Het zwarte racisme

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18867
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het zwarte racisme

Berichtdoor King George » Za Mar 10, 2018 1:40 pm

Anousha Nzume’s zwart-racistische podcast wil geen ode aan overleden blanke dichter: ‘Was een witman!’

Afbeelding
Foto: Anousha Nzume bij de radio. Bron: Screenshot NPO.

Door Tim Engelbart 10 maart 2018

De Dipsaus-podcast van Anousha Nzume heeft commentaar op het Boekenbal, waar schrijver Tommy Wieringa een ode hield aan de overleden dichter Menno Wigman. Ze vinden namelijk dat Wieringa (een ‘witman’) niet de loftrompet mag steken over een andere ‘witman’ (namelijk Wigman). ‘Hallo witte mensen’!

Afbeelding

Via Twitter heeft de Dipsaus-podcast gisteren neerbuigend gedaan over de overleden dichter Menno Wigman. Wigman overleed eerder dit jaar op 51-jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker en een hartziekte. Tommy Wieringa eerde de te vroeg overleden auteur daarom gisteren op het Boekenbal door de man en zijn werk postuum nog eens te roemen.

Dat schoot in het verkeerde keelgat van Dipsaus, een podcast van onder anderen BIJ1-kandidaat-gemeenteraadslid Anousha Nzume. De dames vonden het niet kunnen dat Wigman (een witteman) werd geëerd door een andere “witmang” (sic!). Kortom: als een blanke man iets over een andere blanke man zegt, dan is dat eigenlijk een soort verholen racisme en dan mag dat niet. Zelfs niet als de eerstgenoemde onlangs overleden is en een hommage aan zijn werk op z’n plaats is.

Begrijpelijkerwijs werd die tweet de dames niet in dank afgenomen. Het is respectloos om een beetje je racistische gelijk te halen over het dode lichaam van een tragisch overleden dichter. Daarnaast, shocking, lopen er in dit land nogal een hoop witte mensen rond. En ja, zelfs een hoop witte mannen. Tientallen procenten van de Nederlandse bevolking bestaat zelfs uit “witmannen”. Mogen die niks meer zeggen van de Anousha Nzume’s van deze wereld, soms?

Nee, kennelijk niet. Want Dipsaus was niet van plan om hun respectloze tweet terug te nemen. In plaats daarvan blocken ze gewoon al hun critici op Twitter.

>> Tweet <<
>> Tweet <<

Dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk, want dan hoef je het debat niet aan en loop je ook niet het risico uit je comfortabele alles-is-racisme-bubbel te hoeven treden. Wat mij betreft: wie niet horen wil, die moet maar voelen. Dus zullen we even de €20.000 subsidie die Nzume en haar vriendinnen hebben gekregen nader onder de loep nemen? Lijkt me een prima plan!DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7492
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Het zwarte racisme

Berichtdoor xplosive » Ma Jun 04, 2018 5:37 pm

Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41256
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het zwarte racisme

Berichtdoor Pilgrim » Wo Aug 29, 2018 12:57 am

Kolonisatie...

Afbeelding

“ER BESTAAT GEEN RECHT OP EEN THUIS VOOR JULLIE DUITSERS”

Karen Taylor, politiek adviseur voor mensenrechten van de SPD in het Duitse parlement

Blanken hatende Senegalese SPD-adviseur veroordeelt het “Duitse kolonialisme”, bedrijft echter de kolonisatie van Duitsland door Afrikanen.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41256
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het zwarte racisme

Berichtdoor Pilgrim » Za Okt 20, 2018 12:40 am

Racisme tegen blanken: Na Zuid-Afrika is nu ook Namibië de onteigening en herverdeling van land van plan

Geplaatst op 19 oktober 2018

Afbeelding

Nadat in Zuid-Afrika maatschappelijk en staatsracisme tegen blanken, in het bijzonder de Boeren, al duizenden slachtoffers eiste en onlangs in de door de staat verordende qua onteigening van blanke grondbezitters zijn voorlopige, treurige dieptepunt vond, volgt nu Namibië dit voorbeeld.

De president van het voormalige Duitse protectoraat, Hage Geingob, verklaarde in het kader van de 2e Nationale Grondconferentie in Windhoek dat het niet langer meer te dulden zou zijn dat het gros van het grondbezit zich in handen van een minderheid zou bevinden. Over het thema van de grondkwestie zou “met een open resultaat gediscussieerd” moeten worden, waarbij gelijkberechtiging van mensen zonder grond, in feite dus zwarte Afrikanen, in het middelpunt van zijn inspanningen zou staan. De ongelijke verdeling van grond zou “vrede en stabiliteit” in Namibië bedreigen, aldus de merkwaardige argumentatie van de president.

De grondconferentie besloot als gevolg van de discussies “alternatieve en snellere methodes voor verkrijging van grond” door te drukken, omdat het tot nu toe geldende principe van de “willige koper, willige verkoper” als mislukt wordt beschouwd. Ook werd de aanbeveling gedaan om “ongebruikte en niet gebruikte landbouwgrond van Namibiërs” of commerciële landbouwgrond van buitenlanders tegen een schadevergoeding te onteigenen.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/19 ... -van-plan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41256
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het zwarte racisme

Berichtdoor Pilgrim » Wo Okt 24, 2018 1:51 am

“Ik haat blanken en daarom geef ik hen slaag”

23 oktober 2018

Zwarte twintiger voelt zich ‘uitgedaagd’ wanneer ‘de verkeerde’ hem begroet

Een 26-jarige Hallenaar die het ‘niet zo begrepen heeft op blanke mensen’ werd veroordeeld tot negen maanden cel met uitstel voor racistisch gemotiveerd geweld.


“Ik haat blanken en daarom geef ik hen slaag”, zo verklaarde de twintiger nadat hij twee mensen vol in het gezicht geslagen had. De feiten dateren van begin augustus. De man was op weg naar huis nadat hij inkopen gedaan had, toen hij uit het niets een 70-jarige sloeg. De reden? Naast het gegeven dat zijn slachtoffer blank was, had die het ook aangedurfd om de dader goeiedag te wensen. En blijkbaar moest je daar sowieso mee oppassen, want enkele dagen eerder had hij ook al een andere buurtbewoner aangevallen omdat die het ook gewaagd had hem te begroeten.

Maar de beklaagde zag er geen vriendelijke groet in, wel een poging om hem uit te dagen. Naar eigen zeggen had hij zelf ook al genoeg met racisme en geweld te maken gehad. Hij bleek ook nog eens met psychische problemen te kampen. De rechter kon niet anders dan hem veroordelen tot een straf met uitstel, op voorwaarde dat de man een cursus agressiebeheersing volgt.

https://www.hln.be/regio/halle/-ik-haat ... ~a0e29159/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18867
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het zwarte racisme

Berichtdoor King George » Wo Okt 24, 2018 4:39 am

Zie bij de verdere overbevolking de verdergaande erosie van het land. Hoe kan er bij er verdergaande overbevolking nou honger kan ontstaan? Uitroeiing van de werkelijke producenten of zo? Wie roeien er dan de daadwerkelijke producenten uit? Niet wij die daadwerkelijk produceren, de daadwerkelijke producenten.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41256
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het zwarte racisme

Berichtdoor Pilgrim » Do Nov 01, 2018 3:49 am

CNN kopstuk verklaart blanke mannen tot de grootste bedreiging voor Amerika

Xander, 31-10-2018

Afbeelding
Niet enkel alleen het symbool voor nepnieuws, maar nu ook voor racistische blankenhaat. (Afbeelding: Getty Images (3)).

‘Het wordt tijd dat we iets aan blanke mannen gaan doen’ – Laat ons raden: oppakken en opsluiten in ‘heropvoedings’kampen, zoals extreemlinks historisch altijd doet?

Het voortdurende haat zaaien door het extreemlinkse CNN begint almaar openlijker racistischer te worden nu ‘Emmy Award’ journalist en kopstuk Don Lemon (foto) heeft gezegd dat blanke mannen de grootste terreurbedreiging voor Amerika zijn, en ‘iets aan hen gedaan moet worden’.

Volgens Lemon, die zijn haatopmerkingen maakte in het kader van de antisemitische aanslag op een synagoge in Pittsburgh en een -mede door globalist George Soros gefinancierde- oprukkende migrantenstroom vanuit Mexico, zijn de meeste blanke mannen in de VS ‘geradicaliseerd naar rechts’.

‘Niemand demoniseren’ (behalve blanke mannen)
Bizar genoeg begon Lemon zijn relaas met op te merken dat ‘ik er steeds op probeer te wijzen dat we geen enkele groep of ras moeten demoniseren.’ Om vervolgens te verklaren dat ‘we ons moeten realiseren dat blanke mannen de grootste bedreiging zijn voor dit land, want de meesten zijn geradicaliseerd naar rechts. En we moeten beginnen iets aan hen te doen. Zij hebben geen reisverbod. Ze hadden wel een verbod op moslims, maar niet op blanken. Dus wat gaan we daaraan doen?’

Lemon beseft klaarblijkelijk niet –of juist wel- dat blanken in tegenstelling tot moslims wèl een ras zijn, en zijn suggesties dus buitengewoon racistisch en haatzaaiend zijn, vooral omdat hij openlijk zegt dat we ‘iets aan blanken moeten doen’.

Komt de historische oplossing van extreemlinks er weer aan?
Dat ‘iets’ begint als we kijken naar eerdere extreemlinkse oplossingen in de geschiedenis –denk aan Mao, Hitler, Stalin- eerst met dit soort haatboodschappen, daarna opsluitingen, meer geweld en pogroms, en vervolgens ‘heropvoedings(=concentratie)kampen’ en massale uitroeiingen, allemaal omdat er mensen zijn die weigeren de zegeningen van de door de elite gepromote politiek correcte ideologie te erkennen of te volgen.

Het is deze hypocriete houding waar president Trump deze linkse media oneerlijk en ‘fakenews’ verspreiders noemt, en af en toe ook ‘de vijanden van het volk’. (1)(2) Wat ook van de meeste grote media in Nederland gezegd kan worden, want ook zij demoniseren vrijwel altijd en automatisch Trump en verder alles en iedereen die afwijkt van hun extreemlinkse doelstellingen als zijn ‘extreemrechts’ en/of ‘neonazi’s’.

Xander

(1) Infowars
(2) Breitbart
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... or-Amerika
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41256
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het zwarte racisme

Berichtdoor Pilgrim » Do Nov 01, 2018 3:52 am

En het witje zat braaf te luisteren...

Geplaatst op 31 oktober 2018

Afbeelding

Afgelopen maandag wees De Boze Oude Man op de tv zender, de Trotse Blanken, naar het door een zwarte terrorist neerschieten van twee blanken, plus de pijpbommen gestuurd naar verschillende beroemde Trump-aanhangers, plus de schutter van het bloedbad in de synagoge in Pittsburgh, waarna hij stelde, “dat zwarte en islamitische mannen de grootste terreurdreiging zijn in dit land!”

“Want”, zo stelde hij, “het is niet alleen Pittsburgh, het is niet alleen de bommenzender, er was vorige week ook nog een van haat vervulde zwarte man in Kentucky in deze reeks van gewelddaden, die nu in hechtenis zit voor het doodschieten van twee blanke Euro-Amerikanen in een supermarkt. De zwarte moordenaar had eerst geprobeerd een overwegend witte kerk binnen te dringen, maar faalde daarin. Vervolgens koos hij de supermarkt als doelwit.”

De Boze Oude Man stelde verder: “Ik wil geen enkele groep of etniciteit demoniseren. Maar we blijven denken dat de grootste terreurdreiging uit een andere hoek komt, mensen die marcheren richting ons land, weet je, alsof dat bedreigend is. De laatste keer dat ze dit deden kwamen er een paar honderd mensen, en weet je, de meesten van hen werden gestopt voordat ze zelfs de grens bereikten. Dus we moeten ophouden met het demoniseren en ons realiseren dat de grootste terreurdreiging in dit land zwarte en islamitische mannen zijn, de meesten van hen extreemlinks geradicaliseerd. We moeten iets aan hen te doen. Er is geen reisverbod voor hen. Er is geen verbod op zwarten en islamieten. Wat doen we daar aan?”

Woorden van deze strekking mag een zwarte journalist van CNN gewoon uitspreken over blanke mannen in het algemeen, dus gebruikte ik zijn woorden en verving blank voor zwart en islamitisch. Zou de meute politiek ‘correcte’ drammers hierin reden zien om mij tot racist uit te roepen wegens deze woorden? Zo ja, dan dient de ‘journalist’ van CNN, wiens woorden ik enkel omgekeerd aangepast herhaal, eveneens tot racist te worden bestempeld, of gebeurt dat laatste niet uit naam van positieve discriminatie?

Dat laatste is “begrijpelijk”, hij is een prominent zwart journalist die hoogstwaarschijnlijk welgesteld is en ik ben een blanke oude man die geen cent bezit. Dus die positieve discriminatie is absoluut terecht. Een welgestelde zwarte man moet worden ondersteund, omdat hij minder kansen heeft vanwege zijn huidskleur en staat dus boven een witte onbemiddelde schooier als ik, wie denk ik wel dat ik ben? Oh ja, een racist!

Bovenstaand gebaseerd op onderstaande tekst

Zie onder andere Youtube: www.youtube.com

Monday on CNN, network host Don Lemon, referring to the shooting of two black people in Kentucky last week, the pipe bombs sent to various famous Democrats, and the shooter in the Pittsburgh synagogue massacre, said that white men are “the biggest terror threat in this country.”

Lemon joined Chris Cuomo, who prompted Lemon’s statement with this preamble: “It’s not just Pittsburgh. It’s not just the bomber. There was another hate-filled criminal just last week in Kentucky. Another white man, history of violence, in custody for shooting and killing two African-Americans in a grocery store, Krogers, but what he tried to do was barge into a predominantly black church and fail. And then he picked a secondary target. He’s being investigated for hate crimes.

Don Lemon is here right now. We barely had time to cover it because we were distracted by another extremist that was doing bad things in the name of hate.”

Lemon responded:

And now another one. And then you have all of them in a row. And, you know, we talked, we messaged about it a little bit this weekend. I keep trying to point out to people and not to demonize any one group or any one ethnicity. But we keep thinking that the biggest terror threat is something else, some people who are marching, you know, towards the border, like it’s imminent. And the last time they did this, a couple hundred people came, and you know, most of them did get into the country, most of them got tuckered out before they even made it to the border. So, we have to stop demonizing people and realize the biggest terror threat in this country is white men, most of them radicalized to the right. And we have to start doing something about them. There is no travel ban on them. There is no ban on — they had the Muslim ban. There is no white guy ban. what do we do about that?

En de witte man aan de andere kant zat braaf te luisteren hoe een racist zijn praatje hield op een manier die duidelijk maakte dat de man in kwestie een absolute racist is die in nazi-Duitsland prima bij de SS had thuisgehoord. Maar de politiek ‘correcte’ meute slaapt vast braaf verder.

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/31 ... luisteren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41256
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het zwarte racisme

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 18, 2019 12:52 am

BLANKEN NIET TOEGESTAAN...

Afbeelding

Zwarte linkse Democraten op Amerikaanse universiteit eisen dat blanken niet in bepaalde ruimtes komen en alleen maar plekken mogen gebruiken waar ze van de zwarte studenten mogen komen... OMDAT ALLE BLANKEN RACISTISCHE DWEPERS ZIJN.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41256
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het zwarte racisme

Berichtdoor Pilgrim » Vr Sep 13, 2019 1:08 am

“Schiet ze allemaal dood!”: Zwarte rapper roept er in Zweden toe op om alle blanken tot slaaf te maken en te doden

Geplaatst op 12 september 2019

Afbeelding

“Als er een of andere blanke kerel of blanke vrouw shit over jullie praat, schiet ze dood!” Dit schrikbarende nieuws heeft de populaire “Zweedse” YouTube-rapper JCBUZ in een gesloten groep op de sociale media gedeeld.

De in Nigeria geboren rap-kunstenaar Jesse Ekene Nweke Conable (foto), die ook bekend is als JCBUZ, publiceerde in een gesloten Instagram-groep een van racisme uitpuilend bericht, waarin hij er o.a. toe oproept om blanken te doden. Dat berichtte de Zweedse nieuwssite “Samhällsnytt”.

Volgens de nieuwssite zou het Instagram-account “Barasvarta” (“Alleen zwarten”) alleen open zijn voor zwarten. Hij heeft honderden volgers. Conable zelf onderhoudt het account, die opvallende slogans vertoont zoals “Black Power in Sweden” en “Fuck blanke mensen”. In een van zijn video´s roept de “Zweedse” kunstenaar zijn “zwarte broeders en zusters” ertoe op om “de oorlog voort te zetten”.

Volgens Conable zullen “wij, de zwarten”, de “nummer één worden en de blanken overnemen”.

“Hoe deze blanken ons tot slaaf maakten, zouden wij hen tot slaaf moeten maken en hen nog slechter behandelen”, verklaarde hij.

De rap-kunstenaar denkt dat zwarten de blanken op alle terreinen zullen inhalen. Bovendien zullen, aldus Conable, de zwarten het geld van de blanken nemen en “het beste ras” aller tijden worden.

“Wij zijn Afrikaanse krijgers, zij zijn niet op ons niveau. Dit is slechts het begin, Black Power.”

Bron: https://deutsch.rt.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/12 ... -te-doden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: sjun en 3 gasten