Tijd om milieufreak te worden?

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.

Houd jij je bezig met het milieu?

Ja. Ik ben anti-milieu en koop alles zo goedkoop en vervuilend mogelijk. Ik ben de anti-hippie!
2
10%
Ja. Ik houd me graag bezig met het vitten op Greenpeace-mensen als ze weer eens op de tv zijn; heerlijk om te roepen: Zoek es een normale baan man!
2
10%
Nee. Ik denk er nooit aan. Walvissen gaan toch eens een keer dood en als wij die bomen niet vellen doet een bosbrand of moslim het wel.
2
10%
Nee. Maar dat is omdat ik het niet interessant vind.
3
14%
Nee. Maar dat is omdat het me te deprimerend is.
2
10%
Ja. Ik koop vaak de duurdere eco-versie maar besef wel dat ik er niet aan kan ontsnappen dat ik óók een ecologische voetafdruk heb.
8
38%
Ja. Ik voel me superschuldig, en ik wil alles doen om te voorkomen dat ik het milieu belast!
2
10%
Ja. Ik vind dat zo'n zalig gevoel, dat ik steeds voor de bio-eco-versie ga, en dat iedereen dan ziet: Tjonge, wat is die goed bezig!
0
Geen stemmen
 
Totaal aantal stemmen: 21

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Pilgrim »

Petitie tegen gasvrij maken Nederland vanwege enorme kosten die burgers moeten betalen

Xander, 01-06-2018

Afbeelding
Deze schone, goedkope, zeer betrouwbare en nog ruim voorhanden energiebron moet puur om ideologische en commerciële redenen verdwijnen. Afbeelding: Getty Images (3).

Miljoenen Nederlanders dankzij GroenLinks, milieulobby en ‘duurzaam’ bedrijfsleven in armoede gestort – Ook huurders zullen worden opgezadeld met ‘CO2-klimaatproof’ maken woningen, wat ruim € 100 miljard gaat kosten

De linksgroene lobby in Den Haag is erin geslaagd om de overheid zover te krijgen Nederland aardgasvrij te maken, en dat terwijl het niet alleen een behoorlijk schone energiebron is, maar ook nog eens vanwege een volledig uit de lucht gegrepen CO2-klimaatprobleem. De stichting Cultuur onder Vuur heeft een petitie opgestart waarmee premier Mark Rutte wordt opgeroepen het aardgasverbod weer in te trekken, omdat het vervangen van een Cv-ketel door een warmtepomp zo’n € 30.000,- kost, wat de burgers grotendeels zelf zullen moeten betalen. In Utrecht, Woerden en Wageningen hebben GroenLinks wethouders al wijken van het gasnet gehaald. Bewoners komen in opstand, omdat dit onbetaalbaar voor hen is.

‘Den Haag levert de burgers uit aan de Groene Lobby,’ stelt de petitie. Dit is ‘het heilloze monsterverbond tussen de commercie, GroenLinks en de vele gesubsidieerde milieuclubs als Greenpeace.’ Van Den Haag mogen nieuwbouwwoningen al vanaf 1 juli niet meer van een gasaansluiting worden voorzien.

De warmtepomp die ook bestaande CV ketels moet gaan vervangen, kost inclusief isolatie zo’n € 30.000,-. ‘De rekening wordt doorgeschoven naar ons, hardwerkende burgers. Gezinnen met een modaal inkomen, ouderen met een mager pensioen: ze kunnen het niet betalen. Als het aan de Groene Lobby ligt, worden ze zelfs gedwongen een twee hypotheek te nemen.’

Ook huurders zwaar de dupe
Wij voegen daaraan toe dat mensen met minimale en lagere inkomens eveneens zwaar de dupe zullen zijn. Zij wonen vaak in huurwoningen die nu al amper te betalen zijn, maar kunnen niet verhuizen omdat er geen goedkopere woningen meer zijn. Deze week verscheen in het nieuws het bericht dat het (volslagen zinloze en daarom waanzinnige) ‘CO2-neutraal’ maken van huurwoningen ruim € 100 miljard gaat kosten (geen tikfout: honderd miljard euro (3)). De kosten van het vervangen van Cv-ketels en ‘klimaatproof’ maken zullen ongetwijfeld voor het leeuwendeel op de huurders worden afgewenteld.

De profiteurs? Het bedrijfsleven dat al deze apparatuur produceert en installeert, en natuurlijk de linksgroene ideologen, die geen middel onbenut laten om de welvaart in Nederland stap voor stap tot de grond toe af te breken. En dat voor een door duizenden echte wetenschappers inmiddels aangetoond niet bestaand door mensen veroorzaakt CO2-klimaatprobleem.

Miljoenen Nederlanders stevenen op pure armoede af
Kortom: miljoenen Nederlanders stevenen dankzij de linksgroene lobby op pure armoede af. Dan hebben we het niet langer enkel over gepensioneerden en bijstands- en uitkeringsgezinnen, maar ook over middenklasse gezinnen en kleine bedrijven, die niet in staat zijn jaarlijks enkele duizenden euro’s extra te moeten betalen voor energie –wat door de kabinetten Rutte reeds besloten is-, laat staan extreme huurverhogingen om de gedwongen installatie van warmtepompen e.d. te bekostigen.

Columnist René Cuperus waarschuwde in De Volkskrant dat alle ‘groene’ en ‘duurzame’ experts, lobbyisten en adviseurs ‘stekeblind’ zijn voor het echte ‘klimaatconflict’ wat ze aan het veroorzaken zijn, namelijk het aan de bedelstaf brengen van miljoenen Nederlandse burgers. Cuperus wees op de ‘totaal ontredderde’ inwoners van de wijk Overvecht in het linkse bolwerk Utrecht, de eerste slachtoffers van GroenLinks wethouder van Hooijdonk. Zij verplicht de mensen een extra hypotheek van tienduizenden euro’s op te nemen om hun woningen geschikt te laten maken voor warmtepompen.

Teken petitie om afbraak van ons land en volk te stoppen
Wij vragen iedereen dan ook om de petitie te ondertekenen, want dit ‘klimaat’beleid is met afstand het duurste en schandaligste volksbedrog wat er ooit in ons land heeft plaatsgevonden. Bovendien zullen alleen de rijkeren het kunnen betalen, en zullen verreweg de meeste van onze lezers er eveneens financieel fors op achteruit gaan.

Om de totale afbraak van ons land en volk te voorkomen, moet het beleid radicaal om. De even zinloze als onbetaalbare ‘energietransitie’ moet zo snel mogelijk van tafel. Een groot deel van de vrijgekomen miljarden kan worden gebruikt om de energielasten weer te verlagen en zo de oprukkende armoede te stoppen, traditionele gascentrales in bedrijf te houden, en vooral om volop in te zetten op de ontwikkeling van schone en veilige thorium-kerncentrales, die er waarschijnlijk al over enkele decennia kunnen staan.

Tot die tijd worden er niet voor niets twee gloednieuwe gaspijpleidingen van Rusland naar Europa aangelegd, en is er nog ruim voldoende aardgas om ook ons land veilig, betrouwbaar, goedkoop en schoon van energie te voorzien. Met een deel van de uitgespaarde miljarden kan ook eventuele schade door bevingen in Groningen als gevolg van de aardgaswinning volledig worden gecompenseerd.

Xander

(1) Cultuur onder Vuur
(2) NU
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... en-betalen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Pilgrim »

Petitie tegen aardgasverbod

Afbeelding

Uw dreigende rekening van €30.000,-

Begint u alvast maar met sparen: binnenkort mag u uw cv-ketel niet meer vervangen.

U moet verplicht een peperdure warmtepomp aanschaffen. Met isolatie erbij kost dit tot wel €30.000,-!

En dat is dan nog maar het begin. Het klimaat is de nieuwe heilige koe. Aardgas – dat best schoon is ! - wordt gedemoniseerd.

Wethouders van GroenLinks hebben al wijken in Wageningen, Woerden en Utrecht van het gasnet afgekoppeld.

Dat is onbetaalbaar. De bewoners komen in opstand.

Den Haag levert de burgers uit aan de Groene Lobby: het heilloze monsterverbond tussen de commercie, GroenLinks en de vele gesubsidieerde milieuclubs.

Want wie zijn de aanvoerders? Doekle Terpstra, voorzitter van de installatiebranche en Diederik Samson (PvdA), commissaris bij staatsenergiebedrijf EBN.

Deze afpersers bedreigen onze vrijheid. Laten we ze tegenhouden nu het nog kan.

Snel, want de groene graaiers zetten alles op alles om hun plannen erdoor te krijgen.

Op 1 juli gaat het gasverbod voor nieuwbouw al in.

Neem daarom deel aan ons protest en teken vandaag nog de petitie aan premier Mark Rutte. Vraag hem direct het aardgasverbod van tafel te vegen. Wij Nederlanders moeten niet de vette rekening krijgen van de groene gekte!

Deze kwestie gaat Nederland bovendien splijten. Er komt een levensgroot conflict op ons af.

Columnist René Cuperus waarschuwt in De Volkskrant: "Al die groene consultants, transitieversnellers en energielobbyisten" zijn stekeblind voor het "klimaatconflict" waarop ze aansturen.

Gedreven door een mengeling van ideologie, eigenbelang en geldzucht zullen zij gewone huiseigenaars en huurders aan de bedelstaf brengen.

Dat proces is nu al volop gaande, bijvoorbeeld in Utrecht.

Volgens Cuperus is daar "geen enkel mededogen" met de "totaal ontredderde inwoners" in ‘gasvrij’ te maken proefwijken als Overvecht.

Zij zijn de eerste slachtoffers van de meedogenloze milieupolitiek van GroenLinks-wethouder Lot van Hooijdonk.

"Of zij maar even een extra hypotheek van tienduizenden euro’s willen afsluiten om hun koophuis geschikt te maken voor warmtepompen", aldus Cuperus. "Energie-omschakeling op dwangbevel."

Overvecht in Utrecht is de voorafspiegeling van wat heel Nederland te wachten staat.

De kosten voor u en mij belopen minstens tienduizenden euro’s en waarschijnlijk veel meer.

Het gasverbod is krankzinnig. "Uitgerekend in Nederland, het land met de beste gas-infrastructuur ter wereld", schrijft Syp Wynia in Elsevier. Er is nog gas genoeg op de wereld!

Juist daarom zetten de klimaatidioten er vaart achter.

Ze hanteren een overrompelingstactiek: alleen hun plannen kunnen een dreigende klimaatramp nog afwenden.

Mits hun groene oekazes direct worden doorgezet. Met bijbehorende budgetten uiteraard.

Hoe hebben we ons dit laten gebeuren?

Europees expert Derk Jan Eppink keek achter de schermen. Hij bezocht de roemruchte Bilderbergconferentie. Wat bleek daar?

"De milieubeweging zette de toon, het grote bedrijfsleven zong mee, bestuurders knikten instemmend. Het leek een sessie van een sekte", aldus Eppink in De Volkskrant.

Vanuit dergelijke achterkamertjes is een grote "coalitie van groen- en grootkapitaal" ontstaan, een verstrengeling van bedrijfsleven, milieuactivisme en politiek.

Die zet nu de democratieën van Europa voor het blok.

Hun eerste overwinning behaalden zij in 2011. Onder staatsdwang moesten de Duitsers omschakelen op conventionele, als ‘groen’ voorgestelde energiebronnen: de ‘Energiewende’.

Het resultaat? Duitsland moet nu grootscheeps vervuilende steenkool importeren. De groene chantage heeft het land al €200.000.000.000,- (200 miljard) gekost!

Maar het allerergste: de uitstoot van CO2 bleef precies hetzelfde! Het hielp geen zier.


We hebben van Duitsland niets geleerd. Ingefluisterd door de Groene Lobby blijft de overheid een spervuur van nieuwe, kostbare maatregelen en verboden op ons afvuren.

Onze eigen ‘energietransitie" wordt op liefst €170.000.000.000,- begroot. 170 miljard euro!

De bevolking wordt voor voldongen feiten gesteld en gebombardeerd met paniekverhalen. Daarom heeft u zogenaamd heeft geen andere keus.

"Er gaat geen dag voorbij", schrijft Cuperus, "of de Nederlandse burger krijgt een nieuwe groene stroomstoot. Alle huizen gasvrij! Auto’s de steden uit! Vleesconsumptie duurder!"

Deze groene gekte moet stoppen. Teken daarom vandaag nog de petitie aan premier Rutte. Stop deze groene chantage!

Teken de petitie

Het is absoluut nodig dat we zoveel mogelijk Nederlanders van het gevaar bewust maken.

Ondersteun mijn actie daarom met een gift van €10,- €20,- €50,- of zelfs €100,-.

Help met een donatie

De Nederlandse politiek laat zich op sleeptouw nemen. Als oppositieleider zei Mark Rutte nog dat windmolens "op subsidie draaien". Terecht!

Nu, onder de groene begoocheling, wil Rutte als premier het hele land ermee vol zetten.

Volgens klimaatexpert Bjørn Lomborg is het effect voor het klimaat echter nauwelijks meetbaar.

Ik wil dit direct oppakken, omdat niemand anders het doet.

Maar ook zo breed mogelijk: direct moet doordringen dat we op het punt staan een doodlopende weg in te slaan.

Of willen we wachten tot de plannen erdoor zijn, de huren omhoog schieten en huiseigenaren op grote schaal financieel aan de grond raken?
  • Met uw financiële hulp kan ik het internet overspoelen met advertenties van deze actie en Den Haag laten weten dat Nederlanders niet met zich laten sollen. Met €25,- kan ik op Facebook al 700 mensen bereiken.
  • Wanneer ik €50,- krijg, kan ik meteen duizend andere burgers bereiken door een banner te plaatsen op de website van een opinieblad. Via deze weg wil ik minimaal 100.000 mensen bereiken. Daarvoor heb ik dus €4.000,- nodig.
  • Ik voer al gesprekken met een groot landelijk tijdschrift over het insteken van deze petitie in hun economiekatern. Hiervoor heb ik €9.500,- nodig. Hiermee komt de boodschap bij meer dan 80.000 mensen aan!
We staan sterk, omdat ons uitgangspunt helder is: Nederlanders moeten zelf weten hoe ze hun huis verwarmen en waar ze hun geld aan uitgeven.

Dat hebben ze altijd al gedaan.

Teken daarom vandaag nog de petitie aan premier Rutte. Hij moet nu ingrijpen!

Teken de petitie

De milieu-maffiosi denken in Den Haag stilletjes hun slag te slaan, nu het economisch nog goed gaat.

Daarom wil ik direct actie ondernemen.

Als we erin slagen de mensen duidelijk maken dat hun eigen spaargeld ermee gemoeid is of dat ze grote schulden zullen moeten maken, kunnen we er nog een stokje voor steken.

Ik ben ervan overtuigd dat dit gaat werken.

We moeten zowel de politiek als de publieke opinie bewust maken van de val waar we worden ingelokt.

Maar daarvoor is het nodig dat ik de groene graaipogingen bij zoveel mogelijk Nederlanders bekend maak. Help mij daarom alstublieft met een gift van €10,- €25,- €50,- zelfs €100,-.

Help met een donatie

Om eigen land en cultuur te behouden, moeten Nederlanders baas blijven over de besteding van eigen geld.

Laten u en ik pal staan voor onze vrijheid!

Met strijdbare groet,

Hugo Bos
Campagneleider Cultuur onder Vuur
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7250
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:
U moet verplicht een peperdure warmtepomp aanschaffen. Met isolatie erbij kost dit tot wel €30.000,-!
Als de huiseigenaar geen alternatief meer heeft en zo'n ding moet kopen, ontstaat een heel lage prijselasticiteit. Het is dan bijna niet te vermijden dat bepaalde bedrijven hun zakken gaan vullen, vooral ook omdat het over erg veel geld gaat: met 10 miljoen huishoudens en (laten we conservatief rekenen) 10 duizend per toestel is dat binnen een of twee decennia 100 miljard euro. Reken maar dat aanbieders dollartekens in de ogen krijgen!

Overigens betekent dit in dezelfde periode een enorm verlies voor gasbedrijven, die hun netwerk versneld moeten afschrijven. Hetzelfde lot treft de elektriciteitsbedrijven, omdat de huidige kabels onvoldoende capaciteit zullen hebben. Alles moet opnieuw in de grond en we hebben nog niet gehoord wat dat mag kosten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de ironische omstandigheid dat het opwekken van elektriciteit in Nederland met gas gaat, zodat gasketels thuis zullen worden vervangen door gascentrales elders. Waarom, o waarom doet de regering ons dit aan?!
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Mahalingam
Berichten: 44619
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Mahalingam »

Als U nog steeds ruimteverwarming wenst in uw huis dan gaat dat kosten:

Afbeelding

Bent U daar rijk genoeg voor?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44619
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Mahalingam »

En als U niet rijk genoeg bent dan kunt U net zoals de Japanse arbeider leven met een Kotatsu.
Een soort luxere verwarming dan waarmee de arme oudjes in Engeland zich verwarmen (electrische deken). zie:

Afbeelding
A kotatsu (火燵) is a low, wooden table frame covered by a heavy blanket, underneath which is a heat source. It is the way that many families in Japan stay warm in the winter.

Onder de tafel zit een 500/200 watt electrische verwarming.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80744
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef:Als U nog steeds ruimteverwarming wenst in uw huis dan gaat dat kosten:
Spoiler! :
Afbeelding
Bent U daar rijk genoeg voor?
Ik ga sparen...
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 44619
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Mahalingam »

Japanners hebben wat met katten. Vandaar dat ze ook zo'n ding hebben bedacht net als voor mensen:

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80744
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Ariel »

Leuk idee. icon_thumbup.gif
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Pilgrim »

Halleluja, het nieuwe Nederland!

Geplaatst op 10 juni 2018

Afbeelding

Spoedig nieuw in alle Nederlandse theaters: Peppie en Kokkie vernielen het land en de natuur. Peppie en Kokkie, twee vrolijke clowns van de Partij van de Achterlijkheid en GrijsNiks, gaan het milieu redden, de wereld redden, te beginnen in Nederland. Arm Nederland, arme wereld, arm milieu, arm volk, arme vogelstand, om maar een paar toekomstige slachtoffers te noemen.

Het beste waar kritische onderzoekers tot nu toe mee durven komen, is dat zich economisch een nieuwe maatschappelijke splijtzwam aankondigt. Dat er winnaars en verliezers zullen zijn, dat de woningcorporaties pakweg meer dan nu geschat 100 miljard nodig zullen hebben om de experimentele warmtepompen of andere vormen van schone energie in hun woningbestand te verwezenlijken.

Voor dat laatste zal uiteraard, denk maar aan het Vestia debacle, de huurders om een bijdrage worden ‘gevraagd’. Eigenaar bewoners zullen zelf direct voor de astronomische kosten opdraaien waar een nieuw op te richten bedrijfstak snel schatrijk van zal worden.

Waar onderzoekers niet over praten, is een cruciaal iets waar blijkbaar niemand rekening mee houdt, namelijk dat al die elektra niet zomaar uit de lucht komt vallen. Maar dat hoeven ze ook niet, want iedereen weet toch dat je gewoon een stekker in de grond steekt en dan gaat de televisie aan, toch?

Om alles op elektra te laten overstappen, zal Nederland alle ruimte die er nu nog is, weinig dus, en deze dankzij ook weer die Peppie en Kokkie met name nog minder wordende ruimte door alle ‘zielige vluchtelingen’ die zij in dit overvolle land er ook nog bij willen halen, straks volledig volgepropt staan met door intense herrie gekmakende windmolens en spiegelende velden zonnepanelen, ongeacht wat de gevolgen op andere terreinen behalve economisch kunnen worden.

Nu zijn er al heel wat burenruzies vanwege het geschitter van zonnepanelen. Het zal nog erger worden als Nederland straks tot een gigantische spiegel is verworden die zonlicht terugkaatst. Wat zouden de gevolgen op de zon op lange termijn kunnen worden? Over nagedacht Peppie en Kokkie, onze milieuredders zonder een gram verstand?

Daag, vogelstand, om verder kritiek op de twee briljante redders van de wereld te spuiten, maar dat kan deze ‘milieuprofeten’ blijkbaar niet zoveel schelen, aangezien bij hen alles economie is dat de klok slaat voor de stem van hun bakfiets-socialistische achterban die denkt geweldig groen bezig te zijn.

Vooral en in de eerste plaats voor hun eigen portemonnee nog meer zonnepanelen op het dak van hun grachtengordelpaleizen betekent kassa ring door financiële energieneutraliteit en als er niet voldoende elektra is voor het autootje, kan daarvoor het uitgebreide windmolenpark, op de Veluwe of waar ook, waar nog een paar vierkante meters ruimte vrij is, uitkomst brengen.

Windmolens, die met de tering herrie die ze veroorzaken,tot een nieuwe ziekte nummer één zullen leiden: slapeloosheid met alle gevolgen van dien. Depressies, toename van ongelukken in fabrieken, in de bouw en het verkeer uit chronisch slaaptekort, zelfmoordgolven et cetera. Maar een groot deel van ons leeft dan tenminste nog, als je doorgedraaid door die windmolens geen zelfmoord pleegt.

Onze vogelstand zal als eerste slachtoffer worden van weer een krankzinnig bedenksel van debiele milieufreaks, die niet een mentaliteit wensen te veranderen, maar voor een zoveelste keer de volledige flora en fauna voor hun kortzichtigheid, net als IJburg indertijd, wensen op te offeren.

Hoe lang hebben vogels nog in Nederland tot ze tot het verleden behoren, doordat zij massaal in het nieuwe Nederland van gehaktmolenpark Peppie en Kokkie tot gehakt zijn vermalen? Maar dat kan de milieuridders van PvdA, GrijsNiks, Dombo’s 66, laat staan de ‘als de schoorstenen van de fabrieken maar blijven roken’ SP milieufreaks blijkbaar niet zoveel schelen.

Ze moeten iets, laten we eerlijk zijn, nadat schoon gas kopen bij Poetin door de redder van de wereld Obama tot not done is verklaard. Niemand mag zaken doen met die vervelende Rus die Obama ooit heeft geschoffeerd. En onze Europese leiding loopt nog steeds braaf en gehoorzaam achter de dictaten van de oorlogszuchtige ‘vredesapostel’ aan te hobbelen. Waarom zou die profeet dat hebben gedaan? Zou Obama een Jihadist zijn? Neuh, dat kan niet, want dat heeft hij altijd ontkend, dus...

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/10 ... nederland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 44619
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Mahalingam »

Electrische fietsen zijn een gevaar voor ouderen omdat ze makkelijk 25 km/h halen.
Er zijn wel een paar meldingen van brand tijdens het opladen.
Nu komen er al electrische scooters uit China. En die viegen makkelijk in brand. En accu's branden fel.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44619
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Mahalingam »

Momenteel is duurzaamheid heel belangrijk. Maar zal het in 2025 niet afgelost zijn door iets anders belangrijkers?
In ieder geval wordt er heel veel met duurzaamheid gedaan. Welke firma kan nog weigeren om niet mee te doen aan de duurzaamheidsmanie?
Stationsgebied wordt duurzaamste kilometer van Nederland
Het Leidse Stationsgebied en de Schipholweg worden samen de ‘Duurzaamste Kilometer van Nederland’. Ruim twintig partijen, actief in dit gebied, hebben deze ambitie vastgelegd in een zogenoemde Green Deal.

Die Green Deal bestaat uit afspraken over het gebruik van innovatieve energiebronnen, vernieuwend waterbeheer, vergroening tegen hitte en vóór betere luchtkwaliteit, hergebruik van (bouw-)materialen en andere circulaire oplossingen. In een hechte samenwerking gaan burgers, bedrijven, maatschappelijke organisaties, waterschap, gemeente en provincie aan de slag, zodat het Leidse stationsgebied in 2025 de Duurzaamste Kilometer van Nederland is.

De afspraken zijn vastgelegd tijdens de vastgoedbeurs Provada in Amsterdam. Daar werd een jaar geleden al de eerste aanzet gegeven voor de Green Deal. Als symbool van de samenwerking hebben alle partners gezamenlijk een groene tuinbank in elkaar gezet die een plekje krijgt in het Stationsgebied.
https://sleutelstad.nl/2018/06/15/stati ... nederland/

Ziehier het groene bankje, zo te zien afkomstig van de Gamma, dat met vereende krachten in elkaar is gezet.

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44619
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Mahalingam »

In ieder geval zal er in 2030 nog aardgas te koop zijn want ik lees dat dan de milieubelasting met 70% omhoog zal zijn gegaan wat per jaar dan 400 euro meer per gezin is.
U hoeft dus niet blauw van de kou te zijn in 2030 maar wel zal U zich blauw betalen aan aardgas.
Wie niet van het aardgas af wil, zal dit voelen in de portemonnee: klimaattafel van Samson zorgt voor forse stijging van aardgasprijzen
Om particulieren, bedrijven en woningcorporaties zover te krijgen dat ze hun woningen en bedrijfsgebouwen van het aardgas afkoppelen, moet de energiebelasting op aardgas de komende twaalf jaar met circa 75 procent stijgen. De belasting op stroom zou juist met meer dan de helft moeten dalen om de aanschaf van elektrische warmtepompen financieel aantrekkelijk te maken.
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achter ... ~ba2f343f/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7250
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Ali Yas »

Mahalingam schreef:
Die Green Deal bestaat uit afspraken over het gebruik van innovatieve energiebronnen, ...
Ik ben razend benieuwd. Over welke 'innovatieve" energiebronnen zou het hier gaan?
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Mahalingam
Berichten: 44619
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Mahalingam »

In Groningen blijft voor €70 miljard aan winbaar gas in de grond achter.
Dit gas zal worden toegevoegd aan de strategische voorraad: winbaar maar niet nu tenzij de nood aan de man komt en het alle hens aan dek is.
https://www.daskapital.nl/5151353/in-gr ... des-doods/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80744
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Ariel »

Als ze nou eens 1 miljard van die reserve reserveren om alle woningen in dat gebied aardbevingsbestendig te maken, dan houden we 69 miljard over om Nederland groot te maken. MNGA...

Is dat een goed plan?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ariel schreef:Als ze nou eens 1 miljard van die reserve reserveren om alle woningen in dat gebied aardbevingsbestendig te maken, dan houden we 69 miljard over om Nederland groot te maken. MNGA...

Is dat een goed plan?
Heel erg logisch nagedacht om niet alleen een probleem op te lossen maar ook de schatkist te verrijken waarmee het de burger weer wat draaglijker gemaakt kan worden.

Maar helaas. JIJ bent verstandig Ariel, denkt na, en hebt het beste voor met de samenleving. Politici hebben dat niet van zichzelf. Zij dweilen met de kraan open in de tobbe van hun bejubelde corrupte hypocriete achterlijke walgelijke politieke vooringenomenheid.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Mahalingam
Berichten: 44619
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Mahalingam »

Wat heeft 'duurzaam' te maken met 'mensenrechten'?
Voorvechters van 'duurzaam' zijn ook altijd voorvechters voor 'mensenrechten'.

Alles en iedereen moet verklaren dat ze duurzaam bezig zijn. Want het is moreel heel erg slecht om dat niet te zijn.
Supermarkten tekenen niet voor duurzaam voedselconvenant
Ontwikkelingsorganisaties vinden een initiatief voor duurzame voeding zinloos zonder handtekening van de supermarkten. Zij stappen uit het akkoord. Het ‘convenant voedingsmiddelen’ moet ervoor zorgen dat supermarkten en levensmiddelenproducenten nadrukkelijk rekening gaan houden met mensenrechten.

[...]
Naast Oxfam vinden nog vijf organisaties het onacceptabel dat de bedrijven geen handtekening zetten. Unicef, Fairfood, Save the Children, Hivos en Natuur & Milieu stapten net als Oxfam uit het overleg. Ze zagen geen substantiële stappen van verbetering voor mens en milieu. Ook waren de doelen niet goed te meten. Als individuele bedrijven niet meedoen, weet niemand of ze zich aan de afspraken houden, zegt Sander de Jong van Fairfood.
https://www.trouw.nl/groen/supermarkten ... ~a75fd907/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Mahalingam schreef:Electrische fietsen zijn een gevaar voor ouderen omdat ze makkelijk 25 km/h halen.
Er zijn wel een paar meldingen van brand tijdens het opladen.
Nu komen er al electrische scooters uit China. En die vliegen makkelijk in brand. En accu's branden fel.
Alles wat uit China komt en vaak te maken heeft met plagiaat, deugt niet. Het kost minstens een paar jaar voordat het product in orde is. Want in Europa pikt men geen rotzooi uit andere landen. In tegenstelling tot moslims zijn Chinezen leergierig. Alleen moslims komt de 'eer' toe te behoren tot de superieure unieke exclusie mislukte mensensoort 'moslims'. Een parasiet leert niet. Hij parasiteert.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80744
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Ariel »

Afbeelding
989,000 solar panels – each on the height of a double decker bus will cover an area equivalent to 600 football pitches. Pictured: An artist impression of what the site would look like
Lol. En raad eens wie daar tegen zijn?
Green campaigners are fighting to block a £400 million plan to build a solar energy farm the size of 600 football pitches on marshland that provides a habitat for rare birds such as the marsh harrier.

The proposed 890-acre farm, five times as big as Britain’s largest existing one in Wiltshire, lies outside Graveney, near Faversham in Kent, along the edge of the Swale estuary, an officially designated Biodiversity Operational Area. This is home to rare nesting birds and surrounded by protected zones for wildlife.

Because it is also a flood plain, the project’s 989,000 solar panels will be mounted on frames 12ft tall – the height of a double-decker bus.
Elon Musk ‘to build the world’s biggest battery’ in Britain as part of £400m plans to carpet a swathe of Kent marshland with almost a million solar panels
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 44619
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Mahalingam »

Freon gas vreet de ozonlaag aan. Gelukkig is dat op tijd ontdekt en is de productie van dat gas wereldwijd gestopt.
Het gas werd gebruikt in koelkasten als koelmidddel. Ter vervanging is er nu aanstekergas in gebruik. Dat met veel geluid verdampt in de kast.
Maar bovenal is dat gas brandbaar.
Zo brandde in Londen een flatgebouw af nadat een koelkast in brand was gegaan.
En dat gas is ook explosief. Kijk maar naar deze camper:

Afbeelding
Een camper is woensdagochtend in Alblasserdam grotendeels verwoest door een zware explosie. Door de klap werd een zijkant van de camper compleet weggeblazen, de andere zijde raakte ontwricht.

Twee auto’s op de parkeerplaats aan de Drentsehof zijn door rondvliegend materiaal beschadigd. Er zijn geen gewonden.

Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio Zuid-Holland is een defect aan de koelkast oorzaak van de ontploffing.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/2257022 ... t-in-water
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 1662
Lid geworden op: do apr 14, 2016 8:43 pm

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Pizzaman »

Mahalingam schreef:Afbeelding
Ik zie een typfout. Op die camper staat 'Explorer'. Dat moet natuurlijk EXPLODER zijn. :hypocrite:
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80744
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Ariel »

Pizzaman schreef: Ik zie een typfout. Op die camper staat 'Explorer'. Dat moet natuurlijk EXPLODER zijn. :hypocrite:
:razz:

Lijkt me een krappe bedoening in die camper. Ik zie alleen maar kasten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Pilgrim »

Dat zit aan de wand van de camper.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door King George »

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 44619
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Bericht door Mahalingam »

We gaan ons blauw betalen aan aardgas en als je dat niet kan dan zal je blauw van de kou worden.
Dat is asociaal maar gelukkig is er bijzondere bijstand.
‘Pas op voor armoede door gasprijs’
De kosten van de omschakeling naar schone energie mogen niet op burgers worden afgewenteld. In wijken met veel oude huizen dreigt klimaatarmoede te ontstaan, waarschuwen de Nederlandse gemeenten, die een enorme kluif krijgen aan de uitvoering van het klimaatakkoord.
[...]
,,Het is de vraag of iedereen de benodigde investeringen kan betalen. Voor woningeigenaren komen daar weliswaar gebouwbonden leningen voor beschikbaar, maar in veel buurten zullen inwoners moeten wachten op de aanleg van gemeentelijke warmtenetten.
In wijken die niet meteen aan de beurt zijn, kan de gasrekening komende jaren flink oplopen. Dat kan bij specifieke groepen tot klimaatarmoede leiden'', zegt De Vries, voorzitter van de commissie Milieu, Energie en Mobiliteit van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG). Hij waarschuwt dat de problemen dan op het bordje komen van gemeenten, die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de bijstand.
https://www.ad.nl/binnenland/pas-op-voo ... ~ad600f3d/

"klimaatarmoede". Dat woord zullen we de komende jaren wel vaker tegenkomen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie