Toenemende politiek correcte repressie

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Duitse media bejubelen de ontbinding van de rechtsstaat

Geplaatst op 18 februari 2018

Afbeelding
GRONDWET voor de Bondsrepubliek Duitsland.

In de verkiezingscampagne voor de Duitse parlementsverkiezingen in 2009 deelde de Groene kandidaat van Berlijn-Friedrichshain/Kreuzberg, Christian Ströbele, de grondwet in pocketformaat uit. Een exemplaar daarvan is in mijn bezit. Op de eerste bladzijde staat zijn foto, voorzien van een handtekening. Hij had de gewoonte om na podiumdiscussies het in zwart-rood-goud ingebonden boekje te signeren.

De advocaat en parlementariër, die zich zodoende als de ware hoeder van de grondwet presenteerde, schijnt het niet gelezen te hebben. Of hij is inmiddels dement en kan het zich niet meer herinneren.

In Artikel 8 van de grondwet (recht op vergadering) staat: “Alle Duitsers hebben het recht om onaangemeld en zonder toestemming vreedzaam en zonder wapens bij elkaar te komen.” Als aanvulling daarop zegt de wet in § 21:

“Wie met de bedoeling om niet verboden bijeenkomsten of optochten te verhinderen of te verstoren of op andere wijze probeert te verijdelen, gewelddadig optreedt of met geweld dreigt of grote storingen veroorzaakt, wordt met een gevangenisstraf van tot drie jaar of met een geldboete bestraft.”

Dat is nog steeds de wetssituatie in Duitsland, die echter alleen nog maar op papier bestaat en geminacht wordt door de politiek en de media.

Christian Ströbele liet zich gisteren trots met zijn geestverwanten fotograferen, toen hij de legale demonstratie van de vrouwen tegen geweld blokkeerde. De media berichtten instemmend tot euforisch dat het de “tegen-demonstranten” gelukt was de vrouwenmars te stoppen.

Recht en wet zijn in ons land het slachtoffer geworden van een meningsdictatuur en niemand van de “kwaliteitsjournalisten” schijnt dat te merken. Laten we de verslaggeving van de “Welt” als voorbeeld nemen. Het voormalige burgerlijke blad, dat maandenlang de ontbrekende rechtsstaat in Turkije aan de kaak stelde, die zijn correspondent en Duitsland-hater Yücel willekeurig had opgesloten, heeft geen problemen met de gebrekkige rechtsstaat in eigen land.

“De tegendemonstraties zouden inmiddels als zodanig erkend en zodoende in principe legaal zijn”, citeert de “Welt” instemmend een woordvoerder. Wie heeft “tegendemonstraties”, waarbij de links-radicale Antifa ook met geweld andersdenkenden eraan hindert hun grondwettelijke rechten uit te oefenen, tot “in principe legaal” verklaard? Zou een medium, dat zijn taak als hoeder van de democratie serieus neemt, deze kritische vraag niet moeten stellen?

In plaats daarvan ondersteunt de “Welt” al in de titel de zaak tot vijanden van de grondwet. “Tegen-demonstranten versperren rechtse ´vrouwenmars´ de weg”, luidt de titel van zijn tendentieuze berichtgeving.

Vrouwenmars tussen aanhalingstekens, wat moet betekenen dat het niet echt gegaan zou zijn om een actie van verontruste vrouwen, die zich in toenemende mate onbeschermd blootgesteld zien staan aan seksuele overvallen in het openbaar. De ironie van het lot wilde dat op de dag van de vrouwendemonstratie tegen geweld bekend werd dat een “beschermingzoeker”, die begin januari geprobeerd had zijn Duitse vriendin in de Havel te verdrinken en zich daarbij zelf in levensgevaar bracht, aan de gevolgen van zijn moordpoging was overleden.

Maar de linkse “feministes zonder racisme”, waartoe Ströbele & Co. zichzelf rekenen, willen in het #Metoo-debat liever tientallen jaren oude werkelijk gebeurde of zogenaamde seksuele misstappen van witte alfa-mannetjes aan de kaak stellen dan zich bezig te houden met de dagelijkse aanvallen waaraan vrouwen in het openbaar staan blootgesteld. Wie voor de handhaving van recht en wet strijdt, is “rechts”. Inmiddels schijnt het, als je de tekst in de “Welt” leest, bijzonder bedenkelijk te zijn om met Duitse vlaggen onderweg te zijn. Dan moet men zich toch bezorgd gaan afvragen of Ströbele, die in 2009 de grondwet in de nationale kleuren uitdeelde, een verkapte rechtse is.

Er zouden 500 mensen hebben deelgenomen aan de vrouwenmars. Hoeveel het er in werkelijkheid waren, die wilden deelnemen aan de demonstratie, zullen we wel nooit te weten komen. Van verschillende kanten werd bekend dat de politie demonstranten niet heeft doorgelaten naar het verzamelpunt Hallesches Tor. David Berger en Imrad Karim, die op de openingsmanifestatie zouden spreken, kwamen alleen door toeval door de blokkade.

Achter de door de politie opgestelde dranghekken relde en huilde de Antifa. Pas toen David Berger en Imrad Karim zich respectievelijk als homoseksueel en immigrant bekendmaakten, waren de Antifa´s een tijdje stil.

Wat betreft de “Welt” zijn Imad en David rechtsen, omdat zij vasthouden aan de normen van de rechtsstaat. Zij spreken voor de zwijgende meerderheid, die vanwege de dagelijkse represailles nog niet openlijk haar stem durft te verheffen. Maar wanneer de krantenmakers van de “Welt” de commentaren onder hun pijnlijke bijdrage zouden bekijken, dan zouden ze maar tot één conclusie kunnen komen: ze schrijven consequent voorbij aan de mening van de meerderheid van hun lezers, die geen meningsdictatuur willen. Dat kan niet lang goed gaan.

Bron: http://vera-lengsfeld.de

Auteur: Vera Lengsfeld

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/18 ... chtsstaat/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Islam wordt gebruikt om ons onze rechten en vrijheden te ontnemen

Door Blondemevrouw

Afbeelding

Vanuit islam worden onze rechtsstaat en democratie gebruikt om onze rechtsstaat en democratie omver te werpen. Tegelijkertijd gebruiken de elites islam om ons onze rechten en vrijheden te ontnemen.

Mensenrechtenorganisaties maken zich zorgen. “We bevinden ons in Europa op een hellend vlak”, zegt Bibi van Ginkel van Instituut Clingendael. Als voorbeeld noemt ze de recente maatregel van de Britse autoriteiten om terreurverdachten hun nationaliteit af te pakken. “Als iemand daardoor stateloos wordt, is dat in strijd met het internationaal recht en je zadelt andere landen op met het probleem.”

Laat dit nu net een maatregel zijn die wèl ter bescherming van het volk noodzakelijk is. Islam had nooit geïmporteerd moeten worden. Nu de gevolgen van die import niet langer te ontkennen zijn, zijn maatregelen nodig om remigratie te stimuleren en moeten terreurverdachten gedenaturaliseerd en uitgezet worden. Dat zullen de elites echter nooit doen. Islam dient een doel, hun doel.

Iedere andere maatregel is namelijk ingevoerd om in te zetten tegen het gewone volk. Inlichtingendiensten krijgen steeds meer bevoegdheden. Privacy van de burgers is geen recht meer en bestaat nog nauwelijks. Internet wordt gecensureerd. Opvallend genoeg blijven de oproepen tot terreur van moslims langer online zichtbaar, dan kritiek van burgers op het migratiebeleid.

Onder het mom van de strijd tegen islamterreur, wordt oorlog gevoerd tegen de Vrijheid van Meningsuiting, tegen mondige kritische burgers.

Overheden, elites, kunnen dankzij de nieuwe bevoegdheden nu maatregelen nemen tegen burgers op basis van verdenkingen, zonder controle of toetsing door een rechter. Afluisteren en onderscheppen van gegevens, opsluiten, fouilleren, ondervragen, massasurveillance, intimidatie en meer. Aan islamitische slachtpartijen komt daardoor geen einde, maar het verzet tegen de opgelegde islamisering, het migratiebeleid en de islamitische moordpartijen wordt daarmee wel zo lang mogelijk de kop in gedrukt. Alsook het verzet tegen politiek beleid in het algemeen.

Onze rechtsstaat en democratie zijn ingericht op basis van de Westerse cultuur en zijn niet bestand tegen islamisering. Islam had nooit geïmporteerd mogen worden. De groeiende weerstand van het volk tegen de toenemende invloed van islam, wordt echter door de elites gebruikt om onze verworven vrijheden en rechten in te perken en de rechtsstaat verder af te breken. Islam wordt daarmee natuurlijk alsnog geen strobreed in de weg gelegd. Maar dat is dan ook nooit de intentie geweest.

Het vernietigen van natiestaten en nationale identiteiten is het doel. En Westerse volkeren worden van twee kanten aangevallen. Enerzijds vanuit islam door ons te willen onderwerpen en anderzijds vanuit onze overheden, de elites, door onze verworven rechten en vrijheden af te nemen. Stap voor stap, beetje bij beetje, tot er niets meer van over is. De overheid bestrijdt islam en islamitische terreur geenszins. De elites bestrijden het (voorheen) vrije volk, sámen met de islam.

http://www.dutchfreepress.nl/islam-word ... -ontnemen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Ontslagen, omdat hij de waarheid vertelde?

Geplaatst op 10 maart 2018

Afbeelding

Sociaal-werker Thomas Knorr sprak openlijk over wantoestanden op zijn school. Nu is hij werkloos. Zonder deze ouderavond, dat weet Thomas Knorr (48, foto) zeker, zou dit alles niet gebeurd zijn. “Dan zou ik mijn baan nog hebben”. De baan als sociaal-werker op een secundaire school in Berlin-Schöneberg. In een korte voordracht vertelde hij die avond aan de ouders welke grove omgangstoon er onder de leerlingen zou heersen. En dat Turkse en Arabische leerlingen hun Duitse klasgenoten intimideren. Een week later was hij ontslagen.

Begin oktober had de lerarenvakbond GEW aangespoord tot een debat over het thema Duitser-vijandigheid op scholen.

Leraren vertelden dat scheldwoorden zoals “varkensvleesvreter” vaak op schoolpleinen te horen zouden zijn. Ja, zegt Thomas Knorr, zwarte krullen, sportief type.”Zo heb ik dat meegemaakt. Op een gegeven moment zei een leerling in mijn aanwezigheid ´het stinkt hier naar varken´.”

Knorr heeft 20 jaar ervaring als opvoeder en sociaal-werker. Hij werkte met gehandicapten, in een jeugd-woongemeenschap, hield zich bezig met kinderen en leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs. Ook daarom, zei hij, zou hij in de zomer de baan bij de buurthuis Schöneberg e.V. hebben gekregen. De vereniging stuurde hem als coördinator naar de Gustav-Langenscheidt-school in Schöneberg. Daar bedraagt het percentage leerlingen met een migratieachtergrond 70%.

“Lesgeven was vaak niet mogelijk. Het ging er alleen om rust in de klas te krijgen”, vertelt Knorr.

De omgangstoon vond hij ongelooflijk. “Leerlingen beledigden elkaar als hoerenzoon, zeiden fuck you tegen elkaar, gebruikten het woord Jood als scheldwoord.” En: “De Duitsers zijn steeds opnieuw de dupe, omdat ze in de minderheid zijn.”

Dat bevestigt de leerling Alexander (15, naam veranderd): “Beledigingen zijn gebruikelijk. Ik werd door Arabische medeleerlingen aardappel genoemd.”

Op de ouderavond vertelde Knorr dit aan de ouders. Hij sprak ook over het meisje dat woedend in de gang stond. “Ze maakte zich zorgen om haar vriendin. Die durfde niet meer naar school, omdat ze bang was voor de Turken.”

Kort na de voordracht, aldus Knorr, zou hij door de schooldirectie apart zijn genomen. “Daarna blies er een ijskoude wind in m´n gezicht”.

Een week na het voorval deelde zijn werkgever hem mee dat de samenwerking beëindigd zou zijn. “Zonder opgave van redenen, ik was immers nog in mijn proeftijd.”

Knorr weet zeker dat zijn woorden hem noodlottig werden. De “Berliner Zeitung” stelde vragen aan directrice Ruth Jordan: “Ik wil daar niets over zeggen.” Georg Zinner, chef van het buurthuis Schöneberg, betwist een verband: “Bij het ontslag hebben andere redenen een rol gespeeld, die ik niet hoef te noemen.” Een woordvoerster van het onderwijsbestuur zegt: “Ik weet niet waarom hij ontslag kreeg, hij was geen medewerker van onze instantie.” De wethouder onderwijs van Schöneberg, Dieter Hapel (CDU), verklaarde tegenover de “Berliner Zeitung” de zaak niet te kennen en niet verantwoordelijk te zijn.

Knorr is nu werkloos, voor het eerst in zijn leven. Hij zegt dat hij het aan de ouders verschuldigd geweest zou zijn om hen de waarheid te vertellen. “Dat verwachten ze van mij.”

Bron: www.bz-berlin.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/03/10 ... -vertelde/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Islamisering: 2 jaar gevangenisstraf geëist tegen Zweedse vrouw om plaatsen grap over moslims

Xander, 04-03-2018

Afbeelding
Afbeelding: De gewraakte cartoon die de Zweedse vrouw op 2 jaar gevangenisstraf kan komen te staan (1).

‘Zweedse volk heeft met verkiezingen in september laatste kans om totalitaire links/islam staat te stoppen’

De afgelopen jaren hebben we al vaak voorbeelden gegeven hoe Zweden in pijlsnel tempo is veranderd van een open democratie in een linksradicale autoritaire staat, waar kritiek op het regeringsbeleid, op de islam en op de massa immigratie steeds harder wordt aangepakt. Tegen een 32 jarige Zweedse vrouw heeft de staat nu 2 jaar gevangenisstraf geëist, omdat ze een bekende cartoon over moslimextremisten plaatste.

‘Hoe maak je een moslim’ is een al jaren over de hele wereld bekend spotprentje op sommige volgelingen van Allah en Mohammed. ‘Stap 1: Hersens eruit; Stap 2: Stront erin; Stap 3: Hoofddoek om; Stap 4: Rammen maar (vrij vertaald).’ Het is goed voorstelbaar dat veel mensen, en zeker moslims, deze grap beledigend en kwetsend vinden.

In Zweden blijft het daar tegenwoordig niet bij. Een verslaggever lichtte de politie in, omdat de vrouw naar zijn mening ‘zich dreigend had geuit richting een beschermde groep’. De vrouw werd vervolgens gesommeerd naar het politiebureau in Göteborg te komen, waar haar DNA werd afgenomen en ze in een database met criminelen werd opgenomen.

Göteborg is dezelfde stad waar Zweedse slachtoffers van aanranding en verkrachting door moslimmigranten geen gehoor meer vinden bij de politie, zoals we enige tijd geleden –op basis van het onderzoek van een Zweedse journalist- schreven.

De 32 jarige vrouw bood uitgebreid haar excuus aan voor het plaatsen van de cartoon, die volgens haar gericht is tegen leden van ISIS, en niet tegen alle moslims. Ook zei ze dat haar beste vriendin moslim is, en dat ze ziek was toen ze de grap op het internet zette.

Daar namen de autoriteiten geen genoegen mee. Ze ondervroegen haar over haar visie op de ‘Zweedse multiculturele samenleving’, en of ze ‘iets tegen moslims’ had. De vrouw herhaalde dat ze tegen ISIS is, maar niet tegen individuele moslims.

Openbare aanklager Sara Toreskog besloot haar echter toch te vervolgen voor ‘haatspraak’, waarvoor de vrouw 2 jaar gevangenisstraf kan krijgen.

Linkse vervolging voor ‘haatspraak’
Vorig jaar werd een 70 jarige Zweedse vrouw eveneens voor ‘haatspraak’ aangeklaagd, nadat ze enkel had geschreven dat ze had gezien hoe migranten auto’s in de brand staken, iets wat vrijwel dagelijks gebeurt in het Scandinavische land.

Peter Springare, het voormalige vicehoofd van de afdeling zware misdaad in Örebro die vorig jaar met de harde feiten naar buiten trad dat het leeuwendeel van de (groeps)verkrachtingen door migranten wordt gepleegd, wordt eveneens door de autoriteiten aan een strafrechtelijk onderzoek onderworpen.

Net als in Duitsland struint een extreemlinkse groep in Zweden het internet af, op zoek naar mensen die ‘een verkeerde mening’ zouden hebben over bijvoorbeeld de islam en de massa immigratie. Tot nu toe hebben deze linksradicalen vooral oudere Zweden aan de kaak gesteld voor het zogenaamd ‘zaaien van haat’ op social media.

Verkiezingen september laatste kans
Onafhankelijke commentatoren en analisten denken dat het Zweedse volk met de verkiezingen in september nog één laatste kans hebben om de politiek correcte angststaat een halt toe te roepen voordat het te laat is, en het totalitaire verbond tussen links en islam definitief een einde maakt aan de vrijheid van meningsuiting en democratie, en vervolgens ook aan de Zweedse welvaart.

Alleen de Zweden Democraten verzetten zich tegen de islamisering van hun land, maar net als de PVV in Nederland en de AfD in Duitsland worden zij door alle andere grote politieke partijen buitengesloten. Desondanks wint de partij snel aan populariteit.

Xander

(1) Paul Joseph Watson via Infowars

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... er-moslims
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

79-jarige schreef “Fuck islam” – veroordeeld voor haat tegen een bevolkingsgroep

Posted on maart 10, 2018 door Rommel

Afbeelding
Camerabeeld. © Polisen

Zweden – Toilet graffiti ziet men meestal op scholen waar hormoongejaagde tieners stiekem van zich af schrijven. Maar in het Väla winkelcentrum in Helsingborg werd “Fuck Islam” en “Fuck Allah” met rode inkt neergeklad – door een 79-jarige man.

Vier jaar geleden werd de oude man door vier Arabieren beroofd in het stadspark van Helsingborg – een misdaad die nooit is opgelost. Daarna was de man boos op de islam en begon zijn ‘criminele’ loopbaan.

Op een dag in augustus 2017 nam de gepensioneerde een rode markeerstift met zich mee, ging naar het Väla winkelcentrum en bekladde een muur in een toilet. Hij schreef: “Eruit met die bende”, “Fuck Islam” en “Fuck Allah”.

Wat de beweegreden van de al zo zwaar belaste politie was om op jacht te gaan naar een toiletkliederaar wordt uit het vonnis niet duidelijk. Maar via de bewakingscamera’s kon men vaststellen dat de ‘crimineel’ een rode stift in zijn hand had, en aangezien hij bekend heeft is hij nu veroordeeld voor vandalisme en haat tegen een bevolkingsgroep. Omdat er vier jaar tussen de beroving en de haatmisdaad ligt, beschouwt de rechtbank van Helsingborg de overval niet als een verzachtende omstandigheid.

In het vonnis kan men lezen:

“Het schijnt dat hij na daarna een probleem kreeg met alle arabieren en na de beroving heeft hij ook geen sympathie meer voor de islam. Hij weet niet echt wat het doel was om het toen neer te schrijven, maar hij dacht dat als moslims het zouden lezen het zich zouden aantrekken.”

De boete en een schadevergoeding aan het Väla winkelcentrum heeft de 79-jarige in totaal 1.300 euro gekost.

Bron: https://svegot.se/2018/03/09/fuck-islam ... folkgrupp/

https://fenixx.org/2018/03/10/79-jarige ... ingsgroep/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Britse dissidenten Golding en Fransen (Britain First) in showproces veroordeeld

Posted on 11 maart 2018

Afbeelding

Deze week werden de twee kopstukken Jayda Fransen en Paul Golding van de Britse activistengroep en politieke partij Britain First door de Britse rechtbank veroordeeld. Fransen kreeg een celstraf van 36 weken opgelegd en Golding mag 18 weken het gevang in. Het is een eerste showproces met de aangescherpte ‘haatcriminaliteit’ wetgeving op de boeken en het zorgde direct voor een zware veroordeling. Diverse dissidenten en activisten in Europa en de Verenigde Staten hebben inmiddels hun afschuw uitgesproken over de politieke veroordelingen.

Aanleiding voor deze vervolgingen, was een campagne van Britain First tegen het misbruiken en uitbuiten van Engelse meisjes en vrouwen door islamitische mannen. Men zocht daarbij ook de wijken op waarin deze personen woonachtig zijn en filmde alle activiteiten. Het ging hierbij om het verspreiden van pamfletten waarop de veroordeling van een islamitische man voor het verkrachten van drie Engelse meisjes stond afgedrukt.

In een Orwelliaans showproces liet Rechter Justin Barron berispend weten dat het ‘tonen van vijandigheid naar moslims en het islamitische geloof’ een ernstig vergrijp is. En dat beide dissidenten bezig waren met een ‘een campagne die de aandacht richt op het ras en religie van de immigrant’. De nabije toekomst zal duidelijk maken hoe ernstig het precedent is dat hier is geschapen en welke gevolgen dit gaat hebben voor andere politieke organisaties in Groot-Brittannië met kritiek op de multiculturele samenleving.
Lauren Southern
@Lauren_Southern

Paul Golding has been sentenced to 18 weeks imprisonment & Jayda Fransen has been sentenced to 36 weeks. All for making a video where they shout at a Muslim man who raped a girl. No matter your opinion of these two - this is a horrifying precedent to be set in the UK.
19:19 - 7 mrt. 2018
https://re-act.be/2018/03/11/britse-dis ... roordeeld/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Politie in Zweden gaat zich concentreren op anti-islamitische haatzaaiende uitingen in plaats van de islamitische verkrachtingsepidemie of islamitisch terrorisme

Posted on maart 24, 2018 door Fubar

Afbeelding

De Zweedse politie zal zich nu meer richten op het bestrijden en onderzoeken van zogenaamde “haatspraak misdaden” als “intimidatie van een etnische/religieuze groep”. Haatspraakcriminaliteit bestaat in Zweden al vele jaren, maar sinds het hoogtepunt van de illegale buitenaardse moslimmigrantencrisis in 2015 zijn er steeds meer arrestaties en boetes geweest.

Fria Tider: Voor de verkiezingen van dit najaar moet de politie in Zuid-Zweden nu extra inspanningen leveren om de zogenaamde haat en misdaad tegen de democratie te bestrijden. Misdaad tegen de democratie wordt omschreven als een misdaad die iemands grondwettelijke recht om bijvoorbeeld zijn recht op vrijheid van meningsuiting en godsdienst uit te oefenen, in gevaar brengt.

De politie in de zuidelijke regio heeft al een haatcriminaliteitsgroep en deze zal in het voorjaar worden uitgebreid om in de hele regio te kunnen werken. Zij zal een “holistische missie” hebben in de strijd tegen de misdaad tegen democratie en (moslim)haat.

“Misdaden tegen de democratie en haatmisdaden zijn iets waar we in het bijzonder naar zullen kijken. We zullen ervoor zorgen dat we deze misdaden met speciale expertise onderzoeken, en bij voorkeur met een beetje urgentie om de mensenrechten te waarborgen, “zegt ze.

Lees verder>>>
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Identitaire Beweging Oostenrijk: Huiszoekingen bij Martin Sellner en Patrick Lenart

Geplaatst op 27 april 2018

Afbeelding
“Vaderlandsliefde is geen misdaad!”

Vanochtend vonden in de kantoren van de Identitaire Beweging Oostenrijk en in de woningen van Patrick Lenart en Martin Sellner huiszoekingen plaats. Daarbij werden o.a. computers en documenten in beslag genomen die belangrijk zijn voor hun politieke werk. Bovendien verkondigde op grond van deze druk gisternacht ook de Hongaarse Bank de blokkering van de donatierekening van de beweging aan.

De maatregelen vinden plaats op basis van onderzoek door het openbaar ministerie in Graz, waarin de Identitaire Beweging in de schoenen wordt geschoven een criminele vereniging te zijn. De Identitaire Beweging wees deze beschuldigingen beslist af. “Ons politiek activisme is namelijk altijd vreedzaam en speelt zich af binnen het kader van de democratie en de rechtsstaat, hoewel we constant met de haat en het geweld van onze politieke tegenstanders geconfronteerd worden. Onlangs werden zelfs auto´s in brand gestoken en activisten met ijzeren kettingen aangevallen”, aldus de Identitaire Beweging Oostenrijk op Facebook.

“Wij zijn Oostenrijkse patriotten, die het als hun plicht beschouwen om misstanden, die de sociale vrede in ons land nu al, maar des te meer voor toekomstige generaties bedreigen, ook op activistische manier aan te tonen om het publiek wakker te schudden en te zorgen voor politieke verandering. We staan er eveneens voor dat wij in alle duidelijkheid optreden tegen de politieke islam – iets dat ons nu wordt verweten. Als patriottische Oostenrijkers, die van hun land houden en het beschermen, verzetten wij ons er vastberaden tegen dat onze vreedzame acties op deze wijze gecriminaliseerd dienen te worden. Wij verzetten ons daarom met alle mogelijke middelen van de rechtsstaat en hebben onze advocaat, Bernhard Lehofer, al opdracht gegeven de nodige stappen te ondernemen.”

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/27 ... ck-lenart/
Toch een beetje vreemd... :thinking: Hongaarse Bank en Oostenrijk? Niet bepaald politiek correcte landen.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

De religie van de “open samenleving”

Geplaatst op 24 mei 2018

Afbeelding

Het dogma van onze tijdgeest: “Diversity is our strength”

De “open samenleving” is het dogma van onze tijd. Zelfs wanneer onze samenleving door de toenemende splijting uit elkaar gescheurd wordt: de “diversiteit” bekritiseren, staat tegenwoordig gelijk aan godslastering.


Wanneer een samenleving door opvoeding, propaganda en indoctrinatie mediaal en politiek volledig op een ideologie wordt gericht, zonder dat tegenspraak is toegestaan, dan geeft dit te denken. Dat herinnert aan donkere dagen.

De definitie van totalitarisme op “Wikipedia” luidt tegenwoordig als volgt:

Totalitarisme is een politiek systeem waarbij de gehele maatschappij ondergeschikt wordt gemaakt aan het staatsidee en de politiek de gehele samenleving tot in de diepste geledingen doordringt. Bij totalitarisme wordt de heersende ideologie in een totalitaire staat gepropageerd als de enig mogelijke weg naar een betere toekomst. Het is een systeem waarbij de staat bijna volledige controle heeft op het dagelijks leven van mensen, zowel in politiek, cultureel, filosofisch, godsdienstig als in sociaal en economisch opzicht.”

Is bovenstaande definitie ook van toepassing op de ideologie van de opgedrongen “open samenleving”?

Wie kijkt naar de huidige ontwikkeling van Europa en Noord-Amerika, stelt vast: we leven (nog?) niet in een totalitaire dictatuur zoals in het Stalinisme, Maoïsme of Hitler-fascisme.

Maar ook nu zijn er trekken van totalitarisme. Want ook nu wordt tegen alle verzet in geprobeerd om een “nieuwe mens” te creëren en de samenleving compleet te veranderen.

Voor deze “nieuwe mens” wordt een wereldwijde miljardenindustrie gemobiliseerd, die enorme invloed heef top reclame, marketing, opvoeding, cultuur, onderwijs en politiek en de samenleving in een mate revolutioneert als nooit tevoren. Overal schalt het als een echo uit alle monden van onze Europese en Amerikaanse politici: “Diversity is our strength!” – “Diversiteit is onze kracht!” Let wel: “Unity is our strength!” geldt niet meer. “Eenheid en recht en vrijheid” zijn woorden van gisteren geworden.

Om de “nieuwe mens” te creëren, worden overal in Europa en Amerika nieuwe wetten gemaakt, die elke kritiek op de nieuwe ideologie criminaliseren. Wie anders denkend is, wordt van de zware misdaad “Hate Crime” verdacht. Critici worden door de media heel openlijk en vrij “vijanden van de open samenleving” of als “vijanden van de “ of “vijanden van Europa” genoemd. Wat zegt dat over de toestand van een democratie wanneer ander denkenden “vijanden” genoemd worden?

Daarmee wordt elke vorm van verzet gebroken, iedere tegenspraak tot zwijgen gebracht. De burgers laten de grootste maatschappelijke verandering aller tijden stom over zich heen komen. Alle waarden en normen, die duizenden jaren geldig waren, worden nu in een eindeloze cultuurrevolutie stap voor stap gerelativeerd, ontleed, geëlimineerd.

Omdat de bevolking er permanent toe opgeroepen wordt om actief mee te doen en passief zijn al verdacht is, kan men eerder spreken van totalitaire dan van autoritaire trekken.

Het perfide: er wordt angst opgewekt en geïntimideerd om tegenstanders van het publieke toneel weg te houden. Men zou geen podium aan rechtsen mogen geven, zegt men. “De-platforming” wordt het genoemd wanneer men van politieke dissidenten het publieke toneel afpakt. Daarbij werkt men, net zoals in het repressiesysteem van de DDR, met de beschuldiging van “contactschuld”. Wie zich met bepaalde mensen op een publiek podium laat zien, wordt ervan beschuldigd met hen in het ideologische bootje te zitten. Zo worden anders denkenden geïsoleerd.

Vaak geldt, vrij naar Hegel, de “heerschappij van de verdenking”. Wie de diversiteit- en welkomstcultuur zou bekritiseren, zou een racist of een nationalist moeten zijn. Op het idee dat in alle landen van de wereld de burgers zich vroeger of later zouden afvragen of een ongecontroleerde immigratie de maatschappij ten gunste van de autochtonen zou veranderen, mag niemand komen. O wee, wanneer een docent aan de universiteit Merkel´s vluchtelingenpolitiek bekritiseert, dan vindt er een massale opstand van de geïndoctrineerde studenten plaats, en uiteindelijk zal de rector de professor of de docent ertoe oproepen zich van zijn uitspraken te distantiëren, omdat anders de naam van de universiteit in gevaar gebracht zou worden. En zo kijken de leraren, docenten en professoren bang gemaakt naar hun leerlingen en studenten, in de wetenschap dat zich onder hen een verklikker zou kunnen bevinden die politiek incorrecte uitspraken van de docent noteert en openbaar maakt. In de DDR en in het Derde Rijk is deze soort van controle ook goed gelukt: verklikken, zelfcensuur en vooruitsnellende gehoorzaamheid.

In Groot-Brittannië is men al een stapje verder dan de Duitsers. Daar worden nieuwe wetten uitgewerkt, volgens welke alleen al de beschuldiging van “hate speech” juridische gevolgen kan hebben, zonder dat er sprake is van bewijzen en getuigen. In het vervolg moet het volstaan wanneer iemand zich beledigd voelt of zich in zijn gevoelens voelt gekwetst.

Uiteindelijk dringt zich een verdenking op: alles wordt in het werk gesteld om iedere tegenspraak en ieder verzet over de nieuwe “religie” onmogelijk te maken. Maar iedereen moet meewerken om de nieuwe “religie” in te voeren.

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/24 ... menleving/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Een waarheid als een koe!...

Afbeelding

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; Leon van Galen)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

“Zonder vrijheid van meningsuiting geen democratie!...

Geplaatst op 27 september 2018

Afbeelding

...in Wiesbaden en elders!”

Wiesbaden – Demonstratie op 29-09-2018 door “Hand in Hand” en andere bondgenootschappen: 15.00 uur bij het hoofdstation. Herdenking van Susanna en Daniel. Vrijheid van meningsuiting is een demonstratie waard! Vooral daar, waar linkse mainstream oproept tot klopjachten op andersdenkenden en mensen als nazi´s beledigen, die met nadrukkelijke instemming van de moeder een manifestatie voor haar vermoorde joodse dochter willen houden.


De volle kracht van deze unieke hetze heeft vooral de initiatiefneemster van alle drie in Wiesbaden plaatsvindende demonstraties ervaren. De nakomeling van een slachtoffer uit een concentratiekamp voor Sinti werd door de “Wiesbadener Kurier” beledigd als vrouw met “criminele omgeving” en door linksen als “nazi”. Maar ook andere activisten hebben op hun manifestaties een tot nu toe nooit aanwezig geweest geweld, intimidatie en beperking van de vrije meningsuiting meegemaakt.

Zo werd een spreker op een demonstratie in Neurenberg tijdens een toespraak over het thema “Identiteit en vaderland” gewoon van de stroom afgehaald. In Darmstadt moesten deelnemers aan een informatiebijeenkomst van de AfD door een linkse ophitsende meute spitsroeden lopen. Daarbij komen brandaanslagen en brute aanvallen op AfD-leden en –kantoren, aanslagen op huizen van studentencontacten. Ook de kritiek op de vroege seksualisering van basisschoolleerlingen, die tot onderwerp wordt gemaakt door het initiatief “Demo für alle”, moet door de politie tegen met haat vervulde anti-demonstranten beschermd worden.

In Kandel noteerden zogenaamde “specialisten” in de functie van politieverklikkers toespraken, om deze daarna te onderzoeken op “schendingen van het auteursrecht” en foutief geciteerde zinnen. In het hele land worden door censuurautoriteiten islam-kritische en regering-kritische blogs door hackers aangevallen of doorzocht op bedenkelijke zinnen.

Vanwege een onschuldige kritiek op de landelijke mes-aanvallen door migranten werd een schoonmaakster in Dachau tot een hoge geldboete wegens volksophitsing veroordeeld. Omgekeerd genieten radicale islamieten volledige vrijheid, criminele asielzoekers lopen ondanks eerdere veroordelingen vrij rond tot ze, zoals in Chemnitz, eindelijk kunnen moorden. Wat dan alleen maar vervolgd wordt als doodslag. Wie daar openlijk kritiek op heeft, wordt inmiddels juridisch vervolgd!

De censuur en systematische onderdrukking van de vrijheid van meningsuiting kan iedereen treffen. Er is inmiddels nauwelijks een Facebook-account dat niet voor korte tijd geblokkeerd werd. Als reden volstaat vaak zelfs de weergave van een artikel dat zich kritisch bezighoudt met de vluchtelingenpolitiek. De censuur heeft inmiddels al lang DDR- en Turkije-niveau bereikt.

Bovendien dreigen andersdenkenden ingrijpende persoonlijke nadelen zoals baanverlies, opzegging van woonruimte, het uitzetten uit verenigingen en zelfs kerken, huisverboden en de oproep om openbare pleinen en straten te verlaten. Dit alles zijn al voorbodes van een totalitaire staat! Een democratie staat en valt met de vrijheid van meningsuiting. Daarom vragen de organisatoren om talrijke deelname:

“Kom daarom in groten getale naar Wiesbaden en geef voor de verkiezingen in Hessen een duidelijk signaal af tegen censuur en de vervolging van andersdenkenden!”

Bron: https://philosophia-perennis.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/27 ... emocratie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77460
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef:
Bovendien dreigen andersdenkenden ingrijpende persoonlijke nadelen zoals baanverlies, opzegging van woonruimte, het uitzetten uit verenigingen en zelfs kerken, huisverboden en de oproep om openbare pleinen en straten te verlaten.

Je zou bijna de 'Geliefde broeders en zusters…' op een zondag tijdens een kerkdienst een aanslag in hun kerk toewensen.

Wie niet leren wil moet voelen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Frankfurter Buchmesse stopt ongemakkelijke uitgeverijen in het getto

Geplaatst op 29 september 2018

Afbeelding

De beursleiding wil op de Frankfurter Buchmesse 2018 “rechtse uitgeverijen” in een getto onderbrengen. De beursleiding laat daarvoor in de hoek van een hal een ongeveer 30 meter lange en vijf meter breed doodlopend stuk voor de stand van de “Junge Freiheit” opbouwen.

Zo dient de uitgeverij “beter gecontroleerd” te worden, citeert de Deutsche Presse-Agentur een woordvoerster van de beursleiding. “Heel Duitsland klaagt over de toenemende polarisatie en splijting van onze samenleving. En wat doet de Frankfurter Buchmesse? Zij sluit uitgeverijen met ongemakkelijke auteurs, onderwerpen en publicaties buiten – dat is een schandaal”, verklaart Dieter Stein, hoofdredacteur van de “Junge Freiheit”.

Campagne tegen het succes van de conservatieven
Verleden jaar al had de beursleiding rondom directeur Jürgen Boos een politiek eenzijdig standpunt ingenomen en uitgeverijen met conservatieve en libertaire auteurs gediscrimineerd. Desondanks kwamen er veel bezoekers bij de stand van de “Junge Freiheit”- dit wil de beursleiding nu met de isolering en een regelrechte campagne verhinderen. “De leiding van de boekenbeurs is verplicht zich politiek neutraal op te stellen. Het eenzijdige optreden van de beursleiding was in 2017 al onverantwoordelijk en heeft tot escalaties geleid”, aldus Stein.

Afbeelding
Doodlopend stuk in het getto, waarin de beursleiding ongemakkelijke uitgeverijen wil “controleren”.

De “Junge Freiheit” is al 25 jaar lang met een stand aanwezig op de Frankfurter Buchmesse met prominente gepsrekspartners en auteurs, zoals Peter Scholl-Latour, Matthias Matussek, Birgit Kelle, Martin van Creveld. “Een dergelijke benadeling hebben we in al die 25 jaar nog niet meegemaakt”, herinnert Stein zich.

Stein: Buchmesse moet terugkeren naar de openbare discussie
De hoofdredacteur van de “Junge Freiheit” roept de leiding van de boekenbeurs ertoe op om terug te keren naar een openbare discussie en ervoor te zorgen dat de beurs “een marktplaats blijft voor vele ideeën en meningen in een democratie”.

De “Junge Freiheit” is het grootste conservatieve weekblad van Duitsland. Het verschijnt sinds 1994 in Berlijn en behoort tot de heel weinige kranten die hun verkochte oplage, tegen de branchetrend in, continu verhogen.

“De ‘Junge Freiheit´ levert een belangrijke bijdrage aan meer verscheidenheid, meer scepsis en zodoende aan meer democratie in Duitsland”, verklaarde Roger Köppel, hoofdredacteur van de Zwitserse “Weltwoche”.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/29 ... het-getto/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Berlijnse SPD-politici willen Buschkowsky uit de partij gooien

Geplaatst op 1 oktober 2018

Afbeelding

Heinz Buschkowsly (foto) behaalde nog in dit decennium als burgemeester van Berlin-Neukölln SPD-resultaten die 14% boven het landelijk gemiddelde lagen. Nu eisen SPD-leden in Neukölln zijn uitsluiting uit de partij, omdat hij zich “rechts-populistisch” zou uitlaten.

De sociaaldemocraten zijn ingestort naar 16% en velen zijn van plan om dit percentage nog naar beneden bij te stellen. Hun voormalige districtsburgemeester Heinz Buschkowsky, die bij de verkiezingen in 2011 in Berlin-Neukölln nog op grond van zijn betrokkenheid op de mensen een bovengemiddelde 42,8% van de stemmen haalde, terwijl de SPD in heel Berlijn 14% lager scoorde, is hen een doorn in het oog.

Een groep sociaaldemocraten uit Neukölln wil de 70-jarige voormalige burgemeester na ruim een halve eeuw partijlidmaatschap uit de partij gooien. De ledenvergadering van de SPD-arbeidsgemeenschap Migratie en Verscheidenheid besloot unaniem om een uitsluitingsprocedure op te starten en wil het desbetreffende plan doorgeven aan de landelijke partij, zoals de Berlijnse “Tagesspiegel” bericht.

“Heinz Buschkowsky laat zich herhaaldelijk ´rechts-populistisch´ uit in het integratie- en migratiedebat”, staat er in het besluit. Daarom zou de partij een “disciplinaire procedure met het doel van een partijuitsluiting” tegen de ex-burgemeester moeten beginnen. Timo Schramm, de districtsvoorzitter van de SPD-arbeidsgemeenschap Migratie en Verscheidenheid in Neukölln, is optimistisch dat dit standpunt een meerderheid vindt in de Berlijnse SPD.

“De uitspraken van Buschkowsky splijten en zijn racistisch van aard”, zegt Schramm. “hij plaatst zichzelf tegenover de waarden van de sociaaldemocratie en misbruikt zijn positie als voormalig districtsburgemeester om zichzelf te presenteren.” Als veroorzaker wordt een optreden van Buschkowsky eind augustus tijdens de presentatie van het boek “Vijandige overname” van de voormalige Berlijnse Senator van financiën, Thilo Sarrazin, genomen.

Buschkowsky zei daar tijdens de boekpresentatie dat het “praktische leven van de moslims” in Duitsland bepaald zou worden door “falen in het onderwijs, werkloosheid, sociale uitkeringen en een absoluut absurd beeld van vrouwen en een sterke neiging tot criminaliteit”. Dat zou volgens Schramm een ontoelaatbare generalisatie en reden genoeg voor een partijuitsluiting zijn. “Wie sociale en structurele problemen herleidt tot één enkele religie, legt het fundament voor rechts-extreem gedachtegoed”, staat er in de aanvraag van Schramm.

Schramm wil de huidige deskundigencommissie, die in opdracht van de partij een nieuwe uitsluitingsprocedure tegen Sarrazin onderzoekt, als stimulans nemen om Buschkowsky kwijt te raken. Om de procedure via het eigen district op te starten, durft Schramm echter niet. Buschkowsky is als iemand die meer dan 15 jaar lang districtsburgemeester was gewoon nog te populair in Berlin-Neukölln.

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/01 ... ij-gooien/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Linksgroene Duitse politicus pleit voor concentratiekampen voor rechtsen

Xander, 10-10-2018

Afbeelding
Bepaalde extreemlinkse dictaturen wisten wel raad met mensen die bleven weigeren zich te onderwerpen aan de enige juiste politiek-correcte ideologie. (Afbeelding: Getty Images (3)).

Zweedse miljardair, producent video games: ‘Links is overgenomen door het kwaad – letterlijk’

Zo’n 80 jaar nadat de nationaalsocialistische dictatuur in Hitler-Duitsland er vele tientallen opende om daar uiteindelijk miljoenen in af te slachten, is er in onze tijd opnieuw sprake van: concentratiekampen voor niet politiek-correcte mensen. En opnieuw komt de wens om andersdenkenden op te sluiten en definitief de mond te snoeren van links. Tobius Himpenmacher, deelstaatkandidaat namens de Duitse (links)groenen, pleit namelijk openlijk voor het ‘gecentraliseerd onderbrengen’ van ‘rechtsextremen’. Voor de duidelijkheid: in de ogen van steeds meer extreemlinksen zoals Himpenmacher is iedereen die zich verzet tegen open grenzen, massa immigratie en islamisering automatisch een ‘neonazi’ waar tegen keihard opgetreden moet worden.

Het kernprobleem van de samenleving is in de ogen van Himpenmacher een gebrek aan transparantie en duidelijkheid in de politiek, waardoor ‘integratie weigerende rechtsextremen’ met hun ideologie deze ‘leegte’ kunnen ‘bezetten’ om ‘onze democratie aan te vallen’.

Daar heeft de 42 jarige linksgroene politicus een typisch socialistische oplossing voor: de overheid en de media moeten de ‘angsten bij het volk wegnemen’ en samen de ‘rechtse hetze’ de kop indrukken. Tegelijkertijd moeten migranten betere spraakcursussen, opleidingen en integratielessen krijgen.

En zoals linkse dictators zoals Mao, Stalin en Hitler het al deden heeft Himpenmacher ook een oplossing voor mensen die hier weigeren aan mee te werken: sluit iedereen die een bedreiging vormt voor het realiseren van jouw denkbeelden op in kampen (die ongetwijfeld opnieuw het predicaat ‘heropvoedingscentra’ o.i.d. zullen krijgen). Zo blijven in zijn ogen enkel degenen over die ‘in vrede en tolerantie’ met elkaar willen leven. (1)

Zweedse miljardair: ‘Links is overgenomen door het kwaad – letterlijk’
De Zweedse miljardair Markus Persson, succesvol bedenker van wereldwijd populaire games zoals Minecraft, reageerde op Twitter op dit soort angstwekkende ontwikkelingen die zijn land en West Europa opnieuw in zijn greep beginnen te krijgen. Aan zijn 3,7 miljoen volgelingen schreef hij dat ‘ik weet dat mensen het niet leuk zullen vinden dat ik hier op wijs, maar links is overgenomen door het kwaad. En ik bedoel dat letterlijk.’

Een andere gebruiker gaf als voorbeeld de feministische beweging, die actief bezig is met het ontkennen en afpakken van de rechten van andere mensen. De miljardair reageerde dat dit in zijn ogen ‘egoïstische, hebzuchtige, liegende mensen zijn die bereid zijn om lijden te veroorzaken’ om hun extremistische ideeën aan de samenleving op te leggen.

Persson heeft vaker politieke statements gemaakt die niet goed vallen bij de gevestigde orde, zoals ‘het is oké om blank te zijn’, en de stelling dat het zogenaamde ‘witte privilege’ een puur verzinsel is. Ook twitterde hij eens dat er naast een homoseksuele ook een ‘heteroseksuele Pride’ zou moeten komen, maar toen kreeg hij zoveel vuil over zich heen, dat hij die opmerking maar weer introk. (2)

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Paul Joseph Watson via Infowars
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... r-rechtsen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Is kritiek op terrorisme een “psychische ziekte”?

Geplaatst op 16 oktober 2018

Afbeelding

Op 16 december vergeleek een Franse journalist van een mainstream radiozender het rechtsgerichte Front National met de “Islamitische Staat” (ISIS) door te zeggen dat er tussen hen sprake zou zijn van een “gemeenschap van de geest” en dat beide diegenen die hen ondersteunen ertoe dwingen zich “in hun eigen identiteit terug te trekken”. Marine Le Pen (foto), de voorzitster van het Front National, sprak van een “onacceptabele verbale uitglijder” en vroeg de radiozender om erop te mogen reageren. Daarna publiceerde ze op Twitter foto´s, waarop de lijken van de slachtoffers van ISIS waren te zien en voegde er aan toe: “Dat is ISIS!”

De Franse media beschuldigden haar er onmiddellijk van “onfatsoenlijke” en “obscene” foto´s te verbreiden, en korte tijd later gaf de Franse regering opdracht aan het ministerie van Justitie om haar aan te klagen. Op 8 november 2017 hief ook het Franse parlement haar parlementaire immuniteit op.

Enkele maanden later klaagde een door de Franse regering gelaste rechter Marine Le Pen aan wegens “verbreiding van gewelddadige beelden”, onder verwijzing naar Artikel 227-24 van het Franse Wetboek van Strafrecht, die het delict als volgt definieert:

“...een gewelddadige, terroristische, pornografische of waarschijnlijk zwaarwegende schending van de menselijke waardigheid of het aanzetten van minderjarigen tot deelname aan spelen die hen lichamelijk in gevaar brengen, of om zo´n boodschap voor commerciële doeleinden te verbreiden...”

In het kader van de procedure kreeg Marine Le Pen een brief van de rechtbank, waarin ze ertoe werd opgeroepen zich te onderwerpen aan een psychiatrisch onderzoek om vast te stellen of ze geestelijk gezond is. Dat weigerde ze en zei dat het laten zien van de verschrikking die de “Islamitische Staat” had begaan geen aanzetten tot moord is en dat foto´s van slachtoffers van het terrorisme niet vergeleken kunnen worden met pornografie.

Het rekwest van de rechtbank duidt erop dat de Franse autoriteiten het oude Sovjet-gebruik van de “psychiatrie” weer zouden kunnen doen herleven om dissidenten of politieke tegenstanders tot zwijgen te brengen.

Le Pen kan op dit moment overal en op ieder moment gearresteerd worden en zou tot vijf jaar gevangenisstraf kunnen krijgen.

Als presidentskandidate kreeg ze in mei 2017 in de tweede verkiezingsronde 34% van de stemmen. Haar naar de gevangenis te sturen, zou bij haar aanhangers voor woede kunnen zorgen, zodat men niet van een gevangenisstraf uitgaat.

Wat waarschijnlijker lijkt, is de poging haar te intimideren en, indien mogelijk, politiek te vernietigen. Enkele weken geleden riep de Franse regering de voor het onderzoek van “financiële criminaliteit” verantwoordelijke rechter ertoe op om beslag te leggen op € 2 miljoen openbaar geld, dat beschikbaar gesteld werd aan de partij van Marine Le Pen, die ondertussen met bijna al haar openbare activiteiten is gestopt. Aan het juridisch offensief tegen Marine Le Pen werd een financieel offensief toegevoegd. Zelfs wanneer Le Pen niet in de gevangenis gezet wordt, lijkt de wet ervoor gebruikt te zijn om de mogelijkheid te openen om haar voor de in mei 2019 plaatsvindende verkiezingen voor het Europees Parlement tot onverkiesbaar te verklaren.

De Franse president Emmanuel Macron weet dat de partij van Marine Le Pen, Rassemblement National, zijn grootste oppositie in Frankrijk is en dat Le Pen zijn grootste politieke tegenstander is. Hij omschrijft zichzelf als voorvechter van de “progressieve” visie van Europa en belangrijkste vijand van diegenen die zich verzetten tegen de islamisering en de ongecontroleerde immigratie en die de nationale soevereiniteit willen verdedigen – opvattingen, die hij “lepra” en “kwaadaardige wind” heeft genoemd. Op de vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, en de Hongaarse minister-president, Viktor Orbán, die een Europees bondgenootschap van nationalistische bewegingen met de partij van Le Pen vormen, heeft hij verbaal ingehakt. Macron ondersteunt EU-sancties tegen Hongarije en Polen als zij weigeren meer migranten op te nemen.

Macron beseft dat een overwinning van het Salvini-Orbán-bondgenootschap niet alleen een vernedering voor hem zou zijn, maar dat een zege van de partij van Marine Le Pen in Frankrijk de definitieve ineenstorting van zijn afbrokkelende presidentschap zou kunnen betekenen (zijn populariteit, die vorige maand met 6% was afgenomen, bedraagt nu 23%). Hij kan het bondgenootschap Salvini-Orbán niet verpletteren, maar hij kan het politie proces in Frankrijk beïnvloeden.

Macron´s houding tegen Le Pen zou ook een poging van zijn regering kunnen zijn om meer islamitisch geweld in Frankrijk te verhinderen. Op dit moment worden boeken en publicaties, die verwijzen naar de zich inherent in de islam bevindende gewelddadige dimensie, geboycot en zijn niet in de boekhandel verkrijgbaar (de koran is echter nog altijd te koop). Organisaties die de islamisering van Frankrijk en Europa bestrijden, worden justitieel lastig gevallen. Pierre Cassen en Christine Tasin, de leiders van de belangrijkste Franse anti-islamisering website “Riposte Laïque” (“Seculier Antwoord”), moeten buitenproportioneel veel tijd in de rechtbank doorbrengen en krijgen regelmatig hoge boetes. Om te vermijden dat hun website gesloten werd, moesten ze hun website verplaatsen naar buiten Frankrijk en buiten de Europese Unie.

Onlangs werd een rapport van 615 pagina´s gepubliceerd, dat opgesteld werd door een adviseur van Macron, Hakim El Karoui. Hij is verantwoordelijk voor de vormgeving van de nieuwe instellingen van een “Franse islam”. Het rapport definieert het “islamisme” als een “ideologie die volledig verschilt van de islam” en spreekt op geen enkel moment de verbanden tussen “islamisme” en terrorisme aan. Het rapport benadrukt ook de dringende noodzakelijkheid om de “ware islam” in Frankrijk te verbreiden en Arabische les op openbare scholen in te voeren.

In de Franse media is ondertussen iedere benoeming van de verbanden tussen islam en geweld zo goed als volledig verdwenen. Als een moslim een mes-aanval uitvoert en “Allahu Akbar” (“Allah is de grootste”) brult, verklaart het officiële nieuwsbericht, dat nog voor een onderzoek gepubliceerd wordt, altijd dat hetgeen er is gebeurd “niets met de islam te maken had” en “geen terroristische achtergrond” heeft. Alle media citeren dan blindelings het officiële nieuwsbericht. Bij de laatste van dit soort aanvallen op 9 september in Parijs raakten zeven mensen gewond, waarvan vier zwaar.

Onlangs sprak de schrijver Éric Zemmour op televisie over het grote aantal jonge moslims in de Franse gevangenissen en over de opkomst van het islamitisch antisemitisme in de Franse voorsteden. De “Conseil supérieur de l´audiovisuel” (CSA), de Franse televisie- en omroepautoriteit, zei tegen de zender dat Zemmour “stigmatiserende opmerkingen over moslims” geuit zou hebben en dat het enorme consequenties voor de zender zou hebben wanneer deze dit ooit nog een keer zou doen. Een Franse presentatrice van een talkshow liet een petitie circuleren, waarin werd geëist om Zemmour compleet van de Franse media uit te sluiten. De petitie werd binnen een week meer dan 300.000 keer ondertekend.

Zemmour vroeg zich af of de Sovjet-goelag speciaal voor hem weer geopend zou worden of dat hij vrijwillig in ballingschap zou moeten gaan. Hij ontving zoveel geloofwaardige moorddreigingen, dat hij nu rondom de klok onder politiebewaking staat.

De politieke wetenschapper Jean-Yves Camus zei dat, hoewel hij het niet eens zou zijn met de opvattingen van Marine Le Pen, “overal en altijd wanneer iemand van een politieke tegenstander zegt dat hij ´gek´ is, de deuren naar het totalitarisme opengaan.”

Een advocaat, Regis de Castelnau, schreef in het maandblad “Causeur”:

“Er is een land in Europa, waarin de belangrijkste oppositiepartij na de beslaglegging op haar financiële middelen moet toekijken dat haar voorzitster ertoe wordt opgeroepen zich te onderwerpen aan een gerechtelijke psychiatrische beoordeling. Is dat Poetin´s Rusland of Orbán´s Hongarije? Nee. Het is Frankrijk.”

Castelnau voegde er aan toe dat de wet, op basis waarvan de aanklacht tegen Marine Le Pen berust, normaal gesproken voor aanklachten tegen “perverse mensen” en “psychopaten” gebruikt zou worden en dat “psychiatrische vakkennis” alleen maar gebruikt zou worden, omdat haar strafrechtelijke veroordelingen vaak gepaard gaan met een verplichting tot psychiatrische behandeling.

“Al diegenen die lachen om de moeilijkheden van hun politieke tegenstanders”, zei hij, “zouden er goed aan doen te bedenken dat wanneer zij aanvallen op politieke vrijheden accepteren, zij weldra zelf aan de beurt zouden kunnen zijn.”

Bron: https://de.gatestoneinstitute.org

Door: Guy Millière

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/16 ... he-ziekte/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Islamisering: Europese hof eens met veroordeling vrouw wegens beledigen profeet Mohammed

Xander, 28-10-2018

Afbeelding
Heel symbolisch: Duisternis boven het Europese Hof voor de Mensenrechten in Straatsburg (Afbeelding: Getty Images (2)).

EU-oorlog tegen vrijheid van meningsuiting om islam te beschermen – Europese rechters maken weg vrij voor legaliseren pedofilie in de toekomst

Het Europese hof voor de Mensenrechten is het met een Oostenrijkse rechtbank eens die een vrouw veroordeelde wegens het beledigen van de islamitische profeet Mohammed. De 47 inwoner van Wenen had op 2 seminars het huwelijk van de 50 jarige Mohammed met een 6 jarig meisje ‘pedofilie’ genoemd, en dat is in de ogen van de linkse Europese machtselite klaarblijkelijk een onterechte en/of ongewenste conclusie.

In 2011 kreeg mevrouw S. een boete van 480 euro plus proceskosten omdat ze Mohammed, die in de islam als de meest perfecte mens die ooit geleefd heet geldt, herhaaldelijk een ‘pedofiel’ had genoemd. Het Europese Hof oordeelde dat de vrouw daarmee ‘vooroordelen’ aanwakkerde en de ‘religieuze vrede’ in gevaar bracht.

De uitspraak van het Europese Hof had geen betrekking op het feit dat Mohammed inderdaad trouwde met de 6 jarige Aisha, en dit huwelijk consumeerde toen ze 9 was. Daarmee hebben de Europese rechters impliciet de weg vrijgemaakt voor het in de toekomst legaliseren van pedofilie in de EU, althans, in ieder geval als je een volgeling ben van de voorkeursreligie die door die elite bestemd is om ons continent binnen enkele decennia te overheersen.

S. had zich voor het hof beroepen op haar onder de mensenrechten gegarandeerde vrijheid van meningsuiting, maar die werd ondergeschikt gemaakt aan de islam.

Eerdere veroordelingen in Europa wegens beledigen islam
Dat gebeurde niet voor het eerst. In Groot Brittannië werd een kandidaat voor het Europese Parlement gearresteerd na het citeren van Winston Churchills visie op de islam. De legendarische Britse leider noemde de religie van moslims onder meer ‘de meest achterlijke’ die de mensheid ooit heeft gekend.

In Canada werden mensen veroordeeld wegens ‘islamofobie’ nadat ze openlijk hadden gewaarschuwd voor de islamisering van hun land. In ons eigen land hebben we natuurlijk Geert Wilders, die diverse keren voor het gerecht werd gesleept voor het ‘crimineel beledigen van moslims vanwege hun religie’.

Europese Hof fungeert de facto als Sharia rechtbank
De veroordeelde Oostenrijkse vrouw uitte haar kritiek op Mohammed op een publiek seminar waar niemand verplicht bij aanwezig was, en op neutrale grond. Kortom: iemand die het niet wilde horen hoefde daar niet te zijn, en hoefde de boodschap ook niet ongewild te horen, zoals bijvoorbeeld vanaf een podium op een openbaar plein in de stad het geval zou zijn geweest.

Desondanks argumenteerde het Euroepese Hof dat ze feitelijk ‘geweld’ pleegde door de ‘religieuze vrede’ met haar uitspraken in in gevaar te brengen. Daarmee hebben de Europese rechters het simpelweg wijzen op historische feiten, en op het huidige gegeven dat pedofilie officieel nog onder de Europese wet verboden is, gecriminaliseerd (1). Het Europese Hof van de Mensenrechten stelt zich hiermee als een soort Sharia rechtbank op en fungeert nu de facto als het European Court for Muslim Rights.

Belangen van islam gaan nu boven vrijheid van meningsuiting
De overtuigingen en gevoelens van één specifieke groep gelovigen, die van de islam, worden namelijk door de hoogste Europese elite nu belangrijker geacht dan de vrijheid van meningsuiting van de oorspronkelijke autochtone inwoners. Tegelijkertijd kunnen de christelijke religie en Jezus Christus in de media, door bekende personen en door kunstenaars op de meest grove manieren worden belasterd en vernederd, zonder dat ook maar iemand in Brussel (en Straatsburg) zich daar een seconde druk om maakt.

Wie nu nog steeds durft te beweren dat de islamisering en Umvolkung van West Europa een hersenspinsel, bangmakerij en een hoax is, stelt zich willens en wetens achter het door de machtselite afbreken van de lang gekoesterde rechten van de Europese burgers ten gunste van de islam op.

Xander

(1) The Mises Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... t-Mohammed
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6822
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Ali Yas »

Dat Hof moesten we maar afschrijven, net als de VN.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6822
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:
Islam wordt gebruikt om ons onze rechten en vrijheden te ontnemen
Zonder het artikel gelezen te hebben, kan ik dit toch beamen. Volgens mij zit het namelijk zó: er is een stroming, die altijd heeft bestaan, die neigt naar collectiviteit en het bereiken van grootse dingen vanuit die collectiviteit. Eendracht maakt macht. Dit is een oplossing op zoek naar een probleem. Vroeger was dat probleem de deplorabele toestand van de arbeider, de afgelopen eeuw is dat steeds meer de zieligheid van domme, ongetalenteerde, luie en rare mensen geworden. De tegenhanger daarvan is de idee dat mensen individueel vrij moeten zijn hun eigen doelen na te streven - zolang ze anderen daarbij niet lastig vallen - en dus niet moeten worden gedwongen mee te werken aan de hobby's van anderen, noch in de bres te springen als anderen er een potje van maken. Bij deze economische vrijheid hoort ook het afwezig zijn van dwang om in wat voor keurslijf dan ook te lopen, wat betekent dat het wetboek flinterdun kan zijn en de overheid heel klein. Liberariërs geloven dat deze opzet, waarin burgers de ruimte wordt gegeven hun eigen geluk te zoeken, de beste garantie is dat het hele land gelukkig wordt. Vrijemarkteconomieën hebben bewezen dat dat in hoge mate het geval is. Deze waarheid, tegenover het beschamende en verschrikkelijke falen van collectivistische ideeën zoals het socialisme en de islam, komt hedendaagse collectivisten niet goed uit en daarin vinden ze een ideologische medestander. Ook de islam is niet gediend bij individuele vrijheden en zet de knechten meedogenloos en tot het uiterste in voor het realiseren van de eigen doelen: het onderwerpen van iedereen aan een leven van rituelen zonder inhoud, de ultieme leegte en vreugdeloosheid, de hel op aarde.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Muilkorf voor “keiharde” rechter Zantke

Geplaatst op 29 oktober 2018

Afbeelding

Zwickau – De directrice van het kantongerecht Zwickau heeft de als “keiharde” rechter bekend geworden Stephan Zantke van zijn functie als perswoordvoerder van het kantongerecht Zwickau ontheven. Het gaat naar men zegt om een disciplinaire maatregel, die verband houdt met de publicatie van zijn boek.

Eigenlijk is Stephan Zantke, die voor organisaties zoals de OVSE internationale voordrachten houdt, “slechts” strafrechter in Zwickau. Eind 2017 zorgde hij in heel Europa voor furore. Voor zijn rechterstafel stond een Libische vluchteling. De lijst met zwaarwegende beschuldigingen tegen hem was lang. Toen de aangeklaagde over “kloten Duitsland” schold, vroeg Zantke: “Als het bij ons zo kloten is, waarom bent u hier dan?”

De daaropvolgende heftige reacties van de media toonden aan dat Zantke een zenuw geraakt had. De vraag zou een uitdrukking van zijn opgekropte ergernis met het oog op een groot aantal criminelen zijn geweest, die langzamerhand het respect voor Justitie en de staat verliezen, aldus de uitleg van Zantke.

Deze maand verscheen Zantkes boek met exact dezelfde titel. De rechter werpt daarin een onverbiddelijke blik op een overbelaste Justitie en criminelen, die gebruikmaken van de zwakte van de staat. Zantke geeft een kijkje in Duitse parallelwerelden en criminele milieus en toont aan hoe machteloos de staat vaak is.

De kritiek van Zantke schijnt zijn meerdere, de directrice van het kantongerecht Zwickau, Eva-Maria Ast, niet bevallen te hebben. Zoals de “Bild-Zeitung” bericht, zou de kritische rechter een muilkorf hebben gekregen en werd hij heel stiekem als woordvoerder van het kantongerecht afgezaagd. Sinds 1 september zou Zantke geen 1e perswoordvoerder meer zijn, vanaf november ook geen plaatsvervangend perswoordvoerder. Dat zou de directrice van het kantongerecht hem – zonder motivering – meegedeeld hebben, aldus de “keiharde” rechter. Uit kringen van collega´s zou bekend geworden zijn dat dit een disciplinaire maatregel vanwege zijn boek geweest is.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/29 ... er-zantke/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door King George »

Politieke correctheid slaat volledig door, óók in de stripverhalen en games

Afbeelding

Door Wout Willemsen 31 oktober 2018

Een echte verrassing kan het niet zijn, maar de politieke correctheid slaat weer eens door. Stripfiguren en personages in videogames krijgen het zwaar te verduren. Dat meldt het AD.

Wanneer het om heftige stereotypen gaat is er natuurlijk best wat voor te zeggen om een aanpassing te doen. Iedereen kent nog wel de inboorlingen uit Kuifje met dikke rode lippen, een bot door de neus en een wat suffige blik in de ogen. Logisch dat daar ophef over ontstaat. De drijvende kracht achter deze verandering is natuurlijk ‘ophef’. Een groep voelt zich beledigd en onderbouwt waarom zij dit zo ervaren, waarop aanpassingen volgen.

Bedrijven op allerlei terreinen slaan hier echter in door. Zij proberen zich in te leven in groepen mensen waar zij zelf van denken dat deze wel eens ophef zouden gaan veroorzaken en zij willen dat voor zijn. Dit leidt echter tot hilarische en beschamende situaties.

Zo werd Speedy Gonzales van de buis gehaald door Cartoon Network want hij zou te stereotyperend zijn. Een racende muis in een land vol luiaards, dat valt vast niet goed. Mexicanen begonnen echter campagnes om Speedy weer óp de buis te krijgen! Ze konden er wel om lachen!

Apu Nahasapeemapetilon, de Indiër uit The Simpsons ligt nu ook onder vuur, want ‘te stereotyperend’. Het grappige is echter dat Apu juist staat voor een goed geïntegreerde immigrant die z’n eigen broek op weet te houden en z’n gezin weet te onderhouden met zijn winkeltje waar hij graag en hard voor werkt. Zijn accent, manieren en uiterlijk onderstrepen op geen enkele manier een negatief stereotype. Bedrijven kiezen al snel voor een ‘zekere voor het onzekere’ -strategie en riskeren daarmee een diversiteitsbeleid op te zetten wat juist zal leiden tot eenheidsworst!

In het geval van videogames slaat men helemaal door. Vooral mannen spelen games en met name vrouwelijke stereotyperende personages zijn onderhevig aan veranderingen, alsof vrouwen het aanstootgevend vinden waar een gamende man naar kijkt…

Het is dus heel goed dat overal wordt aangekaart dat men door begint te schieten en even pas op de plaats moet gaan houden. Hopelijk komt er weer meer discussie over wie iets aanstootgevend vindt en waarom diegene wel of niet een punt heeft, in plaats van uit voorzorg maar alles plat te stampen. Er is dus hoop!


TPO
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door King George »

Dit spelletje zal dan ook wel niet meer mogen.

Speel mee:
Minder minder minder
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Sharia-staat: Zweedse gordijnen voor islam-kritische commentaren

Geplaatst op 4 november 2018

Afbeelding

Stockholm – Terwijl islamitische migranten, zoals al zo vaak bericht, de meest vreselijke misdaden kunnen begaan en met sociaal werk “bestraft” worden, verdwijnen autochtone Zweden wegens islamitische commentaren achter Zweedse gordijnen. Zoals de krant “Wochenblick” bericht, werd onlangs een 65-jarige Zweedse vrouw, die zich denigrerend uitliet over de islam, omdat zij zelf slachtoffer van mishandeling door een migranten-bende was, tot drie maanden gevangenisstraf en een boete van € 630,- veroordeeld.

Motivering: zware belediging van mensen van het islamitisch geloof. Juridische grondslag voor deze “politiek-correcte links-groene dictatuur” is de veroordeling wegens “hatespeech”. Gebaseerd op de wet “Hets Met Folkgrupp” (HMF) – hetze tegen volksgroepen.

Zoals de krant verder schrijft, heeft de Zweedse demissionaire minister van Infrastructuur Peter Eriksson (Groenen) nu openlijk op tv toegegeven dat zowel politieke partijen als ministeries een hotline met Facebook hebben, om na desbetreffende opsporing snel op inhouden te reageren die door organen van de staat worden gekwalificeerd als “problematisch”.

Handlangers van deze Stasi-methode in het ooit liberale Zweden zijn de “internethaat controleurs” (“Näthatsgranskaren”). Zij doorzoeken ijverig sociale media. Vooral pensioengerechtigden, die nog in een vrij Zweden zijn opgegroeid, krijgen nu vaak vanwege “hatespeech” op sociale media hoge boetes.

Wat de 65-jarige Christina meemaakte, of beter gezegd doorstond, herinnert aan de DDR-dictatuur. Zij moest zich zes politieverhoren laten welgevallen, haar woning werd doorzocht, haar telefoon uitgelezen, uiteindelijk was er een 150 pagina´s tellend onderzoeksrapport.

De beschuldiging luidt uiteindelijk: acht denigrerende uitlatingen over moslims in de periode tussen 2016 en 2017.

Haar kritiek op de keiharde en vaak criminele nieuwe burgers, die aan Zweden geheel in hun zin een sharia-systeem opdringen, waarin ook kritiek op de islam strafbaar is, is geen toeval: ze zou door een migranten-bende zijn mishandeld, en zou sindsdien bang zijn. De islam zou voor haar geen religie, maar een ideologie zijn. Voor de rechters met een dubbele moraal geen reden tot strafvermindering of zelfs kwijtschelding. Integendeel. Volgens de Zweedse krant “Samnytt” zou de straf ook daarom zo hard zijn, omdat Christina daarvoor gelast sociaal werk weigerde. Waarnemers vragen zich af of het strenge vonnis in de toekomst navolging vindt. Bijzonder pikant: de oprichter van de “internethaat controleurs” zou een veroordeelde dierenbeul zijn. De voormalige politieman Tomas Aberg liet volgens “Wochenblick” zijn beesten op de boerderij verhongeren en verdorsten. Aberg bombardeert de autoriteiten met massale aangiftes. Hij wil angst opwekken en zodoende elke kritiek op immigranten in de kiem smoren.

Ook de nieuwe partij AfS, Alternatief voor Zweden, is al in het vizier van de censuur en belastering-machinerie terechtgekomen. Zoals een woordvoerder van de politie tegenover “Samnytt” bevestigde, zou er tegen de woordvoerder van de AfS, Gustav Kasselstrand, aangifte zijn gedaan vanwege de uitspraak dat het door migrantengeweld geteisterde Malmö een “horrorvoorbeeld voor een amok lopende multicultipolitiek zou zijn.” De orgiën van geweld worden vooral door de knuffelvonnissen voor criminele moslims mogelijk gemaakt. Zoals de “Freie Welt” al in juli berichtte, werd een Somaliër voor autodiefstal, roof en kinderverkrachting tot 150 uur “sociaal werk” veroordeeld. Daartegenover dreigen voor autochtonen drastische straffen wegens “hatespeech”. Citaat:

“Voor een vrouw dreigt bijvoorbeeld twee jaar gevangenisstraf, omdat zij een karikatuur over ´islamisten´ op internet heeft gezet. Of er wordt een 71-jarige man door de politie verhoord, omdat hij na het lezen van de koran de islam met een fascistische ideologie heeft vergeleken. De vervolging van Zweden wegens “hatespeech” heeft bizarre vormen aangenomen.”

Slotsom: Gelijksoortige toestanden heersen ook al in Duitsland, die echter met de grotere invloed van de Groenen nog erger zullen worden. De verkiezingssuccessen in Beieren en Hessen voor de bekennende Groene sharia-bevorderaars moet iedereen te denken geven.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/04 ... mmentaren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Nu maken ze hem echt kapot: Maaßen dreigt tuchtzaak

Geplaatst op 10 november 2018

Afbeelding

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer (CSU), vindt het ontslag van Hans-Georg Maaßen niet voldoende. Volgens krantenberichten wil hij nu ook een tuchtzaak aanspannen tegen de oprechte voormalige chef van de Binnenlandse Veiligheidsdienst. Daarvoor krijgt hij applaus van de deskundige Binnenlandse Zaken van de SPD, Burkhard Lischka.

Wat is het verschil tussen een linkse en een rechtse? Als de tegenstander al op de grond ligt, zal de rechtse zichzelf als winnaar beschouwen en proberen de tegenstander naar zijn kant te halen om hem te vergeven. De linkse daarentegen kent in de regel alleen maar haat, en genade en barmhartigheid zijn hem volledig vreemd. Daarvoor bestaan talrijke voorbeelden uit de jongere geschiedenis. En dat is nu opnieuw zichtbaar in de zaak Maaßen.

Gebod tot matiging bij politieke uitlatingen
Jouwatch” bericht: “Voormalige chef van de Binnenlandse Veiligheidsdienst Hans-Georg Maaßen dreigt na verplicht vervroegd pensioen volgens een krantenbericht een tuchtzaak.

Minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) zou de aanspanning van zo´n procedure onderzoeken, schrijven de kranten van het “Redactienetwerk Duitsland” onder verwijzing naar veiligheidskringen. Volgens hen zou concreet onderzocht worden of Maaßen het gebod tot matiging bij politieke uitlatingen geschonden zou hebben.

Maaßen zou naar men zegt op 24 oktober persoonlijk opdracht aan een medewerker hebben gegeven om het manuscript van zijn omstreden toespraak voor de “Berner Club” op het intranet van de Duitse binnenlandse Veiligheidsdienst te plaatsen, berichten de kranten verder.

Links-radicale krachten in de SPD
In deze toespraak, gehouden op 18 oktober in Warschau tegenover de chefs van Europese geheime diensten, sprak Maaßen o.a. van “Duitse mediamanipulatie”, een “nieuwe kwaliteit van valse berichtgeving” en “links-radicale krachten in de SPD”. De Duitse vluchtelingenpolitiek noemde hij “naïef”.

Daarop werd Maaßen maandag jongstleden door Seehofer met vervroegd pensioen gestuurd. De deskundige Binnenlandse Zaken van de SPD, Burhard Lischka, zei tegen de kranten het te begroeten dat het ministerie van Binnenlands Zaken de aanspanning van een tuchtzaak zou onderzoeken:

“Want vanuit het oogpunt van de SPD heeft Maaßen duidelijk het aan ambtenaren opgelegde gebod tot matiging bij politieke uitlatingen geschonden”, aldus Lischka.

Het is gedaan met deze republiek
Hier moet een voorbeeld gesteld worden. Het kan immers niet zo zijn dat iemand op dit politieke niveau kritiek uit. Misschien echter zouden ze Maaßen niet al teveel moeten tergen.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/10 ... tuchtzaak/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Britse regering eist 6 jaar gevangenisstraf voor degenen die de islam bekritiseren

Posted op december 25, 2018 door Rommel in Artikelen // 7 Comments

Afbeelding

Britse burgers die in de sociale media kritiek hebben op de islam, kunnen in het kader van de nieuwe regeringsvoorstellen tot zes jaar gevangenisstraf verwachten.

De Constitutionele Raad van Engeland en Wales heeft draconische veranderingen in de openbare orde voorgesteld, iedereen die zich online tegen een “beschermde” groepering richt, wordt geconfronteerd met gevangenisstraf.

Breitbart berichtte onlangs dat wanneer Britse burgers kritiek hebben op “ras; geslacht; ouderdom; handicap; leeftijd; seksuele geaardheid; godsdienst of overtuiging; zwangerschap en moederschap; en geslachtsverandering”, men voor zes jaar gevangen kunt zitten.

Wanneer men een groot online publiek heeft, wordt men veroordeeld tot een nog langere gevangenisstraf. Degenen die “in een positie van vertrouwen, autoriteit of invloed” zijn, worden gewaarschuwd dat als ze hun positie misbruiken om haat op te wekken, ze naar de gevangenis gaan.

Tot de invloedrijke posities behoren journalisten, politieke leiders of boegbeelden, maar ook al diegenen wiens delicten “hardnekkig” zijn.

Als een “dader lid was van of geassocieerd was met een groep die voorstander was van raciale of religieuze vijandigheid”, zal hun straf ook zwaarder zijn.

Politicate bericht: “De Constitutionele Raad is van mening dat het voorkomen van haat bij het gebruik van sociale media, YouTube en andere websites een groeiend probleem is – hoewel het aantal vervolgingen relatief laag blijft”.

“Het aantal van deze misdaden is uiterst laag en voor sommige misdaden zijn geen criminelen veroordeeld“, aldus de Constitutionele Raad.

“Gezien het recente sociale klimaat en een grotere aandacht voor dit soort misdrijven acht de Raad het echter nuttig om voor de veroordeling van deze misdrijven richtsnoeren voor sancties vast te stellen”, schrijft de Raad.

En voegde eraan toe: “Onder de onderzochte gevallen waren er een aantal misdaden van het type ‘haatdragende taal’, waarbij door invloedrijke persoonlijkheden opruiende voordrachten werden gehouden om raciale haat te zaaien”.

“In andere gevallen ging het om het publiceren van inhoud op YouTube, wat leidde tot ernstige gewelddaden tegen bepaalde rassen of religieuze groeperingen. Websites met misbruikende en beledigende inhoud werden ook gepubliceerd, waarbij enkele activiteiten die in de loop der tijd het wereldwijde publiek bereikten”.

Bron: Sharia UK: Gov’t Proposes 6-Year-Prison Sentences For Criticizing Islam

Fenixx
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie