Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48939
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door Pilgrim »

Bonje binnen VVD over feestje van halve ton voor partijgenoot

Carel van der Velden, 19-03-18

Afbeelding

Het peperdure afscheid van dijkgraaf Michiel van Haersma Buma (VVD, foto) van hoogheemraadschap Delfland zorgt voor grote onrust binnen de VVD. De voor dit besluit medeverantwoordelijke VVD-bestuurder Marcel Houtzager is inmiddels zelfs voor royement voorgedragen.

Voor het afscheid van Van Haersma Buma is 50.000 euro uitgetrokken. Veel belastingbetalers in Delfland (1,2 miljoen inwoners, onder meer uit Den Haag, Delft en Rotterdam) vinden de kosten belachelijk hoog. De dijkgraaf vertrekt in juni. Ter vergelijking: voor afscheid nemende ministers mag maximaal 30.000 euro worden uitgetrokken. Goedkoper mag uiteraard ook: zo kostten de festiviteiten ter ere van het afscheid van minister Hennis (Defensie) eerder dit jaar bij voorbeeld 17.000 euro.

Hoogheemraad (een soort wethouder, red) Marcel Houtzager (VVD) is mede-verantwoordelijk voor het afscheidsfeest. Tot zijn ’stijgende verbazing’ is naar aanleiding van de commotie inmiddels zelfs zijn royement aangevraagd door een partijgenote. Het royement is aangevraagd door VVD-lid Marja Hilders, tevens volksvertegenwoordiger in datzelfde hoogheemraadschap. In een brief ageert ze overigens niet tegen de opzet van het feest, maar tegen het gedrag van Houtzager.

Op een VVD-bijeenkomst in Leidschendam, waar ook Mark Rutte aanwezig was, zou Houtzager onlangs de pers op het spoor hebben gezet van het controversiële feestje. ,,Dat deed hij met het kennelijke doel partijgenoot Haersma Buma, waartegen hij al jarenlang aversie heeft, te beschadigen,’’ meldt Hilders.

Vertrouwen
Houtzager ziet de uitkomst met vertrouwen tegemoet. ,,Ik was inderdaad bij die bijeenkomst in Leidschendam, overigens in tegenstelling tot mevrouw Hilders. Het is absurd dat zij mij voor royement voordraagt op basis van een verhaal dat haar kennelijk ter ore is gekomen. Mij heeft ze niet gebeld.’’

Houtzager merkt fijntjes op, dat Hilders vermoedelijk als eerste voor royement in aanmerking komt. ,,Ze is een paar maanden geleden uit de VVD-fractie gestapt. Ze nam haar zetel mee. Wij noemen dat zetelroof.’’

Voorzitter Pauline Bouvy van de VVD-Zuid-Holland bevestigt de royementsvoordracht voor Houtzager. ,,Wij kijken eerst of dit een kwestie voor ons is of voor het landelijk hoofdbestuur. Inhoudelijk kan ik er nog niet op ingaan. Bij een onderzoek hanteert de VVD in ieder geval het principe van hoor- en wederhoor.’’

https://www.ad.nl/delft/bonje-binnen-vv ... ~a7effe5f/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21050
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door King George »

Heel lang geleden had de VVD het nog wel eens over dat ons land slechts eenmaal in de twintig jaar zich de weelde van een socialistische regering kan veroorloven. Op zich is dat waar. Nog steeds. Maar voor de weelde van andermans geld teveel te kunnen dragen moet je ook al decennia lang niet meer bij de VVD zijn. Nou ja, dat weten we ook wel ongeveer decennia lang.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41978
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door Mahalingam »

Weer een politicus met een piemel-probleem. En in deze #metoo tijden zorgen sex praatjes al snel voor een verlies van politieke carrière.
Wethouder Amstelveen weg om seksueel getinte chats met meisje
PvdA-wethouder Jeroen Brandes uit Amstelveen is opgestapt vanwege grensoverschrijdende contacten met een meisje van 16.

Afgelopen vrijdag legde Brandes (48) plotseling al zijn taken neer vanwege 'zwaarwegende persoonlijke redenen.' Nu is duidelijk waarom hij twee dagen na zijn herverkiezing alweer moest opstappen.

Volgens ingewijden uit de gemeenteraad van Amstelveen is Brandes gedurende zijn wethoudersjaren in persoonlijke chatgesprekken met een meisje van 16 veel te ver gegaan. In seksueel getinte chats zou Brandes diverse toenaderingspogingen hebben gedaan tot intieme contacten met het meisje.

Aangifte
Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan. Of er ook fysieke contacten zijn geweest tussen de jonge vrouw en Brandes is niet bekend gemaakt. Brandes had onder meer jeugdzaken en jeugdzorg in zijn portefeuille.
[...]
De vrouw uit Amstelveen, inmiddels meerderjarig, is vorige week met de belastende chatconversaties naar Eenhoorn gestapt om haar beklag te doen. Hoewel net herkozen in de raad, heeft Brandes zich inmiddels ook teruggetrokken als raadslid.
https://www.parool.nl/amsterdam/wethoud ... ~a4584165/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21050
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door King George »

En zo'n smeerlap stellen ze dan aan op jeugdzaken.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41978
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door Mahalingam »

Het gaat over een VVD-er in Almere.
Bij de kandidaatstelling voor de gemeenteraadsverkiezingen was er volgens Van Garderen geen enkele aanleiding te twijfelen aan Van der K.'s integriteit. 'We vragen alle kandidaat-raadsleden een Verklaring Omtrent het Gedrag. Die kon hij toen ook overleggen, maar dat was nog in september vorig jaar.'
En nu dan? Is hij niet meer braaf gebleken?
VVD zet kandidaat-raadslid Almere uit partij om naaktfoto's
Mitchell van der K., die achtste stond op de kandidatenlijst van de Almeerse VVD bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen, zou de computers van meerdere vrouwen hebben gehackt. Hij wilde op die manier naaktfoto's en video's van hen bemachtigen. Volgens het RTL5-programma Online misbruik aangepakt zat hij onder meer achter de geruchtmakende verspreiding van seksueel getinte beelden van de bekende vlogger Laura Ponticorvo.
[...]
In totaal had Van der K. volgens de politie zeker dertigduizend privébeelden van vrouwen in bezit. De politie kon een deel van de slachtoffers identificeren; zij zijn door de politie op de hoogte gebracht. Tot nu toe hebben er dertig aangifte gedaan.
Liegen tegen de VVD over wat je uitspookt. Soms kan dat niet bij de VVD.
In februari trok Van der K. zich terug als kandidaat voor de raadsverkiezingen. Volgens fractievoorzitter Hilde van Garderen van de Almeerse VVD zou hij dat hebben gedaan vanwege 'een serieuze gezondheidssituatie in zijn gezin'. De uitleg die Van der K. daarbij gaf was voor Van Garderen geen reden tot wantrouwen. 'Het klonk zeer aannemelijk.' Volgens Van Garderen is er nog aan Van der K. gevraagd of er geen andere redenen waren. 'Hij heeft toen ontkennend geantwoord.' Ze bevestigt dat Van der K. inmiddels heeft toegegeven dat hij zich eigenlijk terugtrok vanwege het strafrechtelijk onderzoek dat tegen hem loopt.
https://www.volkskrant.nl/binnenland/vv ... ~a4593974/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21050
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door King George »

Aantal dubieuze sjoemelgevallen van EU ambtenaren in 2017 met 15 procent gestegen

Geplaatst op 19 april 2018 | Reageer

Afbeelding Terwijl in 2016 er “nog maar “1.880 gevallen van ambtenaren gesjoemel gemeld werden bij de daartoe aangestelde EU ombudsvrouw , de Ierse Emiliy O’Reilly is dat aantal in 2017 gestegen naar 2.181, een stijging van 15 procent !

Het gaat hier met name om de zogenaamde draaideur overtredingen, EU ambtenaren die van hun onrendabele bestaan als ambtenaar een lucratieve aanbieding krijgen uit het bedrijfsleven, zoals een tijdje geleden de EU Commissie voorzitter Manuel Barroso, die zonder de daartoe overeengekomen “afkoelingsperiode” in acht te nemen stoeltje wisselde naar het Britse filiaal van de Amerikaanse investeringsbank Goldman Sachs, geen onbekende in het vissen in troebel water bij de EU. Barroso lobbyde al anoniem voor Goldman Sachs en daar zijn nu klachten over gekomen.

De Europese lobby waakhond Corporate Europe Observatory vroeg in het geval Barroso om opheldering aan de Finse EU commissaris Jyrki Katainen, die in het geheim afgelopen jaar een ontmoeting met Barosso had. Van de ontmoeting zijn geen notulen gemaakt !

Mevrouw O’Reilly heeft momenteel 447 onderzoek dossiers op haar tafel liggen, het dubbele aantal vergeleken met 2016. O’Reilly schrijft de stijging vooral toe aan het feit dat haar instelling meer bekendheid krijgt. Elke Europeaan kan bij de Ombudsman terecht met klachten over EU-instellingen. Zij is verantwoordelijk voor “wanbeheer”, d.w.z. machtsmisbruik, maar ook discriminatie, overtreding van de regels, afwijzing van kennisgevingen of weigering van informatie. Bij onderzoeken volgt de Commissie het voorbeeld van klager.

Nu is het in feite frauderen van ambtenaren en dan met name politici geen nieuw verschijnsel, maar wel het aan geconstateerde gevallen daarvan. Terwijl de EU al sinds 2013 tracht middels het figuur van een ombudsman/vrouw een preventieve rem op het gesjoemel aan te brengen, overigens zoals u uit de cijfers ziet met weinig succes, ontbreekt in Nederland in feite een dergelijke waakhond, die ook nog de tanden kan laten zien.

Met lijstaanvoerder VD als het gaat om regelrecht bedrog, gevolgd door PvdA, D66, wordt inmiddels in ons land wat schamper gelachen als er weer een fraude zaak de kop opsteekt, waarna de betrokkenen met behulp van collega’s ( het kan hen immers binnenkort ook treffen) er van alles aan doen de zaak onder het tapijt te schuiven, hetgeen in de meest gevallen ook lukt.

Fraude van ambtenaren, (semi) overheidsinstellingen is inmiddels net zo gewoon geworden in Nederland als de dagelijkse file meldingen. Je weet dat ze weer aankomen, haalt je schouders op en gaat over tot de orde van de dag.


http://www.geennieuws.com/2018/04/aanta ... -gestegen/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41978
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door Mahalingam »

Wat zijn de PvdA-burgemeesters en lieden van D666 toch blij met de limietloze onkosten !
Burgemeesters en wethouders van Tilburg en Den Bosch laten zich voor tonnen rondrijden
Samen maakten de stadsbestuurders in Tilburg en Den Bosch zo’n 400.000 euro aan onkosten: vooral vervoer, maar ook etentjes, cursussen en telefoonkosten. Ter vergelijking: de overige burgemeesters en wethouders in de regio, bij elkaar meer dan 100, maakten in 2016 samen nog geen 200.000 euro op.

Die totaal scheve verhouding wordt dus met name veroorzaakt door de vervoerskosten. Om de vergelijking nog wat absurder te maken: alleen het vervoer van de Tilburgse burgemeester, destijds nog Peter Noordanus, kostte in 2016 al 175.204 euro. Daarmee zijn de vervoerskosten hoger dan Noordanus’ salaris. Het geld ging onder meer op aan de leaseauto en twee vaste chauffeurs die Tilburg in dienst heeft.

In Den Bosch ging een dikke 85 mille op aan de burgemeestersauto, inclusief chauffeurskosten. Uit de rittenadministratie die deze krant opvroeg blijkt dat de chauffeur geregeld uren zat te wachten tot de burgemeester, toen nog Ton Rombouts, weer instapte. Een kostbare aangelegenheid.

Ook wethouders in Tilburg en Den Bosch laten zich graag rondrijden. Zij hebben geen eigen chauffeur, maar gebruiken taxi’s. In Tilburg was wethouder Marcelle Hendrickx taxikampioen 2016. Zij maakte in haar eentje ruim 13 mille op, ook aan korte ritjes door de stad.
Zou het een binnen-Brabands cultuurverschil zijn?
Opvallend is het verschil met andere gemeenten. In een stad als Oss, na Tilburg en Den Bosch toch de grootste in het onderzoek, declareerden wethouders in heel 2016 niets. Ze nemen volgens een woordvoerder nóóit de taxi. Dat vinden zij niet nodig. Burgemeester Wobine Buijs reed in haar eigen auto. Zij maakte in 2016 bijna 7000 kilometer voor de gemeente. Daarvoor kreeg ze zo’n 1900 euro vergoed. Extreem weinig, als je het vergelijkt met haar collega’s in Den Bosch en Tilburg.
https://www.bd.nl/tilburg/burgemeesters ... ~a3bbec77/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21050
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door King George »

Prominente Leatitia R. verdacht van fraude

Politiewerver op non-actief


Door MICK VAN WELY

Updated 1 uur geleden
Vandaag, 05:30 in BINNENLAND


DEN HAAG - Opnieuw is een vooraanstaande politiemedewerker geschorst vanwege niet-integer gedrag. Leatitia R., een oud-bestuurslid van politiebond ANPV, die zich nu bezighoudt met sollicitanten bij de politie, wordt door het Openbaar Ministerie verdacht van verduistering, witwassen en valsheid in geschrifte.

Afbeelding
Het OM verdenkt Leatitia R. van verduistering, witwassen en valsheid in geschrifte.

Een politiewoordvoerder bevestigt dat in het kader van een onderzoek naar oud-vakbondsleden een politiemedewerker op non-actief is gesteld. Ook oud-voorzitter Geert P., die al maanden ziek thuis zit, ligt onder de loep. Vermoedelijk zal ook hij binnenkort geschorst worden worden vanwege een intern disciplinair onderzoek.

Geert P. en Leatitia R. – oud-hoofd juridische zaken bij de ANPV – waren niet alleen actief bij de bond: P. werkt voor de Landelijke Eenheid en R. bekleedt tal van functies bij de Nationale Politie.

Lees het hele verhaal via de link onder de video.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76657
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door Ariel »

King George schreef:
Lees het hele verhaal via de link onder de video.
Dat kan dus hier....
Spoiler! :
De nu geschorste Leatitia R. werkt bij de afdeling Recruitment, die gaat over het aannemen van nieuw personeel. Ze is dagelijks betrokken bij sollicitaties. Daarnaast zit ze in tal van commissies en doet ze ook werk voor de Politieacademie. In 1985 begon ze bij de politie Rotterdam.

Binnen de politie is de ontsteltenis groot dat uitgerekend een vrouw die betrokken is bij het aannemen van nieuwe agenten en een voorbeeldfunctie heeft, onderwerp van onderzoek is.

Het Openbaar Ministerie Den Haag vervolgt R. en Geert P., oud-voorzitter van de politiebond ANPV. Het OM liet gisteren aan De Telegraaf weten dat er een strafrechtelijk onderzoek is ingesteld naar valsheid in geschrifte, verduistering en witwassen. Concreet gaat het om fraude met reisdeclaraties en onregelmatigheidstoeslagen.

Melding
Hooggeplaatste leden van de politiebond ANPV hebben zelf bij de Rijksrecherche melding gedaan van mogelijke financiële onvolkomenheden en een vermoeden van strafbare feiten door de voormalige ANPV-leden.

De rijksrecherche heeft naar aanleiding van de melding onderzoek gedaan en haar bevindingen ter beoordeling overgedragen aan het Openbaar Ministerie in Den Haag. Het bestuur van de ANPV betreurt de gang van zaken ten zeerste. Mogelijk wordt de ’bonnetjesrel’ nog uitgebreid. Het OM Den Haag onderzoekt nog het mogelijk frauduleus handelen van een derde lid of oud-lid van de ANPV.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76657
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door Ariel »

PVV boos om ’snoepreisje’ Haagse wethouder

DEN HAAG - De PVV is op zijn zachtst gezegd niet blij met het tripje van de Haagse wethouder Karsten Klein naar de Verenigde Staten. De wethouder is samen met een ambtenaar op pad om een maansteentje van slechts 25 gram op te halen.

De PVV spreekt van een snoepreisje. De ’delegatie’ is onderweg naar Houston om het stukje maan op te halen dat in het Haagse museum Museon komt te liggen. Zo meldt RTL Nieuws.

„Het is een bijzondere vracht”, twitterde de Haagse wethouder maandagochtend voor zijn vertrek. De maansteen is in december 1972 tijdens de Apollo 17-missie meegenomen naar de aarde.

Kosten
De wethouder zit de komende termijn niet meer in het college. Daarom spreekt de PVV van een snoepreisje. Leden van de partij eisen tekst en uitleg. De woordvoerder van wethouder Klein laat aan RTL Nieuws weten dat de reis zo’n 4000 euro kost. „Dat wordt inderdaad door de belastingbetaler betaald”, aldus de woordvoerder.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ariel schreef:
Daarom spreekt de PVV van een snoepreisje. Leden van de partij eisen tekst en uitleg.
Wie vraagt wordt overgeslagen. Dat is al zo, sinds ik bekend ben met de politiek. Alles is geoorloofd binnen de maatstaven van de politieke smeerlapperij. Alleen liegen mag niet. Politici zijn saamhorige smeerlappen die niet voor elkaar onderdoen waar het aankomt op het verzinnen van snoepreisjes voor zichzelf.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21050
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door King George »

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41978
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door Mahalingam »

Celstraf geëist tegen ex-directeur school Alphen om ontucht
Tegen Khalid T., ex-directeur van de Alphense islamitische basisschool An Noer, is door het Openbaar Ministerie vijftien maanden celstraf geëist waarvan vijf voorwaardelijk voor ontucht met een destijds dertienjarig meisje.

Ook wordt hem het onttrekken aan het ouderlijk gezag verweten.

De twee kenden elkaar via een advertentie op een sekssite. Augustus vorig jaar spraken ze met elkaar af. T. dacht dat het meisje meerderjarig was.
Spoiler! :
De 33-jarige T., voormalig PvdA-gemeenteraadslid in Gouda, heeft altijd ontkend ontucht met het meisje te hebben gepleegd.

In de rechtbank in Den Haag ontkende hij donderdag niet dat ze met elkaar hadden afgesproken.

Maar volgens T. bracht hij het meisje naar een hotel en haalde hij haar de volgende dag weer op.

Hij deed dat ,,uit goedheid", volgens hem kon het meisje nergens heen en had ze ruzie met haar ouders.

De rechter bevroeg T. gedetailleerd over het contact met het meisje. ,,Dus u leerde elkaar kennen via een sekssite, na een paar uur chatten haalde u haar 's avonds laat op in Vlaardingen, bracht haar naar een hotel in Gouda maar bleef daar zelf niet. De volgende ochtend haalde u haar weer op en bracht haar naar de trein. Dat is toch een merkwaardig verhaal?" T. gaf aan dat hij graag een serieuze relatie wilde en een goede klik voelde met het meisje.

T. werd vorig jaar september opgepakt en zit sindsdien vast. Zijn advocate vindt dat hij vrijgesproken moet worden. ,,De verklaringen van het meisje zijn tegenstrijdig en kloppen bovendien regelmatig niet." Ook noemt ze de grote ,,mediastorm" waar T. sinds zijn arrestatie mee te maken heeft. ,,Hij is publiekelijk al berecht. Zijn leven is vermorzeld."

Het meisje had naar aanleiding van de advertentie op de sekssite met vijftien personen contact gehad. Ze zou met nog een man hebben afgesproken. Mogelijk wordt die ook nog strafrechtelijk vervolgd. Het onderzoek in deze zaak loopt nog, laat het OM weten.
T. werd vorig jaar september opgepakt en zat sindsdien vast. Die voorlopige hechtenis wordt nu wel opgeheven in afwachting van de uitspraak, oordeelde de rechter donderdag. De uitspraak is op 21 juni.
https://www.leidschdagblad.nl/leiden-en ... om-ontucht
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48939
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door Pilgrim »

Boete voor straatafval moet helemaal niet verdubbeld worden

Geplaatst op 21 juni 2018

Afbeelding

Joost Eerdmans van Leefbaar Rotterdam (foto) probeert in zijn nadagen nog een verdubbeling van een groot aantal boetes te bewerkstelligen. Niet alleen in Rotterdam maar in heel Nederland. Op zich is het een goed streven van hem om van Rotterdam een schone stad te maken. Een bijna persoonlijke hobby. Het moet het Singapore aan de Maas worden. Gelukkig werkt bijna iedere Rotterdammer er aan mee, maar een klein gedeelte blijft asociaal gedrag vertonen, zegt hij. Maar om dat op te lossen met hogere boetes slaat hij de plank volledig mis.

De gewone man in Rotterdam weet verduveld goed wie straks die hogere boetes moet gaan betalen. Dat zijn de gewone Rotterdammers die even niet opletten. Dat is de leraar die na een zware dag wat te laat remt bij een zebrapad. De vertegenwoordiger die heel even op de invalidenparkeerplaats stopt om een brief in de bus te doen. De familie die zijn afvalzak niet kwijt kon in de volle container en hem er maar naast zette. De echte harde kern blijft gewoon zijn gang gaan en lachen om die boetes.

Boetes die ze waarschijnlijk ook nooit zullen krijgen
Joost Eerdmans weet heel goed wie de overtreders zijn, maar durft (of wil) het beestje, net als bijna alle politici, niet bij de naam te noemen. De BOA’s, vaak zelf ook moslims, kijken in zo’n geval ook liever een andere kant op, omdat bekeuren gevolgen kan hebben voor hun privéleven. En dan weten ze dat politici en justitie hen niet zullen ondersteunen, want die zijn net zo bang.

Het zou misschien helpen wanneer deze mensen hun angsten eens hardop uitspraken in plaats van allerlei wollige maatregelen nemen waarvan ze zelf verdomd goed weten dat ze alleen maar bijdragen aan een grotere verdoezeling van de werkelijke feiten. Het is alleen al de moeite waard zodat de regering in den Haag niet kan zeggen dat ze het allemaal niet geweten heeft.

Door: “weethetwel”

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/21 ... ld-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41978
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door Mahalingam »

Resultaten uit het verleden zeggen niets over resultaten in de toekomst.
Hennis kandidaat voor post bij VN in Irak
De VVD’er was tot begin oktober minister van Defensie. Ze trad af na een kritisch rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid over een ongeval in Mali dat twee militairen het leven kostte. Sindsdien zit ze in de Tweede Kamer.

Volgens RTL Nieuws zou premier Mark Rutte de naam van Hennis onder de aandacht hebben gebracht bij VN-topman António Guterres. Rutte lobbyde eerder al om Halbe Zijlstra bij de Wereldbank te krijgen.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/2203612 ... vn-in-irak

En over resultaten hebben we bij Thom de Graaff niet te klagen.


en dus:
'Democraat' Thom de Graaff ongekozen benoemd tot Onderkoning van Nederland bij Raad van State
Eerst verloor hij de verkiezingen. Toen werd hij de minister die de gekozen burgemeester zou regelen. Toen ging dat mis en werd hij zelf benoemd tot burgemeester van Nijmegen. Toen ze daar eindelijk van hem af waren ging hij de HBO-raad vervelen en na zo'n glanzende carrière ben je in Nederland de ideale kandidaat om vice-voorzitter van het eerbiedwaardige instituut der Raad van State te worden.
Als er iemand ergens ooit nog eens durft te beweren dat er in Nederland geen partijkartel bestaat en voor belangrijke functies gewoon wordt gekeken naar de beste kandidaat, dan hoeft u alleen maar te wijzen naar de voetbalcommentators van de NOS Thom de Graaff, partijkarteltijger. Nieuw is het niet. En fris al helemaal niet.
https://www.geenstijl.nl/5142605/democr ... van-state/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48939
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door Pilgrim »

Wouter Bos wordt bankier-ambtenaar én gaat boven de Balkenendenorm verdienen

Geplaatst op 30 juni 2018

Afbeelding

Oud-PVDA leider topman investeringsbank Invest-NL

Wouter Bos wordt topman van Invest-NL, een nieuwe investeringsbank in oprichting waar bedrijven terechtkunnen voor de financiering van vernieuwende projecten die gewone banken vaak links laten liggen. [webm.: dus niet winstgevend!?]. De overheid steekt € 2,5 miljard in Invest-NL en verwacht daarmee ook onder meer institutionele beleggers over de streep te trekken.

De voormalige PvdA-minister van Financiën is nu nog bestuursvoorzitter van het VUmc in Amsterdam. Hij begint eind oktober aan zijn nieuwe klus. Aanvankelijk doet hij dat als ambtenaar, omdat Invest-NL nog moet worden opgericht en de benodigde wetgeving nog door de Tweede Kamer moet.

Zodra de vennootschap daadwerkelijk bestaat, wordt Bos bestuursvoorzitter. Dat zal naar verwachting op zijn vroegst in het voorjaar van 2019 zijn. Hij gaat in zijn nieuwe baan 202.000 euro bruto per jaar verdienen, plus een onkostenvergoeding en een pensioenbijdrage van 25.000 euro.

Daarmee verdient Bos ook in de periode waarin hij op papier rijksambtenaar is meer dan een ministerssalaris. “Gezien de aard van de werkzaamheden en het tijdelijke karakter van de aanstelling achten wij dat in dit bijzondere geval gerechtvaardigd”, schrijft minister van Financiën Wopke Hoekstra (CDA) aan de Tweede Kamer.

Hoekstra en zijn collega’s Eric Wiebes (Economische Zaken) en Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel) zijn blij met de aanstelling van Bos. “Hij combineert bestuurservaring in zowel de private als de publieke sector met een sterke betrokkenheid bij de maatschappelijke thema’s waar Invest-NL zich op zal richten.”

https://politiek.tpo.nl/2018/06/29/wout ... verdienen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41978
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door Mahalingam »

Als je veel petten op hebt dan kan, als de tering onder 1 pet uitbreekt, de andere petten daar ook last van hebben.
Dat zie je aan senator en PvdA fractieleider André Postema . Die is hard bezig zijn reputatieschade te beperken vanwege die pet die hij op heeft als voorzitter van de Limburgse scholenkoepel LVO. (de examenfraude)
En zodoende kan hij niet bij het belangrijke debat over de referendumwet zijn.
Hij is de opvolger van Marleen Barth die weg moest omdat ze niet bij het debat over de orgaandonatie was (vakantie op de Malediven).
Gaat André nu weg als fractievoorziiter en ook als baas van die scholenkoepel?

PvdA-senator skipt referendumdebat
https://www.telegraaf.nl/nieuws/2250483 ... endumdebat
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41978
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door Mahalingam »

Mahalingam schreef:We hadden al:
Kiezers: VVD-voorzitter Keizer niet integer
en ook:
Aangifte tegen VVD-voorzitter Keizer
en dit:
VVD-voorzitter legt taken tijdelijk neer
en dan nu:
VVD-voorzitter Keizer legt functie neer

https://www.rd.nl/vandaag/politiek/vvd- ... -1.1401829
Dit was mei 2017. En dan nu wordt het pas officieel: oplichting en valsheid in geschrifte is de aanklacht geworden.
Justitie verdenkt voormalig VVD-voorzitter Henry Keizer van oplichting en valsheid in geschrifte
Het Openbaar Ministerie verdenkt oud-partijvoorzitter van de VVD Henry Keizer van oplichting en valsheid in geschrifte bij de overname van uitvaartbedrijf De Facultatieve. Dat blijkt uit onderzoek van Het Financieele Dagblad.

Volgens het FD heeft justitie voor 20 miljoen euro beslag gelegd bij Keizer. Het gaat onder meer om zijn privéwoning in Den Haag. Bij een van de medebestuurders van De Facultatieve is voor 6,4 miljoen euro beslag gelegd. De FIOD heeft eind mei doorzoekingen gedaan in vier woningen en een bedrijfspand. Daarbij is administratie in beslag genomen. Er zijn geen mensen aangehouden.

Een woordvoerder van justitie zegt dat met het onderzoek is begonnen naar aanleiding van een aangifte.
En wie kwam niet die aanklacht? Onze waakhond Dhr. Lakeman.
inancieel activist Pieter Lakeman deed met zijn Stichting Onderzoek Bedrijfsinformatie (SOBI) vorig jaar mei aangifte tegen Keizer. Volgens hem zou Keizer rondom de overname cruciale informatie niet hebben gedeeld en de ledenraad daarmee hebben misleid.

‘Nadat destijds aangifte is gedaan door de heer Lakeman, is het ons bekend dat het OM een onderzoek is gestart’, laat een woordvoerder van Keizer in een schriftelijke reactie weten.
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achter ... ~b3bf45d1/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41978
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door Mahalingam »

De PvdA is niet blij met Postema nu hij incapabel blijkt te zijn in het onderwijs.
En zo kwam het dat Lilianne Ploumen (PvdA vice-voorzitter) aan LO(dewijk Asscher) een berichtje stuurde dat (per ongeluk?) uitlekte.
  • Lo, we kunnen Postema niet overend houden. Iemand moet u bellen dat hij de eer aan zichzelf moet houden. Debat is slechts denkbare scenario voor ons . (En dat ligt niet aan Kirsten)
Er gaan koppen rollen? maar van wie?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21050
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48939
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door Pilgrim »

BRIEFJE VAN JAN – Aan Lilianne Ploumen

Jan Dijkgraaf, 06-07-2018

Afbeelding

Toen alle andere middelen niet meer werkten, gooide u Postema gewoon meedogenloos voor de trein

Beste mevrouw Ploumen,

Well played!

De hele wereld geloofde dat u per ongeluk een bericht openbaarde aan uw fractievoorzitter in de Tweede Kamer Lodewijk Asscher over diens collega in de Eerste Kamer, André Postema. Die we beter kennen als de onderwijsbestuurder van het eindexamendebacle op twee Maastrichtse vmbo’s.

“Lo, we kunnen Postema nu niet overend houden. Iemand moet nu bellen dat hij de eer aan zichzelf moet houden. Debat is slechtst denkbare scenario voor ons.”

Het zou – zo beweerde u later – bedoeld zijn als WhatsAppje aan Asscher persoonlijk, maar het was zichtbaar voor alle contacten in uw mobiele telefoon, dus ook journalisten.

Wie dat gelooft is nogal naïef.

Toen alle andere middelen niet meer werkten, gooide u Postema gewoon meedogenloos voor de trein.

Waarom nu pas?

André Postema verdient op één euro na de Balkenende-norm (187.000 euro) als onderwijsbestuurder, een functie die hij alleen maar kon krijgen omdat hij lid was van uw partij. Hij werkt voor dat bedrag nog parttime ook, want elke dinsdag zit hij in de Eerste Kamer als fractievoorzitter van uw PvdA. Jaarlijks salaris: 30.399,13 euro. En daarnaast heeft-ie nog vier nevenfuncties die hem van zijn echte werk afhouden: lid van een adviescommissie van de Open Universiteit en het bestuur van de Limburgse Werkgevers Vereniging (werkgevers!) en voorzitter van het Beneluxparlement en het Fonds dr. Sjeng Tans.

Kortom: een typisch onverzadigbaar product van de banenmachine van de PvdA.

Ik geef de man groot gelijk dat ie na uw ‘onbedoelde’ bericht tot zijn laatste snik vecht voor behoud van al zijn banen.

En dat we er maar lekker veel van mogen meekrijgen.

Want de PvdA kan altijd nóg kleiner.

Groet,

JanD

PS. De code ‘herstelbetalingeninjebroekje’ is vandaag weer 30 euro waard ;-)

https://media.tpo.nl/column/briefje-van ... e-ploumen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41978
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door Mahalingam »

Bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) is het al tijdenlang onrustig vanwege minkukelige bestuurders.
Er kwam er een puinruimer. Die is nu weg.
NFI-baas stapt op na beschuldiging van machtsmisbruik

De interim-directeur van Nederlands Forensisch Instituut (NFI), Peter van den Elzen, stapt op na beschuldigingen van machtsmisbruik en grensoverschrijdend gedrag. Dat heeft het NFI maandag bekendgemaakt.
[....]
De interim-directeur zou een ‘bijzondere verhouding’ hebben gehad met een werknemer en misbruik hebben gemaakt van zijn positie. Zij kaartte de kwestie aan, waarop het ministerie van Justitie en Veiligheid op 5 juli een onderzoek begon. Over de uitkomsten van het onderzoek wil het ministerie alleen kwijt ‘dat het handelen van Van den Velzen niet in overeenstemming is’ met de gedragscodes ten aanzien van privérelaties op het werk.
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achter ... ~bdc441f4/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41978
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door Mahalingam »

Integriteit. De integriteitscommissie vande VVD heeft het er maar druk mee.
Nu weer een politicus met de bekende beroepsziekte: de piemel niet in de broek kunnen houden.
Kamerlid Han ten Broeke treedt af om ‘ongelijkwaardige’ relatie met medewerkster
Een destijds 25-jarige medewerkster van de VVD-fractie heeft Kamerlid Han ten Broeke beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De vrouw deed de aantijging eind juni 2013 in een persoonlijk gesprek met toenmalig VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra. Een integriteitsonderzoek naar de kwestie werd door de VVD niet openbaar gemaakt. Het toen 44-jarige Kamerlid en de betrokken medewerkster hebben bovendien een schriftelijke overeenkomst opgesteld waarbij geheimhouding over de beschuldiging is afgesproken, zo bevestigt Halbe Zijlstra tegenover HP/De Tijd. Het Kamerlid zelf geeft in een reactie toe dat er slechts sprake is geweest van een relatie met een medewerkster die ‘niet gelijkwaardig was’. Hij erkent dus dat hij daarmee een grens heeft overschreden en heeft ‘besloten zijn Kamerlidmaatschap op te zeggen’.
https://www.hpdetijd.nl/2018-08-30/han- ... -aftreden/
Officiële verklaring oud-Kamerlid Han ten Broeke naar aanleiding publicatie HP/De Tijd
https://www.hpdetijd.nl/2018-08-30/offi ... en-broeke/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41978
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door Mahalingam »

De 'femme fatal' uit bovenstaande is Elodie Verweij, hier links in beeld.

Afbeelding

Ten Broeke is niet de eerste die vanwege Elodie de politiek velaat.
Verweij was degene die de relatie van Rik Grashoff met GL-voorzitter Marjolein Meijer openbaarde (waarop Grashoff moest opstappen als Kamerlid).

En de vraag is nu of het deze zaak is waarom al die jaren de zeer-benoembare Han nooit minister o.i.d. kon worden. Een 'blijf zitten waar je zit en verroer je niet."
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76657
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Niet zo onze integere bestuurders bashen,is niet éérlijk

Bericht door Ariel »

Roddel, roddel roddel.... :redface2:

Het opgestapte VVD-Kamerlid Ten Broeke kwam eerder door seksuele escapades in de problemen op het Binnenhof. Als politiek medewerker van toenmalig verkeersminister Jorritsma werd hem enkele maanden de toegang tot de Tweede Kamer ontzegd nadat hij vrijend op heterdaad was betrapt op de stoel van de Kamervoorzitter, zo melden bronnen aan het Binnenhof.

Ten Broeke was van 1992 tot 1994 persoonlijk medewerker van Kamerlid Jorritsma in de VVD-fractie. Toen zijn baas in 1994 minister werd, verhuisde Ten Broeke mee naar het ministerie en werd haar politiek medewerker. Op het jaarlijkse VVD-kerstdiner (vermoedelijk 1995) in de Tweede Kamer trok Ten Broeke zich met zijn geliefde terug in de verlaten grote vergaderzaal en bedreef de liefde op de stoel van de Kamervoorzitter, maar werd betrapt. Dat leverde hem een schorsing op van de Kamer, die overigens nooit publiek werd gemaakt. In 1996 stapte Ten Broeke op en ging bij KPN aan de slag.

Oud-minister Jorritsma ontkent de affaire desgevraagd.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Plaats reactie