We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21606
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door King George »

Arnold Karskens: ‘We importeren chaos uit Afrika en oorlog uit Midden Oosten’ http://ift.tt/2pCwntP
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50433
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Pilgrim »

En hier het filmpje.

We importeren chaos uit Afrika en oorlog uit Midden Oosten; de Vlieger en Karskens
Gepubliceerd op 26 apr. 2017

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78050
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Ariel »

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78050
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Ariel »

Een Syrische asielzoeker krijgt in Oostenrijk levenslang voor moord op soldaten Assad

Een Syrische asielzoeker is in Oostenrijk tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld wegens moord op twintig gewonde en weerloze soldaten van het leger van president Bashar al-Assad. De 27-jarige man was ex-strijder van een anti-Assadmilitie uit de omgeving van de stad Homs.

Hij werd aangeklaagd nadat een medebewoner in de opvang hem over de moorden hoorde vertellen en naar de politie stapte. De verdachte ontkende, maar volgens de politie legde hij tijdens de verhoren een bekentenis af. De advocaat liet weten in beroep te gaan, omdat de woorden van zijn cliënt onjuist zouden zijn vertaald.

Oostenrijk houdt meer mensen vast die in Syrië gevochten hebben tegen het regime. In de meeste gevallen gaat het om jihadisten, die vervolgd worden wegens lidmaatschap van een terroristische organisatie omdat zij aan de kant stonden van de groep Islamitische Staat. De nu veroordeelde man vocht echter bij een niet-islamistische militie.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42941
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Mahalingam »

In Zweden zijn geen no-go gebieden. De polite kan tot nu toe overal komen, maar niet schadevrij.
Hun gewone auto's zullen wel vervangen worden in de toekomst door dit kekke karretje:

Afbeelding
Police car flips after officers are attacked in Uppsala
A police car crashed into a streetlight then flipped onto its roof as officers were attacked with stones and other objects during an incident at a camp for EU migrants in Swedish city Uppsala.

The origin of the incident came when police pulled over a car which had a number of parking tickets attached to it on Thursday morning. The diver turned violent and managed to escape, and police spotted him later in the day driving a completely different car.
He escaped again, but police were aware that he had been seen before at a camp for EU migrants in the Boländerna area of the city. When officers arrived at the camp looking for the man, they were attacked by a number of people there.
"They started to throw stones, plates and frying pans at the police. The patrol asked for back-up," police press spokesperson Christer Nordström told news agency TT.
Several patrols were sent to help, and one of the cars crashed into a streetlight then flipped onto its roof. The officers inside escaped with minor injuries.
"As far as I understand they weren't seriously injured," Nordström noted.

Two people have now been arrested on suspicion of violent rioting in relation with the incident, however the man police were originally looking for managed to flee once more, and has been arrested in absentia.
https://www.thelocal.se/20170526/police ... ala-sweden
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78050
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: We laten de verkeerde asielzoekers binnen

Bericht door Ariel »

Mensen hadden de vrouw met zoontje nog zo voor de man gewaarschuwd.
BERLIJN: BOSNISCHE ASIELZOEKER SLACHT 35-JARIGE EX-VRIENDIN AF

Een Berlijnse vrouw van 35 heeft haar goedertierenheid met de dood moeten bekopen. Als alleen opvoedende moeder van een zoontje nam ze een Bosnische asielzoeker in haar woning. Bij vele gewelddadige ruzies moest de politie er al aan te pas komen. De vrouw maakte het uit maar het was al te laat.

Afbeelding

Op de foto zie je een tuinhuis waar de man woonde nadat de vrouw hem uit huis had gezet. Donderdag 18 mei wachtte de man de 12-jarige zoon op tijdens diens dagelijkse wandeling met de hond. Hij knevelde de jongen met touw en tape op een stoel en zei: "zo nu ga ik je moeder vermoorden".

In vier uur tijd lukte het de jongen om zich te bevrijden. Zijn stoel viel daarbij om waardoor hij met zijn hoofd tegen een tafel sloeg en begon te bloeden. Buren hoorden hem krijsen. Ze vonden hem toen hij zich net had bevrijd en hoorden dat zijn moeder in gevaar was. Te laat.

Een speciale eenheid van de politie bestormde het huis van de vrouw, Michelle E.. De man, Edin A., had toen al toegeslagen. De vrouw was dood.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42941
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Mahalingam »

Geen asiel voor moslimfundamentalisten
Alle fundamentalistische moslims moeten categorisch worden uitgesloten van het asielrecht of welke vorm van migratie dan ook, schrijft Afshin Ellian.

De islam is de religie van vrede. Ook plegers van jihadistische aanslagen geloven dat de islam de religie van vrede is. De post-aanslagrituelen voltrekken zich razendsnel. In het Oosten vieren de jihadisten hun succes. Ze zijn dolgelukkig. De aanslag motiveert anderen om door te gaan met de voorbereiding van de nieuwe aanslagen.

In het Westen zijn er twee type reacties in het kader van post-aanslagrituelen. Natuurlijk wordt weer beweerd dat de aanslag niet met de islam te maken heeft. Daarna zijn er de deskundigen die ons ernstig waarschuwen voor de gevolgen van de aanslag: de terrorist wil dat we de islam en moslims gaan kritiseren en wantrouwen. Dus moeten we van deze groep westerlingen vooral doorgaan met teddyberen verzamelen en kaarsen aansteken bij de plek van een aanslag. We mogen ons niet kritisch uiten over de ideologie en gemeenschap van jihadisten.

Maar ik laat de post-aanslagrituelen aan de Europese staatsomroepen en quasi-deskundigen over. Wij moeten de gebeurtenissen kritisch analyseren.
Spoiler! :
Zelfontbranders en jihadgangers

Er waren tot nu toe twee groepen daders. De eenvoudige geesten die we als zelfontbranders mogen beschouwen. Het zijn individuen die snel radicaliseren en daarna nemen ze de beslissing om als soldaat van het kalifaat met alle mogelijke en beschikbare middelen de westerlingen in het Westen aan te vallen.

Bij deze daders heeft de propaganda van de Islamitische Staat (IS) zijn werk gedaan. Er zijn diverse aanslagen gepleegd door dit type jihadisten: in Duitsland, Frankrijk, Zweden et cetera. In Amerika pleegde een Amerikaan van de Afghaanse afkomst als zelfontbrander een aanslag op een homobar in Orlando (2016). Daarbij kwamen vijftig burgers om het leven.

De tweede soort aanslagen is gepleegd door een combinatie van jihadgangers (Syriëgangers, Afghanistangangers, Jemengangers enzovoort) en hun handlangers in een bepaald land. Daarbij kunnen we denken aan de aanslagen op de redactie van het Franse satirische blad Charlie Hebdo, het muziekcentrum Bataclan (Parijs november 2015), en de aanslagen in Brussel (maart 2016). De meeste leden van deze groepen waren min of meer bekend bij de inlichtingen- en veiligheidsdiensten.

En nu: de totaal onbekende Europese jihadisten

En nu zien we een nieuwe groep: de totaal onbekende Europese jihadisten. Deze jihadisten zijn getraind en voorbereid voor operaties in het Westen: het werven van inlichtingen, voorbereiden van aanslagen en vormen van groepen.

De dader van Manchester, Salman Abedi, valt onder deze categorie. Hij was niet bekend bij de inlichtingendiensten. Zelfs de Amerikaanse diensten kenden hem niet. Daarom rijst de vraag of we echt niet konden weten wie hij en zijn familie waren. Waren de westerse inlichtingendiensten, Groot-Brittannië voorop, niet in staat om Salman Abedi als jihadist aan te merken? Het antwoord op deze vraag is cruciaal voor onze veiligheid en de politieke strategie die daarbij hoort.

Werkte Salmans vader voor de Britten in strijd tegen Khadaffi?

Ramadan Abedi vluchtte in de jaren negentig van de vorige eeuw uit Libië en vroeg asiel aan in Groot-Brittannië. Hij behoorde tot de vijanden van de Libische dictator Khaddafi. Met de beperkte informatie die nu in de Britse media verschijnt, mogen we met hypothese werken dat Abedi tot een splintergroepering van de Libische Moslimbroederschap behoorde.

Ramadan was ook een muezzin (oproeper van het gebed) in een moskee in Manchester. Hij is een fundamentalistische man, een baardman. En omdat in Europa alle netwerken van salafisten, moslimbroeders en andere radicale moslims zijn toegestaan, kon hij vrijelijk ook zijn kinderen als fundamentalist opvoeden. De meeste Europese landen vangen nu op dezelfde wijze de gevluchte Syriërs op.

De toenmalige premier van Groot-Brittannië, David Cameron, was in 2011 vastbesloten om samen met zijn Franse collega president Nicolas Sarkozy de Libische dictator Khaddafi ten val te brengen. Ze vormden een coalitie in het Westen om een regimeverandering te bewerkstelligen in Libië. Hier rijst een legitieme vraag of vader Abedi indertijd door de Britten werd ingezet in de strijd tegen Khaddafi. Dat weten we nu niet. De Britse regering heeft de arrestatie van een aantal leden van de jihadfamilie in Libië ingelast: vader (Ramadan Abedi), broer Hashem en een aantal andere familieleden.
Asiel is achilleshiel van terrorismebestrijding

De achilleshiel van de terrorismebestrijding is de migratie uit de islamitische landen. Volgens de wetten van alle Europese landen en de internationale verdragen moeten alle asielzoekers ongeacht hun opvattingen of organisatorische verbanden worden toegelaten. Alle salafisten en moslimbroeders kunnen ongemoeid asiel aanvragen in Europa. Na enkele jaren mogen ze een Europese nationaliteit aanvragen.

Niemand vraagt zich af waarom de Europese landen hun ideologische en bloeddorstige vijanden asiel moeten aanbieden. Eigenlijk moeten alle fundamentalistische moslims met hun organisaties zoals de Moslimbroederschap, en de salafistische netwerken, categorisch worden uitgesloten van het asielrecht of welke vorm van migratie dan ook.

Moslimfundamentalisten moeten worden uitgesloten van het asielrecht.
http://www.elsevier.nl/opinie/opinie/20 ... en-507257/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42941
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Mahalingam »

Heel veel vluchtelingen met nachtmerries, oorlogstrauma's en fobieën en vreselijke ervaringen.
Dat word vaak over de migranten gezegd. Maar gelukkig gaat dat maar voor een klein deel op. Maar het deel dat psychisch niet in orde is, ze niet allemaal op een rijtje heeft, dat deel zorgt voor veel ellende hier.
(psychopaat dood psycholoog)
Syrian refugee stabs psychologist to death
A 27-year-old Syrian man was arrested on Wednesday after he stabbed and killed a refugee aid worker during an argument in a Red Cross therapy and counselling centre, police said.

The unnamed suspect, who also injured himself, was arrested shortly after the attack in Saarbrücken, near the French border, and was then hospitalized, police said.
The victim was a psychologist who worked with traumatized refugees, said the German Red Cross.

According to police, the suspect had gotten into an argument during a counselling session with the 30-year-old psychologist and stabbed him with a knife. The psychologist died of his injuries at the therapy centre. The reason for the conflict is still unclear, but police said they had ruled out terrorism.

German Red Cross president Rudolf Seiters said he was "appalled and shocked" by the crime.
"All of the German Red Cross mourns the admirable worker," Seiters added. "Our sympathy is with the family members."
https://www.thelocal.de/20170608/syrian ... ist-police
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50433
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Pilgrim »

Jihadleger in Europa telt dankzij immigratie al 66.000 toekomstige terroristen

Xander, 08-06-2017

Afbeelding

Overgrote meerderheid Europeanen wijst immigratie aan als oorzaak voor fors gestegen aantal terreuraanslagen

Dankzij het open grenzen/massa-immigratie/islamisering beleid van de EU en haar westelijke lidstaten is het leger islamitische Jihadisten in Europa inmiddels gegroeid tot 66.000 potentiële terroristen, groter dan de strijdmachten van Nederland (44.000), Portugal (38.000) en Oostenrijk (26.000). Dat leger groeit snel, omdat Europese hulporganisaties en NGO’s met goedkeuring en hulp van Brussel voor de kust van Libië dagelijks nieuwe radicale islamieten ophalen, en daarbij samenwerken met criminele mensensmokkelaars. Het is wachten op ‘Dag X’ of ‘Uur U’, wanneer aanslagen zoals we in Parijs, Londen, Berlijn, Brussel, Stockholm, Manchester en Nice hebben gezien, in tienduizendvoud zullen plaatsvinden, ook in Nederland.

Tienduizenden islamisten bereid tot oorlog tegen Europeanen
De Britse geheime dienst bevestigde onlangs dat er al 23.000 islamitische extremisten en daarmee potentiële terroristen in het land zijn. Met 15.000 tot 20.000 jihadisten staat Frankrijk er niet veel beter voor. In België is het aantal moslims dat op de terroristenlijst staat gestegen van 1875 in 2010 naar 18.884 dit jaar. Alleen al in de beruchte Brusselse wijk Molenbeek, ‘klein Marokko’, volgt de politie 6168 islamisten. Het Belgische leger kan daar slechts 30.000 man tegenover stellen.

In Duitsland verdrievoudigde het aantal tot geweld voor hun religie bereid zijnde moslims van 3800 in 2011 tot zo’n 10.000. De Europese reguliere media zijn door hun eenzijdige positieve berichtgeving over de migrantentoestroom en de islam –en het negeren van de hiermee rechtstreeks in verband staande criminaliteitsexplosie- mede schuldig aan het feit dat islamisten vrijwel ongehinderd een terroristennetwerk kunnen opbouwen. Eerder bleek al dat het merendeel van de moskeeën in Europa –ook de zogenaamd ‘gematigde’- hierbij centraal staat.

Moslims scheiden zich overal af van samenleving
Overal zijn islamisten begonnen met het afscheiden van moslimgemeenschappen van de samenleving. In vele honderden moslimwijken en ‘no go’ zones kunnen ze volledig ongestoord volgens hun eigen fundamentalistische (Sharia) wetten leven. Berucht zijn de Tower Hamlets ‘Taliban’ in het oosten van Londen, de Franse voorsteden (teveel om op te noemen), en natuurlijk het ‘minikalifaat’ in Den Haag, de ‘Sharia driehoek’ in Nederland.

Deze islamisten kunnen zonder problemen wapens importeren uit de Balkanstaten, die worden gefinancierd via hun moskeeën, die op hun beurt door Saudi Arabië, Qatar, Turkije en andere moslimdictaturen worden ondersteund. De EU werkt willens en wetens volop aan mee aan het importeren van nieuwe extremisten door te eisen dat de lidstaten hun grenzen volledig voor hen openhouden.

Politici die geweldsexplosie willen stoppen van de macht gehouden
Dat een islamistisch jihadleger een massale terreuroorlog tegen de weerloze Europese bevolking begint is al lang niet meer een ondenkbaar scenario. Generaal Anders Brännström van het Zweedse leger waarschuwde zijn manschappen hier de afgelopen jaren al voor. De enige politici die deze explosie van terreur en geweld willen voorkomen, zoals Geert Wilders en Marine Le Pen, zijn door cordons sanitaires van de gevestigde orde, gepaard met schaamteloze propaganda en belasteringen door de media, met succes van de macht afgehouden.

Europa nu al onstabiel door ‘slechts’ enkele tientallen aanslagen
Uit de Global Peace Index 2016 van de organisatie Vison of Humanity blijkt dat de bevolking van bijna alle Europese landen (terecht) de massa immigratie aanwijst als belangrijkste oorzaak van het sterk toegenomen aantal terreuraanslagen (3). In deze index is Nederland overigens gezakt naar de 21e plaats. Deze naar verhouding lage score komt vooral tot stand door de grote wapenexporten van ons land. Binnenlands zijn er toenemende zorgen over de veiligheid van politieagenten en het aantal geweldsdelicten (2).

Het is de islam de afgelopen jaren met ‘slechts’ enkele tientallen terreuraanslagen en honderden slachtoffers inderdaad gelukt om Europa onveilig en onstabiel te maken, en de chaos van het Midden Oosten en Afrika naar onze straten te exporteren. Het establishment reageert hierop met het inperken van de vrijheid van meningsuiting – van autochtonen en politici die zich openlijk verzetten tégen de islam en tégen de massa immigratie, wel te verstaan.

Nu al wordt de helft van alle inzetbare Franse soldaten in eigen land ingezet. In Italië probeert al meer dan de helft van het leger om de bevolking enige veiligheid op straat te geven. Na 9/11 besloot de VS om de islamisten in hun eigen landen te bestrijden, niet in Manhattan. Europa heeft voor exact het tegendeel gekozen, door de terroristen juist hierheen te halen en van harte te verwelkomen.

Afghanistan en Irak tactieken
Zeker als partijen zoals GroenLinks en D66 hun zin krijgen en de grenzen nog veel verder worden opengezet, zullen eerst onze grotere, en later ook onze kleinere steden in een nieuw Mosul veranderen. Zolang de heersende Europese politici niet bereid zijn om de vijand te vernietigen, zelfs niet bereid zijn om de vijand zelfs maar te benoemen en te erkennen, stevenen we met zevenmijlslaarzen op een Afghanistan-scenario af, waarbij islamisten vanuit de door hen gecontroleerde wijken en gebieden steeds meer terreuraanslagen op steden en dorpen zullen plegen, met het doel om op deze wijze stapsgewijs onze landen kunnen overnemen.

Datzelfde scenario gebruikte ISIS met succes in Irak, waar het moslim terreurleger slechts een derde van het land hoefde te bezetten om het hele land te kunnen beheersen.

Wat doen de miljoenen ‘gematigde’ moslims?
De grote vraag is wat de vele miljoenen ‘gematigde’ moslims doen zodra de jihadisten zich aaneensluiten en hun terreuroorlog tegen de autochtone bevolking beginnen. Zullen ze de samenleving die hen opving en zo goed verzorgde verdedigen, of zich bij hun geloofsbroeders aansluiten? (1) Tal van onderzoeken hebben al uitgewezen dat de kans op het laatste verreweg het grootst is.

Brussels gedroomde scenario
Voor de EU is dit het gedroomde scenario. Een grote meerderheid van de Europese bevolking is mordicus tegen hun gedroomde federale Europese Superstaat. Door de sociale systemen en binnenlandse veiligheid met massa immigratie en de komende terreuroorlog compleet te laten instorten, hopen de eurocraten zich als ‘redders in de nood’ te kunnen presenteren, en de ontstane chaos en ellende aan te grijpen om de Europese volken over te halen akkoord te gaan met het overdragen van alle macht aan Brussel.

Xander

(1) Anonymous
(2) Vision of Humanity / Global Peace Index
(3) Nachtwächter

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... erroristen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42941
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Mahalingam »

Je zou het niet verwachten maar onze overheid maakt zich af en toe ook zorgen dat de verkeerde vluchteling wordt binnen gelaten.
Vooral als die vluchteling hier een verhaal komt te vertellen dat Islam-onvriendelijk is.
‘Den Haag bemoeilijkte komst van door IS verkrachte yezidi-vrouw’
Het heeft debatcentrum De Balie in Amsterdam door tegenwerking van de Nederlandse overheid de grootste moeite gekost een Nederlands visum te krijgen voor Parween Alhinto (19), yezidi en slachtoffer van maandenlange verkrachtingen door IS-strijders. Uiteindelijk lukte het na bijna een half jaar touwtrekken, dankzij bemiddeling van journaliste Judit Neurink en met hulp van een Nederlandse diplomaat in het Noord-Iraakse Erbil.

De Nederlandse overheid was echter bevreesd dat Parween in Nederland zou willen blijven. Daarom werd De Balie in eerste instantie gevraagd een borg te tekenen voor 10.000 euro om eventuele medische kosten te dekken, en kosten van repatriëring die ten laste van de staat zouden kunnen komen te dekken. Als ze asiel zou aanvragen, zou de boete zelfs over een periode van vijf jaar kunnen oplopen tot 50.000 euro.

Pas na bemiddeling van vooral Neurink hoefde die borg niet te worden getekend. In plaats daarvan moest De Balie zich onder meer garant stellen voor eventuele medische kosten en kosten die eventueel zouden voortvloeien uit een verlengd verblijf in Nederland en de Benelux.

Balie-directeur Yoeri Albrecht is verontwaardigd over de gang van zaken. ,,Ik vind het een schandalige maatregel”. Hij wijst erop dat het vluchtelingenverdrag juist geldt voor meisjes als Parween. „Wie zou er immers meer recht op hebben dan zij? Het is uitermate bizar.” Door deze regeling wordt De Balie ontmoedigd mensen met een belangrijk verhaal als van Parween uit te nodigen. „Dat werkt als censuur op dit onderwerp.”

Volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken is de visumaanvraag in april snel afgewikkeld en is het standaard dat iemand borg staat als hij een uitnodiging verstrekt aan iemand zonder financiële middelen. Albrecht zegt echter dat de eerste correspondentie over de reis al van 28 december dateert en dat De Balie aanvankelijk geen gehoor vond voor zijn verzoek. Vervolgens kreeg het debatcentrum te horen dat Parween zich dan maar op de Nederlandse ambassade in Turkije, Iran of Syrië moest vervoegen, wat in de praktijk voor haar geen optie was.
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/06/07/de ... 8-a1562092
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42941
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Mahalingam »

Syrische migranten: werkten en slachtten ze aan de goede kant of aan de verkeerde kant? Wie zal het zeggen.
Duitsland pakt vier Syrische broers op wegens lidmaatschap al-Nusra Front
Mustafa K. (41), Abdullah K. (39), Sultan K. (44) en Ahmed K. (51), zouden lid zijn geweest van al-Nusra Front, zo melden Duitse media. Dit is een Syrische afdeling van terreurorganisatie al-Qaeda. In het complexe landschap van strijdende groepen maakt al-Nusra ook deel uit van de groepen 'rebellen' die vechten tegen IS.
[...]
Volgens Duitse openbaar aanklagers zouden de vier deel hebben genomen aan gevechten tegen zowel de troepen van de Syrische president Assad als de Koerdische milities in het land. Mustafa en Sultan worden daarnaast verantwoordelijk gehouden voor oorlogsmisdaden. Die twee broers zouden in de stad Ras al-Ain bewoners uit hun huizen hebben verdreven en hun bezittingen hebben geplunderd.
http://www.ad.nl/buitenland/duitsland-p ... ~ae63d114/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50433
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Pilgrim »

Over tien jaar zal Europa geen veilige plek meer zijn

Roderick Veelo, 07-07-2017

Afbeelding

Jihadisten zullen blijven komen

“Je kunt ISIS militair verslaan, maar daarmee heb je de overwinning nog niet binnen. Dat komt omdat ISIS geen clubje terroristen is, maar een ideologie.” Aan het woord is Karam, een heavy metal-muzikant uit Mosul. Hij kan het weten. Zijn stad is sinds afgelopen week weer helemaal in handen van het Irakese leger. Islamitische Staat verliest snel terrein in Irak en Syrië en dat is goed, maar Karam maakt zich geen illusies.

Per toeval stuitte ik afgelopen week op een waardevol gesprek tussen twee Irakese mannen. Jongens zijn het soms. Vrienden in elk geval. Hashim uit Bagdad en Karam uit Mosul. De mannen zijn opgegroeid in het land waar de afgelopen twintig jaar alles verkeerd ging. In een regio waar nog altijd alles verkeerd gaat. En al lang niet meer zonder gevolgen voor ons.

Pogroms tegen christelijke minderheid
Hashim en Karam spreken elkaar een uur online. De conversatie is van grote waarde, omdat de mannen hun ervaring en kennis met ons delen over het wezen van de terreurorganisaties in het Midden-Oosten en die nog lang ook hier hun sporen kunnen achterlaten.

Voor ISIS op 10 juni 2014 Mosul in handen krijgt, ontvlucht Karam de stad een aantal maal. Pogroms tegen de christelijke minderheid zorgen regelmatig voor paniek. Als vrienden bellen dat het weer rustig is, keren de families weer terug naar hun huizen.

Al-Qaida
Mosul wordt in de periode voor ISIS elke dag geteisterd door bomaanslagen van een organisatie met dezelfde ideologie, Al-Qaida. Tussen de aanslagen door slepen mensen en auto’s zich van checkpoint naar checkpoint.

Het eerste wat ISIS deed toen ze de stad in handen hadden, was het opruimen van de wegversperringen. “Het nieuwe bewind had zo z’n voordelen en de eerste maanden vielen voor iedereen mee”, vertelt Karam.

Vijanden van het ideaal
Wat hij zag gebeuren was dat kennissen en buren opeens durfden uit te komen voor hun ideaal. Op straat en op social media. Het ideaal van een islamitische staat waarin de dienst werd uitgemaakt door één oude strikte variant van de islam. Dat waren geen vechtersbazen of mannen met een gebrek aan maatschappelijke kansen, maar gewone burgers, middenstanders, leraren en artsen. Idealisten.

Na die eerste maanden werd het snel slechter voor iedereen met het ‘verkeerde’ geloof of etnische achtergrond. Ze werden aangemerkt als vijanden van het ideaal. Kerken, tempels en graven moesten worden vernietigd. Vrouwen mochten alleen volledig gesluierd en met begeleiding over straat. Ook Karam werd aangesproken op zijn metal-haardracht en kleding.

Geëxecuteerd
Op het huis van zijn familie verscheen een grote ‘N’. Als teken dat er volgers woonden van de ‘profeet van Nazareth’, Jezus dus. Op een vrijdag kregen alle minderheden de keuze voorgelegd: bekering of vertrekken. Iedereen die de volgende dag geen keuze gemaakt had, werd geëxecuteerd.

Karam ontvluchtte Mosul en kwam terecht in Koerdisch gebied. Hij kwam naar Europa en zag het ongemak met immigranten en het felle debat over vluchtelingen. Hij wist dat er jihadisten vanuit het Midden-Oosten met de vluchtelingen mee naar Europa reisden en zich aansloten bij radicale moslims die hier al jaren woonden.

Waarschuwing
Hij zag de weigering bij politici die mogelijkheid toe te geven en de groeiende kloof tussen de politieke leiders en bezorgde burgers. In München raakte hij verzeild in een demonstratie van Pegida. Een vrouw vloog hem om z’n nek, toen hij – ‘man uit het Midden-Oosten’ – haar gelijk gaf.

Het gesprek tussen Hashim en Karam eindigt met een waarschuwing. Karam: “ISIS is de ideologie van alle terreurgroepen. Als Europa niet veel strenger gaat controleren wie wordt toegelaten en wie niet, voorzie ik nog veel grotere problemen over tien jaar. Jihadisten zullen blijven komen. Zij nemen hun ideologie met zich mee en zullen hun best doen die te verspreiden onder vredige moslims die er al zijn. Dat zal leiden tot meer terreurgroepen en meer aanslagen. Dan zal Europa geen veilige plek meer zijn.”

De politieke leiders in Europa hebben de opdracht ons zo’n toekomst te besparen. Uit de conversatie tussen deze twee metalheads blijkt dat er geen tijd te verliezen is.

Het hele gesprek tussen Hashim en Karam is hieronder te zien.Deze column werd eerder gepubliceerd op RTLZ.nl.

http://politiek.tpo.nl/column/over-tien ... meer-zijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78050
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Ariel »

King George schreef:Judith Sargentini, kom er eens in!

Afbeelding
Judith Sargentini de GroenLinks jonge dame is waarschijnlijk toch niet zo zeker van haar zaak dat er geen IS strijders op bootjes naar Europa komen.

Vandaag tweet ze opgetogen....Welkom in het Europees Parlement. Onze nieuwe anti-tank sluis geeft het gebouw extra cachet.

Afbeelding

Gebruiken terroristen tegenwoordig tanks? Of is ze bang dat het Belgische leger het Europees Parlement binnen zal vallen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42941
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Mahalingam »

Terroristen zijn goed in improviseren.
Dat zie je aan de bermbommen die in de militaire terminologie "geïmproviseerde bom explosieven" genoemd worden.
En zodoende is een zware vrachtauto een 'geïmproviseerde tank'.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78050
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Ariel »

Alsof we niet genoeg psychiatrische patienten van ons zelf hebben, vangen we ook gestoorde buitenlandse patienten op. Eén van die patienten verloor zijn laatste beetje verstand vandaag, en gooide een pan kokend water over een verzorgster.

Ik ben die lui zo zat. Islamitische landen moeten zelf hun gekken maar opvangen. Wij hebben geen behoefte aan ze.
Medewerkers van psychiatrisch centrum in ziekenhuis na aanval

Een medewerkster van de psychiatrische kliniek voor asielzoekers in Balkbrug, het Centrum voor Transculturele Psychiatrie (CTP) Veldzicht, is dinsdag zwaargewond geraakt toen een patiënt een kan kokend water over haar heen gooide. Een vrouw die de medewerkster te hulp schoot, raakte eveneens gewond.

Dat heeft het ministerie van Veiligheid en Justitie bevestigd aan De Telegraaf. De medewerkster die de volle laag kreeg, moest naar het ziekenhuis om behandeld te worden. Ze raakte zeer ernstig gewond, maar verkeert buiten levensgevaar. De andere vrouw raakte alleen lichtgewond.

De man die smeet met het kokende water is volgens V & J een man ‘met een buitenlandse achtergrond’, van wie er meer zitten in de kliniek. Het gaat om een groep met ernstige psychische stoornissen. ,,Het personeel is erg geschrokken van het incident. Er is volop aandacht en nazorg, ook voor collega’s”, laat een woordvoerster weten.

Het CTP Veldzicht in Balkbrug, net over de grens in Overijssel, is de laatste twee jaar veranderd van een tbs-kliniek in een centrum dat gespecialiseerd is in de behandeling van vreemdelingen met zware psychische problemen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50433
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Pilgrim »

Islamterreur in Europa – en de sporen leiden naar Duitsland

Geplaatst op 28 augustus 2017

Afbeelding
Een typische gast van Angela Merkel?

Nog niet zo lang geleden hebben islamitische terroristen Duitsland gemeden als de spreekwoordelijke duivel het wijwater. Onomkoopbare douanemensen en goed opgeleide en gemotiveerde grenswachten waren de laatste op wie Allah´s soldaten voor de volgende terreuraanslag wilden stuiten. Maar toen kwam Angela Merkel aan de macht. Sinds haar grondwet-vijandige grensopeningen is Duitsland veranderd in een waar terreurknooppunt.

De uitwisselbare holle frasen en teksten van de politiek-mediale elite na de talrijke islamitische terreuraanvallen in Europa hangen nog als lood in de lucht wanneer uiterst alarmerende achtergrondinformatie over de daders in klein gedrukte letters van de nieuwsdiensten bekend worden. Daaruit blijkt dat steeds meer daders en terreurcellen een relatie met Duitsland hebben. Of ze hebben gebruikgemaakt van de vluchtelingenstroom om onherkenbaar of met vervalste papieren Duitsland binnen te komen, ontmoetten hier geestverwanten, of misbruikten het grenzen-loze Duitsland voor doelbewuste rekrutering en voorbereiding van aanslagen.

Terreuraanslagen alleen mogelijk door het falen van de staat vanwege Merkel´s vluchtelingenpolitiek
Actueel zijn deze relaties waar te nemen bij de terreuraanslag in het Finse Turku. Daar viel de 18-jarige Marokkaan Abderrahman Mechkah doelgericht met een mes vrouwen aan. Daarbij vermoordde hij een 67-jarige en een 15-jarig meisje. Hij stak zelfs in op een vrouw, die met haar baby in een kinderwagen onderweg was. Behalve de twee doden raakten er zes andere vrouwen en twee mannen gewond, die geprobeerd hadden de vrouwen te helpen. Abderrahman Mechkah is een afgewezen asielzoeker, die bij de autoriteiten bekendstond als geradicaliseerde “bedreiger” en vanuit Duitsland Finland binnenkwam. Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken o.l.v. Thomas de Maizière moest bevestigen dat de Marokkaan zich van eind 2015 tot begin 2016 illegaal in Duitsland had opgehouden. Tijdens het verlies aan controle in 2015 werd Mechkah weliswaar door de Duitse autoriteiten gecontroleerd en geïdentificeerd, maar hoewel hij geen asielaanvraag indiende, en zich dus illegaal in Duitsland ophield, werd hij niet onmiddellijk uitgezet, laat staan in verzekerde bewaring gesteld. Zo kon hij naar believen vrij in Europa rondreizen en tenslotte Finland binnenkomen.

Parijse terroristen reisden als “vluchtelingen” via Duitsland binnen
De terreuraanslagen van Parijs op 13 november 2015 leken meer op een oorlogsdaad, een militaire aanval die diep in vijandelijk territorium toeslaat, dan op een terreuraanslag. In mijn artikel “Islamterreur – we bevinden ons in oorlog” staat te lezen waarom de westerse beschaving zich al lang in oorlog met de “Islamitische Staat” bevindt. Daarom zijn de open grenzen van de Duitse regering immers ook bijna suïcidaal. Dit bleek ook na het onderzoek naar de aanslagen van Parijs, toen de laatste maanden en de reisbewegingen van de negen islamitische massamoordenaars werden gereconstrueerd. Als vermoedelijke organisator geldt de Marokkaan Abdelhaim Abaaoud, die al op 20 januari 2014 op de luchthaven Keulen/Bonn werd gecontroleerd. Hoewel hij door Belgische autoriteiten in het informatiesysteem van Schengen werd ingevoerd, lieten de Duitse autoriteiten hem gewoon naar Istanbul vliegen, hoewel destijds Turkije al bekend stond als logistiek knooppunt voor ISIS-terroristen.

Onmiddellijk na de aanslagen op “Charlie Hebdo” reisde hij als aanvoerder van een uit drie personen bestaande jihadistische cel van de “Islamitische Staat” in Syrië terug naar België. De geheime diensten kennen zijn exacte route tot op de dag van vandaag niet, maar het geldt als zeker dat hij in de vluchtelingenstroom via de Balkan-route en Duitsland naar Parijs binnen sijpelde. Ook de ISIS-terrorist Samy Amimour reisde ongehinderd heen en weer tussen de “Islamitische Staat” en Frankrijk. Amimour was een van de daders die het bloedbad in het Bataclan-theater hadden aangericht. Van de twee zelfmoorddaders bij het Stade de France zijn tot nu toe alleen hun strijdnamen bekend, Ali Al-Iraqi en Ukashah al-Iraqi. De twee werden op 3 oktober op het Griekse eiland Leros met vervalste documenten als vluchtelingen geregistreerd en reisden daarna ongehinderd verder in de vluchtelingenstroom om later hun bloedbad aan te richten.

Zodoende is er bij minstens vier van de negen massamoordenaars sprake van een relatie tot Duitsland. Door het simpele opnieuw invoeren van grenscontroles zou het bloedbad van Parijs met 130 doden en 352 gewonden aanzienlijk bemoeilijkt, wellicht zelfs compleet verhinderd hebben kunnen worden. Na de Parijse aanslagen werd in Europese buurlanden de Duitse regeringspolitiek van de open grenzen bekritiseerd als veiligheidsrisico voor heel Europa. Nu is deze kritiek eerst tot de volgende grote knal weer verstomd, de sussende tactiek van Merkel ontplooit ook in de Europese hoofdsteden haar gewenste effect.

Asielzoeker uit Recklinghausen pleegt terreuraanslag in Parijs
Nog duidelijker werd het verband tussen het woekerende islamitisch terrorisme en het Duitse verlies aan controle tijdens een terreuraanslag op het Franse satirische tijdschrift “Charlie Hebdo” in januari 2015. Toen vermoordden islamitische Jihadisten twaalf mensen. Deze aanslag was voor een ISIS-terrorist op de herdenkingsdag van het bloedbad de aanleiding tot een eigen aanslag. Deze terrorist woonde al maandenlang als asielzoeker in een vluchtelingenonderkomen in Recklinghausen. De Duitse belastingbetaler betaalde dus zijn onderkomen, levensonderhoud en verzorging en als tegenprestatie probeerde hij politieagenten met een slagersmes te vermoorden.

De asielzoeker uit Duitsland, een Tunesiër, stormde met het enorme mes het politiebureau in het 18e arrondissement binnen, een probleemdistrict, schreeuwde “Allahu akbar!” en viel een politieagent aan. Hij werd door andere politieagenten doodgeschoten. De bomgordel die hij droeg, bleek uiteindelijk nep te zijn. De asielzoeker was bij de Duitse autoriteiten al bekend als radicale islamiet, omdat hij in een vluchtelingenonderkomen in Recklinghausen in september 2015 het teken van de “Islamitische Staat” op de muur had getekend en bovendien poseerde met een ISIS-vlag. Maar ondanks deze openlijke radicalisering werd hij niet gesanctioneerd met reisbeperkingen, voetboeien of andere maatregelen.

Het complete falen van de staat ook in dit geval werd echter nog ernstiger. Het bleek dat de Tunesiër vier vervalste identiteiten bezat en asiel aanvroeg. Een van zijn aliassen luidde Walid Salihi. De ene keer gaf hij zich uit als Syriër, daarna als Marokkaan en een keer als Georgiër, totdat de autoriteiten hem na de eerste aanslag zonder twijfel als Tunesiër konden identificeren via zijn ouders. De asielzoeker was wegens meerdere delicten bij de politie bekend, maar er gebeurde weer eens niets.

Alleen al de achtergronden van deze drie terreuraanslagen bewijzen dat islamitische terroristen doelbewust gebruikmaken van de vluchtelingenstroom en dat Duitsland zich door de Merkelliaanse vluchtelingenpolitiek in een waar Eldorado voor de halsafsnijders heeft ontwikkeld. En dat geldt niet meer alleen voor Duitsland zelf, zoals de islamitische aanslagen van Hamburg, Berlijn, Ansbach, Würzburg, Essen en Hannover bewijzen, maar voor heel Europa.

De drastisch verscherpte veiligheidssituatie op het hele Europese continent voor hele generaties houdt verband met de politiek van één vrouw – Angela Merkel.

Bron: www.journalistenwatch.com

Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/28 ... duitsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50433
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Pilgrim »

“Slager van Pakistan”: Politie van wenen arresteert 70-voudige huurmoordenaar

Geplaatst op 31 oktober 2017

Afbeelding

De politie van Wenen is vorige week dinsdag een spectaculaire arrestatie gelukt. Ze kon een beruchte huurmoordenaar uit Pakistan in de boeien slaan.

Vorige week dinsdag kon de politie van Wenen de vanwege 70-voudige moord met een internationaal arrestatiebevel gezochte Pakistani Atif Z. Arresteren. De 35-jarige man werd bij de poging om zich naar Oostenrijk te laten smokkelen, opgepakt.

“Slager van Pakistan”
De man wordt ervan beschuldigd in Pakistan ongeveer 70 mensen voor veel geld vermoord te hebben. De arrestant wordt door de Pakistaanse politie de “slager van Pakistan” genoemd en staat op de most-wanted lijst van het land. Onlangs was de verdachte overgestapt op mensensmokkel en had veel “vluchtelingen” naar Oostenrijk gebracht.

“Deze zaak toont eens temeer aan welke waarde een internationaal netwerk heeft bij de misdaadbestrijding”. Ik kan de Oostenrijkse rechercheurs alleen maar feliciteren met dit succes”, zei minister van Binnenlandse Zaken Wolfgang Sobotka.

Arrestatie in Hongarije
Na desbetreffende aanwijzingen kon de verblijfplaats van de man tot een stuk bos in de buurt van Boly in Hongarije worden beperkt. Daar aangekomen troffen de agenten 42 gesmokkelde personen aan – de gezochte had zich tussen hen verstopt.

De verdachte werd op basis van de opsporing door interpol gearresteerd. Over de uitlevering naar Pakistan moet de komende dagen beslist worden.

Bron: www.heute.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/31 ... oordenaar/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50433
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Pilgrim »

Ethiopiër in Nederland verdacht van 321 oorlogsmisdrijven

Cyril Rosman, 30-10-17

In Ethiopië wacht Eshetu A. (63) de doodstraf. Maar Nederland wil hem zelf berechten voor de 321 oorlogsmisdaden die de Ethiopische Nederlander gepleegd zou hebben tijdens het schrikbewind van kolonel Mengistu in de jaren 70. In Den Haag begint vandaag de rechtszaak.

De aanklacht leest als een gruwelverhaal. Over gevangenen die worden gemarteld door ze vast te binden, op te hijsen en met stokken in het gezicht en op de blote voeten te slaan. Of iemand die een spijker door zijn hand kreeg geslagen en daarna zijn eigen bloed moest drinken. En in augustus 1978: met een pennestreek wordt het lot van 75 jonge gevangenen beslecht. Ze worden gedood in een kerk, hun lijken gedumpt in een massagraf.

Er vloeide veel bloed in het Ethiopië van de jaren 70. Keizer Haile Selassie werd in 1974 van de troon gestoten door een groep militairen, die onder leiding van kolonel Mengistu nog 18 jaar een schrikbewind zouden voeren. Onder de zogenoemde ‘rode terreur’ werd gemoord en gemarteld. Eshetu A. was de leider van het regime in de provincie Gojjam

Vlak voor de val van Mengistu vluchtte A. naar Nederland, hij kreeg hier in 1992 een vluchtelingenstatus en werd uiteindelijk genationaliseerd tot Nederlander. Inmiddels lijken de kansen van de voormalige provincie-leider gekeerd: andere Ethiopische vluchtelingen in Nederland ontmaskerden hem als hun beul in plaats van een mede-vluchteling.

Executielijsten
Eind jaren 90 verscheen in Vrij Nederland een groot verhaal waarin slachtoffers hun verhaal deden. Ze konden ook executielijsten laten zien. ,,De machthebbers waren trots op de hoeveelheid mensen die ze doodden”, vertelde een van hen.

Weer jaren later werd het onderzoek opgepikt door het Team Internationale Misdrijven van de Nederlandse politie. Dat gespecialiseerde team onderzoekt oorlogsmisdrijven of genocide waarbij Nederlanders zijn betrokken. Ook Nederlanders die betrokken waren bij de genocide in Rwanda of het leveren van gifgas aan Irak zijn uiteindelijk vervolgd. In de zaak van A. werden getuigen over de hele wereld gehoord.

Het OM wil A. hier berechten omdat het Ethiopische doodsvonnis niet in Nederland ten uitvoer kan worden gebracht. Een uitleveringsverdrag tussen beide landen is er niet. ,,Maar dergelijke ernstige misdrijven mogen niet onbestraft blijven”, stelt Justitie. De man werd twee jaar geleden in Amstelveen opgepakt en zit sindsdien vast.

Advocaat: 'onschuldig'

Eshetu A. stelt zelf ‘zich niet schuldig te hebben gemaakt’ aan de genoemde feiten, zegt zijn advocaat. ,,Hij heeft ook de indruk dat er geen sprake is van een eerlijk proces. De feiten zouden 39 jaar geleden zijn gepleegd. Veel getuigen zijn niet meer te horen: ze zijn overleden of niet te vinden. Ook wil Ethiopië niet meewerken aan het horen van getuigen in zijn belang.”

https://www.ad.nl/binnenland/ethiopier- ... ~a7b7d9b6/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42941
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42941
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Mahalingam »

Heel soms komt men er achter dat een asielige Syriër een oorlogsmisdadiger is. Wat dan?
Harbers laat de IND onderzoeken wat een effectieve manier is om nog eens na te gaan of er mogelijk 1F'ers onder Syrische statushouders zitten. Het nieuwe kabinet heeft intussen al aangekondigd dat het de zogenoemde '1F-unit' binnen de IND de komende jaren zal uitbreiden.

Als vast komt te staan dat zij inderdaad oorlogsmisdaden hebben begaan, wordt hun verblijfsstatus ingetrokken. Zij verliezen daarmee hun recht op een woning en uitkering. Tegelijkertijd is uitzetten naar Syrië waarschijnlijk geen optie, aangezien zij daar als vijanden van het regime hun leven niet zeker zijn.

Dit is een situatie waarin meer 1F'ers in Nederland de afgelopen jaren zijn terechtgekomen, zegt hoogleraar Immigratierecht Peter Rodrigues van de Universiteit Leiden. 'Die worden dan voor hun levensonderhoud afhankelijk van maatschappelijke organisaties zoals kerken.'
https://www.volkskrant.nl/binnenland/be ... ~a4543057/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42941
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Mahalingam »

In Duitsland neemt de overheid ook altijd aan dat migranten hun ware leeftijd opgeven.
En zo kan het dat een moordenaar claimt minderjarig te zijn terwijl hij 33 jaar oud is.
‘Teen’ asylum seeker on trial for Freiburg murder is 33, says father
Hussein K. is currently on trial over the rape and murder of a 19-year-old student. He told migration authorities he was 17 and that his father was killed in Afghanistan. But now his father, alive and well in Iran, has told the court his son is 33.

Prosecutors were able to track down Hussein K.’s father when they came across a contact on his mobile phone. The defendant told them that they could contact his mother on the number. But when an interpreter called the number in the presence of two judges, the person who picked up was his father.

The older man read out details from his son’s birth certificate which state that he was born on January 29th 1984, presiding judge Kathrin Schenk said in the district court in Freiburg on Friday.

Hussein K. had told German immigration authorities that he had fled Afghanistan after his father was killed in battles with Taliban fighters. Due to the fact that he also said he was 17, he was treated by German authorities as an unaccompanied minor and given foster parents.
[...]
Previous analysis of a tooth belonging to the defendant also suggests he is at least 22 years of age.
En waarom staat hij voor de rechter?
The defendant has already admitted to raping and strangling his victim until she lost consciousness late at night in a Freiburg park. A postmortem found that she drowned in the river Dreisam.

Hussein K. arrived in Germany in November 2015 without proper documentation. He had already been sent to jail for pushing a young woman from a cliff in Greece, but was released early. He then fled his parole to Germany and Greek authorities failed to issue an international arrest warrant for him.
https://www.thelocal.de/20171208/teen-a ... ays-father
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6901
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Ali Yas »

Mahalingam schreef:He then fled his parole to Germany and Greek authorities failed to issue an international arrest warrant for him.
Geweldig toch, die EU? Laten we gewone Internettende Nederlanders nog wat beter in de gaten gaan houden.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Mahalingam
Berichten: 42941
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Mahalingam »

Dit gaat over een apotheker die niet uit Aleppo kwam. Hier is ze, Rowaida el-Hassan , links in beeld:

Afbeelding

Die andere is Munir Mohammed, 37,.
Mohammed, a Sudanese asylum seeker who arrived in the back of a lorry in February 2014, was arrested in December 2016 at his home in Leopold Street, Derby.

Police found two of the three components for the explosive TATP, manuals on how to make explosives, mobile phone detonators and ricin, a deadly poison.

Both he and Hassan, 33, of Willesden Lane, northwest London, denied preparing terrorist acts between November 2015 and December 2016.
An Old Bailey jury on Monday found the pair guilty of the plot and Judge Michael Topolski QC remanded the pair in custody, warning therm they face jail when they are sentenced on 22 February.
https://news.sky.com/story/online-coupl ... t-11200446

En over de apotheker:
Hassan, a former Boots pharmacist, "rapidly formed an emotional attachment" after meeting Mohammed online, prosecutors said.
He sent her gory videos of IS executions, including some carried out by children.
She asked him to "send more" and helped guide him to the right chemicals for his bomb.

He bought two of the three ingredients required to make the explosive called triacetone triperoxide (TATP), known as Mother of Satan, and thought he had a third.
Investigators believe that it was only his lack of English that meant he had accidentally bought the wrong third ingredient.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50433
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door Pilgrim »

Polen & België: Jihadisten dringen Europa binnen vermomd als nep-asielzoekers

17 maart 2018

Afbeelding
ISIS-terrorist Abdelhamid Abaaoud toont het boek dat hem inspireerde tot zijn moordzuchtige daden en aanslagen jegens Joden en andersdenkenden.

De Belgische terrorist Abdelhamid Abaaoud (27 jr.) uit Molenbeek en de leider van de groep terroristen die op vrijdag 13 november 2015 de terreuraanslagen uitvoerde waarbij 130 mensen werden gedood, was van plan om ook aanslagen te plegen jegens de Franse Joodse gemeenschap.

Gelukkig kon de Franse politie de Jihadist op 18 november uitschakelen tijdens een raid op een appartement in Saint-Denis, een voorstad van Parijs. Een getuige vertelde aan de Franse politie dat zijn nicht Hasna Ait Boulahcen die hem enkele dagen verborg, hij meerdere aanslagen voorbereidde. Hij vertelde zijn nicht dat “hij nog veel ergere (schade) ging aanrichten in districten waar veel Joden woonden en dat hij het transportsysteem en scholen wilde ontwrichten”.

De jihadist “pochte dat hij zo makkelijk vanuit Syrië via Griekenland binnen [de EU] was geraakt twee maanden eerder, profiterend van de verwarring van de vluchtelingencrisis en het paspoort-vrije Schengen systeem”.

Thans is nieuwe informatie opgedoken over een Marokkaanse ingezetene die twee jaar geleden werd gearresteerd in Polen voor zijn connecties met de ISIS-terrorist Abdelhamid Abbaoud. Poolse officieren van justitie onthulden onlangs dat Mourad T. in 2014 een ontmoeting met Abbaoud en andere spraakmakende terroristen heeft bijgewoond in Edirne, Turkije.

Poolse veiligheidsfunctionarissen beweren dat Mourad de rol van ‘scout’ kreeg toegewezen om locaties voor aanvallen in Europa te identificeren. Foto’s van mogelijke doelen en een geïmproviseerd explosief (IED) werden gevonden in zijn appartement, in de stad Rybnik. Onderzoekers beweren dat Polen niet tot zijn doel behoorde; hij was op weg naar Duitsland.

Mourad werd opgepakt door een gezamenlijke inspanning van het Poolse contra-inlichtingenbureau ABW, de CIA en andere westerse veiligheidsagentschappen. Dit is echter niet wat de zaak zo bijzonder maakt. Het betekent dat Mourad Europa binnenkwam met de stroom van vluchtelingen in 2014 door zich voor te doen als een Syrische asielzoeker, zijn geboortedatum te vervalsen – zichzelf jonger te portretteren, zijn kansen op asiel te vergroten – en door Griekenland te reizen, de Balkanstaten, Hongarije, Oostenrijk, Tsjechië en tot slot naar Polen.

In 2015 ontving hij een verblijfsvergunning in Wenen van het Federale Bureau voor Buitenlanders en Asiel, die voor de gek werd gehouden door zijn valse identiteit en hem als een Syrische vluchteling registreerde. Door officiële Europese documenten te ontvangen, kon Mourad Polen binnenreizen, een van de landen die weigerden om meer dan een paar duizend migranten te accepteren die de Europese Commissie volgens het verplichte quotasysteem van de EU zou eisen.

Warschau’s weerstand tegen de toestroom van migranten uit het Midden-Oosten en Afrika werd verklaard door de Poolse regeringspartij geleid door Jarosław Kaczyński in een interview in mei 2017 met de krant Gazeta Polska Codziennie. Kaczyński zei dat het opnemen van immigranten uit die gebieden Polen zou dwingen “om onze cultuur volledig te veranderen en het niveau van veiligheid in ons land radicaal te verlagen”.

Hij voegde eraan toe dat als Polen zou bezwijken onder druk van de EU om vluchtelingen te accepteren, het “een directe weg zou zijn naar een sociale catastrofe, met als gevolg dat Warschau in een paar jaar op Brussel zou kunnen lijken.” Kaczyński verwees ook naar het misbruik van vrouwen dat in heel Europa is toegenomen met de toestroom van immigranten uit islamitische landen.

Gezien de situatie in Europa – in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zweden, Noorwegen, België, Spanje en elders – is de angst van Kaczyński gerechtvaardigd. Het geval van Mourad T. wijst op een cruciale zorg: het vermogen van jihadisten om zich als vluchtelingen te voordoen, vrij doorheen Europa opererend om diens ondergang te bewerkstelligen.

Door Jan Wójcik

_________________________________________________________

Bronnen:

♦ naar een artikel van Jan Wójcik “Poland: Jihad in Asylum-Seekers’ Clothing” van 15 maart 2018 op de site van The Gatestone Institute

https://brabosh.com/2018/03/17/pqpct-h4q/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21606
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Bericht door King George »

Islamoloog Montasser AlDe’emeh waarschuwt: “Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog”

Afbeelding
Foto: Montasser AlDe'Emeh bij Canvas in 2016. Screenshot Canvas.

Door Michael van der Galien 10 april 2018

Hij ging undercover bij ISIS en komt tot de conclusie dat er onmiddellijk een stop moet komen op de massa-immigratie (van vluchtelingen).

Islamoloog Montasser AlDe’emeh was undercover bij ISIS. Hij gaf belangrijke informatie door aan de Belgische inlichtingendiensten. Daardoor zijn mogelijk meerdere aanslagen verijdeld.

Tijdens zijn werk, en door zijn relaties in extremistische kringen in België, is AlDe’emeh tot een verontrustende maar heldere conclusie gekomen: het opengrenzenbeleid van de Europese Unie moet direct beëindigd worden. We importeren te veel problemen. Sterker nog, volgens hem importeren we zelfs een burgeroorlog:
  • “Laat geen vluchtelingen meer binnen want we importeren een burgeroorlog. We moeten eerst weten wat we moeten doen met de mensen die we hier nu hebben.”
Ook heeft hij één en ander te zeggen over de manier waarop ouders van radicaliserende jongeren én politici omgaan met deze problematiek:
  • “Waarom hebben politici niet de ballen om de probleemwijken in te gaan en tegen die ouders te zeggen: neem eindelijk verantwoordelijkheid voor je radicaliserende kinderen, grijp in, alvorens wij de politie moeten inschakelen. Nee, in plaats daarvan prijzen zij onvoorwaardelijk de multiculturele samenleving. Dat is toch niet normaal?


En ja, daarmee heeft hij natuurlijk een goed en belangrijk punt. Ouders van radicaliserende jongeren worden veel te weinig aangesproken op het wangedrag van hun kroost. We doen alsof zij totaal geen invloed hebben op hun kinderen. Dat is wat gek aangezien we zelf onze kinderen opvoeden met de gedachte dat we wel degelijk invloed hebben op ze… wat natuurlijk zeker zo is.

Het wordt tijd dat ouders in dat soort gemeenschappen ook verantwoordelijkheid nemen voor hun kinderen. Het zal eens tijd worden.


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Plaats reactie