George Soros

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49686
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: George Soros

Bericht door Pilgrim »

Wil de Amerikaanse miljardair Soros de Slowaakse regering ten val brengen?

Geplaatst op 23 maart 2018

Afbeelding

Viktor Orbán ziet parallellen met Hongarije

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán waarschuwt voor een inmenging van de Amerikaanse miljardair Soros in de Slowaakse politiek. De crisis daar laat duidelijk diens sporen zien, waarschuwde Orbán in een toespraak.


De regeringscrisis in Slowakije laat duidelijk sporen van Soros en zijn organisaties zien. Dat zei de Hongaarse minister-president Viktor Orbán tegen de “Voice of Europe”. Hij vreest dat Soros met behulp van een van deze organisaties en zijn handlangers zal proberen de Slowaakse regering ten val te brengen. De huidige regering is uiterst restrictief in de omgang met de opname van “vluchtelingen” en andere migranten. Bovendien behoort Slowakije, net als Hongarije, tot de Visegrád-landen; dus tot de landen, die zich niet zonder verzet onderwerpen aan de door de EU gepropageerde grensopening en opname van migranten en “vluchtelingen”.

De actuele crisis in Slowakije is na de moord op een journalist en diens levenspartner ongeveer twee weken geleden uitgebroken. Jan Kuciak, de journalist, had het laatst bericht over de vermeende invloed van de Italiaanse maffia in de Slowaakse politiek. Voor Orbán staat vast dat Soros zijn vinger mede in het spel heeft. Hij, Orbán, weet zeker dat “Soros en zijn helpers alles ondernemen om een migratie-kritische regering ten val te brengen.”

Afbeelding

En verder: “In het verleden hebben Soros en zijn mensen op allerlei mogelijke manieren migratie-kritische regeringen aangevallen. Dat zullen ze blijven doen. Zonder consideratie.” In Hongarije zou Soros al ettelijke miljoenen dollars geïnvesteerd hebben om de parlementsverkiezingen van 8 mei te beïnvloeden. Alles om Orbán uit zijn ambt te verjagen.

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/03/23 ... l-brengen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49686
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: George Soros

Bericht door Pilgrim »

‘George Soros helpt EU met stille staatsgrepen tegen anti-immigratie lidstaten’

Xander, 29-03-2018

Afbeelding
Met enorme posters wordt in Hongarije gewaarschuwd voor George Soros en diens politieke bondgenoten, die hier worden afgebeeld met draadknippers. Een stem op deze partijen betekent het neerhalen van de door Brussel zo gehate grensmuur, waarna Hongarije net als West en Noord Europa door migranten zal worden overspoeld. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Superstaat wordt al afgedwongen: Brussel deinst niet terug voor ondermijnen en omverwerpen regeringen van lidstaten die weigeren in alles te gehoorzamen

De media geven amper aandacht aan de vreemde gebeurtenissen op politiek gebied in Oost Europa. Twee premiers, die van Slovenië en Slowakije, moesten na een schandaal of grote politieke nederlaag opstappen. Het waren niet geheel toevallig regeringsleiders die zich openlijk verzetten tegen de door de EU geëiste massa immigratie en islamisering, en ook weer wilden gaan samenwerken met Rusland. De extreemlinkse globalistische miljardair George Soros, officieel partner van Brussel, blijkt hier achter te zitten, en heeft 2000 mensen ingehuurd om via de media en pro-EU partijen een vergelijkbare ‘stille staatsgreep’ in zijn thuisland Hongarije te plegen. Daarna zijn andere ‘onwillige’ landen aan de beurt.

Slowaakse premier feitelijk afgezet vanwege ongewenste koers
Het eerst slachtoffer was de Slowaakse premier Robert Fico, die na massale protesten moest aftreden vanwege een schandaal rond de moord op journalist Jan Kuciak, die corruptie bij de overheid onderzocht. Fico verzette zich op tal van terreinen tegen Brussel, en was een fervent voorstander van de Oost Europese Visegrad groep. Hij wilde de sancties tegen Moskou opheffen, omdat hij Rusland een betrouwbare energiepartner vond.

Klaarblijkelijk werd Fico door het regime in Brussel als een bedreiging voor de zogenaamde ‘eenheid’ in de EU tegen Rusland beschouwt. Fico gaf al aan onder grote druk te staan. Zijn feitelijke afzetting werd veroorzaakt door krachten van buitenaf, met name George Soros, die vorig jaar september nog een privé gesprek met de Slowaakse president Andrej Kiska had, waarvan de inhoud nooit bekend gemaakt werd.

Minister van BuZa Miroslav Lajcák verklaarde dat het een ‘onmiskenbaar feit is dat Soros een grote invloed op de ontwikkelingen in Oost en Centraal Europa, en daarbuiten, heeft.’ De Hongaarse premier Viktor Orban was nog rechtstreekser: ‘Soros en zijn netwerk maken van iedere gelegenheid gebruik om regeringen die zich verzetten tegen immigratie omver te werpen.’

Immigratie kritische premier van Slovenië moest weg
De andere regeringsleider die het veld moest ruimen was de Sloveense premier Miro Cerar, die openlijk door Soros werd aangevallen omdat hij tegen het EU-massa immigratie (en aanverwante islamisering) beleid was. Cerar werd vervolgens aangevallen door de massa media, en een hoge rechtbank schrapte een belangrijk economisch project van hem. Nu hij verdwenen is, is het verzet van Slovenië tegen de Brusselse totalitaire superstaat regering een stuk zwakker geworden.

Volgende doelwitten: Hongarije, Tsjechië, Polen, Macedonië
Hongarije, Tsjechië en Polen zijn de volgende landen die op het lijstje van Soros en Brussel staan om te worden aangepakt. Soros investeerde sinds 1989 meer dan $ 400 miljoen in zijn thuisland, en kondigde onlangs aan 2000 mensen ingehuurd te hebben om de verkiezingen in het land te gaan beïnvloeden (dàn mag het klaarblijkelijk wel van Europa).

De regering in Boedapest wil juist dat de speciale ‘Stop Soros’ wetsvoorstellen worden aangenomen. In de aanloop naar de verkiezingen op 8 april zal Brussel zware kritiek uiten op de zogenaamde ‘ondemocratische’ regering van Orban, en zullen Soros en andere magnaten al hun controle over de media gebruiken om de bevolking te manipuleren om op pro-EU partijen te stemmen.

Soros’ activiteiten worden ook door Tsjechië bestreden. President Milos Zeman heeft de aan Soros verbonden organisaties beschuldigd van inmenging in de binnenlandse politiek. Tevens dringt de miljardair aan op harde financiële maatregelen tegen Polen, dat zich eveneens nog steeds verzet tegen de door Brussel geëiste islamitische massa immigratie.

Ook in Macedonië worden de subversieve acties van Soros bestreden. Soros gebruikt ook hier zijn geld en invloed om een ‘regime verandering’ teweeg te brengen.

Russen gooiden Soros, belangrijke bondgenoot van Brussel, eruit
Dat Soros misschien wel de allergrootste manipulator van de EU is blijkt wel uit deze lijst met maar liefst 226 Europarlementariërs die officieel te boek staan als zijn bondgenoten. Eén op de drie EP’s staan dus op zijn ‘loonlijst’ – als dat geen corruptie tot op het bot is, wat is het dan wel? Zij doen wat hij wil, en stemmen voor alles wat hem goed dunkt, inclusief de anti-Rusland hysterie waar de Europese politiek en media door bevangen zijn.

Het Kremlin had genoeg van de staatsondermijnende activiteiten van de miljardair in Rusland, waarna zijn Open Society instellingen in 2015 als ‘ongewenste organisatie’ het land werden uitgezet. Brussel werkt juist openlijk samen met diverse Open Society organisaties, die geen geheim maken van het streven naar een grenzen-loze EU-superstaat met onbeperkte immigratie van tientallen miljoenen moslims uit Afrika en het Midden Oosten.

Soros werkt voor de ‘Deep State’ die Europa wil verzwakken
Achter de schermen werkt Soros in feite voor de al tientallen jaren aan de macht zijnde Amerikaanse ‘Deep State’ neocon schaduwregering, die Europa in toenemende mate als een concurrent en bedreiging is gaan zien, en ons continent daarom in zowel economisch als sociaal en cultureel opzicht wil verzwakken door ons te overspoelen met enorme aantallen moslimmigranten uit de Derde Wereld.

In maart 2017 stuurden zes Amerikaanse senatoren een brief aan het ministerie van BuZa waarin ze vroegen om een onderzoek naar de door Soros gesteunde organisaties. Dat verzoek belandde echter onderin een la, zoals inmiddels gebruikelijk is met acties die ook maar enigszins de rol van Soros aan de kaak zouden kunnen stellen.

Oost Europa vecht tegen sluipende machtsovername
Ondertussen vechten veel Oost Europese landen tegen eenzelfde sluipende machtsovername zoals in West Europese landen heeft plaatsgevonden, waar grote delen van de politiek, media en gerechtelijke macht inmiddels ‘in de tas’ van het subversieve Brussel/Soros imperium zitten. Daarbij worden omkopingen, intimidaties, afpersingen, bedreigingen en kunstmatig gecreëerde schandalen niet geschuwd.

Polen, Hongarije, Tsjechië, Slowakije, Slovenië en Macedonië vechten dus net als Rusland tegen dezelfde dreiging. Als Soros wint raken ze definitief hun soevereiniteit en zelfbeschikkingsrecht kwijt aan de EU, dat dan opnieuw een stap dichter bij de in Brussel zo gewenste superstaat zal komen.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... -lidstaten
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21261
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: George Soros

Bericht door King George »

Kijk eens wie er bij Frans Timmermans de deur plat lopen. Ik zie vele NGO's die zich bezig houden met een veerdienst van asieleisers van Afrika naar Europa en ik zie vele malen Open Society van George Soros. Soort zoekt soort...


Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42460
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: George Soros

Bericht door Mahalingam »

In Hongarije komt een wet die 25% belasting heft op de buitenlandse geldstroom van de Soros NGO's .
Dat moet niet mogen. Verzin een list !
En de oplossing is: EU geld daarvoor in de plaats sturen want EU is geen buitenland.
En zo komt er een plan om NGO's te ondersteunen met 1,3 miljard de komende jaren.
En aangezien het parlement vol zit met Soros-vriendelijke figuren werd het pro-Soros plan aangenomen met 489 vóór, 137 tegen.
Dit tot ergernis van de ChristenUnie en de VVD. Laatstgenoemde partij spreekt van een ‘enorm instrument’ waarvan het volgens Hans van Baalen de vraag is of dat wel nuttig is. In zijn ogen zijn ngo’s (non-gouvernementele organisaties) die door Brussel worden geholpen al bij voorbaat ‘besmet’. Een dergelijk fonds leidt tot eenzijdige sponsoring van clubs met de ‘juiste opvattingen’, vreest de VVD’er: ‘Gaan we dan soms ook hulpclubs stimuleren die voor meer migratie zijn?’

Het is weinig verrassend dat D66 voorstander is van het plan, waarvoor in de huidige meerjarenbegroting van de EU (2014-2020) 1,3 miljard euro voor is ingeruimd. In Brussel zijn de meeste politici het erover eens dat het fonds vooral is bedoeld om ngo’s in Centraal-Europese landen als Polen en Hongarije te steunen.
https://www.elsevierweekblad.nl/nederla ... en-607717/

En nu komt het nieuws dat Soros een hoofdkwartier van hem van Boedapest naar Berlijn verplaatst.
Of dat gebeurt moeten we maar afwachten, zeker is het niet.
De Hongaars-Amerikaanse miljardair en filantroop George Soros sluit het kantoor van zijn Open Society Foundations (OSF) in de Hongaarse hoofdstad Boedapest en verplaatst dat naar Berlijn. Dat meldt de Oostenrijkse krant Die Presse donderdag. Open Society Foundations heeft ook een kantoor in Wenen.

De verhuizing lijkt een gevolg van de jacht op het “Soros-netwerk” in Hongarije na de herverkiezing van premier Orbán op 8 april. En vooral ook op de zogenaamde ‘Stop Soros’-wetgeving die Orbán probeert door te drukken.

De premier en de aan hem loyale media schilderen Soros al meer dan een jaar af als spil in een enorm netwerk van mensenrechtenactivisten, links-liberale media, oppositieleden en “Brusselse bureaucraten” die Hongarije willen overspoelen met honderdduizenden vluchtelingen, schreef NRC-correspondent Roeland Termote dinsdag.
En de betrokkenen zelf:
OSF kwam donderdagavond met een persverklaring, waarin de stichting het vertrek uit Boedapest niet bevestigt. “We houden nauwlettend de situatie in de gaten rond het wetsvoorstel dat het maatschappelijk middenveld in Hongarije drastische beperkingen oplegt. We overwegen verschillende opties”, aldus OSF.
https://www.nrc.nl/nieuws/2018/04/19/fi ... n-a1600160
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42460
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: George Soros

Bericht door Mahalingam »

Van Baalen zei: " In zijn ogen zijn ngo’s (non-gouvernementele organisaties) die door Brussel worden geholpen al bij voorbaat ‘besmet’. ".

En er is al een naam voor het fonds bedacht: ‘moraalridderfonds’.
https://twitter.com/VickyMaeijer/status ... 1814958080
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49686
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: George Soros

Bericht door Pilgrim »

Soros camouflageorganisatie verlaat Boedapest en komt naar Berlijn

Geplaatst op 21 april 2018

Afbeelding

Goed nieuws uit en voor Hongarije: de door de uiterst omstreden en ondoorzichtige Amerikaanse miljardair George Soros gefinancierde en gecontroleerde “Open Society Foundation” verlaat Hongarije. In de afgelopen jaren was de stichting steeds meer in het vizier van de critici terechtgekomen, omdat ze zich enorm inmengde in de politieke aangelegenheden van Midden- en Oost-Europese landen ten gunste van de dubieuze doelen van de financiële speculant George Soros.

De organisatie was sinds 1984 in Boedapest gevestigd en geeft daar aan 100 mensen werk. Wat die doen, blijft altijd onduidelijk, maar in ieder geval worden NGO´s die zich inzetten tegen de politiek en meerderheidmeningen in de landen enorm gesubsidieerd. Gedeclareerd als hulp voor de ontwikkeling van “burgersamenlevingen” ging er bijvoorbeeld ongeveer $ 400 miljoen naar verenigingen en activisten, vooral ook in de Visegrád-landen (Hongarije, Polen, Slowakije, Tsjechië).

Nu kondigde de president van de “Open Society Foundation”, Patrick Gaspard, het haastige vertrek uit Boedapest aan, zoals de online krant “Visegradpost” meldt.

Orbán wilde Soros-organisatie ter verantwoording roepen
In het middelpunt van de debatten werd de activiteit van George Soros via zijn georganiseerde netwerk steeds opnieuw door de Hongaarse regering en in het bijzonder door de onlangs herkozen minister-president Viktor Orbán aan de kaak gesteld, die hem verklaarde tot belangrijkste politieke vijand. De “Open Society Foundation” heeft er vooral aan deelgenomen de migratiegolf te ondersteunen en te bevorderen. Een migratiegolf waartegen Hongarije zich sinds 2015 dapper verzet.

De netwerken van George Soros werden het onderwerp van talrijke schandalen respectievelijk beschuldigingen van inmenging, van manipulatie van de publieke opinie respectievelijk verstoringen van de openbare orde, o.a. in Midden-Europa. Het is het onbetwiste doel van de “Open Society Foundation” en George Soros om overal de opkomst van de “open samenleving” te begeleiden, een liberaal-libertair concept om de naties, de democratische soevereiniteit respectievelijk ook de religies en traditionele gezinnen af te breken.

Strategische terugtrekking na verkiezingsoverwinning van Orbán
Het vertrek van de “Open Society Foundation” uit Boedapest schijnt een tactisch karakter te hebben. Orbán had aangekondigd na de verkiezingen van plan te zijn “morele, politieke en juridische schadeloosstelling” van alle verklaarde – of als zodanig geassimileerde – aanhangers van George Soros´ netwerken evenals van diens liberaal-libertaire netwerken te eisen. Onlangs had een regeringsvriendelijk medium een lijst van vertrouwenspersonen in Hongarije gepubliceerd. Gaat het bij de “Open Society Foundation” om een strategische terugtrekking om zichzelf tegen de Hongaarse wet te beschermen respectievelijk haar operaties vanuit “veilig gebied” voort te zetten?

Een van de redenen voor dit vertrek schijnt de belasting van 25% op de buitenlandse inkomsten van migratie bevorderende NGO´s te zijn, een consequentie van de door Viktor Orbán gestimuleerde “Stop Soros”-wet. Hoe dan ook betekent dit, twee weken na de huizenhoog gewonnen verkiezingen, een nieuwe overwinning voor Viktor Orbán op zijn onbetwiste vijanden en vooral op de invloedrijke miljardair George Soros.

En waar verhuist de “Open Society Foundation” nu naartoe? Naar Berlijn natuurlijk! Daar is men immers onder gelijkgezinden. Of er moedige journalisten te vinden zijn die onderzoeken wie in Merkel-land de vertrouwenspersonen van Soros zijn die op zijn loonlijst staan?

Bron: www.pi-news.net

Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/21 ... r-berlijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49686
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: George Soros

Bericht door Pilgrim »

George Soros...

Afbeelding

Ik heb meer dan $ 300 miljoen betaald om een verkiezing te ritselen, en alles wat ik kreeg was een Hillary-T-shirt.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42460
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: George Soros

Bericht door Mahalingam »

George Soros ; doet vreemde en gevaarlijke zaken in Europa
Onopgemerkt door de MSM gebeuren er de laatste weken vreemde zaken in Europa, zaken die direct of indirect te maken hebben met een oude bekende , George Soros.

Twee staatshoofden, de premiers van Slovenië en Slowakije, zijn bijna tegelijkertijd afgetreden. De Slowaakse premier Robert Fico was het slachtoffer van het schandaal rond de moord op Jan Kuciak, een journalist die onderzoek deed naar overheidscorruptie. Hij moest aftreden terwijl de straten van zijn land vol stonden met demonstrerende betogers.

Fico stond bekend om zijn steun aan een sterkere Visegrad Groep. Hij verzette zich op veel punten zeer terecht tegen Brussel. Het is interessant te memoreren dat hij opriep tot het opheffen van de sancties en het verbeteren van de betrekkingen met Moskou. De premier was er stellig van overtuigd dat Rusland een betrouwbare energiepartner was. Is het toeval dat hij moest aftreden te midden van de anti-Russische campagne naar aanleiding van de zaak-Skripal en andere duidelijk verzonnen verhalen die werden gebruikt als valse voorwendselen voor aanhoudende aanvallen op Moskou? Werd hij gezien als een bedreiging voor de zogenaamde eenheid van de EU ten opzichte van Rusland? Daar kunnen wij slechts “Ja “op zeggen.

Fico verhulde niet dat zijn beslissing om af te treden onder grote druk werd genomen. Zijn aftreden had zeker te maken met bemoeienissen van buitenaf, waarbij door kenners van de Slowaakse politiek werd gewezen naar George Soros. Zo had de Slowaakse president Andrej Kiska in september 2017 een privébijeenkomst met de miljardair. Het was een een-op-een gesprek. Er was geen enkele Slowaakse diplomaat aanwezig.
Spoiler! :
Fico verhulde niet dat zijn beslissing om af te treden onder grote druk werd genomen. Zijn aftreden had zeker te maken met bemoeienissen van buitenaf, waarbij door kenners van de Slowaakse politiek werd gewezen naar George Soros. Zo had de Slowaakse president Andrej Kiska in september 2017 een privébijeenkomst met de miljardair. Het was een een-op-een gesprek. Er was geen enkele Slowaakse diplomaat aanwezig.

Volgens minister van Buitenlandse Zaken Miroslav Lajčák is George Soros een man die een grote invloed heeft gehad op de ontwikkeling in Oost- en Centraal-Europa en daarbuiten. Dat is een feit waarover echter weinig in de media verschijnt. Premier Viktor Orbán van Hongarije zei hierover het volgende ,”George Soros en zijn netwerk maken van elke mogelijke gelegenheid gebruik om regeringen die zich verzetten tegen immigratie omver te werpen”.

De Sloveense premier Miro Cerar werd door Soros aangevallen vanwege zijn verzet tegen het immigratiebeleid van de EU. George Soros verborg niet dat hij een fervent tegenstander was van de houding van Miro Cerar. “Het is een verplichting voor Europa om migranten op te vangen,” zei de Amerikaanse tegen de Visegrad regerinsleiders.. Hierna bleek dat de premier op moest stappen, nadat de uitslag van een referendum over een belangrijk economisch project door de hoogste rechter werd vernietigd en de media-aanvallen op zijn standpunt ten aanzien van asielzoekers sterker werden. Nu Cerar niet langer aan het roer staat, is de oppositiebeweging tegen de dictatuur van Brussel verzwakt.

Wie is de volgende? Waarschijnlijk Hongarije, dat het doelwit is geworden van de aanvallen van Soros. De Amerikaanse miljardair heeft sinds 1989 meer dan 400 miljoen dollar in zijn geboorteland geïnvesteerd. Hij heeft ook aangekondigd dat hij van plan is invloed uit te oefenen op de Hongaarse verkiezingscampagne en heeft daarvoor 2000 mensen in dienst genomen. De regering wil dat haar “Stop Soros”-wetten wetten worden. Hongarije zal ongetwijfeld worden aangevallen omdat het zich verzet tegen het netwerk van deze misdadige financier.

Brussel zal de toon zetten en kritiek uiten op het “ondemocratische regime” dat het land regeert. De volgende parlementsverkiezingen in Hongarije vinden plaats op 8 april 2018. Het zal een taaie strijd zijn om onafhankelijkheid te behouden en tegelijkertijd pogingen om druk van de VS op te leggen via door Soros gesteunde NGO’s en onderwijsinstellingen af te weren.

Ook in Tsjechië wordt verzet aangetekend tegen de activiteiten van Soros. De Tsjechische president Milos Zeman heeft de met Soros verbonden groepen beschuldigd van inmenging in de binnenlandse aangelegenheden van zijn land. De financier dringt er bij de EU op aan om op Polen aan te pakken te dwingen “de rechtsstaat te handhaven”.

Macedonië verzet zich ook tegen de miljardair geïnspireerde subversieve activiteiten die oog hebben voor regimewisseling. Het “Soros-netwerk” heeft grote invloed op het Europees Parlement en andere instellingen. Op de schandalige lijst van Soros’ bondgenoten staan 226 van de 751 leden van het Europees Parlement. Elke derde lid is indirect aan Soros “verbonden”, sta daar eens bij stil. Als dat geen corruptie is, wat dan wel? De wetgevers die uit het buitenland komen dansen op de melodie van de liedjes van van Soros. Ze doen voor veel geld wat hun wordt verteld, waaronder het oplaaien van anti-Russische hysterie.

Moskou heeft een eigen geschiedenis in de omgang met het Soros-netwerk. In 2015 werd George Soros’ Open Society Institute het land uitgezet als een “ongewenste organisatie” die werd opgericht om de invloed van de VS te vergroten.

Inmiddels is bekend geworden dat Soros met zijn organisatie Budapest zal verlaten. Hij wilde graag naar Wenen, maar ook daar ziet men hem liever gaan dan komen en zou het volgens de laatste berichten nu Berlijn moeten worden.

En ons land ? Daar kunnen wij kort over zijn. Mabel Wisse Smit is actief voor de Open Society van Soros en verdient daar een lekkere boterham aan en tevens is Mabel goed ingevoerd in de zgn. koninklijke kringen.

Moeten we nog meer zeggen ? N.B Dit artikel werd geschreven vóór de verkiezingen in Hongarije.
http://www.geennieuws.com/2018/04/georg ... in-europa/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49686
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: George Soros

Bericht door Pilgrim »

Spoiler! :
Kunnen ze die vent niet gewoon afschieten of zo...? :emm2:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: George Soros

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
Spoiler! :
Kunnen ze die vent niet gewoon afschieten of zo...? :emm2:
Soms bestaat er een kans dat een kankergezwel, een hersentumor, geneest nadat het is verwijderd. [icon_lol.gif] icon_thumbup.gif
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77312
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: George Soros

Bericht door Ariel »

Hans v d Mortel sr schreef: Soms bestaat er een kans dat een kankergezwel, een hersentumor, geneest nadat het is verwijderd. [icon_lol.gif] icon_thumbup.gif
Er zijn al teveel mensen besmet met het Sorositus bacterie. Dat krijgen we niet meer uitgeroeid. Sorositus is net zoiets als aids. Steeds duikt het de kop weer op.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21261
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: George Soros

Bericht door King George »

De EU gaat een door Soros gefinancieerd bureau in de arm nemen om het zogenaamde nepnieuws te bestrijden.

Dat betekent nog meer manipulatie en propaganda vanuit de EU-kant. Jonkvrouw Ollongren zal hier wel heel blij mee zijn.


 • European Union Advocates For Soros-Funded ‘Independent Fact Checkers’ to Combat ‘Fake News’

  Afbeelding

  The European Commission has proposed new measures to tackle disinformation and so-called ‘fake news’ online, including an EU-wide code of practice on disinformation and support for an “independent fact-checking network.”

  The EU Commission announced the new proposal earlier this week, arguing that the new measures would “stimulate quality journalism and promote media literacy,” according to a press release published on the Commission’s website.

  “The weaponisation of online fake news and disinformation poses a serious security threat to our societies. The subversion of trusted channels to peddle pernicious and divisive content requires a clear-eyed response based on increased transparency, traceability and accountability,” Commissioner for the Security Union Sir Julian King said.

  “Internet platforms have a vital role to play in countering the abuse of their infrastructure by hostile actors and in keeping their users, and society, safe,” he added.

  The new practices intend to make political advertisements more transparent on social media, as well as create an independent fact-checking network in which select members of the International Fact-Checking Network (IFCN) will take part.
  The IFCN was established by the U.S.-based Poynter Institute, which, according to its website is largely funded by various foundations — including left-wing billionaire George Soros’s Open Society Foundations.

  Several other “fact-checking” services, including the German Correctiv, have also been linked back to Soros and the Open Society Foundations.

  The EU, as well as various individual countries within the bloc like Germany and Sweden, has put immense pressure on social media giants like Google and Facebook to tackle ‘fake news’ and ‘hate speech’ on their platforms.

  The Swedish government has been one of the most vocal proponents of fighting ‘fake news’ ahead of the country’s national election later this year. The government has held high-profile meetings with tech companies in recent weeks, and Facebook has even granted the government special permission to delete “fake accounts.”

Breitbart
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49686
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: George Soros

Bericht door Pilgrim »

“Privé Trump-Rusland-onderzoek” – Soros & Co spenderen miljoenen

Geplaatst op 29 april 2018

Afbeelding
Donald Trump en George Soros.

Een groep miljardairs rondom George Soros financiert een privéonderzoek naar de betrekkingen tussen de Amerikaanse president Trump en Rusland.

De commissie geheime diensten van het Amerikaanse Congres publiceerde onlangs een rapport over de zogenaamde Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016. Maar in een voetnoot van dit rapport wordt onthuld dat er sprake is van een nog lopend privéonderzoek, dat zich bezighoudt met de zogenaamde betrekkingen tussen de Amerikaanse president Donald Trump en Rusland.

De financiers van het geheel? George Soros en een groep van zeven tot tien rijke donateurs, die hier in totaal $ 50 miljoen voor vrijmaakte. Oorspronkelijk werden deze inspanningen gepubliceerd door “The Federalist”, nadat er een serie sms-berichten tussen de Democratische Senator Mark Warner en de lobbyist Adam Waldmann werden gelekt, volgens welke Daniel J. Jones, een voormalig onderzoeker van de FBI en voormalig medewerker van Feinstein, nog steeds met Fusion GPS en de voormalige medewerker van de Britse geheime dienst Christopher Steele samenwerkt om het onderzoek tegen Trump voort te zetten.

Interessant genoeg vertegenwoordigt de lobbyist Waldmann vooral de met het Kremlin verbonden Russische oligarch Oleg Deripaska, de chef van het Russische aluminiumconcern Rusal, dat het doelwit was van de nieuwste sancties van de Amerikaanse regering. De lobbyist heeft eveneens verbindingen met de Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergej Lavrov. Dat betekent: om de een of andere verbinding tussen Trump en Rusland te vinden, zet men dus in op de samenwerking met een voor Rusland werkende lobbyist...

Soros & Co moeten waarschijnlijk zeer wanhopig zijn als ze inzetten op zulke duistere praktijken, alleen maar om mogelijk iets te vinden dat belastend is voor president Trump en waarmee men hem tegen zijn been kan pissen. En dat, hoewel het (zie uraniumdeal) bij de Clintons immers duidelijk is dat daar sprake was van een “Russian collusion”, terwijl men bij Trump steeds opnieuw vermoedens in het midden gooit zonder daadwerkelijke bewijzen op tafel te kunnen leggen. En zelfs als ze dat zouden kunnen: zou het zo erg zijn wanneer Trump daadwerkelijk goede betrekkingen naar Rusland gehad zou hebben?

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/29 ... miljoenen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21261
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: George Soros

Bericht door King George »

George Soros, de man die allerlei subversieve activiteiten (zoals bevorderen illegale massamigratie) en gewelddadige democratie-ondermijnende demonstraties financiert, wordt door de NOS omschreven als een “pro-democratieactivist” die zich inzet voor “mensenrechten en persvrijheid”.

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
mercator
Berichten: 19277
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: George Soros

Bericht door mercator »

Dat zou overal in Europa moeten gebeuren, al die honderden NGO's opdoeken.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Mahalingam
Berichten: 42460
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: George Soros

Bericht door Mahalingam »

Namen van Nederlandse EU parlementariërs die voor George Soros werken
De Nederlandse EU parlementariërs, die allen openlijk nu hebben bekend aanhangers van Soros te zijn.
Lambert van Nistelrooy,
Hans van Baalen
Cora van Nieuwenhuizen*
Judith Sargentini
Marietje Schaake
Kati Piri
Sophie in ’t Veld
Agnes Jongerius
Dennis de Jong (heden minister)
http://www.geennieuws.com/2018/05/welke ... rge-soros/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49686
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: George Soros

Bericht door Pilgrim »

Ik heb hier een vreemd gevoel bij. Wil Soros misschien allemaal moslims naar Mars sturen??
Meet Tesla's new bondholder: Billionaire George Soros

Trevor Hunnicutt, May 16, 2018

NEW YORK (Reuters) - The investment firm founded and chaired by billionaire George Soros took a stake in Tesla Inc (TSLA.O) bonds during the first three months of the year, giving the electric carmaker run by Elon Musk a prominent supporter.

Soros Fund Management LLC took a $35 million stake in the convertible bonds of Tesla, which are due in March 2019 88160RAB7=, according to filings with the U.S. Securities and Exchange Commission. A spokesman for Soros did not respond to a request for comment.

Convertibles are hybrid securities, either bonds or preferred stock, that can be exchanged for a predetermined number of common shares. That effectively lets an investor participate in stock-price changes, but with the yield and greater security of a fixed-income instrument.

Musk, who like Soros is also a billionaire, has been under pressure from investors to prove the company can solve production problems, stem senior staff departures and resolve questions about crashes involving its electric cars.

At the end of March, the Tesla bonds came under severe selling pressure as the luxury automaker faced concerns about its ability to produce its cheaper Model 3 sedan. A crash involving Tesla’s autopilot technology and concerns about the company’s ability to raise new capital also took a toll.

On Monday, Musk told employees the company was undergoing a “thorough reorganization.”

In 2016, SolarCity Corp, a debt-laden solar panel firm backed by Musk and now owned by Tesla raised $305 million by selling future cash flows for a portfolio of solar projects to a fund advised by Soros Fund Management LLC.

Soros also previously held some Tesla stock, but he sold off his stake last year.

Quarterly disclosures of hedge fund managers’ stock holdings in 13F filings are one of the few public ways of tracking what managers are selling and buying.

The disclosures come 45 days after the end of each quarter and may not reflect current positions.

https://www.reuters.com/article/us-inve ... SKCN1IH017
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21261
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: George Soros

Bericht door King George »

Pilgrim schreef:Ik heb hier een vreemd gevoel bij. Wil Soros misschien allemaal moslims naar Mars sturen??
Als het nou eens ALLE Moslims zijn, dan zou ik zeggen "Doen!". Dan ben ik het zelfs eens met Gert-Jan Segers' uitspraak dat de Islam de ruimte moet krijgen, oftewel zij de ruimte, wij de aarde. Ik denk echter dat Soros dit niet bedoelt. Mocht Mars gekoloniseerd worden, dan wil ik er niet ook Moslims bij, maar geen één. Diversiteit werkt namelijk niet met ook Moslims erbij. Op enclavevorming van Islamitische monocultuur staat niemand te wachten.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49686
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: George Soros

Bericht door Pilgrim »

Soros-schandaal: € 6 miljoen om de Brexit te verhinderen

Geplaatst op 26 mei 2018

Afbeelding

De miljardair wil met een € 6,4 miljoen kostende agitprop-campagne de Brexit verhinderen, onthulde de “Daily Mail” eergisteren. De lobbygroep “Best for Britain”, die gefinancierd wordt door Soros, wil met een zes maanden durende pr-campagne o.a. met vakbonden en oppositiepolitici samenwerken, evenals reclame en sociale media gebruiken om het democratische referendum van de Britse kiezers te ondermijnen.

De “Daily Mail” wil een uit 26 pagina´s bestaand plan hebben ingezien, waarin deze campagne omschreven wordt. “Best for Britain” heeft al £ 2,4 miljoen ingezameld en wil nog eens £ 3,2 miljoen van rijke donateurs inzamelen, aldus de “Daily Mail”.

“Dit cynische plan om de Britse kiezers te manipuleren is nu voor iedereen openbaar”, aldus de Britse Conservatieve afgevaardigde Owen Paterson. “Brexit-voorstanders in het hele land zullen geschokt zijn dat George Soros denkt met zijn miljoenen de toekomst van dit land te kunnen bepalen.”

George Soros heeft vorig jaar aangekondigd $ 18 miljard aan linkse lobbygroepen te schenken. Zodoende heeft hij sinds de jaren-90 in totaal meer dan $ 30 miljard voor linkse activisten gespendeerd. “Mr. Brexit” Nigel Farage heeft er in het Europees Parlement op gewezen dat de “Open Society Foundation” van Soros een overzicht van 226 “betrouwbare bondgenoten” in het Europees Parlement heeft gepubliceerd en dat hij ermee pocht vorig jaar 43 ontmoetingen met de democratisch niet gelegitimeerde Europese Commissie gehad te hebben.

Farage noemde Soros op 01-03-2018 in het Europees Parlement “de gevaarlijkste man van de wereld.” Op 14-11-2017 eiste Farage al een onderzoekscommissie betreffende de invloed van Soros in de EU en stuurde een vraag naar alle 226 “bondgenoten” in het Europees Parlement: “Hebt u ooit direct of indirect geld ontvangen van de ´Open Society Foundation´?” Tot nu toe heeft niemand geantwoord.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Collin McMahon

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/26 ... rhinderen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49686
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: George Soros

Bericht door Pilgrim »

Georg Soros...

Afbeelding

“Hallo, ik ben Georg Soros en ik financier de Antifa, een terroristische groepering die gerechtvaardigd fascistisch geweld gebruikt, zogenaamd en ironisch genoeg om een ´eind aan het fascisme´ te maken.”
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49686
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: George Soros

Bericht door Pilgrim »

'Superbelegger' George Soros ziet een nieuwe crisis ontstaan

Gepubliceerd: 29 mei 2018

Afbeelding

Een nieuwe crisis ligt mogelijk op de loer. Een stijgende dollar, kapitaalvlucht uit opkomende landen en een reeks politieke problemen voorspellen weinig goeds.

Alles wat fout kon gaan, ging ook fout, vertelde de Hongaars-Amerikaanse investeerder George Soros dinsdag in Parijs, meldt persbureau Bloomberg. Vooral over de Europese Unie is hij pessimistisch.

Soros haalt het beëindigen van de atoomdeal met Iran door Donald Trump en de verslechtering van de relatie tussen de VS en Europa aan. Ook de vluchtelingencrisis, bezuinigingsbeleid en de opkomst van populisten in de politiek dragen bij aan zijn pessimistische vooruitzicht.

Al deze ontwikkelingen zullen volgens de investeerder een negatief effect hebben op de Europese economie en opkomende markten.

Afgelopen weken moesten Argentinië en Turkije maatregelen nemen om de flinke daling van hun munten een halt toe te roepen. Deze opkomende landen moeten nog altijd het probleem van hoge inflatie zien op te lossen zonder dat de economie te veel schade ondervindt.

Door: NU.nl

https://www.nu.nl/economie/5288894/supe ... staan.html
Kennelijk is hij pessimistisch omdat er volgens hem hier nog niet genoeg 'vluchtelingen' komen.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49686
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: George Soros

Bericht door Pilgrim »

Italië valt Soros scherp aan: “De wind is gedraaid... voor al diegenen... die aan de dood van honderden verdiend hebben.”

Geplaatst op 7 juni 2018

Afbeelding

Speculatieve uitlatingen van de bekende Amerikaanse multimiljardair van Hongaarse afkomst, George Soros, hebben bij Italiaanse politici voor heftige reacties gezorgd.

De Amerikaanse miljardair George Soros, die zich met behulp van zijn “open Society Foundation” graag in de nationale politiek van andere landen mengt, had op het Economy Festival in het Italiaanse Tarente geïnsinueerd dat de Lega door de Russische president Vladimir Poetin gefinancierd zou worden.

Ook had hij na de vorming van de regering in Italië in de “Corriere della Sera” en diverse andere Europese kranten, ook in de “Focus”, een gastcommentaar over de Europese vluchtelingenpolitiek en de Europapolitiek laten publiceren.

De kunst van de indirecte insinuatie
Georges Soros schijnt te proberen om vooral de partij Lega van de nieuwe Italiaanse minister van Binnenlands eZaken, Matteo Salvini, in gelijksoortige moeilijkheden te brengen als de Amerikaanse president Donald Trump, bij wie de speciale onderzoeker Rober Mueller nu al meer dan een jaar vergeefs naar bewijzen zoekt dat Rusland in de verkiezingscampagne afspraken gemaakt zou hebben met het Trump-team. Soros zei

“Ik weet niet of Poetin zijn partij effectief financiert, maar het is een aangelegenheid die het Italiaanse publiek mag onderzoeken.”

Hij liet zich ook kritisch uit over de plannen van de nieuwe Italiaanse regering wat betreft de uitzetting van zich illegaal in het land bevindende migranten en de Europapolitiek.

“Dat is een grote bedreiging en ik maak ze grote zorgen dat er een nauwe relatie bestaat tussen Matteo Slavini en Poetin”, aldus Soros.

Ook hier opnieuw de insinuatie dat Salvini´s partij afhankelijk zou zijn van Rusland. Omdat Italië onder de nieuwe regering waarschijnlijk of uit de euro zal stappen, of het systeem zo sterk zal belasten dat diens feitelijke ontbinding het gevolg zou kunnen zijn, zouden vermoedelijk ook de financieel-politieke belangen van Soros enorm geschaad worden.

Wie niet voor Soros´ agenda is, wordt door de miljardair graag genoemd als door Rusland gekocht
Dat Georges Soros het constant als daad van mensvriendelijkheid verkoopt dat hij het Europese centralisme met het van de macht beroven van de nationale parlementen en de voortgezette te zware schuldenlast van de EU-landen door ongebreidelde kredieten van Centrale Banken bevordert, breekt inmiddels veel Italianen op. En Soros noemt de tegenstanders van zijn agenda immers graag als door Rusland gekocht, of het nu de Italianen, of Hongarije met Viktor Orbán of president Trump in de VS zijn, waarbij Soros wezenlijk deelnam aan de verbreiding van de afraak met Rusland theorie tegen Trump.

Salvini counterde en zei:

“Poetin is een van de beste staatsmannen van de wereld – Soros is gewetenloos. Wij hebben nog nooit een lire, een euro of een roebel uit Rusland gekregen.”

Claudio Borghi, politicus van de Lega, viel Soros´ houding over de vluchtelingenkwestie scherp aan:

“Soros maakt zich zorgen over de Italiaanse regering? Dat betekent dus dat we de goed kant op gaan. Wij maakten ons zorgen toen hij Gentilonni [ex-minister-president van Italië] stiekem ontmoette. Wij begrijpen dat diegenen die jarenlang over de ruggen van immigranten heen gespeculeerd hebben, die NGO´s en schippers financieren om hen naar Italië te brengen, nu weten dat het met deze activiteiten afgelopen is en zij ieder voorwendsel verwelkomen om ons aan te vallen. De wind is voor hem en voor al diegenen gedraaid die verdiend hebben aan de dood van honderden mensen.”

Als de resultaten van de nieuwste peilingen kloppen, dan zouden, hoewel er ook in Italië verschillende wordt gedacht over de vluchtelingenkwestie, op dit moment ongeveer 30% van de Italianen op de Lega en nog eens 30% op de Vijfsterrenbeweging stemmen, wat de partijen voldoende handelingsspeelruimte biedt.

Op dit moment wordt er in Italië heftig gediscussieerd over de vluchtelingenkwestie. Dat het probleem, ook gezien de gevoeligheid van de Italianen als natie, niet alleen met EU-miljarden valt op te lossen, komt daar nog bij.

Soros had in zijn artikel gezegd dat men in de EU immers nog meer kredieten zou kunnen opnemen. Hoe de beursspeculant er bijkomt dat de EU zich nog meer miljardenkredieten zou kunnen permitteren, heeft hij niet gezegd.

Bron: www.epochtimes.de

Door: Andreas Lilge

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/07 ... nd-hebben/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21261
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: George Soros

Bericht door King George »

REPORT: Soros Held ‘Secret Meeting’ with Spain’s Socialist, Pro-Mass Migration Leader

Afbeelding

1 Jul 20181,126

Billionaire globalist George Soros has met “secretly” with the new socialist, open borders supporting Prime Minister of Spain, Pedro Sánchez, according to a report by Spanish media.

Soros allegedly met with Sánchez on Wednesday at 7 p.m., according to Spanish news website OKDIARIO, at the Prime Minister’s official residence, the Palace of Moncloa — but the interview did not appear on Sánchez’s public agenda.

“The talk, as OKDIARIO has learned, lasted about an hour and a half. In attendance at the meeting were two other unidentified people who could be financial advisers,” the news site claimed.

OKDIARIO alleged that Soros and Sánchez met with the Minister of Foreign Affairs, European Union, and Cooperation, Josep Borrell Fontelles, “to be able to share their economic and future views”.

Borrell Fontelles was also President of the European Parliament from 20 July 2004 until 16 January 2007.
Hungary Warns Europe Is in Danger as Leak Reveals Soros Network’s List of ‘Reliable Allies’ in EU Parliament
https://www.breitbart.com/london/2017/1 ... arliament/
>> tweet <<

La Gaceta criticised Prime Minister Sánchez’s alleged secret meeting with the Open Society Foundations chief, writing that the meeting — as well as one with the radical-left Podemos party which allegedly had financial ties to Hugo Chávez , the deceased former leader of socialist failed state Venezuela — goes “behind the back of the public opinion of the leader who presides over a self-styled ‘government of transparency'”.

The reported secret meeting came two weeks after Sánchez proved his open borders credentials by taking in the Aquarius migrant transport ship, carrying more than 600 illegal migrants picked up off the coast of Libya, after it was rejected by the new patriotic, populist Italian government.

The socialist also pledged to take down the barbed wire fences that protect Spain’s two North African exclaves, Ceuta and Melilla, which are frequently mobbed by up to one thousand Africans trying to touch foot on EU soil.
Spain’s Socialist Government Vows to Dismantle Border Fences Obstructing African Migrants
https://www.breitbart.com/london/2018/0 ... -migrants/
>> tweet <<

The open borders, globalist ideology is losing ground across Europe after a wave of populism delivered wins for patriotic and conservative candidates at the ballot box in the past year in Austria, the Czech Republic, Hungary, and most recently the formation of the League and Five-Star Movement coalition government in Italy, which is currently pursuing an anti-mass migration, ‘Italy First’ policy.

Soros lost footing particularly in Central Europe after Hungarian Prime Minister Viktor Orbán won his third consecutive term in office with a parliamentary super-majority in April.

President Janos Ader signed the ‘Stop Soros’ bill into Hungarian law on Thursday, stopping so-called civil society NGOs from facilitating illegal immigration.

Last year, Prime Minister Orbán’s conservative Fidesz government introduced financial transparency rules for foreign-funded NGOs in the country, directly impacting Soros’s Open Society Foundations (OSF) bankrolled ‘human rights’ groups, like the Helsinki Committee and the Hungarian Civil Liberties Union.
Slovakia Backs Hungary on Migrant Crisis: ‘We Are Not Prepared to Suffer for the Mistakes of Others’
https://www.breitbart.com/london/2018/0 ... es-others/
>> tweet <<

In May, the OSF’s Budapest office announced it would be closing and moving to Berlin, Germany, just days after the Soros-founded Central European University also threatened to pull out of the Hungarian capital over the country’s education laws.

Soros is about to lose his only ally in Central Europe after Slovak president Andrej Kiska — who met with Soros in September 2017 allegedly, to discuss the integration of the Roma community — announced earlier this month that he would not be seeking a second term next year.

Furthermore, this week Slovakia’s prime minister Peter Pellegrini backed the stance of Viktor Orbán against European Union-mandated migrant quotas and George Soros-backed NGOs.

This leaves Soros with socialist countries open to mass migration like Spain to work with, after Central Europe outright rejected EU plans to redistribute migrants across the bloc, with anti-mass migration parties growing in support in other traditionally left-wing, progressive Western European nations like Germany and Sweden as well.
EU in ‘Existential Crisis’: ‘Everything That Could Go Wrong Has Gone Wrong’, Says Soros
EU in ‘Existential Crisis’: ‘Everything ... Says Soros
>> tweet <<


Breitbart
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77312
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: George Soros

Bericht door Ariel »

Go Trump...Go. icon_thumbup.gif
George Soros: Trump Has Almost Destroyed The New World Order

George Soros says Trump is winning and destroying the New World Order

George Soros says he is alarmed and frustrated at the speed in which President Trump is dismantling the New World Order.

Speaking exclusively to the Washington Post, the billionaire globalist admits he regrets not foreseeing Trump’s meteoric rise to power.

Fearful that Trump “is willing to destroy the world”, Soros has vowed to “redouble [his] efforts” in pouring millions of dollars into opposing everything Trump stands for.

Zerohedge.com reports: While the Hungarian-American might come off as full of doom and gloom in his interview, he actually has a reason to feel that way because Trump has single-handedly presided over the dismantlement of the Liberal-Globalist world order that Soros has worked for decades to build, destroying the old paradigm of Trans-Atlantic relations in a simple spree of tweets and presiding over the return of Christian morals, ethics, and values in American society, ideas that are absolutely anathema to the atheist billionaire.

From Soros’ perspective, Trump is indeed destroying the world, albeit not in the apocalyptic sense like he’s implying but in the ideological one of pioneering a completely new world order than the one that the President inherited.

Obama, who can be regarded as Soros’ surrogate in the White House, worked towards building a world where the US bows before the authority of the UN on many (but crucially, not all) key issues such as climate change and sustainable development agendas, heralding in a new multilateralism that would have moved International Relations closer to a so-called “one world government”, albeit one that would still be largely under indirect American influence.

Concurrent with this, the Obama-Soros vision was to have the media attack all of their opponents as “racist, fascist, white supremacists” for daring to think that the future might be different, but then all of a sudden Trump came along and committed to undoing their legacy.

The world that Trump wants to build is one of unrestricted American unilateralism in “Leading from the Front” while unabashedly pioneering a return to unipolarity, righting what he truly believes to have been the many historic wrongs that Obama, Soros, and all the others before him committed in voluntarily handicapping American power through lopsided trade deals and various other unfair commitments.

All told, this global recalibration can rightly be described as a “Revolution in World Affairs” because of the “new thinking” involved in guiding America’s policies from here on out.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: George Soros

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
'Superbelegger' George Soros ziet een nieuwe crisis ontstaan
Kennelijk is hij pessimistisch omdat er volgens hem hier nog niet genoeg 'vluchtelingen' komen.
Wanneer gaat dat verschrikkelijke mens nu eens dood?

Het liefst in de verbrandingsoven van Allah. Maar helaas. Moslims behoren tot de meest walgelijke mislukte mensensoort die een beschaving zich maar kan indenken: moslims. In de verbrandingsoven van Allah, een verzinsel van de meest vieze smerige historische perverse ziekelijke Arabische profeterende woestijnhond Mohammed, gaat geen mens dood.

Het kankergezwel Islam laat de hele wereld via zijn Koran geleerden geloven dat Allah barmhartig is. Hoezo dan? Welnu, wie kennis van dat vieze walgelijke boekje Koran heeft, begrijpt dat Allah, de uitgelezen smerige knecht van de super Arabische sadist profeet Mohammed, gehoorzaam in de voetsporen van deze Arabische analfabete zelfbenoemde woestijn viezerik is getreden.

Geen mens die in de vuuroven van Allah terecht komt, een opzettelijk sadistisch bedenksel van de slechte afgodendienaar Mohammed, zal sterven. Want dit vieze smerige gore onmenselijke Arabische rattenexemplaar uit de door Allah verlaten afgodenwoestijn is de grootste sadist die het universum kent. Wie in de vuurpot van Allah zijn eindbestemming heeft gevonden zal eeuwig blijven leven. Het betreft het meest spraakmakende stukje wetenschap van de Islam waaraan 1,7 miljard volledig psychisch gestoorde mislukte mensen - moslims - zich dagelijks aan vastklampen.

Weleens iemand leven zien verbranden? Moslims dromen ervan. En ik ga u uitleggen hoe. Wie zich in de vuuroven van Allah bevindt zal het folteren alleen kunnen ondergaan door het uitschreeuwen van de pijn. Die mens wordt bewust, met medeweten van 1,7 miljard moslim, gefolterd. Allah, als de uitvoerende sadistische beul van de sadistische profeet Mohammed heeft er lol in. Een menigte aan engelen staat dag en nacht klaar met emmers water om de foltering in stand te houden. Met bluswater wordt voorzien in het welslagen van het folteringsproces dat de ongelukkigen moeten ondergaan en hen in leven houdt. Waanzinnig? Welnee! Niet in de ogen van de dragers van het virus Islam. Doordat het slachtoffer van de religie van de vrede (Islam) net niet dood gaat, kan het martelen conform de wens van de profeet onverminderd doorgang vinden. 24 uur per dag. Maand in maand uit, tot in de eeuwigheid die nooit ophoudt.

Het gegil van de personen in het helse vuur, die gefolterd worden door de liefdevolle vergevingsgezinde Allah, zal net zo lang doorgaan tot de grootste hoeren van de Islam, de Marokkaanse kopvodden, besluiten de schaamteloze schaamhaarlappen die Allah sieren, af te doen ten faveure van onze 21e eeuw vol wetenschappelijke vooruitgang en creatieve innovaties, waar 1,7 miljard moslims al decennia lang op parasiteren.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Plaats reactie