Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Anti-establishment: Prioriteit tegen “die daar boven”?

Geplaatst op 30 september 2016

Afbeelding

Of het nu in Europa of in de Verenigde Staten is: de veranderingen in de politieke landschappen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan worden steeds duidelijker. De ontevredenen en de verliezers van het systeem slaan terug.

Nadat het heersende establishment steeds opnieuw toesloeg, slaat nu het anti-establishment terug. De massa ontevredenen en diegenen die als verliezers van het actuele systeem gelden, trekken zich niet meer terug in de lethargie van het niet stemmen, nee, zij stemmen in toenemende mate op die politici en partijen die óf een duidelijk standpunt innemen tegen het establishment – óf als “doorn in het vlees van het systeem” worden waargenomen.

Wat in de mainstream media graag als negativistisch wordt voorgesteld (anti-Amerikanen, immigratie-tegenstanders, antikapitalisten enz.) om deze mensen in een kwaad daglicht te stellen, is met een simpele zwart-wit schildering niet te verklaren. Men kan bijvoorbeeld een tegenstander van de agressieve NAVO-politiek in Oost-Europa zijn en desondanks ook kritisch staan tegenover een Duits-Russisch bondgenootschap, echter wel een neutrale en op de belangen van de eigen natie betrokken buitenlandse politiek van evenwicht tegenover Oost en West willen. Een tegenstander van de ongebreidelde massa-immigratie kan zowel een gereglementeerde en gecontroleerde immigratie willen, echter ook een volledige immigratiestop inclusief successieve uitzetting van in het land levende buitenlanders eisen. Deze voorbeelden tonen aan dat er wel degelijk grijze gebieden bestaan.

Maar datgene dat de kiezers van Donald Trump, Gary Johnson en Jill Stein in de VS verenigt, is hun afwijzing van het establishment van Republikeinen en Democraten, dat zich slechts bezighoudt met de belangen van concerns en de financiële oligarchie, niet echter met die van de gewone mensen of diegenen die dankzij speculatie-excessen van de banken in het kader van de onroerend goed crisis huis en haard kwijtgeraakt waren, of met diegenen die dankzij de vrijhandelsakkoorden hun goedbetaalde baan in de industrie kwijtraakten en in plaats daarvan nu voor een minimumloon bij McDonald´s moeten werken en er geen idee van hebben hoe ze de eindjes aan elkaar moeten knopen.

Ook in Europa is dit beeld te zien: juist die partijen, die zich als serieuze oppositionele krachten tegen de dominerende partijenkartels weten te profileren, profiteren van de actuele problemen van de schuldencrisis, de euro-crisis, de economische crisis, de financiële crisis en de migratiecrisis. Welke crisis ook als erger wordt beschouwd, dit versterkt de partijen rechts of links van het partijenkartel. In Portugal, Spanje, Griekenland en Italië bijvoorbeeld zijn het vooral de linkse partijen die meer instemming krijgen. In Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en Nederland bijvoorbeeld eerder de rechtse partijen.

Wie beweert dat de kiezers van deze politici en partijen alleen maar “tegen” en niet “voor” iets zouden zijn, vergist zich echter gigantisch. Natuurlijk, de meeste van deze kiezers werden door het establishment teleurgesteld en willen een structurele verandering, maar dit is gezien de vastgeroeste politieke structuren ook te begrijpen. Het anti-establishment slaat terug – en dat is ook goed.

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/09/30 ... aar-boven/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Pilgrim »

In 2016 verloor het establishment in Amerika. Nu is Europa aan de beurt

Afshin Ellian, 30 dec 2016

Afbeelding

We sluiten weer een jaar af. Op 22 maart 2016 werd de hoofdstad van de Europese Unie getroffen door twee islamitische aanslagen. Later bleek dat de daders van Brussel deel uitmaakten van het terreurnetwerk van Parijs. Een paar maanden eerder had een deel van de groep een reeks van aanslagen gepleegd in Parijs. Daarna zijn in heel Europa en ook in Amerika terreurdaden gepleegd.

Voor de eerste keer sinds 11 september 2001 zijn bijna alle westerse naties tegelijk geconfronteerd met islamitisch terrorisme. Duitsland, het meest gastvrije land voor migranten uit de islamitische wereld, is het vaakst getroffen door jihadistisch geweld. Duitsland sloot het jaar van de islamitische terreur af met de aanslag op de Berlijnse kerstmarkt.

November 2016 wordt nooit vergeten
Het jaar 2016 was ook het jaar van de democratie. Het Oekraïnereferendum in Nederland resulteerde in een groot nee tegen de Europese Unie. Ook de Britse burgers besloten om nee te zeggen tegen de EU. De Brexit is een onweerlegbaar politiek feit. En toen begon Brussel zich zorgen te maken. Waar gaat dit naar toe? Maar de grootse klap voor het politieke establishment in het Westen moest nog komen: de presidentsverkiezingen in Amerika.

November 2016 zal nooit worden vergeten. Donald Trump verkozen tot de president van Amerika. Al aan het begin van de campagne besloot president Barack Obama om zijn rol als neutrale, vertrekkende president in te ruilen voor die van politieke straatvechter. Daarom deed hij op intense wijze mee aan de campagne. Dat was niet verstandig.

De verkiezingen draaiden niet meer om Trump en Clinton, maar het ging om het finale oordeel over het presidentschap van Obama. Het leek op een referendum: wilt u de voortzetting van het beleid van Obama? Het antwoord was nee. Het establishment in de politiek en het establishment in de media werden weggestemd.

Zo schrijft en denkt het failliete establishment
Aan de hand van een voorbeeld zal ik illustreren hoe het failliete establishment denkt en schrijft. Tom-Jan Meeus is een NRC-journalist, die ook het tv-programma Buitenhof van commentaar voorziet over Amerika.

Kort na de aanslag op de Berlijnse kerstmarkt wijdde Meeus in NRC Handelsblad een column aan de aanslag in Berlijn: ‘In tijden van steeds meer schokkende berichten kan het geen kwaad nuchter te blijven.’ Wijze woorden, geen spoor van emotie! Terecht is hij ook van mening dat de wereldvrede, als concept, betere tijden heeft gekend.

‘Obama heeft de opkomst van Trump aan zichzelf te wijten’

Maar dan komen de emoties: ‘In feite wordt onze manier van leven al het hele jaar op de proef gesteld, met de Brexit, de uitslag van het Oekraïnereferendum, de aanslagen in Frankrijk, de verkiezing van Trump, de groei in de peilingen van Wilders, alsmede het feit dat zijn minachting voor de rechtsstaat zijn populariteit slechts vergroot.’

Onze manier van leven? Als president George W. Bush kort na de aanslagen van 9/11 zegt dat onze manier van leven, namelijk vrijheid en democratie worden aangevallen, is dat glashelder.

De manier van leven van D66, NRC en de New York Times
Maar Meeus doelt met onze manier van leven op de manier van leven van D66, de redactie van NRC Handelsblad, de redactie van The New York Times et cetera. Let op: hij plaatst de aanslag op de kerstmarkt van Berlijn op één lijn met de uitkomst van democratische verkiezingen in democratische landen.

Democratie en terreur vormen dus samen een bedreiging voor de manier van het leven van het establishment, aldus de NRC-journalist. De gelijkstelling van de jihadist Amri met Trump en de uitslag van Oekraïnereferendum en Brexit! Dit noemt de NRC-journalist nuchterheid. In alle nuchterheid denkt hij dat zijn wijze van leven wordt bedreigd door jihadisten en democratische verkiezingen in de democratische landen.

Als de uitslag niet bevalt, is democratie een dun vernislaagje
U zult denken dat ik te ver ga met mijn uitleg van deze column van deze NRC-journalist. Daarom citeer ik hier de rest van zijn tekst: ‘Democratie is een dun vernislaagje: zie Polen, Hongarije, het verontrustende gedrag van Trump. Gisteren koos een EenVandaag-panel Wilders tot politicus van het jaar, twee weken nadat hij zei zich niets van zijn veroordeling te zullen aantrekken.’

Zie wat hier gebeurt: als de uitslag van democratische verkiezingen Tom-Jan Meeus en de zijnen niet bevalt, is de democratie een dun vernislaagje. Had Clinton gewonnen, dan was de democratie de sterkst regeervorm op aarde geweest. Dit zagen we ook bij D66: de peetvader van het referendum neemt afscheid van het referendum, omdat D66 niet blij is met de uitslag van het laatste referendum. Inderdaad is democratie een dun vernislaagje, namelijk bij de leden van het politieke establishment en hun media.

Arendo Joustra: PVV uitsluiten kan weleens schijnsucces zijn

En in 2017 is Europa aan de beurt
In 2016 verloren de gevestigde media en politiek in Amerika. Deze lijn gaat zich in 2017 voortzetten. Nu is Europa aan de beurt. Bereid u voor op veel treurige, emotionele toespraken en teksten in de gevestigde media!

Een heroriëntatie van nationale en internationale affaires is onontkoombaar. Kortzichtige en emotionele commentaren in de gevestigde media zullen geen indruk maken op het kritische electoraat.

Tot slot wil ik hier de redactie van Elsevier en vooral de web-redacteuren bedanken voor hun vriendschap, inzet en intellectuele gastvrijheid.

Ik wens u allen een goed en gezond nieuwjaar toe.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6805
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Ali Yas »

Maar Meeus doelt met onze manier van leven op de manier van leven van D66, de redactie van NRC Handelsblad, de redactie van The New York Times et cetera. Let op: hij plaatst de aanslag op de kerstmarkt van Berlijn op één lijn met de uitkomst van democratische verkiezingen in democratische landen.
Dat schetst het morele faillissement vrij aardig.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Schepsel »

Trump verzet zich inderdaad hard tegen de financiële elite. Daar ging een deel van zijn verkiezingsretoriek over.

En nu is het laatste wat zo iemand doet de financiële elite aanstellen voor regeringsposities.

Ow, wacht.... :scratch:
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Pilgrim »

2017: Europa´s jaar van de woede

Geplaatst op 31 december 2016

Afbeelding

Overal in Europa heeft het EU-vriendelijke establishment een goede reden om bang te zijn voor de verkiezingen op het continent. Na het tumult van 2016 zou Europa heel goed een rustig jaar kunnen gebruiken. Dat zal er echter niet komen. In vier van de zes landen van oprichting van het Europese project zullen verkiezingen worden gehouden en de populistische eurosceptische krachten zijn in elk van hen in opmars. Daarbij zal er minstens één Regime Change plaatsvinden: François Hollande heeft zich er bij neergelegd dat hij te impopulair is om zich weer kandidaat te stellen en het zou een verrassing zijn als hij de enige zou blijven die vertrekt. Anderen zullen waarschijnlijk blijven proberen zich aan de macht vast te klampen, hun greep wordt echter in toenemende mate zwakker door het succes van de populisten.

Lees verder →
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6805
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Ali Yas »

Schepsel schreef:En nu is het laatste wat zo iemand doet de financiële elite aanstellen voor regeringsposities.
Dat is een beetje overdreven. Je moet toch wat: je kunt op een financiële positie natuurlijk geen politicoloog zetten (waar kun je eigenlijk wél een politicoloog zetten? maar dat is een andere vraag :finger: ).
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Schepsel »

Ali Yas schreef:
Schepsel schreef:En nu is het laatste wat zo iemand doet de financiële elite aanstellen voor regeringsposities.
Dat is een beetje overdreven. Je moet toch wat: je kunt op een financiële positie natuurlijk geen politicoloog zetten (waar kun je eigenlijk wél een politicoloog zetten? maar dat is een andere vraag :finger: ).
Het zou in elk geval al helpen als degene op die positie de belangen van ''het volk'' voor ogen heeft, en niet die van hemzelf en zijn vriendjes!

En laten we wel wezen... het pure establishment dat zichzelf vrijwillig gaat afschaffen/beperken/bestrijden? Oké, optimisme is soms ook weleens aardig. :wink2:
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6805
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Ali Yas »

Schepsel schreef:En laten we wel wezen... het pure establishment dat zichzelf vrijwillig gaat afschaffen/beperken/bestrijden? Oké, optimisme is soms ook weleens aardig. :wink2:
Kijk, mensen verrijken zich graag als de gelegenheid zich voordoet, maar dat betekent niet per se dat dat ook lekker voelt. Het zou dus kunnen (ik hou een paar slagen om de arm) dat de mannen die nu in dienst worden genomen best bereid zijn de zaken wat beter te regelen. Alleen mensen uit het circuit weten hoe dat het beste kan. Inderdaad, ik ben optimistisch.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Pilgrim »

Interview met Anne Marie Waters – “Justice For Chelsey!”
Gepubliceerd op 13 mei 2017Justice For Chelsey!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Pilgrim »

De 13 regels van Links, volgens welke ze haar politieke tegenstanders zoals Trump vernietigt

Geplaatst op 8 september 2017

Afbeelding
Het receptenboek van Links voor het afrekenen met haar politieke tegenstanders. “Regels voor radicalen”.

Saul David Alinsky (geb. 30 januari 1909 in Chicago, Illinois, VS; gest. 12 juni 1972 in Carmel, Californië, VS) was een Amerikaanse voorvechter voor burgerrechten, wegbereider van de Community Organizing en oprichter van de Industrial Areas Foundation.

Hoewel Alinsky niet links was en zich inzette voor een dynamische democratie, wordt hij tegenwoordig door Links geïnstrumentaliseerd om haar politieke doelen te bereiken.


SAUL ALINSKY: DE MACHIAVELLI VAN LINKS

SAUL ALINSKY is voor de Linksen, wat MACHIAVELLI was voor de feodale adel: In zijn boek “Rules for Radicals. A practical Primer for realistic Radicals” (“Regels voor radicalisten. Een praktisch beginsel voor Realistische Radicalisten”) beschreef hij de strategieën hoe Linksen hun tegenstanders kunnen uitschakelen. Obama was een Alinsky-fan, en Hillary heeft er zelfs haar proefschrift over geschreven.

“De voormalige Minister van Buitenlandse Zaken, Hillary Clinton, produceerde in 1969 haar examenwerk aan het Wellesley College over Saul Alinksy. Het werk kreeg in 2008 tijdens de voorverkiezingsstrijd van de Democratische Partij bij de presidents verkiezingen in de VS grote belangstelling, aangezien in verband met de veelvuldige beschimpingen van Alinsky als communist vanwege zijn nauwe contacten met de vakbonden Clinton op deze manier gepresenteerd zou worden als links-radicalistisch. Het is inmiddels niet meer in het openbaar ter inzage. De invloed van Alinsky op Hillary Clinton en Barack Obama schijnt niettemin aanzienlijk geweest te zijn.” (Bron)

Als men wil begrijpen welke ideologische strategie er steekt achter de dagelijkse aanvallen op Trump (maar ook op de leidende kopstukken der Duitse en internationale islam- en systeemcritici): het volgende (ingekorte) artikel, reeds in 2013 geschreven, maar thans actueler dan ooit, zet de 13 regels ter vernietiging van de politieke tegenstander uiteen volgens Alinsky.

(Michael Mannheimer)

_____________________________________________

SAUL ALINSKY’S RECEPTENBOEK VOOR DE MACHTSSTRATEGIE VAN LINKS: “Noem mij een Radicalist”

Saul D. Alinksky werd bekend door zijn gepubliceerde berichten en concepten ter opbouw en organisatie van burgerbewegingen en voor hun strijd voor hun rechten tegen rijke en machtige tegenstanders. Hillary Clinton schreef eind jaren ’60 haar examenwerk over hem. Zijn grondregels en tactieken moeten in Obama’s verkiezingsstrijd succesvol toegepast zijn.

Als hij zichzelf als radicaal karakteriseert, dan zal hij er van tevoren nauwelijks over hebben nagedacht of dit nu bij ‘links’ of bij ‘rechts’ dient te worden ingedeeld – wat tegenwoordig zogenaamd het beslissende legitimerende verschil uitmaakt.

Ergens in zijn boek spreekt hij zich uit over concurrentie. Hij schrijft daar over bezitters, die de niet-bezitters reeds alles afgenomen hebben en daarom nu elkaar opvreten. Aangezien met dergelijk gedrag vast en zeker rekening gehouden zou kunnen worden, beschrijft hij tactieken over hoe de concurrentie van de bezitters kan worden benut.

Daar hij begin jaren ’70 eveneens door de Duitse vakbonden werd ontdekt, mag gevoeglijk worden aangenomen dat zijn theorieën en tactieken de oorzaak zijn waarom vakbonden tegenwoordig nauwelijks nog grootschalige stakingen organiseren, maar individuele bedrijven stilleggen om aldus het stakingsfront van de werkgever te kraken (de uitgifte van het gesproken boek werd geïnitieerd door de IG Metall – die ook het uitvoerige slotwoord in het boek schrijft).

Hieraan ligt de overweging ten grondslag dat een individueel bedrijf waarin wordt gestaakt zich waarschijnlijk nauwelijks zal opofferen om het lage loontarief voor zijn concurrenten te verdedigen en daarbij zelf failliet te gaan...

Voor de opbouw van burgerorganisaties beschrijft hij grondregels, zoals het subsidiariteitsprincipe*, dat uit de katholieke sociale leer stamt. Bij de organisatie van stadsdelen, met het doel hun bewoners te ondersteunen bij het handhaven van hun burgerrechten, respectievelijk ze daarin te bekwamen, werkte hij steeds zonder vooroordeel samen met verschillende leiders uit de stadswijken.

*Het subsidiariteitsprincipe luidt, dat een opdracht als het even kan moet worden overgenomen door de kleinste “verantwoordelijke” eenheid.

Dit konden priesters, vakbondsleiders en andere, meest verschillende sleutelfiguren voor het bereiken van de bewoners van de stadswijk zijn. Deze ideologie-loze, pragmatische aanpak om de doelen te bereiken, die meestal een verbetering waren van de levensvoorwaarden der georganiseerde leden, vertoont geen overeenkomst met de door ons bekritiseerde ideologische stijfkoppigheid van vele linkse groeperingen in Duitsland en Europa (waarbij de kleinzielige, bangelijke distantiëringen in het rechtse kamp hun vertegenwoordigers ook niet beter uit de verf laten komen)...

Hij benadrukt dat het te maken programma van de burgerorganisatie van de mensen zelf moet komen en dat een organisator zoals hij niet de gekozen voorzitter zou moeten zijn. De wil en de acties ter verbetering van hun levensomstandigheden mogen niet van buitenaf komen, maar van de gedupeerden zelf. De mensen moeten erbij gesteund worden zich als vrije mensen zelf te organiseren. Wie Alinsky als links betitelt, zou hem eens met onze linksen moeten vergelijken:

Ze verachten hun Duitse buren, dikwijls is er ook sprake van haat tegen alle Duitsers
Daarom moeten er massaal buitenlanders het land worden binnen gehaald en daarom moeten ook laat-socialistische opvoedingsprogramma’s als gender mainstreaming op grote schaal worden verbreid.

Hiertoe behoort tevens de criminalisering van critici van de massa-immigratie door middel van de beschuldiging van zogenaamd “racisme” bij deze critici. Zeer zeker is bij onze linksen niet zelforganisatie van de burgers het doel, maar hun ontmóndiging...

Onder andere schrijft hij bij het thema moraal en ethiek dat hij het niet voor moreel houdt als iemand, die voor 40.000 mensen strijdt, bang is aan daden zijn handen vuil te maken.

Er zouden veel critici zijn die moreel zeer veeleisend oordelen over de daden van hen die handelen. Deze critici zijn nauwelijks aantastbaar, omdat ze zelf niets doen. ...

Zijn stelling dat de radicalist “de reactionairen zal bestrijden, of ze nu economische of vakbondsleiders zijn”, verschilt aangenaam van de uitspraken van de enerzijds linksen en anderzijds conservatieven van híer. Waarbij iedereen voor zichzelf mag vaststellen wie hij tot de reactionairen rekent.

Alinsky organiseerde de grootst mogelijke groep van activisten niet, opdat zij bij straatdemonstraties passief meelopen. Het gaat om stevige acties, door welke de tegenstander ertoe gebracht, respectievelijk gedwongen moet worden, toe te geven aan de eisen van de groepering.

Bij de organisatie van burgers gaat het Alinsky om politieke deelname van de burgers (participatie). Het gaat er om ze uit de lethargie te bevrijden en iedereen ervan bewust te maken dat hij samen met de anderen niet machteloos staat tegenover het establishment.

Dit proces wordt betiteld als “empowerment”. Bij deze “machtiging” gaat het er echter niet om macht te verkrijgen over anderen, maar zichzelf van de macht van anderen te bevrijden en zijn leven verantwoordelijk voor zichzèlf te kunnen leiden. ( waarbij het Engelse woord “power” zowel macht kan betekenen als kracht of energie of volmacht. Met empowerment worden de mensen gevolmachtigd zichzèlf te vertegenwoordigen).

Voor realisering van de als juist en noodzakelijk erkende strategie om politieke doelen te bereiken, is een werkzame tactiek nodig. Alinsky noemt tactiek datgene te doen wat men kan met datgene wat men heeft. Als uitkomst van zijn bevindingen heeft hij hiervoor 13 regels ontwikkeld.

Regel 13 verklaart hij uitvoerig. Ze luidt:

“Kies een doelwit, spijker het vast, personaliseer het en schiet jezelf er op in”.

Klaarblijkelijk is deze regel er één van buitengewone importantie. De hierboven vermelde nieuwe stakingsstaktiek van de Duitse vakbonden verhoudt zich passend tot deze regel. De individuele door staking getroffen bedrijven geven eerder toe, aangezien ze zich niet wensen op te offeren voor de concurrenten en aldus wordt het stakingsfront van de werkgever doorbroken. Regel 13 gaat in de basisverklaring echter verder.

Alinsky schrijft daar dat als doelwit diegenen aangevallen moeten worden die de verantwoordelijkheid dragen en daarmee ook als schuldigen in een op oorlog lijkende verklaring met enorme intensiteit mogen worden aangevallen.

Als dergelijke doelen dan worden getroffen en – nadat ze het gevaar voor zichzelf hebben erkend – ze tevens zeer snel compromis-bereid reageren, dan kan hierdoor een overwinning worden bereikt, als de tegenstanders der tweede en derde schare het zien, wanneer iemand uit de eerste schare tot rede wordt gebracht.

Met deze aanvallen wordt natuurlijk geen lichamelijk geweld bedoeld, maar kritiek en effectieve demonstraties, spot inbegrepen. (regel 4), misschien ook het wroeten in het zakelijke- of privéleven van de aangevallenen, met inbegrip van openbaring van ontdekte ‘zonden’ van deze doel-personen (als U dat bekend voorkomt, kunt U ervan uitgaan, dat vele linksen “hun” Alinsky reeds bestudeerd hebben).

Hem gaat het hierbij niet om het vernietigen, maar hij schrijft in regel 9 dat een bedreiging vaak effectiever kan zijn dan de uitvoering van de bedreiging, als de tegenstander zich bewust wordt van de bekwaamheid en de wil van de burgerorganisaties en hij daarom vervolgens toegeeft. Dan worden er doelen bereikt die eerder nauwelijks voor mogelijk werden gehouden.

Een effectieve aanval op de leidende figuur van het establishment zal haar veiligheid laten verminderen. Ieder individu zal zich realiseren dat de georganiseerde groep hem persoonlijk effectief kan aanvallen en hij zal blij zijn dat hij deze keer niet het doelwit was.

De machtsverhoudingen hebben zich voor iedereen merkbaar duidelijk gewijzigd. U zult begrijpen, beste lezer, dat ik er wel voor zal uitkijken hieruit slotconclusies voor het concrete gebruik van Alinsky’s ideeën te trekken.

Doet U dat liever voor Uzelf. Denkt U er over na of er een zaak is die zo belangrijk is dat U haar vijanden georganiseerd moet aanvallen. Denkt U er over na of de vorm van de aanval niet in verhouding staat tot het doel, d.w.z. tot de belangrijkheid van uw zaak. Dan zou het on-moreel zijn, volgens Alinsky.

De 13 regels van Alinsky ter vernietiging van de politieke tegenstander
1. “Macht is niet datgene wat jij bezit, maar datgene waarvan de tegenstander denkt dat je het hebt.”
2. “Verlaat nooit het belevingsgebied van de eigen mensen. Wanneer een actie of een tactiek buiten het belevingsgebied van de mensen ligt, leidt dat tot verwarring, angsten, terughoudendheid. Daarenboven heeft het een teloorgang van de communicatie tot gevolg.”
3. “Verlaat, waar het ook maar enigszins mogelijk is, het belevingsgebied van de tegenstander.”
4. “Dwing de tegenstander om volgens zijn eigen wetten te leven. Daarmee kun jij hem ombrengen – omdat hij nooit zal gehoorzamen aan zijn eigen wetten.”
5. “De vierde regel omvat reeds de vijfde: Spot is het sterkste wapen van de mens. Het is bijna onmogelijk om tegen spot op te strijden. Bovendien maakt het de tegenstander woedend, die vervolgens reageert in jouw voordeel.”
6. “Een goede tactiek doet jouw mensen plezier. Als de mensen zich niet goed amuseren, klopt er ergens iets niet aan jouw tactiek.”
7. “Een te slepende tactiek wordt slap. De mens kan slechts voor een beperkte tijd voor een bepaalde zaak een strijdvaardige belangstelling ontwikkelen. Daarna wordt alles een rituele verplichting, zoals de kerkgang op zondagmorgen. Aangezien voortdurend nieuwe problemen en crisissen opduiken, krijgt men dan te horen: Wel, ik sta volledig aan jouw kant en ondersteun je, maar tenslotte zijn er nog andere belangrijke dingen in het leven en dat is het dan.”
8. “De druk mag nooit afnemen. Hij moet door verschillende tactieken en acties overeind worden gehouden en alle gebeurtenissen die zich voor deze doelstelling aanbieden, moeten worden benut.”
9. “De dreiging heeft in de regel meer afschrikwekkende werking dan de zaak zelf.”
10. “De belangrijkste voorwaarde voor elke tactiek is het ontwikkelen van een strategie waarmee een constante druk op de tegenstander wordt uitgeoefend. Slechts de nooit aflatende druk leidt tot foute reacties van de tegenstander, die tenslotte doorslaggevend zijn voor het succes van de campagne. Men mag nooit vergeten dat niet alleen de actie een reactie teweegbrengt, maar dat ook de actie zelf een consequentie van de reactie is en een reactie op de reactie, en zo gaat dat eindeloos door. De druk wekt de reactie op en constante druk houdt de actie in stand.”
11. “Wanneer men iets negatiefs hard en lang genoeg bespoedigt, zal het tegendeel doorbreken. Dit berust op het principe dat elk positief iets een negatief iets in zich draagt. Wij hebben reeds de kentering van het negatieve in het positieve gezien bij Mahatma Gandhi’s strategie van het passieve verzet.
12. “De prijs voor een succesvolle aanval moet een constructief alternatief zijn. Wij mogen het niet riskeren ons door plotselinge concessies van de tegenstander in een val te laten lokken en te zeggen: U heeft gelijk, wij weten niet, hoe wij het probleem kunnen oplossen. Vertelt U ons dan maar eens, wat U daarmee bedoelt.
13. “Kies een doelwit uit, spijker het vast, personaliseer het en schiet Uzelf er op in.” Hiertoe schrijft Alinsky onder andere: “Een criterium voor de keuze van een doelwit is zijn kwetsbaarheid – hebben wij genoeg kracht om hem te treffen? Daarenboven kan ieder doelwit zeggen: Waarom mikt U precies op mij? Er zijn toch genoeg anderen, die evengoed verantwoordelijk zijn? Doelwit: men laat alle andere schuldigen buiten beschouwing.

Nawoord
Saul Alinsky werd mogelijk ten gevolge van zijn strijd tegen het establishment Satanist. Misschien heeft hij zich laten verleiden omwille van de overwinning. In “Rules for Radicals” schrijft Alinsky: “Hoe zouden wij trouwens een kleine waardering van de allereerste Radicalisten kunnen vergeten: Uit al onze legendes, mythes en uit de geschiedenis – en wie weet er tenslotte precies waar mythes eindigen en waar de geschiedenis begint, of wat er van waar is – is bij ons de eerste Radicalist bekend, die rebelleerde tegen het establishment en wel zó efficiënt dat hij hoe dan ook zijn eigen koninkrijk veroverde – Lucifer.”

Dat is tamelijk ondubbelzinnig. Misschien was Alinsky een Satanist – of toch slechts een atheïst, die met de naam Lucifer de burgerij wilde laten schrikken. We weten het niet. Speciaal op dit punt acht ik het ook niet aan de mens om de enkeling te veroordelen.

Dat geldt ook voor ons. Of wij verweren ons met de beschikbare wapens, of wij worden vernietigd. Alinsky heeft een repertoire aan efficiënte wapens beschreven. Als wij ons willen verdedigen, dan moeten wij de bronzen zwaarden van wat mogelijk duivelse vijanden zijn kopiëren – of ten onder gaan – ook daarvan zijn er in de geschiedenis genoeg voorbeelden te vinden.

Door: Karl Schmitt

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2017/09/08 ... rnietigen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Pilgrim »

Jullie hebben allemaal het bloed van Laura en Mauranne, die door een moslim zijn doodgestoken, aan jullie handen

Geplaatst op 3 oktober 2017

Afbeelding
Laura en Mauranne, 21 en 20, waren elkaars nicht. Laura was naar Marseille gekomen om de verjaardag van Mauranne te vieren.

Politici, journalisten, intellectuelen, de zelfbenoemde elite van dit land, jullie hebben Frankrijk in jaren ’70 getransformeerd in de dagelijkse hel voor miljoenen burgers, slachtoffers van je incompetentie, je lafheid, je leugens en jullie verraad. De criminaliteit en het terrorisme tieren welig door jullie gebrek aan politieke moed en het altijd maar “wegkijken”. Jullie doen er niet alleen niets aan, jullie moedigt alles nog verder aan en verergeren het. Jullie zijn de echte “uitvoerders” van rampen en medeplichtig aan al die criminelen door de waarheid te verbergen en te verdedigen wat niet te verdedigen is.

JULLIE IDEOLOGIE VAN DE DERDE WERELD IS DE VERNIETIGING VAN ONS LAND


Jullie zijn 2000 jaar Franse geschiedenis aan het vernietigen en laten het land na met een burgeroorlog. Want dat is er allemaal aan de hand. Je hebt de grenzen opengesteld voor mensen die weigeren om te integreren en die onze cultuur en onze manier van leven haten. 50% van de jonge moslims in Frankrijk wil de sharia! En dan durven te zeggen dat de integratie succesvol is (Institut Montaigne survey 2016) is!

DEZE TWEE ONSCHULDIGE JONGE VROUWEN ZIJN VERMOORD ONDER DE KREET“ALLAH-AKBAR” en dat is jullie schuld . . .

20 en 21 jaar oud waren ze en hun enige “MISDAAD”!?; ze waren geen moslima. Twee onafscheidelijke nichtjes die door een dwaas van Allah zijn gedood, zoals er zoveel op ons grondgebied vermoord zijn. Zij zijn het slachtoffer van jullie immigratiepolitiek en jullie nalatigheid. WANT de moordenaar is een illegale Noord-Afrikaan die al 8 keer was gearresteerd sinds 2005 en nog nooit het land uitgezet!

Ook de joodse kinderen die voor hun school in Toulouse werden vermoord, zijn jullie schuld. De werkgever die onthoofd werd door zijn islamitische werknemer, de vermoorde priester tijdens de mis, het politie-echtpaar dat voor de ogen van hun 3-jarig kind werd vermoord, de massamoorden bij Charlie Hebdo, de Bataclan in Parijs, de aanslag in Nice, soldaten en politieagenten die overal worden aangevallen. Al deze misdaden begaan in de naam van Allah, ze zijn jullie schuld.

En bij elke moordpartij is het enige wat jullie zeggen: “Het heeft NIETS met islam te maken.” Na de kreten van “Allah Akbar” roepen jullie in koor als een stel papagaaien:”HET HEEFT NIETS MET DE ISLAM TE MAKEN!”

Maar elke dag weer is het de islam die moordt, niet de Heilige Geest. Er wordt niet gemoord uit naam van Christus, Boeddha of de godin Kali. NEE, er wordt alleen uit naam van “Allah” gemoord.

Ook orde op zaken stellen in de grote voorsteden kunnen jullie niet. En dan spreken we nog niet eens over de 5.000 oorlogswapens en handwapens die in de kelders van de steden liggen te wachten, in afwachting van de algehele opstand die zich aan het ontwikkelen is. De “baardmannen” en de opstandige “jongeren”, voor hen zijn jullie bang. Je weet niet eens hoe je die “kereltjes”, die keer op keer in de fout gaan, 100 keer worden gearresteerd en weer snel worden vrijgelaten, moet aanpakken. Je begrijpt niet eens dat zo eentje, zo’n delinquent, het een eer vindt om voor de politiecommissaris te moeten verschijnen. Een elektronische armband is gelijk een trofee die meer waarde heeft dan een EREMEDAILLE.

En nooit worden die families in de beurs getast, en dat terwijl een eenvoudige vermindering van allerlei [gezins]-toeslagen, al was het maar een aantal maanden, al een einde zou kunnen maken aan de recidive van al die minderjarigen.

Door jullie diepgewortelde lafheid hebben leerkrachten en politie totaal geen gezag meer.

Jullie schermen met de woorden:”scheiding van kerk en staat”, maar bent niet in staat om dit kracht bij te zetten. Elke dag weer wordt het geschonden om maar aan de eisen van moslims te voldoen. Sluiers,halal, bidden op straat, de islamisering van de openbare school, dit alles wordt geaccepteerd en zelfs toegejuicht. En al die daders/moordenaars waren, zonder uitzondering, bij de politie bekend. “Zero tolerance” is iets wat jullie verafschuwen.

Dertig jaar een politiek van suïcidaal immigratiebeleid hebben Frankrijk meer in gevaar gebracht dan de eeuwen van oorlog.

Bron: http://ripostelaique.com

Door: Jacques Guillemain

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/03 ... ie-handen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Pilgrim »

GEZOND REALISME!

Afbeelding

We hebben geen nieuwe asielonderkomens en geen gezinshereniging nodig, we hebben werkkampen en gekkenhuizen voor onze politici nodig!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Pilgrim »

Jan Roos stopt er helaas mee. :unhappy:

Jan Roos – Afscheid: ik stop er mee
LaVieJanRoos - Gepubliceerd op 28 nov. 2017

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77388
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef:Jan Roos stopt er helaas mee. :unhappy:
Ik ben benieuwd wat hij nu gaat doen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Pilgrim »

Column Jan Roos: 2017 was een waardeloos jaar

Door Jan Roos, 1 december 2017

Nu de laatste maand van het jaar is ingegaan wordt het tijd om terug te kijken op 2017.

Voor mij was 2017 een klotejaar. De twee grootste faillissementen uit mijn leven vonden het afgelopen jaar plaats. Ten eerste werd na jaren van getouwtrek mijn scheiding eindelijk uitgesproken. Ik kwam erachter dat je als man nauwelijks rechten hebt in deze rechtstaat. Een pijnlijke constatering. Weliswaar heeft Vrouwe Justitia een blinddoek om, maar haar neus doet het nog prima en wanneer ze een damesparfum ruikt weet ze wie ze in het voordeel moet stellen.

Al begin dit jaar ging ik mentaal failliet. Nou ja, dat is wat overdreven. Maar toch kreeg ik een enorme dreun voor mijn flikker door geen zetel te bemachtigen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in maart. Mijn hele toekomst had ik in willen zetten om iets te doen aan de genezing van dit redelijk verziekte land. Om te wijzen op de werkelijke kwalen, zodat er eindelijk eens kan worden ingegrepen. Als je dan te horen krijgt dat men je helemaal niet wil, krijgt je ego een aardige schop voor de ballen. Van die trap ben ik nog nauwelijks bekomen.

Deze week ben ik ook nog eens gestopt met mijn vlogs. Het is vrijwel onmogelijk om een boterham te verdienen als je de verkeerde mening hebt in dit land. Links of nietszeggend, dat zijn de smaken. Voor de rechts gaan er juist extra deuren dicht in plaats van eentje open. Je zou je bijna gediscrimineerd voelen. Als straks de stekker uit GeenStijl wordt getrokken, is deze site de enige roepende in de gortdroge politiek correcte woestijn. En ook hier zie ik al wat verontrust geschuif richting acceptabel midden.

Ondanks dat ik nog steeds met pijn in het hart de Haagse politiek volg, ben ik toch soms blij dat ik niet in de Kamer rondloop. Want ook daar, net als in de media, is het vechten tegen de bierkaai als je het voor het landsbelang wil opnemen. Dat is geen gezonde situatie voor een mens met ambitie. Dan heb ik het over ambitie met Nederland, en niet over persoonlijke ambitie, want voor dat laatste is het parlement juist de beste plek van het land. Als je maar niet te veel ruggengraat hebt, en flexibel als bamboe kan meebuigen, is je kostje er gekocht. Want hoe kan het zo zijn dat er niet massaal en met heftige verontwaardiging is geprotesteerd door de volksvertegenwoordiging na het weigeren van een referendum over het schrappen van het referendum? Ik zou namelijk bijkans lichamelijk onpasselijk worden van zoveel hypocrisie en vernedering van de democratie, maar het gemiddelde Tweede Kamerlid ziet er blijkbaar weinig problemen in. En dat geeft aan hoe er daar over u wordt nagedacht: namelijk als niet relevant. Ik zou mijn ogen uit de kop schamen als ik daar onderdeel van was.

Dat juist een D66-minister zo’n enorme hekel toont aan het volk is vrij ernstig, maar ook het toppunt van cynisme. De partij die ooit opgericht werd om juist het volk een stem te geven, neemt het volk die stem weer heel gretig af. Het bindend referendum werd door D66 vermoord, het raadgevende referendum door D66 afgeschaft en nu dus wordt door een D66-minister ook de volksraadpleging over het schrappen van volksraadplegingen de nek omgedraaid. Het is om moedeloos van te worden. Zo moedeloos dat ik denk dat via de politiek iets veranderen onmogelijk is geworden. Je ziet het aan de PVV: ze kunnen geen moer bereiken. Ik zie hetzelfde gebeuren voor Forum: ze zitten in de Kamer zodat het nog een beetje lijkt op pluriformiteit, maar het zijn die twee partijen tegen het kartel. Ze mogen blaffen wat ze willen, maar de muilkorven zullen nooit afgaan. Dat wordt nooit getolereerd.

Ik denk dat de verandering op straat plaats moet gaan vinden. Hoe? Daar kom ik snel op terug.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/ ... loos-jaar/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Pilgrim »

Een reactie op een zinloze moord door een illegale migrant...
Kandel: We mogen niet langer zwijgen!

Geplaatst op 30 december 2017

Afbeelding

Na de verschrikkelijke geweldmisdaad op de 15-jarige Mia in Kandel deed gisteren een tekst de ronde op Facebook met de titel “Woede in de buik”, die – hoe kon het ook anders? – onmiddellijk weer tot verwijder-orgiën van de kant van Facebook leidde. De opmerkelijke tekst zal hieronder letterlijk worden weergegeven:

Hoe begin ik met mijn woedende rede?

Op 27-12-2017 werd in een drogisterij een 15-jarig Duits meisje door een “15-jarige” Afghaan na een ruzie doodgestoken. Ik heb gisteren met een verhoogde hartslag aan vrienden beloofd dat ik mijn woede over dit drama van me af zou schrijven. En nu zit ik hier en wil dat gaan doen – en ik heb nog steeds een verhoogde hartslag. Er spelen enkele dingen in mijn hoofd waarmee ik mijn woedende rede kan beginnen. Ik begin te typen, vind het goed en verwijder het weer. Ik verwijder de eerste woorden niet, omdat ze slecht zijn. Nee, integendeel. Ze zijn allemaal toepasselijk. Ze hebben slechts één ding gemeen: ze overleven nog geen 24 uur op Facebook: de verraders lezen mee en melden alles.

En met de vernietiging van mijn woorden d.m.v. één muisklik op het censuurbureau van Facebook zou ook mijn profiel geblokkeerd worden. Dat zou een kleine prijs zijn die ik graag zou willen betalen voor de waarheid. Maar uiteindelijk heeft het geen zin wanneer men monddood gemaakt wordt. Dus, hoe begin ik met mijn woedende rede?

Wellicht zo: Fuck you. Fuck you gewoon allemaal. Jullie, die ons vertellen dat Duitsland zal veranderen en dat jullie dat goed vinden. Fuck you. Fuck you gewoon allemaal. Jullie, die ons tot zwijgen hebben gebracht. Wij, die waarschuwende woorden gesproken hebben, die deze ontwikkeling voorspelden. Fuck you. Fuck you gewoon allemaal. Jullie, die niets doen om een einde te maken aan deze moorden, die er op het vliegveld voor pleiten dat criminelen niet teruggestuurd worden naar hun landen van herkomst. Fuck you. Fuck you allemaal. Jullie, die er als politici en persmensen alles aan gedaan hebben dat de waarheid huilend in een hoek gekropen is, omdat jullie leugens en dreigingen zo machtig zijn.

Nee, dat zijn niet de juiste woorden. Het is te simpel. Te dom. Misschien moet ik anders beginnen.

Het is mijn schuld dat jullie dochter dood is
Wellicht zo: Beste ouders van de teenager, van het jonge meisje dat door een Afghaan werd afgeslacht: het spijt me. Het is mijn schuld dat dit kon gebeuren. Nog maar een paar dagen geleden zaten jullie met je knappe dochter in de woonkamer en hebben Kerstmis – het feest van de liefde – gevierd. En nu is ze dood. Ze werd met veel messteken doorboord, men heeft haar jonge lichaam opengereten en haar ingewanden verscheurd. Ze is doodgebloed. Ze zal al hetgeen ze wilde worden nooit worden. Met om te beginnen volwassen zijn. En het is mijn schuld.

Ik heb niet hard genoeg geschreeuwd toen ik gewaarschuwd heb dat er hier in ons land iets heel erg fout gaat. Ik heb me niet genoeg verzet toen men mij, en diegenen die net zo denken als ik, sociaal hebben uitgestoten. Mijn leven, mijn rust, mijn gemoedelijkheid vond ik belangrijker dan het leven van jullie kind. Het is mijn schuld dat jullie dochter dood is. Dat ze nooit examen zal kunnen doen, dat ze nooit kennis zal maken met de wereld, zoals ik dat kon doen.

Het is mijn schuld dat jullie vandaag op de knieën in haar kamer zitten en jullie zielen uit jullie lijf huilen, terwijl de posters aan de muur, de kleinigheden die het korte leven van jullie dochter kenmerkten vanaf rekken en sideboards op jullie neerkijken en jullie je op een gegeven moment – wanneer de eerste vreselijke pijn verdwenen is en men tegen jullie zegt dat het leven moet doorgaan – moeten afvragen of je de kamer zo laat of er een strijkkamer van zult maken. Het is mijn schuld dat jullie dochter dood is.

Dat alles is toch niet normaal – het is het tegenovergestelde ervan
Zoals het ook mijn schuld is dat overal in ons land jonge mannen met messen en met vuisten, met boze woorden en boze daden al datgene vernietigen wat ons land ooit onderscheidde. Het is mijn schuld dat hier altijd nog politici mogen regeren die men al lang met mestvorken het land uitgejaagd zou moeten hebben, dat mensen ons bedreigen wanneer we de waarheid vertellen. Ik was te gemakkelijk. Ik was te lui. Ik heb gedacht dat anderen de kar uit de modder moeten trekken, terwijl ik me verder met mezelf en mijn leven kan bezighouden. Dat alles spijt me.

Ik heb een zoon. Die is 20 jaar en leeft zodoende al vijf jaar langer dan jullie dochter. Misschien wordt hij zelfs een keer zo oud als ik en zal hij zelf kinderen hebben. Ik weet het niet, ik hoop het. Ook hij is al in gevaarlijke situaties terechtgekomen met mensen die wij als gasten hebben opgenomen. Hij werd bedreigd met een mes, hij werd op school racistisch beledigd, en het is mijn schuld dat de mensen, die mijn zoon en de kinderen van veel andere Duitsers hier bedreigen, zich doodlachen om ons, dat leraren op school machteloos zijn of helemaal niet willen reageren. Het is mijn schuld dat dit alles op een bepaalde manier normaal schijnt te zijn. Dat is het echter niet. Het tegenovergestelde is het geval.

Ik heb veel te lang gezwegen
Ik heb tegenover vrienden, kennissen en onbekenden gezwegen toen zij zich nog in de orgastische vreugde bevonden en ik al zag aankomen wat er nu gebeurt. Ik wilde geen stress. Ik heb gezwegen tegenover de media, toen deze – bewust of onbewust – samenzwoeren om ons land en onze kinderen prijs te geven.

Ik heb gezwegen tegenover de politici, die ons probeerden wijs te maken dat wij mensen geschonken kregen die waardevoller zijn dan goud. Ja, dat alles en nog veel meer is mijn schuld. Ik heb gezwegen of ik was gewoon niet luid genoeg.

Mijn schuldbekentenis brengt jullie dochter niet terug en al die andere mensen worden ook niet meer levend die het slachtoffer werden, en nog steeds worden,van mijn nalatigheid. Ook vandaag en de dag daarop zal niet voorbijgaan zonder dat we opnieuw een slachtoffer uit onze gelederen te beklagen hebben dat gewond, gedood, verkracht of beledigd wordt door mensen die het gastrecht misbruiken, omdat men hen dat heeft toegestaan.

Ik zal niet langer zwijgen
We worden allemaal elke dag verkracht. We doen de benen wijd voor een politiek die ons land in een van de duisterste periodes van de naoorlogse geschiedenis zal brengen en we verzetten ons niet, omdat men ons heeft verteld dat we hiermee iets goeds doen en wie iets anders beweert, is een ophitser, is een nazi, is een klootzak, is een mens zoals ik.

Jullie dochter werd belogen. Ze geloofde in de regenboogwereld die haar beloofd werd, en ze geloofde dat mensen zoals ik de vijand en alle anderen vrienden zijn en nu heeft ze geen hartslag meer. Ze is dood. Dat alles is mijn schuld. En het spijt me. Ik beklaag de dood van jullie dochter. En ik zal niet meer zwijgen en mijn persoonlijke comfort boven het leven van onze zonen en dochters in dit land plaatsen.

Ze gaan over onze lijken en die van onze kinderen
Want als vader weet ik dat ouders hun eigen vlees en bloed nooit zouden moeten overleven. Het is aan mij om hier voor mezelf en andere ouders tegen een politiek te ageren die ons niet belangrijk vindt op zijn weg naar de “Verenigde Staten van Europa”. Ze gaan over onze lijken. Ze pakken ons land af. Ze pakken onze veiligheid af. Ze gaan over de lijken van onze kinderen en bevelen ons te zwijgen, ze dreigen ons met Justitie of staan het groeperingen, instellingen en stichtingen toe ons bang te maken en ons te vervolgen. Vanaf vandaag is dat afgelopen. Dat beloof ik jullie.

Mijn medeleven met jullie verlies, dat ook het mijne is. De dood van jullie dochter zal niet voor niets geweest zijn en ik hoop dat velen die net zo denken zoals ik nu hun stem verheffen en deze ontwikkeling stoppen. Ik wens jullie sterkte en ons allen kracht.

Bron: https://juergenfritz.com

Auteur: Nik Grump

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/12/30 ... r-zwijgen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Pilgrim »

IK KLAAG AAN!

Geplaatst op 31 december 2017

Afbeelding

De bloedige nachtmerrie, die op Duitsland is neergestreken, heeft een nieuwe naam. In Kandel, een kleine stad in de deelstaat Rheinland-Pfalz, heeft een moordenaar uit Afghanistan de 15-jarige Mia gruwelijk afgeslacht met een mes. In een drogisterij, op klaarlichte dag. Opnieuw een “minderjarige” Afghaanse “vluchteling”, die ijskoud een leven heeft genomen en onbeschrijfelijk leed over een hele familie heeft gebracht.

Voor Mia´s ouders en hun familieleden mijn diepe en oprechte medeleven. Woorden volstaan nauwelijks om de deelneming uit te drukken met het oog op deze gruwelijke moord. Talloze mensen voelen mee met hen, met Mia´s vrienden en schoolkameraden, terwijl de regering en de staatsmedia zoals gebruikelijk zwijgen en relativeren.

Er was een tijd, nog helemaal niet zo lang geleden, toen de 28e december voor christenen in Duitsland alleen maar de dag van de onschuldige kinderen was, die gewijd was aan de herinnering op de kindermoord in Bethlehem lang geleden. Nu vragen ouders zich af of hun kind wellicht als volgende aan de beurt is, denken vrouwen erover na of ze met Oud & Nieuw of ´s avonds nog het risico kunnen nemen alleen uit te gaan.

Het “dagelijkse incident” is Duitse normaliteit geworden. Mes-aanvallen, overvallen, verkrachtingen, moorden en terreurgevaar zijn de nieuwe Duitse dagelijkse gang van zaken. Dat is niet zomaar en niet plotseling gebeurd. De “welkomstpolitiek” van de open grenzen van Merkel heeft Duitsland veranderd in een bloedig dal van de duisternis.

Het was onvermijdelijk dat door de ongecontroleerde, illegale en ongestuurde massa-immigratie ook religieuze fanatici, terroristen, criminelen, moordenaars en krankzinnigen ons land binnenkomen.

In december 2015 heb ik er, destijds nog als lid van de CSU, als deelnemer aan de discussie in de uitzending “Menschen bei Maischberger” de aandacht op gevestigd en gewaarschuwd: “Merkel´s waanzinnige politiek van de open grenzen zal doden eisen.” De Groene Jürgen Trittin en de redacteur van de “Spiegel”, Markus Feldenkirchen, vielen mij op grond van deze uitspraak in de uitzending aan als “rechtse ophitser”, CSU-functionarissen en –backbenchers belasterden mij als “populistische scherpslijper”, linkse media noemden me een “harteloze radicaal”. Toch had ik liever gehad dat ik geen gelijk zou hebben gekregen.

Woede, ontsteltenis en sprakeloosheid zijn de logische reacties wanneer men hoort van een moord zoals de messenmoord van Kandel. Maar we mogen niet blijven staan bij deze emoties. Het zal nog donkerder worden in Duitsland als er niet snel consequenties volgen en er politiek een andere koers wordt gevaren.

Abdul D., de moordenaar van Mia, kwam in april 2016 illegaal Duitsland binnen – net zoals miljoenen andere “asiel”immigranten. Hij was als geweldpleger bekend bij de politie. Hij had het meisje herhaaldelijk bedreigd, de ouders hadden aangifte tegen hem gedaan, maar de politie kon haar niet beschermen. We moeten de moed opbrengen om de verantwoordelijken bij de naam te noemen en hen te confronteren met hun onbetwistbare fouten.

Ik klaag aan:

Bondskanselier Angela Merkel en haar ministers, die de wet overtreden, de grenzen geopend en ons land door ongecontroleerde massa-immigratie in de chaos gestort hebben.

Ik klaag aan:

Passieve deelstaatregeringen en drieste asiellobbyisten, die verhinderen dat illegale immigranten het land moeten verlaten, de politie en autoriteiten aan handen en voeten binden en een spreekverbod aan hen opleggen en zo voorkomen dat recht en wet toegepast en uitgevoerd worden.

Ik klaag aan:

Volgzame, regeringsgetrouwe media, die het steeds meer toenemende immigrantengeweld tegen Duitse kinderen bagatelliseren en verhullen en de brute moord van Kandel als “regionale gebeurtenis”, “ruzie” en “relatiedaad” afdoen, terwijl ze ieder incident opkloppen dat past in het cliché van de boze, “buitenlander-vijandige” Duitser. Waar zijn nu de kaarsjesoptochten, speciale meldingen en speciale uitzendingen, die onmiddellijk bij de hand waren toen een verwarde dronkaard de CDU-“welkomst”-burgemeester van Altena een schrammetje had toegediend?

Ik klaag aan:

Een gewetenloze asielindustrie en haar goedmenschelijke en politiek-correcte handlangers in de media en de politiek, die iedere criticus van rechtsverkrachting en massa-immigratie in de “rechtse hoek” zetten, als “racist” en “vreemdelingenhater” en met censuur en meningscontrole monddood proberen te maken.

Deze waanzin moet stoppen!

Mevrouw Merkel, u hebt bloed aan uw handen! Het meisje Mia, dat in Kandel werd afgeslacht, de studente Maria, die een jaar geleden in Freiburg werd vermoord, en al die andere jonge en oude Duitsers die door de hand van achteloos en ongecontroleerd ons land binnengelaten criminelen, terroristen en psychopaten, die zich voordoen als “vluchtelingen”, vermoord werden en in de toekomst nog vermoord zullen worden – dat zijn allemaal uw doden.

U hebt ze niet eigenhandig vermoord, zeker; maar u draagt hiervoor de volledige politieke verantwoordelijkheid. U draagt er de verantwoordelijkheid voor dat er moordenaars ons land zijn binnengekomen, door de asielindustrie vertroeteld werden en ondanks leugens, bedrog en grove wetsovertredingen mochten blijven en moesten geloven dat zij zich alles zouden kunnen veroorloven.

Waarom zwijgt u? Waarom mijdt u deze plaats delict, net zoals u al die andere ontelbare plaatsen delict van Duitser-vijandig, onmenselijk geweld mijdt?

Waarom drinkt u thee met imams en maakt u zich boos over “islamvijandigheid”, maar durft u niet de familieleden van de slachtoffers van de moordenaars, verkrachters en terroristen, die u het land hebt binnengelaten en binnengelokt, in hun gezicht te kijken?

Voelt u zich schuldig? Ik denk dat u het bent. Kunt u ´s nachts nog rustig slapen?

Kunt u zichzelf ´s morgens nog in de spiegel bekijken? Uw kilte, uw empathie-loosheid, uw weigering om er ook maar kennis van te nemen wat u met uw egoïstische welkomst-putsch de burgers van dit land aandoet, doen mij huiveren.

Uw overbekende handgebaar van onverschilligheid is een bloedend handgebaar geworden.

De maat is vol, mevrouw Merkel. Hou ermee op dit land nog verder te gronde te richten.

Treed af, mevrouw Merkel, en maak er eindelijk de weg voor vrij dat Duitsland weer tot normaliteit, veiligheid en de rechtsstaat kan terugkeren.

Bron: https://conservo.wordpress.com

Auteur: David Bendels

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/12/31/ik-klaag-aan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Pilgrim »

Patriottisch protest in Kandel tegen SPD-burgemeester

Geplaatst op 3 januari 2018

Afbeelding

KANDEL – Een burgemeester maakt zich meer zorgen om zogenaamde vreemdelingenhaat dan om onze kinderen die door vreemdelingen worden afgeslacht.”

De patriotte Myriam Kern werd, toen ze met haar volledig legale protest voor het stadhuis ging staan, onmiddellijk door drie politieagenten omringd:

Afbeelding

De politieagenten wilden haar legitimatiebewijs zien en probeerden haar te intimideren, wat hen bij deze dappere patriotte echter niet lukte:

Afbeelding

Het voormalige gemeenteraadslid van de AfD in Landau, over wier actie ook de “Die Rheinpfalz” bericht, zette na de controle gewoon haar protest voort:

Afbeelding

Ze kondigde aan, door te gaan met haar protest.

Afbeelding

Bron: www.pi-news.net

Vertaald en bewerkt door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/03 ... gemeester/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42525
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Mahalingam »

Er werd een stille herdenkingsmars door zo'n 800 burgers gehouden in Kandel.
Toen ze bij het 'Tatort' aankwamen bleek het plein bezet door linksen en antifa's die hun ongenoegen uitten op hun vertrouwde manier: tegendemonstreren. Dat zorgde voor heftige emoties. „Tumulten, Rangeleien und Handgreiflichkeiten“
Zie het begin van deze MSM video:


Zodoende werden geen bloemen gelegd en kaarsjes aangestoken.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Pilgrim »

Sensationele brief van de thans werkeloze actrice Silvana Heißenberg aan Merkel: “U bent de meest verachtelijke en meest criminele Bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten dulden!”

Geplaatst op 7 januari 2018

Afbeelding
De woede van de Duitsers op schrift – Silvana Heißenberg op de FB-pagina van Merkel: “U bent de meest verachtelijke en meest criminele Bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten dulden. U heeft voor het Duitse volk opzettelijk en onwettig terreur, oorlog, armoede en de dood in ons land geïmporteerd door illegale asieloplichters, honderdduizenden huurlingen, ISIS- terroristen en andere zware criminelen.”

Silvana Heißenberg, 01-01-2018


“Uw taak is NIET om U om de aangelegenheden van “alle burgers” te bekommeren, maar enkel en alleen om het welzijn van het DUITSE volk. Slechts dat was uw taak! U bent niets anders dan een werknemer van het DUITSE VOLK, want alle macht gaat uit van het volk en NIET van U.”

(Passage uit de onderstaande brandbrief van Silvana Heißenberg aan het adres van Angela Merkel)

Silvana Heißenberg
, een Duitse actrice, was te zien in series als Einsatz in Köln of Auf Streife bij de zenders RTL en Sat.1. De veelgevraagde en goedbetaalde actrice heeft nu haar baan verloren:

Geen zender meer die met haar werkt, geen casting-bureau dat voor haar kan of wil bemiddelen.

Haar zware misdrijf: Ze stelt zich beschermend op voor het Duitse volk en valt de misdadige politiek van de naast Hitler ergste Bondskanselier van Duitsland aan, een kanselier, die door meerdere Engelse en Amerikaanse magazines werd beschreven als de grootste bedreiging voor Europa en de gevaarlijkste politica van de Europese geschiedenis.

Ik heb, zodra ik haar eerste kritiek op Merkel´s politiek had gelezen en gepubliceerd, reeds toen voor deze dappere jonge vrouw mijn bewondering uitgesproken – maar ook toen al voorspeld dat ze hiermee massief haar carrière in gevaar zou brengen en vermoedelijk geen opdrachten als actrice meer zou krijgen. Inmiddels is dit waarheid geworden.

Des te opmerkelijker is de manier waarop zij zich op 1 januari van dit jaar op Merkel´s Facebook-pagina tot deze vernietigster van Duitsland en Europa wendde. Er zijn niet veel mensen die de moed hebben hun grieven en hun verachting zo duidelijk, zo direct en rechtstreeks te formuleren als Heißenberg.

De reactie van Facebook kwam prompt: Heißenberg werd geblokkeerd.

Merkel en haar misdadige kabinet, met in de eerste plaats de minister van Justitie Heiko Maas, hebben ons geweldige land veranderd in een dictatuur, waarin de vrijheid van meningsuiting praktisch is afgeschaft – en waar recht en wet, vooral onze grondwet samen met de grondrechten, buiten werking zijn gesteld.

Er is noch vrijheid van meningsuiting, noch klopt langer de regeling dat censuur “niet plaatsvindt.” Beide, de onaantastbare garantie voor de vrijheid van meningsuiting en de vaststelling dat er geen censuur plaatsvindt, regelt Art. 5 van de Grondwet, waarin staat:
  • Een ieder heeft het recht zijn mening in woord, geschrift en beeld vrij uit te drukken en te verbreiden en ongehinderd kennis te vergaren uit algemeen toegankelijke bronnen...
  • Censuur vindt niet plaats.
Beide zijn dankzij Merkel feitelijk afgeschaft.

De afschaffing van grondrechten is een rechtstreekse aanval van de staat op de belangrijkste zuilen der democratie: De handhaving van de rechten waardoor onze staat gevormd wordt.

De feitelijke afschaffing van de rechtsstaat Duitsland, vermomd als “Strijd tegen Rechts”, is een daad van staatsterrorisme tegen onze democratie, een aanval op onze democratie met het karakter van een koude staatsgreep.

Precies dit vindt in Duitsland plaats, precies deze politiek is die van Merkel, Maas & Co: De Berlijnse Republiek, de opvolgster van de Bonner Republiek, bestaat niet langer. Wij leven in een socialistische dictatuur naar het voorbeeld van de DDR.

Merkel, haar regering en de leden van het parlement, die de ongrondwettige Netdoorzoekingswet van Maas groen licht hebben gegeven, behoren allemaal te worden gearresteerd, in voorarrest te worden geplaatst en te worden aangeklaagd wegens hoogverraad.

Voorts behoort de hele juristische top van Duitsland, te beginnen met de hoogste Officier van Justitie, die deze aanval tegen onze democratische openbare gemeenschap sinds jaren werkeloos dulden, tot aan de rechters van de hoogste Duitse gerechtshoven toe, uit hun ambt te worden ontheven en eveneens voor het gerecht te worden gebracht wegens begunstiging van strafbare daden (paragraaf 257 Wetb. v. Strafrecht), en ondeugdelijkheid in functie (bijvoorbeeld paragraaf 27 EGGVG) in de vorm van duizenden verkrachtingen van Wet en Recht door de politiek, Justitie en legislatieve en talloze andere soorten rechtsverkrachtingen, waarvan het hier niet de goede plaats is om ze te bespreken.

Alle autoriteiten van de binnenlandse veiligheidsdienst, zowel de landelijke als die van de deelstaten, behoren te worden ontslagen, aangezien ze niets hebben gedaan om dit te verhinderen, hoewel ze daarvoor ooit werden opgericht: om onze Grondwet te beschermen.

Ze ontpopten zich integendeel meer en meer tot beambten, die in de plaats gekomen zijn van de Stasi – en niet onze democratie beschermen tegen de willekeur van politici of individuelen, maar het tegenovergestelde: de politici en afzonderlijke individuen (bv. Kahane) beschermen tegen de Grondwet.

Daarmee is hun werk overbodig geworden – en de leiders evenals de betrokken verantwoordelijke personen van deze bureaus, die het ombouwen van de Berlijnse Republiek in een Merkel-dictatuur willoos hebben begeleid of actief hebben ondersteund, behoren eveneens voor speciale Duitse rechtbanken te worden gebracht -en bestraft.

Hieronder het geweldig geschreven artikel van Silvana op de FB-pagina van Angela Merkel:

(Michael Mannheimer)

__________________________________________________________

De woede van de Duitsers op schrift – Silvana Heißenberg op de Facebook-pagina van Merkel:

U bent de meest verachtelijke en meest criminele Bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten dulden. U heeft voor het Duitse volk en onwettig terreur, oorlog, armoede en de dood ons land binnengehaald door illegale asieloplichters, honderdduizenden huurlingen, ISIS- terroristen en andere zware misdadigers.

Volgens Art. 16a van de Grondwet heeft NIEMAND die vanuit veilige derde staten binnenkomt in Duitsland recht op asiel, aldus bevinden AL UW gasten zich illegaal in Duitsland. De Schengen- en Dublin-verdragen werden eveneens wederrechtelijk en opzettelijk buiten werking gesteld.

U zwoer in uw ambtseed o. a. “schade van het Duitse volk” af te houden, het exacte tegendeel doet U dagelijks.

Het is Niet uw taak u te bekommeren om de aangelegenheden van “alle burgers” te, maar enkel en alleen om het welzijn van het DUITSE VOLK, slechts dat was uw taak; U bent niets anders dan een werknemer van het DUITSE VOLK, want alle macht gaat van het volk uit en NIET van U.

Om geen enkele Duitse aangelegenheid heeft U zich bekommerd. U heeft bewust de hele natie tegen elkaar opgehitst, tweedracht gezaaid en hele families vernietigd.

Ons, Duitsers, gaat het zo goed als nooit tevoren?

Openbare manifestaties moeten vanwege UW ILLEGALE GASTEN thans gedegen worden beveiligd, door hekken worden omgeven en door politieagenten worden beschermd met machinegeweren. Nu zijn er beschermde zones voor vrouwen, die bescherming zoeken voor beschermingzoekers, zodat ze niet voortdurend het slachtoffer worden van seksuele aanslagen door UW ONTHEEMDE GASTEN. Dagelijks plegen UW GASTEN geweldsmisdrijven.

De armoede van ouderen en de armoede van kinderen is hoger dan ooit tevoren. Bijna 1 miljoen Duitsers leven op straat. Deze mensen helpen was UW TAAK en niet heel Europa overspoelen met indringers uit vreemde culturen en deze verzorgen met ONZE moeizaam bijeengegaarde belasting-miljarden.

U verlangt respect?

UW voor het merendeel criminele indringers, die in Duitsland verkrachten en moorden, worden nog steeds als “slachtoffers van rechtse hetze” in bescherming genomen. Als U respect wilt en een geweten zou hebben, zou U Uzelf voor de rechtbank moeten verantwoorden voor uw strafbare daden.

Mocht Justitie niet eindelijk rechtspreken, dan zal het volk het overnemen, want alle macht gaat uiteindelijk uit van het volk, en het Duitse volk is UW baas! U bent niemand! Nog geen enkele Bondskanselier van de BRD heeft het Duitse volk ooit volkomen opzettelijk zoveel schade en leed berokkend en werd zo gehaat als U, wat U dan ook bij ELKE verkiezingsbijeenkomst duidelijk merkte.

Ik wens maar één ding voor 2018: dat U en uw hele entourage vanwege al uw rechtsverkrachtingen voor een fatsoenlijke rechtbank worden gesleept en minstens levenslang in de gevangenis belanden.

Zo’n hoogverraad aan het regerende volk is er in de geschiedenis van de BRD nog nooit geweest.

De betaalde, huichelachtige commentatoren die u nog steeds aan het einde van uw darm likken, die niet in staat zijn zelfstandig en helder te denken, kunnen zich hun lofzangen op U besparen, want dergelijke personen neemt geen verstandig mens serieus.

Ik veracht U grondig en wens U uw verdiende straf toe.

Hoogachtend, de, door uw Stasi-compagnie, thans VOORMALIGE actrice

Silvana Heißenberg

Bron: https://michael-mannheimer.net

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/07 ... en-dulden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Pilgrim »

Waarom ik misselijk word van Sylvana Simons, Frans Timmermans en Peter de Vries

Arthur van Amerongen, 12 januari 2018

Afbeelding

Mij word vaak verweten dat ik nihilistisch ben en dientengevolge niets en niemand serieus neem. Ik zou alles af doen met een lolletje, een gebbetje en een gekke grimas. Dat kreeg ik tenminste altijd te horen van mijn diverse exen wanneer die mij met kop en schouders het huis uit bonjourden. En daar ging ik weer, met mijn knapzak.

Die exen hadden uiteindelijk het beste met mij voor, want steevast kreeg ik bij het afscheid dezelfde pocket over het Syndroom van Peter Pan mee.

Ik citeer: “Het syndroom van Peter Pan is een informele term uit de psychologie. De term werd voor het eerst gebruikt door dr. Dan Kiley in het boek The Peter Pan Syndrome: Men Who Have Never Grown Up (1983) en duidt op het verschijnsel dat sommige mannen zich op latere leeftijd puberaal, onvolwassen en narcistisch blijven gedragen en bang zijn om zich te binden. Naast narcisme treden bij deze mannen onbetrouwbaarheid, rebelsheid, woede, afhankelijkheid en manipulatiedrang op. Kiley beschouwt dit gedrag als uiting van de diepgewortelde wens om bemoederd te worden.”

Enfin, inmiddels ben ik – met negen tenen in het graf – best een beetje volwassen geworden maar dat komt vooral door mijn hondjes. Die beestjes zijn mijn kinderen en ik ben een uitstekende en zeer verantwoordelijke vader. Bovendien zorgen ze voor enige regelmaat in mijn verder zinloze bestaan.

Het feit dat ik nihilistisch ben, wil niet zeggen dat ik geen moreel besef heb. Zo heb ik een bloedhekel aan mensen die zich beter voordoen dan ze zijn. Dat heb ik van mijn moeder meegekregen. Zij was wellicht een beetje gek maar zuiver op de graat en goudeerlijk. Mijn mama kon binnen een seconde zien of iemand deugde of niet.

En daarmee ben ik aangeland bij de portee van dit vertoog: ik word spuugmisselijk van Frans Timmermans, Peter de Vries en Sylvana Simons. Deze drie paljassen veinzen engagement. Ze deugen dus niet.

Bij prins Frenske den Erste draait alles om prins Frenske den Erste. Een van mijn best gelezen stukken ooit ging over Timmermans en stond in de Portugal Post, die unieke krant waarvan ik de hoofdredacteur werd omdat de beoogde hoofdredacteur Gerrit Komrij zeer onverwacht het ondermaanse verliet. Ik mis Gerrit nog iedere dag.

Mijn analyse over Timmermans staat nog steeds als een huis. Ik vrees dat hij te veel hooi op zijn vork heeft genomen en dat zijn huidige baantje te hoog gegrepen is. Hij wordt steeds dieper meegezogen in het Brusselse moeras. Frenske heeft zich totaal vergaloppeerd met Polen en het feit dat de parmantige ijdeltuit al maanden niet meer loopt te blaten op zijn Facebook-wandje, zegt genoeg. Zijn ster is tanende.

Over Peter de Vries kan ik kort zijn. Hij heeft een nare onsympathieke stem en ik vind hem een in alle opzichten een griezel. Iemand die op zijn leeftijd nog zo manisch aan het rokkenjagen is, spoort natuurlijk voor geen meter. Dat mocht alleen Marcello Mastroianni doen, maar niet de Hollandse heidekneuter de Vries, met zijn enge truien. Voor mij viel Petertje door de mand toen hij zijn Partij voor Peter oprichtte met een dreigement: als ik niet minimaal zeventig zetels (of iets in die geest) krijg in de Tweede Kamer, doe ik niet mee. Jullie zijn gewaarschuwd! Enfin, de rest is geschiedenis. Dat hij stond te huilen op de begrafenis van de zware crimineel Cor van Hout, vergeef ik hem.

Ook ik heb rare vrienden.

Enfin, bij Peter draait alles om Peter. Bovendien is hij kinderachtig en rancuneus. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zei: Peter is een fijne, sympathieke leuke gozer.

Sylvana Simons is de absolute nummer een van mijn top drie van narcisten. Sylvana deugt voor geen meter. Zelfs in mijn kleine kennissenkrijg van roomblanke hoogopgeleide mannen van middelbare leeftijd hoor ik vaak: maar Sylvana is heel betrokken hoor. Die heeft het beste voor met de mensheid.

Deze week mailde een goede vriend mij: “Waarom bent je zo boos op Sylvana Simons? Hou er toch eens mee op, wat heeft het kind je misdaan?”

Het keerpunt in de carrière van Sylvana Simons kwam na de uit de context gerukte opmerking van Martin Šimek in DWDD, over zwartjes. Daarvoor kende ik haar eigenlijk alleen als paaldanseres in de IT (waar ik graag mocht komen) en als TV Makelaar.

Ik vrees dat de mij zeer sympathieke Martin Šimek het startsein heeft gegeven voor de politieke loopbaan van Sylvana, met alle gevolgen van dien. Sylvana kreeg meteen na dat gedonder een column in de Viva. In haar eerste stukje schreef ze dat ze een in boerkini gepropte moslima lag te vingeren op de speelweide van een of andere Amsterdams sportfondsenbad.

Het is een van der ergste columns die ik ooit las. Ik heb er in de Volkskrant een cursiefje aan gewijd, dat vermoedelijk niemand heeft gelezen. Leest en huivert!

Ik keek reikhalzend uit naar het literaire debuut van Sylvana Simons, want zij is immers het Nederlandse equivalent van Zadie Smith, Angela Davis en Oprah Winfrey. Syl heeft haar column in de Viva dan ook op karakteristieke, strijdbare wijze afgedwongen nadat het weekblad onlangs met een special over de zwarte man was gekomen. Zijn blanke concurrent kon wel inpakken, zo luidde de boodschap, want los van het feit dat de zwarte man een tollie van buitenaardse afmetingen meesleepte, was hij ook nog eens attent in het huishouden, ging hij nooit vreemd en kon hij hartstikke lekker swingen en voetballen.

Dat schoot Sylvana Simons in het verkeerde keelgat, want haar zwarte broeder werd door Viva gedegradeerd tot circusnummer en toyboy, een postmoderne slaaf. Haar column van de afgelopen week droeg de titel ‘Zwembad’. Ze bevindt zich tijdens de hittegolf in sportfondsenbad Amsterdam-Oost, waar ze eens ongestoord een boek wil lezen. Syl legt haar handdoek op een bedje en kleedt zich uit. ‘Meteen voel ik me bekeken. Maar terwijl ik beschuldigend in de richting van de vader kijk, blijkt het niet zijn blik te zijn die mij schaamteloos betast. Hij is druk met z’n zoontje. Het is zijn vrouw. In een boerkini die haar lichaam en haren bedekt, slaat ze me gade. Niet stiekem. Openlijk. Haar helblauwe ogen kijken me aan. Ik voel me ongemakkelijk op een manier die ik niet goed kan beschrijven.’

Ik geef me over, waarop ze zwijgend tien minuten lang haar goddelijke gang met me gaat.


De scène die dan volgt, is zo geil dat ik handsfree ejaculeerde.

Ik spring het water in en als ik bovenkom, wachten haar ogen op me. Langzaam streelt ze mijn nek. Vanaf mijn nek glijdt haar aanraking naar beneden. Ik geef me over, waarop ze zwijgend tien minuten lang haar goddelijke gang met me gaat. Totdat manlief haar roept, ze het bad uit stapt en me met een laatste indringende blik bedankt voor ons samenzijn. Beduusd blijf ik achter. What the hell just happened?! I’m hot and I’m bothered. Het moet een schitterend tafereel geweest zijn: een pikzwarte televisiepersoonlijkheid die tijdens de ramadan samen met een moslima in een fluorescerende boerkini (hopelijk met gulp) een Amsterdams buitenbad deed schuimen als een jacuzzi. Ik verschoonde mijzelf en dacht: verdorie, waarom heb ik zulks nou nooit meegemaakt in dat zwembad. Ik schaamde me ook dat ik daar een beetje klaar had zitten komen op de grensoverschrijdende seks tussen twee zusters. Dat kan nooit de bedoeling zijn geweest van die column.

Ik geloof geen bal en geen biet van Sylvana’s oprechtheid en betrokkenheid. Dat bleek afgelopen week wel weer met dat ‘Bijeengeraapt’ zooitje van haar, dat slechts een vehikel is voor haar duistere ambities. Die arme stumperd van een Kuit is geslachtofferd. Het geestige is dat Sylvana Simons nul mensenkennis heeft. Dat bleek door haar onzinnige monsterverbond met de islamofascisten van DENK.

En nu heeft ze een kapitale fout gemaakt door de kijfzieke, boosaardige, wraakzuchtige toverkol en splijtzwam Anja Meulenbelt in haar krabbenmand te gooien. Ik ben er vrijwel zeker van dat de arme Ailin Kuit uit het adressenboekje van Meulenbelt komt, net als al die genderverwarden. En dat breekt Sylvana nu op. De hilarische klucht van de afgelopen week is de nekslag voor haar politieke loopbaan. Ik ga er van uit dat Bij1 nog voor de Amsterdamse gemeenteraadsverkiezingen implodeert.

Mijn moeder had een bloedhekel aan ijdeltuiten en narcistische leeghoofden. Graag gaf ze het voorbeeld van Nebukadnessar, de koning van Babel, een van de grootste ijdeltuiten uit de geschiedenis van de mensheid. Die eindigde gras grazend tussen de beesten des velds. Laat dat een waarschuwing zijn voor Timmermans, Simons en de Vries!

https://www.hpdetijd.nl/2018-01-12/sylv ... ns-arthur/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Pilgrim »

Vrouwenprotest in Kandel: “Met onze kinderen sterft onze toekomst”

Geplaatst op 13 januari 2018

Afbeelding

De foto van de week komt uit Kandel: daar werd gisteren de op gruwelijke wijze door een Afghaan vermoorde 15-jarige Mia begraven. Naar aanleiding daarvan was er opnieuw een protestactie voor het gemeentehuis van Kandel:

Twee moedige vrouwen, Christiane Christen en Doris von Sayn-Wittgenstein, laten hun gezicht zien en nemen het op voor onze meisjes en vrouwen.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/13 ... -toekomst/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Pilgrim »

“Het is genoeg!” – Vrouwenbondgenootschap Kandel roept op tot demonstratie

Geplaatst op 21 januari 2018

Afbeelding

Het is genoeg! Vrouwen, moeders, mannen, families, het “Vrouwenbondgenootschap Kandel” roept op tot een demonstratie vandaag over een week.

Op zondag 28-01-2018 om 15.00 uur – Demonstratie “Veiligheid voor ons en onze kinderen”
met een manifestatie in Kandel. Start voor de drogisterij met mars door de stad en manifestatie op het marktplein. Er zullen hoofdzakelijk vrouwen spreken.

Geen eigen vlaggen, borden of spandoeken! Borden en spandoeken worden uitsluitend door de organisatoren beschikbaar gesteld! Er zullen meerdere vrouwen en moeders spreken. Het geweld en de onveiligheid moeten gestopt worden!

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/21 ... onstratie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Pilgrim »

Kandel – En eeuwig moet het licht branden!

Geplaatst op 27 januari 2018

Afbeelding

Kandel in de deelstaat Rheinland-Pfalz, de naam heeft bijna een symbolisch karakter. Hij herinnert namelijk aan het Engelse woord “candle”, dat kaars betekent. Ongeveer vier weken geleden brandden er vele rouwkaarsen in Kandel. Zoals altijd na zulke slachtfeesten, brandstapels, verdrinkingsorgiën, executies en bloedbaden.

Om het even waar: of het nu in Freiburg, Kiel, Berlijn, Saarbrücken, Münster of Hannover enz. is. De lijst is zo lang als een postcodeboek. Daarentegen is de brandtijd van kaarsen kort. Ze zijn na twee dagen uitgebrand, mits ze daarvoor niet door de Antifa uitgetrapt en door de reinigingsdienst verwijderd werden. Ook de slachtoffers zijn weldra vergeten. Daarom worden hun namen ook nooit genoemd. Daar zit systeem in. Daarom moet Kandel een “eeuwig licht” worden, een protestwake-vuur dat nooit meer uitgaat. Een vuur, dat tot op grote afstand brandt en zichtbaar is.

Dat als vlammend en waarschuwend signaal staat voor de vele moorden en verkrachtingen, die iedere dag door de door Merkel het land binnengeroepen veroveraars begaan worden. En als het aan de schizoïde elites in Berlijn ligt, dan moet dit aantal de komende jaren door nog meer bewust geforceerde immigratiegolven verhoogd worden. Kaarsen doven, maar niet de herinneringen en het protest als we deze warm houden.

Er moet een tijd na Kandel zijn, waarin iedere vrouw zich weer vrijuit kan bewegen, zonder lastig gevallen te worden en door hordes mannen in de bosjes getrokken te worden, zoals Nieuwjaarsochtend in de nabijgelegen stad Speyer. Daarom is het belangrijk om zondag in Kandel een signaal af te geven. Tegen geweld, onveiligheid, radeloosheid en toekomstloosheid. Een signaal voor veiligheid van vrouwen en kinderen. Een signaal tegen het Stockholm-syndroom van zieke sympathisanten van “eermoordenaars”, verkrachters en moordenaars...

Bron: www.journalistenwatch.com

Auteur: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/27 ... t-branden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment

Bericht door Pilgrim »

Wij zullen niet meer kruipen! Welkomstwoord voor de vrouwendemonstratie in Kandel

Geplaatst op 28 januari 2018

Afbeelding
Kandel is overal. Wij eisen bescherming en veiligheid!”

Beste vrienden!

Toen kanselier Merkel in september 2015 de grenzen opende voor een chaotische, ongecontroleerde immigratie, juichte de fractievoorzitster van de Groenen, Göring- Eckhardt, in het Duitse parlement: “Ons land zal veranderen. En wel drastisch. En daar verheug ik me op!” Welnu, ons land is drastisch veranderd. Het is niet meer te herkennen. Binnen slechts twee jaar werd de lichtheid van het bestaan van ons afgepakt, onze vanzelfsprekende zorgeloosheid, ons vertrouwen in de toekomst.

De politie adviseert vrouwen om niet alleen, maar in groepen uit te gaan, niet meer alleen te joggen. Een politica raadde seksueel geïntimideerde vrouwen aan om een armlengte afstand te houden.

De drastische veranderingen, waarop mevrouw Göring-Eckhardt zich zo verheugde, brachten veel mensen de dood. Van bijna geen een kennen we de naam, bijvoorbeeld van de doodgestoken zwangere Poolse uit Reutlingen, de doodgestoken vluchtelingenwerkster, de doodgestoken vrouwen van Halle en Bad Oeyenhausen, de twaalf doden van de Breitscheidplatz in Berlijn.

Maar niet alleen vrouwen werden het slachtoffer van de drastische veranderingen: een vermoorde psycholoog, een doodgeschopte jonge man in Bonn, eentje in Berlijn.

Slechts weinig moorden werden landelijk bekend: die op Maria in Freiburg, op Mia hier in Kandel en vorige week die op Leon in Lünen.

Deze gevallen zijn slechts het topje van de ijsberg. Bendes “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” terroriseren talrijke steden en gemeenten: Hamburg, Mannheim, Cottbus, Bautzen, Jena. In Berlijn zijn de politieagentes niet meer veilig op de politieacademie. Hoeveel radicaalislamitische bedreigers zich al onder ons bevinden, komen we niet te weten. Honderden? Duizenden? Het is in ieder geval al zover dat radicale islamieten met vuurwapens op onze autosnelwegen rondrijden.

In alle gevallen waren de moordenaars, terroristen en verkrachters jonge mannen die zogenaamd bescherming bij ons zoeken. Daarom moeten we niet over hen praten. Wie dat desondanks wel doet, omdat hij bang is voor zijn zoons en dochters, wordt als “rechtse” racist gebrandmerkt, omdat hij daarmee zogenaamd alle gevluchte personen beledigt. We zouden zelfs niet meer mogen rouwen, want dat is sinds kort “rechts”.

De massa-immigratie, die tegen alle bezweringen van de media in tot op de dag van vandaag voortduurt en als het aan de politiek ligt ongebreideld moet doorgaan, heeft ons land gedestabiliseerd en de rechtsstaat gedemonteerd. De grondwet en het recht worden door de politici, met voorop de kanselier, willekeurig buiten werking gesteld als dit opportuun lijkt. We bevinden ons al in een situatie, waarin de instellingen zich tegen de burgers keren: de politie kan ons niet meer beschermen, het leger kan het land niet meer verdedigen, we hebben een twee-klassen justitie, waarvoor al lang niet meer iedereen gelijk is voor de wet, maar vonnissen velt met cultureel rabat voor nieuwe burgers.

Winkeldiefstallen en zwartrijden door beschermingzoekers worden niet vervolgd, maar een caissière die een vergeten flessebon houdt, raakt haar baan kwijt.

We hebben media die hun taak, nieuws overbrengen, niet meer nakomen en in plaats daarvan nieuwsberichten creëren en propaganda verbreiden. We hebben verschrikkelijke pedagogen, die in dezelfde ademtocht hun medeleven uitspreken aan de familie van een afgeslachte jongen en de familie van de dader, zoals de schooldirecteur in Lünen. En we hebben jonge mensen, die, aangevoerd door een lerares, de stille tocht voor een afgeslacht meisje verstoren.

U staat hier, omdat u deze toestanden niet meer wilt accepteren. U staat hier, omdat u zich niet wilt laten verlammen door uw angst voor de toekomst van dit land. U staat hier, omdat u erkend hebt dat er van de politiek noch begrip noch veranderingen te verwachten zijn. U staat hier, omdat u uw lot niet wilt overlaten aan diegenen die ons deze misère bezorgd hebben en die zich nog altijd gedragen alsof zij de ethiek en de moraal in pacht hebben. U staat hier, omdat u genoeg heeft van dit morele totalitarisme. U weet dat u zichzelf moet helpen, want niemand anders zal het voor u doen.

U bent hier, hoewel u weet dat u weer als “rechtsen” en “racisten” uitgescholden wordt. Maar u vermoedt dat de angst om als rechts gediscrimineerd te worden niets is in vergelijking met hetgeen er op ons afkomt wanneer we de verantwoordelijken voor de destabilisering van ons land en de bedreiging van onze toekomst niet aanpakken.

Cottbus heeft het begin gemaakt, Kandel is gevolgd, binnenkort zullen er demonstraties in Bottrop en Berlijn zijn.

Ik wil heel graag dat de vonk van Kandel overspringt en zorgt voor een uitgestrekte brand. In 1989 is het de burgers van de DDR gelukt om een tot aan de tanden bewapend regime kwijt te raken. Het zou ook mogelijk moeten zijn om een meningsdictatuur tot rede te brengen. Dat is, om bij wijze van hoge uitzondering onze kanselier te citeren, alternatiefloos!

Onze grote dichter en vriend van de vrijheid Friedrich Schiller zei: “De groten houden op te heersen als de kleintjes ophouden te kruipen.”

“Wir schaffen das!”

Bron: http://vera-lengsfeld.de

Door: Vera Lengsfeld

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/28 ... in-kandel/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie