Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Beschuldiging, geuit door een realist

Geplaatst op 24 juni 2018

Afbeelding

Dankzij debiele, laffe bestuurders uit de vorige eeuw en hun nog laffere opvolgers nu, is een bloedbad dat zich zal uitrollen over de totale wereld waarschijnlijk niet meer tegen te houden. Alleen als nu onmiddellijk de politiek van krankzinnigheid wordt gestopt, en men direct begint om veel van de immigranten/asielzoekers, met name moslims, terug te sturen naar de landen waar zij oorspronkelijk vandaan zijn gekomen, is er nog een heel klein kansje dat het niet zal gebeuren.

Maar dat laatste zal niet gebeuren, omdat de zich links en progressief noemende, vrijwel hersenloze dwazen dit met alle mogelijke middelen zullen proberen tegen te houden. In dat geval zal de wereld in de eerste fase van dat bloedbad terechtkomen. Realisme, dat in hun gesloten ogen racisme en fascisme is, moet door hen worden gestopt ten koste van burgeroorlog of erger. Zij moeten gelijk krijgen! Of anders, zoals Timmeraar de wereld al chanteerde, wordt het oorlog!

Ook een minder rigoureuze aanpak zal door de idioten worden geblokkeerd: namelijk het terugsturen van al die islam-immigranten die vanaf pakweg 2000 of 2010 vooral Europa zijn binnengekomen, om dan via grootschalige repatriëring eindelijk weer een soort rust te scheppen in landen die volledig op drift zijn geraakt door de aanhoudende massa-immigratie, met alle negatieve gevolgen van dien, zoals de hieruit voortkomende al deels zichtbare islam-kolonisatie.

Voorts zullen eisen moeten worden gesteld aan die immigranten die wel kunnen blijven. Een van de meest belangrijke is de eis dat zij een ieder accepteren zoals die is. Het niet door hen accepteren van bijvoorbeeld homo’s, andersdenkenden, anders gelovigen en de gelijkheid van mensen, dient onmiddellijk tot uitzetting van die persoon of groep te leiden om een humane, vrijzinnige, open, democratische maatschappij te beschermen tegen het binnendringen van barbaarsheid.

Helaas zal ook dit door leeghoofden, die denken links en progressief te zijn, te allen tijde worden tegengewerkt om zo te worden tegengehouden. In dat geval ziet de toekomst er bloedig en duister uit. Zelfs de donkerste periode uit de Middeleeuwen was vergeleken met wat er aankomt niet zo bloedig en donker als wat er staat te gebeuren. Zie landen als Indonesië, Irak, Iran en Pakistan als voorbeeld.

Voor het eerst in de geschiedenis van de islam is een extreme nietsontziende ideologie, die zich achter religie verschuilt, succesvol bezig de hele wereld te veroveren. Dit is al aan de gang vanaf de jaren zeventig van de vorige eeuw, maar zit nu in een stroomversnelling aangezien fossiele brandstoffen, waar veel islamlanden mee zijn gezegend, uitgeput dreigen te raken. Dit betekent, in combinatie met het ook eindelijk eens willen zoeken en ontwikkelen van schonere energiebronnen, dat deze islamlanden sneller moeten handelen om de door hen gewenste wereldheerschappij te verwezenlijken.

Als de olie op is of als er andere energiebronnen zijn, heeft de wereld hen niet meer nodig, dus dan werkt hun chantage via olie niet meer. Via het investeren van honderden miljarden overal ter wereld, ook smeergeld, en het vermoedelijk zo binnendringen in allerlei internationale organen zoals de VN, is de opmars van deze islam echt goed op gang gekomen.

Dwazen die zich links en progressief noemen en al tientallen jaren een aversie koesteren jegens de Joods-christelijke wortels van de westerse samenleving, zien hun kans schoon om eindelijk de maatschappij naar hun pijpen te laten dansen, ofwel te vernietigen.

Dat zij hiermee gewillige werktuigen van een ideologie zijn die absolute en totale vernietiging van alles en iedereen nastreeft die niet hun ideologie wenst aan te hangen, snappen deze met weinig verstand toebedeelden blijkbaar niet. De wereld zal mede door hun toedoen een bloedbad worden, een bloedbad dat ook zij dan niet zullen kunnen ontlopen.

Een huisje in Suriname of op de Antillen zal de salonsocialisten geen uitkomst noch bescherming bieden. Simpelweg omdat zij, volledige verdwaasden idioten, zelf de oorzaak zijn van een bloedbad dat ook daar zal plaatsvinden. Bovendien weet iedereen dat een verrader gemakkelijk een tweede keer verraad pleegt als er genoeg wordt betaald. De reden bij uitstek waarom vermoedelijk de extreme islam met deze Europese verraders zal afrekenen zo gauw hun diensten niet meer nodig zijn.

Afbeelding

Overal is door hulpvaardig toedoen van dit soort idioten en verraders de extreme vorm van de islam aan het oprukken. Hoogmoedige idioten zullen tot de dag dat het bloedbad uitbreekt blijven geloven in hun gelijk en hun onfeilbaarheid om hiermee tevens de moordenaars van een groot deel van de mensheid te zijn.

Hun handen zitten al onder het bloed. Zij, met hun totale weigering om naar anderen te luisteren of te willen zien hoeveel signalen al op rood staan, zijn met dit door hen hersenloos weigeren en blijven negeren de moordenaars van de toekomst van de mensheid, de moordenaars van de kinderen die nu opgroeien en de moordenaars van de kinderen die nog niet zijn verwekt.

Deze zich beter, links en progressief wanende dwazen kunnen straks niet zeggen dat ze het niet hebben geweten. Ze wisten het, onder andere van mij als realist die geen krankzinnigheid wenst aan te hangen, die geen dictatoriale terreur nastreeft, die een wereld wil waarin iedereen als mens recht heeft om te leven zoals hij dat wenst, zolang rechten van anderen daarmee niet zijn of worden geschonden.

Een wereld, waarin anarchie geen rol mag spelen. Regels zullen er altijd moeten zijn om te vermijden wat vandaag gebeurt, een door negatieve mensen en idem krachten georganiseerde stormloop op het nog welvarende deel van de wereld. Gekken eisen hun zin te krijgen of anders totale vernietiging! Gekken horen in het gekkenhuis thuis om verpleegd te worden. Gekken mogen hun zin niet krijgen!

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/24 ... n-realist/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Ouders van Sophia uiten zware beschuldigingen aan het adres van de politie!

Geplaatst op 30 juni 2018

Afbeelding

Op de blog “findsophia.blog” uiten de ouders van de vermoorde Sophia op een werkelijk vriendelijke manier zware beschuldigingen tegenover de politie:

Zeer geëerde politie,

omdat wij niet willen dat het volgende slachtoffer en diens familieleden en vrienden/vriendinnen het net zo vergaat als het Sophia en ons vergaan is, hebben we enkele oprechte en dringende verzoeken aan u:


Wanneer een volgende keer diep bezorgde mensen bij u komen en hun dochter als vermist melden, omdat haar gedrag niet overeenkomt met haar gebruikelijke gedrag, dan willen we heel graag dat u deze mensen onmiddellijk serieus neemt en niet reageert met kwetsende opmerkingen. En beroept u zich niet op voorschriften die er niet zijn.

Wanneer de volgende keer een mens is verdwenen en het vanaf het begin volledig duidelijk is dat er sprake moet zijn van een geweldsmisdrijf, ruziet u dan alstublieft niet dagen lang onderling over welke afdeling verantwoordelijk is. Wij willen serieus politieonderzoek, wacht u niet af tot vrienden/vriendinnen en familieleden uit pure wanhoop alles zelf al onderzocht hebben.

Wanneer de volgende keer wanhopige mensen bij u komen, praat u dan met hen, geef ze informatie en verzwijg niets tegen ze. U vergroot en verlengt alleen maar onnodig hun leed.

Brengt u de volgende keer bij het slachtoffer, zijn familieleden en vrienden/vriendinnen gewoon al uw empathie en volledige betrokkenheid tot uitdrukking, ook als het al bijna weekend is.

Beste politie, de mensen zouden u graag willen vertrouwen, stelt u hen niet opnieuw teleur, laat u ze de volgende keer niet in de steek, volgt u uw motto “Je vriend en helper”.

Sophia´s ouders, Eva Karpf, Klar a Seitz, Lukas Hohendorf, Anfreas Lösche, Katharina Lösche

in naam van Sophia, haar vrienden/vriendinnen en familieleden

Team #findSophia

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/30 ... e-politie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

De dappere koffiedrinkers van Burgwedel

Geplaatst op 22 juli 2018

Afbeelding

Opnieuw kwam er gisteren een groep patriotten bijeen in Burgwedel om de aandacht te vestigen op de toestanden in Duitsland. Toenemend geweld, verkrachtingen en moorden laten de mensen, die het protest koffiedrinken ondersteunen, niet rusten!

Het feit dat de publieke media de waarheid over deze gewelddadigheden in de doofpot stoppen, is de motor van ieder individu om samen met ons hier aan de openbare koffietafel te zitten. “Wij gaan door, omdat we niet werkeloos kunnen toekijken”, zei een deelnemer. Echter nauwelijks iemand begrijpt waarom er al lang niet veel meer mensen de straat opgaan. Velen zijn nog steeds bang om door de mainstream media voor nazi uitgemaakt te worden en hun baan kwijt te raken – alleen omdat ze in het openbaar een kering hun mening uiten. Toestanden zoals in een dictatuur.

Tommy Robinson, die men immers willekeurig heeft gearresteerd, of onlangs nog de opvoedster die haar baan EN de plaats in de crèche voor haar kind kwijtraakte, laten ons zien hoe gevaarlijk het inmiddels is om in welke vorm dan ook tegen het onrechtregime in te gaan, wat eigenlijk de plicht van iedere burger zou moeten zijn.

Maar ik, evenals de steeds groter wordende groep van ondersteuners, wij allen weten: een systeem dat zijn toevlucht neemt tot zulke drastische methodes, is gewoon bang! Bang voor het toenemende verzet!!! Zo moet het zijn. En we zijn met steeds meer, het verzet groeit dagelijks en is niet meer te stoppen!!!

De volgende manifestatie vindt op 04-08-2018 zoals gewoonlijk op het plein voor de Dom plaats, sluit je aan bij ons “hete” verzet.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Clara Grube

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/22 ... burgwedel/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Hoofdredacteur van de “Bild-Zeitung” beklaagt “genocidale waanzin”: onze staat beschermt diegenen, die ons de keel willen doorsnijden

Geplaatst op 18 augustus 2018

Afbeelding

In ongebruikelijk scherpe bewoordingen heeft de hoofdredacteur van de “Bild-Zeitung”, Julian Reichelt (foto), de regering van bondskanselier Merkel bekritiseert. “De 767 radicaalislamitische bedreigers die in Duitsland leven, zien maar drie mogelijkheden hoe zij met ons ´ongelovigen´ zouden moeten omgaan: tot slaaf maken, gedwongen bekering tot de islam of vermoorden”, begint Julian Reichelt zijn commentaar.

Omdat deze radicale islamieten zouden weten dat tot slaaf maken en “bekering” geen kans zouden maken, “smeden ze ononderbroken plannen hoe men met terreuraanslagen zoveel mogelijk van ons kan vermoorden”, schrijft Reichelt verder. Enkelen van hen zouden al succesvol zijn geweest, anderen zouden mislukt zijn vanwege “het onvermoeibare werk van onze opsporingsautoriteiten of aan hun eigen domheid.”

Bovendien zouden er nog eens 465 moslims in Duitsland zijn die tot de “altijd nog ultra-radicale categorie van de ´relevante personen´” zouden behoren. Van beide groepen zouden 595 personen geen Duits paspoort hebben. Deze mensen zouden uitgezet moeten worden, eist Reichelt.

Maar dat zou niet gebeuren – integendeel: Wij “herbergen, beschermen en betalen” deze mensen. De meesten van hen zouden niet werken en “smeden hun plannen op onze kosten”, aldus de hoofdredacteur. Ze zouden onze “liberale rechtsstaat willen uitroeien. Ze verachten onze grondwet, onze manier van leven. Ze verachten het bier in de kroeg en de bikini´s op de stranden. Ze wensen ons de dood. Ze dromen ervan en werken eraan om bussen en metro´s op te blazen of ons met strijdmiddelen zoals ricine een pijnlijke dood te bezorgen.”

Reichelt schrijft ook over de bedreigers en “relevante personen”, die niet uit Duitsland kunnen worden uitgezet. Justitie zou men geen verwijten kunnen maken, zegt hij. Want de rechters zouden alleen de wetten uitvoeren die onze politici maken. Het zou een politiek van de “genocidale waanzin” zijn, die al jarenlang niet beëindigd zou worden, beklaagt de journalist.

Men zou “dat niet oneindig met ´de rechtsstaat´ kunnen motiveren, want de rechtsstaat berust op wetten die door politici gemaakt worden”, schrijft Reichelt verder. En:

“Onze wetten beschermen ons niet voldoende, in plaats daarvan echter diegenen die ons haten. Deze toestand is onverdraaglijk. Onze regering is daarvoor verantwoordelijk.”

Hij eist dat mensen die “onze grondwet en onze staat willen uitroeien”, onmiddellijk worden uitgezet, “ook als er in het land van herkomst drastische straffen dreigen.”

De meeste radicale islamieten – zoals Sami A. – zouden afkomstig zijn “uit landen die niet zachtzinnig omgaan met radicale islamieten, terroristen en bedreigers. Daarom kunnen ze bij ons beweren dat hen in hun land van herkomst marteling of de doodstraf zou dreigen. In de meeste gevallen hoeven ze dat niet eens te bewijzen – de zogenaamd dreigende onmenselijke behandeling geldt in Duitsland als hindernis om uitgezet te worden”, aldus Reichelt.

Daarna schrijft hij over de zaak van het Jezidische meisje, dat haar ISIS-beul in Duitsland heeft ontmoet en daarop naar Irak is gevlucht – “omdat zij van de autoriteiten voor zichzelf minder bescherming verwachtte dan voor een ISIS-beul.” Deze zaak zou “bitter symbool staan voor hoe onze staat diegenen beschermt die ons de keel willen doorsnijden, ten koste van de veiligheid van ons allemaal.”

Geen enkele andere samenleving in de wereld zou zoals Duitsland zijn “potentiële moordenaar opvoeden en hem ook nog de best mogelijke levens- en arbeidsomstandigheden” bieden, beklaagt Reichelt en voegt er afsluitend aan toe: “Onze grondwet en onze rechtsstaat voorzien niet in een zelfvernietigingsmechanisme voor ons land.”

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/18 ... orsnijden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

“Merkel muss weg!”: Duizenden moedige burgers demonstreerden in Cottbus

Geplaatst op 19 augustus 2018

Afbeelding

Opnieuw was de Duitse stad Cottbus vandaag het toneel voor een grote demonstratie van de burgervereniging “Zukunft Heimat”. Uit duizenden kelen weerklonken bekende leuzen als “Merkel moet weg!” en “Verzet!” door de straten en stegen van de stad.

Als sprekers traden – gepresenteerd door de ongeëvenaarde Anne Haberstroh – o.a. de bekende publicist Jürgen Elsässer, de Pegida-prominenten uit Dresden en David Berger van de blog “Philosophia Perennis” op.

Oefenen de rechtsen het sluiten van de rijen?
Van de AfD waren als sprekers de parlementariër Steffen Kotré en de voorzitter en fractievoorzitter van de AfD-Brandenburg, Andreas Kalbitz, aanwezig. De “Lausitzer Rundschau” kopte: “De rechtsen oefenen het sluiten van de rijen”.

Het aantal geschatte deelnemers bedroeg tussen de 1300 (“Lausitzer Rundschau”) en de 3000 (Organisatoren en “Philosophia Perennis”).Bron: https://philosophia-perennis.com/2018/0 ... n-cottbus/

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/19 ... n-cottbus/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Bescherm je, verzet je, verenig je en stem op het alternatief voor de huidige politiek!

Geplaatst op 20 augustus 2018

Afbeelding

Beste burgers, beste patriotten, beste verzetsstrijders!

Nee, we hoeven ons het cultuurgebonden geweld en de verachting van islamitische hordes mannen niet te laten welgevallen. Een vooraanstaande zwarte arts geeft te bedenken dat “er geen therapie voor ontbrekende culturele aanpassing bestaat”. Consequente uitzetting is het enige dat helpt. Overigens roept daar ook de prominente migratieonderzoeker prof. Ruud Koopmans van de Humboldt Universiteit in Berlijn toe op.


De psychiater Ralph Aschwanden zegt: “Ons strafrecht is bij afgewezen asielzoekers, die niets te verliezen hebben, ineffectief. Zelfs geldboetes worden uiteindelijk door de belastingbetaler betaald. Het enige dat help is consequent uitzetten van mensen die niet willen integreren.”

De sjiitische imam Saba Shibbar spreekt op YouTube onverbloemd de waarheid: “De islam moet gewelddadig verbreid worden als de mensen zich niet vrijwillig onderwerpen.”

Dat is echter het einde van de vrijheid, waarvoor we moeten vechten. “Want het WESTEN is een eiland van vrijheid in een zee van geweld” (Horkheimer).

Men moet weten dat het de ideologisch verblinde moslims, die alleen de koran, de sira en de hadith kennen, niet alleen om het verbreiden van verschrikking. Het gaat om het doden van ongelovigen. Deze eis is 25 keer in de koran te vinden.

Bescherm jezelf, waar je ook naartoe gaat. Want de open grenzen blijven bestaan
Wat doe je als je als vluchteling zelfs in Zweden wordt afgewezen? Dan stap je in de trein naar Duitsland en doorloopt onmiddellijk een nieuwe asielprocedure, zelfs wanneer je de afgewezen asielaanvraag laat zien. Dublin-III interesseert niemand en wordt vooral in Duitsland niet uitgevoerd. Directe bevelen van de federale politie negeert men gewoon, want in Duitsland regeert de heerseres van het onrecht.

Afbeelding
Een patriot moet op elk moment bereid zijn om zijn land tegen de regering te verdedigen.

Nu komen er bovendien – dankzij de socialistische Spaanse minister-president – talrijke Afrikaanse migranten naar Duitsland. De procedure is absurd, maar effectief. De migrant wordt in Spanje tot “ongewenst persoon” verklaard wanneer hij daar niet onmiddellijk asiel aanvraagt, en mag verder reizen. Juridisch gezien is echter ieder ander Schengen-land voor hem verboden. Maar de “heerschappij van het onrecht” en haar heerseres in Duitsland maken het onmogelijke mogelijk.

We moeten ons niet ongerust maken
Oh ja, we moeten niet “ongerust” worden. Daarom verkondigt ons door de belasting gefinancierd staatsmedium” WDR op zijn Facebook-pagina “WDR for you” in het Arabisch het vonnis van het Europees Gerechtshof dat asielzoekers een verblijfsrecht garandeert. Want, wie minstens 6 maanden in Duitsland leeft, mag niet naar een ander Europees land uitgezet worden – ook niet wanneer een ander land volgens de Dublin-regels verantwoordelijk is voor de procedure. Daarover werd noch in Oostenrijk noch in Duitsland bericht.

Er vindt in de sociale media een blokkeringsgolf zonder weerga plaats
Ongelooflijk! Er vindt een blokkeringsgolf zonder weerga in de sociale media plaats. Tegelijkertijd is een bondskanselier in Dresden bang voor het volk en verstopt zich achter enorme veiligheidswanden, die daarvoor speciaal voor het deelstaatparlement in Sachsen werden opgesteld.

Voor de waarheid wordt men in “Merkel-Duitsland” geblokkeerd. Ook al heeft de waarheid het moeilijk, er zijn altijd mensen die van haar houden en haar verbreiden.

Merkel, Rutte, Macron, Sarkozy, Juncker, enz.
Niet vergeten: dat zijn de gewetenloze volksverraders, die de democratische naties van het Westen een doorn in het oog zijn, die zich sterk maken voor het “multi-etnische experiment” in een Europese centrale staat, die de moeizaam bevochten rechtsstaat afbreken, met gestuurde media de burgers proberen te manipuleren. Als we dat niet documenteren, zullen ze alles betwisten.

Afbeelding
Wij zijn Duitsers. Geen racisten. Duits zijn is geen misdaad.

Hoe moet ik de vertegenwoordigers van de kartelpartijen, die mij ongevraagd aan een “etnisch experiment” onderwerpen en zodoende de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen – en die van alle andere burgers bedreigen, dan anders noemen? Deze “duistere figuren” hebben geen kinderen, wier toekomst hen na aan het hart ligt. Ze laten hun bedoelingen in het donker en verraden respectievelijk bedriegen zodoende de burgers. De waarheid verstopt zich niet achter frasen, maar gebruikt een duidelijke taal om begrepen te worden.

Zolang de burgers zich aan de wet houden en met hun demonstraties de grondwet verdedigen, de kartelpartijen echter de wet breken, zal ik ze volksverraders blijven noemen. Want de “voorwaarde voor vrijheid en democratie is de heerschappij van het recht”.

Helaas hebben zich ook in het communisme vrouwen laten instrumentaliseren en verkochten hun overtuiging. Daarvoor namen ze deel aan de macht, aan de privileges, aan de onderdrukking van de burgers. Daarvoor zijn ze tot op de dag van vandaag medeverantwoordelijk en kunnen daarvan niet vrijgesproken worden vanwege hun geslacht. Zo was het in het nationaalsocialisme – zo is het in de islam en ook in de Bondsrepubliek. Wie anderen zijn ideologie wil opdringen, hen totalitair wil heropvoeden, maakt zich schuldig aan de vernietiging van de open samenleving.

Jullie groen-links gegenderde vrouwen, zwijg niet over de ontelbare moorden op vrouwen door islamitische vrouwen-verachters, maar neem het op voor de slachtoffers. Sabatina James – een tot het christendom bekeerde moslima die met een doodsfatwa moet leven, bekent:

“Wie vrouwen betast, homoseksuelen slaat, Joden pest en christenen aanvalt, is geen zielig slachtoffer dat bescherming nodig heeft in ons land. Maar hij is een islamitische dader die daar naartoe teruggestuurd moet worden waar hij dat geleerd heeft.”

De open samenleving moet vernietigd en een gesloten samenleving worden

Dat mogen we niet toestaan, maar ons verzetten en gebruikmaken van ons recht op verzet.

Afbeelding

Op zekere dag zal het (nog) scheldwoord “rechtse patriot” al diegenen zedelijk boven andere verheffen die nu de moed hadden zich te verzetten. Ik draag de Mielke/Honecker-scheldwoorden “subversief element” en “vijandig negatieve contrarevolutionair” met opgeheven hoofd en waardeer ze net als het begrip “rechtse patriot”, waartoe ik mezelf trots reken.

Beste burgers, beste patriotten, beste verzetsstrijders voor het recht – bescherm je, verzet je, verenig je en stem op het alternatief voor de huidige politiek. Want jullie hebben de keuze en daarom zijn de kartelpartijen bang voor de mondige burgers.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: Angelika Barbe

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/20 ... -politiek/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

“Wir schaffen das!”

Geplaatst op 23 augustus 2018

Afbeelding

Vanmorgen deed ik mijn nieuwsrondje en kom wat opmerkelijks tegen. De moordenaar van Nicky Verstappen is na DNA-onderzoek ineens gevonden. Ene Jos Brech geloof ik. Is dat DNA dan anders dan 20 jaar terug? Na 20 jaar zijn ze nog steeds bezig met het oplossen van deze zaak? Gewoon een DNA- onderzoekje? Maar dat kon in die tijd toch ook met dezelfde uitkomst? Verandert ons DNA op een of andere manier of is Jos gewoon weer een patsy om de zaak te sluiten. Doofpotje in en weer iemand onschuldig opsluiten, net zoals meneer Hüseyin Baybaşin. Klaar. Niks ten nadele van Nikkie hoor, maar als u iets overkomt heeft de politie geen tijd. Tenzij je natuurlijk 6 km te hard rijdt of je parkeertijd om is. Terwijl rampen met vliegtuigen diep in doofpotten verdwijnen? En over de pedo doofpot zaak Demmink maar te zijgen.

Ons land wordt geregeerd door de liegende clown Rutte en onze koning, de grootste drugsdealer van Europa, zo niet van de wereld. Onze economie draait op volle toeren.. Alleen, merkt u er wat van? Ik ook niet. Werkloosheid is nu op het laagste niveau? De inflatie is dat namelijk niet. Dat komt omdat men steeds meer geld bijdrukt en er geen waarde meer tegenover staat. De reden van het invoeren van bezuinigingen. Altijd in uw nadeel, maar wat voor tegenprestatie is er? Er komt geen verbetering, maar wel de jaarlijkse huurverhoging, de ozb word ingevoerd en noem maar op. Belasting is niets anders dan uw geld afpakken. U krijgt salarisverhoging (geeft u een goed gevoel), maar ondertussen kunt u steeds minder doen met uw zuurverdiende centjes.

Met alle binnenstromende migranten die ons sociaal stelsel leeg melken, wordt ons land verrijkt met geleerden en artsen die niet kunnen wachten om te gaan werken. Tegen een lager loon natuurlijk, want dat is ook een reden waarom ze zo welkom zijn. Zodra ze een vaste baan hebben, krijgen ze rugklachten en altijd maar ziek melden. De figuren die de strijd tegen ons ongelovigen moeten uitvoeren. U straks gaan bekeren, zodat u ook de koran kunt opdreunen. Kunnen ze dan niks? Moskeeën bouwen kunnen ze echter wel. Hun gezang, of moet ik zeggen gejengel uit de luidsprekers, is nog erger dan met je nagels over een schoolbord krassen. Dat lokt deze figuren. Zie ik al die hoofddoekjes op staat paraderen en achter de kassa, dan word je toch lichtelijk appelig? Is het een verbetering als er noodgedwongen allerlei betonblokken geplaatst worden? Waarom niet op hun hoofd? Niet echt decoratief, maar het helpt misschien wel voor het straatbeeld. Bovendien nemen de migranten ook allerlei ziektes mee, waaronder mazelen. Een uiterst gevaarlijke ziekte die in Duitsland jaarlijks 1 of 2 doden oplevert. Tijd dus om maatregelen te nemen en de gehele bevolking te vaccineren. Kan dit niet meer slachtoffers maken dan voorkomen? Zag ik onlangs niet op de Nederlandse tv dat ouders geen kindertoeslag meer krijgen omdat hun kind niet is ingeënt is en ook niet meer toegelaten worden op scholen. Zij vormen een gevaar voor andere kinderen. Hoezo? Zij zijn toch ingeënt door hun domme ouders en dus beschermd? Wat er in die vaccins zit, wil je niet weten.

Een kort speurtochtje levert toch wel zorgwekkende info op (en als ik het kan vinden, kunt u het ook). Van apenpus (geen grapje), geaborteerde foetussen (ook geen grap) en gewoon pure kwik. De stof, die nu verboden is in thermometertjes, spuiten ze gewoon in bij uw kind, want dat beschermt het namelijk tegen die onschuldige, maar o zo dodelijke mazelen. Binnenkort kunt u dus gewoon de buitentemperatuur aan uw kind aflezen. U kunt nu al in Amerika ook een RIFD chipje onder uw huid aanbrengen. Gemak dient de mens. Op uw werk hoeft u niet meer in en uit te klokken. Deuren gaan open als u in de buurt bent. Boodschapjes doen was nooit zo eenvoudig. Gewoon betaald als u de winkel uitloopt.

De andere kant van het verhaal is dat men weet wat u koopt, waar u bent op ieder gewenst moment. Soms hoor ik mensen zeggen: ik heb niks te verbergen. Maar nee, het gaat gewoon niemand wat aan wat ik doe. Kijk eens naar al die slaapwandelende figuren op straat met een telefoontje in hun hand of oordoppen in. En dan kun je natuurlijk gemakkelijk de btw verhogen, censuur invoeren en allerlei maatregelen nemen die alles en iedereen ontgaan en men protesteert ook niet meer, omdat ze afgeleid zijn. Iedereen leeft nu in zijn eigen wereldje. In een zeepbelletje, comfortabel met zijn roze bril met enorm dikke glazen op. Pas wanneer dat zeepbelletje barst en je om je heen kijkt, besef je weer waar je ben. Je bent alleen, want de rest zit nog in dat bubbeltje, vraag je je af waar je in godsnaam vandaan komt En de lezers van “E.J. Bron” hoef ik dat niet te vertellen. Oogjes dicht en snaveltjes toe. Nu moeten wij het schaffen, maar waar is iedereen??? Wanneer gaan wij iets ondernemen!? Ik kan ook niks in mijn uppie.

Door: B.J.

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/23 ... fen-das-5/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Ik heb het gehad!

Geplaatst op 28 augustus 2018

Afbeelding

Gehad met Afrikaanse criminele bendes
Gehad met immigratie uit landen die weigert te assimileren
Gehad met ons welzijnssysteem dat leeggezogen wordt door mensen die ons en onze manier van leven haten
Gehad met het betalen van halal belasting
Gehad met de milde vonnissen die onze rechtbanken uitspreken om zodoende de deportatie van tuig te voorkomen
Gehad met onze media die ons over dit alles beliegen

Vertaald uit het Engels door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/28 ... het-gehad/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Londense burgemeester in gele bikini boven Londen

Geplaatst op 30 augustus 2018

Afbeelding

Een enorme ballon, die de (islamitische!) Londense burgemeester Sadiq Khan in een gele bikini voorstelt, mag opgelaten worden boven de Britse hoofdstad. Actievoerders haalden volgens de BBC meer dan 58.000 pond (65.000 euro) op om het circa 9 meter lange gevaarte te laten maken.

De activisten lieten zich inspireren door een vergelijkbare protestballon die eruitzag als een babyversie van Donald Trump. Die ging het luchtruim in toen de Amerikaanse president een bezoek bracht aan Groot-Brittannië. “Laten we een ‘baby Khan’ maken en kijken of de vrijheid van meningsuiting geldt voor iedereen”, schreven de bedenkers van de actie. Ze vinden dat Khan verantwoordelijk is voor een misdaadgolf in de stad.

De autoriteiten hebben inmiddels groen licht gegeven om de ballon op 1 september op te laten bij het parlement. Burgemeester Khan reageerde gelaten op de actie. “Als mensen op zaterdag naar mij in een gele bikini willen kijken, moeten zij dat weten”, stelde hij. “Ik denk alleen niet dat geel me goed staat.”

Bron: www.hln.be

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/30 ... en-londen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Sadiq Khan boven Londen...
Guardian News - Gepubliceerd op 1 sep. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Zondag opnieuw grote demonstratie in Köthen verwacht

Geplaatst op 14 september 2018

Afbeelding

Onder het motto “Gedood, ontkend, vergeten – hoe vaak nog?” komt er zondag aanstaande een groot bondgenootschap bijeen op het marktplein van de 30.000 inwoners tellende stad Köthen. Mede aanwezig: “Pegida”, “Compact”, “Ein Prozent”, “Kandel ist überall” en “Zukunft Heimat”.

Ein Prozent” schrijft: “De “op zichzelf staande gevallen” houden Duitsland in een vaste greep. Terwijl politici met passiviteit en appeasement reageren, moeten wij de straat op om ons protest voor iedereen hoor- en zichtbaar te maken. Daarom gaan we zondag allemaal naar Köthen!

“Hartaanval” en de krankzinnige klappen van de Afghaanse migranten
Köthen staat net zoals Chemnitz en Kandel symbool voor het falen van de politieke “elite”, die de eigen burgers niet meer kan of wil beschermen. Onlangs overleed een 22-jarige in Köthen in de deelstaat Sachsen-Anhalt – men wil ons wijsmaken aan een “hartaanval”, niet door de waanzinnige klappen van de Afghaanse migranten. Alsof het hartinfart zomaar spontaan zou zijn gekomen!

Onder het motto “Gedood, ontkend, vergeten – hoe vaak nog!” komt er zondag aanstaande een groot bondgenootschap bijeen op het marktplein van Köthen. We laten ons niet langer als tweederangs burgers behandelen, wier lot geen cent meer waard is!

Schandalige hiërarchie van de slachtoffers
De zaken spelen zich allemaal gelijktijdig af: opnieuw een Duits slachtoffer, opnieuw buitenlandse daders, opnieuw wil de politiek er niets van weten en bespeurt in plaats daarvan het gevaar van “rechts”. Hoe deze “hiërarchie van de slachtoffers”, dit erbarmelijke spel van het verzwijgen er in de realiteit uitziet, laten we zien in onze actuele “Ein Prozent”-documentaire.

Onderwerp is de zaak Marcus H, een geheel identiek geval van migrantencriminaliteit met dodelijke Duitse slachtoffers. Een vanzelfsprekende zaak dat de vader van Marcus H., die zoals zoveel anderen zijn kind moest begraven, zondag ook op de manifestatie zal spreken!


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling.)

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/14 ... -verwacht/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Vandaag: Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek

Geplaatst op 7 oktober 2018

Afbeelding

Vermoord, verkracht, geslagen, gepijnigd en vernederd

De eerste zondag in oktober herdenken we traditioneel alle die Duitsers die door zogenaamde “migranten” vermoord, verkracht, geslagen, lichamelijk of geestelijk verwond, gepijnigd en vernederd werden. Deze dag vormt daarom een belangrijk tegenwicht tegen de leugenachtige toespraken betreffende 3 oktober (“Dag van de Duitse Eenheid”) en diens politieke beslaglegging door migrantenverenigingen en andere propagandisten van de totale “Bonte Republiek Duitsland”.


Sinds jaren wordt 3 oktober, oorspronkelijk een herdenkingsdag naar aanleiding van de Duitse hereniging, stap voor stap in de zin van de multiculturalistische staatsideologie oneigenlijk gebruikt. Al in 1997 verklaarden islamitische organisaties de 3e oktober eenzijdig tot de “Dag van de open moskee”, om op deze wijze het belang van de Duitse nationale feestdag voor hun eigen ideologische propaganda te gebruiken – een macht-strategisch uitermate slim en sindsdien in de praktische uitvoering, zoals we weten, succesvol initiatief.

Op 3 oktober 2010 hield de toenmalige president Wulff zijn beruchte “”De islam hoort bij Duitsland”-rede en verschoof daardoor het thematische zwaartepunt eveneens in de richting van de multiculturalistische staatsideologie. Ook dit jaar was het niet toevallig dat de eisen van ingeburgerde gastarbeiders en asielzoekers (ambtelijk Duits: “migranten”) naar een “Dag van verscheidenheid” uitgerekend op 3 oktober naar voren werden gebracht.

Al deze initiatieven plaatsten heel bewust politieke accenten om de openbare waarneming van de 3e oktober stap voor stap van de oorspronkelijke betekenis als nationale feestdag van de Duitsers weg te leiden en deze dag steeds meer in de ideologische constructie van de totale “Bonte Republiek Duitsland”- eveneens een begripscreatie van ex-president Wulff – in te binden.

Je kunt van de 3e oktober vinden wat je wilt – de actuele herontdekking van de 17e juni als een “alternatieve” oud-nieuwe nationale feestdag komt immers ook niet zomaar uit de lucht vallen –, maar de 3e oktober is op dit moment nog steeds de enige officiële Duitse nationale feestdag en in zoverre heel belangrijk in het politieke kalenderjaar. Het sluipende oneigenlijk gebruik en het inpalmen van juist deze centrale dag door de multiculturalistische propaganda mag van de kant van de conservatief-liberale oppositie niet onbeantwoord blijven.

De “Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek” op de eerste zondag in oktober vormt daarom een belangrijk tegenwicht: hij houdt de functionarissen van onze “Bonte Republiek”, die in hun toespraken betreffende de 3e oktober naar nog meer omvolking, nog meer “islam bij Duitsland” schreeuwen, de spiegel voor. Want op deze dag gaat het om de slachtoffers van de omvolking, de slachtoffers van “islam bij Duitsland” en de in de officiële toespraken verzwegen donkere kanten van het multiculturalistisch maatschappijexperiment.

De “Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek” herinnert ons er aan dat dit project van de totale “Bonte Republiek” echter geenszins iets goeds is, maar een kwaadaardige, gevaarlijke onderneming die mensenlevens eist – en wel bijna zonder uitzondering Duitse mensenlevens. Iedereen die aan dit krankzinnige project deelneemt, in welke vorm dan ook, heeft daarom bloed aan zijn handen.

Dat het bij de slachtoffers van de “Bonte Republiek” bijna uitsluitend om Duitse slachtoffers gaat, zou niet moeten verbazen, maar komt overeen met het gebruikelijke dader-slachtoffer-schema van elke historische inbezitneming van land”kolonisten en veroveraars doden autochtonen en verkrachten hun vrouwen als deel van de buit. Dit duizenden jaren oude patroon van elke vijandige overname van een ander land is ook in Duitsland een bijna dwingend bijverschijnsel van de omvolkingspolitiek van de staat, ze zal met grote waarschijnlijkheid ook in de komende jaren en decennia doorgaan.

Ook in de toekomst zal het aantal in Duitsland door Oriëntaalse en Afrikaanse kolonisten gedode Duitse autochtonen zoals het er naar uitziet steeds verder toenemen: enkele tientallen vermoorde mensen per jaar zullen dan honderden vermoorde mensen per jaar worden en op zekere dag duizenden – tenzij het ons lukt om het proces van omvolking te stoppen en de schandalige toestanden in Duitsland weer ongedaan te maken.

De “Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek” is daarom niet alleen een dag van herdenking. De slachtoffers van de Bonte Republiek herinneren ons ook aan onze absolute plicht om steeds iedere denkbare inspanning op ons te nemen en niets onbeproefd te laten om dit gevaarlijke maatschappijexperiment van een totale “Bonte Republiek Duitsland” voorgoed te beëindigen.

Bron: www.pi-news.net

Door: Heiko S.

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/07 ... republiek/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding

Er leven 3,6 miljoen zwarte kinderen in armoede. Waarom kiezen Democraten het eerst illegale aliens?”
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Multimiljardair roept op tot verzet: “Merkel was nog nooit een democrate!”

Geplaatst op 28 oktober 2018

Afbeelding

Een van de vooraanstaande Duitse ondernemers heeft met heftige kritiek op Angela Merkel de “burgers” tot verzet opgeroepen. De bondskanselier zou “nooit een democrate” geweest zijn, zei de eigenaar van Knorr-Bremse, Heinz Hermann Thiele (foto): “Ze is vanaf het begin – zoals ze dat in de DDR geleerd heeft – een autocrate.” Hij vergeleek het democratiebegrip van de bondskanselier met dat van een machthebber in Kongo. De burgers zouden dat niet meer moeten accepteren en verzet moeten bieden, eiste de met $ 11,8 miljard vermogen tot de rijkste 100 mensen ter wereld behorende ondernemer.

Tijdens een discussiebijeenkomst van de kranten “Donaukurier” en “Passauer Neue Presse” op 23 oktober van dit jaar bekritiseerde de 77-jarige het hele politieke systeem: “Wanneer vandaag de dag grote partijen, die worstelen om hun bestaan en die het afgelopen jaar record verliezen hebben geleden, een nieuwe coalitie vormen en de drie grote verliezers als de drie musketiers optreden, zonder dat ze merkbaar iets in beweging zetten, behalve de bescherming van hun eigen posities en privileges, dan rot er iets in de staat van Denemarken.”

Hij zou echter niet alleen de regering de schuld willen geven: “Ik geloof dat we ons er allemaal van bewust moeten zijn dat de bereidheid om dingen te accepteren – ook dingen die het tegenovergestelde van een positief verloop nemen – schijnbaar oneindig groot is. Ik zou graag willen dat er van de kant van de burgers meer verzet komt. Ik spreek nu niet als ondernemer, maar als burger.”

Op de vraag van de presentator en voormalig chef van het “Handelsblatt”, Gabor Steingart, hoe het verzet van de burgers eruit zou kunnen zien, zei Thiele: “De burgers zijn te tolerant. We moeten een volledig andere positie innemen. En daarom zit ik ook op zulke podia, hoewel me dat niets oplevert. Ik kan er alleen maar toe aanzetten dat mensen zich uitspreken; door middel van lezersbrieven, door discussies in de privésfeer en zich er niet maar gewoon bij neer te leggen. Dit land komt in een uitermate kritieke situatie terecht en daar moeten we allemaal iets tegen doen.”

Het meedoen aan verkiezingen zou bijzonder belangrijk zijn: “En dat is immers ook duidelijk merkbaar, en dat zal ook tot een verandering moeten leiden. Het is de hoogste tijd.” Het klonk heel sterk alsof de miljardair met grote genoegdoening nota zou nemen van de resultaten van de AfD. Hij bekritiseerde eveneens hoe de regering geld zou uitschudden over haar welgezinde organisaties: “Als ik dat zou doen en er geld van de onderneming voor zou gebruiken om een of andere vereniging die nauwe banden met mij heeft te subsidiëren, dan zou ik waarschijnlijk in de gevangenis gestopt worden. Maar de regering mag alles. En daarin wordt ze ook helemaal niet tegengesproken. Men accepteert dat alles gewoon, en dat kan überhaupt niet.”

Als staatsburger zou hij “geschokt” zijn over de ontbrekende kracht van de regering om een bepaalde positie in te nemen, heldere doelen te definiëren en weliswaar niet van hier tot de volgende muur.” De multimiljardair pakte de Europapolitiek ook hard aan: “De ongemeen frustrerende uitlatingen dat we meer Europa zouden moeten hebben, zonder inhoud of richting aan de zaak te geven, zijn nog erger dan wanneer de regering helemaal niets zegt.”

Bijzonder ergerlijk vond de soeverein en rustig optredende miljardair het democratiebegrip van de bondskanselier. Mevrouw Merkel zou bepalen dat e rover bepaalde thema´s – en hier noemde Thiele nadrukkelijk de vluchtelingenpolitiek – niet meer gesproken mag worden: “Hoe wereldvreemd is deze vrouw? En dat komt, omdat ze nooit een democrate was. Ze is vanaf het begin – zoals ze dat in de DDR geleerd heeft – een autocrate.”

Verder zette hij uiteen hoe de machtenscheiding onder Merkel uitgehold zou zijn: “en ze heeft middels de zojuist ontslagen meneer Kauder – die was immers de ophitser – het parlement onder curatele gesteld. Als de regeringsleden steeds opnieuw beweren op het fundament van de grondwet te staan, die immers ook de machtenscheiding bevat, maar zelf het parlement uitschakelen, dat eigenlijk in het leven geroepen is om de regering te controleren, dan zijn we hier toch in de Kongo.”

Hoe patriottisch Thiele gezind is, wordt duidelijk uit deze uitspraak: “Ik geloof dat het vooral gaat om het behoud van identiteit. We maken dat immers bij onze Europese buurlanden mee, die deels zeer radicaal elke opname van vluchtelingen afwijzen. De Duitse regering probeert al jarenlang met dezelfde spreuk, het is een Europese taak, de verdeling te managen. De landen die daar mee te maken hebben, nemen het standpunt in – daartoe behoren ook de West-Europese buurlanden – we hebben er immers al zoveel en ons werd immers helemaal niet gevraagd wat mevrouw Merkel in een of ander weekend alleen besloten heeft.” De kwestie van de verschillende culturen, “die we gedwongen bij elkaar brengen”, zou “tot toenemende problemen leiden.”

Hoe gevaarlijk de migratie uit het islamitisch gebied zou zijn, maakte Thiele duidelijk aan de hand van een enquête onder jonge Turken. Deze plaatsten de koran boven de grondwet: “Zoiets is alleen in zeer beperkte hoeveelheden verteerbaar. Het zou ondraaglijk zijn hoe deze mensen met vrouwen omgaan. Hij zou dat zelf hebben meegemaakt in zijn bedrijf.

De ondernemer: “Ik wil het er helemaal niet over hebben dat er mensen zijn die hier met drie vrouwen en in totaal 14 kinderen verzorgd worden, en dat de man op vragen waarom hij niet wil werken, zegt: ik heb zoveel vrouwen en kinderen, ik kan dat helemaal niet. Op dat moment wordt de culturele onverteerbaarheid duidelijk, en ik ben er van overtuigd dat we onze identiteit op de eerste plaats moeten zetten.”

Vanuit de zienswijze van de ondernemer maakte hij duidelijk hoe hopeloos de situatie is als het erom gaat vluchtelingen in de arbeidsmarkt te integreren: “Wij hebben vluchtelingen aan het werk om het probleem op de een of andere manier aan te pakken. Maar slechts een klein aantal. Misschien tien. U moet echter ook begrijpen dat er in de meeste gevallen geen sprake is van enige kwalificatie, geen capaciteit of bereidheid om de taal te leren. In zoverre zijn de mogelijkheden enorm uitgeput.”


(Klik voor Duitse ondertiteling rechts onderin de balk.)

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/28 ... democrate/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

“1984”.....2018

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6789
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:“1984”.....2018

Afbeelding
Mooie pet - maar waarom is 'íe blauw?
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Ali Yas schreef:Mooie pet - maar waarom is 'íe blauw?
Is dat niet goed dan? Als ie groen geweest zou zijn, zou je dan zeggen 'maar waarom is 'íe groen?' en als ie bruin geweest zou zijn, ... enz.

Wit is te heilig, zwart te deprimerend, groen de kleur van de 'profeet' en Groen Links, rood de kleur van het socialisme, bruin van stront en nat. socialisme, geel de kleur van het katholicisme, oranje van ons koningshuis, paars van de hippies en grijs de kleur van de muizen (en te weinig opwekkend). Blauw is de kleur van de vrijheid, denk maar aan de blauwe lucht waar de vogels vrij in rond vliegen.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6789
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:Is dat niet goed dan?
Blauw is een prima kleur. Maar in de VS wordt deze politiek geassocieerd met de Democrats, nietwaar? Vandaar dat ik de keuze wat verrassend vond. :smartass:
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Mahalingam
Berichten: 42503
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Mahalingam »

De wereld is vol van gepolitiseerde kleuren.

https://en.wikipedia.org/wiki/Political_colour
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

RODERICK VEELO – De zelfmoord van het politieke midden

Door: Roderick Veelo, 11:51, 08 december 2018

Afbeelding
Portret van Rob Jetten, fractievoorzitter in de Tweede Kamer voor D66. ANP REMKO DE WAAL

'Wat doet het links-liberale establishment zichzelf aan?'

Na een paar turbulente dagen zal premier Rutte komende week in Marrakech – namens ons – zijn handtekening zetten onder het VN-migratiepact. Het kabinet hield de gelederen gesloten en kon tevreden vaststellen dat er niet gebogen is voor populisten. Nee, het kabinet heeft met een rechte rug de brandstoftank van de onvrede tot aan de rand toe bijgevuld.

Onvrede en populisme als contra-indicatie voor een handtekening onder een omstreden VN-verklaring. Een pact over het meest brisante onderwerp van het moment: immigratie. Het politieke midden speelt met vuur.

De maatschappelijke onvrede heeft het politieke midden – ook wel het politieke establishment of de links-liberale elite genoemd – al veel gekost. Dat begon in de meeste Europese landen met het gestaag inleveren van parlementszetels. Daarna verdwenen er middenpartijen uit regeringen en later verdwenen er een aantal helemaal.

In de Verenigde Staten kostte de onvrede Hillary Clinton het presidentschap en hier leidt de onvrede tot het dramatische vertrek van de Britten uit de Europese samenwerking. Wat er van de eenheid in Europa overblijft staat onder druk van onvrede over immigratie, veiligheid en de afstand tot de macht in Brussel.

Die afstand lijkt in Frankrijk nog kort genoeg, om de president de onvrede hardhandig onder zijn neus te wrijven. Een echte opstand loopt zelden goed af voor een Franse leider.

Je zou zeggen dat het politieke midden het lek, waardoor aanhang en legitimiteit zo hard zijn weggelopen, ondertussen wel gevonden heeft. Uit lijfsbehoud. Maar niets wijst daarop. De schuld van het eigen falen ligt nog altijd elders.

In Washington wijzen de Democraten nog steeds naar Donald Trump, Brussel wijst naar Orbán, Salvini en de brexiteers, Macron wijst naar Le Pen en in Nederland wordt gewezen naar Wilders en Baudet.

De verantwoordelijkheid voor de eigen aftakeling afschuiven op een ander houdt pijnlijk zelfonderzoek op afstand, maar iedere kans op herstel ook.

In de peilingen van Maurice de Hond staat het kabinet Rutte-3 al weken op een verlies van 25 zetels. De middenpartijen hebben inmiddels zo weinig zetels over, dat ze elkaar straks allemaal hard nodig hebben om überhaupt een kabinet aan een meerderheid te helpen. Gelukkig is er niet gebogen voor de populisten.

Hoezo trouwens populisten? Bedoelt Rob Jetten (D66) daarmee mensen als Paul Scheffer, Rene Cuperus en Frits Bolkestein die ondertekening van het migratiepact eveneens ernstig hebben afgeraden?

Het links-liberale politieke establishment weet zich al lang geen raad met de maatschappelijke onvrede. In plaats van het onschadelijk te maken door echt te luisteren, voedt het de onvrede juist door het te negeren en betrokkenen weg te zetten als ‘schreeuwers’.

Niet de onvrede zelf, maar het dedain ervoor van de middenpartijen brengt populisten aan de macht. Hoe zich dat in Frankrijk zal ontwikkelen wordt spannend, maar de desinteresse en minachting van Macron zijn levensgevaarlijk.

Voor globalisten als Macron en Merkel – en ook Rutte – zijn de problemen van de wereld belangrijker dan de onvrede thuis. Níet buigen voor de onvrede thuis is niet zonder consequenties.

Wat doet het links-liberale establishment zichzelf aan? Ik ken geen groter raadsel dan de zelfmoord van het politieke midden.

https://tpo.nl/column/roderick-veelo-de ... ke-midden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

BRIEFJE VAN JAN – Aan mijn trouwe lezers

Door: Jan Dijkgraaf, 7:01, 17 december 2018

Afbeelding

Wel zeuren en zeiken en klagen, maar niet je verantwoordelijkheid nemen?

Beste lezers,

De afgelopen weken ben ik tijdens het wandelen tegen mensen aangelopen die hebben besloten niet (meer) naar de stembus te gaan.

Niet op 20 maart, als via Provinciale Staten en de Eerste Kamer het schandalige kabinet Rutte 3 kan worden weggestemd.

Niet op 23 mei, als de middelvinger naar het Groot Europeesche Rijk kan worden opgestoken.
Ik ben zo fokking boos op die lui!

Er zijn dus echt wegblijvers, blancostemmers en aluhoedjes met vage kronkels die denken dat het land van hun kinderen en kleinkinderen er beter op wordt als ze níet gaan stemmen.

Wel zeuren en zeiken en klagen, maar niet je verantwoordelijkheid nemen?

Hoe halen ze het in hun harses?

Sterker: hoe durven zulke mensen eigenlijk nageslacht op de wereld te zetten?

Te dom geweest voor een kapotje?

Bij de verkiezingen van Provinciale Staten en Europees Parlement is de opkomst altijd het láágst. Die verkiezingen zijn dus bij uitstek dé mogelijkheid om dat ‘partijkartel’ te breken. Als de mensen die normaal wegblijven, teleurgesteld als ze zijn in de politieke elite, op 20 maart en 23 mei wél gaan stemmen, is hun invloed juist het gróótst!

Dat hele gedoe met de gele hesjes, waar Rutte zich zogenaamd de ballen uit zijn broek om lacht, is wat mij betreft uiteindelijk maar één ding: een opkomstcampagne voor de verkiezingen van 20 maart en 23 mei.

De Gele Hesjes-demonstraties zijn de voorbode.

Op 20 maart en 23 mei volgt de afrekening.

Op 20 maart begint de Gele Lente!

Of niet.

Komt die afrekening niet, mede omdat mensen om welke reden dan ook wégblijven bij de stembus, dan moeten ze verder ook hun kop houden en zich lijdzaam naar de kist laten manipuleren door Rutte, Rutte-achtigen en Rutte-opvolgers.

Zo, dat wilde ik even kwijt.

Groet,

JanD

PS1. Op welke partij ik zelf ga stemmen, schrijf ik rond 19 maart wel een keer. Ik ben namelijk erg voor transparantie van mediafiguren.

PS2. Me nieuwe nieuwsbrief is uit. Lezen!

UPDATE: Je kunt natuurlijk ook deze aartsleugenaar verder zijn gang laten gaan.

https://tpo.nl/column/briefje-van-jan-a ... we-lezers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Deugende drammers, zeurpieten en te nette Nederlanders
plurk85 - Gepubliceerd op 17 dec. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

“De openbare ruimte verdedigen”: Oudejaarsmanifestatie in Cottbus

Geplaatst op 26 december 2018

Afbeelding

In het ten einde lopende jaar heeft de Duitse stad Cottbus zich tot een van de belangrijkste steden van de Buitenparlementaire Oppositie 2018 respectievelijk van het verzet tegen het systeem Merkel ontwikkeld. En nu moet het jaar in Cottbus wat betreft dit feit een waardige afsluiting krijgen: de activisten roepen dit jaar nog eenmaal – op oudejaarsdag – op tot een manifestatie in Cottbus.

Hun motto: Nog eenmaal vernieuwen we een eis die voor ieder land een vanzelfsprekendheid is: Grenzen trekken!

In hun uitnodiging schrijven ze: Heel bewust willen we op de laatste dag van het jaar demonstreren. Sinds de door Merkel bepaalde grensopening in de late zomer van 2015 is oudejaarsdag gewoon niet meer de dag hoe hij in Duitsland al eeuwenlang werd gevierd. Tegenwoordig herinnert Oud & Nieuw aan de schande van Keulen en vele andere steden, toen op 31 december 2015 duizenden “beschermingzoekers” vrouwen lastigvielen, vernederden en verkrachtten.

Oud & Nieuw 2015/2016: een onheilspellende waarschuwing
Oud & Nieuw 2015/2016 was een onheilspellende waarschuwing. Maar de verantwoordelijken in het land en in de EU hebben het nog steeds niet begrepen. Steeds meer worden de gevolgen in het land overal merkbaar. De openbare ruimte wordt risicogebied, omringd door zware metalen palen, kooien van gevlochten staal met zandzakken en betonblokken, de sociale zekerheid gaat verloren.

Cottbus ontwikkelde zich tot brandpunt. In slechts twee jaar tijd zijn de door immigranten gepleegde delicten zoals bedreiging, roof, bedreiging met geweld en het toebrengen van lichamelijk letsel in de stad vertienvoudigd. Besturen, scholen en crèches zijn overbelast. In veel straten en op veel pleinen kunnen we ons al lang niet meer zo vanzelfsprekend vrij bewegen zoals we dat altijd gewend waren en waar we recht op hebben in ons eigen land.

Laten we de openbare ruimte verdedigen!
Daarom roepen we op tot de manifestatie in Cottbus. Laten we geen ruimte geven aan de ongeremdheid en het geweld in onze steden. Laten we de openbare ruimte verdedigen! De schande van Keulen mag niet herhaald worden.

Hoe de toekomst van ons vaderland eruit zal zien, ligt niet in de laatste plaats aan ons. Laten we ons bemoeien met onze eigen aangelegenheden! Laten we ons niet langer opzij laten schuiven door een ignorante politiek! We zien elkaar op 31 december om 14.00 uur op het plein voor de Blechen Carré in Cottbus. We geven ons vaderland niet op!”

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/12/26 ... n-cottbus/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding

Kandel: Een burgemeester maakt zich meer zorgen om zogenaamde buitenlander-vijandigheid dan om onze kinderen, die door vreemdelingen afgeslacht worden.

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; Brigitte Mueller)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49740
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Een jaar tegen het vergeten – een jaar voor Mia

Geplaatst op 31 december 2018

Afbeelding

Al twee weken stond de middag van de 27e december in mijn agenda genoteerd. Vrijgehouden om met vrienden naar het zuiden van de deelstaat Rheinland-Pfalz te rijden. In het mooie, voor de kerst versierde Kandel ontmoeten we vrouwen, mannen en kinderen overal vandaan. Gelijkgezinden, die net als wij om een hier vandaag om een bepaalde reden naartoe gekomen zijn.

Gezamenlijk willen we een meisje herdenken dat niemand van ons ooit persoonlijk kon leren kennen. Want we hoorden pas van Mia uit Kandel toen er op 15-jarige leeftijd door een jonge vreemdeling een einde aan haar leven werd gemaakt.

We zijn allemaal bij elkaar gekomen voor de drogisterij – de plek waar Mia met acht messteken werd afgeslacht. We zijn hier naartoe gekomen met kaarsen en bloemen voor Mia en tegen het vergeten. Want geen enkel slachtoffer van de mislukte migratiepolitiek mag ooit vergeten worden! Laten we eens aan Mia´s ouders, familieleden en vrienden vragen of zij het lachen, de ongedwongenheid en de vreugde in het leven van de jongere ooit kunnen vergeten.

Moeder van twee kinderen
Hoe moeten ouders zich voelen wanneer zij het geliefde kind voorgoed verliezen? Zelf moeder van twee kinderen, voel ik me bij deze gedachte terneergeslagen en kan ik zulke gevoelens alleen maar vermoeden, terwijl ik in de koude duisternis met gebogen hoofd kijk naar de zee van kaarsen en bloemen.

Mia´s ouders hebben Kandel voorgoed verlaten, maar het gebeurde zullen ze waarschijnlijk nooit achter zich kunnen laten. En de ongeveer 350 deelnemers aan deze vreedzame manifestatie naar aanleiding van Mia´s eerste sterfdag willen bewust niet vergeten. Want als mondige burgers is het onze plicht om de ogen te openen, de realiteit om ons heen te zien en te wijzen op wantoestanden.

Een moord verlamt en maakt bang
Pastoor Lothar uit Zwitserland, die aan het begin van de manifestatie na muziek vol piëteit woorden met diepgang voor het bewustzijn tot ons richtte, sprak ervan dat een moord verlamt en bang maakt. Angst, dat het verschrikkelijke gebeuren zich weer zou kunnen herhalen, want zo´n feit vernietigt immers ons wereldbeeld.

Hoe moeten we ons dus gedragen? Verdringen, vergeten? Nee! De waarheid over onze angst moet naar buiten doordringen. Want als we hem onderdrukken, vergiftigt hij ons organisme.

En daarom is het noodzakelijk dat we onze stem verheffen – ook in naam van diegenen die niet meer kunnen spreken!

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: “Pepper”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/12/31 ... -voor-mia/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie