Onderdeel van Islamitische veroveringstaktiek: De eeuwige slachtofferrol

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19890
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Onderdeel van Islamitische veroveringstaktiek: De eeuwige slachtofferrol

Berichtdoor King George » Do Okt 19, 2017 10:27 am

Afbeelding

Fatima Elatik over kritiek: ‘Het is een Marokkanenjacht’

Voormalig PvdA-politicus Fatima Elatik (44) spreekt zich uit over de controverses die zich de afgelopen tijd rond haar persoon afspeelden. ‘Het is een heksenjacht, een Marokkanenjacht’.

Elatik laat zich interviewen door de Volkskrant en wijst vooral naar haar achtergrond als reden dat ze de afgelopen tijd veel in opspraak is gekomen.

‘Bij de hoofddoek erbij gesleept’

De Amsterdamse ambtenaar Sadiaa a T. – een vriendin van Elatik – kwam eerder onder vuur te liggen vanwege vermeende fraude en corruptie. Ook blunderde ze als deradicaliseringsbegeleider met een jongen die naar Syrië reisde, en daar is gesneuveld. A T. is op non-actief gesteld. De man van Fatima Elatik, Mounir Dadi, werkt bovendien op dezelfde afdeling. Dadi was als adviseur radicalisering gemeente Amsterdam ook betrokken bij de zaak over de Syriëganger.


Elatik vindt het onzinnig dat zij overal ‘met de haren en hoofddoek bij wordt gesleept’. Met de hele zaak rondom Saadia a T. ‘heb ik niets te maken,’ aldus Elatik. ‘maar dat boeit niemand.’

‘Bij VVD heet het netwerken, bij ons is het verdacht’

Eerder werd in de media kritiek geuit op het feit dat Elatik en haar kennissenkring zo veelvuldig in opspraak kwamen. Elatik zelf spreekt van een ‘netwerk’, en zegt dat dat bij haar verdacht gevonden wordt, omdat ze Marokkaans is. ‘Als het ging om Hollanders was het niet eens in de krant gekomen. Dit soort dingen gebeuren elke dag. Ik ben al twintig jaar actief, ik heb een netwerk.’

‘’En nu wordt datzelfde netwerk tegen me gebruikt in een verhaal vol insinuaties en halve waarheden. Iedereen kent oud-collega’s van het werk. Ik ook. Bij VVD’ers heet het een netwerk. Maar vanwege onze kleur is precies hetzelfde verschijnsel ineens verdacht.’

Elatik werd eerder ook genoemd als de bedenker van het beruchte hoofddoekplan bij de politie. Ook dat is niet waar, zegt zij. Ze beschrijft hoe ze het kantoor van de politiecommissaris binnenliep en een poster zag hangen van een politieagente met hoofddoek. Hij vertelde dat ze onderzochten of het in Nederland zou kunnen dat vrouwelijke agenten een hoofddoek zouden kunnen dragen.

‘Ik zei meteen dat ik me daar op geen enkele manier mee ging bemoeien. Omdat ik er zelf een draag, kon ik worden gezien als een belanghebbende. Van een echt plan is het niet eens gekomen, zelfs het gesprek voeren over de mogelijkheid van een hoofddoekje was al onmogelijk. Ook hier: ik had er niets mee te maken, maar omdat ik klussen doe voor de politie zou het plan weer door mij zijn bedacht. Kennelijk ben ik de bitch from hell die het iedere keer heeft gedaan.’


Elsevier
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73749
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Onderdeel van Islamitische veroveringstaktiek: De eeuwige slachtofferrol

Berichtdoor Ariel » Do Okt 19, 2017 11:56 am

King George schreef: Kennelijk ben ik de bitch from hell die het iedere keer heeft gedaan.’


Ze heeft wel zelfkennis.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73749
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Onderdeel van Islamitische veroveringstaktiek: De eeuwige slachtofferrol

Berichtdoor Ariel » Di Apr 03, 2018 11:30 am

Tienermeisje uit Molenbeek slachtoffer van ‘racistisch geweld’ in Oostende, maar politie hoorde ander verhaal

Een meisje van 16 uit Molenbeek is in Oostende aangevallen geweest omwille van racisme. Dat zegt haar moeder Nathalie aan de Brusselse krant La Capitale. Volgens de politie klopt dat verhaal echter niet helemaal.

Het incident vond plaats op vrijdag, rond 11 uur, op de dijk van Oostende vlak bij het Casino. Het meisje was op schoolreis in de badstad toen ze daar door een man werd aangevallen. Tijdens een aantal vrije uren tijdens die schoolreis was het meisje met een aantal vrienden over de dijk aan het wandelen toen het tot een opstootje kwam met een man. De twee zouden tegen elkaar gebotst zijn en de man zou haar geduwd hebben, aldus moeder Nathalie, waarna de man haar hoofddoek zou hebben afgetrokken, haar in het gezicht zou hebben geslagen, haar ‘vreemdeling’ zou hebben genoemd en haar met de dood zou hebben bedreigd. De vrouw die bij de man was zou een van de vrienden van het meisje in bedwang hebben gehouden.

Een vriendin van het meisje belde meteen een aantal vrienden op, die naar de plaats van het gebeuren kwamen. De man in kwestie was intussen met zijn partner verder op het strand aan het wandelen. De vrienden van het meisje trokken daarop het strand op en gaven de man enkele klappen en schoppen. De man zou volgens getuigen daarop in foetushouding zijn gaan liggen om zichzelf te beschermen tegen de klappen en de schoppen van de jongens.

“De leerkrachten arriveerden daarna ook”, zegt Nathalie. “En ook de politie kwam toe. De vier jongens werden opgepakt, maar de man zelf niet.”

Bij het meisje werden ook wurgsporen gevonden, en blauwe plekken over haar hele lichaam, volgens moeder Nathalie. “Na het incident werd ze naar het ziekenhuis gebracht.”

“Eerdere provocatie”

De Oostendse politie heeft intussen bevestigd aan La Capitale dat er inderdaad een incident is geweest, maar dat er geen sprake was van racisme. “Er werden meerdere pv’s opgemaakt, eentje tegen de man voor slagen en verwondingen tegenover de tiener, en eentje tegenover de vier jongeren die de man daarop hadden aangevallen. Maar volgens onze informatie gaat het hier niet om een islamofoob of racistisch incident”, klinkt het daar.

De man heeft inderdaad het meisje geduwd, maar volgens meerdere onafhankelijke getuigen zou dat gebeurd zijn na een eerdere provocatie van het meisje. Ze zou samen met haar vrienden de doorgang van de man en zijn vrouw hebben geblokkeerd en zouden niet uit de weg hebben willen gaan, hoewel er op de dijk genoeg ruimte was. Daarna zou het meisje zich hebben omgedraaid en zou ze zijn beginnen schelden, waarna de man inderdaad het meisje heeft geduwd.

De man bleek nadat hij werd aangevallen door de jongeren een gebroken rib, een gebroken neus en een blauw oog te hebben. In afwachting van de komst van de politie, zou hij het meisje inderdaad stevig bij de nek hebben genomen, om te vermijden dat ze zou weglopen, zo verklaarde de man.

Nadat moeder Nathalie geconfronteerd werd met de tegenstrijdige getuigenissen van andere omstaanders, zegt ze dat ze blijft geloven in de versie van haar dochter. “Het is gewoon onbegrijpelijk. Alles wordt verdraaid. Waarom zou mijn dochter die amper 47 kilogram weegt een man die veel sterker is dan haar provoceren. En waarom zou haar vriendin dan die andere vriendin gebeld hebben als ze zelf zou hebben aangevallen?”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19890
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Onderdeel van Islamitische veroveringstaktiek: De eeuwige slachtofferrol

Berichtdoor King George » Za Apr 28, 2018 12:53 pm

Arme verkrachter... In de Islam is het toch toegestaan niet-Islamitische vrouwen te verkrachten? Wat een gemene rechter is dit zeg die hem niet als slachtoffer, maar als dader kwalificeert. : nono3:  Allochtone verkrachter woest om celstraf: “Mijn leven verwoest”

  Abdelhak E.A., die een jonge vrouw verkrachtte en meermaals probeerde toe te slaan, reageerde woest nadat hij gisteren te horen kreeg dat hem een celstraf van 8 jaar te wachten staat. “Ik heb geen eerlijk proces gekregen”, brieste hij. “Nu is mijn hele leven verpest. Ik heb zelfs nooit de kans gekregen om een enkelband te dragen.”

  In de nacht van 21 april 2017 sloeg Abdelhak E.A. voor het eerst toe. Hij volgde een jonge vrouw van 23 jaar tot haar woning, en trok haar bij haar haren de voortuin in toen ze de voordeur wilde openmaken. Abdelhak ging op de vrouw zitten en trok haar kleren, inclusief onderbroek, uit. De jonge vrouw verzette zich stevig en gaf Abdelhak een trap in zijn maag, waarna hij wegvluchtte met haar handtas.

  Zijn bril, die hij verloren was tijdens de schermutselingen, liet hij achter in de tuin van de vrouw. De politie kon door middel van DNA achterhalen dat de bril eigendom was van Abdelhak E.A. Bovendien werd DNA van de man gevonden op de kledij van het slachtoffer.

  Intussen maakte Abdelhak al een nieuw slachtoffer. Op 25 mei sleurde hij een 22-jarige vrouw van haar fiets, waarna hij haar brutaal verkrachtte. Hij ging er vandoor met het slachtoffer haar fiets, en liet zijn eigen fiets staan. Ook daar werden, net als op de kledij van het slachtoffer, DNA-sporen van Abdelhak teruggevonden.

  “Mijn hele leven verpest”

  Ondanks al deze bewijzen, blijft de man stellig ontkennen dat hij iets met de feiten te maken heeft. Hij ging dan ook in beroep tegen een celstraf van 8 jaar. Bij een eerste zitting bij het hof van beroep kwam hij niet opdagen. “Omdat ik hoofdpijn had”, lachte hij gisteren tegen de 3 rechters. Het beroep werd gisteren verworpen door de rechters.

  Maar daar kan de zedendelinquent niet mee leven. “Ik heb geen eerlijk proces gekregen”, brieste hij woedend in de zittingszaal. “Het is niet 100 procent zeker dat ik de verkrachter ben. Nu is mijn hele leven verpest. Ik heb zelfs nooit de kans gekregen om een enkelband te dragen.”


Sceptr
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19890
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Onderdeel van Islamitische veroveringstaktiek: De eeuwige slachtofferrol

Berichtdoor King George » Za Apr 28, 2018 1:19 pm

'Marokkanen hebben buik vol van migratiedebat'

Afbeelding Ocherm. Marokkanen zijn het integratiedebat beu, volgens linkspopulistische prutsprofessor Leo Lucassen, de televisiewetenschapper van DWDD.

Misschien als die Marokkanen zich wat aan daadwerkelijke integratie gelegen hadden laten liggen te leggen, dan hadden ze nu hun buik niet vol hoeven hebben. Misschien als Marokkanen hun koran in de woestijn hadden gelaten, of toch tenminste achter de eigen voordeur, evenals hun minderjarige zoons na zonsondergang, dat ze hun buik niet zo vol hadden gehad nu. Misschien als Marokkanen hun dochters wat meer vrijheid hadden gegeven om zich te ontwikkelen búiten de patriarchale piketpaaltjes van een archaïsche woestijncultuur, dat we het dan nu meer over hun maatschappelijke verdiensten hadden gehad, en minder over hun hoofddoeken. Misschien als die Marokkanen zich verzet hadden tegen de opkomende drugsmaffia in hun midden, dat ze dan hun buik niet zo vol gehad hadden en misschien als die Marokkanen hun moskeeën niet door salafistische besturen en buitenlandse geldstromen laten overnemen, en misschien als die Marokkanen eens zouden stoppen met respect eisen & racisme gillen, maar zich eens wat meer gingen optrekken aan des Neerlands normen voor een sociale, progressieve samenleving, dat we dan geen van allen de buik zo vol zouden hebben van het migratiedebat. Want zolang die integratie in negatieve zin achterblijft op de Nederlandse normen, die wij hier als Nederlandse Nederlanders zelf mogen bepalen met iedereen van goede wil, zal die buikpijn van het migratiedebat ons allemaal nog wel een tijdje blijven plagen. Minder, minder, minder buikpijn!
GeenStijl
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19890
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Onderdeel van Islamitische veroveringstaktiek: De eeuwige slachtofferrol

Berichtdoor King George » Zo Jun 03, 2018 10:54 am

Kenmerkend voor de walgelijk veeleisende en hondsbrutale aard van die imperialistische, kwaadaardige, intolerante, onderdrukkende en sektarische ideologie (Islam), vermomd als religie.

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19890
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Onderdeel van Islamitische veroveringstaktiek: De eeuwige slachtofferrol

Berichtdoor King George » Vr Aug 10, 2018 11:51 am

Slechts 18 % van de Moslims in Groot Britannië werkt. Dat lijkt meer op parasiteren dan op presteren. Maar daar dragen de Moslims natuurlijk zelf geen ene schuld aan. Ze zijn nergens verantwoordelijk voor. Ze kunnen er allemaal niks aan doen. Het is allemaal de schuld van anderen. Het is allemaal discriminatie...

Just one in five Muslims are in work as report finds they are held back by racism
The Social Mobility Commission says discrimination is harming Muslims' job prospects


Discriminatie of diskwalificatie? Dat lijkt mij een reëlere vraag. En het antwoord is duidelijk: Het gaat om diskwalificatie.

Pat Condell legt het een en ander haarfijn uit.Bekijk de volgende video:

  Islam In The Workplace  Why is the UK Muslim unemployment rate so high? Take a guess.
Laatst gewijzigd door King George op Vr Aug 10, 2018 12:27 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 40168
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Onderdeel van Islamitische veroveringstaktiek: De eeuwige slachtofferrol

Berichtdoor Mahalingam » Vr Aug 10, 2018 12:08 pm

Code: Selecteer alles

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b9SIcIvuKWQ[/youtube]

werkt zo:

[youtube]b9SIcIvuKWQ[/youtube]
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19890
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Onderdeel van Islamitische veroveringstaktiek: De eeuwige slachtofferrol

Berichtdoor King George » Vr Aug 10, 2018 12:29 pm

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19890
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Onderdeel van Islamitische veroveringstaktiek: De eeuwige slachtofferrol

Berichtdoor King George » Za Okt 05, 2019 1:36 pm

Janken om islamofobie in de Volkskrant: ‘ik heb het idee dat aanvallen op moslims genormaliseerd zijn’

Afbeelding
Foto: Screenshot ISIS-video: ISIS-terroristen staan op het punt om onschuldige mannen te executeren.

Door Wout Willemsen 5 oktober 2019

De Volkskrant doorspitten opzoek naar kolder, slachtofferschap en ‘we moeten iets doen’-niveau columns levert praktisch altijd dit soort columns op. Islamofobie zou genormaliseerd zijn en er zou sneller aangifte van gedaan moeten kunnen worden. Zucht.

Zo begint de column:

  Wie: Fatima Boutaka (30 jaar) uit Amsterdam is leerkracht in het primair daltononderwijs en eigenaar Mindful Class

  Het probleem: Islamofobie – angst voor en af­keer van al­les wat met de is­lam te ma­ken heeft – wordt onvoldoende serieus genomen

  De oplossing: We moeten islamofobie tastbaar en meetbaar maken zodat het doen van aangifte makkelijker wordt

Nou, dat klinkt allemaal nog enigszins redelijk. Maar goed, we lezen de Volkskrant, dus het is een kwestie van tijd voor de boel ontspoort. En ja hoor, here we go: Mevrouw stond te wachten op de tram en ineens scholden vier blonde gasten haar uit voor terrorist, vlak na een of andere aanslag die op het nieuws bekend werd gemaakt. Pure islamofobie en/of racisme waar iets tegen moet gebeuren want ‘ik voelde me kwetsbaar’. Meid toch.

Mevrouw spreekt van selectieve verontwaardiging. Moslims komen telkens slecht in het nieuws en andere groepen nauwelijks. Dat dergelijke moslims ook steeds een behoorlijke bende weten te creëren in de samenleving, dat doet er dan weer niet zo toe.

Maar goed, zij pleit ervoor om ‘islamofobie’ goed te definiëren zodat het meetbaar kan worden gemaakt en mensen duidelijk melding kunnen maken/aangifte kunnen doen. En dat is natuurlijk ook lastig want ‘-fobie’ impliceert een irrationele angst, terwijl om de haverklap ‘Allah-akbar’-roepende ‘verwarde mannen’ op lui in zien steken, mij toch een behoorlijk legitieme en rationele angstreactie lijkt te zijn.

‘Ja maar dat is maar een kleine minderheid.’ Kan wel zijn, maar dan lees je weer wat over anti-westers onderwijs, haatpredikers, ISIS, Syriëgangers en deradicalisering-experts die zelf radicaliseren of salafistische extremisten de hand boven het hoofd houden. Met als klap op de vuurpijl dat de gematigde moslims rondom zulke figuren er vaak wel van wisten maar er niets aan deden en het dus stilzwijgend door lieten sudderen. Vervolgens zien we ook in andere landen om de haverklap aanslagen én is het in zo’n beetje alle landen waar islam een behoorlijke invloed heeft simpelweg een teringbende. Is het dan nog zo gek dat men ‘islamofobisch’ is?


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73749
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Onderdeel van Islamitische veroveringstaktiek: De eeuwige slachtofferrol

Berichtdoor Ariel » Zo Okt 06, 2019 1:46 pm

Afshin Ellian verzucht....

Fatima zegt in @volkskrant
: 'We moeten islamofobie tastbaar en meetbaar maken zodat het doen van aangifte makkelijker wordt'. Maar mevrouw Christofobie, katholiekofobi en ook islamofobie zijn niet strafbaar. U woont niet in Saoedi-Arabië.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Onderdeel van Islamitische veroveringstaktiek: De eeuwige slachtofferrol

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Okt 06, 2019 2:30 pm

King George schreef:
Door Wout Willemsen 5 oktober 2019

Het probleem: Islamofobie – angst voor en af­keer van al­les wat met de is­lam te ma­ken heeft – wordt onvoldoende serieus genomen.

Dat is ook mijn probleem. Dat mensen de aanhangers van Islam, een doodzieke perverse oorlogsideologie, niet onvoldoende serieus nemen. Terwijl toch zo langzamerhand bekend moet zijn dat we hier in Europa te maken hebben met de unieke mislukte mensensoort moslims die voor zichzelf keer op keer hoge ogen gooit als het aankomt op de verering van een van de meest walgelijke onmenselijke figuren in de geschiedenis: de weerzinwekkende ongure Arabische perverse pedofiel psychopaat sadist en oorlogszieke Mohammed, die zich keer op keer te buiten ging aan veelwijverij.
Sterker nog, hij trouwde een meisje van zes en liet alle Arabieren, zonder beschuldigd te worden van pedofilie, weten dat hij haar voor de eerste keer neukte toen zij negen was. Krijg ik nu de schuld dat ik mij schuldig maak aan PEDOFILOFOBIE?

Want hoe anders zijn 1,8 miljard moslims dit aan de weet gekomen dan van Mohammed zelf?

Je hebt wegwerpbestek en andere wegwerpartikelen. Moslims zijn uit hoofde van de mislukte mensensoort moslims een wegwerpartikel geworden dat verbonden is aan een perverse weerzinwekkende achterlijke religie. Hoogste tijd om dit wegwerpartikel niet elke keer weer opnieuw te gebruiken. Het is een verkeerde manier om het milieu te sparen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 40168
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Onderdeel van Islamitische veroveringstaktiek: De eeuwige slachtofferrol

Berichtdoor Mahalingam » Ma Okt 07, 2019 8:20 pm

De Mohammedanen hebben nu ontdekt hoe ze gebruik kunnen maken van het westerse 'snowflake'-syndroom.
Hundreds of postal workers go on strike in solidarity with “abused” Muslim colleague
Royal Mail workers in Liverpool have gone on strike in solidarity with a Muslim postman who was allegedly racially abused by a manager.

The Liverpool Echo reports that last Wednesday more than 50 workers set up a picket line at the Bootle and Seaforth delivery office.

It followed claims that a female manager had asked a Muslim postie: “do you like women?”

The remark was badly received and the worker went home upset. He is a very popular member of staff, co-workers said.
https://5pillarsuk.com/2019/10/07/hundreds-of-postal-workers-go-on-strike-in-solidarity-with-abused-muslim-colleague/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19890
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Onderdeel van Islamitische veroveringstaktiek: De eeuwige slachtofferrol

Berichtdoor King George » Do Jan 09, 2020 12:34 pm

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19890
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Onderdeel van Islamitische veroveringstaktiek: De eeuwige slachtofferrol

Berichtdoor King George » Do Jan 09, 2020 12:36 pm

The Muslim Victim MentalityAs a Muslim, it is very popular to play the victim card. This is not a simple Muslim attitude. It comes directly from Islamic teachings and upbringings. Let's talk about the Muslim Victim Mentality.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 5378
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Onderdeel van Islamitische veroveringstaktiek: De eeuwige slachtofferrol

Berichtdoor sjun » Za Jan 11, 2020 1:39 pm

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.


Terug naar “Terrorisme, Jihad en politieke islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten