Roep om nieuwe grenscontroles

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45730
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 25, 2018 11:08 pm

Grenshekken – Estland houdt vast aan Hongarije

Geplaatst op 25 september 2018

Afbeelding

Tijdens zijn bezoek aan de Baltische landen Estland, Letland en Litouwen verlangt de vluchtelingenverwante paus Franciscus weer eens “tolerantie, gastvrijheid, respect en solidariteit” op. Maar het kleine Estland met zijn ongeveer 1 miljoen inwoners houdt wat betreft massa-immigratie liever vast aan Hongarije en zijn president Viktor Orbán.

De grenshekken, die door de Hongaarse minister-president werden opgericht en die meer dan 99% van de illegale immigranten eraan hinderde Europa binnen te dringen, zouden dienen ter bescherming van het continent, aldus de minister van Binnenlandse Zaken van Estland, Andres Anvelt (foto). Asielzoekers, die geen recht hebben op een verblijf in Europa, zouden vastgehouden moeten worden.

“Ik ben het er volledig mee eens dat we het probleem buiten de EU moeten oplossen”, zei de 48-jarige politicus volgens “news.err.ee” in een televisie-interview tegenover de staatstelevisie ETV: “We moeten naar derde landen gaan en daar beginnen onze grenzen te verdedigen. Ja, en om onze Europese waarden te verdedigen, zouden we ermee moeten beginnen om daar vluchtelingenkampen op te richten”, voegde minister van Binnenlandse Zaken Andres Anvelt er aan toe.

Bij een optreden in Studio 1 afgelopen donderdag zei de minister dat Orbán “Europa zou verdedigen” met de bouw van grenzen langs de EU-buitengrenzen. “Wij doen precies hetzelfde”, aldus Anvelt.

Anvelt verwees naar het wereldkampioenschap voetbal dit jaar in Rusland. Uit de Derde Wereld waren duizenden migranten naar het evenement gekomen, hadden tickets gekocht en waren via de Russisch-Estlandse grens verder gereisd naar de Europese landen van hun voorkeur.

Rusland zou voor het eerst openlijk hebben toegegeven dat er op deze manier minstens 10.000 mensen verdwenen zouden zijn, bericht de publieke omroep van Estland, “err.ee.”. “Dat waren exact dezelfde economische migranten uit Bangladesh, Senegal enzovoort, die verder getrokken zijn naar Europa.”

Op de vraag of de migratiepolitiek van Estland op die van Hongarije zou lijken en of Estland eveneens voorstander zou zijn van grenshekken, antwoordde Anvelt: “Om ons land te verdedigen – zeker.”

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/25 ... hongarije/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45730
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 21, 2018 2:05 am

Oostenrijks migratieplan zou “realistischer, maar niet goed” zijn

Geplaatst op 20 oktober 2018

Afbeelding
De Oostenrijkse kanselier Sebastian Kurz (links) en de Hongaarse minister-president Victor Orbán.

Het migratievoorstel van de voorzitter van de Europese Raad, Oostenrijk, zou “realistischer”, maar nog lang niet “acceptabel” zijn, zei de Hongaarse woordvoerder Zoltán Kovács onder verwijzing naar de Brusselse topontmoeting van de EU-staats- en regeringschefs. Kovács deelde de publieke omroepzender M1 gisteravond laat mee dat een effectieve grensbewaking bestaat en niet alleen op het land, maar ook aan de zeegrenzen georganiseerd kan worden.

De in Brussel en ook in Duitsland ondersteunde voorstellen zijn gericht op de legalisering van de migratie, voegde hij er aan toe. Hij zei dat er op de top geen overeenstemming zou zijn bereikt. Dit zou onder de huidige omstandigheden ook niet mogelijk zijn, zei hij, en verwees naar plannen voor een gemeenschappelijke grensbewaking en de instelling van een migratieagentschap.

Dit zou de soevereiniteit van de lidstaten duidelijk schaden, zonder aan een effectieve grensbewaking bij te dragen, voegde hij er aan toe. De Hongaarse regering zei de afgelopen drie jaar dat zij haar solidariteit met Europa tot uitdrukking brengt door de bepalingen ter bewaking van de grens “als een verplichting en als belang met grotere prioriteit” uit te voeren, zei Kovács.

Bron: http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/20 ... goed-zijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45730
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Berichtdoor Pilgrim » Za Jun 15, 2019 8:19 pm

Voorbereiding op nieuwe “vluchtelingen”stromen: Italië en Slovenië verscherpen grenscontroles

Geplaatst op 15 juni 2019

Afbeelding

Gaat het nu weer los op de “Balkanroute”? Italië en Slovenië verscherpen nu in ieder geval de controles aan de gezamenlijke grens om de illegale migratie te bestrijden. Er zullen gemengde Italiaans-Sloveense patrouilles ingezet worden, deelde het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken dinsdag mee in Rome. Ook wordt de ontwikkeling van een gezamenlijk programma gepland om illegale migranten naar hun thuisland te repatriëren.

Tussen begin januari en 10 juni 2019 kwamen er in Italië 2144 migranten over de Middellandse Zee aan, in dezelfde periode in 2018 waren dat er nog 14.339. Dat betekent weliswaar een vermindering van ruim 85%, maar dat is alleen te danken aan de consequente “havens dicht”-politiek van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini.

Langs de zogenaamde “Balkanroute” zijn echter weer grotere bewegingen van illegalen te zien, die vanuit Griekenland via de Balkan naar Midden-Europa proberen te komen. Ook andere Balkan-landen bevinden zich al in staat van paraatheid.

Bovendien wil Italië de samenwerking met de Libische kustwacht voortzetten ter bestrijding van de illegale migratie, deelde het ministerie van Binnenlandse Zaken in Rome mee. Italië zal binnenkort tien schepen aan de Libische kustwacht leveren.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/06/15 ... controles/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45730
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Berichtdoor Pilgrim » Di Jun 25, 2019 11:54 pm

Strengere grenscontroles: Italiaanse en Sloveense grenzen worden door gezamenlijke grenspatrouilles gesloten

Geplaatst op 25 juni 2019

Afbeelding

Grenzen sluiten heeft zoals bekend geen zin, zoals onze wijze “Füherin”, nog bondskanselier mevrouw Dr. Merkel verklaarde. Alleen vreemd dat de kerstmarkten achter hekken en betonblokken plaatsvonden, die toch eigenlijk grenzen zijn, en dat de links-groene migratie-voorstanders iedere keer een aanval van hyperventilatie krijgen zodra het thema “grensbewaking” opduikt. Als grensbewaking toch sowieso niets uitmaakt, waarover winden ze zich dan op?

Maar natuurlijk weten we allemaal dat je grenzen beschermen ook betekent je land en je volk te beschermen en dat dit – ondanks alle links-groene Merkelse bakerpraatjes van – de meest effectieve bescherming voor overvallen, bezetting en ongeregelde immigratie is sinds de mensheid bestaat. Daar hebben landen sinds oudsher een leger en grenzen voor. Maar destijds bestond er ook nog geen mevrouw de bondskanselier Dr. Merkel, die dit duizenden jaren oude principe met één zin kon wegvegen.

Zo heeft de nieuwe rijzende ster en volksheld Matteo Salvini (foto) samen met Slovenië opnieuw een zelfs duister plan bedacht: vanaf 1 juli 2019 moeten binationale grenspatrouilles de grens tussen Italië en Slovenië, in het oosten van Noord-Italië, veiliger maken. Zo dient de illegale immigratie verder beperkt te worden. Dat deelde het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken zaterdag jongstleden in Rome mee.

Minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini becommentarieerde het plan heel tevreden: “We hebben aan het bootje varen over de Middellandse Zee een einde gemaakt. Nu verscherpen we de controles ter bescherming van de grenzen op het land. Na jaren is Italië niet meer het vluchtelingenkamp van Europa!”

Het protocol betreffende de samenwerking tussen de Italiaanse en Sloveense grenspolitie werd zaterdag gezamenlijk in Rome ondertekend. Vanaf 1 juli beginnen deze grenspatrouilles te werken, net zoals bij de Italiaans-Franse grens in het westen van Noord-Italië. Het zou er om gaan de strijd tegen de massale mensensmokkel efficiënter en actiever te bevorderen.

“Natuurlijk wil ik aan alle aankomsten een einde maken”, zei minister van Binnenlandse Zaken Salvini. Hij zou echter “nog altijd voorstander zijn van een dialoog” met de Europese Unie. Zijn regering zou echter onderhandelingen voeren met niet-EU-landen zoals Albanië, Servië of Montenegro. In gesprekken “met alle partijen” zou men discussiëren over de omgang van de EU met migratie. Daarbij zou hij proberen “er het beste uit te halen”, zei minister van Binnenlandse Zaken Salvini. Dat is immers ook eigenlijk datgene wat het volk van zijn gekozen politici mag verwachten. Behalve Duitsland natuurlijk.

Triëst, de stad aan de grens tussen Slovenië en Italië, aan de Adriatische Zee hoog in het noorden, was altijd al een invalspoort voor migranten naar Italië. Weliswaar kwamen er vroeger wezenlijk meer migranten via de Balkanroute Italië binnen, maar na een tijdelijk laag niveau van de migratie zou het aantal via de Balkanroute binnen sijpelende migranten sinds 2019 weer toenemen: In Triëst werden 728 migranten in de buurt van de Sloveense grens opgepakt. Alleen vrijdag al werden in San Dorligo della Valle (in de buurt van Triëst) ongeveer 100 illegale migranten opgepakt, zaterdag waren het er 18. In dezelfde periode vorig jaar was dit aantal nog niet eens de helft. In Tarvis, in de buurt van de grens met Oostenrijk, pakte de grenspolitie 121 migranten op, liet het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken weten.

Ter vergelijking: Voordat Matteo Salvini de grenzen begon te beveiligen, kwamen er alleen al in februari 2016 DAGELIJKS (!) gemiddeld 580 migranten over de Sloveense grens het land binnen.

Stilzwijgend verlengde echter ook Duitsland in april 2019 zijn controles aan de grenzen met Oostenrijk voor een half jaar, alhoewel hier slechts bij drie grensovergangen überhaupt gecontroleerd wordt. Er zou nog steeds een groot aantal illegale grensoverschrijders geregistreerd worden. Ook hier zou sinds het begin van het jaar de druk via de Balkanroute, net zoals naar Italië, weer toenemen.

Terwijl Matteo Salvini graag als racist en rechts-radicaal wordt neergezet, zetten landen zoals Denemarken, Noorwegen, Zweden, Oostenrijk en Groot-Brittannië onopvallend, maar steeds consequenter in op strenge grenscontroles. Met succes en zonder dat de regeringen uitgescholden worden.

Bron: https://dieunbestechlichen.com

Door: Niki Vogt

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/06/25 ... -gesloten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45730
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jul 19, 2019 12:31 am

Slovenië breidt grens-hek uit: 40 kilometer extra “technische barrières” besteld

Geplaatst op 18 juli 2019

Afbeelding

Maribor – Er wordt weer geüpgraded aan het “vluchtelingen”front op de Balkan.: nu breidt Slovenië zijn in het jaar 2015 opgerichte hek aan de grens met buurland Kroatië blijkbaar verder uit. Volgens Sloveense media werd er nog eens 40 kilometer besteld en door de regering in opdracht gegeven. De toewijzing van bijna € 5 miljoen ging naar een Servische onderneming.

Op de 380 kilometer lange “Schengen”-grens op het vasteland tussen de beide EU-landen werd tot nu toe een hek met een totale lengte van bijna 179 kilometer gebouwd. Het bestaande grens-hek bestaat uit bijna 119 kilometer prikkeldraad met messen, “Concertina” genaamd, en 63 kilometer paneel-hek. Waar de “technische barrières”, zoals ze officieel heten, verlengd moeten worden, wil het Sloveense ministerie van Binnenlandse Zaken niet vertellen. Het zou om vertrouwelijke informatie gaan, zei men.

Het nieuwe grens-hek zou daar opgericht worden waar het nodig zou zijn om illegale grensoverschrijdingen te verhinderen, zei men nog. In veel gebieden zou het nieuwe hek ook alleen maar het oude beschadigde hek vervangen. “Waar, wanneer en in welke omvang wordt op grond van concrete voorstellen door de Sloveense politie beslist”, zei men verder.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/18 ... s-besteld/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45730
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 15, 2019 1:31 am

Slovenië bouwt 40 kilometer extra hekwerk om de immigrantenstroom tegen te gaan die via de Balkanroute naar Europa wil. Volgens de Sloveense douane is in juli het grootste aantal “vluchtelingen” het land binnengekomen sinds 2015. Sinds 2018 is Bosnië de hoofdroute geworden voor gelukszoekers die uit Griekenland en Turkije komen. De EU heeft Bosnië deze week € 10 miljoen (an uw belastinggeld) beloofd voor de bouw van nieuwe opvangcentra.
https://amp.nos.nl

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/14 ... -noodzaak/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45730
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 23, 2019 1:34 am

Vanwege migranten-bestorming op de Balkan: Oostenrijk en Slovenië overwegen gezamenlijke grenscontroles

Geplaatst op 22 september 2019

Afbeelding

Met het oog op het toenemend aantal migranten op de Balkan-route vinden er wellicht al spoedig gemeenschappelijke Oostenrijks-Sloveense grenspatrouilles plaats. Een desbetreffend voorstel werd gedaan door de Sloveense minister van Binnenlandse Zaken, Boštjan Poklukar.

Slovenië voert al sinds de zomer gemeenschappelijke grenspatrouilles met Italië uit. Nu rekent de Sloveense minister van Binnenlandse Zaken er op dat de Oostenrijkse kant het voorstel zal onderzoeken.

De beide ministers van Binnenlandse Zaken waren het er tijdens hun ontmoeting over eens dat alle inspanningen zouden moeten worden ondernomen om de EU-buitengrens te beschermen. Ze kondigden bovendien aan om de gezamenlijke bestrijding van de illegale migratie en de illegale mensensmokkel uit te breiden.

Bron: https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/22 ... controles/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45730
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Berichtdoor Pilgrim » Vr Okt 11, 2019 2:06 am

Denemarken gaat grens met Zweden strenger controleren, is Zweedse criminaliteit helemaal zat

10 oktober 2019

Afbeelding

Het multiculturele utopische gidsland Zweden

De Deense regering gaat vanaf volgende maand tijdelijke controleposten opzetten langs de grens met Zweden. De Deense minister van Justitie Nick Haekkerup heeft dat donderdag bekendgemaakt.

Denemarken werd begin augustus opgeschrikt door een bomaanslag op een gebouw van de belastingdienst in Kopenhagen. Twee Zweden worden verdacht van betrokkenheid bij de aanslag. Door de explosie liep het pand forse schade op en raakte iemand lichtgewond. Ook zitten in Denemarken vijf Zweden vast die mogelijk betrokken waren bij twee moorden in juni in een buitenwijk van Kopenhagen.

Denemarken werd begin augustus opgeschrikt door een bomaanslag op een gebouw van de belastingdienst in Kopenhagen. Twee Zweden worden verdacht van betrokkenheid bij de aanslag. Door de explosie liep het pand forse schade op en raakte iemand lichtgewond. Ook zitten in Denemarken vijf Zweden vast die mogelijk betrokken waren bij twee moorden in juni in een buitenwijk van Kopenhagen.

“Om de dreiging van ernstige grensoverschrijdende criminaliteit het hoofd te bieden, verhogen we nu de bewaking van de grens met Zweden door tijdelijke grenscontrole in te voeren en de politie-inzet in grensgebieden met Zweden te versterken”, zei minister Haekkerup tijdens een persconferentie.

Vlak na de aanslag liet premier Mette Frederiksen van Denemarken al weten na te denken over strengere controles. De twee EU-landen zijn direct met elkaar verbonden via een brug over de Sont. De Zweedse minister van Binnenlandse Zaken Mikael Damberg zegt in een verklaring de Deense “acties om criminaliteit te bestrijden” te steunen.

Denemarken voert al langer grenscontroles uit en heeft het besluit om ze vanaf 12 november met zes maanden te verlengen aangemeld bij de Europese Commissie. Die gaat beoordelen of het echt nodig en proportioneel is. Het is toegestaan als de openbare orde of nationale veiligheid in het geding is. Het dagelijks EU-bestuur dringt er al lange tijd op aan grenscontroles in Europa te beëindigen en te vervangen door politiecontroles in grensregio’s.

Anp

https://tpo.nl/2019/10/10/denemarken-ga ... emaal-zat/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45730
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Berichtdoor Pilgrim » Zo Nov 10, 2019 11:08 pm

Daarom zijn grenscontroles zo belangrijk

Geplaatst op 10 november 2019

Afbeelding

Duitsland heeft grenscontroles nodig. Dat tonen de nieuwste cijfers van de federale politie betreffende opgepakte illegalen aan.

Wie uit Duitsland uitgewezen of uitgezet wordt, heeft desondanks goede kansen om het land weer binnen te komen. Dat ligt mede aan de minimale grenscontroles, waarbij steeds opnieuw zulke mensen ontdekt worden. Het zouden ook nog duidelijk meer kunnen zijn.

In de eerste negen maanden van het jaar 2019 zijn er namelijk in totaal 2114 afgewezen en uitgewezen asielzoekers of criminele migranten met een inreisverbod opgepakt door de federale politie. Dat blijkt uit een statistiek van de federale politie, waarover de “Bild am Sonntag” bericht. 736 van hen werden aan de Duitse buitengrens afgewezen.

Na de illegale binnenkomst van clanchef Ibrahim Miri had minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) donderdag de controles aan de Duitse buitengrenzen aangescherpt. “In deze korte periode pakten onze agenten al meer dan een dozijn personen met een inreisverbod op”, zei de president van de federale politie, Dieter Romann, tegen de krant. Bij bijna allen zoude “binnenkomst verhinderende of verblijf beëindigende maatregelen” zijn uitgevoerd.

Omdat het hierbij vermoedelijk slechts om een klein deel van die terugkerende, uitgewezen personen met een inreisverbod gaat, kun je er van uitgaan dat het “grijze” getal duidelijk hoger ligt. De Duitse grens is namelijk zo lek als een zeef en de meeste illegaal binnenkomende mensen worden vermoedelijk nooit gepakt.

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/10 ... elangrijk/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45730
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Berichtdoor Pilgrim » Za Mar 21, 2020 12:07 am

De grenzen van Europa moeten dicht voor het corona-virus, islam en migranten

Posted on March 20, 2020

Afbeelding

Een van de grootste problemen in de EU is de illegale migratiestroom.‘Wir schaffen das’ van mutti Merkel leidde ertoe dat in 2015 meer dan 1,3 miljoen mensen asiel aanvroegen in Europa. Politici als de Hongaarse premier Orbán suggereren dat miljoenen mensen nog op weg zijn naar Europa en dat de enige oplossing het sluiten van de grenzen is. GRENZEN ZIJN ER NIET VOOR NIETS; DEZE HOREN VOOR RUST EN VEILIGHEID TE ZORGEN. IEDEREEN ZIJN EIGEN PLEK EN IEDEREEN ZIJN EIGEN CULTUUR!!! DAARVOOR IS DOOR IEDER VOLK IN DE AFGELOPEN EEUWEN HARD GENOEG GEVOCHTEN!... “Zonder ‘Wir schaffen das’ was er geen Brexit geweest. Angela Merkels hersenloze vluchtelingenbeleid was in niemands belang”, zegt de wereldberoemde Britse migratiedeskundige Paul Collier. Mutti Merkel grenzeloze naïviteit heeft al aan duizenden bootvluchtelingen het leven gekost, honderden aanrandingen veroorzaakt en ik weet niet hoe veel terreuraanslagen...

Ondertussen gaat de migratiestroom richting Nederland en de rest van de West-Europa gewoon door. De Grieken zijn al weken bezig met het verdedigen van hun grenzen tegen hordes migranten die de Europese Unie (EU) willen binnenkomen. De migranten worden door ongeveer duizend Turkse troepen geholpen met onder andere traangasaanvallen, om de Grieken op afstand te houden. Inmiddels hebben de heldhaftige Grieken al een tsunami van ongeveer 50.000 migranten belet om de EU binnen te komen. Migranten hebben hier niets te zoeken en zij vormen slechts handelswaar voor vluchtelingenorganisaties, asieladvocaten, gezinscoaches, bijstandswerkers, trajectbegeleiders, taalcoaches, et cetera, enzovoorts. Wat het de belastingbetaler kost durft niemand hardop te roepen...

Oud-wethouder Frits Huffnagel zei: “Europa moet niet langer vluchtelingen binnenlaten. Het is elke keer hetzelfde, wij zien een kind en denken wat zielig. Terwijl we niet de vader zien die erachter staat, die misschien wel oorlogsmisdaden heeft gepleegd en de moeder die erachter staat, die dat heeft gefaciliteerd.” De oorlog in Syrië is voorbij. Er is geen enkele reden meer waarom deze mensen, en alle Syriërs die Europa elders overspoelen, niet kunnen terugkeren naar huis en hun land terug kunnen opbouwen… We moeten de VN-vluchtelingenverdrag van 1953 opzeggen, die achterhaald is, onbetaalbaar en leidt tot te veel islam in Europa. Dit verdrag is ooit opgezet om vluchtelingen uit o.a. Oost-Europa een onderdak te bieden. Gevluchte DDR-grensbewakers en dissidenten van wrede regimes. Met een uitzondering voor vluchtende Nazi’s. Een geopolitiek verdrag tegen de USSR. Nu wordt het misbruikt door hordes jonge moslims op zoek naar geld...

De Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz heeft de Turkse dictator Erdoğan er van beschuldigd “een aanval op Europa te organiseren”. Volgens Erdoğan, komen er nog ‘miljoenen’ migranten naar Europa. Hij wil dat er chaos in de EU komt als plan om het verleden/Ottomaanse Rijk te laten herleven. Deze islamitische dictator roept ook zijn aanhangers openlijk op om de parlementen van hun landen te infiltreren en vervolgens het belang van Turkije te dienen, en niet dat van het betreffende land. Via diaspora en demografische wijzigingen, hoopt hij als eeuwige EU-kandidaat via de vijfde colonne de EU te onderwerpen aan Ankara...

Het noordelijke deel van Cyprus al decennialang illegaal wordt bezet door Turkse troepen. Regelmatig berichten de media over ‘Russische agressie’ of de ‘illegale Russische bezetting van Oost-Oekraïne’. Het is bijna dagelijkse kost geworden. Ondertussen wordt de Turkse bezetting van Noord-Cyprus, die overigens al bijna 43 jaar duurt, systematisch genegeerd. Deze invasie van Noord-Cyprus had verregaande gevolgen. De Grieks-Cyprioten werden niet alleen verjaagd of vermoord, hun eigendommen werden tevens op grote schaal ontnomen. Eeuwenoude Byzantijnse kerken werden geplunderd. En de EU en de NAVO doen letterlijk niks om Noord-Cyprus terug te krijgen. De bezetting van Noord-Cyprus komt op het zelfde neer als de bezetting van EU-grondgebied...

Een Nexit is beter voor Nederland. Men is in het EU-bestuur de weg kwijtgeraakt door te groot te denken, waarbij de eigen identiteit van de lidstaten gemakshalve wordt vergeten of genegeerd. Nederland is geen vrij land meer. Alles wordt in Brussel beslist. De EU is een faliekante geldverslindende mislukking. Het is niet te geloven hoeveel geld er over de balk gegooid wordt. Het vluchtelingenbeleid is belachelijk en is financieel niet op te brengen. De opvang van al die asielzoekers kost miljarden, terwijl er een heleboel Nederlanders in armoede leven. De westerse landen subsidiëren de failliete zuidelijke landen en de ’Oostbloklanden’ profiteren alleen maar en dragen niets bij. De ongebreidelde uitbreidingsdrift van de Europese commissie en het EU Parlement is wellicht leuk voor uitbreiding van banen bij de EU, maar het levert voor de samenleving veel ellende op. Bijvoorbeeld voor de werkgelegenheid (door de komst van goedkope arbeidskrachten) leiden ook cultuurverschillen tot conflicten tussen burgers. Er moet weer grenscontrole komen. Wij moeten ons niet laten sturen door Brussel, dat een socialistische EUSSR-heilstaat voorstaat.Er zijn miljarden euro’s beloofd om opvang van migranten en vluchtelingen in Turkije te regelen. Maar de Turken willen het onderste uit de kan, bijvoorbeeld visumvrij reizen naar Europa en meer stappen op weg naar het lidmaatschap van de Europese Unie. Turkije zet Europa het mes op de keel: nu de onderhandelingen niet vlotten, dreigt Turkije om meer “vluchtelingen” door te laten richting Europa...

Het is nog steeds hommeles aan de Griekse grens met Turkije; duizenden ‘vluchtelingen’ van vrijwel uitsluitend moslimse kunne staan klaar om Fort Europa te bestormen, daarbij een handje geholpen door Turkse ‘Special Forces’ of wat milder ‘Politie’... De vluchtelingendeal tussen de EU en Turkije voorziet dat de EU alle migranten, die illegaal via Turkije naar Griekenland reizen en geen asiel krijgen, terug kan sturen. In afwachting daarvan worden ze opgevangen in de zogenaamde “hotspots” op de Griekse eilanden.

https://zlj13051967.wordpress.com/2020/03/20/40612/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45730
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mar 27, 2020 1:18 am

Deze keer is de Balkan-route wel gesloten

Geplaatst op 26 maart 2020

Afbeelding

Midden-Europa en de Balkan – moeten we bang zijn voor een nieuwe migranten-tsunami zoals in 2015?

Het is niet onzinnig om je de woorden te herinneren van de directeur van Frontex in zijn verklaring tegenover de Franse Senatoren in juni 2016. Wat betreft Fabrice Leggeri lag de sterke afname van het aantal aankomsten via de oostelijke Middellandse Zeeroute in het begin van het jaar 2016 aan het “dubbele effect van de sluiting van de grenzen op de Balkan-route en de inwerkingtreding van het tussen de EU en Turkije gesloten akkoord”. Daarna volgde de sluiting van de nationale grenzen op de Balkan als domino-effect van de sluiting van zijn grenzen door Oostenrijk in februari 2016, die door een gezamenlijke actie van de V4 (Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije) ter ondersteuning van de Balkan-landen korte tijd voor het in maart met Turkije ondertekende akkoord werd bevestigd.

Destijds had Berlijn de beslissing van Wenen bekritiseerd. Nu heeft Duitsland zijn houding veranderd en Merkels regeringswoordvoerder zei maandag opnieuw dat de route naar de EU gesloten zou zijn en blijven, anders dan de Turkse autoriteiten de “migranten” laten geloven. “Mutti Merkel” vraagt ook niet aan Griekenland om zijn grenzen te openen, zoals zij dit in 2015-2016 tegenover Hongarije had gedaan, ook al wordt haar regering door persoonlijkheden van de rechtervleugel en het centrum van de AfD, FDP en zelfs CDU bekritiseerd, die van mening zijn dat ze in haar verklaringen en in haar ondersteuning voor Griekenland en Bulgarije standvastiger zou moeten zijn.

Hongarije, dat al voor de door Turkije georganiseerde nieuwe bestorming op grond van de opeenhoping van “migranten” op de Balkan-route onder druk stond, gaat nog verder: het kondigde, net zoals Griekenland, de opschorting van asielaanvragen aan en blokkeerde de toegang tot haar gesloten asielcentra voor nieuwe asielzoekers. De Hongaarse autoriteiten motiveren dit met het corona-virus, omdat talrijke asielzoekers uit risicogebieden (Afghanistan, Palestijnse gebieden, Iran,...) komen.

De Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz bevestigde dat de “migranten” die tot aan de grens van Oostenrijk zouden komen, gestopt moeten worden. Minister van Binnenlandse Zaken Karl Nehammer sprak eveneens zijn ondersteuning voor de inspanningen van Hongarije en Kroatië uit, die hun grenzen willen beveiligen. Kroatië, dat in 2015 de “migranten” gewoon doorliet, kan dat nu niet meer doen, omdat Slovenië een hek langs zijn grens heeft gebouwd. De Kroatische minister-president Andrej Plenković beloofde maandag dat zijn land deze keer alles in het werk zou stellen om zijn deel van de EU-buitengrenzen te beschermen. Servië, dat in 2015 de “migranten” eveneens doorliet, heeft dientengevolge aangekondigd eveneens de controles aan de grenzen te willen uitbreiden.

Bron: https://visegradpost.com/de

Door: Olivier Bault

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/26 ... -gesloten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45730
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Roep om nieuwe grenscontroles

Berichtdoor Pilgrim » Ma Apr 20, 2020 1:12 am

Geen zin in Schengen: Slovenië stelt nieuwe grens-hekken op

Geplaatst op 19 april 2020

Afbeelding

Schengen-Europa wordt opnieuw een stuk verder begraven: tussen de beide EU-lidstaten Slovenië en Kroatië ontstaan in meerdere Sloveense grensgemeenten in het zuiden van het land evenals in het zuidelijke deel van de kustregio Primorska nieuwe grens-hekken. Het gaat om ongeveer tien kilometer lange deelstukken van een van prikkeldraad voorzien paneel-hek, melden Sloveense media.

Het Sloveense ministerie van Binnenlandse Zaken bevestigde dat het daarbij om hekken uit een opdracht van vorig jaar zou gaan, toen Slovenië in totaal 40 kilometer van het paneel-hek bestelde. Het werk begon in augustus 2019. Het hek zou in etappes aangeleverd en tot het eind van het jaar opgesteld worden.

Langs de 380 kilometer lange grens op het vasteland tussen de beide EU-landen Slovenië en Kroatië bestaat al een grens-hek met een totale lengte van 196 kilometer. Het bestaat volgens informatie van het Sloveense ministerie van Binnenlandse Zaken uit een 116 kilometer lang hek van prikkeldraad met mesjes, “Concertina”, en 80 kilometer paneel-hek.

Ook Slovenië was er in het kader van de “vluchtelingen”crisis van 2015 mee begonnen “voorlopige technische barrières” op te richten om illegale grensoverschrijdingen en meer massale invallen van migranten te verhinderen.

Bron: https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/04/19 ... hekken-op/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten