Alternativ för Sverige (Zweden)

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50403
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Alternativ för Sverige (Zweden)

Bericht door Pilgrim »

Nieuwe politieke partij Alternatief voor Zweden: Wij gaan de “integratie” ontmantelen en immigranten naar huis sturen

Posted op april 29, 2018 door Rommel

Afbeelding
Foto: Gustav Kasselstrand. © KNK20

Alternatief voor Zweden zal nooit een zogenaamd integratiebeleid hebben. Als immigranten zich niet in Zweden kunnen integreren, ontvangen ze in plaats daarvan een ‘enkeltje’ naar huis. Dit verduidelijkt nu de partijleider Gustav Kasselstrand. Volgens de partij is de ‘multiculturaliteit ‘ een onmogelijkheid en een grove mislukking.

Alternatief voor Zweden heeft zich gepresenteerd als een remigratiepartij. Partijleider Gustav Kasselstrand heeft eerder gezegd dat het “op zijn minst honderdduizenden” immigranten naar huis zal sturen, onder andere degenen die op onjuiste gronden een verblijfsvergunning hebben gekregen.

De partij zal alle verblijfsvergunningen herzien die sinds 2000 in Zweden zijn afgegeven.
Alternatief voor Zweden zal ook nooit enig soort van integratiepolitiek voeren, zegt hij.

– In tegenstelling tot alle parlementaire partijen heeft AfS geen integratiebeleid en zal dit ook nooit hebben, zegt hij op Twitter.

Dit als een antwoord op de Zweden Democraten die nu “een pakket van maatregelen wil introduceren om de algehele samenhang van Zweden te versterken”, zoals dat heet in SvD.

– Behoort men tot een immigrantengroep die integratiebeleid nodig heeft om in Zweden te aarden, is het beter met een enkeltje naar naar huis en tot nooit meer ziens, vervolgt Kasselstrand.

Op zijn website ontvouwt de partij deze redenering, erop wijzend dat multiculturalisme tussen zeer verschillende volkeren een onmogelijkheid is:

“Integratie is niet gefaald door gebrek aan politieke inspanningen, maar omdat het uitgangspunt verkeerd is. Het is onmogelijk om zeer diverse groepen mensen in hetzelfde land samen te brengen en zich dan een goed resultaat te verwachten. De historische ervaringen van de multiculturele samenlevingen wijzen exact naar het tegenovergestelde. Het resultaat van multiculturaliteit is onenigheid en conflicten, en niet een harmonische samenleving waarin verschillende groepen elkaar continu bevestigen met een onderlinge culturele uitwisseling.”

“Na 40 jaar grootschalige immigratie, weten we dat de integratie is mislukt, dat ook door de meeste politieke partijen vandaag wordt erkend”, schrijft men verder.

Volgens de partij is men “verplicht om de waarden en normen over te nemen van het land waar je arriveert, de meerderheidscultuur respecteren en niet het gastland tot last zijn”.

Bron: http://www.friatider.se/kasselstrand-vi ... invandrare

https://fenixx.org/2018/04/29/nieuwe-po ... is-sturen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8215
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Alternativ för Sverige (Zweden)

Bericht door xplosive »

 
Door AMN (Alternatieve Media Nederland), 10 juni 2018, 17:05

Dit artikel betreft een zeer interessant interview over de problematiek in Zweden. Met Gustav Kasselstrand, de leider van de nieuw opgerichte partij, Alternatief voor Zweden (Alternativ för Sverige)

Gustav Kasselstrand is de leider van de nieuw opgerichte partij Alternatief voor Zweden. Hij heeft een bachelordiploma in economie van de universiteit van Göteborg en een MBA van Aalto University in Helsinki (Finland). Hij studeerde ook in Duitsland en Singapore. Kasselstrand is 30 jaar oud en is sinds 2006 politiek geëngageerd, toen hij toetrad tot de Zweden-Democraten (Sverigedemokraterna), die op dat moment een kleine partij was met een steun van 2-3% in de peilingen.

- Waarom heb je de Zweden-Democraten verlaten?

In feite werd ik in 2015 uitgesloten door de Zweden-Democraten, toen ze niet alleen mij als voorzitter verdreven, maar de hele jeugdorganisatie met zijn 5000 leden. Het was een heksenjacht door het partijleiderschap om hun eigen macht en posities in de partij veilig te stellen, maar dat zeiden ze natuurlijk niet, maar in plaats daarvan redeneerden ze met typische politiek correcte onzin dat de jeugdbeweging te "extremistisch" zou zijn.

Iedereen kon zien dat het onzin was. Het bewees alleen maar dat de Zweden-Democraten dezelfde politiek correcte terminologie gebruikten ten opzichte van hun eigen jeugdbeweging, die de liberale partijen al jaren en jaren tegenover de Zweden-Democraten gebruikten.

– Hoe slecht staat het ervoor in Zweden?

De toestand is erg slecht. Wat u over Zweden op alternatieve nieuwsplatforms leest is waar. We hebben te maken met problemen die ernstiger zijn dan ooit tevoren in onze geschiedenis, waar Zweden binnen 20 jaar als een minderheid worden beschouwd als er niets wordt gedaan om de omvolking van onze mensen te stoppen.

Ik zou de problemen in Zweden willen omschrijven als een soort van laagintensieve burgeroorlog (die geleidelijk iedere dag intensiever wordt). Wat de situatie nog moeilijker maakt, is natuurlijk de extreme politieke correctheid die Zweden al decennia achtervolgt, maar die nu in elkaar aan het storten is.

De situatie is zo ver doorgeschoten dat de politiek correcte mensen terrein aan het verliezen zijn en we naar een situatie toegroeien waarin wordt afgerekend met politici en media die verantwoordelijk zijn voor de puinhoop in ons ooit zo vredig en welvarend land. Zweden wordt nu als een afschrikwekkend voorbeeld gebruikt voor andere Noordse en Europese landen, ja, zelfs voor landen over de hele wereld.

Het politieke establishment is niet bereid en niet in staat om iets aan de problemen te doen. Het is allemaal gepraat en geen actie. Zij zijn de oorzaak van de problemen en moeten eenvoudigweg worden vervangen om Zweden te kunnen laten herstellen.

Dus ondanks de puinhoop waarin we ons bevinden, zien we nu een enorm interessante ontwikkeling in Zweden. De Zweden-Democraten, waar ik nog steeds sympathie voor heb, stijgen in de peilingen en zullen in september naar verwachting het beste verkiezingsresultaat ooit behalen.

Dat is goed, maar dat is niet voldoende – ze zijn steeds passiever en politiek correcter geworden en zijn steeds meer op de gevestigde partijen gaan lijken. Zweden heeft een nieuwe troepenmacht in het parlement nodig, een partij die ervoor zorgt dat de Zweden-Democraten weer hun oppositionele rol tegenover de gevestigde partijen kunnen vervullen. De enige partij die dit kan doen is Alternatief voor Zweden.

– Veel mensen denken dat Zweden verloren is, wat zou je tegen hen willen zeggen?

Ik ben het daar helemaal mee oneens. Geen enkel land is ooit verloren als er mensen in dat land klaarstaan ​​om weerstand te bieden en een andere weg voorwaarts bieden. De waarheid is dat veel Zweden maar net zijn gaan beginnen te beseffen wat er gaande is in hun land.

Als je het vergelijkt met tien jaar geleden, dan zijn de immigratieproblemen vele malen erger geworden, maar we hebben nu ook een vitale en sterke patriottische beweging in Zweden, zowel op het parlementaire vlak als in de sociale media, alternatieve nieuwssites en andere platforms.

Zweden en andere Europese volkeren moeten naar het verleden kijken voor inspiratie. We zijn altijd geconfronteerd geweest met grote gevaren en obstakels in onze geschiedenis. Europeanen uit het verleden die zeiden "het is verloren" toen de Arabieren een groot deel van het hedendaagse Spanje bezetten of toen de Turken Wenen belegerden of toen Mongolen het grootste deel van Oost-Europa controleerden, zijn niet degenen die onze geschiedenis bepaalden. Ze hadden het toen mis en ze hebben het nu ook mis.

De meeste Europeanen zijn zich nu pas bewust van wat er gaande is. Onze strijd is verre van verloren, onze "Reconquista" is nog maar net begonnen. En degenen die zwartgallig zijn en beweren dat alles verloren is voordat het spel zelfs maar is begonnen, moeten opzij gaan en ruimte maken voor degenen onder ons die beter weten.

De Zweedse verkiezingen later dit jaar is niet de "laatste kans" om Zweden te redden. Het is de eerste kans! De strijd voor Zweden en voor Europa begint nu. Laat me verwijzen naar het Poolse volkslied met zijn beroemde eerste woorden: "Polen is nog niet verloren!" – dat is precies de mentaliteit die we nodig hebben: Zweden is nog niet verloren, zolang we nog leven!

– Wat is het belangrijkste dat in Zweden moet veranderen?

Op korte termijn moeten we de immigratie volledig beëindigen en beginnen met het uitzetten van honderdduizenden illegalen, criminele buitenlanders en immigranten die onze samenleving op de een of andere manier belasten.

Op de lange termijn moeten we ons volledig transformeren tot een zelfredzaam volk en een zelfredzame samenleving om ervoor te zorgen dat de rampzalige politiek van de afgelopen decennia zich nooit zal kunnen herhalen.

– Wat is uw mening over de arrestatie van Tommy Robinson in Groot-Brittannië?

Ik vind het schandalig. Het is ook een duidelijk signaal welke kant het in West-Europa op gaat. Regeringen in heel West-Europa zijn kennelijk meer bezig met het feit dat hun eigen volk protesteert tegen de teloorgang van hun landen dan met het probleem bij de kern aan te pakken, de massale immigratie die al deze problemen veroorzaakt. Het toont duidelijk de ware agenda van de EU.

– Denkt u dat de vrijheid van meningsuiting in Europa onder druk staat?

Zeker! De zogenaamde "hate-speech" -wetten zijn niets anders dan criminalisering van de vrijheid van meningsuiting. Die wetten moeten allemaal worden geschrapt.

- Wat hoop je als resultaat voor de volgende verkiezingen in september? (en wat is realistisch om te hopen?)

Ons doel is om de drempel van vier procent te bereiken die nodig is om het Zweedse parlement te betreden. Het is een hele moeilijke uitdaging omdat de gevestigde partijen het hele politieke systeem zodanig hebben misvormd dat het in hun eigen voordeel is – maar het is verre van onmogelijk.

BRON: Swedish political leader: What you read about Sweden in alternative media is true, we are in a low-intensive civil war
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8215
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Alternativ för Sverige (Zweden)

Bericht door xplosive »

Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50403
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternativ för Sverige (Zweden)

Bericht door Pilgrim »

”Alternatief voor Zweden” wil 500.000 vluchtelingen uitwijzen

Geplaatst op 7 juli 2018

Afbeelding

Zweden bezit sinds maart een nieuwe patriottische en immigratie-kritische partij genaamd “Alternatief voor Zweden” (AfS, “Alternativ för Sverige”). De oprichter van de partij is de voormalige voorzitter van de jeugdorganisatie van de Zweden Democraten, Gustav Kasselstrand. Hij werd in 2015 door de Zweden Democraten uitgesloten. De partij maakte zich destijds wegens ideologische verschillen los van haar hele jeugdorganisatie.

“500.000 redenen om op het Alternatief voor Zweden te stemmen”

De AfS treedt duidelijk meer vastberaden tegen immigratie en multiculti op dan de Zweden Democraten. Kasselstrand heeft een “remigratieplan” opgesteld, dat hij op 4 juli in de krant “Fria Tider” presenteerde. Volgens dit plan dienen 500.000 immigranten Zweden te verlaten. Kasselstrand ziet daarin “500.000 redenen om op het alternatief voor Zweden te stemmen”.

Asielsysteem dient volledig afgeschaft te worden
Bij de 500.000 immigranten die moeten vertrekken, gaat het grotendeels om asielzoekers. De AfS wil het asielsysteem compleet afschaffen, en wel met onmiddellijke ingang. Alle asielprocedures zouden daardoor gestopt en de asielaanvragers uitgewezen worden. Dus zowel de 50.000 al afgewezen asielzoekers evenals de 63.000 asielzoekers met een lopende procedure zouden Zweden dus moeten verlaten.

Ook “erkende vluchtelingen” dienen uitgezet te worden
Ook de 289.000 asielzoekers met een positief afgesloten procedure en een verblijfsvergunning dienen, evenals hun familieleden, bijna allemaal uitgewezen te worden. Uitzonderingen zouden er alleen maar zijn voor onontbeerlijke geschoolde krachten, die perfect Zweeds spreken en van onbesproken gedrag zijn. De AfS houdt rekening met 275.000 asielzoekers met een verblijfsvergunning en familieleden die weer zouden moeten vertrekken.

Van ingeburgerde immigranten dient het staatsburgerschap afgenomen te worden
Ook al ingeburgerde immigranten dienen in bepaalde gevallen het Zweedse staatsburgerschap weer kwijt te raken en uitgewezen te worden. Dit betreft zware criminelen, veelplegers, langdurig werklozen en personen die geen Zweeds kennen en over het algemeen hun verplichtingen niet nakomen. De AfS houdt hierbij rekening met 88.000 al ingeburgerde personen die uitgezet zouden moeten worden.

Remigratie dient binnen zes jaar uitvoerbaar te zijn
Door de uitzettingen dienen volgens de AfS enorme bronnen voor het welzijn van het Zweedse volk vrij te komen. De AfS schat dat het plannen binnen zes jaar uitgevoerd kan worden. Om de bureaucratische kosten te drukken, dient de huidige “migratieautoriteit” (“Migrationsverket”) door een “remigratieautoriteit” (“Återvandringsverket”) te worden vervangen.

Nog een eis: EU-uittreding
De AfS heeft nog meer eisen, die haar onderscheiden van welke andere partij dan ook: onmiddellijke EU-uittreding (“Swexit”), afschaffing van de publieke omroep en de invoering van een uniform belastingtarief voor alle inkomens (“Flat Tax”).

Bron: http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/07 ... uitwijzen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78042
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Alternativ för Sverige (Zweden)

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef:
Remigratie dient binnen zes jaar uitvoerbaar te zijn
Door de uitzettingen dienen volgens de AfS enorme bronnen voor het welzijn van het Zweedse volk vrij te komen. De AfS schat dat het plannen binnen zes jaar uitgevoerd kan worden. Om de bureaucratische kosten te drukken, dient de huidige “migratieautoriteit” (“Migrationsverket”) door een “remigratieautoriteit” (“Återvandringsverket”) te worden vervangen.
Dat zal mooi zijn, maar ik vermoed dat de plannen AfS mooie plannen blijven.

Jammer..Maar wie weet denk ik nu te negatief.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6901
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Alternativ för Sverige (Zweden)

Bericht door Ali Yas »

Ariel schreef:Dat zal mooi zijn, maar ik vermoed dat de plannen AfS mooie plannen blijven.
Het hangt van de Zweden zelf af. Wat willen zij? De Italianen hebben laten zien dat het anders kan, of hebben daar tenminste een begin mee gemaakt. Als de geest eenmaal uit de fles is, gaat 'ie er niet meer in terug.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50403
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternativ för Sverige (Zweden)

Bericht door Pilgrim »

In Zweden tekent zich een politieke revolutie af

Geplaatst op 21 juli 2018

Afbeelding
Symbolen van Zweedse politieke partijen en de Zweedse minister-president Stefan Löfven.

Sverigedemokraterna (SD, Zwedendemocraten) in prognoses duidelijk de grootste partij.

De huidige grote bosbranden in Zweden staan symbool voor de teloorgang van de tot nu toe regerende sociaaldemocraten van minister-president Stefan Löfven. Want ook daar, ook al is het slechts in overdrachtelijke zin, staat de boom in brand.


Op 9 september 2018 vinden in Zweden parlementsverkiezingen plaats. Voor de tot nu toe regerende rood-groene minderheidsregering van minister-president Stefan Löfven is dat de dag van de afrekening. Als je de prognoses mag geloven, dan wordt het een hele slechte dag, zowel voor de sociaaldemocraten (S) als de Groenen, die in Zweden de naam Miljöpartiet (MP) dragen. Wat betreft de partij van Löfven gaat het van iets meer dan 31% bij de vorige parlementsverkiezingen bergafwaarts naar ongeveer 21%; men verwacht een daling van ongeveer 10%. De Miljöpartiet verliest “slechts” 3%; omdat de huidige bijna 7% sowieso relatief gering was, zijn de voorspelde 4% de rekening voor een bijna compleet politiek falen.

Wie nu echter verwacht dat de eeuwige tegenspeler van de sociaaldemocraten, de Moderaterna (M), van het stemmenverlies bij de sociaaldemocraten en Groenen zou kunnen profiteren, heeft het mis. Ook zij (in Nederland het best te vergelijken met het CDA) moet bittere verliezen accepteren. De partij daalt van 23,3% naar 16%; men voorspelt voor de partij een verlies van 7-7,5%. Ook de andere parijen in de liberaal-conservatieve aaneensluiting “Alliansen” (daartoe behoren behalve de Moderaterna de Liberalen, de Christendemocraten en de Centrumpartij) blijven in het gunstigste geval staan op het percentage dat in de vorige parlementsverkiezingen werd behaald.

Volgens de prognoses zal er bij de aanstaande parlementsverkiezingen in Zweden maar één winnaar zijn, wiens zege echter het hele politieke landschap in het land compleet verandert: de Sverigedemokraterna (SD). Volgens het opinieonderzoeksinstituut “YouGov” staat de SD op dit moment op 25,7% van de stemmen. Dat is niet alleen tamelijk exact een verdubbeling van het resultaat in 2014, maar met dit resultaat zou de SD de grootste partij in het nieuwe parlement worden en opdracht krijgen om een regering te vormen. Het zou voor het eerst in meer dan 40 jaar zijn dat de minister-president noch door de sociaaldemocraten noch door de Moderaterna wordt geleverd.

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/21 ... olutie-af/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21606
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Alternativ för Sverige (Zweden)

Bericht door King George »

”Alternatief voor Zweden” wil 500.000 vluchtelingen uitwijzen
In Zweden tekent zich een politieke revolutie afSverigedemokraterna (SD, Zwedendemocraten) in prognoses duidelijk de grootste partij.
Dat zal nodig zijn en graag een beetje haast erbij. Want het is al over twaalven en het tij zal niet meer gekeerd moeten worden. Er is al overstroming en er zal "gehoosd" moeten worden.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50403
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternativ för Sverige (Zweden)

Bericht door Pilgrim »

LONGREAD: Nieuwe partij “Alternativ för Sverige” eist repatriëring van honderdduizenden

Geplaatst op 18 augustus 2018

Afbeelding

(Door: Albrecht von Stinde – Vertaling: E.J. Bron)

Over enkele weken, op 9 september, vinden in Zweden parlementsverkiezingen plaats. Aan deze verkiezingen zal ook een partij meedoen die zich op 5 maart 2018 aan het publiek voorstelde, het “Alternativ för Sverige” (“Alternatief voor Zweden”). De partij werd in het jaar 2017 door leden van de jeugdafdeling van de ZwedenDemocraten opgericht, die in 2015 collectief werden uitgesloten van de moederpartij ZwedenDemocraten. Het was tot onenigheden gekomen, die niet meer bijgelegd konden worden.

Het “Alternativ för Sverige” (AfS) is voorstander van de repatriëring van immigranten, een politiek van niet inmenging, Zweeds vertrek uit de Europese Unie en betere dierenrechten. De partij wordt aangevoerd door Gustav Kasselstrand. De nieuwe partij werd geïnspireerd door de Alternative für Deutschland (AfD), de Freiheitliche Partei Österreichs (FPÖ) en het Front National (FN, nu Rassemblement National).

Men denkt dat de partij een goede kans maakt om in het Zweedse parlement te komen. Vooral het heldere en scherpe profiel bij de onderwerpen migratie/asiel/remigratie is een unique sellingpoint. De ZwedenDemocraten traden hier de afgelopen tijd wat milder op, vermoedelijk om aantrekkelijker te zijn voor burgerlijke zwevende kiezers. Deze strategie lijkt tot nu toe op te gaan, want in de peilingen halen de ZwedenDemocraten tussen de 21 en 23% en de reële mogelijkheid bestaat dat ze het beter zal doen dan de tot nu toe grootste partij, de sociaaldemocraten. Hier is dezelfde ontwikkeling te zien als in Duitsland m.b.t. de AfD en de sociaaldemocratische SPD, een fundamentele verandering van het politieke landschap.

Lees verder>>>
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50403
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternativ för Sverige (Zweden)

Bericht door Pilgrim »

CITAAT Gustav Kasselstrand (Alternativ för Sverige)

Afbeelding

Een restrictieve immigratiepolitiek is niet voldoende. Om de immigratie te willen stoppen, is niet voldoende. Om de grote maatschappelijke problemen in Zweden op te lossen, moet iemand durven spreken over remigratie. En geen kleine, maar eentje op grote schaal.

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; “Defend Europa”)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie