De islamisering van Europa

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Europeanen plegen demografische zelfmoord'

Bericht door Pilgrim »

Ariel schreef:Zeker weten mag dat. Ik wil zelfs nog iets verder gaan. Kost ons namelijk ons hele land
Ik wil zelfs nog iets verder gaan. Kost ons namelijk ons hele Europa!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Pilgrim »

Europa: islamitische partijen bereiden zich voor op de verovering

Geplaatst op 30 september 2017

Afbeelding

In Europa organiseren zich de eerste islamitische partijen en doen mee aan de verkiezingen. In hun verkiezingsprogramma doen ze zich tolerant, open naar de wereld en vreedzaam voor. Maar schijn bedriegt – opnieuw.

In Zweden is de nieuwe islamitische partij “Jasin” opgericht om in 2018 aan de parlementsverkiezingen deel te nemen. “Jasin” beschrijft zichzelf als “tolerant, multicultureel en vreedzame seculiere partij” met het doel “iedereen uit het Midden-Oosten, ongeacht herkomst, taal, ras, huidskleur of religie te verenigen.” Dat zijn de woorden die Zweden wil horen.

Maar nu onthult de oprichter van de partij, Mehdi Hosseini, die 30 jaar geleden vanuit Iran naar Zweden kwam, dat de leider van de partij een imam is die in Teheran woont. Voor Hosseini geen probleem: “Ik denk dat hij een vredelievende man is, die de vreedzame kant van de islam zal openbaren. Dat is het wat Zweden nodig heeft”, verklaart hij over zijn Iraanse leider sjeik Zoheir Eslami Gheraati.

Maar de bedoelingen van “Jasin” zijn noch multicultureel noch seculier. In hun aanvraag om tot de verkiezingen te worden gelaten, verklaart de partij heel openlijk “in de eerste plaats datgene te willen volgen wat de koran zegt, en in de tweede plaats wat de imam zegt.” “Jasin” zou een niet-jihadistische en missionaire organisatie zijn, die de goede kant van de islam zou willen verbreiden. De islam zou van een “prachtige in een oorlogszuchtige religie veranderd zijn”.

Voor de Zweedse autoriteiten zijn zulke uitspraken volledig in orde. Ook dat de leider van de partij in het buitenland woont en van daaruit Zweden´s lotgevallen te willen sturen, vormt geen belemmering.

“Het is het wezen van de democratie dat alle opvattingen zijn toegestaan. En het is hun zaak wie ze als partijleider kiezen”, beleert Anna Nyqvist van de Zweedse verkiezingscommissie.

In Nederland richtten twee Nederlandse Turken, Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk, slechts zes maanden voor de verkiezingen heel snel hun partij “Denk” op. Hoewel “Denk” slechts een half jaar oud was, lukte het haar bij de verkiezingen in maart dit jaar een derde deel van de islamitische stemmen achter zich te krijgen en met drie zetels in het parlement te komen. “Wij hebben geschiedenis geschreven”, twitterde Tunahan Kuzu na zijn verkiezingsoverwinning.

De partij ligt duidelijk op Erdoğan-koers. Kritiek op Turkije is taboe, de erkenning van de genocide op de Armeniërs wordt afgewezen. Op haar website wijst ze de integratie van moslims in de Nederlandse samenleving af. Ze is liever voor “wederzijdse acceptatie”, spreek de opbouw van parallelsamenlevingen.

Ook in Oostenrijk staan moslims klaar om in het parlement te komen. Hier werd in januari de “Nieuwe Beweging voor de Toekomst” (NBZ) opgericht. Ook hier maakt de oprichter Adnan Dincer geen geheim van zijn verering voor de Turkse president Erdoğan.

De doelen van de Belgische in 2012 in het leven geroepen I.S.L.A.M. Partij zien er nog minder gematigd uit. Het doel is helder geformuleerd: de invoering van de sharia in België. Ze wil de religie in de praktijk omzetten. Het zou geen toeval zijn dat men Brussel als standplaats zou hebben uitgekozen, aldus een partijlid, want daar zouden veel moslims wonen.

In 2012 won de partij twee zetels bij de gemeenteraadsverkiezingen. De islam-gevolmachtigde van de partij maakte destijds van zijn wens om van België een islamitische staat te maken, geen geheim: “Ik ben voor de sharia”, aldus Ahrouch. Doelen van de partij waren halal-eten in de kantines (“zuiver” eten zonder varkensvlees), invoering van seksescheiding in bussen, treinen, sporthallen en andere openbare instellingen, invoering van religieuze feestdagen en de opheffing van het hoofddoekverbod op scholen.

Voor de verkiezingen in 2018 laat de I.S.L.A.M. Partij de bekeerling Michel Dardenne meedoen aan de burgemeestersverkiezingen. Met een islamitisch bevolkingsaandeel van 25% heeft de stad enorm potentieel voor islamitische partijen.

Ook in Frankrijk staan moslims in de startblokken voor de mars door de instellingen. Daar bestaan inmiddels verschillende keuzemogelijkheden voor koran-gelovigen. Eentje daarvan is de PEJ, twee jaar geleden opgericht met contacten tot de AKP van Erdoğan. Er staan 68 kandidaten klaar om doelen zoals de afschaffing van de scheiding van kerk en staat, de versluiering van meisjes en halal-eten op scholen evenals de bestrijding van de zogenaamde “islamofobie” door te drukken.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/09/30 ... erovering/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42586
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Mahalingam »

op foutive plaats geplaatst.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Pilgrim »

Islamisering Europa: Concerten in Zweden afgelast of alleen nog maar voor vrouwen

Xander, 14-10-2017

Afbeelding
Dankzij islam terug naar de Middeleeuwen: concerten en festivals waar mannen/jongens en vrouwen/meisjes gezamenlijk van genieten, zijn in Zweden niet of nauwelijks meer mogelijk. (Foto: WikiMedia (10)).

Cultuurverrijkers veroorzaken schurftepidemie op scholen in Bonn, medicijnen zijn op vanwege enorm gestegen vraag – Londen: 17 jarig meisje in één uur 3 keer aangerand door migranten; Birmingham: 15 jarig meisje twee keer verkracht door migranten op treinstation

Terwijl in het regeerakkoord van Rutte III het woord islam niet één keer wordt genoemd, gaat de islamisering van Europa in onverminderd hoog tempo verder. Bij (pop)concerten in Zweden zijn de afgelopen jaren zóveel vrouwen en meisjes aangerand of verkracht door migranten, dat voor het komende jaar tal van jaarlijkse concerten zijn afgelast, óf alleen nog maar voor vrouwen toegankelijk zijn. Oftewel: overeenkomstig met de door de islam geëiste scheiding van de seksen. In de Duitse stad Chemnitz werden politieagenten door Arabische migranten aangevallen en mishandeld toen ze ingrepen nadat de cultuurverrijkers twee meisjes van 14 en 16 meerdere malen probeerden aan te randen.

Zoals bekend staat het linkse ‘multiculti’ Zweden dankzij massa immigratie uit Afrika en het Midden Oosten al jarenlang wereldwijd op de 2e plaats van landen waar percentueel het meeste vrouwen worden verkracht. Het land telt inmiddels meer dan 60 islamitische ‘no go’ zones, waar de politie steeds vaker geen enkele controle meer over heeft en gedurende avond- en nachtelijke uren niet eens meer durft te komen.

Sharia compliant: Concerten en festival afgelast of alleen voor vrouwen
Het aantal aanrandingen, verkrachtingen en mishandelingen door migranten tijdens concerten en andere festivals is door de immigratiegolf dermate geëxplodeerd, dat het bijna onmogelijk is geworden om hier nog gemengd publiek toe te laten, iets dat decennialang volkomen normaal was. Omdat de Zweedse autoriteiten nog steeds extreem politiek-correct zijn en geen enkel onderscheid mogen maken tussen daders van Zweedse of buitenlandse afkomst, wordt nu steeds vaker voor de ‘Sharia oplossing’ gekozen door de seksen totaal te scheiden.

Volgend jaar wordt in de zomer het eerste festival georganiseerd (het Statement Festival) waar uitsluitend vrouwen worden toegelaten. De organisatoren wijzen als oorzaak de vele aanrandingen en verkrachtingen door migranten aan. Het Bravalla Festival in Norrköping, waar jaarlijks zo’n 50.000 mensen op afkomen en daarmee het grootste festival van het land is, werd om dezelfde reden afgelast. Ook het Emmaboda Festival heeft daarom aangekondigd dat de happening van 2017 de laatste is geweest. (1)

Maar hoe gaan de linkse en liberale gutmenschen reageren als mannen zich toch bij exclusieve vrouwenfestivals melden, en beweren dat ze ‘transgender’ of ‘genderneutraal’ zijn (zoals ook ‘ons’ nieuwe kabinet (8)), of zich ‘vrouw’ voelen? Dan zou het volgens de nieuwste regels en voorstellen ‘discriminatie’ zijn om hen de toegang te weigeren. We zien de eerste demonstraties van feministen, die gaan eisen dat deze ‘vrouwen’ alsnog worden toegelaten, al komen.

Agenten aangevallen na poging aanranding meisjes door migranten te stoppen
Ook Duitsland zinkt dankzij massa immigratie langzaam maar zeker weg in een poel van criminaliteit en chaos. Drie Arabische migranten uit Irak, Afghanistan en Syrië drongen zich in de binnenstad van Chemnitz aan twee meisjes van 14 en 16 op. Die vluchtten in de tram, maar de migranten achtervolgden hen daar en gingen daar vrolijk door het betasten (dus aanranden) van de meisjes.

Twee agenten in burger in de tram grepen in, maar werden vervolgens bespuugd en mishandeld door de daders. Eén van de agenten moest daarvoor later in het ziekenhuis worden behandeld. Toen de Arabische jongens uitstapten, wisten de agenten één van hen vast te pakken. De anderen bekogelden hen echter met stenen, waardoor de agenten een bus in moesten vluchten. (2)

Een in Duitsland geboren zoon van Pakistaanse ouders pleitte er afgelopen week tijdens een WRD TV-talkshow voor om migranten die seksuele misdrijven begaan volgens de wet te gaan bestraffen, en niet meer massaal te laten lopen. Volgens hem is de ‘lakse justitie’ er zo mede schuldig aan dat autochtone Duitsers bang worden voor Arabieren en een hekel aan hen krijgen. (9)

Schurftepidemie in Bonn
Enkele van de talrijke verrijkingen die migranten met zich mee naar Europa nemen zijn meer dan 50 soorten infectieziekten, zoals een agressieve en zeer besmettelijke vorm van schurft, waar een groot aantal scholen in Bonn inmiddels meerdere malen door getroffen zijn. Er zijn inmiddels zoveel geïnfecteerden, dat een complete afdeling in een ziekenhuis moest worden gesloten omdat ook enkele verplegers waren besmet. Tot overmaat van ramp zijn de medicijnen tegen schurft vanwege de enorm gestegen vraag zo goed als op. (3)(4)

Scholen presteren veel slechter
Een ander –officieel natuurlijk niet erkend- gevolg van de massa immigratie is dat het kennisniveau op Duitse scholen vooral in de steden – waar veel klassen al voor de helft of meer uit migrantenkinderen bestaan- in luttele jaren gigantisch is gedaald, en er gemiddeld veel minder goed wordt gepresteerd (7). Omdat er steeds slechter Duits wordt gesproken en geschreven, hebben linkse politici al voorgesteld om Duitse leerlingen verplicht Arabisch en Perzisch te laten leren.

Britse meisjes aangerand en verkracht
Terwijl ze naar huis wandelde werd een 17 jarig meisje in Oost Londen in een tijdbestek van een uur drie keer op volgens de politie ernstige wijze aangerand door in totaal vijf mannen. CCTV beelden laten de inmiddels bekende afkomst van een paar van de daders zien. Na het geweld zagen voorbijgangers het mishandelde meisje op straat liggen. (5)

Op een treinstation in Birmingham werd een 15 jarige meisje tot twee keer toe verkracht, eerst op het station zelf, en daarna door een andere man aan wie ze buiten het station om hulp vroeg. Beide daders hadden een ‘Aziatisch’ uiterlijk, zoals de beveiligingscamera’s laten zien en ook de politie bevestigde. (6)

Met andere woorden: de zowel sluipende als openlijke islamisering van onze samenleving rukt dagelijks verder op, en zal ons continent bij ongewijzigd beleid –zoals ook Rutte III hier ondanks de deelname van twee zich christelijk noemende partijen helemaal niets aan wil gaan doen- al binnen een decennium onherkenbaar hebben veranderd.

Xander

(1) Unzensuriert
(2) Jouwatch
(3) Jouwatch
(4) Jouwatch
(5) Breitbart
(6) Independent
(7) Epoch Times
(8) The Post Online
(9) Epoch Times
(10) Foto: ville de Barcarès / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... or-vrouwen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Pilgrim »

Mahalingam schreef:op foutive plaats geplaatst.
Hoe bedoel je? Waar moet dat artikel dan?
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42586
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Mahalingam »

Pilgrim schreef:
Mahalingam schreef:op foutive plaats geplaatst.
Hoe bedoel je? Waar moet dat artikel dan?
Sorry Pilgrim. Het was een ontboezeming die niet op het voorafgaande artikel slaat maar op een artikel van mij dat ik hier neerzette en hier niet thuis hoort.
Toen ik dat vele uren later merkte kon ik het artikel niet meer verwijderen maar wel de tekst veranderen. En omdat er toch inhoud geëist werd door het systeem kwam die zin er te staan die dus sloeg op iets dat er niet meer was. Seniorenmomentje zal ik maar zeggen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6828
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:
dat voor het komende jaar tal van jaarlijkse concerten zijn afgelast, óf alleen nog maar voor vrouwen toegankelijk zijn.
Dat laatste is natuurlijk niet houdbaar. Ik geloof nooit dat daar veel vrouwen op af komen. Einde massa-festivals dus. Maar omdat muziek toch al niks was voor moslims, is dat vanuit islamitisch perspectief geen bezwaar. Tjonge, nu ik erover nadenk: hoe zorg je er als mohammedanen voor dat openbare muziek verdwijnt? Nou, zó dus!
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Pilgrim »

Europa wordt “Mohammed”

Geplaatst op 29 oktober 2017

Afbeelding

De Franse president Manuel Macron zorgde in de zomer voor een storm van verontrusting. Zijn uitspraak dat vrouwen met zeven of acht kinderen voor de huidige situatie in Afrika verantwoordelijk zouden zijn en dat de situatie een civilisatorische uitdaging zou zijn, deed direct de racismeknuppel op hem neerdalen.

Maar de cijfers geven hem gelijk. Volgens een VN-rapport leeft een zesde deel van de mensheid op het Afrikaanse continent. Tot 2050 zal dat een vierde deel zijn. Aan het eind van deze eeuw zal een derde deel van de wereldbevolking, 4 miljard mensen, in Afrika wonen.

Op dit moment worden er in Afrika viermaal zoveel mensen geboren dan er sterven. Een Afrikaanse vrouw heeft gemiddeld 4,5 kinderen, een Europese vrouw 1,5. In de komende 30 jaar zal de bevolking van Afrika toenemen tot 1 miljard. Het is niet moeilijk om je voor te stellen hoe Europa onder druk van illegale immigratie en toenemende demografische cijfers zal veranderen.

Toen Angela Merkel de grenzen opende voor meer dan een miljoen immigranten uit het Midden-Oosten, Azië en Afrika, verklaarden voorstanders van open grenzen constant dat Europa met haar 500 miljoen inwoners gemakkelijk een miljoen – meestal islamitische – immigranten aan zou kunnen. Een scheve vergelijking. De juiste vergelijking is die tussen nieuwkomers en nieuwe geboorten.

In 2015 en 2016 werden er 5,1 miljoen kinderen in Europa geboren. In dezelfde periode kwamen er 2,5 miljoen immigranten op het oude continent aan. Omdat Frankrijk en ook veel andere Europese landen geen statistieken over de etnische achtergrond van nieuwgeborenen bijhouden, bestaan er geen betrouwbare cijfers over hoeveel van deze kinderen een islamitische achtergrond hebben.

In 1950 woonden er 549 miljoen mensen in Europa, nu, in 2017, zijn dat er 742 miljoen. In 2050 zullen dit er zoals het er nu naar uitziet 715 miljoen en in 2100 653 miljoen zijn. Aan het eind van deze eeuw zal Europa 100 miljoen mensen verloren hebben. De geboortebeperking in Europa heeft in Europa, hoewel volledig overbodig, goed werk verricht, in tegenstelling tot Afrika, dat haar bitter hard nodig zou hebben.

In Europa zullen landen zijn waarvan de bevolking krimpt en landen waarin ze zal toenemen. De landen met groeiende bevolkingscijfers geven ons er een beeld van hoe het continent er in de toekomst zal uitzien – het zal door islamitische meerderheden gedomineerd worden.

Afbeelding

Bulgarije zal in plaats van 7 miljoen inwoners nog maar 4 miljoen hebben. Estland daalt van 1,3 miljoen naar 890.000. Griekenland van 11 miljoen naar 7 miljoen, Italië van 59 miljoen naar 47 miljoen, Portugal van 10 miljoen naar 6 miljoen, Polen van 38 miljoen naar 21 miljoen, Spanje van 46 miljoen naar 36 miljoen en Rusland van 143 miljoen naar 124 miljoen. Hoe de ontwikkeling in Duitsland zal zijn, is nog niet te voorspellen. Dankzij de immigratie en de stijgende geboortecijfers nam het bevolkingsaantal verleden jaar naar de hoogste ooit gemeten waarde toe, namelijk naar 82,8 miljoen.

Frankrijk zal van 64 miljoen naar 74 miljoen inwoners stijgen, Groot-Brittannië van 66 miljoen naar 80 miljoen, Zweden van 9 miljoen naar 13 miljoen en Noorwegen van 5 miljoen naar 8 miljoen. België zal van 11 miljoen naar 13 miljoen stijgen. Deze vijf landen zijn ook de landen met het hoogste islamitische bevolkingsaandeel in Europa.

De Franse econoom Charles Gave voorspelde Frankrijk de islamitische meerderheid tot het jaar 2057 en had daarbij nog niet eens rekening gehouden met de nieuwe immigratiegolf.

Vorige week verkondigde het Britse Bureau voor de Statistiek (ONS) dat Mohammed nu een van de tien meest populaire babynamen bij jongens zou zijn. Datzelfde geldt voor de vier grootste steden in Nederland. In het Noorse Oslo is Mohammed al sinds 2014 niet alleen de meest gebruikte naam voor baby´s, ook de meerderheid van de mannen in Oslo noemt zichzelf inmiddels zo.

Alleen nog met blindheid geslagen mensen begrijpen de trend nog steeds niet: “It´s the demography, stupid!”

De exploderende Afrikaanse – merendeels islamitische – bevolking stuit op het rijke, vergrijsde Europa. Als Europa haar cultuur wil behouden, moet ze eindelijk harde beslissingen nemen. Is het continent bereid om iets te doen tegen deze revolutionaire demografie door haar grenzen en haar beschaving te beschermen om niet ten onder te gaan? Op dit moment ziet het daar niet naar uit.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Bron oorspronkelijk artikel: www.gatestoneinstitute.org

Auteur: Giulio Meotti

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/29 ... -mohammed/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77495
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Ariel »

'Write letter to family about converting to Islam': Furious stepfather refuses to let his stepdaughter, 12, complete her homework after she is asked to pen them a note about becoming a Muslim

A furious stepfather has refused to let his 12-year-old stepdaughter finish her homework after she was asked to write a letter to her family about becoming a Muslim.

Mark McLachlan, 43, from Houghton-le-Spring, near Sunderland, has slammed the decision by the Kepier School to ask pupils to pen the note.

He has refused to let his stepdaughter, who he has asked not to be named, complete the task after failing to see what the letter would accomplish.

Mr McLachlan said: 'I know as part of the national curriculum they have to learn about all religions.

Afbeelding

'I just don't see why they should ask a child to write a letter addressed to their family about converting to another religion. I really just don't see what the letter will gain.

'If they want children to learn about Islam, then go teach them all about it and its history.

'What I don't want is a school asking my stepdaughter to look into reasons for converting to another religion.

'Like every parent, it is our decision on how we raise them and once they are old enough to make decision, then it is there choice.'
Mr McLachlan visited the school to raise his concerns and was told that this was part of the curriculum and was shown example exam questions for Islam, Christianity and Hinduism.

The homework came to light when Mr McLachlan was looking through the youngster's school planner and saw the teacher has written the task to be handed in on November 8.

He added: 'When I saw this assignment in the planner, written by the teacher, you could have knocked me over with a feather.

'I told her she will not be completing it and she is more worried about getting detention.

'We send our kids to school to get a good education and use what they have learnt to have a good career.

'I have no problem with them learning about religions but I feel they should not be asking 12-year-olds writing to their parents about why they are converting.

just found the task wholly inappropriate.

'I would like to emphasise how much respect I have for the head of year and deputy head who were very receptive to my complaint and concerns but unfortunately in this instance the national curriculum has failed miserably in my opinion.'

Mr McLachlan took a photo of the assignment and posted it online, where it has been shared hundreds of times.

One user commented: 'Would they go to a Muslim school and ask them to write a letter to their parents about converting to Catholic? I doubt it!

'Children should not be made to write letters about converting to any religion for any reason.'

Another user said: 'Isn't part of RE to research, investigate and teach about all religions?

'I feel like this homework is just an exercise about converting to another religion. That's been blown way out of proportion.'
En in Duitsland is men al net zo dwaas bezig als in Engeland. Daar in Duitsland is een Poolse moeder uit haar dak gegaan omdat haar zoon de shahada moet leren, en volgens moeder kan de school de pot op. Gebeurt niet, punt uit....Zoonlief hoeft dat huiswerk niet te maken, want wij zijn Katholiek sprak zij boos.
Polish mother refuses son’s Islamic homework: we are Catholics!

A Polish woman living in Germany is shocked about the homework her son had to make from school.

The homework for a religion class included the Shahada which is an Islamic creed declaring belief in the oneness of God (Tawhid) and the acceptance of Muhammad as God’s prophet.

The mother refused to let her son do that and wrote: “My son is not going to do this homework because he is a Catholic, not a Muslim”.

According to the Facebook post about the incident, there are now even plans to visit an Imam. The author of the post is a family friend and warns about schools in Germany:

“Don’t send your children to them! Kids become Muslims without knowing it by accepting the Shadada.”
Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77495
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Ariel »

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Pilgrim »

Niemand is van plan Europa te islamiseren!

Geplaatst op 5 december 2017

Afbeelding

Het aandeel van de moslims aan de bevolking van Europa zal de komende jaren enorm toenemen, wellicht verveelvoudigen. In Duitsland zou het binnen nu en slechts één generatie van 6% tot 20% kunnen toenemen. Maar uiteraard is geen mens van plan Europa te willen islamiseren. Dat gelooft u niet? Michael Klonovsky legt het aan u uit.

Meer dan verdrievoudiging van moslimaandeel

De “Welt” meldt: “Het islamitische aandeel aan de bevolking van Europa zal de komende jaren enorm toenemen – en wellicht zelfs verveelvoudigen. Dat voorspelt een onderzoek van de denktank Pew Research Center. Volgens een van de drie uitgewerkte scenario´s zou het aandeel moslims in Duitsland zelfs meer dan kunnen verdrievoudigen, namelijk van ongeveer 6% (2016) naar bijna 20% (2050).” (lees hier meer). Uiterlijk dan is het afgelopen met de Pegida-leugen!

Wat een kans – Allah zegene onze zonnekanselier!
“Meer moslims in Duitsland – kans of risico?”, vroeg gisteravond een of andere publiekrechtelijke zender, om zich daarna verrassend op de versie “veeleer een kans” vast te leggen. Maar natuurlijk! Overal waar grote aantallen moslims leven, neemt de tolerantie tegenover vertegenwoordigers van andere confessies toe, worden vrouwen op handen gedragen, genieten gender-mainstreaming en feminisme grote eer, heersen vrijheid, diversiteit en orde, staat de rechtsstaat stevig op zijn grondvesten, is het openbare leven vrolijk en ontspannen, wordt er gewerkt, onderzocht, geknutseld, gebouwd, gemusiceerd, gefilosofeerd, gemediteerd, geflaneerd, gesaneerd, gekarikaturiseerd, geschoren, geserveerd, geconsumeerd, gediscussieerd, geleerd, lol gemaakt, geflirt, feest gevierd en van het leven genoten. Wees blij Duitsland! Allah zegene onze zonnekanselier!

Alsjeblieft niet vragen of dat iets met de islam te maken heeft – dat hoort niet!
Welnu, er zijn nog een paar problemen. Als we de Zweden, de Denen of de Britten blijven nadoen, lost zich dat quasi vanzelf op.

Je mag niet pedant vragen of dat iets met de islam te maken heeft, de overweging volstaat of het met immigratie te maken heeft en of nog meer immigratie alles niet gemakkelijker zou maken. Hoe fantastisch het leven in Old Europe met islamitische meerderheden kan zijn, ziet u hier of hier. Hebt u op Merkel gestemd? Dan bent u een geluksvogel!

Aanvulling: islamitische bevolkingsaandeel
Hieronder het islamitisch bevolkingsaandeel van enkele geselecteerde Europese landen (zie het artikel in de “Welt”):

Cyprus: 25,4%
Frankrijk: 8,8%
Zweden: 8,1%
België: 7,6%
Nederland: 7,1%
Oostenrijk: 6,9%
Duitsland: 6,1%
Zwitserland: 6,1%
Griekenland: 5,7%
Denemarken: 5,4%
Italië: 4,8%
Spanje: 2,6%
Hongarije: 0,4%
Tsjechië: 0,2%
Slowakije: 0,1%
Polen: < 0,1%

Bron: https://juergenfritz.com

Auteur: Michael Klonovsky

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/12/05 ... lamiseren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42586
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Mahalingam »

Mahalingam schreef:In Tracië Griekenland hebben de Moslims (overgebleven Turken ahw.) recht op sharia gehad voor erfenissen maar ook het recht om dat seculier te doen volgens de wet.
En nu heet het Hooggerechtshof besloten dat sharia voor gaat op een civiel rechterlijk testament.
It is thought the decision will affect thousands of Muslims who have drawn up wills under the civil law, all of which may be invalid under the Supreme Court's ruling.

Previously only family law fell under the jurisdiction of Islamic muftis in Greece, but that was changed after sharia courts were condemned by the Council of Europe's Commissioner for Human Rights as being discriminatory against women.
http://www.secularism.org.uk/news/2013/ ... -civil-law
Demeter Simeonidou, who was Muslim and lived in Thrace, wanted to leave all his assets to his wife. He prepared his will with this in mind under Greek law. But the will was challenged by Mr Simoenidou's sister who claimed that under Islamic law of succession, a Muslim does not have the right to make a public will and his assets must be distributed in accordance with sharia.
Hoe kan het dat er sharia was en de wet dat afschaft?
De nu afgeschafte wet was speciaal bedoeld voor de islamitische minderheid in de oostelijke, aan Turkije grenzende regio Thracië. Daar wonen ruim 100 duizend voor het merendeel Turks sprekende moslims.

De shariaregeling stamt uit de tijd na de Eerste Wereldoorlog, toen door het instorten van het Ottomaanse rijk nieuwe grenzen moesten worden getrokken tussen Griekenland en Turkije. Veel Turken trokken naar Turkije, maar een deel bleef in Griekenland en verwierf volgens het Verdrag van Lausanne (1923) bepaalde minderheidsrechten.
En de aanleiding tot de wetswijziging?
De wetswijziging werd gestimuleerd door een zaak die bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens is aangespannen door een islamitische weduwe, de nu 67-jarige Molla Salli. Haar bijna tien jaar geleden gestorven man had zijn bezittingen per testament aan zijn echtgenote nagelaten. Dit werd door zijn twee zusters aangevochten bij de rechter, met het argument dat de shariarechtbank moet beslissen over erfenissen van moslims, niet de overledene.

Aanvankelijk kreeg de weduwe gelijk, maar in laatste instantie koos de beroepskamer van het Griekse hooggerechtshof partij voor de zusters: de erfkwestie werd in 2013 in handen gelegd van de mufti's. Daarop wendde Salli zich tot het mensenrechtenhof in Straatsburg.
En natuurlijk zullen we Boze Turken krijgen alhoewel die in eigen land geen sharia hebben.
De kwestie is ook politiek gevoelig omdat ze raakt aan de betrekkingen tussen Turkije en Griekenland. Aantasting van de speciale rechten van de Turkse minderheid in Griekenland valt slecht bij de Turkse regering. Premier Recep Tayyip Erdogan bezocht de Turken in Thracië vorige maand. Overigens kent Turkije zelf geen shariarechtspraak, ook niet voor familiegeschillen.
https://www.volkskrant.nl/buitenland/is ... ~a4556192/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Pilgrim »

Europa: Joods-christelijke symbolen verdwijnen en vervangen door islamitische

Door Giulio Meotti, 4 februari 2018

Afbeelding
Essen (D) 26 februari 2014. Deze kerk in het Duitse Bisdom Essen ontsnapt niet aan de sloopwoede. Het pijnpunt is niet dat kerken worden afgebroken maar wel wat ervoor in de plaats komt: moskeeën [beeldbron: Rorate Caeli]

Franse schrijvers bedachten de term le grand remplacement, wat de demografische vervanging betekent van immigranten van autochtone Europeanen. Er is echter nog een andere vervanging aan de gang op het oude continent.

Kijk naar de foto’s gemaakt door de Israëlisch-Hongaarse fotograaf Bernadett Alpern. Synagogen – zoals stille getuigen van de val van een fundamentele tak van de Europese beschaving – zijn veranderd in musea, zwembaden, winkelcentra, politiebureaus en moskeeën.

Nu is het de beurt aan de Davidsterren en keppels, de twee meest zichtbare Joodse symbolen. Een peiling door de Wereld Zionistische Organisatie heeft onlangs onthuld dat minstens de helft van de Joden in Europa zich niet veilig voelen met het dragen van symbolen van hun geloof. Ze hebben gelijk.

Een paar dagen geleden werd een 8-jarige joodse jongen met een keppeltje op straat aangevallen en geslagen door twee mannen in Sarcelles. Eerder in januari, in dezelfde buitenwijk, sneed een man het gezicht van een 15-jarig Joods meisje dat naar huis liep terwijl zij het uniform van haar Joodse school droeg. Het is het ‘nieuwe normaal’ voor Franse Joden.

Jarenlang predikten Europese elites multiculturalisme en religieus en cultureel relativisme. Nu merken we dat we niet alleen doorgaan met verdere aanvallen op de gewoonlijke belegerde Joden en hun geloof, maar ook met een massale ontkerkelijking.

Een historische Duitse kerk, St. Lambertus, werd vorige maand gesloopt. De 19de-eeuwse katholieke site in Duitsland werd vernietigd om plaats te maken voor een kolenmijn. Het is droevig ironisch dat de enige groep die protesteerde tegen deze schandelijke vernietiging een seculiere, niet-christelijke was: Greenpeace. Veertig activisten klommen de kerk op om te protesteren tegen de sloop ervan. Ze toonden spandoeken met de tekst: “Degenen die cultuur vernietigen vernietigen ook mensen”.

De leegloop van oude kerken is geen economische kwestie. Vorig jaar bereikten de inkomsten van de Duitse katholieke kerk een recordbedrag van $ 7,1 miljard. Het is eerder een kwestie van culturele achteruitgang. Het is een lot dat ook veel andere christelijke locaties in Europa overkomt.

De Britse huizenmarkt heeft nu te maken met een nieuwe speciale vermelding: voormalige christelijke kerken. Een voormalige Methodistenkerk in Surrey werd onlangs voor het eerst te koop aangeboden in zijn 154-jarige geschiedenis. En een paar dagen later werd een kerk in Londen voor verkoop aangeboden en nadien omgeturnd in appartementen.

Religieuze symbolen zijn een integraal onderdeel van een beschaving. “Het communisme was een soort valse religie, hoewel het een eigen liturgie had”, zei de Franse auteur Michel Houellebecq in een recent interview. “Een religie is veel moeilijker te vernietigen dan een politiek systeem. En religie speelt een sleutelrol in de samenleving en in haar samenhang”.

Wanneer oude symbolen verdwijnen, nemen nieuwe – met hun eigen identiteit – hun plaats in.

“De islam is een reactie op het christendom, die zij wenst te vervangen”, aldus professor Rémi Brague, auteur van het nieuwe boek Sur la religion (‘Over religie’). Islamisme, volgens Brague, is een poging om de Joods-christelijke beschaving te vervangen. Europa’s publieke verbeeldingskracht wordt vandaag overspoeld met islamitische symbolen, van sluiers in scholen, zwembaden en werkplekken tot het volume en de hoogte van moskee-minaretten.

Brague voegt eraan toe dat “vrije instellingen zijn nauwelijks ontwikkeld in gebieden die niet zijn beïnvloed door Joodse of christelijke ideeën”. De verandering moet daarom ook van belang zijn voor de seculier, die zich niets zal aantrekken van religie.

Wij, onbeschaamde secularisten, zouden misschien gelukkig en onverschillig kunnen staan tegenover de val van de oude religieuze symbolen – maar we mogen niet onverschillig blijven tegenover de nieuwe religieuze symbolen die hun plaats innemen.Bronnen:

♦ naar een artikel van Giulio Meotti “Europe: Judeo-Christian Symbols Vanish, Islam Rises” van 4 februari 2018 op de site van The Gatestone Institute

https://brabosh.com/2018/02/04/pqpct-gtb/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Pilgrim »

De islamisering van Europa...

Afbeelding

Bron: http://gatesofvienna.net
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8173
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: De islamisering van Europa

Bericht door xplosive »

Volgens mij zij Kosovo en Albanië ook "already islamic" ?!
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Pilgrim »

Undercover journalist AZC: Migranten zijn hier enkel voor ‘Dawa’, de stille verovering van Europa

Xander, 17-02-2018

Afbeelding
Islamitisch cultureel centrum in Halle (Afbeelding: Getty Images (2)).

Schokkend: Niet één geïnterviewde ‘vluchteling’, migrant of allochtoon zegt te willen integreren – ‘Houding moslims tegenover Europeanen samen te vatten als: Jij helpt mij, zodat ik op een dag de controle over jou kan krijgen’

Een Palestijns-Israëlische journalist is er op verbijsterend eenvoudige wijze in geslaagd om met een valse pas in luttele dagen vanuit Turkije in een AZC in Berlijn te belanden. Daar legde hij in korte tijd contact met de pijlsnel groeiende islamitische gemeenschap in de Duitse hoofdstad, inclusief de Moslim Broederschap terreurorganisatie. Van alle moslims die hij sprak kreeg hij zonder uitzondering te horen dat zij de islamitische Sharia wet boven de Duitse stellen, en dat zij zich nu alleen door de Europeanen laten helpen om onze samenleving stapsgewijs te ondermijnen en uiteindelijk totaal van ons over te nemen. In de islam heet dit concept van ‘stille’ verovering van de vijand ‘Dawa’. Het ergste is nog wel dat ‘onze’ politieke elite hier volop aan meewerkt.

Zvi Jecheskelis is een Israëlische journalist met Palestijnse wortels, die al geruime tijd over de moslimwereld bericht en naar tal van Arabische landen reist, ook naar Palestijnse ‘vluchtelingen’kampen, en zelfs leden van terreurorganisaties zoals Hamas interviewt.

Om zo geloofwaardig mogelijk over te komen bezorgden zijn contacten bij de Israëlische Mossad hem verschillende valse identiteiten, zoals die van een streng gelovige moslim zakenman uit Jordanië met Palestijnse wortels.

Valse pas zo geregeld, wekt geen enkele achterdocht
In Istanbul kon hij in een smartphone shop kinderlijk eenvoudig aan een Syrisch neppaspoort komen, dat volgens de eigenaar niet van echt te onderscheiden was. Kosten: $ 1250,-. Jecheskelis betaalde het bedrag, en kreeg al na enkele dagen de pas geleverd.

Luttele dagen later kwam hij in een AZC voor Syrische migranten in Berlijn Tempelhof aan. Daar werd hij meteen geholpen door een Duitser van Palestijnse komaf. De valse pas wekte geen enkele achterdocht. Op de vraag hoe hij zijn gezin naar Duitsland kon laten overkomen, kreeg hij het advies dit via Griekenland te doen. In het andere geval zou hij 3 jaar moeten wachten om zijn ‘gezinshereniging’ via het officiële traject af te handelen.

Hoe dan ook, al een paar uurtjes later had de journalist met behulp van zijn valse pas alle benodigde papieren waarmee hij als ‘vluchteling’ een beroep kon doen op de sociale zekerheid. De Palestijnse Duitser wenste hem nog veel geluk met de woorden ‘Met Allahs hulp begint je hier een nieuw islamitisch leven.’

‘Geen enkele migrant wil integreren’
De journalist sprak op straat vervolgens als ‘Palestijnse journalist’ met tal van vluchtelingen, migranten en allochtonen. Niet één van hen is van plan om in Duitsland te integreren – allemaal willen ze dat Duitsland een islamitisch land wordt en zich aan de Sharia onderwerpt. Imams verbieden het hun aanhangers om hun dochters met Duitse mannen te laten trouwen, want ze beschouwen het Westen weliswaar als technologisch superieur, maar ‘moreel inferieur’.

‘Dawa’: De stille verovering en onderwerping van Europa
In zijn reportage voor een Israëlische TV-zender laat Jecheskelis een preek van de beruchte antisemitische Moslim Broederschap islamist Yussuf al-Qaradawi zien, waarin hij belooft dat ‘de islam weer over het Westen en Europa zal heersen.’ Dat hoeft niet per se met geweld te gaan, want ‘er bestaat ook een stille verovering.’ Dat is de ‘Dawa’, de infiltratie van moslims in scholen, de politiek en de samenleving, met de bedoeling deze stapsgewijs te onderwerpen aan de islam.

Dat begint onder andere met hoofddoekjes, steeds meer moskeeën (compleet met jihadpreken, zoals onlangs in Hoorn(3)) en speciale gebedsruimten, aparte en/of gescheiden zwemuren, halal kantines en klaslokalen, etc. Inmiddels is het grootste deel van West Europa, ook Nederland, in de volgende fase beland, waarin kritiek op de islam en de islamisering geleidelijk wordt gecriminaliseerd als ‘islamofobie’. Hierna komen de eerste regels en wetten waarmee ook niet-moslims hun leven verplicht moeten ‘aanpassen’ aan de islam.

Op straat in Berlijn spreken veel moslims inmiddels openlijk over de verovering van Duitsland. ‘Zie je hier nog één Duitser?’ vraagt een Sharia aanhanger in het enorme migrantenstadsdeel Neukölln trots aan de journalist. Hun houding tegen Europeanen verwoordt Jecheskelis als volgt: ‘Jij helpt mij, zodat ik op een dag de controle over jou kan krijgen.’

Xander

(1) Epoch Times
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
(3) NOS

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... van-Europa
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Pilgrim »

Islam in Europa – uitgelegd door een migrant, die om veiligheidsredenen terugkeerde naar Syrië (Engels ondertiteld)
Vlad Tepesblog - Gepubliceerd op 8 mrt. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Pilgrim »

De islamisering van Europa – Wat u niet wist
O'Brixtor - Gepubliceerd op 22 feb. 2017

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8173
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: De islamisering van Europa

Bericht door xplosive »

Hier het vervolg van het artikel waarvan het eerste deel dat over Italië handelt hier is geplaatst.
Europese landen waar islam wel officieel is erkend

Oostenrijk

Al ten tijde van het Habsburgse Rijk werd een wet aangenomen die de islam als officiële godsdienst erkent, in wat nu Oostenrijk is. Dat gebeurde in 1912, na de annexatie van Bosnië-Herzegovina. Het doel was om de vele moslimmilitairen in dienst van het Habsburgse leger te accommoderen. In 1979 werd de wet uitgebreid waardoor de islam op scholen mocht worden onderwezen. Volgens een schatting uit 2003 werden islamlessen op 2.700 scholen gegeven door ruim 350 docenten. Tien jaar later kwam er nog een aanpassing zodat voortaan niet alleen de hanafitische rechtsschool de officiële rechtsschool was in Oostenrijk maar alle rechtsscholen werden erkend. Dat leidde tot nog meer rechten voor moslims, zoals het recht om een hoofddoek te dragen op scholen en andere openbare ruimten en islamitische militairen mochten voortaan betaald vrij nemen op islamitische feestdagen. Ook leerlingen op openbare scholen mogen vrij vragen op feestdagen.

België

In 1974 neemt de Belgische overheid vrij onverwacht de stap om de islam als zesde godsdienst (onder meer het protestantisme, het jodendom en het anglicanisme gingen voor) te erkennen. Dat betekent in de praktijk dat ook de moslimgemeenschap mag delen in de gelden voor levensbeschouwingen en dat imams in aanmerking komen voor een officiële dienstbetrekking. Dat kan alleen als een moskee erkend is door een gewest (dus niet alle moskeeën in België zijn officieel erkend). Bijna alle Diyanet-moskeeën zijn erkend. Een erkende moskee kan bij het ministerie van Justitie vragen om erkenning van haar imam. Hij heeft dan recht op loon, pensioen en een ambtswoning. De Belgische regering heeft er dit jaar ruim 3,3 miljoen voor uitgetrokken. Dat is ongeveer genoeg om tachtig nieuwe imams te betalen, aldus de Vlaamse minister van Justitie, Koen Geens. Erkenning van de islam houdt verder in dat scholen islamlessen mogen geven.

Spanje

In 1992 werd de islam officieel erkend in Spanje toen het de Spaans-islamitische gemeenschap eindelijk lukte samen te komen in één orgaan, een voorwaarde die de overheid stelde. De erkenning ging zonder veel politieke tegenstand gepaard omdat de islam in Spanje een geschiedenis heeft dat verder gaat dan de recente arbeidsmigratie uit moslimlanden. Erkenning bracht naast financiële voordelen ook de bescherming en onschendbaarheid van moskeeën, het recht op religieuze hulp in staatsinstellingen als gevangenissen en het leger, het recht om de islam te onderwijzen in openbare scholen, de erkenning van islamitische huwelijken en het recht op een vrije dag bij islamitische feestdagen.

Kroatië

Al in 1916 nam het parlement in Kroatië een wet aan waarmee de islam als officiële godsdienst werd erkend. In april van dit jaar werd de honderdste verjaardag van dit feit gevierd. Het land telt rond de 70.000 moslims, voornamelijk van Bosnische afkomst. Het land heeft een officiële moefti, Aziz Hasanovic, een middelbare school en een halal-organisatie die controleert of voedsel voldoet aan islamitische richtlijnen. Verder mag de islam, net als het dominante katholieke geloof, onderwezen worden op openbare scholen. Moskeeën ontvangen geld van de overheid en islamitische huwelijken worden erkend.

En hoe zit het in Nederland?

Nederland kent een scheiding van kerk en staat met in de wet verankerd het recht op vrijheid van godsdienst. Toch betekent de scheiding van kerk en staat niet dat de overheid zich niet bemoeit met religieuze aangelegenheden. De overheid betaalt mee aan godsdienstonderwijs, heeft geestelijke verzorgers in dienst voor staatsgevangenissen en biedt fiscaal voordeel aan religieuze instellingen.
Wat dat laatste betreft : het is wat mij betreft een grote schande dat de Nederlandse overheid dit financiert over de ruggen van de belastingbetalers.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77495
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Ariel »

xplosive schreef: Wat dat laatste betreft : het is wat mij betreft een grote schande dat de Nederlandse overheid dit financiert over de ruggen van de belastingbetalers.
Tja... :thinking: Opdat wij niet vergeten.
MOTIE-HALSEMA INZAKE ISLAMISERING.

Op 27 oktober 2010 hebben de Kamerleden Femke Halsema (GL), Job Cohen (PvdA), Alexander Pechtold (D66) en Emile Roemer (SP) een motie ingediend van de volgende strekking: “Verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering GEEN doelstelling van beleid is.”

De naar Halsema genoemde motie kreeg de steun van de overgrote meerderheid van de Tweede Kamer. Alleen de PVV, SGP en de voormalige Groep Bontes-Van Klaveren waren tegen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Pilgrim »

Déjà vu...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Pilgrim »

Straatgebeden – de islamisering van de openbare ruimte

Geplaatst op 12 augustus 2018

Afbeelding

Enkele maanden geleden brak er een regelrechte mediastorm uit, nadat de Poolse katholieken een grote openbare gebedsmanifestatie in het hele land hadden gehouden. De BBC beschouwde dit als “controversieel” en vreesde dat de landelijke gebeden “de weigering van de staat zouden ondersteunen om islamitische migranten op te nemen.”

Toen in Groot-Brittannië 140.000 moslims op een manifestatie van de Green Lane moskee in Small Heath Park in Birmingham ter gelegenheid van het einde van de ramadan baden, was er echter geen sprake van een schreeuw van verontwaardiging in de media.

Frankrijk discussieert erover of het gebed op straat verboden moet worden of niet. “Ze zullen geen gebeden op straat organiseren, we zullen het bidden op straat verhinderen”, verkondigde minister van Binnenlandse Zaken Gerard Collomb.

“De openbare ruimte kan op deze manier niet worden overgenomen”, zei de presidente van de Parijse Regionale Raad, Valérie Pécresse, die een protest van gemeenteraadsleden en parlementariërs aanvoerde. In Italië baden honderden moslims naast het Colosseum en ook voor de kathedraal van Milaan baden de moslims openlijk tot Allah.

De cijfers tonen het aan. Toen de moslims in heel Europa met openbare gebeden de laatste dag van de heilige maand ramadan vierden, waren de pleinen van de Europese steden – van Napels (Italië) tot Nice (Frankrijk) – bomvol koran-gelovigen.

De jaarlijkse ramadan-manifestatie in Birmingham begon in het jaar 2012 met 12.000 koran-gelovigen. Twee jaar later steeg het aantal gelovigen naar 40.000. In het jaar 2015 waren het er 70.000. In het jaar 2016 bedroeg hun aantal 90.000. In het jaar 2017 waren het 100.000. In het jaar 2018 bedroeg het aantal 140.000. Hoeveel zullen het er volgend jaar zijn?

“Terwijl de plaatselijke kerken bijna leeg zijn, heeft de Brune Street Estate moskee een ander probleem – overbezetting”, stelde de “Daily Mail” vast en ontmaskerde de situatie in Londen.

De moskee zelf is nauwelijks meer dan een kleine ruimte, waarin een gemeentecentrum gehuurd wordt, en er is maar plaats voor 100 gelovigen. Vrijdags nemen deze aantallen echter met het drie- tot viervoudige toe, zodat de gelovigen de straat oplopen, waar ze bijvoorbeeld dezelfde ruimte innemen als de bijna lege St. Mary´s Church een eindje verderop.”

Openbaar gebed is geen “normale” manifestatie van de legitieme westelijke geloofsvrijheid. Door deze openbare manifestaties lijken enkele extremistische moslims een alternatief voor het secularisme van Europa te presenteren.

Hoe ziet het er in het Midden-Oosten en Noord-Afrika uit? In Tunesië werd het bidden op straat verboden. En in Egypte werd het prediken van 20.000 “storefront moskeeën” gedurende de hele ramadan verboden. “Salafisten en Moslimbroeders namen de controle over veel van deze moskeeën over en gebruikten hen als platform om hun religieuze opvattingen te verbreiden”, aldus Jaber Taya, woordvoerder van het Egyptische ministerie voor Religieuze Stichtingen. Deze Arabische landen weten beter dan Europa dat het extreem belangrijk is om de straat te controleren om zodoende het extremisme in te dammen.

In Birmingham, een van de meest geïslamiseerde steden van Groot-Brittannië, vond het jaarlijkse openbare massale gebed plaats onder leiding van de Green Lane moskee, de zetel van de radicale organisatie Markali Jamat Ahi Hadith, die aangesloten is bij de zogenaamd “gematigde” Muslim Council of Britain. De Green Lane moskee verbiedt niet alleen vrouwen om een broek te dragen of Facebook te gebruiken; haar sprekers prediken haat tegen niet-moslims. Van Abu Usamah, een van de belangrijkste imams van de moskee, werden de volgende woorden opgetekend: “Osama bin Laden, hij is beter dan duizend Tony Blairs, omdat hij moslims is”; “Allah heeft de vrouw geschapen, zelfs met een filosofische graad blijft ze gebrekkig. Haar intellect is onvolledig; hij is er ook voorstander van dat homoseksuelen van bergen “afgegooid” zouden moeten worden.

Een bericht in de Franse krant “Le Figaro” kwam tot de conclusie:

“Birmingham is na Londen de op één na grootste stad van Engeland. Ze heeft bijna een miljoen inwoners, waarvan de helft immigranten zijn, een vierde deel van hen zijn moslims. In de zeer populaire wijk Small Heath, gelegen ten oosten van het stadscentrum, is 95% van de bevolking moslim.”

“De vele moskeeën hier bieden een heel breed scala van allerlei islamitische geloofsstromingen aan dat van het soefisme tot aan het meest radicale salafisme reikt, zoals de Salafi moskee... enkele winkels hebben verschillende sluitingstijden, die overeenkomen met de dagelijkse gebeden...”

“De boekwinkels zijn religieus. Reisbureaus garanderen ´moslimvriendelijke´ vakanties met bestemmingen, waarin klanten – vooral vrouwelijke klanten – toegang hebben tot hotels met sekse scheidende gebieden en zwembaden, waarin vrouwen hun bescheidenheid kunnen bewaren.”

Het is waarschijnlijk niet toevallig dat veel Britse Jihadisten afkomstig zijn uit Birmingham, die al “de jihadistische hoofdstad van Groot-Brittannië” werd genoemd. Het Franse tijdschrift “L´Obs” publiceerde een onderzoeksbericht over Franse islamisten die naar Birmingham trokken om te genieten van een vrijere en multiculturelere omgeving.

Dat 140.000 moslims, die onlangs in Engeland bijeenkwamen voor een openbare gebedsmanifestatie die door een moskee georganiseerd werd – die bekendstaat om haar extremisme en contacten met jihadistische terroristen –, zou niet alleen de Britse autoriteiten moeten alarmeren, maar ook die in andere Europese landen.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaling: Mariella Slominski

Bron oorspronkelijk artikel: www.gatestoneinstitute.org

Door: Giulio Meotti

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/12 ... re-ruimte/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Pilgrim »

FOTO´S: Europa 1970 versus Europa 2018...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Pilgrim »

Europa: bidden in de openbare ruimte

Door Giulio Meotti, 12 September 2018

Oorspronkelijk Engels Item: Europe: Prayer in Public Spaces

Afbeelding
Het is geen toeval dat veel Britse jihadisten uit Birmingham kwamen, dat “de jihadistische hoofdstad van Groot-Brittannië” wordt genoemd.

Een paar maanden geleden ontstak er een storm van protest in de wereldmedia nadat de Poolse katholieken in het hele land een massaal openbaar gebed hielden. De BBC bestempelde het als “controversieel”, vanwege “bezorgdheid dat het kan worden gezien als steun aan de weigering van de staat om moslimmigranten binnen te laten”.

Dezelfde controverse brak echter niet uit in Groot-Brittannië toen 140.000 moslims baden in het Small Heath Park in Birmingham tijdens een evenement georganiseerd door de Green Lane Moskee om het einde van de Ramadan te vieren.

Frankrijk debatteert over het al dan niet blokkeren van het gebed op straat. "Ze zullen geen gebeden op straat hebben, we zullen het bidden op straat voorkomen", verklaarde de minister van Binnenlandse Zaken Gerard Collomb.

"De openbare ruimte kan zo niet worden bezet", zei de president van de regionale raad van Parijs, Valérie Pécresse, die een protest leidde van raadsleden en parlementsleden. In Italië baden honderden moslims naast het Colosseum en ook voor de kathedraal van Milaan werden moslimgebeden gehouden.

De cijfers zijn veelzeggend. Toen moslims in heel Europa de laatste dag van de heilige maand Ramadan vierden met openbare gebeden, liepen de stadspleinen van Napels (Italië) tot en met Nice (Frankrijk) vol. Het jaarlijkse evenement in Birmingham begon in 2012 met 12.000 gelovigen. Twee jaar later steeg het aantal gelovigen tot 40.000. In 2015 waren het er 70.000. In 2016 was het aantal 90.000. In 2017 was het 100.000. In 2018 140.000. Volgend jaar?

"Terwijl de twee [lokale] kerken bijna leeg zijn, heeft de moskee van Brune Street Estate een ander probleem - overbevolking," merkte The Daily Mail op, die de situatie in Londen aan de kaak stelde.

"De moskee zelf is niet meer dan een kleine kamer die in een buurthuis wordt gehuurd met een capaciteit voor slechts 100. Maar op vrijdag nemen die aantallen toe van drie- tot viermaal de capaciteit van de kamer, dus de gelovigen gaan de straat op, waar ze ongeveer evenveel ruimte innemen als de bijna lege St. Mary's [kerk] verderop".

Openbaar gebed is geen "normale" belijdenis zoals voorzien in de bij westerse wet gegarandeerde godsdienstvrijheid. Door middel van deze publieke evenementen lijken sommige extremistische moslims een alternatief te bieden voor Europa's secularisme.

Hoe verhoudt dit zich tot het Midden-Oosten en Noord-Afrika? In Tunesië is bidden op straat verboden. En in Egypte werd het prediken vanuit 20.000 "straatwinkel-moskeeën" verboden tijdens de Ramadan. "Salafisten en leden van de Moslimbroederschap namen de controle van veel van deze moskeeën over en bleven ze gebruiken als podia om hun religieuze misvattingen uit te dragen", zei Jaber Taya, woordvoerder van het Egyptische Ministerie van Religieuze Donaties. De Arabische landen begrijpen beter dan Europa dat controle over de straat essentieel is om het Islamitische fundamentalisme onder controle te houden.

In Birmingham, een van de meest geïslamiseerde steden van Engeland, vond het jaarlijkse openbare massagebed plaats onder leiding van de Green Lane Moskee, het hoofdkwartier van de radicale organisatie Markali Jamat Ahi Hadith, die gelieerd is aan de zogenaamd "gematigde" Moslimraad van Groot-Brittannië. Niet alleen verbiedt de Green Lane Moskee vrouwen om een broek te dragen of Facebook te gebruiken; zijn sprekers prediken haat jegens niet-moslims. Uit de mond van Abu Usamah, één van de belangrijkste imams in de moskee, werd bijvoorbeeld opgetekend: "Osama Bin Laden is beter dan duizend Tony Blairs, omdat hij een moslim is"; "Allah heeft de vrouw met mankementen geschapen, ook al is ze een gepromoveerde doctor. Haar intellect is onvolledig"; en pleit ervoor dat homoseksuelen "van de berg geworpen" moeten worden.

Een verslag in de Franse krant Le Figaro concludeerde:

"Birmingham is na Londen de grootste stad van Engeland en heeft bijna een miljoen inwoners, van wie de helft immigranten zijn, met een kwart moslims. In de volkse wijk Small Heath, gelegen ten oosten van het centrum, is bijna 95 procent van de bevolking moslim.

"De vele moskeeën hier bieden een zeer breed scala aan praktijken, variërend van soefisme tot het meest radicale salafisme, zoals de Salafi-moskee ... sommige winkels hebben verschillende sluitingstijden die overeenkomen met die van dagelijkse gebeden.

"De boekhandels zijn religieus, reisbureaus garanderen een 'moslimvriendelijke' vakantie met bestemmingen waar klanten - vooral vrouwelijke klanten - toegang hebben tot hotels met gendersegregatiezones en zwembaden waar vrouwen kunnen baden terwijl ze 'hun bescheidenheid behouden".

Het is geen toeval dat veel Britse jihadisten uit Birmingham kwamen, dat "de jihadistische hoofdstad van Groot-Brittannië" wordt genoemd. Het Franse tijdschrift L'Obs publiceerde een onderzoeksverslag over de Franse islamisten die naar Birmingham verhuisden om te genieten van een vrijere en meer multiculturele omgeving.

Recentelijk kwamen 140.000 moslims in Engeland samen voor een openbaar gebed georganiseerd door een moskee die bekendstaat om zijn extremisme en banden met jihadistische terroristen: niet alleen bij de Britse autoriteiten zou een alarmbel moeten afgaan maar ook in de andere Europese landen.

Giulio Meotti, Cultureel Redacteur voor Il Foglio, is een Italiaanse journalist en schrijver.

https://nl.gatestoneinstitute.org/12993 ... are-bidden
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42586
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Europa

Bericht door Mahalingam »Bürgerbewegung Pax Europa (BPE) was bezig handtekeningen te verzamelen voor de petitie "Sichere Grenzen in Bayern".

Er kwamen een stuk of 20 jeugdige Mohammedanen op af die zich onaangenaam gedroegen.
Tot slot ging de menigte demonstratief zitten bidden en Allah Hakbar te roepen.
http://www.pi-news.net/2018/09/video-mo ... undgebung/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie