Het zwarte racisme

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48990
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het zwarte racisme

Bericht door Pilgrim »

Lafhartige groep zwarte kansenparels ontvoert gehandicapte blanke man, houdt hem 24 uur vast en martelt hem urenlang

Door Michael van der Galien, 5 januari 2017

Afbeelding

Mogen ze branden in de hel. En dan niet voor een paar jaar, maar voor de eeuwigheid.

Een stel zwarte Amerikanen is heel boos dat hun landgenoten bij de presidentiële verkiezingen op Donald Trump stemden. En dus vonden ze het tijd om wraak te nemen. Waarom is niet helemaal duidelijk — Trump heeft immers nog niets gedaan — maar hé, dit soort tuig heeft eigenlijk alleen maar een excuus nodig om zich te misdragen.

Wat ze vervolgens deden is ronduit schokkend. Ze pakten een arme, gehandicapte blanke man van de straat, ontvoerden hem, en martelden hem vervolgens 24 tot 48 uur lang. Ongelooflijk genoeg zetten ze de live video van de marteling op Facebook. Zó trots waren ze op hun criminele daden.

Op de videobeelden konden ‘fans’ van de actie zien hoe de arme man, die slechts 18 jaar oud was, vastgebonden op de grond zit. Zijn mond is afgetapet. De Afro-Amerikaanse bende lacht hem vervolgens uit, schreeuwt ‘fuck white people’ en ‘fuck Donald Trump,’ en schopt en slaat hem vervolgens tijdenlang in elkaar. Op een gegeven moment gebruiken ze zelfs een mes om zijn kleren kapot te scheuren én zijn voorhoofd mee te bewerken.

De arme jongen werd later door politie aangetroffen toen hij in paniek over straat liep. Hij was zwaar toegetakeld, maar was zo erg van slag dat hij urenlang niet kon uitleggen wat er gebeurd was. De politie meldt dat hij waarschijnlijk 24 tot 48 uur vermist werd toen hij dan eindelijk werd gevonden.

Ongelooflijk genoeg vraagt de politie zich af of ze deze misdaad al dan niet als ‘racistische misdaad’ moeten behandelen (hate crime). “Hoewel ze volwassen zijn, zijn ze nog maar 18 jaar oud,” aldus de bizarre uitleg. “Kinderen maken domme fouten — nou ja, misschien moet ik ze geen kinderen noemen, het zijn jonge volwassenen, maar jonge volwassenen maken soms nou eenmaal domme beslissingen.” Daarom zullen de autoriteiten rekening houden met de leeftijden van de vier mishandelaars, drie mannen en één meisje.

Vervolgens leggen de onderzoekers uit dat het hun inziens “geen politiek misdrijf was.” Wat? Ze riepen “fuck white people” en “fuck Donald Trump,” maar het had niets te maken met de politiek of racisme? Zijn de agenten die deze zaak moeten uitzoeken wel helemaal goed bij hun hoofd?

Deze ranzige types moeten voor de rest van hun leven achter tralies gezet worden. Het is een grove schande wat ze gedaan hebben. Er mag geen enkele vorm van compassie met ze zijn. Dat verdienen ze namelijk totaal niet. En je hoeft niet aan te komen met gekkigheid als ‘ze waren jong.’ Ik ben ooit ook jong geweest, maar ik heb nog nooit een gehandicapte man vastgebonden, gekidnapt, en urenlang gemarteld. Datzelfde geldt voor iedereen die dit leest.

Er is geen enkel excuus om dit soort wangedrag goed te praten. Pak het aan zoals je de KKK zou bestraffen als ze dit met een zwarte jongen deden.

[Zie video op de site.]

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/ ... em-24-uur/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2555
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Het zwarte racisme

Bericht door silkyboxershortXL »

Rebel media:
#BLMKidnapping: Real Talk

Rebel Media is antwoord op de MSM.
Probleem voor vrijmoedige observeerders van "nieuws" is dat sturing van reguliere nieuwsvoorziening volledig verzorgd wordt vanuit enkele financiële machtsconcentraties die zich laten sturen door hun belangen. Zij die de Associated Press, Reuters, Hollywood en zo meer bezitten bepalen de opinie van recipiënten. Samen zijn zij instrument voor de braindrain van het zelfbeeld van de hoofdschuldige van alle kwaad; de blanke innovatieve 'kip met de gouden eieren' mens.
Simpeler: Alleen blanken zijn racistisch is het mythische protocol.
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
mercator
Berichten: 19192
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Het zwarte racisme

Bericht door mercator »

silkyboxershortXL schreef:Simpeler: Alleen blanken zijn racistisch is het mythische protocol.
..en moslims zijn allemaal heiligen. Op oudjaar is er dus 1 Turkse Belg gedood in die discotheek in Turkije-onze Turken komt het blijkbaar aan niets te kort zodat ze even kunnen gaan feesten in de heimat-en een hele week zien we die en zijn hele Turkse stam opgehemeld worden op het nieuws, compleet met Allah Akhbar gekrijs in de moskee en stuurs kijkende "geschokte" politici op de begrafenis. Die fuifganger was ineens een "held" [icon_lol.gif] .
Over de niet-bruine en niet-Islamitische slachtoffers van de moslims begin dit jaar hebben we nooit iets vernomen in de linkse propagandamedia.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48990
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het zwarte racisme

Bericht door Pilgrim »

Een rasechte haatmisdaad

Geplaatst op 8 januari 2017

Afbeelding

Overheidsfunctionarissen in Chicago braken zich de voorbije dagen het hoofd over het weerzinwekkende voorval waarbij een zwakbegaafde man urenlang werd gekneveld en tot bloedens toe gefolterd door een groepje ‘jongeren’. Was dit nu een ‘haatmisdrijf’ geweest of niet? Wie weet, wellicht was het zelfs wel een raciaal gemotiveerd haatmisdrijf?

Het is zo goed als onmogelijk om de videobeelden te bekijken – de mishandelingen werden rechtstreeks het internet op gestreamed -, en de aaneenschakeling van vernederingen en pijnigingen dan nog te verwarren met een overdaad aan empathie. En aangezien de tierend en tartend uitgespuwde etnische verwensingen al even weinig ruimte voor enige twijfel laten, zou het kunnen lijken dat het hier een klaar heldere en uitgemaakte zaak betrof. Helaas voor hen die houden van simplistische eenvoud lag er echter één hele kleine bijkomstigheid – opperhuid diep – in dit tragische verhaal verscholen, en het was ook dit ene detail dat al het gepieker en gepeins, gedraal en gedub verklaarde: de daders waren zwart en het slachtoffer was een blanke.

In Nederland zijn we het gewoon om onder een ‘haatmisdaad’ een Facebook-post te verstaan die het heeft nagelaten om aan Roze Maandag of Canal Pride de verschuldigde eerbied te bewijzen. Of bijvoorbeeld het ondraaglijke affront, waar de drag queen in kwestie dan natuurlijk weer mee in het reine moet zien te komen, wanneer iemand het zou wagen om op straat een ‘verkeerde blik’ te werpen of -God verhoedde het- zelfs een ‘nare opmerking’ te plaatsen. Deze waanzin is uit Amerika komen overwaaien en in dat land inmiddels verder uitgedijd tot zulke niet te persifleren absurditeiten als safe spaces en trigger warnings. Om aan een Latino een simpele vraag te stellen zoals “Waar kom je vandaan?” geldt inmiddels als een onbestaanbare schoffering en de bedenkers van links lexicon hebben daar uiteraard ook weer een nieuwe term voor verzonnen: micro-aggression.

Met zoveel blijken van overgevoelige teerheid zou het je vergeven kunnen worden om te denken dat het dan toch zeker niemand meer al te zwaar zou vallen – des te meer indien er zo goed als tegenáán gelopen wordt- om een exemplaar van echte agressie, echte haat en echt racisme te herkennen. Think again...

Want zelfs toen de betreffende politiefunctionarissen in Chicago, na een innerlijke strijd die een dag aanhield en die deels voor het oog van de tv-camera’s uit geworsteld werd, zich er eindelijk toe wisten te brengen om de woorden ‘haatmisdaad’ in de mond te nemen, doemde de volgende onontwarbare moeilijkheid alweer op. Was de haat namelijk gericht geweest tegen het ras van de gemolesteerde of had de focus wellicht éérder gelegen op diens special needs? Dat was althans de exercitie in geveinsde intellectuele pijniging waar men zich openlijk en gewillig aan overgaf.

Sommigen verbeelden zich dat zij de politieke correctheid kunnen verslaan in haar eigen spelletje,op haar eigen speelveld en onder haar eigen spelregels. Dat als wij bijvoorbeeld maar onvermoeibaar de ‘homofobe’ neveneffecten van massa-immigratie zouden blijven benadrukken, of wanneer wij maar lang genoeg zouden door hameren op de ‘vrouwonvriendelijke’ attributen van de islam, dat men ons dan uiteindelijk wel zou antwoorden: “Oh, zo hebben we dat nog niet bekeken... maar nu dat je het zegt... ja, daar zit inderdaad wel wat in.” Ik zou zeggen, droom lekker verder.


Bovenstaand relaas uit Amerika toont ten overvloede nog eens aan dat de dingen bepaald niet op deze manier werken. Politieke correctheid is in feite een één-richting-straat, die met het nadrukkelijke doel is aangelegd om de blanken tot op het punt van de afgrond te brengen. Dan, eenmaal daar aangekomen en met de vervloekte verraderlijkheid die haar zo eigen is, geeft zij hen ook nog even het laatste zetje.

Door: “eg regs”

https://ejbron.wordpress.com/2017/01/08 ... atmisdaad/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21077
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het zwarte racisme

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48990
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het zwarte racisme

Bericht door Pilgrim »

Mugabe: Zuid-Afrikanen moeten hun haat op blanken afreageren

Geplaatst op 27 februari 2017

Afbeelding

Met het oog op de buitenlander-vijandige onlusten in Zuid-Afrika, waarin zwarte Zuid-Afrikanen tegen zwarte immigranten tekeer gaan, riep president Mugabe van Zimbabwe (foto) hen ertoe op om hun xenofobie toch liever op de blanken af te reageren.

In Pretoria, de hoofdstad van Zuid-Afrika, slachten zwarten elkaar op dit moment af. Daarbij gaan de zwarten van Zuid-Afrika met enorm geweld tekeer tegen de immigranten uit andere Afrikaans elanden, omdat zij hen ervan beschuldigen medeverantwoordelijk te zijn voor de grote werkloosheid in het land. Dat misschien het wanbeleid en de corruptie van het sinds het einde van de Apartheid regerende “Afrikaans Nationaal Congres” (ANC) hiervan de schuldige zou kunnen zijn, komt natuurlijk niet bij hen op.

Nu echter mengt ook de president van Zimbabwe, Robert Mugabe, zich in het conflict. De langjarige heerser van het buurland, die in zijn land zelf een omvangrijke oorlog tegen de blanken voerde en hen successievelijk onteigende en het land liet uit jagen, richtte zich ook in zijn functie als voorzitter van de Afrikaanse Unie (AU) en als voorzitter van de “Zuid-Afrikaanse Ontwikkelingsgemeenschap” (SADC) tot de zwarten in Zuid-Afrika.

Volgens de krant “South Africa Today” riep hij er tijdens een bijeenkomst van de SADC in Botswana toe op om op de blanken los te gaan in plaats van op andere zwarten. “Mensen zijn werkloos [...], de woede van de Zuid-Afrikanen moet meer tegen de blanken gericht zijn dan tegen zwarten”, zei hij volgens de krant. “Jullie kunnen niet in paleizen wonen, terwijl anderen in N.N leven.”

Verder riep de heerser van Zimbabwe de Afrikaanse politici ertoe op om zich niet meer koest te houden tegenover het Westen. Ze zouden geen geld meer moeten aannemen dat verbonden is aan eisen. Ook de NGO´s zouden hier aan bijdragen. “Ze zeggen tegen ons dat we een goede ondernemerspolitiek en mensenrechten moeten hebben. Mensenrechten? Rechtstaat? Wanneer sturen ze ons naar de gevangenis?”, aldus Mugabe onder applaus van de politici.

Bron: www.contra-magazin.com

Auteur: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/02/27 ... freageren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76743
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het zwarte racisme

Bericht door Ariel »

Weer nieuws uit het links draaiende gekkenhuis Amerika. Gelieve als blanke vrouw geen ringen meer in je oren te dragen. Is racistisch.

White College Women Told to Stop Wearing Hoop Earrings Because It’s ‘RACIST’

Afbeelding


Maar, ik ga in de aanval. Zwarte medemens , doe je broek, shirt overhemd en schoenen uit. Omdat het racistisch is om kleding te dragen die bedacht en ontworpen is door blanke mensen.

Ga voortaan zo gekleed.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21077
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het zwarte racisme

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21077
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het zwarte racisme

Bericht door King George »

Een Amerikaanse grootvader en zijn kleinzoon vermoord door drie zwarten. Motief: Haat. En die linkse media zwijgen.House with Confederate flag stormed in AL, two males beaten and killed

Afbeelding

AUGUST 6, 2017

Afbeelding
Memorial erected for Travis Frost.

On July 23rd, at about 4:00 AM, two black males stormed a home near Piedmont, AL. Two white males, a grandfather, and his grandson were beaten and shot to death. A female hid and was not found by the attackers. A Nissan Altima was stolen and found burned a short distance away.

The victims are Joshua Dylan Moody, 23, and Travis Frost, 73. The female victim is Frost’s wife and grandmother of Moody.

Police have identified three suspects. Two black males and a black female. Their names are Jeffrey Jamall Briskey, Rhimington Otarivs Johnson, and Sicondria Michala Carter.

Briskey and Carter were just captured at an Econo Lodge in Petersburg, VA. Rhimington Otarivs Johnson is still at large.

The day after the murders, Calhoun County Sheriff Matthew Wade said: “we don’t think this is just a random act.” However, no more information has been provided.

Afbeelding
Joshua Dylan Moody

The victims had a Confederate flag on their porch. It can be seen in a video taken by WBRC Channel 6. Piedmont is 85% white and only 10% black. The suspects are all from Anniston, AL, which is 52% black. The actual location of the home is in the Rabbittown community, which is about 95% white.

No local media outlets have shown pictures of the victims or stated their race. Friends of Frost erected a memorial near his favorite fishing spot. This was also not covered by local media. We believe that if the victims had been black, and the suspects had been white males with a Confederate flag, the same media would treat the double murder much differently.
http://narrative-collapse.com/2017/08/0 ... nd-killed/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21077
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het zwarte racisme

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Maarten
Berichten: 633
Lid geworden op: di mar 21, 2017 3:00 pm
Locatie: Twente

Re: Het zwarte racisme

Bericht door Maarten »

Zwarten...Niks anders als misère...
Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 1600
Lid geworden op: do apr 14, 2016 8:43 pm

Re: Het zwarte racisme

Bericht door Pizzaman »

Maarten schreef:Zwarten...Niks anders als misère...
Elke 'groep' die loopt te zeiken, en vervolgens daar geld voorkrijgt of ander voordeel uit haalt,
zal misère opleveren omdat ze blijven zeiken. Wit, zwart, geel of groen.

Vergelijk het maar met een straathond/straatkat/duif/meeuw/whatever die loopt te janken onder je raam.
Geef je die voer, dan komt die steeds weer terug. En schijt in jouw tuin of op je auto.
Voor een heroïnehoer geldt hetzelfde, voor een groepje losers (zwart of wit) ook.

En blanken zijn daarvan niet uitgezonderd: bijvoorbeeld heel die klote PvdA en Groen Links hebben er een baantje van.
NB: vergelijk ik nou die Black Lives Matter beweging met een stel straathonden en heroïnehoeren? YES I DID. :finger:
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21077
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het zwarte racisme

Bericht door King George »

Noch in Afrika, noch elders wil het niet vlotten met het opgaan in de vaart der volkeren voor de zwarte populatie, de subsidies en de intellectuele centrifuge die hen door het Westen (een bron van superieure wetenschap) geboden zijn ten spijt.

Zeide de oud-premier van Japan, Nakasone, in de jaren '80 niet reeds
  • Het gemiddelde intellegentiepeil in Japan ligt hoger dan in de Verenigde Staten, want
    Spoiler! :
    In Amerika wonen teveel zwarten en Puorto Ricanen.

En nou even de vraag: Hoe komt dat? Wat schort er aan het organisatorisch vermogen? En ik denk dat het wel degelijk ook een kwestie van intelligentie en arbeidsmoraal is. En zolang er in de hearts and minds niets verandert, verandert er niets. Dus graag FF kappe met die eeuwige slachtofferrol willen blijven spelen en menen daar speciale rechten aan te kunnen ontlenen. Van ons niet meer ontvankelijk opstellen voor emotionele chantage slechts op grond van valse sentimenten en vermeende schuldgevoelens zal een heilzame werking uitgaan.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48990
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het zwarte racisme

Bericht door Pilgrim »

Mugabe: “Zimbabwe zal moordenaars van blanke boeren niet vervolgen.”

Geplaatst op 27 augustus 2017

Afbeelding

De president van Zimbabwe deelde mee dat de moordenaars van blanke boeren in het kader van “zuiveringen” in de vroege jaren-2000 niet vervolgd worden.

De 93-jarige staatschef van Zimbabwe, Robert Mugabe (foto), maakte van de voormalige korenschuur van zuidelijk Afrika in het kader van de onteigening en door de staat gedulde moord op blanke boeren een armenhuis, dat nu afhankelijk is van de hulpleveringen aan levensmiddelen. De in het jaar 2000 ingevoerde “landhervorming” stond het zwarten zonder land toe om de landerijen van blanke boeren (met geweld) te bezetten.

Bij de onteigening en verdrijving van de blanke boeren werden tientallen van hen vermoord. Maar deze moorden worden niet door de staatsautoriteiten vervolgd. Zo zei Mugabe tijdens een politieke manifestatie in de hoofdstad Harare: “Ja, we hebben enkelen gedood die zich tegen ons verzetten. We zullen nooit diegenen vervolgen die hen doodden. Ik vraag, waarom zouden we ze moeten opsluiten?”

Die paar boerderijen die ondanks de onteigeningen nog altijd in het bezit van blanke boeren zullen eveneens geconfisqueerd worden. Onlangs zei Mugabe dat hem ter ore zou zijn gekomen dat er in de noordoostelijke provincie Mashonaland East nog 73 boerderijen van blanken in bedrijf zouden zijn. “We zullen er naartoe gaan om deze boerderijen in te pikken en ze onder onze jeugd te verdelen”, aldus Mugabe, die sinds 1980 onafgebroken president van Zimbabwe is.

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/27 ... vervolgen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76743
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het zwarte racisme

Bericht door Ariel »

Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding.
Afbeelding
Staatsgreep in Zimbabwe.
De Zimbabwaanse president Robert Mugabe en zijn gezin zijn gevangen genomen. Dat meldt de regeringspartij ZANU-PF op Twitter. Vice-president Emmerson Mnangagwa neemt voorlopig de leiding van de partij over.

De partij steunt Mugabe en zijn vrouw niet langer. De vice-president krijgt wel steun, terwijl hij eerder door Mugabe nog uit de partij werd gezet. Een groot deel van het leger steunt de regeringspartij daarbij. Mugabe en zijn vrouw zijn vannacht opgepakt en naar een veilige plek gebracht.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42044
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het zwarte racisme

Bericht door Mahalingam »

En dit is zijn echtgenote die aan het regelen was dat ze erfopvolger zou worden van de door het volk ooit democratisch gekozen dictator. Zij wordt ook wel de "Imelda Marcos van Afrika" genoemd vanwege waar ontembare koopwoede.

Afbeelding

Voor wie wat is in deze paleisrevolutie kan je dit lezen:

Dit zijn de hoofdrolspelers in roerig Zimbabwe
https://www.ad.nl/buitenland/dit-zijn-d ... ~a7b08099/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42044
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het zwarte racisme

Bericht door Mahalingam »

Heel vaak vonden paleis- en anderssoortige revoluties plaats na instemming van de USA.
En nu zou dan voor het eerst China ingestemd hebben met een staatsgreep in Afrika.
Maar op 6 november maakte de steeds fragielere Mugabe een fatale fout. Hij ontsloeg zijn vice-president, de 75-jarige Emmerson Mnangagwa, ‘de krokodil’, om de weg vrij te maken voor zijn vrouw. ‘Gucci Grace’ Mugabe (52) moest de volgende president van Zimbabwe worden.

Naar voren schuiven van Grace Mugabe ging de Chinezen te ver
Dat ging waarschijnlijk zelfs de Chinezen te ver, die enorme belangen hebben in de grote minerale rijkdommen van Zimbabwe. Generaal Constantino Chiwenga, commandant van de Zimbabwe Defense Forces, bezocht op 9 november in Peking Li Zuocheng, China’s hoogste militair. Na terugkeer waarschuwde Chiwenga maandag eerst Mugabe om de ‘revolutie niet te kapen’.

De dag erna rolden de pantserwagens van het leger de hoofdstad Harare binnen, en in de nacht van dinsdag op woensdag was de ‘bloedeloze coup’ een feit. Mnangagwa keerde terug uit het buitenland (naar verluidt naar Zuid-Afrika of ook China) en werd door Zanu-PF, de partij die Mugabe altijd door dik en dun heeft gesteund, op het schild gehesen. Naar eigen zeggen om een transitie naar vrije verkiezingen te leiden. Op het Twitter-account van Zanu-PF prijkt nu het hoofd van Mnangagwa.
http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/b ... be-559739/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42044
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het zwarte racisme

Bericht door Mahalingam »

De vereniging van oud-strijders heeft opgeroepen tot een optocht naar het paleis van Mugabe. Niet boos maar blij omdat hij officieus weg is.

Er zitten zo'n half miljoen Zimbabwanen in Z-Afrika die niet terug kunnen vanwege HIV positief zijn.
Vandaar dit bord:

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6571
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Het zwarte racisme

Bericht door Ali Yas »

De zieligheid van de zwarten houdt niet op, want zelfs al hebben ze generaties lang dezelfde mogelijkheden dan zul je toch zien dat ze het gemiddeld minder goed doen. Dat kunnen ze niet helpen, dat is ook geen reden voor discriminatie, maar het is wél aanleiding openlijk te blijven vermoeden dat de blanken op de één of andere manier de zwarten discrimineren. En dat moet dan, volgens sommigen, worden gecompenseerd door blanken te discrimineren. Daar worden we samen niet beter van.

Kortom: het is belangrijk te weten wat de gemiddelde verschillen tussen de te onderscheiden bevolkingsgroepen zijn, zodat we de juiste verklaring kunnen geven voor maatschappelijke verschillen tussen die groepen. Maar uitgerekend dát wordt met veel misbaar afgewezen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Mahalingam
Berichten: 42044
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het zwarte racisme

Bericht door Mahalingam »

Wat zijn ze blij !
"De Zimbabwaanse president Robert Mugabe heeft zijn ontslag ingediend. Dat meldt de voorzitter van het parlement in Zimbabwe. Bij het voorlezen van zijn ontslagbrief klonk luid gejuich in het parlement. "
[...]
In de straten van de hoofdstad Harare verzamelen zich op dit moment juichende demonstranten. Er wordt gezongen en sommigen van hen houden affiches van ex-vicepresident Emmerson Mnangagwa omhoog.
https://www.ad.nl/buitenland/robert-mug ... ~ac960165/

Hij wordt opgevolgd door de oudstrijder en kameraad Emmerson Mnangagwa.
Niet iemand die grote veranderingen wenst.
"He is nicknamed “Garwe” which means "the crocodile" for the political resilience group he founded, and his faction in ZANU-PF is nicknamed Lacoste."
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48990
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het zwarte racisme

Bericht door Pilgrim »

Zimbabwe: Komt er nu een einde aan de haat tegen blanken?

Geplaatst op 24 november 2017

Afbeelding

De inmiddels ten val gebrachte president Robert Mugabe ruïneerde Zimbabwe. Zijn opvolger, Emmerson Mnangagwa, wil blijkbaar een einde maken aan de hetze tegen blanken.

In het jaar 2000 begon in Zimbabwe een grootscheeps opgezette golf van onteigeningen, waarbij vooral de grote blanke boeren zonder meer van hun landerijen werden beroofd – om dit land onder de zwarte bevolking te verdelen. Maar daarmee ruïneerde de regering van president Robert Mugabe ook de economie van het land.

Want: de ongeveer 4.500 grote boeren zorgden ervoor dat Zimbabwe de korenschuur van zuidelijk Afrika werd, dat zelfs grote hoeveelheden graan kon exporteren. Het antiblanke racisme van de Zimbabwaanse leiding zorgde er echter voor dat veel blanken verdreven of zelfs vermoord werden. Meer dan 4.000 van deze boeren werden zonder schadevergoeding onteigend.

Nu wil de nieuwe president van Zimbabwe, Emmerson Mnangagwa, de onteigende boeren in ieder geval een financiële vergoeding geven. “Mijn regering verplicht zich deze boeren, wier grondstukken in beslag werden genomen, schadeloos te stellen”, aldus de nieuwe president na zijn beëdiging in de hoofdstad Harare.

De in het zuidelijke Afrikaanse land wonende blanken hopen nu dat de racistische overvallen door staatsinstanties beëindigd worden. Maar ook in het buurland Zuid-Afrika, waar de leiding van het land in toenemende mate aan antiblank racisme doet en tot onteigening van de boeren oproept, hoopt men dat deze politieke wisseling in Zimbabwe ook daar als voorbeeld gezien zal worden.

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/24 ... n-blanken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Het zwarte racisme

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Een allervriendelijkste zwarte in Afrika die langs de toeristenroute aan de kant van de weg als komiek en zanger van het hedendaagse pop genre op vreedzame wijze aan de kost probeert te komen. Hij valt Alleen Allah daarmee lastig vanwege zijn gelijkenis met de Arabische profeet Mohammed. (door mij uit Cuba geïmporteerde video)

https://vid.me/KwUtq
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48990
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het zwarte racisme

Bericht door Pilgrim »

Hopeloos Nieuwjaar

Geplaatst op 7 januari 2018

Afbeelding

Het jaar 2018 begint eigenlijk helemaal niet zo goed. Voor de blanken is er namelijk weinig reden om voor te leven, aldus geniaal links. Onder de vele aanwijzingen bevindt zich bijvoorbeeld een universiteitskrant, waarin ene Rudy Martinus schrijft dat het DNA van blanken een gruwel is, en dus dienen wij afgemaakt te worden. Tevens is de advocaat van Black Lives Matter het eens met de oproep om blanken te boycotten en geen producten meer in hun winkels te kopen (gelukkig; zo worden de spullen ook niet gejat). En dan is er de Toronto Black Lives Matter, die publiekelijk heeft verklaard dat wij blanken halfapen zijn, en dus inferieur (duidelijk ter compensatie van hun eigen uiterlijk en IQ van 60). Oh, wat hebben wij toch weinig om voor te leven.

Door: “Landerdoek”

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/07 ... nieuwjaar/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48990
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het zwarte racisme

Bericht door Pilgrim »

Ter leering ende vermaeck...

Afbeelding

EN ALS JE ZWART BENT, MAG JE DAT ZEGGEN

En nu wordt er nog iets duidelijk. De NPO e.a. zeggen dat je niet meer over ‘blanken’ mag praten, maar dat wij, autochtone Nederlanders, nu witte mensen zijn. Dat is als hulpmiddel voor zwarten die hun werk willen doen. Anders zouden nog de verkeerden vermoord kunnen worden.


Door: M.A.L. Sion
[email protected] – De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48990
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het zwarte racisme

Bericht door Pilgrim »

Zuid-Afrika: Socialisme en zwart racisme in het zogenaamde land van de hoop

Geplaatst op 11 februari 2018

Afbeelding

De voormalige Apartheidsstaat Zuid-Afrika, die door Nelson Mandela in een rechtvaardig systeem werd veranderd, wordt door de “kwaliteitsmedia” graag voorgesteld als succesvol multicultureel model. In een actuele ARD-film wordt Zuid-Afrika zelfs als doel van “internationaal ingestelde” Duitse vluchtelingen voorgesteld, die willen ontsnappen uit het toekomstige AfD-front nationale Europa.

Hoe ziet het eruit zonder de politiek-correcte berichtgeving in het moderne Zuid-Afrika? Per slot van rekening woont Steinhöfel daar. En veel westerlingen gaan er naartoe op vakantie. Maar onlangs vond er een meute-overval vanwege zogenaamde “racistische” reclame van H&M plaats. En ook de reportage over de moord op blanke boeren raakte veel mensen.

Een interview met Niels Dettenbach, die meerdere maanden in het land verbleef en daar vrienden heeft:

Niels, jij kent Zuid-Afrika goed. Hoe vaak was je daar?

Ik heb er meerdere malen maandenlang gewoond en ik heb er nog familieleden en vrienden – in totaal was ik er een jaar (sinds Mandela). Echter meestal in Kaapstad, waar het ANC (een uitzondering in het land) lange tijd geen absolute meerderheid had en de oppositie, de “Democratische Alliantie”, Kaapstad bestuurde, terwijl er aan de Kaap relatief lang een veeleer “blanke”, gematigde half-blanke gouverneur aan het bewind was en er daarom iets andere toestanden heersten dan vermoedelijk in grote delen van de rest van het land.

Bestaat er zwart racisme tegen blanken?

Ik ken daar persoonlijk veel zwarten met wie ik goed kon opschieten. Juist de ouderen en diegenen die in ieder geval nog als kind het einde van de Apartheid hebben meegemaakt, waren of zijn (in ieder geval aan de Kaap) grotendeel relatief verzoend met de blanken en andere etniciteiten (kleurlingen).

Desondanks bestaat er een relatief sterk racisme tussen zwarten en kleurlingen en tussen meerdere van de grote zwarte etniciteiten, die elkaar deels regelrecht bestrijden.

Het nieuw om zich heen grijpende antiblank racisme werd door nieuwe generaties aangewakkerd, die Mandela en de tijd daarvoor zelf nooit hebben meegemaakt.

De islamitische maffia heeft de stad met zijn georganiseerde criminaliteit inmiddels meer dan tien jaar geleden sterk beïnvloed en ook de verbreide angst voor islamitisch terrorisme was merkbaar.

Ik heb destijds zelf nog de ruïnes van de gebombardeerde “Planet Hollywood” gezien en met kerst vond er een bomaanslag op een restaurant in een aangrenzende straat plaats. Daarop heeft de stad besloten door te pakken en heeft met een extra opgerichte speciale eenheid “opruiming gehouden” – daarna was het rustig.

Wat is er dan racistisch in het land? En waarom?

De Zuid-Afrikaanse wetgeving van de ANC-regering is intens racistisch tegen blanken en “elke zwarte of gekleurde nietsnut of crimineel hoeft alleen maar het woord “racisme” te blèren om juridisch succes te hebben tegen een blanke of de staatsmacht aan zijn kant te krijgen. Daarop rijden hele groepen mee.”

De socialisten van het ANC voeren in Zuid-Afrika op dit moment een voortdurende mediacampagne tegen blanken als “racisten” en stoken zwarte meutes tegen de blanken op om zo hun politieke macht te redden. Want de om zich heen grijpende corruptie van het ANC-regime, zoals het vreselijke verval van de staatsvaluta Rand door het wanbeheer van de staat, is inmiddels zelfs veel zwarten teveel. Die gaan zelfs al maandenlang de straat op tegen het regime, zodat het ANC volgens eigen peilingen de meerderheid in het hele land dreigt kwijt te raken – en dat, hoewel de beide grote (net zo corrupte) vakbonden in het land achter haar staan. Enkele jaren geleden hebben de vakbonden elkaar nog bloedig bevochten om de tig miljoenen Rand aan jaarlijkse lidmaatschapscontributie.

De ANC-functionarissen zullen waarschijnlijk eerder een burgeroorlog willen laten aanwakkeren en sudderen dan zich uit de macht en baantjes te laten zetten.

En dankzij de ANC-vriendelijke staatsmedia zijn veel zwarten tot op de dag van vandaag zo naïef om zich bij de neus te laten nemen door diegenen die hen paaien met hun geweldige beloftes en ideeën over herverdeling. Bijzonder kwalijk is echter de brede ondersteuning van de zwarte staatsracisten door westerse linksen, organisaties en regimes, ja, zelfs op de staatsuniversiteiten daar wordt het nieuwe racisme tegen blanken inclusief marxisme gepropageerd en met behulp van Europese universiteiten en hun uitwisselingsprogramma´s nog regelrecht bevorderd.

Hoe zit het met de jonge zwarten in het land? Wat zeggen die?

De nu meestal net 20 jaar oude zwarte studenten willen (of “moeten”) zich voor de “Apartheid” op “de blanken wreken”, hoewel ze die tijd zelf persoonlijk nooit hebben meegemaakt en hun ouders meestal al door Mandela – de enige in beginsel verstandige in de socialistische vereniging – in ieder geval gedeeltelijk met de blanken werden verzoend.

De naïeve blanken, die het ANC en de socialisten heel lang in hun kont kropen, mogen nu hopen pas als laatste onteigend te worden.

De situatie zou kunnen uitdraaien op de toestanden in het naburige Zimbabwe, waar door de socialisten een regelrechte genocide werd bedreven op blanke boeren en hun gezinnen. Intussen zijn er zelfs al eerste waarschuwingen van internationale organisaties voor een dreigende genocide in Zuid-Afrika.

Bestaan er dan geen andere stromingen binnen het ANC?

Het ANC “kan” alleen maar het racismespoor. Ze heeft nooit iets anders gekund of gedaan en “antiracisme” is altijd de lijm geweest die de beweging bijeenhield en is ook al lang de smoes voor alle prutswerk in het land – zelfs tussen steeds meer zwarten onderling.

Dat zwarten in Afrika onder elkaar de grootste racisten waren en zijn, blijft uiteraard overal ongenoemd.

De mensen echter waren al lang verder dan het regime en zijn kostgangers. Net zoals hier in het land explodeerde het aantal bij of door de staat aangestelde mensen – bijna allemaal “niet-blanken”, omdat die immers (geheel officieel volgens de wet) altijd voorrang hebben op de arbeidsmarkt en subsidies van de staat krijgen (de “moderne” vorm van de “gelijkberechtiging”).

Wat vindt u van de komende film bij de ARD, waarin Duitsers naar Zuid-Afrika vluchten?

In Duitsland dromen de rode journalisten van een florerend, socialistisch Zuid-Afrika, dat door “antiracisme” en socialisme “rijk” en “economisch succesvol” wordt wat zodoende tot welvaart leidt. Zoveel domheid op deze aardbol…

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: A.R. Göhring

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/11 ... n-de-hoop/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie