Censuur voor internet

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48399
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

Westerse internet censuur wordt actief: Eerst grote onafhankelijke media in VS geblokkeerd

Xander, 07-08-2018

Afbeelding

Vrijheid van meningsuiting definitief verdwenen in Amerika, EU zal volgen

Het zat er al lang aan te komen, en nu is het zover. In de Verenigde Staten is het door progressief en links beheerste massamedia complex begonnen met het blokkeren van onafhankelijke en alternatieve nieuwsmedia. De grootste Amerikaanse site op dit gebied, Infowars, dat van meet af aan op de hand van president Trump was, wordt inmiddels compleet geblokkeerd door YouTube en Facebook, iets waar vooral CNN, de officiële nepnieuws- en propaganda zender van de Democraten en globalisten, al lang op aandrong (2). Het is wachten op het moment totdat ook in de EU wordt begonnen met het blokkeren van sites en blogs zoals deze, omdat die niet de juiste politiek correcte mening en visie verspreiden.

Facebook, Apple, Spotify en Pinterest hebben zich bij YouTube aangesloten. Met name Infowars krijgt de schuld van het ‘beïnvloeden’ van de Amerikanen om op Donald Trump te stemmen. Dientengevolge wordt Infowars ook in Nederland steevast een ‘nepnieuws’ kanaal genoemd.

‘Gecoördineerde criminele zwendel’
‘Deze gecoördineerde censuur is duidelijk bewijs van een georganiseerde criminele zwendel die wordt uitgevoerd door de tech giganten,’ reageert Mike Adams van een andere grote onafhankelijke website, Natural News. Volgens Adams is wat er nu gebeurt strikt verboden. ‘Voor het internet zijn duistere tijden aangebroken. De radicaal linkse tech giganten, die worden bestuurd door gestoorde geesteszieke communisten, gaan bepalen of uw inhoud ‘haatspraak’ is. En wat is haatspraak? Alles wat wordt gezegd door een conservatief ( /‘rechtse’, ‘populist’).’

De enige hoop in de VS is dat de elite niet meer de controle heeft over het Witte Huis. Wel is het gevecht van het establishment om Donald Trump daar hoe dan ook weg te krijgen met het censureren van Infowars –en straks ongetwijfeld ook andere onafhankelijke media- een nieuwe fase ingegaan.

Inmiddels worden ook advertenties van conservatieve en Republikeinse (oud) politici geblokkeerd (3)(7), heeft Instagram de account van de een paar dagen geleden vrijgelaten Britse conservatieve anti-islam journalist-activist Tommy Robbinson gewist (5), en roept de Democratische senator Chris Murphy op tot nog meer censuur, omdat Infowars volgens hem ’slechts het topje van de ijsberg is’ (2).

Einde vrijheid van meningsuiting, signalen van totalitaire linksdictatuur
Feitelijk laat de linkse gevestigde orde hiermee zien hoe wanhopig ze zijn, en uit wat voor hout ze werkelijk zijn gesneden: niet in staat of bereid om met andere meningen om te gaan, niet in staat of bereid om andere visies te accepteren, dus totalitair, fascistisch en onderdrukkend – precies zoals dat in bijvoorbeeld in het voormalige Oostblok het geval was. Wederom blijkt dat George Orwells ‘1984’ realiteit is geworden.

Veel mensen spreken zowel hun steun als grote zorgen uit, en zien Infowars als de spreekwoordelijke ‘kanarie in de kolenmijn’ (6) van almaar strenger wordende censuur van uiteindelijk alle conservatieve, rechtse en ‘populistisch’ genoemde kanalen en websites in het Westen. (4) ‘Vrijheid van meningsuiting’ is hierdoor gereduceerd tot de ‘vrijheid’ om enkel nog pro-EU, pro-open grenzen, pro-immigratie, pro-islam, anti-Trump, anti-rechts en anti- Rusland te zijn.

Analist Joel Pollak waarschuwt dat Breitbart wel eens het volgende doelwit van het media/tech complex kan zijn (8). In Amerika en Europa hebben we decennia lang het recht om het openlijk niet met elkaar eens te mogen zijn hoog in het vaandel gehouden. Het is een teken aan de wand dat progressief-links, nu het qua argumenten al lange tijd niet meer kan winnen, zich nu vergrijpt tot de klassieke censuurterreur die zo kenmerkend is voor totalitaire dictaturen.

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Infowars
(6) Infowars
(7) Infowars
(8) Breitbart

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... eblokkeerd
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48399
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

Memo Democratische senatoren gelekt met plan om internet totaal over te nemen

Xander, 08-08-2018

Afbeelding
(Afbeelding: Getty Images (4)).

Paul Craig Roberts: YouTube, Facebook, Google, Twitter, Apple onderdrukken de waarheid en vrijheid van meningsuiting, dwingen meer censuur af dan de Gestapo en Stalin.

Uit een gelekte memo die onder Democratische senatoren in Amerika rondgaat blijkt dat de partij van de Clintons en Obama’s verregaande autoritaire maatregelen wil nemen om politiek incorrecte berichten en opinies permanent van het internet te halen. Dat zal worden gedaan onder het mom van het bestrijden van ‘nepnieuws’ en ‘Russische trollen’, precies de termen die ook de reguliere nieuwsmedia in Nederland constant gebruiken in hun verwoede pogingen om hun misleidende propaganda over bijna alle belangrijke onderwerpen geloofwaardig te houden. Kortom: progressief-links staat op het punt het internet totaal over te nemen. Deze week werd daar in de VS de eerste stap toe genomen met het bannen van Infowars door grote tech giganten.

De Democratische senatoren willen volgens eigen zeggen de vrije pers en democratie ‘redden’, maar die is nu juist dankzij hen en de door hen gecontroleerde media zo goed als volledig afgebroken. Wat ze in werkelijkheid willen redden is zichzelf, hun eigen machtspositie en het globalisme.

In de door senator Mark Warner opgestelde memo wordt beweerd dat het internet en de sociale media platforms ‘bijna ontworpen lijken te zijn voor Russische desinformatie technieken’. Dat is de waarheid, met één belangrijk verschil: de tech giganten en hun sociale media hebben het internet volledig opengesteld voor onbeperkte controle en manipulatie door de Amerikaanse inlichtingendiensten, zoals bijvoorbeeld Edward ‘NSA’ Snowden met duizenden documenten heeft aangetoond.

Gebruikers mogen niet langer anoniem zijn
In het plan van de senator staat onder meer dat social media en providers moeten worden gedwongen om de locatie van alle gebruikers openbaar te maken. Die accounts moeten in het vervolg worden geverifieerd als zijnde ‘authentiek’. Ook moeten er meer mogelijkheden komen om de identiteit mensen met bepaalde politieke opmerkingen en standpunten te achterhalen.

Een autoritair –om niet te zeggen totalitair- voorstel is om de grote tech platforms te dwingen om al hun (gebruikers)gegevens over te geven aan ‘onafhankelijke researchers’, die ‘voor het algemeen belang' gaan’ bepalen of artikelen en reacties potentieel schadelijk zijn voor de samenleving. Platforms en media die niet meewerken aan het op deze wijze terugdringen en blokkeren van ‘desinformatie’ en ‘nepnieuws’ –iets waarvan wordt erkend dat dit heel lastig is-, kunnen daarvoor strafmaatregelen zoals boetes worden opgelegd. (1)

‘Meer censuur dan Gestapo en Stalin’
Het zal niemand hoeven worden uitgelegd dat deze maatregelen met koeienletters CENSUUR schreeuwen, maar het wordt op typerende Orwelliaanse wijze uitgelegd als het ‘beschermen van de waarheid’. En als dit eenmaal in de VS is doorgevoerd, zal het niet lang duren voordat de EU –dat al jaren vergelijkbare plannen heeft- zal volgen. De linkse globalisten willen hoe dan ook de opinievorming volledig naar hun eigen hand zetten, en al het conservatieve, onafhankelijke en rechtse tegengeluid de mond snoeren.

Paul Craig Roberts, hoofd van het Institute for Political Economy, schrijft dat Apple, Google, YouTube, Facebook, Spotify en Twitter de grondwet, vrijheid van meningsuiting, en ook de algemene vrijheid afbreken met hun aanval op Infowars. ‘Het is al het bewijs wat we nodig hebben dat... deze machtige bedrijven, die aan niemand verantwoording schuldig zijn, meer censuur kunnen afdwingen -niet alleen in Amerika, maar ook in Washingtons vazalstaten (in o.a. de EU)- dan de Nazi Gestapo of Stalins NKVD ooit hebben kunnen doen.’

Roberts wijst erop dat zowel de digitale wereld als de geschreven en TV-media dankzij het globalisme voor 90% in handen is van 5 of 6 giganten, die over de hele wereld hun takken en blindelingse napraters en ‘naschrijvers’ hebben (zoals voor bijna alle reguliere media in Nederland geldt. Eén van de grootste ‘nieuws’verstrekkers aan ‘onze’ media is de New York Times, die zojuist redacteur Sarah Jeong heeft aangenomen, die openlijk haat zaait tegen blanken en letterlijk heeft getwitterd dat blanken wat haar betreft onder de grond moeten worden gestopt. Bizar: Een zwarte conservatief verving in Jeongs tweets demonstratief het woord ‘blanken’ door ‘zwarten’ en ‘Joden’, en kreeg vervolgens wèl een ban. (3)).

Anno 2018 is de waarheid ‘haatspraak’
Kopman Alex Jones van Infowars is slechts het begin, waarschuwt Roberts. ‘Hij is heel direct en gaat soms over het randje. Maar hij zet zaken in de schijnwerpers die de heersende machten in de schaduw willen houden. Dit, en enkel dit, is de reden dat de elite probeert hem af te sluiten. De ‘haatspraak’ aanklacht is een belachelijk verzinsel.’

‘Wat Apple, Facebook en de rest van de Amerikaanse Gestapo bedoelen is dat de waarheid haatspraak (/ haat zaaien) is. Dit komt rechtstreeks uit George Orwells 1984. Echte journalisten zijn overal ontslagen’ (niet alleen in de VS, ook in Nederland). Als Infowars eenmaal is verdwenen, dan zullen er veel meer volgen, ‘totdat iedere brenger van de waarheid de mond is gesnoerd. Dat is slechts een kwestie van tijd.’

Diversiteitsbeleid = geïnstitutionaliseerde haat tegen de blanken
Eén van de belangrijkste voorwendselen waaronder er over niet al te lange tijd totale censuur in het Westen heerst is het ‘diversiteitsbeleid’, waaronder iedere minderheidsgroep die zich ‘slachtoffer’ voelt van ‘de blanke man’, zich met onbeperkte haat tegen hen kan keren, en met medewerking van de elite in media en politiek de vrijheid van meningsuiting van die ‘blanke man’ tot op de grond toe kan afbreken.

‘In Westerse politiek is niets minder welkom dan de waarheid’
‘De heersende elite is namelijk bang dat hun bedenksels zo doorzichtig zijn, dat als de waarheid verspreid mag blijven worden, zelfs degenen die zijn gehersenspoeld op een keer het licht zien (door de onafhankelijke alternatieve media),’ vervolgt Roberts. ‘In het Westen wordt niets zo bedreigd als de waarheid. Geen enkel openbaar of privaat (overheids)instituut heeft nog enig respect voor de waarheid. In de Westerse politiek is niets minder welkom dan de waarheid... en de presstitutes (de slaafse massamedia) dienen hun verborgen agenda’s, niet de waarheid.’

‘Wat we kunnen doen? Nooit meer iets van Apple kopen. Ga van YouTube, Facebook, Twitter en Spotify af. Delete je Google accounts, gebruik nooit meer hun zoekmachine. Want deze bedrijven zijn Nazi Gestapo firma’s. Ze verdienen onze veroordeling. Het zijn verachtelijke bedrijven die moeten worden genationaliseerd of opgeheven, of gearresteerd voor het deelnemen aan het complot om de president van de VS af te zetten.’

Roberts vraag zich af of de Amerikanen –en met hen de Europeanen- inderdaad zo dom en onbenullig zijn dat ze niet kunnen zien wat er nu gaande is, dat ze niet beseffen dat ook zijzelf op een keer aan de beurt zijn. In dit opzicht haalt hij een beroemde tekst van de Duitse Lutherse voorganger Marin Niemöller aan, die tijdens het Nazi bewind het volgende schreef:

‘Eerst kwamen ze voor de socialisten, en ik zei niets, omdat ik geen socialist was.
Toen kwamen ze voor de vakbondsleden, en ik zei niets, omdat ik geen lid van een vakbond was.
Daarna kwamen ze voor de Joden, en ik zei niets, want ik was geen Jood.
En toen kwamen ze voor mij – en was er niemand over om het voor mij op te nemen.’

‘Binnenkort zijn wij allemaal aan de beurt,’ waarschuwt Roberts. In Amerika en Europa wordt de vrijheid van meningsuiting onder het mom van ‘de waarheid’ en het ‘bestrijden van nepnieuws’ of ‘Russische trollen’ systematisch vernietigd. Wij leven dan ook nog enkel in naam in een vrije democratie. In werkelijkheid is die al lang overgenomen door linkse globalistische ideologen, die nu stap voor stap hun machtsgreep naar een totalitaire onderdrukkende dictatuur verrichten.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Paul Craig Roberts
(3) Zero Hedge
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... r-te-nemen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16310
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ik heb gisteren dit op mijn Facebook-pagina geplaatst.

Afbeelding

Tot mijn stomme verbazing staat het er nog steeds als een waarheidsgetrouwe boodschapper van Allah.
Facebook verwijdert alles wat met seks te maken heeft en volgens hen aanstootgevend is. Maar wat niet is kan nog komen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Maarten
Berichten: 597
Lid geworden op: di mar 21, 2017 3:00 pm
Locatie: Twente

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Maarten »

Ik ken zat rechtse foras die offline zijn gehaald de afgelopen jaren vanwege de inhoud... Triest.

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2547
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door silkyboxershortXL »

Black pigeon speaks:
Gay Frogs Censorship & The Ballad of InfoWars
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76298
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Ariel »

Maarten schreef:Ik ken zat rechtse foras die offline zijn gehaald de afgelopen jaren vanwege de inhoud... Triest.
We kunnen altijd mensen uitnodigen op dit forum die ergens anders worden geband wegens hun kritiek op islam en de omvolking van het westen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48399
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

“Linkse meningsdictatuur”...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48399
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

CITAAT...

Afbeelding

“Als je iemand z´n tong uitrukt, dan bewijs je daarmee niet dat hij een leugenaar is, maar wil je daar alleen maar mee zeggen dat je bang bent voor wat hij zou kunnen zeggen.”
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48399
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

Hightech verzet...

Afbeelding

“We moeten onze democratie redden, maar eerst moeten we haar vernietigen.”
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48399
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

Complotwebsite InfoWars blijft ondanks overtreden regels op Twitter

Gepubliceerd: 11 augustus 2018

Afbeelding

Twitter bevestigt dat accounts van de rechtse complotdenker Alex Jones de regels van het platform hebben overtreden, maar is niet van plan om ze te verwijderen.

Zeven tweets van Jones en zijn website InfoWars overtraden de regels van Twitter, schrijft CNN. De tweets werden na de publicatie van CNN en instructies van Jones verwijderd door diens team.

Van de zeven tweets waren er twee recent, de andere stamden uit december vorig jaar. Met de berichten zou onder meer verdeeldheid tussen groepen mensen op basis van religie en geslacht gezaaid zijn. Ook werd geweld verheerlijkt en werden complottheorieën over schietpartijen gedeeld.

De afgelopen tijd werden profielen, pagina's en video's van Jones op onder meer Facebook, YouTube en Apple Podcasts offline gehaald vanwege haatzaaien en intimidatie.

Twitter is een van de weinige socialemediaplatformen waarop accounts van Jones nog actief zijn. Eerder deze week zei een woordvoerder nog dat Twitter de regels tot op heden niet had geschonden.

Rechtse groepering Proud Boys wel geschorst
Twitter sloot vrijdag wel verschillende accounts die gelinkt waren aan de rechtse groepering Proud Boys, waaronder het officiële account van de groep. "Ze overtraden ons beleid waarin staat dat gewelddadige extremistische groepen verboden zijn", zei een woordvoerder tegen BuzzFeed News.

Leden van Proud Boys waren in 2017 aanwezig tijdens het protest in de Amerikaanse stad Charlottesville waarbij een dode viel.

Door: NU.nl

https://www.nu.nl/internet/5409236/comp ... itter.html
Met de berichten zou onder meer verdeeldheid tussen groepen mensen op basis van religie en geslacht gezaaid zijn. Ook werd geweld verheerlijkt en werden complottheorieën over schietpartijen gedeeld.
Even door de regels heen lezen... :wink2: Nu.nl is een politiek correcte vooringenomen website. Religie, geslacht...? Gaat het misschien over de islam en de genderkul?
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48399
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

NAVO ondersteunt Facebook bij censuur: Zuckerberg werkt nu samen met de “Atlantic Council”

Geplaatst op 14 augustus 2018

Afbeelding

Mark Zuckerberg, de oprichter van Facebook, werkt nu samen met de NAVO om nieuwsberichten te censureren die voor de westelijke politiek impopulaire waarheden vormen.

In mei kondigde Facebook aan dat het een groot deel van zijn politieke “feitencontrole” aan de “Atlantic Council”, de public relations arm van de NAVO, zou uitbesteden. Nauwkeuriger gezegd zouden vier personen binnen de “Atlantic Council” een “Digitaal Forensisch Laboratorium” vormen, opdat de technologische reus deze zenuwslopende Russische trol kan opsporen die zich in de Amerikaanse verkiezingscampagne heeft gemengd, omdat Facebook blijkbaar niet meer genoeg geld of knowhow heeft om een eigen team “feitencontroleurs” samen te stellen.

Het team van in totaal vier personen, dat het Digital Forensic Lab (DFR Lab) van de “Atlantic Council” leidt, wordt door Graham Brookie, een voormalig adviseur van de Nationale Veiligheidsraad van de Verenigde Staten, aangevoerd. Hij heeft het DFR Lab de laatste vier jaar onder de Obama-regering geleid en is ook de oprichter ervan.

Kennelijk heeft het uit vier man bestaande NAVO-team, dat Facebook op de “propaganda” had gewezen, Zuckerberg er al toe gebracht om tegen meer dan twee dozijn “verdachte sites” van potentiële buitenlandse spelers zoals Rusland op te treden.

Reuters berichtte: “Facebook gebruikt de groep om zijn onderzoek naar vreemde storingen te verbeteren. Afgelopen week maakte de onderneming bekend dat ze 32 verdachte sites en accounts, die zogenaamd geleid worden door linksen en minderhedenactivisten, buiten gevecht gesteld zou hebben. Terwijl enkele Amerikaanse functionarissen zeggen dat zij waarschijnlijk het werk zouden zijn van Russische agenten, zei Facebook dat dit niet zeker zou zijn.”

Bron: https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/14 ... c-council/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2547
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door silkyboxershortXL »

YOUTUBE ALMOST BANNED ME
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48399
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

Twitter-CEO: 'We discrimineren niet op politieke voorkeur'

Gepubliceerd: 19 augustus 2018

Afbeelding

Na kritiek van onder anderen de Amerikaanse president Donald Trump stelt Twitter-CEO Jack Dorsey dat zijn bedrijf zonder vooroordelen handelt, en daar zo transparant mogelijk in wil zijn.

Dorsey zegt dat in gesprek met Amerikaanse nieuwszender CNN. "Ik denk dat we voortdurend moeten laten zien dat we onze eigen vooroordelen niet toevoegen, waarvan ik volledig toegeef dat die meer naar de linkerkant neigen", aldus Dorsey.

Twitter kreeg deze week kritiek van twee kanten toen het weigerde om rechtse complotdenker Alex Jones en zijn website InfoWars van Twitter te verbannen. De Twitter-accounts van Jones en InfoWars kregen eerder deze week wel allebei een schorsing van zeven dagen opgelegd. Op deze accounts kunnen daarom een week lang geen berichten verschijnen.

Veel andere sociale media en technologiebedrijven schrapten de afgelopen tijd de kanalen van Jones. Onder meer YouTube, Apple en Facebook verwijderden video's, podcasts en profielen van Jones en InfoWars wegen haatzaaien, intimidatie en het overtreden van de voorwaarden. Linkse critici verwijten Twitter een gebrek aan daadkracht, rechtse critici vinden dat Twitter zijn politieke kleur alsnog te veel laat zien.

Trump: 'Ze leggen rechts geluid aan banden'
Twitter wil Jones en InfoWars niet definitief schorsen. Volgens Twitter-CEO Dorsey is zijn bedrijf in het verleden niet duidelijk en transparant genoeg geweest over de afwegingen die het maakt bij het verbannen van accounts, en dat politieke voorkeur van medewerkers daar geen rol in zou spelen.

"De echte vraag is: doen we iets op basis van onze eigen politieke ideologie of standpunten? Dat doen we niet", aldus Dorsey. Wel maakt het bedrijf volgens Dorsey soms de afweging om tweets niet in algemene tijdlijnen te tonen, als die bijvoorbeeld niet volledig tegen de richtlijnen van Twitter zijn maar wel aanstootgevend kunnen zijn.

De Amerikaanse president Donald Trump mengde zich zaterdag ook in de discussie. "Sociale media discrimineren absoluut tegen republikeinse/conservatieven stemmen. Namens de regering-Trump zeg ik luid en duidelijk dat we dat niet laten gebeuren. Ze leggen de opinies van veel rechtse mensen aan banden, terwijl ze niks doen met anderen", aldus Trump op Twitter.

Door: NU.nl

https://www.nu.nl/internet/5420795/twit ... rkeur.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8023
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door xplosive »

Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48399
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

De EU heeft de controversiële auteursrechtwetten op het internet er doorheen gejast

Posted op september 12, 2018 door Rommel in Artikelen

Afbeelding

Woensdag heeft het Europees Parlement gestemd voor een link-belasting en voor een internetfilter. Met 438 stemmen vóór en 226 tegen stemde het Europees Parlement voor een link-belasting en voor een internetfilter. Toen de uitkomst duidelijk was, stonden de leden van Straatsburg op, juichten en applaudisseerden ze.

Daarmee zijn de donkerste angsten bewaarheid. Internet zal nooit meer hetzelfde zijn.

De EU-richtlijn heeft tot doel grotere spelers zoals Facebook en YouTube te dwingen filters te gebruiken om materiaal te wissen dat mogelijk inbreuk op het auteursrecht vormt. Volgens critici kunnen automatische filters het gedrag van internet veranderen en worden ze vergeleken met censuur.

De wet impliceert ook een zogeheten link-belasting, waarbij sites die nieuwsmateriaal verspreiden een vergoeding moeten betalen aan de bronnen waarnaar ze linken. Dit betekent dat alle sites die links invoeren die alleen een rubriek voor een artikel bevatten, een “licentie” moeten betalen. Het betekent ook dat alle sites waar gebruikers een artikel schrijven of uploaden, een “filter” moeten installeren om te voorkomen dat auteursrechtelijk beschermd materiaal wordt gepubliceerd. Precies waar alle critici – inclusief de Verenigde Naties – voor hebben gewaarschuwd.

Een ander deel is een verbod op fotograferen en filmen van sportevenementen zoals voetbalwedstrijden, dit zijn nu auteursrechtelijk beschermde evenementen.

Toen een Brits lid na het besluit om het woord vroeg en uitlegde welke ramp dit was voor het open, vrije internet, werd hij door het parlement uitgejouwd.

https://fenixx.org/2018/09/12/de-eu-hee ... en-gejast/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48399
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

Dit is hoe Google News er binnenkort uitziet in alle EU-landen

Door: Bert Brussen, 14:05, 12 september 2018

Afbeelding

In Spanje is het al jaren zo: Google News moet betalen voor gebruik media, dus dan maar geen Google News

Google is al sinds 2014 verplicht om aan Spaanse uitgevers geld af te dragen voor gebruik van content in Google News. De gedachte was dat het ‘eerlijker’ is als Google betaalt voor gebruik van mediacontent omdat Google zelf wel rijk wordt door gebruik van die content. Alleen weigert Google te betalen en heeft daarom in Spanje hun Google News afdeling compleet afgestoten.

Google is een Amerikaans winstgericht bedrijf en heeft nog liever geen klanten dan dat ze moet betalen voor die klanten. Een niet geheel onterechte opvatting. Dankzij Google News, waar Google weliswaar slapend rijk van wordt, krijgen die media extra veel bezoek, wordt er extra veel op advertenties geklikt, zijn er extra veel mensen die een abonnement afsluiten en wordt de goede zaak der journalistiek onder extra veel mensen verspreid. Dus hoezo ‘Google draagt niks af’? Alsof het voor die media verplicht is hun sites gratis open te zetten voor publiek of de crawlers van Google toegang te geven om content te scrapen.

Het resultaat is nu al jaren zoals is te zien op onderstaande afbeeldingen: geen Google News meer. Dus ook geen bezoekers via Google News. Het verlies aan verkeer naar de websites van Spaanse media is enorm: schattingen lopen uiteen van 15% tot meer dan 30% minder bezoek. Over in je eigen voet schieten gesproken.

Nu het EU-parlement woensdag akkoord is gegaan met nieuwe, drastische, ‘online copyrightwetten’ zal onderstaand schrikbeeld niet meer alleen Spaanse media treffen: in alle EU-landen zal Google News gaan verdwijnen, in alle EU-landen zal het bezoek aan media-websites drastisch afnemen. Met alle (grote) gevolgen van dien.

Het is ironisch dat uitgerekend journalisten, uitgevers en media zelf actief hebben bijgedragen aan het tot stand komen van deze Orwelliaanse wetgeving. De gedachte daarachter is telkens: ‘Het is oneerlijk dat grote bedrijven als Google rijk kunnen worden van onze content, dat moet veranderen, met nieuwe wetgeving kunnen we Google aan ons laten betalen’. Maar kennelijk is de gedachte helemaal nooit geweest: ‘We kunnen Google natuurlijk niet dwingen te betalen, Google heeft ook de optie om gewoon helemaal te stoppen met hun producten in Europa, dat levert ze uiteindelijk meer op dan dat ze moeten gaan betalen’. En kennelijk was er echt helemaal niemand die dacht: ‘Als Google de stekker er uit trekt zijn we vooral zelf de lul omdat ons verkeer vooral via Google komt’.

Nope.

Het moest ‘eerlijker’. En ‘eerlijker’ zal het worden.

De komende tijd zal er nog worden gewerkt aan de invulling en toepassingen van de wetten die van heel de EU een nieuw soort online-nieuws-censuur-Spanje moeten maken dus het zal nog even duren voordat Google News de stekker er uit trekt. Maar als het moment daar is weten wij van TPO, als kleine speler in de media, in elk geval niet hoe we die klappen moeten gaan opvangen. Om nog maar te zwijgen over de toch al radicale EU-privacywetten en de nieuwe Stalinistische online copyrightwetten die ook voor ons een probleem gaan vormen omdat ook wij straks het risico lopen op verplichte betaling voor linken, citeren, en andere online vrijheden die nu nog wél gewoon vrij zijn.

Yep, we are fucked.

En u raadt het al: alleen de allergrootste uitgevers in de EU (Springer, De Persgroep, RTL, NPO) zullen er van profiteren. De kleine zelfstandige online media, toch al beperkt door achterlijke wetten, regels en censuur by proxy vanuit onder andere de Europese Commissie, zullen de hardste klappen krijgen.

Er is maar één lichtpuntje: Google gaat uiteindelijk gewoon betalen omdat het verlies van de hele EU-markt een te groot verlies is. En omdat zonder Google, wat we daar ook van moeten vinden, de persvrijheid serieus in gevaar is.

We kunnen dus alleen maar hopen. Of bidden. Of wat dan ook. Zolang het maar niets heeft te maken met ‘blij zijn met de EU en de democratische vrijheid die dit beslist niet dictatoriale regime ons brengt en ons telkens weer zo gelukkig en veilig maakt’.

In mei 2019 zijn er weer Europese verkiezingen. U weet wat u dan te doen staat: stemmen voor online vrijheid, stemmen voor meer democratie, stemmen voor een einde aan deze Orwelliaanse dictatuur.

Stem voor minder, minder, minder EU!

Tot die tijd kunnen we alleen maar aanraden aan TPO te doneren, en een abonnement te nemen op dat beslist oud mediale verzetskrantje van Jan Dijkgraaf.

Afbeelding

Afbeelding

https://tpo.nl/2018/09/12/dit-is-hoe-go ... eu-landen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48399
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

Chinese zoekmachine van Google verzamelt telefoonnummers

Gepubliceerd: 15 september 2018

Afbeelding

Een prototype van een gecensureerde zoekmachine die Google wil uitbrengen in China zou de telefoonnummers van zijn gebruikers verzamelen.

Op die manier is het voor de Chinese overheid eenvoudiger om de zoektermen van gebruikers te linken aan individuen, meldt The Intercept op basis van anonieme ingewijden.

De Amerikaanse nieuwssite onthulde in augustus Googles plannen om in China een gecensureerde versie van de zoekmachine voor Android-smartphones uit te brengen.

De zoekmachine zou onder meer websites over vreedzame protesten, religie en democratie mijden. Op basis van recent gekregen documenten noemt The Intercept onder meer zoektermen als 'mensenrechten', 'studentenprotesten' en 'Nobelprijs'.

Amerikaanse politici en mensenrechtenorganisaties hebben kritiek op de plannen van Google. Zij stellen dat het bedrijf met de zoekmachine bijdraagt aan internetcensuur en inperking van online vrijheden. Google heeft tot nu toe niet publiekelijk op de kritiek gereageerd.

Door: NU.nl

https://www.nu.nl/internet/5463701/chin ... mmers.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6549
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:
Dit is hoe Google News er binnenkort uitziet in alle EU-landen
Dat was te verwachten. Het enige nieuws dat we straks nog kunnen kijken is het Staatsnieuws. Komt dat even mooi uit?
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48399
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

Facebook mag in Duitsland 'legale haatzaaiers' schorsen

Gepubliceerd: 18 september 2018

Sociaal netwerk Facebook mag in Duitsland gebruikers schorsen voor haatzaaien, zelfs als de berichten volgens de Duitse wet zijn toegestaan.

Dat heeft een rechter deze week in Duitsland bepaald. De uitspraak van de rechter is nog niet definitief, omdat partijen nog in beroep kunnen gaan.

Facebook werd eerder dit jaar aangeklaagd door een gebruiker, die dertig dagen van het sociale netwerk was geschorst. De gebruiker in kwestie riep mede-Facebook-gebruikers op waterkanonnen en knuppels te gebruiken om asielzoekers het land uit te zetten.

Volgens de Duitse wet was er bij de reactie juridisch gezien geen sprake van haatzaaien. De rechter heeft echter bepaald dat het bericht volgens de algemene voorwaarden van Facebook niet is toegestaan. Het sociale netwerk stond daarom in zijn recht door de gebruiker te schorsen.

Facebook staat in Duitsland vaker voor de rechtbank wegens verwijderde berichten en verbannen gebruikers. In april zei een rechter nog dat een gebruiker niet van het netwerk geweerd mocht worden na het plaatsen van een negatieve reactie over immigratie.

Door: NU.nl

https://www.nu.nl/internet/5467958/face ... orsen.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48399
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

Volgt de EU in 2020 China met invoering sociale score en totale digitale controle staat?

Xander, 19-09-2018

Afbeelding
De grootste zoekmachine ter wereld begint hoe langer hoe meer linkstotalitaire trekjes te krijgen. (Afbeelding: Getty Images (5)).

Google en Facebook werken samen met China voor afdwingen totaal gecensureerd / politiek-correct internet – Google kan reeds zonder uw toestemming de instellingen van uw Android smartphone wijzigen

China is hard op weg om in 2020 de eerste totale digitale controle samenleving ter wereld te worden. Nu al worden honderden miljoenen Chinezen 24/7 in de gaten gehouden door ontelbare camera’s, zowel op straat als in gebouwen. Deze ‘Chicom’ Orwelliaanse bewakingsstaat omvat een sociale score van 0 tot 800 punten. Simpele zaken zoals verkeersovertredingen, roken in rookverbod zones, het kopen van teveel games, en zelfs het negeren van een zebrapad kosten je punten en daarmee ‘privileges’. De Chinese journalist Liu Hua schreef onlangs kritisch over de overheid en mag nu niet meer met de trein of het vliegtuig reizen. Ook werd zijn social media account, met miljoenen volgelingen, bevroren, en mag hij geen lening meer afsluiten of een woning kopen.

Iedere Chinees krijgt ‘sociale kredietstatus’
Iedere Chinees moet in 2020 een ‘sociale kredietstatus’ hebben, die geheel afhankelijk is van de mate waarin iemand sociaal (= door de communistische overheid) gewenst politiek-correct gedrag vertoont. Je keurig aan alle regels houden en geen enkele kritiek leveren is het veiligste. Ben je het echter openlijk niet eens met het gevoerde beleid, of ‘misdraag’ je je op een andere wijze door bijvoorbeeld je auto verkeerd te parkeren, dan kost je dat punten, en loopt uiteindelijk je hele bestaan gevaar omdat de overheid dan feitelijk alles van je kan afpakken.

In Amerika en Europa is het zover nog niet, maar we zitten wel op dezelfde koers om de Chinezen te volgen. In Brussel kijkt men ongetwijfeld verlekkerd naar deze totale controle en censuur, omdat daarmee voorgoed alle ‘rechts-populistische’ kritiek op de EU en het gevoerde beleid, met name op het gebied van immigratie, islamisering en de oprichting van een Europese Superstaat, definitief de mond kan worden gesnoerd. Het onlangs door het EP goedgekeurde uploadfilter is wat dit betreft een reuzenstap naar een Europese variant van ‘Chicom’.

Linkse tech giganten zetten controle- en censuur systeem op
In de Verenigde Staten zijn in de aanloop naar de mid-term verkiezingen begin november al een groot aantal social media accounts van conservatieve politici en commentatoren geblokkeerd of door een andere vorm van censuur getroffen. De grote ‘tech’ media zitten namelijk allemaal in het kamp van de extreemlinkse globalistische elite, die er alles aan doet om het presidentschap van Donald Trump te laten ontsporen.

Facebook geeft gebruikers reeds een score, en mag inmiddels ook bankgegevens van gebruikers opvragen. CEO Mark Zuckerberg werkt samen met de Chinese internetcensuur ‘tsaar’ en andere hooggeplaatste overheidspropaganda officials. Ook Google werkt in het project ‘Dragonfly’ samen met de Chinese overheid om een zoekmachine op te zetten die volledig kan worden gecontroleerd, zodat alle ongewenste resultaten kunnen worden gefilterd. Kritische geluiden zullen daarmee permanent worden geblokkeerd.

Zorgen politici en medewerkers Google over koers van het bedrijf
Een groep van 16 Republikeinse en Democratische parlementariërs eisten onlangs uitleg van Google over het meewerken aan het totaal afbreken van de vrijheid van meningsuiting en het onderdrukken en bestraffen van niet politiek-correcte stemmen. 1400 medewerkers van Google ondertekenden een brief aan de directie waarin zij hun grote zorgen uitspraken over de antidemocratische koers van het bedrijf, en het feit dat het ‘Dragonfly’ project zolang geheim gehouden werd. Vijf mensen zouden er zelfs ontslag om hebben genomen. (2)

Eerder werden de grote alternatieve nieuwssite Infowars en Alex Jones vrijwel compleet van het internet verbannen. Aangezien het Google/Facebook/YouTube complex al heel actief is bij het uitrollen van totale controle en censuur in China en de VS, zal Europa ongetwijfeld volgen.

Tijdens een verkiezingsbijeenkomst in West Virginia onderstreepte president Trump mordicus tegen censuur te zijn. ‘Ik heb dan nog liever nepnieuws dan dat er iemand, inclusief linksen, socialisten, wie dan ook, wordt gestopt of gecensureerd.’ (1)

Google kan ongevraagd instellingen Android smartphone wijzigen
Volgens de BBC heeft Google toegegeven dat het op afstand de instellingen van iedere op Android draaiende smartphone kan wijzigen. Het gaat vooralsnog enkel nog om een ‘experiment’ met het inschakelen van de batterij besparingsmodus, maar het feit dat Google ongevraagd toegang kan krijgen tot uw persoonlijke smartphone zou iedereen onrustig moeten maken. (3)

De Amerikaanse staat New Mexico sleept Google en Twitter voor het gerecht vanwege het zonder ouderlijke toestemming illegaal verzamelen van gegevens van kinderen onder de 13 jaar. Het gaat vooral om apps waarmee kinderen van seconde tot seconde ‘live’ kunnen worden gevolgd, of ze nu op school of een speelplaats zijn. Deze apps worden door de tech bedrijven misbruikt om zoveel mogelijk over deze kinderen te weten te komen, en hen vervolgens gerichte advertenties aan te bieden. (4)

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Breitbart
(4) Breitbart
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... role-staat
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48399
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

Hoe lang nog...?

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2547
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door silkyboxershortXL »

General Flynn - An Army of Digital Soldiers
Praat over burgerjournalisme
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48399
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

Generaal Flynn complimenteert ons dus! icon_thumbup.gif

Immers, ook wij behoren tot het leger van de digitale soldaten...
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48399
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

Facebook verwijdert honderden voornamelijk conservatieve accounts met miljoenen volgers

Xander, 12-10-2018

Afbeelding
Mark Zuckerberg gaat onderverminder verder met het politiek ‘zuiveren’ van zijn Facebook van rechtse, conservatieve en populistische meningen. (Afbeelding: Getty Images (4)).

Electronic Frontier Foundation waarschuwt dat grote tech bedrijven nieuwe EU uploadfilter en linktaks eenvoudig kunnen misbruiken om politiek incorrecte websites te weren

De extreemlinkse ‘Purge’ van het internet gaat onverminderd verder nu Facebook 559 pagina’s en 251 accounts heeft verwijderd omdat deze ‘desinformatie’ en ‘spam’ zouden verspreiden. De meeste van deze accounts zijn van conservatieven, waarvan sommige miljoenen volgers hadden. Om niet al te politiek gekleurd over te komen werden ook enkele linkse pagina’s verwijderd.

Kort voor de midterm verkiezingen in de VS wil het door linkse ideologen geleide Facebook de boodschap van rechts en conservatief zoveel mogelijk doen verstommen. Voorbeeld is Free Thought Project, dat de afgelopen 5 jaar 3,1 miljoen volgers verzamelde. ‘Dit is schandalig. We zijn er kapot van, en doen alles om onze pagina te herstellen en terug te vechten,’ was de reactie van de beheerders.

Nation in Distress had zo’n 3 miljoen volgers, en is nu eveneens verdwenen. Een andere bekende site, Anti-Media met meer dan 2,1 volgers, onderging hetzelfde lot, net als kleinere pagina’s van bijvoorbeeld Press for Truth van Dan Dicks, die toch nog 350.000 fans had: ‘Dit is een gevaarlijk precedent, want de big tech bedrijven hebben zichzelf aangewezen als de hoeders van het politieke denken en opinies. Retweet dit als je om de vrijheid van meningsuiting geeft.’

Rachel Blevins had 70.000 volgers en plaatste de afgelopen jaren louter echte en serieuze berichten en video’s, alleen niet overeenstemmend met de koers van de linksgroene globalist en Trump-hater Mark Zuckerberg. Daarom werd haar complete site nu als ‘spam’ gebrandmerkt. (3)

Facebook probeert schijn op te houden door ook enkele linkse sites aan te pakken
Volgens Facebook gaat het om ‘fake pagina’s en accounts bedoeld om mensen met schokkend politiek nieuws te lokken’. Daarbij wordt gewezen op een bekende tactiek die overigens beslist niet alleen door conservatieven wordt gebruikt, nl. in tientallen Facebook groepen honderden dezelfde ‘clickbait’ berichten plaatsen, zodat er zoveel mogelijk verkeer naar de eigen site(s) wordt gegenereerd.

Als eerste grote alternatieve rechtse nieuwssite werd onlangs Infowars van Alex Jones door Facebook verbannen. Nu worden niet enkel conservatieve pagina’s en accounts aangepakt maar ook enkele linkse anti-Trump sites zoals Reverb Press (700.000 volgers) en Reasonable People Unite. Dat werd vermoedelijk gedaan om tegenover de buitenwereld de (valse) schijn van ‘onafhankelijkheid’ en ‘voor iedereen dezelfde regels’ te kunnen ophouden. (1)

EFF waarschuwt dat nieuwe EU richtlijn grote tech bedrijven teveel macht geeft
Vorige maand stemde het Europese Parlement in met een controversieel copyright & linktaks voorstel (‘Artikel 13’ en ‘Artikel 11’) dat de tech bedrijven dwingt om uploadfilters te installeren. Volgens de Electronic Frontier Foundation zijn beide artikelen echter dermate gebrekkig, dat ze wel eens geblokkeerd kunnen worden als het Europese Hof voor Justitie zich erover buigt.

Een van de grote zorgen over de maatregelen is dat mensen en partijen valse claims kunnen maken dat (politieke) tegenstanders hun copyright hebben geschonden. Het is volgens het EFF daarom absoluut noodzakelijk dat er complete transparantie komt, want anders kunnen de artikelen heel eenvoudig worden misbruikt om politiek incorrecte mensen en websites van het internet te halen.

Vooral de grote linkse tech bedrijven zoals Facebook en Google kunnen hier misbruik van maken omdat zij -in tegenstelling tot kleinere en privé sites- meer dan voldoende financiën hebben om voor zichzelf uitzonderingen op de regels te kopen en eventuele claims te kunnen betalen.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Infowars
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... en-volgers
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48399
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

Via de mail...
Afbeelding

Er is iets geks aan de hand.

Heel Nederland heeft het over Zwarte Piet. Het proces tegen de blokkeerfriezen domineert het nieuws.

En duizenden handtekeningen stromen binnen voor onze petitie vóór Zwarte Piet bij de Sinterklaasintocht.

Toch heeft Facebook onze pagina Red Zwarte Piet feitelijk op zwart gezet.

Begin oktober bereikten we 50.000, 60.000 mensen per dag.

Nu is dat nul, zoals u op de foto onder ziet. Letterlijk.

Of ja, 2 of 3 mensen per dag.

Afbeelding

We schenden geen voorwaarden, we gebruiken geen hate speech, we plaatsen gewoon berichten over de aanval op Zwarte Piet.

En nu zet Facebook ons op zwart. Wie opkomt voor Zwarte Piet, wordt het zwijgen opgelegd.

Het is de harde realiteit.

Facebook gebruikt in toenemende mate censuur tegen conservatieve geluiden.

Dat merkten we al een paar maanden geleden.

Toen wij kritiek uitten op de despoot Erdogan, die in Nederland Turkse scholen wil oprichten, konden we opeens een dag lang niets plaatsen.

Het was een tik op de vingers, maar het signaal aan ons was duidelijk: toontje lager met die politiek-incorrecte berichten!

Nu komt Facebook met straffere maatregelen: we kunnen wel berichten plaatsen, maar die bereiken niemand meer.

Dissidenten mogen hun boodschap alleen nog verkondigen in de isoleercel.

Dat nooit!

Wij breken uit en zoeken andere platforms en websites die wél openstaan voor onze verdediging van Zwarte Piet en de Nederlandse cultuur.

Help ons hierbij met een gift. Met uw steun bouw ik de verdediging van de Nederlandse cultuur uit en omzeil ik de politiek-correcte censuur van Facebook!

Doneer

Facebook voert een ware heksenjacht op conservatieve pagina’s.
  • Facebook onderdrukt nieuwsberichten die wijzen op het falen van de politieke correctheid, onthult een voormalig Facebookmedewerker;
  • PragerU, een conservatief videokanaal, kreeg afgelopen augustus te maken met precies hetzelfde als wij: berichten hadden opeens 0 bereik;
  • De populaire politiek-incorrecte vlogger Alex Jones werd zelfs helemaal verbannen, op last van Facebookbaas Mark Zuckerberg.
Facebook wordt in deze koers gesteund door linkse intriganten als de miljardair George Soros.

Hij betaalt het medium miljoenen euro’s om dissidenten de mond te snoeren.

Ondertussen krijgt politiek-correct links de vrije hand op Facebook.

Kick Out Zwarte Piet van Jerry Afriyie mag via zijn pagina gewoon demonstranten ronselen om kinderfeesten te saboteren.

Sterker nog, een KOZP-aanhanger mocht in de aanloop naar de ‘Slag om Dokkum’ retorisch vragen:

“Ik wacht nog steeds op die Al-Qaida-actie van jullie.”

Een bericht dat leuk gevonden werd door Jerry Afriyie!

Niet voor niets wordt Kick Out Zwarte Piet in de gaten gehouden door de Nederlandse terrorismebestrijding.

En dat krijgt vrij spel op Facebook!

En niet alleen daar. De Zwarte Piethaters mochten vorig jaar in Dokkum het kinderfeest verstoren.

Toen moedige Friezen hen tegenhielden op de snelweg, was het Openbaar Ministerie er als de kippen bij om ze te vervolgen.

Terwijl de Zwarte Piethaters zelf wegkwamen met het blokkeren van de Erasmusbrug.

Het is duidelijk.

Politiek-correct links mag geweld gebruiken, wegen blokkeren, oproepen tot Al-Qaida-acties.

Conservatieven die volstrekt vreedzaam en beschaafd hun standpunt uitdragen, worden het zwijgen opgelegd. Of zelfs verbannen!

Dit alles met medeweten, ja medewerking van de overheid.

Vanochtend stond het in de krant: coalitiepartijen D66 en CDA dringen aan op een campagne tegen “desinformatie”, omdat vermeende Russische nepaccounts ‘oproepen om PVV te stemmen’.

PVV stemmen, l’horreur!

Facebook, het Openbaar Ministerie, de overheid… Ze spannen samen tegen ons kritisch geluid en willen ons het zwijgen opleggen.

Dat ga ik niet laten gebeuren. Ik ga de censuur ontwijken. Maar dat kan alleen met uw gift.

Help mij daarom vandaag nog met een donatie, zodat ik de politiek-correcte monomening kan doorbreken!

Doneer

Ik weet zeker dat u ook last ondervindt van de censuur. Wij allemaal!

Werkt u bij de overheid?

Waag het niet te zeggen dat Wilders op best wel wat punten gelijk heeft.

Anders kunt u wel fluiten naar een vast contract.

Studeert u aan de hogeschool of universiteit?

Geen vuil woord over het curriculum, dat met politiek-correct geneuzel doordrenkt is.

Anders volgt geheid een onvoldoende…

Het Westen leidt steeds meer aan meningendictatuur. We glijden af richting communisme.

Dat zeg niet ik, maar gezaghebbende dissidenten uit Oost-Europa, als Václav Havel en Ryszard Legutko.

Het eindstation is genoegzaam bekend.

Laten we het tij keren.

Tegen de oprukkende meningendictatuur van Facebook in, moeten we bouwen aan een burgerbeweging die onverschrokken opkomt voor wat altijd normaal is geweest:

...De liefde voor ons vaderland, de gehechtheid aan onze christelijke tradities, de waardering van onze typisch Nederlandse cultuur.

Daar sta ik voor. U ook, dat weet ik zeker.

Wilt u dan ook, middels een gift, met mij staan om buiten de politiek-correcte censuur om onze beweging op te bouwen?

Met strijdbare groet,

Hugo Bos,
Campagneleider Cultuur onder Vuur

PS: Facebook gebruikt in toenemende mate censuur tegen conservatieve geluiden. Ook onze pagina Red Zwarte Piet is op zwart gezet.

Dit gaat samen met andere politiek-correcte krachten, die in toenemende mate een meningendictatuur voorstaan.

Wij zoeken andere platforms en websites die openstaan voor onze verdediging van Zwarte Piet en de Nederlandse cultuur. Help ons hierbij met een gift!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie