Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21297
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door King George »

Telegraaf breekt politie-doofpot open: asielcriminaliteit loopt spuigaten uit

Asielzoekers uit veilige landen gebruiken proceduretijd om vanuit AZC op rooftocht te gaan

Criminaliteit door asielzoekers komt steeds vaker voor rekening van mensen uit veilige landen, die in Nederland weinig kans op een verblijfsvergunning hebben. Dat blijkt volgens De Telegraaf uit gegevens die de politie openbaar heeft gemaakt nadat de krant een beroep had gedaan op de Wet openbaarheid van bestuur.

De meeste verdachte asielzoekers komen uit Albanië, Georgië, Marokko, Algerije en Libië, waarbij alleen Libië als onveilig geldt. Ze worden vooral verdacht van diefstallen, misdrijven tegen de persoonlijke integriteit (zoals bedreiging of aanranding), overtredingen, verstoring van de openbare orde of verzet bij aanhouding en vernielingen. Het lijkt erop dat de bij voorbaat kansloze asielzoekers de maanden die de IND nodig heeft voor de asielprocedure, gebruiken om vanuit het azc op strooptocht te gaan, luidde vorig jaar een waarschuwing van de politie en een aantal burgemeesters.

Volgens de krant blijkt uit de stukken dat asielzoekers die na een misdrijf worden gepakt, lang niet altijd worden vervolgd. Een deel zou zelfs zonder straf worden vrijgelaten, omdat ze dan sneller zouden kunnen worden uitgezet. Bij de politie leven daar veel frustraties over: “Daar geef je een onwenselijk signaal mee af, namelijk dat het plegen van misdrijven niet bestraft wordt tot iemand uitgezet wordt”, citeert De Telegraaf de afdeling van de politie die over vreemdelingencriminaliteit gaat.

In een reactie twittert PVV-leider Geert Wilders: “Honderden asielzoekers per maand verdacht. Mega-criminaliteit. Allemaal onder de pet gehouden. Schandelijk!”. De PVV wil snel een Kamerdebat over de kwestie.

TPO
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42525
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Mahalingam »

'Iraakse moordverdachte verkrachtte ook elfjarig meisje'
De Iraakse verdachte van de moord op het Duitse meisje Susanna wordt nu ook beschuldigd van verkrachting van een 11-jarig meisje. Naar verluidt zou Ali Bashar het meisje twee keer hebben verkracht. Dat maakte het parket van Wiesbaden vandaag bekend.

De Irakees zou zich in maart aan het meisje hebben vergrepen in een vluchtelingenopvang in Wiesbaden-Erbenheim. Bij de andere keer in mei zou een 14-jarige erbij zijn geweest die getuige was in de zaak Susanna. Die 14-jarige Afghaan zit nu vast.
https://www.ad.nl/buitenland/iraakse-mo ... ~a482c262/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77388
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef: De Iraakse verdachte van de moord op het Duitse meisje Susanna wordt nu ook beschuldigd van verkrachting van een 11-jarig meisje. Naar verluidt zou Ali Bashar het meisje twee keer hebben verkracht. Dat maakte het parket van Wiesbaden vandaag bekend.
En inmiddels zit de knaap weer veilig in Duitsland, te wachten op zijn werkstraf.
Zijn ouders zijn inmiddels ook weer terug.

Domme Duitsers. Daar waren ze mooi vanaf, en nu kosten die lui weer handen vol met geld.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42525
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Mahalingam »

Ieder jaar omstreeks deze tijd komen er berichten van verdronken asieligen.
Het is ook sneu om eerst de hele Middelandsezee over te dobberen om dan in een boerenslootje te verdrinken.
Dus komen er weer oproepen om gratis zwemles te geven aan asieligen.
'Vluchtelingen moeten beter voorbereid worden op gevaren van water'
Recreatieschap Uiterwaarde gaat in gesprek met Vluchtelingenwerk om asielzoekers beter te informeren over het gevaar van water. Dit gebeurt naar aanleiding van de verdrinking van een 27-jarige Syrische man uit Culemborg afgelopen weekend.

Uiterwaarde-directeur Alex Kwakernaak wil kijken hoe met name recreanten van buitenlandse afkomst beter voorbereid kunnen worden. „Kinderen zouden op zijn minst een krabbelcursus moeten krijgen”, zegt Kwakernaak. Het overlijden van de man op De Meent in Beusichem heeft een ‘enorme impact’, ook op de organisatie, aldus de directeur.

Zwemlessen
Het is niet zo dat er vanuit Vluchtelingenwerk niets wordt gezegd over water, zegt woordvoerder Marijke Toorman. „De maatschappelijk begeleiders snijden een aantal thema's aan, waaronder ‘Nederland waterland’. Daarbij komt ook het gevaar van rivieren en open water aan de orde. En in veel gemeenten zijn er speciale zwemcursussen voor asielkinderen. Maar het is goed om na te denken over wat je op lokaal niveau nog meer kunt doen. Het is heel verdrietig.”
[...]
De Nederlandse Zwembond ziet een verplichte zwemles bij inburgering niet als oplossing. Volgens de bond duurt het bovendien minstens een jaar voordat iemand echt zwemvaardig is. Dat buitenlandse kinderen vaker slachtoffer zijn van verdrinking, komt volgens de bond door de onbekendheid van de risico's. Die worden onderschat: zwemmen ziet er ‘gemakkelijk’ uit.
https://www.ad.nl/utrecht/vluchtelingen ... ~a6ab5f27/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Pilgrim »

FOTO(SHOPPER)

Afbeelding

Jaarboek 2017 van de #incidentjes.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Pilgrim »

Tegelijk driemaal: Grote groepen migranten vallen inwoners van Berlijn aan

Geplaatst op 9 juli 2018

Afbeelding

Berlijn – Drie grote groepen migranten zijn het afgelopen weekend gewapend met messen en flessen op voorbijgangers losgegaan. Er vielen talrijke gewonden. In één geval vielen 30 Arabieren een stelletje aan, totdat de vrouw bewusteloos was. Hieronder het bloedige overzicht van de multiculti metropool:

In Berlin-Schöneberg viel “een grotere groep” – aldus de politie – een jong stel met stoelen en flessen aan. De vrouw werd geraakt en ging bewusteloos naar de grond. De ruzie was met een seksuele intimidatie van de Arabieren in een fastfood-restaurant begonnen. De Duitse vrouw wilde dit niet, waarop de aanvallers handtastelijk wilden worden. Het stel vluchtte naar de Wittenbergplatz en werd door de groep migranten, die inmiddels uit 30 man bestond, achtervolgd. Daar vielen ze de beide met flessen en stoelen aan. De 23-jarige kon zichzelf met de bewusteloze vrouw redden naar een binnenplaats. De politie kon drie van de daders arresteren, de rest ontsnapte.

20 Arabieren tegen drie jongeren
Volgens de politie ogenschijnlijk 20 Arabische jongeren vielen in Berlin-Marzahn een 15-jarige, een 14-jarige en een 21-jarige aan. De aanvallers waren bewapend met messen en pepperspray, deelde de politie mee. De slachtoffers moesten daarna ambulant behandeld worden. De achtergrond voor de aanval op de beide Duitsers en een Afghaanse jongen is tot nu toe niet duidelijk. De daders konden vluchten, de politie stelt nu een onderzoek in wegens “bijzonder zware landvredebreuk”, zei een politiewoordvoerder.

Talrijke drugsdealers tegen wildplasser
Ook in het beruchte Görlitzer Park kwam het tot een mes-aanval – vermoedelijk vanuit de daar ongehinderd huishoudende groep dealers. De drugshandelaars verstoppen hun goederen zoals gebruikelijk in de bosjes. Toen een van de jonge mannen daar zijn behoefte wilde doen, kwam het tot tumult. De migranten stormden met messen op de wildplasser af. Een 21-jarige liep een snijwond op aan de rug, toen hij zijn 29-jarige begeleider wilde beschermen tegen de mes-aanvaller. Zijn vriend liep een hoofdwond op.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/09 ... rlijn-aan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Pilgrim »

Zweden: sekscursussen voor migranten

Geplaatst op 24 juli 2018

Afbeelding

Om de overwegend islamitische migranten in het feministische Zweden fatsoenlijk gedrag tegenover vrouwen bij te brengen, worden er nu door de regering sekscursussen geregeld.

Vijf miljoen Zweedse Kronen (ca. € 480.000,-) steekt de regering van het Noord-Europese land volgens de krant “FriaTider” (“Vrije Tijden”) nu in sekscursussen voor migranten. Een deel daarvan vloeit naar de seksuele informatiesite “Youmo”, die ook vertalingen van de artikelen in het Arabisch, Somalisch en Dari aanbiedt. Het zou het doel van de website zijn om de migranten er over te informeren wat er in Zweden aan de hand is – en in dit geval, hoe men seks heeft met Zweedse vrouwen.

Het regeringsprogramma moet er ook toe dienen om de toenemende berichten over seksuele overvallen in te dammen, terwijl alleen al in het afgelopen jaar de gemelde verkrachtingsgevallen met 10% naar 7.230 gevallen toenamen. Berichten over seksuele intimidatie, bedreiging met seksueel geweld en seksuele uitbuiting namen toe naar 12.130 gevallen. Het grootste deel daarvan werd gepleegd door immigranten. Niet voor niets wordt bericht dat de zogenaamde “Taharrush”-overvallen op vrouwen dramatisch toenemen.

De website laat ook verschillende diavoorstellingen met seksuele situaties zien, waarbij tips aan de lezers/kijkers worden gegeven hoe zij zich in zulke gevallen zou moeten gedragen. O.a. ook het voorbeeld van een man die zegt: “Ze is 14, maar ze ziet er veel ouder uit. Ik vroeg haar meerdere keren of ze me sexy foto´s van haarzelf stuurt. Ik hoop dat ze dat snel doet.” Daarop verklaart de website: “Het is illegaal om iemand die jonger is dan 15 jaar over te halen seksueel getinte foto´s te sturen. Ze doet niets illegaals als ze foto´s stuurt, maar als je haar daartoe overhaalt, pleeg je een delict.” In Duitsland bestaat overigens sinds 2016 een dienovereenkomstige website, “Zanzu”.

Echter: wie daadwerkelijk gelooft dat zulke websites de migranten uit compleet andere cultuurkringen ertoe brengen af te zien van hun van kinds af aan aangeleerde gedrag, is waarschijnlijk meer dan naïef (Zweden geeft overigens gigantische bedragen aan de “integratie” uit, die echter niet lukt). Het geheel is eigenlijk uitermate nalatig, omdat nog steeds duizenden Zweedse vrouwen in gevaar zijn om door zich boven de wet verheven voelende “Übermenschen” mishandeld en verkracht te worden, omdat zij de christelijke vrouwen als “loslopend wild” beschouwen.

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/24 ... migranten/
Zie ook HIER.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Pilgrim »

RIP: Håvard Pedersen werd maar 18 jaar oud

Geplaatst op 25 juli 2018

Afbeelding

Onze foto van de week komt van de bekende blogger “PeterSweden” en toont de Noorse jongen Håvard Pedersen. Håvard leeft niet meer. Hij werd maar 18 jaar oud.

In de tekst van “Peter Sweden” staat: “Dit is Håvard Pedersen uit Noorwegen. Hij werd maar 18 jaar oud. Enkele dagen geleden werkte hij in de plaatselijke supermarkt, toen hij door een ´kindvluchteling´ uit Afghanistan bruut werd neergestoken.”

Waarom berichten de internationale mainstream media hier niet over?
Het politiebericht spreekt van een 17-jarige verdachte, die in 2015 als minderjarige asielzoeker naar Noorwegen kwam. Hij werd gisteren overgeplaatst naar een jeugdgevangenis. Het moordwapen werd tot nu toe niet gevonden. De Afghaan ontkent de daad, hoewel er een video-opname van de misdaad van een bewakingscamera bestaat.

De verdachte was bekend bij de politie wegens het lastig vallen van jonge meisjes, o.a. de zus van een van de collega´s van het slachtoffer.

Aangrijpende post van de broer op Facebook
De broer van de vermoorde jongen postte – aldus de “Wochenblick” – op Facebook:

“Alles wat menselijk verstand en medegevoel genoemd werd, bestaat niet meer. De persoon van wie ik het meest hield... werd me zaterdag ontrukt. We waren als zout en peper, als Ying en Yang. Mijn broer was mijn grote voorbeeld...”

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/25 ... -jaar-oud/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
De Afghaan ontkent de daad, hoewel er een video-opname van de misdaad van een bewakingscamera bestaat.
Maar natuurlijk. Ontkennen is standaard bij moslims wanneer zij niet-moslims wat aangedaan hebben. Dat kan stelen zijn in een supermarkt, maar ook zo maar voor de wil van de profeet het in elkaar slaan van een willekeurige voorbijganger die - uiteraard - nooit moslim is. De hoerige hoofddoek sletjes sluiten zich hierbij aan om elk misverstand uit de weg te gaan. Wie als vrouw niet de kans wil lopen aangerand, verkracht of als hoer gekwalificeerd te worden, kan het beste een hoofddoek dragen en van top tot teen ingepakt zijn waarbij geen bloot lichaamsdeel zichtbaar is. Ook bij 37 graden in de maand juli. Want niet-moslims zijn niet te vertrouwen en van een heel slechte beschaving die in de ogen van ALLE moslims niet deugen en vanuit religieus islamitisch standpunt veracht dienen te worden.

De toon van het juiste kledingvoorschrift in Nederland wordt daarom ook al sinds de intrede van de eerste moslim parasieten in Nederland gezet door voornamelijk Noord-Afrikaanse islamitische woestijnsletten.


Afbeelding
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Pilgrim »

Essen: Veiligheidsvesten tegen kogels en messteken voor vreemdelingendienst

Geplaatst op 2 augustus 2018

Afbeelding

Om ambtenaar met een bureaubaan te worden op kantoor was vroeger iets wat weliswaar niet iedereen wilde, maar wat toch de moeite waard was voor diegenen die een “veilige baan” zochten. Dat was natuurlijk niet alleen de arbeidsplaats op zich en het ambtenarenpensioen, maar in principe ook de lichamelijke ongeschondenheid. Het ergst wat de medewerkers overkwam, was in je gezicht gehoest, bespuugd of beledigd te worden. Lichamelijke aanvallen waren veelmeer de uitzondering.

Sinds Duitsland verpaupert en dagelijks verrijkt wordt met ballast en zijn agressie en geweld, is dat anders.

De medewerkers, vooral op de kantoren voor de toekomstige nieuwe heren in het land, vrezen dagelijks voor hun leven, vooral wanneer ze niet voldoen aan de wensen van de Neo-Plus-Duitsers – en wel een beetje vlug.

Bescherming tegen “beschermingzoekers”
Vanaf september moet in Essen een nieuwe Centrale Vreemdelingendienst (ZAB) van de deelstaat Nordrhein-Westfalen zijn werk beginnen. Nu worden in een openbare bekendmaking 128 veiligheidsvesten tegen kogels en messteken voor de medewerkers gezocht, ook enkele medewerkers van de afdeling Burgerzaken moeten in het vervolg zo beschermd worden.

Het eerste geweeklaag over de ZAB kwam al van de partij Die Linke in Essen. Het enige doel van de ZAB zou erin bestaan om “van bescherming zoekende mensen af te komen”. Dat zou onverenigbaar zijn met het beeld dat Die Linke, in dit geval in de persoon van districtswoordvoerster Marion Wegscheider, van “haar Essen” zou hebben. Dat zou tegenstrijdig zijn aan de voorstellingen van een “humanitaire vluchtelingenpolitiek”, aldus Wegscheider. De politica van Die Linke uit Essen zou het heel verschrikkelijk vinden dat de nieuwe dienst niet meer het individuele geval zou controleren, maar gewoon de aktes, en men zou hier blijkbaar gebogen hebben voor de druk van de AfD.

Nu zie je eens temeer waar de prioriteiten van de linksen liggen. Dat medewerkers van de Centrale Vreemdelingendienst zich al bijna net als politieagenten in gevaarlijke operaties moeten beschermen, daarover windt deze Duitsland-haatster en maatschappij verscheurster zich niet op. Maar wanneer een autoriteit volgens het recht en de wet wil handelen, en wel zonder daar vooraf kringgesprekken over te houden en zich de leugensprookjes van de verzorgingseisers eigen te maken, dan is ze heel snel opgewonden.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/02 ... gendienst/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Pilgrim »

Politieagenten dreigen Syrische jongere met vuurwapengebruik

Geplaatst op 3 augustus 2018

Afbeelding

Potsdam – In de nacht naar donderdag hebben politieagenten in Potsdam een 15-jarige jongere uit Syrië met het gebruik van hun vuurwapens gedreigd. Daarvoor werden de agenten enorm bedreigd door de Syriër, o.a. ook met een mes. Enkele dagen geleden had de burgemeester van de stad zich bereid verklaard om nog meer van zulke kandidaten op te willen nemen.

Op het Centraal Station in Potsdam moesten politieagenten in de nacht naar donderdag dreigen hun vuurwapens te gebruiken. De agenten zagen zich hiertoe volgens informatie van de federale politie gedwongen, omdat ze door een 15-jarige Syriër met een mes bedreigd werden. De jongere en een 20-jarige Syriër hadden reizigers lastiggevallen. De agenten sloegen de oudere in de boeien en namen hem in hechtenis, waarbij de 15-jarige de walkietalkie van een agent afgepakt en vernield had. Daarop reageerden de agenten met pepperspray.

De gewelddadige migrant was daarna met twee straatstenen in de handen van het plein voor het Centraal Station teruggekomen, bekogelde de agenten met een fles en trok een mes. Nadat de politieagenten hem onder schot namen, liet de 15-jarige zich arresteren. Uit een interne politieaantekening blijkt dat de 15-jarige dader al bekend is bij de politie – hij was o.a. opgevallen door het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel en drugsdelicten.

Zoals de “Potsdamer Neueste Nachrichten” verder bericht, zou het onlangs nog, niet ver verwijderd van het station, tot een massale vechtpartij zijn gekomen. Tot 40 personen hadden daarbij op elkaar ingeslagen. Volgens getuigen ging het bij de daders om personen met “een Zuid-Europees en zwart-Afrikaans uiterlijk”, die om onbekende redenen ruzie hadden gekregen. Er kon slechts één verdachte worden opgepakt, de anderen gingen er vandoor.

Ondanks deze toestanden schijnt er voor de burgemeester van Potsdam, Jann Jakobs (SPD), nog niet genoeg verrijking in de stad te aanwezig te zijn. Zoals bericht, heeft de SPD-man zich nu aangesloten bij de burgemeesters Henriette Reker (Keulen, partijloos), Thomas Geisel (Düsseldorf/SPD) en Ashok Sridharan (Bonn/CDU) en voor de burgers beslist om nog meer “vluchtelingen” op te nemen.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/03 ... engebruik/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42525
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Mahalingam »

Even voor de zeldzame verandering: een echte verrijking voor ons Westen en een verlies voor Iran (dat het verlies niet zal bemerken).
Van asielzoeker tot beste wiskundige ter wereld
Caucher Birkar (Kurdish: كۆچه‌ر بیركار‎[2]/ Koçer Bîrkar[3], Persian: کوچر بیرکار‎[4]; born July 1978, in Marivan, Kurdistan Province, Iran, as Fereydoun Derakhshani) is a Iranian-Kurd[5]
[...]
Birkar was born in 1978 in Marivan, Kurdistan Province, Iran, where he spent his school years. He studied mathematics at the University of Tehran where he received his bachelor's degree. He was awarded the third prize in the International Mathematics Competition for University Students in 2000 [8] and, shortly after, relocated to the UK as a refugee[9].
[...]
Birkar's main area of interest is algebraic geometry, in particular, higher dimensional birational geometry. He studied fundamental aspects of key problems in modern mathematics such as minimal models, Fano varieties, singularities, and linear systems. His theories provided solutions of various long-standing conjectures.

Together with Paolo Cascini, Christopher Hacon and James McKernan he settled several important conjectures including existence of log flips, finite generation of log canonical rings, and existence of minimal models for varieties of log general type, building upon earlier work of Vyacheslav Shokurov and of Hacon and McKernan.[10] He also showed that the minimal model conjecture follows from the abundance conjecture and established links between the former conjecture and various other notions such as log canonical thresholds and Zariski decompositions.
https://en.wikipedia.org/wiki/Caucher_Birkar
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Pilgrim »

Politie zoekt in “ankercentrum” doelgericht naar vijf mannen – kijk eens naar de inzet

Geplaatst op 4 augustus 2018Donauwörth: Bij de “controle”, zoals een woordvoerder van de politie de actie noemt, worden echter tegelijk ook een paar andere dingen afgehandeld. De agenten stellen de identiteit van alle personen vast die zich in de gebouwen bevinden. Ze zoeken doelgericht naar vijf mannen, die in de afgelopen weken “bij conflicten betrokken waren en de sfeer negatief beïnvloedden”. Het kwintet zou naar andere asielonderkomens in Schwaben overgeplaatst worden. Vier van de Gambianen werden opgespoord, eentje niet.

Een andere maatregel waarbij de politieagenten de veiligheidsdienst in het ankercentrum ondersteunen: 30 Gambianen worden binnen het onderkomen overgeplaatst om gezinnen in grotere ruimtes onder te kunnen brengen. Het doel: “De bezetting in totaal in het vervolg conflictvrijer vorm te geven.”

Media berichten van 250 agenten die werden ingezet. Als je de video bekijkt, krijg je de indruk dat het er veel meer waren.

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/04 ... -de-inzet/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Pilgrim »

Inbezitneming van land in Zwickau – “Ik steek je dood, hoerenzoon!”

Geplaatst op 7 augustus 2018

Afbeelding
De Neumarkt in het Duitse Zwickau.

Ook in Zwickau is niet alles meer zoals het eens was. Ook hier is het migrantengeweld thuis. Leest u het verslag van een “ooggetuige”.

Toen ik gisteren naar Zwickau ben gereden voor een AfD-stadswandeling, wilde ik de Neumarkt (foto), die de afgelopen tijd zo negatief in het nieuws was gekomen, eigenlijk met eigen ogen bekijken. Ik had geen bijzondere verwachtingen.


Maar de uitspraken van de buurtbewoners hadden het al in zich. Een man van achter in de 50 zei: “We durven ´s avonds niet eens meer de hond uit te laten.” Hij woont aan de Neumarkt in een woning op de zolderetage. Hij wees in de richting van zijn woning en omschreef de jachttaferelen en vechtpartijen die hij van daaruit bijna dagelijks in de nachtelijke uren kan zien. De eigenaresse van een restaurant zei dat er ´s avonds geen gasten meer durven komen. De aanwezige buurtbewoners waren gefrustreerd en boos. Toen we ons verzamelden om te beginnen aan de wandeling hielden zich in de buurt nog twee zwarte Afrikanen met rug-tassen op. Ze zaten altijd met z´n tweeën op de bankjes. Mijn heel persoonlijke indruk: die wilden geen houtsnijwerk-olifantjes verkopen. Ze vertrokken later, toen ze merkten dat de marktsituatie vandaag waarschijnlijk niet veel zou opleveren.

Toen we ons daarna in beweging zetten om over de markt te lopen, werd het echt spannend. We werden onmiddellijk van opzij uitgescholden en toegeschreeuwd. Agressieve halfvolwassen Arabieren of Syriërs of wat dan ook liepen achter ons aan en riepen tegen ons zo snel mogelijk op te donderen. Een bijzonder agressief type ging op een fotograaf af en bracht hem in het nauw. De Arabier zei tegen hem dat hij hem zou doodsteken. Het ergste vond ik echter de 4-5 hormoon-aangestuurde minderjarige meisjes die zich onder hen bevonden en zich net zo gedroegen.

Er zijn natuurlijk ook andere migranten. Hier moet ik de drie Syrische jongeren noemen die op ons afkwamen en die we eerst wilden afwijzen. We dachten dat zij ons eveneens lastig wilden vallen. We waren op dat moment maar met drie man die het hadden moeten opnemen tegen de pestende meute. Deze 3 jongeren van ca. 16-18 jaar hadden echter een speciale bedoeling. Zij waren het met het gedrag van de anderen überhaupt niet eens en vertelden ons in hun beste Duits dat ze in Zwickau een beroep leren of werken. De ene zei tegen me dat hij hier eigenlijk helemaal niet meer mocht komen van zijn vader vanwege al die toestanden. Ze kwamen uit het zwembad in Planitz en waren op weg naar huis. Ze klaagden over deze types en zeiden dat zijzelf door hen bedreigd zouden worden. De ene zei: ik ben weliswaar Arabier, maar ik word ook door deze Arabieren bedreigd.

Als je zoiets hebt meegemaakt als gisteren, dan ben je daarna enorm gefrustreerd. Je begrijpt dat delen van onze steden al compleet verloren zijn. De politie maakte een volledig overbelaste en hulpeloze indruk. De politieagenten namen liever aangiftes op wegens “illegaal fotograferen”. Aangiftes wegens belediging en bedreiging echter niet!

Dat alles laat mij woedend, maar ook hulpeloos achter. Wat is er met dit land binnen slechts drie jaar gebeurd?

Gelukkig voor ons was er een journalist van de “Westsächsische Zeitung” bij! Van ons, AfD-leden, zou men zoiets sowieso niet geloofd hebben!

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Thomas Diez

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/07 ... oerenzoon/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Pilgrim »

Wat je zoal allemaal niet bij je hebt in een “vluchtelingenboot”: politieagenten met Molotovcocktails bekogeld

Geplaatst op 18 augustus 2018

Afbeelding

Tijdens een actie van de politie tegen een “vluchtelingen”boot voor de kust van Tunesië is een migrant om het leven gekomen, bericht “Krone.at”. De politieagenten grepen in de nacht naar vrijdag in om de boot te stoppen. Daarop zouden de inzittenden de politie met Molotovcocktails hebben bekogeld, zei de Tunesische Nationale Garde. Uiteindelijk zouden de migranten de boot in brand hebben gestoken en zwemmend geprobeerd hebben te vluchten.

De politie arresteerde tijdens de actie voor de kust van de Tunesische stad Sfax vier Tunesiërs, acht migranten uit Ivoorkust en twee anderen uit Kongo. Eentje van hen zou wegens brandwonden naar het ziekenhuis zijn gebracht, zei de woordvoerder van de Tunesische Nationale Garde, Houssemeddine Jebabli, verder. Eén inzittende zou dood geborgen zijn. Bovendien zou een zoektocht zijn gestart naar mogelijke andere slachtoffers.

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/18/195067/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77388
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Ariel »

Drie jonge asielzoekers opgepakt op verdenking van woninginbraak

De politie heeft gisteren drie jonge asielzoekers aangehouden op verdenking van een woninginbraak in het Brabantse Oisterwijk. Dat meldt de politie op haar site. De verdachten zijn 14 en 16 jaar oud.

“Op maandag 20 augustus 2018 om 5.10 uur lagen de bewoners van een woning aan de Dr. Bolsiuslaan te slapen. Op dat moment werden ze wakker van geluiden aan de andere kant van de woning”, aldus de politie.

“Toen ze uit het raam keken zagen ze twee of drie jongens bij hun woning. Eén van de jongens stond op een afdakje bij een geopend raam. De inbrekers schrokken en renden weg.”

De bewoners kunnen een duidelijk signalement geven van de daders. De politie gaat langs bij het AZC aan de Kievitsblekweg en kan de drie jongens arresteren. Ze zitten op dit moment nog vast. De recherche doet onderzoek.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Pilgrim »

Kandel-proces: Mia´s moordenaar probeert na woede-uitbraak justitieambtenaar te wurgen

Geplaatst op 20 augustus 2018

Afbeelding
De vermoorde Mia uit Kandel en de dader, de Afghaan Abdul D.

De Afghaan Abdul D., die zijn ex-vriendin Mia (15) in de drogisterij in Kandel met talrijke messteken vermoordde, kreeg op de achtste procesdag in de rechtszaal een woedeaanval en viel politieagenten aan. Verder spuugde hij naar de agenten en beledigde hen als kloten-smerissen.

De moordenaar had zijn agressiepotentieel en zijn respectloosheid niet beter kunnen laten zien. Per slot van rekening heeft het goudstuk al een paar woordjes Duits en krachttermen geleerd, de integratie loopt gesmeerd. Enkele dagen geleden nog werd bericht dat de moord-aanklacht mogelijkerwijs veranderd zou kunnen worden in doodslag. Een psychologisch deskundige is van mening dat de daad een onbeheerste daad geweest zou kunnen zijn. Ja precies, net zoals nu de woedeaanval voor de rechtbank, vermoedelijk lijdt de Afghaan nog altijd onder zijn “vluchttrauma” en voelt zich achtervolgd door stemmen, en dan wurg je onbeheerst een politieagent.

“Focus Online” bericht:

Vrijdag heeft de arrondissementsrechtbank Landau in het moordproces tegen Abdul D. de moeder van de vermoorde Mia uit Kandel aangehoord. Op deze procesdag vond er blijkbaar een incident plaats. Zoals de “Bild-Zeitung” bericht, kwam het tot een gewelduitbraak van de kant van de aangeklaagde. De vermoedelijke moordenaar zou een politieagent hebben aangevallen. In haar getuigenis zou Mia´s moeder volgens “Bild” bijna als in trance verteld hebben. Ondertussen zou de vermoedelijke dader al in de beklaagdenbank heen en weer geschoven zijn, aldus het blad. “Ik wil hier onmiddellijk weg!”, zou Abdul D. plotseling opspringend geschreeuwd hebben. Daarop zouden twee agenten geprobeerd hebben hem vast te houden. Abdul D. zou om zich heen geslagen hebben, één beambte gespuugd en de andere een “kloten-smeris” genoemd hebben.

Daarna zou hij hem naar de keel zijn gesprongen en geprobeerd hebben hem te wurgen. Daarbij zou de agent zwaargewond geraakt zijn aan zijn arm en hand. Pas agenten van een speciale politie-eenheid zouden de vermeende dader tot rust hebben kunnen brengen en hem kunnen afvoeren in hand- en voetboeien.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/20 ... te-wurgen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Pilgrim »

Finse politieman verspreekt zich; geeft op de staatstelevisie toe dat de Somalische gemeenschap geen Fins leert en leeft op kosten van de belastingbetaler
Tundra Tabloids - Geüpload op 20 aug. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Pilgrim »

Schietpartij met gewonden tussen transmigranten in Jabbeke, acht personen opgepakt

29 augustus 2018 - Bron: Eigen berichtgeving, VTM NIEUWS, belga, VRT

Afbeelding

De transmigrant die afgelopen nacht gewond raakte bij een schietincident in Jabbeke, mag woensdagnamiddag het ziekenhuis verlaten. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Een zoekactie in de omgeving leverde geen concrete elementen op.

De feiten speelden zich even voor 1 uur af, wellicht tijdens een confrontatie tussen twee groepen transmigranten. De precieze omstandigheden van het schietincident blijven voorlopig nog onduidelijk. In ieder geval liep een persoon een schotwonde op, maar de verwondingen bij het slachtoffer blijken mee te vallen. De man, die uit Soedan afkomstig beweert te zijn, mag woensdagnamiddag het ziekenhuis al verlaten.

In de omgeving van de snelwegparking van Jabbeke hield de politie een uitgebreide zoekactie. De actie leverde voor het onderzoek echter geen concrete elementen op. In totaal werden wel acht transmigranten opgepakt, maar zij hebben in principe niets met met incident te maken. Zij zullen na verhoor ter beschikking gesteld worden van de Dienst Vreemdelingenzaken.

Het is niet het eerste gewelddadige incident in de omgeving van een snelwegparking. Begin augustus raakte in Westkerke een Soedanees levensgevaarlijk gewond bij een confrontatie tussen twee groepen transmigranten. In dat dossier wordt de betrokkenheid van een Egyptische mensensmokkelaar onderzocht. De West-Vlaamse parkings langs de E40 vormen al jarenlang het vaste werkterrein van mensensmokkelbendes. Transmigranten proberen zich te verstoppen op vrachtwagens richting Calais, om zo tot in het Verenigd Koninkrijk te geraken.

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/sc ... ce=dlvr.it
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Pilgrim »

Naakte zwarte richt straatblokkade op in Thalham

Geplaatst op 31 augustus 2018

Afbeelding

Stelt u zich eens voor dat u als nietsvermoedende verkeersdeelnemer in het mooie Beierse land in Thalham bij Holzkirchen op de Schlierseer Straße rijdt en plotseling biedt zich bovenstaande beeld. Ten eerste zult u waarschijnlijk denken wat u hebt ingenomen en komt u daarna tot de conclusie dat niets daarvan eigenlijk hallucinaties zou kunnen veroorzaken.

Oké, kalm blijven, even de ogen dichtdoen, een kort gebedje naar de hemel sturen en dan de ogen weer opendoen in de hoop dat het straatbeeld weer normaal is.

Pech gehad. Is het niet.

Nu gaat u zich ernstig zorgen maken over uw eigen geestelijke gezondheidstoestand en neemt u zich voor om als u thuiskomt onmiddellijk de diverse vormen van waanvoorstellingen te googelen.

Tja, als u thuiskomt, want eerst moet u immers langs de straatblokkade. En u vraagt zichzelf af: zijn de naakte zwarte en de stoelen op straat echt of word ik gek?

Afbeelding

Hier is het goede nieuws: u hebt uw verstand niet verloren. Het slechte nieuws is, dat u in Merkel-Duitsland van het jaar 2018 leeft, waar toestanden heersen waar tegenover een gekkengesticht een plek van de rede lijkt. Wir schaffen das! Nietwaar, Angie? Het zou toch te gek zijn als we Duitsland niet volledig in een gekkenhuis zouden kunnen veranderen. Het gros van de daarvoor noodzakelijke ingrediënten hebben we immers al vanaf 2015 gekregen en het beetje dat nog ontbreekt, krijgen we ook nog het land binnen. Went u er maar aan, en moppert u niet, anders bent u een nazi en kunt u direct naar Chemnitz vertrekken, waar rechts tuig zoals u thuishoort.

Wat er in werkelijkheid gebeurd is? Een politiebericht geeft uitsluitsel:
Donderdagmiddag ging een 43-jarige asielzoeker, die ondergebracht is in het onderkomen in Thalham bij Holzkirchen, tekeer voor het districtskantoor in Miesbach. De reden was waarschijnlijk een probleem met een paspoortzaak.

Daar werd hij weggestuurd door de politie. Maar dat pikte de man niet. Terug in Thalham trok hij zijn kleren uit en zette stoelen op de Schlierseer Straße. Toen werd de beschuldigde gearresteerd en wegens bewust of onbewust handelen waarmee de lichamelijke ongedeerdheid van anderen in gevaar wordt gebracht naar het ziekenhuis Agatharied gebracht.

Tegen hem werd aangifte gedaan wegens verzet tegen ambtenaren in functie en gevaarlijke ingreep in het straatverkeer.

Afbeelding

De belastingbetaler kan diep in de buidel tasten
Er is geen kristallen bol voor nodig om te voorspellen dat de Duitse belastingbetaler zich weer heel wat op de hals heeft gehaald met dit figuur. Met zijn psychische problemen wordt de asielzoeker zeker niet uitgezet. Zijn verdere levensweg zal er zoals het er naar uitziet zo uitzien: in het districtsziekenhuis, uit het districtsziekenhuis. Korte tijd op vrije voeten, opnieuw enkele delicten en dan weer het ziekenhuis in. Enzovoort, enzovoort...

En indien u het niet mocht weten: een stationaire behandeling in zo´n instelling is echt heel duur. Maar we hebben geld zat immers.

Bron: www.pi-news.net

Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/31 ... n-thalham/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Pilgrim »

10-jarige jongen op klassenexcursie door medeleerlingen verkracht

Geplaatst op 1 september 2018

Afbeelding
Hier vond de verkrachting van een leerling van een basisschool uit Berlijn plaats: Schloss Kröchlendorff in Brandenburg.

Syriër en Afghanen verdacht

Vooraf: Dit artikel is niet geschikt voor alle lezers. Het openbaart wreedheden, die je sommige mensen niet kunt aandoen.

Zoals nu pas bekend werd, ontwikkelde de klassenexcursie van een basisschool uit Berlijn zich voor een 10-jarige tot een tocht naar de hel. Kort voor de zomervakantie ging een groep van 38 jongens en meisjes op excursie naar Schloss Kröchlendorff in Brandenburg (foto). Op het programma stond belevenis-pedagogiek. De omgeving – puur natuur.


Een van de jongens werd door zijn eveneens (zogenaamd) 10- en 11-jarige medeleerlingen absoluut gewetenloos openlijk bedreigd met foltering: “Vandaag gaan we je neuken!”

Wilde de school de verkrachting in de doofpot stoppen?
´s Avonds werd de aankondiging uitgevoerd. Twee 11-jarigen hielden het slachtoffer vast, terwijl een 10-jarige het even oude slachtoffer verkrachtte. Twee andere leerlingen kregen alles mee, maar grepen niet in. Drie leraressen en een opvoeder kregen zogenaamd niets van de horror mee. De afschuwelijke daad kwam naar buiten door een vriend van het slachtoffer, die alles vertelde aan de maatschappelijk werkster op school.

Pas nadat de verkrachting intern bekend werd, informeerde de school ouders en politie. De enige consequentie voor de daders: ze werden van school gestuurd. Ze worden naar andere scholen overgeplaatst waar ze onbekend zijn. Daar worden ze voor hun daden niet uitgestoten en blijven ze de vrije hand houden om te doen wat ze willen. Men kan er van uitgaan dat de ouders en de leerlingen van de nieuwe klassen niet over de voorgeschiedenis van de nieuwe medeleerling geïnformeerd worden.

Tot nu toe bekende daders: Syriër en Afghanen
De beide leerlingen die de 10-jarige voor de verkrachter vasthielden, zijn een Syriër en een Afghaan. De hoofddader komt eveneens uit Afghanistan. Hij zou naar men zegt zelfs nog een maand jonger zijn dan zijn slachtoffer. Er werd echter nog geen opdracht gegeven zijn leeftijd vast te stellen. Omdat hij niet strafrechtelijk aansprakelijk is, zal hem niets overkomen. De hoofddader was voor de daad al bekend als vechtersbaas.

Door een onverantwoordelijke immigratiepolitiek worden duivels het land binnengehaald! Kleine duivels, maar niet minder wreed dan hun grote voorbeelden. Juist in de Afghaanse, diep door de islam beïnvloede cultuur, is de seksuele overval op jongens geen zeldzaamheid, ook al vindt die daar meer door volwassenen op kinderen plaats.

Links-groene verderfelijke geest ook in school in Stuttgart
De perverse ideeën van de 68´ers, die droomden van seks met kinderen (Cohn-Bendit, Frankfurter Schule, Volker Beck etc.) vallen hier echter in vruchtbare aarde. In het kader van het redactionele werk over de hierboven berichte afschuwelijke misdaad kreeg PI-News foto´s toegestuurd, die aantonen dat de links-groene verderfelijke geest niet alleen in Berlijn realiteit is in het dagelijks leven op school en bijna een aankondiging vormt voor zulke daden.

Afbeelding
“Hier is anaal geboden”. Deze foto werd gemaakt in Stuttgart op het “Neue Gymnasium Feuerbach”. De spreuk prijkt daar als een gebruiksaanwijzing direct boven de jongenstoiletten.

Volgens onze informatie staat de zin zo sinds maart op de muur. De schoolleiding schijnt geen moeite te hebben met deze oproep. De monsterachtigheid valt duidelijk op in de verder keurige toiletruimte. Ze is daar de enige zichtbare spreuk, zoals op onderstaande foto´s te zien is.

Afbeelding

(Oproep: wie foto´s van de daders heeft, of wie beschikt over andere informatie over de daders van de basisschool in Berlijn, neemt u a.u.b. contact op met PI-News ([email protected]). Het kan en mag niet zo zijn dat de daders verder als tikkende tijdbommen niet herkend op hun nieuwe scholen ageren. Hier gaat slachtofferbescherming voor daderbescherming!)

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/01 ... verkracht/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77388
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Ariel »

Asielzoekers Oostenrijk stichten brand in deportatiecel

Zes uitgeprocedeerde asielzoekers in Oostenrijk zijn zwaargewond geraakt, nadat zij brand hadden gesticht in hun deportatiecel. De mannen hadden hun matrassen en beddengoed in brand gestoken.

Het gaat om vijf Afghanen en een Iraniër met leeftijden tussen de 18 en 31. Voor de brandstichting in de gevangenis in Wenen blokkeerden ze hun celdeur met een kast en lieten zij een gezamenlijke afscheidsbrief achter, waarin zij hun bezorgdheid uitten over hun naderende uitzetting.

De mannen zijn opgenomen op de intensive care. Veertien anderen en ten minste drie politiemannen zijn ter plekke behandeld vanwege klachten aan hun luchtwegen.

De regering van Oostenrijk, met daarin de rechts-populistische FPÖ, heeft beleid aangekondigd waarin het aantal uitzettingen wordt opgevoerd.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42525
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Mahalingam »

In drie jaar tijd zijn er in Denemarken 2835 afgewezen asielzoekers verdwenen. En 2729 mensen die nog zaten te wachten op uitslag.
Het Nationalt Udlændingecenter verteld dat "The National Police believes the majority of the unaccounted-for persons to have left Denmark during the three years over which the total has accumulated,..."
In hoeverre dat wensdenken is, valt te bezien.
En wie maken zich er zorgen om?
MP Trine Bramsen, a spokesperson on justice with the opposition Social Democrats, called for a response over the report.
“They could easily be working illegally in Denmark and undermining the Danish labour market, or in the worst case be potential terrorists,” Bramsen said to Radio24syv.
The Social Democrat MP called for police to step up efforts to locate the individuals and said she had requested an explanation of the situation from immigration minister Inger Støjberg.
En wie niet?
Naser Khader, justice spokesperson with the Conservatives, a junior party in the coalition government, said he was unconcerned by the reported figures.
“It’s difficult to get by in Denmark without identification papers. So I think there’s only a small number of these people still in the country,” Khader said to Ritzau.
En dan komt hij met de disclaimer:
“But if there is knowledge of any of the missing and rejected asylum seekers being criminals or extremists, I absolutely think an effort should be made to track them down,”

https://www.thelocal.dk/20180914/thousa ... ounted-for
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77388
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Ariel »

Armeense asielgezinnen laten zich nauwelijks uitzetten

Armeense asielzoekers proberen hun uitzetting relatief vaak te voorkomen. Zij zijn hierin vasthoudender dan andere asielzoekers die worden afgewezen. Armeniërs geven bijvoorbeeld al vaak verkeerde namen op bij hun asielaanvraag. Dat blijkt uit onderzoek (.pdf) van Solid Road, een organisatie die uitgeprocedeerde Armeense gezinnen begeleidt als ze uiteindelijk toch vrijwillig teruggaan.

De onderzoekers spraken met medewerkers van de 'gezinslocatie' in Amersfoort, waar afgewezen asielzoekers worden voorbereid op hun uitzetting. Ook met advocaten, psychologen en vrijwilligers die actief zijn in deze locatie gingen ze in gesprek. Daarnaast analyseerden ze landelijke data van de Dienst Terugkeer en Vertrek.

"Wat duidelijk is, is dat 90 procent van de Armeniërs onder een valse naam een asielaanvraag doet", zei een medewerker van de gezinslocatie tegen hen. Ze kregen niet alleen verhalen over fraude met identiteitsgegevens te horen, maar ook over geveinsde ziektes en dreigementen met zelfmoord.

De kwestie is actueel vanwege de zaak rond de Armeense tieners Howick en Lili. Ook in die zaak zijn er vragen over de werkelijke identiteit van hun moeder en hun grootouders.

Staatssecretaris Harbers heeft de Inspectie Justitie en Veiligheid gevraagd onderzoek te doen naar de chaotische handelwijze bij hun uitzetting. Justitie wil niet bevestigen of dit onderzoek ook gaat over de identiteit van de opa en oma van de kinderen en over mogelijk gerommel met papieren.

Een advocaat probeert de moeder vanuit Armenië ook nog naar Nederland te krijgen. Dat kan moeilijker worden als blijkt dat er is gelogen over de identiteit van de moeder en andere familieleden die mogelijk in Nederland zijn.

Armeniërs krijgen bijna nooit een beschermde vluchtelingenstatus. Van de Armeniërs die de afgelopen drie jaar asiel hebben aangevraagd, lukte dat zo'n 10 procent. In de meeste gevallen werd het verzoek afgewezen omdat Armenië geen onveilig land is.

Er zijn in Nederland op dit moment vijf gezinslocaties voor afgewezen gezinnen. De afgelopen vier jaar verbleven daar 181 Armeense gezinnen, bestaande uit zo'n 700 mensen. Armeense gezinnen zijn de grootste groep in de gezinslocaties.

Plan B
Uit de gesprekken die de onderzoekers in Amersfoort voerden, blijkt dat het nauwelijks lukt om met Armeniërs te praten over terugkeer. "Ze willen niet nadenken over een plan B. Ze blijven tegen alle statistieken in hopen op een verblijfsvergunning. Pas als illegaliteit met het hele gezin de enige optie is, wordt vrijwillige terugkeer 'de minst slechte' optie", schrijven de onderzoekers.

Uit de cijfers blijkt dat, van iedereen in de gezinslocaties, Armeniërs het vaakst vertrekken zonder dat iemand weet waarheen. Zij laten het vaker dan gemiddeld op een gedwongen vertrek aankomen en kiezen minder vaak dan gemiddeld voor een vrijwillig vertrek.

De leeftijd van de kinderen speelt vaak een rol bij de bereidheid om echt weg te gaan. De kinderen van de Armeniërs die wel vrijwillig vertrokken, waren vaak jonger dan 5.

389 van de 700 Armeniërs die in de gezinslocaties zijn geplaatst, zijn daar inmiddels weg. Van hen vertrok 64 procent met onbekende bestemming. Mogelijk zijn ze nog in Nederland zonder geldige verblijfsdocumenten.

15 procent vertrok vrijwillig uit Nederland. Zij kregen hulp van de Internationale Organisatie voor Migratie en andere hulporganisaties. 21 procent, oftewel 81 mensen, is onder dwang vertrokken.

De ervaringsdeskundigen hebben ook de indruk dat Armeniërs psychische problemen vaak overdrijven. In sommige gevallen verdenken professionals hen van manipulatie door het aannemen van een slachtofferrol.

"Vaak hebben ze bij aankomst hier al een visitekaartje van de psycholoog bij zich", zegt een van de geïnterviewde professionals. "In Armenië hebben ze blijkbaar al informatie gekregen van een instantie die psychosociale hulp biedt aan vreemdelingen."

Een van de geïnterviewde psychologen zegt verder dat hij nog nooit Armeniërs beter heeft zien worden. "Ze blijven ziek en doen ook weinig met gedragsadviezen." Advocaten gebruiken psychische problemen als argument om ouders onder toezicht te stellen, volgens de psycholoog. Als dat is gebeurd, zijn de kinderen niet meer uitzetbaar.

Vaak hebben ze bij aankomst hier al een visitekaartje van de psycholoog bij zich. In Armenië hebben ze blijkbaar al informatie gekregen van een instantie die psychosociale hulp biedt aan vreemdelingen.
Professional in gezinslocatie

Vrijwilligers, met name uit de kerk, hebben invloed op de bereidheid om mee te werken aan terugkeer, zeggen de betrokken professionals in het onderzoek. Armeense asielzoekers hebben vanwege hun christelijke achtergrond veel contact met kerkgenootschappen .

Verschillende vrijwilligers zeggen dat ze de Armeniërs ontmoedigen de illegaliteit in te duiken. "Hoewel wij het afraden, zie je vaak dat voor illegaliteit wordt gekozen, dat een of meerdere gezinsleden onderduiken", zegt een van hen. "Mensen hopen toch ergens nog op een verblijfsvergunning. Het generaal pardon in 2007 heeft hoop gegeven."

Er is ook kritiek op de hulp van kerken. Volgens een gezinsbegeleider geven die de Armeniërs vaak valse hoop. "De overheid zegt heel wat anders dan kerken en hulporganisaties. Die zouden een eerlijker verhaal moeten vertellen en mensen geen valse hoop geven."

Hulp van kerken aan Armenen kan ook vervelend uitpakken, blijkt uit het onderzoek. Een kerk-vrijwilliger vertelt dat een Armeense vrouw de diaconie "helemaal heeft kaalgeplukt". De vrouw zou aanvankelijk zes weken onderdak krijgen. Maar na tien weken was er nog geen verblijfsvergunning in zicht. Toen heeft de kerk een appartement voor haar gehuurd. "Uiteindelijk hebben we haar tien jaar lang van huur en eten voorzien."

De overheid zegt heel wat anders dan kerken en hulporganisaties. Die zouden een eerlijker verhaal moeten vertellen en mensen geen valse hoop geven.

Vertrekbegeleider gezinslocatie
Solid Road adviseert hulpverleners en instanties die met Armeniërs werken, om direct over een plan B te beginnen, zodra ze asiel aanvragen. Kinderen moeten bijles krijgen in hun eigen taal. Veel Armeense kinderen op de gezinslocaties spreken redelijk Armeens maar kunnen het niet goed lezen of schrijven.

Nu kunnen ouders die weg moeten in Nederland hier een vakopleiding volgen. Maar Solid Road adviseert om ze dat pas na terugkeer in Armenïë te laten doen.

Monitoren
En tot slot stelt Solid Road voor om in Armenië mensen nog tot twee jaar na hun terugkeer te monitoren. Dat kan meer inzicht geven in het al dan niet slagen van re-integratie in Armenië. Bovendien kan het de vraag misschien beantwoorden waarom gezinnen soms opnieuw weer naar West-Europa gaan.

Het ministerie van Justitie en Veiligheid herkent dat het lastig is gezinnen uit te zetten, niet alleen in het geval van Armeense gezinnen. Of fraude bij Armeniërs vaker voorkomt dan bij asielzoekers uit andere landen kan het ministerie niet zeggen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49780
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Bericht door Pilgrim »

Hulpverleners worden dankzij de asielpolitiek slachtoffers!

Geplaatst op 17 september 2018

Afbeelding
Brandbrief uit Berlijn: Toenemend geweld in ziekenhuizen! Hulpverleners worden dankzij de asielpolitiek slachtoffers!

De medewerkers van een hulpverleningsinstantie in Berlijn moeten voor diegenen gered worden die zij eigenlijk willen helpen. Een aan de “Berliner Zeitung” geschreven brandbrief beschrijft ondraaglijke toestanden.

Daar worden de hulpverleners regelmatig bedreigd, beledigd en zelfs verwond. Zo ramde een “patiënt” een medewerker, die de brandbrief mede schreef, op grond van een te lange wachttijd een mes in het bovenlichaam.

Zulke gevallen zijn niet alleen bekend uit Berlijn. Ook in andere ziekenhuizen en eerste hulpposten in het hele landen komen artsen, ambulancepersoneel en verplegers na het contact met patiënten, die nog niet zo lang in Duitsland leven, zelf op de draagbaar terecht.

De politiek negeert de erosie van de binnenlandse veiligheid op bijna alle maatschappelijke terreinen echter nog steeds. Dat moet eindelijk afgelopen zijn.

(www.bz-berlin.de)

Bron: www.facebook.com

Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/17 ... chtoffers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie