Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49854
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49854
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Pilgrim »

Hier stinkt iets heel erg

Geplaatst op 31 augustus 2017

Afbeelding

Het heeft maanden geduurd voordat de naam van Khalid K. bekend werd. En dan nog alleen dankzij een lek bij de Amsterdamse politie. Maar van Jimmy F. wisten we meteen zijn hele hebben en houden. En voor het geval iemand mocht denken dat we hier te maken hebben met een moslim met een ‘verkeerde’ naam, werd er meteen maar bij verteld dat het een normale jongen was die met zijn vrienden een biertje dronk. Lees: het is een autochtone jongen. Het stond er nog net niet met hoofdletters.

Had Jimmy Mohammed M. geheten, dan hadden we helemaal niks van zijn achtergrond mogen weten. Van Kalid K., de suikerpatiënt die acht mensen het ziekenhuis in reed, kwam toch ook helemaal niks naar buiten? Gewoon een ‘Amsterdamse man’ met, in politiejargon, een ‘onwelwording’. Net als de Spaanse chauffeur van de witte combo met Spaans kenteken en afgeladen met gasflessen voor thuisgebruik. Gewoon een ‘monteur’ die wat ver van huis was. Te dronken om verhoord te worden. Dus komen we niet te weten of hij Juan heette of toevallig Hassan of Achmed. Laat staan waarom hij bij die Maassilo doelloos(?) rondreed. Maar van Jimmy wisten we binnen een dag alles: waar hij woont (compleet met foto), volledige naam, leeftijd, wat hij studeert, wat hij in zijn vrije tijd doet, hoe zijn buren en vrienden tegen hem aankijken. En vooral dat Jimmy verdacht wordt van terrorisme.

Inmiddels wijst alles erop dat hij helemaal geen terrorist is, hoogstens een ‘lok-terrorist’, die thuis achter zijn computer probeerde Jihadisten op te sporen. Hij zou zelfs bekend zijn bij minstens één instantie en eerder al uit zichzelf contact gezocht hebben met de politie, maar toen – hoe herkenbaar! – afgescheept zijn. Toch moet Jimmy, die een week geleden midden in de nacht met veel machtsvertoon werd gearresteerd nog veertien dagen langer vast blijven zitten. En dat terwijl hij volgens zijn advocaat niets strafbaars heeft gedaan en de rechter-commissaris zelf heeft gezegd dat er geen verdenking bestaat van terrorisme. Het enige, flinterdunne verwijt dat de rechter-commissaris kon vinden was opruiing.

Nederland is een land waar ‘deskundigen’ adviseren om het geweld van aanslagen maar weg te drukken op pagina drie van de krant. Waarom zou hier dan, net als in het VK, Zweden, Duitsland of Finland, de politie van hogerhand geen opdracht hebben om niet in het openbaar migranten te identificeren als criminele verdachten? Wie de ogen open heeft, merkt hoe diefstal en beroving, seksuele intimidatie en verkrachting, geweld en zelfs moord zoveel mogelijk verzwegen worden zodra de verdachte uit een andere cultuur komt. In ieder geval nooit gelinkt worden aan de achtergrond van die daders. Want, zo redeneert onze elite, de boze blanke mannen en vrouwen, immer en snel geneigd tot ‘racisme’, hoeven dat niet te weten. Ze zouden het beleid om meer, meer, meer kansenparels toe te laten alleen maar frustreren.

In het geval van Jimmy heeft het er veel van weg dat Justitie erop uit is om over de rug van een onschuldige jongeman stoer te doen met zogenaamd daadkrachtig optreden. Daarbij is het mooi meegenomen om een blanke Nederlander aan de schandpaal te kunnen nagelen. Wij hebben Tristan V. gehad (slaat nergens op, maar wordt toch erbij gehaald) en kijk, nu hebben we Jimmy F! Zie je wel, terroristen zijn niet altijd moslims! Daarom wordt er bij Jimmy met een andere maat gemeten dan bij een Mohammed, Hassan of Achmed. Precies om dezelfde reden is de officiële verontwaardiging miniem als moslims ‘Dood aan de Joden’ scanderen, terwijl er direct duizenden (grotendeels voorbedrukte) aangiftes klaar liggen als Wilders roept om ‘Minder Marokkanen’.

En zo zijn we inmiddels opgezadeld met een leugencultuur. Een cultuur zo kenmerkend voor het communisme. Die cultuur is nu overgenomen door lieden die de islam koesteren en alles op alles zetten om zijn ware aard te verdoezelen. Lieden die ook nog eens de modale man of vrouw verplichten om tegen beter weten in politiek correct te liegen. Dit op straffe van maatschappelijke uitsluiting. Maar wie nog niet totaal politiek correct gedegenereerd is, ruikt heus wel dat de zaak van het OM tegen Jimmy stinkt. Alleen al doordat er met twee maten gemeten wordt in de informatieverstrekking over de verdachte.

Door: Wim van Schaik

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/31 ... -heel-erg/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door King George »

En we zijn sinds de Elfde September alweer dertigduizend Islamitische terreuraanslagen verder. Die media zwijgen...

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49854
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Pilgrim »

Verwarde man over ‘verwarde’ tijden

Geplaatst op 14 september 2017

Afbeelding

Verleden week hield Sybrand Buma op uitnodiging van Elsevier Weekblad de negende H.J. Schoo-lezing. Daarmee was hij de eerste CDA-er die deze lezing mocht uitspreken. ‘Verwarde tijden!’ schreef hij boven zijn lezing. Dat lijkt alsof de tijden in de knoop zitten. Buma zelf wees er al op dat de titel taalkundig niet klopt. Maar vooruit. Belangrijker is de vraag of hij erin slaagde knopen te ontbinden of desnoods door te hakken.

De lezing riep gemengde reacties op. Elsevier had het over “verlicht conservatisme”. Trouw en NRC beperkten zich tot milde weergave van de lezing. De columnist van RTL-Z hief het vingertje, want Buma had het over migratie, cultuur, Joods-christelijke tradities en identiteitsbehoud. Dat mag van de wegkijkers in dit land niet, want dat is polarisatie en populisme. “Walgelijke kruisvaardersretoriek” vond DENK. Op de site van DDS jubelde men: “Een prima verhaal van Buma, die daarmee bewijst dat hij écht van toegevoegde waarde is in de politiek.”

Buma begon goed. De ‘boze burger’ is eigenlijk de gewone Nederlander, die alsmaar tegen een muur oploopt. De elite vertoont struisvogelgedrag. En “nieuwkomers hielden veel meer dan verwacht vast aan eigen geloof, taal en cultuur”. Zeg maar, moslims passen zich niet aan. Allemaal waar.

Als gewone Nederlander, die inderdaad vaak reden tot boosheid heeft en soms zelfs woedend is, was ik heel benieuwd naar die toegevoegde waarde waar DDS het over had. Heeft Buma de oplossing voor ‘verwarde’ tijden? Nee, het bleef bij soms ferme, maar meestal zweverige taal: “Onze traditie, cultuur en waarden mogen niet verwateren met de komst van zovelen uit andere culturen”. Dat is geen oplossing, maar een wanhopige wens. Net zo wanhopig klinkt het voorstel om kinderen weer staande het Wilhelmus te laten zingen. Of het zweverige “leven in dienst van elkaar”. De man die voortdurend Wilders verwijt geen oplossingen te hebben, staat zelf met lege handen en verliest zich in vage vergezichten, die fata morgana’s zullen blijken: “Een samenleving komt alleen duurzaam vooruit als gedeelde tradities, normen en waarden worden gekoesterd”.

Iemand die een uur lang over ‘verwarde’ tijden praat zonder dat het woord islam valt, is niet serieus te nemen. Het is de hypocrisie van het CDA ten voeten uit. Eten van twee walletjes: stoere taal gebruiken, maar het beest niet bij de naam noemen. Vluchtelingen die geen vluchteling zijn, heten ‘migranten’. Islam wordt verstopt achter ‘andere culturen’. Moorddadig islamgeweld heet terreur. Maar wel naar Wilders sneren.

Dat de ‘gewone’ Nederlander verweesd achterbleef, komt volgens Buma door het “verabsoluteren van vrijheid en gelijkheid en een ‘vals’ vooruitgangsdenken”. Buma doet hier precies wat hij de elite verwijt: wegkijken van de feiten. Niet het verabsoluteren van de vrijheid, maar juist de teloorgang van verworven vrijheden, het gedwongen moeten inschikken en inleveren, het bot genegeerd worden, kortom het verworden tot tweederangsburger in eigen land die vooral z’n bek moet houden, heeft de ‘gewone’ Nederlander verweesd achtergelaten. En dat wordt beleefd als grof onrecht!

Buma komt nu wel aan met het koesteren van gedeelde normen en waarden, maar maakt nergens duidelijk welke dat (nog) zijn. Hij ‘vergeet’ ook te melden dat politici, ook die van het CDA, keihard gewerkt hebben aan ‘verwatering’ van traditie, cultuur en waarden. Juist zij kieperden die gewoon overboord. Die hele lezing van Buma is op te vatten als een verdoezeling van eigen aandeel in de uitverkoop van Nederland. De werkelijkheid is dat de politiek willens en wetens heeft gekozen voor de import van armoede, voor toenemende invloed van de islam en daarmee voor isolement van de Nederlander.

Waarschuwende stemmen die er van meet af aan waren, werden, ook door het CDA, hautain genegeerd of hardhandig het zwijgen opgelegd. Elke desastreuze ontwikkeling werd genegeerd, goed gepraat of zelfs gefaciliteerd. Buma mag dan nu vluchten in een semi erudiet verhaal, maar toen het CDA voor de motie Halsema stemde, verspeelde het elk recht om ooit nog aan te komen met tradities, waarden en normen die onder druk staan en hoognodig gekoesterd moeten worden. Rest maar één conclusie: verwarde man hield lezing over verwarde tijden.

Door: Wim van Schaik

https://ejbron.wordpress.com/2017/09/14 ... de-tijden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42575
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Mahalingam »

Als in Allahstan iemand beschuldigd wordt van blasfemie dan zullen getuigen nooit de blasfemie herhalen. Dus kom je niet te weten wat er gezegd is.

Ook in politiek correct USA kennen ze 'verboden' woorden, woorden die niet gezegd mogen worden. En dan worden die woorden letter voor letter gespeld uitgesproken.
Hier een fraai voorbeeld.

Een gast jaagt de vaste CNN TV-hoofden goed op stang.
"I believe in first Amendment and BOOBS" zegt hij. Het zou hilarisch zijn als het niet zo'n treurig schouwspel was van wat doorgedraaide politieke correctheid teweeg brengt.

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49854
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Pilgrim »

Wanneer links geen argumenten meer heeft...

Geplaatst op 25 september 2017

Afbeelding

De redactie van de Volkskrant geeft ene Arnon Grunberg (foto) de gelegenheid om vanaf de voorpagina bijna dagelijks links fascistische praatjes in het gezicht van de lezer te spugen. De lezers van de Volkskrant verlekkeren zich daar aan en vinden daar al jaren bevestiging om kromme linkse redeneringen recht te praten. Grunberg heeft het tij niet mee: de linkse redeneringen worden steeds gekker en daarom moeilijker te verdedigen. Daarbij komt – de geachte lezer van “E. J. Bron” weet dat als geen ander – dat er steeds vaker en duidelijker dwars door de linkse redeneringen heen geprikt wordt.

Het wordt dus steeds moeilijker argumenten te verzinnen ten faveure van de huidige linkse brabbelpraat, áls er al valide argumenten zouden bestaan. De pers en de mainstream media hebben daarom al jaren de strategie gekozen om gekleurde berichtgeving te brengen, de waarheid te verdraaien en dingen te verzwijgen die niet in hun kraam te pas komen. Dat is een aantal jaren goed gelukt, maar ook daar begint het volk doorheen te prikken. Het is niet voor niets dat de inmiddels algemeen als “leugen-pers” bekend staande media spectaculair aan oplage verliezen. Ze worden niet meer serieus genomen.

En toen alle argumenten op waren, kwam Grunberg afgelopen zaterdag in de Volkskrant op de voorpagina. Hij heeft een nieuw woord gevonden voor het vermijden van het debat en het verzwijgen van allerlei zaken die links niet welgevallig zijn. Het heet: het maatschappelijk taboe; dingen waar je het niet over hebt. Hij zegt: “Ik geloof dat de Europese middenpartijen duidelijk moeten maken dat de naoorlogse taboes een onmisbaar onderdeel zijn van onze waarden.” (Volkskrant 23-09-2017)

De redenering gaat als volgt: geen maatschappij kan zonder taboes (hoe verzint ie het) en het taboe hoort bij onze cultuur. Dus: lieg en bedrieg gerust, want daar bewijs je onze cultuur een dienst mee. Een soort Taqiyya voor de linkse kerk. De ware bedoeling komt al snel tevoorschijn. Met dat taboe bedoelt hij (hoe kan het ook anders) de standpunten van PVV, AFD, Front National en alle stromingen die hem niet welgevallig zijn. Het doorbreken van het taboe is volgens Grunberg levensgevaarlijk, want dan zijn de nazi’s zo weer terug. Het taboe moet daarom door onze gevestigde orde en politici met hand en tand verdedigd worden. Dat zal de kliek in Den Haag als muziek in de oren klinken. Dat is de grootste uitdaging van de komende jaren, want de taboes zijn een onmisbaar onderdeel van onze waarden…

Wellicht kun je met dergelijke praatjes aankomen bij de vaste achterban, die koste wat kost wil voorkomen dat ze na moet denken, maar een redactie van de Volkskrant zou hier toch een taak hebben om columnisten die duidelijk van het paadje raken tegen zichzelf te beschermen. In een medium dat in theorie aan onafhankelijke nieuwsgaring doet (maar zelf niet vies is van het verkondigen van de linkse leugen) wordt gepleit om de verdoezeling van feiten tot officieel onderdeel van onze cultuur te bestempelen. De media treffen vanaf nu geen blaam meer met hun rottige leugens en het verzwijgen van de waarheid, nee: het hoort bij onze cultuur. Door te zwijgen en te liegen bescherm je onze cultuur. Dat gaat toch wel heel erg ver. Een regelrechte uitnodiging tot dictatuur. Onwelgevallige meningen worden taboe verklaard. Waarbij nog aangetekend dat juist het grote verzwijgen tot de ondergang van onze cultuur zal leiden.

Door: “Weethetwel”

https://ejbron.wordpress.com/2017/09/25 ... eer-heeft/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49854
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Pilgrim »

Het ‘extreem-rechtse complot’ in Frankrijk, afleidingsmanoeuvre voor Mohammed Merah-gate

Alexander van der Meer, 22-10-2017

Afbeelding

Moeder Mohammed Merah (foto): ‘De profeet staat Arabieren toe om joodse kinderen te vermoorden’

Ik lees nauwelijks Nederlandse kranten en de NOS gaat gelukkig aan me voorbij hier in Frankrijk. Maar ik wed dat de afgelopen week met veel bombarie de door de Franse justitie bekend gemaakte arrestatie van een ‘commando’ van maar liefst tien ‘terroristen met extreemrechtse connecties’ in de Nederlandse media niet onvermeld is gebleven.

Prachtig nieuws toch, een zie-je-welletje van heb ik jou daar. Beter dan de keukentrapjes-theorie. Die van rechts zijn nog veel erger dan die van links, pardon, dan die islamieten. Ze hadden nog niks gedaan en de Franse minister van Binnenlandse Zaken heeft inmiddels laten weten dat we deze zaak niet al te serieus moeten nemen. Het was meer een soort ‘bende van de zwarte hand’, voor wie Pietje Bell nog kent.

Familie Merah uit Toulouse
Even samenvatten: de Franse justitie heeft met het bekend maken van de arrestatie van tien vermeende ‘ultrarechtse terroristen’ in Parijs en Marseille een luchtballon enorm opgeblazen, en het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft dat vervolgens weer leeg laten lopen. Dan is er meer aan de hand.

We hoeven niet lang te zoeken. ‘Toevallig’ zaten overheid en justitie in de afgelopen week met een flinke graat in hun keel, een oude graat die weer opspeelt. Ik bedoel de familie Merah uit Toulouse, van wie op dit moment Abdelkader, een jongere broer van Mohammed, terecht staat. Mohammed was de islamitische terrorist die in 2012 ondermeer twee joodse peuters door het hoofd schoot terwijl hij ze vasthield. Hij had het willen filmen met zijn smartphone, omdat hij veel fans had, en nog altijd heeft, op de internets, maar daarvoor kwam hij één hand tekort. Reken maar uit.

Minder praatjes
Twee weken en een paar moorden later rende hij schietend met twee pistolen op de ME af, die zijn schuilplaats had omsingeld. Dat heeft hij niet overleefd. Abdelkader zou hem geholpen hebben, vooral met de organisatie, tot en met het kopen van de brommer op de Franse Marktplaats, de brommer vanaf waarvan Merah mensen doodschoot.

Broer Abdelkader wist eerst nergens van, maar blijkt achteraf zo’n beetje de organisatie van een twee weken durende moordpartij in handen te hebben gehad. Bovendien had hij eerder al gezegd dat hij trots was op zijn broer, die ‘voor de goede zaak’ was gestorven en zich een ‘waardige jihad-strijder’ had getoond. Tenslotte loopt hij erbij alsof hij in Raqqa woont in plaats van in Toulouse. In de rechtszaal had hij minder praatjes en zei hij dat zijn oudere broer hem had gedwongen om te helpen. U kent dat wel, wie bestuurde de brommer?

‘Arabieren zijn geboren om joden te haten’
Deze week, tegelijk met het oprollen van dit zogenaamde rechtse terroristische complot, was één van de hoofdpijndossiers in deze zaak aan de beurt: het horen van de oorspronkelijk Algerijnse moeder van de verdachte en zijn broer, de terrorist annex massamoordenaar. Je weet meteen waar Abdelkader zijn teksten vandaan heeft, want zij maakte het nog bonter. Zo had ze eerder al laten weten zich helemaal nergens voor te hoeven schamen. Want “les Arabes sont nés pour haïr les Juifs”, (‘Arabieren zijn geboren om joden te haten’), en: “Le prophète permet de tuer des enfants juifs”, (‘De profeet staat (Arabieren) toe om joodse kinderen te vermoorden’).
Ja, we zijn nog steeds in Frankrijk, en het jaar is 2017.

Whishful thinking
Deze vrouw liep van de week in een hoofddoekgewaad (zie foto) omringd door politie en pers, de rechtszaal in, kushandjes gevend aan haar nog levende zoon, onder de ogen van de familieleden van de vermoorde joodse kinderen. Ze weigerde destijds de politie desgevraagd te helpen haar zoon te pakken te krijgen. “Mon fils a mis la France à genoux” (‘Mijn zoon heeft Frankrijk op de knieën gebracht’), had ze in plaats daarvan door een journalist laten optekenen. En dat ze trots op hem was. De Assises Spéciales in Parijs, een speciaal deskundige rechtbank voor terrorisme, drugshandel en georganiseerde misdaad, wordt extreem goed beveiligd, ook omdat er in de zaal nog twee andere moslim families zitten, die juist met de familie Merah een stevig appeltje hebben te schillen. Mohammed knalde ook twee islamitische parachutisten van het Franse leger neer. Van achteren in de rug.

Maar er is een nog veel groter hoofdpijndossier in deze affaire: de foute, politiek gemotiveerde houding van de socialistische regering in Parijs, in 2012, waar huidige president Macron deel van uitmaakte. Mohammed Merah was meteen na zijn eerste moorden als verdachte in het vizier van de plaatselijke inlichtingendienst in Toulouse, waar hij vandaan kwam. Maar van hogerhand uit Parijs kwam het bevel om het onderzoek te richten op extreem rechts, dat aanvankelijk werd verdacht. Wishful thinking van de regering Hollande: extreem-rechts dat aan het moorden slaat. Dat zou de religie van de vrede voor vele jaren uit de wind kunnen houden en tegelijk Marine Le Pen uitschakelen. “Er was niks te duchten uit islamitische hoek”, werd letterlijk gezegd door een woordvoerder in Parijs.

Nep-arrestatie
We zullen het nooit weten, maar als bepaalde belangrijke mensen in Parijs gewoon hun werk hadden gedaan in plaats van de opportune politicus annex islamofiel uit te hangen, was Merah misschien gearresteerd voor hij meer moorden pleegde. Daarom zijn de families van slachtoffers partij in dit proces. Ze willen weten of de toenmalige regering schuld treft.

U kunt zich voorstellen dat de Franse justitie en overheid graag iets anders in de krantenkoppen zien verschijnen dan de voortgang van dit proces. Daarom hadden ze volgens commentatoren van de week een ‘arrestation bidon’ gepland, populair Frans voor een ‘nep-arrestatie’, als onderdeel van een ‘opération de diversion’ (‘Afleidingsoperatie’). De overheid verzint iets om het gevaar van ultrarechts te ‘bewijzen’, hetzelfde ‘ultrarechts’; dat ze in 2012 abusievelijk verantwoordelijk hielden voor de eerste moorden van Merah.

Luchtdrukwapens
Even terug naar het oprollen van dat zogenaamde ‘ultrarechtse’ complot, waar ging het eigenlijk om?

Negen jongens en een meisje van rond de twintig, drie nog minderjarig, die met z’n allen bij elkaar over één jachtgeweer beschikten. Mijn buurman alleen al heeft er drie liggen. En over een paar luchtdrukpistolen met loden kogeltjes, op iedere hoek van de straat te koop hier, en ik wed in Nederland ook niet moeilijk te vinden. Je kunt er niet iemand mee doodschieten, of je moet hem minutenlang van dichtbij doorzeven. Eerder geciteerde minister zei bovendien dat er “aan alle wapens uit het arsenaal wel iets mankeerde of miste”. Verder zei hij dat “niemand dit zogenaamde extreemrechtse terroristische complot serieus hoefde te nemen”. Maar ja, zo’n persbericht schiet er dan weer makkelijk bij in, zowel bij de binnen- als de buitenlandse pers. Never let the truth spoil a good story, nietwaar?

Identitair
Over de extreem rechtse ‘connecties’ van het stel is justitie vaag. Ik heb er nog steeds de vinger niet op kunnen leggen. De verdachten waren in ieder geval ‘identitair’, een uitdrukking die hier wordt gebruikt om bepaalde bewegingen aan te duiden die nogal nationalistisch van aard zijn. Dat is nog net niet strafbaar. En de leider van het stel had op internet geschreven Breivik te bewonderen. Heel fout natuurlijk, maar je ziet ook meteen wat een sukkel het is.

Nu het belangrijkste: wat waren ze van plan? Tja. Ze wilden volgens justitie aanslagen plegen op moskeeën. Concrete plannen daarvoor lagen er nog niet. En ze wilden Jean-Luc Mélenchon omleggen, een bekende politicus waar ik al eerder over schreef, leider van de extreem linkse partij La France Insoumise, zeg maar ‘Frankrijk niet onderworpen’.

De Franse Hugo Chávez
Deze Franse versie van Hugo Chávez kreeg bijna 20% van de stemmen in de eerste ronde van de laatste presidentsverkiezingen, te weinig om de tweede ronde te halen. Het idee dat hij een minimale kans maakte om president te worden had toen de Franse beurs al een flinke opsodemieter gegeven. Wie slechter zou zijn voor het land, Mélenchon of Le Pen, zal zeer waarschijnlijk voor altijd de vraag blijven.

Door justitie werd nog een ander potentieel doelwit genoemd van deze Pietje Bell terroristen: een zekere Christophe Castaner. Ik had nooit van hem gehoord, de meeste Fransen ook niet. Hij is één van de paar honderd parlementsleden van de nieuwe partij van president Macron, en was zoals veel van die parlementsleden eerder nog socialist.

Anti-Israël en anti-zionistisch
Menig Fransman krabde zich even achter de oren: waarom deze twee politici als doelwit van rechtse terroristen? Vooral: waarom Castaner, behalve kamerlid burgemeester van een dorpje dat niemand kent? Ik zei het al: de minister van Binnenlandse Zaken heeft laten weten dat er geen enkel reëel gevaar dreigt voor beide heren, maar toch.

Overigens, Mélenchon als vermeend doelwit van rechtse terroristen, daar kon zo hier en daar nog wel iemand inkomen. En wel hierom: Ik schreef al eerder over de sympathie die veel ultra-linkse parlementsleden van zijn fractie blijken te hebben voor heel veel geld antisemieten en islamisten. Vooral de volksvertegenwoordigers die afkomstig zijn uit de banlieu’s. Er zijn ook interessante theorieën opgedoken over de innige band tussen extreem links en islamisten, die elkaar lijken te hebben gevonden in hun gemeenschappelijke antisemitische gedachtengoed. De Merahtjes maken geen geheim van hun jodenhaat, zie boven, maar mensen van niet-islamitische persuasie verpakken die steevast als gerechtvaardigde anti-Israël en anti-zionistische gevoelens.

Het nieuwe proletariaat
Ik kom er nog op terug, maar laat ik dit er vast over zeggen: de miljoenen islamitische kiezers van Frankrijk zijn, of ze willen of niet, door de partij van Mélenchon tot het nieuwe proletariaat uitgeroepen. Het oude proletariaat, van Franse oorsprong, stemt al langere tijd voor een groeiend deel op rechts en extreem rechts.

Hoe krijg je die stemmen van dat nieuwe proletariaat? Wat helpt is je partij door extreem-linkse en antisemitische randfiguren laten vertegenwoordigen in de Assemblée. Wat ook helpt is aanhoudend op Israël schelden. En op joden, maar daar moet je mee uitkijken. Voor je het weet levert dat strafbare feiten op. Dit lossen ze op door mensen de hemel in te prijzen die razend populair zijn in de banlieu’s en wel schaamteloos op joden schelden, zoals de ‘komiek’ Dieudonné.

http://politiek.tpo.nl/2017/10/22/extre ... ampaign=91
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42575
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Mahalingam »

Dit was op 28 juli:
Man afgeslacht in metro Amsterdam: veel vragen, geen antwoorden, zelfs geen suikerziekte
Honderden getuigen, toch geen enkel signalement
http://regio.tpo.nl/2017/07/28/man-afge ... kerziekte/
Verdachte metromoord Amsterdam was op verlof
De 27-jarige Philip O. verbleef op de psychiatrische kliniek van het AMC ziekenhuis in Amsterdam. Hij was hier gedwongen opgenomen. Zes weken voor het voorval zou O. ook een verpleegkundige van het AMC hebben mishandeld. Toch mocht hij op onbegeleid verlof, meldt AT5. Waarom is niet bekend.

Het voorval gebeurde in de avondspits van 27 juli, in metrolijn 53 ter hoogte van station Venserpolder. Vanuit het niets bracht O. zijn slachtoffer meerdere messteken in hals, buik en borst toe.
http://www.elsevierweekblad.nl/nederlan ... of-553091/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77467
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef: De 27-jarige Philip O.
Wie had dat verwacht!!!!

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49854
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Pilgrim »

Catechese voor dhimmi´s

Geplaatst op 5 november 2017

Afbeelding

Misschien is het u niet opgevallen, maar onze bestuurlijke dhimmi´s maken altijd gebruik van een standaard setje dooddoeners als er een mohammedaanse aanslag heeft plaats gevonden. Je kunt het gerust de catechese voor dhimmi´s noemen. Ze worden in volgorde opgedreund om de gelovigen gerust te stellen. Niet de gewone man, want wat die denkt of doet interesseert voor geen moer. U moet zwoegen, zweten (nu tot uw 68ste) en vooral zwijgen!

1- Heeft niets met islam te maken


Dit is altijd het eerste wat u hoort. De politicus of journalist die het zegt, heeft zelf geen enkele kennis van het mohammedanisme. Vaak wordt hij vergezeld door een haatbaard belangrijk persoon uit de mohammedaanse gemeenschap die het publiek dan verzekert dat dit inderdaad klopt. Nooit met enig bewijs. Kan ook niet, want dat is volledig in tegenspraak met de islam. Mocht u in de gelegenheid zijn, vraag dan wat Taqiyya betekent. Dat weten ze niet, of ze zeggen dat Taqiyya een rechts complot is. Vraag ook eens wat het woord ‘islam’ betekent. Dat betekend onderwerping. Mohammedanen aan hun god, u aan mohammedanen. Moet u nog meer weten? Ik denk toch echt dat dit voldoende zou moeten zijn.

2- Er is geen enkele link naar terrorisme

Dat is de dooddoener die meestal volgt op uitspraak 1. Technisch kan het kloppen als de mohammedaanse terrorist formeel geen deel uitmaakt van een bekende terroristische organisatie (Al Qaida, ISIS, Hezbollah, Hamas). Vaak zijn er experts van inlichtingendiensten aanwezig om dat te bevestigen. Logisch, want die inlichtingendiensten zitten er niet om te springen om toe te geven dat ze zoals gebruikelijk gefaald hebben. Men spreekt dan over een ‘lone wolf’ of een eenling die op ‘onverklaarbare wijze’ geradicaliseerd is. Heel erg jammer, maar daar valt nu eenmaal niets tegen te doen. Doordenkertje: dan hebben we die Sleepnetwet eigenlijk helemaal niet nodig...

3- De dader heeft psychische problemen

Met andere woorden: het heeft niets met islam te maken. De stakkerd is gewoon gestoord. De mogelijkheid dat krankzinnigheid en islam met elkaar verbonden zijn, wordt niet onderzocht. De dader is eigenlijk slachtoffer en verdient ons medeleven. Een nieuwe variant, ontwikkeld in Islamsterdam, is suikerziekte. Dat verklaart waarom een diabeet die in coma raakt dan tien mensen probeert plat te walsen, toch? Dat doen diabeten altijd.

4- Hij is online geradicaliseerd geraakt

Twee vliegen in één klap. We kunnen daar niets aan doen voor we het internet aan banden leggen. Dat is de indirecte oplossing. Meer direct wordt radicalisering geweten aan ‘rechts-extremistische organisaties’. Lastige vragen stellen over islam moet direct verboden worden. Want van lastige vragen worden mohammedanen vreselijk opgewonden. Gaan ze hele rare dingen doen. In ieder geval moeten die rechts-extremistische organisaties zo snel mogelijk verdwijnen. Daar moeten we ons op concentreren. Niet op onschuldige gelovigen.

5- We moeten veel meer oppassen voor rechts-extremisten!

Na iedere aanslag staan er kennelijk vele legioenen rechts-extremisten paraat om alle mohammedanen te kunnen onthalzen. Behalve van mohammedanen willen ze ook verlost worden van gekleurde mensen, homo’s en wat er nog meer verzonnen kan worden. Dat moeten we voorkomen door mohammedanen meer bescherming te bieden, en meer voorrechten te verlenen aan de mohammedaanse gemeenschap. Zoals het aannemen van semi-analfabete agenten met een strafblad, criminele familieleden en een enorme afkeer van dhimmi´s.

6- Een tragedie zoals deze versterkt onze gemeenschap

De gemeenschap wordt namelijk beter met meer, meer, meer voorrechten voor mohammedanen. Meer bidden in een seculiere samenleving is dé oplossing voor alle problemen! Scholen, universiteiten, winkelcentra en overheidsinstanties moeten daarom ‘stiltecentra’ krijgen. Waarom heten die lege nutteloze ruimtes stiltecentra? Omdat het er zo stil is. Er komt geen hond. Wel wat geitenliefhebbers, want mohammedanen smullen er van. Scheiding van kerk en staat? Ach. Dat is zo jaren zestig. Moeten we met z’n allen niet willen.

7- Deze tragedie zal onze manier van leven niet veranderen

Deze nietszeggende opmerking wordt meestal als toetje geserveerd. Uw linkse dhimmi heeft zijn krokodillentranen gestort over een massamoord die gemakkelijk te voorkomen was. Nu is het tijd om de mensen een lege doos te geven. Dat geeft de burger moed. Natuurlijk verandert het onze manier van leven. U moet nu veel meer dan vroeger oppassen op straat. De kans dat u als vrouw verkracht of aangerand wordt is vele malen groter dan 15 jaar geleden. De overheid heeft veel meer mogelijkheden om u af te luisteren. Als u een grapje maakt, moet u oppassen dat u geen mohammedanen, feministes, Belgen, dikke wijven, negers of iets anders kwetst. Dat kan u uw baan kosten. En nee, dat verandert onze manier van leven echt niet.

Ik neem er nog een negerzoen op. Oh nee, dat mag allang niet meer.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/05 ... r-dhimmis/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77467
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Ariel »

Catechese voor dhimmi´s

Ik heb er nog één....

8...Wij zijn met meer...
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door King George »

Aan "Wij zijn met meer" gaat helaas vooraf dat door toedoen van de Islam er weer meer niet meer zijn.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door King George »

Burgemeester Kampen heeft liever niet dat 17 jarig verkracht meisje er bij vertelt dat het asielzoekers waren

Posted on april 20, 2017 door Bolo in Nieuws // 20 Comments

Afbeelding

Dochter (17) verkracht door asielzoeker: ‘Waarom mocht hij ’s nachts op straat?’

Het gezin van Anneke* leeft sinds zeven maanden een nachtmerrie na de verkrachting van haar 17-jarige dochter Kayleigh*. Een groepje asielzoekers belaagde haar toen ze ’s nachts naar huis fietste na een avond oppassen. Anneke zit vol vragen over het beleid in de gemeente Kampen, waar zij wonen, zeker omdat de burgemeester er volgens haar alles aan doet om te voorkomen dat naar azc-bewoners wordt gewezen.


“Waarom mocht deze man ’s nachts het azc uit?”, vraagt ze zich af in de Telegraaf. “In Kampen worden asielzoekers overal geweigerd in de horeca, waarom is er dan geen avondklok?”

‘Zaak gesust door burgemeester’

In de gemeenteraad wordt er ‘tot grote ontsteltenis van mijn dochter’ niet gepraat over het voorval. “Het lijkt wel alsof ze het in de doofpot willen stoppen”, aldus Anneke. Ze verwijst naar twee andere incidenten met asielzoekers die in dezelfde periode plaatsvonden als de verkrachting van haar dochter. “Mag je dan niet zeggen dat dit met elkaar te maken heeft?”

WNL


Fenixx
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6822
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Ali Yas »

King George schreef:Aan "Wij zijn met meer" gaat helaas vooraf dat door toedoen van de Islam er weer meer niet meer zijn.
Er zijn wel meer beschavingen ten onder gegaan aan legers soldaten die met minder waren dan de bevolking.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49854
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Pilgrim »

Politieagente uit Rochdale: “Collega´s hebben mijn leven tot een hel gemaakt!”

Geplaatst op 20 november 2017

Afbeelding

Een voormalige politieagente uit Rochdale, die onderzoek deed naar de islamitische meisjesverkrachters van Rochdale, komt nu met zware beschuldigingen. “Mijn collega´s hebben mijn leven tot een hel gemaakt, toen duidelijk werd wie er achter de seks-bende zit”, klaagt ze de politie aan.

De rechercheur Maggie Oliver (foto) hielp het georganiseerde misbruik van jonge meisjes door islamitische mannen, dat jarenlang onder de ogen van de autoriteiten plaatsvond, te ontmaskeren. Het was de rechercheur gelukt het vertrouwen van de slachtoffers te winnen en toen steeds duidelijker werd dat het om een georganiseerd misbruik door islamitische daders ging, stokte plotseling de interesse in diepgaand onderzoek van de kant van haar meerderen.

De pesterijen begonnen, toen duidelijk werd dat islamitische mannen zich georganiseerd aan tientallen meisjes vergrepen en Oliver haar meerderen ertoe opriep meer te doen om de meisjes te beschermen.

De politieagente heeft tot nu toe over deze tijd gezwegen, ook om de aandacht niet van de slachtoffers af te leiden.

“Ik heb er nooit openlijk over gesproken hoe ik behandeld werd, omdat ik er niet van wilde afleiden dat de politie bij het Rochdale-schandaal absoluut gefaald heeft tegenover de slachtoffers. Maar ik werd bedreigd en gepest”, aldus Maggie Oliver.

“Een meerdere schreeuwde me voor de telefoon compleet in elkaar. Ik zou de slachtoffers naar een verhoorruimte moeten brengen, waarin ze daarvoor al van dingen waren beschuldigd die ze niet hadden gedaan. Normaal gesproken zijn voor zulke kwetsbare slachtoffers speciale ruimtes voor verhoor beschikbaar, waarin het voor hen zo aangenaam mogelijk wordt gemaakt. Daar wordt een gezellige situatie zoals thuis nagebootst om hen hun bekentenis te vergemakkelijken”, beschrijft de politieagente een van de pesterijen. Nadat ze, veroorzaakt door stress, enige tijd vrij nam, kreeg ze thuis onaangemeld bezoek.

“Twee collega´s kwamen bij me thuis en wilden de diensttelefoon terughebben. Hun ongeloofwaardige motivering: ze wilden me nog meer stress door mogelijke telefoontjes van slachtoffers besparen. Dat was uiteraard complete onzin. Ze wilden me alleen maar isoleren en me tot zwijgen brengen”, beschuldigt Oliver nu haar collega´s.

Ze verliet de politie van Great Manchester in 2012 wegens het falen van de politie in het zogenaamde Rochdale-schandaal.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/20 ... l-gemaakt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8089
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door sjun »

De mevrouw heeft vast nog iets meer te vertellen over elkaar dekkende netwerkjes, betrokken politici en mogelijke geldstromen vanuit de oliestaten ter bevordering van de mantel der liefde benodigd om islam wit te wassen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Mahalingam
Berichten: 42575
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Mahalingam »

Steeds vaker (zo denk ik te merken) vind ik bij berichten over gewelddelicten geen initialen en voornaam van de dader meer. Mogelijk dat het vermelden van voornamen de tweedeling in de maatschappij bevordert. Hier een voorbeeld:
Cel voor zware mishandeling van Cantabestuurder
De rechter heeft drie maanden cel en een taakstraf van 160 uur opgelegd aan een 28-jarige man die afgelopen voorjaar in Amsterdam een Cantabestuurder zwaar mishandelde.
[...]
Volgens de verdachte zouden de twee over en weer klappen hebben uitgedeeld. Getuigen bevestigen echter het verhaal van het slachtoffer, dat alleen hij geslagen werd.
[...]
Het slachtoffer incasseerde meerdere klappen in het gezicht en ook nog een aantal knietjes in zijn zij, voordat hij op de grond belandde. Hij brak zijn kaak, neus en oogkas en liep meerdere gekneusde ribben op.
https://www.parool.nl/amsterdam/cel-voo ... ~a4541416/

Het bericht eindigt met:
"Van de celstraf zijn 84 dagen voorwaardelijk."
Dat maakt het onwaarschijnlijk dat de dader een kaaskop is?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49854
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Pilgrim »

“Wir haben es nicht gewußt”...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49854
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Pilgrim »

HYPOCRISIE!

Afbeelding

De media hebben er geen probleem mee om de term “moslim” te gebruiken wanneer ze taarten bakken of Olympische medailles winnen... maar wanneer er een blank kind wordt verkracht of wanneer er een terreurdaad plaatsvindt, dan zijn ze plotseling “Aziaten”.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49854
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Pilgrim »

Politiek correcte NOS relativeert terrorisme weer eens: ‘Kans dat je door een bij overlijdt is groter’

Door Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio, 30 november 2017

Afbeelding
Foto: Een terrorist van het aan ISIS-gelieerde Boko Haram bescheurt zich.

Ja. Dus...?

De redactie van de NOS, een trouw lid van het linkse mediakartel, leek vandaag weer eens in een bijzonder politiek correcte bui te zijn. Hoewel Europa – geheel toevallig natuurlijk – sinds het begin van de massamigratie hierheen door recordaantallen aan terreuraanslagen geraakt wordt, vonden de redacteuren het weer eens nodig om te zeggen: niets aan de hand, mensen.

In een artikel vanmorgen vroeg werd ordinaire reclame gemaakt voor de zogenaamde ‘Bosatlas van de veiligheid’. In die atlas kun je uitgebreid lezen waar in Nederland welke gevaren bestaan, en hoe groot die gevaren nou echt zijn. Hartstikke interessant – zeker in kaartvorm – maar om dat soort informatie meteen te gaan zitten misbruiken is ook een kunst. De NOS weet namelijk maar één conclusie uit het boekwerk te destilleren: de kans dat je door een bijensteek omkomt, is veel groter dan dat je het loodje legt bij een terreuraanslag.

Goh, je meent het.

De consequenties die we daaraan zouden moeten verbinden spreken voor zich: we moeten ons niet zo druk maken om terreur, niet zoveel doen om ISIS te bestrijden, en natuurlijk al helemáál niet bang zijn voor arme vluchtelingen die niets anders willen dan hier veilig met ons in één land wonen. Gek genoeg was niet iedereen even gecharmeerd van het stuk, en kwamen er nogal wat negatieve reacties. Zoveel, dat onze fijne staatsomroep zich genoodzaakt voelde om er een tweede stuk uit te gooien, waarin ze hun eerdere schrijfwerkje verdedigen.

Niet geheel verrassend blijven ze geheel bij hun eerdere standpunt. Aangehaald wordt een ‘massapsycholoog’ die Nederland nog even moet gaan uitleggen waarom angst voor terreur totaal irrationeel is:

Volgens Van Ginneken heeft onze angst alles te maken met risico-analyse. “Het is een logisch verschijnsel dat we bepaalde risico’s buitenproportioneel uitvergroten en andere risico’s juist verkleinen. Dat doen we zelf in ons brein.”

Van Ginneken haalt zijn beroemde Israëlische collega Daniel Kahneman aan. De Nobelprijswinnaar heeft zijn hele leven onderzoek gedaan naar misrekeningen in ons brein. “Daaruit blijkt dat als je recent iets hebt gezien wat er heel dramatisch uitziet, zoals een grote ontploffing, het heel diep in je angstcentrum in je hersenen blijft hangen.” Dat beeld speelt volgens hem een rol wanneer we denken aan terrorisme.


En ja, ook de stokoude drogrede over autorijden wordt weer van stal gehaald:

“Maar dingen die alledaags zijn zoals het in je auto stappen, registreren we niet. Terwijl autorijden levensgevaarlijk is”, zegt Van Ginneken.

Volgens de massapsycholoog hoeven we dus minder bang voor terrorisme te zijn. De media spelen een belangrijke rol bij de angst voor aanslagen, zegt hij. Zo zouden terreurgroepen blij zijn met de aandacht die nieuwsorganisaties aan hen besteden. Die berichtgeving wakkert de angst aan.


Oftewel: media als De Dagelijkse Standaard die aandacht besteden aan terrorisme, zijn schuldig aan bangmakerij, aldus deze psycholoog. Dat zulke beschuldigingen nog geen deuk in een pakje boter slaan, is helder. Het is natuurlijk hartstikke fijn dat we sneller omkomen door een bij dan door een haatbaard, maar schieten we daar iets mee op? Maakt dat het minder walgelijk dat onze overheden het vertikken om ons degelijk te beschermen tegen gevaren? Natuurlijk niet. In tegenstelling tot bijensteken zijn aanslagen prima te voorkomen, als je maar doet wat nodig is. Élk gevaar is het bestrijden waard, en al helemaal wanneer het gaat om daden die in één keer enorme bloedbaden kunnen aanrichten.

Maar goed, als we écht alleen maar willen afgaan op risico in getallen, houden alle GroenLinks-gekkies dan s.v.p. ook op met hun verzet tegen nucleaire energie? De kans dat je bij een kernramp om het leven komt zal namelijk ook aanzienlijk kleiner zijn dan dat een bij je vermoordt.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/ ... is-groter/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49854
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Pilgrim »

Hoe de multiculti-ideologen onze samenleving van binnenuit vernietigen

Geplaatst op 18 december 2017

Afbeelding

Het is een jaar geleden sinds de aanslag van de Breitscheidplatz in Berlijn. Tijd om daar aan te herinneren. Er rolt onstuitbaar een golf van geweld op ons af. Midden in Duitsland werden twaalf mensen bruut vermoord. De vrachtwagenchauffeur werd eerst verwond met messteken, daarna vermoord door middel van een kop-schot. Elf anderen werden met de kolossale vrachtwagen neer gemaaid. Bijna honderd andere mensen raakten deels zwaargewond. Mensen, die op de kerstmarkt in Berlijn alleen maar een glas Glühwein wilden drinken, een braadworst of crêpe wilden eten, een klein cadeautje wilden kopen, met vrienden of collega´s wilden kletsen, wilden genieten van de saamhorigheid op de maandagavond.

En daarbij hadden we ook nog het geluk dat de vrachtwagen slechts 60 tot 80 meter ver kwam in de mensenmassa´s en niet, zoals in Nice, vele honderden meters of zelfs kilometers. Dan zouden er nog veel meer slachtoffers zijn gevallen!

De vermoorde mensen zijn niet meer onder ons. Het verlies voor de familieleden ongelooflijk. Voor hen zal Kerstmis nooit meer hetzelfde zijn. Sindsdien maken veel mensen in Duitsland zich zorgen wat de komende jaren nog zullen brengen, welke golf van geweld er onstuitbaar op ons afrolt.

De multiculti-gestoorden zullen over lijken blijven gaan
Maar wat was de allereerste zorg van de multiculti-ideologen? Dat politieke krachten ervan zouden kunnen profiteren, die zij onder alle omstandigheden willen verhinderen, die zij tot persoonlijk vijandbeeld hebben gemaakt. Al het andere is voor hen in principe van secundair belang. Deze fanatici zijn geestelijk-moreel zozeer gedegenereerd dat zij de bestrijding van de politieke vijand belangrijker vinden dan het leven van hun medemensen.

Twaalf doden, tig gewonden? – “Nou en?” - het gevaar dat dit slechts het begin is van iets veel ergers? – “dan is dat gewoon maar zo. Daar kunnen we niets aan doen. Doden en geweld waren er altijd al. Hoeveel hebben Duitsers van geboorte wel niet om het leven gebracht. Nu zijn wij gewoon een keer de slachtoffers. Op de een of andere manier is dat misschien ook terecht dat de Duitsers deze keer aan de beurt zijn en om zeep geholpen worden.”

Wat moet je dan nog zeggen? Deze mensen zullen in de letterlijke zin van het woord over lijken gaan. Ze zullen niets veranderen. Ze zijn niet in staat om kritische vragen over zichzelf te stellen.

Het enige dat ze echt kunnen: zich aan de macht vastklampen met alles wat ze hebben
Wat ze als eerste weer deden, wat ze altijd doen bij zulke vreselijke aanslagen? Oproepen tot eensgezindheid. Elkaar omarmen. Kaarsen aansteken. In gedachten bij de slachtoffers zijn. (dat beweren ze in ieder geval en doen deels in ieder geval alsof. De realiteit ziet er meestal heel anders uit) Samen fluit spelen en zingen. Verkondigen dat dit een aanslag “op ons allen” geweest zou zijn, wat natuurlijk niet waar is. Zoals zoveel. De aanhangers van het multiculturalisme zullen over lijken gaan, het maakt niet uit hoe hoog de stapels lijken worden. Ze zijn niet in staat anders te gaan denken. En ze hebben noch de geestelijke kracht noch de morele oriëntering om dit land te leiden.

Maar tot één ding zijn ze wel in staat: zich vast te klampen aan de macht en deze onder geen enkele omstandigheid uit handen te geven. Daarvoor zullen ze alles blijven doen. Alles! De middelen hiertoe? Eerst hebben ze hun altijd dezelfde domme, leugenachtige frasen van stapel gelaten. De “boze rechtsen” zouden het eigenlijke gevaar zijn. Deze zouden de slachtoffers “instrumentaliseren” – een van de lievelingsfrasen van de multiculti-ideologen.

Verzorging van de ontstelteniscultus in plaats van onderzoek naar en rekening houden met oorzaken
Dat er mensen bestaan die dat alles allang hebben zien aankomen, die er al jarenlang voor waarschuwen, die natuurlijk de doden en gewonden in Berlijn betreurden, maar het daarbij niet wilden laten, die er steeds opnieuw over nadenken hoe voorkomen kan worden dat er steeds opnieuw sprake is van slachtoffers van radicaalislamitische misdaden, van geweld- en terreurdaden, om in de toekomst erger te voorkomen, dat alles komt bij deze mensen niet op. In principe interesseert het ze ook niet.

Het enige dat hen interesseert, is de verzorging van hun ontstelteniscultus. Elkaar te omarmen, kaarsen te branden, samen te zingen. Ze zijn niet geïnteresseerd in oplossingen, en al helemaal niet in het toegeven alles fout te hebben gedaan. Daarvoor zouden ze immers moeten negeren waarin ze geloven en was ze al die jaren misdaan hebben.

Onze machtselites zullen doorgaan met de islamisering van Duitsland en Europa, desnoods ook tegen de wil van het volk
Laten we onszelf niks wijsmaken, het zal zo doorgaan. Na enkele dagen of weken waren de doden en gewonden vergeten. Merkel en Co. hielden een dag na de verschrikkelijke aanslag een rouwdienst in Berlijn. Op dat moment wisten de familieleden nog helemaal niet dat hun geliefden dood zijn. Dat kregen ze pas dagen later te horen. Het leven gaat verder. Het aantal moslims in Duitsland zal niet afnemen. Het zal steeds verder toenemen. Men zal voor elke belangrijke verkiezingen een paar uitzetten en daarna zal men zeggen: “Kijk maar, we doen toch iets. We kijken niet werkeloos toe. De veiligheid van onze staatsburgers vinden we niet onbelangrijk.” Maar tegelijkertijd zullen er nog meer moslims binnenkomen. Onder hen ook opnieuw radicalen en orthodoxen. De islamisering van Duitsland en Europa zal doorgaan.

Anderen zullen zich in de loop der tijd hier bij ons in Duitsland radicaliseren, omdat ze het hier überhaupt niet kunnen vinden en zich indringers voelen, merken dat ze hier helemaal niet passen, omdat de socialisatie en de wereld- en mensbeelden op centrale plaatsen diametraal tegenovergesteld zijn aan elkaar. Omdat ze niet de voorwaarden qua opleiding meebrengen om hier op eigen kracht te overleven en een constructief lid van de samenleving te worden, om zichzelf nuttig en waardevol te kunnen voelen.

Fluitspelend omarmen ze hun latere moordenaars
Dan zal de volgende aanslag plaatsvinden, de volgende slachtoffers. Men zal opnieuw meevoelen met hen, hun deelneming tot uitdrukking brengen. De multiculti-ideologen zullen opnieuw elkaars hand vasthouden, kaarsen branden, samen fluit spelen of samen zingen in een godsdienst – mogelijk zonder de aanwezigheid van de nabestaanden van de doden, die veeleer storen. De geestelijken, de politici en de media zullen weer verkondigen dat we ons in geen geval uit elkaar mogen laten drijven. Dan zullen ze hun latere moordenaars omarmen, mits ze niet eindelijk volledig uit de macht gezet worden.

Bron: https://juergenfritz.com

Auteur: Jürgen Fritz

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/12/18 ... rnietigen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49854
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Pilgrim »

Berlijnse politieagent vertelt: De statistiek wordt gemanipuleerd!

Geplaatst op 24 januari 2018

Afbeelding

Fritz* (naam veranderd) dient al vele jaren lang als politieagent in Berlijn. Hij kent de patrouilledienst heel goed en weet wat er in werkelijkheid achter de coulissen gebeurt. Hij kwam onlangs naar me toe en we gingen een kop koffie drinken voor een gesprek onder vier ogen. Hij vertelde me ongelooflijke details, verhalen uit het huidige dagelijkse leven van de politie in Berlijn, die ik u niet wil en moet onthouden. Hij wordt geplaagd door zijn geweten en de kennis rondom de ten hemel schreiende onrechtvaardigheid deed hem uit de school klappen. Ondanks mogelijke represailles en consequenties tegen zijn persoon. Ik geef zijn verhalen over de meest verschillende zaken hieronder letterlijk respectievelijk inhoudelijk juist weer:

In Berlijn bestaat in het Intranet van de politie een “beeld van de criminaliteitssituatie” (een informatiesite), waarin een geselecteerde groep collega´s inzicht heeft en daar wordt geïnformeerd over actuele zaken, statistieken en arrestaties. Ik heb ook toegang, omdat ik rechtstreeks te maken heb met de straatcriminaliteit. Deze informatiesite maakt een lijst op van foto´s, namen en de toedracht, het uiterlijk van verdachten respectievelijk daders in misdaadzaken. Wie dat leest, weet dat hier veel buitenlandse daders bij zijn. Ook zulke die eigenlijk een Duits paspoort hebben, maar daders met een migratieachtergrond zijn. Er was een geval in een vluchtelingencentrum waar twee mannen een jongen seksueel misbruikt hadden en daarvoor gearresteerd werden. Deze zaak verdween op onverklaarbare wijze naderhand uit de interne lijst in het “beeld van de criminaliteitssituatie”. In september was er dan nog een ander geval waar een vrouw lag te zonnebaden, in slaap viel en er plotseling een naakte Arabier op haar lag die haar wilde verkrachten. Toen ze zich verzette, verwondde hij haar zo zwaar, dat zij in het ziekenhuis behandeld moest worden. De man werd gearresteerd, kwam in voorarrest en was daarvoor al bij de politie bekend. Hij was nog in 2016 kort daarvoor uit de gevangenis ontslagen. Ook deze zaak verdween naderhand en ook zoek je tevergeefs naar een persmededeling hierover.

Er zijn nog andere zaken, die niet direct met de site te maken hebben, maar het dagelijks leven in de dienst betreffen. We werden bijvoorbeeld tweemaal naar een zaak geroepen waar een prostitué een vluchteling als klant had. Deze deed tijdens de daad zijn condoom af, en toen de vrouw daarop weigerde, probeerde hij haar handtas te roven. De voor directe maatregelen verantwoordelijke recherche probeert hier constant delicten te bagatelliseren om zichzelf werk te besparen. Omdat de prostitué geen Duits sprak, bood de recherche haar aan dat zij haar getuigenis ook op een ander moment zou kunnen doen, omdat er op zo´n korte termijn geen tolk ter beschikking was, hoewel uit ervaring de conclusie voor de hand ligt dat de getuigenis daarna nooit wordt gedaan. Dat was dus ook zo en ik heb nooit meer iets van de dame gehoord.

Dan was er ook nog een roofoverval op een toerist, die zwaargewond werd door messteken: signalement van de daders ⟶ Arabisch ogende mannen! Opnieuw niet genoemd door de persafdeling van de politie van Berlijn.

Een andere zaak vond plaats in de straatprostitutie, waar men een bewusteloze Syriër had gevonden met sterke bloedingen aan zijn hoofd. Toen hij bij bewustzijn kwam en ondervraagd werd, vertelde hij dat hij alleen maar gevallen zou zijn en men kon gerust een vriend van hem bellen om dit te bevestigen. De verdenking lag voor de hand dat de Syriër ruzie had gehad met een pooier. Ook deze zaak werd niet opgenomen, maar genegeerd, hoewel het duidelijk was dat het om een delict ging.

Enige tijd geleden werd een man door een groep mannen tijdens een vechtpartij van achteren aangevallen, die hem met 19 messteken in zijn rug regelrecht afslachtte (hij overleefde). De volgende dag al werden alle drie gearresteerde verdachten alweer vrijgelaten en werd er ALLEEN MAAR aangifte gedaan wegens het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel, hoewel de toestand van het slachtoffer bij 19 messteken voor meer in aanmerking gekomen zou zijn. Bijvoorbeeld intentie om te doden respectievelijk poging tot doodslag. Onmiddellijke maatregelen van de politie zoals sporenonderzoek, verhoor enz. bleven achterwege!

Veel gevallen met toebrengen van lichamelijk letsel worden niet meer als poging tot doodslag opgenomen, hoewel men dat eigenlijk wel zou moeten doen. En in Berlijn vonden het afgelopen jaar meer moorden plaats. De pogingen tot doodslag vallen echter overwegend onder het toebrengen van lichamelijk letsel en worden daar meegerekend. Eén zaak maakt dit behoorlijk duidelijk. Een ruzie tussen twee buitenlanders in een bar escaleerde en eentje verliet de bar, ging weg en kwam een half uur later met een vuurwapen terug om de ander daarmee in de buik te schieten. Deze zaak werd behandeld als het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel, hoewel dit een duidelijk geplande daad met genoeg tijd ertussen was. Poging tot moord zou erin gezeten hebben of in ieder geval doodslag. De man moest een noodoperatie ondergaan, omdat zijn buik geperforeerd was.

In Berlin-Wilmersdorf en Berlin-Steglitz kwam het een poosje geleden tot vier verkrachtingen. Daarvoor kwam een vluchteling voor de rechtbank. Deze melding heb ik uit de burger-pers; de politie-pers heeft dit volgens mij helemaal niet behandeld en ook in de lijst op het intranet was hierover niets te vinden.

Bovendien: toen de vluchtelingencrisis losbrak, wilde de politievakbond de collega´s ontlasten en drukte door dat de migranten/vluchtelingen niet meer wegens illegale binnenkomst aangegeven hoefden worden en rechtstreeks in een onderkomen kwamen. In principe gaat het daarbij om straf-verhindering, en al die overtredingen tegen de verblijfswet bleven zodoende onbestraft. Voor deze capitulatie voor de toestanden liet de vakbond zich echter bejubelen, omdat het een enorme ontlasting van de werkdruk betekende.

Dit is alleen hetgeen ik zelf gezien heb. Veel politieagenten maken soortgelijke dingen mee, doen hun mond echter niet open, omdat ze of al veel te verliezen hebben, bijv. hun huis, gezin en dergelijke, of juist een krediet hebben opgenomen om een bestaan op te bouwen. Vooral jonge collega´s, die juist hun eerste auto en huis op de pof gekocht hebben, houden zich stil, hoewel ze afweten van de toestanden. Ze trekken echter liever naar de goede Berlijnse buurten en sturen hun kinderen naar privéscholen dan daar te wonen waar ze meestal werken. Maar heel weinigen durven iets te doen. Bijvoorbeeld de video van de trapschopper van het metrostation Hermannstrße, dat immers viraal ging op de sociale netwerken, werd eerst illegaal door iemand van het intranet gehaald en publiek gemaakt. Pas toen de video al op internet stond, verspreidde de politie foto´s van de daders. Als dit lek er niet geweest zou zijn, dan zou men de daders vermoedelijk nooit hebben gevonden.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/24 ... nipuleerd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
Politiek correcte NOS relativeert terrorisme weer eens: ‘Kans dat je door een bij overlijdt is groter’

Door Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio, 30 november 2017
De politiek correcte NOS relativeert hier echt helemaal niks. Wat is er mis met de werkelijkheid? Inhoudelijk klopt alles van het bericht, net zoals het feit dat de huidige mislukte mensensoort de naam 'moslim' op een bord voor het hoofd draagt. Maar dat wil nog niet zeggen dat moslims per definitie aanslagplegers zijn. De meeste aanslagen vinden plaats in de moslimlanden zelf. Goed zo! Vooral zo houden!

De enorme fout ligt verscholen in het - inderdaad - angstvallig vermijden van kritiek, van het benoemen door de media van wat moslims als een 'gezonde' leer aanvaarden: Het walgelijke mensonterende haatboek Koran dat uit de verwarde criminele geest van de Arabische profeet psychopaat Mohammed kwamen.

Ik begrijp de psychologie van de pedagogische waarde niet om moslims te sparen als de kool bij de geit. Kinderen worden doorgaans op hun volwassenheid voorbereid door een goede opvoeding. Geen religie en andere vormen van remmingen, vrijheid van kritisch denken. DAAR LIGT HET PROBLEEM. Het probleem van de wortel en de tak die uitgeroeid moeten worden in het denken van de moslim. Natuurlijk ga ik de moslim niet verbieden zich als blijvende idioot op te stellen. Maar . . . de overheid faalt wanneer zij niet keer op keer duidelijk maakt dat islam, Koran en al zijn daarbij behorende heidense gebruiken in onze beschaving als ONAANVAARDBAAR dienen beschouwd te worden. Sterker nog, op basis van de wet zou islam en Koran sowieso verboden moeten worden. Als een gevaarlijke ideologie die zich tegen de gevestigde orde keert. Want . . . als moslims aanvaarden dat scheiding van kerk en staat hun voorkeur heeft, dan heeft de moslim geen recht meer van bestaan. Hallo! Even opletten allemaal! Dit geldt overigens OOK voor ALLE Jehovah's Getuigen.

Aboutaleb was des duivels op wijlen Fortuyn die artikel 1 van de Grondwet wilde afschaffen. Logisch. Aboutaleb is een Marokkaanse moslim met een Nederlands parasieten paspoort. Achmed A. kon het niet kan verkroppen dat zijn analfabete ouders nog altijd een achterlijke religie zoals die van de vieze vuile smerige profeet Mohammed aanhingen waar Fortuyn de zere vinger op legde. Dus walgde Aboutaleb van Fortuyn. Tsja . . . Voor wie het nog niet doorheeft, Aboutaleb is een islamitische fundamentalistische eiser. Hij eist onvoorwaardelijk respect van de niet-moslim.

Salafist, jihadist, moslim fundamentalist - nog nooit heeft een moslim zich in Mohammed vergist.

Zucht . . . Het is of het een, of het ander. Scheiding van kerk en staat, of manipuleren en een smerige minderwaardige onderdanige politieke strategie voeren waarbij moslims de indruk wordt gegeven dat zij geaccepteerd zijn als gelijkwaardige mensen. En dan te bedenken dat juist moslims vanwege hun walgelijke onmenselijke smakeloze sadistische religie de eisers zijn in het hele wereldgebeuren: HUN RELIGIE ZAL EN MOET OVERHEERSEN. Aboutaleb heeft het zelf gezegd in een interview die ik heb meegenomen in mijn spraakmakende video 'Aboutaleb slafist en jihadist': "Een salafist is iedere moslim, hij wil de profeet navolgen in zijn daden."
Wilders wil artikel 1 uit Grondwet schrappen

Tweede Kamerlid Wilders wil artikel 1 van de Grondwet afschaffen en vervangen door een ander artikel waarin de joods-christelijke en humanistische traditie en cultuur van Nederland als dominante cultuur wordt vastgelegd....

ANP 21 maart 2006

Wilders volgt daarmee Pim Fortuyn die er vier jaar geleden al voor pleitte om het non-discriminatiebeginsel uit de Grondwet te schrappen. Voor Fortuyn betekende dat een breuk met zijn toenmalige partij Leefbaar Nederland. Artikel 1 van de Grondwet luidt als volgt: ‘Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.’

Wilders stelt dat hij niet voor discriminatie is, maar artikel 1 leidt volgens hem tot een inperking van de vrijheid van meningsuiting. ‘In de praktijk van alledag blijkt het gelijkheidsdenken het onmogelijk te maken om problemen te benoemen en indien nodig een gerechtvaardigd onderscheid te maken.’ Met 1,6 miljoen allochtonen in Nederland, van wie 1 miljoen de islam aanhangen, is de ‘vaststelling en verdediging van onze identiteit volgens Wilders ‘een zaak van hoge urgentie’. De zuivere islam is volgens hem ‘intrinsiek a-democratisch’. Wilders wil verder de grenzen voor zeker vijf jaar sluiten voor niet-westerse immigranten, en een verbod op het oprichten van nieuwe islamitische scholen en moskeeën gedurende eveneens vijf jaar.
Het is triest dat de gezonde media hieraan niet uitvoerig aandacht heeft besteed. En nog erger is het dat nog steeds niet begrepen wordt dat Hitler uitsluitend aan de macht kon komen doordat zijn ideeën door het Duitse volk gedragen werden.
De christelijke leer van Jezus is een deugd en totaal onschadelijk voor het functioneren van de mens. Daarentegen behoort de leer van de Arabische sadistische profeet een gruwel te zijn voor de beschaafde mens die in het voortbestaan van de verering voor de walgelijke smerige historische Arabische afgodenmaniak, psychopaat, sadist en oorlogsmisdadiger Mohammed, vaandeldrager van de profeet en burgemeester van Rotterdam, de salafist en jihadist Aboutaleb herkent.

Met deze vertoonde waarheden in mijn YouTube filmpje 'Aboutaleb salafist en jihadist', werd mijn YouTube filmpje al heel snel uit de roulatie van YouTube gehaald. Het opgegeven argument? HAAT ZAAIEN. Het is precies de omgekeerde wereld. Ik laat zien en toon aan wie er werkelijk haat zaait. Toon mij uw religie en ik kan constateren of u wel of geen haat wilt zaaien. Want . . . er bestaat niet één moslim die ook maar één woord uit de Koran of van de overlevering van Mohammed zal betwijfelen als onjuist.

Hoe kan ik als atheïst een haat zaaier zijn die de ideeën van Jezus goedkeurt en die van profeet Mohammed verafschuwt als zijnde sadistische waanzin?
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6822
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Ali Yas »

Kans dat je door een bij overlijdt is groter
Dat kan zo zijn, maar om het argument van Douglas Murray te parafraseren: we zouden er ook problemen mee hebben als er bijenhouders waren die speciaal bijen kweken die het op mensen hebben voorzien. We zouden zulke gasten wel weten te vinden.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49854
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Bericht door Pilgrim »

Geweld tegen christelijke nonnen in Bethlehem – De media zwijgen

Geplaatst op 28 januari 2018

Afbeelding

Iedere Israëlische kleinigheid tegen christenen, om het even reëel of alleen maar gevoeld, is altijd onmiddellijk een thema in de internationale pers. Laten we als voorbeeld een voorval nemen, waarbij antichristelijke graffiti door een handvol radicale joodse jongeren in kerken in Jeruzalem werd gespoten. Hoe verontrustend deze voorvallen ook waren, er werd geen echte schade aangericht. Zowel de autoriteiten als de plaatselijke joodse gemeente gingen onmiddellijk ondersteunend achter de kerken staan.

En desondanks werd Israël daarna in de mainstream media foutief als een plek bekritiseerd die tegenover christenen onvriendelijk en zelfs vijandig is ingesteld.

Daarom is het des te interessanter dat een voorval, dat onlangs tegen christelijke nonnen in het nabije Bethlehem plaatsvond, zo goed als genegeerd wordt.

Middle East Concern”, een van de weinige organisaties die bereid is de noodsituatie van de christenen onder de Palestijnse Autoriteit te onthullen, bericht dat delen van het Koptische klooster van de Heilige Maria in Bethlehem onrechtmatig door een inheemse islamitische familie werden overgenomen. De daar levende nonnen stonden routinematig blootgesteld aan lichamelijk misbruik.

De zusters Maria en Esther hebben officiële klachten tegen de familie Mahatna ingediend, maar de rechtbanken van de Palestijnse Autoriteit hebben tot nu toe geen echte maatregelen genomen.

Het klooster blijft deels bezet, hoewel de nonnen hun eerste klacht in april 2017 ingediend hebben, toen een vrouwelijk lid van de islamitische familie, Rania Mahatna, zuster Maria aanviel en daarbij ook haar eigendom beschadigde.

Een ander voorval vond plaats op het moment dat de nonnen op weg waren naar het politiebureau om hun eerste klacht van april 2017 in te dienen. Een broer van Rania Mahatna, Rami, stopte samen met een stel vrienden de auto van de nonnen en viel deze met ijzeren staven aan.

Een politieagent, die getuige was van de aanval, veranderde volgens berichten later zijn getuigenis toen hij voor de rechtbank stond.

De nonnen en hun advocaat denken dat de familie Mahatna contacten heeft binnen de Palestijnse Autoriteit, die ze gebruikt om juridische stappen in deze zaak te verhinderen.

Het gaat hierbij niet om een incidenteel, op zichzelf staand geval. Maar omdat Israël en de Joden er niet bij betrokken zijn, krijgt de zaak zo goed als geen aandacht. Het schijnt gewoon overeen te komen met het narratief volgens welk alleen Israël achter alle problemen van de lokale christelijke bevolking zou zitten.

Bron: www.israelheute.com

Door: Ryan Jones

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/28 ... a-zwijgen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie