Beschouwingen over de massa-immigratie

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21075
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door King George »

Afbeelding
In Denemarken zijn de sociaal-democraten om en willen nu een snelle inperking van de massaïmmigratie.

Overal om ons heen zijn leiders en denkers en burgers aan het redpillen terwijl onze duiders & vertegenwoordigers nog met schaapachtige blikken naar de sweeping victory van de politieke islam bij de gemeenteraadsverkiezingen staren, en elkaar aankijken over de vraag wie er als eerste überhaupt iets /durft/ te zeggen over deze gevaarlijke ontwikkeling in onze gemeenteraden. Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en nu zijn de Denen ook al aan het redpillen.

De Deense sociaaldemocraten hebben wat harde maar pijnlijke sociaal-demografische feiten bij elkaar ge-LEGO’d, een stap terug gedaan en geconstateerd: ‘åmåi, we hebben jarenlang aan een doodlopend spoor gebouwd’. En ineens is daar zoveel waarheid, zoveel logica, zoveel zelfinzicht en zijn daar zo veel rooie pillen uitgedeeld.

https://fenixx.org/2018/03/25/deense-pv ... lodewijka/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76676
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door Ariel »

Deense minister voor immigratie: “Leer de taal of betaal je eigen tolk”

Denemarken – De Deense regering verscherpt opnieuw de eisen aan immigranten in zijn land. In een artikel verklaart de Deense immigratie- integratie en volkshuisvestingsminister, Inger Støjberg, dat als je langer dan drie jaar in het land leeft en nog steeds de taal niet kan, je voor je eigen tolk moet betalen.
De minister voor immigratie, Inger Støjberg, schrijft in een artikel in BT dat immigranten in Denemarken zich meer moeten inspannen om de Deense taal te leren of anders hun eigen tolkkosten moeten betalen.

De minister wijst op een combinatie van luiheid en afkeer van de Deense samenleving van nieuwkomers als belangrijkste factoren waarom ze niet de taal leren, ondanks dat ze al meerdere jaren in Denemarken wonen. De minister is ook van mening dat Denemarken in onvermogen is gebleven om aanpassingen van nieuwkomers te eisen, wat heeft geleid tot parallelle gemeenschappen.

Støjberg vergelijkt het met het feit dat als ze zelf al meerdere jaren in het buitenland zou wonen, ze hoogst waarschijnlijk geen door de staat betaalde tolk zou krijgen. In de buitenwereld is de verwachting dat men de taal van het land geleerd hebt als je er al meer dan drie jaar woont, dat deze verwachting niet geldt als het gaat om immigranten in Denemarken is volgens Støjberg een grote blunder.

De Deense regering zal daarom de regels zodanig veranderen dat als men meer dan drie jaar in het land woont, je moet betalen voor je eigen tolk als je de taal niet spreekt, wanneer men bijvoorbeeld een dokter bezoekt.

– De taal is een goed begin om de verantwoordelijkheid terug te geven aan de buitenlanders die hier komen: Leer de Deense taal of betaal je eigen tolk, schrijft Inger Støjberg in BT.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76676
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door Ariel »

Meerderheid Nederlanders voor opvang vluchtelingen kopt de telegraaf. Dat weten ze door een onderzoek van het CBS.
Van de volwassenen vond vorig jaar 77 procent dat ons land vluchtelingen moet opvangen. Daarbij gaat het om mensen die door oorlog of vervolging hun land zijn ontvlucht . Economische migranten zijn minder welkom. De helft van de Nederlanders vindt dat deze vluchtelingen niet in ons land mogen wonen of werken.
Ik zou wel eens willen weten hoe de vragen geformuleerd waren, en wat voor mensen er benaderd zijn. Ik vertrouw dit onderzoek niet. Dit is weer een fijn stukje propaganda.

In het AD staat ook een opiniepeiling . Gehouden in zeven Europese landen, uitgevoerd door onderzoeksinstituut Ifop.

Dit onderzoek berust meer op de waarheid vermoed ik.
Nederlanders meest negatief in Europa over migranten

Nederlanders zijn aanzienlijk negatiever over de komst van migranten dan inwoners van veel andere Europese landen. Het Nederlandse volk wil geen migranten, ze willen migranten ook niet helpen en ze denken dat het terroristen zijn. Dat blijkt uit opinieonderzoek uitgevoerd in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje, Italië en Denemarken.

Bijna tweederde van de Nederlanders denkt dat ons land al 'vol' is met migranten: meer kunnen er niet bij. Dat is het hoogste percentage in Europa. Zo'n 92 procent vindt dat migranten na een paar maanden of jaren weer weg moeten: ook dat is het hoogste percentage in Europa.

En we willen ze niet alleen weren. Als ze toch komen, zullen we ze niet helpen. Zo'n 77 procent zegt geen geld te willen doneren aan hulporganisaties. En 96 procent zegt niet bereid te zijn om zèlf vluchtelingen onderdak te bieden.

Afwerend
Nergens anders in Europa wordt zo afwerend gereageerd. In Spanje zegt bijvoorbeeld 42 procent van de mensen de portemonnee te trekken voor donaties. In Duitsland zegt 40 procent zelf vluchtelingen te (willen) helpen.

Dat blijkt uit een grootschalige opiniepeiling in zeven Europese landen, uitgevoerd door onderzoeksinstituut Ifop. In totaal werden meer dan 7.000 mensen gevraagd naar hun mening over de huidige stroom vluchtelingen.

Nederland valt op door zijn strenge toon, maar dat is voor de onderzoekers geen verrassing. ,,Al sinds de jaren 2000 denken Nederlanders dat hun land niet méér mensen kan opvangen. Pim Fortuyn zei destijds al dat het land vol is en dat er geen moslims meer bij mochten. Die mening wordt nu nog, tijdens de huidige vluchtelingencrisis, door 63 procent van de Nederlanders gedeeld.''

In ons land vindt 20 procent van de ondervraagden het 'absoluut geen plicht' om mensen uit oorlogsgebied op te vangen. Alleen in Frankrijk vinden nog meer mensen dat (24 procent). Zo'n 85 procent van de Nederlanders denkt dat onder de migranten terroristen zitten. In niet één ander land denkt zo'n grote groep dat.

Pessimisten
De onderzoekers hebben in de zeven landen ook gevraagd naar de meningen over de scholing en het economisch potentieel van hedendaagse migranten. En opnieuw horen de Nederlanders bij de grootste pessimisten.

Zo'n 44 procent denkt dat de huidige migranten weinig opleiding en werkervaring hebben. 46 procent vermoedt dat het vooral om economische vluchtelingen gaat. Onder PVV-stemmers is dat zelfs 71 procent. Alleen de Italianen denken negatiever over de achtergrond en beweegredenen van migranten.

Het is dan ook niet opvallend dat 77 procent van de Nederlanders - het hoogste percentage in Europa - vindt dat migranten economisch weinig voorspoed zullen brengen. In Duitsland, dat veel meer mensen opvangt, is het omgekeerd. Daar ziet 55 procent van de mensen de migranten als een kans om het economisch beter te gaan doen als land.

Opvallend is wel dat in ons land ontwikkelingshulp aan bijvoorbeeld oorlogsgebied als beste oplossing wordt gezien voor vluchtelingenstromen. Slechts een minderheid pleit voor meer grensbewaking in Europa of militair ingrijpen in Syrië. Die mening hebben overigens de meeste ondervraagde Europeanen.

Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van twee linkse 'denktanks' de Fondation Jean Jaurès in Parijs en de Foundation for European Progressive Studies in Brussel.
Belangrijkste resultaten uit het onderzoek:
92 procent vindt dat migranten na een paar maanden of jaren weer weg moeten

77 procent zegt geen geld te willen doneren aan hulporganisaties

96 procent zegt niet bereid te zijn om zèlf vluchtelingen onderdak te bieden

63 procent denkt dat ons land al 'vol' is met migranten: meer kunnen er niet bij

20 procent vindt het 'absoluut geen plicht' om mensen uit oorlogsgebied op te vangen

85 procent denkt dat onder de migranten terroristen zitten

44 procent denkt dat de huidige migranten weinig opleiding en werkervaring hebben

77 procent vindt dat migranten economisch weinig voorspoed zullen brengen
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

De nieuwe Europeanen

Geplaatst op 2 april 2018

Afbeelding

Václav Klaus, de voormalige president van de Tsjechische Republiek, is een roepende in de woestijn. Hij is een euroscepticus, een klimaat-ontkenner en een aanhanger van de vrije markteconomie. Bovendien is hij democraat, rationalist, geen aanhanger van de nieuwe natuurreligie en volgt geen narratieven. En hij is een hartstochtelijk tegenstander van massa-immigratie.

Volgens hem is de natiestaat het waard om verdedigd te worden. Wie in de natiestaat gelooft, zal hem moeten verdedigen. Wie in de natiestaat gelooft, zal kritisch kijken naar de egoïstische ambitie van de beroeps Europeanen. Wie in de natiestaat gelooft, gelooft niet in de propaganda van de hogere doelen van de EU, waaronder het scheppen van de Homo Europaeus. Alleen de natiestaat garandeert de democratie. Democratie bestaat niet op een hoger niveau dan de natiestaat, niet als continent en niet als planeet. Dat is historisch bewijsbaar. Een democratie in een supranationale staat is een narratief, een hersenschim. Wie daarin gelooft, gelooft ook in paarden die naar de hemel vliegen. Daarom moet men ter redding van de democratie de natiestaat verdedigen en zich verzetten tegen de supra-Europese culturele eenheidsworst.

Daartoe behoort de massa-immigratie naar Europa uitermate kritisch te begeleiden. Massa-immigratie ontstaat niet spontaan, ze wordt door de politieke elites van de EU voorbereid., Wie de politieke elites van de EU kent, zal weten dat het hierbij geenszins om samenzweringstheorieën gaat. De politieke elites van de EU zijn zeer machtig, sterk met elkaar verweven en worden niet democratisch gecontroleerd.

Er bestaan grote verschillen tussen massa-immigratie en individuele immigratie. Massa-immigratie creëert culturele, sociale en politieke conflicten, schokken en spanningen. De massa-immigratie vernietigt maatschappijstructuren, die zich eeuwen en duizenden jaren lang aan de mensen en de omgeving hebben aangepast.

De individuele immigratie is een teken van individuele moed en van de hang naar avontuur. De individuele immigratie wordt langere tijd van tevoren door het individu of een gezin gepland. Voor een individu betekent het dat het het culturele, civilisatorische, religieuze, geografische en klimatologische thuis bij volle bewustzijn inruilt tegen een vreemde omgeving. De nieuwe omgeving zal in het begin vreemd op hem overkomen, waaraan hij moet wennen, waarin hij zich moet integreren.

Massa-immigratie is iets heel anders. Net zoals bij een kudde ligt het in de aard van de massa-immigratie dat er veel minder beslissingen van het individu nodig zijn dan bij een individuele immigratie. Massa-immigratie versterkt de moed van het individu, die nodig is voor het slagen van de riskante onderneming. Massa-immigratie bepaalt de doelen van de immigranten. Het doel is niet meer de integratie in de nieuwe wereld, maar de voortzetting en de uitbreiding van de huidige levenswijze. Nieuw bij de massa-immigratie is het fenomeen dat de immigranten van zoveel mogelijk voordelen willen profiteren die voor hen beschikbaar zijn. Zelfs op de werkplek proberen ze hun gewoonten van thuis op het gastland over te dragen. Ze streven ernaar dat het gedrag van het land van opname zich op hun meegebrachte tradities oriënteert en zich contant aanpast. Zulke transformaties versterken en vermeerderen politieke en religieuze radicalen, niet alleen onder de immigranten.

De massa-immigranten verbreiden exact die politieke, culturele en religieuze omstandigheden in het land van opname die hen ertoe bewogen heeft uit hun land van herkomst te vluchten. De volgende vluchtelingen, die het land van opname zullen verlaten, zullen niet zij, maar de autochtonen zijn, die massa-immigranten hebben opgenomen.

De immigratie, waaraan we nu staan blootgesteld, is niet individueel. Medelijden met het individuele leed van de immigrant is alleen zinvol bij individuele immigratie. Massa´s vereisen andere manieren van optreden. Men mag de individuele immigrant niet bestrijden. Men moet optreden tegen de politieke elites van de EU, die ons schade toebrengen en waarvan de namen bekend zijn. Dat zijn onze tegenstanders, onze vijanden en die van de verleide massa-immigranten.

De arme man uit Somalië of Syrië is niet onze vijand. Hij is een slachtoffer! Niet alleen een slachtoffer van de tragische situatie in zijn thuisland, maar ook het slachtoffer van valse beloftes en ideeën van de elitaire Europese multiculturalisten, die de massa-immigratie naar Europa toestaan, organiseren, bevorderen en eisen. De vraag naar massa-immigratie komt niet van de eenvoudige Europeaan, maar van Europa´s machtigen. De massa-immigratie wordt door de immigranten bevredigd. De massa-immigratie zorgt ervoor dat de structuren van de Europese samenlevingen fundamenteel veranderen en uiteenvallen.

Het is niet het doel van de Europese elites om de islam of de islamitische terreur in Europa te verbreiden. Het doel is het creëren van de nieuwe Europeaan! De Europese elites zijn zich ervan bewust dat ze niet in staat zijn de nieuwe Europeanen uit het aanwezige menselijke materiaal te vormen. Gewone mensen zoals jij en ik zijn niet het bruikbare materiaal waaruit de nieuwe Europeaan gecreëerd moet worden.

Bron: www.tabularasamagazin.de

Door: Nathan Warszawski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/02 ... uropeanen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

De doemdenker of toch niet?

Geplaatst op 4 april 2018

Afbeelding

Wat mij het meest irriteert aan figuren als Timmerfrans en aanhang is dat zij op geen enkele manier nog iets met de realiteit te maken schijnen te hebben of zelfs dat zij gewoon corrupte schooiers zijn. Het is of het een of het ander, een middenweg bestaat volgens mij niet. Dit omdat alles eigenlijk heel simpel is.

Als voorbeeld neem ik mijzelf. Ik woon in het rijke Nederland en heb het relatief goed, maar heb geen tienduizend euro, of een nog hoger bedrag, per persoon op mijn keukentafeltje liggen om een mensensmokkelaar te betalen die mij dan mee gaat nemen richting land van melk en honing.

Als ik als Nederlandse Europeaan dat bedrag niet kan ophoesten, wie zijn dan toch al die vluchtelingen die zich dat blijkbaar wel allemaal kunnen permitteren? Voor een gezin met twee kinderen is iemand al snel een kleine vijftig mille kwijt. Een echtpaar zonder kinderen de helft en als opa en oma meekomen zit je snel richting een ton. Zelfs al is het iets minder, het gaat nog altijd om forse bedragen.

Dit laatste zou ik zo graag al die lieve mensvriendelijke dwazen die zich christelijk, links en progressief noemen eens als denkvoer willen aanreiken. Denk toch een na, laat niet voor je denken door een idiote pastoor of dominee, door een wellicht corrupt politicus die een penthouse aanneemt als ‘normaal’ geschenk, of een die zijn huis van vier ton contant afrekent? Wie van u kan dat hem nadoen?

Welke journalist vraagt deze ex-politicus eens om uitleg. Als u in ooit in de bijstand terechtkomt, moet u ieder tientje verantwoorden. Waarom gaat dit niet op voor een, toen nog, politicus? Dit soort types neemt goed bedoelende mensen in de maling, om het vriendelijk te stellen. Net als een verbinder, die vindt het heel moeilijk te hebben in een stulpje van zeven ton.

Waarom laten veel gewone mensen zich toch zo belazeren? Simpel, omdat zij geen nazi, racist of fascist genoemd willen worden, noch dat zij het idee wensen te hebben dat zij anderen niets gunnen. Maar tegenstrijdig genoeg zijn velen van de zogenaamde asielzoekers juist mensen die anderen niets gunnen. Veel van deze mensen, veelal avonturiers, gaan letterlijk en figuurlijk over lijken.

Gelukzoekers die best goed bij kas zaten in hun thuisland, dat zijn de meeste asielzoekers, de echte zielenpoten bereiken de EU-kusten nooit, die creperen in dat thuisland, die hebben geen geld voor een vliegticket, laat staan dat zij enkele tienduizenden euro’s, tot misschien wel een ton, kunnen ophoesten om alleen of met familie hierheen te komen.

Nog meer dan dat, als zij dat zouden hebben, zouden zij hoogstwaarschijnlijk met dat geld een kraam of winkel beginnen en hard werken om daar voor de hele familie een broodwinning uit te halen. Dat is wat anders dan heel berekenend bezig zijn, weten hoeveel je investeren moet, om dan hier in Europa gratis geld, kost en huisvesting, onderwijs en verzorging tot aan de dood aan toe te verkrijgen.

Dat laatste is iets waar die echte vluchtelingen enkel van kunnen dromen, druiloren, die jullie vrijheid en land vrijwillig overhandigen aan grotendeels menselijke parasieten. Maar dat op zich is ook weer logisch, want meneer Pechtold zegt dat het goed is en meneren Roemer en Rutte en Samsom deden dat ook.

Dit naast vele duizenden meneren en mevrouwen uit fatsoenlijke politieke partijen, uit de EU ook, die er alleen niet bij vertellen er direct of zijdelings fors beter van te worden als bijvoorbeeld corrupte hand-ophouder, als asieladvocaat, als cateraar, als cursusaanbieder, als eigenaar van een bijna failliet pretpark, als huisjesmelker, als dubieus ondernemer op zoek naar goedkoop personeel, en noem nog maar enkele tientallen andere mogelijkheden op.

Wat zou ik toch graag tot de benevelde breinen van al die goede mensen willen doordringen om hen duidelijk te maken dat zij niet langer naar al die zogenaamde goede voorbeeldmensen moeten luisteren, maar dat zij zelf eens moeten gaan nadenken.

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/04 ... toch-niet/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6564
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door Ali Yas »

Het is met de mensenhandelaren nog sinisterder, vermoed ik. Ofwel ze worden betaald door anderen, of ze worden later betaald en hun familie is een soort onderpand. Dat laatste vereist natuurlijk een maffiose structuur, maar als er zo veel geld in omgaat moet dat kunnen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21075
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door King George »

Radicale aanpak moet nationale identiteit beschermen

‘Te veel mensen met een niet-westerse achtergrond dragen niet bij aan de Deense samenleving en de regering is niet langer bereid om dat te accepteren,’ zei de Deense premier Lars Løkke Rasmussen onlangs in achterstandswijk Mjølnerparken in hoofdstad Kopenhagen. De centrum-rechtse minderheidsregering van Rasmussen lanceert daarom een opmerkelijk en alomvattend sociaal experiment: geen getto’s meer in 2030. Het regeringsplan is het zesde initiatief in twintig jaar om getto’s – inmiddels 22 in totaal – tegen te gaan.


https://www.elsevierweekblad.nl/buitenl ... t-132709w/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Het grote bedrog

Geplaatst op 19 april 2018

Afbeelding

Omdat er geen of ternauwernood overkoepeling is, gaan we ten onder net als eerder. De meeste mensen zien meestal het totaal plaatje van iets niet, waardoor de ene helft denkt ‘ach, waar heb je het over’ en de andere helft ‘stel je niet aan, maffe racist’. Alles wat speelt, is zeer goed voorbereid en wordt heel doordacht uitgevoerd. Enkel degenen die in met name de grote steden in bepaalde buurten wonen, zien, en hebben de afgelopen jaren kunnen zien, in welk tempo de omvolking plaatsvindt.

De rest ziet dit vaak niet en dat was de reden om met de grote invasie vanaf 2015 juist kleinere gemeenten bereid te vinden om ‘asielzoekers’ binnen te halen. De ‘vluchtelingen’ verspreiden in kleinere gemeenten in minder grote aantallen moest de tegenstand beperkt houden, en dat is gelukt. Tevens is hiermee bereikt dat er in vaak die kleinere gemeenten grote groepen gewone mensen zijn ontstaan die zich, zonder nadenken, inzetten voor de omvolking zonder dat ze inzien waar ze voor misbruikt worden.

De meeste mensen in die kleinere plaatsen hebben tot dan toe vaak amper een islamiet gezien en snappen dan ook de commotie niet die er op sommige blogs plaatsvindt. De meeste mensen zijn goed van vertrouwen en daar maakt het soort onbetrouwbare politici en leugenachtige journalisten gretig gebruik van. Het kan dat soort geen barst schelen wat er voortkomt uit zijn handelen als hij maar betaald wordt of dat fijne plekje in die raad, het parlement of regering weet te bereiken.

Omdat veel mensen vaak heel weinig kennis van zaken hebben, zijn ze heel vatbaar voor leugens die via kranten en via de NPO worden verspreid. Iedereen die iets tegen heeft op die zielige mensen, die toch echt geholpen moeten worden, zijn dan ook snel heel verdacht voor simpele mensen, die niet doorhebben te worden gebruikt voor doeleinden waar zij zelf uiteindelijk ook de dupe van zullen worden.

De media weigeren vaak categorisch om die gewone mensen de correcte verhalen en daarbij horende cijfers te geven. Weinigen van die gewone mensen zullen, als ze eenmaal via de media bespeeld zijn en dus ‘zeker weten’ dat de tegenstanders onfatsoenlijke mensen zijn, nog de moeite gaan nemen om eens zelf op onderzoek uit te gaan. Zoals iemand ooit tegen mij zei: ‘Als ik nu ook al geen ambtenaar meer kan vertrouwen, wat moet ik dan nog’. Vervang het woord ambtenaar voor politicus of journalist en de rest van de zin gaat voor die andere doelgroep op. Mensen worden bewust door sommige politici en journalisten belogen om een brede basis te scheppen, zodat een elite gewoon kan doen wat die elite wil.

In Nederland wonen inmiddels meer dan een miljoen moslims en dat zijn cijfers van het toch ‘betrouwbare’ CBS. Het zullen er in werkelijkheid, met alle illegalen erbij, eerder anderhalf miljoen zijn. En dat op een bevolking van 17 miljoen. In de jaren vijftig begon dit met nog geen duizend. Een leugen journaliste stelde eens in haar programma dat er toch niets aan de hand is en dat een stad als Amsterdam in de geschiedenis juist groot is geworden door opvang van en via die vreemdelingen. Deze ofwel onnozelaar of gewoon gore bedrieger kwam natuurlijk niet met cijfers.

Hierbij enkele cijfers, ook weer van dat CBS, over bijvoorbeeld Hugenoten. Hugenoten eisten om te beginnen niet van de toen ontvangende maatschappij dat die zich volledig aan hen moest aanpassen. Ook ging het niet om een groep vluchtelingen uit een geloof van meer dan 1,6 miljard aanhangers, die overal op de hele wereld bezig zijn met een soort invasie. Hugenoten moesten echt vluchten voor hun leven en dat was echt iets heel anders dan vandaag al die islam ‘vluchtelingen’ uit vaak ook nog eens voor islamieten toch echt veilige islamlanden. Bijna volledige wijken worden in Nederland, net als in andere Europese landen, straks bewoond door een islam monocultuur. Dat is totaal iets anders dan hoe deze journaliste de zaken voorstelde.

Een klein brokje geschiedenis over minderheidsgroepen naar realiteit laat direct een totaal ander beeld zien. Aan Hugenoten kwamen rond 1700 ongeveer 35 tot 70 duizend als vluchtelingen naar Nederland, dat was op toen nog net geen 2 miljoen inwoners nog geen 2 tot 3,5% van de bevolking. Voor de Tweede Wereldoorlog waren er in Nederland ongeveer 150 duizend Joden op een bevolking van nog geen 9 miljoen, ofwel ook nog geen 2%. Vandaag zijn er al officieel 1 miljoen islamieten, officieus waarschijnlijk nog een half miljoen meer, op een bevolking van 17 miljoen, ofwel ongeveer 6 tot bijna 10%. Er is nu een totaal andere situatie gaande dan tijdens de komst van beduidend kleinere groepen in het verleden.

Bovendien kun je deze getallen niet klakkeloos naast elkaar leggen om tot een uitleg te komen, aangezien de getallen van vandaag nog ‘levende’ getallen zijn, omdat de immigratie nog steeds plaatsvindt. Het gaat hier dus niet om een absoluut totaalgetal. Die 70.000 Hugenoten was het totaal aantal dat ten hoogste in Nederland verbleef, dus absolute cijfers tegenover nu nog dagelijks verder stijgende cijfers.

Maar veel van dit soort malafide verslaggevers praten de populaire praatjes van onze premier na, die altijd al zo ‘goed’ met cijfers is geweest gezien het Griekse miljarden debacle. Volgens hem is er niets aan de hand, omdat ‘we in Nederland altijd religieuze minderheden hebben opgevangen’. Dit klopt op zich, maar 70.000 als totale grootte van een groep is toch echt wel een beetje minder dan minimaal 1 miljoen, waarschijnlijk eerder anderhalf miljoen, en nog steeds tikken de cijfers door.

Zoals gezegd, weinig gewone goed bedoelende mensen zullen dit soort cijfers gaan zoeken en trappen met open ogen in de val waarin zij worden getrokken. ‘Er is niets aan de hand, slaap rustig door, als je nu ook al geen journalisten meer kan vertrouwen, kom zeg, nee toch zeker!’ Alles is vandaag zoveel uitgekookter dan in 1935, en daar zit het grote gevaar.

De fascisten hebben wel degelijk van de historie geleerd. Dat is ook zichtbaar aan hun veren, ze zijn ‘links’ en ‘democraten’, ja, ja, echt waar. Door deze uitgekookte manier van handelen, vrees ik dat ze de eerste slagen zullen winnen. De meeste gewone mensen zullen eerst moeten voelen te zijn bedrogen om in te zien en toe te geven te zijn bedrogen, eerder dan dat zullen ze niet luisteren. Helaas. Ik hoop op anders!

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/19 ... te-bedrog/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

BBC onderzoek: Immigratie splijt Europese samenleving

Xander, 25-04-2018

Afbeelding
Deze Afghaanse migrant kreeg slechts 15 maanden cel voor de brute verkrachting van een Zweedse vrouw. Van uitzetting is geen sprake, want ‘arme migrant’, ‘moslim’, en ‘geen veilig thuisland’.

Zweden: Open grenzen activiste verkracht door migranten, daders krijgen extreem lichte straf – België kan al over 12 jaar islamitische Sharia-staat zijn, Brussel over 20 jaar sowieso moslimstad

Uit een grootschalig onderzoek van de BBC is gebleken dat Europeanen immigratie als de grootste splijtzwam in de samenleving beschouwen. ‘Het grote sociale experiment’ van de gevestigde orde door miljoenen volgelingen van een anti-Westerse ideologie hierheen te halen, en hen ook nog eens een voorkeursbehandeling geven (zoals voorrang op de huurwoningmarkt in Nederland), zou daarom wel eens in een letterlijke explosie kunnen gaan eindigen, en ons werelddeel opnieuw in totale chaos kunnen storten, waardoor er wederom talloze slachtoffers zullen vallen. ‘All by design’, zullen sommigen zeggen, omdat de elite op deze puinhopen een Europese superstaat wil oprichten.

De helft van alle ondervraagden in het Verenigd Koninkrijk noemt de verschillen tussen immigranten en autochtone Britten als de belangrijkste oorzaak van sociale spanningen. Daarna volgen religieuze verschillen (47%), etnische verschillen (41%) en politieke standpunten (40%).

61% van de Italianen ziet dat vooral immigratie de samenleving splijt. In Zweden is dat 49%, in Duitsland 46%, Frankrijk 45% en in Canada 40%. Nederland maakte geen deel uit van het onderzoek.

Op wereldschaal komt overigens niet immigratie, maar politiek op de eerste plaats. Dat komt mede omdat sommige landen nauwelijks migranten toelaten, zoals Servië, waar de bevolking dan ook geen spanningen op dit gebied ervaart. Ook Japan en Zuid Korea, landen die amper migranten toelaten, scoren extreem laag en hebben wat immigratie betreft de minst verdeelde samenlevingen.

Grote religieuze spanningen in België, dat over 12 jaar islamistische staat kan zijn
In België staat religie (50%) op de eerste plaats, wat mogelijk te maken heeft met de snelle islamisering van onze Zuiderburen, een proces dat door politiek en media wordt gepromoot. De snel groeiende politieke partij ISLAM heeft zelfs openlijk de doelstelling dat België in 2030 een islamitische staat is geworden, waarin de discriminerende, racistische en onderdrukkende islamitische Sharia de Belgische grondwet heeft vervangen. In het huidige islamiseringstempo gaat dat waarschijnlijk nog lukken ook. Hoofdstad Brussel is over uiterlijk 20 jaar sowieso islamitisch, aldus de grote Franse krant Le Figaro.(3)

Ook in Australië (47%) en Frankrijk (45%) ervaart men grote religieuze spanningen. In Rusland (34%), Maleisië (31%) en Hongarije (28%) vertrouwt men migranten het minst. Op wereldschaal ziet overigens slechts 14% vermenging met mensen met een andere cultuur of andere standpunten als oorzaak van conflictenWel is dit percentage in Europa veel hoger dan elders; in Hongarije is dit 34%, gevolgd door Zweden (33%), Duitsland (29%) en België (27%).

Bobby Duffy, directeur van het onderzoeksbureau Ipsos MORI, constateert dan ook dat de afgelopen 10 jaar over de hele wereld de maatschappelijke spanningen zijn toegenomen, maar de oorzaken hiervan flink verschillen. Vooral in West Europa wordt de immigratie als belangrijkste oorzaak genoemd, terwijl het verschil tussen arm en rijk in Rusland, China en Japan de grootste bron van zorg is. (1)

Lage of geen straffen voor migranten na zeer ernstige seksuele misdaden
In Europa lijkt de Zweedse bevolking het snelst op de knieën gegaan voor het ‘progressieve’ links-islamitische blok. Exemplarisch voor wat de overtolerante Europa te wachten staat is de verkrachting van een ‘open grenzen’ activiste die zich verzette tegen het uitzetten van migranten. Als dank werd zij in december door twee Afghaanse asielzoekers zowel vaginaal als anaal verkracht. Althans, één pleegde de seksuele gruweldaad, de ander hield het bij betastingen, en bevredigde zichzelf erbij. (2)

De hoofddader Anwar kreeg daar een extreem lage straf voor, slechts 15 maanden cel. Zijn maatje Fardin kwam er zelfs met een voorwaardelijke straf en een boet mee weg. Uitwijzen van de misdadigers is in Zweden niet aan de orde, want ‘arme immigrant’, ‘moslim’ en ‘loopt gevaar in eigen land’.

Moslimmigranten komen er in Zweden doorgaans met lichte of zelfs geen straffen vanaf. Vorig jaar stonden vijf migranten terecht wegens een groepsverkrachting en ernstige geweldpleging, ‘het ergste geval dat ik in 26 jaar tijd heb meegemaakt’, aldus de advocaat van het slachtoffer. De rechtbank sprak de daders echter vrij.

Een andere rechter weigerde een Iraakse moslimmigrant een straf op te leggen nadat deze een 14 jarige tiener had verkracht, ondanks het feit dat er een filmpje was gemaakt, en duidelijk was te zien hoe het meisje zich hevig verzette. Reden van de vrijspraak? De migrant zou niet in de gaten hebben gehad dat het (‘nee’ en van pijn schreeuwende) slachtoffer het niet wilde. (2)

Xander

(1) Breitbart
(2) Infowars
(3) Gatestone Institute

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... amenleving
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

“Palestina” onder het Hakenkruis en de Arabische “Mein Kampf”

Geplaatst op 3 mei 2018 door E.J. Bron

Afbeelding
Als de islam woedt...

Palestina onder het Hakenkruis” – zo luidt de naam van het artikel op “Tichys Einblick”: ook in “Palestina” zie je hoe het antisemitisme “gecultiveerd” wordt. “De islam” is niet toevallig antisemitisch en anti-christelijk: het is grotendeels zijn programma – na te lezen in de Arabische “Mein Kampf”.

Wat dit boek is? Daar kunt u gemakkelijk zelf achter komen...

Koran, soera 9, vers 30:
“En de Joden zeggen: ´Ezra is de zoon van God´ en de christenen zeggen: ´De Messias is de zoon van God.´ Dit is, hetgeen zij met hun mond zeggen. Zij spreken de woorden na van degenen die vóór hen ongelovig waren; Allahs vloek zij over hen, hoe zijn zij afgekeerd!”

En omdat ik tegen antisemitisme en anti-christelijkheid vecht, zal ik ook wat dit betreft geen blad voor de mond nemen:

EU-geld wordt door de Palestijnse Autoriteit en Hamas gebruikt in de strijd tot vernietiging van Israël
Daarom is het ook zo pijnlijk voor de EU dat zij bijvoorbeeld met haar geld schoolboeken in de Palestijnse Autoriteit gefinancierd heeft, waarin staat dat de staat Israël überhaupt niet bestaat. En het is net zo pijnlijk dat Hamas geld van de EU gebruikt heeft om tunnels te bouwen en deels ook voor raketprogramma´s tegen Israël.

De hoogste tijd dat de EU haar pro-Arabische, anti-Europese en anti-Israëlische koers opgeeft.

Het wordt tijd dat de EU haar anti-Israëlische en anti-Europese koers op grond van een mix uit diplomatieke en economische druk uit de Arabische olielanden opgeeft. Het wordt tijd dat de EU-programma´s genaamd Resettlement en Re-Location worden opgegeven, die ertoe leiden dat van Europa een Eurabia gemaakt moet worden.

Ik ondersteun Orbán en Kurz, omdat... zij de cultuur van Europa willen behouden
En daarom ondersteun ik niet alleen de Verklaring 2018, maar ook bewust kanselier Kurz in Oostenrijk en Orbán in Hongarije. Zij bezitten de strategische zienswijze voor de lange termijn wat goed is voor Europa en wat slecht.

Niet Orbán of Kurz vernietigen de waarden van Europa, maar de EU met haar politiek verwoest het christelijk-joods-Verlichte erfgoed door massa-immigratie uit volledig andere culturen. De immigranten hebben er grotendeels weinig tot geen interesse in om het Europese erfgoed te behouden. Hun belang is primair van economische aard.

Een zelf-afschaffing van de eigen cultuur door deze massale immigratie is echter tegenstrijdig aan het idee van veel VN-statuten, volgens welke ieder volk het recht heeft op een leven binnen zijn eigen grenzen en in zijn eigen cultuur.

Een massa-immigratie, die er in een periode van 50 tot 80 jaar toe leidt dat onze kleinkinderen en achterkleinkinderen echter een culturele minderheid in het eigen land worden, overtreedt zodoende ook eclatant het zelfbeschikkingsrecht van de volkeren.

Vermenging van de culturen, zoals door de EU gepland, is geen alternatief voor de strijd van de culturen
Een vermenging van de culturen – die de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy nastreefde en vermoedelijk door hem tot de EU-resettlement programma´s leidde – is in de geschiedenis van de mensheid bovendien altijd mislukt: vroeger of later zal één cultuur de overhand krijgen en de anderen aflossen, maximaal rudimentaire elementen van een van de ondergaande culturen blijven behouden.

Dit zien we aan veel voorbeelden: onder andere aan het Perzische, het Babylonische, het Romeinse wereldrijk. Ook de culturen van de indianen zijn in principe door de massa-immigratie uit Europa ten onder gegaan.

Bovendien zie je aan de kunstmatig getrokken grenzen van de koloniale heren in Afrika en in het Nabije Oosten dat de door het willekeurig getrokken grenzen de ontstane veelvolkerenstaten constant tussen dictatuur en uiteenvallen heen en weer schommelen: een interne samenhang van de verschillende groeperingen en etniciteiten en religies is op vrijwillige basis niet te bereiken: daarom bestaat de tendens tot dictaturen – of tot uiteenvallen. De heersende klassen hebben iets tegen het laatste: want dan zouden zij aan macht, invloed en geld moeten inboeten.

Daarom is een vermenging van de culturen geen alternatief voor de strijd van de culturen, zoals deze door Samuel Huntington in zijn boek “Clash of Civilizations” werd omschreven: in plaats van een grote twist bestaan er dan slechts vele kleine niet te overziene binnenlandse conflicten met in feite handelingsonbekwame staten zoals hierboven omschreven.

Unie van onafhankelijke, maar samenwerkende vaderlanders is het alternatief voor de strijd van de culturen
Het alternatief daarvoor is eigenlijk alleen hetgeen de oprichters van de EU bedachten: de oprichting van een Europese Unie van onafhankelijke, soevereine, maar samenwerkende vaderlanders. DIT was het oorspronkelijke idee van de EU-oprichters – en niet het creëren van een socialistisch-bureaucratisch-centralistisch monster van een EU, dat vanuit Brussel geregeerd wordt.

Mogelijk proberen nu ettelijke van de EU-centrale staat-fantasten het verzet in de natiestaten met het middel van de massa-immigratie open te willen breken: door massa-immigratie moeten de identiteit en de samenhang in de naties verzwakt te worden – en zodoende ook het verzet tegen een centralistische EU, naar het voorbeeld van de USSR graag ook EUSSR genoemd – gebroken worden.

De oorspronkelijke Europese Unie daarentegen, zoals zij nog tot kort voor de invoering van de euro bestond, was een succesvolle en de volkeren samenbrengende Unie.

Strijd der culturen: in het Nabije Oosten zowel als in Europa
Ook in en rondom Israël vecht de islamitische cultuur tegen de joods-christelijke beschaving: er staat nog altijd in de statuten van Hamas dat Israël vernietigd moet worden, opdat de “oemma” (de geloofsgemeenschap van de moslims) eindelijk een zuivere gemeenschap wordt. Daarom heeft de Pan-islamitische Conferentie (organisatie van islamitische staten) al in 1980 in Lahore in Pakistan een geheim besluit genomen om christelijke en joodse populaties in de Arabische regio te reduceren en te vernietigen. Dit geheime besluit werd door Bassam Tibi – een oorspronkelijk uit Egypte afkomstige Duitse islamwetenschapper – onthuld.

Een ander geheim besluit van de Arabische Liga in Caïro in de jaren-90 kondigde de islamisering van Europa via migratiegolven aan.

Doel van de OIC is daarbij het creëren van een groot Arabisch-Europees gebied onder heerschappij van het Arabisch kapitaal, dat zichzelf al sinds decennia in Duitse en andere Europese economische ondernemingen inkoopt – en zodoende ook de Europese politiek onder druk zet: de EU is er op grond van deze druk bijvoorbeeld mee begonnen iedere vorm van kritiek op de islam als “islamofobie” te brandmerken. Dit kritiekverbod staat echter gelijk aan een afschaffing van de vrijheid van meningsuiting. Want waar zouden we blijven wanneer je een religie of een ideologie niet meer mag bekritiseren? Juist: je eindigt in een dictatuur!

Bovendien zou niemand op het idee komen om de kritiek op het christendom en de kerken te verbieden. Hier valt al op hoe repressief de islam in Europa te werk gaat, voordat hij überhaupt grotere populaties van 30% of 50% bezit. Als de repressie nu al zo krachtig is, bij een moslimaandeel van 5% tot 12%, hoe groot zal die repressie dan worden als de moslimpopulatie door immigratie en geboorteoverschot tot 25%, 35% of 40% zal zijn toegenomen?

Plannen van de OIC om Europa te islamiseren ontmoeten Resettlement-plannen van de EU
In toeval geloof ik niet: de plannen van de OIC om Europa te islamiseren ontmoeten de Relocation-plannen van de EU... Resettlement betekent: duurzame opname van mensen in Europa! En dus niet – zoals de asielwet voorziet”een tijdelijke opname met terugkeer naar het thuisland na het einde van het conflict.

Voor de duurzame nieuwe vestiging (Resettlement) bestaat geen grondwettelijke rechtsbasis en geen plicht
Duitsland is volgens de grondwet niet verplicht tot een duurzame NIEUWE vestiging (deze vormt quasi een vrijwillige dienstverlening), en hiertoe bestaat ook geen plicht vanuit de Vluchtelingenconventie van Genève.

Ergo: ook deze politiek van Resettlement ontbeert iedere juridische basis, evenals de politiek van de duurzaam ongecontroleerde grenzen en van het door wuiven van vluchtelingen aan door politieagenten gecontroleerde grenzen, die willen binnenkomen uit veilige derde landen.

Resettlement-programma´s van de VN en van de EU vallen puur toevallig samen met het schrappen van het geld voor vluchtelingenkampen in Jordanië en Turkije?
En toevallig schrapt de VN het geld voor de vluchtelingenkampen in Jordanië en Turkije in 2014 en 2015, zet Resettlement-programma´s met de EU op en veroorzaken zodoende de immigratie naar Europa, terwijl Sarkozy er tegelijkertijd voor zorgt dat Moammar al-Qadhafi, die het land Libië stabiliseerde en een bolwerk in Noord-Afrika tegen de massa-immigratie naar Europa was, dat deze al-Qadhafi werd weg gebombardeerd. Tegenwoordig echter ziet men nog heel andere facetten achter Sarkozy´s Libië-veldtocht...

Aftreden van Merkel had al lang moeten plaatsvinden
De socialistische immigratiepolitiek van Merkel ontbeert dus welke wettelijke plicht dan ook, schendt geldend recht EN ruïneert Duitsland´s binnenlandse veiligheid, destabiliseert de financiële en sociale stelsels, zorgt voor culturele conflicten, vernietigt de identiteit van de Duitse bevolking en… heeft vele andere gevolgen...

En daarom is het tijd dat de ongecontroleerde massa-immigratiepolitiek uit vreemde culturen van Merkel wordt beëindigd. Omdat zij daartoe als persoon bewijsbaar niet toe bereid is, rest mij niets anders dan haar aftreden te eisen.

Bron: www.journalistenwatch.com

Auteur: Freddy Kühne

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/03 ... ein-kampf/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21075
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

De Syrische vluchtelingensituatie uitgelegd...

Afbeelding

Hier is een pot met 10.000 M&M´s. Maar tien van hen bevatten een dodelijk gif. Hoeveel M&M´s ga je opeten?

Geplaatst door: E.J. Bron (via Twitter; “Mielus”)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

PAUPERS...

Geplaatst op 10 juni 2018

Afbeelding

Kent ge het heimwee-achtige gevoel naar de tijd van vroeger? Toen de avond-koelte met lentegeuren door-ademt het groene lover en het geboomte deed trillen? Men zich buiten veilig voelde en geen angst koesterde van je portemonnee beroofd te worden? Toen geen zwarte parasiterende figuren uit Afrika ons het leven vergalden met brutaal geschreeuw? Hoofddoeken nog niet het straatbeeld ontsierden? In het voertuig mijner verbeelding doorleef ik soms dien vredige tijd van weleer. Toen den steden met hun schone bezienswaardigheden nog veilig begaanbaar en berovingen zeldzaam waren. Doch door dien misdadig inhumane lieden in Den Haag en Brussel, die zonder ook maar enige patriottische gedachte slechts uit zijn op macht en eigen gewin, is mijn idealisme van vroeger inmiddels vervlogen.

Door het lichtzinnig stemgedrag van menig burger worden wij geofferd op het altaar van politieke misdadigers. Jean-Claude Juncker, Frans Timmermans en hun meedogenloze clubgenoten in het Kwaad, geschaard om rijk gedekte tafels, verkwisten ons belastinggeld en verkwanselen onze Vaderlandse Driekleur, gelijk Judas Jezus verraadde voor een handvol zilverlingen. Zij eigenen zich gunsten toe waar anderen met taaie volharding tientallen jaren naar hebben gestreefd. Langzaamaan drijven zij ons in de grauw stinkende modderstroom van armoe en nooddruft. Nederland is aan het verpauperen. Uitheemse uitgeprocedeerde criminelen hebben hier het Aards Paradijs gevonden en zullen niet goedschiks dit Paradijs verlaten.

Edoch, spitse lezer van “E.J. Bron”, straks slaan in steden en dorpen de vlammen wild en woest, geen spuitgasten en geweerschoten die het helse vuur der volksopstand kunnen bedwingen. Het volk, vernederd en uitgebuit, van de hoogste tot de laagste, zal in den maalstroom van geweld worden meegesleurd. Het zal de strijdbijl heffen tegen het machtige gajes in Den Haag en Brussel dat gans ons leven ruïneert. Misschien, ja, heel misschien, zullen zij geschokt zijn van hun wandaden. Doch het bedrogen en uitgebuite volk kent dan geen enkel mededogen. Voor deze uitbuiters en volksverraders is geen vergiffenis. De gang naar het schavot en doodkist is kort.

Geert Wilders, onvermoeibaar verzetsstrijder, één der weinige politici die zich distantieert van een barbaarse ideologie, die de Joods–christelijke levensbeschouwing, welke ons omhoog gestuwd heeft naar welvaart en beschaving, verdedigt, blijft met pen en woord strijden voor onze vrijheid. Wij mogen hem daarvoor best dankbaar zijn.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door: “Driek”

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/10/paupers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Illegale grensoverschrijding...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

“Nederland zal heel ander land worden”

Geplaatst op 15 juni 2018

Afbeelding

Demograaf Jan van de Beek: ’Multicultuur is geen feestje’

Dr. Jan van de Beek (foto): „Eind deze eeuw zijn er nog maar zeven, acht miljoen autochtone Nederlanders.”

Zeist – Hoe ontwikkelt Nederland zich de komende decennia onder invloed van de immigratie en het populisme? Demograaf Jan van de Beek: „De vraag is of de liberale democratie houdbaar zal zijn.” „Eén ding is zeker”, zegt Van de Beek (50) in zijn woning in Zeist. „Als de huidige trend zich doorzet, hebben we aan het eind van deze eeuw miljoenen inwoners die zich niet met Nederland identificeren. Nederland zal dan een heel ander land worden.”


Van de Beek is cultureel antropoloog en wiskundige. Hij ontwikkelde modellen waarmee hij de demografische ontwikkeling van Nederland kan voorspellen. Interessant: anders dan het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) doet Van de Beek ook uitspraken over de verwachte loyaliteit van groepen burgers aan Nederland. „Onder allochtonen is daar wel onderzoek naar gedaan. Daaruit blijkt dat van de jonge Turken en Marokkanen zo’n tien, elf procent – heel weinig dus – zich primair identificeert als Nederlander. Voor Surinamers en Antillianen liggen die cijfers veel hoger: de helft tot twee derde. Ik heb bovendien gekeken naar het aantal gemengde huwelijken. Die gegevens stop je in mijn model en dan kun je – met allerlei mitsen en maren – voorspellingen doen voor de toekomst.”

Aan het eind van deze eeuw zal ongeveer de helft van de Nederlandse bevolking uit (afstammelingen van) immigranten bestaan, zegt Van de Beek: „Dat hoeft op zichzelf geen probleem te zijn. Kijk naar de Indonesiërs en de Surinamers en Antillianen, die gaan voor een groot gedeelte volledig op in de samenleving. Maar voor Turken en Marokkanen en ook voor de nieuwe groepen vluchtelingen uit wat het ’Afrikaans-islamitisch cluster’ wordt genoemd, geldt dit niet.”

Nederland gaat dus ingrijpend veranderen. Van de Beek: „Miljoenen burgers zullen zich deel voelen uitmaken van zogeheten ’transnational communities’, transnationale gemeenschappen: één been hier, één been elders. De cruciale vraag is: als het er zoveel zijn, wat voor samenleving zijn we dan? Is onze liberale democratie wel houdbaar? Zeker moslims – die in 2060 dertien tot zestien procent van de bevolking zullen uitmaken – hebben een heel ander en deels zelfs conflicterend waardesysteem. Uit onderzoek blijkt dat 70 procent de islamitische wet, de sharia, boven onze wetten stelt.”

Urgent
Van de Beeks onderzoek is urgent nu uit onderzoek door het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) blijkt dat jonge Turken en Marokkanen niet alleen steeds religieuzer worden, maar dat bovendien hun afstand tot – en zelfs afkeer van – de Nederlandse samenleving toenemen. Deze ontwikkeling – de ’islamisering van de samenleving’ – beperkt zich niet alleen tot Nederland en leidt in veel westerse landen tot zorg. Onder anderen de conservatieve Frans-Canadese socioloog Matthieu Bock-Côté (38) pleit voor een veel grotere weerbaarheid van de ’ontvangende samenlevingen’ in zijn standaardwerk Multiculturalisme als politieke religie. Immigranten zouden niet onmiddellijk dezelfde rechten moeten krijgen als de oorspronkelijke, autochtone bevolking, argumenteert Bock-Côté. Westerse natiestaten moeten zich bovendien veel bewuster zijn van hun unieke geschiedenis en cultuur. ’Uitspraken als ’uiteindelijk zijn we allemaal immigranten’, zoals je die in Canada wel hoort, slaan nergens op’, schrijft Bock-Côté.

“We importeren nu armoede”
Van de Beek deelt die aversie tegen het cultuurrelativisme, dat vooral zit ingebakken bij partijen als GroenLinks, D66, SP en de PvdA. „De naïviteit van die mensen over de multiculturele samenleving is enorm. Ze zien multicultuur als iets leuks – Turkse eettentjes en zo en dat ís ook leuk – maar als we te maken hebben met conflicterende waarden- en parallelle rechtssystemen is het een groot probleem. Dan heb je geen liberale democratie meer.”

Wat bovendien vaak over het hoofd wordt gezien, is dat nieuwkomers voor het grootste deel afkomstig zijn uit dat eerder genoemde Afrikaans-islamitische cluster. „Uit cijfers van het onderzoeksproject World Values Survey blijkt dat het Afrikaans-islamitische cultuurcluster het verst verwijderd is van ons Noord-Europese, protestantse cluster. Dus we halen de mensen binnen die in normen en waarden het vérst van ons verwijderd zijn. Linkse mensen denken dat als we nu maar aardig en tolerant zijn, dat die nieuwkomers zich vanzelf tot liberale burgers zullen ontwikkelen. Maar dat is natuurlijk onzin. Veel asielzoekers willen helemaal geen westerling worden. De werkelijkheid is: velen van hen zijn weliswaar gecharmeerd van onze welvaartsstaat, maar niet altijd van onze taal en cultuur en normen en waarden. En als je over de jaren miljoenen van hen toelaat zou dat geen gevolgen hebben voor jouw samenleving?”

Soevereiniteit
De westerse wereld beleeft nu de Derde Demografische Transitie, legt Van de Beek uit. De eerste en tweede waren de periodes in de 19e en 20e eeuw, die zich kenmerkten door de overgang van hoge sterfte en hoge geboorte, via lage sterfte en hoge geboorte naar lage sterfte en lage geboorte. Van de Beek: „We hebben inmiddels te maken met een krimpende autochtone bevolking, in combinatie met hoge immigratie. Daardoor zijn er eind deze eeuw nog maar zo’n acht miljoen Nederlanders die nakomeling zijn van de huidige autochtonen. De overige inwoners stammen af van immigranten of komen uit gemengde huwelijken. De kernvraag is: zullen die laatsten zich identificeren als Nederlander?”

Er zijn ingrijpende maatregelen nodig, zegt Van de Beek. „Voortgaande immigratie ondermijnt de verzorgingsstaat en de sociale cohesie. Je importeert armoede. We moeten af van het VN-vluchtelingenverdrag en het recht op asiel beperken. Ook het vrije verkeer van personen moet aan banden. Gebeurt dit niet, dan voorspel ik gouden tijden voor populisten.”

Jan van de Beek (1968) studeerde wiskunde en informatica en culturele antropologie en schreef een proefschrift over de productie van wetenschappelijk kennis over de economische gevolgen van immigratie naar Nederland. Hij beheert de website www.demo-demo.nl en het Twitteraccount @demo_demo_nl over de economische en demografische effecten van immigratie.

Bron: www.telegraaf.nl

Door: Wierd Duk

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/15 ... nd-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Hier iemand die een oplossing heeft... :wink2:
Veilige toevluchtsoorden voor migranten

Geplaatst op 16 juni 2018

Afbeelding

Door het falend migratiebeleid zijn we in een ongezonde, ongecontroleerde en onvoorspelbare situatie beland. Europa dient dringend orde op zaken te stellen. Niet de massale interesse om naar Europa te migreren, noch de vermeende mensensmokkelaars, maar wel de foute Europese migratieaanpak is het grote probleem.

Het volgende voorstel is gebaseerd op twee punten:

1. Niet-Europese migranten opvangen buiten Europa
2. Europese grenzen en Europese bevolking beschermen

Niet-Europese migranten opvangen buiten Europa

Wanneer een vreemde persoon aan je voordeur aanbelt om steun of hulp te vragen, dan kun je de persoon wegsturen óf in je gezin laten inwonen óf in beperkte mate hulp verlenen zonder het eigen gezin in gevaar te brengen. De eerste mogelijkheid is ondermaats, de tweede is een brug te ver, de derde is correct.

Mensen in nood komen massaal aan de grenzen van Europa aankloppen om steun of hulp te vragen. Europa is welvarend en kan deze mensen helpen, niet door ze binnen te halen en te laten inwonen, maar op redelijke wijze voor opvang te zorgen. Concreet kan dit door volwaardige refugee-centra, veilige toevluchtsoorden, uit te bouwen buiten de grenzen van Europa, in overleg met landen van Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Europa investeert in deze landen om de centra uit te bouwen, doet het management van de centra en houdt rechtstreekse controle over de Europese financiering. Europa zorgt daadwerkelijk en op grote schaal voor opvang en de migranten blijven binnen hun eigen continent of regio, zonder Europa binnen te dringen.

Migranten krijgen opvang in de centra zolang in hun land van herkomst de oorlog, het dictatoriaal regime, gevaar voor marteling of economische crisis dreigt. Bescherming, logement, voeding, verzorging, werkgelegenheid, onderwijs, landbouw, sport en ontspanning zijn beschikbaar in deze centra. Er is werkplicht voor volwassenen of men kan een deeltijdopleiding volgen. Er is schoolplicht tot 18 jaar. De centra zijn geen gratis hotels. Ze worden ontwikkeld als kleine zichzelf bedruipende steden van ca. 30.000 inwoners. De migranten bouwen mee aan hun veilige toevluchtsoorden. Tientallen tot honderden centra dienen worden opgericht vanaf Turkije tot Marokko. Werkgelegenheid en onderwijs zijn uitermate belangrijk. Er is nauwe samenwerking met Europese bedrijven en instellingen.

Europese grenzen en Europese bevolking beschermen
Europa heeft de plicht haar grenzen en bevolking te beschermen als een goed huisvader tegen de invasie van migranten. De Europese grenzen dienen te worden gerespecteerd. De huidige massale aanwezigheid van niet-Europese migranten wordt door vele Europeanen als ongewenst ervaren. Bovendien wordt het evenwicht van onze samenleving en de Europese eenheidsgedachte in gevaar gebracht. Dit kan nooit de bedoeling zijn geweest van onze inzet voor de opvang van migranten. Door de opportuniteit om refugee-centra op te richten buiten Europa en de migratiestroom op deze manier gecontroleerd te kanaliseren, is er ook geen enkele noodzaak meer om migranten tot het grondgebied van Europa toe te laten en evenmin om migranten Europees burgerschap te verlenen.

Conclusie
Het huidige Europese migratiebeleid mist coherentie en durf. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Men dient nu in te grijpen, streng maar rechtvaardig, ruimhartig voor mensen in nood, maar prioritair beschermend voor de Europese bevolking. Men hoeft mensen niet in huis te nemen als men ze “aan de voordeur” kan helpen.

Door: Jan Alverman

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/16/190365/
Eigenlijk weten we allemaal wel wat de goede oplossingen zijn, maar het gebeurt gewoon niet. Simpelweg omdat er foute krachten in de Europese elite zijn die deze migratieramp gewild hebben. :unhappy:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

De EU zorgt voor de volgende migratiegolven

Geplaatst op 26 juni 2018

Afbeelding
Het vluchtelingenkamp Dadaab in Kenia.

In de EU stoort men zich er vooral aan dat er economische migranten uit Afrika komen, in feite echter nauwelijks mensen die recht hebben op asiel. Maar: onze economische politiek is daar medeschuldig aan.

De Europese politici zijn toch stapelgek: enerzijds bekritiseert men het feit dat het bij de meeste Afrikaanse “asielzoekers” in werkelijkheid om economische migranten en armoedemigranten gaat, anderzijds echter zorgt de EU-handelspolitiek exact voor zulke ontwikkelingen. Het vrijhandelsakkoord tussen de Europese Unie en de Afrikaanse landen, waar op dit moment door Brussel vaart achtergezet wordt, maakt de zaak er bovendien niet beter op. Integendeel: zo creëert de EU alleen maar nieuwe toekomstige migratiegolven voor zichzelf.

Natuurlijk, gezien de nog steeds precaire economische en financiële situatie van enkele EU-landen hoopt men enerzijds op de ontsluiting van nieuwe afzetmarkten op het continent, waarvan de bevolking tot het jaar 2100 zal verdubbelen – maar anderzijds is het opnieuw typisch dat dit akkoord eigenlijk alleen de belangen dient van de grote concerns, niet echter die van de mensen zelf. Noch in Afrika noch in Europa.

Dat betekent: als dit akkoord in werking treedt, zorgt dit voor nog meer ingrijpende veranderingen in de economieën aldaar en voor een stortvloed aan (door belastinggeld gesubsidieerde!) Europese producten, waartegen de plaatselijke producenten wat betreft prijs en kwaliteit nauwelijks kansen hebben. Zodoende ruïneert men de bestaansbasis van miljoenen mensen, die dan hun redding zoeken in de migratie naar Europa. Terwijl een sterker op de belangen van de Afrikaanse bevolking gericht vrijhandelsakkoord op de lange termijn voor de Europeanen zelfs zinvoller en beter zou zijn.

Deze landen hebben geen klassieke “ontwikkelingshulp” en geen uitbuitend “vrijhandelsakkoord nodig, maar vooral economische perspectieven en groeimogelijkheden, opdat de massamigratie om economische redenen op zeker moment ten einde komt. Bovendien zorgt de economische versterking van deze landen er voor dat men toekomstige koopkrachtige consumenten creëert – wat bijvoorbeeld de Volksrepubliek China met het enorme investeringsprogramma daar immers al probeert. Maar dan moeten ook de Europeanen aan de bak, omdat het huidige economische en handelsmodel precies voor het tegengestelde zorgt.

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/26 ... tiegolven/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

‘Waarom nemen migrantenouders zulke enorme risico’s met hun eigen kinderen?’

Xander, 27-06-2018

Afbeelding
Red mij! Ik ging zelf op een gammel bootje de volle zee op, maar als ik verdrink is het jullie schuld! (Afbeelding: Getty Images (3)).

Europese ouders die spelen met het leven van hun kinderen krijgen te maken met de kinderbescherming, maar migrantenouders worden er juist voor beloond

Het ‘Open Grenzen’ establishment in West Europa, nog steeds onverminderd bezig met het uitwissen van onze grenzen en het islamiseren van onze culturen en democratieën, stuit op steeds meer politiek verzet uit Oost Europa, en sinds kort ook Italië. De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken zei in een interview met de BBC dat Hongarije niet ‘multiculti’ wil worden, en graag Hongaars wil blijven. Een journalist van Channel4 vroeg aan een Poolse parlementariër of Europese politici niet de ‘morele, humanitaire’ plicht hebben om alle asielzoekers te helpen. Zijn antwoord schokte haar: ‘Nee. Waarom nemen deze ouders zulke risico’s met hun eigen kinderen? Waarom brengen ze hen in zo’n situatie?’

Vorige week brak er een korte maar felle ruzie uit tussen Italië en Frankrijk over de massa immigratie uit de islamitische wereld, die de Franse president Macron in onverminderd hoog tempo in goede banen wil leiden, maar die de kersverse Italiaanse regering juist wil stoppen.

Immigratietop was totale mislukking
De ingelaste EU immigratietop eindigde vervolgens in een totale mislukking. Het enige waar de deelnemers het over eens waren is dat de overtocht op gammele bootjes over de Middellandse Zee moet worden gestopt, en daarmee ook het ‘redden’ door diverse Europese en ook Nederlandse hulp illegale mensensmokkelorganisaties. De Fransen, Duitsers en Spanjaarden willen hen echter veilig hierheen halen, terwijl de Italianen en Oost Europeanen hen juist buiten Europa willen houden.

In Oostenrijk is zojuist bij Spielfeld een massale grensbewakingsoefening gehouden. Een nieuwe vloedgolf van 80.000 moslimmigranten komt via de Balkanroute namelijk steeds dichterbij, en de Oostenrijkers zijn net als de Hongaren niet van plan hen door te laten.

Hongaarse minister BuZa: ‘Wij willen geen multiculti, maar Hongaars blijven’
BBC verslaggever Emily Maitlis onderwierp de Hongaarse minister van BuZa Péter Szijjártó aan een spervuur van kritische vragen over de gesloten grenzen van Hongarije. Volgens Maitlis heeft iedereen die in Hongarije aankomt het recht om asiel aan te vragen. ‘U bent niet gebalanceerd. U bent eenzijdig,’ wierp de minister tegen.

‘De mensen die onze grenzen schenden kwamen allemaal uit vreedzame landen zoals Servië en Kroatië. Het heeft dus geen zin om op internationale regels te wijzen waarom het nodig of toegestaan zou zijn, of je zelfs geholpen moet worden om illegaal de grens tussen twee vreedzame landen over te steken.’

‘Wij willen geen massa’s illegalen vanuit het zuiden. Wij willen Hongarije een Hongaars land laten, en wij vinden multiculturalisme geen goede zaak. Als jullie dat wel vinden, dan respecteren wij dat, maar zet ons alsjeblieft niet onder druk.’

‘Waarom nemen ouders zulke risico’s met hun eigen kinderen?’
Channel4 collega Cathy Newman kreeg het afgelopen weekend op vergelijkbare wijze aan de stok met Dominik Tarczyniski, parlementslid voor de heersende conservatieve Poolse PIS partij. Newman vroeg hem of de Europese politici niet ‘de morele, humanitaire’ plicht hebben om alle asielzoekers te helpen, zeker die de gevaarlijke overtocht over de Middellandse Zee proberen te maken.

‘Nee,’ was zijn korte antwoord. ‘Waarom nemen deze ouders zulke risico’s met hun eigen kinderen? Waarom brachten ze hen in deze situatie?’ (1)

Zielig verhaal, maar wie is er nu de echte schuldige?
Legitieme vragen, die volgens sommigen in West Europa niet langer beantwoord of zelfs maar gesteld mogen worden, zo lijkt het. Zo heeft het linkse Belgische weekblad Humo nu een zielig verhaal geplaatst getiteld ‘Mawda (2) vluchtte naar ‘veilig’ België... en stierf er door een politiekogel.’ De Belgische politie beschoot namelijk het smokkelaarsbusje waar zij en haar familie inzaten. Humo haalt haar vader Amir aan, die zei in België ‘alleen een beetje geluk’ te willen vinden, maar in plaats daarvan ‘ons meisje te hebben verloren’.

Inderdaad, een hartverscheurend drama. Maar plaats dit eens in het perspectief dat de Poolse parlementariër schetste: deze mensen probeerden met behulp van mensensmokkelaars – dus criminelen - illegaal een ander land binnen te komen, en namen daarbij welbewust enorme risico’s met hun leven en dat van hun kinderen. Als Europeanen hun kinderen aan dergelijke onaanvaardbare risico’s blootstellen, krijgen ze te maken met de Kinderbescherming, en kunnen hun kinderen bij hen worden weggehaald. Waarom moeten ouders van buiten Europa dan juist worden beloond voor vergelijkbaar onacceptabel risicovol gedrag met hun kroost?

Bovendien misbruiken deze ouders de trieste dood van hun kind ook nog eens om de autoriteiten te verleiden hen alsnog asiel te geven: ‘Mawda ligt hier begraven, dus wij kunnen hier nu niet meer weg.’ (2) Sorry Amir, jij en je vrouw Shamdin kunnen nu wel heel boos zijn op de vele Belgen die jullie hebben aangesproken op jullie gedrag, maar hebben ze geen gelijk? Want als je een normale verantwoordelijke vader was geweest, had je nooit zo gespeeld met het leven van je dochter, en had je haar nu nog steeds bij je gehad.

En voor wie dit te hard vindt omdat het nu eenmaal ‘ zielige vluchtelingen’ zijn: zelfs volgens de cijfers van de VN is slechts zo’n 2% van de asielzoekers een echte vluchteling. De rest zijn allemaal economische migranten, en die kunnen ook de officiële, veilige weg bewandelen om asiel aan te vragen. Dat doen ze alleen meestal niet, omdat ze weten dat ze volgens alle geldende regels en verdragen kansloos zijn.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Humo
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... n-kinderen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21075
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door King George »

Voormalig journalist van Living Marxism (magazine British Revolutionary Communist Party) over waarom de Europese elites zo dol zijn op immigratie.
Lezen!

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
‘Waarom nemen migrantenouders zulke enorme risico’s met hun eigen kinderen?’

Xander, 27-06-2018

Afbeelding
Tijdens de oorlog in Vietnam bekommerde geen Europese leider zich om de vele misdaden bedreven tegen de menselijkheid door de Amerikanen. En wat te denken van de vele duizenden doden kostende agressie tegen de soevereine staat Syrië die werd gevoerd en gevoed onder leiding van Uncle Sam en mede goedgekeurd door de EU omdat men president Assad van Syrië niet langer zag zitten vanwege bepaalde vieze smerige politieke belangen die in het geding kwamen en niet strookte met de negatieve tegen Rusland gerichte politiek. Men meende Assad klein te krijgen, wat natuurlijk nooit ging lukken met Poetin. De EU-leiders zijn zo achterlijk om te denken dat zij Poetin in hun keurslijf kunnen gieten. Door bijvoorbeeld met het instellen van sancties.

Laat bootjesgekkies uit Afrika de consequentie van hun weloverwogen daad ondervinden en laat hen verzuipen als het zover komt. Binnen de kortste keren is de immigratie uit Afrika via deze wijze gestopt. Die paar honderd mensen zonder zwemdiploma die verzuipen staat in geen verhouding tot de vele doden en gewonden die alle oorlogen tot nu toe bij elkaar hebben opgeleverd. Als zwarten uit Afrika zo graag in hun eigen bajonet willen lopen, houdt hen vooral niet tegen. Dat duidt op bemoeizucht en ziekelijke bemoedering die getuigt van discriminatie en negatieve vooroordelen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Het complot om Europa te overspoelen met 250 miljoen afrikanen
Mark Collett - Gepubliceerd op 29 jun. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Culturele samenhang is de dragende voorwaarde voor een immigratiestaat

Geplaatst op 1 juli 2018

Afbeelding

Daar is nu al 14 jaar debat over, maar er wordt nauwelijks vooruitgang geboekt

Europa is in de greep van het migratiedebat. Dit speelt in Italië maar ook in Duitsland. Merkel zal het moeilijk hebben om met gezellige beelden van nationale verbroedering de aandacht af te leiden van haar politieke falen, nu Duitsland in het voetbal is vernederd door Korea. In Nederland en Vlaanderen houden DENK en de Islampartij de gemoederen bezig. Gestaag verschijnen er nieuwe boeken over dit thema, zoals onlangs een boek door Sam van Rooy.

Angst voor nieuwe dominante identiteit
Men bediscussieert de houdbaarheid van de sociale voorzieningen, maar ook de betekenis van culturele fenomenen. Moeten man en vrouw elkaar bijvoorbeeld de hand kunnen geven? Is dit vrijblijvend of dienen zulke omgangsvormen ook publiekelijk te worden afgedwongen? Waarom worden discussies over culturele achtergrond en omgangsvormen überhaupt relevant − welke angst steekt hierachter? Is dit het onbehagelijke gevoel om gedomineerd te worden door een groep van buitenaf die hier zijn regels komt opleggen? Door de linkerzijde is dit onbehagen vaak bestempeld als ‘xenofobie’, om zo het debat over deze vragen te ontwijken.

Bevolkingsverandering versus individualisme
Zoals Herman de Croo van de Open VLD onlangs aanstipte, heeft dit onbehagen een anker in de realiteit als er wordt gekeken naar de cijfers uit de grote steden van mensen met een andere afkomst. Hun geboortecijfers en een door religie gesterkt groepsgevoel leggen een zekere interne zwakte bloot van de ontvangende gastheercultuur: dit wil zeggen dat deze onderlinge loyaliteiten bedreigend kunnen overkomen op sterk geïndividualiseerde mensen.

De Croo gaat zelfs zover dat hij zegt dat een blanke N-VA burgemeester als Bart de Wever, gelet op de toename van het aantal zwarten en moslims, in Antwerpen nooit meer het ambt zou kunnen bemachtigen. De O-VLD staat bekend als een liberale partij, maar kennelijk zijn iemands meritocratische verdiensten als staatsman ondergeschikt gemaakt aan de ‘representativiteit’ van demografische verschuivingen? Zoals ik in mijn boek Avondland en Identiteit hebt aangekaart, kunnen groepen met hechte onderlinge banden en sterke tradities nogal dreigend overkomen op individuen die zelf niet het gevoel van zulke wortels kennen.

Tijd van onbehagen
Als er inderdaad van een dergelijke interne zwakte sprake is, dan zal het niet helpen om verontwaardigd te zijn over de symptomen alleen. Dan moet er worden gekeken naar het nu al veertien jaar durende debat over deze kwesties, in het bijzonder naar de Nederlandse filosoof Ad Verbrugge. In 2004 schreef hij het boek Tijd van onbehagen. De verschijning ervan was een vereiste om tot professor te bevorderen. Later liet hij in een gesprek bij Café Weltschmerz doorschemeren dat zijn bevordering wegens het boek was tegengehouden, omdat het niet in het goede ideologische vaarwater viel.

Dit wil zeggen dat het boek scherpe kritiek ventileerde op het doorgeslagen individualisme, het sociaal atomisme en de geblakerde randen van de multiculturele samenleving. De Vlaamse denker Dirk Verhofstadt schreef een duidelijk liberaal-humanistische repliek. De problemen zouden niet door individualisme zijn veroorzaakt, maar door een systeem van sociale uitkeringen dat mensen beloont voor het misbruiken ervan. Een systeem dat vanuit naastenliefde was opgestart wakkerde inmiddels berekenend gedrag aan.

Culturele samenhang als dragende voorwaarde
Wie had er nu gelijk? Zij hadden beiden gelijk. Een immigratiestaat kan alleen nieuwe mensen blijven opnemen als er sprake is van saamhorigheid en een samenbindend nationaal besef (factoren die Verbrugge onderstreept), maar minstens zo noodzakelijk is individuele zelfredzaamheid (wat Verhofstadt benadrukt). Een systeem van voorzieningen vereist sociale cohesie en wederzijdse solidariteit, en daarnaast culturele identificatie en burgerlijke discipline. Dit alles samen vergt weer een sterk onderwijs.

Naast familiesaamhorigheid is er ook een vrijheidsgezindheid nodig. Wij zien echter dat etnische en religieuze loyaliteiten door veel migranten zijn overgeërfd vanuit het land van herkomst, die vaak sterker blijken dan de nieuwe loyaliteit aan het land van hun toekomst. De problemen die de culturele cohesie onder het sociale systeem ondermijnen, zijn vaak deel van de bagage waarmee de migranten aankomen. Men ontvlucht een radicaal moslimland en eist vervolgens hier dat er weer rekening wordt gehouden met religieuze voorkeuren. “Het dragen van een boerka is een islamitisch grondrecht!”, zoals het onlangs klonk. Een dergelijk statement laat zien dat migranten hebben geleerd om te denken in termen van rechten en niet van plichten.

Synergie tussen Roofstaat, islamdiscours en aangestelde liberalen
Dan speelt nog mee dat boeken als Roofstaat er voortdurend inpeperen hoe slecht dat koloniale en roofzuchtige ‘Witte Westen’ wel niet is, wat een synergie aangaat met het islamitische leerstuk van het ‘zegel der profeten’ − oftewel de islam is als laatst geopenbaarde godsdienst moreel superieur en anderen (dhimmi’s) moeten zich naar de islam toe bewijzen.

Dit krachtige groepsgevoel staat dus tegenover een nogal liberaal-individualistische cultuur. Vandaar het onbehagen op straat, dat niet snel lijkt te zullen verdwijnen. Onbehagen is here to stay. Maar dit leidt tot een nog verergerende reactie − namelijk dat degenen die het zich kunnen veroorloven, zich terugtrekken in eigen ivoren torens: de zogenaamde aangestelde liberalen. Welgestelde optimisten die praten over hoe iedereen ‘die het écht wil’ kansen en mogelijkheden heeft, maar zelf geen moeite doen om buiten hun bubbel te treden.

Conclusie: weinig opgeschoten
Sommige sociaal-democratische partijen in Europa zien intussen deze problemen onder ogen. Dat is misschien een kleine winst, maar zoals ik al in de bundel Cultuurmarxisme concludeerde, zijn de arbeiders als kiezers al lang overgelopen naar nationaalconservatieve partijen. Ondertussen blijven de culturele instituties linksidentitaire bolwerken: zij houden de regie over subsidiestromen en blijven het verhaal in de talkshows en dagbladen bepalen. Dit zijn vaak lelieblanke hoogopgeleide netwerken ondersteund door ‘knuffelmigranten’ met een kosmopolitisch wereldbeeld. De rest van de samenleving neemt dit bolwerk steeds minder serieus maar staat bij gebrek aan een Nieuwe Zuil vooralsnog machteloos.

Door de beeldvorming die het genoemde netwerk rondpompt, worden de bewindsvoerders met een meer realistische zienswijze (in België bijvoorbeeld Theo Francken) in diverse media nog steeds afgeschilderd als racistische haviken. Het maakt moedeloos dat veertien jaar debat weinig heeft veranderd, want zowel het verhaal van Verbrugge als dat van Verhofstadt zou voor de hedendaagse situatie perfect kunnen worden herhaald.

https://politiek.tpo.nl/2018/07/01/sid- ... atiestaat/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

FOTO´S...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21075
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door King George »

In dit boekje staan tips voor migranten. Eén daarvan is, zorg ervoor ZONDER ID de EU te bereiken.


Sky Finds 'Handbook' For EU-Bound Migrants

Gepubliceerd op 17 sep. 2015

The "rough guide" contains maps, tips and phone numbers of organisations which might help refugees making the perilous crossing.
https://www.youtube.com/redirect?event= ... MwNTMwNTYy

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21075
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Beschouwingen over de massa-immigratie

Bericht door King George »

De catastrofale falende en financiële gevolgen van de EU migratie “politiek” ( interview met Prof. Gunnar Heinsohn)

Geplaatst op 30 juni 2018 | 2 reacties

Afbeelding Voor de gevolgen van de volledig uit de hand gelopen migratiepolitiek worden er in Nederland nauwelijks of niet concrete cijfers gepubliceerd, laat staan dat die economen die deze cijfers zouden moeten kunnen presenteren, zo veel mogelijk geweerd worden in de MSM, TV of radio programma’s.

Dat is op zich zelf verklaarbaar, daar het beeld dat een Duitse econoom en docent Prof. Gunnar Heinsohn in het hier gepubliceerde radio interview geeft, en u deze dramatische cijfers op u in laat werken, niet bepaald stemmen tot vrolijkheid, die zo in overmaat aanwezig is bij die groepen mensen die met name vandaag de dag verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor wat er gebeurt , een veel erger wat er nog staat te gebeuren.

Wij moeten een beroep doen op uw kennis van het Duits, een sylabus voor het interview konden wij helaas niet vinden, maar de miljarden zullen u om de oren vliegen.

Is tegen deze vloedgolf van narigheid die de gewone burger gaat treffen nog iets te doen ? Nauwelijks of realistischer gezien eigenlijk niets. En, wij schreven het als zeer kleine website al 10 jaar geleden, de burgers dienen zich te verenigen, slechts op die wijze kon de politiek die haar vernietigende werk uitvoert wellicht nog een halt worden toegeroepen.

Morgen plaatsen wij een interview met de oprichter van de 5 Sterren Beweging, Beppe Grillo. Ook dat is niet de eerste keer, en werd Grillo afgedaan als een zot, een dwaze Italiaanse komediant. Zeven jaar later is zijn beweging, waarvan hij inmiddels afscheid heeft genomen, de grootste politieke beweging in Italië geworden en coalitiepartner in het huidige kabinet Conte.

ZEVEN JAAR !

Laat dat getal eens op u inwerken, zeven jaar in een land waar de gemeenschapszin in veel delen van de samenleving wel aanwezig is, in tegen- stelling tot Nederland. Uw individuele karakter heeft u geholpen bepaalde zaken in uw leven te bereiken en u gelijktijdig de das omgedaan om het naderende politieke onheil aan te zien komen en af te remmen.

Enfin, luister eerst maar eens wat prof. Heinsohn u te vertellen heeft , vrolijk zult u er niet van worden !Tja en dan heeft hij het alleen nog maar over Syriërs, maar niet over de andere economische gelukszoekers die er ook nog bijkomen en die nooit iets zullen bijdragen!

Afbeelding


http://www.geennieuws.com/2018/06/de-ca ... -heinsohn/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Plaats reactie