Nieuws uit Amsterdam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76661
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Ariel »

Ach arme toch. :shock: Rena Netjes is aangerand door Lesbische vrouwen in Amsterdam die haar probeerde te zoenen.

Dat waarschijnlijk naar aanleiding van de de postercampagne over seksualiteit vrijheid/ gelijkheid/ veiligheid voor migrantenvrouwen.

Het gaat waarschijnlijk om deze poster. D66 Amsterdam weigerde de postercampagne met zoenende moslima want ‘te heftig’

Afbeelding

Anyways...Ook Rena wil die posters NIET zien. Op de tweet van Shirin Musa, die bedankt voor alle steun die ze krijgt om de vrijheid voor migrantenvrouwen bespreekbaar te maken, antwoorde onze Rena...
Shirin ik maak mee dat Lesbische vrouwen mij proberen te zoenen op straat en daar baal ik ontzettend van. Ik vind t niet erg dat ik dmv die posters daar niet aan herinnerd w tbh. Zelfde geldt voor ml vriend die last h van mannen die dingen proberen.
Gelukkig heeft Rena een mannelijke vriend. Wel zo netjes als je niet lesbisch bent...MAAR..... waar is haar Egyptische echtgenoot gebleven. :shock:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41987
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Mahalingam »

De poster campagne in Amsterdam gaat niet door. De diversiteit wordt op een verkeerde manier zichtbaar gemaakt.
In welke bochten hebben de regenten zich gewrongen om geen verantwoording voor het besluit te hoeven nemen?
In het tv-programma De Tafel van Tijs vertelde directeur Shirin Musa van Femmes for Freedom donderdagavond dat zij dit najaar heeft geprobeerd de gemeente Amsterdam tot een vergelijkbare campagne te verleiden. 'Maar Amsterdam zei: dit vinden wij te heftig. Dat kunnen de gemeenschappen niet aan.' De gemeente kijkt weg en zwijgt dood, stelde Musa. 'Ik kon wel geld krijgen voor bedrukte pennen. '

De gemeente antwoordde vrijdagmiddag aanvankelijk dat Musa helemaal nooit een subsidieaanvraag in Amsterdam heeft ingediend. De woordvoerders van het stadsbestuur stelden dat er slechts 'verkennende gesprekken' waren geweest waarin de gemeente 'advies heeft gegeven over het subsidieproces'.

Maar uit mails van Musa blijkt dat het advies wel behoorlijk inhoudelijk was. 'Er is op dit moment geen behoefte aan een groots opgezette campagne', schrijft de gemeenteambtenaar. En dat zij wel een aanvraag kan indienen voor 'bijeenkomsten voor de doelgroep'. Musa houdt vol dat de subsidieambtenaar haar heeft laten weten dat haar postercampagne politiek te gevoelig lag. Maar dat is volgens de gemeente niet waar. 'Het inhoudelijke doel van de campagne ondersteunt de gemeente.'
https://www.volkskrant.nl/binnenland/st ... ~a4548894/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Hans v d Mortel sr »

NOS journaal schreef: DENK weigerde de postercampagne het groene islamitische licht te geven. Te kwetsend voor de religie van de waarheid en de onverbiddelijke strapatsenleer van de kampioen hypocriet, pedofiel, sadist, ongeschikt mens voor onze samenleving, de historische viespeuk criminele Arabische oorlogsterroristenprofeet Mohammed.
Maar gelukkig is de Gemeente Diemen inzichtelijker van geest.

Afbeelding
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Pilgrim »

Martin Sommer (Volkskrant) ontmaskert leugenachtig D66 Amsterdam, die zogenaamd ‘tolerante’ partij

Bert Brussen, 30-12-2017

Afbeelding

D66 heeft wel degelijk bewust postercampagne van Shirin Musa tegengewerkt

“Waar kwetsangst toe leidt, hebben we vorige week gezien. Shirin Musa van Femmes for Freedom vertelde op tv over haar affiches van een zoenende, gehoofddoekte moslima en een Joodse jongen met keppeltje. Ze wilde ze na Rotterdam ook in Amsterdam verspreiden. In Rotterdam was het aan de partij Leefbaar van Joost Eerdmans te danken dat deze reclame voor de zelfbeschikking in de liefde kon worden aangeplakt, tegen de wil van de PvdA en de moslimpartij Nida. In de hoofdstad van de homoliefde, de tolerantie en de diversiteit ving Musa bot. Zij had vooral van D66 te horen gekregen dat ‘de gemeenschap’ dit niet aankon. Weer die betutteling, generalisatie, en die onbeweeglijke multiculti-identeit.

Toen het een relletje werd, ontkende D66 wethouder Kukenheim de weigering in alle toonaarden. Haar had nooit een subsidie-aanvraag bereikt. Een typisch woordvoerders-handigheidje, zei CDA-raadslid Diederik Boomsma, die ik erover belde. Hijzelf had na de zomer met Samira Bouchibti (VVD) bij de collega’s van andere partijen gepolst of die voelden voor zo’n affiche-actie als in Rotterdam. Hij kreeg van D66 hetzelfde antwoord als Shirin Musa. De actie was stigmatiserend voor moslima’s.

Stel je voor. Twee rechtse partijen nemen het initiatief om de liefde te bevorderen. Uitgerekend de partij van de tolerantie sluit de luiken. Daarna voltrok zich het grote bochtenwringen. Ook D66-fractieleider Reinier van Dantzig was op zoek gegaan naar die subsidie-aanvraag. Niet gevonden!

Intussen had Shirin Musa een mailwisseling tussen haar en de gemeente opgediept. Maar het was heus een geweldig initiatief, haastte Van Dantzig zich te verklaren, en waarom diende Musa niet gewoon een nieuwe aanvraag in.

Hier zien wij een volksvertegenwoordiger met zijn vingers tussen de deur, minder dan drie maanden voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Het liefst zouden ze bij D66 helemaal niks vinden, omdat de diversiteit voorschrijft geen oordeel te vellen over andere culturen. Uiteraard worden traditionele moslims nerveus van een zoenende moslima met een keppeltjesjongen.

Volgens de safe spaces-gedachte moet je die mensen niet willen kwetsen. Maar je kunt het onmogelijk liberaal noemen en zoals de kernactiviteit van de universiteit de botsing der geesten is, is die van de politiek keuzes maken. Shirin Musa laat zien dat deze keizers van de tolerantie geen kleren aan hebben. Zo’n vrouw verdient een staatsprijs.”


Gratis gemeenteraadsverkiezingen-stemadvies van Martin Sommer in de Volkskrant: stem alles als het maar geen D66 is. Die partij lijkt misschien tolerant en liberaal, maar is het tegenovergestelde en zal alles doen om campagnes die échte tolerantie moeten bevorderen zoveel mogelijk tegen te werken, want tolerantie écht bevorderen, anders dan een regenboogje in je Twitter-avatar zetten, is natuurlijk alleen maar kwetsend en stigmatiserend en dat moeten we vooral betuttelen met z’n allen.

Martin Sommer bewijst: D66 Amsterdam is gewoon good old moralistisch, betuttelend, verstikkend, policor PvdA Amsterdam maar dan in een hip, gelikt, genderneutraal jasje.

Trap er niet in!

http://politiek.tpo.nl/2017/12/30/marti ... te-partij/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Afbeelding

Hypocrisie!

Als je deze mensen wilt laten zoenen doe het dan goed en niet boven en onder de mond maar op de mond.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 41987
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Mahalingam »

Met de tolerantie van Growen Links is ook een en ander veranderd. Dit was 14 jaar geleden:

Afbeelding

Zie de overeenkomsten met de poster waar rood en groen links zich druk over maakt.
Iemand van de VU schrijft er over in Het Parool:
'Je gelijk uitventen met een dure postercampagne'
Amsterdam krijgt nu ook een postercampagne om vrije partnerkeuze te bevorderen. Net als eerder in Rotterdam. Het kost 25.000 euro. Wat levert dat op? Is de campagne in Rotterdam effectief geweest? Is er zelfs maar één koppel geweest dat nu vrij heeft gekozen of zijn er koppels die nu vrij gaan kiezen, dank zij deze postercampagne?
https://www.parool.nl/opinie/-je-gelijk ... ~a4556774/

En wie is die Edien Bartels, onderzoeker Vrije Universiteit ?
Schrijfster van het boek "Eén dochter is beter dan duizend zonen ".
In haar proefschrift uit 1993, “Eén dochter is beter dan duizend zonen’. Arabische vrouwen, symbolen en machtsverhoudingen tussen de sexen, betoogt antropologe Edien Bartels dat Arabische moslimvrouwen geen passieve slachtoffers van onderdrukking door mannen zijn, maar actieve individuen die vanuit hun eigen positie in de samenleving een eigen visie op de sociale realiteit ontwikkelen, eigen strategieën ontwikkelen en strategisch gebruik maken van allerlei symbolen om macht uit te oefenen.
Mogelijk de grootste schade die ze aan de maatschappij heeft aangericht is om ons te verrijken met een dr. (en niet een drs.) Kromzwaard (=Martijn de Koning).
Van haar komt ook de uitspraak over incest:
""Hier verbinden we er alleen viezigheid aan, maar het is ontstaan om vrouwen en kinderen te beschermen. Als de man dreigde te slaan, werd dat binnen de familie opgelost." "
Incest als middel om partnergeweld te voorkomen. Je moet aan de VU werken om zo te kunnen denken.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41987
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Mahalingam »

Er is weer geliquideerd in Amsterdam. De mocro crimineel Anass el Ajjoudi behorend tot de club van Benaouf A. is op straat dood geschoten. Hoogstwaarschijnlijk door de concurrentie uit eigen gelederen.
Geliquideerde crimineel stond op dodenlijst
El Ajjoudi werd door onbekenden van dichtbij beschoten. Hoewel omstanders hem nog probeerden te reanimeren, stierf hij ter plekke. Ajjoudi stond op straat bekend als ’Boeloeloe’ en werd door recherche gerekend tot de groep criminelen rondom Benaouf A. Deze A. wordt gezien als een van de kopstukken van de zogeheten ’Mocromaffia’. Hij probeerde in oktober vorig jaar nog met een gekaapte helikopter te ontsnappen uit de gevangenis in Roermond.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1554916 ... dodenlijst
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76661
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Ariel »

Oeps...Dat gaat een flinke rel opleveren.
Onthoofde pop bij moskee Amsterdam

Afbeelding

Bij de Emir Sultan moskee in Amsterdam Noord is woensdagnacht een onthoofde pop neergelegd. Het hoofdje van de pop hing aan een touw aan het hek.

De actie wordt geclaimd door de extreem-rechtse actiegroep ‘rechts in verzet’, die zich middels deze actie wil uitspreken tegen de komst van een nieuwe moskee in Noord. Die zou onder leiding staan van Diyanet, een religieuze organisatie die valt onder de Turkse overheid. “De islam is onlosmakelijk verbonden met brute onthoofdingen”, is op een achtergelaten briefje te lezen.

De politie in Amsterdam doet onderzoek naar de zaak.
Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76661
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Ariel »

Ach ja, wat schattig. :heart: En nu wachten we op een aanval op een Synagoge, en daarna kijken we hoeveel moslims er beertjes en bloemen als steunbetuiging komen brengen.
Afbeelding

Steunbetuiging met rozen en teddyberen aan Emir Sultan moskee na vondst onthoofde pop

Vriendennetwerk Salaam Shalom brengt vrijdagmiddag een solidariteitsbezoek aan de Emir Sultan moskee, nadat daar een onthoofde pop werd neergelegd. Het netwerk wil tientallen Amsterdammers op de been brengen, uitgerust met rozen en knuffelberen.

'Er moet snel een tegengeluid komen', zegt Karima Belhaj van Salaam Shalom. 'We nodigen iedereen uit om langs te komen, zodat we kunnen laten zien dat deze mensen er wel bij horen. Het werk van één enkele gek mag niet leiden tot polarisatie', aldus Belhaj.

Salaam Shalom werd drieëneenhalf jaar geleden opgerichten door een groep vrienden, 'omndat we na alle haat en individualisering een andere boodschap willen geven', vertelt Belhaj. Eerder organiseerde het netwerk, dat geen formele status kent, ook solidariteitsacties na de aanslagen in Parijs. Toen namen honderden mensen deel aan een rozenmars.

Om 13.30 uur - net na het vrijdaggebed - verzamelt de groep zich bij de moskee aan het Speltderholt.
Salaam - Shalom is een Amsterdams Joods-Islamitisch Culturele Vriendschapskring.
initiatiefnemers en co-voorzitters zijn: Fatima Elatik & Lody B. van de Kamp.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41987
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Mahalingam »

" Het netwerk wil tientallen Amsterdammers op de been brengen, uitgerust met rozen en knuffelberen."
Knuffelberen? En hadden die ook een naam gekregen? Mohammed bijvoorbeeld?
Een beetje sneu om aan die kerels, die tijdens hun jeugd nooit geen knuffelbeer gehad hebben (vanwege 'cultuur') nu een knuffelbeer te geven.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41987
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Mahalingam »

Iemand wil dat de gemeente de Suzy Wong Lounge in de Korte Leidsedwarsstraat sluit.
Hoe doe je dat? Dan leg je een handgranaat voor de deur. Succes verzekerd !
Explosief gevonden in Korte Leidsedwarsstraat
Naar de locatie is ook een ambulance opgeroepen. Volgens een politiewoordvoerder maakt dat deel uit van het protocol. Er zou volgens de politie geen direct gevaar zijn voor de omgeving. Omliggende panden worden niet ontruimd. Om wat voor soort explosief het gaat wil de politie niet zeggen, maar volgens omstanders gaat het om een handgranaat.

Afgelopen augustus werd een handgranaat aangetroffen voor club ABE in de Amstelstraat. De club werd daarop maandenlang door de gemeente gesloten.
Café In the City aan het Kleine-Gartmanplantsoen werd ook gesloten na de vondst van een handgranaat .
http://www.at5.nl/artikelen/177536/verm ... warsstraat
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41987
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Mahalingam »

Jonge leraren die vers geïndoctrineerd zijn willen maar al te graag meehelpen in het beschavingsoffensief. Die kans krijgen ze in Amsterdam.
Daar kunnen ze in containers gaan wonen tussen jeugdigen en nieuwe migranten om die te gaan beschaven.
Amsterdam gaat jonge docenten voorrang geven op woningen
De gemeente Amsterdam gaat huizen reserveren voor docenten om het oplopende lerarentekort terug te dringen.

Het gaat om een pilot waarbij in eerste instantie honderd woningen worden gereserveerd voor jonge leraren, maakt de gemeente vrijdag bekend.
De jonge onderwijzers komen te wonen in een complex waar ook jongeren en statushouders wonen, zoals in Riekerhaven.
In de Amsterdamse Riekershaven wonen statushouders uit Syrie en Eritrea samen met studenten en werkenden. (283 Nederlandse jongeren en 282 statushouders)
https://www.nu.nl/amsterdam/5094821/ams ... ingen.html

En waarom is er een leraren tekort? Omdat die niet met hun salaris een betaalbare woning in Amsterdam kunnen huren. Hetzelfde gaat op voor politieagenten, verpleegsters enz.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41987
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Mahalingam »

Je kon erop wachten. Zoals ik al zei: een handgranaatje en succes is verzekerd.
Gemeente sluit cocktailbar Suzy Wong na vondst explosief
Het besluit volgt de beleidslijn die onder Eberhard van der Laan was ingezet: als een openbare gelegenheid, zoals een horecazaak of coffeeshop doelwit is van een schietpartij of explosief, dan gaan de planken ervoor.
https://www.parool.nl/amsterdam/gemeent ... ~a4560310/
Suzy Wong had sinds 3 weken nieuwe eigenaren.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41987
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Mahalingam »

Ariel schreef:Oeps...Dat gaat een flinke rel opleveren.

[...]
Afbeelding
Daar heb je gelijk in Ariel. De onthoofding van de pop en het tentoonstellen van het resultaat bij een Diyanet moskee heeft een gevoelige snaar geraakt bij onze regenten.
En zo kan het gebeuren dat met emo-politiek de betekenis van 'aanslag' wordt gebagatelliseerd.
Burgemeester Van Aartsen: 'Onthoofde pop voelde als aanslag'
[...]De raad wordt in zijn veroordeling gesteund door burgemeester Van Aartsen. Hij belegde deze week een overleg met vertegenwoordigers van Amsterdamse moskeebesturen. 'Ik kan me de angst heel goed voorstellen. Zij voelen dit als een aanslag. Het is door moeders en vooral kinderen van de school tegenover de moskee gezien. Het was een enorme inslag op hun leven, het raakte ze emotioneel. Een moskee hoort een veilig thuis te zijn.'
http://www.at5.nl/artikelen/177742/burg ... ls-aanslag
Bagatelliseren, daar kan je tegenwoordig twee kanten mee op.
Mbarki en GroenLinks-leider Rutger Groot Wassink willen weten of het onderzoek naar het incident en het verschijnsel an sich vanuit het stadsbestuur wel prioriteit heeft. 'Ik heb gisteren (in het overleg met het moskeebestuur red.) ook gezegd dat ik geraakt was door de gedachte dat er sprake zou zijn van bagatelliseren, wegkijken', antwoordt Van Aartsen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21063
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door King George »

En een aanslag op een Joods restaurant heette slechts vernieling. Over bagetelliseren gesproken...
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Mahalingam schreef:
Burgemeester Van Aartsen: "Een moskee hoort een veilig thuis te zijn."
Helemaal mee eens.

Veilig? Veilige moskee die als veilige wapenopslagplaats wordt gebruikt zoals in Jeruzalem om van daaruit 'heilige' veilige aanslagen op Israëlische burgers te plegen?

Wat een ellende met zo'n burgemeester die in zijn broek schijt voor de 'veilige' koranleer die in mijn ogen moslims maakt tot de enige echte waardeloze mislukte mensensoort die slechts kunnen overleven door te parasiteren op onze beschaving die zij verachten.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Pilgrim »

DE VRESELIJK WREDE EXECUTIE VAN EEN POP...

Geplaatst op 24 januari 2018

Afbeelding
En dat heet dan religie.

Onlangs las ik in één onzer Socialistische Deug Couranten dat er bij de Emir Sultan moskee in Amsterdam –Noord een onthoofde pop is achtergelaten. Ik spreek er hier schande van. Ja, spitse lezer van “E.J. Bron”, U mag het gerust weten, doch den schofterigheid van dien daad doet mij bijkans zieden van woede. Want, let wel, er was ook nog een briefje bij waarop stond: ‘De islam is onlosmakelijk verbonden met brute onthoofdingen. De islamisering moet stoppen’.

Hoe komen ze erbij, vraag ik mij dan af, om één der meest vredelevende religies zo te besmeuren, want wanneer ik een willekeurige bladzijde der heilige koran opensla, komt de welriekende geur van vrede en zorg voor den naaste mij al tegemoet. Ik ben dan altijd meteen verblijd en mijn dag kan niet meer stuk als ik lees: ‘We zullen terreur zaaien in het hart van degene die niet geloven’.

De stichting spreekt van een ‘laffe en weerzinwekkende daad’. Welnu, het is natuurlijk een walgelijke daad, want voordat je het weet gaan ze menschen onthoofden, ja, zelfs langzaam laten verdrinken, of ledematen afsnijden en openbare terechtstellingen door middel van steniging. Neen, dien barbaarse wreedheid is iets uit den middeleeuwen. Daar distantiëren wij ons van. Ik geef den waarnemend burgemeester Jozias van Aartsen ook groot gelijk als hij spreekt dat den betrokkenen dit ervaren als een aanslag. Hij kon zich heel goed voorstellen dat moeders en vooral kinderen van den school tegenover den moskee overstuur zijn. Ja, dat zoude ik ook zijn.

Alle partijen, de VVD, GroenLinks, D66 en PvdA signaleren een gure wind van racisme en xenofobie door de stad. Maar, zegt Sofyan Mbarki (echte Nederlandse naam), ‘wij laten ons door deze wind niet uit elkaar slaan’. Neen, beste Sofyan Mbarki, wij laten ons zeker niet uit elkaar slaan. Wij laten ons door dien navolgers der profeet, die in wreedheid nog door niemand is overtroffen, juist in elkaar slaan.

Het zit mij niet helemaal lekker, lezer, zoals meer dingen in ons eens zo schone vaderland. Want naast mijn woning staat een synagoge die voortdurend wordt bewaakt door gewapende marechaussees. Is dat nou wel nodig? Voor wie in hemelsnaam moet zo’n Joodsch gebedshuis worden bewaakt? We leven toch in een vredelievend land waar alle religies vreedzaam met elkander samenleven? Natuurlijk, schorem heb je overal, kijk maar naar al die onthoofdingen, gepleegd door radicale islamieten, doch dat heeft toch geen ene pest met dien vredelievende islam te maken? En natuurlijk zijn ze niet allemaal zo. Je hebt er hele goeie menschen onder, streng gelovige mohammedanen, die meteen klaarstaan om te protesteren tegen al dien misdaden welke door hun religiegenoten zijn gepleegd. En het allerergste vind ik dat dien bestuurders der moskee het ondergaan als een aanslag. Dat willen we toch niet? Kom nou toch!

Goed, dat er af en toe een vrachtwagen onschuldige menschen vermorzelt, of dat er af en toe iemand met een mes wordt doodgestoken, of dat er zo hier en daar een bom ontploft, waardoor menschen hun leven lang zijn verminkt, dat soort dingen zijn toch geen reden om ze nu allemaal over één kam te scheren? We leven nog steeds in een vredelievend land, met allemaal vredelievende mohammedanen, die je gaarne als buren zoude wensen. Ik tenminste wel.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door: “Driek”

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/24 ... n-een-pop/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Hans v d Mortel sr »

De burgemeester van Amsterdam ontbreekt het toch niet aan kennis? Waarschijnlijker is hij een laffe smerige hypocriete hond.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21063
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door King George »

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41987
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Mahalingam »

Er is weer eens geliquideerd.
Statistisch gezien lijkt het mij dat beoefenaars van de sport kickboksen een grote kans hebben om omgelegd te worden.
Jongen (17) doodgeschoten in wijkcentrum Wittenburg
Volgens verscheidene bronnen is het gedode slachtoffer de 17 jaar oude Amsterdams-Marokkaanse Mohammed Bouchikhi.
De twee gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Een van hen is Gianni L., (19) die zwaar gewond is. Daar werd hij vrijdagnacht nog geopereerd. De andere gewonde is een twintigjarige stagiaire van het buurtcentrum Wittenburg, die gewond is geraakt aan haar been. Haar verwonding is niet levensgevaarlijk.

De schietpartij vond vrijdagavond plaats rond 19.10 uur. Volgens een getuige kwamen gemaskerde mannen met in elk geval een automatisch wapen en een ander wapen het centrum binnen en maakten duidelijk dat ze op zoek waren naar een donkere jongen. Volgens betrokkenen is de kans groot dat dit doelwit Gianni L. was. Hij zou in het buurthuis mee hebben gedaan aan een kickbokstraining.
Volgens getuigen waren op dat moment ook andere activiteiten gaande, waaronder een kookclub voor kinderen. De mannen doorzochten het gebouw terwijl de aanwezigen onder de tafels doken.

Gianni L. raakte in november vorig jaar ook al gewond bij een schietpartij in de wijk, op nog geen tweehonderd meter van het buurtcentrum. Toen kwam bij een korte schotenwisseling de 19-jarige Ayman Mouyah om het leven.
Bevriend zijn met Gianni L. heeft al twee jongens het leven gekost.

https://www.parool.nl/amsterdam/jongen- ... ~a4562156/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6564
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Ali Yas »

Mahalingam schreef:Bevriend zijn met Gianni L. heeft al twee jongens het leven gekost.
Die vriendschap is dus riskanter dan kickboksen. :emm2:
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 41987
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Mahalingam »

Ik was even te vlug on Mohammed Bouchikhi een vriendje van de bijna geliquideerde Gianni L. te noemen.
Hij was een omstander die in de weg van een kogel stond. (of ze hebben zich vergist van doelwit.)
Doodgeschoten M. Bouchikhi (17) was stagiair in buurtcentrum
De 17-jarige Mohammed Bouchikhi, die vrijdagvond is doodgeschoten in het buurthuis aan de Grote Wittenburgerstraat, was daar als stagiair aan het werk. Hij was geheel onbekend bij de politie.

De recherche heeft nog geen idee of hij iets van doen had met Gianni L. (19), het waarschijnlijke eigenlijke doelwit van de twee schutters. Zij riepen om hem. Hij raakte zwaargewond aan nek en borst, maar is na een spoedoperatie buiten levensgevaar.
Het lijkt er op dat in het buurthuis een tiental keer is geschoten en dat die schoten niet zijn afgevuurd met het automatische wapen dat één van de mannen bij zich had.
https://www.parool.nl/amsterdam/doodges ... ~a4562308/
De aan het been gewonde stagiaire stond achter de bar. Die was niet uit kogelwerend materiaal gemaakt.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6564
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Ali Yas »

Mahalingam schreef:De aan het been gewonde stagiaire stond achter de bar. Die was niet uit kogelwerend materiaal gemaakt.
Moet dat dan?!
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 41987
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41987
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Bericht door Mahalingam »

En er gaat weer een horeca gelegenheid dicht op last van de gemeente.
Dat is vast protocol.
Deze keer is het een shishalounge in de Jan Evertsenstraat .
Methode? Een handgranaat door iemand (concurrentie?) aan de deur bevestigd.
Handgranaat gevonden aan deurklink waterpijpshop Amsterdam
https://www.ad.nl/binnenland/handgranaa ... ~af5f68d3/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Plaats reactie