We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6265
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Ali Yas » Vr Dec 08, 2017 11:24 pm

Mahalingam schreef:He then fled his parole to Germany and Greek authorities failed to issue an international arrest warrant for him.

Geweldig toch, die EU? Laten we gewone Internettende Nederlanders nog wat beter in de gaten gaan houden.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Mahalingam » Di Dec 26, 2017 12:28 pm

De niet-integreerbare Eritreërs komen in twee soorten (minimaal): zij die voor en zij die tegen het bewind in het thuisland zijn.
Dus gezamelijk feesten heeft altijd een hoog risico op geweld. En dan moeten de hondenbrigades op volle sterkte uitrukken.
Zalencentrum met vechtende Eritreeërs ontruimd
Een zalencentrum in Zaandam waar 300 tot 400 Eritreeërs uit het hele land naartoe waren gekomen om feest te vieren, is in de nacht van maandag op dinsdag ontruimd. Er vond een massale vechtpartij plaats.

Dat meldt de NOS. Drie mensen werden gearresteerd voor openlijke geweldpleging: een 22-jarige Duitser, een 28-jarige inwoner van Heiloo en een 29-jarige man uit Hoorn. Ze zitten vast op het politiebureau voor verhoor.

Het feest in het zalencentrum liep flink uit de hand. Nadat verscheidene personen met elkaar op de vuist waren gegaan, besloot de organisator het feest te beëindigen. Mensen weigerden echter te vertrekken, waarna de politie werd ingeschakeld.

En als de politie komt dan is de vechtpartij gelijk voorbij want dan is er voor de Eritreërs een nieuw gezamelijk doel: de politie bevechten.
Tijdens de ontruiming van het pand keerden de bezoekers zich tegen de agenten. Er werd gegooid met flessen en stoelen. Buiten de gelegenheid keerde de menigte zich wederom tegen de agenten. Zo werden ze bekogeld met stenen. Met behulp van zo'n tachtig politiemensen werden mensen met geweld het pand uitgezet.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1472967/zalencentrum-met-vechtende-eritreeers-ontruimd

Er is video waarin je ziet dat de communicatie met de politie vooral loopt via de gummiknuppel.
https://www.telegraaf.nl/video/1473244/klappen-voor-rellende-eritreeers
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Mahalingam » Do Jan 11, 2018 11:18 pm

Dit gaat over een apotheker die niet uit Aleppo kwam. Hier is ze, Rowaida el-Hassan , links in beeld:

Afbeelding

Die andere is Munir Mohammed, 37,.
Mohammed, a Sudanese asylum seeker who arrived in the back of a lorry in February 2014, was arrested in December 2016 at his home in Leopold Street, Derby.

Police found two of the three components for the explosive TATP, manuals on how to make explosives, mobile phone detonators and ricin, a deadly poison.

Both he and Hassan, 33, of Willesden Lane, northwest London, denied preparing terrorist acts between November 2015 and December 2016.
An Old Bailey jury on Monday found the pair guilty of the plot and Judge Michael Topolski QC remanded the pair in custody, warning therm they face jail when they are sentenced on 22 February.
https://news.sky.com/story/online-couple-guilty-of-is-christmas-plot-11200446

En over de apotheker:
Hassan, a former Boots pharmacist, "rapidly formed an emotional attachment" after meeting Mohammed online, prosecutors said.
He sent her gory videos of IS executions, including some carried out by children.
She asked him to "send more" and helped guide him to the right chemicals for his bomb.

He bought two of the three ingredients required to make the explosive called triacetone triperoxide (TATP), known as Mother of Satan, and thought he had a third.
Investigators believe that it was only his lack of English that meant he had accidentally bought the wrong third ingredient.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42163
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 18, 2018 12:18 am

Polen & België: Jihadisten dringen Europa binnen vermomd als nep-asielzoekers

17 maart 2018

Afbeelding
ISIS-terrorist Abdelhamid Abaaoud toont het boek dat hem inspireerde tot zijn moordzuchtige daden en aanslagen jegens Joden en andersdenkenden.

De Belgische terrorist Abdelhamid Abaaoud (27 jr.) uit Molenbeek en de leider van de groep terroristen die op vrijdag 13 november 2015 de terreuraanslagen uitvoerde waarbij 130 mensen werden gedood, was van plan om ook aanslagen te plegen jegens de Franse Joodse gemeenschap.

Gelukkig kon de Franse politie de Jihadist op 18 november uitschakelen tijdens een raid op een appartement in Saint-Denis, een voorstad van Parijs. Een getuige vertelde aan de Franse politie dat zijn nicht Hasna Ait Boulahcen die hem enkele dagen verborg, hij meerdere aanslagen voorbereidde. Hij vertelde zijn nicht dat “hij nog veel ergere (schade) ging aanrichten in districten waar veel Joden woonden en dat hij het transportsysteem en scholen wilde ontwrichten”.

De jihadist “pochte dat hij zo makkelijk vanuit Syrië via Griekenland binnen [de EU] was geraakt twee maanden eerder, profiterend van de verwarring van de vluchtelingencrisis en het paspoort-vrije Schengen systeem”.

Thans is nieuwe informatie opgedoken over een Marokkaanse ingezetene die twee jaar geleden werd gearresteerd in Polen voor zijn connecties met de ISIS-terrorist Abdelhamid Abbaoud. Poolse officieren van justitie onthulden onlangs dat Mourad T. in 2014 een ontmoeting met Abbaoud en andere spraakmakende terroristen heeft bijgewoond in Edirne, Turkije.

Poolse veiligheidsfunctionarissen beweren dat Mourad de rol van ‘scout’ kreeg toegewezen om locaties voor aanvallen in Europa te identificeren. Foto’s van mogelijke doelen en een geïmproviseerd explosief (IED) werden gevonden in zijn appartement, in de stad Rybnik. Onderzoekers beweren dat Polen niet tot zijn doel behoorde; hij was op weg naar Duitsland.

Mourad werd opgepakt door een gezamenlijke inspanning van het Poolse contra-inlichtingenbureau ABW, de CIA en andere westerse veiligheidsagentschappen. Dit is echter niet wat de zaak zo bijzonder maakt. Het betekent dat Mourad Europa binnenkwam met de stroom van vluchtelingen in 2014 door zich voor te doen als een Syrische asielzoeker, zijn geboortedatum te vervalsen – zichzelf jonger te portretteren, zijn kansen op asiel te vergroten – en door Griekenland te reizen, de Balkanstaten, Hongarije, Oostenrijk, Tsjechië en tot slot naar Polen.

In 2015 ontving hij een verblijfsvergunning in Wenen van het Federale Bureau voor Buitenlanders en Asiel, die voor de gek werd gehouden door zijn valse identiteit en hem als een Syrische vluchteling registreerde. Door officiële Europese documenten te ontvangen, kon Mourad Polen binnenreizen, een van de landen die weigerden om meer dan een paar duizend migranten te accepteren die de Europese Commissie volgens het verplichte quotasysteem van de EU zou eisen.

Warschau’s weerstand tegen de toestroom van migranten uit het Midden-Oosten en Afrika werd verklaard door de Poolse regeringspartij geleid door Jarosław Kaczyński in een interview in mei 2017 met de krant Gazeta Polska Codziennie. Kaczyński zei dat het opnemen van immigranten uit die gebieden Polen zou dwingen “om onze cultuur volledig te veranderen en het niveau van veiligheid in ons land radicaal te verlagen”.

Hij voegde eraan toe dat als Polen zou bezwijken onder druk van de EU om vluchtelingen te accepteren, het “een directe weg zou zijn naar een sociale catastrofe, met als gevolg dat Warschau in een paar jaar op Brussel zou kunnen lijken.” Kaczyński verwees ook naar het misbruik van vrouwen dat in heel Europa is toegenomen met de toestroom van immigranten uit islamitische landen.

Gezien de situatie in Europa – in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zweden, Noorwegen, België, Spanje en elders – is de angst van Kaczyński gerechtvaardigd. Het geval van Mourad T. wijst op een cruciale zorg: het vermogen van jihadisten om zich als vluchtelingen te voordoen, vrij doorheen Europa opererend om diens ondergang te bewerkstelligen.

Door Jan Wójcik

_________________________________________________________

Bronnen:

♦ naar een artikel van Jan Wójcik “Poland: Jihad in Asylum-Seekers’ Clothing” van 15 maart 2018 op de site van The Gatestone Institute

https://brabosh.com/2018/03/17/pqpct-h4q/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19187
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor King George » Do Mei 17, 2018 10:02 am

Islamoloog Montasser AlDe’emeh waarschuwt: “Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog”

Afbeelding
Foto: Montasser AlDe'Emeh bij Canvas in 2016. Screenshot Canvas.

Door Michael van der Galien 10 april 2018

Hij ging undercover bij ISIS en komt tot de conclusie dat er onmiddellijk een stop moet komen op de massa-immigratie (van vluchtelingen).

Islamoloog Montasser AlDe’emeh was undercover bij ISIS. Hij gaf belangrijke informatie door aan de Belgische inlichtingendiensten. Daardoor zijn mogelijk meerdere aanslagen verijdeld.

Tijdens zijn werk, en door zijn relaties in extremistische kringen in België, is AlDe’emeh tot een verontrustende maar heldere conclusie gekomen: het opengrenzenbeleid van de Europese Unie moet direct beëindigd worden. We importeren te veel problemen. Sterker nog, volgens hem importeren we zelfs een burgeroorlog:

    “Laat geen vluchtelingen meer binnen want we importeren een burgeroorlog. We moeten eerst weten wat we moeten doen met de mensen die we hier nu hebben.”

Ook heeft hij één en ander te zeggen over de manier waarop ouders van radicaliserende jongeren én politici omgaan met deze problematiek:

    “Waarom hebben politici niet de ballen om de probleemwijken in te gaan en tegen die ouders te zeggen: neem eindelijk verantwoordelijkheid voor je radicaliserende kinderen, grijp in, alvorens wij de politie moeten inschakelen. Nee, in plaats daarvan prijzen zij onvoorwaardelijk de multiculturele samenleving. Dat is toch niet normaal?


En ja, daarmee heeft hij natuurlijk een goed en belangrijk punt. Ouders van radicaliserende jongeren worden veel te weinig aangesproken op het wangedrag van hun kroost. We doen alsof zij totaal geen invloed hebben op hun kinderen. Dat is wat gek aangezien we zelf onze kinderen opvoeden met de gedachte dat we wel degelijk invloed hebben op ze… wat natuurlijk zeker zo is.

Het wordt tijd dat ouders in dat soort gemeenschappen ook verantwoordelijkheid nemen voor hun kinderen. Het zal eens tijd worden.


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Mahalingam » Ma Jun 25, 2018 8:40 pm

https://t.co/qGhp353gmJ
Dit is het document dat afkomstig is van de Italiaanse premier , gemaakt voor de EU-top
4. Superare Dublino (obiettivo più complesso). Nato per altri scopi, è ormai insufficiente. Solo il 7% dei migranti sono rifugiati. Senza intervenire adeguatamente rischiamo di perdere la possibilità di adottare uno strumento europeo veramente efficace. Il Sistema Comune Europeo d’Asilo oggi è fondato su un paradosso: i diritti vengono riconosciuti solo se le persone riescono a raggiungere l’Europa, poco importa a che prezzo.

4. Overcoming Dublin (more complex goal). Born for other purposes, it is now insufficient. Only 7% of migrants are refugees. Without intervening properly, we risk losing the possibility of adopting a truly effective European instrument. The Common European Asylum System today is based on a paradox: rights are recognized only if people manage to reach Europe, no matter what price.


Hij zegt dus dat 7% van wat er Italië (en de EU) binnen dobbert echt vluchteling is.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72535
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Ariel » Ma Jun 25, 2018 8:43 pm

Mahalingam schreef:
Hij zegt dus dat 7% van wat er Italië (en de EU) binnen dobbert echt vluchteling is.


Ik vermoed dat men te hoog geschat heeft. 2% zal meer de waarheid zijn.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42163
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 08, 2018 2:58 am

Binnensijpelen in het land van de vijand

Geplaatst op 7 juli 2018

Afbeelding

Binnensijpelen: doelbewuste infiltratie van vijandelijk gebied – vaak met het doel om informatie te verzamelen of de vijand in de rug aan te vallen.

Toen we hier in 2015 voor het mogelijk binnensijpelen van islamitische terroristen waarschuwden, bevond Duitsland zich in de vluchtelingenroes. Een paar NGO-activisten hadden Arabische migranten bij de levensgevaarlijke overtocht van wateren op het Balkan-schiereiland geholpen, in Hongarije stonden weldra vele duizenden mensen op het plein voor het Centraal Station van Boedapest “Mama Merkel!” te schreeuwen. De Duitse regering liet na een interpellatie van de fractie van Die Linke in het parlement via het ministerie van Binnenlandse Zaken verkondigen:


“De Duitse regering is niet in het bezit van belastend bewijs volgens welk zich doelbewust ISIS-leden onder de vluchtelingen of asielzoekers mengen respectievelijk zichzelf als zodanig voordoen om een verblijfsstatus in Duitsland of andere Europese landen te verkrijgen. Ook is ze niet in het bezit van bevestigde informatie over het verblijf van ISIS-leden of sympathisanten in Duitse vluchtelingen- of opname-instellingen.”

Met het oog op de drukkende bewijslast van het tegendeel, dat we nu, drie jaar later, hebben, mag men twijfelen aan de intelligentie, de competentie en de bedoeling van onze staatsautoriteiten. Want als de autoriteiten dit gevaar niet herkenden, waarvan eigenlijk ieder helder denkend mens zich bewust moest zijn en dat, in ieder geval logisch bekeken, in ieder geval een optie vormt, dan mag er terecht getwijfeld worden aan de competentie van de Duitse veiligheidsautoriteiten.

Andersom zou men het vertrouwen van hen afnemen wanneer ze het wisten, maar de bevolking bewust misleidden. Laten we ons in dit verband herinneren aan de woorden van Thomas de Maizière: “Een deel van mijn antwoord zou u verontrusten.”

Het dramatische falen van onze autoriteiten is o.a. te zien bij de zaak van Anis Amri, waarbij er tientallen aanwijzingen bestonden en zelfs andere asielzoekers nadrukkelijk probeerden de Duitse veiligheidsautoriteiten over het gevaar te informeren. Hij was het land binnengekomen als zogenaamde vluchteling, die hier asiel aanvroeg en evenals ettelijke andere daders van ISIS Europa kon binnensijpelen. Nog een paar meer voorbeelden?

Ibrahim El Bakraoui vermoordde samen met zijn mededaders in 2016 32 mensen in Brussel (35, als je de daders zelf ook meerekent). De autoriteiten in België en Nederland kenden hem, nadat de Turkse autoriteiten hem op verdenking van ISIS-contacten en terrorisme gearresteerd en uitgezet hadden. Bij zijn hernieuwde binnenkomst in België negeerden de autoriteiten alle waarschuwingssignalen en stonden het El Bakraoui toe om ongehinderd in België te verblijven.

Nahjim al-´Ashrāa, eveneens een van de daders van Brussel 2016, was zelfs een bekend lid van de Islamitische Staat en diende als beruchte gevangenisopzichter voor de terreurorganisatie. Hij kwam in 2013 Syrië binnen en keerde korte tijd voor de aanslag weer probleemloos naar Europa terug, zonder hier door de autoriteiten te worden lastig gevallen.

Mohamed Abrini, de derde dader van Brussel, diende hoogstwaarschijnlijk eveneens bij ISIS in Syrië en keerde daarna naar België terug. Of Osama Krayem, die eerst naar Syrië vertrok, daarna gecamoufleerd als vluchteling via Griekenland naar West-Europa terugkeerde en daarna logistiek deelnam aan de aanslagen. De hele ISIS-cel in België/Frankrijk, die de aanvallen in Parijs en Brussel uitvoerde, gebruikte in delen of geheel, afhankelijk van de persoon, de vluchtelingenroutes om Europa weer binnen te komen. Abdelhamid Abaaoud, een van de terroristen, tekende zelfs een kaart met de migrantenroutes door de Balkan en Zuid-Europa om door andere infiltranten van ISIS gebruikt te worden. “The Times” berichtte erover dat het geen twijfel meer lijdt dat de vluchtelingenroute de ISIS-strijders erbij hielp om Europa binnen te sijpelen. Hoewel enkele van hen ook legaal via luchthavens binnenkwamen en door de autoriteiten niet of slechts ontoereikend werden tegengehouden, schijnt de stroom vluchtelingen, anders dan de Duitse regering beweert, wel degelijk ideaal geweest te zijn voor de infiltratie van Europa.

Hoe absurd onze autoriteiten hier bezig zijn, valt ook te bewijzen aan de hand van het voorbeeld van Sayed M., die hier als bekende radicale islamiet zelfs asiel kreeg. Ook de voormalige lijfwachter van Osama bin Laden maakte het zich in Duitsland als asielzoeker gemakkelijk, terwijl de daders van Würzburg en Ansbach beide als vluchtelingen binnengekomen zijn en hier daarna brute aanslagen pleegden. In werkelijkheid is het zo dat er steeds meer terugkeerders uit het ISIS-gebied naar Europa terugkomen en hier een door de staat verzorgd leven als gevangenen met enkele jaren gevangenisstraf of als patiënten van artsen mogen hebben. Zodra de therapie of de gevangenisstraf ten einde is, als er überhaupt zulke maatregelen bestaan, lopen deze radicale islamieten weer vrij rond en zijn theoretisch ook weer in staat om zich te hergroeperen en aanvallen in europa te beginnen. Netwerken van radicale islamieten zijn er zeer zeker genoeg. Salman Abedi, de bommoordenaar van Manchester, ging overigens ook eerst naar Syrië en keerde daarna probleemloos naar Engeland terug. Hij had daar contacten met radicaalislamitische netwerken en voerde toen, op bevel of niet is niet bekend, zijn aanval uit.

Laten we kort speculeren over deze feitensituatie.

Ten eerste moet nogmaals benadrukt te worden dat de Duitse regering 3 jaar geleden of bewust gelogen heeft of uit ignorantie de onwaarheid vertelde. In het eerste geval zou zij moreel verwerpelijk en slechts zijn en in het tweede geval alleen maar dom en incompetent. In beide gevallen zou een onderzoekscommissie en desnoods onderzoek binnen de autoriteiten en ministeries zelf meer aan het licht brengen en helpen dit moeras droog te leggen. Gilles de Kerchove, EU-coördinator voor terreurbestrijding, zei daarover:

“We zullen nog meer aanvallen meemaken, net zulke als die in Parijs en Brussel […] Ze zullen u in uw woonplaatsen aanvallen […] Ze passen de islamitische Taqiyya (misleiding versluiering van de eigen bedoelingen) toe om niet ontdekt te worden. […]”

Hij spreekt ervan dat zich MINSTENS 50.000 potentieel gewelddadige radicale islamieten in Europa bevinden (stand 2017), die of in het kader van de migratiestromen Europa binnen gesijpeld zijn, of die in de hier borrelende parallelsamenlevingen plannen, netwerken en wachten op de dag X, als en mits die komt. Beschouwd vanuit het perspectief van ISIS zou dat wel degelijk zin hebben. Te wachten en in winterslaap te blijven totdat de tijd rijp is. Dit is waarschijnlijk pas het begin geweest van een veel grotere militaire campagne, die niet voor de korte termijn, maar voor de lange termijn bedoeld is en zich zou kunnen uitstrekken over tientallen jaren.

Bron: https://younggerman.com

Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/07 ... de-vijand/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Mahalingam » Ma Jul 09, 2018 9:55 pm

Een ISIS aanhanger wordt gewond tijdesn het vechten in Syrië maar weet het goede in de Zweedse medemens op te wekken en wordt in Zweden gratis opgelapt. Nu heeft hij mensen dood geschoten maar dat heeft niks met de Islam te maken.
Returned Isis fighter held over Örebro shooting: reports
A 31-year-old man with links to Isis has been arrested on suspicion of murder in connection with a shooting in Örebro in central Sweden last week, public broadcaster SVT reports.

Two people died in the Vivalla suburb of Örebro on Tuesday after a shooting linked to gang conflicts in the area, a known trouble spot in the Swedish city.
Three people, aged 31, 20 and 15, were remanded in custody in the past week on suspicion of murder. The oldest has previous convictions for weapons and narcotics offences and assault, report Swedish media.
A fourth man, also 31, was remanded by Örebro District Court on Monday. He too has previous convictions and, reports SVT, has links to militant islamist organization Isis.

The man is one of around 20 to 30 people from Vivalla who have travelled to Syria and Iraq to join terror organizations in recent years, according to SVT.
The broadcaster reports that the man left Sweden in 2013 and joined a group which later joined Isis when the latter proclaimed its caliphate.
He returned to Örebro a few years ago when his brothers were thought to have died in battle and was treated in a hospital in the city for war injuries.

His time in Syria is not part of the case relating to last week's shooting, said his lawyer, adding that his client also denies the murder allegation.

According to estimates by Sweden's intelligence service Säpo, around 300 people travelled from the country to Iraq and Syria in order to join militant groups between 2012 and 2016. The number has since dropped.
https://www.thelocal.se/20180709/returned-isis-fighter-held-over-orebro-sweden-shooting-reports
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42163
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 15, 2018 10:56 pm

Jihadisten i.p.v. vluchtelingen: Interpol stelt onderzoek in Spanje in

Geplaatst op 15 juli 2018

Afbeelding

Terwijl in Duitsland links-groene politici het beëindigde asielbedrog van de bedreiger Sami A. betreuren en aangifte doen tegen de minister van Binnenlandse Zaken, omdat hij geldend recht toepast, wordt er in Spanje schoon schip gemaakt.

Nadat de media-effectief ondergebrachte “vluchtelingen” van de “Aquarius” binnen enkele uren als bij toverslag uit de onttrokken studentenonderkomens verdwenen, nadat duidelijk was dat ongeveer 60% van de zogenaamde “minderjarigen” volwassen mannen waren, is men er nu mee begonnen de illegaal aankomende personen te bewaken en te controleren.

Interpol ingeschakeld
Met veel politiemensen werden in de haven van Alicante immigranten met een donkere huidskleur gecontroleerd op lidmaatschap van een terreurorganisatie en andere delicten. Men heeft ook – dankzij Racial Profiling” – vooral mannen van Afrikaanse afkomst op non-actief gezet en met speurhonden hun voertuigen onderzocht op drugs en explosieven.

Treurige ervaringen: nog in 2018 had een Noord-Afrikaan in Barcelona 13 mensen vermoord. Spanje is geschoold in de omgang met terreur en zet in op preventie

Daarom is het des te onbegrijpelijker hoe er in Duitsland met duidelijke sympathisanten van terrorisme wordt omgegaan. Ook is het nauwelijks aan een juridische leek uit te leggen dat Duitsland de veiligheid van de bevolking minder belangrijk vindt dan de belangen op een aangenaam leven van een duidelijke zware crimineel.

Steeds meer landen bezinnen zich op een nationale veiligheidspolitiek, die diametraal tegenover Merkel´s politiek van asieltoerisme staat. Gelukkig heeft in ieder geval Horst Seehofer ingezien hoe belangrijk de normatieve kracht van het feitelijke is: hij heeft van de zaak Sami A. een zaak van de Tunesische autoriteiten gemaakt, nadat deze al ongehinderd 8 jaar op staatskosten zijn voortgezette asielmisbruik mocht bedrijven.

Wanneer een SPD-politicus deze voor Duitsland existentiële uitzetting nu zelfs graag als delict wil laten bestraffen, dan vraagt iedere burger zich instinctief af aan welke kant deze politici eigenlijk staan wanneer terreurondersteuners niet alleen getolereerd, maar zelfs actief ondersteund worden. De SPD zou er goed aan doen haar leden tot rede te brengen, zich hiervan te distantiëren en Seehofer´s naleving van de wetten niet verder te torpederen, omdat ze anders zelf een geval voor de binnenlandse veiligheidsdienst zou kunnen worden.

Merkel´s mantra “Nu zijn ze er gewoon” heeft Seehofer veranderd in “Nu is hij gewoon weg”

Als onrecht recht wordt, is het de plicht van een minister om ervoor te zorgen dat bestaande wetten niet door duidelijk verkeerde vonnissen uitgehold worden. Spanje zou hier wel degelijk een voorbeeld kunnen zijn.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/15 ... spanje-in/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Mahalingam » Di Aug 14, 2018 8:33 pm

Dit heeft niks met islam te maken. Gewoon een glaasje teveel op.
Four people injured in knife rampage in Dordogne

An Afghan asylum-seeker was arrested after launching a drunken and frenzied knife attack in the sleepy southwestern French town of Perigueux, injuring four people including one seriously, police said Tuesday.

The incident began Monday evening with the 19-year-old man, who was known to have psychological problems according to local authorities, lashing out at cars outside his home.
The head of the ambulance service for the area, Jean-Jacques Girard, told the regional Sud-Ouest daily that he was seen “kicking and banging a first vehicle with his feet and fists, then a second” and also “rounding on female motorists.”
Two paramedics who witnessed the incident tried to calm the man down but after disappearing inside his home he returned with a knife and attacked them, leaving them with injuries to the head and neck.
He then turned on two brothers aged 64 and 68 living next door, leaving one with a perforated lung and the other with stab wounds to the back.

The man was eventually overpowered by one of the brothers and a man of Cameroonian origin, who stepped in to help wrestle his knife away.
Police arrested the man and placed him in custody on charges of aggravated violence.
They ruled out any terrorist motive.
https://www.thelocal.fr/20180814/man-injures-four-one-seriously-in-knife-rampage-in-dordogne-france
We importeren niet alleen jihadisten )toegewijde gekken) maar ook gewone gekken.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42163
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Pilgrim » Za Aug 18, 2018 3:36 pm

Ashwaq, een Jezidisch meisje dat gekidnapt werd door ISIS, ziet in Duitsland de man van ISIS die haar kocht voor $ 100,-
Малюта Скуратов - Gepubliceerd op 15 aug. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Mahalingam » Wo Aug 29, 2018 8:18 pm

Opzienbarend. De regering erkent dat er verkeerde vluchtelingen zijn.
Van de 2500 door Turkije aangeboden, komen er maar 2000 naar hier toe. Er waren er 500 die teveel Mohammedaans waren (extremistische ideeën) of de denkbeelden hebben niet in lijn zijn met die van de Nederlandse maatschappij.
Een op vijf Syriërs te radicaal voor asiel in Nederland
De UNHCR, de vluchtelingenorganisatie bij de Verenigde Naties (VN), draagt Syriërs voor die in aanmerking komen voor Nederlands asiel. Dit zijn meestal de meest laagopgeleide, kwetsbare en ongezonde migranten, meldde Der Spiegel al in 2016. Vervolgens toetst de politie of kandidaten een gevaar zijn voor de openbare orde. Immigratiedienst IND checkt daarna of iemand niet betrokken is bij oorlogsmisdaden of een bedreiging vormt voor de nationale veiligheid. Het COA, het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers, voert dan in de ambassade in Ankara nog een gesprek over het leven in Nederland.

Als een Syriër aangeeft dat hij zijn kinderen per se niet in een gemengde klas wil hebben of zijn kinderen niet mogen zwemmen met anderen, dan is dat genoeg reden om een kandidaat te weigeren, volgens Van Musscher.
https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/08/eenvijfde-syriers-te-radicaal-voor-asiel-640647/

Dat zijn er dus 2000 (laagopgeleide, kwetsbare en ongezonde) die verder levenslang verzorgd gaan worden door de staat.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Mahalingam » Vr Sep 07, 2018 4:03 pm

Ik lees en ben verbaasd:
Nederlander in Frankrijk gepakt voor kannibalisme en marteling
Maar de verbazing is snel voorbij als ik verder lees. Het is zo'n geval van een zielige vluchteling uit een land waar burgeroorlog was en die zodoende Nederlander werd.
In Frankrijk is een uit Liberia afkomstige Nederlander gearresteerd. Hij wordt verdacht wordt van marteling, moord, het werven van kindsoldaten en het houden van slaven en van kannibalisme.

K. zou de misdaden hebben gepleegd in de jaren negentig in de bloedige strijd in het West-Afrikaanse land. De man was volgens de Franse justitie begin jaren negentig een commandant van de Ulimo, de Verenigde Bevrijdingsbeweging van Liberia voor Democratie.
De Ulimo was een van de wrede bendes in de burgeroorlog die van 1989 tot 1996 duurde. De man is dinsdag in de regio Parijs gearresteerd, zo werd vandaag bekend.

De golf van geweld in Liberia begon al in de jaren tachtig met wreedheden gepleegd door het leger van dictator Samuel Doe (1950-1990) tegen stammen die hij als vijand was gaan zien. Toen een in Libië getrainde Charles Taylor met rebellen het land in 1989 binnenviel liep het steeds verder uit de hand. De Ulimo behoorde tot de bendes die tegen Taylor vochten.
https://www.ad.nl/buitenland/nederlander-in-frankrijk-gepakt-voor-kannibalisme-en-marteling~a3c57a0c/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Mahalingam » Vr Sep 14, 2018 6:26 pm

Het zal wel het bekende topje van de ijsberg zijn.
Vijftig asielzoekers zijn vergunning kwijt door verblijf in buitenland
Ongeveer vijftig asielzoekers zijn in 2016 en 2017 hun verblijfsvergunning kwijtgeraakt, omdat ze voor vakantie of familiebezoek naar hun thuisland reisden of omdat ze buiten Nederland zijn gaan wonen. In nog eens vijftig gevallen loopt de intrekkingsprocedure nog.

Dat blijkt uit cijfers van de Immigratie en Naturalisatie Dienst (IND). ,,Een asielvergunning is bedoeld om vreemdelingen indien nodig te beschermen tegen gevaar in het herkomstland", meldt de dienst in een toelichting. ,,Als we constateren dat mensen met een vergunning hun thuisland bezocht hebben, start de IND een procedure."

In 2016 en 2017 gebeurde dat bij elkaar zo'n driehonderd keer. Dat leidde dus tot vijftig intrekkingen. In twintig gevallen was dat vanwege een bezoek aan het thuisland, in overige gevallen vanwege een hoofdverblijfplaats buiten Nederland. In nog eens vijftig gevallen is de procedure nog niet afgerond.


Van de 300 hadden er dus 50 geen goede smoes.
En welke thuislanden waren het? Dat hoeven we niet te weten.
"De IND kan niet melden welke nationaliteit de asielzoekers hebben. "

https://www.ad.nl/binnenland/vijftig-asielzoekers-zijn-vergunning-kwijt-door-verblijf-in-buitenland~a75ebed8/

En in België?
Erkend Vluchteling zijn en met vakantie gaan naar uw thuisland? KAN NIET = ASIELFRAUDE.

In de zomermaanden juli en augustus zijn er in totaal maar liefst 133 (!) meldingen van vakantiegangers op de Dienst Vreemdelingenzaken binnengekomen:

- Betrapte in België erkende vluchtelingen op Belgische en Europese luchthavens: 71;

- Betrapte in andere EU-lidstaat erkende vluchtelingen op Belgische luchthavens: 62;
https://www.facebook.com/franckentheo/posts/1236640509808313
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Mahalingam » Za Sep 15, 2018 11:59 am

Ik zei: "Van de 300 hadden er dus 50 geen goede smoes.".
Dan zit ik met de vraag: "Wat is de goede smoes? ".
Daar is het antwoord op:
"Altijd zeggen dat je naar een familiebegrafenis moet in een veilig deel van het oorlogsgebied, en NIET meer vliegen vanaf Nederlandse, Duitse en/of Belgische luchthavens. "
aldus asiel-advocaat Wil Eikelboom .
Je kan het hem hier horen uitleggen:
https://twitter.com/Nieuwsuur/status/1040699492155047937?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1040699492155047937&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.geenstijl.nl%2F
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42163
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Pilgrim » Ma Okt 15, 2018 1:49 am

Geheime diensten op de hoogte: Migrantenkamp nu in handen van ISIS

Geplaatst op 14 oktober 2018

Afbeelding

In het vluchtelingenkamp Moria op het Griekse eiland Lesbos zou in een deel van het kamp de “Islamitische Staat” (ISIS) al regeren. De geheime diensten hebben de radicale islamieten in het vizier.

Migrantenstroom neemt niet af

Het gevaar dat ze verder Europa zouden inkomen, zou reëel zijn, staat er in een bericht van de Deutsche Welle.

De video werd deels stiekem opgenomen. Je kunt zien dat Moria compleet overvol en als een streng bewaakte gevangenis afgesloten is. Het kamp is bedoeld voor circa 3000 mensen, in werkelijkheid leven er 8000 migranten. Weliswaar worden er doorlopend migranten naar het vasteland gebracht, maar de toestroom neemt niet af.

ISIS-wetten met geweld doorgedrukt
Volgens het bericht moet de Griekse politie steeds opnieuw ingrijpen in Moria. Desondanks stopt het geweld niet. De kampbewoner Ahmed vertelt dat zich veel leden van ISIS in het kamp zouden bevinden. Hij zou enkelen van hen uit Syrië kennen.

Ze verkopen drugs, ze potten geld op en handelen in alles, bijvoorbeeld in mobiele telefoons. Ze stelen en roven. In groepen van 20 man slaan ze met ijzeren stangen in op bewoners, om het even of het vrouwen of kinderen zijn. Daarbij roepen ze ISIS-leuzen zoals “Allahu Akbar!” of “ISIS zal overleven en zich uitbreiden”. Vooral Level 3 van het kamp zou volledig onder ISIS-controle staan.

Niet-moslims worden verkracht
Men zou het vooral voorzien hebben op de daar ondergebrachte kinderen. Ze worden onder druk gezet. Typische vragen: “Waarom vasten jullie niet, waarom luisteren jullie tijdens de ramadan naar muziek, waarom draagt die vrouw geen hidjab?” Ze zouden dreigen: “Als je geen moslim bent, mag ik je verkrachten.” “zo hebben ze dat ook in Syrië gedaan”, bericht Jaffah.

50% meer aankomsten van migranten dan vorig jaar
De Griekse minister van Migratie, Dimitris Vitsas, zei onlangs dat er in vergelijking met vorig jaar 50% meer migranten op het eiland zouden zijn aangekomen – vooral via Evros, de gemeenschappelijke grens met Turkije en Bulgarije. Alleen al dit jaar, tot september, waren het er 12.000. Daarvoor zouden Turkije en de sluiting van de Balkan-route verantwoordelijk zijn.

Activisten dwingen bewegingsvrijheid voor migranten af
Een ander probleem zou zijn dat veel asielzoekers na hun aanvraag onderduiken, omdat ze een negatieve uitslag vrezen. Dat is nu mogelijk, want volgens de “Telegraph” dwongen activisten in april 2018 bewegingsvrijheid voor nieuw op de eilanden aangekomen personen af.

Die kunnen nu zelfs verder naar het vasteland. De daarvoor al op de eilanden geïnterneerde personen vormen eerst een uitzondering op de beslissing. Er zijn ook – behalve op Lesbos en Samos, die wegens chaotische toestanden gesloten wordt – migrantenkampen op Leros, Chios en Kos. De bewoners van de eilanden zijn het inmiddels zat. Ze willen dat alle migranten vertrekken.

Bron: www.wochenblick.at

Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/14 ... -van-isis/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42163
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mar 15, 2019 12:52 am

“ISIS is hier” – Minderheden krijgen te maken met geweld in geruchtmakend vluchtelingenkamp op Lesbos
RT - Gepubliceerd op 13 mrt. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42163
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 07, 2019 8:05 pm

Afbeelding

De verkeerden komen naar de Europese vreettrog. Links een van de immigranten van de “Sea-Watch 3”, rechts een kind uit Jemen. Misschien helpen we de verkeerde mensen...

Geplaatst door: E.J. Bron (via Twitter; “Foseti”)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15855
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Jul 07, 2019 8:26 pm

GEWELDIGE POST !

Ga ik morgen aan wat Tweede Kamerleden opsturen met mijn volgende tekst:
De waarheid brengt onaangenaamheden met zich mee en nodigt uit tot hypocrisie. Vandaar dat bijna ieder weldenkend mens tot de volgende conclusie is gekomen:

POLITIEK IS SMERIG

De politici van het zittende kabinet zijn bijna altijd notoire valsspelers die boven de wet staan. Minister-president Rutte staat garant met zijn kamerbrede glimlach.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42163
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 18, 2019 12:10 am

Met de bootvluchtelingen komt de Nigeriaanse maffia

Geplaatst op 17 juli 2019

Afbeelding

Geheim document van de Duitse inlichtingendienst doet de oren spitsen

Nadat de nieuwe regering van Italië had besloten de havens van haar land te sluiten voor de hobbysmokkelaars van de diverse NGO´s, werd het wat dit betreft wat rustiger in de Middellandse Zee. Intussen schijnen de mensen achter de coulissen die aan de touwtjes trekken echter besloten te hebben om met behulp van organisaties zoals “Sea-Watch”, “Sea-Eye” en hoe ze allemaal ook maar mogen heten druk op Italië en de EU te zetten om de oude toestand weer te herstellen. Helaas lijkt er nu weer enige beweging in de zaak te komen en het is niet uit te sluiten dat er weldra weer regelmatig vanuit Libië “geleverd” wordt.

Vrachtschepen nemen een omweg om geen vluchtelingen tegen te komen

De rederijen hebben dat al in de gaten en hun vracht- en containerschepen opdracht gegeven een omweg te nemen, zodat zij de vluchtelingenboten niet tegenkomen. Maar daarvoor zijn er immers mensen zoals de ontzettende Rackete, die samen met de WDR in een soort reality-show dit gat opvult en de zin van haar bestaan erin ziet om de opstandige regering in Italië te treiteren.

Het loont overigens de moeite om eens beter te kijken wat er allemaal in deze boten, die Rackete ons met geweld door de strot duwt, zit. Er zijn altijd enkele jankende kinderen bij, die men graag voor de camera houdt. Ook vrouwen. Maar het gros zijn jonge, gespierde mannen, overwegend uit zwart-Afrika, waarvan niet weinigen later een constant probleem voor de binnenlandse veiligheid van het land van opname en een bedreiging voor diens inwoners worden.

Nigeriaanse maffia heeft zich in Duitsland gevestigd
We hebben het hier niet over de gebruikelijke delicten zoals winkeldiefstal en het toebrengen van lichamelijk letsel, maar over maffiose structuren die in de landen van opname ontstaan. “Der Spiegel” publiceerde al in februari stukken uit een geheim document van de Duitse geheime dienst BND. Daarin staat:

De grote toevloed van Nigeriaanse asielzoekers, die steeds meer vanuit Italië de Bondsrepubliek binnenkwamen, zal leiden tot een uitbreiding van de “uitermate bruut handelende Nigeriaanse structuren van de georganiseerde criminaliteit”.

In 2018 hebben meer dan 10.000 Nigerianen een asielaanvraag in Duitsland ingediend, dat betekende een toename in vergelijking met het jaar daarvoor van ongeveer 30%. Ze komen overwegend uit Italië, waar inmiddels 100.000 vluchtelingen uit Nigeria geregistreerd staan.

In Italië heeft de Nigeriaanse maffia inmiddels vaste voet gekregen en het grotendeels met de Italiaanse maffia op een akkoordje gegooid. De Nigerianen zijn voor de straathandel met drugs, de prostitutie en de samenwerking met Libische smokkelaars voor het binnensluizen van vluchtelingen verantwoordelijk, die daarna in het land van opname door prostitutie en drugsverkoop op straat hun schulden bij de Nigeriaanse smokkelaars moeten afbetalen. Daarover dadelijk meer. Ook in de orgaanhandel hebben de Nigerianen hun vingers in het spel. De Italiaanse maffia daarentegen wil zijn handen niet vuilmaken aan criminaliteit uit de onderste lade en houdt zich bezig met andere zaken. Zo is de markt tot tevredenheid van beide organisaties opgedeeld, een klassieke win-win situatie.

Verrijking van onze cultuur: overeenkomsten worden met voodoo getover bezegeld
Vooral de smokkelbusiness met de eigen landgenoten levert deze gangsters veel geld op. In Nigeria vertelt de maffia aan jonge, deels minderjarige mannen en vrouwen die graag naar Duitsland willen het sprookje van goed betaalde banen als conciërge of dienstmeisje bij rijke families. Met de verdiensten zouden ze de kosten voor de smokkel, die € 50.000,- bedragen en eerst door de maffia worden betaald, snel kunnen terugbetalen. De “overeenkomst” wordt dan met voodoo getover bezegeld. Deze betekent dat een vloek het gezin en alle familieleden van de gesmokkelde persoon zou treffen en uit het leven zou rukken als de schulden niet betaald worden. Beide verdragspartners geloven hier vast in, daarom is dit een in Nigeria gebruikelijke manier om verdragen te sluiten en voor hun handhaving te zorgen.

U lacht daar om? Dat is niet grappig, want het laat immers zien welke “geschoolde krachten” we in werkelijkheid in ons land krijgen.

Inmiddels wordt Italië te klein voor de talrijke leden van de Nigeriaanse maffia. Men breidt uit naar Duitsland. Volgens de BND zijn er bij de autoriteiten hier in het land inmiddels 16 groeperingen van deze uitermate brute organisatie bekend. En het worden er steeds meer, want hoewel maar weinig Nigerianen asiel krijgen in Duitsland, blijven ze desondanks bijna allemaal in het land. Zo zijn we weer aangekomen bij het thema uitzettingen: zonder paspoort geren terugkeer naar het land van herkomst. En omdat Nigeria zijn “pas-loze” burgers niet meer terugneemt, houden we hen hun leven lang. Een belachelijk 2% van de Nigerianen die uitgezet zouden moeten worden kon tot nu toe daadwerkelijk worden uitgezet.

Bij de criminele clans komt nu nog de Nigeriaanse maffia
Slotsom: Behalve de Koerdisch-Turkse en Arabische familieclans, die de georganiseerde criminaliteit in enkele Duitse stedelijke gebieden controleren en complete stadsdelen tot No-Go-Areas maken, vestigt zich nu ook nog de Nigeriaanse maffia in Duitsland. En haar oorspronkelijke bewoners? Die bevorderen deze toestanden nog meer door hun stemgedrag. Alleen dom dat de verstandige mensen in dit land net zo de dupe zullen zijn als het leger van de narren wanneer in Duitsland in de niet al te verre toekomst moord en doodslag regeren.

Bron: www.pi-news.net

Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/17 ... se-maffia/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42163
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 09, 2019 11:57 pm

WEG MET ONS...

Geplaatst op 8 september 2019

Afbeelding

Verreweg de meeste migranten blijken inderdaad jonge mannen te zijn die niet zijn gevlucht voor oorlog of terreur, maar enkel om financieel-economische redenen naar Europa zijn gekomen... Inderdaad, wij zien overwegend jonge mannen in de leeftijd waarin zij de militaire dienstplicht hadden moeten vervullen (en daar geen zin in hadden?) Of waren zij misschien uit vrije wil al lang betrokken bij islamitische veroveringsoperaties, waarbij zij mogelijk oorlogsmisdaden hebben gepleegd, waarvoor zij voor het gerecht hadden moeten verschijnen en zwaar bestraft? In beide gevallen ligt een aanleiding tot vluchten besloten!

Wie halen ”wij” in vredesnaam BINNEN, vaak met oogkleppen op? De instroom is zo massaal, dat er nauwelijks effectief kan worden gecontroleerd! En er zijn nogal wat aspecten die de aandacht verdienen wanneer men mensenmassa’s binnenhaalt. Niet alleen dreigt de volledige teloorgang van ons sociale stelsel, maar ook brengt import mogelijke ziekten die wij hier nooit meer in Europa willen hebben! Maar dat zal de infantiele dwepers met open grenzen en import zonder terughoudendheid een rotzorg zijn. Er lopen werkelijk (groen)linkse malloten rond die hun hobby van onbegrensd goeddoen willen uitleven over de ruggen van de burgerij heen.

Zoals wij weten, is de regering Rutte een succesvol verlengstuk van ”Brussel”, waarbij uit liefde voor het Europese ideaal dit ver uitstijgt boven de plichten die men voor het eigen vaderland zou moeten uitvoeren. In de liefde voor de EU is de blik van Rutte niet alleen gericht op de leiding van de EU, maar hij streeft daar opvallend naar een de goede band met Duitsland in het bijzonder! Over de politieke kopstukken uit dat land niets dan goeds, denkt Mark. Voor Duitsland is hij een ideale buurman, die het ver zal schoppen in de Europese nomenclatuur. Zo biedt Nederland – uit het zicht van het volk – in alle stilte hulp aan dat land door het teveel aan geïmporteerde mensenmassa’s naar Nederland te halen. Dat vindt Duitsland vast heel mooi. Ongetwijfeld zal dat land onze premier beslist ter wille zijn wanneer hij het hogerop wil zoeken in de EU.

De kalme overname van ”vluchtelingen” gaat als volgt: Vanuit Duitsland wordt vervoer geregeld naar Arnhem. Daar worden de migranten op de trein gezet. Deze rijdt richting Emmen. Er is een busverbinding tussen Emmen en Ter Apel. Daar bevindt zich een groot AZC dat onder andere gebruikt wordt als nationaal inzamelpunt voor binnenkomende “vluchtelingen”. OM HET UUR vertrekt een bus, die vlak voor de ingang van het station in Emmen staat geparkeerd, vol “vluchtelingen” richting Ter Apel.

Aan het einde van de dagelijkse ritten vindt er nog één rit plaats. In de bus zullen mensen plaatsnemen die als potentieel lastig worden beschouwd. Het is fijn om te weten dat wij allemaal sympathieke types binnen halen...

De firma Geniep in Den Haag kan tevreden zijn: de meerderheid van het volk zal met tevredenheid blijven zien hoe de boer zijn boerin vindt. Er is gelukkig veel vermaak op het scherm. Dat is een geruststellende gedachte. Wij zullen vannacht allemaal rustig gaan slapen.

Door: “Henk V.”

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/08/weg-met-ons-9/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42163
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 10, 2019 1:05 am

Officiële cijfers!...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Mahalingam » Za Sep 14, 2019 12:20 pm

In Nederland wonende verdachten opgepakt na molesteren Israëlische studenten in Warschau

De Poolse autoriteiten hebben twee arrestaties verricht in een geruchtmakende zaak rond de molestatie van Israëlische studenten. Bij het incident werden de studenten aangesproken met de vraag of ze uit Israël kwamen. Toen ze dat bevestigden, werden ze in elkaar geslagen. De daders zouden ‘Gaza vrij’ hebben geroepen, ‘Palestina vrij’ en ‘fuck Israël.’

Twee mannen die in Nederland wonen en van Armeense komaf zijn, werden eerder deze week opgepakt. Radiostation RMF FM meldde vrijdag dat justitie Grant S. gaat aanklagen, een Armeniër zonder paspoort. Hij zit in de procedure voor Nederlands staatsburgerschap. De vriend van S. is slechts verhoord als getuige.
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/in-nederland-wonende-verdachten-opgepakt-na-molesteren-israelische-studenten-in-warschau~b5f40cc7/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Mahalingam » Za Okt 19, 2019 9:12 pm

https://twitter.com/HaraldDoornbos/status/1185118670521016320?s=20
The Syrian photographer/cameraman of a pro-Turkey Syrian group who recently filmed executions in NSyria, traveled in 2015 as a refugee to #Germany where he applied for asylum. He stayed near city of #Halle, in monastery "Kloster Helfta" in town Lutherstadt Eisleben.
His name is Alhareth Rabah, group he is with: Ahrar alSharqiya.

Afbeelding
Duitse les bij de nonnen
Afbeelding
Im Kloster Helfta bei Eisleben in Sachsen-Anhalt treffen Religionen aufeinander. Dort haben Nonnen Flüchtlinge aufgenommen und bringen ihnen Deutsch bei - Religion spielt dabei keine große Rolle.
https://www.domradio.de/themen/fluechtlingshilfe-und-integration/2015-12-23/fluechtlinge-im-kloster-helfta-nonnen-geben-deutschkurse
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Terrorisme, Jihad en politieke islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten