Tuig houdt Zaanse wijk in wurggreep

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Mahalingam
Berichten: 40172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tuig houdt Zaanse wijk in wurggreep

Berichtdoor Mahalingam » Do Nov 08, 2018 2:27 pm

Laat ons optimistisch zijn:
    Voorzitter Venniker: ‘De betrokken ambtenaren hebben een bikkelhard rapport geschreven over de wijk, en samen met alle betrokken partijen plannen gemaakt.’
Een huur van 350 euro tref je alleen aan bij sociale woningen. In wie komen daarvoor in aanmerking? Kwetsbaren en vooral asieligen. En van de laatste zijn er veel.
Dus komt de baas van de corporatie aan met:
‘De woningen die wij hier aanbieden zijn relatief goedkoop met maandhuren van rond de 350 euro. Dat trekt dus steeds weer kwetsbare huurders.’ Zo kon het gebeuren dat een groot deel van de Zaanse statushouders in Poelenburg belandde, terwijl de bedoeling was dat ze evenredig over de gemeente verdeeld zouden worden. Van Buren: ‘Je wilt dat niet, maar toch gebeurt het, want in je eentje kun je het moeilijk veranderen.

Het is een Turkenwijk en dus komt de bekende klacht( want kinderen dienen eerst Turks te praten en dan pas op school Nederlands leren):
‘De kinderen die wij hier op school krijgen hebben algemene ontwikkelingsachterstanden. Ze spreken vaak geen of slecht Nederlands, en kunnen bijvoorbeeld ook hun rits niet dichtmaken.

Aangezien we op school een 'veterstrikdiploma' hebben kan er ook nog wel een 'rits open/dicht maken'-diploma komen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 4 gasten