De Islamisering van Zweden.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21281
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door King George »

Zweedse gemeente koopt boerkini’s voor kleine meisjes: ‘Dan kunnen ze ook meedoen aan zwemlessen!’

Afbeelding
Foto: Een klein kind in een boerkini. Arm schaap. Bron: bajurenangmuslimahpd / Instagram.

Door Tim Engelbart 26 augustus 2017

De lokale Zweedse overheid in Hässleholm is begonnen met het kopen van boerkini’s voor schoolgaande meisjes. Dat vindt de gemeente wel fijn, want dan kunnen ze ook zwemmen.

In het plaatsje Hässleholm in Zweden zijn ze volkomen gek geworden: de gemeente koopt daar namelijk boerkini’s voor schoolgaande meisjes, zodat ze ook vrolijk kunnen zwemmen in het plaatselijke zwembad. En dat is wel zo prettig in het kader van de zwemles, natuurlijk.

Hold up. Daar gaan natuurlijk meerdere dingen mis: eerste punt is natuurlijk dat het aanschaffen van kleding, waaronder zwemkleding, iets is wat ouders dienen te doen, en dus niet de overheid. Maar belangrijker: áls je dan al overschakelt op het aanschaffen van zwemkleding, koop dan in ieder geval geen vrouwenhatende zwemtenten die de kleine meisjes bijkans tot de bodem van het zwembad laten zinken.

Zwembadmanager Henrik Samevik vond het zelf wel een goed idee:
  • “We haddden problemen met de waterkwaliteit, dus hebben we de school gevraagd om scholieren die in onze baden zwemmen een badpak, zwemshort of boerkini moeten dragen. Veel mensen badderden met sjaals en kleren, en toen kwamen er dertig miljoen bactiëren in het water van het zweet, make-up, uiterwerpselen en al het andere dat door het waater gedragen wordt”
Aldus Samevik. De gemeentelijke onderdirecteur Rolf Bengtsson waste z’n handen in onschuld en verklaarde: “Er is geen verbod in Zweden op het dragen van een hoofddoek of bedekkende kleding. We kunnen niet op scholen zeggen dat je het niet mag dragen.”

Mooi man, al dat gedweep met het feit dat boerkini’s technisch niet verboden zijn, maar intussen staat de Zweedse overheid het wél toe dat alwéér een generatie opgroeit onder de knoet van de onderdrukkende en radicale islam, die vrouwen probeert voor te schrijven dat ze alleen als Michelin-mannetjes over straat mogen.

De in Irak geboren mensenrechtenactivist Sara Mohammed moet dan ook een beetje kotsen van de boerkini-aanschaf in Hässleholm, en zegt dat deze zwemkleding linksom of rechtsom gewoon een symbool van vrouwenonderdrukking is.

>> Bekiijk tweet <<

Ja, en daar sta je dan als Zweedse overheid. Met al je zogenaamde mooie linkse idealen over vrijheid en blijheid, terwijl je tegelijkertijd doodleuk de meest onderdrukkende Taliban-badpakken voor je eigen piepjonge inwoonstertjes aanschaft. Om je kapot voor te schamen.


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

King George schreef:Zweedse gemeente koopt boerkini’s voor kleine meisjes: ‘Dan kunnen ze ook meedoen aan zwemlessen!’
Sorry! Ik kan het allemaal niet meer zo volgen . . .

Kennen ze in Zweden dan geen verplichte Inburgeringscursus?

Zweden is sinds 1995 lid van de EU. Al 22 jaren ! Waarom? Om te helpen Europa naar de godverdommenis te helpen? JA! Zonder meer. Frau Merkel gooide daar nog een schepje bovenop. Al het islamitische roet in het Europese eten heeft zij eigenhandig verwijderd. Vandaar het marxistische eelt op haar handen. Hoe verzin je het in godsnaam om in zee te gaan met moslims? En dat in de wetenschap dat de meeste niet eens zwemmen kunnen. Laat staan dat de erfgenamen van de mislukte mensensoort in staat zijn in het diepe van onze kennisbeschaving rondjes te draaien met hun vingers omhoog die richting Allah moeten wijzen. Roep daarbij gerust Allahu akbar. De kans is dan groot dat je wordt neergeschoten. Een geruststellende gedachte in onze openbare zwemgelegenheden.

Thierry Baudet en Paul Cliteur hebben gelijk met hun statement van afgelopen zaterdag in de Volkskrant. Thierry Baudet noemde de Europese Unie 'een cultuurmarxistisch project dat tot doel heeft de vernietiging van de Europese beschaving'. Mogelijk dat Thierry - wie weet - een vaste bezoeker is van FFI.
De geestverwant van Thierry Baudet, Paul Cliteur, schreef een column op de website van TPO: 'Cultureeel marxisten hebben geen rust voordat u bent onderworpen'. Op Twitter werd door menigeen instemmend gereageerd: cultuurmarxisme, ja, dat is precies het probleem waarmee we kampen. Twitteren gaat volgens mij veel makkelijker dan je commentaar geven op FFI. Misschien moet dar iets aan gedaan worden.
Na het lezen van het artikel begreep ik waar Ozes al zijn wijsheid vandaan haalde. Uit de publicaties in de VS. Waarvoor hoe dan ook alsnog mijn dank.
'De Frankfurter Schule wilde de traditionele cultuur van de verenigde staten vernietigen. Om dat te bereiken bekritiseerde ze elke traditionele institutie, te beginnen bij het gezin', schreef de conservatieve denker Wiliam S. Lind bijna vijftig jaar later. volgens Lind hadden de Duitse filosofen ook grote invloed in Hollywood, van waaruit ze het Amerikaanse publiek bewerkten met geniepige freudiaanse manipulaties. 'Als cultuurmarxisten homoseksualiteit willen 'normaliseren', houden ze geen filosofisch betoog. Ze brengen gewoon tv-show na tv-show waarin de enige moraal overkomende blanke man een homo is', schreef hij. Zo nam het cultuurmarxisme bij Lind de vorm aan van een complot tegen Amerika, gedragen door buitenlandse denkers die, zoals hij ooit fijntjes opmerkte, 'tot de laatste man Joods zijn'.

De ideeën van de Frankfurter Schule werden populair aan de Amerikaanse universiteiten, net zoals die van de Franse structuralisten en postmodernisten iets later. ze vonden weerklank bij vrouwen, homo's, etnische minderheden en iedereen die zich wilde bevrijden van een cultuur die werd gedomineerd door blanke, westerse heteroseksuele mannen.

'Het beleid van de afgelopen decennia - de massale immigratie, de euromunt, de kaalslag in het onderwijs, het multiculturalisme, de schaamte voor onze eigen geschiedenis en de culturele zelfhaat: het valt direct op dit beslissende moment terug te voeren.'

De Summer Academy leidt een nieuwe generatie op, die klaarstaat om al deze fouten te herstellen, zo kondigt Forum voor Democratie aan.
En laten we vooral NOOIT vergeten dat Jesse Kadaver, behept met islamitisch Marokkaans bloed (!) de enige politicus in Nederland is die pleitte voor het binnenhalen van MEER vluchtelingen in Nederland. Begrijpelijk. Bijna alle zogenaamde vluchtelingen (mannen) zijn islamitische asiel parasieten die vrouw en kinderen hebben achtergelaten als tweederangs burgers in de heidense sfeer van 'Allah akbar'.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21281
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21281
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door King George »

Wel eens gehoord van dat de Islam geen wederkerigheid kent, maar onderwerping opeist? Beter is dat de Islam in de minderheid blijft en hoe kleiner, hoe beter!

De Islam als veroveringsideologie
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Pilgrim »

Nieuwe moslimpartij wil Zweden islamiseren

Geplaatst op 16 september 2017

Afbeelding

Het doel van de nieuw opgerichte moslimpartij “Jasin” in Zweden is net zo eenvoudig als logisch: de islamisering van Zweden. Het gezicht van Zweden is door de jarenlange, ongecontroleerde massa-immigratie door mensen uit het islamitisch gebied enorm veranderd. No-Go-Areas in o.a. Malmö en Stockholm, reusachtige toename van het aantal verkrachtingen en steeds weer opvlammende zware onlusten door migranten tegen de politie in de voorsteden: Zweden laat zien wat Duitsland [Nederland!?] in de nabije toekomst te wachten staat.

Einde aan de rood-groene regeringscoalitie

Door de enorme verandering van de maatschappelijke structuren, onder verantwoordelijkheid van een nog regerende linkse regering, is in Zweden inmiddels ook de politieke constructie veranderd. Op grond van het constant stijgende islamitische bevolkingsaandeel was het ook in Zweden nog slechts een kwestie van tijd totdat zuiver islamitische partijen een gooi doen naar de zo vaak geprezen “politieke deelname”.

Op 9 september 2018 vinden er in Zweden nieuwe parlementsverkiezingen plaats. Peilingen voorspellen – met enorme verliezen – een einde van de huidige rood-groene regeringscoalitie. Op dit moment is de Sverigedemokraterna (SD) – politiek georiënteerd zoals de AfD – favoriet, die strijd zou kunnen leveren met de Socialdemokraterna (S) om de grootste fractie. De Miljöpartiet (MP) – de Zweedse Groenen – zouden wel eens in de politieke onbeduidendheid kunnen verdwijnen, maar desondanks wegens het ontbreken van een verkiezingsdrempel in het Zweedse parlement vertegenwoordigd kunnen zijn.

Zweden zou islamitisch moeten worden
Tot nu toe hebben zich negen partijen aangemeld voor de parlementsverkiezingen. Ook “Jasin” – aldus de naam van de eerste Zweedse moslimpartij. Het duidelijk gedefinieerde doel van de politieke vertegenwoordiging van de islamitische Zweden: Zweden zou islamitisch moeten worden. Dat staat in de documenten die de partij bij de aanmelding voor de parlementsverkiezingen in september 2018 heeft ingediend. Men zou alle islamitische mannen en vrouwen onder één politiek dak willen verenigen, aldus de islamitische vertegenwoordiging van de aaneensluiting van meerdere islamitische verenigingen volgens het nieuwsblad “NyaTider”. En de partij zou zich vanzelfsprekend aan democratische principes houden en zou – net zoals haar religie zelf – vredelievend zijn.

Volgens de “FreieWelt” staat de toelating tot de verkiezingen op “wankele benen”. Het Zweedse partijrecht zou voorschrijven dat een partij zich in haar werk niet uitsluitend op de belangenvertegenwoordiging van één ras, één volksgroep of een religielidmaatschap zou mogen richten. Maar precies dat wil “Jasin”: “Alle macht aan de moslims!”

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/09/16 ... lamiseren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Pilgrim »

Stockholm: Immigranten kiezen voor hun kinderen bewust scholen zonder “Zweedse waarden”

Geplaatst op 20 september 2017

Afbeelding
Kenmerkend plaatje uit Rinkeby. Praktisch alle vrouwen zijn daar zo gekleed.

Rinkeby is een stadsdeel van Stockholm, waarin de Europese bevolking de afgelopen decennia grotendeels werd omgeruild voor een Arabisch-Afrikaanse. Deze toestand valt iedere bezoeker onmiddellijk op. De schrijver van dit artikel heeft in de zomer van 2017 zelf een bezoek gebracht aan Rinkeby en daar praktisch uitsluitend Afrikanen en Arabieren aangetroffen. De Afrikanen leken vooral Somaliërs te zijn. Slechts drie personen zouden, gezien hun uiterlijk, Europeanen hebben kunnen zijn.

Percentage buitenlanders is 91%, 74% van alle inwoners uit Afrika of Azië

De statistiek bevestigt deze indruk: in 2016 woonden er bijna 16.000 mensen in Rinkeby. Van hen werd 61% in het buitenland geboren. Nog eens 30% was weliswaar in Zweden ter wereld gekomen, maar hadden een vader en moeder van buitenlandse komaf. Het aandeel buitenladers bedroeg zodoende 91%. Het merendeel van de bewoners was uit Afrika afkomstig (42%), daarna kwamen de Aziaten met 32%.

De islamitische dominantie is onmiskenbaar in Rinkeby. Praktisch alle vrouwen zijn volledig versluierd. Meestal is het gezicht te zien, je komt echter ook vrouwen in boerka tegen. Mannen dragen vaak een soort nachthemd.

Kinderen moeten niet in aanraking komen met “Zweedse waarden”
Veel bewoners willen ongestoord vasthouden aan hun islamitische cultuur. Ook de kinderen moeten trouw blijven aan de eigen cultuur en zich bijvoorbeeld niet aan de Zweden aanpassen. Daarom wordt het doorgeven van “Zweedse waarden” op scholen van de hand gewezen. Dit kwam aan het licht tijdens een discussie in september 2017 in Stockholm. Het ging om problemen zoals gedwongen huwelijk en “eer-onderdrukking”, een woord, dat blijkbaar in Zweden werd gecreëerd. “Eer-onderdrukking” is in Zweden kennelijk een groot probleem. De regering is van plan om in 2018 programma´s tegen de “eer-onderdrukking” met 100 miljoen Zweedse Kronen (meer dan € 10 miljoen) te subsidiëren.

Aan de discussie nam ook een voormalig directrice van een school in Rinkeby deel. Zij vertelde dat de “eer-onderdrukking” zou toenemen. Het signaal daarvoor zou zijn dat meisjes al een hidjab zouden moeten dragen voordat ze naar school gaan. Verder zei ze:

“Ik had veel ouders die rechtstreeks bij me kwamen en zeiden dat zij deze school niet zouden kiezen, omdat ze niet in de waarden zouden geloven die zij Zweedse waarden noemen.”

Rinkeby is een broeinest van buitenlander-criminaliteit
In Rinkeby bestaan behalve de “eer-onderdrukking” nog veel meer problemen. Steeds opnieuw komt het tot zwaar geweld en onlusten. Enkele van de typisch criminele activiteiten zijn het bekogelen van de politie met stenen en auto´s in brand steken. Een politieagent sprak in februari van “iedere week ernstige aanvallen op politieagenten”. Het zou de criminelen niet bevallen dat de politie hun zaken met wapens en drugs zouden verstoren. Hij zou al veel bewoners van Rinkeby hebben zien sterven aan drugs en geweld.

De laatste grotere onlusten vonden plaats in februari 2017, toen meerdere auto´s in brand en winkels geplunderd werden (zie hier). Politieagenten werden zoals gewoonlijk met stenen bekogeld. Eén politieagente vuurde zijn pistool af, maar trof geen doel.

Australisch televisieteam werd aangevallen – politie weigerde het te beschermen om niet te provoceren
Het was ook in Rinkeby, waar begin maart 2016 een Australisch televisieteam werd aangevallen. (bekijk hier de video). Het team werd direct voor het eerst aangevallen nadat het uit de auto was gestapt. Daarop werd de politie geroepen. Deze weigerde echter om het camerateam naar het centrum van Rinkeby te begeleiden om de bewoners niet te provoceren. Daar werd het camerateam later lichamelijk aangevallen.

Bron: www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/09/20 ... e-waarden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77320
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Ariel »

Hej Framling! (Hello Stranger!) are you enjoying yourself ?We love you you know...

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Pilgrim »

Zweden: islamitische “eermoorden” maken 10% van de misdrijven met dodelijke afloop uit

Geplaatst op 22 september 2017

Afbeelding

Zweden, het land in Europa dat het dichtst bij de islamitische afgrond staat, doet de rest van Europa inmiddels iedere dag opschrikken met een waarschuwingssignaal. Alleen jammer dat de andere naties van Europa hier doof voor zijn.

Zo is het voor aandachtige waarnemers van de islamisering waarschijnlijk niet verrassend dat in Zweden één op de tien moorden een islamitisch gemotiveerde “eermoord” was.

Het “grijze” getal zou wel eens wezenlijk hoger kunnen liggen, omdat veel slachtoffers van “eermoorden” tot zelfmoord worden gedreven, zodat ze niet voorkomen in de criminaliteitsstatistiek. Over het algemeen wordt er geen officiële lijst bijgehouden van islamitische “eermoorden”, omdat deze het linkse wereldbeeld vermoedelijk zou vernietigen. Een Zweedse politieagent nam de moeite om een gefundeerd onderzoek te doen, waaruit bleek dat van de 105 gepleegde moorden in het jaar 2016 er 10 op “eermoord” duiden.

Bron: http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/09/22 ... floop-uit/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Pilgrim »

Zo ziet culturele verrijking eruit...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Mahalingam »

Die verrijking toch. Hier wat cijfers over hoe fijn het leven voor vrouwen erdoor is geworden.
Fewer rape investigations are being solved in Sweden, new stats suggest
Brå's preliminary figures for the first six months of 2017 show that only eight percent of rapes investigated by police this year have been solved (mening 302 have been solved), down from 12 percent at the same stage a year before, when 354 were solved.

Police say they want to do more, but complain that limited resources are hampering their cause. According to Brå's researcher on sex crimes, there are also a number of other factors that can influence the change.

"Eight percent is quite low, but it's also worth remembering that these crimes are generally difficult to investigate. Even if police could do more to investigate these crimes in a better way, that would perhaps mean a difference of a few percent, and doing everything in the book wouldn't necessarily mean some kind of extreme change," Johanna Olseryd told The Local.

"In general it's a type of crime where the clearance rate is quite low and it can vary year by year and be up and down. It's also not unusual for there to be larger cases which include many individual crimes for example. So if a final decision is reached on that kind of case, it can impact the rate of crimes being solved by several percent," she added.[...]
Another factor that could contribute is that the number of rapes that have been processed so far in Sweden this year is up to 4,004 from a lower 3,047 during the first half of 2016, meaning the police simply have more work to do.
Voordat de lezer zich zou afvragen waar die toename van het aantal gevallen aan toe te schrijven is, komt dit:
In Sweden each case of sexual violence is recorded as a separate instance, so for example if someone tells the police that they were raped by a partner several times, each of those instances would be recorded as an individual potential crime.
https://www.thelocal.se/20170922/fewer- ... ts-suggest
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77320
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Ariel »

Weten jullie het nog? 36-jarige asielzoeker uit Eritrea bekent IKEA-moorden Zweden.
Afbeelding
De man zou het land uit worden gezet, dat vond hij niet leuk, dus daarom stak hij een 55-jarige vrouw en haar 27-jairge zoon dood.

Welnu. De knaap uit Eritrea krijgt praatjes. Hij eist verlof en hij wil naar McDonald’s en boodschappen doen.
De Eritrese zogenaamde “IKEAmoordenaar”, Abraham Ukbagabir, die in de zomer van 2015 de 55-jarige Carola Herlin en haar 28-jarige zoon Emil in IKEA in Vasteras doodstak, eist nu toestemming voor verlof van zijn levenslange gevangenisstraf. Hij wil eten bij McDonalds en winkelen.

Op 10 augustus 2015 liep Ukbagabir de IKEA in waar hij een keukenmes vond op de afdeling keukenbenodigdheden, en stak vervolgens een 55-jarige vrouw en haar 28-jarige zoon in een willekeurige aanval met het mes dood, en probeerde daarna zelfmoord te plegen. Het evenement vond plaats een paar uur nadat de Zweedse Migratiedienst de Eritrees had medegedeeld dat zijn asielaanvraag was afgewezen, later bekende hij tijdens het proces dat de aanval uit wraak was voor deze beslissing.

Ukbagabir steelt een mes van Ikea om zijn slachtoffers dood te steken.
Het idee was dat de moord zo veel mogelijk aandacht zou krijgen, dus hij koos voor blanke slachtoffers.

“Ze zagen er Zweeds uit,” zei hij.

Ondanks zijn bekentenis van de misdaad beweerde de asielzoeker dat het nooit zijn bedoeling was geweest om het tweetal doden. Nadat hij door de rechtbank schuldig was bevonden werd hij naar de gevangenis gestuurd, waar hij door medegevangenen werd mishandeld en geslagen. Ukbagabir werd naar verschillende gevangenissen verhuisd wegens de voortdurende bedreigingen van zijn veiligheid.

Maar nu eist hij vanuit zijn cel in de gevangenis Hall in Södertälje verlof. In zijn verzoekschrift schrijft hij dat hij naar McDonald’s wil gaan, als alternatief Burger King, en dan naar een café, evenals een bezoek aan een sportwinkel, elektronica winkel en een supermarkt.

Men heeft echter nee gezegd. De Zweedse Dienst Justitiële Inrichtingen heeft zijn beslissing gebaseerd op een aantal factoren, waaronder de ernstige, gruwelijke aard van de misdaad die Ukbagabir heeft gepleegd.

Op een gegeven moment eiste Ukbagabir, door de bedreigingen en mishandelingen, dat die de rest van gevangenisstraf in zijn geboorteland Eritrea zou uitzitten, het verzoek is door een Zweedse rechter afgewezen. Zodra hij zijn straf heeft uitgezeten wordt Ukbagabir naar Eritrea gedeporteerd, zonder mogelijkheid om naar Zweden terug te keren.

Eerder dit jaar heeft de 37-jarige asielzoeker het nieuws in Zweden gehaald omdat hij beroep had gedaan op een schadevergoeding, wegens een aantal beledigende sociale media-berichten over hem op Facebook.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding

Hier in Vivalla , Örebro stond een moskee. Een van de velen in die wijk. Het is voor soeni's en vloog vannacht in brand. De politie kwam met "Zo een gebouw vliegt niet zomaar in de brand." en gaat uit van brandstichting. Maar door wie en waarom?
Mosque gutted in suspicious fire: Örebro, Sweden
Firefighters were called to the mosque in the Vivalla area of Örebro shortly after 2am on Tuesday. Five hours later they were still battling the flames, which threatened to consume large parts of the building.

"The situation right now is that parts of the building are still burning and we are hopeful that we will be able to save other parts of the building," fire and rescue officer Ulf Jacobsen told the TT newswire at 6.30am.
[...]
At a press conference just before lunchtime on Tuesday police confirmed that one person had been arrested suspected of arson, and noted they "see no political or religious motive for the crime".
https://www.thelocal.se/20170926/mosque ... bro-sweden

Wat voor motief blijft er over als het niet religieus is en ook niet politiek?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77320
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef: At a press conference just before lunchtime on Tuesday police confirmed that one person had been arrested suspected of arson, and noted they "see no political or religious motive for the crime".

Wat voor motief blijft er over als het niet religieus is en ook niet politiek?
Het is een beetje flauw als ik een laag suikerspiegel van de dader vermoed. Dat doe ik dus niet. Ik ga uit van een verwarde man.
Uiteraard is deze verwarde man geen zuivere Zweed. Die kunnen namelijk niet verward zijn, omdat de Zweden racisten zijn.

Allemaal. icon_thumbdown.gif
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6783
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Ali Yas »

Mahalingam schreef:De politie kwam met "Zo een gebouw vliegt niet zomaar in de brand."
"The situation right now is that parts of the building are still burning
Blijkbaar bevat het gebouw (of het interieur) voldoende materiaal voor vele uren brand. Dus de politie moet niet kletsen: er kunnen honderd oorzaken zijn.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding

Hier zien we koning Carl 16 met een alreeds gehoofddoekt kindje en een beroepsmoslim.
Op de achtergrond zien we een puinhoop. De koning kwam zelf kijken hoe weinig er van een moskee is overgebleven en wenste de Mohammedanen van die club veel sterkte toe. Of hij ook geld gegeven heeft is niet bekend.
King of Sweden visits burned-down mosque in Örebro
The King was in Örebro on Wednesday, for a previously scheduled visit to the university to attend a lecture about microplastics, and paid a visit to the mosque afterwards on his own request.

"It is an honour to us that the King was able to give us some of his time, because he was in Örebro. And that he was able to share this grief with us and see what has happened," Örebro Mosque deputy CEO Hassan Mountagui told broadcaster SVT.

"The King seemed quite kind," Jasmine, the daughter of the mosque's CEO Jamal Lamhamdi, told Expressen. She had brought flowers to give to the King.
En de Staatskerk? Die heeft condoleances afgegeven aan de Moslims. Dat gebeurt over en weer. Of niet soms?.
The Swedish Church has also expressed its condolences. On Tuesday some of its representatives visited the scene of the fire to offer coffee and words of comfort to mosque-goers.

"I want to be there and show our support. If there is anything the Swedish Church can do to help we want to," local priest Graham Jarvis told the Nerikes Allehanda newspaper.
https://www.thelocal.se/20170927/king-h ... e-in-rebro
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77320
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef: En de Staatskerk? Die heeft condoleances afgegeven aan de Moslims. Dat gebeurt over en weer. Of niet soms?.
En om het helemaal af te maken moeten nu alle Christenen in Europa een ketting om alle mosketen vormen.

Afbeelding

Ik ben benieuwd waar de brand ontstaan is. Zijn ze daar in die moskeet misschien vergeten om een frituurpan van het gas te halen?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Mahalingam »

Een verwarde Moslim die dacht de aldaar aanwezige djinns te verjagen met rook en vuur?

Wiki:
Een djinn (Arabisch: جن) is een bovennatuurlijk onzichtbaar wezen, dat volgens sommige islamitische geleerden bezit kan nemen van mensen en ze van hun vrije wil kan ontdoen. Samen met mensen en engelen zijn djinns volgens de Koran de drie levensvormen met een bewustzijn gemaakt door Allah.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6783
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Ali Yas »

Ariel schreef:En om het helemaal af te maken moeten nu alle Christenen in Europa een ketting om alle mosketen vormen.
Een sprinklerinstallatie binnen lijkt me effectiever. Het onheil kwam niet van buiten.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Pilgrim »

Volgende boekschandaal in Zweden: Sharia dient genormaliseerd te worden

Geplaatst op 30 september 2017

Afbeelding

Zweden, het land dat waarschijnlijk als eerste zijn ondergang in de islam zal vinden, heeft een nieuwe stap in deze richting achter zich. Zoals het Brits-Amerikaanse mediaplatform “InfoWars” onthulde, verschenen er onlangs enkele kinderboeken met een problematische inhoud.

Het eerste boek waarover bericht wordt, draagt de titel “Farfar har fyra fruar”, wat in het Nederlands zoveel betekent als “Opa heeft vier vrouwen”. In dit boek gaat het om een meisje genaamd “Asli”, een Somalische, die in Zweden is geboren. Het kent zijn oorspronkelijke thuisland niet. “Asli was nog nooit in Somalië, maar nu gaat ze er eindelijk naartoe om haar opa en alle vier oma´s te leren kennen. Met zulke boeken dient de wet van de sharia, volgens welke de mannen polygaam mogen leven, gevestigd en genormaliseerd te worden.

Een ander boek met de titel “Mormor är inget spöke”, wat in het Nederlands “Oma is geen spook” betekent, dient de boerka te normaliseren. Op de voorkant is een vrouw in boerka te zien dat een klein meisje aan de hand heeft.

Bron: http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/09/30 ... te-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Pilgrim »

“Integratieproject” van illegale immigranten: Zweden moeten Perzisch en Dari leren

Geplaatst op 2 oktober 2017

Afbeelding

Zweden lijdt onder een groot aantal illegaal geïmmigreerde Afghanen, net zoals Duitsland en Oostenrijk. Het bijzondere aan Zweden is echter dat de Afghanen daar professioneel georganiseerd zijn en doelgericht aan de invoering van hun belangen werken.

Al maandenlang organiseren ze in Stockholm demonstraties en bezettingen van openbare pleinen. Hun belangrijkste eis is een einde te maken aan de uitzettingen naar Afghanistan. Op 9 augustus bezetten ze het plein Medborgarplatsen en bleven daar drie weken. Tijdens de bezetting werd een politieagent door een Afgaan neergestoken. De politieagent overleefde. Op 1 september trokken de bezetters naar het plein Norra Bantorget, waar ze sindsdien kamperen.

De demonstraties en bezettingen worden door de organisatie “Ung i Sverige” (Jong in Zweden) aangevoerd, die optreedt als vertegenwoordigster van de illegale Afghanen. Een links-extreme deelname is duidelijk. Bij de demonstraties wordt “Mo Border, No Nation” geroepen, een van de manifestaties vond plaats in een ruimte genaamd “Café Marx”.

Het verzet van de Zweden tegen dit gedoe is gering. Enkele honderden burgers kwamen op 19 augustus voor een tegendemonstratie bij elkaar op de Medborgarplatsen, zwaaiden met Zweedse vlaggen en riepen o.a. “Eruit met het tuig!”.

Plein-bezetters bieden “integratieproject” aan – voor Zweden
Het zelfbewustzijn – beter gezegd de brutaliteit – van de Afghanen uit zich niet alleen in demonstraties tegen hun gastland. Op 27 september voerde “Ung i Sverige” een “integratieproject” uit. Daarbij ging het echter niet om de integratie van de Afghanen in de Zweedse samenleving. De inhoud van het project waren cursussen Perzisch en Dari (een Oost-Perzische taal die vooral in Afghanistan wordt gesproken) voor Zweden. De Zweden werden opgeroepen de talen van de immigranten te leren om zich in de “nieuwe samenleving” te integreren.

In de omschrijving van het “integratieproject” staat letterlijk op Facebook:

Welkom bij het leren van Perzisch en Dari, welkom in de nieuwe samenleving.

We organiseren een workshop Dari en Perzisch voor alle Zweden. We hebben jongeren die jullie helpen de taal te leren. Het is een eerste inleiding in de taal en belangrijk om in de nieuwe samenleving je weg te kunnen vinden. We strijden ervoor dat we Afghanen mogen blijven en deel van de samenleving worden, dus moeten de Zweden de verantwoording nemen om ook deel te worden van de nieuwe samenleving. Taal is geen hindernis om elkaar te begrijpen, maar een middel! We leren van elkaar en zien elkaar morgen. Een samenleving, waarin iedereen elkaar bijstaat en die we gezamenlijk organiseren. Welkom bij ons integratieproject – Perzisch/Dari voor Zweden!


Het “integratieproject” heeft inderdaad plaatsgevonden. Op de Facebook-pagina van “Ung i Sverige” was een video te zien. De manifestatie werd in de open lucht op het bezette plein Bantorget gehouden. Op Facebook hadden 90 personen hun deelname toegezegd. Dit aantal werd echter niet gehaald, zoals blijkt in de video. Grof geschat hebben er ruim 50 mensen aan deelgenomen, van wie meer dan de helft zelf Oriëntaalse immigranten waren. Een stuk of vijfentwintig namen deel, en wel bijna uitsluitend Zweedse vrouwen.

Kritiek blijft buiten beschouwing
Op Facebook werden enkele kritische commentaren gepost. De uitspraken waren bijna altijd dezelfde: de Afghanen moeten zich aanpassen en Zweeds leren, niet omgekeerd. De organisatoren bleven desondanks bij hun oorspronkelijke formulering. Ze beantwoordden de kritiek ermee dat er in Zweden veel talen gesproken zouden worden, en zij zouden sowieso dagelijks Zweeds leren.

Illegale immigranten gedragen zich als bij een landverovering
Het aanmatigende optreden van de Afghanen-vereniging “Ung i Sverige” valt steeds opnieuw op en is bijna typerend voor deze organisatie. De aanvoerster van de Afghanen-protesten, Fatemeh Khavari, zei op 10 september dat ze tot doel zou hebben minister-president van Zweden te worden.

Op 30 september vond een demonstratie van de neonazistische “Noordelijke Verzetsbeweging” in Göteborg plaats. “Ung i Sverige” postte op Facebook een video van de tegendemonstratie met het commentaar: “Geen nazi´s in onze straten”.

Bron: www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/02 ... ari-leren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Pilgrim »

Zweden maakt kindhuwelijken voor immigranten rechtsgeldig

Geplaatst op 6 oktober 2017

Afbeelding

Zweden heeft kindhuwelijken voor pedofiele immigranten, die getrouwd willen blijven met hun minderjarige vrouwen, gelegaliseerd. Een maatregel die door velen wordt bekritiseerd als het bevorderen/steunen van pedofilie. De Zweedse regering heeft haar controversiële beslissing verdedigd door te zeggen dat de enorme instroom van immigranten uit polygame en ‘seksueel diverse’ culturen tot een gevoelige ‘humanitaire’ crisis heeft geleid. “Wij accepteren of vergoelijken kinderhuwelijken niet, maar de wet bepaalt ook dat individuele rechtszaken in elk geval apart moeten worden behandeld. Wij waren van mening dat de meisjes tijdens hun asielproces bij hun mannen zouden kunnen wonen”, aldus Ingrid Hermansson, voorzitter van de Sociale Commissie van Karlskrona.

Sputniknews.com meldt: Deze aanpak werd echter niet gedeeld door Camilla Brunsberg van de Conservatieve Partij, die met klem beweerde dat de koppels uit elkaar zouden moeten worden gehaald. Volgens Brunsberg zouden de meisjes in plaats daarvan in een woonhuis voor kinderen en jongeren moeten worden geplaatst, terwijl hun echtgenoten zouden moeten worden verwezen naar het asielverblijf van de Migratieraad. Brunsberg betoogde dat er geen alternatief was, aangezien alle andere oplossingen impliceerden dat Zweden op haar schreden terugkeerde met betrekking tot de aanvaarding van het kindhuwelijk. Brunsberg uitte ook twijfels of de minderjarige meisjes echt de waarheid zouden durven zeggen over hun situatie, wanneer ze door de Zweedse autoriteiten werden ondervraagd, waarmee zij suggereerde dat individuele evaluaties in werkelijkheid niet zwaar wogen.

Niettemin stelde Ingrid Hermansson dat individuele onderzoeken in de gevallen van minderjarige immigranten die getrouwd zijn, nog steeds zullen blijven plaatsvinden, althans totdat de Zweedse Vereniging van Gemeentelijke Autoriteiten en Regio’s (SKL) andere richtlijnen in deze zaak heeft bedacht. Momenteel lijkt de Zweedse wetgeving inzake kindhuwelijken van gemeente tot gemeente verschillend te worden toegepast. Eerder dit jaar heeft de administratieve rechtbank van Växjö geoordeeld dat een 14-jarig zwanger meisje bij de immigrantenfamilie van haar volwassen echtgenoot kon worden geplaatst, met als argument dat dit onderdeel van hun cultuur was. Opvallend was dat zowel het meisje als haar echtgenoot zeer kritisch waren over de Zweedse wet, die het trouwen met minderjarigen verbiedt. “Als je midden in een oorlogsgebied zit en voor je leven vlucht, denk je niet aan de geldende wetten in het land waar je naartoe gaat”, zei het meisje tegen het Zweedse dagblad Expressen.

Daaraan voorafgaand had de Migratieraad 132 getrouwde kinderen, waaronder 129 meisjes en 3 jongens, grotendeels uit Syrië, Irak en Afghanistan geïdentificeerd. De meesten waren 16 of 17 jaar, terwijl 14 van hen 15 jaar of jonger waren. Een deel van het probleem is dat noch de Migratieraad noch de Zweedse gemeenten enige ervaring hebben om getrouwde minderjarigen op te sporen. Daarom zijn er geen uitvoerige onderzoeken uitgevoerd.

In zijn huidige staat heeft de Zweedse huwelijkswet veel kritiek gekregen van onder meer de Zweedse top-advocate en campagnevoerder voor vrouwenrechten Elisabeth Massi Fritz, die deze praktijk “onacceptabel” noemde. Eerder hebben de Zweedse autoriteiten, met inbegrip van de minister van Justitie Morgan Johansson en de minister voor Kinderen Åsa Regnér, herhaaldelijk beloofd de wet inzake kindhuwelijken opnieuw te zullen bekijken.

Bron: http://yournewswire.com/sweden-child-marriages/

Door: Sean Adl-Tabatabai

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres” & “Henk V.”

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/06 ... htsgeldig/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6783
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:
Deze aanpak werd echter niet gedeeld door Camilla Brunsberg van de Conservatieve Partij, die met klem beweerde dat de koppels uit elkaar zouden moeten worden gehaald.
Die benadering lijkt me verkeerd. Het is veel simpeler: wie zich niet aan de wet hier wenst te houden, moet geen asiel krijgen. Die mannen die hun kindbruidje willen houden mogen zelf kiezen.

We kunnen niet hebben dat iemands afkomst bepaalt welke wetten voor hem gelden. Dat is nou net de essentie van de nondiscriminatiebeginsel dat de Zweede wet vast ook kent
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77320
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Ariel »

Ali Yas schreef: Die benadering lijkt me verkeerd. Het is veel simpeler: wie zich niet aan de wet hier wenst te houden, moet geen asiel krijgen. Die mannen die hun kindbruidje willen houden mogen zelf kiezen.

We kunnen niet hebben dat iemands afkomst bepaalt welke wetten voor hem gelden. Dat is nou net de essentie van de nondiscriminatiebeginsel dat de Zweede wet vast ook kent
Ik zou willen dat er veel mensen met jouw gezond verstand in regeringen zaten. Dan had Europa er nu anders uitgezien.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door Mahalingam »

En dan zijn er kindbruidjes die hun hele familie naar Zweden willen halen.
Maar gezinshereniging is niet meer zo makkelijk. De Zweden worden op hun vestje gespuug door de mensenrechters.
Council of Europe criticizes Swedish asylum laws
After a record high of 163,000 asylum seekers arriving in 2015, the Swedish government passed a temporary asylum law which placed limits on family reunifications and only granted temporary residence permits to persons who have been granted refugee status.

But Muižnieks said the emergency measures could present obstacles to integration, and warned that it was "particularly urgent" to update the regulations over family reunifications
En de overheid heeft ook bad-bed-brood verplichting voor iedereen die het land niet wil verlaten en illegaal is.
What's more, he said it was necessary for Swedish authorities to "ensure that rejected asylum seekers, who cannot be returned and are at risk of destitution, are treated in a manner that is both humane and human rights compliant so that their basic needs, including shelter, clothes and food, are met".
En over de vraag 'wie is kind' mag het kind zelf beslissen. Als die zegt dat die kind is dan dient dat aangenomen te worden.
Muižnieks said that authorities should always treat the best interests of the child as the top priority in all cases, and that in those cases where there were doubts over whether unaccompanied minors were really underage, they should be "given the benefit of the doubt".
https://www.thelocal.se/20171009/counci ... sylum-laws

Er zijn ongeveer 40.000 onbegeleide minderjarigen die allen hevig verlangen naar gezinshereniging (in Zweden wel te verstaan).
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21281
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De Islamisering van Zweden.

Bericht door King George »

Zweedse nationale politiechef: “Ik heb gefaald omdat er een hoge mate van wegkijken en onkunde is bij onze regeringsleiders”

Posted on oktober 8, 2017 door rommel in Artikelen // 1 Comment

Afbeelding
Foto: Nyheter Idag / svtplay.se

In de afgelopen twee jaar is het aantal ‘kwetsbare gebieden’ – politiek correct spraak voor islamitische migrantengetto’s – in Zweden gestegen. Dit ondanks het feit dat twee jaar geleden de Sociaal Democratische rijkspolitiechef had beloofd de controle terug te winnen in bepaalde getto’s. In een een nieuw interview met de Zweedse Radio Ekot erkent hij nu dat hij heeft gefaald en beschuldigt de ontwikkeling aan de onkunde van de regeringsleiders in het land.

Twee jaar geleden beloofde Dan Eliasson dat de politie onder zijn controle de zogenaamde kwetsbare gebieden in Zweden zou terugveroveren.

“Gedurende 2015 en 2016 zal de politie meerdere gebieden terugveroveren die door criminele bende’s worden gecontroleerd,” zei hij toen als hoofd van de politie.

Volgens Ekot was zijn uitspraak een “zeer concrete belofte”.

Maar Dan Eliasson heeft die belofte niet kunnen waarmaken. Het aantal gebieden is niet afgenomen, het is niet eens op hetzelfde niveau gebleven als toen, maar is integendeel gestegen.

Volgens een politierapport van juni 2017 zijn er 61 gebieden die door de politie als ‘kwetsbaar’ zijn geklasseerd, met in totaal 5000 criminele activiteiten van 200 netwerken. Van de 61 gebieden zijn er 23 geclassificeerd als bijzonder ‘kwetsbaar’, dat zijn er acht meer dan in het vorige rapport van 2015.

In een interview van gisteren erkent Dan Eliasson dat hij zijn belofte niet kon houden. hij is ook van mening dat het aantal kwetsbare gebieden is toegenomen omdat de regeringleiders van het land niet durven te realiseren hoe groot en ernstig het probleem is.

“Er is een hoge mate van wegkijken en onkunde, er is een heilig geloof dat dit niet op Zweden lijkt, dat het niet bij ons zelfbeeld past,” zegt hij tegen Ekot.

Tegelijkertijd is hij nog steeds optimistisch en gelooft dat nieuwe methoden en meer politieagenten de trend kunnen keren. Hij wijst erop dat de politie momenteel meer middelen naar de voorsteden verhuist en bewakingscamera’s in onzekere gebieden opstelt. Voorheen werd het probleem op nationaal niveau behandeld, maar nu wordt het bestreden door speciale mensen op lokaal niveau, legt hij uit. Daarnaast werkt de politie samen met andere autoriteiten, waaronder de arbeidsdienst en de sociale dienst in de kwetsbare gebieden.

Hij wil echter niet een nieuwe belofte doen wanneer het aantal gebieden is verminderd.

Bron: http://sverigesradio.se/sida/artikel.as ... el=6793607
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Plaats reactie