Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Mahalingam
Berichten: 41730
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Open grenzen

Bericht door Mahalingam »

Italië hernieuwt vriendschapsverdrag met Libië om de overtocht van gelukszoekers te verhinderen.
Italië heeft afgelopen zaterdag zaterdag een tien jaar oud ‘vriendschapsverdrag’ gereactiveerd dat het toestaat migranten terug te sturen naar Libisch grondgebied. (Bronnen Il Giornale + Sole24ore )

En weer mist u belangrijk nieuws in de Nederlandse MSM, echt nieuws dat uiteindelijk ook de samenleving in Nederland beïnvloedt.

De aankondiging kwam op een gezamenlijke persconferentie in Tripoli met de Italiaanse voorganger Enzo Moavero Milanesi en zijn Libische tegenhanger Mohamad Siala.

Milanesi prees de overeenkomst die hij bereikte tijdens zijn eerste bezoek aan Tripoli als “belangrijk en veelbelovend”.

Het verdrag van 2008 werd ondertekend door de voormalige Libische dictator Muammar Gaddafi en de toenmalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi, toen het Noord-Afrikaanse land en zijn voormalige koloniale heerser probeerden de banden weer aan te halen. In het verdar verplichtte zich Gaddafi , zoals wij reeds meerder maken schreven, de Libische stranden “schoon “te houden van gelukszoekers in ruil voor naar verluidt 50 miljoen dollar per jaar, deel uit makend van een groter compensatie bedrag.
http://www.geennieuws.com/2018/07/itali ... rhinderen/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48285
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

AfD-aangifte tegen mensensmokkelaars heeft effect: Duitse regering blaast komst van migranten af

Geplaatst op 15 juli 2018

Afbeelding

Berlijn – Eind juni heeft de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) aangekondigd om de opname van migranten van het NGO-schip “Lifeline” samen met minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas (SPD) te onderzoeken. Na de aangifte door de parlementsfractie van de AfD tegen NGO-mensensmokkelaars moet de Duitse regering zich nu duidelijk van de daarvoor bediscussieerde plannen van migrantenopname distantiëren.

De AfD-fractie in het Duitse parlement heeft begin juli op initiatief van de parlementariër Petr Bystron aangifte gedaan wegens overtredingen van de paragrafen 96 en 97 van de verblijfwet tegen in totaal zeven Duitse verenigingen en hun voorzitters. Aanleiding was de vereniging “Mission Lifeline e.V.”, die met haar boor voor de Libische kust kruiste en 230 migranten aan boord nam. De kapitein moet zich nu in Malta voor de rechtbank verantwoorden.

Opnamebereidheid te kennen gegeven
Minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) kondigde eind juni nog aan de opname van een deel van de migranten aan boord van de “Lifeline” samen met minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas (SPD) te onderzoeken. Ook regeringswoordvoerder Steffen Seibert stelde nog op 27 juni de opname van een deel van de 230 mensen in het vooruitzicht en verklaarde dat de Duitse regering daar al gesprekken over zou voeren.

Tegen eerdere verklaringen in zal volgens informatie van Maltese autoriteiten echter nu toch niemand van de ongeveer 230 migranten Duitsland binnen mogen komen. “Natuurlijk moeten de Duitse regering – in het bijzonder minister van Binnenlandse Zaken Seehofer – zich duidelijk van de daarvoor bediscussieerde plannen van migrantenopname distantiëren. Als ze dat niet zouden doen, zou dat voor iedereen heel duidelijk herkenbaar voldoen aan het strafbare feit dat de AfD-fractie tegen een groot aantal Duitse verenigingen in stelling bracht”, zei de leider van de AfD in de commissie buitenland, Petr Bystron, volgens de “Hessen-Depesche”.

AfD krijgt door aangifte publieke aandacht
De Duitse regering zou er daarom toe gedwongen zijn om het plan van de smokkelverenigingen te doorkruisen en de geplande binnenkomst van migranten uit Noord-Afrika te verhinderen. Wanneer de AfD d.m.v. de aangifte niet openlijk met juridische consequenties gedreigd zou hebben en zodoende enorme aandacht zou hebben gekregen, zou het nooit zover gekomen zijn, aldus de overtuiging van de AfD-politicus.

Bystron benadrukt: “Deze etappeoverwinning is nog een signaal in de richting van de smokkelaars en hun ondersteunende milieu: smokkel is een strafbaar feit en geen ´daad van humaniteit´. De hele zaak moet als datgene benoemd worden wat hij is: een heel duidelijke overwinning voor de AfD, vooral echter voor de Duitse rechtsstaat tegen de nog steeds voortdurende ´heerschappij van het onrecht´ van Angela Merkel en Horst Seehofer. De door de AfD-fractie aangegeven verenigingen zou deze zaak de ogen moeten openen: de tijd van de immuniteit is voorbij. Het illegaal binnensluizen van buitenlanders per schip of vliegtuig onder verwijzing naar de plicht om te helpen bij nood op zee zal niet langer getolereerd worden. De AfD zal alle juridische middelen blijven gebruiken om onderzoeken tegen de deelnemers te starten en deze ter verantwoording te roepen.”

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/15 ... ranten-af/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48285
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Immigratie in Europa: de belangrijkste redenen van het afwijzende front

Geplaatst op 15 juli 2018

Afbeelding

In 2017 hebben de landen van Europa aan 538.000 migranten asiel toegestaan. Het continent vormt echter geen eenheidsblok in deze kwestie: er bestaan aanzienlijke verschillen tussen de West-Europese en de Oost- respectievelijk Midden-Europese landen. Zo gaf Duitsland aan 325.370 migranten asiel, wat overeenkomt met 3945 personen per miljoen inwoners in Duitsland. Daarna volgt direct Oostenrijk met 3865 personen per miljoen inwoners en Zweden staat op 3125 geaccepteerde asielaanvragen per miljoen inwoners.

In het onderste deel van de tabel vindt men Slowakije met 10 personen per miljoen inwoners aan wie asiel werd toegestaan respectievelijk Tsjechië en Polen met 15 personen per miljoen inwoners. Vanzelfsprekend waren er veel meer asielaanvragen in Duitsland, Oostenrijk en Zweden dan in de Midden-Europese landen, maar die zijn blijkbaar minder laks en iets nauwkeuriger dan de anderen als het er om gaat een asielaanvraag te controleren.

Waarom zulke verschillen? Heel eenvoudig, omdat de landen van de Visegrád-groep het afwijzen deel te nemen aan dit grootscheeps opgezette bedrog dat men asiel noemt. Hun regeringen spreken heldere en duidelijke taal en laten zich niets wijsmaken wat betreft de foutieve ontwikkeling van de asielpolitiek. Ze vrezen hun publieke opinie, die overwegend ongecontroleerde immigratie afwijst. Het bedrog vindt vaak heel openlijk en ongeremd plaats. Toen er aan jonge Afrikaanse mannen op de schepen van de NGO´s, die hen naar Europa brengen, gevraagd werd of ze er geen probleem mee hadden om voor draaiende camera´s toe te geven dat ze naar Europa komen vanwege de nieuwe mogelijkheden respectievelijk een comfortabeler leven. Zij zullen echter met zelf bedachte verhalen de ambtenaren beliegen die hun asielaanvragen zullen bewerken. Want in alle logica zouden ze systematisch naar hun landen van herkomst uitgezet moeten worden. Maar het gebrek aan coöperatie van de kant van de landen van oorsprong maakt deze uitzettingen moeilijker en dat weten de migranten waarschijnlijk.

Vanaf het moment dat ze Europees grondgebied bereikt hebben, is het heel moeilijk respectievelijk duur hen terug te sturen. De verschillende materiële en financiële hulp, die de illegalen in de West-Europese landen krijgen, maken alles alleen nog maar erger. Want dat is de reden waarom het doel van hun reis in de eerste plaats Duitsland of Zweden heet in plaats van Polen of Hongarije. In werkelijkheid moedigt dit zeer royaal asiel toestaande systeem de migranten ertoe uit om te liegen over de redenen waarom ze naar Europa komen respectievelijk hun leven op het spel zetten door illegaal grenzen over te steken.

De vertegenwoordigers van de NGO´s voeren aan dat de door hen in de buurt van de Libische territoriale wateren geredde “vluchtelingen” folteringen in Libië moesten meemaken en dat ze daarom geen andere keuze hadden dan over zee te vluchten. Maar in hoeverre is het voor een Nigeriaan of een Gambiaan legitiem om zich in Europa te vestigen in plaats van veilig naar zijn thuisland terug te keren wanneer hij in Libië mishandeld werd? Dat alles is in werkelijkheid een maskerade en de NGO´s – die vaak onder auspiciën van George Soros werken – hebben de opdracht om uit duistere en ideologische redenen Europa te overstromen met migranten. De ideologie van de mensenrechten, die gedijt in de landen van West-Europa, staat het de politici en de immigratie bevorderende NGO´s toe om de massa-immigratie te verergeren en er onophoudelijk voor te werven dat de afgewezen migranten toch mogen blijven.

Deze ideologie heeft meer moeite om vaste voet te krijgen in de voormalige communistische respectievelijk autoritaire landen. Daar werd overigens de immigratie door de staat gecontroleerd en niet door de economie. Van hun kant hebben bazen van concerns in het Westen goedkope arbeidskrachten van buiten Europa kunnen importeren hoe ze wilden. Het proces ging door met de gezinshereniging en de kinderen van deze ongekwalificeerde arbeiders hebben verschillende dingen meegemaakt. Men moet echter wel vaststellen dat zich vooral in Groot-Brittannië, Frankrijk, België, Duitsland en zelfs in Zweden parallelsamenlevingen vormen, waar de criminaliteit zich meer uitbreidt dan elders. De landen van Midden-Europa hebben nooit massa-immigratie van buiten Europa meegemaakt en de negatieve ervaring van de West-Europese landen, die tot in hun identiteit bedreigd worden, heeft een afschrikkende werking. De weg zal nog lang zijn tot de harde koers tegenover de immigratie in heel europa ingang vindt, maar enkele voortekens laten ons denken dat deze koers onomkeerbaar respectievelijk de enige te volgen weg zal zijn.

Bron: https://visegradpost.com

Door: Alimuddin Usmani

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/15 ... nde-front/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48285
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Polen: “Wij willen geen islamitische vluchtelingen! Daarom is Polen zo veilig.” (+ video!)

Geplaatst op 16 juli 2018

Afbeelding
Het nationale Poolse heiligdom: het klooster Jasna Góra in de stad Częstochowa.

In een interview op de Britse zender “Channel 4” werd Dominik Tarczyński, lid van de Poolse partij “PiS” (“Recht en Rechtvaardigheid”) vijandig bejegend wegens de weigering van Polen om moslims op te nemen.

Zo vraagt de interviewster: “Hoeveel vluchtelingen heeft u opgenomen?” “Geen”, antwoordde hij, waarop zij vroeg: “Bent u daar trots op?” Tarczyński, Pools [politicus, katholiek activist en publicist, counterde: “Als u mij vraagt naar illegale moslims, niemand wordt Polen binnengelaten. Niet één als hij illegaal is. We hebben 2 miljoen Oekraïeners in Polen, die werken en vreedzaam zijn.”

De interviewster vraagt opnieuw of hij er trots op is dat zijn land geen vluchtelingen zou hebben opgenomen. Tarczyński antwoordt: “Natuurlijk. Dat is hetgeen ons volk van de regering verwacht, dat is in de eerste plaats waarom deze regering werd gekozen. Dat is er ook de reden voor dat Polen zo veilig is, dat we geen enkele terreuraanval hebben. Kijkt u eens naar de straten in Polen. U kunt ons noemen wat u wilt; populisten, nationalisten, racisten, het interesseert me niet. Mij interesseert mijn familie en mijn land.”Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: Hanno Vollenweider

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/16 ... lig-video/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48285
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Tsjechische premier: “Migratievoorstel EU onwerkbaar”

Berend Sommer, 20 jul 2018

Afbeelding
Andrej Babiš en Jean-Claude Juncker.

De Tsjechische premier Andrej Babiš slaagde er vorige week eindelijk in om een regering te vormen, na maanden onderhandelen. Nu opent hij de aanval op het onlangs beklonken migratieakkoord voor de EU-lidstaten. “Onwerkbaar”.

Dat zegt Babiš in een interview met de Britse krant Financial Times. Vorige week kreeg Babiš, met gedoogsteun van de communisten, een meerderheid in het Tsjechische parlement.

Babiš heeft voornamelijk kritiek op het idee om een vluchtelingenkamp buiten de grenzen van de Europese Unie in te richten. Migranten die worden gered uit de Middellandse Zee, zouden daar naartoe worden gestuurd, om een asielprocedure in te gaan. Nog geen enkel land heeft aangeboden om een dergelijk centrum te huisvesten.

Babis: meer aandacht voor de buitengrenzen
Babis twijfelt aan het nut van dit plan. ‘Als dit soort centra in Europa komt,’ zegt Babis, ‘wie gaat dan bepalen waar deze mensen naartoe gaan? Wie gaat ze asiel geven?’ Babis wil dat de Europese Unie zich vooral richt op het versterken van de buitengrenzen.

‘We moeten een duidelijke boodschap overbrengen: het is nu afgelopen. We moeten een deal sluiten met Noord-Afrikaanse landen als Libië en Tunesië, zoals we eerder met Turkije hebben gemaakt. En dan moeten we deze mensen in hun land van herkomst helpen, zoals in Syrië, Nigeria of andere landen.’ Het is opmerkelijk dat Babis ook Syrië noemt, omdat de migranten uit Syrië veelal aanspraak kunnen maken op asiel.

Naast Polen en Hongarije is ook Tsjechië een tegenstander van het verdelen van migranten volgens een door Brussel opgelegd quotum. De Europese Commissie wilde in 2015 de vluchtelingen in Italië en Griekenland naar rato verdelen over de andere Europese lidstaten, maar de Centraal-Europese landen weigerden pertinent.

Babis: ‘Stop met de onzinregelgeving’
Babis benadrukt in het interview met Financial Times dat hij voorstander is van de Europese Unie, maar die moet dan wel worden hervormd. ‘De sleutel daartoe is dat de Europese Unie minder doet, en efficiënter te werk gaat. Geen onzinregelgeving. Wetgeving kan slimmer en beter. Te veel regelgeving is funest voor innovatie en voor ondernemerschap.’

Ook gaat Babis in tegen de Europese Commissie, wanneer die de strijd aanbindt tegen de Poolse en de Hongaarse regering. In beide landen werden er hervormingen doorgevoerd, die volgens Brussel tornen aan de rechtsstaat. De Poolse regering maakt nu vaart met het vervangen van de hoogste rechter, tot grote zorgen van de Europese Unie. Volgens Babis is er in Hongarije of in Polen geen probleem met het schenden van de rechtsstaat. ‘De mensen zijn nog steeds vrij om te stemmen, en als ze ontevreden zijn met de politici in Hongarije of in Polen, dan kunnen ze die vervangen.’

https://www.elsevierweekblad.nl/buitenl ... ls_20jul18
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48285
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Italië wil geen “migranten” van EU-missie “Sophia” meer opnemen

Geplaatst op 20 juli 2018

Afbeelding

Volgens een krantenbericht wil Italië in het vervolg ook geen “migranten” van de EU-marinemissie “Sophia” meer opnemen. De nieuwe regering in Rome verbiedt het al aan NGO-schepen om Italiaanse havens aan te doen.

Dat zou de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Enzo Moavero Milanese aan de “gevolmachtigde Buitenlandse Zaken” van de EU Federica Mogherini meegedeeld hebben, berichtte de “Welt” vandaag onder verwijzing naar een brief van deze week.

Daarom zouden de verantwoordelijke personen in de politieke en veiligheidspolitieke commissie van de EU (PSK) overleg voeren over alternatieve oplossingen ter verdeling van de verzamelde “migranten”.

Zoals de krant uit de brief van Milanesi citeert, is Italië “onder de huidige omstandigheden er niet meer toe in staat om met het ´operatieplan´ van de ´Sophia´-inzet akkoord te gaan en zich desbetreffend te gedragen.”

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini had bijna twee weken geleden al aangekondigd om in het vervolg ook schepen van internationale missies in de Middellandse Zee de toegang tot zijn havens te ontzeggen. Hij gaf echter geen nadere informatie over de door hem genoemde “missies”.

De nieuwe regering in Rome verbiedt het al aan schepen van NGO´s om Italiaanse havens aan te doen.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/20 ... r-opnemen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41730
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Mahalingam »

Op de een of andere manier heeft Italië een aanbod gekregen dat ze niet konden weigeren. (maffiastijl?)
Italië haalt bakzeil over streng immigratiebeleid
Italië houdt de poorten voorlopig open voor nieuwe schepen die immigranten oppikken op de Middellandse Zee. Het land, dat eerder nog stellig de havens sloot voor schepen van ngo’s en hen ‘mensenmokkelaars’ noemde, laat de immigranten toe, totdat de Europese Unie (EU) opnieuw heeft bepaald wat de missie Operatie Sophia precies moet inhouden.

Dat moet binnen ongeveer vijf weken bekend zijn. De Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Enzo Moavero Milanesi bevestigt de draai van Italië tegenover persbureau ANSA.
I
De bevestiging kwam nadat Moavero maandag in Berlijn sprak met zijn Duitse ambtsgenoot Heiko Maas. De Europese missie Operatie Sophia heeft de Italiaanse hoofdstad Rome als standplaats, en het doel is om de mensensmokkelroutes over de Middellandse Zee op te breken en te blokkeren.

Italië is echter ontevreden over de manier waarop dat gebeurt. Er komen namelijk nog steeds immigranten binnen via de Italiaanse havens. Voor de komende vijf weken worden dus nog schepen met opgepikte immigranten toegelaten. Daarna worden de ‘operationele regels’ van Operatie Sophia aangepast, en zal Italië ook niet meer het enige landpunt zijn voor die schepen, aldus Moavero.
https://www.elsevierweekblad.nl/buitenl ... id-633226/

Vanwege de strijd tegen mensensmokkelaars hebben de veerdiensten nu vrij baan om te redden wat te redden valt.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48285
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Hongarije: NGO´s moeten belasting betalen – en ondersteunen zodoende de grensbewaking

Geplaatst op 25 juli 2018

Afbeelding

Een heffing op immigratie, die je “Soros-belasting” zou kunnen noemen, is nog een defensielinie voor Hongarije, zei de woordvoerder van de fractie van Fidesz zondag op een persconferentie. Alle organisaties die de immigratie ondersteunen, moeten volgens de wet die afgelopen vrijdag door het parlement werd aangenomen en voor het eind van de zomer in werking zal treden, de heffing betalen, zei István Hollik.

De wet voorziet in een heffing van 25% op “materiële ondersteuning voor de bedrijvigheid van NGO´s waarvan de activiteiten de immigratie ondersteunen.” De wet onderwerpt NGO´s, die de immigratie van niet-EU-burgers of buitenlanders zonder verblijfsvergunning “direct of indirect” ondersteunen, aan een heffing. “Programma´s, operaties of activiteiten die de immigratie dienen te bevorderen” kunnen zich in het kader van “de uitvoering van of deelname aan mediacampagnes en mediaseminars”, “organisatie van onderwijs”, “oprichting of exploitatie van netwerken” of “propaganda” bevinden.

Alle inkomsten uit de heffing vloeien naar de bewaking van de grens. Hollik zei dat de immigratieheffing behalve aan het grenshek ook wordt besteed aan nog meer beschermingsmaatregelen, juridische maatregelen om de grens te sluiten, een grondwetswijziging die de overbrenging van buitenlanders zonder verblijfsrecht en de vrije vestiging in het land verbiedt, en het aannemen van de wetsmaatregel “Stop Soros”, die betrekking heeft op het door de investeerder George Soros geschetste plan om de vluchtelingencrisis de baas te worden.

“Soros-organisaties” moeten betalen wanneer zij activiteiten ter ondersteuning van de immigratie ontplooien en wanneer iemand ondersteuning voor dit doel accepteert, voegde hij er aan toe. De “Soros-organisaties” werken eraan om van Europa een immigratiecontinent en van Hongarije een immigratieland te maken, zodat de heffing “Soros-belasting” genoemd zou kunnen worden, zei Hollik.

Bron: http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/25 ... sbewaking/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48285
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Salvini houdt zich aan zijn verkiezingsbelofte: duidelijk minder geld voor “vluchtelingen”

Geplaatst op 25 juli 2018

Afbeelding
De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini pakt door.

Rome – “Asielzoekers” in Italië krijgen in het vervolg minder geld en integratiemaatregelen. Daartoe heeft minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini opdracht gegeven. Hij zei: “De dingen veranderen eindelijk, zoals beloofd.”

De op dit moment in Italië levende 136.000 “asielzoekers” zouden in het vervolg nog maar € 20,- in plaats van tot nu toe € 45,- per dag krijgen en nauwelijks toegang krijgen tot integratiemaatregelen, gelastte de politicus van de LEGA. Ter motivering zei hij: “Meer controles en minder uitgaven. Op het gebied van immigratie veranderen de dingen eindelijk, zoals beloofd”, verklaarde hij.

Volgens de verordening moeten cursussen Italiaans en opleidingen, evenals psychologische verzorging, voorbehouden zijn aan diegenen die al een verblijfsvergunning hebben gekregen, bericht de “Welt”.

De Italiaanse staat, die enorme schulden heeft, gaf tot nu toe jaarlijks bijna € 3 miljard uit aan “asielzoekers”.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/25 ... htelingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48285
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Oostenrijks nieuwe legerchef waarschuwt: “Massamigratie is de grootste bedreiging”

Geplaatst op 26 juli 2018

Afbeelding

Het Oostenrijkse leger bevindt zich vanwege de vluchtelingencrisis blijkbaar in de hoogste staat van paraatheid. Dat blijkt uit hetgeen de nieuwe generaalchef-staf van het Oostenrijkse leger woensdag heeft gezegd: Robert Brieger beschouwt “de massamigratie als grootste actuele bedreiging” voor Oostenrijks veiligheid. En de 61-jarige noemt de daarmee verbonden “hybride terroristische bedreiging”.

Minister van Defensie Mario Kusanek (FPÖ) heeft Brieger pas in juli bevorderd. De officier geldt als een van de meest ervaren en geprofileerde strategen van het leger. Kunasek zegt over de nieuwe generaalchef-staf: “Met generaal-majoor Brieger heb ik een uitstekende soldaat en officier met langjarige troepenervaring in het binnen- en buitenland benoemd. Hij heeft zich voor de komende taken met zijn bezonnen en doordachte manier van leiding geven gekwalificeerd”, aldus de minister.

In het Ö1-“Morgenjournal” vond Brieger nu duidelijke woorden over de vluchtelingencrisis: “Het migratieprobleem heeft zich dusdanig ontwikkeld dat inmiddels alle lidstaten van de Europese Unie getroffen zijn. Zolang de bescherming van de buitengrenzen niet volledig gegarandeerd wordt, bestaat de noodzakelijkheid om op nationaal niveau te handelen”, zei Brieger. Dat zou ook beschermen tegen terroristische bedreigingen.

Brieger eiste daarom ook een duidelijke verhoging van de begroting voor het leger – en trapt daarmee bij de minister van Defensie open deuren in. Mario Kunasek geeft toe dat het budget te laag zou zijn: “Onze middelen zijn helaas niet onbeperkt. Dat heeft onze president zojuist ook nog vermeld. Het is daarom mijn doel dat we bij het budget € 3 miljard bereiken of 1% van het bnp – met alle begrip voor de bezuinigingen. Zelfs de Groene Oostenrijkse president Alexander Van der Bellen sprak onlangs van “volledig uitgeputte capaciteiten van het Oostenrijkse leger.”

De verhoging moet tot het einde van de lopende regeerperiode in 2022 bereikt zijn. Het Oostenrijkse legerbudget bedraagt op dit moment € 2,2 miljard respectievelijk 0,58% van het bnp en moet de komende jaren verder stijgen. Bij 1% zouden het € 3,88 miljard zijn.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/26 ... edreiging/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76189
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Ariel »

Weer groep migranten vast op zee

TUNIS - Een schip met veertig migranten aan boord bevindt zich noodgedwongen al twee weken op de Middellandse Zee. Vier landen hebben geweigerd het bevoorradingsschip Sarost 5 te laten aanleggen, bericht CNN.

De tweede man van het schip, Aymen Ourari, spreekt tegenover de nieuwszender over een „gezondheidscrisis.”

De bemanning haalde de migranten, onder wie twee zwangere vrouwen, op 13 juli van een houten boot die na vertrek uit Libië in de problemen was geraakt. Op beelden is te zien dat de asielzoekers op het dek slapen in geïmproviseerde bedden.

De Internationale Federatie van Rode Kruis- en Rode Halve Maanverenigingen stuurde deze week artsen naar het schip, dat vaart onder Tunesische vlag. Zij deelden onder meer voedsel en water uit. Een woordvoerder van de hulporganisatie benadrukte dat „dit duidelijk geen houdbare situatie is.” Het vaartuig bevindt zich momenteel op enkele kilometers van de plaats Zarzis in Tunesië.
Het moet toch niet zo moeilijk zijn om met deze mensen naar een haven te varen. Het is een Tunesisch schip dat op enkele kilometers van de kust van Tunesië ligt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48285
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Italië stelt gerechtelijk onderzoek in tegen Duitse “vluchtelingen”redders

Geplaatst op 28 juli 2018

Afbeelding

Trapani/Sicilië – Italië verscherpt zijn strijd tegen private “redding”organisaties. Het openbaar ministerie in het Siciliaanse Trapani is een onderzoek gestart tegen meer dan 20 helpers wegens de verdenking van de ondersteuning van illegale migratie naar Italië, schrijft de “Spiegel”. Onder de betrokkenen bevinden zich de organisaties “Artsen zonder Grenzen” en “Save the Children”.

Tien van de beschuldigden waren bemanningsleden van het “redding”schip “Iuventa” van de Berlijnse vereniging “Jugend rettet”. Het schip werd bijna een jaar geleden door de Italiaanse autoriteiten in beslag genomen. Het heeft vele maanden lang duizenden “vluchtelingen” aan boord genomen, die in de Middellandse Zee in de problemen waren geraakt, en aan andere schepen overgedragen, die hen naar Italië brachten.

De onderzoekers in Trapani verdenken de “redders” ervan samengewerkt te hebben met Libische mensensmokkelaars...

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/28 ... enredders/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41730
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Mahalingam »

'Migrantenboot' na twee weken ronddobberen toch naar Tunesië
Een schip met tientallen migranten aan boord dat noodgedwongen twee weken moest doorbrengen op zee, mag aanleggen in Tunesië. Volgens premier Youssef Chahed is de haven van Zarzis opengesteld voor het bevoorradingsschip Sarost 5. Het vaartuig ligt al enkele dagen in de buurt van die kustplaats.
[...]

De ngo "Watch the Med" publiceerde op Facebook verschillende videogetuigenissen van migranten aan boord van het bevoorradingsschip. Ze lanceerde ook een campagne waarin mensen die begaan waren met het lot van de 40 migranten, werd gevraagd om een e-mail te sturen naar de vertegenwoordigers van hun land in het Europees Parlement.

'Eis dat uw vertegenwoordiger Malta, dat de reddingsactie coördineerde, onder druk zet om het schip met de vluchtelingen een ​​veilige haven te bieden zoals het internationale zeerecht voorschrijft, als ergens anders geen veilige haven wordt gevonden.'
https://www.ad.nl/buitenland/migrantenb ... ~a29f24b5/

Die migranten stapten op een strand in Tunesië in een rubberboot, voeren naar het Noorden en werden als drenkelingen door een Tunesische boot opgepikt. En die zou dan voor de rest van de reis naar de EU zorgen.
Deze mensenhandel is nu mislukt: ze zijn weer terug op het strand van Tunesië.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48285
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Regering wil gebrek aan geschoolde arbeidskrachten oplossen met Oostenrijkers i.p.v. immigranten

Geplaatst op 31 juli 2018

Afbeelding
De Oostenrijkse minister van Economische Zaken, Margarete Schramböck, en de Oostenrijkse minister-president Sebastian Schulz.

De Oostenrijkse socialisten beweerden tot nu toe dat het gebrek aan geschoolde arbeidskrachten in Oostenrijk alleen maar op te lossen zou zijn door massale immigratie. Documenten van deskundigen zouden moeten bewijzen dat men daarvoor 50.000 tot 70.000 immigranten per jaar nodig zou hebben. Nu vindt er een ingrijpende verandering plaats waar velen naar verlangden: geschoolde arbeidskrachten zullen in het vervolg uit Oostenrijk komen.

Gebrek aan geschoolde arbeidskrachten niet op te lossen met asielzoekers

Met bijna 400.000 werklozen is het potentieel in Oostenrijk niet uitgeput. Dat ziet ook de nieuwe minister van Economische Zaken, Margarete Schramböck (ÖVP, foto), zo. In de “Kurier” zegt ze:

Ik hoef helemaal niet naar asielzoekers te kijken. Met hen zal ik het probleem van geschoolde arbeidskrachten niet oplossen, maar ik moet nieuwe doelgroepen ontsluiten.

Focus op vrouwen en oudere werknemers
Daarom wil Schramböck de focus op vrouwen en oudere werknemers richten. Ook heeft ze mensen ouder dan 20 jaar in het vizier. Voor hen moet er de duale academie komen, waarin een verkorte studieperiode twee jaar na het eindexamen met eigen klassen en speciale thema´s zou worden aangeboden. Een goed begin, want in Oostenrijk volgt slechts 5% na het eindexamen een vakopleiding, in Duitsland is dat 25%.

Bron: www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/31 ... migranten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48285
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Libische noodcentrale laat “migranten” terugbrengen

Geplaatst op 1 augustus 2018

Afbeelding
De “Asso 28”.

In de Middellandse Zee keert blijkbaar het verstand weer terug – NGO´s huilen van woede

De regeringswisseling in Italië en de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini hebben wat betreft de uit zijn oevers tredende vluchtelingenwaanzin effect. In de Middellandse Zee tussen Libië en Italië heersen in toenemende mate normale omstandigheden. Redding op zee functioneert daar blijkbaar weer zoals redding op zee moet functioneren wanneer haar juridische en humanitaire status niet uitgehold wordt: in nood geraakte mensen worden opgenomen en zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde haven gebracht. En precies dat is er nu in de Middellandse Zee voor Tripoli gebeurd. Een eerste stap in de goede richting.


108 illegale immigranten, die in een rubberboot voor de Libische kust in zee dreven, werden op aanwijzing van de Libische kustwacht door de sleepboot “Asso 28” opgenomen en naar Tripoli gebracht. De krant “La Repubblica” bericht over de gebeurtenis.

Logisch dat de linkse Italiaanse journalistiek huilt van woede en spreekt van een “schending van het volkerenrecht zonder precedent”. Ook de Italiaanse tak van de vluchtelingenorganisatie van de VN ruikt onraad en wil de zaak onderzoeken: “Libië is geen veilige haven en deze handeling zou internationaal recht geschonden kunnen hebben.” Sinds wanneer Libië een haven is, wordt uiteraard niet duidelijk uitgelegd.

De Duitse kranten, die over de zaak berichten, zijn voorzichtiger in hun woordkeuze. Natuurlijk klinkt er ook bij de “Welt”, “Die Zeit” of “Focus” tussen de regels bedekt ongeloof door dat de mensensmokkel via de Middellandse Zee naar Europa gestopt werd met internationale rechtsmiddelen. Zo schrijft de “Welt” lichtelijk verontwaardigd en tamelijk vaag onder de kop “Schending van het volkerenrecht”:

Op zee geredde vluchtelingen moeten naar een veilige haven gebracht worden. Libië is niet als zodanig erkend, omdat het in de gesloten vluchtelingenkampen regelmatig tot mensenrechtenschendingen komt. Bovendien zijn massale repatriëringen zonder controle vooraf van het recht op asiel een schending van het volkerenrecht.

Het recht om asiel aan te vragen hadden de immigranten naar Libië daarvoor in Tripoli. Waarom ze daar geen gebruik van maken of de uitslag willen afwachten, verklaart de “Welt” niet. De opmerkingen van de “Welt” zijn ook onzin gezien tegen de achtergrond dat bijv. Duitse reddingswerkers van de reddingsmaatschappijen op de Noordzee en de Oostzee, die eveneens handelen volgens internationaal recht, vermoedelijk nauwelijks van tevoren controleren of de schipbreukelingen asiel willen aanvragen.

De goedmenschen-kritiek is er vooral pissig over dat de illegale personen door een schip werden opgenomen en afgeleverd dat vaart onder Italiaanse vlag. Het gaat om de “Asso 28”, een sleepboot die een olieplatform bedient. De “Asso” fungeerde echter niet als comfortabele watertaxi voor illegale immigranten, maar handelde in opdracht van de Libische kustwacht volgens internationaal recht. Dit voorziet erin dat in nood geraakte personen op zee naar de dichtstbijzijnde haven gebracht worden. En dat was nu eenmaal Tripoli. Libië heeft eind juni een eigen zoek- en reddingszone ingesteld, die zich uitstrekt over internationale wateren. Daar is nu de noodcentrale van het door burgeroorlog geteisterde land voor de coördinatie van acties verantwoordelijk en dirigeert schepen naar een haven.

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini schreef volgens “Focus” dinsdag op Facebook: “De Libische kustwacht heeft de afgelopen uren 611 migranten gered en teruggebracht. De NGO´s protesteren en de smokkelaars raken hun business kwijt? Goed zo, we zullen zo doorgaan!” De Italiaanse kustwacht zou de reddingsacties noch gecoördineerd noch er aan deelgenomen hebben.

Bron: www.pi-news.net

Door: “Beobachter”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/01 ... ugbrengen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76189
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Ariel »

icon_thumbup.gif
De Libische kustwacht heeft 574 migranten van opblaasbare boten gehaald voor de kust van het Noord-Afrikaanse land. Dat gebeurde volgens een woordvoerder tijdens drie afzonderlijke operaties op maandag.

Het gaat volgens de woordvoerder onder anderen om 388 mannen, 66 vrouwen en 19 kinderen uit Arabische en Afrikaanse landen. Hij stelde dat alle illegale migranten zijn overgebracht naar een marinebasis bij Tripoli.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76189
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Ariel »

Buurt Den Helder voelt zich ’afvoerputje’ vanwege azc

De komst van een opvang voor minderjarige asielzoekers in de buurt Oude Den Helder in Den Helder zorgt voor onrust. In de wijk zijn ook meerdere GGZ-locaties gevestigd. Een groep bewoners vreest overlast. „Zij voelen zich het afvoerputje van Den Helder.”

Dat zegt Sylvia Hamerslag van wijkplatform Stad Binnen de Linie. Ze is niet te spreken over de manier waarop de opvang van deze alleenstaande minderjarige vreemdelingen door het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) is doorgedrukt. „Bewoners voelen zich niet gehoord en in de steek gelaten”, verzucht ze.

Vorig jaar november maakte het COA samen met de gemeente bekend dat in het grote pand midden in de wijk een woonvorm voor maximaal twintig jongeren wordt gerealiseerd. „De mensen waren boos”, herinnert Hamerslag zich. „In een kruising van twee à drie straten zijn er al een stuk of vijf opvanggelegenheden voor verwarde of verslaafde mensen. Daar komen nu ook getraumatiseerde jongeren bij. Dat is wat veel van het goede.”

Spelende kinderen
Hoewel het COA en de gemeente luisterden naar de bezwaren, werd het bewuste pand op 1 augustus toch aan het COA verkocht. Dit tot verbijstering van enkele omwonenden. „Het is jammer dat het hier komt”, zegt de 34-jarige Nancy. Ze woont pal tegenover de toekomstige opvang. Haar drie kinderen spelen op het pleintje voor het gebouw. „Je weet niet waar het naartoe gaat en mijn kinderen spelen hier ook. We voelen ons niet gehoord.”

Volgens het COA krijgen de jongeren 24-uurs begeleiding en zitten ze overdag gewoon op school. Van overlast zal er dus weinig sprake zijn, is het vermoeden. Voor Hamerslag geen doorslaggevend argument: .„De mensen hebben niet alleen overlast, maar ze krijgen ook het gevoel dat ze het afvalputje van de buurt zijn. Het zijn jongeren met een rugzakje, die zijn vaak getraumatiseerd, en die komen middenin de buurt. De manier waarop het is gegaan, vormt de grootste ergernis.”

Kasteel
COA bestrijdt dat het lukraak panden opkoopt en opvanglocaties er bij de gemeente doordrukt. „Er wordt wel degelijk rekening gehouden met planologische zaken als spreiding van locaties”, laat een woordvoerder weten. „Wij trekken samen op met de gemeente en proberen emoties bij omwonenden zoveel mogelijk weg te nemen, onder meer door het organiseren van informatieavonden.”

Ook de gemeente voorziet geen problemen en zegt in nauw contact met de bezorgde bewoners te staan. Buurtbewoner Marguerite de Groot (63) vindt alle ophef overtrokken. „Ze hebben heel Europa door gezworven en nu mogen ze in een kasteel wonen, prachtig toch?”, wijst ze trots naar het voormalig Triade-gebouw. „Dat is toch een sprookje? Het gaat om kinderen. Laten we ze helpen in plaats van bang zijn dat ze spullen kapot maken.”

De opvang zou begin 2019 worden opgeleverd.
Afbeelding

Ik vermoed dat de buurt dit gebouw minder snel kunnen kopen als de villa hier.
Spoiler! :
Bewoners van een villawijkje in Den Helder hebben de komst van een opvang voor jonge vluchtelingen in hun wijk voorkomen door het beoogde pand snel zelf te kopen. Ik begrijp het , maar ik ben wel benieuwd op welke partij deze bewoners stemmen. Stel dat deze mensen D66 stemmen, dan vind ik het hypocriet.

En helaas is deze optie niet open voor veel andere inwoners van Nederland die zo'n bedrag niet kunnen opbrengen.
Omwonenden kopen asielzoekersvilla in Den Helder om komst opvang te voorkomen
Afbeelding
De omwonenden van een beoogde opvanglocatie voor asielzoekers in Den Helder, hebben gezamenlijk de portemonnee getrokken om de komst van vluchtelingen naar hun wijk te voorkomen. Ze hebben het pand gekocht waar het COA zestien minderjarige asielzoekers wilde huisvesten.

Het huis aan de Linieweg stond te koop voor 599.000 euro. Dat vormde voor de bewoners van de kleine villawijk kennelijk geen obstakel, meldt het Noordhollands Dagblad.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48285
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Laten we een vesting maken van Europa!

Geplaatst op 3 augustus 2018

Afbeelding

In Italië waait een hele nieuwe wind wat betreft de bestrijding van illegale immigratie. Dat is te danken aan de nieuwe regering met haar patriottische minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini. Deze regering laat zien dat politieke veranderingen – anders dan de passieve Merkelisten ons burgers dit steeds maar willen wijsmaken – wel degelijk mogelijk zijn. En wel dan, wanneer men ze echt wil.

Er bestaat geen mensenrecht op migratie

Wat was er gebeurd? Onder de schreeuw van verontwaardiging van de asielindustrie, die bang is dat haar businessmodel naar de haaien gaat, heeft nu voor het eerst een Italiaans schip in de Middellandse Zee opgepikte, Afrikaanse “migranten” eerst uit hun netelige situatie gered (waarin zij zichzelf volledig bewust gebracht hadden!) en daarna naar de dichtstbijzijnde kust gebracht, waar vandaan ze kort daarvoor vertrokken waren. Geen shuttleservice naar Europa, zoals die tot nu toe altijd heel vanzelfsprekend het geval was. De illegale immigranten uit Afrika zijn nu dus weer exact daar, waar ze vandaan kwamen, maar dus niet als onmiddellijk pensioengerechtigde in het Duitse sociale stelsel.

Zo moet dat, en niet anders! De plicht bestaat om mensen in nood te redden op zee, maar er bestaat geen “mensenrecht op migratie”.

De boodschap moet luiden: Wat jullie ook proberen, jullie zullen niet legaal terechtkomen op ons continent en in ons sociale stelsel
Dat is dus voor de eerste keer de uitvoering van het Australische model in Europa, net zoals onze burgerpartij [vert.: AfD] dat heeft geëist. Dit Australisch model is wereldberoemd geworden onder het trefwoord “No way”—politiek, waarvan de boodschap luidt: wat jullie ook proberen, Jullie zullen niet legaal op ons continent en in onze sociale stelsels terechtkomen, punt uit.

Precies dat moet ook de boodschap voor Europa zijn: wat jullie ook proberen, Jullie zullen niet legaal op ons continent en in onze sociale stelsels terechtkomen.

Het succes geeft Australië volledig gelijk: ondertussen hebben de armoedemigranten van deze wereld de boodschap begrepen, en precies daarom verdrinkt er niemand meer voor de Australische kust, en evenmin bereiken illegale immigranten het Australische continent.

Het Australische model is alternatiefloos
Deze succesvolle vesting Australië moet nu dus gevolgd worden door de vesting Europa. Neemt u mij niet kwalijk, beste lezers, wanneer ik dit bij wijze van uitzondering, in navolging van het lievelingswoord van diegene die doet alsof ze bondskanselier is, “alternatiefloos” noem. Het is in ieder geval alternatiefloos wanneer wij hier in Europa en vooral in Duitsland onze culturele identiteit, onze welvaart en onze binnenlandse veiligheid willen behouden.

Mevrouw Merkel en haar groen gekleurde handlangers van het politiek-mediale complex daarentegen schijnen in hun migratiewaan te geloven dat men de bevolkingsexplosie van het Afrikaanse continent met Duitse sociale uitkeringen, op Duits grondgebied en ten koste van de belasting betalende bevolking van Duitsland zou kunnen oplossen, pseudo gelegitimeerd via de invalspoort asielrecht. Met het oog op een ongeremde bevolkingsgroei van een miljoen Afrikanen PER WEEK (!) kan ik dit idee alleen nog maar waanzinnig noemen.

Laten we een vesting maken van Europa!
Waanzinnig – en tegelijkertijd levensgevaarlijk voor de binnenlandse vrede van ons land. De Merkelisten maken Duitsland kapot, want hun dwaalweg is ertoe veroordeeld om gigantisch te mislukken. Laat niemand – ook niemand van de nog altijd talrijke goedmenschen in ons land – zich overgeven aan de bedrieglijke hoop vroeger niets te hebben meegekregen van de enorme knal van deze mislukking.

Laten we het daarom niet zo ver laten komen, maar laten van Europa een vesting maken, waarbij de illegale immigratie geen kans meer heeft. Tijd voor het Australisch model. Tijd voor de vesting Europa.

Bron: https://juergenfritz.com

Door: Prof. Dr. Jörg Meuthen

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/03 ... an-europa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41730
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Mahalingam »

Zou dit schip een soort Vliegende Hollander worden? Varend over de wereldzeeën en nergens een haven vinden om binnen te lopen?
Hier het verhaal van de ngo opgetekend door een journalist.
Schip met 87 geredde migranten mag nergens aanmeren

De Spaanse ngo Proactiva Open Arms is vrijdag nog steeds op zoek naar een haven waar de 87 geredde migranten uit de internationale wateren voor Libië aan land mogen gaan.

‘We beginnen hun eerste glimlach te zien, ook al is de angst en de onzekerheid nog steeds van hun gezicht te lezen’, zei de ngo vrijdag op Twitter. Ze voegt eraan toe blij te zijn dat ze ‘een beetje menselijkheid kon bieden na de vervolgingen in hun land, de folteringen in Libië en de reis op zee’.

De migranten, bijna allemaal Soedanezen, brachten vijftig uur door op een opblaasbare boot. Ze hadden geen water en velen liepen brandwonden op door de mengeling van brandstof en zeewater. Toch sprongen velen onder hen in het water toen de Spaanse redders aankwamen, uit angst teruggebracht te worden naar Libië. Vele Afrikaanse migranten worden daar immers mishandeld, willekeurig vastgehouden, afgeperst of geconfronteerd met geweld.

Sinds de reddingsoperatie patrouilleert het schip voor Libië. Maar het wacht ook op een signaal over de haven waar het de 87 migranten kan afzetten. ‘Om het even waar, maar niet in Italië’, liet de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, al verstaan op Twitter. Tijdens de laatste twee operaties moest Open Arms de geredde migranten naar Spanje brengen.
Raadsel: hoe kan je brandwonden oplopen bij vermenginmg van benzine met zeewater?

http://www.standaard.be/cnt/dmf20180803_03646796
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76189
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef: Raadsel: hoe kan je brandwonden oplopen bij vermenginmg van benzine met zeewater?

http://www.standaard.be/cnt/dmf20180803_03646796
Door de zon ja..Misschien een combinatie van zon, benzine en zeewater. Maar dan nog. Ze zwommen toch niet naast die boot...
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48285
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Ook ver in Azië zijn ze niet zo dol op dit soort migranten...
Zuid-Korea: Moslims en vluchtelingen ongewenst

Geplaatst op 3 augustus 2018

Afbeelding

Met het oog op de toenemende illegale immigratie protesteren daar steeds meer mensen in Zuid-Korea tegen. Vooral islamitische immigranten zijn in het Aziatische land ongewenst.

Begin juli demonstreerden honderden Zuid-Koreanen voor het stadhuis in de hoofdstad Seoul met borden, waarop bijvoorbeeld “Neem eerst Koreanen, dan vluchtelingen”stond. Daarmee protesteerden ze tegen de politiek van de provinciale regering van Jeju Island, die er volgens hen verantwoordelijk voor zou zijn dat het land met “valse vluchtelingen” overspoeld wordt. Op andere borden stond “Koreanen eerst!”, “Wij willen veiligheid!” en “Voor wie is het land?”

In een petitie op de website van het “Blauwe Huis”, dus het presidentieel paleis van Zuid-Korea, eisen de organisatoren iets soortgelijks. De petitie werd al door meer dan 600.000 Zuid-Koreanen ondertekend, terwijl alleen al op het provincie-eiland zelf een oproep met hetzelfde thema al door 250.000 mensen is ondertekend. Een toch flink aantal voor het land.

Eind april bedroeg het aantal illegale immigranten in Zuid-Korea 220.510 personen, wat in totaal 10,8% van alle buitenlanders in het Oost-Aziatische land is. Ondertussen kwamen daar tienduizenden bij. Voor een eeuwenlang min of meer homogeen volk, dat al Japanse en Chinese vreemde heerschappijen moest afweren wen waarin op grond van de religie (net zoals in Japan) ook halfbloeden ongewenst zijn, is dit een groot aantal.

Maar toen enige tijd geleden een grotere groep Jemenitische vluchtelingen Zuid-Korea bereikte, die voor de moorddadige oorlog (en voor de oorlogsmisdaden van de Saoedi´s en de troepen uit de Verenigde Arabische Emiraten), evenals voor de honger door de zeeblokkade van de Saoedi´s vluchtten, greep de angst voor radicaalislamitische zelfmoorddaders in Zuid-Korea om zich heen. Men had in de media toch vaak genoeg gezien hoe juist in Europa als vluchtelingen gecamoufleerde radicale islamieten honderden mensen vermoordden en verwondden. Des te groter is ook de afkeer van moslims in de Zuid-Koreaanse bevolking, die grotendeels boeddhistisch is.

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/03 ... ongewenst/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20945
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door King George »

Verstandig.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48285
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

EU-marinemissie “Sophia”: de ruzie escaleert

Geplaatst op 4 augustus 2018

Afbeelding

Omdat andere EU-landen geen via de EU-marinemissie “Sophia” opgenomen “migranten” uit de Middellandse Zee willen opnemen, escaleert de ruzie over het programma. Italië wil geen migranten meer overnemen.

De ruzie tussen Italië en de Europese Unie over de opname van “migranten” die in het kader van de EU-marinemissie “Sophia” (EUNAVFOR Med) in de Middellandse Zee “gered” werden, dreigt te escaleren. De ambassadeurs van de EU-landen konden het tijdens een extra vergadering van de Politieke en Veiligheidspolitieke Commissie (PSK) vrijdag niet, zoals door de regering in Rome geëist, eens worden over een herziening van de regels van de Middellandse Zee marinemissie “Sophia”, bericht de “Welt” onder verwijzing naar hoge EU-diplomaten. Merkel´s “Europese oplossing” voor de migratiecrisis krijgt daardoor opnieuw een domper.

“Er zijn tot nu toe geen toezeggingen van andere EU-landen om geredde migranten op te nemen. Aan de periode van vijf weken, die de Italianen gesteld hebben, kan vermoedelijk niet meer worden voldaan”, zei men overeenstemmend in kringen van EU-diplomaten. De Italiaanse EU-ambassadeur had bij de vergadering vrijdag nadrukkelijk gemaand tot een oplossing van het probleem, bericht de “Welt” verder. Verleden week vrijdag had de diplomatieke dienst van de EU volgens de “Welt” aan de lidstaten een omvattende controle van de marinemissie “Sophia” voorgelegd.

Punt 161 van het rapport, dat eigenlijk de eisen van de Italianen naar de opening van nieuwe havens door andere EU-landen voor geredde migranten zou moeten behandelen, werd daarbij opengelaten. Op 22 juli had de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken, Enzo Moavero Milanesi, na een ontmoeting met de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Heiko Maas (SPD), in Berlijn verklaard dat zijn land de door de missie “Sophia” geredde migranten nog slechts voor een overgangsperiode van “vijf weken” tot eind augustus zou opnemen. Tot dat moment zouden er nieuwe regels moeten komen en zouden andere EU-landen de geredde migranten moeten opnemen. Oorspronkelijk had de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken in een brief aan de Hoge vertegenwoordiger van de Unie voor Buitenlandse zaken en Veiligheidsbeleid, Federica Mogherini, midden juli verklaard om met onmiddellijke ingang geen door de missie “Sophia” geredde migranten meer op te nemen.

Reddingsboten van privéorganisaties mogen sowieso niet meer aanmeren in Italiaanse havens. De EU-marinemissie “Sophia” begon in de zomer van 2015. De doelen van de missie zijn het opbrengen van mensensmokkelaars en wapensmokkelaars op volle zee, maar ook het opleiden van de Libische kustwacht. Sinds het begin van de operatie twee jaar geleden hebben de schepen van de missie ongeveer 45.000 migranten uit de Middellandse Zee “gered”.

Ondertussen dringt de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Heiko Maas (SPD), aan op een verdeling van de migranten in de EU. “In de kwestie van de vluchtelingen die in de Middellandse Zee gered worden, hebben we binnen enkele weken een Europese oplossing nodig”, zei Maas tegen de “Frankfurter Rundschau”. “We kunnen Italië en Spanje niet in de steek laten”, voegde hij er aan toe. “Daarvoor hoeft niet elk van de 28 lidstaten in dezelfde omvang aan de oplossing deel te nemen”, aldus de Duitse minister van Buitenlandse Zaken. “Wie niet meedoet, moet op andere gebieden verplichtingen op zich nemen, bijvoorbeeld bij de bestrijding van de vluchtoorzaken.”

Bron: www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/04 ... escaleert/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16310
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ali Yas schreef: De illusie dat de meerderheid van de moslims zich zal verzetten tegen gewelddaden tegen niet-moslims kan eindeloos worden volgehouden. Als er geen verzet komt tegen de ontwikkeling van de islam, zullen we ons uiteindelijk moeten verzetten tegen de moslims. Voor moslims is dat leuk, want dan kunnen ze hun heilige oorlog voeren en punten scoren bij Allah, maar voor de rest van ons is dat een vreselijke ramp.
Een ramp zal het niet worden beste Ali Yas.

Moslims zijn in de tijd gedegenereerd tot laffe tandenloze honden die niet lang meer ongeremd kunnen parasiteren op onze beschaving. Er is dus hoop voor de hopeloze doemdenkers en zwakken van geest. Van top tot teen voelt en beleeft de moslim dat hij al decennia lang minderwaardig en ongewenst is. Zelfs door Allah. Maar dat wil maar niet doordringen in zijn botte hersenen waar nog maar weinig denkvermogen van over is gebleven. Hoeveel vernederingen moet de islamitische wereld nog ondergaan door het superieure westen? Neem de achter elkaar gewonnen oorlogen die in no time door de door moslims gehate joden gewonnen zijn. Een overmacht aan chaotisch verenigde Arabische landen ten spijt.

Islam bestaat uit 1,7 miljard mohammedanen die leven onder
een slecht onderhouden kaartenhuis dat op instorten staat.


Maar aan een levendige spookfantasie ontbreekt het de mislukte mensensoort niet: "Wij als aanhangers van de historische vieze smerige perverse pedofiel profeet psychopaat Mohammed, die ons voorging op de weg van terrorisme en oorlogvoering om zijn geestgestoorde heidense godsdienstwaanzin op zijn Arabische soortgenoten bot te vieren, voelen ons door de profeet gesterkt. En daarom zijn wij tot parasieten verworden: Parasieten als dragers van het weerzinwekkende virus Islam. En daar voelen wij ons superieur bij ten opzichte van niet-moslims, onder het dwaze motto: Allah akbar!"

Een voorbeeld van het Marokkanenprobleem dichter bij huis kun je niet vinden. Vroeger vocht je op straat een twist uit op de vuist van man tot man. Bijna alle zonen van moskeevaders beleven hun onbenulligheid en omhoog geschoten terechte minderwaardigheidscomplex door meestal met zijn vijven zonder reden erop los te slaan en te schoppen tegen een argeloze voorbijganger die ruikt naar een niet-moslim. Dat heeft te maken met de puberale leeftijd. De vieze smerige in de geest getorpedeerde Marokkaanse moskeevader zal het wel uit zijn hoofd laten dezelfde praktijk uit te oefenen zolang het parasiteren op onze kenniseconomie en beschaving hem goed afgaat. Hij weet donders goed dat er spanning heerst onder de Nederlandse bevolking. Het grootste deel van de bevolking laat niets merken van zijn verborgen angst. Of toch wel? Jazeker! Ik leg het uit. Trouwens, hier op het forum weet men dat wel. Het wordt het Stockholm syndroom genoemd.
Het stockholmsyndroom is het psychologisch verschijnsel dat soms optreedt tijdens een gijzeling. Het verschijnsel houdt in dat de gegijzelde sympathie voor de gijzelnemer krijgt.
Doordat de overheid van ons verlangt dat wij moeten integreren in ons eigen land ten faveure van de Islam en zijn aanhang (de gijzelnemers) geeft de overheid zelf toe net zo bang te zijn voor de islamitische geest uit de fles. Met mooie woorden win je geen beschaving. Wel met harde hand (wie niet horen wil moet voelen), discipline en gehoorzaamheid aan de logica van het verstand. Gelukkig bestaat er nu Trump! (ook al is hij op leeftijd) en is er reuring in Europa.

Het begint langzamerhand in Europa door te dringen dat een Duitse truthola niet langer meer aan het roer mag staan van onze beschaving.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48285
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Matteo Salvini voert de druk op: “Grenzen dicht” is niet genoeg – € 1 miljard voor Afrika

Geplaatst op 5 augustus 2018

Afbeelding

Rome – Italië plaatst in de strijd tegen de illegale immigranten nieuwe accenten en wil nu ook in Afrika actief worden. De Italiaanse regering wil € 1 miljard voor ontwikkeling in Afrika investeren. “We willen economie en werk in Afrika ondersteunen”, verklaarde de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini (foto). Het sluiten van de EU-buitengrenzen zou gewoon “niet genoeg” zijn, zei Salvini.

“We moeten de Afrikaanse landen vooruitzichten bieden op werk en daarbij zetten we in op landbouw, visserij en handel. Onze regering zal datgene doen, wat links tot nu toe niet heeft gedaan”, aldus de minister verder.

Bovendien appelleerde Salvini ook aan de EU om meer repatriëringsakkoorden met de landen van herkomst van migranten te sluiten. Elk samenwerkingsverdrag met Afrikaanse landen zou een repatriëringsakkoord moeten bevatten, verlangde de chef van de LEGA. Als voorbeeldig wees hij op een akkoord met Tunesië, dat goed zou functioneren.

Salvini berichtte ook over de nieuwste aankomsten op het Italiaanse eiland Lampedusa, en kondigde onmiddellijke repatriëringen aan. Het zou gaan om 135 meest Tunesische migranten, die aan boord van 13 boten aangekomen zouden zijn. “Deze migranten hebben geld, tijd en energie verspild: ze zullen de komende dagen naar huis teruggestuurd worden. Je immigreert in Italië alleen met toestemming. Afgelopen met het mooie leventje!”, becommentarieerde Salvini. Tegelijkertijd kondigde hij de onmiddellijke uitzetting van buitenlanders aan die delicten in Italië plegen.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/05 ... or-afrika/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie