Artikelen van H Numan

"Opinies" is een collectie van korte teksten (van 500 tot 750 woorden) waarin de auteur zijn opinie over courante islam-gelinkte gebeurtenissen uiteen zet. Indien je jouw opinie gepubliceerd wil zien kan je ze hier kwijt. Geef ons ook je naam en email adres. De tekst moet wel van jouw hand zijn.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 35887
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jun 25, 2018 12:20 am

Blackwashing. Hoe wassen we de geschiedenis zwart?

Geplaatst op 24 juni 2018

Afbeelding

Op dit moment ben ik op een historisch forum in debat verwikkeld over de vraag of er vroeger vrouwelijke soldaten waren en in grote aantallen. Beetje domme vraag, maar ach. Dat forum is redelijk professioneel. Je zou verwachten... nee, zodra die vraag gesteld werd, wist ik al dat de correcten mijn antwoord direct zouden ‘corrigeren’. Ik werd helaas niet teleurgesteld.

Het antwoord is verdomd eenvoudig: nee, die waren er niet in significante aantallen. Hoeveel is significant? Rond de 5%. In geen enkele beschaving ter wereld werden vrouwen gerekruteerd al dan niet vrijwillig in percentages die zelfs maar meetbaar zijn. Laat staan die 5% benaderen. Mijn antwoord ging meer in op waarom dat nooit gebeurd is. Tamelijk logisch, als je er over nadenkt. Vrouwen verschillen van mannen. Mannen zijn meestal groter, zwaarder gebouwd en hebben meer spiermassa. Daardoor zijn ze meestal sterker. Vrouwen hebben een groter uithoudingsvermogen en kunnen beter pijn weerstaan.

Omdat mannen en vrouwen verschillen, zijn er heel weinig sportevenementen waarin mannen en vrouwen tegen elkaar uitkomen. Logisch, want dan winnen vrijwel altijd mannen. In teamverband kun je dat verschil opheffen, maar dan zijn het nog steeds de mannen die winnen of scoren. De vrouwen bungelen er dan een beetje bij. Als knecht in de wielersport, of met een goede voorzet bij voetbal.

Dat zijn feiten. Geen meningen. Maar... niet politiek correct. Dus wat doen onze politiek correct vriendjes en vriendinnetjes? Vals spelen. Op de allereerste plaats door het plegen van een doodzonde in elk wetenschappelijk onderzoek en debat te gebruiken: anekdotisch bewijs. U weet wel. “Mijn opa rookte van zijn tiende zware sigaren, en hij werd honderd!” Klopt, dat gebeurt. Maar statistisch gaan rokers eerder dood dan niet rokers. Dat jouw opa de honderd haalde, is daarom geen bewijs. Uitzonderingen bevestigen de regel, maar zijn de regel niet.

In dit debat kwam er gelijk een riedel voorbeelden van stammen, waarin vrouwen wel als krijger ingezet werden. Klopt, dat gebeurde. Maar nergens in de wereldgeschiedenis in significante getallen. Altijd (veel) minder dan 5%. Mijn antwoord is niet politiek correct, dus ‘fout’. Wat doen we dan? Zoeken naar bewijs dat wel politiek correct is. Omdat het er niet is, hebben we poep aan de gangbare regels. Van mij wordt de correcte bewijsvoering geëist, voor zichzelf zijn ze veel coulanter en mag eigenlijk alles.

Ander leuk voorbeeld is Cleopatra. Zij was de laatste farao van Egypte. Egypte ligt in Afrika, dus was Cleopatra zwart. Kan niet anders! Welnu, dat noemen we een non sequitur. Het een bewijst het ander niet. Cleopatra was een lid van een Macedonische Koninklijke familie die op grote schaal incest pleegde om haar eigen bloedlijn zo zuiver Macedonisch mogelijk te houden. Alleen weten veel mensen dat niet, en dan lijkt het op het eerste gezicht dat de stelling klopt.

Toch zie je meer en meer slecht opgeleide en zeer vocale mensen (gaat vaak samen) die beweren dat Cleopatra zwart was. De maand februari is zwarte geschiedenismaand in Amerika. Dan moeten scholen extra aandacht besteden aan de fantastische prestaties die zwarte mensen geleverd hebben in de geschiedenis. Waarom februari? Dat is de kortste maand van het jaar. Meer realistisch is een enkele week in februari, maar dat zou dieskrieminaasjie zijn.

Zijn dit soort politieke acties gevaarlijk? Nou, niet voor mij. Ik trek me niks aan van de downvotes. Ik sta in de top 2% van 20.000 leden, dus eerlijk gezegd zal het mijn kringspier oxideren wat linkse lamlullen doen of laten. Maar voor de rest van onze samenleving is het heel gevaarlijk.

George Orwell omschreef het al volgt: “Wie het verleden beheerst, beheerst de toekomst. Wie het heden beheerst, beheerst het verleden.”

Da’s heel belangrijk, en precies wat links nu met verdomd veel succes doet. Ik zou 40 jaar geleden op college exact hetzelfde gezegd hebben. Aangemoedigd door mijn (linkse) professoren die nog niet zo correct waren dat ze hun politiek belangrijker vonden dan mijn educatie. Die leraren zijn allang met pensioen en vervangen door grotendeels onbekwame, maar politiek correcte opvolgers. Want zo marcheert links nu eenmaal. Ik schreef al eerder dat onze linkse elite zo veel mogelijk gelijkgezinden benoemde op hun posten, en die zijn allemaal een paar graadjes erger. Die tweede generatie is ook met pensioen aan het gaan, en haar opvolgers zijn vrijwel allemaal volstrekt incapabel, maar uiterst correct. Anders zou je dit soort ideologische oorlogen niet kunnen krijgen. Een goede leraar zou dat nooit of te nimmer tolereren of zelfs maar aanmoedigen. Het is niet toevallig dat de huidige generatie leraren niet in staat is om foutloos Nederlands te schrijven, en zakken voor rekenen op lagere school niveau.

Vandaag de dag gaan die educatieve onbenullen flink verder. Ik slaagde met een tien voor geschiedenis op mijn eindlijst, en werd geprezen door het schoolbestuur. Dat is nu volmaakt verleden tijd; het tegenovergestelde gebeurt. Een schoolbestuur zette een uitblinkende leerling publiekelijk compleet voor lul, omdat hij ‘niet politiek correct’ is. De arme knul, die waarschijnlijk nog niet mag stemmen, heeft een voorkeur voor Forum voor Democratie. Zo diep zijn we gezonken.

Tja, zo kun je natuurlijk alle debatten winnen. En... dat doen we dan ook. Meten met twee maten. De mensen die niet politiek correct zijn, worden op alles gecorrigeerd. Overal en over alles wordt volledig bewijs geëist. Laat je dat bewijs zien, dan is het niet genoeg, je had beter je best moeten doen. Maar voor hun stellingen, nah. Beginnen we niet aan.

Dat de bezem door de hele top gehaald moet worden, moge duidelijk zijn. Probleem is waar we moeten beginnen. Ik kijk deze keer enkel naar het onderwijs en de wetenschappelijke wereld. Die twee beheersen de weg naar morgen. Dat doen ze door het verleden te veranderen in wat zij zelf wenselijk achten.

U wilt een ander voorbeeld? Slavernij en religie. Slavernij begon tijdens en na de Neolithische Revolutie. Daarvoor waren we jagers/verzamelaars en hadden we nauwelijks genoeg te eten. Laat staan om slaven te voeden. Zo ongeveer elke samenleving kende slavernij, in verschillende vormen. De een meer, de ander minder. Er zijn altijd vervelende klusjes die je graag door een ander wilt laten doen. Bij voorkeur zo goedkoop mogelijk. Beunen is van alle tijden. Wederom, dat is een feit.

Geen enkele klassieke religie, en op zeker de Abrahamitische religies, hebben of hadden problemen met slavernij. Lees de Bijbel maar. Maar... het waren wel belijdende christenen die voor de uitvinding van de stoommachine daar bezwaar tegen gingen maken. Niemand anders.

Ik ben niet religieus, maar dat ‘christen pesten’ waar links in uitblinkt, is te gemakkelijk. Aan de ene kant is links tegen religie – dat is opium voor het volk – aan de andere kant doet ze er letterlijk alles aan om de meest perverse religie ooit in het zadel te helpen. Waarom dat christen pesten? Simpel. Die doen niks terug. Mohammedanen wel.

Het is nou net het mohammedanisme waarin slavernij springlevend is. Nog steeds, en het wordt erger. In Libië worden slavenmarkten gehouden. Open en bloot. Hoort u niet veel over, hè? In Raqqa werden ook slavenmarkten gehouden, totdat ISIS verslagen was. ISIS-strijders kregen vrouwelijke slaven die buitgemaakt waren in de strijd. Daar waren zelfs regels en quota voor. Hoor u ook niet veel over. Mohammedanen hebben totaal geen probleem met slavernij. Integendeel, slavernij wordt nu gebruikt om zich af te kunnen zetten tegen het perfide Westen.

“Wij zijn straks hier de baasssss” sissen de mislukkelingen van onze samenleving. Daarmee doelen ze op slavernij. U denkt toch zeker niet dat ze zelf hun handen uit te mouwen gaan steken, wel? De knaapjes die vroegtijdig de school verlaten en rondrijden in peperdure Audi’s, waarmee ze drugs dealen, gaan zich echt niet druk maken over het landsbestuur. Dat moet u doen. Zoals zij dat willen, en zolang zij er geen vinger naar uit hoeven te steken. Die knaapjes denken en dromen van slavernij.

Waar krijgen ze die ideeën van? Niet van de school. Dat moge duidelijk zijn. Dan blijven er maar drie bronnen over: hun ouders, de moskee en hun bendegenoten. Op dit moment wordt leraren en leraressen de les gelezen door knaapjes die nog te jong zijn om in Audi’s drugs te dealen, dus bendegenoten valt voorzichtig af. Op die leeftijd is de invloed van religie (nog) niet afkomstig van de catechese, dus de moskee valt ook af. Wat blijft er dan over?

Maar dat is politiek niet het gewenste antwoord. Want dat antwoord, hun ouders hebben het ze aangeleerd, betekent dat links moet toegeven dat ze volkomen en totaal fout was, en dat ruim veertig jaar lang non-stop. U denkt toch zeker niet dat links haar macht vrijwillig gaat opgeven, wat? Samsom doet z’n best om peperdure en nutteloze warmtepompen aan te laten schaffen, en Asscher doet z’n best om het nog bonter te maken dan opa Asscher van de Joodse Raad.

Helaas is de VVD niet meer wat het was. Van een liberale partij veranderden Nijpels, Voorhoeve en Rutte haar in een socialistische partij. Kopstuk Jozias van Aartsen verandert haar van een socialistische partij in de opvolger van de NSB. Eerst dhimmificeerde hij Den Haag, en nu is hij bezig om hetzelfde te doen in Amsterdam. Dat de VVD hem met geen woord zijn gang laat gaan, zou boekdelen moeten spreken.

Maar boeken moet je lezen, en dat is tegenwoordig uit de mode.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/24 ... nis-zwart/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14686
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Jun 25, 2018 9:26 am

Numan schreef:Uitzonderingen bevestigen de regel, maar zijn de regel niet.

GELUL! De tuinman plukt de fruitboom, maar de tuinman is geen fruitboom, beweert Numan. [icon_lol.gif]

De uitzondering doorbreekt de regel, moet het zijn. En dat is precies wat het is.

Hehe! Eindelijk Numan op een missertje kunnen betrappen. Want hij is o zo leuk en vol inhoudelijk sterke teksten. Haast volmaakt. Jammer, dat er zo weinig zijn als hij op deze wereld. Ik heb hem altijd al gemogen vanaf het begin. icon_thumbup.gif
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17060
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor King George » Ma Jun 25, 2018 1:10 pm

Gaan we nog met spandoeken mee naar Krungtep om daar op straat te gaan demonstreren voor de terugkeer van H. Numan naar FFI?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 35887
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jun 25, 2018 2:10 pm

Laat Numan alsjeblieft in zijn waarde King George.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17060
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor King George » Ma Jun 25, 2018 2:15 pm

Doe ik toch ook? Ik stel alleen dat hij hier sans rancune welkom is.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 35887
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Za Jun 30, 2018 9:47 pm

Discriminatie is een grondrecht!

Geplaatst op 30 juni 2018

Afbeelding

De Pravda van de nieuwe islamitische volksrepubliek Islamsterdam, AT5, kopte met een artikeltje over kopvodden. Na twaalf jaar wist de PVV dit onderwerp eindelijk hard te maken. Ondanks alle oppositie van politiek correcte dhimmi´s en huilende wijfjes die hun tent niet kunnen missen. Volgens AT5 is dit een aanslag op een islamitisch grondrecht.

Ja, zo lust ik er nog wel een paar. Als je politiek correct bent, dan doet enkel jouw mening er toe. De rest, daar hebben we poep aan. Democratie is de trein die Erdoğan en Kuzu nemen onderweg naar sharia. Vlak voor het eindpunt donderen ze links uit de trein. Want die hebben ze niet meer nodig. Het doel is dan bereikt.

Als AT5 echte journalisten had – en die heeft ze echt niet – dan had ze haar huiswerk gedaan. Alleen in de meest fanatieke mohammedaanse landen is gezichtsbedekking verplicht. De meeste mohammedaanse landen hebben zelf behoorlijk wat problemen met tenten, en verbieden die in de openbare ruimte. Niks islamitisch grondrecht! Maar AT5 is roomser dan de paus islamitischer dan een ayatollah. Daar schrijven we niks over, de meeste mensen weten het niet, dus geloven ze ons.

Toevallig las ik vandaag een leuk tenenkrommend stukje in de Thaise media. Thailand kent de doodstraf. In het verleden werd die met een machinegeweer uitgevoerd, maar nu gebeurt dat meer humaan met een dodelijke injectie. Thailand heeft een moratorium op de doodstraf. In de afgelopen negen jaar werden doodvonnissen niet voltrokken. Tot vorige week maandag, althans. Toen kreeg Teerasak Longji zijn spuitje. Uiteraard ging Amnesty Thailand daar tegen protesteren. Niet alle 800 leden die ze in Thailand hebben natuurlijk. De dag na de executie gingen er een paar van staan janken voor de poort van de Bang Kwang gevangenis in Nonthaburi.

Nu wil het geval dat hun afkeer van de doodstraf niet gedeeld wordt door de Thaise bevolking. Er worden regelmatig peilingen gehouden hoe men daar over denkt. Gemiddeld is 90% van de Thaise bevolking voorstander. In sommige polls is dat percentage iets minder, maar nog steeds boven de 80%. Even zo goed is dat niet alleen een meerderheid, maar ruimschoots de absolute meerderheid.

De Thai laten zich niet zo hard koeioneren als de Nederlanders dat doen. Direct na het Amnesty-protest kregen onze dappere helden een berg bagger over zich uitgestort. Er werd getwitterd dat ze verkracht moesten worden of erger. En er werd een rouwkrans afgeleverd op het kantoor van Amnesty. Oh grutjes. De mensen begrijpen ons niet, jammerde de “directeur Amnesty Thailand”. We moeten nóg beter ons best doen om de mensen te indoctrineren op te leiden. En ze was diep bedroefd dat niemand in de regering haar telefoontjes beantwoordde. Vreselijk!

Nee, trut. Jij moet begrijpen dat democratie zo niet werkt. Thailand heeft 70 miljoen inwoners. Tussen de 54 en 63 miljoen daarvan zijn voor iets waar jullie met 800 leden tegen zijn. Je kunt jammeren dat je telefonisch de regering niet meer kan bereiken, daar is een hele goede reden voor. Thailand heeft op dit moment geen democratische regering, maar een militaire junta. Als die opeens dat moratorium in de ijskast legt en je telefoontjes niet beantwoordt, doet ze dat omdat ze donders goed begrijpt dat jullie progressieve plannetje gewoon niet werkt. De militaire junta is in deze een stuk democratischer dan Amnesty. Maar laten we eerlijk zijn en blijven: Amnesty is gewoon een linkse club met haar eigen linkse agenda. En een hele grote mond.

Terug naar Noord-Korea aan de Noordzee. Daar is het niet anders. Een kleine groep malloten heeft besloten dat we beter in anarchie kunnen leven. Jammer genoeg is die kleine groep wel de belangrijkste. Als een paar verlopen uitkeringstrekkers achter Hitler aan lopen, ach. Gekken kom je overal tegen. Soortgelijke kromme en verlopen ideologie is helaas extreem populair bij iedereen die belangrijk is. Juist bij de mensen die veel beter zouden moeten weten. Zoveel verschil is er niet tussen postmodernisme en (inter)nationaal socialisme.

Is een boerka een islamitisch grondrecht? Zekers. Net als vrouwen verminken en homo’s van hoge torens sodemieteren. Zullen we dat gelijk ook legaliseren? Over vrouwen en “mannelijk patriarchaat” gesproken. Dames mogen sinds zeer kort autorijden in Saoedi-Arabië. Als je onze NL-media zou volgen, komt dat als een donderslag bij heldere hemel. Progressieve tantes vechten verdomd graag om meer voorrechten en hogere posities (voor zichzelf) te verwerven in Nederland. Ik hoor ze wel klagen dat er niet genoeg directeuren vrouw zijn, maar nooit over het schandalige gebrek aan vrouwen die cementzakken sjouwen. Strijden voor vrouwenrechten in Saoedi-Arabierië? Da’s ver van hun bed. Heel erg ver. En ook heel erg hypocriet.

Die vertrappelde islamitische rechten zijn enkel een opstapje om macht te behouden. Dat is waar het om draait. Nergens anders om. Uw kinderen worden gedwongen om moskeeën te bezoeken. Niet andersom. Ze worden met zachte dwang geassisteerd om mohammedaans te leren te bidden. Andersom? Wel, de juf die dat probeert wordt waarschijnlijk dood langs de straat aangetroffen.
Uw kinderen moeten halal eten. Waarom? Gemeenschapsgevoel en leren dhimmi te zijn. Wat mij betreft mag een mohammedaans kind best gekeelde koe eten op school, maar dat moet hij zelf regelen. Gewoon je eigen pakje brood meebrengen.

Nederland is niet mohammedaans genoeg naar je zin? Niet halal genoeg? Da’s verdomd vervelend. Dan moet je subiet vertrekken naar landen waar je geloof meer respect geniet. Wanneer vertrekken jullie? Marokko, Turkije en Koeweit kunnen best enthousiaste goed opgeleide gelovigen gebruiken.

Waarom ik in mijn stukje over Thailand schreef? Omdat Amnesty Thailand daar een piepkleine organisatie is met een verschrikkelijk grote mond. Met 800 leden zegt ze dat 60 miljoen mensen te dom zijn om te poepen, want ze zijn het niet met je eens, is te zot voor woorden. Maar dat is links ten voeten uit. In Thailand, in Nederland, overal. Links is Rupsje Nooitgenoeg. Piepklein en met een afgrijselijk grote bek. Bijna alle linkse organisaties blijken piepklein te zijn. Tien man hier, honderd man daar. En allemaal betaald... door u. Met subsidies via uw belastingafdracht. U dacht toch zeker niet dat ze zelf er één eigen cent in staken, wel?

De PVV bereikt niks? Nou, dat boerkaverbod is er na veel vijven en zessen toch gekomen. Is verdomd weinig, maar het is in ieder geval een beginnetje. Van het einde voor links. Dat weten ze daar donders goed, en daarom hoort u vrijwel niets over wat best een belangrijke stap is.
Reden waarom elke keer weer een nieuw probleem gevonden wordt, is eigenlijk simpel. De oude problemen werkten niet meer. De mensen trappen er niet meer in. Dus moet je iets nieuws verzinnen. Op een gegeven moment, en dat is nu, ga je jezelf overvragen. Daarom wordt links steeds extremer en... steeds kleiner.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/30 ... rondrecht/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14686
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Jul 01, 2018 1:04 am

De column van Numan zou in elke Nederlandse krant moeten verschijnen.

Maar dat zal niet gaan lukken. En weet u waarom niet?


Omdat waarheid nu eenmaal altijd onaangenaamheden met zich meebrengt.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 35887
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Zo Aug 05, 2018 2:53 pm

Twee nationaliteiten op het pluche kussen

Geplaatst op 5 augustus 2018

Afbeelding

Daar regeert de duivel tussen. U kent de moderne versie van dit oude spreekwoord? Politiek zéér incorrect. Volgens linkse mafklappers is er niets ergers. Helaas wel de naakte waarheid. U wilt een voorbeeld? Tommy Robinson is zwaar gemarteld in een Britse gevangenis.

Boude bewering? Heeft u gezien hoe die arme man eruit zag na zijn vrijlating? Vel over been. Hij is meer dan 20 kilo afgevallen in een dikke maand. Tommy werd 23,5 uur per dag in eenzame opsluiting gehouden. En 24 uur per dag onderworpen aan psychische martelingen. Hij leefde op een blikje sardientjes. Per dag. Want hij kon het gevangenis-eten niet vertrouwen. Die sardientjes kreeg hij niet van de gevangenis, die moest hij zelf kopen. Moet u zich even voorstellen. Koop een paar blikjes sardientjes. Eén blikje mag u vandaag opeten. Verder helemaal niets. Morgen mag u weer één blikje consumeren. De rest van de week mag u elke dag één blikje leegmaken. Ik garandeer u dat u het de eerste dag al niet kunt volhouden. Tommy moest dat langer dan een maand doen. Met het vooruitzicht op een vol jaar.

Regelmatig ‘vergaten’ cipiers zijn celdeur af te sluiten. Dan kon hij niet slapen, want de kans was te groot dat een paar mohammedaanse gevangenen zijn celdeur dan open beukten en een emmer kokend water met suiker over hem heen gooiden. De opgeloste suiker in het kokend hete water verergert brandwonden aanzienlijk. Het eten werd bereid door mohammedaanse gevangenen. Dat kon hij niet eten, omdat de kans te groot was dat er gemalen glas of vergif in zou zitten. Glas vermalen tot poeder daar proef je niets van, maar het kan leiden tot dodelijke inwendige bloedingen. Zijn eten werd geserveerd met fluimen, urine en uitwerpselen. Hij werd ‘toevallig’ opgesloten in de gevangenis met het grootste aantal mohammedanen in Engeland. Zijn cel lag vanzelfsprekend naast de moskee van de gevangenis. Zo ver zijn we al gezonken. Europese gevangenissen met een eigen moskee. En dan zijn er nog steeds mensen die beweren dat religie iets positiefs is. Want echte gelovigen in... (vul een geloofje in) stelen niet.

Tommy zat daar niet eens voor een misdrijf, maar voor een overtreding. En dan een overtreding waar niet automatisch gevangenisstraf op staat. Namelijk ‘minachting van de rechtbank’. In Nederland bestaat dat begrip niet, in de Angelsaksische rechtspraak wel. Daar is het een overtreding en geen misdrijf, en de rechter kan niet iemand automatisch daarvoor veroordelen tot een lange gevangenisstraf. En zeker niet binnen vier minuten, wat bij Tommy Robinson wel gebeurde.

Afbeelding

In een democratisch land zou dat direct tot Kamervragen, grote demonstraties van links en een parlementaire enquête leiden. Maakt u zich geen zorgen. Zowel Nederland en Engeland waren nooit democratieën, en zijn nu dhimmicratieën. Engeland wat meer dan Nederland, maar we werken hard om dat te corrigeren.

Dat komt vanwege die twee nationaliteiten. Meer correct in dit geval: twee verschillende culturen en religies. Wat is er precies gebeurd? Tommy Robinson is journalist geworden, na uit de English Defense League te zijn gestapt. Maar ‘aan de verkeerde kant’. Politiek correct berichten doet Tommy niet. Hij deed zijn journalistieke werk bij een proces tegen sadistische mohammedaanse pedofielen en pooiers. Hij was gewaarschuwd dat hij geen opnames mocht maken – hetgeen overigens ook gedaan werd door alle andere journalisten die wel politiek correct zijn – en binnen vier minuten veroordeeld wegens dat ‘contempt of court’. Hij wel. De rest niet. Hoebedoelu, meten met twee maten?

Als u een parkeerboete probeert aan te vechten, is dat een hamerstuk, maar de rechter zal u niet binnen vier minuten veroordelen. Ga uit van een kwartier tot een half uur. Dit befje lukte het binnen vier minuten. Daarna werd hij getransporteerd naar de ergste gevangenis die het land bezit. Daar werd hij systematisch gemarteld.

Hoe kan dat? Dat kan alleen als iedereen het spelletje meespeelt en via het ‘old boys network’ geen vervelend bewijsmateriaal achterlaat. U kunt er 10.000% zeker van zijn dat zowel Theresa May als de minister van Binnenlandse Zaken, de moslim Sajid Javid, volledig op de hoogte waren. Javid gaf de opdrachten, May keek de andere kant op. Was haar departement niet, en van die vervelende Robinson wilde ze maar wat graag verlost worden. Toen Javid het “wie verlost mij van die vervelende journalist” had uitgesproken, waren er meer dan genoeg hooggeplaatste NSB´ers die dat gingen regelen.

Goed opletten: Sajid Javid is lid van de Conservatieve Partij. Dat is bij ons de VVD. Hij staat bekend als gematigd. Dat kunt u gemakkelijk vertalen als “Verlos jij me even van die haram etterbal. Ik kan dat niet zelf doen.” Kortom, dezelfde gematigdheid die we zien bij boerkameesters Aboe Taleb en Marcouch. Javid is inderdaad in Engeland geboren, en dus iemand met één nationaliteit. Maar Javid is Mohammedaan, behoorlijk fanatiek in zijn geloof, en zijn ouders zijn Pakistaans. De dadel, zullen we maar zeggen, valt niet ver van de boom.

Afbeelding

Er zijn zat genoeg NSB´ers die dat graag voor hem doen, en die mensen zijn allemaal – ahum – echte Engelsen. Lelieblank, grotendeels C of E (Church of England; Anglicaanse kerk). Wie? De directeur van het gevangeniswezen moet mondelinge instructie gegeven hebben om Tommy in de rottigste bajes van het land te plaatsen. Dat gaat niet per ongeluk. Dat hellegat heeft een lelieblanke Engelsman of -vrouw als directeur. Die gaf opdracht, niet in geschrift uiteraard, om Tommy zo dicht mogelijk bij de moskee te plaatsen. De afdelingschef moet zijn personeel onder vier ogen gevraagd hebben om zo af en toe de celdeur ‘vergeten’ te sluiten. De gevangenisdokter moet bewust het feit dat Tommy 20 kilo is afgevallen, genegeerd hebben. Er is ook een gevangenis spiegoloog. Die heeft ook bewust genegeerd dat Tommy opzettelijk in eenzame opsluiting werd gehouden, gemarteld met te weinig eten en met slaaponthouding.

Meer dan genoeg reden om de minister en de top van de gevangenis op staande voet te ontslaan, gevolgd door een strafproces. Maar zo marcheert links niet. Hoort u iets van Oxfam? Amnesty International? Artsen zonder Grenzen? Lesbische Tuinbroeken tegen discriminatie? Als er één zaak hun aandacht verdient is dit het wel. Maar die mensen hebben het veel te druk met het neuken van kindhoertjes in een ver buitenland of zich druk maken over het feit dat Hamid de Koppensneller geen halal pindakaas met nootjes in zijn cel krijgt. Nog erger: de media spelen het spelletje maar wat graag mee. Lijken de Nederlandse media wel. Geen woord over systematische martelingen die Tommy moest doorstaan. Maar bergen bagger smijten dat Tommy een racist en godweetwatnog meer is. Leve de vrije media! Dat noemt zich, god betere het, de vierde macht!

Kan dit ook in Nederland gebeuren? Wis en waarachtig wel. Theresa May is de domme versie van Mark Rutte. Ze was openlijk tegen de Brexit, en probeert die nu zo hard mogelijk te saboteren. Rutte zou het referendum gewoon genegeerd hebben, maar die luxe mist May. Wat mevrouw May nu doet, komt heel erg dicht in de buurt van hoogverraad. En haar houding ten aanzien van Tommy’s behandeling is een motie van wantrouwen waardig. Maar die komt niet. Er worden geeneens Kamervragen gesteld. Een parlementaire enquête? Dat mag u op uw buik schrijven. Met wasco.

Wij hebben nog geen mohammedaanse minister van Binnenlandse Zaken. Enig idee hoezeer jonkvrouwe Kajsa Ollongren er naar hunkert het zelfde geintje te kunnen flikken met Wilders? We lezen dat er mohammedaanse beveiligers werken rondom Wilders. Dat is te gek voor woorden. Wilders moet nou net tegen mohammedanen beveiligd worden! Nee, niet alle mohammedanen zijn fout. Dat hoeft ook niet, één op de juiste plaats is meer dan voldoende. Maar tenminste twee of drie mohammedaanse beveiligers van Wilders blijken hartstikke fout te zijn. Plus de rest die nog niet ontdekt is.

Afbeelding

Hoe onwaarschijnlijk acht u de kans dat ‘stomtoevallig’ alle ingeroosterde beveiligers mohammedaan zijn? Met Ollongren acht ik die kans behoorlijk groot. Wilders (en Tommy) hebben echt geen volbloed gelovige mohammedanen nodig om een kopje kleiner gemaakt te kunnen worden. Daar is Pim Fortuyn achtergekomen. Oh, en zijn moordenaar zit nu comfortabel thuis. Hij hoeft zich geen zorgen te maken over werk. Hij krijgt een uitkering voor de rest van z’n armzalige leven. Meneer kan wel trainen voor de marathon, maar is te beroerd om z’n eigen brood te verdienen. Niemand die daar vragen over stelt. Niet in Engeland, en niet in Nederland. Behalve door de PVV, die in dit geval alleen maar steun kan betuigen aan Tommy Robinson. Zelfs de heer Baudet heeft het te druk met pianospelen.

Maakt u zich geen zorgen, uw land is binnen heel korte tijd helemaal halal.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/05 ... he-kussen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 35887
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Wo Aug 15, 2018 4:31 pm

Beetje vreemd...

Geplaatst op 15 augustus 2018

Afbeelding

Als u het nieuws volgt, hoort u dat er steeds minder misdaad is. De gedroomde multiculturele samenleving werkt dus prima. Maar de eerste daad van onze nieuwe boerkameester van Islamsterdam is vragen om meer blauw. Veel meer blauw. Als er minder misdaad is, hebben we minder politie nodig, toch?

Het is veel vreemder dan u denkt. In de eerste plaats moet u even terug denken aan de periode 1940-1945. De politie was toen hartstikke fout. Van boven naar beneden, en van links naar rechts. De politie was zo ongeveer de meest foute ambtelijke organisatie die we hadden. Fouter zelfs dan de NSB. De bevolking na de oorlog moest weinig van de politie hebben, en het apparaat moest volledig geschoond worden. Dat duurde tot in de jaren-60. Pas toen begon de politie langzamerhand weer het vertrouwen van de burger terug te winnen. Hebben onze blauwe vrienden daar wat van geleerd? Nee. Helemaal niets.

Want de politie is nu bezig om net zo fout als toen te worden. Hoe? Door aangiften te weigeren, te traineren, of te ridiculiseren. Door foute mensen aan te nemen. Mensen van wie je zeker weet dat die foute dingen gaan doen. Zoals informatie lekken over Wilders. Nepotisme. Of gewoon je islamistische in drugs handelende vriendjes van informatie te voorzien. Door de scheiding tussen kerk en staat weg te wuiven. We gaan wel exotisch nassen met mohammedanen. Verplicht zelfs. Maar een paasmaaltijd? Magnie van mo. Dat is dus heel erg fout. En heel erg politiek correct.

Er gaat nog veel meer verkeerd bij de politie. De zedenpolitie bijvoorbeeld. Die hebben we niet meer. In de alles kan, alles mag en alles moet periode 1980-2000 werd de zedenpolitie als overbodig beschouwt en wegbezuinigd. “We kunnen die capaciteit efficiënter inzetten op meer urgente zaken.” Hou dat zinnetje goed in de gaten, want de politie is er dol op.

Wat is het gevolg? Op dit moment hebben we een gigantisch probleem met verkrachtingen, kindhuwelijken, seks met minderjarigen, gedwongen prostitutie en meer van dat soort ongein. Vrijwel uitsluitend het gevolg van... de gedroomde multiculturele samenleving. Natuurlijk, er zijn best Nederlanders die daar de fout in gaan. Dat komt in geuren en kleuren op het nieuws. Bij voorkeur met naam en rugnummer. Zodra het mohammedanen betreft gaan alle begripvolle registers open. Dan roept heel links, dus iedereen die niet op de PVV stemt, dat je niet etnisch mag profileren. Dat de zonden van de vader niet op de zoon verhaald mogen worden, over het voordeel van de twijfel gunnen – ook al is er geen twijfel mogelijk. De politie is haar expertise kwijt op zedengebied. Als u nu aangifte wilt doen van verkrachting wordt u, net als 30 jaar geleden, een beetje scheef aangekeken. ‘Dat vond u vast wel lekker, hè?’ en meer van dat soort opmerkingen komen u dan tegemoet.

Ik kan me nog heel goed herinneren dat de politie de strijd tegen wiet opgaf. Coffeeshops werden gedoogd. Waarom? “We kunnen die capaciteit efficiënter inzetten op meer urgente zaken.” Dat was in de jaren-80. De politie beloofde toen meer te gaan doen tegen harddrugs. Nee dus. Die strijd heeft ze ook verloren. Amsterdamse karpers zwemmen compleet high door de grachten. En, ik neem u niet in de maling, u kunt op alle middelbare scholen in het hele land alle soorten harddrugs bestellen die er zijn. Op alle middelbare scholen. Overal. Dus niet alleen op een ongure VMBO in een achterbuurt in Amsterdam of Den Haag, maar ook op een poepfijn gereformeerd atheneum diep in de provincie.

De veldpolitie. Uit Wikipedia: van 1955 tot 1993 gespecialiseerde detachementen van de Rijkspolitie die zich bezighielden met toezicht op jacht, visserij en milieuwetgeving. “We kunnen die capaciteit efficiënter inzetten op meer urgente zaken.” Hetgeen de praktijk tegenspreekt. Herten in Brabant zijn harder aan de drugs dan een VMBO leerling in Amsterdam. Er is ook meer zware milieuvervuiling, omdat drugscriminelen ongelimiteerd chemisch afval dumpen. Zonder enig risico om opgepakt te worden.

Vergeleken met 1990 heeft de politie veel meer en beter materiaal beschikbaar. De politie is gedigitaliseerd. Destijds moest ik een aangifte doen, waarbij agent Knurft het voorbeeldenboek pakte, even bladerde, en het beste voorbeeld uit ging tikken. Met het bekende één-vinger-niet-blind systeem. Agent Knurft had daar 3 kwartier voor nodig. En vandaag? Als hoofdagent Knurft (zoontje van agent Knurft) al bereid is om uw aangifte op te nemen moet u eerst een afspraak maken. Schikt het u, over veertien dagen? Nee? Dan hebben we over twee maanden nog een gaatje. De aangifte die ik destijds in een uur kon doen duurt nu minstens de hele ochtend. Het kan natuurlijk in 10 minuten, maar dat is niet bureaucratisch correct. En dus ook niet politiek correct.

Wat ook een beetje vreemd is, is dat de politie nergens serieus op moest bezuinigen, vrijwel altijd wel een extra toelage kreeg ter compensatie van eventuele bezuinigingen. En nu toch zo’n beetje als de slechtst betaalde gevaarlijke werknemers rondlopen. Heeft u ooit gehoord dat agenten ontslagen werden wegens bezuinigingen? Of omdat er gewoon minder agenten nodig zijn, want het is nu veilig op straat? Ik niet. Met andere woorden: de politie doet steeds minder, heeft minder expertise in huis, en weigert met gezond verstand te werken.

Het is nog veel erger. Niet alleen het materiaal van de politie is enorm verbeterd, ze kunnen nu – in theorie in ieder geval – prima netwerken, en gebruik maken van het Internet. Verder heeft de politie nu bevoegdheden waar ze in 1990 nog niet eens over durfden te dromen. Visitatie op straat zonder een redelijk vermoeden is nu geen enkel probleem. Zolang u als agent maar keurige huisvaders fouilleert op zakmesjes. Vooral geen fors gebouwde Nigeriaanse artsen van 25 jaar die uit Syrië gevlucht zijn en met een machete rondlopen visiteren. Want dat is ‘etnisch profileren’ en dat mag niet. De politie mag wel aan een 18 jarige Nederlandse jongen vragen waar hij die splinternieuwe Audi van heeft betaald, maar aan een 18 jarige Marokkaan? Absoluut niet! Dat is ‘etnisch profileren’, ‘discriminatie’ en ‘racisme’.

Wat in 1990 ondenkbaar was: iemand die in Roodeschool staande wordt gehouden en zien dat hij geregistreerd staat voor een misdrijf in Domburg, is vandaag de dag een simpele zaak. Verkeerscontrole op standaardzaken zoals voertuigregistratie, verzekering, uitstaande bekeuringen, etc. is nu een eitje. Maar doen we niet, want dat is etnisch profileren. Wat de politie wel dolgraag wil, is weten wanneer, waar en hoe laat u door een tolpoortje rijdt, of wat uw IP-adres precies is. Waarom? Geen idee, ze bakken er sowieso al niets van, maar het zal z’n nut wel hebben. Niet in de strijd tegen het salafisme, want blauw en groen schijnt een prima combinatie te zijn. Persoonlijk vind ik de kleuren blauw en groen afgrijselijk combineren.

Weet u wat prima gaat bij de politie? Promotie maken. Onderaan en bovenaan. Tja, je moet tenslotte wat goed doen, niet waar? Voor jezelf zorgen is een eerste levensbehoefte. Alle marechaussees die vroeger Marechaussee Eerste Klasse (= korporaal 1ste klas) waren, zijn nu wachtmeester. Automatisch. Daar moest je vroeger heel wat voor doen, nu is het gratis. Kwam je op de lagere school niet mee? Word dan wachtmeester bij de Marechaussee!

Maar de top, dat is werkelijk waar genieten geblazen. Bij elke reorganisatie – en dat doet de politie zo ongeveer elke maand – komen er rangen bij. We hebben nu meer dan 25 hoofdcommissarissen. Die rang is gelijk aan luitenant-generaal bij de landmacht. Destijds hadden we een paar van die peperdure tuinhekken toen we nog min of meer een leger hadden. Dat leger was ongeveer twee tot drie keer zo groot als de politie nu. Behalve dat een hoofdcommissaris prima verdient (€ 5411,- minimaal per maand) heeft hij een paar commissarissen en lagere officieren onder zich staan. De enige rangen die – nog – ontbreken zijn kolonel-generaal en veldmaarschalk. Geen nood, wat niet is, kan multicultureel best komen.

Kortom, de politie heeft niets geleerd en is alles vergeten. Net als meer algemeen geheel links. En onder links valt vandaag de dag zo ongeveer iedereen die niet op de PVV stemt, helaas. ‘Eigen volk eerst’ zeggen is nu zo ongeveer een misdrijf. Behalve als je Marokkaan, Turk, of godweetwat bent. Dan is het koeltoer, en een grondrecht. Als je als Nederlander met een Nederlandse vlag over straat loopt, krijgt u vrijwel zeker vragen van de politie. En in ieder geval het verzoek om dat vooral niet te doen. Maar als Turk? Isse ons koeltoer, meniertje! Jij gore bek hou!

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/15/beetje-vreemd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 35887
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 23, 2018 4:24 pm

Vrijheid van religie?

Geplaatst op 23 augustus 2018

Afbeelding

Dat schijnt een heel groot goed te zijn. Hebben we eeuwen voor gevochten. Het leek een beetje of religie langzaam aan het verdwijnen was, maar nee. Oude religies worden vervangen door nieuwe. Da’s alles. Aan de ene kant zien we nieuwe groene religies opkomen. Koran groen en milieu groen. Beiden zijn alles behalve tolerant – maar ze eisen wel vrijheid van religie. Mag ik dan ook even wat eisen? Ik wil namelijk vrijheid van religie. Ik heb geen boodschap aan 72 maagden, of vis op vrijdag. Dat doe je maar in je vrije tijd. Verveel de rest van de samenleving er niet mee.

Laten we beginnen met te stellen dat niet alle religies gelijk zijn en gelijk behandeld moeten worden. Ik denk dat iedereen het er wel over eens is dat het een hele goede zaak is dat de Thuggee religie niet meer bestaat. Dat was een religie waarin mensenoffers aan de hindoegod Kali gebracht moesten worden. Een nogal extreme vorm van hindoeïsme zullen we maar zeggen. De Britten hadden destijds ballen en roeiden die religie volledig uit. Voor zover ik weet bestaat het niet meer, alleen in Indiana Jones films.

Leuk voorbeeldje van een man met titanium-ballen is Sir Charles James Napier. Toen hij gouverneur van India was, was het gebruikelijk om overbodige weduwen levend te verbranden als hun echtgenoot overleden was. Geeft minder gezeur bij erfenissen en zo. Kun je de boel lekker in de familie houden. Sir Charles moest daar niets van hebben en verbood dat. Natuurlijk werd er direct geklaagd over ‘vrijheid van godsdienst’, ‘iesse ons koeltoer’ en meer van dat gebazel. Nou, daar had Napier compleet poep aan:

Toen priesters kwamen zeuren dat ze hun religieuze vrijheid (van het levend verbranden van weduwen) eisten zei hij:

“Oké. Als het verbranden van weduwen uw gewoonte is, bouw dan uw brandstapels. Maar mijn land heeft ook een gewoonte. Als mannen vrouwen levend verbranden, hangen wij ze op en nemen al hun bezittingen in beslag. Daarom zullen mijn timmerlui galgen bouwen naast uw brandstapels. Zij hangen dan iedereen op die betrokken is bij het verbranden van uw weduwen. U volgt uw gewoontes, wij volgen die van ons.”

Dat loste het probleem vrijwel direct op. Natuurlijk waren er een paar diep gelovigen die dat even wilden uitproberen. Kijken of Napier inderdaad ballen had. Geen probleem, die bungelden snel aan een galg. Daarna was de boodschap duidelijk. En het gezeur verdween direct.

Hindoes zijn over het algemeen heel vredelievend in ons land, maar er zitten wat donkere kantjes ook aan die religie. Dan hebben we het niet eens over religies die mensenoffers eisen of waar mensen geofferd en gegeten worden. Kortom, niet alle religies zijn gelijk.

En dat brengt me dan bij de religie waar ze zo snel mogelijk vanaf moeten. Namelijk, die van de maangod. Dat gaat spaak lopen, grotendeels doordat onze bestuurders NOG STEEDS geen flauw idee hebben waar ze mee bezig zijn.

Samen leven is een kwestie van aanpassen. Daar zijn mohammedanen het volkomen mee eens. Zolang iedereen zich maar aanpast aan hen. Andersom, dat gaat niet gebeuren. Elke aanpassing, hoe gering ook, moet afgedwongen worden. En dan nog proberen ze er meestal aan te ontkomen. Maar bakker Achesoes is zo aardig, en heeft van die lekkere broodjes... aan mijn hoela. Bakker Achesoes kan u niet direct in uw gezicht spuwen, want dat kost omzet. Bakker Achesoes geeft u z’n minste broodjes, want u bent namelijk een dhimmi. Dat valt meestal niet op, want Nederlandse mensen die bij bakker Achesoes brood kopen zijn over het algemeen elitefiguren die sowieso geen smaak hebben, maar er wel graag mee geuren. Dezelfde querulanten die je de loftrompet hoort steken over Pleegzuster Bloedwijn, als je het in een dure fles giet.

Aanpassen doen mohammedanen niet, gaan ze niet doen, willen ze niet doen en beginnen ze niet aan. U moet zich aanpassen aan hen. Niet andersom. Dat is een gegeven. Van hoog tot laag, van links naar rechts en van oud tot jong. De aarde is gecentreerd rondom Mekka. De natuurlijke taal is Arabisch. De koran is het letterlijke woord van hun maangod. Niet verhalen opgetekend over de eeuwen. De koran is woord-voor-woord waar. Er is maar één wet: sharia. Er zijn twee soorten mensen: mohammedanen en de rest. De rest zijn apen (wij) en varkens (joden). De overigen vereren beelden of zijn atheïst en zijn dus geen mensen.

Hoelang zijn ze bezig het Westen te koloniseren? Meer dan vijftig jaar. Als u het leugentje ‘je moet ze de tijd geven’ nu nog gelooft, dan hoort u in een gesticht thuis. In die halve eeuw zijn ze eerder minder, minder, minder dan meer geïntegreerd. Laat ik het zo zeggen: als een Marokkaans jochie in 1985 zijn onderwijzeres corrigeerde dat er geen Holocaust was geweest en of die gore dhimmi hoer haar leugenachtige bek wilde houden, werd hij van school verwijderd. Vandaag houdt die gore dhimmi hoer wijselijk haar leugenachtige bek en vermijdt het onderwerp. Zoals een goed dhimmi betaamt, onderwerpt ze zich.

Islam betekent namelijk onderwerping. Zij aan hun maangod, wij aan hen. Meer smaken zijn er niet. U heeft drie keuzes: 1) U laat zich besnijden (alleen mannen) en wordt een van hen. 2) U onderwerpt zich en wordt dhimmi. 3) De dood. Als u er voor kiest om dhimmi te worden, dan behoort u zich ook als een dhimmi te gedragen. Maakt u zich geen zorgen, dat wordt heel snel geregeld. Als u de Neurenberger rassenwetten vernederend vond, gewoon vergeten. Hitler ging zo ver hij durfde en dat was – in de ogen van mohammedanen – helemaal niet ver. Die vele verkrachtingen bijvoorbeeld zijn niet toevallig.

“Maar je kunt het de meeste mohammedanen niet kwalijk nemen, want ze hebben nu eenmaal geen goede opleiding”, wordt u sinds jaar en dag wijsgemaakt. Zekers, een groot deel van mohammedaanse gastarbeiders en gelukszoekers in de jaren 60-70 waren analfabeet. Hun sjamanen (‘imams’) zijn dat vaak nog steeds. Maar hun politici zijn dat niet. Die hebben vaak een hele goede opleiding en geloven bovenstaande ook. Denk aan Denk.

Een goede opleiding zegt... helemaal niets. Wijlen Christopher Hitchens (PBUH) was in debat met een mohammedaanse journalist. Die had een universitaire opleiding gedaan. Christopher vroeg hem of hij serieus geloofde dat Mohammed op een paard naar Mekka gevlogen was in een nacht en terug. Ja natuurlijk, zei die journalist. Dat staat in de koran, dus is het zo. Geen twijfel over mogelijk. Christopher vroeg verbaasd of hij dat werkelijk meende. Zonder blikken of blozen bevestigde de man dat. Dan houdt debatteren gewoon op.

De terroristen die aanslagen pleegden in Londen, Parijs en New York waren grotendeels afgestudeerd. In exacte vakken. Die van Londen waren zelfs arts. Dus niet in theologie of Tibetaans trommelen, zoals onze milieu groene ‘experts’, maar mensen die serieus beter zouden moeten weten.

We hebben tenminste twee boerkameesters die openlijk zeggen dat hun dochters niet thuis hoeven te komen met een Nederlandse jongen. Aboutaleb en Marcouch. Laat dat even tot u doordringen. Stelt u zich eens voor dat de burgemeester van Maastricht zegt dat zijn dochter niet met een refo mag thuis komen, of die van de burgemeester van Leeuwarden met een Marokkaanse of Turkse jongen. Dat zou tot kabinetsvragen leiden. Vrijwel zeker moeten ze dan al dan niet vrijwillig opstappen. Maar onze twee pareltjes van integratie? Geen woord. “Isse koeltoer.”

Houd er heel goed rekening mee hoe wijdverspreid dat is onder onze medelanders met meer dan een paspoort. De verguisde professor Ruud Koopmans (want hij komt met echte getallen en de waarheid is bijzonder pijnlijk) onderzocht en constateerde dat:

  • 55% van alle mohammedanen in Nederland wil graag terug naar de wortels van zijn geloof.
  • 76% vind dat er maar één interpretatie is mogelijk van de koran.
  • 70% stelt religieuze wetten boven seculiere wetten.
In andere landen (Frankrijk, Engeland, Zweden, Duitsland) is het nog erger. In Engeland bijvoorbeeld zijn er al sharia rechtbanken. In Zweden woedt de eerste fase van een burgeroorlog en de rest zit er niet ver van af.

Nee, niet iedereen van die 55 tot 76% van alle mohammedanen gaat strijden in de jihad. Dat hoeft ook niet. Er zijn er meer dan genoeg die dat wel doen. De rest ondersteunt ze of kijkt de andere kant op. En dat is angstwekkend. Twee miljoen (zoveel zijn er al) ‘Nederlanders’ die ofwel het land willen veroveren te vuur en te zwaard ofwel de andere kant op kijken. Zelfs als er maar 1% serieus terrorist gaat spelen en 10% die terroristen daadwerkelijk ondersteunt, is dat een niet te beschrijven ramp.

Laat u niet foppen. Weet u wat u gemeen hebt met Willem-Alexander en Alexander Pechtold? Nee, niet een appartement. In geval van de eerste Alexander, heel veel appartementen. Allemaal hebben we één stem. Er is maar één partij die wat probeert te doen tegen de islamisering, dat is de PVV. Die andere partij, het Forum voor Democratie (FvD), vindt dat net zo goed als alle andere partijen maar niks. Die zegt, net als alle andere partijen: ze zijn er nu eenmaal. Wen er maar aan.

Als u er aan wilt wennen, prima. Dan is Baudet uw man. Als u er niet aan wilt wennen, dan moet u toch eventjes op Wilders stemmen.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/23 ... n-religie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 35887
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Za Aug 25, 2018 3:22 pm

Waarom bereikt Wilders niks?

Geplaatst op 25 augustus 2018

Afbeelding

Lijkt me een simpele vraag met een even simpel antwoord. Omdat niemand die meer dan modaal verdient, of die het CDA een extreemrechtse partij vindt, wat van hem moet hebben. Met niemand bedoel ik zo ongeveer iedereen. Politieke partijen, de bedrijfstop, de media, de rechterlijke macht, het onderwijs – iedereen. De blokkade is absoluut. Het gaat nog veel verder. Actieve PVV-begunstigers worden regelmatig bedreigd, of zelfs vermoord. Dat is het hele verhaal, mensen. Meer hoeft u niet te lezen. Sla de rest maar over, en ga naar het volgende artikel.

Vanaf het moment dat de PVV begon, werd ze scheef aangekeken. Eerst probeerde men het op ‘eendagsvlieg’ te gooien. Die Wilders was een ordinaire zetelrover, hij verdwijnt wel als er verkiezingen zijn geweest. Nee dus. De groep-Wilders werd herkozen, nu onder eigen vlag. Ze bleef. Vanaf dat moment was het oorlog tussen alles en iedereen die zich correct waant. Geen middel is te slecht om van Wilders en de PVV af te komen. Alles kan, en alles wordt gedaan. Tot en met moord, afpersing, mishandeling en chantage.

Er waren eerder politici die waarschuwden voor islamisering, maar Wilders is de eerste die dat stelselmatig probeert aan te pakken. Het begon – een beetje – met Hendrik ‘boer’ Koekoek. Er was toen nog geen echt groot probleem met gastarbeiders, en hij had andere zaken die belangrijker waren. Hendrik Koekoek werd politiek belachelijk gemaakt, en bereikte helemaal niets.

Het gastarbeidersprobleem bleef dus bestaan. Het werd alleen een stuk erger. Waarom? Er waren er nogal wat, inmiddels. En die zaten met hun geile handjes aan onze vrouwen en meisjes. Ook toen al. Onze pappen en nathouden politici, die niets van het mohammedanisme afwisten, hadden een oplossing: “Ze missen hun lieve vrouwen en schatten van kindertjes.” In plaats van te zeggen, nou dan gaan ze fijn terug naar huis naar die vele vrouwen en hordes lieve kindertjes, was de oplossing precies het tegenovergestelde. We laten die vrouwen en kinderen overkomen. Het probleem bleef bestaan, en werd gewoon veel erger.

Toen kwam er een nieuwe partij. Die wilde niet links en niet rechts zijn. Dat was de Centrumpartij van drs. Hans Janmaat. Omdat het probleem inmiddels een stuk erger geworden was, moest Janmaat veel verder gaan. Vanaf het prille begin werd de Centrumpartij bestempeld als een Neonazistische partij. Uiteindelijk werd de CP dat ook. Niet omdat Janmaat een NSB´er was of nazistische ideeën had, maar veel meer omdat hij in die hoek gedwongen werd. Janmaat kwam uit de KVP, stapt over naar DS70 en richtte zijn eigen partij op. Niet direct een nationaalsocialist. Maar hij werd direct als de reïncarnatie van Hitler geteerd en geveerd. Dat bleef plakken. Hij bereikte dan ook helemaal niets. De politieke en sociale boycot was absoluut. Het probleem bleef gewoon bestaan, en werd veel erger. Voor de zekerheid werd er een ‘linkse’ aanslag op Janmaat gepleegd in Kedichem. Zijn vrouw raakte daar een been bij kwijt, en hij kreeg daarna van de Kamer heel begripvol een kamertje achteraf op de zolder, enkel te bereiken via een trap. Stomtoevallig, uiteraard.

Fijn, dacht de politiek. Daar zijn we vanaf. We kunnen weer doorgaan met potverteren. De gastarbeiders kregen gratis en voor niets een tweede paspoortje. En de VVD nam iedereen bij de neus door onder Wiegel net te doen alsof ze een volkspartij was. Onder leiding van Nijpels en Voorhoeve gleden ze steeds meer af naar elitair links. Iedereen een hele tijd blij. En toen … kwam er geen olifant met een lange snuit, maar olifant met een kale knar. Een mastodont van formaat. Pim Fortuyn. De politiek schrok zich niet één, maar twee hoedjes.

Pim benoemde niet alleen het probleem, hij had ook prima democratische oplossingen. Het probleem was dat Pim iets te populair werd, en het oude vrouwtje in het Haagse Bos een beetje bang voor haar zeer lucratieve baan begon te worden. Pim was namelijk behalve een realist ook een republikein. Vrijwel zeker werd dat de stok om de hond mee te slaan. Elitair links en rechts sloegen de handen ineen en lieten Pim uit de weg ruimen. Natuurlijk kon hij niet door een mohammedaan vermoord worden, dat zou waarschijnlijk tot een volksopstand of een spontane pogrom leiden. Dus een huurmoordenaar die het karwei klaarde. De politie blunderde meer dan gebruikelijk. En... het probleem bleef gewoon bestaan. Het werd, u weet het nu wel, een stuk erger. Omdat het probleem bleef bestaan, kwam er een nieuwe politicus in de markt. Dat was Geert Wilders.

Nu moet u weten dat politiek en vrije markt een overeenkomst hebben: als er ergens vraag is, komt er aanbod. Hoe dan ook. Je kunt het verbieden, maar de vraag blijft en dus het aanbod ook. Je kunt roken best stigmatiseren en/of verbieden, maar dat wil niet zeggen dat men dan maar aan een wortel gaat zuigen. Het drugsgebruik is niet meer onder controle. Dat is niet geheel toevallig.

Dat inmiddels verergerde probleem was nu buiten proporties aan het raken, en Wilders nam het stokje van Fortuyn over. Wijselijk hield hij z’n mond over het oude vrouwtje in het Haagse Bos, of haar zoontje dat zo goed met water om kan gaan.

Behalve het volkomen uit de hand lopende probleem van oprukkend mohammedanisme, ging de wereldeconomie plat, omdat hebberige bankiers elkaar en u openlijk bedrogen en fraudeerden. Ze verstrekten hypotheken waar dat ronduit misdadig was, en toen die hypotheken failliet gingen, probeerden ze elkaar die pakken schuld te verkopen. Dat hoeft u niet te proberen, maar u bent dan ook geen bankier. Dat werd een stuk erger toen duidelijk werd dat de EU zich overduidelijk ontwikkelde tot ministerie van Koloniale Zaken van Berlijn. De belangrijkste kolonie is Griekenland. En haar voornaamste melkkoe graast langs de Noordzee.

Allemaal problemen waar de PVV een antwoord op wil en kan geven – maar dat niet mag doen. Want dat antwoord is niet het antwoord dat de elite graag wil horen. Als je enkel de gewenste antwoorden wilt horen, dan moet je ontzettend veel geluk hebben, en dat geluk is nu zo ongeveer op. Ons geluk was de aardgasbel. Vanaf 1965 hebben de opeenvolgende regeringen niets anders gedaan dan potverteren, boven onze stand leven, en leuke dingen doen voor sommige mensen. Spaarzame ‘Ollanders? Laat me niet lachen. Onverantwoordelijke feestneuzen is een betere omschrijving.

De samenleving spleet door al die problemen in twee delen: het politiek correcte deel, waarin iedereen die meer dan modaal verdient denkt dat de bomen tot in de hemel groeien. En de rest, die minder verdient en uit ervaring weet dat bomen dat nooit doen. Maar die modaaltjes of minder moeten zwoegen, zweten, en bovenal zwijgen.

Als u modaal of minder verdient, weet u dat vaste banen volmaakt verleden tijd zijn. Dan was de laatste magere salarisverhoging waarschijnlijk 15 jaar geleden voor u. U weet donders goed wat voor ramp het is om meer mohammedanen in de wijk te krijgen. Maar u kunt niet verhuizen. Alleen maakt u de dienst niet uit. Dan doen de boven modaaltjes.

Denk even na. Iemand die nu 25 jaar is, heeft z’n hele leven razendsnel en supergoedkoop internet gehad. Weet niet hoe een telefoon met kiesschijf werkt, en is niet in staat om een velletje papier in een typemachine te stoppen. Wat is het probleem met het mohammedanisme? Zijn hele leven lang wonen er mohammedanen in het land. Dat is toch altijd zo geweest?

Die 25-jarige weet niet wat armoede is, want zijn ouders verdienen modaal of meer. Geld lenen voor je vakantie is voor hem normaal. Natuurlijk krijg je een auto voor je achttiende verjaardag! Op schoolreis ga je niet een dagje naar de Efteling, maar minstens een week naar Rome of Parijs. Roken is dan wel verboden op de middelbare school, maar op schoolfeesten wordt ruimschoots alcohol geserveerd vanaf de brugklas.

Die 25-jarige weet niet beter dan dat het communisme niet meer bestaat. De Berlijnse Muur werd geslecht voor hij geboren was. De Koude Oorlog is voor hem hetzelfde als WO1 voor u en mij is. Dat gezeur over communisme en postmodernisme. Dat is voor hem borrelpraat.

Zijn hele schoolopleiding was een multicul verwenfeest zonder veel prestaties. Competitie op school bestond niet, iedereen krijgt een eerste prijs. Tweede prijzen bestaan niet meer, want dat is zo zielig. Laat staan derde of troostprijzen. Krijgen die stakkerds een trauma van. De wereld draait om hem, en niemand anders.

Oudere mensen moeten niet zo egoïstisch zijn om over hun opgebouwde AOW en pensioen te zeuren. Ze moeten gewoon ‘deaud’ gaan. Hij, de jongen boven modaal, heeft recht op een hoog inkomen! Mohammedanen hebben recht op alles. Asielzoekers zijn zielig. Geen levensgevaarlijke gevaarlijke infiltranten die hier komen potverteren.

De boven modalen zijn naar elkaar toegegroeid. Er is geen communistische partij meer, maar Groen Links. Haar ideologie wordt nu ook omarmd door alle andere politieke partijen, behalve de PVV. Alleen in iets mindere mate. Maar wel zoals destijds onder het communisme: alleen voor partijleden. De VVD is geen linkse partij, en D66 ook niet. Maar beiden zijn net zo elitair als voorheen. Ze weten zich enkel beter te presenteren.

De PVV kreeg ook concurrentie van handige opportunisten, het Forum voor Democratie. Baudet probeerde aan de haal te gaan met het twaalfjarige werk van Wilders en de PVV. Hij is jong, ziet er goed uit, is zeer ambitieus, en heel erg elitair. Zijn ambitie is minister-president worden, en hoe, dat dondert niet. Het enige wat hij van u modaal wilt is uw stem. Verder kunt u ‘deaud’ vallen. FvD is zo mogelijk nog meer elitair dan D66 en de VVD bij elkaar.

Wilders is regelmatig verwikkeld in rechtszaken. Zijn aangiftes – iedere maand een verhuisdoos of meer vol – worden genegeerd. Maar als hij per ongeluk een windje laat, wordt hij gelijk wegens milieuvervuiling voor het hekje gesleept. De rechterlijke macht haat hem. Met goede reden, want hij laat keer op keer zien dat ze de erfgenamen van Roland Freisler zijn.

De media haten Wilders en de PVV. Geen een krant of online medium uitgezonderd. Ook GeenStijl. Al is die marginaal iets minder negatief dan de rest. Waarom? Onder andere omdat de media gevuld zijn met boven modaaltjes. Boven modaaltjes moeten niks hebben van modaal of minder. Bedelaars – dat zijn u en ik – worden altijd een beetje anders behandeld. Je weet tenslotte niet of het besmettelijk kan zijn.

En toch is die alom gehate partij, die niets voor elkaar weet te krijgen, wel de tweede partij van Nederland!

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/25 ... ders-niks/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 35887
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 28, 2018 11:34 pm

Waarom is iedereen zo bang voor de PVV?

Geplaatst op 28 augustus 2018

Afbeelding

Gaat weer een lang antwoord worden, want aan korte stukjes doe ik niet. Wilt u het snelle en korte antwoord? Broodnijd, eigenbelang, kortzichtigheid en godsdienstwaanzin. Meer eigenlijk niet. Laat u niet in de luren leggen met ‘erfgenaam van Hitler’ en dat soort dommigheden. Dat is gewoon voor de Bühne schreeuwen.

Eerst even over de politiek in het algemeen. Links, dat was vroeger progressief of vooruitstrevend. Dat zijn ze nog steeds, maar volkomen doorgeschoten. De linkerkant had 3 groepen: communisten, socialisten en anarchisten. De socialisten (PvdA) zijn zo goed als dood. Het communisme noemt zich nu GroenLinks, en daar trapt iedereen in. De meest extreme tak is het anarchisme, en die doet het verdomd goed, niet zelfstandig, maar binnen de linkse partijen. Onze welbekende SS´er, Sylvana Simons, is niets anders dan een rassen hatende, zeer extreme anarchiste.

Aan de andere kant staat rechts voor conservatief of behoudend. De meeste conservatieven willen niet zo maar iets nieuws proberen, omdat het nieuw is. In tegenstelling tot links is dat geen echte stroming. Daar hebben zich opmerkelijke verschuivingen voorgedaan. Dé middenpartij van de 20ste eeuw was het CDA. Nu is dat de VVD. Conservatief is eigenlijk geen stroming, maar is wel bezig dat te worden binnen de PVV.

Het CDA was eigenlijk een hopeloos achterhoedegevecht vanaf de oprichting. Het komt voort uit grote confessionele partijen die ieder voor zich niet meer in staat waren de politiek te overheersen. De westerse samenleving seculariseert nog steeds, dus zal het CDA steeds minder belangrijk worden. Om haar eigen hachje te redden, staat het CDA open voor alles en iedereen die in ‘iets’ gelooft. Wat dat iets is, maakt weinig uit. Zowel de duivel en Mohammed zijn van harte welkom. Als ze maar geloven. Even zo goed is het een zekerheid dat het CDA nooit of te nimmer meer de grote middenpartij zal worden. Zeker niet nu kameraad-paus Frankie I 4400 priesters, die met hun tengels aan kleine kinderen gezeten vergeven heeft en oproept om veel meer Mohammedanen Europa binnen te halen – alleen liever niet in het Vaticaan.

De grote middenpartij van het moment is Rubberen Rutte met z’n VVD. Maakt u zich geen zorgen, Rubberen Rutte doet het met iedereen. Als het maar schuift. Mocht Marcel Dutroux vrijkomen en de politiek in gaan, als het Mark uitkomt gaat hij daar een coalitie mee aan. Dus stoere taal ‘wij gaan niet samenwerken met extremisten’ is gewoon voor de Bühne. Als de PVV meer dan 25 zetels haalt, doet hij dat op zeker. Rare vergelijking? Als je zoveel moeite stopt om Yasser Feras in je coalitie te krijgen, niet echt.

Vandaar dat het FvD zo fantastisch goed uitkomt. Dat snoept hoe dan ook zetels af van de PVV. Een PVV met 25 of meer zetels is erg moeilijk buiten de deur te houden. Maar een PVV met 15 zetels en het FvD met 10 zetels, geen enkel probleem.

D66 is een linksige partij voor mensen die geen eigen mening hebben. Waar de PVV rechtsaf de VVD uit ging, deed D66 dat eerder, maar linksaf. Het enige waar D66 voor staat is geen Wilders. Voor de rest lezen ze in hun krant, het NSB Handelsblatt, wat hun kiezers willen. Dan willen ze dat deze week ook.

De politiek heeft er dus alle belang bij om de PVV zo hard mogelijk te kortwieken, en dat doet ze prima. Vandaar dat Baudet het in de peilingen zo goed doet. Maar hij moet het niet té goed doen, want dat lost natuurlijk niets op. Dan komen we van de regen in de drup, maar gelukkig hebben we links daarvoor. Die lossen dat snel genoeg op, indien nodig.

Gaan we verder kijken. Bedrijfsleven en de media. Die moeten ook niets hebben van de PVV. Is helemaal niet zo vreemd. Het CDA was en de VVD is de partij voor multinationals en hele grote bedrijven. Politici kietelen hen nu, zij kietelen politici met mooie posities na de politieke carrière. Voor wat hoort wat. De VVD houdt het imago van kleine middenstanderspartij zorgvuldig in stand. Als dat leugentje eenmaal uitkomt, is de VVD een gelopen verhaal. Maar zo ver is het nog niet.

De Nederlandse grote media zijn alles behalve onafhankelijk. Uit GeenStijl kwam PowNed voort, dat vrijwel direct na aanvang omgekocht werd. De rest zegt wat zijn politieke meesters willen horen. Elsevier vertegenwoordigd het oude VVD -standpunt, vooral Afshin Ellian schrijft grotendeels VVD advertorials daar. De rest doet exact hetzelfde voor andere partijen. De Telegraaf was de VVD-krant. Tegenwoordig zijn ze niet meer Nederlands, maar bezit van een zeer rijke en zeer extreemlinkse Belgische familie. Als ze al positief tegenover de PVV stonden, nu echt niet meer. Dat was, tussen haakjes, de laatste krant… De rest is allang om.

Wil dat zeggen dat iedereen fel tegen de PVV is? Welnee. Het oude gezegde luidt: “Niemand is onmisbaar”. Dáár zijn ze verdomd bang voor. Voor iedere hooggeplaatste bobo die fel tegen de PVV is, zijn er minstens tien mensen die hetzelfde presteren en daar geen problemen mee hebben.

Daar komen we bij het plekje dat zeer doet. Het PVV-beleid is grotendeels gezond verstand gebruiken. Beetje behoudend, niet te snel iets nieuws proberen. De top van het bedrijfsleven, de overheid, de media, het onderwijs – noem maar op – hebben een ongeschreven overeenkomst met de politiek. Wij steunen jullie als jullie ons steunen. En de PVV? Die doet daar niet aan mee.

Beleid? Nee hoor. Ze draaien nog niet lang genoeg mee in het old boys netwerk. Dat is alles. Wilders krijgt echt geen directiezetel bij Unilever aangeboden, Rutte wel. Omdat ze de politiek – behalve de PVV – in de tang hebben, maken ze daar graag gebruik van. Neem de “Balkenende-norm”. Non-profit bedrijven mogen niet meer verdienen dan een minister. Elk beperking, hoe gering ook, wordt op leven en dood bestreden. In het commerciële bedrijfsleven vinden banken, die met belastinggeld overeind gehouden worden, het doodnormaal om hun directie een miljoen of meer per jaar te betalen, en flink te snijden op de rest van hun personeel.

“Want dat is marktconform. Anders lopen we weg en gaan in het buitenland werken. Aan jullie de keuze”, dreigt men. Dat werkt prima bij natte kranten als Rutte, Pechtold en Buma, die dromen van een directiezetel ooit. Maar glijdt compleet langs iemand als Wilders heen, die hoe dan ook nooit aan de beurt komt voor zo’n stoel. Zijn antwoord zal vrijwel zeker zijn: ‘Gelijk doen. Morgen vertrekken. Nee, doe maar vandaag. Uw contract wordt bij deze geannuleerd. Geen woorden, maar daden!’.

Links lijkt enorm machtig, en ja, dat zijn ze op zeker. Tot het moment dat de subsidiekraan wordt dichtgedraaid. Wie gaat dat doen, denkt u? Baudet? Leuk, erg gevat! Nu even serieus. Alexander ‘Condootje’ Pechtold? Mark met de flexibele ruggengraat? Camiel ‘de mepper’ Eurlings? Dominee Segers? Nee dus. Die buigen allemaal als knipmessen, in de hoop zo’n riante positie te verwerven. Maar Wilders niet. En de PVV ook niet. Want die krijgen die posities toch niet.

Verder weten al die hoog geplaatste toppers in het bedrijfsleven dat er onder hen meer dan genoeg potentieel aanwezig is om ze naadloos te vervangen. Ze spelen dus puur bluf. Precies hetzelfde geldt voor hooggeplaatste ambtenaren. Voor iedere secretaris-generaal die de PVV haat, zijn er minstens vijf iets lagere ambtenaren die dolgraag op zijn stoel willen zitten. En geen enkel probleem met de PVV hebben.

En wat denkt u van de rechterlijke macht? Uiteraard willen onze befjes bloedwraak voor de vernederingen die ze door Wilders geleden hebben. Dat spreekt vanzelf. Dat werkt net zo goed andersom. Zodra Wilders premier is, kunnen ze er op rekenen bij de bef gevat te worden. Het lukt mohammedaanse terroristen om met de meest banale smoezen weg te komen. Ik maak geen grapje, een Duits befje overweegt serieus het argument van een Syrische kelensnijder: “Dat doen we in Syrië allemaal. Is helemaal niet verboden. Ik als mohammedaan mag dat.”

Nou, heel fijn dat te weten. Dat is dus liegen onder ede, want dat mag in Syrië net zomin. En al zou dat in Syrië mogen, wat dan nog? In Nederland en Duitsland geldt de wet voor iedereen. Verder wordt ‘een ieder’ geacht de wet te kennen. Dat is om bovenstaande lulsmoes te voorkomen. Een rechter die dit argument zelfs maar in overweging neemt, is geen rechter. Dit is basiskennis recht voor de middelbare school.

Wilders heeft al aangekondigd dat minimumstraffen die een rechter verplicht moet opleggen op zijn agenda staan. U mag er op rekenen dat hij ook rekening houdt met ‘slimme’ rechters die dan iedereen vrijspreken. Dat vinden rechters natuurlijk helemaal niet leuk. Net zomin als het voornemen om rechters niet meer voor het leven te benoemen, en regelmatig functioneringsgesprekken te laten doen. Net als iedere andere werknemer.

Dus iedereen die comfortabel zit, doet er alles aan om dat zo te houden. Grotendeels uit eigenbelang. Deels uit afgunst. Ander deel (Segers bijvoorbeeld) omdat dat niet weet waarover het praat (elk ander geloof dan het gristendom).

Ga er gerust vanuit dat er geen kabinetscrisis komt. Rubberen Rutte heeft voor hetere vuurtjes gestaan dan Segers nu probeert te stoken. Al zouden er verkiezingen komen, dan is het nog helemaal niet zeker dat de PVV goed gaat scoren. Goed genoeg, bedoel ik. In ieder geval is er een flinke omwenteling gaande, het enige wat de elite kan doen is het onvermijdelijke proberen uit te stellen.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/28 ... or-de-pvv/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 35887
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 11, 2018 11:15 pm

Klimaat idioterie

Geplaatst op 11 september 2018

Afbeelding

Hard gillen over het klimaat is zeer modieus en dus politiek hartstikke correct. Jammer genoeg weten de mensen die het hardste gillen er de ballen van. Die gebruiken het om u bij de neus te nemen om een politieke verandering af te dwingen. Lees maar verder.

Wat is een klimaat? Dat is het gemiddelde weerbeeld van een groot gebied over een lange tijdsperiode. Heeft Nederland zelf een klimaat? Nee, daar is het gebied veel te klein voor. Noordwest-Europa heeft een zeeklimaat. Nederland heeft dus een zeeklimaat, maar dat van ons verschilt nogal met dat van Zuid-Noorwegen, West-Schotland of Noord-Duitsland, die dat ook hebben.

Hoe lang duurt een klimaat? De meningen verschillen, maar tenminste een paar honderd tot een paar duizend jaar. Anders is het langdurig ongewoon weer. We weten dat er in de middeleeuwen een warmer klimaat heerste van 950 tot 1250 AD. Dat werd gevolgd door een kleine ijstijd die van 1500 tot rond 1900 duurde. Dus... we zijn net uit een relatief extreem koude periode gekomen. Het is niet extreem warm aan het worden, het wordt gewoon wat warmer. Op dit moment is het minder koud dan we de afgelopen 400 jaar gewoon waren. Dat is alles. Vraag maar eens aan een bezorgde ziel die zich opwerpt om de ijsbeertjes te beschermen waarom hij zo graag terug wil naar de ijstijd. Dat is toch waar ze voor strijden: afkoeling van het klimaat? De wereld is nu eenmaal geen Centerparcs met perfecte klimaatbeheersing, hoe graag we dat zouden willen. Meestal is het voor ons erg warm of erg koud. Precies goed komt zelden voor. We hebben de aflopen eeuw gewoon verdomd veel geluk gehad.

De wereld is niet statisch, maar veel mensen zouden dat verdomd graag willen. In Nederland bestaat geen oerbos meer. Het laatste stukje werd rond 1850 omgehakt. Alle bomen zijn aangeplant. Op de Veluwe groeien normaliter geen dennenbomen. Als het een echt natuurgebied was, zouden er grotendeels loofbossen groeien. Waarom dan zoveel dennenbomen op de Veluwe? Vanwege de Staatsmijnen. Die hadden heel veel goedkoop hout nodig om de mijnen te stutten. Dennenhout is veel goedkoper dan loofhout. Vandaar dat de Veluwe er vol mee staat. Nog steeds. Maar het is net zo natuurlijk als de Veluwe vol stampen met cactussen.

Hetzelfde geldt voor heidevelden. Een heideveld is een tussenvorm tussen toendra of open grasland en loofbos. Vroeger of later – als moeder natuur haar gang mag gaan – krijg je of het een of het ander. Of open grasland, of loofbos. Maar de heide zelf verdwijnt. Waarom was Drenthe eeuwenlang dan wel een heideveld? Omdat ons dat handig uitkwam. De grond was weinig vruchtbaar, en door de heide heel zwaar te bewerken. Het land gebruiken voor landbouw lukte pas na 1900 met mechanisatie. Daarvoor liet men er schapen op grazen. Dat kostte niks, en leverde wol op. Door de schapenmest werd de grond rijker, en de schapen aten beginnende boompjes op voor ze boom konden worden. Dus de heide hield zichzelf in stand dank zij onze schapen. Is een heideveld waardevol? Zekers, maar het is noch duurzaam, noch natuurlijk. Vroeger was een heideveld economisch van belang, nu heeft het natuurbelang en het ziet er zo romantisch uit. Tenzij je op je buik er overheen moet tijgeren. Dan ben je niet zo blij met hei.

Het klimaat is veel minder te beïnvloeden, maar dat willen we nu ook proberen. In ieder geval wil links dat doen. Want links wil alles veranderen in wat zij persoonlijk mooi en fraai vinden. Ik denk dat het niet toevallig is dat juist vrouwen zo gecharmeerd zijn van links. Ik moet de vrouw nog tegen komen die haar man niet wilt veranderen in wat zij het prettigst vindt.

En daar zien we de hypocrisie om de hoek komen neuzen. Kunnen we het klimaat veranderen? Vrijwel zeker niet. In ieder geval niet Nederland alleen, en zelfs als de complete EU dat doet is dat zéér discutabel. Wat we wel zeker weten, is dat het waanzinnig veel geld kost. Daar gaan die klimaat bewuste mensen geen cent van betalen. Dat moet u doen.

Die zijn namelijk zeer bevlogen – zolang het hen niet raakt en niets kost. Wie riepen er op om vluchtelingen thuis op te nemen? De rijke welgestelde polletiek correcten. Hoeveel hebben die er zelf opgenomen? Nul. Helemaal geen. Wie roepen er om warmtepompen, zonne-energiepanelen, afschaffing van aardgas en vooral geen kolencentrales? Dezelfde querulanten. En hun activistische teenagers en studentjes.

Nou een mooi voorbeeld waarom die mensen eigen polletiek aan het bedrijven zijn en niets anders. Stel, uw zoon heeft het in z’n kop om piloot te worden. Dat is een hele dure opleiding, met een matige kans op een goedbetaalde baan later. Die investering is niet geheel onverstandig. Maar alleen als u zich die investering kan veroorloven. Nou heeft uw zoon het in z’n kop om Tibetaans trommelaar met een expertise in Mahayana Boeddhisme te worden. Die investering is volstrekt waardeloos, hij kan veel eerder bij McDonald’s of bij de Cemsto aan de slag. Het is theoretisch niet totaal onmogelijk dat uw zoon goed gaat verdienen, maar buitengewoon onwaarschijnlijk. Stug volhouden, uw zoon aanmoedigen om trommelaar te worden en uw hele vermogen in die studie stoppen, is gewoon krankzinnig. Zelfs misdadig als uw dochter dan maar ramen moet gaan kuisen of uw vrouw bij het Leger des Heils om kleren moet gaan bedelen.

Dat is dus precies wat we wel gaan doen, en dan kiezen ‘we’ (lees: onze polletiek correcten) wel voor de minst rendabele en meest krankjorume oplossingen. We gaan het milieu verbeteren, verduurzamen is het modewoord, met idioterie. Soort van Oostvaarderplassen oplossing. Iedere vier jaar de beesten duurzaam laten verhongeren. Kost een hoop, doet... helemaal niets.

Nederland heeft collectief gekozen voor windmolens en zonne-energiepanelen. Eerstens kosten die dingen een godsvermogen. Daarom hoort u het bedrijfsleven niets zeggen. Natuurlijk niet. Die verdienen zich een slag in de rondte. Wind- en zonne-energie is onbetrouwbaar. Het waait niet iedere dag, en soms veel te veel. Dan wilt u toch kunnen internetten, dus dan moet ergens een generator draaien om dat mogelijk te maken. Zelfde voor zonne-energie. Het is veel te vaak niet zonnig genoeg. Nog afgezien van het feit dat zowel windmolens en zonne-energiepanelen helemaal niet duurzaam zijn. Ze hebben veel onderhoud nodig (zonne-energiepanelen moet je regelmatig poetsen), en windmolens gaan maar 10-15 jaar mee. Zonne-energiepanelen iets langer. Daarna zijn beiden duurzaam chemisch afval. Beiden worden namelijk gemaakt van enorm vervuilende plastics en gevaarlijke chemicaliën.

Tweedens worden – doelbewust – redelijke alternatieven tegen gehouden. Kolencentrales bijvoorbeeld kunnen prima milieuvriendelijk gebouwd worden, en kolen hebben we zat. Maar dat moeten we niet willen, want met goedkope en duurzame oplossingen krijgen we natuurlijk nooit een volksrepubliek.

Derdens, de gekozen alternatieven, zijnde warmtepompen en zonne-energiepanelen, zijn absurd duur. Is geen probleem, want de polletiek correcten hebben het zo geregeld dat zij subsidie krijgen, en u niet.

Op de vierde plaats: die overlopende pot met pensioengeld is niet van u, maar van ‘ons allemaal’ (lees: de polletiek correcten). Het gas hebben we opgemaakt, nu de pensioenen nog. De jeugdige terroristen van RaRa, Antifa, Greenpeace en anderen hebben geen dag van hun leven gewerkt, en dat gaan ze niet doen ook. Daar bent u voor. Met terreur en door op het gemoed spelen, winnen ze. Kijk maar naar de mamma van Lili en Howick. Volstrekt kansloos vanaf dag één, maar stug volhouden, zo veel mogelijk tegenwerken plus heel veel morele chantage, en... ze mogen blijven. Dat ene enkele gevalletje heeft de staat inmiddels een miljoen euro’s gekost. Dat is 3 miljoen gulden. Plus de rest, want dit is een precedent. U wil niet weten hoeveel er staan te trappelen om zo ook een verblijfsvergunning te krijgen.

Het milieu gaat u veel meer kosten. De politiek correcten geven de leiding, dus die steken geen vinger uit. Hun jonge nazaten voeren actie, dus plegen terreur, waar dat nodig is. Uw kinderen worden op school geïndoctrineerd, zodat ze u thuis moreel kunnen chanteren.

Kunnen we het klimaat veranderen? Nee, dat kunnen we niet. Het is zeker niet onmogelijk om het klimaat te beïnvloeden. Zowel positief als negatief. Maar als doel stellen dat de aarde 1 graad minder warm moet worden en dan nog binnen x jaar is o-n-m-o-g-e-l-i-j-k. Kan niet. Een eerlijke wetenschapper zou dat direct moeten zeggen. Maar dat doen ze niet, want wetenschappers verdienen fantastisch, zolang ze wetenschapper zijn. Als ze de huidige politiek correcte lijn niet volgen, zijn ze heel snel wetenschapper af, en moeten ze net als u en ik sabbelen voor de kost. Da’s veel minder leuk.

Kortom, met gezond verstand bij de hand kunt u zelf beredeneren waarom klimaatverandering gewoon een manier is om een communistisch paradijs te scheppen. Want dat is uiteindelijk wél de bedoeling van onze windmolen fanaten. Nee, daar praten ze niet openlijk over. Weet ik ook wel. Het communisme is gevallen, in 1989. Zeggen ze.

Nee, dat is niet helemaal correct. De tijd dat het communisme op nationaal niveau meespeelde, was voorbij. Tijdelijk. De partijen bleven, en noemden zich anders. Meestal iets met groen, of het woord sociaal er in. Intern bleven die partijen exact zoals ze waren. Je hoeft het echt niet in je hoofd te halen om tegen Yasser Feras of Lilian Marijnissen in te gaan.

De politiek is inderdaad veel extremer geworden. Wat 30-20 jaar geleden als extreem links gold, is nu min of meer de norm. De middenpartijen (VVD/CDA/D66) zijn flink opgeschoven naar links. Zoveel dat ze zelf op z’n minst gematigd linkse partijen zijn geworden. Andersom, ‘rechts’ (wat daar voor door moet gaan) is helemaal niet extremer geworden. Hooguit komen ze iets openlijker voor hun mening uit.

Dit hele artikel is eigenlijk hoe de Frankfurter School werkt, en wat postmodernisme is. In de jaren 50, toen het prima ging met het communisme, zagen de slimmeriken in dat het met het communisme helemaal niet zo goed ging als ze wilden. De westerse arbeider moest er niets van hebben. Af en toe staken? Prima. Maar een revolutie? Absoluut niet. Dus gingen de slimmeriken aan het werk, en verpakten de revolutie anders. Dat anders werd o.a. het milieu, klimaatverandering en nu de asielzoekers.

Dat duurzame klimaat is onhaalbaar, maar dat is de bedoeling helemaal niet. Het kost meer geld dan u zich kunt voorstellen. We praten niet meer over mil-, maar over biljarden. En vele biljarden. Die hebben we niet, en krijgen we nooit ook. Maar de rekening moet wel betaald worden. Dus worden nu de ouderen scheef aangekeken, omdat ze spaargeld hebben (pensioenen). Zodra dat op is, breekt de pleuris uit, en daar is het om te doen. (Inter)nationaal socialisme wint niet via de stembus. Dat komt er uitsluitend en alleen als er hele grote ellende is.

En er is maar één partij die daar wat aan probeert te doen. Gelukkig begint langzaam maar zeker het tij te veranderen. In sommige landen wat sneller, in Nederland gaat alles langzamer. Maar ook daar begint het tij stilaan te keren.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/11 ... idioterie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 35887
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Do Okt 18, 2018 11:59 pm

Zwarte Piet moet en zal dood

Geplaatst op 18 oktober 2018

Afbeelding

Vorig jaar hielden vreedzame burgers een vreedzame blokkade tegen extreemlinkse actievoerders, die vrijwel zeker op rellen uit waren bij de Sinterklaas-intocht in Dokkum. Het Openbaar Ministerie had maar liefst tien maanden nodig om een kangoeroe proces te organiseren. Voor iets wat te gek voor woorden is. Want Zwarte Piet heeft niets met diekriemienaasjie, raasieseme of slavernij te maken. Edoch, wie een hond (of een Zwarte Piet) wil slaan, vindt licht een stok.

Laat ik gelijk met pepernoten gaan strooien: wat is Zwarte Piet? Een Moor. Wat zijn Marokkanen, met name Berbers? Kolonisten? Correct, maar daar gaat het nu even niet om. Het zijn... Moren. Wie hoor je zeiken over Zwarte Piet? Allemaal lelieblanke extremisten uit de betere families. Plus een Ghanese linkse extremist die ten onrechte een verblijfsvergunning heeft gekregen en nog nooit van z’n leven een dag gewerkt heeft. Sterker nog, die Jerry Afriyie is te beroerd om zijn eigen boete te betalen. Dat probeert hij te crowd surfen.

Wie hoor je niet klagen? De Marokkanen. Als er iemand in onze samenleving is die zich gekrenkt zou kunnen voelen over Zwarte Piet zijn het onze immer weer gekrenkte Marokkanen. Behalve lange vingers hebben ze ook hele lange tenen. Maar Marokkanen hoor je in dit debat niet. Totaal niet.

Merkwaardig? Welnee. Sinterklaas is nu eenmaal niet hun dingetje. Dat is voor kazen. De wat slimmere Marokkanen en Turken – denk aan Denk – weten donders goed dat het veel te vroeg is om Sinterklaas, Kerstmis en Pasen af te schaffen. Mogelijk Pinksteren, maar Sinterklaas en Kerstmis? Dat is vragen om moeilijkheden.

Als ‘onze’ Moren geen probleem hebben met Sinterklaas, waarom dan toch gemor? Heel simpel. Dat is een perfect voorbeeld hoe de Frankfurter Schule werkt. Ik schreef al eerder dat in de jaren ‘50 communistische kaders doorkregen dat de revolutie in West-Europa nooit ging lukken. Zelfs niet in Italië en Frankrijk, waar de communistische partijen erg groot waren. Veel verder dan wat staken wilde het volk absoluut niet gaan. Dus verzon kameraad Tom Poes een list. We praten niet meer over revolutie, want dat stoot het gewone volk af. We gaan de barricaden op voor zaken die we tot in het oneindige door kunnen drammen. Net zo lang tot het gewone volk het gewoon opgeeft.

Het klimaat is een ander mooi voorbeeld. De Club van Rome kwam met een ontstellend eng rapport. We gaan er aan! Het klimaat verandert! We krijgen een IJstijd! Het eten raakt op! Allemaal deaud! We krijgen een IJstijd? Zekers, dat was de politiek correcte doctrine van de jaren ´70. Extreemlinks sprong bovenop de barricades om wat aan het milieu te gaan doen.

Zeg nou zelf: actievoeren is veel leuker dan echt werken, toch? Je krijgt er een goed gevoel van, de overheid betaalt je een riant inkomen middels subsidie, en ondertussen werken jij en je kameraden aan de revo... oeps ‘maatschappelijke veranderingen’. Revolutie, daar praten we niet over.

Vervolgens kregen we te horen dat de bossen op sterven lagen, vanwege de zure regen. Ja, er kan nog wat gedaan worden. Snel. Heel snel. Anders is te laat! Met heel veel geld. Ontzettend veel geld. Gauw, snel betalen! Een paar jaar later was het geld foetsie en de zure regen vergeten. De bossen? Die staan er nog steeds. En ze zien er gewoon prachtig uit. Zure regen was wat we tegenwoordig nep nieuws zouden noemen.

Vervolgens kregen we een mislukte politicus die dacht dat hij het Internet had uitgevonden. Zeg maar de Amerikaanse Charles Schwietert: Al Gore. Zijn doemverhaal leverde hem zelfs een Nobelprijs op. Een Oscar was meer op z’n plaats geweest.

En nu moeten we allemaal geloven dat de aarde niet afkoelt, maar opwarmt. En dat we dat prima kunnen oplossen, vermits u al uw geld daarvoor wilt afstaan. Met ‘al uw geld’ bedoel ik letterlijk al uw geld. Spaargeld, pensioen en een groot deel van uw besteedbare inkomen. Begint het kwartje te vallen?

De knappe koppen van het communisme wisten donders goed dat alleen als er hele grote ellende is er een revolutie komt. Dus zorgen ze voor heel veel grote ellende. Hoe meer tweedeling, des te beter.

Dat brengt me weer terug bij het onderwerp Zwarte Piet. Die tweedeling: dat lukt prima, toch? 95% staat achter Zwarte Piet, maar die 5% geven geen millimeter toe. Dat hebben ze misschien zelfs van mohammedanen afgekeken, die doen dat namelijk ook niet. In die 5% zit nou toevallig wel onze volledige elite, en daarom maken linkse actievoerders zicht totaal geen zorgen.

Waarom zouden ze? Het Openbaar Ministerie regelt het proces op precies het gewenste moment. Bij voorgaande acties werden er best een paar actievoerders opgepakt, maar veroordeeld? Vrijwel geen een. De meeste actievoerder direct vrijuit wegens gebrek aan bewijs of gebrek aan interesse. En als ze al veroordeeld werden, was dat ofwel voorwaardelijk, ofwel een fop strafje voor de vorm. Andersom niet. Alle Friese actievoerders staan voor het hekje. Niet een paar. Allemaal. Opeens kan de politie haar werk wel goed verrichten.

De officier gaat direct voor de hoofdprijs. Nee, die negen jaar waar hij mee dreigde is de maximale straf. Dat kan hij niet eisen. Is geen probleem, de strafeisen zijn gelijk wat grote oplichters of zware verkrachters krijgen. Want, zo oreert het befje, de openbare weg mag niet bezet worden! Nee? Waarom worden Marokkaanse en Turkse trouwstoeten dan niet vervolgd? Of als ze de van Brienenoord blokkeren met hun vlaggen om een voetbaloverwinning te vieren?

Ik ga niet in op het gezeur over discriminatie, slavernij of racisme. Dat is bij Zwarte Piet net zo gezocht als Amerikanen die zeuren over het Franse woord ‘garçon’ dat ‘jongen’ maar ook ‘ober’ betekent. Tegenwoordig wordt dat woord niet meer gebruikt. Dat wil niet zeggen dat de Fransen in het verleden hun obers als ‘boy’ zagen. Het één is niet het bewijs voor het ander.

Er wordt gezocht naar iets dat onrust veroorzaakt. Als Zwarte Piet niet meer werkt, dan verzinnen we toch iets anders? De ‘Grauwe Eeuw’ is creatief genoeg. Op uw centen. U dacht toch zeker niet dat die linkse actievoerders gingen werken voor hun brood, wel? Dat moet u doen. En... dat doet u ook. Al zolang het linkse uitkeringscircuit bestaat.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/18 ... -zal-dood/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14686
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Okt 19, 2018 6:05 pm

Als ik Ariel nog niet bedankt heb voor het opzetten van deze Topic, wil ik het alsnog bij deze doen.

Ik roep deze Topic uit tot winnaar van 2016 - 2017 en 2018. Lang leve Numan! icon_thumbup.gif Lang leve Ariel! :heart:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “Opinies”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten