Christenen tegen islamisering en andere foute zaken

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6534
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Christenen tegen islamisering

Bericht door Ali Yas »

Ariel schreef:Wat een goed leerzaam artikel. Ik hoop dat we veel van deze dame gaan horen.
Die Sonja Dahlmans heeft het al jong door. Dat wordt nog wat...
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20942
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Christenen tegen islamisering

Bericht door King George »

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48239
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Christenen tegen islamisering

Bericht door Pilgrim »

Strijd voor uw broeders, uw zonen en uw dochters, uw vrouwen en uw huizen

Geplaatst op 6 april 2018

Afbeelding

Over christelijke weerbaarheid

Nadat in 2014 christelijke vrouwen waren verkracht door moslimstrijders, was voor 600 Irakese christenen de maat vol. Inwoners van het christelijke dorp Bartella, vlakbij Mosul, namen de wapens op om hun gezinnen en zichzelf te verdedigen tegen de beestachtige jihadisten. Zij hielden van hun christelijke manier van leven, hun kerken en hun gemeenschap en waren ook bereid die te verdedigen.


Veel westerse christenen voelen zich vanuit hun (nog) comfortabele positie ongemakkelijk bij geloofsgenoten die naar de wapens grijpen. Ze zeggen het niet met zoveel woorden, maar het lijkt alsof zij liever zien dat zij zich zouden gedragen als schapen die op elk gewenst moment ter slachting gevoerd kunnen worden. In ieder geval hoor je zelden christenen die hun broeders aansporen om zich te verdedigen.

Nog niet zo lang geleden twijfelde geen christen aan de plicht om het leven van hen voor wie men verantwoordelijkheid draagt te beschermen. Ook als daar geweld voor gebruikt moet worden. Maar nu zijn ze, net als het gros van de westerse mensen – gelovig of niet – besmet met het LLDD-virus (Liever laf dan dapper): één van de symptomen is het verzaken van de plicht om jezelf, je dierbaren en je eigen manier van leven te beschermen.

Dat veel westerse christenen menen dat zij zich niet met geweld zouden mogen verdedigen, is onzin. Jezus zei wel tegen Petrus dat zijn zwaard weer in de schede moest, maar niet dat hij het maar weg moest gooien… Om nog maar te zwijgen over het Oude Testament, waarin we legio voorbeelden vinden waaruit blijkt dat zelfverdediging met wapens niet alleen is toegestaan, maar zelfs bevolen wordt: “Strijd voor uw broeders, uw zonen en uw dochters, uw vrouwen en uw huizen.” (Neh.4:11-14).

Bij een wettige verdediging laat men het recht op leven van zichzelf of van anderen gelden. En als dan de ander die jou, je vrouw of je kinderen naar het leven staat, moet doden, dan moet dat maar… Dat is wat anders dan een primaire keuze voor geweld: bijvoorbeeld met geweld bekering afdwingen. Jezus zelf zei daarover: “Niet door geweld, noch door het zwaard, maar door Mijn geest zal het geschieden”. En als Hij zijn discipelen erop uit stuurt zegt Hij dat als zij ergens komen waar men hun boodschap niet aanneemt, ze gewoon verder moeten trekken. Dus ook niemand het evangelie door de strot duwen. Hoewel christenen zich niet altijd aan deze regel hebben gehouden, gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat dit wel de christelijke leer is. Jezus leerde geen jihad.

Christenen moeten zich met geweld kunnen verdedigen. De vervolging van christenen neemt alleen maar toe en westerse leiders kijken daarvan weg. Zo konden de ‘exotische’ vervolgde Yezidi’s direct op veel westerse sympathie rekenen, terwijl het moeilijke leven van christenen in islamitische landen slechts mondjesmaat aandacht kreeg.

Ondertussen bakken westerse christenen ook nog eens zoete broodjes met een organisatie die wil dat alle christenen zich aan de islam onderwerpen of opzouten. Doen ze dat niet, dan moeten ze volgens het islam-haatboek gedood worden. Onbegrijpelijk, dit soort christenen! Het lijkt wel of zij net als Wim v.d. Camp (CDA) ‘in een sterk deconfessionaliserende wereld’ de islam als bondgenoot zien. Christenen wat bezielt u?

Op veel plaatsen in Afrika en Azië ervaren christenen letterlijk aan den lijve wat leven onder de islam betekent. En dat is niet van vandaag of gisteren. Ze moesten altijd al veel over zich heen laten komen. Pleegden ze daarom bomaanslagen? Ontvoerden zij moslims? Staan er filmpjes op YouTube waarin christenen moslims onthoofden? Nee! Maar nu zijn ze het zat. In Irak, Syrië en de Centraal-Afrikaanse Republiek hadden christenen de afgelopen jaren zoveel te lijden onder islamgeweld dat zij hun families en gemeenschappen wel zelf moesten beschermen. Met wapens, welteverstaan.

Christenen in Sednaya en de ruim 1 miljoen christenen in de Syrische ”Vallei der christenen” namen de wapens op. Assyrische christenen in al-Hassakeh vochten zij aan zij met de Koerden. We hoorden daar weinig over. Daardoor is het algemene beeld ontstaan dat christenen watjes zijn. Horen we er wel over, dan worden christen milities steevast in een kwaad daglicht gesteld. Dat is met de kruistochten ook gelukt. Zodra christenen, jongeren, ouderen en ook vrouwen naar de wapens grijpen om zich te verdedigen of terug slaan, wordt er moord en brand geschreeuwd.

Wordt een moslim ook maar een haar gekrenkt, dan wekt dat over de hele wereld de toorn op van moslims en hun sympathisanten (inclusief de media). En het blijft niet bij woede. Karikaturen, onwelgevallige romans, islam-kritische films, ontheiliging van de Koran, bekering tot een ander geloof, liefdesrelaties met mensen met een ander geloof, geloofsafvalligheid of simpelweg een westerse levensstijl zijn ‘bedreigingen van de islam’ die al veel mensen met de dood hebben moeten bekopen. Maar o wee als een christen noodgedwongen zijn leven en dat van zijn dierbaren verdedigt!

Christenen die zich met wapens verdedigen, doen niets fout. Ze herinneren ons slechts aan een simpele waarheid: wie het leven van anderen daadwerkelijk bedreigt, mag en moet worden tegengehouden. Desnoods door de aanvaller zelf te doden. Voor de verwesterde gristen is dat een ongemakkelijke waarheid, want die houdt van iedereen, veroordeelt niemand en beweegt mee op de golfslag van politieke correctheid. Ondertussen sterven standvastige christenen duizend doden.

Van de zichzelf moreel en theologisch superieur achtende westerse kerken hoeven vervolgde christenen geen steun te verwachten. Die zijn de weg kwijt. Ze flirten uit welbewuste politieke correctheid of uit pure, maar schuldige onbenulligheid met de islam. Willen christelijke feestdagen schrappen. Halen christelijke symbolen weg. En dat, terwijl de vijand van hun geloofsgenoten ook hun vijand zou moeten zijn. Dag in dag uit zouden zij het voor hun zwaar vervolgde broeders en zusters moeten opnemen. Vooral voor hen die de gewapende strijd met de islam moeten aangaan.

Door: Wim van Schaik

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/06 ... uw-huizen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48239
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Christenen tegen islamisering

Bericht door Pilgrim »

Christenen zegevierden in de grootste veldslag van de herovering

Geplaatst op 21 juli 2018

Afbeelding

“Welt.de” vermeldt: In de grootste veldslag van de Spaanse middeleeuwen verslaan de geallieerde legers van de christelijke landen op 16 juli 1212 bij Navas de Tolosa in het noorden van Andalusië de troepen van de kalief van de Almohaden, Muhammad an-Nasir. De overwinning betekent het begin van het einde van de islamitische heerschappijen op het Iberisch schiereiland.”

Nadat steeds opnieuw wordt beweerd dat de christenen met de kruistochten begonnen zouden zijn, een kleine excursie in de geschiedenis. De islamitische expansie vond al in de 7e eeuw plaats. Daarbij werden christelijke gebieden onderworpen (islam = onderwerping) en door Arabisch-islamitische veroveraars gekoloniseerd. Dat gebeurde in Noord-Afrika, in het Midden-Oosten, in Italië, evenals in Spanje en Portugal. Sinds het jaar 638 stond Jeruzalem onder islamitische heerschappij.

De verovering van het Heilige Land en het terugdringen van de Arabieren werd door de kerk ondersteund en als verdediging van het christendom beschouwd. De ongehinderde toegang tot de heilige plaatsen door christelijke pelgrims moest weer hersteld worden, die door overvallen van de moslims in de havens van de Levant op aankomende pelgrims onmogelijk werd gemaakt.

De eerste christelijke kruistocht was het gevolg van een schreeuw om hulp van de Byzantijnse keizer Alexios I. Komnenos om militaire ondersteuning tegen de Turken. Paus Urbanus II. riep op 27 november 1095 op de Synode van Clermont op tot de kruistocht in het Heilige Land. Zodoende zouden de daar gevestigde moslims verdreven en de heilige plaatsen van de christenen in Jeruzalem in bezit genomen moeten worden. Sinds de verwoesting van een van de grootste heiligdommen van het christendom – de Heilig Grafkerk of Verrijzeniskerk – door moslims in het jaar 1009 waren er meer dan acht decennia voorbijgegaan.

De expansiedriften van de moslims gingen echter door. In het jaar 1361 volgde de inname van Adrianopel (Edirne) en gewonnen veldslagen aan de Mariza (Macedonië) in het jaar 1371, op het Merelveld (Kosovo) in 1389 en bij Nikopolis (Zevenburgen/Walachije) in het jaar 1396. Ook vond er nog een tweede Slag op het Merelveld (Kosovo) plaats in het jaar 1448. Zodoende waren de Osmanen een belangrijke militaire macht op Europees grondgebied, die grote delen van het Balkan-schiereiland had onderworpen.

Na de inname van de hoofdstad van het Oost-Romeinse rijk (Byzantium) Constantinopel (Istanboel) in het jaar 1453 werden de expansies van de Osmanen een serieus en duurzaam gevaar voor de landen van het Avondland. Daar kwam verzet en herovering uit voort. Een van de grootste veldslagen was de herovering van het Iberisch schiereiland in het jaar 1212, die het begin van het einde van de moslimheerschappij was, die sinds 711 duurde.

Paus Innocentius III. riep tot deze slag op en onder leiding van koning Alfons VIII. van Castilië namen er ook andere troepen uit Aragon, Catalonië, León, Navarra en Portugal. In totaal waren het tot 70.000 man. De moslims werden verslagen, hoewel hun leger bijna tweemaal zo groot was.

In Al-Andalus raakten de islamitische veroveraars vanaf dat moment in het defensief. Córdoba valt in 1236, Sevilla in 1248 en Cádiz in 1261. Alleen Granada kan zich tot 1492 handhaven.

Op een ander toneel, het Balkan-schiereiland, rukten de Turken op naar het noorden en volgde de eerste belegering van Wenen door de Turken. Van 27 september tot 14 oktober 1529 sloten Osmaanse troepen onder het commando van sultan Süleyman I. de Prachtige Wenen in. De troepen van de Osmanen bestonden uit 150.000 man en die van de verdedigers van Wenen uit ongeveer 17.000 man. Na grote verliezen begon in de nacht naar 15 oktober de aftocht van de Turken. De troepen lieten alles achter wat hen bij de aftocht hinderde.

In januari 1683 kwam het tot de tweede belegering van Wenen door het Osmaanse rijk. Ze duurde van 14 juli tot 12 september en de poging om Wenen mislukte, net als bij de eerste belegering. Wenen had zich twee maanden lang tegen een leger van 120.000 man verdedigd, voordat de Turken na de Slag om Wenen gedwongen werden zich terug te trekken.

De geschiedenis toont aan dat de islam al eeuwenlang geprobeerd heeft om vaste voet te krijgen in Europa. Tot nu toe werden al deze pogingen verijdeld en teruggeslagen. Het toont echter ook aan dat de Europese volkeren de islam niet als deel van hun geschiedenis beschouwen en zich met succes verzetten tegen de onderwerping. Desondanks zijn de sporen van de Osmaanse veroveraars nog tot op de dag van vandaag in enkele Zuid-Europese landen te zien, die tot uiting komen in conflicten tussen christenen en moslims. In het bijzonder in Bosnië-Herzegovina en Kosovo.

Helaas zijn de Europeanen tegenwoordig niet meer in staat om zich staande te houden tegen de expansieve islam, maar maken zij hem het hof om zichzelf te vernietigen.

“Ze hebben de oorlog aan het Westen verklaard en voeren systematisch de ene slag na de andere. En ze zullen winnen. Hun eerste overwinning bestaat erin de maatschappij bang te maken.” Boualem Sansal, Algerijns schrijver en winnaar van de Vredesprijs van de Duitse boekhandel.

Bron: https://www.journalistenwatch.com

Door: Thomas Schlawig

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/21 ... erovering/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16310
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Christenen tegen islamisering

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Goed artikel!

Los van de historische feiten is het zaak ons op het heden en de toekomst te richten.

Ieder weldenkend mens met een vermogen tot logisch denken zal moeten vaststellen dat met moslims het paard van Mekka is binnengehaald. Moslims zijn onverbeterlijke mensen die met of zonder geweld vasthouden aan het subversieve walgelijke weerzinwekkende gedrag van de zieke historische pedofiele psychopaat profeet, sadist en oorlogsmaniak van het eerste uur in de Arabische zandbak, Mohammed. De nazigroet is verboden, maar bidden richting Mekka is niets anders dan het vereren van de Arabische fascistische terrorist Mohammed. En dat laten wij toe vanuit de hypocritische gedachte dat het godsdienstvrijheid betreft en geen ondermijning van de rechtstaat.

Laat de EU alles in het werk stellen om ALLE moslims op een vredige manier terug te laten keren naar hun o zo geliefde Arabische zandbak. Ik weet het, het is verdomde moeilijk om parasieten die voortgekomen zijn uit het virus Islam te sommeren vrijwillig te vertrekken.

Scheiding van staat en kerk, waar moslims lak aan hebben, is alleen niet voldoende. Het wordt de hoogste tijd scheiding te maken tussen achterlijke mensen (de mislukte mensensoort moslims) en gezond van geest denkende mensen (de succesvolle niet-moslims).

Wie parasieten tolereert veracht zichzelf. Dat is precies wat moslims vanuit hun geloofsovertuiging doen: op niet-moslims neerkijken, hen verachten en zich superieur wanen aan niet-moslims, zonder ook maar één nuttige bijdrage te leveren aan de historische feiten, het heden en de toekomst.

P.S.: ik ben gelovig atheïst. :victory:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20942
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Christenen tegen islamisering

Bericht door King George »

Europa is toe aan een nieuwe Reconquista :ride: :ride: :ride:
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16310
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Christenen tegen islamisering

Bericht door Hans v d Mortel sr »

King George schreef:Europa is toe aan een nieuwe Reconquista :ride: :ride: :ride:
Dit is het beste idee, gebaseerd op het gelijk van de geschiedenis. Hier komt ie!

Duitsland was letterlijk plat gebombardeerd door het eigenwijze drammerige gedrag van de fascistische profeet Hitler. Daarna zag het Duitse volk pas het ware licht en herrees Duitsland uit de as van het fascistische verbond. Tot de schaduw het overviel door de verschrikkelijke rood gekleurde post marxistische Frau Merkel. Na 1870, 1914-18 en 40-45 heeft het het Duitse volk blijkbaar niks geleerd. Dan nog maar weer een keer naar de afgrond met dat verschrikkelijke hardleerse moffenvolk met Merkel als de uit de as gerezen vrouwelijke (zachtaardige) versie van Hitler.
Japan was bijna compleet van de aardbodem geveegd (jammer dat dit niet gebeurd is tegelijk met Duitsland) door de absolute overtuiging in het bestaan van de Japanse keizer als God en de Oostenrijkse huisschilder als Duitse volksmenner en Führer.
Rusland als communistische praatjesmaker met Lenin en Stalin aan het roer, werd dat immens grote land economisch verpletterd door het liberalisme en vrijheid van meningsuiting als reactie op de opdringerige subversieve fascistische ideeën van een paar walgelijke foute mensen die leden aan een ernstige aandoening van de geest. Zij waren psychopaat en meenden de geest van de mens te kunnen manipuleren met leugens, list en bedrog die niet aan de kaak gesteld mochten worden.
Vietnam werd enorme schade toegebracht. Aan het land zowel aan de burgerbevolking. Door hetzelfde land dat onze vrijheid terugbracht: Amerika. Dat toen geleid werd door psychopaten op een rij in de functie van president. Vrije verkiezingen in Vietnam werden met bombardementen door de VS in misdadigheid omgezet waaraan het gehele Amerikaanse volk debet was. Maar ziet! Vietnam kent geen wrok. Begrijpelijk. Een slim volk dat er weer bovenop wil komen.
Saoedi-Arbabië is tot nu toe gespaard gebleven voor de vernietiging. Onbegrijpelijk. Slechts het plat gooien van de heidense aangelegenheid Mekka had een wereldwijde verlichting teweeg kunnen brengen bij de vooruitstrevende vrijheidslievende mensheid die op dit ogenblik uitsluitend last ondervindt van 1,7 miljard aanbidders van de historische vieze vuile pedofiele profeet psychopaat sadist en Arabische oorlogsfascist Mohammed die allemaal dezelfde mening delen: Islam is superieur aan de rest van de niet islamitische wereld. Precies zo dacht het Duitse volk onder leiding van Hitler. Waarom nog wachten met het plat gooien van Mekka?

De geschiedenis heeft aangetoond dat dit soort acties, die aan duidelijkheid niets te wensen overlaten, heilzaam werken.

De enig overgebleven onheilzame godsdienstwaanzin wordt de wereld opgedrongen door de achterlijkheid die al meer dan 1400 jaren stroomt uit de religieuze beerput van de Islam.

Waar wacht onze wereldwijde niet-islamitische beschaving nog op? Dat islamitisch onkruid soms vanzelf vergaat? :cry:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48239
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Christenen tegen islamisering

Bericht door Pilgrim »

Vluchtelingenpolitiek – steeds meer katholieken voor Salvini en tegen paus Franciscus (integrale vertaling!)

Geplaatst op 17 augustus 2018Nog altijd vluchten duizenden over de Middellandse Zee in de hoop op een beter leven in Europa. Lange tijd het meest begeerde landingsdoel; het katholieke Italië. Op het hoogtepunt van de Europese migratiecrisis toonde paus Franciscus een glasheldere houding: “Moge iedere gemeente, ieder klooster, iedere plek waar gelovigen bijeenkomen voor het gebed, te beginnen bij mijn eigen bisdom in Rome, een familie opnemen.”

Maar steeds meer katholieken in Italië willen hem daar niet in volgen. In plaats daarvan sympathiseren ze met de afsluitingspolitiek van hun nieuwe minister van Binnenlandse Zaken Salvini. Een duidelijk signaal daarvoor is diens stijgende populariteit bij de gelovigen. Bijna één op de drie Italianen bezoekt minstens een keer per week de katholieke mis. Van hen wilden in maart nog maar 17,5% Salvini ondersteunen, in juli is dat percentage verdubbeld naar 31,8%.

Tegelijkertijd daalde de populariteit van de paus. Was hij bij zijn verkiezing in 2013 nog bij 88% van de Italiaanse gelovigen populair, nu is dit nog maar 71%. Zelfs de Caritas in Rome vermoedt dat veel katholieken de heilige vader niet meer als geestelijk leider waarnemen. De omgang met de migranten heeft de gelovigen in Italië diep gespleten.

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/17 ... vertaling/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48239
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Christenen tegen islamisering

Bericht door Pilgrim »

Bisschop onthult: Achter de coulissen werd de uitroeiing van de Europeanen besloten

Geplaatst op 21 augustus 2018

Afbeelding

Een plan om de etnische en religieuze identiteit van Europa te ondermijnen. Bisschop Athanasius Schneider (foto, met paus Benedictus) start de wekroep aan alle christenen. Een plan, zegt hij, zou “lange tijd voorbereid zijn”. Hij heeft er met de journalist Bozi over gesproken, maar hij zou er ook met Bergoglio (paus Benedictus) over moeten praten.

“Het fenomeen van de zogenaamde immigratie is een plan, dat heel lang geënsceneerd en voorbereid werd door internationale machten om de christelijke en nationale identiteit van de volkeren van Europa radicaal te veranderen. Deze machten maken gebruik van het enorme morele potentieel van de kerk en haar structuren om hun anti-christelijk en anti-Europees doel effectiever te bereiken. Voor dit doel wordt het ware begrip van het humanisme en zelfs het christelijke gebod van de naastenliefde misbruikt.”

Begrijp je? Hij heeft het over het Kalergi-plan. Het is geen toeval dat Bergoglio, evenals Merkel, enige tijd geleden met de gelijknamige prijs werd onderscheiden. De kerk is een bewust of onbewust instrument van het grote plan van de etnische substitutie geworden.

Wat vindt u van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini?
“Ik ken hem niet noch de Italiaanse politieke situatie, daarom kan ik daar niets over zeggen. Wanneer echter een regering van een bepaalde Europese natie zou proberen haar soevereiniteit en haar historische, culturele en christelijke identiteit te benadrukken met het oog op het totalitarisme van een soort van nieuwe Sovjet-Unie, die tegenwoordig Europese Unie met een ideologie wordt genoemd die nadrukkelijk onmiskenbaar een vrijmetselaarsideologie is, is dat zeker te prijzen.”

Kortom, zelfs in de katholieke kerk vindt een oorlog plaats tussen goed en kwaad. Nu eerst zit het kwaad in de commandopost.

Bron: https://deutschelobbyinfo.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/21 ... -besloten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48239
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Christenen tegen islamisering

Bericht door Pilgrim »

“Ruimere bevoegdheden overheidsdiensten uiteindelijk niet gebruikt om reële dreiging islamterrorisme aan te pakken”

Geplaatst op 4 september 2018

Afbeelding

Er zijn weinig christenen, die openlijk kritisch durven zijn op islam. Dominee Henk-Jan Prosman (foto) durft dat wel. Ook ergerde het hem al eens dat PVV stemmers zo worden weggezet.

In zijn jongste opiniestuk op TPO “Gelijkheidsdenken linkse liberalen heeft weinig raakvlak met maatschappelijke werkelijkheid” legt hij de vinger bij een reëel gevaar: “We raken eraan gewend dat we met het oog op terreurdreiging allerlei burgerlijke vrijheden kritiekloos opgeven.” Om het islamitisch terrorisme effectief aan te kunnen pakken, krijgen overheidsdiensten steeds ruimere bevoegdheden. Die bevoegdheden leiden ertoe dat de overheid zich met uw en mijn privéleven bezig gaat houden. En dat allemaal vanwege het links-liberale gelijkheidsbeginsel. Maar zoals een van de reacties op het stuk van Prosman aangeeft: ‘Een samenleving die de gelijkheid boven vrijheid stelt, zal geen van beide bereiken. Daarentegen, een samenleving die vrijheid boven gelijkheid stelt, zal beide in hoge mate realiseren.

Lees verder: https://tpo.nl

Door: Wim van Schaik

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/04 ... te-pakken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48239
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Christenen tegen islamisering

Bericht door Pilgrim »

Slavernij in de islam: Een heilige tegen de ontmanteling van de bolwerken

Geplaatst op 19 september 2018

Afbeelding

De foto van de week komt deze keer uit de stad Meran in Zuid-Tirol. En heeft – hoewel het de foto van een historische schildering uit de 15e eeuw is – betrekking op de actualiteit: de slavernij in de door de islam gedomineerde landen.

Onder de toren van de stadsparochiekerk (“Duomo”) van Meran is een in Wikipedia goed beschreven doorgang met een kruisgewelf uit de periode 1360 tot 1370 te zien.

In de doorgang is vooral “een muurschildering van meester Wenceslas bijzonder de moeite waard (foto), die een boslandschap met twee voor het kruis knielende mannen van de Orde van de Allerheiligste Drie-eenheid (Trinitariërs) voorstelt, vermoedelijk de beide heiligen Johannes van Matha en Felix van Valois.”

Vrijkopen van christelijke gevangenen uit islamitische slavernij
Felix (Ordenaam), gedoopt als Hugo van Valois, was de zoon van graaf Rudolf, regent van Frankrijk, die in 1152 zijn vader als heerser opvolgde. Hugo legde echter al 8 jaar later al zijn functies neer om zich eerst in volledige eenzaamheid terug te trekken. Totdat hij samen met Johannes van Matha in 1198 de Orde van de Allerheiligste Drie-eenheid oprichtte om gevangenen vrij te kopen.

De Orde was uit actuele aanleiding ontstaan: in de tijd van de kruistochten hadden de moslims bijzonder veel christelijke gevangenen gemaakt en als slaven verkocht. De Orde maakte het tot zijn taak om deze christenen uit de slavernij vrij te kopen.

Symbool voor een weerbaar katholicisme
Samen met de kruisridders zijn de beide afgebeelde heiligen zodoende een symbool voor een weerbaar katholicisme, die zich moedig, maar ook pragmatisch, verzetten tegen de islamisering en haar tragische gevolgen (zoals de slavernij, die tot op de dag van vandaag voortduurt in de islam).

Wat een weldaad tegenover een door paus Franciscus en andere kerkelijke islam-appeasers misvormd katholicisme, dat de ontmanteling van de bolwerken en het binnenlaten van de vijand tot de hoogste deugd van een christen verklaart!

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/19 ... bolwerken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48239
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Christenen tegen islamisering

Bericht door Pilgrim »

“Asia Bibi welkom in Urk”

Geerten Moerkerken, 13 december 2018

Afbeelding

Urk wil Asia Bibi (foto) onderdak verlenen. Alle politieke partijen in het vissersdorp steunen een motie van Gemeentebelangen Urk die daartoe oproept en donderdagavond wordt ingediend.

De indieners van de motie schrijven dat Bibi en haar gezin „in Pakistan niet veilig zijn”, een „veilige thuishaven verdienen” en dat Urk „een overwegend christelijke en gastvrije gemeente is en bereid is haar en haar gezin onderdak te verlenen.”

De partijen verzoeken het college om richting de regering te benadrukken dat het „van belang is dat Asia Bibi en haar gezin een veilige thuishaven wordt geboden in Nederland.” Daarnaast moet het college „Urk als mogelijke verblijfplaats onder de aandacht brengen.”

Initiatiefnemer van de motie is Gemeentebelangen Urk. Aanleiding was het bericht dat Bibi nergens onderdak kan krijgen, vertelt fractievoorzitter Anja Keuter-Kapitein. „Keer op keer horen we het bericht dat voor Bibi nergens plaats is op de wereld. Het kan toch niet zo zijn dat juist voor iemand die het nodig heeft geen plek is. We halen heel veel mensen binnen in Nederland van wie we niet altijd weten of zij dat nodig hebben. Van Asia Bibi weten we dat wel, maar haar laten we in de steek.”

Alle partijen ondertekenden de motie. Bent u samen om tafel gegaan?

„We hebben inderdaad overleg gehad met alle fractievoorzitters. Het is best een zwaar onderwerp. Stel dat Bibi hier echt zou komen wonen, zou dat best consequenties hebben. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we het beste samen kunnen optrekken.”

U schrijft in uw persbericht „niet bang te zijn voor de gevolgen.” Waar denkt u dan aan?

„Er zou beveiliging nodig zijn als Bibi naar Urk komt. Het kan zijn dat er dan mensen naar Urk komen waar we niet op zitten te wachten. We hebben over de consequenties gesproken, beseffen dat die er zijn, maar hebben toch gezegd: het is onze christelijke plicht om gastvrij te zijn.”

Wil Urk ook de beveiliging voor haar rekening nemen?

„Inderdaad. We weten niet precies hoe het werkt, het kan bijvoorbeeld ook dat de beveiliging landelijk geregeld wordt. Maar als we dat als gemeente moeten doen, staan we ervoor. Daarom is het ook zo belangrijk om deze motie gezamenlijk als partijen te dragen; dan staan we ook samen voor de consequenties.”

De zaak-Bibi gaat om wereldpolitiek. Kan Urk daarin echt iets betekenen of is dit symboolpolitiek?

„Het is géén symboolpolitiek, we menen dit heel serieus. We beseffen heel goed dat we haar als gemeente Urk niet uit Pakistan kunnen halen, dat zal de regering moeten doen. Daarom vragen we ons college ook om met de regering in gesprek te gaan. Als ons kabinet dat overweegt, maar niet weet waar ze haar moeten plaatsen, zeggen we: ze is welkom in Urk. We beseffen dat we een klein dorp zijn, maar we zien dit als onze christenplicht. We menen het bloedserieus.”

https://www.rd.nl/vandaag/binnenland/as ... -1.1534440
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48239
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Christenen tegen islamisering

Bericht door Pilgrim »

Steeds meer christenen stemmen op de PVV en niet meer op de wegkijkers van de christenunie
PVV Fractie Noord-Brabant - Gepubliceerd op 8 feb. 2017

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48239
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Christenen tegen islamisering

Bericht door Pilgrim »

Kardinaal Robert Sarah spreekt de paus tegen: “De Bijbel levert geen argumenten voor massamigratie”

Geplaatst op 3 april 2019

Afbeelding

Rome – De prominente kardinaal Robert Sarah (foto), een Afrikaan, staat bekend als criticus van de huidige paus. In het verleden sprak hij zich vaker tegen de huidige migratiepolitiek uit en waarschuwde voor een islamisering van Europa en het Westen. Nu doet hij er een schepje bovenop.

In een interview met “Valeursactuelles.com” besprak Robert Sarah zijn nieuw verschenen boek “The Evening draws near”. In het gesprek met de journalist had hij kritiek op de uitlatingen van de paus, die steeds opnieuw de Bijbel zou gebruiken om de massa-immigratie naar Europa te bepleiten. Daarvoor zou echter “geen argumentatiehulp in de heilige schrift te vinden zijn”, aldus de kardinaal, en hij voegde er aan toe: “Het is beter wanneer men de mensen helpt in hun eigen cultuur op te bloeien dan ze naar Europa te halen.”

In het verleden al was kardinaal Sarah steeds opnieuw als “stoorzender” in de roomse kerk opgevallen, omdat hij van de naderende ondergang van Europa sprak, die door de migratie, het verlies van waarden en de offensieve islam teweeggebracht zou worden. Zijn nieuwste uitlatingen zijn nog scherper en hij bleef volhouden dat “de nieuwe migratie een soort slavernij” zou zijn, die de mensen van hun waardigheid zou beroven. Ook zou “Europa verdwijnen en zodoende de tijdloze en kostbare waarden van het oude continent. De islam zal de wereld veroveren en de volledige cultuur veranderen, haar moraal en visie.”

In zijn boek beklaagt hij de ondergang van het Westen, die volgens hem bijna zeker is, wanneer er geen grote veranderingen meer zouden komen. De massa-immigratie zou het continent bedreigen en zou weliswaar niet de wereld, maar Europa vernietigen. Desondanks zou er hoop bestaan, aldus de kardinaal, wanneer met een sterk christendom een tegenwicht tegenover de binnendringende islam geplaatst zou kunnen worden.

Sarah ging zelfs nog verder en schreef dat de kerk op dit moment door haar eigen vertegenwoordigers verraden zou worden, die zich liever bezighouden met politieke betrokkenheid in plaats van zich met de zielenheil van hun gemeenten bezig te houden. “In de kerk bestond altijd verraad. Alleen nu kun je zonder meer zeggen dat enkele priesters, enkele bisschoppen en zelfs kardinalen bang zijn om Gods woord te verkondigen. Ze willen niet bekendstaan als reactionair of ouderwets.”

Sarah sloeg ook de EU niet over en zei: “De Europese Commissie denkt alleen maar aan vrije markten en dient de grote financiële markten van de wereld [...]. De EU beschermt de volkeren niet, maar de banken.”

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/04/03 ... amigratie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48239
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Christenen tegen islamisering

Bericht door Pilgrim »

Steeds meer katholieke geestelijken gaan achter Salvini staan

Geplaatst op 25 juli 2019

Afbeelding

Een groot deel van de katholieke kerk is ook in Italië pro-migratie ingesteld. Maar steeds meer geestelijken gaan openlijk achter Matteo Salvini staan.

Vader Giacobbe Elia, een rooms-katholieke priester, heeft zijn eigen kerkbroeders ervoor bekritiseerd dat zij zich wat betreft migratie zo openlijk voor meer massa-immigratie uit Afrika en Azië zouden uitspreken. In een interview pleitte hij voor meer respect voor grenzen, verdedigde het idee van een beschermende muur en prees minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini als goede en effectieve politicus, die zijn geloof openlijk zou laten zien, staat er in “Il Giornale”.

Elia waarschuwde dat de immigratie van zoveel migranten de veiligheid van de Italianen zou bedreigen, tegenover wie de kerk ook een beschermingsplicht zou hebben. Elia is niet de eerste geestelijke van de katholieke kerk die zich zo openlijk voor Salvini inzet. Vorige maand nog prees monseigneur Michele Crociata de minister van Binnenlandse Zaken als verdediger van het christendom in Europa. Hij waarschuwde ervoor dat Italië zijn christelijke identiteit zou kunnen verliezen wanneer de demografische ontwikkeling zich zo voortzet.

In het verleden moest de LEGA van Salvini steeds opnieuw harde kritiek uit het Vaticaan en van de Italiaanse kerk aanhoren voor het feit de migratie over de Middellandse Zee te willen beperken. Dat er echter steeds meer priesters met een patriottische houding in het openbaar verschijnen, zou een kentering kunnen betekenen.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/25 ... ini-staan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16310
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Christenen tegen islamisering

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Katholieke geestelijken moeten hun vieze mond houden
als afvallige van de leer van Jezus.


Laat ze liever eerst hun duizendjarige vuile bek en overbodige geslachtsdeel gaan ontreinigen!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48239
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Christenen tegen islamisering

Bericht door Pilgrim »

Volgens Chris Mills, functionaris bij de zendingsorganisatie van de Zuidelijke Baptisten in de Verenigde Staten (International Mission Board), wordt Europa een islamitisch continent als christenen er niet in slagen de snelle verspreiding van de islam in Europa te stoppen. Mills meent dat de christenen snel een antwoord moeten vinden op de opmars van de islam.

En Viktor Orbán, de Hongaarse premier, stelde dat migranten een bedreiging vormden voor de christelijke identiteit van Europa. De Slowaakse, Poolse, Bulgaarse en Cypriotische regeringen kwamen met verklaringen, waarin ze stelden dat ze alleen christelijke vluchtelingen zouden accepteren, aangezien moslims een bedreiging voor hun identiteit zouden vormen...

https://zlj13051967.wordpress.com/2019/ ... ings-fase/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48239
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Christenen tegen islamisering en andere foute zaken

Bericht door Pilgrim »

Satanists Fail to Stop Prayer Crusade for America in Illinois
25 jun. 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie