Geen leven voor christenen onder de islam

Is het leven in een land van de islam echt het paradijs? Waarom zijn er geen rustige, stabiele islamitische landen op onze planeet?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48989
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Pilgrim »

Ramadan bloedbad: Christenen Egypte afgeslacht na weigeren bekering tot islam

Xander, 29-05-2017

Afbeelding
Egyptische christenen treuren nadat hun familieleden en gezinnen bij het zoveelste islamitische bloedbad zijn vermoord.

‘Druppelsgewijze genocide’ op christenen door moslims – ‘Europa reageert nog steeds met kaarsen en teddyberen, en stelt de vijand boven het eigen volk’ – Frankrijk 2016: 949 aanvallen op kerken, 96% gepleegd door moslims

De massamoord op de 29 christenen afgelopen vrijdag tijdens ramadan in Egypte door ISIS blijkt (weer) een religieus bloedbad te zijn geweest. De media berichtten dat de terroristen de bus met christelijke pelgrims onder vuur hadden genomen. In werkelijkheid werden de passagiers gedwongen uit te stappen. Vervolgens moesten ze hun geloof in het evangelie van Jezus Christus afzweren en zich bekeren tot de islam. Alle christenen weigerden, ook de kinderen, waarop ze één voor één door hun hoofd of keel werden geschoten.

Eerder dit jaar kwamen op Palmzondag 46 christenen om het leven tijdens twee bomaanslagen op Koptische kerken. Net als de aanslag van afgelopen vrijdag werden ook deze opgeëist door ISIS. De Egyptische luchtmacht bombardeerde als vergelding voor de aanslag enkele moslimterroristenkampen in de Sinaï woestijn.

‘Terroristen aanbidden niet God, maar de dood’
Paus Franciscus bad zondag op het St.Pietersplein dat God ‘deze moedige getuigen, deze martelaren, in Zijn vrede welkom heet, en de harten van de terroristen bekeert.’ Een dag eerder herhaalde hij zijn eerdere uitspraak dat er meer christelijke martelaren dan ooit eerder in de geschiedenis zijn. De statistieken geven hem gelijk; wereldwijd werden vorig jaar zo’n 90.000 christenen enkel vanwege hun geloof vermoord, in minstens 90% van alle gevallen door moslims.

‘Terroristen aanbidden niet God, ze aanbidden de dood,’ had president Donald Trump nog gezegd in zijn toespraak voor 55 leiders van de islamitische wereld eerder vorige week. Hij was de eerste president die de moslimlanden openlijk opriep om actief de radicalisering van hun onderdanen te bestrijden. ‘We hebben één doel dat alle bedenkingen overstijgt, en dat is de overwinning over het extremisme, en het bedwingen van de terroristische krachten.’ (1)

Christenen in bijna alle moslimlanden het doelwit
Die islamitische staten werken daar tot nu toe bepaald niet aan mee. Zo werd in Pakistan een bejaarde christen door de overheid beschuldigd van ‘godslastering’, omdat hij volgens de imam de Koran zou hebben beledigd. Daar staat in Pakistan de doodstraf op. De 106 moslims die in 2013 een compleet christelijke dorp hadden platgebrand werden ondanks 80 getuigenverklaringen echter vrijgesproken.

In de meeste moslimlanden, ook in de zogenaamd ‘gematigde’, worden voortdurend christenen vermoord, wat auteur-journalist Raymond Ibrahim een ‘druppelsgewijze genocide’ noemt. In het Egyptische Al-Arish, waar één van de genoemde bomaanslagen plaatsvond, werden dit jaar in nog geen maand tijd de volgende moorden gepleegd:

* 30 januari: Een 35 jarige christen wordt in zijn kleine winkel doodgeschoten door drie mannen, die vervolgens voor de ogen van zijn doodsbange vrouw en jonge zoon aan tafel gaan zitten en een zak chips openrukken;

* 13 februari: Een 57 jarige christen wordt doodgeschoten nadat hij probeert te voorkomen dat zijn jonge zoon op klaarlichte dag in een drukke straat wordt ontvoerd. De jongen is spoorloos verdwenen;

* 16 februari: Een 45 jarige christelijke leraar is aan het werk in zijn schoenwinkel als hij plompverloren wordt doodgeschoten door binnenkomende mannen;

* 17 februari: Een 40 jarige christelijke arts wordt in zijn auto tot stoppen gedwongen en vervolgens doodgeschoten. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter;

* 22 februari: ISIS sympathisanten vermoorden een 65 jarige christen, en ontvoeren en martelen zijn 45 jarige zoon, waarna ze hem levend verbranden, en zijn overblijfselen bij een schoolplein dumpen;

* 23 februari: Een christelijke loodgieter wordt thuis voor de ogen van zijn vrouw en kinderen doodgeschoten.

De lijst voor alleen al Egypte, waar nog steeds zoveel Westerlingen argeloos op vakantie gaan, kan oneindig worden aangevuld.

In Pakistan worden talloze christelijke meisjes en jongens straffeloos verkracht door moslims, en kwamen bij de zoveelste bomaanslag 14 christenen om het leven; in West Afrika worden christelijke meisjes ontvoerd en gedwongen genitaal verminkt (‘besneden’); in de Centraal Afrikaanse Republiek en Congo worden kerken verwoest en christenen geterroriseerd en/of vermoord; in Iran en Soedan worden tientallen historische kerken vernietigd zonder dat de UNESCO er ook maar iets aan doet; Nigeria, waar al minstens 900 kerken zijn verwoest, is volgens de VS het ergste land om christen te zijn; de moslim die op nieuwjaarsdag het vuur opende in een Istanbulse nachtclub gaf toe dat hij zoveel mogelijk christenen wilde vermoorden....

Christenvervolgingen hebben ook Europa bereikt
Inmiddels hebben de christenvervolgingen ook ons eigen werelddeel bereikt. In Frankrijk, waar de grootste Europese moslimminderheid leeft, worden 90% van alle religieus gemotiveerde aanvallen uitgevoerd op christenen. Vorig jaar waren 949 kerken het doelwit van een aanval. De autoriteiten identificeerden 14 ‘mogelijke satanisten’ en 25 ‘anarchisten’. Alle overige werden heel politiek-correct niet benoemd, omdat ze door volgelingen van islam werden gepleegd. (2) (3)

Dit gebeurt ook dagelijks in zowel grote als kleinere Duitse steden en plaatsen. In Dülmen ging er in 2016 ‘geen dag voorbij’ zonder een aanval op christelijke symbolen zoals beelden. De daders: moslimmigranten, maar dat mag van de overheid niet door de politie en media worden geschreven.

De Italiaanse journalist Giulio Meotti concludeert dat Europa zich nog steeds niet realiseert dat de vele terreuraanslagen niet op zichzelf staan, maar onderdeel zijn van een oorlog die de islam tegen ons voert. ‘Maar klaarblijkelijk zijn we er nog steeds niet klaar voor om onze masochistische benadering, die de vijand boven ons eigen volk stelt, los te laten... We bestrijden malaria en honger in Afrika, maar strijden niet voor onze eigen beschaving? Hebben we het al opgegeven?... Blijven we terugvechten met kaarsen en teddyberen?’ (4)

Opzettelijk blootstellen aan vervolgingen is niet christelijk
Alle argeloze christenen in Nederland die nog steeds denken dat het binnenhalen van onbeperkte aantallen moslimmigranten met liedjes, cadeautjes en hugs de enige juiste ‘christelijke’ manier is, zouden eens naar al die landen moeten kijken waar moslims een steeds grotere groep worden en de baas worden, en vooral naar de vele honderdduizenden van hun broeders en zusters die alleen al in de afgelopen paar jaar werden vermoord vanwege hun geloof, en de miljoenen die dagelijks gebukt gaan onder discriminatie, racisme, onderdrukking en vervolgingen.

Nergens in de Bijbel staat dat je jezelf en je gezin opzettelijk moet blootstellen aan gevaar en vervolgingen. Het zo vaak misbruikte ‘hebt uw vijanden lief’ betekent niet dat u uw vrouw of dochter maar moet laten verkrachten zonder hen te beschermen, of uw huis, bezittingen en land maar moet overgeven aan iedereen die het maar wil pakken. In één van Zijn vele gelijkenissen gaf Jezus Christus zelf dit voorbeeld: ‘Maar weet dit: Als de heer des huizes geweten had, op welk uur de dief zou komen, hij zou in zijn huis niet hebben laten inbreken.’

Xander

(1) Breitbart
(2) Gatestone Institute
(3) Breitbart
(4) Gatestone Institute

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... -tot-islam
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48989
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Pilgrim »

Turkije confisqueert 50 kerken, kloosters en begraafplaatsen

Geplaatst op 27 juni 2017

Afbeelding

Hengelo, 27 juni 2017 – De Aramese Federatie veroordeelt in de scherpste bewoordingen de recente confiscatie van 50 kerken, kloosters en begraafplaatsen in de provincie Mardin (Turkije). De voorzitter van de Aramese Federatie Johnny Shabo spreekt van een ernstige schending van de mensenrechten.

Nadat Mardin een grootstedelijke gemeente werd (Büyükşehir belediyesi), verkregen de dorpen in de buurt van Mardin de status van wijken. Hierdoor werden deze dorpen verbonden aan het provinciaal bestuur. Het provinciaal bestuur van Mardin heeft het eigendom van 50 kerken, kloosters en begraafplaatsen via een speciaal comité (Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu) overgedragen aan het ministerie van Financiën. Het ministerie van Financiën heeft het eigendom van deze kerken, kloosters en begraafplaatsen vervolgens overgedragen aan het Turkse presidium voor godsdienstzaken (Diyanet). Het speciaal comité heeft het beroep tegen dit besluit verworpen.

In het oostelijke deel van de provincie Mardin hebben Arameeërs al decennialang te maken met confiscatie van bezittingen. De drieduizend Arameeërs die daar nog altijd wonen, hebben momenteel te maken met ruim 300 rechtszaken die betrekking hebben op confiscatie van bezittingen. Zo werd meer dan 95% van het onroerend goed in het Aramese stadje Beth Zabdai (Idil) geconfisqueerd. Tot 1915 vormden de Arameeërs de meerderheid in deze regio. In 1915 werd er genocide gepleegd op Armeniërs, Arameeërs en andere christelijke minderheden. 70% van de Aramese inwoners van het Ottomaanse rijk werden op een gruwelijke wijze vermoord.

Bron: https://aramesefederatie.org

https://ejbron.wordpress.com/2017/06/27 ... fplaatsen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48989
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Pilgrim »

Wat de islamitische invasie ook ons gaat brengen: Twaalfjarig christelijk meisje wordt straffeloos ontvoerd, verkracht en gemarteld door moslims

Posted on oktober 30, 2017 door Bolo

Afbeelding

Opdat ‘onze’ regering en andere landverraders en Nederlanders hatende zultkoppen nooit of te nimmer kunnen beweren dat ze het niet wisten. Dat ze nooit kunnen zeggen dat er geen waarschuwingen zijn geweest voor de islamitische gruweldaden. Dat ooit de mensen die de levens en toekomst van onze kinderen te grabbel hebben gegooid hun gerechtelijke straf moeten ondergaan en hun bewuste blindheid onder ogen moeten zien. Daarom en enkel daarom plaats ik wederom een islamitische gruweldaad uit een gebied waar moslims een meerderheid zijn en de dienst uit maken. Slachtoffer deze keer is een Pakistaans christelijk meisje van twaalf jaar oud.

Deze gruweldaad van plaats in de Sheikhupura. alwaar Meshal, zoals het meisje heet, in de zesde klas van de lagere school zat. Meshal werd ontvoerd, verkracht en gemarteld middels sigaretten die op haar lichaam werden gedrukt door drie moslim mannen in Sheikhupura, Punjab (Pakistan).

Haar moeder wilde een klacht indienen, maar de politie weigerde het te registreren.

Haar moeder vertelde een Pakistaans televisiekanaal dat ze naar de politie was gegaan om een klacht in te dienen, maar de agenten weigeren de zaak te behandelen laat staan er een straf gerechtelijk onderzoek naar te starten. Punjab-hoofdminister Mian Mohammad Shahbaz Sharif werd vandaag op de hoogte gesteld van de zoveelste door moslims uitgevoerde gruweldaad tegenover een jong niet islamitisch meisje..

Activist Shahid Anwar veroordeelt deze brutale daad van vervolging van een [lid van een] religieuze minderheid. In Pakistan worden meisjes vaak meegenomen, verkracht en blootgesteld aan geweld. Door de bevoegde autoriteiten word er meestal geen actie ondernomen.

“Als meisje van niet islamitische afkomst is alles dubbel zo erg. Ten eerste omdat ze tot een religieuze minderheid behoort. Ten tweede omdat ze een vrouw is. En als minderjarigen naar de politie gaan om een klacht in te dienen is zinloos. Deze wordt niet net zo niet behandeld als bij andere burgers. Deze klachten worden niet serieus genomen.”

“Minderheden zijn kwetsbaar en gemarginaliseerd, zodat ze makkelijk te pakken zijn,” zegt Benish Patras, coördinator van de National Justice and Peace Commission. “De lokale overheden en instellingen moeten de aanklachten tegen de daders onderzoeken en registreren. Ook de overheid moet ervoor zorgen dat de wetten worden toegepast tegen eer misdrijven en verkrachting. ”

“Ons land heeft geen goede reputatie in het verdedigen van minderheidsrechten,” zei Muhammad Aamir Kakkazai, een islamitische schrijver en onderzoeker. “Slechte mensen hebben geen rechten en minderheden zijn nog erger. Ze ondervinden discriminatie op alle niveaus van de maatschappij, van de staat tot de particuliere werkgelegenheid. Ze zijn slachtoffers van intolerante houdingen, zelfs in het openbaar. ”

Ja in door de islam geterroriseerde landen ben je ten eerste als niet moslims minder dan het vuil onder hun schoenen. Ben je als vrouw een bezit en ben je als jong meisje een gebruiksvoorwerp.

Middels mensen als Merkel, Rutte, Pechtold en al die andere verspilde zaadlozingen die enkel en alleen bezig zijn met de stichting van een islamitisch vierde rijk van Europa aan het roer is het enkel een kwestie van tijd alvorens wij de Pakistaanse rituelen aan de lijven mogen ondervinden. Ik hoop dat in elk geval eerder de binnenkant van een crematoria te hebben ontmoet.

Wij redden het nog wel maar onze kinderen en de kinderen van onze kinderen?

Afbeelding

Meshal, een twaalfjarig meisje dat de pech heeft in een islamitische heilstaat te moeten opgroeien heeft de gruwelen van de islam aan den lijven ondervonden. De eerste keer? Dat verteld het verhaal niet maar dat ze zeer zeker niet het eerste jonge meisje is dat door Pakistaanse moslims met een sigaret is bewerkt, is geslagen of geschopt, tegen haar wil in is meegenomen en/of is verkracht dat weet ik zeker en dat ze niet het eerste en ook niet het laatste meisje is dat het volledige pakket heeft moeten ondergaan daar ben ik helaas ook zeker van.

We leven in een zieke wereld met een enorm tumor dat islam heet. Bij mensen helpt het vaak om zo een tumor te verwijderen en bestralen zodat het niet meer terug kan komen.

Groeten met een traan

Bolo

Bron: Asia News

https://fenixx.org/2017/10/30/wat-de-is ... r-moslims/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48989
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Pilgrim »

Raymond Ibrahim: Moslims slachten christenen wereldwijd af. De media zwijgen

Geplaatst op 3 december 2017De slogan “Islam is een religie van vrede” is net zo cynisch als “Arbeit macht frei”. Dus waarom trappen de media er steeds opnieuw in? Beantwoord deze vraag eens: noem ÉÉN islamitisch vrij land in de wereld met een multiculturele samenleving waar christenen en Joden in vrede kunnen leven...

Niemand kan deze vraag beantwoorden, omdat het niet bestaat. Een harmonieuze multiculturele samenleving met de islam bestaat NERGENS en ZAL NOOIT BESTAAN.


De geschiedenis laat zien dat moslims, zolang ze in de minderheid zijn, heel tolerant zijn, maar als ze eenmaal de macht hebben, zijn ze de vijanden van de democratie.

De grootste vervolgde minderheid in de wereld zijn christenen. Afgeslacht door moslims in de naam van de islam. Maar tot op de dag van vandaag is het narratief van de media dat christenen de vervolgers en de moslims altijd de slachtoffers zijn. Maar hoeveel moslims zijn er door christenen vermoord in de naam van God of Jezus vanwege het simpele feit dat ze moslims zijn? NUL!

En hoeveel christenen zijn er vermoord door moslims in de naam van de islam vanwege het simpele feit dat ze christenen zijn? Een geschatte 60 MILJOEN mensen, en het gaat maar door. En dat alleen al in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Dus, hoe vreedzaam zijn deze aanhangers van “de religie van vrede” eigenlijk? In bovenstaande video schetst Raymond Ibrahim de harde feiten:

De meest vervolgde en tot slachtoffer gemaakte mensen in de wereld vandaag zijn christenen in het Midden-Oosten. En de daders van die wijdverbreide vernietiging van de christelijke gemeenschappen zijn moslims.

Bijvoorbeeld: 100 jaar geleden was 20% van Noord-Afrika en het Midden-Oosten nog christelijk. Nu maken christenen nog maar 4% van de bevolking uit, en de grootste daling heeft plaatsgevonden in de afgelopen tien jaar.

In essentie: moslims maken Noord-Afrika en het Midden-Oosten vrij van christenen. En de stilte in de westerse mainstream media is, zoals altijd, oorverdovend.

Vertaald uit het Engels door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/12/03 ... a-zwijgen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48989
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Pilgrim »

Kerst in Pakistan ingezet met zelfmoordaanslag tegen kerk

Pieter Bauwens, 18 december 2017

Afbeelding
Een foto van de ravage in Methodistische kerk in het Pakistaanse Quetta net na de aanslag. foto: ©Reporters

In Quetta werden maandag 18 december 2017, een week voor Kerstmis, negen christelijke slachtoffers begraven van een zelfmoordaanslag op een kerk. Bisschop Sadiq Daniël leidde de dienst die werd bijgewoond door ministers en andere verantwoordelijken.

Zelfmoordaanslag
De slachtoffers vielen bij een zelfmoordaanslag die werd opgeëist door IS, op een Methodistische kerk in Quetta, Pakistan. Naast de negen doden vielen er ook 60 gewonden. Religieuze feestdagen zijn altijd een gevaarlijke periode voor christenen in Pakistan en elders waar ze vervolgd worden..

Twee zelfmoordterroristen (16 en 20 jaar jong) bestormden de kerk bij het begin van de zondagsdienst. Ze droegen bomvesten en hadden een machinegeweer en handgranaten bij. Volgens plaatselijke bronnen waren er zo’n vierhonderd gelovigen in de kerk, waaronder veel gezinnen met kinderen. De terroristen probeerden in de kerk te geraken om hun aanslag te plegen, maar werden gestopt door een bewaker aan de ingang van het domein. Toen de terroristen de bewaker dood schoten, kwam de aanwezige politie in actie.

Een van de aanvallers werd nog buiten de kerk gedood, zonder zijn bomgordel tot ontploffing te kunnen brengen. De andere blies zichzelf op in het portaal van de kerk. De meeste gewonden vielen volgens ooggetuigen door rondvliegend hout van de kerkdeur en rondvliegend glas van de ramen. De agenten bewaakten de kerk omdat ze enkele jaren geleden ook al het doelwit van een aanslag geweest was.

Christenvervolging
Naar schatting 2 procent van de Pakistani is christen. Pakistan staat in de ranking christenvervolging 2017 van Open Doors op de vierde plaats, na Noord-Korea, Somalië en Afghanistan. De rivaliteit tussen radicale islamitische groepen in Pakistan leidt tot aanslagen op de christelijke minderheid. Pakistan heeft een blasfemiewet, en die wordt regelmatig gebruikt om christenen aan te klagen. Wie veroordeeld wordt krijgt de doodstraf. Een wereldwijd bekend voorbeeld is de christelijke Asia Bibi. Die werd in 2012 tot dood door ophanging veroordeeld, ze zou de profeet beledigd hebben. Onder grote internationale druk werd. De straf niet uitgevoerd, maar Asia Bib zit nog nog altijd in de cel. De situatie is in Pakistan vooral voor christelijke vrouwen en meisjes zeer risicovol. Ze lopen het risico ontvoerd te worden, verkracht en daarna en gedwongen te huwen. Pakistan heeft daardoor bij Open Doors de hoogste geweldscore.

Opgeëist
De aanslag werd opgeëist door Islamitische Staat (IS). Het IS persbureau Amaq meldde op het internet dat twee aanvallers van de IS de kerk hadden bestormd of zoals IS het uitdrukte ‘twee strijders die het martelaarschap zochten’ in een aanval op de ‘kruisvaarders’. Het is moeilijk te achterhalen of de aanvallers echt actief door IS werden aangestuurd. Als het echt een IS aanslag is, dat zou dat de eerste aanslag op een kerk zijn door een IS-afdeling in Pakistan. De Pakistaanse overheid heeft tot nu toe altijd ontkend dat IS vaste voet aan de grond heeft in het land. Er is een onderzoek ingesteld om het netwerk achter de aanvallers bloot te leggen.

De dodelijkste aanval op een kerk in Pakistan was in september 2013, twee zelfmoordterroristen doodden toen 85 mensen in Peshawar. In 2015 vielen twee zelfmoordterroristen twee kerken aan in Lahore. Daarbij vonden 15 mensen de dood.

https://doorbraak.be/kerst-pakistan-ing ... +Doorbraak
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
Beantwoord deze vraag eens: noem ÉÉN islamitisch vrij land in de wereld met een multiculturele samenleving waar christenen en Joden in vrede kunnen leven...
Marokko!
Niemand kan deze vraag beantwoorden, omdat het niet bestaat. Een harmonieuze multiculturele samenleving met de islam bestaat NERGENS en ZAL NOOIT BESTAAN.
Dus ik ben een nobody? In Marokko heerst de koninklijke dictator. Hij bepaalt of er sprake kan zijn van een harmonieuze multiculturele samenleving met de islam of niet. Ik heb het eerder al geschreven. Na 9/11 werd een ieder die er raar (als moslim) uitzag in Marokko van de straat geplukt door de niet bepaald zachtzinnig te werk gaande politie en aan een grondig verhoor onderworpen. Logisch dan dat die personen niet weer door de politie opgepakt wilden worden.
De geschiedenis laat zien dat moslims, zolang ze in de minderheid zijn, heel tolerant zijn, maar als ze eenmaal de macht hebben, zijn ze de vijanden van de democratie.
Klopt! Laten we daarom nu eindelijk eens die mensen wegstemmen in Europa die uit zijn op de vernietiging van onze democratie, normen en waarden: het Mutti Merkel gajes.

Het Marokkaanse (islamitische) tuig floreert hier, niet in Marokko.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 42042
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Mahalingam »

Als een meute na het vrijdag gebed een kerk aanvalt dan zijn ze opgezweept door een religieuze volksmenner.
Hundreds of Muslim demonstrators storm Egyptian Coptic church and call for it to be demolished
Hundreds of Muslim demonstrators have stormed a Coptic church in Egypt calling for it to be demolished.

A hostile mob wreaked havoc in the building by wrecking sacred objects and attacking worshippers after gathering outside during Friday prayers.
During the brief siege the demonstrators chanted offensive slogans and called for the church's demolition, the diocese in Atfih said.

The wounded were transferred to a nearby hospital after security guards dispersed the mob. The nature of their injuries is not known.
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... Egypt.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 42042
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Mahalingam »

Een Koptische kerk in Zuid-Caïro:

Afbeelding
Doden en gewonden bij aanslag kerk Egypte
CAÏRO - Zeker negen mensen zijn vrijdag om het leven gekomen door een aanval op een koptische kerk ten zuiden van Caïro. Twee schutters openden volgens bronnen het vuur bij het gebedshuis. Onder de slachtoffers zouden zich drie politiemensen bevinden.

Veiligheidstroepen schoten één aanvaller dood. De staatstelevisie berichtte dat ook een verdachte is opgepakt. Het zou gaan om de tweede schutter. Door de aanval raakten volgens het ministerie van Gezondheid ook vijf mensen gewond. Twee vrouwen zouden er slecht aan toe zijn.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1483481 ... erk-egypte

Er waren dus bewakers. En die werden direct uitgeschakeld.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48989
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Pilgrim »

Vrolijk Kerstfeest voor orthodoxe christenen!

Zondag 7 januari 2018

Afbeelding

De orthodoxe kerk scheidde zich in 1054 af van de Kerk van Rome: Kopten in Egypte, orthodoxe christenen in Rusland, Wit-Rusland, Servië, Roemenië, Bulgarije, Griekenland, Syrië en andere delen van de wereld vieren Kerstmis op 7 en 8 januari!... In Midden-Oosten nadert het einde van het christendom. Met de opkomst van de islam verdween het christendom grotendeels uit het Midden-Oosten, de bakermat van het christelijk geloof. Moslims moordden hele christelijke gemeenschappen uit. Op 29 mei 1453 bestormden en veroverden Ottomaans-Turkse strijders de stad Constantinopel, lange tijd een van de belangrijkste centra van het christendom met de Hagia Sophia, destijds de grootste kerk van de wereld. De val van de stad voelde voor christenen in het Midden-Oosten als de dag dat de wereld ophield te bestaan.

De islamitische krijgsheer Timoer liet in de jaren zestig van de 14e eeuw de christelijke stadsbevolking van Syrië en Mesopotamië afslachten. Het was zijn gewoonte om van de schedels van de vermoorde bewoners een piramide te bouwen. Turkse soldaten vermoordden in de Eerste Wereldoorlog naar schatting tussen de achthonderdduizend en een miljoen Armeense christenen in het Turks-Ottomaanse rijk. De massamoord staat ook bekend als de Armeense genocide. In 1933 vond in het noorden van Irak de genocide van Simele plaats. Het Irakese leger vernietigde tientallen christelijke dorpen en vermoordde duizenden Assyriërs, aanhangers van de Syrische bisschop Nestorius.

De druk van vervolging zorgt voor het vertrek van christenen uit het Midden-Oosten. Christenen in Iran, Irak, Syrië, Hamas-gebieden en Egypte: je hoeft het nieuws niet nauwgezet te volgen om te weten dat volgelingen van Christus in het Midden-Oosten onder grote druk staan of regelrecht worden vervolgd. De beelden van christenen die uit de Irakese stad Mosul, vanouds christelijk, werden verdreven door ISIS-strijders staan op het netvlies gebrand. Het aantal christenen in Irak liep in tien jaar sterk terug. Voor de verdrijving van de Irakese dictator Saddam Hoessein woonden er nog 1,5 miljoen christenen in het land. De Anglicaanse priester Andrew White, voorganger van St. Georges Church in Bagdad, schatte hun aantal vorig jaar op tweehonderdduizend.

Een eeuw geleden was de bevolking van het Midden-Oosten voor ongeveer 20% christen. Na golven van vervolgingen is het nu 4% en dalende. Sommigen vrezen dat het Midden-Oosten – de geboorteplaats van het christendom – binnenkort volledig gezuiverd zal zijn van christenen. De enige uitzondering waar christenen naartoe vluchten in plaats van vertrekken, waar hun aantal toeneemt in plaats van afneemt, is Israël. FEIT: de christelijke gemeenschap, 35.000 op het moment dat de moderne staat Israël werd opgericht in 1948, is meer dan verviervoudigd tot 160.000... Tienduizenden christenen hebben de Palestijnse gebieden de laatste jaren verlaten. In Gaza bijvoorbeeld gaat het verdwijnen van de weinige overgebleven christenen alsmaar door – nog maar 3000, ongeveer een zesde van 1% van de totale bevolking – als gevolg van het geweld tegen christenen en door een islamitische regering die christelijke instellingen steeds verder inperkt.

De situatie van christenen in Gaza en de Westbank is echter veel ernstiger. Regelmatig vinden er roofovervallen op christenen door gewapende bendes plaats. Een rooms-katholieke kerk en een nonnenschool werden met granaatwerpers bestookt. Bijbels werden verbrand en verscheurd. Verschillende pastoors zijn na bedreigingen en aanslagen op hun leven gevlucht. Wie niet zwijgt, riskeert de dood, zoals Rami Ayyad, de manager van de Bible Society boekhandel in Gaza. Hij werd gemarteld en doodgeschoten. Bizar genoeg worden de gruwelijke misdaden tegen christenen nauwelijks belicht door Westerse politieke en kerkelijke leiders. Integendeel, velen van hen werpen zich juist op als pleitbezorgers voor de opkomst van de verschrikkelijke islam in het Westen en voor de 'Palestijnse zaak'. Christenen in het Midden-Oosten hebben ons nodig! Is het niet hoog tijd dat Nederlandse christenen alles op alles zetten om hun Palestijnse geloofsgenoten die stem en die hoognodige bescherming alsnog te geven?... Wij moeten de relatie met God herstellen. Ons leven is niet op God gericht, maar op onszelf. Dat is de kern van zonde. Gods weg is de beste weg!.....http://hhhhszrzlj3.blogspot.nl/2018/01/ ... odoxe.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48989
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Pilgrim »

Christenen in de Centraal-Afrikaanse Republiek: “De moslims slachten ons af als beesten”

Geplaatst op 1 februari 2018

Afbeelding
Teruggetrokken: VN-blauwhelmen in de Centraal-Afrikaanse Republiek.

Yazinon Florence giet een beetje water in een van de twee pannen met rijst. Deze twee pannen rijst zullen het enige zijn wat zij en haar kleinzoon deze dag te eten hebben. “Dit kun je geen leven noemen, we overleven alleen maar”, zegt Yazinon. “We bidden tot God dat de oorlog snel voorbij is en we terug kunnen naar huis.”

Vijf jaar geleden bracht de islamitische “rebellen”-coalitie Séléka de toenmalige president van de Centraal-Afrikaanse Republiek, François Bozizé, ten val.

“Ik hoorde explosies en de granaatwerpers. Toen zag ik hoe islamitische vrouwen christelijke vrouwen en hun baby´s met scherpe messen afslachtten als beesten. Ze vermoordden een zwangere vrouw voor mijn ogen”, vertelt Yazinon aan een verslaggever van de “Washington Times”.

Yazinon Florence vluchtte tijdens de gevechten samen met andere christenen naar een kamp in de buurt van de internationale luchthaven van de hoofdstad Bangui. Daar hoopten ze bescherming te vinden door de soldaten van de Franse vredestroepen.

Maar het gevoel van veiligheid is verdwenen sinds de Franse vredestroepen eind 2016 zijn vertrokken en hun taken hebben overgelaten aan de 13.700 man sterke VN-“stabilisering”missie, bekend onder de naam MINUSCA.

“Wij werden hier in deze omgeving compleet in de steek gelaten zonder bescherming en zijn hulpeloos blootgesteld aan de voortdurende aanvallen van de moslims”, klaagt Kongbe Simone, 54, een andere verdrevene die in de buurt van de luchthaven leeft. Hij verloor enkele jaren geleden tijdens een aanval van de islamitische strijdkrachten 3 van zijn 10 kinderen en raakte daarbij voorgoed gewond. “We zijn bang. Ik kan niet lopen. In het geval van een aanval word ik onmiddellijk gedood”, vreest de 54-jarige.

Na de aftocht van de blauwhelmen zijn de christenen zonder bescherming
Na beschuldigingen van seksueel misbruik werden de Franse vredestroepen en de Congolese VN-blauwhelmen in 2017 teruggetrokken. Nu wakkert het conflict tussen de christelijke meerderheid en de islamitische “rebellen”-milities weer aan. De gewapende moslims zouden straatblokkades hebben opgericht. Er wordt bericht van geweld, plunderingen, ontvoeringen en schendingen van de mensenrechten. Volgens informatie van de VN zijn er sinds 2013 ongeveer 900.000 mensen op de vlucht, 2,2 miljoen zouden zijn aangewezen op humanitaire hulp.

Sinds het begin van het jaar zouden nog eens 5000 mensen, meest vrouwen en kinderen, naar Tsjaad zijn gevlucht.

Na de machtsovername in 2016 bood de huidige regering van president Faustin-Archange Touadera iedere vluchteling in de kampen $ 91,- aan om naar huis terug te keren of een ander onderkomen te kunnen zoeken.

Yazinon Florence gebruikte het geld om een kleine tweekamerwoning te huren, waarin vijf bewoners op een oud matras op de lemen vloer slapen. Zij en haar gezin leven van levensmiddelen die ze van hulporganisaties krijgen en van een beetje broodwortel, dat ze verbouwen op een stuk onbebouwde grond.

Terugkeer naar hun eigen huis betekent voor christenen vaak de dood
Ze kan niet terug naar haar voormalige huis. Daar wonen inmiddels moslims, die kortweg de door christenen verlaten huizen bezet houden. Christenen die hun eigendom terugeisen, betalen dat niet zelden met hun leven.

De 18-jarige Albert Kongbe vertelt over zijn buurman, die weer in zijn huis in Yambassa, een stadsdeel van Bangui, wilden gaan wonen en vermoord werd. “Het was al donker, de aanvallers sleurden hem in een donkere hoek en schoten hem in de borst, de voeten en zijn hoofd.” Dat het hierbij niet om een incident gaat, maar heel gewoon is, weet een lid van de MINUSCA-toepen, dat anoniem wil blijven.

Tot nu toe mislukten de pogingen van de VS om de misdadigers voor een speciale rechtbank te brengen. 70% van het land wordt door gewapende groeperingen gecontroleerd. De islamitische Fulani-rebellen, die met hun 2000 man sterke groepering tientallen dorpen in het land onder hun controle hebben gebracht, beweren dat ze door de christelijke president onderdrukt zouden worden en dat hun geweldsexcessen niets anders zouden zijn dan een daad van “zelfverdediging”.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/01 ... s-beesten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48989
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Pilgrim »

Red de christenen: De vergeten vluchtelingen
RNN Productions - Gepubliceerd op 7 feb. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21077
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door King George »

En die MeningsSturende Media maar zwijgen hierover.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48989
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Pilgrim »

The World's Most Persecuted Minority: Christians
PragerU - Gepubliceerd op 10 nov. 2014

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48989
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Pilgrim »

Vandaag de Nigeriaanse christenen, morgen de Europese christenen

Geplaatst op 21 maart 2018

Afbeelding

Meestal breekt Afrika alleen door naar het Westen wanneer westerse doelen worden aangevallen door terroristen. Eerst werden in 1993 in Somalië twee Amerikaanse Black Hawk-helikopters neergeschoten. Toen bombardeerde Al Qaida in 1998 de Amerikaanse ambassades in Kenia en Tanzania. Daarna bracht de Islamitische Staat, nog maar een paar dagen geleden, een video uit, waarin werd beweerd dat men naar een hinderlaag in Niger keek, waarin vier Amerikaanse soldaten afgelopen oktober werden gedood. Het Westen zweeg. Het Westen lijkt zich niets aan te trekken van de voortdurende islamitische terroristische genocide op de grootste christelijke bevolkingsgroep van Afrika in Nigeria.


Een paar dagen geleden werd het Colosseum in Rome rood verlicht om te protesteren tegen de vervolging van christenen. Het beroemdste monument van Italië werd verlicht in opdracht van ‘Hulp aan de kerk in nood’ om de aandacht te vestigen op de heftige en gruwelijke massamoorden waaronder christenen lijden.

Douglas Murray schrijft voor The Spectator en vroeg terecht: “Wie beschermt de christenen in Noord-Nigeria?”. Bij de laatste aanval werden 15 christelijke dorpen etnisch en religieus “gezuiverd”. Eerst hebben extremistische moslims christelijke steden doorzocht/geplunderd en van christelijke religieuze symbolen ontdaan en vervolgens hebben ze 19 christenen omgebracht. In slechts één maand tijd zijn meer dan 80 christenen vermoord, vaak zijn ze met machetes [kapmessen] ter dood gebracht.

Er gaat geen dag voorbij zonder dat christenen in Nigeria in scholen, kerken en huizen in stukken gescheurd worden. Het is een project van etnische zuivering op hetzelfde niveau als het verschrikkelijke nieuws dat uit Syrië komt.

De “Afrikaanse Taliban” lijkt zich te hebben toegelegd op het uitroeien van christenen en het opleggen van de islamitische wetten (sharia) door het hele land. In de duivelse logica van de politieke islam worden christenen beschouwd als “onwaardig om te leven”.

Nigeria werd onder alle postkoloniale Afrikaanse staten ooit beschouwd als het “modelland”, waar zwarte magistraten recht spraken met dezelfde witte pruik op als hun Britse collega’s. Tegenwoordig leeft dit land onder een bloedige apartheid van geloven, terwijl het lijdt onder een oorlog die is verklaard door een [islamitische] “horde” die streeft naar “islamisering van de natie”, zoals Wole Soyinka, de Nigeriaanse Nobelprijswinnaar voor Literatuur, dat met betrekking tot de terroristen zei.

Bisschop Joseph Bagobiri, van het bisdom Kafanchan, deed verslag van radicaalislamitische aanvallen in zijn gebied: “53 dorpen platgebrand, 808 mensen vermoord en 57 gewonden, 1.422 huizen en 16 kerken verwoest”. 1,3 miljoen christenen zijn ook gevlucht naar veiliger regio’s in het land. Dit is inderdaad etnische en religieuze ´zuivering´.”

Volgens Philip Jenkins, een vooraanstaand deskundige op het gebied van het christendom, zal in Nigeria de balans tussen de islam en het christendom in Afrika bepaald worden. Het “religieuze lot van Nigeria zou in de nieuwe eeuw een politieke factor van enorme betekenis kunnen zijn”, schreef Jenkins.

Dat is de reden waarom de radicale islamieten de christenen massaal hebben gedood. Nigeria staat bovenaan de zwarte lijst van landen, vanwege het aantal christenen dat is vermoord om zijn geloof: meer dan de helft van de meer dan 7.000 moorden overal ter wereld, alleen al in 2015. In februari jongstleden hebben de Amerikaanse president Donald Trump en zijn tegenhanger, Muhammadu Buhari uit Nigeria, te horen gekregen dat er sinds juni 2015 in Nigeria 16.000 christenen zijn vermoord. Een rapport van de International Society for Civil Liberties & the Rule of Law onthulde:

“De naar schatting 16.000 doden zijn met name samengesteld uit 2.050 slachtoffers door rechtstreeks staatsgeweld, 7.950 slachtoffers tijdens politiearrestaties of tijdens gevangenschap op basis van ras en als gevolg van onprofessioneel opsporingsbeleid [beoordelingsfouten] op het gebied van misdaadbestrijding, 2.050 slachtoffers door de opstand van Boko Haram en 3.750 slachtoffers vanwege terreuraanslagen door Fulani Herdsmen”.

Extremistische moslims slachten niet alleen christenen af; ze vernietigen ook hun gebedshuizen. Ten minste 2.000 christelijke kerken zijn door Boko Haram met de grond gelijk gemaakt tijdens hun militaire operatie om alle christenen uit het noorden van Nigeria te verdrijven.

In 1987 waren extremistische moslims begonnen met het roepen van ‘alleen de islam!’, terwijl ze kerken en winkels van christenen aanvielen. Het doel van deze moordpartijen door moslims lijkt de religieuze en demografische geografie van het Afrikaanse continent te veranderen, doordat de historische scheidslijn, die horizontaal dwars door centraal Afrika loopt, op het breedste punt van het islamitische Senegal tot aan Somalië, wordt gewist. Alles wat overblijft van de ‘Dar al Harb’ (‘het huis van oorlog’) wordt verondersteld ‘Dar al Islam’ (‘het huis van de islam’) te worden. Nigeria, de grootste lappendeken van religies ter wereld, staat centraal in dit project. Extremistische moslims vallen daarom herhaaldelijk de christelijke gelovigen aan, vaak tijdens hun religieuze diensten.

De Nigeriaanse katholieke bisschop Hyacinth Egbebo waarschuwde: “Als de radicale islamieten Nigeria zouden overspoelen, dan zal het een opstap zijn om kleinere landen te veroveren. Als Nigeria ten prooi valt aan islamitische extremisten, dan zal heel Afrika gevaar lopen”.

Het Westen moet zich echt bekommeren om het dagelijkse bloedbad onder deze arme, zwarte, christelijke en verlaten bevolking. De ‘horde’ waarover Wole Soyinka schrijft, zal niet beperkt blijven tot de Nigeriaanse grenzen, maar zal ook proberen West-Europa te treffen. Dat gebeurde al met Umar Farouk Abdulmutallab, de Nigeriaanse terrorist die tot levenslange gevangenisstraf is veroordeeld, omdat hij op kerstdag 2009 een vliegtuig dat naar Amerika vloog had geprobeerd op te blazen. We hebben geluk dat we zoveel aanvallen, in Madrid, Londen, Parijs en Berlijn, om er maar een paar te noemen, hebben overleefd. Maar hoeveel meer? En hoe lang?

Bron: https://www.gatestoneinstitute.org

Auteur: Giulio Meotti

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres” en “Henk V.”

https://ejbron.wordpress.com/2018/03/21 ... hristenen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48989
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Pilgrim »

Christendom op uitsterven: De religie is gedecimeerd in zijn geboorteplaats – We hebben hulp nodig!

Posted on maart 24, 2018 door Fubar

Afbeelding
kruis wordt teruggeplaatst op een kerk in Irak, screenshot YT

Het Christendom dreigt helemaal uit de geboorteplaats van het Midden-Oosten te worden geëlimineerd, en priesters waarschuwen dat het helemaal uit Irak “kan verdwijnen”.

Een belangrijke katholieke liefdadigheidsinstelling heeft gewaarschuwd dat het christendom in het land zou kunnen worden gereduceerd tot een “symbolische godsdienst” tenzij de gelovigen dringend hulp krijgen.

Islamitische extremisten hebben tienduizenden christenen uit hun huizen verdreven, waarbij de islamitische staat (ISIS) steden en kerken heeft verwoest.

Terwijl de zieke doodscultus zich steeds verder terugtrekt in Irak en Syrië, keren sommige christenen terug naar huis om verwoesting en vernietiging te vinden, er zijn dringend fondsen nodig om die gemeenschappen weer op te bouwen.

Desondanks geven buitenlandse regeringen “geen hulp” aan christelijke gemeenschappen, waardoor tienduizenden gelovigen hun vaderland verlaten.

Een priester zei dat gelovigen Irak voorgoed zouden kunnen verlaten, tenzij er broodnodige hulp wordt gegeven om negen christelijke steden weer op te bouwen.

Afbeelding

Pater Salar Kajo van de Nineve-reconstructiecommissie van de Kerken zei: “We moeten nu herbouwen – als we meer tijd nemen zullen families vertrekken en zal het christendom uit Irak verdwijnen.”

Hij vertelde dat liefdadigheidshulpverlening aan de Kerk in Nood (ACN) hulp “dringend noodzakelijk is”, waarbij veel christenen “de laatste drie jaar als vluchtelingen in hun eigen land, Irak”, doorbrengen.

Pater Kajo zei: “Als de christenen allemaal naar huis gaan, is dat alleen maar te danken aan de hulp van organisaties als ACN – want we krijgen geen hulp van regeringen.

“Na een jaar van wederopbouw is het enige kanaal van hulp via de kerk geweest.”

Afbeelding

Pater Kajo zei dat de weinige christenen die naar huis waren gegaan er onmiddellijk een punt van hadden gemaakt te controleren hoe het met hun moslimburen ging.

Hij zei dat de christenen zeiden dat ze in gemengde gemeenschappen “in vrede wilden leven” en niet gedwongen worden om hun huizen en mogelijk hun land te ontvluchten.

Hij zei: “Het eerste wat deze families deden toen ze naar hun dorpen terugkeerden, was hun moslimburen bezoeken om hen te vragen hoe het met hen ging.

“En ze zeiden dat ze weer in vrede wilden leven en de geest van wederzijds samenleven wilden herwinnen.”Veel christenen die terugkeerden naar hun steden vonden hun huizen en kerken vaak verwoest.

Hij zei: “In Batnaya was de eerste plaats die ik bezocht de kerk en ik kon zien dat alles vernietigd was.

“Op de grond lagen bijbels en lectionaria die onlangs waren verbrand.

“Voordat de militanten van Daesh het dorp verlieten, maakten ze er een speciaal punt om de kerken te plunderen.

“We willen terugkeren, onze waardigheid terugkrijgen en werken en leven zoals we dat voor ISIS deden. Dit is ons land, dit is onze identiteit”.

Bron: https://www.express.co.uk/news/world/93 ... ution-isis

https://fenixx.org/2018/03/24/christend ... elp-nodig/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 42042
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Mahalingam »

Een overblijfsel uit de tijd van het Britse Imperium die er nog steeds is: Christenen in Pakistan.
Het zijn er niet veel meer en de tendens is naar minder minder.
Christelijke familie doodgeschoten in Pakistan
QUETTA - Vier leden van een christelijke familie zijn doodgeschoten in het zuidwesten van Pakistan. De slachtoffers zaten in een riksja toen de daders vanaf een motor het vuur openden, zegt de politie.

Door de schietpartij in provinciehoofdstad Quetta (Beloetsjistan) raakte een vrouw gewond. Haar vader en drie andere familieleden kwamen om het leven. „Het was een terreurdaad”, zei een politiefunctionaris tegen persbureau Reuters. Hij sprak het vermoeden uit dat de aanvallers het specifiek op de familieleden hadden gemunt.

De christelijke minderheid in Pakistan is vaker het doelwit van aanslagen. Zo vielen twee zelfmoordterroristen eind vorig jaar een kerk aan in het zuidwesten van het land. Tien mensen kwamen om het leven, tientallen anderen raakten gewond. Terreurorganisatie Islamitische Staat zei verantwoordelijk te zijn voor die aanslag.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1864442 ... n-pakistan
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48989
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Pilgrim »

Tegenstelling...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48989
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Pilgrim »

Vervolging van christenen bereikt nieuw record

Geplaatst op 4 mei 2018

Afbeelding

Het “Observatory on Intolerance and Discrimination against Christians” (OIDAC) in Wenen heeft zijn nieuwste jaarrapport gepubliceerd. Volgens het OIDAC zouden er op dit moment in Europa in toenemende mate vijandigheden tegen christenen in hun dagelijks leven zijn te beklagen, staat er in het rapport. Wereldwijd zou de vervolging van christenen in 2016 en 2017 een nieuw record hebben bereikt.

Het rapport presenteert bovendien meer dan 500 gevallen van intolerantie tegenover christenen in heel Europa. De lijst van “Open Doors” World Watch-lijst becijferde het aantal betrokken christenen op meer dan 200 miljoen, die in 50 landen onder vervolging zouden lijden, staat er in de inleiding van het rapport van het OIDAC: “In de afgelopen rapportageperiode werden meer dan 3000 christenen vermoord – meer dan tweemaal zoveel als in dezelfde periodes daarvoor.”

De taak van het OIDAC is de observatie van de situatie voor christenen in Europa. In zijn jaarrapport merkt het principieel op: “In april 2016 zei paus Franciscus dat er twee soorten christenvervolging bestaan. De eerste is het duidelijke en expliciete aanvallen van een persoon, die zich tot Christus bekent, zoals bij het martelaarschap van de Pakistaanse christenen met Pasen 2016. De tweede vorm is subtieler. Paus Franciscus noemde deze ´hoffelijke vervolging´. Hij is, verkleed als cultuur, gecamoufleerd als modern, gecamoufleerd als vooruitgang.” Wie de “moderne wetten niet volgt”, zou “hoffelijk vervolgd” worden.

Het OIDAC overhandigde het Bureau van de OVSE voor democratische instellingen en mensenrechten (ODIHR) gegevens over 155 haatmisdaden tegen christenen in 18 Europese elanden om opgenomen te worden in het rapport over haatmisdaden 2017.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/04 ... uw-record/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48989
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Pilgrim »

Ontvoerd, verkracht, vermoord en bij het vuil gegooid: het lot van christelijke kinderen in het islamitische Pakistan

Geplaatst op 11 mei 2018

Afbeelding
Loslopend wild voor moslims in Pakistan: christelijke jongens en meisjes. Hier: feest van de eerste communie in een Pakistaanse katholieke gemeenschap.

“De haat achter de islamitische tranen” is de naam van een artikel dat “Frontpage-Magazine” al in februari publiceerde, dat echter in Europa tot nu toe geen enkele aandacht heeft gekregen. De auteur Raymond Ibrahim werkt niet alleen voor CBN-News, maar heeft ook meerdere boeken over christenvervolging in islamitische landen gepubliceerd. Naar aanleiding van de verkrachting van en de moord op een 8-jarig islamitisch Pakistaans meisje, die geleid hebben tot een schreeuw van verontwaardiging van politici, media en imams en de moslims in Pakistan, herinnert hij er aan dat zulke gruwelijke misdaden in Pakistan al jarenlang plaatsvinden met christelijke kinderen. Zonder dat iemand in het land, waarvan 99% van de inwoners islamitisch is, dat stoort. Hieronder een ingekorte vertaling van de tekst:

De verkrachting en wurging van Zainab Ansari, een 8 jaar oud islamitisch meisje, wier verminkte lichaam verleden jaar in Pakistan op een vuilnisbelt werd gevonden, zorgde in de islamitische natie voor grote ontsteltenis.

Beroemde prominenten en tienduizenden andere Pakistani “gaven uiting aan hun shock in de sociale media met de hashtag #justicefor Zainab”; woedende meutes vielen politie- en regeringsgebouwen aan, waarbij minstens twee doden en vele gewonden vielen.

Islamitische geestelijken stelden regeringsambtenaren voor de keuze om onmiddellijk de moordenaar uit te leveren of af te treden. “Mogen we dit beest vangen en hem openlijk bestraffen?”, was de vraag die de wanhoop van veel mensen over ontbrekende vooruitgang bij de zoektocht naar de moordenaar tot uitdrukking bracht.

Al deze reacties zijn op zich begrijpelijk. En het lijkt onnodig om te benadrukken dat de woede, die door Pakistani over het lot van dit ongelukkige meisje wordt gevoeld, en hun verlangen naar gerechtigheid tegenover haar verkrachter en moordenaar, terecht is.

“Het probleem is echter dat deze woede uitsluiten gebaseerd is op het feit dat zij moslima was. Vele jonge christelijke meisjes werden en worden nog steeds verkracht en vermoord – En de Pakistani die nu zo hard schreeuwen, reageren in die gevallen met een oorverdovend stilzwijgen.”

Het onderstaande is een korte (en bij lange na niet volledige) lijst van deze christelijke meisjes:

Nisha, 9, werd door moslims ontvoerd, verkracht, door middel van herhaaldelijke klappen op haar hoofd vermoord en toen in een kanaal gegooid.

Lubna, 12, werd door een groep moslims ontvoerd, verkracht en vermoord.

Muqadas, 12, werd op een veld in de buurt van haar huis overvallen; uit de autopsie bleek dat zij “door een bende verkracht en daarna door vijf mannen gewurgd werd.”

Shazia, 12, werd door Chaudhry Naeem, een rijke islamitische advocaat, die door de rechter vrijgesproken werd, tot slaaf gemaakt, verkracht en vermoord.

Zulke voorvallen komen vaak voor. Christelijke meisjes worden als goederen beschouwd, die zogezegd als vrijetijdsbesteding beschadigd mogen worden. Hen te misbruiken is voor de islamitische meerderheid een soort gewoonterecht. Volgens de mentaliteit van de islamitische gemeenschap is het niet eens een misdaad. Moslims beschouwen kinderen van “ongelovigen” (Kafirs) als oorlogsbuit.

Ook moet genoemd worden dat christelijke jongens niet verschoond blijven. In een christelijk stadsdeel van Islamabad ontvoerde een groep islamitische mannen een 7-jarige jongen. Hij werd achter elkaar door de mannen verkracht, voordat hij werd gewurgd en men zijn lichaam op een veld gooide – net zoals bij het islamitische meisje Zainab.

Het lichaam van een andere christelijke jongen, Samuel Yaqoob (11) werd “in de buurt van een afwateringskanaal gevonden. Het droeg sporen van vreselijke folteringen, de moordwapens lagen nog in de buurt van het lijk. Zijn neus, zijn lippen en zijn buik waren weg gesneden, en zijn familie kon hem nauwelijks herkennen, omdat het lichaam zo verkoold was. De autopsie vond 23 wonden, veroorzaakt door een scherp wapen en aanwijzingen van een groepsverkrachting.

Wilson Chowdhry, de voorzitter van de Brits-Pakistaanse Christelijke Vereniging, verklaarde:

“Delen van de Pakistaans-islamitische cultuur bezitten een sterke pederastencultuur, die vooral op jonge jongens is gericht. En jongens van christelijke en andere minderheden lopen vanwege de machteloosheid van hun gemeenschappen een zeer groot risico om slachtoffers van verkrachtingen en misbruik te worden.”

En daarom gaat het. Als “ongelovige” worden christenen in Pakistan grotendeels als “onaanraakbaren” beschouwd, die er alleen maar geschikt voor zijn om de “uitwerpselen van moslims” te verzamelen, en daarom regelmatig “als beesten behandeld worden”.

Behalve de familie van de slachtoffers en de christelijke gemeenschap in de omgeving interesseert het praktisch niemand in de islamitische meerderheidsnatie (99%) wanneer christenen en hun kinderen gefolterd en vermoord worden.

Geen enkele van de genoemde verkrachtingsmoorden van christelijke kinderen leidde tot een landelijk schandaal; op geen van deze misdaden volgden massale tweets en hashtags, woedende prominenten, massale opstanden, bedreigingen van overheidsambtenaren en politie. Ze hebben ook geen enkele Wikipedia-pagina verdiend zoals Zainab.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Auteur: Raymond Ibrahim

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/11 ... -pakistan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ik mag niet generaliseren. Maar ik mag er toch wel wat van vinden, naar ik aan mag nemen, en mag verwachten.

Ik vind het Pakistaanse volk namelijk vieze ongeschikte mensen voor een vredelievende wereld. Niet allemaal, maar als je zo wat om je heen hoort, keur ik dat volk een vieze smerige blik toe. Dat geldt wat mij betreft ten aanzien van ALLE moslims. Geen mens hoeft zich moslim te noemen. En wie zo dom is als moslim niet te weten wat voor vuile vieze smerige misdadige oorlogsstreken de historische Arabische profeet Mohammed, niet onbelangrijke sadist in de geschiedenis der mensheid, heeft uitgevreten, verdient wat mij betreft de onmiddellijke doodstraf. Dat is overigens liefdevol van mij bedoeld; laat daar geen misverstand over bestaan. Want de moslim wacht, als de beloftes van de profeet waargemaakt worden, het eeuwige drankfestijn en seks paradijs in de tuin der lusten, die Allah in opdracht van zijn trouwe en eigenzinnige boodschapper Mohammed in elkaar heeft geknutseld.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48989
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Pilgrim »

Reeks aanslagen op kerken in Indonesië, IS claimt verantwoordelijkheid

13-5-2018

Afbeelding
Een scooter ligt voor een van de kerken waar een aanslag was AFP

In de Indonesische stad Surabaya zijn bij zelfmoordaanslagen op drie kerken zeker zeventien doden gevallen. Volgens de politie komen de daders uit dezelfde familie en waren het onder meer tieners en kinderen.

De verantwoordelijkheid voor de aanslagen is opgeëist door terreurorganisatie Islamitische Staat. Het is onduidelijk hoeveel aanslagplegers, kerkgangers of politiemensen onder de doden zijn. Tientallen mensen raakten gewond.

De bommen gingen af in de vroege ochtend, tijdens de kerkdiensten. Bij de eerste aanslag kwamen volgens getuigen twee mannen op brommers aangereden, waarna ze in de kerk een of meer explosieven lieten afgaan. Bij een andere kerk wilde een vrouw met twee kinderen naar binnen gaan. Toen ze werd tegengehouden, liet ze een bom in haar tas ontploffen.

Volgens de politie is een vierde aanslag, op de kathedraal van Surabaya, verijdeld doordat de aanslagpleger werd gearresteerd. Indonesische kerken worden vaak bewaakt door agenten. Onder de slachtoffers van de drie aanslagen zijn meerdere politiemensen.

Barbaars
De Indonesische president Widodo noemt de aanslagen barbaars. "Ik heb de politie opdracht gegeven om de netwerken van de aanvallers op te sporen en uit te schakelen", zei hij op een persconferentie.

Volgens correspondent Michel Maas is het lang geleden dat terroristen in Indonesië het hebben gemunt op burgers. De laatste jaren was vooral de politie doelwit van aanslagen.

Surabaya is de hoofdstad van Oost-Java en de tweede stad van Indonesië. Het land heeft de grootste moslimbevolking van de wereld.

https://nos.nl/artikel/2231596-reeks-aa ... kheid.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21077
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door King George »

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48989
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Pilgrim »

Priester gestoken door islamitische Arabier in Bethlehem
professor1729 - Gepubliceerd op 3 jun. 2018

Afgelopen zaterdag gaf pastoor Fadi Shaloofi twee jonge islamitische Arabieren een uitbrander, omdat zij christelijke meisjes bij zijn kerk in Bethlehem lastigvielen... dus staken ze hem. Dit is hetgeen waar Palestijnse christenen mee te maken hebben.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8092
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door xplosive »

 
5 June 2018

Local Muslims forced the closure of a Protestant church in Banjarmasin city, on the Indonesian island of South Kalimantan, on 22 May.

Muslims claimed that the approval given to the church by local authorities was not valid and should be cancelled. As a result of the increased tension, the church has had to suspend services, leaving the 100-strong congregation without anywhere to meet.

A law introduced in 2006 requires applications for Christian places of worship to be supported by signatures from 60 local, non-Christian households.

Another church in Banjarmasin, which was established in 1995, has had to move its meeting location seven times because the municipal government has refused to grant them a licence for a permanent building. Despite the rejections, the congregation has worked hard to build relationships within the community, and local Muslims have even helped with church-run Christmas activities.

Christians comprise at least 15% of the population of Indonesia and, until a generation ago, Christians and Muslims lived peaceably as equals. However, Christians are now facing increasing discrimination and violence. There have been a number of attacks on churches, including the triple church suicide bombings carried out by members of the same family on Sunday 13 May 2018.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76742
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Geen leven voor christenen onder de islam

Bericht door Ariel »

IS-dreigbrief voor Syrische christen: Kamervragen

Sam Louis, zoals de Syrische christen uit Hasselt heet, heeft geen idee waarom hij de dreigbrief heeft ontvangen. De brief is in het Arabisch geschreven en ondertekend door iemand van ’Islamitische Staat Nederland’, schrijft RTV Oost.

Het Reformatorisch Dagblad schrijft dat in de brief staat geschreven „dat de gezegende zwaarden van de moslims dorstig zijn” naar het bloed van Louis, die overigens al bijna twintig jaar in Nederland woont. De ontvanger is erg aangedaan.

’Wat doet de overheid?’
Door Kamervragen te stellen hopen beide partijen antwoord te krijgen op de vraag wat de overheid doet om Nederlandse burgers te beschermen. Kees van der Staaij, fractievoorzitter van de SGP, wil dat er er uitgebreid onderzoek wordt gedaan naar het incident. Mensen die bedreigd worden, moeten hulp krijgen, zo stelt de politicus.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Plaats reactie