Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Mahalingam »

Tragiek in Molenbeek.
Moeder uit Molenbeek doodt twee van vier kinderen na 27 moordpogingen
Een moeder uit het Belgische Molenbeek heeft twee van haar vier kinderen vermoord. In totaal deed ze 27 moordpogingen op haar kroost. Mahacine B. (36) lijdt aan münchhausen by proxy en maakte haar kinderen bewust ziek. ,,Ik wist niet wat ik ze aandeed. Ik ben geen moeder die haar kinderen doodt."
[...]
In maart 2009 brengt Mahacine B. haar tien maanden oude baby Romaïsse naar het ziekenhuis met ademhalingsproblemen. Dokters kunnen niets meer doen. Het baby'tje sterft op 11 maart. Negen maanden later is het de beurt aan peuter Waed, 2 jaar en vier maanden oud. Hij komt in een ander ziekenhuis terecht met dezelfde symptomen. Ook hij overlijdt.

Niemand stelt zich op dat moment vragen - hoewel de kinderen in hun jonge leventjes al meermaals zijn opgenomen in het ziekenhuis. Niemand vermoedt kwaad opzet. En dus komt er geen onderzoek. Dat verandert drie jaar later, op 31 oktober 2012.

Mahacine B. zit wéér op de spoeddienst van Koningin Fabiola-kinderziekenhuis. Dit keer met haar baby Mohamed. Het kind van een paar weken oud heeft dan al vier keer op intensieve zorgen gelegen. Een kinderarts vertrouwt het zaakje niet en slaat alarm bij het parket van Brussel.
En dan komt er onderzoek.
Het gerecht opent een onderzoek waaruit blijkt dat de kinderen niet zomaar ziek waren. Ze moesten telkens opgenomen worden als ze alleen waren geweest met hun moeder.

Vijf jaar lang doet het parket onderzoek, waaruit blijkt dat de vrouw haar kinderen tot 27 keer probeerde te vermoorden. Gisteren stond Mahacine B. voor de rechter.
https://www.ad.nl/buitenland/moeder-uit ... ~a2e8f89d/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Mahalingam »

Mahalingam schreef:
Dader steekpartij Brussel wilde ‘goede jihadist’ zijn
Hicham D. riep geen islamitische leuzen bij zijn aanval, maar gaf zijn terreurdaad vrijwel direct toe tijdens politieondervragingen, melden bronnen aan nieuwssite Politico. Zijn motief: ‘Hij wilde een goede jihadist zijn’. De jihadist wordt nu aangeklaagd voor poging tot moord met een terroristisch motief.
http://www.elsevier.nl/buitenland/achte ... jn-376799/
Zijn jihad vriendjes zijn van de sekte van sjeik Bassam Ayachi te Molenbeek.
Febr. 2015:
Sjeik Bassam Ayachi, de oudste Syriëstrijder van ons land, is zwaar gewond geraakt in de regio rond Idlib in Syrië. De man, die liefst 68 jaar oud is, verloor zijn arm toen een bom zijn auto raakte.
viewtopic.php?f=18&t=22005&p=362054&hil ... hi#p362054
Sjeik Bassam Ayachi is nu dus een eenarmige bandiet (als die nog leeft).
En dan nu de rechtszaak. Het had niks met islam te maken.
Negen jaar cel voor steekpartij Brussel
BRUSSEL - De man die een jaar geleden twee politieagenten neerstak in de Brusselse gemeente Schaarbeek, is veroordeeld tot negen jaar celstraf. Het Openbaar Ministerie had vijftien jaar geëist voor wat het een terroristische moordpoging noemde. De rechtbank in Brussel oordeelde echter dat daarvan geen sprake was.

De 44-jarige Belg Hicham D. stak op 5 oktober 2016 een agent in de nek en de tweede in de buik. Toen andere agenten de oud-militair en voormalig bokser aanhielden, brak een van hen zijn neus. D. werd in zijn been geschoten.

D. had verklaringen afgelegd die in de richting van een terreurdaad wezen. Hij bleek ook contacten met extremistische moslims te hebben gehad. Zijn advocaat voerde echter aan dat hij handelde uit woede over een aanrijding door een voertuig van de federale politie in 2011.

De rechtbank volgde die redenering en oordeelde dat sprake was van een wraakoefening. Omdat D. zijn aanval niet doorzette, werd hij vrijgesproken van een poging tot moord.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/745631/ ... ij-brussel
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Mahalingam »

In België heb je erkende en niet-erkende moskeeten. De laatsten moeten zichzelf beredderen en de erkenden krijgen faciliteiten en subsidie.
Die erkenning kan ook geweigerd worden bij aanvraag, als b.v. het een bende salafisten betreft.
Maar kan de erkenning ook ingetrokken worden als later blijkt dat ze zo een bende zijn. Dan hebben ze geen vergunning meer (vergunning om wat te doen?).
Grote Moskee in Brussel verliest vergunning
De vergunning van de Grote Moskee van Brussel wordt ingetrokken. Deze aanbeveling van de parlementaire commissie die de aanslagen van vorig jaar onderzoekt wordt "minutieus uitgevoerd", aldus minister van Binnenlandse Zaken en Veiligheid Jan Jambon.

De salafistische moskee wordt gefinancierd vanuit Saoedi-Arabië en kan volgens de commissie bijdragen aan gewelddadig radicalisme. "De concessie wordt opgezegd en dan moet er misschien een andere toekomst voor die moskee komen", zegt Jambon. De commissie wil dat een erkende organisatie met verschillende islamitische stromingen het gebedshuis gaat beheren, zonder buitenlandse financiering.

Vorige week verklaarde de regering een van de imams van de moskee al tot ongewenst vreemdeling. De man is volgens staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken "een geradicaliseerde salafist", een gevaar voor de samenleving en de nationale veiligheid en moet dus het land uit. De imam heeft bezwaar aangetekend tegen het intrekken van zijn verblijfsrecht.
https://www.demorgen.be/binnenland/grot ... -bdd7fd00/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Pilgrim »

Molenbeek en Brussel verbieden "islamsafari" Dewinter en Wilders, Wilders komt toch naar België

Gianni Paelinck, 2-11-2017

Afbeelding
Geert Wilders (PVV) en Filip Dewinter (Vlaams Belang).

De Brusselse gemeente Molenbeek verbiedt de "islamsafari" van Filip Dewinter en Geert Wilders op 3 november. Burgemeester Françoise Schepmans (MR) doet dat op basis van een politieverordening om de openbare orde te handhaven. Brussel-stad sluit zich aan bij die beslissing. Filip Dewinter vindt het "te gek voor woorden" en is toch van plan om richting Molenbeek te trekken.

Dewinter kondigde eind september aan dat zijn Nederlandse collega Geert Wilders hem gevraagd had om een rondleiding te geven in Molenbeek. De zogenoemde "islamsafari" is een "wandeling langs de plaatsen in Brussel die het ergst getroffen zijn door de islamisering". Volgens Dewinter wil Wilders met eigen ogen zien hoe het eraan toe gaat in wat ze allebei de "jihadhoofdstad van Europa" noemen.

Burgemeester Schepmans vindt het nu naar eigen zeggen "erg belangrijk" om een verordening aan te nemen die het Filip Dewinter en Geert Wilders verbiedt om het grondgebied van Molenbeek morgen te betreden. "Ik heb deze verordening aangenomen want de komst van die personen kan de openbare orde verstoren gezien de opvattingen die zij erop nahouden ten opzichte van de inwoners van Molenbeek.

In de verordening staat het volgende te lezen: "De Burgemeester van Sint-Jans-Molenbeek heeft, in datum van 2 november 2017, een politieverordening aangenomen. De activiteit en de bijeenkomst voorzien op 3 november 2017 door de Heren Filip De Winter en Geert Wilders is verboden op het grondgebied van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek. Elke bijeenkomst van personen in het kader van dit evenement, deelnemers, organisatoren of tegenstanders, is verboden op het grondgebied van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek."

Volgens de burgemeester zal de politie al het nodige doen om die verordening te laten respecteren. Overigens verbiedt ook Brussel-stad nu het geplande bezoek van Dewinter en Wilders. "We willen niet dat mijnheer Wilders zijn racistische haatboodschap verspreidt op Brussels grondgebied", klinkt het op het kabinet van de PS-burgemeester Philippe Close.
Dewinter: "Te gek voor woorden"

Filip Dewinter vindt het "te gek voor woorden" dat twee volksvertegenwoordigers op deze manier de toegang wordt ontzegd tot Sint-Jans-Molenbeek. "Het is niet onze bedoeling om een gewelddadige confrontantie aan te gaan", voegt hij eraan toe.

Françoise Schepmans (MR), burgemeester van Molenbeek, liet vorige week al weten over maatregelen na te denken, waarna Filip Dewinter verklaarde sowieso naar Molenbeek te gaan. Ook nu is Dewinter nog van plan om morgen richting Molenbeek te trekken.

Geert Wilders noemt de beslissing van Schepmans een "verschrikkelijk slecht besluit", maar hij is niet van plan "enige wet of verordening te overtreden". De PVV-topman gaat met Dewinter overleggen wat "we nog wel kunnen en mogen gaan doen". Wilders weet niet wat de reden is dat ze Molenbeek niet mogen bezoeken. "Maar ik wil een statement maken wat dit allemaal betekent, daarom ga ik morgen toch naar België."

Wilders wordt wellicht begeleid door een escorte van de federale politie, maar een risico op belangenconflict met de lokale politiezone Brussel-West is er niet, klinkt het. "Er is genoeg overleg tussen beide", zegt de federale politie.

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2017/11/02 ... geert-wil/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Ariel »

De berichtgeving door de politiek correcte Vlaamse media over Brussel. Je krijgt geen greintje info mee over deze massale vechtpartij vanavond. En toch weet ik en ook jullie, wie daar gevochten heeft.
In het metrostation Laken-Bockstael heeft deze avond een vechtpartij plaatsgevonden. Daarbij waren ongeveer tien mensen betrokken, zegt de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB. Twee mensen zouden gewond zijn geraakt.

De vechtpartij begon rond ongeveer 22 uur vanavond. Twee groepen van in totaal ongeveer tien personen raakten slaags met elkaar. Daarbij zouden twee gewonden zijn gevallen. Over de aard van hun verwondingen is momenteel nog onduidelijkheid.

De politie kwam ter plaatse en het metrostation werd ook tijdelijk afgesloten
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
mercator
Berichten: 19282
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door mercator »

Ariel schreef:De berichtgeving door de politiek correcte Vlaamse media over Brussel. Je krijgt geen greintje info mee over deze massale vechtpartij vanavond. En toch weet ik en ook jullie, wie daar gevochten heeft.
Eén van de vechtersbazen is net dood. Volgens de leugenpers gaat het om een "29 jarige Roemeense man". Een Roma zigeuner dus maar dat mogen we zelf invullen want er mag niet aan ethnische profilering gedaan worden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Ariel »

mercator schreef: Eén van de vechtersbazen is net dood. Volgens de leugenpers gaat het om een "29 jarige Roemeense man". Een Roma zigeuner dus maar dat mogen we zelf invullen want er mag niet aan ethnische profilering gedaan worden.
Maar tegen wie hebben ze gevochten. Dat is de volgende vraag die waarschijnlijk niet beantwoord wordt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Pilgrim »

Trump had gelijk: EU-hoofdstad Brussel verandert in migranten ‘hellekrocht’

Xander, 11-12-2017

Afbeelding
De politie in Brussel zette een maand geleden een waterkanon in tegen honderden relschoppers ‘van onbekende afkomst’ die de plaatsing van het Marokkaanse voetbalelftal voor het WK vieren. (Beeld: Ruptly Video screenshot).

Politiek correct surrealisme ten top: Linksgroene politicus zegt op Belgische TV dat afkomst gewelddadige en plunderende jongeren die plaatsing Marokko voor WK vierden, ‘onbekend’ is

In januari 2016 reageerden tal van Belgische en Europese politici verontwaardigd toen presidentskandidaat Donald Trump zei dat Brussel dankzij migranten in een ‘hellekrocht’ aan het veranderen is. Bijna 2 jaar later blijkt Trump dubbel en dwars gelijk te hebben gehad. Steeds grotere delen van met name het Franstalige deel van Brussel zinken dankzij het snel toenemende geweld van Marokkaanse en andere islamitische migranten weg in chaos en anarchie. Het is de toekomst van iedere stad en ieder land waar links en islam één gezamenlijk front tegen de bestaande samenleving vormen – kortom, bijna overal in Europa.

Slechts twee maanden na Trumps gewraakte uitspraak over Brussel werd de Belgische/EU-hoofdstad op 22 maart getroffen door een afschuwelijke islamitische terreuraanslag waarbij 32 doden en 340 gewonden vielen. ‘Dat was slechts het topje van een monstrueuze ijsberg die werd opgebouwd in drie decennia massa immigratie en socialistische gekte,’ schrijft Drieu Godefridi voor het Gatestone Institute.

Drie enorme uitbraken van plunderingen en geweld
In de maand november waren er drie afzonderlijke enorme uitbraken van geweld in Brussel, door Europese politici als reactie op Trump nog ‘de hoofdstad van de beschaving’ genoemd. Eerst was er de ‘viering’ van de kwalificatie van Marokko voor het WK voetbal volgend jaar in Rusland. Tussen de 300 en 500 ‘jongeren’ trokken door delen van de stad, alles plunderend en vernielend op hun weg. 22 politie agenten raakten daarbij gewond.

Drie dagen later was het opnieuw raak, toen de haatrapper ‘Vargasss 92’ een spontane ‘viering’ in het centrum hield, wat al heel snel op een nieuwe rel uitliep. Weer werden toevallige voorbijgangers aangevallen en winkels vernield. Korte smartphone video’s met het ware gezicht van Brussel werden onmiddellijk via social media gestreamd, een reden waarom Europese regeringen strenge internetcensuur maatregelen nemen – de harde realiteit past namelijk steeds minder goed bij het politiek correcte multiculti plaatje wat ze de burgers nog altijd voorhouden.

Vervolgens hadden de socialistische autoriteiten van Brussel het briljante idee om op 25 november een demonstratie tegen slavernij in Libië te houden. Ook dat werd weer een enorme rel; winkels werden verwoest, auto’s in brand gestoken, en 71 mensen gearresteerd.

‘Wetteloosheid is nieuwe normaal’; agenten durven niets te doen
‘Deze wetteloosheid is het nieuwe normaal in Brussel,’ aldus Godefridi. ‘Politici zullen dat feit niet leuk vinden, omdat dit het resultaat is van hun jammerlijke falen, maar het is niettemin een massaal en onvermijdelijk feit. Het nieuwe Brussel wordt gekenmerkt door rellen door mensen van buitenlandse komaf, en door voortdurende zwaar bewapende militairen in de straten.’

Waarom de relschoppers op de genoemde dagen niet onmiddellijk werden gestopt door de politie? Omdat agenten en soldaten dan het grote risico lopen door de media en de gevestigde politieke partijen aan de schandpaal te worden genageld en hun baan kwijt te raken. ‘Als het niet zo ernstig was, zou het bijna grappig zijn,’ vervolgt Godefridi.

Belgisch surrealisme: Afkomst feestvierders Marokkaanse WK-plaatsing ‘onbekend’
Hij wijst in dit verband op een TV-debat naar aanleiding van de rellen. Toen de centrum-rechtse senator Alain Destexhe, die openlijk tegen massa immigratie is en waarschuwt dat islam helemaal niet zo’n vreedzame religie is, zei dat er een verband is tussen het niet-integreren van zoveel buitenlanders en de tientallen jaren lange massa immigratie, schreeuwde de presentator letterlijk naar hem: ‘Stop! Migratie is niet het onderwerp!’ Daarna gaf hij het woord gelijk over aan een jonge vrouw die beweerde dat het grote probleem is dat moslima’s met een sluier zich niet welkom voelen in Brussel, waarop het publiek verplicht moest klappen.

Een linksgroene politicus deed daar nog een schepje bovenop door op de welhaast typerende Belgische surrealistische wijze vol te houden dat ‘niemand de afkomst van de daders weet’, en dat terwijl die toch echt de plaatsing van het Marokkaanse voetbalelftal vierden.

Komt nog bij dat de linkse, pro-islamitische en door de staat gesubsidieerde ‘anti-racisme’ vereniging MRAX op de nacht van de eerste rel op 11 november een oproep op Facebook deed om aangifte te doen van ‘ieder geval van politie provocatie en politie geweld’. Het resultaat? 22 gewonde agenten, en nul arrestaties.

Hoge werkloosheid, 90% buitenlanders
Ondertussen is de werkeloosheid in de ‘hoofdstad van de beschaving’ opgelopen tot bijna 17%, waarvan 90% buitenlanders. De belastingen in Brussel behoren tot de hoogste ter wereld, maar desondanks staat het stadsbestuur het water financieel tot aan de lippen. Met andere woorden: precies zoals het overal gaat waar links / socialistisch probeert om de samenleving naar hun eigen utopische ideaalbeeld te vormen, zeker waar men een pact heeft gevormd met islam.

Brussel heeft iemand als Trump nodig
Hoewel het Vlaamse deel van de stad veel beter bij de les is en daarom nog lang zover niet is weggezakt, moet toch de conclusie worden getrokken dat Brussel dankzij massa immigratie uit moslimlanden in 25 jaar tijd is veranderd van een weelderige, conservatieve en ‘bourgeois’ wereldstad in een ‘hellekrocht’, zoals Trump het bijna 2 jaar geleden noemde. Ironisch genoeg zou de Belgische/EU-hoofdstad juist heel goed iemand als Trump kunnen gebruiken om het tij te keren, en te voorkomen dat ‘Klein Marokko’ – de bijnaam van de migrantenwijk Molenbeek- straks heel de stad in een poel van chaos, criminaliteit en geweld stort.

Xander

(1) Gatestone Institute via Zero Hedge

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... ellekrocht
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Ariel »

Leuk...Een nieuw spelletje.
Vrachtwagenchauffeur in elkaar geslagen door groep jongeren in Molenbeek

Een vrachtwagenchauffeur is afgelopen zaterdag in Sint-Jans-Molenbeek in elkaar geslagen door een groep van een twintigtal jongeren. Dat meldt het Brusselse parket woensdag. Eén verdachte kon worden opgepakt, maar het motief voor de aanval is nog onduidelijk.

De chauffeur reed zaterdagavond omstreeks 22.20 uur over de Joseph Baecklaan toen op het kruispunt met de Ninoofsesteenweg plots een voetganger opdook op het zebrapad. Hoewel het verkeerslicht voor de vrachtwagen op groen stond, bleef de voetganger op het midden van het zebrapad staan. De chauffeur remde dan ook bruusk om de voetganger niet aan te rijden.

De voetganger stapte daarop meteen naar de stuurcabine, trok de deur open en begon de vrachtwagenchauffeur uit te schelden. De man greep de chauffeur ook vast en trok hem de stuurcabine uit, waarna hij op hem begon in te slaan. Daarbij kreeg hij de hulp van een twintigtal andere jongeren.

Het slachtoffer kon zich uit de groep bevrijden en rende weg. Hij werd daarbij achtervolgd door de jongeren, tot er een politiepatrouille opdook en de jongeren uiteenstoven. Het slachtoffer kon de hoofdverdachte nog aanduiden en de politie kon die jongeman na een korte achtervolging inrekenen. Hij werd ter beschikking gesteld van het parket.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Mahalingam »

Hier een verhaaltje over Molenbeek:
Oorlogsfotograaf trekt weg uit Molenbeek: “Het is een etnisch-religieuze enclave geworden”
Teun Voeten is al meer dan een kwarteeuw oorlogsfotograaf en werd bekend door zijn fotoreportages over daklozen in New York, het extreme geweld van Mexicaanse drugkartels en de oorlogen in onder andere Rwanda, Bosnië, Irak en Afghanistan. De oorlogsfotograaf is onlangs verhuisd omdat hij niet langer in Molenbeek wilde wonen.

Voeten vindt dat Molenbeek “niet meer te redden valt” omdat “de gemeente steeds islamitischer wordt en daardoor steeds intoleranter”. “Tot 2005 was ik nog gematigd positief over Molenbeek. Ik zag de problemen, maar dacht dat sommige buurten in laag-Molenbeek er wel bovenop zouden komen, zoals in New York een buurt ook kan omslaan. Maar hier is er boven de sociaal-economische problematiek nog een politiek-religieuze dimensie bij gekomen”, zegt Voeten.

‘”De Marokkanen van Molenbeek hebben een sterk parochiale cultuur. Laag-Molenbeek is een etnische enclave van een zeer gesloten gemeenschap. Daarop heeft zich een toenemend islamisme gevestigd, een onderstroom die steeds belangrijker wordt. Vrouwen krijgen de raad een hoofddoek te dragen, en als ze dat niet doen worden ze geïntimideerd”, bekritiseert de fotograaf.
http://www.gva.be/cnt/dmf20150319_01588 ... e-geworden
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Ariel »

Nieuwjaar in Brussel: massaal brandstichtingen en rellen

In verschillende Brusselse gemeenten hebben relschoppers gisteren op nieuwjaarsnacht de buurt onveilig gemaakt. Auto’s werden in brand gestoken, de politie en brandweer bekogeld met stenen, en er werd zelfs geprobeerd brand te stichten in een politiecommissariaat. In totaal moest de brandweer 134 keer uitrukken.

Brussel was de laatste weken meermaals het toneel van rellen. Begin november zetten Marokkaanse jongeren Brussel op stelten nadat Marokko zich plaatste voor het WK voetbal. Enkele dagen later zochten allochtone jongemannen de confrontatie met de politie op nabij het Muntplein en een week later schopten opnieuw relschoppers keet in Brussel na een uit de hand gelopen betoging van de Congolese gemeenschap.

Molenbeek, Schaarbeek, Anderlecht

Ook gisteren, op nieuwjaarsnacht, ging het mis in het Brusselse. Vooral in Sint-Jans-Molenbeek werd lelijk huisgehouden. Commissaris Johan Berckmans spreekt van groepjes jongeren die naar hartelust onder andere verschillende auto’s in brand staken. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, werden ze steevast bekogeld met stenen en andere projectielen. Meerdere politievoertuigen en brandweerwagens liepen daardoor schade op.

Niet alleen Molenbeek werd geteisterd door reljongeren. Ook andere Brusselse gemeenten zoals Haren, Schaarbeek en Anderlecht moesten het ontgelden. In Haren stak men het politiecommissariaat in brand, in Schaarbeek werd er vuurwerk afgeschoten in de richting van de politie en ook in Anderlecht werden verschillende auto’s in brand gestoken. De Brusselse brandweer moest maar liefst 134 keer uitrukken.

“In totaal hebben onze mensen veertien gerechtelijke arrestaties verricht”, aldus politiewoordvoerster Ilse Van De Keere. “Vier personen zijn ter beschikking gesteld van het parket. Drieëntwintig mensen werden administratief aangehouden, voornamelijk voor openbare dronkenschap en verstoring van de openbare orde.”

Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) reageerde ontsteld op de nieuwe rellen in Brussel. “Wat in Brussel gebeurd is, kan echt niet door de beugel”, aldus minster Jambon op Twitter. Daarnaast bedankte hij de hulpdiensten die “vaak in moeilijke omstandigheden lijf en leden riskeren”.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ariel schreef:
Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) reageerde ontsteld op de nieuwe rellen in Brussel. “Wat in Brussel gebeurd is, kan echt niet door de beugel”, aldus minster Jambon op Twitter. Daarnaast bedankte hij de hulpdiensten die “vaak in moeilijke omstandigheden lijf en leden riskeren”.
Wat de beugel betreft. Die is jarenlang tot een immens formaat getransformeerd zodat steeds meer moslimtuig, dat door moskee-vaders is gehersenspoeld, haast als vanzelfsprekend door de politieke groot stedelijke tolerante beugel kan. Je zou het 'Paard achter de wagen spannen', kunnen noemen. Maar volgens mij lijkt het steeds meer op 'Het worstje voor de neus houden' naar het Marokkaanse moslimtuig toe.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door King George »

Brandweer in val gelokt door ‘reljeugd’ Molenbeek

Tijdens oud en nieuw gebeurde dat in Molenbeek. De brandweer rukte uit voor een gemelde autobrand in de wijk, maar werd ter plaatse opgewacht door jongeren die hen op een regen van stenen trakteerde
Reljeugd?

Straatjihad!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Ariel »

Jongerenbende dropt bom op auto van agent, politie vreest voor "veel meer en erger"
Afbeelding
Het lijkt wel een oorlogsverklaring. Brusselse jongeren hebben dinsdagavond een zelfgemaakte bom gedropt op de auto van een politieman in Sint-Gillis. De autoruit ging aan diggelen en drie of vier daders konden ontkomen. Volgens ­politiebronnen zijn de drie wellicht lid van de zogenaamde ‘Bende van het Franckplein’. Op YouTube beweert dat groepje alvast nog meer in petto te hebben: “Je nique la commissaire. On sait qui tu es.”

“Een aanslagje, maar we vermoeden dat dit het begin is van veel meer en ernstiger”, zegt een politiebron. “De personen viseerden duidelijk een collega, een hoofd­inspecteur van de zogenaamde Uneus-brigade van de politie van Brussel-Zuid”, alsnog de bron. Die anti-overval en -overlastbrigade, dertig man sterk, is bekend bij de grote en kleine criminelen in de hoofdstad wegens haar doortastende aanpak, die soms kritiek krijgt van straathoekwerkers.

Dinsdagavond stapten drie jongeren de parking van het commissariaat op, zo blijkt uit beelden van de veiligheidscamera. Ze slopen tot achter de auto van de politieman, legden iets op de achterruit en gingen ervandoor. Drie tellen later ontplofte het tuig – een groot aantal aan elkaar geplakte petards – en ging de autoruit aan diggelen.

De daders zijn spoorloos, maar een politiepatrouille vond vlak bij het commissariaat nog een molotovcocktail verstopt in een vuilnisbak. En nog even verderop konden twee jongeren opgepakt worden, 13 en 15 jaar oud. De jongste had een zware hamer bij zich. De twee werden gisteren weer vrijgelaten ­omdat ze ontkennen iets met de aanslag te maken te hebben. De beelden van de veiligheidscamera zijn te onduidelijk om hen te identificeren, zo vernamen we uit ­gerechtelijke bron.

Vakantiefoto’s van agenten

Volgens de politiemensen is de aanslag een zoveelste afrekening van de ‘Bende van het Jacques Franckplein’, die zichzelf de Fioulgang noemt. Het is onduidelijk waar dat woord voor staat. Het groepje bestaat uit een vijftigtal minder- en meerderjarigen. Ze zijn bekend voor gewapende overvallen, drugshandel, diefstallen, sack-jackings (waarbij ze de ruit van een vertragende auto inslaan en de handtas grijpen), slagen en ­verwondingen, bezit van verboden wapens en oproepen tot rellen.

De Fioulgang heeft het ook specifiek op de politie gemunt. Bij een controle werden op de gsm’s van enkele bendeleden Facebookfoto’s teruggevonden van politiemensen, onder meer vakantiekiekjes. En in 2015 werd op het plein nog een ­politieman in mekaar geslagen.

En nog: op YouTube staan ­verschillende liedjes van de bendeleden. Eén van hen zingt: “Je nique la commissaire et le DDG. On sait qui tu es.” De commissaris in deze zou een vrouw zijn, die een hoge rang heeft bij Uneus. DDG zijn dan weer de eerste drie letters van een nummerplaat van een van de anonieme wagens van de brigade. “Zowat alle figuranten in die filmpjes zijn bekend voor ernstige feiten.”

“Een groot probleem”, zegt de ­politiebron nog. “Temeer daar die jongeren hun gang kunnen blijven gaan omdat het parket ‘heel mild’ optreedt. Soms wordt er eentje in een instelling gestoken. Maar meestal komen ze snel weer vrij. Bovendien zijn er genoeg anderen om de ‘vete tegen de politie’ aan de gang te houden.”

Het parket in Brussel erkent dat er heel wat moeilijkheden zijn met jongeren op het Franckplein. “Ik begrijp de frustratie van de politiemensen daar. Maar om verdachten aan te houden hebben we bewijzen nodig en die hebben we momenteel niet ”, zegt Denis Goeman van het parket. “Nu, het onderzoek naar de feiten van dinsdag gaat verder. We hopen dat we snel de daders kunnen vatten en vervolgen.”

De burgemeester van Sint-Gillis, Charles Picqué (PS), was gisteren niet bereikbaar, maar liet in de Brusselse pers optekenen dat er op dit moment nog geen link is ­tussen de jongerenproblematiek op het Franckplein en de aanslag op de ­auto van de politieman.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Ariel »

Brandweer in val gelokt met valse oproep

In de Brusselse gemeente Molenbeek is het nieuwe jaar allesbehalve vredig ingezet. Brandweer en politie werden er meermaals belaagd door jongeren. Die sloegen zelfs vals alarm om de hulpdiensten in de val te lokken.

Tijdens de feestnacht liepen in de hoofdstad tientallen meldingen binnen over brandjes. De meeste waren aangestoken door jongeren, die het onder meer op auto’s, vuilnisbakken en kerstbomen gemunt hadden. In minstens één geval belden de heethoofden zélf de hulpdiensten, met de melding dat er een auto in brand stond in Molenbeek. Toen de brandweermannen ter plekke kwamen, troffen ze er enkel een groepje jongeren aan die hun voertuig meteen bekogelden met stenen. Eén ervan knalde tegen de voorruit. Gelukkig raakte niemand gewond.

“Bewust brandjes stichten of vals alarm slaan om ons nadien aan te vallen: vroeger was dat ondenkbaar, vandaag is het de norm geworden”, zegt Eric Labourdette van brandweervakbond VSOA. Wie een onterechte noodoproep doet en nadien geïdentificeerd wordt, riskeert sowieso op te draaien voor de nutteloze interventie. Als hij of zij expliciet melding maakte van brandstichting, kan daar nog een celstraf van drie maanden tot twee jaar bijkomen.

In heel Brussel moest de brandweer tijdens de feestnacht zeker 61 keer uitrukken voor in brand gestoken vuilnisbakken en 8 keer voor auto’s die in vlammen opgingen. Opmerkelijk: geen enkele brandstichter kon worden opgepakt. “Zo iemand is nu eenmaal moeilijk te betrappen. Op het moment dat het vuur opgemerkt wordt, is hij al lang gaan lopen”, zegt Denis Goeman van het parket.

In totaal zijn in de hoofdstad minstens 75 mensen opgepakt voor wangedrag, zoals dronkenschap of verstoring van de openbare orde.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Ariel »

:finger: Jongeren!!!!!
“Jongeren meppen mannen in elkaar in Molenbeek”

Duo met hoofdwonden naar ziekenhuis gebracht.

Bij een vechtpartij in de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek zijn gisteravond twee mannen gewond geraakt aan het hoofd. Dat meldt de lokale politie van de zone Brussel-West. De twee mannen verkeerden niet in levensgevaar en voorlopig zijn nog geen verdachten opgepakt, aldus nog de politie.

De politie van de zone Brussel-West werd rond 22.30 uur verwittigd van een vechtpartij op de Gentsesteenweg. Toen ze ter plaatse kwam, trof ze een man op straat aan die zwaargewond was aan het gezicht en half bewusteloos was. Even later dook een tweede man op die eveneens gewond was in het aangezicht. Volgens die laatste man waren hij en zijn kompaan overvallen door een vijftal onbekende jongemannen die na de aanval gevlucht waren in de richting van het Zwarte Vijversplein.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Pilgrim »

En ook weer een vijftal... :thinking:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef:En ook weer een vijftal... :thinking:
Het heilig marokkaans getal.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Mahalingam »

Dear brother and sister,
Sharing with you the knowledge Allah has bless unto me by way of Ilam

1) Allah made man with five elements mud, water, fire, air and soul
2) Five colour Fair, black, brown, red, yellow
3) Allah made man his viceroy Kalifa on earth and gave him five of his power sight , hearing , speech, intelligence , feeling
4) Allah gave human being five system Respiratory system , Circulatory system, Digestive system , Excretory system , Nervous system.
5) Allah gave human being five fingers One Shadad , Roza , zakat , haj and namaj (Thumb)
6) Allah gave five pillar of Islam
7) Five essential basic need of human being food, drink ,cloth, house, excretion
8) Five Dua Faith , Health , Rizak , Personal haszat , Success
9) Five essential nutrient Carbohydrate, Protein, Vitamin, Mineral & fats
10) Five type of taste , sweet, salty , bitter , sour , spicy
11) Panjetan pak Huzur , Ali, Fatima Hasan , Hussein
12) Five big Prophet Noah , Abraham, Moses , Jesus and Mohammad
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Mahalingam »

Ambtenaar van de gemeente Molenbeek overvallen toen hij tienduizenden euro’s naar de bank bracht
Een man die zijn gezicht achter een sjaal verstopt had en gewapend was met een mes heeft dinsdagmiddag een overval gepleegd op een ambtenaar van de gemeente Molenbeek. De dader ging er van door met het cash geld dat het personeelslid naar de bank bracht. Volgens La Dernière Heure gaat het om zo’n 70.000 euro maar dat kan het parket niet bevestigen.
http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf2018012 ... _term=feed
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Mahalingam »

Belgische politie pakt acht verdachten op in Molenbeek voor plannen aanslag

In België zijn er op verschillende plaatsen huiszoekingen geweest in het kader van een terreuronderzoek. Acht personen, allen woonachtig te Molenbeek, zijn opgepakt. Ze worden ervan verdacht een aanslag voor te bereiden.

De huiszoekingen vonden plaats in Molenbeek, Mechelen en Geraardsbergen, meldt het Franstalige dagblad La Dernière Heure. De acht verdachten moeten in de loop van vandaag voor de onderzoeksrechter verschijnen. Er zouden geen wapens of explosieven zijn gevonden.
https://www.ad.nl/buitenland/belgische- ... ~ab8cdacb/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77493
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef:Belgische politie pakt acht verdachten op in Molenbeek voor plannen aanslag

IDe acht verdachten moeten in de loop van vandaag voor de onderzoeksrechter verschijnen. Er zouden geen wapens of explosieven zijn gevonden.
Nou, geen zorgen mensen. Die lieve mooie jongens lopen morgen weer frank en vrij door de Molenbeekse straten .
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
orfeus
Berichten: 83
Lid geworden op: do aug 25, 2011 4:36 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door orfeus »

Tijdens de huiszoekingen kwam ontmijningsdienst DOVO ter plaatse. Er zijn geen explosieven aangetroffen, wel zeker één wapen.
Er waren aanwijzingen dat de verdachten een terreuraanslag wilden plegen, maar volgens goede bronnen zou die vrees onterecht zijn.
https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/03/05 ... urdossier/
Hadden ze misschien ook nog een vergunning ??
Mahalingam
Berichten: 42585
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Mahalingam »

Niet wanhopen 1 Ze stonden niet voor theetijd maar voor het warme avondeten alweer buiten.
Vrees voor aanslag blijkt vals

De federale politie pakte zondag in de loop van de dag acht mensen op voor verhoor na informatie dat ze een aanslag planden. De acht werden vandaag terug vrijgelaten. Dat meldde het federaal parket maandag in de namiddag.

De arrestaties en huiszoekingen gebeurden in Molenbeek, Mechelen en Geraardsbergen. Acht mensen werden opgepakt.
Volgens onze informatie leverden de huiszoekingen geen aanwijzingen op dat er een aanslag werd gepland. Er werden geen explosieven gevonden. De speurders zijn er volgens onze bronnen ondertussen zeker van dat de informatie over een geplande aanslag niet klopte.

Het federaal parket wil niet zeggen waarover het onderzoek exact draait en wat de informatie was die tot de arrestatie van de acht leidde.
Het parket beklemtoont wel dat dossier volledig los staat van het onderzoek naar de aanslagen van Parijs en Brussel.
http://www.standaard.be/cnt/dmf20180305_03391055
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Met meer aanslagen vanuit islamitisch Marokkaanse hoek, komt de politiek mogelijk tot bezinning.

Een gevaarlijke gedachte. Want . . . het tegen onze normen en waarden gekeerde foute islamitische geloofsrapaille houdt zich gedeisd. Immers, de uitkering, het resultaat van het parasiteren op onze kenniseconomie en beschaving loont. En zoals we weten zijn Marokkaanse, zowel als Turkse religieuze randdebielen heel erg close met hun familie. Snappen we het nu eindelijk waarom?

Met de beste wil van Allah, of zelfs van Jezus en zijn Vader, moslims passen niet bij ons. Los van deze gedachte WILLEN moslims onder geen beding passen binnen onze beschavingsnormen. Cubanen zijn doorgaans christelijk. Niks mis mee. Wel zo gezellig. Ook in Cuba wordt klassiek onderricht gegeven in muziek en dans (ballet).
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Plaats reactie