Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Pilgrim »

“Asielzoeker” terroriseert autobedrijf – filiaalmanager: “Onvoorstelbaar dat zo´n man vrij kan rondlopen”

Geplaatst op 13 augustus 2018De gebeurtenissen rondom een Afrikaanse “asielzoeker” in de regio Unna-Fröndenberg in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen houden de inwoners en de media aldaar bezig.

De jonge Afrikaanse “asielzoeker” viel op 31 juli al op, omdat hij een dienstauto van de stad Fröndenberg zwaar beschadigd had. Daarvan gaat een video rond op de sociale netwerken (zie boven). Daarin kun je zien hoe de Afrikaan een grote kei naar de desbetreffende auto sleept en hem tegen het voertuig aan gooit. Uiteindelijk is de auto zwaar beschadigd. De Afrikaan werd later door de politie meegenomen, was echter onmiddellijk weer op vrije voeten, bericht de “Rundblick Unna”.

Woensdag 1 augustus ging de 23-jarige man naar een autobedrijf in de stad Unna en bleek geïnteresseerd te zijn in een meer dan € 50.000,- kostende auto, die hij uiteindelijk wilde kopen. Hij kon echter geen persoonsbewijs, alleen maar een gedoogdocument laten zien, waarop hem gezegd werd dat hij de auto niet kon kopen. Behalve het gedoogdocument gaf de man de autoverkoper ook een telefoonnummer van de vluchtelingen peetkring Unna, schetst de “Rundblick Unna”.

De autoverkoper belde en kwam te weten dat de Afrikaan in Fröndeberg als asielzoeker gemeld zou staan en tot gewelddadigheid zou neigen, daarom zou hij kalm en vriendelijk moeten blijven. De verkoper reageerde kennelijk bezonnen en de Afrikaan verliet het autobedrijf zonder verdere incidenten.

Maar de Afrikaan kwam terug...
De volgende dag is hij er echter weer en wil opnieuw een auto kopen. Men legt opnieuw aan hem uit waarom dit niet mogelijk is – uiteindelijk wordt hij opgehaald door de vluchtelingen peetkring uit Unna.

Vrijdagochtend eerst hetzelfde “spelletje”. Hij komt naar het autobedrijf, staat er opnieuw op om de auto van € 50.000,- te kopen, dat hij met speelgoedgeld wil betalen. Ook deze keer legt men hem uit waarom dit niet kan. Daarop begint de Afrikaan de medewerkers van het autobedrijf te beledigen en uit te schelden. De Afrikaan wordt ertoe opgeroepen het bedrijf te verlaten, wat hij ook doet, maar loopt direct naar een tweedehands auto en trapt meerdere malen tegen de bumper. Volgens het autobedrijf richt hij daarbij een schade aan van € 2000,- tot € 3000,-

De politie wordt gebeld en die neemt de agressieve Afrikaan mee. Er wordt proces-verbaal opgemaakt en hij krijgt een verbod het bedrijf nogmaals te betreden. Tot 20.00 uur zou hij in de cel zitten, zeggen de politieagenten volgens de filiaalmanager Markus Grüner.

Om 18.30 uur is hij echter opnieuw bij het autobedrijf – en opnieuw belt men de politie. Die geeft hem een “rode kaart” en noteert huisvredebreuk. De 23-jarige wacht bij een boom in de buurt van het autobedrijf tot de agenten vertrokken zijn. De filiaalmanager schetst hoe de man – ongeveer 20 minuten later – op het grondstuk van de buren een zware paal van metaal uit de grond trekt en ermee op vier van zijn medewerkers afstormt, die het bedrijf op dat moment verlaten.

Afrikaan gebruikt metalen paal als stormram om raam kapot te slaan
De medewerkers zien de Afrikaan en vluchten door de zijingang terug het gebouw in. Daarop stoot de asielzoeker de paal als een stormram tegen het raam, dat dankzij het veiligheidsglas heel blijft. Indien het raam gebroken zou zijn, zouden zware tot levensgevaarlijke verwondingen bij de medewerkers niet uit te sluiten geweest zijn. “Hij had ze kunnen doden”, aldus de filiaalmanager letterlijk.

De politie komt opnieuw en neemt de Afrikaan weer mee. “Ik wist meteen: zaterdagmorgen om 08.00 uur is hij weer vrij”, vertelt de manager van het autobedrijf tegen de “Rundblick Unna”. De filiaalmanager organiseert voor de volgende dag een bewakingsdienst. Zaterdag staat de 23-jarige dan inderdaad weer voor de deur.

Opnieuw wordt de politie gebeld en die brengt hem, omdat hij waarschijnlijk toch een bepaald gevaar voor de openbare veiligheid vormt, naar de LWL-kliniek Dortmund-Aplerbeck – echter slechts tijdelijk, voor een langduriger onderbrenging liggen de wettelijke hordes te hoog, zegt men van de kant van de politie. Haar zou het blijkbaar in dergelijke gevallen ontbreken aan de nodige handhaving. Moet ze werkelijk letterlijk zo lang wachten tot er zo´n zwaar delict wordt gepleegd dat een rechter redenen ziet om iemand op te sluiten?

Na drie dagen – ontslag uit de kliniek
Drie dagen later wordt de “asielzoeker” weer uit de kliniek ontslagen. Grüner en de medewerkers van het autobedrijf bereiden zich erop voor dat de Afrikaan opnieuw opduikt. Er is een beveiligingsdienst ter plaatse.

Vrijdagmorgen is hij er dan inderdaad opnieuw en wil weer een auto kopen.

Met 10 politieagenten, staat er in het artikel van de “Rundblick Unna” “wordt de ongenode agressieve bezoeker in toom gehouden”. Daarna wordt hij in handboeien afgevoerd. Daarbij krijgt de filiaalmanager te horen dat de jonge man ´s avonds tegen 19.00 uur weer op vrije voeten zal zijn.

Daarmee was de maat vol voor de filiaalmanager en hij zag zichzelf genoodzaakt om de zaak bekend te maken. “Een mens, die met een zware metalen paal op de medewerkers afstormt, hen lichamelijk bedreigt, dat zo iemand nog steeds vrij kan rondlopen – dat vind ik onbegrijpelijk.” Voor hem “is het onbegrijpelijk wat hier mogelijk is”, aldus filiaalmanager Grüner.

De stad en de politie tonen zich hulpeloos – terwijl er mogelijkheden bestaan
De stad Unna en de burgemeester van Fröndeberg zouden met de situatie op de hoogte zijn, zegt Grüner, maar hun handen zouden net zo gebonden zijn als die van de politie.

Terwijl er handelingsmogelijkheden bestaan. Al in het verleden zou het federaal constitutioneel gerechtshof duidelijk gemaakt hebben dat het asielrecht onder de beperkende voorbehouden van andere grondwetsnormen staat. Daarom kan het asielrecht, als het in conflict zou staan met andere grondwetsnormen, zonder meer beperkt kunnen worden. Zo´n beperkingsvoorbehoud is bijvoorbeeld criminaliteit. Op grond van crimineel gedrag kan een asielaanvraag afgewezen worden respectievelijk een verblijfsvergunning afgenomen worden.

Dat geldt ook wanneer de openbare veiligheid wordt bedreigd. Ook in dit geval kan artikel 16a van de grondwet beperkt worden. Mochten er dan problemen ontstaan bij de uitzetting wegens een ontbrekend paspoort, dan kunnen vragen in het milieu van de asielzoeker nieuwe informatie opleveren.

Bovendien kunnen beroepstolken, die aan de hand van het dialect en de uitspraak van de asielzoeker aanwijzingen kunnen geven over de herkomst van deze mensen, worden ingebonden in een procedure om de herkomst van de asielzoeker vast te stellen. Ze kunnen helpen om het thuisland te bepalen, opdat daarna contact kan worden opgenomen met de desbetreffende ambassade.

Ook het plaatsen van een persoon onder juridische begeleiding (vroeger curatele) is mogelijk wanneer duidelijk is dat een mens niet gepast met autoriteiten en medemensen kan omgaan respectievelijk geen juridisch begrijpelijke handelingen kan uitvoeren. Daardoor zou aan deze mens een begeleider kunnen worden toegewezen, die de betreffende persoon juridisch vertegenwoordigt. Deze begeleider zou daarop, o.a. wanneer het gedrag van diegene die hij begeleidt een gevaar voor het publiek vormt, eveneens een aanvraag bij de rechtbank kunnen indienen om hem/haar duurzaam in een psychiatrische kliniek op te nemen.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/13 ... rondlopen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8589
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door sjun »

Dolle honden worden weggemaakt om de gemeenschap tegen hen te beschermen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6922
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Ali Yas »

Ik zit zo al die wettelijke bepalingen te lezen en dan vraag ik me af: is het verschil tussen onze maatschappij en de herkomst van die Afrikaan niet veel te groot? Zou hij in zijn thuisland niet gewoon zijn afgetuigd? Ik zou dus zeggen: mensen uit zulke landen moet je überhaupt niet opnemen. Waarom doet men dit dan toch? Is het soms de bedoeling dat de (Duitse) bevolking het recht in eigen hand neemt, zodat de politie harder tegen hen kan optreden? Welke politici haten hun eigen volk zo erg, en waarom zijn die eigenlijk aan de macht?
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Pilgrim »

Hoewel hij springstof opsloeg: afgewezen “asielzoeker” niet uitgezet

Geplaatst op 24 augustus 2018

Afbeelding

Ook de in Berlijn gearresteerde terrorist is een afgewezen “asielzoeker”, die al lang uitgezet had moeten worden. De politie wist al dat Magomed-Ali C. in 2016 in zijn Berlijnse woning een “aanzienlijke hoeveelheid” van de springstof TATP had opgeslagen. Maar er gebeurde niets. De asielaanvraag werd weliswaar afgewezen, maar de radicale islamiet mocht blijven. Nog in december 2017 kreeg de man een gedoogstatus – na de informatie dat de man een bom wil bouwen.

C. had beweerd psychisch ziek te zijn en kreeg een desbetreffende medische verklaring en daarop de bevestiging dat hij in Duitsland mag blijven. Twee jaar later greep de procureur-generaal in en zorgde voor een arrestatiebevel. Blijkbaar stond de Tsjetsjeen op het punt zijn geplande bomaanslag uit te voeren. De moslim zou een “zware, de staat bedreigende, gewelddaad” hebben gepland – aldus de beschuldiging.

Dat roept de vraag op wanneer er überhaupt nog uitgezet wordt. Zelfs bij terroristen volstaat een simpele medische verklaring om in het land te blijven. Magomed-Ali C. bezit het Russische staatsburgerschap.

“Al een jaar geleden – dus voor het toestaan van de gedoogstatus – dook de politie voor het eerst bij hem op”, bericht “Bild” nu. Daarna had C. zijn volle baard afgeschoren, bleef echter de radicale moskee in Berliin-Moabit bezoeken, die ook werd bezocht door de terrorist van de aanslag op de kerstmarkt Anis Amri. De rechercheurs vonden, aldus de krant, in Amri´s mobiele telefoon het telefoonnummer van een vriend van Magomed-Ali C.: de Fransman Clément B. werd in april 2017 in Marseille gearresteerd. Ook hij sloeg springstof en vuurwapens op.

Terwijl de Fransman in Marseille werd gearresteerd, overkwam de “Rus” in Berlijn helemaal niets. C. werd weliswaar gekwalificeerd als “bedreiger”, maar hij werd noch gearresteerd noch uitgezet.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/24 ... -uitgezet/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Pilgrim »

“migranten”geweld in Eindhoven – gemeente doet niets!
Vlad Tepesblog - Gepubliceerd op 24 aug. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Pilgrim »

Berlijn laat met onmiddellijke ingang alle jeugdige veelplegers lopen – hun gevangenis is nodig voor “islamisten”

Geplaatst op 7 september 2018

Afbeelding

Een nieuw schandaal rondom de binnenlandse veiligheid: in Berlijn heeft de politie opdracht om gearresteerde jonge veelplegers te laten lopen. Want de voor hen bestemde jeugdgevangenis wordt gebruikt voor islamitische bedreigers. Gerechtelijke vonnissen kunnen zodoende niet meer uitgevoerd worden, zware criminelen blijven ongemoeid.

Het politiepresidium heeft het voorschrift nu intern onder alle agenten bekendgemaakt, bericht de “Tagesspiegel”. Reden: in de huidige jeugdgevangenis in het stadsdeel Lichtenrade dient op 22 september gebruikt te gaan worden om radicale moslims, “van wie terreurgevaar uitgaat”, in op te sluiten voordat ze uitgezet worden.

De jeugdgevangenis zou eigenlijk verhuizen in de buurt van de gevangenis Plötzensee in Berlin-Charlottenburg. Maar deze standplaats zou daarvoor niet gereed zijn, zegt Senator Binnenlandse Zaken Andreas Geisel (SPD). Fataal gevolg voor de inwoners van Berlijn: veelplegers, die minimaal bij tien delicten gepleegd binnen een jaar tijd, werden gearresteerd, komen vrij. Voor meer dan 90% gaat het daarbij in Berlijn bij veelplegers om jongeren met een migratieachtergrond.

De huidige jeugdgevangenis in Berlin-Lichtenrade moet in een zwaar beveiligde gevangenis worden veranderd om ook plek te creëren voor die vermeende terroristen, die met de vluchtelingengolf de hoofdstad binnengekomen zijn. tot hun uitzetting moeten daar tot twaalf bedreigers ondergebracht te worden. Het daadwerkelijke aantal ligt beduidend hoger: de veiligheidsautoriteiten gaan uit van ongeveer 40 niet-Duitse radicaalislamitische bedreigers in Berlijn.

In verband met het jeugdarrest komt er nog een andere monstruositeit aan het licht. Veelplegers beginnen “in de regel” helemaal niet aan het door de rechtbanken bevolen jeugdarrest, aldus de “Tagesspiegel”. Meestal krijgt de politie de daders pas bij toevallige controles of nieuwe delicten te pakken. Dan pas komen ze in jeugdarrest. Vanaf vandaag laat men ze allemaal lopen.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/07 ... slamisten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Pilgrim »

Met medeweten van de politie: Lijfwacht van Osama bin Laden bewaakte in Duitsland luchthavens

Geplaatst op 10 september 2018

Afbeelding

De kat op het spek gebonden: de naar Tunesië uitgezette ex-lijfwacht van Osama bin Laden, Sami A. (foto), was in dienst bij een Duitse beveiligingsfirma en zodoende verantwoordelijk voor de beveiliging van ziekenhuizen, luchthavens en gebouwen van het Duitse leger. Politie en Justitie zouden hiervan op de hoogte zijn geweest. Waarom grepen ze niet in?

Volgens onderzoeksdocumenten van de Duitse federale recherchedienst en de procureur-generaal bij het hoogste Duitse federale gerechtshof, waarop de kranten van de Funke-Mediagroep zich beroepen, was de als “bedreiger” gekwalificeerde man in de jaren 2000 en 2001 werkzaam voor de beveiligingsfirma Klüh Security GmbH.

“De medewerkers van Klüh Security GmbH beveiligen en bewaken belangrijke mensen en grote evenementen en ook luchthavens, banken, ziekenhuizen en instellingen van het Duitse leger”, schrijft de “Bild-Zeitung”. Op vragen verklaarde de onderneming dat de personalia van Sami A. niet meer te controleren zouden zijn, omdat het te lang geleden was.

Volgens onderzoek van de Funke-Mediagroep werkte er bij de firma Klüh Security nog ene als “radicaalislamitische bedreiger” gekwalificeerde Mohammed T. De veiligheidsinstanties zouden hem als voormalig vooraanstaand lid van de terreurorganisatie Al-Qaida hebben gekwalificeerd, staat er in het bericht.

Het schandalige aan de zaak is, dat autoriteiten van politie en Justitie ervan op de hoogte zouden zijn geweest dat beide bedreigers, Sami A. en Mohammed T., in de beveiliging werkzaam waren.

Tot zijn uitzetting woonde Sami A. in Bochum. Sinds meer dan tien jaar hebben meerdere Duitse rechtbanken het als bewezen beschouwd dat Sami A. in 1999 en 2000 – dus direct voor zijn aanstelling bij de Duitse beveiligingsfirma – in een Afghaans kamp van radicale islamieten een militaire opleiding heeft doorlopen en tot de lijfwacht van de chef van Al-Qaida, Osama bin Laden, behoorde.

De administratieve rechtbank in tweede instantie Münster had beslist dat Sami A. vanwege de onrechtmatigheid van zijn uitzetting naar Duitsland teruggehaald moet worden.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/10 ... chthavens/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21855
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door King George »

Ja moet je horen, we moeten toch willen "verbinden"?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Pilgrim »

Gewelddadige Syriër trapt rotzooi in Cottbus – meermaals politieagenten aangevallen

Geplaatst op 19 september 2018

Afbeelding

De rechtsstaat, die niet meer in staat is om effectief door te pakken, geeft een catastrofaal signaal af. Maandagavond werd de politie naar de Oberkirchplatz in Cottbus geroepen – daar had een 23-jarige Syriër met veel lawaai en geweld een ruzie met zijn familie. De agenten herkenden de man. Hij was de vorige dag al opgevallen en had de politieagenten aangevallen, “actief verzet” geboden.

Daarom zou hem nu een verblijfsverbod voor de binnenstad van Cottbus overhandigd worden. Opnieuw ging hij gewelddadig los op de agenten en probeerde hen te slaan. Hij moest geboeid en in de politiecel gegooid worden. Daar lukte het een rechter om het verblijfsverbod aan hem bekend te maken.

Brute aanval op Duitse ordebewaarders
Daarover verklaarde de vicefractievoorzitter van de AfD in het parlement van Brandenburg, Birgit Bessin: “Ik wil niet op de zaken vooruit lopen, maar als ik het gedrag van deze zogenaamde ´beschermingzoeker´ bekijk, heb ik grote twijfel of het verblijfsverbod werkelijk veel indruk op hem zal maken. Wie op deze brute manier Duitse ordebewaarders aanvalt, zal zeer zeker niet onder de indruk zijn van een stuk papier.

Syriër is alweer op vrije voeten
De Syriër is alweer op vrije voeten en we hoeven vermoedelijk niet lang te wachten tot hij weer opvalt. Hij heeft bewezen dat hij geen respect voor onze politie en onze wetten heeft. En heel eerlijk: om de rood-rood-groen gemotiveerde knuffelkoers tegenover gewelddadige zogenaamde ´beschermingzoekers´ lachen ze ons Duitsers en onze regels toch alleen maar uit.

Grote AfD de enige bescherming tegen migrantengeweld
U weet dat onder de rood-rode regering van Woidke zelfs zware misdaden niet tot uitzetting leiden. Dat moet veranderd worden en wij zullen dat veranderen. Elke burger moet weten dat alleen een grote AfD de enige overgebleven bescherming tegen migrantengeweld is.”

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/19 ... ngevallen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Pilgrim »

Dagelijks nieuws: Duitser neergestoken – Politie laat daders met ‘Duitse nationaliteit’ vrij

Posted op september 24, 2018 - door Fubar

Zaterdag raakte een jongeman ernstig gewond in een “ruzie”. Hij kwam naar een ziekenhuis met steekwonden. Zijn zus publiceerde hierover een brief op Facebook.

Volgens de politie was er in het Zwickauer Park in Schwanenbrunnen een fysiek “geschil”, zo meldt Freie Presse. Drie jonge verdachten in de leeftijd van 14, 15 en 17 jaar hadden zich overgegeven aan de politie. Zij werden ondervraagd en weer vrijgelaten. Volgens de politie hebben de drie de Duitse nationaliteit.

Op Facebook heeft de vermeende zuster van het ernstig gewonde slachtoffer haar mening gegeven en het gebeuren beschreven en spreekt van een buitenlandse achtergrond van de dader:

“Op deze manier zou ik een van deze” individuele gevallen” willen bekend maken … Op zaterdag 22.09.2018 omstreeks 20.30 uur belde mijn moeder mij. Aan de telefoon kon ik nauwelijks een woord verstaan omdat ze bitter huilde. Tussen woorden en sniffen door kon ik horen wat er aan de hand was.

Mijn broer is in het ziekenhuis opgenomen met verschillende steekwonden. Veel van deze steken in de buik, een steek in de borst, zo diep dat de linkerlong beschadigd was.

Ik ging meteen naar het ziekenhuis. Natuurlijk kon ik mijn broer daar niet bereiken. Pas na een half uur, zo niet langer, had ik eindelijk een gesprek met de dokter. Hij vertelde me dat als mijn broer slechts een paar minuten later medische hulp had gekregen en de dader een paar centimeters verder naar rechts had gestoken, hij niet langer bij ons zou zijn. Hij moest worden geopereerd tot 2 uur ’s ochtends, tijdens deze operatie moesten de artsen een deel van de long verwijderen en nog wat steekwonden hechten. Op dit moment is hij nog steeds onder algemene anesthesie. Hoe lang deze toestand zou moeten duren, weten we op dit moment niet.

Mijn broer was op reis met zijn collega’s in Zwickau, vlakbij het centraal station. De dader, van buitenlandse afkomst, ongeveer 15 jaar oud, probeerde in de vroege avond om de groep te provoceren. Hij verdween, waarschijnlijk om het moordwapen te halen en kwam snel terug. Hij provoceerde opnieuw. Mijn broer probeerde alleen een geschil te sussen tussen de dader en zijn collega’s. En toen heeft de schuldige toegestoken. Mijn broer heeft ter plaatse veel bloed verloren. Zijn collega’s hielpen hem onmiddellijk, belden de hulpdienst en probeerden de vluchteling te vangen, helaas zonder succes.

Eerst en vooral hopen we dat het herstel goed gaat en dat hij alles zal overleven. Trouwens, we hopen op gerechtigheid dat de dader de straf krijgt die hij verdient!!”


Op donderdag raakte een 37-jarige zwaar gewond door twee meswonden in de borst. Op zondag had de AfD opgeroepen tot een protestrally in Zeitz.

Bron: https://www.journalistenwatch.com/2018/ ... au-junger/

En ook zondag werd een Duitser overhoop gestoken door een Merkel-Syriër.

https://fenixx.org/2018/09/24/dagelijks ... teit-vrij/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Pilgrim »

Migranten-criminaliteit in Göteborg wordt eindelijk een halt toegeroepen – met koffie en broodjes

Posted op september 25, 2018 - door Rommel

Nordstan (Noordstad) is al lange tijd een verzamelplaats voor wat het links-liberale dagblad Göteborgs Posten omschrijft als “mensen met sociale problemen en jongeren in een risicozone”, maar de inwoners van de stad noemen hen terecht criminele immigrantenbendes.

Maar nu zal dan eindelijk hun criminaliteit gestopt worden. Sociale en wetshandhavingsinstanties zijn namelijk overeengekomen om een cafébus te kopen waar de asociale en criminele migrantenjongeren de mogelijkheid wordt geboden om een kopje koffie te drinken en een broodje te eten, in plaats van te roven, stelen en drugs verkopen.

Men hoopt dat de cafébus, ook wel de “Beschermingsbus” genoemd, “rust en veiligheid in onrustige weekendnachten buiten het winkelcentrum zal verspreiden”. Het bus-project zal het grootste deel van de meer dan 500.000 euro belastinggeld voor zich opeisen die ideële organisaties, zoal het ‘Vrijhuis’ en Verschansing’, van de sociale gemeentedienst krijgen – in een nieuwe poging “veiligheid creërende activiteiten” te lanceren.

Naast het serveren van koffie en broodjes zal de bus ook dienen als basis voor het “opbouwen van relaties” met de asociale en criminele immigranten. Gehoopt wordt dat deze relatieopbouw de jongeren vatbaar zal maken voor “ontmoetingen met raadgevende en motiverende gesprekken”.

De cafébus moet vooral ’s avonds en’ s nachts in de weekeinden aanwezig zijn en zal tussen een aantal “rommelige plaatsen” in Göteborg rijden. Het afgelopen weekend is een eerste poging gedaan.

De proef duurt vier maanden en wordt vervolgens beoordeeld op een mogelijke verlenging.

Bron: https://samnytt.se/gangkriminaliteten-i ... h-smorgas/

https://fenixx.org/2018/09/25/migranten ... -broodjes/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43293
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Mahalingam »

Het idee is basaal dus zo van: "als ze in de bus zich vol zitten te schransen (aan halal broodjes?) dan zijn ze tenminste niet bezig om bejaarden te beroven want een mens kan maar 1 ding tegelijk doen."
En die naam “Beschermingsbus” duidt aan dat iets of iemand beschermd wordt. Maar wie en wat?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Pilgrim »

Welkom in het heiligdom Zweden

Geplaatst op 6 oktober 2018

Afbeelding

Je bent illegaal in een Europees land, je trekt je niks aan van je uitzettingsbevel en je pleegt brandstichting? Geen probleem. Wanneer het land, waarnaar je teruggebracht zou moeten worden, jou wellicht schade zou kunnen berokkenen, kun je in plaats daarvan met alle plezier in Zweden blijven, meer misdaden plegen en Zweden schade toebrengen.

Een Zweeds hof van beroep hief onlangs het uitzettingsvonnis tegen een van de drie veroordeelde daders van een brandaanslag op de synagoge van Göteborg in december 2017 op met de motivering dat het zijn “fundamentele mensenrechten” zou schenden.

De 22-jarige Arabier uit Gaza, bekend als Feras, was illegaal in Zweden toen hij de brandaanslag pleegde. Zijn asielaanvraag was door de Zweedse migratieautoriteit (“Migrationsverket”) afgewezen; tegen hem werd duidelijk gezegd dat hij het land zou moeten verlaten, maar dat deed hij niet. Om onduidelijke redenen werd hij niet gearresteerd, maar loopt hij nog steeds vrij rond in Zweden.

Feras maakte gebruik van deze vrijheid door mee te doen aan een aanval op de synagoge van Göteborg. Ongeveer 10 tot 15 andere jonge mannen, van wie slechts drie werden aangeklaagd, sloten zich bij hem aan. Feras en zijn vrienden zouden, terwijl jonge Joden bijeengekomen waren voor een feest in een naburig gebouw, Molotovcocktails naar auto´s hebben gegooid, die binnen het hek van de synagoge geparkeerd stonden. Er raakte niemand gewond en de branden werden snel door de regen geblust, zodat er slechts geringe materiële schade ontstond. De rechtbank weigerde echter de misdaad als poging tot moord te kwalificeren, zoals door het openbaar ministerie werd geëist. Zowel de lagere rechtbank als het hof van beroep stelden echter vast dat de brandaanslag een antisemitische haatmisdaad was.

Daarvoor had de rechtbank Feras wegens “grove illegale dreigingen en de poging tot het toebrengen van zware schade” veroordeeld en hem veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf met daaropvolgende uitzetting. Het hof van beroep zei echter dat Feras “...zwaarwegende illegale dreigingen had gepleegd met de bedoeling om leden van de joodse gemeente te verwonden, dat de daad echter ook als een zwaarwegende politieke misdaad tegen andere Joden waargenomen kan worden.”

“Gezien de mogelijke belangen van Israël aan de zaak en de onzekere situatie aan de grensovergangen naar Gaza en op de ´Westelijke Jordaanoever´ evenals in de Palestijnse gebieden zelf beschouwt het hof van beroep de vrees als terecht dat de fundamentele mensenrechten van NN niet in acht genomen zouden worden wanneer hij naar Palestina zou worden uitgewezen. Het hof van beroep wijst daarom het verzoek van het openbaar ministerie af...”

De rechtbank verwees ook naar berichten van het Zweedse ministerie van Buitenlandse Zaken over mensenrechten en democratie in Israël en “Palestina”.

Met andere woorden, de rechtbank speculeerde dat Israël er een veiligheidsbelang bij heeft om hem te ondervragen, omdat Feras had geprobeerd Joden in brand te steken, wat “ook als een zware politieke misdaad tegen andere joden waargenomen kan worden.” Alleen om deze reden – zonder bewijzen of details – zou de repatriëring naar de regio Israël en Gaza zogenaamd een schending van zijn “fundamentele mensenrechten” zijn.

Het vonnis van het hof van beroep betekent dat Feras, een illegale buitenlander en veroordeelde misdadiger, eerst in Zweden mag blijven, alleen omdat hij een gewelddadige haatmisdaad tegen Zweden Joden heeft begaan. Dit ondanks het feit dat Zweden zijn asielaanvraag had afgewezen en dat hij daarom elk recht tot verblijf in het land ontbeert. Na zijn twee jaar gevangenisstraf zal hij vrij man zijn om mogelijk nieuwe haatmisdaden tegen joodse burgers in Zweden te begaan.

Het precedent dat deze zaak schept – wanneer de zaak niet door het Hoogste Gerechtshof aangevochten en ongedaan gemaakt wordt – is verontrustend: wanneer zij misdaden tegen Joden plegen, die “als een zware politieke misdaad tegen andere joden waargenomen kunnen worden”, dan hebben ze wellicht aanspraak op asiel in Zweden. De rechten van de kwetsbare Joden schijnen geen rol meer te spelen.

Daadwerkelijk schijnen in het Zweedse rechtssysteem Zweedse burgerrechten niet meer van belang te zijn. Uit een bericht uit het jaar 2017 bleek dat 75% van de buitenlanders die wegens zware misdaden tot gevangenisstraf met daaropvolgende uitzetting werd veroordeeld, desondanks na het uitzitten van hun straf werden vrijgelaten en om verschillende redenen in Zweden mochten blijven. In de jaren 2000-2014 veroordeelden Zweedse rechtbanken niet eens 20% van de veroordeelde buitenlandse verkrachters, die op hetzelfde adres in Zweden geregistreerd stonden, tot uitzetting. Bij pedofiele verkrachters was dit percentage nog lager: 17%. Volgens nieuwere statistieken worden 9 van de 10 veroordeelde buitenlanders in Zweden niet uitgezet.

Het probleem strekt zich ook uit tot terroristen. Zo werd bijvoorbeeld in 2017 een Syriër, die in 2015 als “vluchteling” naar Zweden kwam, door de rechtbank vrijgesproken, omdat hij sjiitische moslims met brandbommen had aangevallen. Nadat hij echter in afgeluisterde gesprekken had gezegd dat hij zichzelf als jihadist zag, die martelaar wilde worden, en wanneer je bedenkt dat hij contact onderhield met ISIS, beschouwde de Zweedse geheime dienst hem blijkbaar als te gevaarlijk om in Zweden te blijven. De immigratieautoriteiten hebben geprobeerd hem naar Syrië uit te zetten, maar dat is ze niet gelukt. Het schijnt dat de wet zijn uitzetting naar Syrië niet toelaat: hij zou riskeren daar gearresteerd of terechtgesteld te worden. In plaats daarvan werd ook hij vrijgelaten, en loopt hij vrij rond in Malmö.

In Zweden en wellicht ook op andere plaatsen lijkt het erop dat de “mensenrechten” van buitenlandse moordenaars belangrijker zijn dan de mensenrechten van burgers die trouw zijn aan de wet.

Bron: https://de.gatestoneinstitute.org

Door: Judith Bergman

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/06 ... om-zweden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Pilgrim »

Falen van Justitie en politiek kost mensenlevens!

Geplaatst op 10 oktober 2018

Afbeelding
Vrijgelaten Libanese zware crimineel vermoordt vader van vijf kinderen! Het falen van Justitie en politiek kost mensenlevens!

De eerder uit de gevangenis vrijgelaten Libanese zware crimineel Omar Ali-Khan vermoordde in Berlijn bij een woninginbraak een bouwvakker en vader van vijf kinderen.

Het falen en de onbegrijpelijke consideratie van Justitie, autoriteiten en politiek in de omgang met zwaar criminele immigrantenclans kost mensenlevens, verwoest gezinnen en ondermijnt het vertrouwen in de rechtsstaat. Detlev L. had nog kunnen leven en zijn vijf kinderen hadden nog een vader kunnen hebben wanneer Omar Ali-Khan niet anderhalf jaar voor het aflopen van zijn gevangenisstraf uit de gevangenis ontslagen zou zijn.

Dat Omar Ali-Khan zich na zijn ontslag uit de gevangenis vrijuit in Berlijn kon bewegen en opnieuw een serie inbraken kon plegen, is niet aan de burgers uit te leggen. Dat zijn broer, de politiemoordenaar Yassin Ali-Khan, vanwege een procedurefout van de autoriteiten na het uitzitten van zijn straf niet werd uitgezet, maar al over een jaar na zijn “vrijwillige vertrek” weer naar Duitsland mag terugkomen, is een absoluut schandaal.

Buitenlandse criminelen moeten principieel naar hun landen van herkomst worden uitgezet en een duurzaam inreisverbod krijgen, dat ook gehandhaafd wordt. En niet pas wanneer ze iemand vermoord hebben, maar onmiddellijk na de eerste veroordeling, onafhankelijk van de zwaarte van de daad. De veiligheid van de burgers die trouw zijn aan de wet moet weer de hoogste prioriteit krijgen.

Bron: www.facebook.com

Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/10 ... senlevens/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Pilgrim »

Anjem Choudary – De gevaarlijkste Jihadist van Groot-Brittannië is weer vrij

Geplaatst op 20 oktober 2018

Afbeelding

Anjem Choudary, de gevaarlijkste islamitische “haatprediker” uit Groot-Brittannië, is sinds gisteren weer op vrije voeten – hoewel hij tijdens zijn verblijf in de gevangenis nog verder geradicaliseerd zou zijn. De komende bewaking van de Jihadist gaat de Britse belastingbetaler miljoenen kosten.

In 2016 werd Anjem Choudary veroordeeld tot 5½ jaar gevangenisstraf, nadat hij in de sociale media geworven had voor de terreurorganisatie “Islamitische Staat” (ISIS) en zodoende jonge strijders had aangetrokken. Na minder dan de helft van zijn gevangenisstraf is het zover. Choudary marcheerde gisteren als vrij man de gevangenis uit, de rest van de straf is in voorwaardelijk omgezet.

Tijdens zijn gevangenisstraf zouden zijn militante opvattingen volgens “MailOnline” nog “veel extremer en agressiever” geworden zijn. Hijzelf zou zich nu als “martelaar” beschouwen, berichten diegenen die hem in de gevangenis ontmoet hebben. Hij zou van plan zijn de strenge controles te “omzeilen”, die hem ervan af moeten houden zijn islamitische boodschap te verbreiden, aldus getuigen. Door hem zouden al honderden ontevreden jonge moslims geradicaliseerd zijn, zijn woorden zouden tot tientallen moorden geleid hebben.

Choudary, die trouw heeft gezworen aan ISIS, zal opnieuw op zijn oude werkplek in Londen wonen – ondanks alle veiligheidswaarschuwingen, die zeggen dat de “rattenvanger van de Jihad” de veroorzaker van meer terreuraanslagen zal zijn.

Na zijn vrijlating wordt een enorm veiligheidsapparaat in werking gesteld, inclusief bewakingsteams, bewakingsapparatuur en tot 25 regels waaraan hij zich moet houden en die zijn activiteiten moeten controleren. Onder andere dienen reizen verhinderd en zijn vermogen in beslag genomen te worden. Theresa May maakte eergisteren bekend dat extra veiligheidspersoneel de bevolking tegen hem moet beschermen.

De 51-jarige Britse staatsburger, voormalig advocaat en clericus Choudary, die getrouwd en vader van vijf kinderen is, heeft Pakistaanse wortels en geldt als notoire islamitische brandstichter. Hij zou nog steeds de “gevaarlijkste extremist van Groot-Brittannië” zijn en contact onderhouden met meer dan 12- islamitische terroristen.

De veiligheidsmaatregelen zullen de Britse belastingbetaler bijna € 2,3 miljoen per jaar kosten – in vergelijking met de bijna € 57.000,- die zijn verblijf in de gevangenis had gekost. Aan de gevangenisstraf hadden de autoriteiten de hoop verbonden de imam te “deradicaliseren”. Op de vraag of dat gefunctioneerd heeft, geeft Fiyaz Mughal, lid van de anti-extremisten groep “Faith Matters”, die in de gevangenis gesprekken had gevoerd met Choudary, een duidelijk antwoord: “Nee, het wordt erger. Hij is nu nog harder. Hij ziet zichzelf als martelaar, die door de staat tot zwijgen gebracht probeert te worden.”

Choudary zou niet van plan zijn de voorwaarden voor zijn vrijlating onmiddellijk te betwijfelen, maar zou proberen manieren te vinden ze te omzeilen, aldus Mughal. Hij zou bijvoorbeeld gezegd hebben dat wanneer iemand zijn video´s zou willen uploaden, hij ze niet tegen zou houden. “Hij had de volledige straf moeten uitzitten. Het is een verschrikkelijke dag voor de slachtoffers van de aanvallen, waarvoor hij medeverantwoordelijk is”, aldus Mughal. Hij eist een wetswijziging, volgens welke een ieder die bij twee terreuraanslagen als brandstichter geldt, automatisch de volledige straf moet uitzitten.

Dr. Michael Kennedy van de Universiteit van Pittsburh, die de extremistische groep Al-Muhajiroun vijf jaar lang onderzocht heeft, gaf aan dat Choudary´s aanhangers “zeer opgewonden” zouden zijn met het oog op zijn vrijlating. Ze zouden er nu mee bezig zijn het netwerk weer op te bouwen en nieuw leven in te blazen, verklaarde Kennedy.

Tot de aanhangers van Choudary behoren o.a. de moordenaars van de jonge soldaat Lee Rigby, Michael Adebolajo en Michael Adebowale, en de islamterrorist Khuram Butt, die vorig jaar deelnam aan de aanslag op de London Bridge.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/20 ... weer-vrij/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Pilgrim »

“In onze stad slaat de stemming om”

Geplaatst op 11 november 2018

Afbeelding

Burgemeester spreekt duidelijke taal

Op veel plaatsen, ook in het noorden van de Duitse deelstaat Thüringen, komen problemen voor met “vluchtelingen” die zich niet aan de maatschappelijke en vooral niet aan de juridische spelregels houden. En Justitie in dit land staat erbij en kijkt ernaar. Dat in ieder geval schrijft een burgemeester uit het noorden van Thüringen aan een minister en het openbaar ministerie in Mühlhausen...


Voordat Steffen Grimm tot burgemeester van Sondershausen werd gekozen, was hij politieman. Hij kent het werk van de agenten, dat niet altijd overstroomt van aantrekkelijkheid. Maar nu, aldus Grimm, zou het in zijn stad tot een toestand zijn gekomen die niet meer acceptabel zou zijn.

In een brief aan de minister van Justitie van de deelstaat Thüringen, Dieter Lauinger, en het openbaar ministerie in Mühlhausen verzoekt hij dringend “om in het vervolg de aan u gegeven mogelijkheden, die het Wetboek van Strafrecht evenals de strafprocesorde bieden, volledig uit te putten en delinquenten desbetreffend te disciplineren en te sanctioneren”.

Er zouden vooral regelmatig strafprocessen tegen crimineel geworden migranten worden geseponeerd voordat het überhaupt tot aanklachten zou komen, staat er in de brief, die in het bezit is van online-kranten in het noorden van Thüringen. Grimm schrijft daarin: “Er gebeurt niets en de drempel van deze clientèle daalt vanzelfsprekend in toenemende mate. Deze omstandigheid kan ik zo niet meer accepteren. Zo wordt er ogenschijnlijk ook gehandeld bij autochtone criminelen. En mocht het toch een keer tot een proces komen, dan vallen de straffen bovendien regelmatig belachelijk laag uit, zodat er van een opvoedend effect geen sprake kan zijn en van de daders meestal ook nog slachtoffers worden gemaakt.”

Steffen Grimm noemt concreet een zaak uit eind mei vorig jaar. Een buitenlander zou een politieagent met een houten plank hebben aangevallen en verwond, de zaak zou echter door het openbaar ministerie in Mühlhausen zijn geseponeerd. “Parallel daaraan vindt er nog steeds een niet onaanzienlijk aantal delicten plaats, hoofdzakelijk in de binnenstad van Sondershausen. In zeldzame gevallen volgt een afsluitende strafvervolging, laat staan een veroordeling. De zaken worden bijna zonder uitzondering ondanks geweldig onderzoekswerk van de politie wegens mij volledig onduidelijke redenen geseponeerd”, bekritiseert de burgemeester.

Het gevolg daarvan zou zijn dat zowel politieagenten in het Kyffhäuser-district als de bevolking van Sondershausen te “kampen” hebben met de effecten en gevolgen van deze handelwijze. Afsluitend formuleert Grimm een verzoek: “Ik verzoek u nogmaals dringend om in het vervolg signalen af te geven en maatstaven te zetten hoe delicten in Duitsland bestraft kunnen worden, bestraft worden en welke gevolgen het heeft wanneer men zich niet aan de wet houdt. Bovendien roep ik u ertoe op om in het vervolg alle gegeven mogelijkheden uit te putten om crimineel geworden buitenlanders consequent uit te zetten. De voorwaarden daarvoor zijn aanwezig. Alleen op die manier kunnen de rust en de orde in Sondershausen hersteld worden.”

Bron: www.nnz-online.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/11 ... emming-om/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Pilgrim »

Wanneer daderbescherming belangrijker wordt dan de veiligheid van de slachtoffers

Geplaatst op 23 november 2018

Afbeelding

Steeds vaker grijpen gedupeerde privépersonen, om zichzelf en hun kinderen te beschermen, maar ook om anderen te waarschuwen, naar ongebruikelijke maatregelen. Waar de politie schijnbaar de bescherming van de daders boven de slachtofferbescherming stelt, ontstaat een noodlottige vicieuze cirkel.

Gisteren berichtten we over het snelle opsporingssucces van de politie in het geval van het misbruik van een 12-jarig meisje door een immigrant uit Ghana in de regionale trein van Freiburg naar Mülheim.

Dader kon door “opsporingsfoto” van de moeder snel gepakt worden
De vreugde over dit snelle succes wordt echter overschaduwd door een gedrag van de politie bij opsporingen, dat veel mensen niet begrijpen:

De politie was vooral ook daarom zo snel succesvol, omdat de moeder van het 12-jarige meisje een soort hulpkreet op Facebook met een foto van de verdachte had geplaatst, die zich ongelooflijk snel verbreidde. Hoewel Facebook de foto korte tijd later al had verwijderd onder het mom van “niet verenigbaar met de algemene richtlijnen”.

De politie van Freiburg, die de afgelopen tijd steeds opnieuw opviel door zeer bizarre acties, waarschuwde daarop in plaats van voor de dader voor zulke privéopsporingen:

“De publicatie van portretfoto´s zonder toestemming van de afgebeelde persoon zou een delict zijn en ook het delen van zulke inhoud zou problematisch zijn” – aldus eveneens de lokale pers.

Blijkbaar nog terwijl de dader op vrije voeten was, en zodoende een gevaar voor andere kinderen, liet de politie van Freiburg op Facebook weten: “Op Facebook gaat op dit moment een opsporingsoproep inclusief een foto van de gezochte persoon rond. Bij deze wijzen wij erop dat het publiceren van portretfoto´s zonder toestemming van de afgebeelde persoon een delict vormt en op strafvordering door de politie vervolgd wordt. De publieke opsporing op internet inclusief een foto van de gezochte persoon berust bij de politie en het Openbaar Ministerie en wordt na een beslissing van een rechtbank uitgevoerd. Ook het delen van de desbetreffende bijdrage kan al een publicatie vormen.”

De politie argumenteert hier juridisch vast en zeker correct, maar praktisch heeft dit tot gevolg dat het deels tot vertragingen van tot een jaar bij de opsporing met opsporingsfoto´s komt. Boze tongen beweren zelfs dat dit vooral bij bepaalde groepen daders het geval is. Wat zo´n dader binnen een jaar nog meer aan leed veroorzaakt, wordt niet vermeld.

Wanneer de slachtoffers tot delinquenten verklaard worden
Voor deze waarschuwende actie werd de foto van de moeder van het slachtoffer gebruikt, zodat deze ook in het openbaar door de politie werd berispt. Tegelijkertijd werd iedereen met het strafrecht gedreigd die door het delen van de oproep van de moeder bij de zoektocht naar de dader hielp en tegelijkertijd potentiële andere slachtoffers en hun ouders waarschuwde!

Dit is vast en zeker niet de bedoeling van de politie, psychologisch echter is het volledig duidelijk welke gevolgen zulke acties van de politie hebben: potentiële slachtoffers worden nog meer geïntimideerd, de groepen daders kunnen blij zijn zoveel bescherming te krijgen. Een strategie die op geen enkele wijze preventief werkt tegen nog meer misdaden!

In plaats van er over na te denken waarom de mensen in Duitsland steeds meer zelf het heft in handen nemen om zichzelf en hun kinderen te beschermen, maakt de politie van Freiburg zich dus vooral zorgen over de bescherming van de gegevens en de privésfeer van de (vermoedelijke) dader. Maar dat zou het snel verdwijnende vertrouwen in de politie en Justitie wel eens kunnen bespoedigen. Een catastrofe voor een rechtsstaat.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/23 ... chtoffers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Pilgrim »

Politie verkloot terughalen van uit Siddeburen gestolen robotmaaier

Ina reitzema – Groningen

Afbeelding

Graszodenkweker J. Groenwold (25) uit Siddeburen zag zijn gestolen robotmaaier op marktplaats. De politie ondernam actie, maar aanbieder en robot zijn spoorloos.

,,De politie staat liever hardrijders te flitsen dan dat ze boeven vangen’’, verzucht Groenwold. De loonwerker/dienstverlener teelt sinds vorig jaar graszoden en legt er gazons mee aan in tuinen. Voor het maaien van de grasvlakte bij z’n huis kocht hij een robotmaaier. ,,Die houdt het gras mooi kort terwijl ik ander werk kan doen.’’

Maar binnen drie weken was zijn maaimachine, die een paar duizend euro had gekost, gestolen. ,,Met laadstation en al. Dan ben je keihard aan het werk en steelt een ander je spullen.’’ Groenwold deed aangifte.

Verkoopsites
Hij en zijn leverancier hielden nauwlettend verkoopsites in de gaten in de hoop de gestolen robot te achterhalen. En jawel, vorige maand bood een particulier een robotmaaier aan voor 750 euro. De advertentie ging gepaard met een plaatje uit een folder. Bingo, dachten ze.

Groenwold: ,,Ik deed een bod, wilde een afspraak om het serienummer te kunnen controleren.’’ De verkoper mailde hem zijn verblijfplaats. ,,Dat ging per ongeluk, zei hij direct.’’ Groenwold gaf de informatie door aan de politie. Kort daarna kreeg hij van de verkoper te horen dat hij was overboden.

Misverstand: robot niet in beslag genomen
En hij kreeg een telefoontje van de politie: Het busje was staande gehouden. Achterin stond inderdaad zijn robot, het serienummer kwam overeen. Groenwold: ,,Ik dacht: ik krijg hem terug. Maar een andere agent belde. Er was een misverstand. De robot was niet in beslag genomen.’’

Sindsdien zijn maaier, busje en de verdachte verkoper spoorloos. ,,Dat is toch niet te snappen.’’

De politie wil niet veel kwijt over de kwestie. ,,We zijn ermee bezig’’, aldus een woordvoerder. Hij zegt dat het niet handig is het verhaal wereldkundig te maken, want dan is ook de verdachte gewaarschuwd en biedt hij de machine niet weer aan.

Geen vertrouwen
Groenwold heeft alle vertrouwen in de politie verloren. Een paar jaar geleden zijn crossmotoren gestolen van hem en zijn broer.

,,Toen we ontdekten wie erachter zaten, greep de politie ook niet in en moesten we zelf in actie komen. Nu gaf ik alle informatie die nodig was om de maaier terug te halen. Weer mislukt. De politie heeft het gewoon verkloot.’’

Hij heeft niet de illusie dat hij de robot terugkrijgt. ,,Een agent heeft gezegd dat ik er rekening mee moet houden dat de verdachte verkoper de machine ergens dumpt. Nee, deze robotmaaier zien we nooit weer terug.’’

https://www.dvhn.nl/groningen/Politie-v ... ceade7e0e9
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21855
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Pilgrim »

Minister: Duizenden ‘zoekgeraakte’ veroordeelden in buitenland

Geplaatst op 17 april 2019

Afbeelding

Van de 11.000 voortvluchtige veroordeelden die nog straffen hebben openstaan, is zo’n 90 procent in het buitenland. Dat heeft minister Sander Dekker (Rechtsbescherming) vanmorgen gezegd in de Tweede Kamer.

Uit onderzoek bleek eerder dat Nederland duizenden criminelen uit het oog was verloren, terwijl zij nog gevangenisstraffen zouden moeten uitzitten. Het ging volgens tellingen om zo’n 11.000 veroordeelden die de benen namen voordat ze zich bij de gevangenis hadden moeten melden.

Een groot deel van hen, zo’n driekwart, moet een straf uitzitten van minder dan twee maanden cel. Maar voor een deel gaat het ook over criminelen die bijna een jaar zouden moeten zitten.

Nadat aan het licht was gekomen dat er veel spoorloos waren, startte Dekker wel onderzoeken. ,,De groep waar nu naar wordt gekeken en gezocht is vele malen groter dan in het verleden, maar het is werk in uitvoering.’’

Proef
Eerder kondigde Dekker een proef aan in Amsterdam om voortvluchtigen tegen de lamp te laten lopen als zij een uitkering of rijbewijs komen aanvragen bij de gemeente. Dat lijkt dus weinig effect te gaan hebben voor de grootste groep van gevluchte veroordeelden.

Die groep kan overigens zo groot zijn omdat veroordeelden na het opleggen van hun straf door een rechter vaak niet worden vastgezet. Zij moeten zich melden op een gezet tijdstip voor hun straf, maar komen dan dus dikwijls niet opdraven. De politie zoekt wel naar hen, maar niet bij voortduring. Daar is simpelweg niet voldoende capaciteit.

Effect
Naar burgers die langere straffen hebben open staan, bijvoorbeeld driekwart jaar, wordt wel een speciaal team ingeschakeld. Dat heeft ook effect gehad, zegt Dekker. Zo zouden sinds het blamerende rapport 315 personen zijn aangehouden die meer dan 300 dagen celstraf hadden openstaan.

https://www.ad.nl/politiek/minister-dui ... ~a74777c7/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43293
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Mahalingam »

Er zijn landen in Europa waar rechters beslissen dat criminele asieligen uitgezet kunnen worden.
Maar uiteindelijk beslist een supra-nationale rechter of dat kan. De nationale rechtsstaat is ondergeschikt aan een hogere judiciëre macht.
Europees Hof: “Vluchtelingen mogen niet worden gerepatrieerd na plegen van misdrijven”
EU-lidstaten mogen vluchtelingen wiens veiligheid in gevaar is, niet repatriëren naar hun land van herkomst, zelfs als zij niet formeel de vluchtelingenstatus hebben gekregen of deze is ingetrokken, bijvoorbeeld wegens criminele feiten. Dat heeft het Europees Hof van Justitie in Luxemburg vandaag bepaald.

Het Handvest van de grondrechten van de Europese Unie en de Conventie van Genève verbieden het terugsturen van vluchtelingen indien er in hun land van herkomst ernstig risico bestaat op vervolging. Deze regels gelden in alle gevallen, aldus het Hof, dus eveneens wanneer de migranten in kwestie ernstige misdrijven hebben gepleegd.

De uitspraak komt er na rechtszaken die werden aangespannen door drie asielzoekers die in ons land en Tsjechië verblijven. Het gaat respectievelijk om een Congolees, een Ivoriaan en een Tsjetsjeen. Ons land en Tsjechië trok in alle drie de gevallen hun status in nadat de betrokkenen schuldig werden bevonden aan ernstige misdrijven waaronder chantage, diefstal en moord.

In het arrest van vandaag verklaart het Europees Hof van Justitie dat migranten hun vluchtelingenstatus kunnen verliezen na het plegen van criminele feiten. Echter: volgens de Conventie van Genève worden zij nog steeds beschouwd als vluchteling.

De Geneefse Conventie laat in enkele gevallen een deportatie toe wanneer er aantoonbaar gevaar bestaat voor de veiligheid van het gastland. Het Handvest van de grondrechten van de Europese Unie, gebaseerd op de Conventie, gaat nog een stap verder.

“Het Handvest verbiedt in absolute termen foltering, onmenselijke of vernederende bestraffing of behandeling, ongeacht het gedrag van de betrokkene, alsmede uitzetting naar een staat waar een ernstig risico bestaat dat een persoon aan een dergelijke behandeling wordt onderworpen”, aldus het Europees Hof van Justitie in een verklaring.

Deze regel verhindert de EU-landen om in dergelijke gevallen criminele vluchtelingen te deporteren, hoewel het de lidstaten in staat kan stellen hun vluchtelingenstatus in te trekken en andere strafmaatregelen te nemen.
https://www.hln.be/nieuws/buitenland/eu ... ~a454597b/

"Het Handvest van de grondrechten van de Europese Unie en de Conventie van Genève verbieden het terugsturen van vluchtelingen indien er in hun land van herkomst ernstig risico bestaat op vervolging."

Dus iemand die aan het moorden slaat in zijn thuisland, naar hier vlucht en hier doorgaat met moorden heeft een hoog risico op vervolging in het thuisland als die wordt teruggestuurd. Dus blijft die buiten schot. In hoeverre dit uitleveringsverdragen op drijfzand zet, daar wordt over nagedacht door juristen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Pilgrim »

Afrikaanse en Arabische drugsdealers in Görlitzer Park (Berlijn) krijgen eigen standplaatsen

Geplaatst op 9 mei 2019

Afbeelding

De Duitse hoofdstad Berlijn staat bekend om zijn enorme drugscriminaliteit. Vooral in en rondom het Görlitzer Park, dat in heel Duitsland model staat voor het verval van de openbare orde. In plaats van de criminelen te bestrijden, heeft de parkmanager nu een andere oplossing besloten.

Enkele weken geleden nog kreeg de Groene burgemeester van Tübingen, Boris Palmer, nog een rondleiding door de “Görli”. Van tevoren had men echter in het hele park de drugsdealers en de troep laten opruimen door politieagenten, zodat Palmer een verfraaid beeld van de realiteit te zien kreeg. Dat er het nodig verkeerd gaat in het park weten de inwoners van Berlijn echter al lang. De manager van het park heeft nu een veeleer ongebruikelijk besluit genomen.

Voortaan dienen de drugsdealers, die meestal afkomstig zijn uit Afrika of het Midden-Oosten, eigen standplaatsen te krijgen, aldus “RBB”. In het links-groene Berlin-Kreuzberg, waar het park ligt, tekent Cengiz Demirci, de beheerder van het park, met rozerode verf strepen op de grond. Die wijzen aan de dealers hun eigen plaats toe. Demirci probeert echter duidelijk te maken dat het daarbij niet zou gaan om de een of andere legalisering van de drugshandel, maar alleen maar om een “praktische” maatregel.

Of er weldra ook kraampjes voor de dealers worden geplaatst, verraadt het artikel van “RBB” niet.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/05/09 ... dplaatsen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Pilgrim »

Hongarije: ‘Migranten gaven meer dan € 1,5 miljard uit via anonieme UNCHR-creditcards’

Door Teunis Dokter, 30 april 2019

Afbeelding
Foto: De creditcard van UNCHR, wordt ingezet als noodbetalingssysteem voor mensen die duizenden kilometers reizen. Bron: Samhällsnytt

Het wilde westen van Europa laat het toe dat migranten zonder documentatie door EU-lidstaten reizen en ondertussen gebruik maken van anonieme UNHCR creditcards. Volgens de Hongaarse regering is het verstrekken van de creditcards illegaal en een overtreding van de wet, maar Nederland en andere EU-lidstaten doen niet moeilijk.

Niemand weet wat er met die anonieme creditcards gebeurt, maar het schijnt eenvoudig te zijn om een veilig drugshandeltje op te zetten. Dit omdat de persoonsgegevens ontbreken en het monitoren van wie wat doet onmogelijk is. Volgens de Hongaar György Bakondi zou ondertussen méér dan € 1,5 miljard zijn uitgegeven via de anonieme creditcards:

“Over two million people have received anonymous migrant cards, and the equivalent of 500 billion forints (1.55 bn euros) has been spent in this manner”

In tegenstelling tot migranten moeten EU-burgers gebruikmaken van banksystemen waarbij de overheid alle gegevens mag inzien. Dit om belastingontduiking te voorkomen. Maar migranten vallen buiten deze regels en kunnen dus eenvoudig een drugshandeltje opzetten.

Europa wordt met deze achterlijkheid definitief het nieuwe Wilde Westen. En dit gaat ernstige consequenties hebben. Want waarom zou ik mij aan de wet houden als hier totale wetteloosheid heerst?

Ondertussen is mijn respect voor de ‘rechtstaat’ gedaald tot zo’n 0,0%. Ja u leest het goed: 0,0%. En het is zeer onverstandig om sterke krachtige mannen in zo’n positie te schuiven. Dat levert namelijk altijd problemen op.

“A unjust law is no law at all” – Martin Luther

Terwijl in ons land een drugsepidemie heerst begint het gevoel te reizen dat al die zaken wellicht een verband met elkaar hebben. En het ironische is dat terwijl dit gaande is Hongarije wordt verketterd door de links-progressieve mainstream media.

Hongarije is namelijk ‘fout’ en ‘dictatoriaal’ en dergelijke. Maar ik zou toch véél liever in het Orbán van Hongarije wonen dan in West-Europa op dit moment. Al is ook dat land niet perfect natuurlijk. Al lijkt men daar nog wel gezond verstand te bezitten. Iets dat men over West-Europa niet kan zeggen. De vragen zijn dan ook: ‘wie is hier verantwoordelijk voor?’ en ‘wie gaat dit probleem oplossen?’ In ieder geval ben ik er helemaal klaar mee.
Teunis Dokter
@DokterTeunis

Beste @MinPres vanaf vandaag zie ik u als leider van een terroristische organisatie. Ik heb uw minister @ferdgrapperhaus reeds een ultimatum verstuurd over het in gebreke blijven bij het uitvoeren van uw grondwettelijke taak.
5 18:02 - 30 apr. 2019
Het eerste doel van mijn nieuwe onafhankelijkheid zal zijn het sluiten van het COA-centrum in Ter Apel. Hiervoor is reeds een ultimatum verzonden naar het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Maar men zal u binnenkort vertellen dat ik de ‘terrorist’ ben. Ondanks dat ze dit alles over ons uitgieten. Zo zij het dan! Ik weiger te accepteren dat de status quo zogenaamd gezond verstand zou bezitten, terwijl alle tekenen erop wijzen dat dit dus overduidelijk niet het geval is.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... dit-cards/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Pilgrim »

Buscontrole in Berlijn: Zware wapens in de bagage, desondanks weigert Openbaar Ministerie een arrestatiebevel uit te vaardigen

Geplaatst op 8 juni 2019

Afbeelding

In Berlijn deden agenten van de douane al op 20 mei tijdens de controle van een reisbus een schrikbarende ontdekking: een van de reizigers had een complete wapenverzameling mee aan boord. Volgens de voorschriften informeerden de agenten het Openbaar Ministerie, dat de man echter niet arresteerde, maar naar Zweden verder liet reizen. Er werd ook geen informatie gegeven door de Zweedse autoriteiten.

Het tv-programma “Kontraste” heeft de zaak nu aan het licht gebracht. Volgens een bericht van het ARD-programma volden douaneambtenaren op 18 mei tijdens de controle van een reisbus op de autosnelweg bij Berlijn twee halfautomatische geweren, een Kalasjnikov, een pumpgun en een pistool in de bagage van een 23-jarige reiziger.

Waarschijnlijk had de man de wapens gekocht in het Servische Novi Pazar, waar de bus vandaan kwam en dat bekend staat wegens zijn zwarte markt voor wapens.

Overtreding van de controle-wet op oorlogswapens: Openbaar Ministerie Berlijn weigert desondanks een arrestatiebevel uit te vaardigen
De reactie van de rechercheurs: de verdachte werd niet gearresteerd, maar mocht verder reizen. Dat was echter niet de schuld van de Berlijnse douaneambtenaren, maar van het Berlijnse Openbaar Ministerie, dat het door de controleurs aangevraagde arrestatiebevel ondanks de verdenking van een grove schending van de controle wet op oorlogswapens kortweg afwees.

Maar het bleef niet bij het schandaal dat de wapenbezitter verder mocht reizen, de Duitse autoriteiten zagen er eveneens van af om de Zweedse politie over het verder reizen van de man naar Zweden te informeren.

Ontbrekende onafhankelijkheid van de Openbare Ministeries
Volgens een politicus van de Groenen kan het tegen deze achtergrond hem niet kwalijk worden genomen dat hij zich herinnerd voelt aan de zaak Anis Amri. Zoals de bestsellerschrijver Stefan Schubert in meerdere boeken en artikelen heeft bewezen, faalden ook daar de autoriteiten vreselijk van tevoren – zodat de indruk wel moet ontstaan dat zij de daaropvolgende terreuraanval op de Breitscheidplatz in Berlijn indirect mede “voorbereidden”.

Bovendien had het Europees Gerechtshof enkele dagen geleden nog de afhankelijkheid van de Openbare Ministeries in Duitsland van de politiek bekritiseerd en beslist dat Duitse officieren van justitie geen EU-arrestatiebevelen meer mogen uitvaardigen, omdat er op grond van de zeggenschap van de minister van Justitie “geen sprake zou zijn van een toereikende garantie voor onafhankelijkheid tegenover de uitvoerende macht”.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/06/08 ... vaardigen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Bericht door Pilgrim »

TBS-kliniek stopt incidenten in doofpot, stuurt gevaarlijke gekken vrij straat op, reden: subsidie.

Doot Mick van Wely, 7 oktober 2019

Afbeelding

De tbs-kliniek Hoeve Boschoord sjoemelt systematisch met de registratie van interne incidenten en het melden ervan aan de Dienst Justitiële Inrichtingen. Dit om te voorkomen dat er sancties volgen voor de instelling. Die verontrustende uitspraken doen medewerkers van de kliniek. Zij maken zich grote zorgen over de veiligheid tijdens hun werk en de veiligheid van de maatschappij: „Gevaarlijke patiënten komen soms bijna onbehandeld op straat.”

Vier medewerkers op cruciale plekken in de organisatie van Hoeve Boschoord en een oud-leidinggevende van de kliniek voerden de afgelopen weken een reeks vertrouwelijke gesprekken met De Telegraaf. Ze willen anoniem blijven vanwege een door hen getekende geheimhoudingsovereenkomst en omdat ze bang zijn voor represailles.

„Er worden besluiten genomen die indruisen tegen de veiligheid van het personeel en van de maatschappij en tegen interne protocollen”, zegt Marcel*.

„Incidenten binnen de kliniek worden bewust als minder ernstig in het systeem geregistreerd. Trajectum heeft de plicht om de zwaardere incidenten te melden aan het ministerie. Maar dat kan tot gevolg hebben dat er verscherpt toezicht komt op de klinieken. Bovendien is negatieve publiciteit dodelijk voor Trajectum. Daarom wordt er gesjoemeld”.

https://tpook.nl/2019/10/08/tbs-kliniek ... artikelkop
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie