Het verwennen en voortrekken van asieleisers

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48222
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Rode loper voor “Refugees” – Ex-soldaten verrekken op straat

Geplaatst op 29 januari 2018

Afbeelding
Alles voor vreemdelingen – niets voor de eigen burgers.

In Groot-Brittannië neemt het aantal burgers toe dat in de open lucht moet overnachten. Meer dan 5000 mensen – onder hen veel veteranen, die na hun inzet in de oorlog niet meer kunnen wennen in de samenleving – noemen de straat hun “thuis”. Ondertussen rolt het land voor zogenaamde vluchtelingen uit de hele wereld de rode loper uit.

Autoriteiten registreerden bij een steekproef in de herfst van vorig jaar 4.751 “vrijslapers”, een stijging van 15% t.o.v. 2016. 14% van hen zijn vrouwen, slechts 20% geen Brit en 8% onder de 25 jaar, aldus het verantwoordelijke ministerie.

Na Westminster staat de beroemde kustplaats Brighton aan het Nauw van Calais op de oneervolle tweede plaats voor wat betreft dakloze Britten.

Geprezen als “internationaal en tolerant” wijst de stad op zijn homepage bijzonder graag op zijn betrokkenheid voor “Refugees”. Brighton & Hove zou in samenwerking met vluchtelingenorganisaties “Refugees, asielzoekers en andere migranten” helpen, verkondigt de badplaats met van trots opgezwollen borst en noemt zichzelf “City of Sanctuary”, dus een stad die bescherming biedt. Ondertussen sliepen bij de telling in de herfst van vorig jaar officieel 178 mensen in huisportieken op de koude grond.

Volgens informatie van de arts Tim Worthley, die zich bekommerd om daklozen, stierven verleden jaar 17 van hen onder omstandigheden die te vermijden zouden zijn geweest, berichtte de lokale krant “The Argus” in december.

Precies een jaar eerder had de lokale krant Brighton & Hove nog geprezen voor de edelmoedigheid waarmee de gemeente 65 jeugdige “vluchtelingen”, onder hen vele zogenaamde onbegeleide minderjarigen, een onderkomen had geboden. Elk van deze “kinderen” kost de Britse belastingbetaler tot aan diens 25e verjaardag gemiddeld een bedrag van bijna € 80.000,- per jaar, zoals begin januari bekend werd.

Afbeelding

Terwijl de enen, net zoals in Duitsland, volledig “gepamperd” worden, eindigt voor anderen het leven eenzaam na jaren in de open lucht. Er ging een schreeuw van verontwaardiging door Groot-Brittannië toen het nieuws van de ex-soldaat Darren Greenfield (foto recht) de ronde deed. De 47-jarige was enkele dagen voor de kerst na jaren van dakloosheid in een ziekenhuis gestorven. Greenfield had van 1986 tot 1998 in het Britse leger gediend en na zijn afscheid niet meer in de samenleving kunnen integreren. Jarenlang bedelde hij in zijn militaire kleding voor een station in Edinburgh om een paar centen. De exacte doodsoorzaak is tot op de dag van vandaag niet bekend.

Volgens schattingen van het leger leven er in Groot-Brittannië intussen ongeveer 13.000 voormalige soldaten zonder onderdak op de straten van het land – een recordaantal.

“Het is tekenend voor onze tijd dat een soldaat op straat sterft. Veel mensen zijn er woedend over dat een held buiten moet slapen, en ze zijn er nog woedender over dat hij daar compleet verlaten moet sterven. Dat is volledig terecht weerzinwekkend. Het aantal dakloze soldaten zal met het oog op de bezuinigingen op het leger en het steeds groter wordende aantal van diegenen die uit Afghanistan en Irak terugkeren, verder toenemen”, vreest de ex-infanterist Calum McLeod, die lijdt aan een posttraumatische stressstoornis en zich met de door hem opgerichte organisatie “Who Dares Cares” voor anderen met PTSD.

Dat er binnen afzienbare tijd iets aan de situatie verandert, is onder de huidige politiek nauwelijks te verwachten. Iedereen is er teveel mee bezig om de honderdduizenden uit allerlei landen in de hele wereld van een aangenaam verblijf te voorzien.

Zo ondertekenden de Britse premier Theresa May en de Franse president Emmanuel Macron enkele dagen geleden een nieuw akkoord om een snellere asielprocedure mogelijk te maken voor de Calais-vluchtelingen. Bovendien investeert Groot-Brittannië nog eens € 50 miljoen in de grensbeveiliging in Calais. Na de aankondiging dat volwassenen in het vervolg nog maar zes maanden en “onbegeleide minderjarigen” nog maar 25 dagen op de beslissing over hun asielaanvraag en zodoende op de binnenkomst naar Groot-Brittannië hoeven wachten, nemen de aantallen “vluchtelingen” in Calais weer toe. Kort na de bekendmaking van de nieuwe regelingen op 18 januari kwamen er bij de circa 1000 “migranten” nog eens 200 anderen in Calais aan.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/29 ... op-straat/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48222
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

WAANZIN!

Afbeelding

Wij als bejaarden moeten doorwerken en migranten zitten thuis. Wie nu 60 is, moet doorwerken tot 67,5 jaar. Wie nu 50 is, tot 69 jaar. Wie nu 40 is, kan pas stoppen met 70 jaar; ben je nu 30, dan moet je door tot 71 jaar en 3 maanden. Ondertussen kost een generatie werkloos thuiszittende migranten een bedrag van € 213.756.550.000,- (€ 213 miljard!) en gaat 68% van de bijstand naar migranten. Waarom doen we dit in hemelsnaam?!

Bron: www.facebook.com
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48222
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Hamburg: Luxe woningen voor “vluchtelingen”

Geplaatst op 10 februari 2018

Afbeelding

Grote balkons, ramen tot aan de vloer, moderne architectuur. Wat in Duvenacker in Eidelstedt op het eerste gezicht lijkt op hoogwaardig eigen woningen voor Hamburgers, is een wooneenheid voor illegale vluchtelingen.*

114 woningen voor – volgens verschillende informatie – 300 tot 380 mensen worden op dit moment in de nieuwbouwwijk direct langs de A7 betrokken. Gebouwd door een dochteronderneming van de stedelijke SAGA, gesubsidieerd door de stad Hamburg, gehuurd door de stedelijke onderneming “ondersteunen & wonen”, dus volledig door u betaald.

Dat daarbij niet op een cent werd gekeken, laat de binnenkant zien: chique badkamers, eikenlaminaat, grote balkons, waarvan menig Hamburger alleen maar kan dromen. Alle woningen zijn deels gemeubileerd (keuken > meer foto´s in het originele artikel).

En zoals dat bij de zogenaamde publiekrechtelijke onderbrenging nu eenmaal gebruikelijk is, worden de bewoners volledig verzorgd door medewerkers van “ondersteunen & wonen”, inclusief een technische dienst, die helpt met verhuizen, meubels in elkaar zet en naar eigen zeggen ook vuilnis verwijderd. (???)

Wat het project in Duvenacker bijzonder ergerlijk maakt: het is ontstaan tegen de wil van veel buurtbewoners. Er werd zonder bebouwingsplan gebouwd – de juridische vrijkaart van de “grote coalitie” in Berlijn maakte het mogelijk.

Er werd gebouwd in beschermd natuurgebied, dat in het verleden absoluut taboe was om er te bouwen. De Groenen overigens, anders de zelfbenoemde beschermheren van iedere steekmug, waren in geen velden of wegen te bekennen.

Een actie voor een referendum werd door het district ongeldig verklaard, hoewel het noodzakelijke aantal handtekeningen verzameld was.

Het toppunt: een aanwonende wilde op het nu bebouwde terrein een grondstuk kopen om voor haar gezin te bouwen. Dat werd haar door het districtskantoor verboden. Met het argument: teveel lawaaioverlast. Een argument dat blijkbaar alleen voor Duitsers geldt, niet voor “beschermingzoekers”.

Een ander probleem van dit project: Eidelstedt is sowieso een sociaal sterk belast stadsdeel. Met dit project en de vele nieuwe gratis migrantenwoningen van de staat aan de Hörgensweg neemt die belasting verder toe. Het is de vraag hoe scholen en kinderdagverblijven hun taken de baas moeten worden.

* Wij (de AfD district Hamburg-Eimsbüttel) noemen “vluchtelingen” datgene wat zij zijn: illegale immigranten. De vluchtreden asiel is slechts van toepassing voor 0,7% van alle “vluchtelingen” en uit de buurlanden van Duitsland bestaan geen redenen om te vluchten.

Bron: https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/10 ... htelingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48222
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Bejaarden en illegale migranten in Italië...
Vlad Tepesblog - Gepubliceerd op 17 feb. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48222
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Een polygame islamitische immigrant bedankt Angela Merkel voor alle ontvangen voordeeltjes... (+ video)

Geplaatst op 24 februari 2018

Afbeelding

“Der Spiegel” publiceerde afgelopen weekend een reportage met het verhaal van Ahmad A., 32, een Syrische immigrant die in 2015 in Duitsland aankwam met zijn grote familie. Deze ‘vluchteling’, Syrisch, moslim en polygaam, woont heel prettig met zijn twee vrouwen en zes kinderen in een huis van twee verdiepingen dat hem ter beschikking werd gesteld en hij ontvangt naast de uitkering voor zichzelf allerlei toeslagen voor het gezin. Deze reportage heeft veel Duitsers geïrriteerd. Geïrriteerd om te zien wat immigranten zonder een enkel probleem ontvangen, terwijl de Duitse onderdanen hard moeten werken.

Hoewel polygamie in Duitsland illegaal is, legt Ahmad uit dat hij zijn tweede vrouw naar Duitsland mocht brengen, omdat zij de moeder is van vier van zijn kinderen. Verder vertelt deze immigrant dat hij met zijn tweede vrouw trouwde toen ze nog maar 13 jaar oud was. Dit is onder de leeftijd voor toestemming in Duitsland. Zijn eerste vrouw, Betool, was 14 jaar oud ten tijde van het huwelijk.

Ahmad heeft ook een derde vrouw in Syrië, maar hij vertelde de verslaggevers van “Der Spiegel” gekscherend dat het huis groter moet zijn als zij ook overkomt. “Der Spiegel” heeft veel woede opgewekt met deze reportage, waarin Ahmed A. en zijn nieuwe huis zijn te zien. Het huis werd door de gemeente ter beschikking gesteld. De “vluchteling” begrijpt HELEMAAL NIETS van alle consternatie betreffende zijn houding in Duitsland. Hij is toch immers een heel erg gelovige moslim die volgens de sharia leeft en die autoriseert polygamie.

Volgens “Der Spiegel” heeft het huis in Pinneberg in de deelstaat Schleswig-Holstein 5 slaapkamers, een woonkamer, 2 badkamers en een keuken. Iedere vrouw heeft een eigen kamer, net als hijzelf. Hij slaapt nooit met hen tweeën samen, verduidelijkt Ahmed A, maar alleen bij de een en daarna bij de ander. Volgens de Syrische wet mag een man 4 vrouwen hebben.

“Als ik een derde vrouw over laat komen naar Duitsland, dan moet de woning echt groter zijn” , zegt Ahmed heel serieus. “Ze geven ons alle sociale voordelen, ze hebben ons dit huis gegeven”, zegt Ahmad, eraan toevoegend dat Duitsland zijn favoriete bestemming was toen hij zijn land verliet. “Heel erg bedankt”, moeder Merkel.

BEDANKT MEVROUW MERKEL, BEDANKT... Als hem gevraagd wordt hoeveel geld hij van de regering ontvangt, zegt hij: “Dat weet ik niet. Het geld wordt naar de bank overgemaakt en ik neem het op.” Voor hem is degene die hier allemaal voor zorgt mevr. Merkel zelf. “Ik bedank haar erg, heel erg. Zij is de enige persoon die het lijden van het Syrische volk begrijpt. Zij is de enige persoon die het leed van de Syriërs heeft gevoeld. Ik dank ook de Duitsers, ook al zijn er racisten onder hen. Maar de Duitsers kenden de oorlog en toonden grote compassie voor de Syriërs”, voegt hij lachend toe

Ahmed en zijn uitgebreide[re] gezin mogen voorlopig 3 jaar in Duitsland blijven. Gedurende die periode volgt de ANALFABEET geen enkele cursus Duits en wil ook niet gaan werken. Hij blijft liever bij zijn kinderen thuis. En... inderdaad, een zevende is op komst! “Hoeveel kinderen wil je uiteindelijk Ahmed?” “Oh, 10, 20 geen enkel probleem.” “En hoeveel vrouwen?” “Vier, Allah Inshallah.”

Video:Bron: https://lesobservateurs.ch

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/24 ... jes-video/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48222
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Afdelingschef sociale zaken (SPD): Duitsers zijn gewoon jaloers – “Vluchtelingen” betrekken nieuwe chique huizen

Geplaatst op 13 maart 2018

Afbeelding

In heel Duitsland bestaat een schaars aanbod van huurwoningen, ook Bielefeld staat voor een uitdaging, want er is heel moeilijk woonruimte te krijgen, vooral als het om de onderbrenging van “vluchtelingen” gaat. Probleemoplossing? Net als andere steden bouwt ook Bielefeld huizen voor “vluchtelingen”, en dat in meerdere stadsdelen tegelijk. Worden deze bouwprojecten ook in de prospectussen van de mensensmokkelaars aangeprezen?

Discussies waarom de stad alleen woningen voor gevluchte mensen bouwt, kent de afdelingschef sociale zaken Nürnberger (SPD). “Er is heel duidelijk sprake van een jaloezie-debat.”

Natuurlijk krijgen de autochtonen en/of woningzoekenden de indruk dat er met voorrang woningen voor “vluchtelingen” gebouwd worden, hoewel de verantwoordelijken niet moe worden om steeds opnieuw te benadrukken dat er geen sprake is van ongelijke behandeling en dat de huizenbouw voor “vluchtelingen” bijdraagt aan het ontlasten van de woningmarkt:

Dat mag in theorie dan wel kloppen, in de praktijk ziet het er echter anders uit, wanneer woningzoekenden maandenlang op een woning moeten wachten, op wachtlijsten worden gezet en woonruimte duidelijk schaarser wordt, omdat de woningbouw voor de “hier al langer levenden” stagneert. Bovendien kunnen veel burgers zich alleen nog maar een klein gat als woning veroorloven, terwijl de “vluchtelingen” nieuwbouw betrekken en de huur plus de bijkomende kosten gedragen moeten worden door de belastingbetaler. Dan zou er geen onvrede respectievelijk geen jaloezie-debat ontstaan?

De beste oplossing van het probleem zou toch zijn wanneer de honderdduizenden afgewezen en tot vertrek verplichte “vluchtelingen” het land vrijwillig verlaten of na een nationale krachtsinspanning door Merkel consequent en op de korte termijn uitgezet zouden worden. Dan zou de situatie op de woningmarkt in alle steden respectievelijk deelstaten wezenlijk ontspanner zijn.

De verantwoordelijken besluiten tot nog meer sociale springstof, die de burgers op een zilveren schaaltje gepresenteerd wordt, en ze zijn er bovendien verbaasd over dat de AfD steeds mee kiezers krijgt. In dezelfde ademtocht beweren ze dat de AfD het land zou splijten. Maar wie is daadwerkelijk voor de splijting van de samenleving verantwoordelijk?

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/03/13 ... ue-huizen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48222
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Griekenland: € 180 miljoen directe hulp van de EU voor “asielzoekers”

Geplaatst op 2 april 2018

Afbeelding

Brussel zal in totaal € 180 miljoen aan Athene overmaken om de zich daar in het land bevindende “asielzoekers” kost, logies en contant geld te kunnen garanderen.

Om de “asielzoekers” die zich in Griekenland bevinden, te helpen – van wie de meeste richting Duitsland verder willen trekken -, maakt Brussel in totaal € 180 miljoen vrij. Het geld moet ter plaatse ten goede komen van hulpprojecten, waaronder het programma ESTIA (Emergency Support To Integration & Accomodation), aldus de Europese Commissie.

Het programma dient de onderbrenging van “asielzoekers” en hun families in steden mogelijk te maken. Het voorziet in de regelmatige verzorging van contant geld. “Onze humanitaire programma´s voor vluchtelingen in Griekenland zijn een helder en duidelijk signaal van de Europese solidariteit”, zei de Eurocommissaris voor humanitaire hulp en crisismanagement, Christos Stylianides.

“We zullen er vastberaden voor blijven opkomen de vluchtelingen in Griekenland een veilig, normaal en menswaardig leven mogelijk te maken en hun integratie in de lokale economie en samenleving te bevorderen”, aldus de Griekse Cyprioot verder. Met ESTIA zou men concrete resultaten behalen, “die het leven van de mensen ten goede veranderen”, aldus de Eurocommissaris van de liberaal-conservatieve DISY.

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/02 ... elzoekers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48222
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Sociale springstof: Miljarden voor vluchtelingen, bekeuringen voor daklozen

Geplaatst op 8 april 2018

Afbeelding

In de midden- en onderklasse woedt een genadeloze verdelingsstrijd om woonruimte, banen plekken in kinderdagverblijven en op scholen, die nu zelfs de verdelingsplaatsen voor verlopen levensmiddelen – de voedselbanken – heeft bereikt. Over de tienduizenden daklozen heeft niemand het echter meer. Zij worden in metrostations in de fik gestoken, vriezen dood op straat of stikken pijnlijk in containers voor oude kleren.

“Ons land zal veranderen, en wel drastisch. En daar verheug ik me op!” Met deze aankondiging wakkerde de Groene politica Katrin Göhring-Eckhardt in 2015 de ongecontroleerde en illegale massa-immigratie aan. De leuze zou werkelijkheid worden – en wel in een bijna Apocalyptische vorm. Dit is ook op te maken uit de enorme bedragen aan belastinggeld, die de vluchtelingenpolitiek verslindt. De totale jaarlijkse kosten die voor de staat, de deelstaten en de gemeenten ontstaan en uiteindelijk door de belastingbetaler opgehoest moeten worden weigert de Duitse regering te noemen. En dat uitgerekend in het land van de wereldkampioen van de statistiek, waarin zelfs het verbruik van toiletpapier op kantoren wordt geregistreerd. Desbetreffende aanvragen worden onder een berg statistieken en een labyrint aan verantwoordelijkheden verstikt. Behalve een “eclatant falen van competentie en organisatie”, aldus de bestuurswetenschapper Jörg Bogumil uit Bochum, wordt de politiek duidelijk aangedreven door de angst voor de soeverein. Hoe zou het volk reageren als het een ongecensureerde blik in de Berlijnse afgronden zou kunnen krijgen?

€ 55 miljard voor vluchtelingen
De laatste cijfers van de kosten voor de staat werden in de periode van 2016 tot 2020 met € 93,6 miljard aangegeven. Vanuit de deelstaten blijft men klagen dat daarmee slechts de helft van alle kosten is te dragen. Volgens deze rekening zouden de kosten voor vluchtelingen € 40 miljard bedragen – per jaar! Het Instituut van de Duitse Economie (IW) heeft kosten van € 50 miljard berekend, alleen voor het jaar 2017. Een bedrag, dat ook de deskundigenraad heeft berekend. Het Instituut van Economisch Onderzoek uit Kiel komt op een bedrag van in totaal € 55 miljard per jaar. Als je ter vergelijking de begrotingen van verschillende ministeries met dit bedrag vergelijkt, dan wordt de omvang van de vluchtelingenkosten duidelijk: ministerie van Verkeer: € 27,9 miljard, ministerie van Onderwijs en Onderzoek: € 17,6 miljard, ministerie van Gezin, Vrouwen, Senioren en Jeugd: € 9,5 miljard. De begrotingen van de drie ministeries bedragen samen € 55 miljard. Op elke vorm van kritiek over de gevolgen van haar vluchtelingenpolitiek reageert de bondskanselier agressief. “Het maakt me niets uit of ik schuldig ben aan de toestroom van de vluchtelingen, ze zijn er nu eenmaal”, wees ze interne partijkritiek van de hand.

Kosten verscheuren de welvaartsstaat
Om € 2500,- per maand (gemiddelde) voor de kosten van één vluchteling met belastingmiddelen bij elkaar te werken, moeten twaalf gemiddelde verdieners (€ 3000,- per maand, belastingschaal III) 30 dagen werken. De financiële wetenschapper Bernd Raffelhüschen heeft op grond van het geringe opleidingsniveau van de immigranten berekend “dat iedere vluchteling in zijn levenstijd per saldo € 45.000,- kost”. Als je van 2 miljoen immigranten tot 2018 uitgaat, dan zouden dat kosten opleveren van € 900 miljard. In dit bedrag is echter noch de armoede-immigratie uit Oost-Europa noch de voortdurende immigratie in het lopende jaar meegerekend. Deze dimensies verduidelijken waarom de politiek de werkelijke kosten van de immigratie verdoezelt, want de woede in de bevolking neemt toe. In de deelstaat Nordrhein-Westfalen werd in februari bekend dat de deelstaatregering alleen al voor gedulde vluchtelingen € 940 miljoen naar de gemeenten heeft overgemaakt. “Gedulde vluchtelingen” wordt hier als eufemisme voor de meer dan 52.000 afgewezen “asielzoekers” in Nordrhein-Westfalen gebruikt. In plaats van die consequent uit te zetten, hen op hun uitkeringen te korten of deze helemaal door te strepen om hun vrijwillige vertrek te forceren, wordt gewoon steeds meer belastinggeld gebruikt.

Sancties tegen kinderen – geen probleem
Terwijl de staat anders helemaal niet zo kleinzerig is als het erom gaat sancties op te leggen aan de armsten onder de armen. Dan worden vaak de toch al lage uitkeringen gekort. Zo werden van oktober 2016 tot september 2017 954.000 straffen opgelegd aan ontvangers van Hartz-IV. In 310.000 gevallen werden huishoudingen met kinderen door de kortingen getroffen. In 96.000 gevallen ging het om de “weigering van de opname of voortzetting van een werkzaamheid of opleiding”. De grote meerderheid van de gedupeerden had gewoon afspraken gemist bij de instantie zelf of bij een dokter. Over honderdduizenden gevallen van kortingen op uitkeringen bij vluchtelingen lees je echter niets. Noch na zware misdaden door “beschermingzoekers” noch bij radicaalislamitische werkzaamheden, die in strijd zijn met de grondwet; zelfs bij het gebruik van valse identiteiten, om meer uitkeringen te bemachtigen, toont de staat zich tolerant tot de zelf-opgave.

Bekeuringen tegen daklozen
Helemaal onderaan de maatschappelijke ladder staan daklozen. Volgens schattingen leven 52.000 van hen permanent op straat, 860.000 mensen leven zonder eigen woning. De strijd om het dagelijks overleven vormt vaak de alles dominerende levensinhoud. Terwijl voor immigranten de ene chique nieuwbouw na de andere wordt gebouwd, sterven de daklozen op straat. De door de eigen partij afgezaagde voormalige minister van Buitenlandse Zaken, Sigmar Gabriel (SPD), schold critici uit dat zij – door deze feiten te noemen – vluchtelingen tegen autochtonen zouden uitspelen. Maar daar gaat het niet om. Deze omschrijvingen stellen simpelweg de toestanden in het land voor.

Midden januari viel een “Arabisch uitziende” man drie daklozen in het metrostation Yorckstrasse in Berlijn aan. Hij schopte eentje van hen in zijn gezicht, sloeg een ander meermaals met zijn vuist en stak de derde met een mes in zijn been. Met kerst hadden zeven vluchtelingen uit Syrië en Libië geprobeerd een slapende dakloze in de Berlijnse metro in brand te steken. De poging tot moord werd door justitie in Berlijn in het vonnis echter veranderd in een poging tot het toedienen van zwaar lichamelijk letsel. Alleen de hoofddader moet twee jaar en negen maanden de gevangenis in, de rest van de bende wandelde breed grijnzend de rechtszaal uit. In zijn nood probeerde een dakloze in Hamburg om kleding uit een container voor oude kleren te halen. Om de winst van deze kledingindustrie echter te verhogen, zijn de containers echter voorzien van een zware veiligheidsklep. De 35-jarige Hamburger bleef steken en stikte. In Wetzlar vond een identiek ongeval plaats, dat dodelijk eindigde, net zoals in Düsseldorf. In deze winter zijn veel daklozen in de Duitse straten doodgevroren. En hoe gaat de staat met de gestrande mensen van de samenleving om? In steden zoals Dortmund en Frankfurt krijgen daklozen bekeuringen als ze betrapt worden bij het slapen op een openbare plek. Afdeling burgerzaken van Dortmund geeft hen dan een bekeuring van € 20,-.

Boete voor demente bejaarde
Alleen al in het jaar 2017 heeft de afdeling burgerzaken 407 bekeuringen aan daklozen uitgedeeld. Mochten deze niet betaald worden, dan treedt er een waarschuwingsproces door de staat in werking, waarvan de kosten betaald moeten worden door de dakloze. Als de straf en de kosten de financiële mogelijkheden overschrijden, dan dreigt de dakloze een vervangende straf in de gevangenis. Eind verleden jaar had een bijzonder schandalig geval in Düsseldorf al voor ophef gezorgd: daar werd een 85-jarige demente man bestraft, omdat hij te lang op de bank bij de bushalte Friedrich-Ebert-Straße had gezeten (8 minuten!). In een “schriftelijke waarschuwing” werd de man verweten op 14 november 2017 van 11.40 uur tot 11.48 uur een eigendom van het openbaar vervoerbedrijf als rustplaats gebruikt te hebben – zonder op de bus te wachten. Na een golf van verontwaardiging heeft de stad afgezien van de uitvoering van de straf.

Bron: https://kopp-report.de

Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/08 ... -daklozen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20930
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48222
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Keulen betaalt € 6.720,- huur voor Irakese immigrantenfamilie. Per maand!

Geplaatst op 9 april 2018

Afbeelding

Woont U ook zo luxueus? In een edel Boutique-hotel in één van de grootste Duitse steden? Huurprijzen per vierkante meter tot € 200,- per maand zijn in Keulen geen zeldzaamheid meer. De indringers uit Irak kost het nul komma nul – want het gaat op kosten van de belastingbetaler – zoals hier in het voormalige luxueuze Boutique-Hotel, centraal gelegen bij het Chocolade-museum.

€ 80.760,- huur: Jaar na jaar. Dat betaalt Keulen voor één enkele Irakese indringers-familie

Dat het betreffende bericht verschijnt in het systeem-magazine BILD betekent niet dat BILD zich nu aan de zijde van het Duitse verzet heeft geschaard. Zoals de meeste andere systeem-media bericht ook BILD bezijden – en tegen de waarheid. Dat doet dit blad om tegenover zijn lezers niet volkomen voor gek te staan. Maar laat U niet misleiden:

De berichtgeving ten gunste van de Merkeliaanse volkerenmoord staat tegenover kritische berichten in de geschatte verhouding van 999:1: Het is politieke calculatie voor de tijd na de ondergang van het Merkel-tijdperk, waarmee zich de tegenwoordige media-hoeren willen afschermen voor kritiek in de toekomst volgens het motto: “Maar wij hebben toch waarheidsgetrouw bericht, wat er in Duitsland speelt.”

Het zal ze niet helpen
De makers van BILD, SPIEGEL, de “Süddeutsche Zeitung” taz, FAZ en duizend andere Duitse bladen zullen allemaal voor een militair tribunaal komen: Aldaar zullen ze de straf krijgen die ze toekomt voor de ondersteuning van de “gevaarlijkste politica in de Europese geschiedenis” (een Engelse krant) en hun ondersteuning van haar plan voor de volkerenmoord op de Duitsers.
Wat BILD in het volgende artikel, dat ik grotendeels overneem, bericht, is bekend bij islamcritici en verlichte Duitsers. Maar toch kom ik met dit bericht. Alleen vanwege een latere documentatie en ter voorbereiding voor toekomstige geschiedenisboeken.

Lees met welke onvoorstelbare middelen de “kanselier van de buitenlanders” (AfD) de door de Duitsers onder de zwaarste omstandigheden bijeen gewerkte belastinggelden verkwist: Tegen het Duitse volk, dat ze onbekommerd steeds meer laat verarmen. En voor islamitische indringers, die het voortaan over het Duitse volk voor het zeggen zullen hebben.

(Michael Mannheimer)
______________________________________________________

€ 1,5 miljoen per jaar voor luxueus Boutique- Hotel

Omvolking Alaaf! Keulen betaalt € 6.720,- huur voor Irakese immigrantenfamilie.


Binnen de vrolijke Keulse kliek is het het hele jaar door carnaval. Terwijl de woningnood voor Jan modaal uit de Duitse middenklasse volgens de WDR in de agglomeratie Keulen steeds drastischer wordt, smijt de stad Keulen het door redelijke burgers moeizaam bij elkaar gewerkte belastinggeld royaal uit het raam. Allemaal politiek-correct in het teken van de welkomstdictatuur van Merkel.

De stad betaalt € 200,- (!) huur – per vierkante meter
Het Irakese “vluchtelingengezin” Quaidi woont in een appartement in een voormalig zeer luxueus Boutique-Hotel in de buurt van het Keulse Chocolademuseum. De jaarlijkse huur alleen voor het achtkoppige gezin bedraagt al meer dan € 81.000,- Daar komen dan nog diverse sociale voorzieningen, Hartz-IV en de niet te versmaden kinderbijslag voor de thans nog kleine zes nieuwe Keulse burgers bij!

De woning in Boarding-Home heeft volgens de gegevens van de stad Keulen een oppervlakte van 50 m². Voor dit “aanbod” betaalt de stad volgens de betreffende documenten 28 euro per dag per persoon. Dat betekent een maandelijks huurbedrag van € 6.720, – Hoe dan ook een maandelijkse huur per vierkante meter van om en nabij de € 200,-.

De stad Keulen: “Wij hebben genomen wat wij konden krijgen”- …. dat zegt ook Merkel
Het onderkomen geldt als “hotel of onderdak-verschaffings-onderneming”. Vandaar het ietwat exotische dagtarief, legt Josef Ludwig, leidinggevende van het Bureau voor huisvesting van de stad Keulen uit. Er is echter momenteel noch roomservice, noch een portier, noch wat dan ook, wat aan het hotelwezen herinnert, behalve dan de prijs van een vijf-sterrenhotel.

Hala Quaidi is wanhopig
Het gezin Quaidi heeft volgens vluchtelingenhelpers geen idee welke huurkosten het veroorzaakt. Het wil echter volgens berichten in de media “eindelijk eens leven onder menswaardige omstandigheden”. Want Hala Quaidi is volgens inlichtingen van Vluchtelingenhulp en van de WDR “wanhopig”.

De 36-jarige Irakese verwacht haar zevende kind, maar komt eenvoudigweg niet tot rust. Geen nacht kan ze slapen. Het gezin woont met zes kinderen plus de ouders op een woonoppervlakte van misschien 30 tot 35 vierkante meter. Er is voortdurend ruzie. Haar jongste kind is zes, het oudste elf jaar oud. “Ik zou meer vrije ruimte nodig hebben. Ook voor de kinderen. We zitten hier zo op elkaar gepakt”, zegt ze tegen de WDR-verslaggever. Binnen drie maanden komt het zevende kind van de Quadi’s ter wereld. Dan moet de stad nog meer overmaken aan de verhuurder. Maar de kamer wordt er niet groter door.

Zogenaamd 157 mensen voor 1,5 miljoen euro
Volgens de onderzoeksbond van de WDR – gaat het bericht verder – woonden “in het totale boarding-home 157 mensen”. De stad betaalt om en nabij de 1,5 miljoen euro per jaar voor het luxe object “Boarding-home bij het Chocolademuseum” in de Rheinaustraat 1, 5067 Keulen met de beste openbare en private verkeersverbindingen. Daarvoor hadden ze het object ook gemakkelijk kunnen kopen.

Omvolkings-verwerpelijkheden: Huizenbezitters worden slapend multimiljonair
De Kölner Express bericht verder sentimenteel over het mensonwaardige onderbrengen van de beschermingzoekers:

Er komen in Keulen allang geen treinen met vluchtelingen meer aan. Maar het Bureau voor Huisvesting heeft verdragen afgesloten die sommige huizenbezitters tot miljonair maken. Zoals het object in de Rheinaustraat. Het zwart-witte huis is een zogeheten Boardinghotel – een hotel waarin men zich voor langere tijd vestigt. [...]

“Het eigenlijke schandaal is dat het gezin niet eens menswaardig is ondergebracht”, bekritiseert vluchtelingen-hulpverlener Thorsten Kleinöder.

“De toestanden daar met acht personen zijn catastrofaal, zeker nu de vrouw zwanger is. Er is maar één tafel voor vier personen, ’s morgens moeten ze allemaal tegelijkertijd klaar zijn voor school. ’s Nachts kan niemand behoorlijk slapen. En daar betaalt de stad dan € 6.800,- voor.”

Maar Josef Ludwig van het stedelijk Bureau voor Huisvesting zegt: “Wat moet ik anders doen? We zijn destijds bij de aankomst van de vele vluchtelingen verdragen aangegaan en hebben 40 hotels met 3000 plaatsen geboekt. Nu zitten we nog op 2.250 plaatsen. We hebben eenvoudigweg geen woningen ter beschikking. En al helemaal niet voor grote gezinnen.”


Ook in Hannover heeft de waanzin een naam – Droomobject in 1AA-ligging voor 1,6 miljoen euro
De stad Hannover toonde zich genereus royaal met de middelen van de belastingbetaler: Ze kocht meteen maar voor haar “minderjarige vluchtelingen” de voorname luxe villa aan de Heymesstraat voor de harde prijs van 1,6 miljoen euro. Want “zoals bekend is kopen goedkoper dan huren”.

Hoe dan ook woonden daar korte tijd slechts alles bij elkaar 16 zogenaamd 17-jarige onbegeleide minderjarigen. Het gebouw werd door de stad Hannover uiterst kostbaar gerenoveerd, staat nu echter leeg. Mogelijk lag het aan de te hoge verwachtingen die het team van internationale en rood-groene Nedersaksische mensensmokkelaars wekte bij de ambitieuze gasten van Merkel. De rustige parkomgeving van het representatieve “Christian- and Betty-Wulff-Style”-juwelenkistje was de sensatie-hongerige beschermingzoekers mogelijk toch te ver van het “doel” af, – in de meest ware zin van het woord.

“Wij onderzoeken momenteel de verdere gebruiksmogelijkheden,” verklaarde een stadswoordvoerster over de actuele leegstand van het luxe onroerend goed, “mogelijk voor daklozen”. Geruststellend dat woningnood ook in in het gebied van Hannover – net als in Keulen – geen ernstig probleem betekent voor de vervullings-medeplichtigen van het grote historische experiment!

Het verzorgde “Boardinghome Cologne” voor 200 euro per vierkante meter – Wie zou niet graag gratis zo willen wonen in Keulen?

Voorstel van PI-News belastingexpert Johannes Daniels voor een eenvoudige oplossing:
Verkwisting van belastinggeld evenzeer strafbaar stellen als zogenaamde “belastingfraude” en alle kosten van de medewerkers van autoriteiten en verantwoordelijke politici, die de huurspiegel met 5% overstijgen, door middel van directe arrestatie persoonlijk voltrekken op grond van de paragrafen 266, 263 van het Wetboek van Strafrecht behoudens paragraaf 823 van het Burgerlijk Wetboek. Zo simpel is het -omdat simpel simpeler dan simpel is.

De AfD zou er warm voor te maken zijn.

(Bron: www.pi-news.net)

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/09 ... per-maand/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41710
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Mahalingam »

Pilgrim schreef:
Zwitserland: islamitische haatprediker beurt vanaf 2004 omgerekend ruim € 525.000,- aan sociale uitkering

Geplaatst op 23 augustus 2017

Afbeelding

Hier voor de innerlijke verheffing een gebed uit een vrijdagpreek van de werkloze agronoom Abu Ramadan (kleine foto), woonachtig in Zwitserland. De 64-jarige Libiër preekt af en toe in de Ar´Rahman-moskee in Biel:

“Oh, Allah, ik smeek je de vijanden van onze religie te vernietigen, vernietig de Joden, de christenen en de hindoes en de Russen en de sjiieten. Allah, ik smeek je hen allemaal te vernietigen en de islam zijn oude roem terug te geven.”


Abu Ramadan kwam eind 1998 als “vluchteling” naar Zwitserland, kreeg asiel en bezit nu een C-status. Weliswaar heeft de agronoom geen theologiestudie gedaan, desondanks laat hij zich door zijn aanhanger sjeik Abu Ramadan noemen. Hoewel hij al bijna 20 jaar in het kanton Bern woont, spreekt de pensioengerechtigde nauwelijks Duits of Frans.

Sinds enkele maanden leeft Abu Ramadan van een vroegtijdig te ontvangen pensioenverzekering, samen met aanvullende betalingen. Hij heeft nauwelijks een langere periode achter elkaar gewerkt. Sinds 2000 woont hij in Nidau, dichtbij Biel. Daar heeft hij vanaf 2004 tot begin 2017 volledig van een sociale uitkering geleefd, in totaal omgerekend ruim € 525.000,- ,... (geciteerd uit de “Basler Zeitung”! De Zwitsers zijn net zo dom als wij).

Bron: http://www.pi-news.net

Door: “kewil”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/23 ... uitkering/
Bern opens criminal proceedings in Muslim hate preacher case
A judicial enquiry has been opened in Bern against the Muslim preacher Abu Ramadan, who allegedly delivered a sermon replete with hate speech in 2017. Ramadan continues to deny the allegations.[...]
Now, according to the NZZ am Sonntag newspaper, Bernese prosecutors have opened an official case against Ramadan, accusing him of hate speech. The inquiry was opened on March 20 last, information confirmed to the newspaper by public prosecutor spokesman Christof Scheurer.

Initial investigations will centre on the translation of the speech in question, Scheurer said, and how Ramadan’s remarks should be understood in their Islamic context.
En de standaard verdediging als er iets in antiek-Arabisch wordt geciteerd:
Ramadan denied this interpretation of his comments, and called the person who translated his words for Swiss public broadcaster SRF a “liar”. SRF later said that they had showed the quote to a second Arabic speaker, who had confirmed it.
[...]
He had his right to Swiss asylum status officially revoked in the initial aftermath of the controversy.
http://www.swissinfo.ch/eng/abu-ramadan ... e/44048732
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76165
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Ariel »

En wat denken jullie hier van. Een asielige familie uit Sri Lanka krijgt een paar miljoen euro, omdat de verpleging and de vroedvrouw niet aan haar verteld heeft dat ze haar pas geboren baby regelmatig moet voeden. Het King George's ziekenhuis in Londen gaat door het stof... :shock:
Wendy Matthews OBE, Director of Midwifery, Barking, Havering and Redbridge University Hospitals NHS Trust said: 'We would like to say sorry again to Nilujan and the Rajatheepan family and express our sincere sympathies to them.
'We are considering the judgment and the implications of the judge’s ruling in this case.
Wat was het probleem, de vrouw verstond geen Engels , en de verpleging sprak geen Singalees.

Het lijkt me toch logisch dat elke moeder begrijpt dat je je pas geboren kind moet voeden. :nietverstaan:
A refugee family is set for a multi-million-pound NHS payout because a mother spoke no English and hospital staff did not explain to her how to care for her newborn in her native language.

The child of the Rajatheepan family, originally from Sri Lanka, has been left with severe brain damage because midwives did not explain the importance of feeding the newborn regularly, a judge has ruled.

The boy, now eight, was born in a healthy condition at King George Hospital in Goodmayes, Essex, in July 2009, but was left limp and sick after not being fed for 15 hours.

Judge Martin McKenna said medics failed to overcome the language barrier, which directly resulted in the baby suffering the catastrophic injuries.

The parents, he claimed, had been “effectively ignored” when medics visited the family at home after the birth, according to the Daily Mail.

“The overwhelming weight of the evidence is that Mrs Rajatheepan had very little ability with the English language,” he said.

“She was certainly unable to understand anything but the simplest of instructions and only then when accompanied with appropriate hand gestures.”

He added: ‘The reality is that no one ever in fact gave Mrs Rajatheepan a clear and understandable explanation of the importance of feeding.

‘Because of the language barrier, she had been unable to communicate her concerns to hospital staff.’

“In the circumstances, I would enter judgement in favour of the claimant with damages to be assessed,” the judge concluded.

However, midwives, who said they were used to dealing with mothers who did not have English as their first language, insisted that they had properly instructed Mrs. Rajatheepan on how to feed her son.

The compensation award has yet to be fully assessed, but it is likely to be a multi-million-pound payout due to the severity of the boy’s disabilities.

Wendy Matthews OBE, Director of Midwifery, Barking, Havering and Redbridge University Hospitals NHS Trust commented: “We would like to say sorry again to Nilujan and the Rajatheepan family and express our sincere sympathies to them.

“We are considering the judgement and the implications of the judge’s ruling in this case.

“Although we have made huge improvements since this incident occurred in 2009, we will take the opportunity to review it closely and see if there are any more lessons about our post-natal care that we can learn.”

bron
His parents are Tamil refugees from Sri Lanka and his mother, Sinthiya, was 21 when Nilujan was born and spoke only very few words of English.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48222
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Nieuw gebouwd woonhuis voor “vluchtelingen” – ondergrondse parkeergarage, vloerverwarming, conciërgeservice

Geplaatst op 22 april 2018

Afbeelding

In juni zullen “vluchtelingen” in het nieuwe huis voor twaalf gezinnen op de Hegneberg in Rottweil trekken. De kosten voor het nieuwgebouwde woonhuis bedragen ongeveer € 2,19 miljoen, de woningen zijn tussen de 60 m² en 80 m² groot en uitgerust met vloerverwarming.

Ook aan de parkeerplaatsen voor de toekomstige of al aanwezige auto´s werd gedacht, daartoe dient een ondergrondse parkeergarage. In de jubelende melding wordt erop gewezen dat het bouwproject tot 25% gesubsidieerd wordt, dus belastinggeld, en pas over “tien” jaar beschikbaar komt voor de vrije huurwoningmarkt.

Smokkelaars beloven hun “klanten” een huis en volledige verzorging, en wat lezen daarna vele economische migranten via hun Smartphone op sociale netwerken in hun eigen talen: prima, het klopt, Duitsland is sprookjesachtig, hier is het “tafeltje dek je”, niet alleen een verzorging rondom de klok, maar inderdaad ook nieuw gebouwde huizen. Voor de belastingbetalers respectievelijk “diegenen die hier al langer leven” blijft “ezeltje strek je” over. Een deugniet die daarbij iets denkt of zelfs jaloers wordt.

Over het nieuwe woningbouwproject bericht “Schwarzwälder Bote.de” uitvoerig.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/22 ... geservice/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20930
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door King George »

Mocht u zich afvragen wal die ‘kansloze’ asielzoekers toch nog steeds in de Nederlandse azc’s doen, dan is hier uw antwoord:


Gratis op vakantie op kosten van de belastingbetaler.

Noord-Afrikaanse asielzoeker ziet asielzoeken als soort gratis vakantie

‘Het asielzoekerscentrum als alternatief voor Center Parcs’

“Het asielzoekerscentrum als alternatief voor Center Parcs: het is doodnormaal voor de twintigers en dertigers uit Noord-Afrika die zo soms jaren door de EU trekken.

De Noord-Afrikaanse herkomstlanden werken zelf ook niet mee. Laat het tuig lekker daar blijven, is daarbij hun gedachte.

Tegenwerking wordt zo na een tijdje zeer lucratief, als Brussel belastinggeld stort als onderdeel van een deal over het terugnemen van de asielhoppers.


https://www.telegraaf.nl/nieuws/2005398 ... n-herkomst
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48222
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Hessen: “vluchtelingen” zonder schooldiploma in de bejaardenzorg

Geplaatst op 21 juni 2018

Afbeelding
Bijna dagelijks komen er nieuwe achterlijke toekomstige verzorgers voor onze bejaarden en zieken aan. Met hen willen de vernietigingspartijen de noodtoestand in de zorg bestrijden.

Parlement van de Duitse deelstaat Hessen hervormt wet op de bejaardenzorg ten gunste van de binnendringers en ten kosten van de bejaarden.

In de Duitse deelstaat Hessen is, net zoals in heel Duitsland, sprake van een tekort aan verzorgend personeel. Maar in plaats van het beroep voor de goed opgeleide daadwerkelijke vakmensen aantrekkelijker te maken, hun prestatie fatsoenlijk te honoreren, worden nu de onopgeleide binnenvallende troepen van Merkel opgewaardeerd – en zodoende de Duitse goed opgeleide krachten gedevalueerd. Een diploma van de Hauptschule ( = klas 5-9 van het Duitse basisonderwijs) is geen minimale voorwaarde meer.


Met een grote meerderheid stemden de regeringspartijen CDU en de Groenen samen met de SPD en de FDP in het parlement van Hessen voor een vernieuwing van de wet op de bejaardenzorg, die het mogelijk maakt om in het vervolg zogenaamde “vluchtelingen” ook zonder schooldiploma als bejaardenverzorger te kunnen inzetten.

De maatschappelijke onverdraaglijke en onopgeleide personen overal vandaan dienen wel zo´n diploma te behalen, maar daarvoor al parallel aan de opleiding bejaardenverzorger op onze oude, meestal weerloze zieke en verzorging behoevende mensen te worden losgelaten. Minister van Sociale Zaken Stefan Grüttner (CDU) is enthousiast, want dit zou een bijdrage zijn om “jonge mensen op weg naar een gekwalificeerd beroep te ondersteunen”, aldus Grüttner.

Die Linke stemde blanco, eiste echter bovendien dat de binnendringers tegen uitzetting beschermd worden. Daarmee ligt Die Linke op dezelfde lijn als de landelijke voorzitter van de Groenen, Robert Habeck, die geheel in de zin van de vooronderstelling van zijn partij – “Duitsland verrek”- eist dat iedereen die streeft naar een verplegend beroep een permanente verblijfsvergunning moet krijgen.

Op deze manier slaan de Duitsland-vernietigers van alle kleuren tegelijk meerdere vliegen in één klap: de invasie heeft weer een anker meer dat hen in het buit-land houdt en de omvolking bevordert en met de ouden en zieken verrekt Duitsland dan ook iets sneller. Zo kun je de noodtoestand in de zorg ook indammen.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duit door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/21 ... ardenzorg/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76165
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Ariel »

Vluchteling krijgt nog steeds voorrang op huis

Vluchtelingen in ons land krijgen in de praktijk nog steeds voorrang bij de zoektocht naar een huis. De politiek nam maatregelen zodat er iets aan veranderd kon worden aan die voorkeurspositie, maar daar is vrijwel niets mee gedaan. Slechts één gemeente ging er mee aan de slag.

Dat blijkt uit een rapportage die is gedaan in opdracht van minister Ollongren (Binnenlandse Zaken).

Gemeenten kunnen zelf bepalen welke groepen lokaal versneld een sociale huurwoning krijgen als ze op zoek zijn. Dat kunnen bijvoorbeeld mensen zijn die vanwege een nieuwe baan moeten verhuizen of vanwege een (medische) noodsituatie een andere woning nodig hebben. Die komen dan vooraan in de wachtrij, waardoor anderen wat langer moeten wachten op een woning.

Voorrang
Maar gemeenten kunnen maar in beperkte mate zelf een lokaal voorkeursbeleid kiezen. Ze moeten bijvoorbeeld sowieso mantelzorgers voorrang geven, dat is landelijk afgesproken. Tot vorig jaar moesten ze ook verplicht allemaal statushouders – dat zijn asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen – versneld een huis geven.

Oneerlijk
Veel mensen vonden het oneerlijk dat vluchtelingen voorrang kregen, terwijl mensen die hier al langer wonen heel lang op een huis moeten wachten. Daarom werd die landelijk verplichte voorkeurspositie geschrapt.

Maar nu gemeenten niet meer verplicht deze nieuwkomers voorrang hoeven te geven, kunnen ze dat in de praktijk nog steeds wel doen. En dat doen ze ook in groten getale.

Ongeveer de helft van de gemeenten voert een voorkeursbeleid op de woningmarkt en van die gemeenten heeft nog steeds 99 procent de vluchtelingen als ’urgentiecategorie’ aangemerkt. Slechts één gemeente (Alkmaar) heeft de voorkeurspositie voor de statushouders geschrapt vanwege de wetswijziging die met veel bombarie werd aangekondigd. Vier andere gemeenten zeggen van plan te zijn de voorkeurspositie te wijzigen.

De PVV heeft Kamervragen gesteld over dit nieuws. Kamerlid Alexander Kops vindt het ’onacceptabel’dat statushouders nog altijd met voorrang een woning toegewezen krijgen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20930
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door King George »

Vind iemand het nog gek dat vele Nederlanders het gevoel bekruipt te worden gediscrimineerd in hun eigen land?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76165
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Ariel »

King George schreef:Vind iemand het nog gek dat vele Nederlanders het gevoel bekruipt te worden gediscrimineerd in hun eigen land?
Als ik een asielzoeker was, dan zou ik geen voorkeurspositie willen hebben bij het verkrijgen van een huis.

Kan je zien wat een mentaliteit sommige asielzoekers hebben. Ikke, ikke ikke, en de originele Nederlander kan stikken.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48222
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Zonder commentaar...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48222
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Hamburg: nieuwe fantastische woningen voor “nieuwe bewoners” – wanhopige buurtbewoners machteloos

Geplaatst op 6 juli 2018

Afbeelding

“Deze beelden zijn documenten van de inferioriteit van de burgers tegenover de macht van de rood-groene Senaat van Hamburg. Tegen het verbitterde verzet van veel buurtbewoners in bouwt de stad op een voormalig drasland in het Hagendeel in Hamburg-Lokstedt nog een wijk voor het gratis wonen van zogenaamde vluchtelingen”, aldus de AfD, district Hamburg.

Ongeveer 18.000 m² overstromingsland werden dicht gestort en dicht gemaakt om er talloze huizen op te bouwen. Er werd zelfs speciaal een weg naar de nieuwe grote wijk aangelegd. De kosten alleen al voor de problematische bouw in het drassige gebied: € 18 miljoen.

In het vervolg zullen daar in het kader van de schandalig dure “publiekrechtelijke onderbrenging” meer dan 500 personen gratis wonen. Met ongekende gevolgen voor de wijk, voor de scholen, voor de kindercrèches en ook voor de veiligheid van de mensen die daar al tientallen jaren lang wonen. Exploitant van de nieuwe gratis woonruimte is zoals altijd “ondersteunen en wonen”, de stedelijke onderneming met de gouden ezel in de kelder. Een gouden ezel, die zoals bekend door de belastingbetaler wordt gevoerd.

Projecten van “ondersteunen en wonen”, waarover “Jouwatch” al eerder berichtte, tonen de spuigaten uitlopende betrokkenheid met het geld van de burger:

www.journalistenwatch.com

www.journalistenwatch.com

www.journalistenwatch.com

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/06 ... achteloos/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48222
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Ondanks woningnood van autochtonen: Minden reserveert 93 leegstaande woningen voor “vluchtelingen”

Geplaatst op 15 juli 2018

Afbeelding
Raadhuis van de Duitse stad Minden.

Nordrhein-Westfalen/Minden – De stad heeft geen woningen voor sociaal zwakkeren zoals jonge gezinnen en moeders uit het blijf-van-mijn-lijf-huis. Desondanks houdt Minden in afwachting van nog meer immigranten 93 woningen gewoon vrij. De SPD klaagt krankzinnig genoeg over de zelf veroorzaakte woningnood. Dat alles wordt weer eens door de belastingbetaler betaald.

Alleen al in Minden ontzegt het door de SPD aangevoerde bestuur woningzoekenden op dit moment 93 leegstaande woningen, omdat deze alleen maar voor “vluchtelingen” bedoeld zijn. In totaal heeft de stad 343 woningen uitsluitend voor zogenaamde “gevluchte personen”respectievelijk voor de aanstaande gezinshereniging gehuurd. Van deze woningen staan op dit moment 93 leeg, omdat ze nog steeds uitsluitend voor immigranten gereserveerd zijn.

“Hoe pseudo-sociaal is het dan van de SPD-fractie in het deelstaatparlement van Nordrhein-Westfalen om een actueel vragenuur over het thema “woningnood van vrouwen” in te lassen”, vraagt Thoma Röckemann, woordvoerder van de AfD in Nordrhein-Westfalen, zich af. Een verzoek van de raadsfractie van de AfD Minden om deze woonruimte aan alle woningzoekenden ter beschikking te stellen, werd door alle andere partijen afgewezen.

“In hoeveel steden ziet het er hetzelfde uit als in Minden? Hoeveel duizend woningen worden uit voorzorg gehuurd om de komende bestorming uit Afrika en de Oriënt te kunnen opvangen? Dat vroeg ik aan de vertegenwoordigers van de oude partijen in de plenaire zaal en ik kreeg niets anders dan stomme gezichten”, aldus het resumé. “Maakt niet uit”, zegt Röckemann. “Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2020 zullen we deze cijfers vast en zeker hebben om ze aan de burgers te presenteren.”

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/15 ... htelingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48222
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Duitse minister van Milieu tegen miljardenhulp voor droogteschade, omdat de boeren geen asiel aanvragen?

Geplaatst op 30 juli 2018

Afbeelding

Zoals we allemaal weten, bedroegen de kosten voor de “vluchtelingen” in Duitsland in het jaar 2017 € 20,8 miljard. Sinds het begin van de “vluchtelingen”crisis in het jaar 2015 heeft de Duitse regering, dus de belastingbetaler, minstens € 43,25 miljard voor asieldoelen uitgegeven. Zoals het er naar uitziet, zullen daar de komende vier jaar nog eens € 80 miljard bijkomen.

Allemaal goed en wel, maar nu dit: de Duitse minister van Milieu, Svenja Schulze (foto), heeft de eis van het Duitse Boerenverbond om miljardenhulp vanwege droogteschade afgewezen. Weliswaar zou ze “veel begrip hebben voor de actuele nood van veel boeren”, zei de SPD-politica, “maar we mogen het niet alleen maar hebben over financiële injecties op de korte termijn.”

“Het kan er niet alleen maar om gaan om op het laatste ogenblik oogstuitval te vergoeden – we hebben een consequente strategie over klimaataanpassing in de landbouw nodig, en die zou uiteraard van voldoende geld voorzien moeten zijn”, eiste de politica van de SPD. Schulze riep de boeren op tot een algemene andere manier van denken: “Want de landbouw in Duitsland moet zich fundamenteel op extreme weersituaties instellen – of het nu om droogte gaat zoals nu of om lang aanhoudende regenperiodes zoals vorig jaar, toen veel boeren het water letterlijk tot aan de hals stond.” Juist in het oosten van Duitsland zouden aanpassingsmaatregelen aan lange droogteperiodes steeds belangrijker worden, benadrukte de sociaaldemocrate.

Of van de Duitse regering ooit de spreuk komt: “We hebben weliswaar veel begrip voor de nood van de vluchtelingen, maar...” Misschien zouden de boeren naar de steden moeten trekken en daar asiel aanvragen.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/30 ... aanvragen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16310
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Een stel asieleisers die weinig meer te eisen hebben.

Zo maak je een filmpje over aanspoelende asieleisers die aan het verdrinken zijn of al verdronken zijn. Op Kreta. Dat is andere koek dan dat zielige kindje dat roerloos alleen op het strand lag, verlaten door ouders, broertjes, zusjes, ooms, tantes, opa's en oma's. Maar ach, die waren vast van plan pas maanden later komen.

Waar was de ophaaldienst? Daar werd vast op gerekend. Een misrekening? En Allah dan?

Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16310
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Hans v d Mortel sr »

AANVULLEND COMMENTAAR.

Op het filmpje is te zien hoe een regisseur (v) aan het filmen is en hoe zij aangeeft hoe zij het wil hebben. Dan zie je een paar vrouwen in het water staan en verder 'verdrinkende' mensen. Meer info heb ik niet.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76165
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Ariel »

Hans v d Mortel sr schreef:AANVULLEND COMMENTAAR.

Op het filmpje is te zien hoe een regisseur (v) aan het filmen is en hoe zij aangeeft hoe zij het wil hebben. Dan zie je een paar vrouwen in het water staan en verder 'verdrinkende' mensen. Meer info heb ik niet.
Kan je nagaan. :shock: Moeilijk na het zien van dit filmpje om dit soort beelden nog langer te geloven.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Plaats reactie