Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Mahalingam
Berichten: 41266
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Berichtdoor Mahalingam » Vr Feb 23, 2018 11:07 pm

Een Marokkaanse drugbaas gaf een beetje van zijn zwarte geld aan de Rif-protesten weg. Dat is een onvriendelijk gebaar volgens de regering aldaar.
En dus wordt hij niet uitgeleverd aan zijn thuisland .
Ook Turkse druglords zullen wel niet uitgeleverd worden als ze zeggen van Gülum te zijn.
OM in beroep voor uitlevering activist Saïd C.
Het Openbaar Ministerie gaat in beroep tegen een uitspraak van de rechter die de uitlevering van de drugsverdachte activist Saïd C. aan Marokko donderdag blokkeerde. De man uit Roosendaal wordt in Marokko verdacht van internationale drugshandel en corruptie.

Saïd C. werd eind juni aangehouden nadat rond hem internationale ophef was ontstaan. Volgens Marokko is hij ook betrokken bij de financiering van de maandenlange protesten in de Rif-regio in het noorden van het Noord-Afrikaanse land.

De rechter in Breda wilde niet meewerken aan uitlevering van de Marokkaanse Nederlander omdat de kans op een oneerlijk proces te groot is.

Het OM is het met die conclusie niet eens en meent dat er voldoende waarborgen mogelijk zijn, aldus een woordvoerster vrijdagavond.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1714400/om-in-beroep-voor-uitlevering-activist-said-c
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47133
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Berichtdoor Pilgrim » Vr Feb 23, 2018 11:34 pm

Turkse fraudeur heeft vrij spel

Geplaatst op 23 februari 2018

Afbeelding
Onroerend goed in Turkije moet worden opgegeven aan de uitkeringsinstantie. De praktijk is dat veel Nederturken dat niet doen.

AMSTERDAM – De bestrijding van bijstandsfraude door Turkse Nederlanders is tegen een zware nederlaag aangelopen: een nieuwe en effectieve methode om fraude te bestrijden, is volgens de rechter discriminerend.

Uit een recente reeks vonnissen, verzameld door De Telegraaf, blijkt dat verschillende steden zich schuldig maken aan discriminatie, door bureaus in te schakelen om uitsluitend vermogensonderzoek te doen op Turks grondgebied. Die methode geldt als snel en betrouwbaar, maar druist volgens de rechter in tegen het discriminatieverbod.De kosten van de uitspraak zijn hoog: miljoenen aan onterecht verkregen bijstand hoeven nu niet te worden terugbetaald. Uit de uitspraken blijkt dat tegen een op de vijf Nederturken met bijstand verdenkingen van fraude bestaan. Meestal bezitten ze stiekem huizen of grond in Turkije, terwijl ze verplicht zijn om dat te melden.

Gemeentebesturen zijn verbijsterd. „Wij hebben er moeite mee dat er verschil wordt gemaakt tussen uitkeringsgerechtigden met vermogen in Nederland en die met buitenlandse bezittingen”, aldus wethouder De Ridder van Tilburg.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47133
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Berichtdoor Pilgrim » Di Feb 27, 2018 11:47 pm

Opnieuw justitieel misdrijf: Asielzoeker uit Pakistan verkracht 6-jarige – Vonnis van de rechter: Voorwaardelijk

Geplaatst op 27 februari 2018

Afbeelding
Afbeelding Berlijn: 27-jarige Pakistani bekent de verkrachting van een zesjarig meisje. Voorwaardelijke straf! Plakkaat afbeelding: “Geen kinderverkrachter is illegaal!” (MM: Wat betreft het bovenstaande plakkaat: Ik heb de oorspronkelijke tekst “Geen mens is illegaal” met het oog op het volgende artikel veranderd. Zo’n plakkaat is er dus – nog – niet).

De islam is een geïnstitutionaliseerde misdaad tegen de menselijkheid

Seksueel misbruik van kleine kinderen is binnen de islam veel sterker verbreid dan in niet-islamitische landen. Aan deze misdaad nemen ook en in het bijzonder (!) imams en ayatollahs – in het westen taboe om daarover te spreken – deel, vaker in veel grotere getale dan geestelijken uit de beide christelijke kerken.

Mohammed zelf was een uitgesproken liefhebber van seksuele “spelletjes” met klein(st)e kinderen. Ayatollah Khomeini, er ooit naar gevraagd door een interviewer van Radio Quom (vergelijkbaar met Radio Vaticaan) in verband met met de stelling van de islam met betrekking tot seks met kinderen, zei destijds:


“Een man kan seksueel genot hebben van een kind dat zo jong is als een baby. Hij zou echter niet moeten binnendringen; het kind gebruiken voor seksuele spelletjes is mogelijk! Wanneer de man binnendringt en het verwondt, dan moet hij zijn hele leven lang voor haar zorgen. Dit meisje geldt dan echter niet als één van zijn vier permanente vrouwen.
(Bron: Ayatollah Khomeini: “Tahrirolvasyleh”, vierde band, Darol Elm, Quom, Iran 1990)

Berlijn: Een 27-jarige Pakistani heeft de verkrachting van een zesjarig meisje bekend. Hij kreeg voorwaardelijk!

“Eerste werd haar kind misbruikt, vervolgens haar man doodgeschoten. De Irakese Zaman F. (26) over 27 september 2016: “Op deze dag werd mijn leven vernietigd.” (Bron)

Tegenwoordig is dezelfde rassenjustitie aan het werk als in het Derde Rijk. Alleen is het rassenbegrip opgeschoven: De tegenwoordige superieure rassen zijn alle niet-Duitse rassen, de raciale “Untermenschen” zijn de biologische Duitsers.

In beide gevallen – in het Derde Rijk en tegenwoordig – waren respectievelijk zijn het socialisten die dit rassenbegrip definiëren.

“Geen mens is illegaal”, staat er op hun plakkaten te lezen. Deze uitspraak hebben ze in hun besprekingen met de linkse partijen en vakbonden, waar regelmatig dergelijke brainstorm sessies worden gehouden, bedacht om de misdaden van de massa-immigratie – waarvan wij intussen weten dat er een historisch ongeëvenaard en bijna satanisch mensen-experiment achter steekt – te verbergen en de immigratiecritici in de morele hoek van zogenaamde mensenvijanden weg te zetten. In werkelijkheid zou er op moeten staan: “Geen kindermoordenaar en -verkrachter is illegaal.”

Dat een (vrouwelijke) rechter(!) als een menselijk specie, die reeds van nature een directe band met kinderen zou moeten hebben, dit gedrocht vrijsprak – terwijl Duitse oma’s die niet genoeg pensioen krijgen en gedwongen worden tot stelen om te kunnen eten door dezelfde rechter genadeloos naar de gevangenis worden gestuurd: Dat alles toont aan hoe rot Duitsland onder Merkel en na de hereniging is geworden.

Ja, het gebeurde vond al anderhalf jaar geleden plaats. Daardoor wordt het echter juist minder onschuldig. Want pas een paar dagen geleden werd de zaak voor een Berlijnse rechtbank afgesloten. In een stad, die het grootste aantal linksen uitkeringstrekkers en stemmers op de Linkse Partij bevat. En waar men kan aannemen dat de aldaar sinds decennia regerende rood-rood-groene politiek de belangrijkste posten met gelijkgestemden heeft bezet.

“Ik was eerder seksueel nooit in kinderen geïnteresseerd”, beweert de beklaagde. Wegens politieke problemen is hij gevlucht uit Pakistan, via de Balkanroute in oktober 2015 naar Berlijn gekomen. De zogenaamde vluchtreden? “Ze hebben op mijn voet geschoten.” Wie? “Aanhangers van de partij”, zegt hij wollig. Tijdens politieverhoren waren zijn beweegredenen nog financiële problemen geweest. Zijn vrouw heeft hij moeten achterlaten. “Ik kon niet voor twee betalen.” (Bron)

Merkel maakt in Pakistan, Afghanistan en andere landen van het Nabije Oosten en zwart Afrika in tv-spotjes reclame voor de immigratie naar Duitsland.

Dat dit door de pers wordt verzwegen, weten we. Dat deze reclame geheim, dus afgeschermd van de Duitse openbaarheid, geschiedt, weten we ook. Dat deze reclame een misdaad is tegen talloze wetten uit het Wetboek van Strafrecht en van de Grondwet, óók bekend. Dat Merkel een crimineel is, dat hebben zelfs rechters van de hoogste Duitse gerechtshoven reeds geschreven of gezegd.

Dat ze echter nog steeds aan de macht is, dat niemand, politie noch Justitie noch het parlement noch het Duitse leger tegen deze volkerenmoordenares (op haar eigen volk) ópstaat, dat zal de toekomstige wereld nimmer begrijpen.

De huidige generatie is niet ongeveer net zo schuldig als die welke in 1933 op de NSDAP heeft gestemd. Ze is zowat duizend maal schuldiger. Want de stemmers op de NSDAP (overigens voor het merendeel kiezers van SPD en KPD) konden toentertijd niet weten wat hen met hun keuze te wachten stond.

Maar zij, die thans de ene na de andere keer weer op Merkel stemmen, zij, die haar niet met geweld of door middel van parlementair besluit “Constructieve motie van wantrouwen” uit het ambt ontzetten en dat zij, die door de hoogste jurist wegens duizendvoudige rechtsbreking werd aangegeven, niet allang werd gearresteerd en in een Huis van Bewaring gestopt: Dat is de ware boodschap, ook achter deze zoveelste misdaad jegens een kind door een islamitische immigrant – die volgens het Duitse recht nooit in Duitsland opgenomen had mogen worden.

Al die Merkelianen zijn hiermee 1000 maal schuldiger dan onze vaders, die vanuit de mond van precies deze Merkel-aanhangers tot op heden een verwijt wordt gemaakt dat onhoudbaar is. Want onze voorouders hadden Hitler slechts éénmaal gekozen. Ze konden onmogelijk weten wat hen te wachten stond. Na 1933 was het afgelopen met stemmen.

Maar de huidige Merkel-stemmers hebben deze misdadigster nu voor de vierde maal op rij gekozen.

Hun schuld is daarmee uniek en zonder weerga in de Duitse geschiedenis, en volgende generaties zullen met verachting op deze mensen terugblikken en hen, mochten ze de verlossing van Duitsland van de Merkel-dictatuur nog meemaken, op straat bespugen.

(Michael Mannheimer)

____________________________________________________________________________

Justitieel schandaal in Berlijn: Asiel zoeker uit Pakistan verkracht 6-jarige – vonnis: Voorwaardelijk

Een 27-jarige, illegaal binnengekomen asielzoeker uit Pakistan heeft in de zomer van 2016 in een vluchtelingenopvang in Berlin-Moabit een 6-jarige meegelokt, haar achter een struik gesleurd, zich op haar gestort en haar verkracht. De vader van het slachtoffer kwam bij de poging zijn dochter te helpen om het leven. Nu stond de dader voor de rechtbank. Vonnis: Voorwaardelijk!

Het jonge vluchtelingenmeisje had met haar moeder Zaman en vader Hussam, een voormalige politieman uit Irak, naar Duitsland weten te komen. De vader hoopte dat de procedure snel zou worden afgesloten en dat hij voor zijn gezin een nieuw leven kon opbouwen Maar in de nazomer van 2016 veranderde alles.

Want die avond kreeg de 27-jarige asielzoeker Tayyab M. uit Pakistan het jonge meisje in het oog. Met de belofte, het spelletje op zin mobiele telefoon te mogen spelen, lokte de Pakistaan het onschuldige meisje mee. Vervolgens overmeesterde hij de kleine, sleurde haar de bosjes in en verkrachtte haar.

Oplettende medebewoners van de opvang werden getuigen van dit verschrikkelijke misdrijf, overmeesterden de seksuele misdadiger, hielden hem vast en alarmeerden de politie. Ook vader Hussam werd op de hoogte gesteld van de daad. Met een mes wilde hij de beul van zijn dochter te lijf, zodat de inmiddels ter plaatse gearriveerde politieagenten hem stopten door te schieten. Hussam bezweek later aan zijn verwondingen.

Deze gebeurtenissen, maar vooral de verkrachting van het Irakese kind, werden nu voor een Berlijnse rechtbank behandeld. En, hoe ongelofelijk het ook mag klinken, de Pakistani, die het kind heeft verkracht en indirect medeverantwoordelijk is voor de dood van de vader, komt weg met een voorwaardelijke straf. De rechter veroordeelde de 27-jarige tot een vrijheidsstraf van één jaar en acht maanden voorwaardelijk. De Pakistani mag de rechtbank zonder handboeien en als vrij man verlaten.

Uit: anonymousnews. Ru

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/27 ... aardelijk/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47133
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 04, 2018 8:14 pm

Knettergek: New Yorkse moslima’s krijgen 180.000 dollar van de politie om foto’s zonder hoofddoek

Door Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio, 1 maart 2018

Afbeelding
Foto: Het oer-Amerikaanse Vrijheidsbeeld draagt hier een hoofddoek. Bron: Anne Frank Center / Twitter.

Want hun religieuze vrijheden zijn geschonden, enzo

Het is 2012 als een tienermeisje in een stevig gevecht met twee leeftijdgenootjes komt in New York. Het loopt allemaal kennelijk zó uit de hand dat de politie eraan te pas moet komen, en de jongedame mee moet naar het bureau. Daar moet, zoals gebruikelijk is, een mug shot genomen worden. Aangezien die ter identificatie dienen, moet het hele hoofd zichtbaar zijn, en laat dat nu nét niet het geval zijn bij dit meisje dat slechts onder de naam ‘G.E.’ bekend staat. Ze droeg namelijk een hoofddoek, waardoor haar haar niet zichtbaar was. Je zou denken dat mevrouw zich diep genoeg zou schamen voor haar daden om hier geen problemen over te maken, maar nee hoor: mevrouw weigerde het ding af te doen. Ze was wel bereid dat te doen als vrouwelijke agenten de foto zouden maken, maar daar was er op dat moment geen van beschikbaar: ze moest het dus onder het oog van mannelijke agenten afdoen. En dat zag ze als een enorme inbreuk:

The teenager claimed she felt “exposed, violated and distraught” after being made to remove her hijab for around 20 minutes in the company of other men, the Daily News reports.

En wat doe je dan als schaamteloze oproerkraaier? Precies: je klaagt de politie aan. Dat deed ze, samen met twee andere vrouwen die een vergelijkbare ‘vernedering’ hadden moet doorstaan bij het nemen van mug shots bij de politie.

De stad New York en de drie moslima’s hebben het nu kennelijk op een akkoordje weten te gooien. Er zal maar liefst 180.000 dollar aan belastingcentjes richting het drietal gaan, met 60.000 voor ieder. Makkelijk verdiend, niet? En dat is nog niet eens alles: de politie gaat ook haar regels voor het omgaan met ‘religieuze hoofddeksels’ aanpassen, om dit soort zaken te voorkomen. Een duidelijke overwinning voor deze huilebalken, dus.

En dat is minstens zorgelijk. Het is een groot goed een hoofddoekje te mogen dragen – als je dat vrijwillig doet, natuurlijk – maar wanneer het om zaken als wetshandhaving gaat is dat recht gewoon ondergeschikt. Als er een vrouwelijke agent beschikbaar was geweest was het geen moeite geweest om haar die foto te laten maken, maar zo niet: life goes on. Maar dat soort logica is allang niet meer aan deze wereld besteed, zo blijkt maar weer.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/ ... hoofddoek/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Mar 06, 2018 8:49 am

Free publicity voor de Nederlandse rechtsstaat.

Cover van het weekblad Nieuwe Revu een aantal jaren geleden.

Afbeelding
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75330
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Berichtdoor Ariel » Ma Mar 26, 2018 12:43 pm

Waarom niet gelijk de sharia invoeren in Nederland? :sly7: Dan voelen moslims zich helemaal thuis in Nederland..
Als Allochtonen problemen hebben met blanke rechters, dan moeten ze niet in een blank Europees land gaan wonen . Als ik gearresteerd wordt in Iran, ben ik ook niet verbaasd als ik berecht wordt door Iraanse rechters met baarden.


President gerechtshof Den Haag protesteert bij zijn vertrek tegen 'al die blanke rechters'

Vertrekkend president gerechtshof Den Haag wil bezetting van 10 procent

De rechterlijke macht moet streven naar een bezetting van 10 procent rechters en juridisch medewerkers van niet-westerse komaf. Dat zegt Leendert Verheij, vertrekkend president van het gerechtshof Den Haag, in een interview met de Volkskrant. Nu is het aantal rechters met een migratieachtergrond ongeveer 2 procent - nog geen vijftig van de 2300 Nederlandse rechters.

Dat aantal moet omhoog', stelt Verheij, die voorzitter is van de LSR, de Landelijke Selectiecommissie Rechters. Het werven en binnenhouden van biculturele rechters en juridisch medewerkers verloopt volgens hem 'moeizaam'. Uit promotie-onderzoek blijkt dat ook hoogopgeleide rechters, zonder het zelf te beseffen, geregeld een goedbedoelde opmerking of grapje maken, die bij de ander soms als uitsluitend wordt ervaren. Verheij noemt als voorbeeld de opmerking tegen een moslim: 'Jij gaat zeker niet naar de vrijdagmiddagborrel, hè?' 'Blijkens het onderzoek zien we mensen met een migratieachtergrond onbewust als mensen met een achterstand', zegt Verweij. 'We moeten niet hen, maar onze eigen zienswijze veranderen.'

Van de Nederlandse bevolking heeft 12 procent een migratieachtergrond. De vertrekkend hofpresident benadrukt dat het belangrijk is dat deze mensen 'niet louter voor een blanke, west-Europese rechterlijke macht staan. Ze moeten zien dat ook zij daarin zijn vertegenwoordigd. Er moeten meer rechters komen die hun cultuur begrijpen. 'Om die reden investeert de rechtspraak in meer bewustwording van cultuurverschillen. De noodzaak van diversiteit wordt 'voortdurend' op de agenda gezet en collega's worden steeds door teamleiders aangespoord om cultuurverschillen bespreekbaar te maken. Rechters krijgen al langer training om cultuurverschillen bij procespartijen te herkennen en er doelbewust mee om te gaan.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Mar 26, 2018 2:05 pm

Ik ben een simpel mens en ik houd sowieso al niet van mensen die klootzakken zijn omdat ze geen gevoel voor humor hebben.

Moslims hebben geen gevoel voor humor. Hoe dat zo? Nogal logisch! Die Arabische PPPP hufter (psychopaat pedofiel proleet profeet) Mohammed had ook geen gevoel voor humor. Wat had hij dan wel waar moslims een voorbeeld aannemen? Dit wordt aangegeven in mijn 4xP formule.

De vrijdagmiddagborrel. Kostelijk. Er bestaan blijkbaar toch nog wel goede, niet corrupte rechters in Nederland. De waanzinnige fascistische moslimcultuur kenmerkt zich door het zaaien van angst onder moslims en het laten beseffen van angst onder moslims. Het meest actuele succes van deze waarheid, die natuurlijk weer omgeven is met onaangenaamheden, is de personificatie hiervan die zich openbaart onder andere bij Aboutaleb die omkomt van de angst. Salafisme maakt hem duidelijk dat hij bereid moet zijn de doodstraf te ondergaan. Binnenkort of in een later stadium. Het zal niemand ontgaan zijn, die bekend is met de verrotte misdadige Islam, dat Aboutaleb, die al menige bedreiging heeft moeten lezen aan zijn adres, zich plotsklaps van de ene op de andere dag salafist en jihadist noemt. De islamitische waas van terreur is hem niet ontgaan die regelmatig over hem heen komt. Moet ik daarom medelijden hebben met die man? In het geheel niet. Hij had net als vroeger zijn mond moeten houden over zijn 'geloof'. Want wie zwijgt stemt toe. Nu lijkt hij op de mens die luidkeels roept, zodat iedereen hem kan horen: "Geloof mij, ik ben eerlijk en ik lieg nooit."
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20583
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Berichtdoor King George » Ma Mar 26, 2018 2:52 pm

Ariel schreef:Waarom niet gelijk de sharia invoeren in Nederland? :sly7: Dan voelen moslims zich helemaal thuis in Nederland..
Spoiler! :
Als Allochtonen problemen hebben met blanke rechters, dan moeten ze niet in een blank Europees land gaan wonen . Als ik gearresteerd wordt in Iran, ben ik ook niet verbaasd als ik berecht wordt door Iraanse rechters met baarden.


President gerechtshof Den Haag protesteert bij zijn vertrek tegen 'al die blanke rechters'

Vertrekkend president gerechtshof Den Haag wil bezetting van 10 procent

De rechterlijke macht moet streven naar een bezetting van 10 procent rechters en juridisch medewerkers van niet-westerse komaf. Dat zegt Leendert Verheij, vertrekkend president van het gerechtshof Den Haag, in een interview met de Volkskrant. Nu is het aantal rechters met een migratieachtergrond ongeveer 2 procent - nog geen vijftig van de 2300 Nederlandse rechters.

Dat aantal moet omhoog', stelt Verheij, die voorzitter is van de LSR, de Landelijke Selectiecommissie Rechters. Het werven en binnenhouden van biculturele rechters en juridisch medewerkers verloopt volgens hem 'moeizaam'. Uit promotie-onderzoek blijkt dat ook hoogopgeleide rechters, zonder het zelf te beseffen, geregeld een goedbedoelde opmerking of grapje maken, die bij de ander soms als uitsluitend wordt ervaren. Verheij noemt als voorbeeld de opmerking tegen een moslim: 'Jij gaat zeker niet naar de vrijdagmiddagborrel, hè?' 'Blijkens het onderzoek zien we mensen met een migratieachtergrond onbewust als mensen met een achterstand', zegt Verweij. 'We moeten niet hen, maar onze eigen zienswijze veranderen.'

Van de Nederlandse bevolking heeft 12 procent een migratieachtergrond. De vertrekkend hofpresident benadrukt dat het belangrijk is dat deze mensen 'niet louter voor een blanke, west-Europese rechterlijke macht staan. Ze moeten zien dat ook zij daarin zijn vertegenwoordigd. Er moeten meer rechters komen die hun cultuur begrijpen. 'Om die reden investeert de rechtspraak in meer bewustwording van cultuurverschillen. De noodzaak van diversiteit wordt 'voortdurend' op de agenda gezet en collega's worden steeds door teamleiders aangespoord om cultuurverschillen bespreekbaar te maken. Rechters krijgen al langer training om cultuurverschillen bij procespartijen te herkennen en er doelbewust mee om te gaan.


Een godsdienstig sprookjesboek in plaats van het wetboek? En geef Vrouwe Justitia dan gelijk een hoofddoek in plaats van een blinddoek!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam