Klachten van asielzoekers.

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Pilgrim »

Daar waar het goed parasiteren is

Geplaatst op 27 februari 2018

Afbeelding

Sorry, het moet er even uit. Ik zag net een filmpje waarin nieuwe ‘Duitse’ kinderen laten weten hoeveel zij walgen van ons, die ‘witjes’, die hen in hun samenleving hebben opgenomen om hen een beter leven te schenken dan zij in hun land van oorsprong nu hadden gehad. Hun dank is dan ook groot, het spettert er van af. Uit sommige van hun reacties onderstaand blijkt ook hoe wij hen ‘mishandelen’ en ‘discrimineren’!

Wij ‘witjes’ zijn varkens, wij zijn honden, wij zijn onrein, wij zijn walgelijk, wij zijn smerig, wij zijn goor, wij zijn barbaren, wij zijn ongedierte, wij zijn minder dan microben, wij zijn demonen, kortom, wij zijn alles wat ook maar een beetje negatief is in de ogen van veel van onze verrijkingsvrienden. Ze stellen zich ook vaak nodeloos mishandeld en ziek door ons te voelen, echt kotsmisselijkheid als ze ons spek of ham zien eten. Daarmee doen we hen onnodig veel onrecht aan. Dit soort respectloosheid moet dan ook eens stoppen.

Verder zijn wij akelig witte demonen ook nog eens onverbeterlijke racisten in de ogen van de heilige moeder Sylvana-vereerders, die met droge ogen beweren dat racisme iets van ‘witten’ alleen is. Zonder te luisteren, discrimineren wij ‘witjes’ er gewoon lustig verder op los begrijp ik, als stinkende blanda die ik ben. De enige goeie witte, zo begrijp ik uit teksten op spandoeken, is een dooie witte. De hersens van de gore slavenmeester Sinterklaas zullen dan ook ooit volledig terecht over de toekijkende kinderen hun hoofdjes heen spuiten. Dit alles is zeer begrijpelijk, gezien de tomeloze haat van witten tegen anders gekleurde medemensen.

Ook zijn wij witjes historisch gewetenloze voormalige slavendrijvers en slavenhouders, hebben wij een geschiedenis die bol staat van geweld en die met boosaardige, kwaadaardige, gewelddadige bruten is gevuld. Wij moeten eens bewijzen hiervoor echt te willen boeten door onmiddellijk straatnamen die naar kolonialen vernoemd zijn te veranderen in keurig klinkende namen als ‘Yassar Arafatstraat’, ‘Vliegtuigkaperslaan’, ‘Black lives only promenade’, ‘Abou JahJah plein’, ‘Folkert van der Graaf plantsoen’, ‘Voor honden en witten verboden boulevard’, ‘Sharia gracht’ en meer van dit soort correcte namen waaruit dan ook eindelijk de wens van witten tot verbinding, humaniteit en fatsoen spreekt.

Als het hier zo verschrikkelijk is, als wij te erg voor woorden zijn, denk ik als “witte” met een te laag IQ, door alles wat ik lees en hoor: waarom lazeren jullie dan niet op naar waar jullie oorspronkelijk vandaan gekomen zijn!? Wij, het gewone volk van “witjes” waar jullie zo van walgen, hebben jullie nooit uitgenodigd, jullie kwamen en kwamen maar vanaf de jaren zeventig/tachtig als een oneindige stroom vanuit jullie zandwoestijnen en bananenrepublieken, voor het onder andere hier verkrijgen van een voorkeursbehandeling vanwege een overtreffende trap aan imaginair zelfbeklag en vaak enkel ingebeelde zieligheid, vanwege vrijwel gratis huisvesting, gratis uitkeringsgeld, gratis inboedel en kleding, onderwijs en gezondheidszorg, en mede ook vanwege het door de hoge zieligheidsfactor bijna geheel onbestraft kunnen uiten van crimineel gedrag en wetteloosheid, et cetera.

Want waar als beter leven zoekende immigrant, als geluk zoekende avonturier vind je dit, de plek waar het goed parasiteren is. Waar ter wereld? Behalve in het hersengestoorde Europa, dat gebukt gaat onder repressie en terreur van nep linkse, namaak liberale en schijn christelijke bendes roofridders die profijt hebben van dit alles. Komt allen, gelukzoekers en avonturiers waar ook ter wereld! Welkom in Euroland, het voor profiteurs vrijblijvende pretparkparadijs.

Wanneer vinden wij ‘witjes’ ons gevoel van zelfrespect terug? Wanneer gaan wij begrijpen dat ook wij ‘smerige witten’ mensenrechten hebben. Om er een paar te noemen: het recht om te geloven waarin je geloven wilt, zelfs het recht om niet te geloven, het recht op vrije meningsuiting, het recht op zelfverdediging, het recht op leven, ja, zelfs dat hebben we, naast het recht om in vrijheid te leven als wie wij ook maar zijn of willen zijn. Kortom, al die mensenrechten die al die binnendringers hier via positieve discriminatie hebben ten koste van ons, maar die wij, de ‘witjes’ niet krijgen.

Gooi het juk van een halve eeuw slavernij van je af! Neem terug wat van je is gestolen, je recht op bestaan, je recht om te zijn wie je bent. Bestrijd het nieuwe fascisme: het dynastieke oplichters links, het namaak progressief, het bedrieglijke liberaal en de zich christelijk noemende farizeeërs. Joehoe ‘witjes’, wakker worden, jullie worden al meer dan een halve eeuw gediscrimineerd! Zo dadelijk ook geëlimineerd?

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/27 ... iteren-is/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Ariel »

Geen asielzoeker, maar wel klachten.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Ariel »

Het is geen asielzoeker, maar hij heeft wel een klacht . Onbegrijpelijk. Denkt deze Turkse familie nu echt dat ze meer rechten hebben omdat ze Turk zijn?
Osse familie raakt dakloos: 'We hadden beter asiel aan kunnen vragen'

Afbeelding

OSS - ,,Als dit geen urgentie heeft, wat dan nog wel?" De familie Bozdemir uit Oss is ten einde raad. Half mei moeten ze de woning ontruimen waar ze de afgelopen 2,5 jaar hebben gewoond. Waar ze heen kunnen? Geen idee. BrabantWonen geeft niet thuis.

35 jaar lang was Husnu Bozdemir (72) gewaardeerd huurder van BrabantWonen en voorloper St. Willibrordus. Maar al die woonjaren tellen niet meer sinds hij in 2015 besloot met zijn vrouw en twee jongste kinderen naar Turkije te emigreren. Binnen twee maanden waren ze weer terug. De kinderen konden de lessen op school niet volgen en voelden zich niet thuis in het geboorteland van hun vader. Terug in Oss kwamen ze bij BrabantWonen onderaan de wachtlijst.

We hadden beter asiel aan kunnen vragen, dan waren we wel geholpen

Gulsen Bozdemir
Gelukkig troffen ze indertijd een particulier die zijn tussenwoning niet verkocht kreeg. Ze konden de woning voor twee jaar huren. Genoeg tijd voor BrabantWonen om een betaalbare woonruimte voor de familie te vinden, dacht Husnu Bozdemir. Niet dus. De wachttijd voor een eengezinswoning ligt tussen de 7 en 10 jaar, kreeg de familie te horen.

En nu dreigen ze dus dakloos te raken, omdat de woning waarin ze huizen is verkocht en de urgentiecommissie van BrabantWonen geen noodzaak ziet tot voorrang. ,,We hadden bij teruggkomst beter onze Nederlandse paspoorten kunnen weggooien en asiel aanvragen, dan waren we wel geholpen", stelt moeder Gulsen Bozdemir cynisch vast.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Ariel »

Lol !!! ’Zelfs de gevangenissen in Syrië zijn beter’. Hoe weet deze meneer de asielzoeker dat? Is hij ervaringsdeskundige?

En zie je nou wel, dat Syrie als land zo slecht niet is om in te wonen?
Asielzoekers Alkmaar woedend over nieuw schoonmaakbeleid toiletten: ’Ga andermans shit niet opruimen’

Woedend zijn de bewoners van een asielzoekerscentrum in Alkmaar: ze moeten namelijk publieke toiletten zelf schoonmaken. En als ze de toiletruimte binnen willen komen om te douchen, moeten eerst een sleutel ’kopen’ bij de receptie, daarvoor moet twintig euro borg worden betaald. „Ik kan niet eens schijten zonder een sleutel”

Woordvoerder Alet Bouwmeester van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) legt uit aan de Volkskrant dat de maatregel is genomen zodat bezoekers van de etage alleen gebruik maken van de voor hen bedoelde toiletruimte. Nu struinen bewoners vaak door het gebouw op zoek naar vrije douches en toiletten.

Ook moeten de asielzoekers, in het kader van ’zelfwerkzaamheid’, moeten ze nu zelf de toiletruimten schoonmaken. Dit werd eerst gedaan door een professioneel schoonmaakbedrijf dat iedere dag met een waterstofzuiger het gebouw schoonmaakte.

’Het gaat om het principe’
De bewoners zijn boos. „De leiding wil dat we op onze knieën de toiletruimten gaan boenen”, briest de Palestijnse Ahmad. „En dan worden we ook nog gedwongen te betalen voor een sleutel.”

Dat hij het geld later terugkrijgt, boeit hem niet. „Het gaat om het principe. Ze zeggen dat ik moet relaxen. Maar hoe kan ik relaxen als ik niet eens kan schijten zonder een sleutel?”

’Zelfs de gevangenissen in Syrië zijn beter’
Ook andere bewoners zijn het met Ahmed eens. „Ik ben in shock”, bromt Abu Barak uit Syrië. „Is dit Nederland?” Een ander vult aan: „Zelfs de gevangenissen in Syrië zijn beter!” om die opmerking wordt gelachen maar niet heel lang.

Vooralsnog zijn alleen de toiletruimten van de eerste vleugel afgesloten. Daar wonen 23 asielzoekers, onder wie zeven kinderen. De meesten komen uit Syrië en Irak, een enkeling uit Eritrea.

’Sommige bewoners zijn hartstikke goor’
De nieuwe regels hebben volgens woordvoerder Bouwmeester mede te maken met de slechte hygiëne op de toiletten. Door bewoners zelf verantwoordelijk voor te maken, zou dit moeten verbeteren, is de gedachte. „Als je naar het toilet gaat, laat je het schoon achter. Dat is onderdeel van onze voorlichting.”

Ahmad denkt juist dat het een enorme puinzooi gaat worden. „Geef me een eigen toilet en ik boen het van onder tot boven', zegt hij. „Maar ik ga niet de shit van anderen opruimen. Sommige bewoners zijn namelijk hartstikke goor.”

Ook andere toiletruimtes op slot
Ook de toiletruimtes op de andere verdiepingen zullen binnenkort op slot gaan. Lang zal het beleid echter niet duren. In september gaat het asielzoekerscentrum aan de Robonsbosweg, met in totaal vijfhonderd inwoners, dicht.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22012
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door King George »

Wat let hen om asiel te gaan zoeken in een Syrische gevangenis? Zij blij, wij blij.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Ariel »

Dit komt uit het artikel van de Volkskrant, wat achter een betaalmuur zit,

Achmad spreekt al perfect Nederlands, en hij gebruikt zelf al woorden zoals "dictatoriaal, en geciviliseerd. Geweldig hoor. icon_thumbup.gif

Afbeelding

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 1644
Lid geworden op: do apr 14, 2016 8:43 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Pizzaman »

King George schreef:Wat let hen om asiel te gaan zoeken in een Syrische gevangenis? Zij blij, wij blij.
Lekker terug naar hun SHITHOLE country... afvegen en doortrekken en weg ermee! :vhappy;
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Ariel »

Jihadrellen in Beieren – Vluchtelingen protesteren voor beter voedsel en meer zakgeld

In Fürstenfeldbruck, Beieren, is er een tumult geweest in het centrum van de stad. De asielzoekers eisten betere omstandigheden in hun huisvesting tijdens een demonstratie. Volgens de politie waren sommigen van hen agressief.

In Fürstenfeldbruck demonstreerden zo’n 150 asielzoekers tegen de omstandigheden in hun vluchtelingentehuis. De protesten begonnen vroeg op woensdagochtend in de logementen, waar de beveiliging de politie belde, en de asielzoekers verhuisden vervolgens van hun logement naar het stadhuis van Fürstenfeldbruck. Een grote politiemacht was in actie. Volgens de ambtenaren, waren de demonstranten agressief. Er was ruzie en massale files.

Zoals het plaatsvervangend hoofd van de politiedienst Fürstenfeldbruck, Michael Fischer, aan Die WELT vertelde, begonnen de protesten ’s morgens vroeg om 4.30 uur in de vluchtelingenopvang. Sommige asielzoekers waren door het tehuis verhuisd en hadden hun kamergenoten gevraagd zich bij hen te voegen. De sfeer was verhit. De veiligheidsdienst voelde zich bedreigd en belde de politie, zei Fischer.

De asielzoekers zouden hebben gezegd, “het eten is slecht, de huisvesting ook, het zakgeld te weinig en in Duitsland alles is slecht,” meldde hij. Zij eisten om met journalisten van televisie te spreken.

Ongeveer 1100 asielzoekers worden ondergebracht in de vluchtelingenopvang op de vliegbasis. Omdat veel Syriërs de afgelopen maanden een verblijfsstatus hebben gekregen, zijn met name asielzoekers uit Niger en Nigeria in de opvang achtergebleven. Vluchtelingen uit Nigeria hebben weinig kans om hun asielaanvraag aanvaard te krijgen en ongeveer 94% van de asielaanvragen wordt afgewezen.

Ruzie met de politie

De politie liet de protesterende asielzoekers vanaf ongeveer 6.30 uur met een demonstratiestoet naar het centrum trekken. Daar werd gevochten en geruzie gevoerd met de politie. “Sommigen waren zeer agressief. De asielzoekers waren teleurgesteld dat geen televisiejournalisten ter plaatse waren geweest, zei het hoofd van het bureau.

“We moesten wegen blokkeren, omleidingen instellen. Omdat het spitsuur was, waren er enorme verkeersbelemmeringen”, aldus Fischer. Er was een groot aantal politieagenten nodig en daarom waren er ook verschillende agenten van naburige diensten ingeschakeld.

De helft van de asielzoekers ging vervolgens naar hun onderkomen, 60 mensen bleven in het centrum. Het duurde tot 10.30 uur voordat de laatste demonstranten zich terugtrokken.

Eind december en in februari protesteerden asielzoekers vreedzaam. Maar keer op keer zijn er problemen in de vluchtelingenopvang op de vliegbasis. Eind februari moest ook de politie aantreden met een groot contingent. Op dat moment had de ene asielzoeker een andere met een stoelpoot geslagen tijdens een oproer en een beetje een bewaker. Asielzoekers vielen de veiligheidsdienst binnen en veroorzaakten daar aanzienlijke vernielingen.

Volgens de politie is het aantal operaties de laatste tijd toegenomen. “Wij hebben minstens vier tot zes invallen in de vluchtelingenschuilkelder per week,” zei de afgevaardigde van de politieinspectiedienst. Het gaat hier vooral om lichamelijk letsel en diefstal binnen de accommodatie.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Ariel »

Een kopvod moslima in Australie verteld hoe vreselijk haar leven daar is. Ze wil graag dat daar de sharia ingevoerd wordt.


De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16301
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

En niet voor meer en meer moskeeën? Zijn zij nog wel moslim te noemen? : nono3:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16301
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ariel schreef:Een kopvod moslima in Australie verteld hoe vreselijk haar leven daar is. Ze wil graag dat daar de sharia ingevoerd wordt.

Ze leest onze beschaving de les. Ze heeft tenminste wel lef, door er rond voor uit te komen. icon_thumbup.gif
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Pilgrim »

Baardman: Nederland nie goed voer mij

10-6-2018

Afbeelding
‘Veruit de meeste moslims in ons land hebben een weinig positief beeld van de Nederlandse samenleving.’

Aldus het Sociaal Cultureel Planbureau, na onderzoek. Ze voelen zich vaak buitengesloten, unfair behandeld en menen dat ze niet dezelfde kansen krijgen als de autochtone Nederlander… Het is dezelfde langspeelplaat die al 40 jaar blijft hangen. Het is de religieuze baardman namelijk nooit naar de zin. Altijd maar kritiek leveren op het gastland, terwijl enige zelfkritiek hem vreemd is. En Nederland heeft er toch alles aan gedaan om de baardman het naar de zin te maken. Ja oké, in de jaren ’70 werd wel enigszins verwacht dat de baardman zo af en toe een toiletborstel vasthield, maar dat duurde maar kort. In de jaren ’80 werd begonnen met de implementatie van de islam. Er verrezen mosketen, het straatbeeld veranderde, de eerste zwem-uurtjes voor moslima´s werden aangeboden en daarna ging het allemaal heel snel.

Anno 2018 kunnen we vaststellen dat het een en ander compleet uit de klauwen is gelopen! De politiek correcte waanzin diende en dient nog steeds als glijmiddel voor een satanische sekte die wij hier helemaal niet willen hebben. Policor NL ligt de politieke islam geen strobreed in de weg: tijdens demonstratie’s mogen achterlijke tapijtvliegers roepen dat ‘Joden aan het gas’ moeten. Sommige aanhangers van de Pedofeet mogen zelfs in de Tweede Kamer prediken dat ‘xenofoben’ naar een ‘xenofoben-eiland’ moeten oprotten. De Politie en Defensie zijn inmiddels geïslamiseerd. In haat-reactors in den lande mogen foutbaarden in alle vrijheid hun afkeer van onze cultuur, gebruiken en gewoonten prediken. En nog is het niet goed.

En wat doet de baardman? Met het vingertje wijzen naar die kut-Nederlanders. Wij zijn onverdraagzaam en negatief. En ondertussen nog harder en vaker bidden, opdat men nóg religieuzer wordt. En ‘discriminatie!’ roepen natuurlijk. Die doet het nog steeds goed. Terwijl de volgelingen van de Pedofeet zelf heer en meester zijn in het discrimineren van… wie of wat niet eigenlijk?

In ons Nederland zijn mensen uit Mohammedanië toch gewoon welkom hoor, als u het mij vraagt. Maar we hebben wel een aantal mededelingen aan de poort, voordat u als baardman mag komen snoepen van onze melk & honing.

U spreekt Nederlands en u meldt zich aan de poort in westerse kledij. Dus geen jurken. U dient uw CV ter inzage te overhandigen. Zo kunnen wij inschatten of er een baan voor u beschikbaar is. U moet namelijk meteen aan de slag. Het praktiseren van de islam wordt scherp in de gaten gehouden en mosketen zijn verboden. Na uw werkzaamheden overdag, doet u er verstandig aan om u te verdiepen in de Nederlandse geschiedenis en traditie’s.

Mee eens? Niet? Even goeie vrienden, maar dan wens ik u een veilige reis terug.

Helaas, we zijn al te ver heen. Als een soort veenbrand verspeidt de islam zich over Nederland. We are fucked.

Be like Austria!

https://boilingpoints.wordpress.com/2018/06/10/5537/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Ariel »

Vraagje....Woonde deze man voordat hij naar Nederland kwam in een villa met zwembad in Eritrea?
COA wil dat asielzoeker het AZC Hoogeveen verlaat

Assen/Hoogeveen: Maandag diende een opmerkelijk kort geding voor de rechtbank in Assen. Een inwoner van het AZC Hoogeveen weigert namelijk het centrum te verlaten omdat de aangeboden woonruimte in Veenendaal wordt afgewezen. Het COA wil daarom dat de man vertrekt.

De 53-jarige asielzoeker kreeg in 2016 een verblijfsvergunning en dit jaar werd hem woonruimte aangeboden. Volgens de man, afkomstig uit Eritrea, is de woning vies en vochtig.

In gesprekken met het COA heeft de man een video en foto’s laten zien van de, in zijn ogen, vieze en vochtige woning. De advocaat van de COA wijst die echter af, er zouden geen ernstige gebreken op zijn te zien. Omdat hij tweemaal de woning heeft geweigerd moet hij het AZC verlaten, zo eist het COA.

De man verklaarde dat hij alleen om reparatie van de gebreken had verzocht en dat hij niet wist dat hij het AZC moest verlaten bij weigering.

De advocaat van de asielzoeker wees er op dat er bij het tweede gesprek geen tolk aanwezig was waardoor er sprake is van een procedurefout. Ook is er momenteel voldoende plaats in het AZC vanwege minder asielzoekers.

De uitspraak is over 14 dagen maar de rechter liet al weten dat er geen ernstige gebreken waren te zien op het beeldmateriaal.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Ariel »

De uitspraak over de meneer die die passende woonruimte weigerde vanwege te min.
Vluchteling met verblijfsstatus die passende woonruimte weigerde, moet azc Hoogeveen uit

Een 53-jarige vluchteling met een verblijfsvergunning die een aangeboden woonruimte weigerde, moet het azc in Hoogeveen verlaten. Dat heeft de rechter in Assen maandag bepaald.

Het Centraal Orgaan Asielzoekers (COA) had een kort geding aangespannen tegen de ex-asielzoeker uit Eritrea die weigert het azc te verlaten. De man werd in 2016 een verblijfsvergunning toegekend. In mei van dit jaar kreeg hij een huurappartement aangeboden in de gemeente Veenendaal. Hij heeft deze woning geweigerd, omdat deze vol vochtplekken zou zitten.

Moet aangeboden woonruimte accepteren

In twee zogeheten woningweigeringsgesprekken heeft het COA aangegeven dat hij de aangeboden woonruimte moet accepteren. De rechter is het daarmee eens. De man krijgt twee weken de tijd om te vertrekken. De vluchteling zei op de zitting twee weken geleden dat door hem met het COA alleen is gesproken over reparatie van de woning. Dat hij op straat zou komen te staan, wist hij naar eigen zeggen niet. De rechter oordeelt op basis van de gespreksverslagen dat heel goed duidelijk is gemaakt door het COA dat de man het azc uit moest als hij de woning zou weigeren, maar dat hij dat tot twee keer toe toch gedaan heeft.

Bleef volharden in weigering

De rechter oordeelt dat niet is gebleken dat het appartement in een onbewoonbare staat verkeerde. Ook de gemeente heeft de woning op basis van de gemeentelijke huisvestingsnormen als passend beoordeeld, zo stelt de rechter vast. Ten aanzien van de geconstateerde gebreken had hij zich naar het oordeel van de rechter tot de verhuurder van de woning moeten richten. De rechter merkt op dat het COA hem erop heeft gewezen dat vluchtelingenwerk hierbij zou kunnen helpen. ,,Hij is daar niet op ingegaan en is in de weigering om de woning te accepteren, blijven volharden”, aldus de rechter.

Volgens de advocaat van de man was er bij het tweede gesprek over de woningweigering geen tolk aanwezig, waardoor sprake zou zijn van een procedurefout. Ook dat verwijt schuift de rechter terzijde. De rechter vindt het niet van belang of er door een tolk of door vrienden is geholpen bij het vertalen, zoals vaker gebeurt op een azc. ,,Er heeft ook de tweede keer een inhoudelijk gesprek tussen het COA en meneer plaatsgevonden, dat gebaseerd is geweest op hoor en wederhoor.”

Woningweigering komt vaker voor, maar een ontruiming uit een azc veel minder. Volgens woordvoerder Alet Bouwmeester van het COA waren er in 2017 zo’n 50 ontruimingsprocedures. ,,In deze zaken kwam het lang niet altijd tot een zitting bij de rechter, omdat bewoners alsnog naar een woning vertrekken. Woningweigering komt in eerste instantie meer voor, maar vaak gaan mensen daarna wel naar de door de gemeente aangewezen woning.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Ariel »

Migranten in Griekenland zijn ontevreden met hun luxe appartement. Ze willen in het stadscentrum wonen.

De migranten eisten dat ze appartementen in de stad zouden krijgen in plaats van de huizen die de staat hun ter beschikking stelt. Het moet genoteerd worden dat migranten-hotspot van Thebes waarschijnlijk de meest luxueuze hotspot in Griekenland is.

De "vluchtelingen" invaders uit de stad Thebe blokkeerden de oude rijksweg die Thebe met Athene verbind. Ze protesteerden tegen de ‘slechte omstandigheden’ van hun huizen en voorzieningen. De oude rijksweg Athene – Korinthe is in feite de enige verbindingsweg naar Elefsina – Megalo Pefkos – Megara, voor een bevolking van bijna 100.000 inwoners en werknemers. Een feit dat de protesterende migranten niet leek te storen.


Refugees in Greece not happy at luxury hot spot and start protesting for new apartments

Thebes has many facilities for refugees, including a school, a playground, a women’s health clinic and pathology clinic, as well as, free Wi-Fi. The houses are air conditioned with all modern conveniences.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16301
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

We mogen met een gerust hart stellen dat er een knoopje los zit bij vluchtende asielzoekers.

Als we we de zaak nader bekijken waar dat knopje los zit, bemerken wij dat het een kwestie betreft van parasitair belang. Het is een veel voorkomend verschijnsel bij asiel eisende vluchtelingen:

Het Parasietensyndroom
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Ariel »

In Griekenland ( lesbos) zijn de azielige niet tevreden met het voedsel en kleding die ze krijgen. Nou, dan gooi je het toch op straat...

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16301
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ariel schreef:In Griekenland ( lesbos) zijn de azielige niet tevreden met het voedsel en kleding die ze krijgen. Nou, dan gooi je het toch op straat...

Ik heb een beter idee voor hen: Hongerstaking.
Die krijgt internationale aandacht met natuurlijk een veeg uit de pan voor het gastvrije land Griekenland. En uiteindelijk worden zo wat alle eisen ingewilligd. Het is een kwestie van volhouden. De aanhouder wint. Dat heeft men in Islam al lang geleden begrepen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16301
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Klachten van asielzoekers

Bericht door Hans v d Mortel sr »

mercator schreef:De grote problemen gaan pas beginnen wanneer het die gastjes duidelijk wordt dat ze niet onmiddellijk een huis, een auto en een levenslange uitkering krijgen, iets waarop ze gerekend hadden. Dan zullen ze aan het rellen en plunderen moeten slaan en dan hebben we problemen waarbij die van nu vergeleken helemaal niks zijn.
Toen die islamitische zakkenwassers in de voormalige koepelgevangenis ingekwartierd werden, had de gemeente er voor moeten zorgen dat er vooral 's nachts vele luide explosies te horen waren. Afwisselend met mitrailleurvuur en raket inslagen. Dat had hen rustig gestemd.

NADENKEN! HERSENS GEBRUIKEN!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Pilgrim »

Ontevreden: Immigranten op Lesbos gooien hun eten op straat

Geplaatst op 30 september 2018

Op dit moment maken videobeelden uit het vluchtelingenkamp Moria op het Griekse eiland Lesbos talrijke Grieken woedend. De opnames laten zien hoe boze immigranten het aan hen gegeven eten op straat gooien.

Ook de Griekse nieuwssite “News One” bericht al over de gebeurtenissen. En verklaart dat de bewoners van het kamp met deze “politieke” actie hun ontevredenheid met het aangeboden eten tot uitdrukking willen brengen.

Veel Grieken hebben zelf niet genoeg te eten
Deze actie maakt vooral de Grieken woedend, omdat velen van hen zelf grote problemen hebben om hun dagelijkse behoeften te bevredigen. Het hen ter beschikking staande geld is vaak niet voldoende aan het eind van de maand om nog gezond en verstandig te kunnen eten.

Voice of Europe” heeft met de burgemeester van het eiland, Spyros Galinos, gesproken en die zei dat de autochtonen hun vertrouwen in de autoriteiten zijn verloren:

“De mensen hier op het eiland zijn moe van dit langdurige, onopgeloste probleem en hebben het geloof verloren in datgene verloren wat de centrale regering en de Europese Unie beloofd, maar zich niet aan gehouden hebben.”

Vrouwen en kinderen blijven thuis
Al in mei verhief Galinos zijn stem en waarschuwde ervoor dat “vrouwen op het eiland bang zijn om het huis uit te gaan.” Ook de kinderen, die vroeger onbekommerd in de straten van het eiland konden spelen, zou men nu thuis houden voor hun eigen veiligheid.

Door de migranten zou de situatie voor vrouwen en kinderen op het eiland te gevaarlijk zijn geworden.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/30 ... op-straat/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22012
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door King George »

Hans v d Mortel sr schreef:
Ariel schreef:In Griekenland ( lesbos) zijn de azielige niet tevreden met het voedsel en kleding die ze krijgen. Nou, dan gooi je het toch op straat...

Ik heb een beter idee voor hen: Hongerstaking.
Die krijgt internationale aandacht met natuurlijk een veeg uit de pan voor het gastvrije land Griekenland. En uiteindelijk worden zo wat alle eisen ingewilligd. Het is een kwestie van volhouden. De aanhouder wint. Dat heeft men in Islam al lang geleden begrepen.
Als wij dat nou ook eens begrijpen, mogen wij dan de tijdsduur van de hongerstaking bepalen en deze tijdsduur aanhouden?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Ariel »

“Vluchtelingenkind” met gloednieuwe Samsung Note 9 en gouden polshorloge klaagt over de sociale dienst van Zweden

Afbeelding

Het zielige arme vluchtelingenkindje Hossein mag van de gemene Zweedse sociale dienst niet Swishen.

De regelgeving van de Zweedse sociale dienst in Zweden irriteert de 19-jarige Hossein mateloos, schrijft het links-liberale dagblad Aftonbladet. Het “vluchtelingenkind”, dat een Samsung Galaxy Note 9 en een gouden horloge bezit, voelt zich gepest door de Zweedse autoriteiten.

In Lidingö buiten Stockholm wordt het geld dat men ontvangt via de Swish App, een Zweedse PayPal, geteld als inkomen. Dit betekent dat een uitkeringsgerechtigde minder bijstand ontvangt als er via het populaire betalingssysteem geld binnenkomt.

Hossein is een zogenaamde onbegeleide minderjarige, naar eigen zeggen ongeveer 18 jaar oud. Om in aanmerking te komen voor een uitkering moet hij zijn maandelijkse inkomen melden bij de autoriteiten, zegt het “kind”. Toen hij erachter kwam dat het geld dat hij via Swish ontving van zijn uitkering werd afgetrokken, was hij geschokt.

Hossein beweert dat het inkomen op zijn Swish account voor avonden wordt overgemaakt wanneer hij en zijn vrienden uit eten gaan in restaurants. Een van hen betaalt, terwijl de anderen hun deel van de rekening naar die persoon sturen.

– Ik voel me gepest. Alle andere jonge vluchtelingen kunnen geld naar elkaar overmaken, vertelt hij Aftonbladet en vervolgt:

– Alleen de vluchtelingkinderen in Lidingö kunnen deze techniek, die in Zweden en in de wereld heel gewoon is, niet gebruiken. Wat is er niet goed met ons?

De regels zijn echter voor iedereen hetzelfde die in Lidingö op een sociale uitkering aangewezen zijn.

Hosseins stelt voor dat “vluchtelingenjongeren” tot een bepaalde limiet geld mogen overmaken zonder dat het geld van de Zweedse uitkering wordt afgetrokken.

Het verhaal vertelt echter niet welke betaalmethode Hossein gebruikte toen hij zijn Samsung Galaxy Note 9 ter waarde van ongeveer 1.000 euro kocht, zijn gouden horloge en merkkleding, en hoe hij zich kan veroorloven om de maaltijden van zijn vrienden in restaurants te betalen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16301
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Het superioriteitsgevoel van moslims laat zich in alle uithoeken van de wereld gelden.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Ariel »

Asielzoeker eist woning met max 16 traptreden

Een Syrische asielzoeker weigert een woning in Leiden omdat hij daardoor welgeteld één traptrede teveel moet lopen.

De man heeft een doktersverklaring waarin staat dat hij maximaal zestien traptredes omhoog kan. Zeayad M. heeft het aan zijn hart en longen.

M. woont nu in een AZC in Katwijk. Hij houdt daar een gezinsunit bezet, terwijl zijn vrouw en kinderen al na een scheiding naar elders zijn vertrokken.

Het COA wil hem dan ook zo snel mogelijk weg hebben om plaats te maken voor nieuwe schrijnende gevallen. Het aanbod van de gemeente Leiden leek dan ook de perfecte oplossing.

De nieuwe woning voor de asielzoeker is zeventien stapjes omhoog. Eenmaal binnen is het voor een sanitaire stop nog eens 14 tredes. Volgens de COA moest hij in het centrum waar hij nu leeft ook regelmatig trappen lopen.

Zeyad zei verder bij de rechter dat de verwarming in de huurflat niet goed zou werken.

De COA vindt dat er een prima aanbod wordt gedaan en eist nu van de rechter ontruiming van de gezinsunit in Katwijk.

De rechter doet over twee weken uitspraak.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Bericht door Ariel »

Nog wat meer informatie over de Syrier die niet naar een woning in Leiden wil.
Zeyad M. en zijn gezin kregen een verblijfsvergunning van staatssecretaris Harbers, omdat er sprake zou zijn van 'schrijnende omstandigheden'. Maar het stel scheidde en de vrouw vertrok uit het AZC naar een woning.
Dus... :thinking: De familie neemt twee woningen in beslag.

M. lijdt aan astma, rugklachten en hartproblemen.

Die kerel neemt ook een flinke hap uit onze gezondheidszorg. Hij is dus een heel dure voor onze samenleving

Dank je wel Harbers. :unhappy:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie