Gepamperde islamofascisten

Is de islamitische openbaring uniform? Wordt deze door alle gelovigen op dezelfde manier geïnterpreteerd? Hoe denken anderen zoals de Arabist HANS JANSEN over de islam?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21611
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Gepamperde islamofascisten

Bericht door King George »

Gepamperde islamofascisten

Posted on 17 januari 2018 11:00 door Arthur van Amerongen

Afbeelding
Titelfoto: plaats delict moord Theo van Gogh (november 2004)

Bon, ik ben dus geen profeet, al kan ik door mijn studie aan de Universiteit van Amsterdam en nog een extra jaar aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem redelijk analyseren. Ik woonde enige tijd in Amsterdam-West, om de hoek van het Allebéplein. Daar stond op vrijdagmiddag altijd een dikke jongen in een jurk en met een baardje voor de moskee te brullen dat daar binnen niet de ware islam werd gepredikt.

Mohammed B.
Dat was Mohammed Bouyeri, de latere moordenaar van Theo van Gogh. Hij viel enorm op, temeer omdat hij altijd met een groepje andere vogelverschrikkers over straat zwalkte en tegen Marokkanen riep dat ze moesten terugkeren tot de echte, salafistische islam. Er ging altijd een enorme dreiging van het groepje uit. Ik zag die roedels salafisten ook in Amsterdam-oost lopen. En in Brussel, in Madrid, in Parijs en in London en overal in Duitsland. Het zijn de jongens die aanslagen kunnen plegen. Maar zelfs na alle islamitische aanslagen ging het pamperen van islamitische terroristen en jihadhuurlingen onverdroten door.

Privacy
Een kop van de Washington Post sprak boekdelen: “Troubled Berlin attack suspect sought better life in Europe”. De krant was er dus niet zeker van dat Anis Amri op 19 december 2016 met een vrachtwagen dood en verderf zaaide op een kerstmarkt, maar wist al wel meteen te melden dat de arme knul enkel naar Duitsland gekomen was voor een beter leven. De Duitsers – totaal doorgeslagen in hun politieke correctheid – plaatsten op het opsporingsbericht van massamoordenaar Anis A., een balkje voor diens gezicht. De privacy van de arme gelukszoeker mocht eens worden aangetast.

Vrijspraak
Het deed mij denken aan het fait divers dat op 15 januari 2015 in de Volkskrant stond: Mohamed el A. en Hakim B. worden met bivakmutsen, gevechtskleding, walkietalkies en zonnecelopladers aangehouden in Duitsland, onderweg naar Syrië. Het OM acht het voorbereiden, faciliteren en samenspannen voor terroristische misdrijven in Syrië bewezen. Volgens de rechter echter hebben de twee niks strafbaars gedaan, laat staan dat er sprake is van een misdrijf met terroristisch oogmerk. Hij spreekt de twee mannen daarom volledig vrij.

Na een half jaar voorarrest mogen de twee Arnhemmers lekker naar huis met een elektronische enkelband om. Hun advocaat vindt die enkelband echter buitenproportioneel. Die klemt te zeer en is hinderlijk bij het kickboksen. En ja hoor, de enkelband mag af. Overigens werd in hoger beroep dertig maanden cel geëist tegen het tweetal, waarvan tien maanden voorwaardelijk. Mogen jongens die met plannen voor een aanslag rondlopen zich vrijelijk bewegen? Of moeten zij een enkelband om krijgen dan wel in preventieve hechtenis genomen worden?

Naffers
Na de islamitische terreur in Parijs, Brussel, Nice en Berlijn zijn dat vragen die we niet meer kunnen ontlopen. Een aanslag in Nederland mag immers redelijkerwijs verwacht worden, als we zo naar de statistiekjes kijken van de ons omringende landen. Ik weet niet precies hoeveel tijdbommen er in Nederland rond dolen. De AIVD weet dat wel. Maar ik ken het prototype van deze jongens maar al te goed. Het wemelt in de Lage Landen van de illegale Naffers (de term die Bureau Warmoesstraat gebruikte voor Noordafrikanen).

Tot ik een jaar of wat geleden mijn leven beterde en een nette kerel werd, waren de Naffers mijn leveranciers van uiteenlopende soorten geestverruimende, doch zeer verslavende drugs. Toen speelde Syrië nog niet en waren het ‘rebels without a cause.’ Ze hadden een route dwars door Europa, van Algeciras, Madrid, Barcelona, Marseille, Parijs, Brussel naar Amsterdam.

Jihadkoorts
Overal hadden ze familie zitten, overal hadden ze safehouses. Diezelfde drugslijnen worden nu gebruikt door types als Anis Amri. Toen ik Brussel: Eurabia schreef, kwam ik ze overal tegen in Molenbeek, die types met de levensgevaarlijke mix van zware criminaliteit en jihadkoorts. Het waren ‘rebels with a cause’ geworden.

In mijn columns voor HP/de Tijd en de Volkskrant draai ik het beeld van de lieve, zielige, kwetsbare, hulpbehoevende, goedbedoelende, onderdrukte moslim in de slachtofferrol altijd bewust om. Het is van de zotte dat ik om de haverklap opiniestukken lees met een portee in de geest van: de kwetsbare islamitische minderheid van 1,8 miljard zielen wordt onderdrukt en heeft geen enkel aandeel in de bloedige conflicten waar ter wereld dan ook, maar is juist het slachtoffer.

Islam-apologeten
De islam is in het beste geval een wolf in schaapskleren. Net zo gevaarlijk zijn de islam-apologeten. Zij noemen de migranten uit de Levant, Pakistan, Afghanistan en wat dies meer zij een verrijking voor de Europese cultuur. ‘Wij kunnen veel van ze leren’, roept vrijwilligster Janneke in een buitenwijk van Apeldoorn. Voor de juffrouw Jannekes van deze wereld bedreigt juist de islamcriticus (en sowieso de blanke man) de vermeende saamhorigheid van Nederland.

Op de televisie zag ik eens socioloog – gezien zijn verse zuurkoolbaardje was hij nog niet zo lang mohammedaan – prediken dat de Nederlander zich maar moet aanpassen aan de islam. Die meneer heet Jeroen Schilder en zijn naam verraadt een eeuwenoud geslacht van dominees en theologen in en om Kampen. Als ik de naam Schilder hoor, ruik ik ongewassen zwarte kousen.

NIDA
Aboe Schilder is de huissocioloog van NIDA, een eng muzelmannenclubje in Rotjeknor dat zich heel popiejopie presenteert maar nauwe banden onderhoudt met Hamas. Aboe Schilder schrijft eigenhandig het Facebookwandje van NIDA vol en ik stuitte op de volgende tekst:

“‘Autochtoon’ of ‘allochtoon’? Wie is eigenlijk de ‘nieuwkomer’? Wie moet zich ‘aanpassen’ aan wie? Een omslag is gaande. Niet alleen in de bevolking van de stad. Niet alleen in de politiek. Ook in de sociale wetenschap. De opkomst van het rechts-populisme in de afgelopen 15 jaar is als een laatste stuiptrekking van een achterhaalde kijk op de samenleving. Kwestie van tijd en emancipatiestrijd. Echt.”

Onderwerping
Zo’n tekstje lijkt heel goed bedoeld, maar is bijzonder eng. Aboe Schilder bedoelt hier niet dat ‘de Nederlander’ zich moet aanpassen aan de leuke Surinamers, aan de vlijtige Aziaten, aan de goedlachse Ghanezen in de Bijlmer, aan de knusse Indo’s met hun gezellige Pasar Malam of aan welke migranten dan ook. Neen, Aboe Schilder zegt hier: wij moeten ons aanpassen aan de islam. 16 miljoen Nederlanders moeten zich onderwerpen aan 1 miljoen Turken en Marokkanen, de abonnees van de Ware Religie.

Aboe Schilder is, net als die andere gekkies van NIDA, een wolf in schaapskleren. Onder de dekmantel van diversiteit predikt hij een nieuwe multiculturele samenleving. Maar dat is natuurlijk allemaal lariekoek want hij wil helemaal geen Surinaamse en Ghanese dansfeesten met schuimend bier, hij wil geen Pasar Malam waar de Indo’s gemengd naar een schitterend Wajang poppenspel kijken en hij wil geen Chinezen die lekker mahjong zitten te spelen in een gokhuis of baccarat in een exclusief hoekje van het casino. Niets van dat alles!

Aboe Schilder wil een islamitische monocultuur. 16 miljoen Nederlanders moeten zich maar aanpassen aan 1 miljoen Turken en Marokkanen, die immers het goede voorbeeld geven qua zuivere levenswandel.


https://opiniez.com/2018/01/17/gepamper ... fascisten/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78054
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Gepamperde islamofascisten

Bericht door Ariel »

Weer kennis gemaakt met een bekeerde moslim. Ik had nog nooit van Jeroentje gehoord, maar nu wel.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21611
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Gepamperde islamofascisten

Bericht door King George »

Islam beschadigt de hersens. Islam is het arrest van het gezonde verstand.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8439
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Gepamperde islamofascisten

Bericht door sjun »

Imam Salam: de personificatie van de islam
Bizar optreden bij parlementair onderzoek moskee-financiering
24 februari 2020 - Katiana Kayvantash

POCOB - Openbaar verhoor Suhayb Salam


Heel Nederland heeft afgelopen woensdag gekeken naar het schrijnende optreden van imam Suhayb Salam van de alFitrah-moskee, tijdens de parlementaire ondervraging naar de salafistische financiering van moskeeën in Nederland.

Op Twitter reageerden mensen vooral vol ongeloof en afschuw op het respectloze optreden van een onbeschofte imam, die continu de rechtsstaat ondermijnde met zijn oneerbiedige houding tegenover het parlementaire ondervragingspanel.

Reacties MSM
In de media waren de reacties van iets andere aard. In de Telegraaf uitten enkele kenners hun zorgen over de invloed van de islam, met de nadruk op de Moslimbroederschap en fundamentalistische salafistische moslims in Nederland, en pleitten voor een verbod van het salafisme. In het Parool kreeg onder andere Jacob van der Blom, de zogenaamde ‘gematigde’ voorzitter van de Blauwe Moskee die meermaals een podium heeft geboden aan omstreden predikers, de kans om zoals gewoonlijk moslims en de islam als slachtoffers van polarisatie door kwaadaardige politici neer te zetten: “Ik ben er bang voor dat die houding uiteindelijk de enige is die moslims moeten aannemen om zich te verdedigen tegen de overheid (…) dan wordt het een soort aanval en verdediging.”

Joop
De islam-fetisjistische multiculti-spreekbuis van de islamolinkse Vara – Joop.nl – prees, bij monde van Han van der Horst, imam Salam als iemand die zich op een bewonderenswaardige manier kalm staande heeft weten te houden. En last but not least, de Volkskrant beweerde dat Salam de rollen omdraaide en de enquêtecommissie zwierig sprekend en met een glimlach op de hak had genomen.

Confrontatie
Maar ik heb iets heel anders gezien. Ik heb één uur en twintig minuten met cynisme en een bittere glimlach zitten kijken naar een confrontatie tussen een zwakke, incapabele, slecht voorbereide, zoals gewoonlijk politiek-correcte, slecht geïnformeerde, machteloze ondervragingscommissie aan de ene kant, en de personificatie van de islam zelf aan de andere kant, die de kern van de islam volledig blootlegde.
Waar de menigte verontwaardigde twitteraars, journalisten, columnisten en politici de plank misslaan is met de veronderstelling, dat alleen het salafisme de dreiging is die boven onze hoofden hangt. Maar Salam is geen uitzondering op de regel binnen de islam, hij is de regel zelf. Zijn houding is niet alleen typerend voor de salafisten. De sjiitische mollahs in Iran gedragen zich precies op dezelfde manier. Het is dan ook de grootste en gevaarlijkste vergissing die je kunt maken om te denken dat alleen salafisten een gevaar voor Nederland zouden vormen.

Haatdragend
Wie ook maar een beetje kritisch kijkt naar de manipulatieve, denigrerende houding van Salam, ziet dat hij de personificatie is van een fascistoïde, dictatoriale, haatdragende islam. Een ideologie die, dankzij de onnozele islamo-linkse en islamo-fascististische politieke partijen, die totaal niets hebben begrepen van het concept van de islam, hier in Nederland voet aan de grond heeft gekregen.

De globalistische elite, onder leiding van de zogenaamd liberale Mark Rutte, heeft in opdracht van hun EU-masters de islam een carte blanche gegeven om stelselmatig normen en waarden, democratie, en gezag en respect voor de rechtsstaat te ondermijnen. Politici, die onze wereld permanent hebben verkloot in hun zoektocht naar hun onmogelijke utopie.

Tunnelvisie
Vandaar mijn bittere lach: voor de verandering zijn ze zelf eindelijk eens op een gênante manier vernederd en het slachtoffer geworden van hun eigen tunnelvisie en ontkenningsdrang. Want de enige hiërarchie die deze ideologie kent is de islamitische, waarbij niemand het recht heeft om Salam als knecht van Allah en de islam aan te spreken op zijn onfatsoenlijke gedrag. “Gaat u een imam monddood maken?” vroeg hij aan de voorzitter van de commissie.
Dezelfde intelligentsia en elite blijven volhouden dat alle mensen vreedzaam samen kunnen leven, zolang we tolerant zijn tegenover de intolerante krankzinnigheid van de islamitische ideologie en haar middeleeuwse gedachtegoed van provocatie, geweld, dwang, intimidatie en marteling.

Schuld
Mensen die vanuit een misplaatste plaatsvervangende schaamte beweren dat ze met geknuffel, geaai, tolerantie en dialoog een Europees imperium kunnen creëren vol diversiteit, waar migranten uit moslimlanden ook per se onderdeel van moeten uitmaken. Debielen die menen dat al dit terrorisme en haat jegens blanken, joden, christenen, andersdenkenden en het Westen de schuld zijn van kolonialisme en imperialisme, maar geen verklaring hebben voor al het intra-islamitische geweld in het Midden-Oosten, dat ook naar Nederland is overgewaaid.

Sjiisme
Dagblad Trouw schreef in 2014 over de sektarische strijd tussen soennitische en sjiitische moskeeën aan de hand van een verkennend onderzoek van de Universiteit van Tilburg. De Haagse as-Soennah moskee en de Utrechtse onderwijsstichting alFitrah zouden iedere lezing en preek beginnen met een veroordeling van het sjiisme. Volgens de NRC noemde imam Abdul Jabbar van de Ven sjiieten ‘de grootste vijand’ voor moslims in Syrië en stelde dat sjiieten ‘honderden’ moslimbroeders en vrouwen verkracht hebben.
Als de twee grootste stromingen, die dezelfde islam en sharia verkondigen, na 1400 jaar nog steeds niet vreedzaam met elkaar kunnen samenleven, hoe durft men dan überhaupt de illusie door onze strot te duwen dat de islam en de beschaafde westerse samenleving op een dag wél een ‘Eureka-moment’ zullen bereiken?

Bedrog
De zogenaamde ‘gematigde’ moslims die zich niet aan de regels van de islam houden, omdat zij diep van binnen weten hoe belachelijk, achterhaald, ondemocratisch en gewelddadig het islamitische gedachtegoed is, maar toch blijven volhouden dat de islam een religie van vrede is, maken zich net zo schuldig aan de verloochening, het bedrog en de achteruitgang van Nederland als imam Salam zelf.

Keklik Yücel
Mensen zoals Keklik Yücel, ‘integratiedeskundige’ en voormalig Kamerlid voor de PvdA, die in VrijLinks en OP1 zo euforisch haar nietszeggende PvdA-retoriek blijft propageren dat “de overheid de nationalistische, salafistische en andere politiek-islamistische beïnvloeding met anti-democratische waarden uit onvrije landen uit onze wijken wég moet houden”. Alsof Yücel doof is voor haar eigen woorden.
Ik daag haar uit om een islamitisch land aan te wijzen dat überhaupt vrij is, want dat ben ik nog niet tegengekomen. Misschien kan ze ook gelijk uitleggen waarom de PvdA haar handtekening heeft gezet onder het migratiepact en pleit voor de import van moslimmigranten, aangezien ze allemaal uit landen komen met anti-democratische, nationalistische en onvrije overheden.

Gruwel
Zolang de islam slechts als religie en cultuur wordt behandeld in plaats van als ideologie, staat de Nederlandse politiek totaal machteloos tegenover deze gruwel-ideologie waar imam Salam de belichaming van is. Terwijl heel Nederland sprak over meineed, zal Salam zich als moslim zijnde dan ook te allen tijde beroepen op zijn vrijheid van religie, die hem toestaat om Takkiya te plegen. Want in zijn middeleeuwse wereld is de islam de enige en het hoogste allesbepalende orgaan: “de islam bepaalt“, “de islam zegt”, “de islam beveelt”, “de islam verbiedt” en de “islam laat toe”, zoals hij een paar keer tijdens zijn verhoor heeft aangegeven.

Ideologie
Het is een manipulatieve, dominante, sluwe, betuttelende ideologie met twee gezichten: één doet zich voor als een vredelievende, gastvrije, alom knuffelende, warme cultuur (waar de menigte naïeve westerlingen gelijk intrapt) en het andere is een agressief, arrogant opdringerig en gewelddadig gezicht, dat haar volgelingen stiekem aan het voorbereiden is op de grote Jihad tegen het Westen en dat tevoorschijn komt zodra de islam zich op zijn tenen getrapt voelt en zijn zin niet krijgt – zoals wij bij Salam constant hebben gezien.

Boodschap
In hun streven om een multicultureel Westen te creëren dat alles tolereert, ontkennen onze islamo-leftisten en linkse politici al jaren dat er aanzienlijke verschillen tussen culturen bestaan en dat niet iedere cultuur een verrijking is en niet iedere verandering positief. Wie door de theatrale, tot in de puntjes voorbereide vertoning van imam Salam heen prikt, ziet dat hij van het begin af aan met zijn verbale en non-verbale houding een duidelijke boodschap aan Nederland geeft, namelijk: “Mijn Allah, de islam en ik als imam staan boven jullie God, regels, omgangsvormen en rechtsstaat.”

Dominant
Het verhoor van Salam liet duidelijk zien dat de westerse normen en waarden niet zijn opgewassen tegen de opdringerige en dominante islamitische manier van communiceren. Wanneer de verhoorder zegt: “Dat is geen antwoord op mijn vraag”, beschouwt Salam dit als een poging van de commissie om zijn antwoord te ‘bepalen’ en schiet hij uit zijn slof over zijn rechten.
In die zin was het verhoor van imam Salam niet alleen een gênante vertoning voor hemzelf, maar ook voor de parlementariërs, die blijkbaar nog steeds niet doorhebben dat je sluwe knechten van de islam, zoals Salam, niet op dezelfde manier kunt behandelen en aanspreken zoals wij gewend zijn.


Terug in de tijd
Wie slim is ziet dit verhoor niet als een isolated case die gaat over salafisme, maar als case study om de islam te doorgronden. De vertoning van Salam bewijst keer op keer dat het bijleren over democratie, vrijheid en westerse normen en waarden aan dit soort mensen niet besteed is en geen middel is om saamhorigheid in onze maatschappij te creëren. Terwijl wij onszelf wijsmaken dat wij ze iets aan het bijbrengen zijn om met de tijd mee te gaan, zijn zij juist diegenen die erin slagen om ons terug de tijd in te duwen.
Wij geven ze hiermee alleen een instrument om onze eigen democratie en vrijheden als wapen tegen onszelf te misbruiken. Zolang Nederland zijn ogen hier niet voor opent, blijven we ronddraaien in een vicieuze cirkel waarin we hersenloos dweilen met de kraan open, en als samenleving elke dag een stap verder terug doen naar de middeleeuwen.
Bron: Opiniez 24.02.20

De hele exercitie verheldert dat het bijzonder verstandig is om veel selectiever aan de grens te worden. Eerst maar eens beter inburgeren realiseren voordat er horden nieuwe niet- of nauwelijks inpasbaren binnenkomen die de samenleving trachten te islamiseren ten koste van verworven vrijheden en veiligheden in onze maatschappij. Intussen kunnen er vast de nodige bewustmakingsoffensieven worden ingezet met betrekking tot islam en mensenrechten en kan het gedrag van de meest ideale mens voor moslims alvast publiek worden bevraagd op maatschappelijke gevolgen. Diegenen die dit zouden moeten doen drinken intussen thee in de moskee. Stem zulke politici weg voordat hun wanbeleid ook jouw leefomgeving heeft aangetast.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Mahalingam
Berichten: 42944
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Gepamperde islamofascisten

Bericht door Mahalingam »

Ondanks rapport over dreigingen: meerderheid Kamer vóór buitenlandse financiering van jihad

Geen avondklok tegen Allahficatie

De Kamer maakte zich zorgen over de Lange Arm van Ankara in de bijna 500 Diyanet-kazernes die ons land telt. Ambassades van andermans rijk, maar met weinig diplomatieke bedoelingen. De Kamer toonde zich bezorgd over de lange colonne van haatsjeiks die vrijelijk door ons land beweegt om van Eindhoven tot Amsterdam, van Den Haag tot Utrecht en van Gouda tot Almere de mensverhoudingen van de middeleeuwen te prediken. De Kamer toonde zich bezorgd over grote geldstromen uit dubieuze oliestaatjes, waarmee achter onze dijken het rechtsstaat ondermijnende salafisme wordt gefinancierd. De Kamer maakte zich zó veel zorgen over deze "ongewenste beïnvloeding uit onvrije landen" (lees: islamisering), dat er een parlementaire onderzoekscommissie (POCOB) voor in het leven werd geroepen, die hoorzittingen hield en een lijvig rapport samenstelde over de '(On)zichtbare invloed' en daar vorige week een debat over hield (eerste knetterende kwartier hierboven), want onze democratie, rechtsstaat en algehele vrijheid staan op het spel hier en daar maakte de Kamer zich dus zo veel zorgen over. In dat debat diende Jasper van Dijk (SP) een motie in met de tekst:
MOTIE VAN HET LID JASPER VAN DIJK
Voorgesteld 14 januari 2021

De Kamer, gehoord de beraadslaging, constaterende dat het rapport «(On)zichtbare invloed» aantoont dat circa 5% van de moskeeën via buitenlandse geldstromen wordt beïnvloed; constaterende dat deze religieuze instellingen door andere staten financieel worden ondersteund in het uitdragen van antidemocratisch gedachtegoed; overwegende dat buitenlandse financiering van politieke partijen eveneens aan banden wordt gelegd vanwege ongewenste inmenging; verzoekt de regering, een verbod in te voeren op buitenlandse financiering van religieuze organisaties, en gaat over tot de orde van de dag.
Jasper van Dijk
Wat denkt u? Hebben de grote zorgen van de Kamer, het harde hoorzittingswerk van de POCOB en hun lijvige eindrapport, dat in juni 2020 met bezorgde begeleidende taal aan voorzitter Arib werd overhandigd, geleid tot een beetje meer besef dat zo'n motie een goed begin kan zijn om de financiering van de islamisering van Nederland aan banden te leggen? Het antwoord staat na de breek.

MOTIE: VERWORPEN

Afbeelding

Helaas. In de woorden van Van Dijk: de regering laat het afweten. Gaat de Kamer dan helemaal niets doen? Jawel hoor. Twee decennia na 9/11 en bijna net zo lang sinds de salafistische slachtmoord op Theo van Gogh, lijkt het de kartelpartijen wel een goed idee om een (wille)keur aan moties van Bente Becker te steunen, waarin eerst gezocht wordt naar een definitie van "problematisch gedrag", dan een extra afdeling bij de politie op te richten om online "extremistische uitingen" op te sporen, daarnaast een werkgroep in te stellen om een index (!) te maken van onvrije landen, met de treffende naam "onvrijelandenindex" en natuurlijk wordt er ook weer eens werk gemaakt van een nieuwe imamopleiding in Nederland (want dat is de vorige keer ook niet mislukt...).

Maar dáárna kan ook onmiddellijk met een in allerlei mitsen, maren & tijdkoperstaal ingeklede motie-Becker gewerkt gaan worden "om handhavingsinstrumenten beschikbaar te hebben die ontvangen financiële middelen kunnen bevriezen, organisaties kunnen verbieden deze financiële middelen te ontvangen, of deze verbeurd te kunnen verklaren, wanneer sprake is van ondermijning van onze democratische waarden, fundamentele vrijheden en/of mensen- rechten."

Om daadwerkelijk te nemen actie nog wat extra uit te stellen, willen GroenLinks en de ChristenUnie in de tussentijd nóg een nieuw onderzoek naar buitenlandse financiering van religieuze instellingen, en pleit D66 voor het beter aanhalen van diplomatieke banden met totalitair-islamitische haatlanden. U leest het, die ongewenste beïnvloeding wordt met ijzeren vuist buiten de deur gehouden!
https://www.geenstijl.nl/5157363/ondank ... ihad/#more
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie