege religiekritiek, kwamen moslims op De Dam aanzetten met protestbordjes: “Ik ben moslim, tegen terror. Ik ben de eerste terror slachtoffer.” Slecht Nederlands en een nog slechter verhaal. Gelijk het zielige slachtoffer spelen. Van de week was het weer raak. Een islamitische moeder die €10.000 schadevergoeding én excuses eiste omdat de school de jaarlijkse klassenfoto liet maken tijdens het islamitische offerfeest.

Dat haar dochters niet op de foto konden had alles te maken met haar keuze om die kinderen mee te nemen naar de moskee in plaats van ze naar school te sturen. Maar voor mevrouw de moslima was het pure discriminatie.

Ik zou op deze kwestie niet terug gekomen zijn, ware mij de stoere taal van AD-columnist Hanina Ajarai niet opgevallen: “Hoe haal je het in je hoofd om hier de rechtsgang voor in werking te zetten?! Heeft ze werkelijk niets beters te doen?” Dat is ferme taal. Beter dan de strikt juridische benadering van Marysha Molthoff van het College voor de Rechten van de Mens.

Het valt wel op. Een moslima die een zuster afvalt. Maar Hanina is dan ook een tweede generatie Marokkaans-Nederlandse vrouw. Volgens eigen zeggen heeft zij haar mondigheid en het opkomen voor eigen rechten te danken aan het opgroeien in de Nederlandse samenleving. Dat heeft haar heel wat opgeleverd. Bijvoorbeeld dat zij het niet meer dan normaal vindt om bij haar werkgever aan te kaarten (lees: lastigvallen en eisen) dat ze een plek wil om zich af en toe vijf minuten terug te trekken om te bidden. Dat soort mondigheid dus.

Moeten we het dan niet positief waarderen dat zij het raar vindt dat die vrouw naar de rechter stapte? Bij mij gaat het sein op rood als zij er in één adem aan toevoegt: “Discriminatie en racisme zijn reële problemen in onze samenleving”. Dus wel in dit specifieke geval afwijzen dat het om discriminatie gaat, maar met dezelfde vaart onze samenleving in de hoek zetten als discriminerend en racistisch. En dan meteen ook maar in de slachtofferrol duiken, want “de mevrouw, en vele moslims met haar, moeten begrijpen dat, hoewel dit ook ons land is, er altijd grenzen zijn waartegen we zullen aanlopen.” Zielig hoor…

Dat de ‘Nederlandse’ moslima meer moslima dan Nederlandse is, blijkt als zij twee strategieën aandraagt om als moslim(a) te overleven. De eerste is dat je probeert in goed overleg tot een oplossing te komen die voor beide partijen bevredigend is. De tweede dat je als moslim(a) accepteert tot een minderheidsgroep te behoren in een niet-islamitisch land en probeert daarbinnen het beste ervan te maken.

De eerste strategie is niet anders dan het alsmaar de grenzen blijven oprekken binnen het bestaande systeem. De radicalen weten dat zij uiteindelijk aan het langste eind trekken. Het is in feite een variant op de bekende uitspraak van Erdoğan over democratie. Gewoon gebruik maken van de structuren tot je sterk genoeg bent om zelf de structuren te bepalen of mee te bepalen. Dat is gewoon een subtiele vorm van islamisering. Een voorbeeld zagen we deze week in het advies van moslima Fatima Elatik, drijvende kracht achter het Amsterdamse kopvoddenplan. (ik weiger mee te gaan met het verhullende ‘hoofddoekjesplan’.)

De tweede strategie is zo mogelijk nog gevaarlijker. Ze legt sterk het accent op het begrip minderheid. Als dat geen wij-zij-denken is! Het toont maar weer eens aan dat de inclusieve samenleving alleen maar bestaat in de hoofden van linkse dromers en op de tekentafels van ambtenaren die knutselen aan de nieuwe mens. Het hanteren van het begrip minderheid impliceert het uitzien naar de dag dat het anders zal zijn, namelijk wanneer de rollen omgedraaid zullen zijn.

Niet zo vreemd allemaal. Het zit in de aard van de islam te overheersen. Linksom of rechtsom. Dat betekent eisen en dwingen. Eerst als slachtoffers of zielige minderheid. Daarna als arrogante religie.

Door: Wim van Schaik

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/19 ... e-moslima/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78706
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door Ariel »

Den Haag luilekkerland voor vele werkelozen. En we kunnen raden welke "Hagenaars " het meest profiteren van een uitkering.
Geen dag werken en 33.000 euro vangen

DEN HAAG - Een bijstandstrekker is in de gemeente Den Haag beter af dan iemand die maandelijks moet zwoegen om een gemiddeld inkomen bij elkaar te sprokkelen. Dat blijkt uit een rekensommetje van de lokale VVD in de hofstad.

De partij heeft uitgerekend wat een getrouwd stel met twee tienerkinderen en een hond van de gemeente kan krijgen, zonder daarvoor de handen uit de mouwen hoeven te steken.

Alleen al via het Rijk krijgen zij per jaar ruim 27.000 euro aan bijstand en allerlei toeslagen. Daarnaast vergoedt de gemeente bijna 6000 euro, variërend van schoolspullen tot een collectieve zorgverzekering en een kerstpakket.

Daarmee komt het totale bedrag uit op ruim 33.000 euro. Dat is veel meer dan het gemiddelde inkomen van een werkend gezin – dat ligt op iets meer dan 27.000 euro. „Je houdt op die manier mensen in de greep van een uitkering”, aldus VVD-raadslid Ingrid Michon. „Het beleid is asociaal richting de mensen die keihard voor hun centen moeten werken.”

Volgens Michon kun je als bijstandstrekker zelf niet ontkomen aan de vele lokale tegemoetkomingen. „De gemeente zet zelfs een agressief promoteam in om de 27.000 bijstandstrekkers in Den Haag te wijzen op de vele regelingen.”

Michon is het sinterklaas- en kerstmangedrag van PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh spuugzat. „Zijn mantra is dat hij de meest sociale stad creëert, maar het tegendeel is waar. Hij kijkt te weinig wat mensen nog kunnen doen als ze van een uitkering genieten.”

Volgens Michon is het niet uit te leggen dat een wethouder in Westland steen en been klaagt over een tekort aan personeel in de kassen, terwijl zijn collega in Den Haag uitkeringstrekkers „pampert met allerlei financiële extraatjes”.

„Vind je het gek dat die mensen dan niet willen werken? Ze krijgen minder inkomen als ze aan de slag gaan.” Hoewel PvdA en VVD in Den Haag in een coalitie zitten, lijkt de liefde tussen beide partijen op het sociale vlak erg bekoeld. Michon: „Na de verkiezingen van volgend jaar willen wij flink het mes zetten in het aantal regelingen.”

Het Haagse college van B en W is inmiddels verzocht om een overzicht te verstrekken van alle voordeeltjes voor bijstandstrekkers.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 43293
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door Mahalingam »

King George schreef:
Pilgrim schreef:
Nu wel maatregelen bij Zuiderparkbad
Spoiler! :
25 apr 2017

Afbeelding

DEN HAAG - Bij het Zuiderparkbad in Den Haag worden extra maatregelen genomen tegen de overlast door met name Marokkaanse jongeren. Eerder zag wethouder Baldewsingh geen redenen om maatregelen te nemen.

Er worden bij het zwembad beveiligers ingezet en iedereen van 14 jaar en ouder moet zich identificeren, meldt de NOS dinsdag.

Het zwembad kwam vorige week in het nieuws door een brandbrief van medewerkers waarin de noodklok werd geluid over wantoestanden zoals aanrandingen en intimidatie door de jongeren.

„Vrouwelijke collega’s worden dagelijks voor kankerhoer uitgemaakt, geïntimideerd en bespuugd”, stond onder meer te lezen in de brief. De misstanden zouden door het management van het zwembad en de dienst Onderwijs Cultuur en Welzijn van de gemeente Den Haag zijn achtergehouden, aldus de anonieme medewerkers.

LEES OOK: Wangedrag nauwelijks te stuiten

Aanvankelijk vond de wethouder maatregelen niet nodig, omdat medewerkers van het zwembad aangaven zich in het grootste deel van de anonieme brief niet te herkennen. Elementen uit de brief herkenden ze echter wel.

Die elementen zijn reden om nu toch maatregelen te nemen, aldus de wethouder tegen Omroep West: „Het wangedrag van groepen bezoekers vind ik onacceptabel. De medewerkers geven aan dat het vooral op zaterdagmiddag, zondagmiddag en in de vakanties voorkomt dat jongeren zich onderling misdragen en de medewerkers uitschelden. Overigens geldt dit laatste ook voor volwassen ouders die met hun kinderen aan het zwemmen zijn.”

LEES OOK:Ernstige incidenten zwembad niet gemeld

Naast beveiliging en identificatieplicht worden er ook extra borden met gedragsregels ingezet en wordt het cameratoezicht geïntensiveerd. In het weekend en in de vakanties komt er extra toezicht. Tegen iedere vorm van ontoelaatbaar gedrag wordt direct passend opgetreden.
bron
Er was toch niets aan de hand, aldus PvdA-wethouder Baldeswingh?
Nee, er was niet iets speciaal mis in dat zwembad. En alleen maatregelen bij dat zwembad dat is disacriminatie ! Dus gelijke monniken gelijke kappen.
Zeker 48 incidenten in 2 jaar bij Zuiderparkbad, pasjessysteem alle zwembaden
[...]
In dit nieuwe klimaat geven we, op het moment dat sprake is van overlast of een misdraging, één
waarschuwing. Bij een tweede keer wordt de veroorzaker van overlast uit het zwembad verwijderd.'

Deze aanpak heeft volgens informatie van het zwembad de afgelopen weken geleid tot 23 personen die uit het zwembad zijn gestuurd en 6 personen hebben een zwemverbod gekregen.

Maar hiernaast gaat hij dus een pasjessysteem invoeren in alle gemeentelijk zwembaden. Dat zorgt er voor dat de identiteit van bezoekers 'te allen tijde' bekend is. Bovendien kan de pas van bezoekers die zich misdragen voor bepaalde tijd gedeactiveerd worden zodat zij geen toegang krijgen tot alle gemeentelijke zwembaden. Wanneer dit systeem wordt ingevoerd is nog niet duidelijk.
http://www.omroepwest.nl/nieuws/3426649 ... -zwembaden

Toegegeven: als die maatregel er is (volgend jaar?) dan zal er geen waterbed effect zijn.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43293
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door Mahalingam »

De schotelwijk Laak te Den Haag.
Zomer 2017 bij het begin van de ramadan.

Afbeelding

Ze doen alsof ze in het thuisland zijn. Kultuurverrijking.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78706
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef:De schotelwijk Laak te Den Haag.
Zomer 2017 bij het begin van de ramadan.

Ze doen alsof ze in het thuisland zijn. Kultuurverrijking.
Wat gebeurd er als het gaat regenen? Dat gebeurd hier soms. Net zo als vannacht
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21855
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door King George »

Dan komen er misschien schimmeltjes op de stof.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 43293
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door Mahalingam »

Als observatie deskundige kan ik vertellen dat zo'n meubel een hele zomer lang mee kan gaan.
Ik woon in een buurt vol studerende studenten die de hele zomer zich verpozen (=bier drinken en ouwehoeren) met zo'n zithoek.
Het moet dan wel in de zon staan.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43293
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door Mahalingam »

Zou dit een echte Belg zijn, want een Belg doet toch zoiets niet? Of zou het een rammadannende man zijn?
Belg in Den Haag aangehouden na bewusteloos slaan treinconducteur
De man gedroeg zich gisterochtend vervelend in de trein en toen een conducteur hem daarop aansprak, werd de man boos, maakte de politie vanochtend bekend. De conducteur kreeg een harde klap in zijn gezicht en raakte daardoor buiten bewustzijn.

Een andere conducteur wist de man beet te pakken en de politie te waarschuwen. Op station Hollands Spoor in Den Haag kon de Belg worden gearresteerd. De verdachte bleek ook nog te worden gezocht voor een andere mishandeling, in Zeeland.

De geslagen conducteur is met verwondingen in zijn gezicht naar een ziekenhuis gebracht.
http://www.ad.nl/den-haag/belg-in-den-h ... ~a8708e14/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21855
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door King George »

Zelfhatende kandidaat PvdA-lijsttrekker Den Haag: ‘Knettergekke Aboutaleb is rechts en een populist!’

Afbeelding
Foto: Wethouder Rabin Baldewsingh. Foto: Gemeente Den Haag

Door Michael van der Galien 7 juni 2017

De burgemeester van Rotterdam is namelijk tegen onbeperkte immigratie en wil een andere visie op het Vluchtelingenverdrag. En dat is heel, heel, heel fout. Aldus zijn partijgenoot.

In Den Haag bestrijden twee kandidaten elkaar voor het lijsttrekkerschap van de PvdA: Wethouder Rabin Baldewsingh en fractieleider Martijn Balster. Het gaat er onderling behoorlijk hard aan toe, terwijl de verschillen eigenlijk minimaal zijn. Beide heren zijn politiekcorrect tot op het bot, socialistisch, en tegen elke vorm van zelfredzaamheid. Kortom: het zijn échte PvdA’ers.

Het grootste verschil tussen Baldewsingh en Balster is hun reactie op Ahmed Aboutalebs pleidooi voor een “andere visie” op het Vluchtelingenverdrag. Balster liet tijdens een debat met zijn rivaal gisteren weten dat hij daar anders over denkt (“we kunnen dit aan als stad”), maar Baldewsingh ging echt helemaal los. Jawel, meneer de linkse extremist noemde Aboutaleb, die toch echt een partijgenoot van hem is, “knettergek,” “zo rechts,” en beschuldigde de Rotterdamse burgervader er vervolgens ook nog even van een “populist” te zijn, wat in PvdA-kringen natuurlijk de ergste mogelijke belediging is.

I kid you not:

“Aboutaleb is knettergek! Hij is zo rechts. Jammer dat het populisme ook in onze partij opkomt. Maar hij gaat over zijn eigen woorden.”

Als iemand knettergek is, is het Baldewattes zelf natuurlijk. De man is werkelijk het opperhoofd van politiekcorrect links in Den Haag. Zo kwam hij in april nog in het nieuws omdat hij luidkeels verkondigde dat het volstrekt logisch is dat allochtonen ons Nederlanders “fascisten en nazi’s vinden.” Jawel, dat hebben we écht helemaal aan onszelf te danken, aldus de man die de PvdA binnenkort misschien officieel gaat leiden in Den Haag.

En, oh ja, daarnaast wilde hij in maart ook nog eens dat allochtone sollicitanten voorrang krijgen bij de gemeente Den Haag. Blanke Nederlanders need not apply, dat zijn immers allemaal toch maar nazi’s en fascisten.

Dat deze man niet alleen wethouder is voor de PvdA, maar zelfs meedingt naar het lijsttrekkerschap in Den Haag bewijst maar weer dat die partij werkelijk een zelfhatende, cultureel masochistische bende is.


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door Pilgrim »

Dat deze man niet alleen wethouder is voor de PvdA, maar zelfs meedingt naar het lijsttrekkerschap in Den Haag bewijst maar weer dat die partij werkelijk een zelfhatende, cultureel masochistische bende is.
Nou ja, de PvdA is inmiddels toch stervende...
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21855
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door King George »

Zo gaat de PvdA Den Haag mooi op naar de 0 zetels.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78706
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door Ariel »

King George schreef:Zo gaat de PvdA Den Haag mooi op naar de 0 zetels.
Zou leuk zijn, maar vergeet dat maar. Er zulen altijd PvdA deugmensen bestaan die graag massa's asielzoekers binnen willen halen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21855
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door King George »

En anders gaan die stemmen wel naar een DENK-achtig partijtje. In Den Haag zou dat dan PvdE van mallootje Arnoud van Doorn zijn.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21855
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door King George »

Ons niet, hen wel: gemeente Den Haag deelt gesubsidieerde baantjes uit aan migranten

Afbeelding
Foto ter illustratie. Screenshot van 'asielzoekers' die van Syrië naar Canada gevlucht zijn. Waarom vechten deze mensen eigenlijk niet voor hun vrijheid?

Door Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio 8 juni 2017

Nederlanders mogen creperen voordat ze aan een baan geholpen worden, maar gelukszoekers uit verre oorden krijgen luizenbaantjes in de schoot geworpen.

Na jaren van zeer pijnlijke jaren gaat het volgens vele statistieken stukken beter met Nederland: we exporteren meer, kunnen meer besteden en de economie groeit weer met een redelijke snelheid. Helaas merkt de gemiddelde Nederlander daar nog bar weinig van, wat slechts één van de symptonen is van het feit dat het rampenkabinet van Rutte en Asscher ook precies dat was: een ramp.

Toch hebben zeker niet alle Nederlanders het slecht. Sterker nog: één groep heeft het beter dan ooit tevoren. Ik heb het natuurlijk over de nieuwe Nederlanders: zogenaamde ‘vluchtelingen’ (lees: gelukszoekers) uit Somalië, Irak, Afghanistan en andere fijne landen. Hoewel Nederland nou niet bepaald het dichtstbijzijnde veilige land is komen ze toch en masse hierheen.

En geef ze eens ongelijk.

Nieuwkomers worden namelijk bedolven met ‘Welkom in Nederland’-presentjes. Kansenparels die hier mogen blijven, krijgen niet alleen een woning en zakgeld om een mooie inboedel te kopen, maar nu zelfs een kers op de taart in Den Haag. Die gemeente is namelijk begonnen met het gratis uitdelen van gesubsidieerde baantjes, aan migranten dan natuurlijk. En dat terwijl maar liefst 10 procent van de Hagenaren geen werk heeft, waarmee het in de top-3 van gemeenten met de hoogste werkloosheid zit.

Maar daar wat aan gaan doen is natuurlijk niet besteed aan het Haagse gemeentebestuur. Nee, in plaats daarvan besteden ze het geld van de belastingbetaler – de werkende Nederlander dus – liever aan het zogenaamd ‘creëren van werkervaring’ bij mensen die per definitie al geen of nauwelijks kans zouden hebben op een baan. Het is namelijk niet voor niets dat een enorm deel van deze mensen in de bijstand terecht komt: werk voor lageropgeleiden is er genoeg, maar dan moet je wel de taal spreken en iets van onze normen en waarden snappen, en juist dáár gaat het keihard fout. Maar geen haar op het hoofd van de gemeentelieden die eraan denkt op dat vlak eens te investeren. Nee, in plaats daarvan dumpen we liever belastinggeld in een bodemloze put.


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78706
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door Ariel »

Het is een idee van de rare PvdA meneer Baldewsingh . Die man moet echt met pensioen.

En wat voor werk gaan die asielzoekers doen?

Ze gaan nog deze zomer aan de slag via een werkervaringsplek op het stadhuis of in de buitendienst.

De asielzoekers kunnen allerlei functies gaan vervullen, van cateringmedewerker tot beleidsadviseur: :huh: ,,Zolang het bestaand werk niet verdringt en zolang het aansluit bij hun ervaring en interesses'', zegt een woordvoerder. Het salaris ligt op 900 euro bruto per maand.

De PVV-fractie in de Haagse gemeenteraad noemt het een 'knettergek' plan: ,,Eerst geven we huizen weg, nu ook baantjes. What's next?!'' zegt fractieleider Karen Gerbrands. De partij wil in een debat opheldering van Baldewsingh.
Den Haag probeert nieuwkomers zo snel mogelijk te laten integreren met een eigen 'Haagse aanpak' waarbij statushouders meteen een taalmaatje en andere begeleiding krijgen. Het meubilair voor de woningen wordt door de gemeente geregeld, zodat vluchtelingen niet direct een lening hoeven af te sluiten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21855
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78706
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door Ariel »

Afbeelding

De politie in het gehele land heeft het druk met organiseren en bijwonen van iftars, maar in Den Haag had de politie het ouderwets en gezellig duk in de Haagse Schilderswijk na botsing met een politiebusje.
Na een botsing tussen een personenauto en een politiebusje is het in de nacht van vrijdag op zaterdag korte tijd onrustig geweest in de Haagse Schilderswijk.

Het ongeluk gebeurde omstreeks half twaalf op de kruising tussen de Vaillantlaan en de Hobbemastraat. Het politiebusje belandde daarbij op de zijkant op de weg.

De politie sloot vervolgens een groot deel van het gebied rond het kruispunt af met linten om ongestoord onderzoek te kunnen doen naar de toedracht van het ongeval.

Stenen

Grote groepen jongeren verzamelden zich net buiten die afzettingen. Er werden een paar stenen naar agenten gegooid. Ook klonk de leuze ‘Allahoe akbar’ (God is de grootste). Even ontstond een gespannen sfeer. Maar toen agenten ook honden tevoorschijn haalden en de jongeren op nog grotere afstand van het ongeval dirigeerden, keerde de rust na enige tijd weer terug.

Wel werden zeker tientallen agenten ingezet. Politiemensen van een andere eenheid kwamen vervolgens om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeluk. Omstanders zagen dat in ieder geval een agent uit het busje door ambulancepersoneel moest worden behandeld. Een inzittende van de personenwagen is door een ziekenauto afgevoerd.
Maar gelukkig bestaan er ook nog goeie moslims en die moesten op de foto.

Afbeelding

Een filmpje met allah ackbar tuig vindt u HIER.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 43293
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door Mahalingam »

Had het ongeluk bij daglicht plaats gevonden dan waren er vast en zeker geen koekjes en thee aangedragen, zoals de pers uit den treure bericht.
De brigade K-9 werd zoals te verwachten met succes ingezet.
Voor Mohammedanen is er echt een groot verschil tussen of je door de hond of door de kat wordt gebeten.
Tijdens het onderzoek kwamen er groepen jongeren naar de ongevalslocatie. Jongeren begonnen met het uitschelden van agenten en het kapot maken van afzetlint. De politie riep daarop assistentie in van collega's en hebben vervolgens het afzetgebied vergroot.

Er werden enkele stenen naar de agenten gegooid. Er werd onder andere 'Allah Akbar' geschreeuwd en er werd midden op straat een WC-pot kapot gegooid. De politie heeft vervolgens op linie, en met behulp van honden en de 'lange lat', de groepen uit elkaar gedreven. Voor zover bekend zijn er geen agenten gewond geraakt en zijn er geen aanhoudingen verricht.
http://www.regio15.nl/nieuws/lijst-weer ... bemastraat
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78706
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door Ariel »

En eigenlijk viel het allemaal errrrrug mee. Vervelend dat het in het nieuws gekomen is.

Snel maar weer downplayen.
Voor helpende agenten was het frustrerend dat ze drukker waren met de omstanders dan met het daadwerkelijke ongeluk. „Maar er waren ook mensen die thee brachten en voor de agenten zorgden. Het ging uiteindelijk maar om een klein aantal mensen uit de hele groep van honderden mensen die zich misdroeg”, aldus de woordvoerster van Politie Den Haag.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door Pilgrim »

Hier meer nieuws over deze zaak:

http://www.regio15.nl/nieuws/lijst-weer ... bemastraat

Een ongeval? :thinking:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16301
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ik herinner nog maar eens aan mijn allereerste bezoek aan Cuba, zo'n 25 jaar geleden.

We zaten in de bus en bleven op onze plaats zitten. Althans, we wilden de bus niet uit omdat wij niet het hotel kregen toegewezen waarvoor gereserveerd was vanuit Nederland. In die tijd behield het communistische bewind zich het recht voor om zonder opgaaf van reden een ander hotel toe te wijzen. Uiteindelijk - na lang wachten - gingen wij toch het hotel binnen dat achteraf het beste was. Maar daar wil ik het niet over hebben.

Er waren een paar brutale snotapen in de leeftijd van zeg 16, 17, 18 jaar die om de bus heen drentelden en in de bus een kijkje wilde nemen. Zij werden door een agent weggestuurd. Een of meer snotneuzen durfde het op te nemen tegen de agent met een grote mond. De agent bleef kalm en sommeerde de jochies alsnog weg te gaan van de bus. De knul probeerde het vervolgens met opgestoken vuisten in de bokshouding als wilde hij de agent uitdagen tot een gevecht. Wat ik toen zag vergeet ik nooit meer. De agent kwam dichterbij en haalde uit. Met een traktatie van zijn vuist. Pats op het gezicht van de slecht gehoor gevende knul aan het bevel van de ambtenaar in functie. Alle jochies dropen daarna snel af. Er was slechts die ene agent.

In het Schilderwijksgeval betrof het een paar open getrokken blikken met agenten die niks deden en meer toekeken dan handelend optraden. Bevelen van de politie worden zelden nog opgevolgd. En al helemaal niet door aanhangers van de historische beroepsjihadist Mohammed. Ach . . . je bent immers een hedendaagse lul als je bij de politie werkt (het beroep van smeris kenmerkt zich vooral door je te laten afzeiken door leden van de zwerfvuilreligie islam)
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16301
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Het wordt tijd dat we moslims met een grote smoel op hun bek timmeren met een verse varkenspoot.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Mahalingam
Berichten: 43293
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door Mahalingam »

Er is iemand in de Schilderswijk op klaarlichte dag vermoord 'met gereedschap'.
Hoe dit te duiden?
Dood schokt Haagse Schilderswijk
De Haagse Schilderswijk is geschokt na de dood van de 60-jarige Alwin Sewnundun. Het levenloze lichaam van de Hindoestaan werd gistermiddag gevonden in een ondergrondse privé-parkeergarage aan de Rubensstraat. Volgens buurtbewoners zou de man, vader van vier kinderen, zijn toegetakeld met gereedschap.

Het drama speelde zich af rond half drie ’s middags. De uit Suriname afkomstige Alwin en zijn vrouw hadden zoals gebruikelijk boodschappen gedaan. Nadat het stel alle tassen naar binnen had gebracht, parkeerde de Hagenaar zijn auto in de met rolluiken afgesloten garage.

Terwijl de vrouw des huizes en de nog thuis wonende zoon zich afvroegen waar hij bleef, sloeg een buurjongen alarm. Onder aan de trap vond hij het lichaam van de Hindoestaan. Rond het hoofd van het slachtoffer lag een plas bloed en zouden, zo vertellen buurtbewoners, ook spijkers hebben gelegen.

Op de grond van de parkeergarage lag bovendien gereedschap, waarop eveneens bloedspetters te zien zouden zijn. Aanvankelijk werd nog gedacht aan een tragisch ongeluk, maar omstreeks vijf uur liet de politie weten rekening te houden met een misdrijf.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/2892 ... age__.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78706
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door Ariel »

Mijn hemel. :shock: Is dit een grap? Het kan niet op. Malle "anders neem je toch een groente tuin "Jet is voor Sinterklaas aan het spelen. Knettergek.
Haagse brugklassers krijgen smartphone

Duizend aankomende Haagse brugklassers die opgroeien in gezinnen met weinig geld krijgen een smartphone met toegang tot internet. Staatssecretaris Jetta Klijnsma (Sociale Zaken) overhandigt maandag de telefoons aan de eerste 250 kinderen.

Zonder internetverbinding en mobiele telefoon missen jongeren de aansluiting met de digitale samenleving, vinden de initiatiefnemers. Het project wordt onder meer gefinancierd door de gemeente Den Haag, het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, T-Mobile en Samsung.

Alle kinderen krijgen bij de uitreiking van de telefoons uitleg over verstandig mobiel gedrag zoals de risico’s van sexting, verkeersveiligheid en het financieel verantwoord omgaan met de smartphone. Om ze te behoeden voor het maken van schulden via de mobiele telefoon, is het bellen naar het buitenland geblokkeerd evenals enkele betaalde sms-diensten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78706
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Den Haag en uit de Schilderwijk

Bericht door Ariel »

Wie zijn er dolblij met hun mobieltje?

Ayasolange Hamarasheed (links) en Anastasia Dekker.

Afbeelding
’Weggeven mobieltjes bespottelijk’

DEN HAAG - Grote kritiek vanuit de lokale VVD in Den Haag over het weggeven van duizend smartphones met een abonnementen aan brugklassers van arme gezinnen in de hofstad. VVD’er Ingrid Michon vindt het een fout signaal naar jongeren die keihard moeten sparen voor een mobieltje.

Opmerkelijk is dat zelfs PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh van Sociale Zaken er zelf eerst ook niet warm voor liep. Het is onduidelijk waarom die namens de gemeente toch uiteindelijk overstag is gegaan. Mogelijk heeft de financiële bijdrage van het rijk hem van gedachte veranderd. Hoeveel de gemeente er zelf aan heeft bijgedragen, is onbekend.


’Bespottelijk’
De VVD wil dat ook graag weten. De liberalen vinden het weggeven van de smartphones met een jaarabonnement bespottelijk. “Als ze zo nodig een smartphone willen dan nemen ze maar een krantenwijk”, aldus VVD’er Ingrid Michon.

Het idee voor het weggeven van mobieltjes ontstond anderhalf jaar geleden tijdens een bezoek van twee Haagse kinderen aan het Huis voor Democratie. “We ontmoette daar ook de wethouder in een debat over gratis zwemles voor buitenlanders”, begint de 13-jarige Anastasia Dekker. Samen met de 12-jarige Ayasolange Hamarasheed ontvingen zij als eerste vanmiddag uit handen van staatssecretaris Jetta Kleinsma van Sociale Zaken een mobieltje. “Het is toch belangrijker dat je iemand kan bellen zodra je in het water belandt en je niet kunt zwemmen”, vroegen de kinderen zich af. Maar de wethouder zou het idee van de jonge Hagenaars hebben weggewuifd. Waarom, kon zijn woordvoerder niet zeggen.

“Baldewsingh heeft moeite initiatieven van kinderen te omarmen. We hebben dit eerder ook gezien met de kinderambassadeurs”, laat Jos Warmerdam van Stichting Leergeld Den Haag zich ontvallen. “Zo’n mobieltje moet de kinderen uit arme gezinnen uit hun isolement halen.” De VVD in de lokale Haagse politiek vraagt zich af hoe groot dat probleem is.

Gemeenten bepalen zelf
Voor het uitdelen van de mobieltjes aan arme kinderen is volgens Kleinsma jaarlijks 5 miljoen euro beschikbaar. De staatssecretaris hoopt dat andere gemeenten snel volgen. “Het is natuurlijk aan de gemeenten zelf te bepalen of ze het geld hieraan uitgeven of aan bijvoorbeeld een abonnement voor een schaatsbaan”, aldus de bewindsvrouw. De kinderen krijgen een abonnement voor vier jaar. Als ze zelf geld gaan verdienen met een baantje dan vervalt de regeling. Volgens T-mobile gaat een mobieltje vaak hooguit maar vier jaar mee.

Kwaadwillenden die de uitgifte van de gratis mobieltjes als een kans zien ermee te handelen, komt bedrogen uit. “Alle toestellen zijn geregistreerd doordat er een abonnement aan gekoppeld is”, vertelt Marieke Snoep van T-mobile. “En wie te veel aan het gamen is, gaat dat merken aan de internetsnelheid. Die gaat dan automatisch omlaag na het verbruik van een gigabyte.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie