De toestand in Iran

Is het leven in een land van de islam echt het paradijs? Waarom zijn er geen rustige, stabiele islamitische landen op onze planeet?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41674
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De toestand in Iran

Berichtdoor Pilgrim » Ma Aug 06, 2018 1:40 am

Benjamin Netanyahu over Iran
IsraeliPM - Gepubliceerd op 29 jul. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15720
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De toestand in Iran

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Aug 06, 2018 2:02 pm

Dictators bekommeren zich niet om het volk.

Alleen hun macht telt. Macht die 1400 jaren geleden al de vieze pedofiele Arabische psychopaat profeet sadist Mohammed zich eigen maakte door een oorlog tegen zijn eigen volk op te starten.

Zijn volk verkeerde in rust en goede doen. Het aanbad zijn eigen goden op zijn eigen manier. Maar Mohammed was eerst machteloos. Omdat hij met zijn domme afwijkende religieuze woestijn praatjes geen gehoor vond bij zijn landgenoten. Maar het zwaard bracht uitkomst vanuit zijn vredelievende gedachte dat wie niet naar hem luisteren wil, afgeslacht moet worden. Het generaalsuniform paste Mohammed beter dan het gewaad dat een doorsnee boodschapper draagt die vrede bezorgt.

Er vielen rake klappen in de heidense zandbak. Hoofden werden afgehakt en er vloeide rijkelijk bloed. Dat alles vanuit een vernietigende haatprediking en wellust tot oorlogvoering en het verkrijgen van vrouwelijke buit en andere sieraden waar Mohammed op geilde.

Hoe rechtvaardigde Mohammed zijn weerzinwekkende en moordzuchtige daden? Door de goede jongen uit te hangen en te verklaren dat hij in dienst stond van Allah, een almachtige onzichtbare ongrijpbare kracht van jewelste die tot niks in staat was zonder de hulp van Mohammed. Maar Mohammed liet alle onnozele analfabete Arabieren weten dat hij een bescheiden rol had als boodschapper en gedreven werd door de wil van Allah. Het was de wil van Allah die achter zijn successen stond. En dat maakte indruk. Hiermee kon de verovering van de wereld met geweld een aanvang nemen. Dat dit vredelievende expedities waren, verklaren hedendaagse moderne jonge kopvodjes wel aan u als u daar onverhoeds naar vraagt.

Moet ik nog verder?

1,7 miljard mohammedanen op de aarde behoren tot het afvalputje van de toekomende tijd. Zij manifesteren zich dagelijks als de mislukte mensensoort voor wie geen toekomst is, anders dan parasiteren op de kenniseconomie en beschaving van niet-mohammedanen (volgers van oorlogscrimineel pedofiel profeet sadist Mohammed).
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41674
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De toestand in Iran

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 30, 2018 12:40 am

Bam! Dochter van ‘vader’ Islamistische Iraanse revolutie: ‘Het regime kan zomaar omvallen’

Door Michael van der Galien, 29 december 2018

Afbeelding
Foto: Tasnim News Agency / Wikimedia Commons.

Het is alleen nog maar gebaseerd op “angst” en “intimidatie.”

Faezeh Hashemi is de dochter van de Iraanse oud-president Akbar Hashemi Rafsanjani, één van de ‘vaders’ van de extremistische Iraanse revolutie. Zelf zat ze in het Iraanse schijnparlement... totdat ze veroordeeld werd wegens het zogenaamd verspreiden van “anti-regime propaganda.” Met andere woorden, ze had de euvele moed gehad om het regime te bekritiseren. Het gevolg was dat ze zes maanden werd vastgezet in 2012.

Ondanks die gevangenisstraf heeft Hashemi nog altijd de moed om de feiten zoals zij die ziet te benoemen. Dit keer is ze in het nieuws gekomen omdat ze heeft gezegd tegen een Iraanse krant dat het regime op omvallen staat. Dit omdat het alleen nog maar gebaseerd is op “angst en intimidatie”.

“Naar mijn mening heeft er al een ineenstorting van principes plaatsgevonden. Er is nog geen fysieke ineenstorting geweest, maar ik acht het wel waarschijnlijk dat dit ook zal gebeuren,” aldus Hashemi. “In elk segment van de maatschappij zitten er activisten gevangen. Van arbeiders tot leraren, vrachtwagenchauffeurs, vrouwenrechtenactivisten, klimaatactivisten, studenten... zij die betrokken zijn bij economische activiteiten, en burgers zitten ofwel in de gevangenis of zijn al veroordeeld.”

Daar komt bij, zegt ze, “dat waar je ook kijkt je inefficiëntie ziet. Er is een gebrek aan leiderschap en gezond verstand.”

Kortom, gaat ze verder, het heeft er alle schijn van dat het “nog erger zal worden, er is geen teken van verbetering.”

Voor het Iraanse volk kunnen we natuurlijk alleen maar hopen dat deze dame gelijk krijgt... en dat het regime heel binnenkort in elkaar stort. Die mafketels onderdrukken hun eigen volk namelijk niet alleen, maar zorgen er ook nog eens voor dat ze steeds armer worden.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2018 ... -omvallen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41674
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De toestand in Iran

Berichtdoor Pilgrim » Di Feb 12, 2019 2:47 am

40 jaar islamitisch fascisme in Iran

Afbeelding

40 jaar corruptie. 40 jaar onderdrukking. 40 jaar terreur. Het regime in Iran heeft 40 jaar lang alleen maar mislukking geproduceerd. Het al zo lang lijdende Iraanse volk verdient een veel betere toekomst.

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; Donald J. Trump)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41674
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De toestand in Iran

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 07, 2019 10:30 pm

Geen vrede zolang de Iraanse moellahs aan de macht zijn

Geplaatst op 7 juli 2019

Afbeelding

Het is verbazingwekkend dat de fundamentalistische regering van Iran nog steeds over een onaangevochten macht beschikt en betrokken is bij elk gewenst gewelddadig gedrag, maar dat haar apologeten verkondigen dat vrede en stabiliteit in het Midden-Oosten nog kunnen bestaan.

Een eerlijke analyse van de terreurdaden in het Midden-Oosten en in de hele wereld toont aan dat bijna ieder conflict, iedere oorlog en iedere spanning in het Midden-Oosten terug te voeren is op de Iraanse regering. Ondanks de illusie, die diegenen proberen te creëren die de Iraanse leiders willen bagatelliseren, is het duidelijk dat Iran, dat nog steeds streeft naar het vermogen van de eerste nucleaire klap, geen interesse in vrede heeft.

In Jemen hebben de Iraanse autoriteiten een militie genaamd Houhis aan de macht geholpen. Teheran verzorgt de militie actief met munitie en smokkelt nog steeds illegale wapens en technologieën Jemen binnen. Volgens een bericht van Reuters is de Islamitische Revolutionaire Garde van Iran (IRGC) een belangrijke ondersteuner en sponsor van de Houthis. De IRGC gebruikt op dit moment ook een nieuwe route via de Perzische Golf om de Houthis van wapens te voorzien.

In Irak oefent de Iraanse Quds Force een aanzienlijke directe of indirecte invloed uit d.m.v. een conglomeraat van meer dan 40 milities uit, die opereren onder de vlag van de Popular Mobilization Force (PMF). De Quds Force heeft kennelijk ooknieuwe financieringsbronnen gevonden om de huidige Amerikaanse sancties te omzeilen.

De Quds Force is verantwoordelijk voor de extraterritoriale operaties van Iran, die de organisatie, de ondersteuning, de opleiding, de bewapening en de financiering van de overwegend sjiitische milities van Iran in het buitenland, de directe of indirecte oorlogsvoering via diens plaatsvervangers, het aanwakkeren van onlusten in andere naties ter bevordering van de ideologische en hegemoniale belangen van Iran, de aanval op en de invasie van steden en landen evenals het vermoorden van buitenlandse politici en vooraanstaande Iraanse dissidenten wereldwijd omvatten.

De Quds Force heeft ook de hoogste infrastructuren van Irak betreffende de veiligheid, de politiek, de geheime dienst en het leger geïnfiltreerd. Hij neemt beslissingen, die genomen zouden moeten worden door Irakese leiders en politici. Hij beschikt over ondergeschikten en agenten in het hele land. Acht jaar geleden al pochte de chef van de Iraanse Quds Force, Qassem Soleimani, tegenover de Amerikaanse generaal David Petraeus:

“U moet weten dat ik... de politiek van Iran tegenover Irak, Libanon, de Gazastrook en Afghanistan controleer. De ambassadeur in Bagdad is lid van de Quds Force. De persoon die hem zal vervangen, is lid van de Quds Force.”

De Quds Force heeft ook een serie gedoodverfde terroristische groepen in Irak voortgebracht, waaronder Asa´ib Ahl Al-Haq en Kata´ib Al-Imam Ali. Beide gebruiken vreselijke tactieken, gelijksoortig aan die van ISIS, en staan erom bekend video´s van onthoofdingen en brandende mensen te produceren. Asa´ib Ahl Al-Haq heeft volgens berichten ongeveer $ 2 miljoen per maand uit Iran gekregen. Veel mensen denken dat het bloed van veel onschuldigen – inclusief Irakese vrouwen en kinderen – aan de handen van de Quds Force kleeft.

In Libanon worden de beslissingen van de Hezbollah met de zegen en aanwijzingen van de hoogst eleider van Iran, Ali Khamenei, en de belangrijkste generaals van de Islamitische Revolutionaire Garde genomen. Teheran controleert in het bijzonder de financiële, militaire en politieke investeringen in de Libanese groep.

Toen de VS erover nadachten sancties op te leggen tegen de financiële transacties van Hezbollah, gaf haar leider Hassan Nasrallah verrassend toe dat Iran een belangrijke rol speelt:

“We zijn open betreffende het feit dat de begroting van Hezbollah, haar inkomsten, haar uitgaven, alles wat zij eet en drinkt, haar wapens en raketten uit de Islamitische Republiek Iran komen.”

In Syrië heeft Iran miljarden dollars aan de dictator Bashar Al-Assad ter beschikking gesteld en militaire steunpunten gebouwd, vaak in de buurt van de Israëlische grens om zijn invloed duidelijk uit te breiden en een zichtbare en directe bedreiging voor de Joden te creëren.

De lijst met interventies en agressies van Iran kan naar believen aangevuld worden. De voetsporen van Iran in dit conflict zouden ons een blik in de tactieken en strategieën op de lange termijn van Teheran en zijn opgeleide en bewapende plaatsvervangers in het hele Midden-Oosten moeten geven. Deze doelen zijn gebaseerd op vier pijlers: destabilisering, conflict, aanslagen en de afwijzing van iedere oplossing die van soennitische of westerse oorsprong is.

De invloed van Iran is in het hele Midden-Oosten doorgedrongen. Omdat deze invloed verder toeneemt, groeit ook het aantal van de door het land ondersteunde terreurbewegingen en de haat, die het Iraanse geld tot ver over de grenzen van het Midden-Oosten verbreiden.

De vier decennia heerschappij van de moellahs zouden ook duidelijk moeten maken dat er in het Midden-Oosten geen vrede, geen stabiliteit en geen veiligheid zal zijn zolang de regerende clerici van Iran de politieke en economische macht behouden.

Bron: https://de.gatestoneinstitute.org

Vertaling: Daniel Heiniger

Bron oorspronkelijk artikel: www.gatestoneinstitute.org

Door: Majid Rafizadeh

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/07 ... acht-zijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Leven in moslimlanden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten