Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 17, 2016 2:44 am

WIST U DAT...

Afbeelding

67% van de in Europa wonende moslims een uitkering krijgt?
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mar 01, 2017 4:02 am

Door asielcrisis groeit aantal bijstandsontvangers

Bauke Schram, 28 feb 2017

Afbeelding

Het aantal bijstandsontvangers is het afgelopen jaar opnieuw toegenomen. Het aantal personen met een bijstandsuitkering groeide vooral door de komst van asielzoekers en migranten.

De afgelopen jaren groeide het aantal bijstandsbewoners steevast. In 2016 kwamen er meer bijstandsontvangers bij dan in 2015: 18.000 mensen kwamen in de bijstand terecht, een toename van 4 procent. Eind december 2016 telde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) 467.000 bijstandsgerechtigden in Nederland.

Lees ook: waarom asielzoekers met vergunning werk weigeren

Flinke toename allochtonen in bijstand
In 2015 kwamen er 14.200 nieuwe bijstandsontvangers met een niet-westerse migratieachtergrond bij, in 2016 kwamen 20.200 allochtonen in de bijstand terecht. In 2015 waren 10.000 van de 15.000 bijstandsontvangers gevluchte Syriërs. Bij autochtonen en westerse allochtonen steeg het aantal niet. De helft van de nieuwe bijstandsontvangers bestond eind 2016 uit asielzoekers, blijkt uit de cijfers van het CBS.

Veel Nederlandse organisaties maken zich al langer zorgen over de werkloosheid onder asielzoekers. Vooral de taalbarrière is een groot probleem. Ook blijkt dat een aantal asielzoekers met een verblijfsvergunning in Nederlandse asielzoekerscentra werk weigert, omdat zij een deel van hun salaris moeten afstaan aan het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

In december sloeg de Sociaal-Economische Raad alarm over de tienduizenden asielzoekers die tijdens de migratiecrisis naar Nederland kwamen. Het optimisme van het kabinet dat deze nieuwkomers snel een baan vinden, is ongegrond: slechts 10 procent komt makkelijk aan een baan. De rest is aangewezen op de bijstand.

Afbeelding

Migranten zonder diploma vinden sneller baan
Het COA onderzocht in augustus samen met uitzendorganisatie Randstad hoe asielzoekers het beste aan werk kunnen komen. Uit een pilot bleek dat bijna driekwart van de asielzoekers geen baan vond binnen een half jaar. Ongeveer eenachtste van de asielzoekers vond een stageplek, terwijl minder dan 15 procent een vast contract kreeg aangeboden.

Baan vinden blijkt juist voor hogeropgeleide asielzoekers lastig. Waarom?

Opvallend is dat migranten zonder diploma’s sneller een baan weten te vinden. Hogeropgeleiden moeten grotere obstakels zien te overwinnen. Ze hebben weliswaar diploma’s uit hun land van herkomst, maar in veel gevallen moeten ze in Nederland opnieuw naar school om die te verzilveren.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Mar 01, 2017 8:32 am

Pilgrim schreef:
Door asielcrisis groeit aantal bijstandsontvangers

Bauke Schram, 28 feb 2017

Vooral hoogopgeleiden vinden moeilijk een baan.

Logisch? Jazeker. Niemand die dat uitlegt. Dan doe ik het wel. Maar eerst Elsevier aan het woord in het door Pilgrim geplaatste artikel
Uit een pilot van uitzendbureau Randstad en het COA blijkt overigens dat juist hoogopgeleide asielzoekers moeilijk een baan vinden. Randstad probeerde 94 statushouders binnen zes maanden aan een baan te helpen. In 14 gevallen lukte dat door middel van een betaalde baan, twaalf migranten vonden een stage of werkervaringsplek. De andere 68 statushouders in de pilot vonden geen werk. Opvallend is dat migranten zonder diploma’s sneller een baan wisten te vinden

Een hoogopgeleide komt volgens mij moeilijker aan een baan omdat hij - nogal logisch- de specifiek gewenste ervaring mist. Ik ben zelf ondernemer geweest dus het lag voor de hand het te begrijpen. :wink2:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 19118
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor mercator » Wo Mar 01, 2017 10:24 am

'Hans van de Mortel' schreef:Logisch? Jazeker. Niemand die dat uitlegt. Dan doe ik het wel.

Ik doe dat ook: "hoog opgeleid" kan betekenen bedrijvig in sociologie, taalwetenschap,journalistiek, godsgeleerdheid( van het Islamitische soort dan nog). Allemaal bedrijvigheden waar geen enkele ondernemer op zit te wachten. Dan heb je beter een allochtoon met een paar stevige handen aan zijn lijf in je dakwerkersbedrijf.
Ik kan dat heel goed zien in de Vlaamse universiteitsstad Leuven. Op de campus onzin-wetenschappen( taalkunde, psychologie etc.) wemelt het van de negers en de kopvodden, op de campus technologie zijn het uitsluitend blanke autochtonen én Aziaten.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Mar 01, 2017 10:51 am

mercator schreef:Ik kan dat heel goed zien in de Vlaamse universiteitsstad Leuven. Op de campus onzin-wetenschappen( taalkunde, psychologie etc.) wemelt het van de negers en de kopvodden, op de campus technologie zijn het uitsluitend blanke autochtonen én Aziaten.

Ik had vroeger ergens gelezen dat Nederland de grootste psychologendichtheid van de wereld heeft. Ik heb nu dit op Wikipedia gelezen.
Nederland telt ongeveer 14.750 gz-psychologen (januari 2013), dus zo'n 85 per 100.000 inwoners. Ongeveer twee derde is vrouw.[1] Ongeveer tweeduizend hebben zich verder gespecialiseerd tot klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog.

Is hier sprake van een psychologendichtheid of kan er nog meer bij vanwege de aanhoudende vraag? [icon_lol.gif]
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20559
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor King George » Wo Mar 01, 2017 11:57 am

Wie dit twee jaar geleden durfde te stellen dat deze vijandige invasiestroom niet zo hoog is opgeleid als verhoopt of liever gezegd als valselijk voorgewend werd voor racist uitgemaakt; Toch geeft de realiteit de realisten gelijk. Het waren dus geen hoogopgeleide of vakbekwame kennismigranten; Het zijn gewoon parasieten. Totaal niet inpasbaar en totaal niet van meerwaarde en derhalve volledig ongewenst.
Laatst gewijzigd door King George op Wo Mar 01, 2017 12:38 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Mar 01, 2017 12:20 pm

King George schreef:Wie dit twee jaar geleden durfde te stellen werd voor racist uitgemaakt; Toch geeft de realiteit de realisten gelijk. Het waren dus geen hoogopgeleide of vakbekwame kennismigranten; Het zijn parasieten.

Voor alle duidelijkheid. Ik neem geen zogenaamde gelukzoeker iets kwalijk wanneer hij uit zijn leven het beste wil halen. Ook qua inkomen. Het zou niet zo mogen zijn, maar verbieden is niet mijn sterkste punt. Ik interesseer mij voor de logica. En de logica gebiedt mij te concluderen dat ALLE mohammedanen (moslims in de volksmond) die uit een islamitisch land vertrekken op weg naar een niet-islamitisch land, dit uitsluitend doen om te parasiteren. Immers, hun baggerreligie (King) verbiedt hen in zee te gaan met ongelovigen, onze vrijheid, democratie en nog zoveel andere cultuurggemoederen door de tijd heen verworven. Mohammedanen (moslims in de volksmond) kijken met z'n allen op ons neer omdat Mohammed de profeet voor alle mohammedanen dit namelijk een goed idee vond. Wie iemand veracht en desondanks van hem profiteert is een parasiet. Sterker nog, alle moslims in Nederland zijn afhankelijk van onze normen, waarden, kenniseconomie die zij verachten en verwerpen. Het kenmerkt de moslim als de enige echte ware religieuze parasiet. Een parasiet waar een penetrante Arabische vieze lucht aan zit.

Helaas is ons land overvol en dat is geen geintje. Dus er is voor niemand meer plaats van buitenaf die hier niets te zoeken heeft. Een Syriër die met zijn Nederlandse vakantieliefde wil trouwen, prima. Behalve wanneer hij moslim is. En iemand is een moslim wanneer hij zich moslim noemt. Zo simpel is dat. En ik moet nog de volgende (Marokkaanse parasiet (mohammedaan) tegenkomen die zich geen moslim noemt. :unhappy: Ik ken er tot nu toe slechts eentje. En die is gelijk van onder tot boven ook nog eens atheïst. Beter kon ik het niet treffen. Toch heb ik het steeds slechter getroffen. Hoezo dan? Vanwege de zich opstapelende islamitische kut kopvodden in de regio.

Vies volk die moslims! Vies in de geest!

Beledigd? Tegenvallend ondergewaardeerd respect? Nou, zet je dan niet af tegen onze beschaving en noem je voortaan geen moslim meer! Wil je erover praten? Dat kan. Hans van de Mortel is godsdienstwaanzinoloog met als specialisatie islam en zijn aanhangers.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20559
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor King George » Wo Mar 01, 2017 12:45 pm

Dan moet de Muzelman dus afkicken van het giftige godsdienstige crack Islam. Dan is de Muzelman geen Moslim meer. Ik denk echter ook dat alleen deze weg van behandelen de Muzelman meer maatschappelijk (re-)integreerbaar in onze Westerse kennissamenleving kan maken. Ik heb al vaker de metafoor van Moslim <> Islam versus verslaafde <> opiaten gemaakt en deze blijft hout snijden. Een ex-verslaafde is immers ook meer maatschappelijk (re-)integreerbaar vergeleken met wanneer de junk in zijn verslaving aan opiaten blijft hangen. Islam is gewoon maatschappelijk crack.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6526
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor Ali Yas » Wo Mar 01, 2017 9:32 pm

'Hans van de Mortel' schreef:Immers, hun baggerreligie (King) verbiedt hen in zee te gaan met ongelovigen, onze vrijheid, democratie en nog zoveel andere cultuurggemoederen door de tijd heen verworven.

Vandaag weer een item op de radio gehoord met Turken in Deventer. De mannen spreken geen Nederlands, de vrouwen gaan stemmen op Tunahan Kuzu omdat hij voor de Turkse cultuur is - in Nederland. Met zulke "nieuwe Nederlanders" gooi ik de handdoek in de ring. :giveup:
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 1593
Lid geworden op: Do Apr 14, 2016 8:43 pm

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor Pizzaman » Wo Mar 01, 2017 9:35 pm

Ali Yas schreef:
'Hans van de Mortel' schreef:Immers, hun baggerreligie (King) verbiedt hen in zee te gaan met ongelovigen, onze vrijheid, democratie en nog zoveel andere cultuurggemoederen door de tijd heen verworven.

Vandaag weer een item op de radio gehoord met Turken in Deventer. De mannen spreken geen Nederlands, de vrouwen gaan stemmen op Tunahan Kuzu omdat hij voor de Turkse cultuur is - in Nederland. Met zulke "nieuwe Nederlanders" gooi ik de handdoek in de ring. :giveup:


Ik gooi mijn handdoek dan wel naar de PVV, dan kunnen die 'm nat maken en er collectief mee meppen.
Vraag me wel af hoe men gaat stemmen, we zullen zien.
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6526
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor Ali Yas » Wo Mar 01, 2017 9:47 pm

Pizzaman schreef:
Ali Yas schreef:
'Hans van de Mortel' schreef:Immers, hun baggerreligie (King) verbiedt hen in zee te gaan met ongelovigen, onze vrijheid, democratie en nog zoveel andere cultuurggemoederen door de tijd heen verworven.

Vandaag weer een item op de radio gehoord met Turken in Deventer. De mannen spreken geen Nederlands, de vrouwen gaan stemmen op Tunahan Kuzu omdat hij voor de Turkse cultuur is - in Nederland. Met zulke "nieuwe Nederlanders" gooi ik de handdoek in de ring. :giveup:


Ik gooi mijn handdoek dan wel naar de PVV, dan kunnen die 'm nat maken en er collectief mee meppen.
Vraag me wel af hoe men gaat stemmen, we zullen zien.

Wie nu nog op de PvdA of de VVD gaat stemmen, haat de democratie. Op 16 maart maak ik het sommetje om dat aan mijn algemene ontwikkeling toe te voegen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor Pilgrim » Do Apr 27, 2017 11:43 pm

Aantal buitenlandse Hartz-IV ontvangers met sprongen gestegen

Geplaatst op 27 april 2017

Afbeelding
Asielzoekers” voor de Spaarbank: 466.000 Syriërs kregen in 2016 een Hartz-IV uitkering.

Het aantal Hartz-IV ontvangers in Duitsland uit niet-Europese landen is verleden jaar met sprongen gestegen. De “Bundesagentur für Arbeit” registreerde tot het eind van het jaar 698.872 ontvangers – ongeveer 400.000 (132%) meer dan het jaar daarvoor, bericht de “Bild-Zeitung” onder verwijzing naar nieuwe cijfers van de overheidsinstantie.

Volgens de nieuwe cijfers kwamen met 466.000 de meeste ontvangers uit Syrië (plus 220%), Irak (96.000, plus 64,7%) en Afghanistan (52.300, plus 46,4%). Erkende “asielzoekers” mogen in Duitsland na een korte wachtperiode solliciteren naar banen. Als ze er geen vinden, hebben ze recht op Hartz-IV.

10% meer uitgaven voor sociale uitkeringen
Het aandeel buitenlanders onder de Hartz-IV ontvangers steeg binnen een jaar van 23,8% naar 28,2%, berichtte het blad in februari. Deze cijfers hadden echter betrekking op de cijfers tot eind september. Volgens de krant kregen 5,9 miljoen mensen een Hartz-IV uitkering. In 2011 hadden 19% van de Hartz-IV ontvangers een buitenlandse nationaliteit.

In 2016 waren volgens “Welt” de uitgaven voor sociale uitkeringen met 9,8% naar € 59,3 miljard gestegen – € 5,3 miljard meer dan het jaar daarvoor. Voor het begin van de “asielcrisis”, in het jaar 2014, waren dit € 10 miljard minder.

Bron: https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/27 ... -gestegen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41228
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor Mahalingam » Vr Apr 28, 2017 9:39 am

En bij ons:
189.000 autochtonen (op een totaal van ±13 miljoen) krijgen een uitkering. En 234.000 niet-westerse allochtonen ook, maar dan op een totaal van ±2 miljoen.

Afbeelding
'Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden'
Als je die mensen allemaal toelaat, zoals D66 en GroenLinks willen - die geen bovengrens stellen aan het aantal vluchtelingen -, dan stort de verzorgingsstaat in. En dat kan in korte tijd gebeuren. We zien het aantal asielzoekers dat in de bijstand terecht komt nu al snel stijgen. Het aantal bijstandsgerechtigde autochtonen en niet-westerse immigranten is extreem uit verhouding. Er zijn ruim 2 miljoen niet-westerlingen en ruim 13 miljoen autochtonen in Nederland en nu al zijn er meer niet-westerse bijstandsgerechtigden. Autochtonen financieren dus een werkloze allochtone onderklasse."
http://www.ad.nl/binnenland/stop-massa-immigratie-om-de-verzorgingsstaat-betaalbaar-te-houden~aae4b1cb/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 31, 2017 2:54 pm

Afbeelding

Zie ook HIER.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor Pilgrim » Za Mar 10, 2018 8:46 pm

“Vluchtelingen amper aan de bak”

10 maart 2018

Afbeelding

LEEUWARDEN – Van de ruim 2250 volwassen vluchtelingen die in Friesland onderdak hebben gekregen, hebben slechts 42 mensen een betaalde baan. Dat blijkt uit gegevens over huisvesting, werk en integratie van de Friese gemeentes.

Zo meldt de Leeuwarder Courant. Sinds 2015 hebben in totaal 3650 statushouders huisvesting gekregen in Friesland.

Het beleid omtrent het begeleiden van vinden van werk, verschilt per gemeente. Zo hebben sommige gemeentes een specifiek doelgroepenbeleid voor statushouders.

Van de 660 gevestigde vluchtelingen in Leeuwarden, van wie er 112 ouder zijn dan 27 jaar, hebben er slechts twee een betaalde baan. Wethouder Friso Douwstra laat aan de Leeuwarder Courant weten niet tevreden te zijn over de lage doorstroom van vluchtelingen naar een betaalde baan, „terwijl dit wel binnen hun capaciteiten ligt”.

Doelgroepenbeleid
Het doelgroepenbeleid werpt in de gemeente Achtkarspelen wel duidelijk zijn vruchten af. Daar hebben 17 van de 69 volwassen statushouders een baan gevonden.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20559
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor King George » Vr Apr 13, 2018 1:30 pm

More Than Half of German Welfare Recipients Come from Migrant Backgrounds

Afbeelding
JONATHAN NACKSTRAND/AFP/Getty

by CHRIS TOMLINSON13 Apr 201817

A report from the German Federal Employment Agency (BA) has shown that more than half of the recipients of the Hartz IV welfare income benefit come from migrant backgrounds, with Syrians the largest group in the country.


Lees verder
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 04, 2018 2:05 am

Nederland: Slechts 15% van de zogenaamde vluchtelingen werkt!

Geplaatst op 3 mei 2018

Afbeelding

Slechts 15% van de zogenaamde vluchtelingen, die sinds 2014 in Nederland mogen werken, werkt ook. Deskundigen gaan er van uit dat dit aandeel ook in de komende tien jaar nauwelijks hoger dan 40% zal stijgen. Uit gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat de grote meerderheid van de “vluchtelingen” in de twee en een half jaar sinds ze een arbeidsvergunning kreeg, werkeloos gebleven is en liever van een sociale uitkering leeft.

Van de 15% werkenden, waarvan de meerderheid Syriërs en Eritreeërs zijn, werken de meesten, van de weinigen die werk gevonden hebben, slechts in deeltijd.

Het aantal personen dat asiel in Nederland krijgt en op de arbeidsmarkt dringt, zou toenemen, echter slechts in beperkte mate, aldus de Nederlandse immigratieonderzoeker Jan van de Beek.

Volgens een analyse van de arbeidsmarktdeelname van asielzoekers die tussen 1999 en 2005 naar Nederland gekomen waren, voorspelde hij dat het aandeel werkende vluchtelingen over tien jaar tot ongeveer 40% zou stijgen.

Volgens de wiskundige en antropoloog bestaat een deel van het probleem erin dat er weinig financiële prikkels bestaan om te gaan werken in plaats van werklozengeld te innen.

“En bovendien is het natuurlijk heel moeilijk om werk te vinden en te houden in een volledig ander land”, voegde hij er volgens “Breitbart” aan toe.

Vorige week waarschuwde Van de Beek dat de Nederlandse welvaartsstaat zou instorten wanneer het land zijn grenzen niet zou sluiten voor migranten uit de Derde Wereld, van wie elk gemiddeld € 120.000,- gedurende zijn leven zou kosten.

“De Nederlandse burgers financieren een onderlaag van de werkloze minderheid”, zei hij tegenover de Nederlandse krant AD. “Er zijn meer dan 2 miljoen niet-westerlingen en meer dan 13 miljoen autochtonen in Nederland, maar nu al zijn er meer niet-westerse ontvangers van sociale uitkeringen.”

Gevraagd naar het feit dat critici zeggen dat het “immoreel” zou zijn om mensen op hun economisch profiel te beoordelen, zei Van de Beek dat dit woord beter bij de open grenzen zou passen en beschuldigde de No-Border-ondersteuners ervan dat zij met hun opvatting het leven van de Nederlanders met een laag inkomen erger zouden maken. Deze zouden nu al de minste macht hebben en zouden lijden onder de druk van automatisering en globalisering.

“Politiek correcte mensen ignoreren willens en wetens het feit dat iedere euro slechts één maal kan worden uitgegeven, en zij zouden de afweging moeten maken of de Nederlanders voor hun eigen medeburgers of voor de rest van de wereld moeten werken”, zegt Jan van de Beek.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/03 ... gen-werkt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jun 03, 2018 1:29 am

78% Syriërs met verblijfstatus heeft geen betaald werk, 10% voldaan aan inburgerplicht

Redactie, 01-06-2018

Afbeelding

'Acceptatie van homoseksualiteit lijkt een gevoelig punt te zijn onder Syrische statushouders'

De meeste Syrische vluchtelingen met een verblijfsstatus in ons land (78 procent) hebben geen betaald werk. Dat blijkt uit een studie van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) naar Syrische statushouders in Nederland.

Meer dan driekwart zegt zich thuis te voelen in ons land en geeft gemiddeld een 8,5 voor hun leven in Nederland. De overgrote meerderheid van de Syriërs (93 procent) verwacht over vijf jaar nog in Nederland te wonen als zij nog niet terug kunnen naar hun eigen land. Mocht terugkeer naar Syrië wel mogelijk zijn, dan zou een vijfde van de Syriërs willen terugkeren. Meer dan de helft van de Syriërs wil niet terug, en een kwart weet het nog niet.

De belangrijkste factoren in de keuze voor Nederland als eindbestemming zijn de manier waarop Nederland omgaat met vluchtelingen, de kans om een verblijfsvergunning te krijgen en het positieve beeld dat men heeft van Nederland.

Inburgeringsplicht
Toch heeft nog maar een tiende van de Syriërs voldaan aan de inburgeringsplicht. 80 procent geeft aan een taalcursus te volgen. Slechts 7 procent doet dit niet, de anderen hebben eerder een taalcursus gevolgd. Verder blijkt dat ongeveer een vijfde van de Syriërs een diploma heeft in het hoger onderwijs. Bijna een derde heeft ten hoogste basisonderwijs.

76 procent moslim
Een grote meerderheid van de Syriërs (85 procent) geeft aan gelovig te zijn (76 procent is moslim, 8 procent christen). Het merendeel van de Syrische gelovigen bidt dagelijks en ruim driekwart van de Syrische moslima’s draagt een hoofddoek.

Acceptatie homoseksualiteit
De acceptatie van de homoseksualiteit lijkt een gevoelig punt te zijn onder de Syrische statushouders: minder dan een vijfde geeft aan het (helemaal) eens te zijn met de stelling dat het goed is dat homoseksuelen met elkaar mogen trouwen. Ongeveer de helft is het (helemaal) eens met de stelling dat homoseksualiteit van een kind problematisch is.

Anp

https://nieuws.tpo.nl/2018/06/01/78-pro ... LY7hpw8%24
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 10, 2018 12:38 am

Vier van de 2430 vluchtelingen in Rotterdam hebben een echte baan. 95% heeft uitkering

Spartacus | 24-11-17

Afbeelding
[Bovenstaande afbeelding betreft een reconstructie met figuranten van casting agency Hidjra].

Zul je altijd zien. De tweeduizendvierhonderzesentwintig die het verpesten voor de goede vier. Rotterdam nam vorig jaar 80 meer ”””vluchtelingen””” op dan Timmermans de stad verplichtte. Tegen werkelijke elke voorspelling van het COA, Stichting Vluchtelingenwerk en Dolf Jansen in, weet de arbeidsmarkt die al oververzadigd is door inheemse laaggeschoolde arbeid, zich geen raad met de halve derde wereld in het portiek. 95% van hen zit in de bijstand, en zelfs hoogleraren schrikken hiervan. "Die 95 procent is inderdaad iets om van te schrikken", aldus hoogleraar integratie en migratie Jaco Dagevos, die erg geschrokken is. Maar volgens hem is er wel degelijk een verklaring. "Statushouders hebben het heel druk met het leren van de taal, inburgeren, gezinshereniging en het op orde krijgen van hun financiën." Ohja, gezinsherenigingen, sowieso met afstand de beste Europese vinding sinds de katoenmolen. Gelukkig doen er wel een aantal vrijwilligerswerk, zoals het naar binnen kletsen van wat neven, thee schenken voor PvdA'ers en cursussen hoofddoekvouwen. "Daarnaast doen iets meer dan 150 ex-vluchtelingen vrijwilligerswerk, als tolk bij Vluchtelingenwerk, ze schenken koffie in buurthuizen, of zijn begeleider bij een naai-atelier."

https://www.geenstijl.nl/5139592/lalala-geld/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 26, 2019 10:49 pm

Sensatie: 7,7% van de mannelijke vluchtelingen zou een baan kunnen krijgen

Geplaatst op 26 mei 2019

Afbeelding

Wat de politiek aan ons als “succes” wil verkopen, is gewoon ongelooflijk: Mannelijke vluchtelingen vinden gemakkelijker een baan dan vrouwelijke. Dat bewijzen actuele cijfers van de “Bundesagentur für Arbeit”, waarover de “Bild am Sonntag” bericht. Volgens de autoriteit lag de waarschijnlijkheid om in de volgende maand een baan te hebben, bij werkloze mannelijke vluchtelingen uit de belangrijkste landen van herkomst (in totaal 118.000) in april bij 7,7%.

Dat is meer dan tweemaal zo hoog als in april 2017. Zodoende is de kans op een baan bijna net zo groot als bij werkloze Duitse mannen (8,4%).

Alleen, deze cijfers zeggen überhaupt niets. Want de vraag hoeveel vluchtelingen in werkelijkheid een baan krijgen, wordt niet beantwoord. En het percentage 7,7% zegt andersom geredeneerd dat 92,3% van de vluchtelingen gewoon geen kans heeft om de volgende maand een baan te krijgen. En hoe komt men erbij dat er slechts 118.000 werkloze vluchtelingen zijn? Hoe zit het met die honderdduizenden die hier al “langer” leven?

Nog slechter ziet het eruit bij de gevluchte vrouwen (in totaal 11.000). Slechts 1,4% had in april het vooruitzicht op een baan in de volgende maand.

Dat is slechts 0,6% meer dan twee jaar geleden en duidelijk minder dan bij werkloze Duitse vrouwen (8,1%). De redenen worden benoemd door een onderzoek van het Instituut voor Arbeidsmarkt- en Beroepenonderzoek: gevluchte vrouwen (vooral met kinderen) hebben een slechtere talenkennis dan de mannen en nemen lang niet zo vaak deel aan taalcursussen, niet in de laatste plaats wegens gebrek aan kinderverzorging. De integratie-gevolmachtigde van de Duitse regering, Annette Widmann-Mauz (CDU), zei tegen de “Bild am Sonntag”: “Juist vrouwen met kleine kinderen passen bij het advies, baanbemiddeling en bij de toegang tot taalcursussen te vaak niet in het kader.”

Vaak zouden ze geen toegang tot cursussen krijgen, omdat ze zouden worden gekwalificeerd als “te ver van de arbeidsmarkt staand”. “Daarom moeten er nu in het migratiepakket wettelijke verbeteringen worden aangebracht”, eist Widmann-Mauz. Dinsdag wil ze met minister van Arbeidszaken, Hubertus Heil (SPD), over concrete stappen overleg voeren.

Ook alleen maar kletskoek. Veel vrouwelijke vluchtelingen uit de islamitische landen mogen helemaal niet werken. Van huis uit.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/05/26 ... n-krijgen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 13, 2019 8:34 pm

In Utrecht, en het zal niet anders zijn in andere grote Nederlandse steden, gaat driekwart van de bijstandsuitkeringen naar mensen met een migratieachtergrond. 72,3% om precies te zijn. Bij mensen met een migratieachterstand is de afstand tot de arbeidsmarkt zo groot dat algemeen beleid niet meer voldoet, zo zegt Cees Bos en er moeten andere maatregelen komen om deze mensen aan het werk te krijgen.

Ondertussen komen er de komende jaren nog heel veel immigranten met een achterstand bij in Nederland, dat dicteert de EU nu eenmaal en het politieke kartel zag dat het goed was...
www.ad.nl

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/13 ... -dicteert/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 07, 2019 11:14 pm

Hardnekkige werkloosheid statushouders opnieuw bevestigd

Rob de Lange, 6 september 2019

Afbeelding

Van de vluchtelingen die sinds 2015 in Nederland aankwamen, heeft naar schatting slechts 17% betaald werk. Dat blijkt uit de jaarlijkse monitor van Kennisplatform Integratie en Samenleving (KIS) en Divosa, de vereniging van directeuren van sociale diensten.

De uitkomsten laten een lichte verbetering zien vergeleken met vorig jaar, toen 13% een baan had. Maar de stijging is mondjesmaat en de inzet vanuit gemeenten nog steeds te gering, zegt KIS-onderzoeker Marjan de Gruijter tegen BNR Nieuwsradio. ‘Gemeenten doen al veel, maar we zien dat nog lang niet alle statushouders de stap naar werk kunnen zetten.’

Gruijter doet een aantal aanbevelingen: 'Wat we weten is dat een snelle start helpt, en daar kan veel verbeterd worden. Nu zijn mensen als ze binnenkomen vaak lang inactief, omdat ze op een woning wachten of zich volledig focussen op de taal. We weten inmiddels dat het beter is om dat gelijktijdig te doen.'

Tegenstrijdige verwachtingen
Een andere bevinding in de monitor, die voor het vierde achtereenvolgende jaar plaatsvond, is dat statushouders vaak onder hun niveau werken en meestal blijven steken in tijdelijke of kleine banen. Daarnaast is de instroom van jonge statushouders in het onderwijs laag.

De moeizame participatie van vluchtelingen is een hardnekkig probleem waar vooral gemeenten mee worstelen. Sinds de invoering van de Participatiewet in 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor de opvang en integratie van vluchtelingen. Ondanks een veelheid aan initiatieven zijn de resultaten teleurstellend.

Uit een eerder dit jaar gepubliceerde inventarisatie van de Sociaal-Economische Raad (SER) bleek dat gemeenten onvoldoende van elkaars ervaringen leren. Bovendien ontbreekt een samenhangend aanbod van voorzieningen, zoals één aanspreekpunt voor werkgevers en taal-werktrajecten.

Teleurstelling alom
Het leidt tot een aaneenschakeling van tegenstrijdige verwachtingen bij overheidsdiensten, werkgevers en bij de statushouders zelf, met teleurstelling aan alle kanten. Een wirwar aan regels en grote verschillen tussen gemeenten maken de zaak nog complexer. Het rijk slaagt er niet in de hindernissen weg te nemen.

De SER constateerde dat bijna 70% van de statushouders die sinds 2014 naar Nederland zijn gekomen in de bijstand zit. Het gaat om een groep van tussen de 150.000 en 200.000 mensen.

SER-voorzitter Mariëtte Hamer zei bij die gelegenheid dat statushouders zich in een 'zorgelijke maatschappelijke positie' bevinden. Vooruitgang is er nauwelijks. 'De uitkomst is bedroevend in een booming economie', aldus Hamer.

https://fd.nl/economie-politiek/1315931 ... ntent=null
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 08, 2019 12:29 am

Officiële cijfers: Overgrote meerderheid migranten inderdaad mannen die niet kunnen of willen werken

Posted on 07/09/2019

Afbeelding
‘Massa sterfte op de Middellandse Zee stoppen’? Simpel: gewoon niet meer op gammele bootjes stappen, maar meehelpen je eigen land op te bouwen door het te bevrijden van de wurgende corruptie. De meesten hebben daar echter geen zin in en willen liever hun leven lang in Europa hun hand ophouden. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Sociale zekerheid over 10 jaar ingestort: Iedere 1 miljoen migranten kost 10% tot 20% van het BNP – ‘Vooral Noord Afrikaanse migranten crimineel en gewelddadig’ – Afrikaanse experts: ‘Wij zijn niet arm door Europees kolonialisme, maar door onze eigen mentaliteit en corruptie’

‘Migratie – Het Grote Misverstand. Valse hoop en brutale leugens’ is de titel van een op officiële overheidsstatistieken gebaseerde documentaire die de Duitse ZDF heeft gepubliceerd. Daarin krijgen critici van het immigratiebeleid, die de afgelopen jaren door de mainstream media werden verketterd als haatzaaiers en complotfanaten, werkelijk op alle punten gelijk. Verreweg de meeste migranten blijken inderdaad jonge mannen te zijn die niet zijn gevlucht voor oorlog of terreur, maar enkel om financieel-economische redenen naar Europa zijn gekomen. Het leeuwendeel is te beperkt om te kunnen werken, of wil dat helemaal niet. De druk die zij op de sociale zekerheid leggen is zó groot, dat autochtonen –ook in Nederland- over een jaar of 10 kunnen fluiten naar hun pensioenen, toeslagen en uitkeringen. Daar is dan namelijk helemaal geen geld meer voor.

OECD migratie expert Thomas Liebig zegt voor de camera dat het immigratiebeleid in Europa is mislukt omdat er van meet af aan geen onderscheid is gemaakt tussen slechts een kleine minderheid echte vluchtelingen en een overgrote meerderheid economische migranten. Afrikaanse regeringen laten hun jonge mannen graag naar Europa gaan, omdat ze daar een deel van het geld dat ze krijgen (van uitkeringen en/of criminaliteit) opsturen naar familie in hun thuislanden.

Boris Novak van de Politievakbond in Berlijn bevestigt dat ‘vooral personen uit Noord Afrika weinig respect hebben voor onze politie agenten, omdat hun rechtsbegrip botst met het onze. Dat is een van de redenen waarom juist Noord Afrikanen steeds weer opvallen door aanzienlijke strafbare feiten, en zich ook niet socialiseren laten.’ Zo waren bijvoorbeeld de meeste daders van de verkrachtingsgolf tijdens oud-en-nieuw in Köln (2015/2016) Marokkanen en Algerijnen, en daarnaast vooral andere asielzoekers.

Expert uit Ghana: Slechts weinig echte vluchtelingen, meesten doen alsof
Migratie expert Josef Kofi Teye (Universiteit van Ghana) verklaart dat het inderdaad klopt dat de meeste migranten zich enkel voordoen als (oorlogs)vluchtelingen, omdat ze weten dat ze alleen dan in aanmerking komen voor asiel. ‘De media doen alsof iedereen die uit Afrika komt een vluchteling is. Dat klopt niet, dat zijn er maar weinig. De meeste mensen die echt door oorlog zijn verdreven bevinden zich in Afrikaanse kampen.’

In 2016 schatte de voormalige SPD voorzitter en minister van Werkgelegenheid Andrea Nahles dat slechts 30% van de migranten voldoende kwalificaties (diploma’s, intelligentie, mentaliteit) heeft om te kunnen werken. De realiteit blijkt echter nog veel erger: schattingen lopen nu uit van 5% tot maximaal 15%. Het leeuwendeel van alle nieuwkomers verdwijnt dan ook rechtstreeks –en meestal permanent- in de sociale zekerheid.

Degenen die wel kunnen werken komen doorgaans enkel in de laagst betaalde banen terecht (en dat is dan ook de reden waarom de Europese multinationals pro-immigratie en globalisering zijn: puur winstbejag gebaseerd op het drukken van de loonkosten door het creëren van een overaanbod aan goedkope arbeidskrachten).

Ieder 1 miljoen migranten kost 10%-20% van het BNP
Harde, nu bevestigde feiten – maar als je daar de afgelopen jaren in Europa mee naar buiten kwam werd je door de media meteen in de hoek van ‘extreemrechtse racisten’ gezet. Desondanks vinden de ‘hulp’organisaties die al jarenlang met hun schepen op de Middellandse Zee massa’s economische migranten naar Europa smokkelen nog steeds dat iedereen het ‘recht’ heeft om hier te komen en onbeperkt van alle voorzieningen gebruik te maken.

Waar zij op deze wijze willens en wetens aan meewerken is de ondergang van de sociale verzorgingsstaat in Europa. Economisch wetenschapper Bernd Raffelhüschen –woordvoerder van de INSM lobby van het Instituut van de Duitse Economie in Köln- waarschuwt in de documentaire dat ‘iedere miljoen migranten –die ongekwalificeerd en niet ècht jong zijn- met zekerheid tussen de 10% en 20% van het BNP kosten.’ Daarom zal een steeds groter deel van onze sociale en economische kracht moeten worden aangewend om miljoenen migranten en hun nakomelingen te verzorgen.

Uiteindelijk zal dat tot de onvermijdelijke totale instorting van de verzorgingsstaat leiden. Gezien de enorme migrantenvloed naar Nederland (vorig jaar 100.000 inwoners erbij, vrijwel uitsluitend door immigratie) zal die crash waarschijnlijk over maximaal 10 jaar een feit zijn.

Afrikaanse experts: Armoede Afrika niet schuld van Europa, maar van onszelf
Er wordt nog een hardnekkig door links gepropageerd denkbeeld doorgeprikt, namelijk dat ‘wit’ Europa vanwege het kolonialisme in het verleden schuldig zou zijn aan de armoede in Afrika, en wij daarom nu verplicht zouden zijn om miljoenen mensen op te nemen. De genoemde Afrikaanse migratie expert stelt echter dat de werkelijke reden van de structurele armoede in Afrika een mentaliteitsprobleem is: er heerst in bijna alle Afrikaanse landen enorme corruptie. Zodra mensen het tot de overheid hebben geschopt blijken ze allemaal enkel aan zichzelf te denken, en zichzelf over de rug van de rest van de bevolking te verrijken.

De Ghanese dr. Prince K. Afriyie werd in München tot chirurg opgeleid en keerde naar zijn geboorteland terug om daar te helpen de gezondheidszorg op poten te zetten. Zijn oordeel is keihard: ‘Wij hebben geen oorlog in Ghana gehad. Welk recht hebben wij dan om te klagen? Vanwege de slavenhandel soms? Maar wanneer werd die beëindigd? Met welk recht zeggen wij dan dat wij om die reden nog steeds arm zijn?’

‘Misschien zijn wij wel lui. Misschien willen wij wel geen afstand doen van deze zaken, wat we vandaag nog steeds kunnen doen om onze kinderen een betere toekomst te geven. Zijn dit misschien de werkelijke redenen?’

Zijn landgenoot, de genoemde migratie expert Josef Kofi Teye, is het met hem eens. ‘Ik heb steeds gezegd dat de Afrikaanse regeringen voor alles verantwoordelijk zijn. Als zij bijvoorbeeld de corruptie zouden verminderen, zou het leven voor de mensen relatief goed zijn... Er is enorm veel corruptie in Afrika, de regeringen zijn zeer corrupt. Wat migratie betreft zouden we niet naar Europa moeten kijken, maar ons moeten afvragen wat wij voor ons eigen volk doen.’

Xander

(1) (gebaseerd op) Sputnik News.de
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/o ... en-werken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20559
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand

Berichtdoor King George » Zo Sep 08, 2019 11:11 am

En weer staan er bij ons land 150 000 permanente uitvreters van onze samenleving voor de deur.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 15 gasten