Onbegrijpelijke uitspraken van rechtzaken

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Pilgrim »

Turkse fraudeur heeft vrij spel

Geplaatst op 23 februari 2018

Afbeelding
Onroerend goed in Turkije moet worden opgegeven aan de uitkeringsinstantie. De praktijk is dat veel Nederturken dat niet doen.

AMSTERDAM – De bestrijding van bijstandsfraude door Turkse Nederlanders is tegen een zware nederlaag aangelopen: een nieuwe en effectieve methode om fraude te bestrijden, is volgens de rechter discriminerend.

Uit een recente reeks vonnissen, verzameld door De Telegraaf, blijkt dat verschillende steden zich schuldig maken aan discriminatie, door bureaus in te schakelen om uitsluitend vermogensonderzoek te doen op Turks grondgebied. Die methode geldt als snel en betrouwbaar, maar druist volgens de rechter in tegen het discriminatieverbod.De kosten van de uitspraak zijn hoog: miljoenen aan onterecht verkregen bijstand hoeven nu niet te worden terugbetaald. Uit de uitspraken blijkt dat tegen een op de vijf Nederturken met bijstand verdenkingen van fraude bestaan. Meestal bezitten ze stiekem huizen of grond in Turkije, terwijl ze verplicht zijn om dat te melden.

Gemeentebesturen zijn verbijsterd. „Wij hebben er moeite mee dat er verschil wordt gemaakt tussen uitkeringsgerechtigden met vermogen in Nederland en die met buitenlandse bezittingen”, aldus wethouder De Ridder van Tilburg.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Pilgrim »

Opnieuw justitieel misdrijf: Asielzoeker uit Pakistan verkracht 6-jarige – Vonnis van de rechter: Voorwaardelijk

Geplaatst op 27 februari 2018

Afbeelding
Afbeelding Berlijn: 27-jarige Pakistani bekent de verkrachting van een zesjarig meisje. Voorwaardelijke straf! Plakkaat afbeelding: “Geen kinderverkrachter is illegaal!” (MM: Wat betreft het bovenstaande plakkaat: Ik heb de oorspronkelijke tekst “Geen mens is illegaal” met het oog op het volgende artikel veranderd. Zo’n plakkaat is er dus – nog – niet).

De islam is een geïnstitutionaliseerde misdaad tegen de menselijkheid

Seksueel misbruik van kleine kinderen is binnen de islam veel sterker verbreid dan in niet-islamitische landen. Aan deze misdaad nemen ook en in het bijzonder (!) imams en ayatollahs – in het westen taboe om daarover te spreken – deel, vaker in veel grotere getale dan geestelijken uit de beide christelijke kerken.

Mohammed zelf was een uitgesproken liefhebber van seksuele “spelletjes” met klein(st)e kinderen. Ayatollah Khomeini, er ooit naar gevraagd door een interviewer van Radio Quom (vergelijkbaar met Radio Vaticaan) in verband met met de stelling van de islam met betrekking tot seks met kinderen, zei destijds:


“Een man kan seksueel genot hebben van een kind dat zo jong is als een baby. Hij zou echter niet moeten binnendringen; het kind gebruiken voor seksuele spelletjes is mogelijk! Wanneer de man binnendringt en het verwondt, dan moet hij zijn hele leven lang voor haar zorgen. Dit meisje geldt dan echter niet als één van zijn vier permanente vrouwen.
(Bron: Ayatollah Khomeini: “Tahrirolvasyleh”, vierde band, Darol Elm, Quom, Iran 1990)

Berlijn: Een 27-jarige Pakistani heeft de verkrachting van een zesjarig meisje bekend. Hij kreeg voorwaardelijk!

“Eerste werd haar kind misbruikt, vervolgens haar man doodgeschoten. De Irakese Zaman F. (26) over 27 september 2016: “Op deze dag werd mijn leven vernietigd.” (Bron)

Tegenwoordig is dezelfde rassenjustitie aan het werk als in het Derde Rijk. Alleen is het rassenbegrip opgeschoven: De tegenwoordige superieure rassen zijn alle niet-Duitse rassen, de raciale “Untermenschen” zijn de biologische Duitsers.

In beide gevallen – in het Derde Rijk en tegenwoordig – waren respectievelijk zijn het socialisten die dit rassenbegrip definiëren.

“Geen mens is illegaal”, staat er op hun plakkaten te lezen. Deze uitspraak hebben ze in hun besprekingen met de linkse partijen en vakbonden, waar regelmatig dergelijke brainstorm sessies worden gehouden, bedacht om de misdaden van de massa-immigratie – waarvan wij intussen weten dat er een historisch ongeëvenaard en bijna satanisch mensen-experiment achter steekt – te verbergen en de immigratiecritici in de morele hoek van zogenaamde mensenvijanden weg te zetten. In werkelijkheid zou er op moeten staan: “Geen kindermoordenaar en -verkrachter is illegaal.”

Dat een (vrouwelijke) rechter(!) als een menselijk specie, die reeds van nature een directe band met kinderen zou moeten hebben, dit gedrocht vrijsprak – terwijl Duitse oma’s die niet genoeg pensioen krijgen en gedwongen worden tot stelen om te kunnen eten door dezelfde rechter genadeloos naar de gevangenis worden gestuurd: Dat alles toont aan hoe rot Duitsland onder Merkel en na de hereniging is geworden.

Ja, het gebeurde vond al anderhalf jaar geleden plaats. Daardoor wordt het echter juist minder onschuldig. Want pas een paar dagen geleden werd de zaak voor een Berlijnse rechtbank afgesloten. In een stad, die het grootste aantal linksen uitkeringstrekkers en stemmers op de Linkse Partij bevat. En waar men kan aannemen dat de aldaar sinds decennia regerende rood-rood-groene politiek de belangrijkste posten met gelijkgestemden heeft bezet.

“Ik was eerder seksueel nooit in kinderen geïnteresseerd”, beweert de beklaagde. Wegens politieke problemen is hij gevlucht uit Pakistan, via de Balkanroute in oktober 2015 naar Berlijn gekomen. De zogenaamde vluchtreden? “Ze hebben op mijn voet geschoten.” Wie? “Aanhangers van de partij”, zegt hij wollig. Tijdens politieverhoren waren zijn beweegredenen nog financiële problemen geweest. Zijn vrouw heeft hij moeten achterlaten. “Ik kon niet voor twee betalen.” (Bron)

Merkel maakt in Pakistan, Afghanistan en andere landen van het Nabije Oosten en zwart Afrika in tv-spotjes reclame voor de immigratie naar Duitsland.

Dat dit door de pers wordt verzwegen, weten we. Dat deze reclame geheim, dus afgeschermd van de Duitse openbaarheid, geschiedt, weten we ook. Dat deze reclame een misdaad is tegen talloze wetten uit het Wetboek van Strafrecht en van de Grondwet, óók bekend. Dat Merkel een crimineel is, dat hebben zelfs rechters van de hoogste Duitse gerechtshoven reeds geschreven of gezegd.

Dat ze echter nog steeds aan de macht is, dat niemand, politie noch Justitie noch het parlement noch het Duitse leger tegen deze volkerenmoordenares (op haar eigen volk) ópstaat, dat zal de toekomstige wereld nimmer begrijpen.

De huidige generatie is niet ongeveer net zo schuldig als die welke in 1933 op de NSDAP heeft gestemd. Ze is zowat duizend maal schuldiger. Want de stemmers op de NSDAP (overigens voor het merendeel kiezers van SPD en KPD) konden toentertijd niet weten wat hen met hun keuze te wachten stond.

Maar zij, die thans de ene na de andere keer weer op Merkel stemmen, zij, die haar niet met geweld of door middel van parlementair besluit “Constructieve motie van wantrouwen” uit het ambt ontzetten en dat zij, die door de hoogste jurist wegens duizendvoudige rechtsbreking werd aangegeven, niet allang werd gearresteerd en in een Huis van Bewaring gestopt: Dat is de ware boodschap, ook achter deze zoveelste misdaad jegens een kind door een islamitische immigrant – die volgens het Duitse recht nooit in Duitsland opgenomen had mogen worden.

Al die Merkelianen zijn hiermee 1000 maal schuldiger dan onze vaders, die vanuit de mond van precies deze Merkel-aanhangers tot op heden een verwijt wordt gemaakt dat onhoudbaar is. Want onze voorouders hadden Hitler slechts éénmaal gekozen. Ze konden onmogelijk weten wat hen te wachten stond. Na 1933 was het afgelopen met stemmen.

Maar de huidige Merkel-stemmers hebben deze misdadigster nu voor de vierde maal op rij gekozen.

Hun schuld is daarmee uniek en zonder weerga in de Duitse geschiedenis, en volgende generaties zullen met verachting op deze mensen terugblikken en hen, mochten ze de verlossing van Duitsland van de Merkel-dictatuur nog meemaken, op straat bespugen.

(Michael Mannheimer)

____________________________________________________________________________

Justitieel schandaal in Berlijn: Asiel zoeker uit Pakistan verkracht 6-jarige – vonnis: Voorwaardelijk

Een 27-jarige, illegaal binnengekomen asielzoeker uit Pakistan heeft in de zomer van 2016 in een vluchtelingenopvang in Berlin-Moabit een 6-jarige meegelokt, haar achter een struik gesleurd, zich op haar gestort en haar verkracht. De vader van het slachtoffer kwam bij de poging zijn dochter te helpen om het leven. Nu stond de dader voor de rechtbank. Vonnis: Voorwaardelijk!

Het jonge vluchtelingenmeisje had met haar moeder Zaman en vader Hussam, een voormalige politieman uit Irak, naar Duitsland weten te komen. De vader hoopte dat de procedure snel zou worden afgesloten en dat hij voor zijn gezin een nieuw leven kon opbouwen Maar in de nazomer van 2016 veranderde alles.

Want die avond kreeg de 27-jarige asielzoeker Tayyab M. uit Pakistan het jonge meisje in het oog. Met de belofte, het spelletje op zin mobiele telefoon te mogen spelen, lokte de Pakistaan het onschuldige meisje mee. Vervolgens overmeesterde hij de kleine, sleurde haar de bosjes in en verkrachtte haar.

Oplettende medebewoners van de opvang werden getuigen van dit verschrikkelijke misdrijf, overmeesterden de seksuele misdadiger, hielden hem vast en alarmeerden de politie. Ook vader Hussam werd op de hoogte gesteld van de daad. Met een mes wilde hij de beul van zijn dochter te lijf, zodat de inmiddels ter plaatse gearriveerde politieagenten hem stopten door te schieten. Hussam bezweek later aan zijn verwondingen.

Deze gebeurtenissen, maar vooral de verkrachting van het Irakese kind, werden nu voor een Berlijnse rechtbank behandeld. En, hoe ongelofelijk het ook mag klinken, de Pakistani, die het kind heeft verkracht en indirect medeverantwoordelijk is voor de dood van de vader, komt weg met een voorwaardelijke straf. De rechter veroordeelde de 27-jarige tot een vrijheidsstraf van één jaar en acht maanden voorwaardelijk. De Pakistani mag de rechtbank zonder handboeien en als vrij man verlaten.

Uit: anonymousnews. Ru

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/27 ... aardelijk/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Pilgrim »

Knettergek: New Yorkse moslima’s krijgen 180.000 dollar van de politie om foto’s zonder hoofddoek

Door Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio, 1 maart 2018

Afbeelding
Foto: Het oer-Amerikaanse Vrijheidsbeeld draagt hier een hoofddoek. Bron: Anne Frank Center / Twitter.

Want hun religieuze vrijheden zijn geschonden, enzo

Het is 2012 als een tienermeisje in een stevig gevecht met twee leeftijdgenootjes komt in New York. Het loopt allemaal kennelijk zó uit de hand dat de politie eraan te pas moet komen, en de jongedame mee moet naar het bureau. Daar moet, zoals gebruikelijk is, een mug shot genomen worden. Aangezien die ter identificatie dienen, moet het hele hoofd zichtbaar zijn, en laat dat nu nét niet het geval zijn bij dit meisje dat slechts onder de naam ‘G.E.’ bekend staat. Ze droeg namelijk een hoofddoek, waardoor haar haar niet zichtbaar was. Je zou denken dat mevrouw zich diep genoeg zou schamen voor haar daden om hier geen problemen over te maken, maar nee hoor: mevrouw weigerde het ding af te doen. Ze was wel bereid dat te doen als vrouwelijke agenten de foto zouden maken, maar daar was er op dat moment geen van beschikbaar: ze moest het dus onder het oog van mannelijke agenten afdoen. En dat zag ze als een enorme inbreuk:

The teenager claimed she felt “exposed, violated and distraught” after being made to remove her hijab for around 20 minutes in the company of other men, the Daily News reports.

En wat doe je dan als schaamteloze oproerkraaier? Precies: je klaagt de politie aan. Dat deed ze, samen met twee andere vrouwen die een vergelijkbare ‘vernedering’ hadden moet doorstaan bij het nemen van mug shots bij de politie.

De stad New York en de drie moslima’s hebben het nu kennelijk op een akkoordje weten te gooien. Er zal maar liefst 180.000 dollar aan belastingcentjes richting het drietal gaan, met 60.000 voor ieder. Makkelijk verdiend, niet? En dat is nog niet eens alles: de politie gaat ook haar regels voor het omgaan met ‘religieuze hoofddeksels’ aanpassen, om dit soort zaken te voorkomen. Een duidelijke overwinning voor deze huilebalken, dus.

En dat is minstens zorgelijk. Het is een groot goed een hoofddoekje te mogen dragen – als je dat vrijwillig doet, natuurlijk – maar wanneer het om zaken als wetshandhaving gaat is dat recht gewoon ondergeschikt. Als er een vrouwelijke agent beschikbaar was geweest was het geen moeite geweest om haar die foto te laten maken, maar zo niet: life goes on. Maar dat soort logica is allang niet meer aan deze wereld besteed, zo blijkt maar weer.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/ ... hoofddoek/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Free publicity voor de Nederlandse rechtsstaat.

Cover van het weekblad Nieuwe Revu een aantal jaren geleden.

Afbeelding
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80744
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Ariel »

Waarom niet gelijk de sharia invoeren in Nederland? :sly7: Dan voelen moslims zich helemaal thuis in Nederland..
Als Allochtonen problemen hebben met blanke rechters, dan moeten ze niet in een blank Europees land gaan wonen . Als ik gearresteerd wordt in Iran, ben ik ook niet verbaasd als ik berecht wordt door Iraanse rechters met baarden.

President gerechtshof Den Haag protesteert bij zijn vertrek tegen 'al die blanke rechters'

Vertrekkend president gerechtshof Den Haag wil bezetting van 10 procent

De rechterlijke macht moet streven naar een bezetting van 10 procent rechters en juridisch medewerkers van niet-westerse komaf. Dat zegt Leendert Verheij, vertrekkend president van het gerechtshof Den Haag, in een interview met de Volkskrant. Nu is het aantal rechters met een migratieachtergrond ongeveer 2 procent - nog geen vijftig van de 2300 Nederlandse rechters.

Dat aantal moet omhoog', stelt Verheij, die voorzitter is van de LSR, de Landelijke Selectiecommissie Rechters. Het werven en binnenhouden van biculturele rechters en juridisch medewerkers verloopt volgens hem 'moeizaam'. Uit promotie-onderzoek blijkt dat ook hoogopgeleide rechters, zonder het zelf te beseffen, geregeld een goedbedoelde opmerking of grapje maken, die bij de ander soms als uitsluitend wordt ervaren. Verheij noemt als voorbeeld de opmerking tegen een moslim: 'Jij gaat zeker niet naar de vrijdagmiddagborrel, hè?' 'Blijkens het onderzoek zien we mensen met een migratieachtergrond onbewust als mensen met een achterstand', zegt Verweij. 'We moeten niet hen, maar onze eigen zienswijze veranderen.'

Van de Nederlandse bevolking heeft 12 procent een migratieachtergrond. De vertrekkend hofpresident benadrukt dat het belangrijk is dat deze mensen 'niet louter voor een blanke, west-Europese rechterlijke macht staan. Ze moeten zien dat ook zij daarin zijn vertegenwoordigd. Er moeten meer rechters komen die hun cultuur begrijpen. 'Om die reden investeert de rechtspraak in meer bewustwording van cultuurverschillen. De noodzaak van diversiteit wordt 'voortdurend' op de agenda gezet en collega's worden steeds door teamleiders aangespoord om cultuurverschillen bespreekbaar te maken. Rechters krijgen al langer training om cultuurverschillen bij procespartijen te herkennen en er doelbewust mee om te gaan.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ik ben een simpel mens en ik houd sowieso al niet van mensen die klootzakken zijn omdat ze geen gevoel voor humor hebben.

Moslims hebben geen gevoel voor humor. Hoe dat zo? Nogal logisch! Die Arabische PPPP hufter (psychopaat pedofiel proleet profeet) Mohammed had ook geen gevoel voor humor. Wat had hij dan wel waar moslims een voorbeeld aannemen? Dit wordt aangegeven in mijn 4xP formule.

De vrijdagmiddagborrel. Kostelijk. Er bestaan blijkbaar toch nog wel goede, niet corrupte rechters in Nederland. De waanzinnige fascistische moslimcultuur kenmerkt zich door het zaaien van angst onder moslims en het laten beseffen van angst onder moslims. Het meest actuele succes van deze waarheid, die natuurlijk weer omgeven is met onaangenaamheden, is de personificatie hiervan die zich openbaart onder andere bij Aboutaleb die omkomt van de angst. Salafisme maakt hem duidelijk dat hij bereid moet zijn de doodstraf te ondergaan. Binnenkort of in een later stadium. Het zal niemand ontgaan zijn, die bekend is met de verrotte misdadige Islam, dat Aboutaleb, die al menige bedreiging heeft moeten lezen aan zijn adres, zich plotsklaps van de ene op de andere dag salafist en jihadist noemt. De islamitische waas van terreur is hem niet ontgaan die regelmatig over hem heen komt. Moet ik daarom medelijden hebben met die man? In het geheel niet. Hij had net als vroeger zijn mond moeten houden over zijn 'geloof'. Want wie zwijgt stemt toe. Nu lijkt hij op de mens die luidkeels roept, zodat iedereen hem kan horen: "Geloof mij, ik ben eerlijk en ik lieg nooit."
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door King George »

Ariel schreef:Waarom niet gelijk de sharia invoeren in Nederland? :sly7: Dan voelen moslims zich helemaal thuis in Nederland..
Spoiler! :
Als Allochtonen problemen hebben met blanke rechters, dan moeten ze niet in een blank Europees land gaan wonen . Als ik gearresteerd wordt in Iran, ben ik ook niet verbaasd als ik berecht wordt door Iraanse rechters met baarden.

President gerechtshof Den Haag protesteert bij zijn vertrek tegen 'al die blanke rechters'

Vertrekkend president gerechtshof Den Haag wil bezetting van 10 procent

De rechterlijke macht moet streven naar een bezetting van 10 procent rechters en juridisch medewerkers van niet-westerse komaf. Dat zegt Leendert Verheij, vertrekkend president van het gerechtshof Den Haag, in een interview met de Volkskrant. Nu is het aantal rechters met een migratieachtergrond ongeveer 2 procent - nog geen vijftig van de 2300 Nederlandse rechters.

Dat aantal moet omhoog', stelt Verheij, die voorzitter is van de LSR, de Landelijke Selectiecommissie Rechters. Het werven en binnenhouden van biculturele rechters en juridisch medewerkers verloopt volgens hem 'moeizaam'. Uit promotie-onderzoek blijkt dat ook hoogopgeleide rechters, zonder het zelf te beseffen, geregeld een goedbedoelde opmerking of grapje maken, die bij de ander soms als uitsluitend wordt ervaren. Verheij noemt als voorbeeld de opmerking tegen een moslim: 'Jij gaat zeker niet naar de vrijdagmiddagborrel, hè?' 'Blijkens het onderzoek zien we mensen met een migratieachtergrond onbewust als mensen met een achterstand', zegt Verweij. 'We moeten niet hen, maar onze eigen zienswijze veranderen.'

Van de Nederlandse bevolking heeft 12 procent een migratieachtergrond. De vertrekkend hofpresident benadrukt dat het belangrijk is dat deze mensen 'niet louter voor een blanke, west-Europese rechterlijke macht staan. Ze moeten zien dat ook zij daarin zijn vertegenwoordigd. Er moeten meer rechters komen die hun cultuur begrijpen. 'Om die reden investeert de rechtspraak in meer bewustwording van cultuurverschillen. De noodzaak van diversiteit wordt 'voortdurend' op de agenda gezet en collega's worden steeds door teamleiders aangespoord om cultuurverschillen bespreekbaar te maken. Rechters krijgen al langer training om cultuurverschillen bij procespartijen te herkennen en er doelbewust mee om te gaan.
Een godsdienstig sprookjesboek in plaats van het wetboek? En geef Vrouwe Justitia dan gelijk een hoofddoek in plaats van een blinddoek!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 44619
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Mahalingam »

Voor zover ik het snap zal Vrouwe Justitia onthoofd worden. Want vrouwen kunnen geen recht spreken zeker niet over mannen. Verre van dat, sharia is een zaak van uitsluitend mannen.
Vrouwen hebben alleeen recht op het aanrecht.
Laatst gewijzigd door Mahalingam op ma apr 09, 2018 4:13 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Mahalingam schreef:Voor zover ik het snap zal Vrouwe Justitia onthoofd worden. Want vrouwen kunnen geen recht spreken zeker niet over amannen. Verre van dat, sharia is een zaak van uitsluitend mannen.
Vrouwen hebben alleeen recht op het aanrecht.
Wie of wat zijn amannen?
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door King George »

Met een betonschaar op zak gaan stappen in het uitgaanswezen is ook zóóóóó het nieuwe normaal...


 • Afbeelding

  Homohatende-betonschaarmeppers Arnhem krijgen nóg lager taakstrafje dan OM eiste

  Gelukkig maar, je moet niet willen dat straffen ook echt criminelen afschrikt en gevoel van gerechtigheid veroorzaakt

  09-04-2018, 15:16 Tags: kromstaat

  Vier minderjarige jongens zijn veroordeeld tot werkstraffen tot 160 uur voor de mishandeling van een homostel op de Mandelabrug in Arnhem april vorig jaar. De rechtbank in Arnhem oordeelt dat de jongens, tussen de vijftien en zeventien jaar, schuldig zijn aan openlijke geweldpleging.

  De aanval trok landelijk veel aandacht, omdat die zou zijn gericht op de seksuele geaardheid van de slachtoffers. Volgens de rechtbank staat echter niet vast dat de jongens er doelbewust op uit waren om ruzie te zoeken met homo’s en deze in elkaar te slaan. Er is wel over en weer gescholden, ook met woorden als ‘homo’ en ‘flikker’, maar dat wil niet zeggen dat de vechtpartij die volgde te maken heeft met homohaat, aldus de rechtbank.

  Een van de slachtoffers verklaarde dat zijn tanden uit zijn mond waren geslagen met een betonschaar. Dat is echter niet bewezen. De rechtbank gaat ervan uit dat een van de jongens, een geoefend kickbokser, keihard met zijn vuist heeft geslagen waardoor de man vijf tanden kwijtraakte.

  Drie van de vier jongens hebben een werkstraf van tachtig uur gekregen. De vierde, die verantwoordelijk is voor de zwaarste mishandeling, heeft 160 uur werkstraf gekregen. Het Openbaar Ministerie had werkstraffen tot 180 uur geëist.

  Anp

TPO
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door King George »

Heeft die D'66-rechter alvorens hij zijn volksvreemde uitspraak deed ook nog eerst zijn oor te luisteren laten leggen bij de lokale Imam?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Wat is TPO in godsnaam voor iets?

Ik heb even een kijkje genomen. Inhoudelijk een hoog waarheidsgehalte maar wel wat amateuristisch geknoei. Men wisselt artikelen af onder vermelding van van de redactie en Bert Brussen, die er volgens mij vaak een potje met onbegrijpelijke wirwar van maakt. Ik moet verdomme zijn artikel driemaal lezen om te begrijpen waar hij het over heeft en wat er werkelijk aan de hand was.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Pilgrim »

Schandalige vonnissen: Rechtbanken in Berlijn en Dresden met twijfelachtige beslissingen bij buitenlandse daders

Geplaatst op 11 april 2018

Afbeelding

Tegelijk twee gevallen van buitenlander-criminaliteit en hun slappe bestraffing tonen opnieuw de mildheid van de Duitse justitie tegenover criminele buitenlanders aan. In Berlijn overviel een jaar geleden de 17-jarige Görkem A. een 40-jarige jogster in het Mauerpark. Daarbij sloeg hij haar bruut neer en viel de vrouw meerdere malen met een baksteen aan. Daarbij liep ze meerdere handfracturen en een kaakbeen-breuk op. Nu werd de brute geweldpleger maar tot twee jaar voorwaardelijk en tot betaling van smartengeld veroordeeld.

Een vonnis in Dresden is zelfs voor de buitenlander-gevolmachtigde en voormalige minister van Justitie van de deelstaat Sachsen, Geert Mackenroth, “moeilijk te begrijpen”. Daar werd een Syriër van de beschuldiging van verkrachting vrijgesproken. Omdat het proces achter gesloten deuren plaatsvond, zijn er geen details over de motivering van het vonnis bekend, maar het kantongerecht oordeelde dat het geen opzet bij de Syriër had kunnen bewijzen. Hij werd ervan beschuldigd een sociaal werkster in zijn woning verkracht te hebben. De jury van de kinderrechtbank beschouwde het niet als bewezen dat de Syriër, Osmar A., de weerzin van de 44-jarige vrouw niet als zodanig herkende. De man, die werd vrijgesproken, werd al vier keer eerder veroordeeld. Verschillende sociale instellingen discussiëren inmiddels over het aanbieden van cursussen zelfverdediging voor hun medewerkers.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/11 ... se-daders/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Rechters zijn sowieso corrupt.

Zij surfen bijna altijd mee op de golven van de politiek.

Hoog nodig wil ik in herinnering brengen de verleden tijd dat bewoners bij wie werd ingebroken er beter aan deden om de inbreker(s) een kopje koffie aan te bieden in plaats deze onuitgenodigde binnendringers met een stuk hout de hersens in te slaan. Ik overdrijf. Maar wat is daar mis mee als de werkelijkheid de fantasie overtreft?

Wie destijds een inbreker wat aandeed werd onmiddellijk ingerekend door dat laffe tuig dat zich politie noemt en God mag weten waarom voor zo'n baan heeft gekozen, mede gelet op het hedendaagse gejammer van hun superieur die op dubbel pagina formaat in de krant durft te klagen dat zijn ambtenaren in functie constant voor rotte vis worden uitgescholden, belaagd en soms opzettelijk op straat worden aangereden. Ik kom hier later apart nog op terug.

Ik vind het kleineren van de politie een enorm goede zaak. Het zal hen mores leren. Het is de straf voor wat die laffe lamzakken de burger hebben aangedaan toen zij de keuze maakten om niet voor de hardwerkende aan de staat getrouwe belasting betalende burger op te komen, maar te verkiezen criminelen de hand boven het hoofd te houden. Politie heeft blijkbaar nooit echt lekker in zijn jasje gestoken gezeten. En zeker niet tijdens de oorlog. Als u begrijpt wat ik bedoel. Trouwens, u weet het toch? Aangifte doen in Nederland heeft allang geen zin meer. De politie PROBEERT alleen moordzaken op te lossen. Af en toe een verkrachtingszaak. Mocht dit lukken, dan is dit meestal te danken aan het groeiende corps misdaad verslaggevers dat er wel werk van weten te maken. U dient hierbij te bedenken dat hun intelligentie vele malen hoger is dan bij de gemiddelde politieman met opsporingsbevoegdheid die doorgaans liever lui, gemakzuchtig, geen tijd, geen zin heeft (omcirkelen wat bij uw ervaring aansluit)

Justitie en zijn voor de burger onbetrouwbare bende meelopers met de foute macht zijn nog nooit betrouwbaar geweest.

Dat is wat u moet onthouden. Neemt niet weg dat ik mijn zoon steeds adviseer uiterst beleefd tegen agenten op te treden. Smeer ze stroop op de mond en laat merken dat jouw lot zich in hun handen bevindt. Succes verzekerd.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

King George schreef:Nieuwe kansen, nieuwe ronde, nieuwe slachtoffers...

'Verkrachter slaat toe ondanks enkelband'
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1910078 ... -enkelband
Na zijn vervroegde vrijlating had de misdadiger zelfs al zijn enkelband doorgeknipt, maar toch besloot de rechter dat hij een nieuwe kans kreeg.
Afbeelding
Hoe vaak moet het nog geconstateerd en gezegd worden?

Justitie, politiek, rechterlijke macht, allemaal - uitzonderingen daargelaten - is een corrupt zooitje. Het laat bewust en weloverwogen de kansen open voor crimineel tuig om in herhaling te vallen. Immers, de slachtoffers redden zichzelf wel. De aandacht in onze zogenaamde beschaving die zich in een steeds meer opvallende afglijdende schaal bevindt, moet blijkbaar uitgaan naar het criminele tuig. Niet om hen in bedwang te houden, maar tegemoet te treden. Dankzij de corrupte rechterlijke macht, die het telkenmale en steeds maar weer, zonder ophouden en volhardend, jaar in jaar uit laat afweten en stelselmatig in dezelfde fout treedt. Verbetering zit er voorlopig niet in. Rechters zijn nu eenmaal voor hun leven benoemd, onschendbaar als Trump en te vergelijken met God. Want in de ogen van de malloten kan God nooit wat fout doen.

Rechters die in de fout gaan moeten op staande voet ontslagen en GESTRAFT worden. Het gaat vaak niet om een peulenschilletje waarin men zich vergist, maar om

DOOD DOOR SCHULD!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door King George »

Marokkanen krijgen taakstrafje als ze het gebit van een Nederlander verwoesten met een betonschaar.

Afbeelding

Nederlanders krijgen vier jaar celstraf als ze een schroeiplek maken op een grasveldje.

Afbeelding

Dit is Sharia-rechtspraak waarbij Nederlanders vogelvrij zijn en mohammedanen boven de wet staan.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door King George »

Voortaan maar met een betonschaar de tanden uit de bek van een imam slaan in plaats van gras verbranden? Dan kom je er met een taakstrafje van af...
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

King George schreef:Iemand verbaasd hierover?

NEE! Hoogstens het ministerie van Justitie. :roll: Want dit komt immers zelden voor in een zichzelf respecterend beschaafd land dat grenst aan het idiotisme van omgekeerde zaken, gezichtsverlies en kwijtgescholden normen en fatsoen.
King George schreef:IZo herken je dan als bewaker een van je eigen delinquenten als je een compositiefoto bij Opsporing Verzocht te zien krijgt. Voor criminelen en psychopaten is het met al die vrije uitloop toch een gaaf land, nietwaar?

Afbeelding

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1444666 ... -kanten-op
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1444384 ... wijnenstal
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Mahalingam
Berichten: 44619
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Mahalingam »

De wet gaat veranderd worden.
Langer in de cel betekent minder lang begeleiding
Het kabinet wil dat zware criminelen niet meer na twee derde van hun straf kunnen vrijkomen. De reclassering is kritisch.
[...]
Strekking is dat veroordeelden niet langer na twee derde van hun straf op vrije voeten kunnen komen. Door gevangenen voortijdig vrij te laten, wordt de ‘geloofwaardigheid van het strafrechtelijk stelsel’ aangetast, meent het kabinet. Aan maatschappij en slachtoffers valt niet uit te leggen dat een crimineel die voor achttien jaar wordt veroordeeld, al na twaalf jaar zijn cel mag verlaten.
https://www.trouw.nl/samenleving/langer ... ~a0416446/
Voor de straf zal het weinig uitmaken. De rechters gaan (zie voorbeeld) gewoon geen 18 jaar straf geven maar 12 jaar.
Wat wel uitmaakt is dat de reclassering geen 6 jaar werk heeft maar slechts 2 jaar de tijd krijgt.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

King George schreef:
Ariel schreef:Waarom niet gelijk de sharia invoeren in Nederland? :sly7: Dan voelen moslims zich helemaal thuis in Nederland..
Spoiler! :
Als Allochtonen problemen hebben met blanke rechters, dan moeten ze niet in een blank Europees land gaan wonen . Als ik gearresteerd wordt in Iran, ben ik ook niet verbaasd als ik berecht wordt door Iraanse rechters met baarden.

President gerechtshof Den Haag protesteert bij zijn vertrek tegen 'al die blanke rechters'

Vertrekkend president gerechtshof Den Haag wil bezetting van 10 procent

De rechterlijke macht moet streven naar een bezetting van 10 procent rechters en juridisch medewerkers van niet-westerse komaf. Dat zegt Leendert Verheij, vertrekkend president van het gerechtshof Den Haag, in een interview met de Volkskrant. Nu is het aantal rechters met een migratieachtergrond ongeveer 2 procent - nog geen vijftig van de 2300 Nederlandse rechters.

Dat aantal moet omhoog', stelt Verheij, die voorzitter is van de LSR, de Landelijke Selectiecommissie Rechters. Het werven en binnenhouden van biculturele rechters en juridisch medewerkers verloopt volgens hem 'moeizaam'. Uit promotie-onderzoek blijkt dat ook hoogopgeleide rechters, zonder het zelf te beseffen, geregeld een goedbedoelde opmerking of grapje maken, die bij de ander soms als uitsluitend wordt ervaren. Verheij noemt als voorbeeld de opmerking tegen een moslim: 'Jij gaat zeker niet naar de vrijdagmiddagborrel, hè?' 'Blijkens het onderzoek zien we mensen met een migratieachtergrond onbewust als mensen met een achterstand', zegt Verweij. 'We moeten niet hen, maar onze eigen zienswijze veranderen.'

Van de Nederlandse bevolking heeft 12 procent een migratieachtergrond. De vertrekkend hofpresident benadrukt dat het belangrijk is dat deze mensen 'niet louter voor een blanke, west-Europese rechterlijke macht staan. Ze moeten zien dat ook zij daarin zijn vertegenwoordigd. Er moeten meer rechters komen die hun cultuur begrijpen. 'Om die reden investeert de rechtspraak in meer bewustwording van cultuurverschillen. De noodzaak van diversiteit wordt 'voortdurend' op de agenda gezet en collega's worden steeds door teamleiders aangespoord om cultuurverschillen bespreekbaar te maken. Rechters krijgen al langer training om cultuurverschillen bij procespartijen te herkennen en er doelbewust mee om te gaan.
Een godsdienstig sprookjesboek in plaats van het wetboek? En geef Vrouwe Justitia dan gelijk een hoofddoek in plaats van een blinddoek!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Pilgrim »

(Pilgrim: Oorspronkelijke post van Mahalingham, maar door mij herplaatst.)

Vele jaren geleden zat een vriendje van een dictator bij ons in het gevang.
De dictator vroeg onze premier om hem los te laten. Die begon te mompelen over scheiding der machten en onafhankelijke rechters. Voor de dictator was dit gebazel om onwil te maskeren. Hij stelde toen voor: overal, zowel in het onderzoek, de arrestatie, de administratie, het OM en ook bij de rechtbank kan een fout gemaakt worden of documenten verdwenen zijn wat tot gevolg heeft dat hij vrij komt. Niet zeuren. En zo geschiedde.
Politiemol Mark M. op vrije voeten na blunder OM
De politiemol zorgde voor veel commotie. De Weerter aspirant-agent kon in politiedossiers, die hij via een makelaar doorspeelde naar criminelen. De rechtbank veroordeelde hem tot vijf jaar cel. Hij moest ook meteen de cel in. Dat had nog wat voeten in de aarde: bij het voorlezen van het vonnis zat hij in de Oekraïne. De politie zou hem moeten oppakken maar een paar dagen later meldde hij zich zelf.

Omdat hij in hoger beroep ging, gold dat als voorarrest. Dat moet regelmatig verlengd worden, daar kan het OM om vragen. In geval van een hoger beroep moet dat binnen zestig dagen. De mol zat, zo bemerkte advocate Fébe Schoolderman van het kantoor van Jan-Hein Kuijpers al 67 dagen binnen.

Zij vroeg bij het hof onmiddellijke vrijlating. Dat besloot deze aldus. Maar omdat de uitspraak net na 17 uur kwam, kan dat volgens de Roermondse gevangenis, waar M. wordt vastgehouden, pas morgen. Dat is volgens Schoolderman opnieuw onterecht, na de zes dagen die hij al te lang binnen bleef.
https://www.ad.nl/binnenland/politiemol ... ~a480cb85/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door King George »

Mag het OM nog blij zijn dat er van beide zijden een hoger beroep is aangetekend, anders was de in vrijheidsstelling onherroepelijk en had Justitie kunnen schokken voor 67 dagen moeten brommen i.p.v. het op zijn voorarrest in mindering te brengen. Hoe dan ook, het OM heeft weer eens laten zien een amateurclub te zijn.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door King George »

Vlaming wil zelf gestolen motor terughalen in beruchte Franse wijk, maar eindigt in de cel na dodelijke achtervolging dief

De 33-jarige Ludovic J. uit Menen wou zelf zijn gestolen motor recupereren in het Noord-Franse Tourcoing, maar dat liep helemaal mis. De dief crashte tijdens de achtervolging en overleed. Zijn familie was furieus en stortte zich op de Belg. Pas na vele uren kon Ludovic J. ontsnappen aan zijn belagers en gaf hij zich aan bij de Franse politie. Hij zit nu in de cel voor poging tot doodslag. Dat meldt Het Nieuwsblad.


Redactie 14 mei 2018 07u06 Bron: Het Nieuwsblad

Donderdagavond werd Ludovic J.'s Yamaha, die eerder die week gestolen was, opgemerkt in de beruchte wijk Bourgogne in Tourcoing. Rond 19 uur reed J. er met een vriend naartoe. Toen ze de dief met een passagier achterop de motor door de wijk zagen rijden, zetten ze zelf de achtervolging in. Maar bij een scherpe bocht van 180 graden ging de motorrijder onderuit. Een wagen die tussen de witte BMW van J. en de gestolen moto inzat, kon de motard niet meer ontwijken. De motordief stierf ter plekke aan zijn verwondingen.

Heel wat vrienden en familieleden van de overledene waren getuigen van het vreselijke tafereel in de wijk en ontstaken in woede. Ludovic J. werd omsingeld, maar kon toch nog ontkomen. Acht kilometer verder in Halluin verstopte hij zijn BMW in de garage van zijn vader. Maar ook daar bestormden tientallen Franse de garagebox met sabels en ijzeren staven om J. eruit te dwingen.

Represailles

Rond drie uur 's nachts kon J. pas ontsnappen aan de woedende bende, nadat de politie hen had kunnen bedaren. J. gaf zichzelf daarna aan bij de Franse politie en moest de cel in voor poging tot doodslag. Ook enkele belagers kregen een pv.

De situatie blijft gespannen. De zus van J., die eveneens in Menen woont, werd al online bedreigd. De Belgische politie heeft de taak de familie van J. te beschermen tegen eventuele represailles.


HLN.be
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pizzaman schreef:
Hans v d Mortel sr schreef:,,,,
Ik vraag me in alle logica af van wie wij nu eigenlijk meer moeten duchten, moslims of de huidige rechters in Europa?

.... Onder de nazi's waren er net zoveel aardige mensen in Duitsland als Marokkaanse buurmannen in Nederland.
De Nederlandse kranten, politie en rechters werkten mooi mee met de moffen. Vergeet dat ook niet.
Dat jij je afvraagt van wie we het meest te duchten hebben stemt tot nadenken.

Ik ben er al uit, die aardige Turkse buurman vormt niet het gevaar. Zijn loyaliteit wel.
Maar degenen die dat toelaten, zijn het grootste gevaar. En dat zijn autochtone Nederlanders.
Zoals je zegt, er waren ook heel aardige Duitsers. Zaten vast ook rechters bij.
We leven in een bijzonder onaangename tijd waarin de logica met het badwater van de verrijking is weggegooid.

En dat zal niet veranderen zolang moslims een regelrechte ramp vormen voor de politiek en rechters. Of is het andersom? Vormen wij, de niet-moslims, een ramp? Een ramp die als een spaak in het wiel van het rechtvaardigheidsdenken in de ogen van de smerige huichelachtige politiek van Frau Mutti Merkel gekleurd is met goedkope nauwelijks houdbare marxistische verf.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 1662
Lid geworden op: do apr 14, 2016 8:43 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Pizzaman »

Hans v d Mortel sr schreef:We leven in een bijzonder onaangename tijd waarin de logica met het badwater van de verrijking is weggegooid.

En dat zal niet veranderen zolang moslims een regelrechte ramp vormen voor de politiek en rechters. Of is het andersom? Vormen wij, de niet-moslims, een ramp? Een ramp die als een spaak in het wiel van het rechtvaardigheidsdenken in de ogen van de smerige huichelachtige politiek van Frau Mutti Merkel gekleurd is met goedkope nauwelijks houdbare marxistische verf.
Moslims vormen geen regelrechte ramp voor politiek en rechters, maar een dikke inkomensbron.
De Linkse Kerk verdient er bakken met geld aan (wat wij moeten opbrengen).
Daarbij mogen we ook nog eens lijden onder de gevolgen. Plus de kosten daarvan.
Wij zijn dus 3x de lul.

Zijn wij dan de ramp? Voorlopig maken we met z'n allen weinig klaar, en is het slechts onschuldig vermaak.
Van spaken in het wiel is vooralsnog dus ook geen sprake. We blijven braaf betalen en blijven braaf rustig.
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.
Plaats reactie