De asielindustrie

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46950
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jul 25, 2018 12:56 am

Een dag om te vieren: Ethiopiërs en Eritreeërs kunnen eindelijk terug naar hun vaderland

Geplaatst op 24 juli 2018

Afbeelding
Grote vreugde: Ethiopiërs en Eritreeërs kunnen eindelijk terug naar hun vaderland!

Na 20 jaar oorlog en 80.000 doden is het eindelijk vrede tussen Ethiopië en Eritrea. De mensen kunnen hun geluk nauwelijks op, want deze gebeurtenis staat gelijk aan de val van de Berlijnse Muur in het jaar 1989 in Duitsland.

Er is zelfs al een rechtstreekse vliegverbinding tussen de beide hoofdsteden Addis Abeba en Asmara. De eerste vlucht was meteen volgeboekt, iedere dag vliegt er nu een vliegtuig in beide richtingen, iedere dag een groot weerzien aan beide kanten.

Zodoende zou de weg voor vluchtelingen uit de beide landen vrij zijn om Duitsland te verlaten en naar hun vaderland terug te keren. Dat dit daadwerkelijk gebeurt, mag echter betwijfeld worden. De uitstekend aan de beschermingzoekers verdienende asiel is veel te groot (geworden) om de ooit voor oorlog en terreur gevluchte mensen zonder protest weer te laten gaan. Want de woorden van Martin Schulz, “De mensen die naar ons toekomen, zijn waardevoller dan goud”, hebben inmiddels een heel andere betekenis gekregen – dankzij Merkel, de SPD, de Groenen, Die Linke, Pro Asyl en consorten.

We zijn benieuwd of de hier tijdelijk opgenomen mensen weer worden teruggebracht, of dat misschien niet alles in het werk wordt gesteld om ze in Duitsland te houden. Per slot van rekening lieten de belasting betalende melkkoeien van Europa zich tot nu toe fantastisch en zonder verzet door de onbeschrijfelijke asiellobby misbruiken en misleiden.

(www.sueddeutsche.de)

Bron: www.facebook.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/24 ... vaderland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41211
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Mahalingam » Di Jul 31, 2018 10:23 pm

De asielindustrie kent vele takken van bedrijvigheid.
Zoals het organiseren van allerlei bewustwordingscampagnes. Deze bijvoorbeeld:

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75211
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Ariel » Wo Okt 03, 2018 12:36 am

Door de snelle daling in het aantal asielaanvragen – de op één na snelste in de EU – en het groot aantal repatriaties zal de Oostenrijkse regering een zeven van de twintig asielcentra sluiten. Dat schrijft Kronen Zeitung. “Dit bespaart de belastingbetaler bijna twaalf miljoen euro per jaar aan kosten”, luidt het.

En wij? wat doen wij hier in Nederland? Hier worden weer nieuwe asielcentra geopend.

Aantal asielzoekers stijgt, IND heeft meer personeel nodig

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) is op zoek naar extra personeel omdat het aantal asielzoekers weer stijgt. De wachttijd voor de beoordeling van de asielaanvragen loopt daardoor op.

Het aantal mensen dat een eerste asielaanvraag indiende steeg van 1920 in juli naar 2034 in augustus. De cijfers over september worden volgende week bekend, maar de verwachting is dat de stijging doorzet. De meeste eerste asielaanvragen kwamen uit Syrië (336), Iran (199) en Turkije (145).

De stijging is ook merkbaar bij het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA), dat onder meer voor huisvesting zorgt. In asielzoekerscentra zijn er de afgelopen maanden 2000 extra slaapplaatsen bij gekomen. Die waren niet moeilijk te vinden, omdat er met dat doel al plekken waren gereserveerd.

Te weinig huizen
Nu wordt verwacht dat de groei aanhoudt, zoekt het COA ook naar locaties elders. Daarover wordt gesproken met gemeenten. Het tekort aan opvangplekken is volgens het COA niet alleen ontstaan door de groei van het aantal asielzoekers, maar ook doordat gemeenten te weinig huizen beschikbaar stellen voor erkende vluchtelingen.

Als een asielzoeker wordt erkend als vluchteling krijgt hij een verblijfsstatus en wordt hem verteld wat zijn woonplaats wordt. De betreffende gemeente moet dan woonruimte regelen. Door de krapte op de woningmarkt is dat lastig, zegt het COA. Het Rijk en gemeenten onderzoeken momenteel hoe zij toch kunnen zorgen voor een betere doorstroming van asielzoekerscentra naar woonhuizen.

Er verblijven nu ruim 22.000 mensen in de opvangcentra. Van hen hebben er 6500 een verblijfsvergunning. Die moeten zo snel mogelijk doorstromen van de opvangcentra naar hun nieuwe onderkomen.

België
Ook in België stijgt het aantal asielzoekers. Vorige week besloot de regering daarom de sluiting van zeven opvangcentra uit te stellen tot 30 juni 2019.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41211
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Mahalingam » Di Okt 09, 2018 12:08 pm

Wat een ellende, wat een ellende. Het Europese asielagentschap EASO functioneert niet naar behoren.

Afbeelding
EU-rekenkamer: werk asielagentschap in gevaar
BRUSSEL - Het functioneren van het Europese asielagentschap EASO dreigt door een gebrek aan geld en goed personeel in gevaar te komen. Daar waarschuwt de Europese Rekenkamer voor in haar jaarrapport 2017 over de 41 EU-agentschappen. Het Europese Ondersteuningsbureau voor Asielzaken (EASO) coördineert het asielbeleid in de EU en ondersteunt landen als Italië en Griekenland bij het verwerken van asielverzoeken van migranten.

Volgens de EU-boekhouders is de situatie bij het agentschap kritiek. Vooral op managementniveau slaagt het bureau er niet in de vacatures te vervullen. Het heeft ook grote moeite tijdelijk personeel met ervaring te vinden. Volgens de EU-rekenmeesters deugt de interne financiële controle bovendien niet. Het agentschap houdt zich bij openbare bestedingen en aanwervingsprocedures niet aan de regels. Daardoor werden vorig jaar bij 10,3 procent van de betalingen fouten gemaakt, voor een bedrag van zeker 7,7 miljoen euro.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/2655179/eu-rekenkamer-werk-asielagentschap-in-gevaar
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75211
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Ariel » Vr Okt 19, 2018 11:00 am

Wat geeft de overheid uit aan de opvang van asielzoekers?

De kosten die het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) in 2017 heeft gemaakt voor de opvang van asielzoekers bedragen ongeveer € 753 miljoen.

Kosten individuele asielzoeker

De kosten van het COA voor het opvangen van asielzoekers in een AZC zijn ongeveer € 37.300 per persoon per jaar. In dit bedrag zitten onder meer de kosten van:

  huisvesting;
  personeel COA;
  gezondheidszorg;
  levensonderhoud
.

In 2017 zijn een aantal locaties van het COA gesloten. Daardoor waren de gemiddelde kosten per asielzoeker in 2017 hoger dan in 2016. Zonder de kosten voor de sluiting waren de gemiddelde kosten per asielzoeker in 2017 € 32.300. De kosten waren in 2016 ongeveer €29.000 per persoon.

Kosten registratie, beveiliging, beoordelen

Naast kosten voor opvang zijn er nog andere uitgaven. Bijvoorbeeld voor:

  politie: die asielzoekers registreert en voor de beveiliging zorgt;
  Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND): die asielverzoeken beoordeelt;
  Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V): die helpt bij de terugkeer van afgewezen vreemdelingen.

Er is een overzicht van de beschikbare budgetten voor het toelaten en de opvang van vreemdelingen, waaronder asielzoekers. Dit overzicht staat in artikel 37 van de begroting 2017 van het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV). Omdat de asielinstroom verandert, schommelen ook de budgetten door de jaren heen.

Andere ministeries en overheden, zoals provincies en gemeenten, houden de uitgaven aan asielzoekers niet bij als aparte categorie. Zij berekenen de kosten voor alle inwoners van Nederland samen, zonder onderscheid in doelgroepen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46950
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 21, 2018 1:45 am

Verzoek COA tijdelijke plaatsing asielzoekers op Landgoed Duinrell

Geplaatst op 20 oktober 2018

Afbeelding

Wassenaar – Landgoed Duinrell heeft van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) een verzoek ontvangen tot het tijdelijk opvangen van asielzoekers in de winterperiode van 7 november 2018 tot en met 8 april 2019.

Goede ervaringen in het verleden met Wassenaar

Gebaseerd op de ervaringen uit het verleden met de winteropvang van asielzoekers en de goede samenwerking met het COA heeft het college van burgemeester en wethouders van Wassenaar positief gereageerd op het verzoek van het COA.

Het COA is daarom blij dat er opnieuw, in goede samenwerking met Duinrell en de gemeente Wassenaar, tijdelijke opvang kan worden gerealiseerd op Duinrell. In de periode 1997 – 2015 heeft het COA tien keer eerder asielzoekers binnen de gemeente Wassenaar opgevangen.

Tijdelijk extra opvangplekken nodig
Het COA heeft tijdelijk extra opvangplekken nodig omdat asielzoekers langer verblijven in de opvang. Asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen moeten langer wachten op een woning, door krapte op de woningmarkt. Daarnaast is de doorlooptijd voor asielaanvragen langer dan eerder werd verwacht, mede omdat het aantal asielaanvragen sinds de zomer licht is gestegen.

Opvang op Landgoed Duinrell
Op Landgoed Duinrell worden deze winter maximaal 930 asielzoekers opgevangen. De komst van de asielzoekers zal vanaf 7 november geleidelijk plaatsvinden. De tijdelijke opvang vindt plaats op een apart gedeelte van het landgoed met een eigen in- en uitgang.

Bron: http://wassenaarders.nl

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/20 ... -duinrell/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Okt 21, 2018 2:16 pm

Ariel schreef:
De kosten van het COA voor het opvangen van asielzoekers in een AZC zijn ongeveer € 37.300 per persoon per jaar. In dit bedrag zitten onder meer de kosten van:

  huisvesting;
  personeel COA;
  gezondheidszorg;
  levensonderhoud
.

De kosten per parasiet zijn natuurlijk aanzienlijk hoger. Wat denkt u dat een medewerker van de IND (is een meester in de rechten) kost? Als hij of zij het werk goed doet, is men daar jaren mee bezig. Allerlei vragen moeten worden beantwoord door de asielaanvrager parasiet om te controleren of het allemaal waar is wat hij of zij op de mouw van de IND-onderzoeker probeert te spelden. En een beetje door Links voorgelichte asielparasiet neemt direct een advocaat in de arm. En wie betaalt dit? Juist ja, de overheid.

Ik ben echter overtuigd dat wij hier in Nederland al jaar en dag een smerig corrupt doseersysteem hanteren waarbij heel gemakkelijk de een wordt geloofd op zijn vieze smerige donkere leugenachtige ogen en de ander heeft pech en wordt aan een grondig onderzoek onderhevig gesteld. Dat uiteindelijk tot niets leidt en als resultaat heeft dat na jaaaaren van touwtrekken en dure zinloze voor de schijn onderzoeken, de parasiet alsnog in Nederland mag blijven en dus op zijn wenken bediend wordt. Ook als hij uitgewezen wordt blijft hij hier. Al zijn maatjes gingen hem voor. Succes verzekerd en daarom komen er steeds meer hier naar toe.

Dit land is ziek en onze regering is zo corrupt als een lek mandje van papier.

POLITIEK IS SMERIG. En politici kleden zich ermee aan.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 41211
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Mahalingam » Di Nov 13, 2018 7:59 pm

Trage procedures kosten IND miljoenen aan dwangsommen
De dienst heeft een grote achterstand opgelopen met het afhandelen van asielaanvragen. Het duurt nu bijna een jaar voordat een asielzoeker weet of hij recht heeft op een verblijfsvergunning, terwijl de wettelijke beslistermijn zes maanden is. Voordat de aanvraag in behandeling wordt genomen, gaan er al tien maanden overheen, maakte Vluchtelingenwerk onlangs bekend.

Ook veel verzoeken voor gezinshereniging, die pas kunnen worden ingediend als een asielzoeker over een verblijfsvergunning beschikt, laten bijna een jaar op zich wachten – terwijl ook hiervoor zes maanden staat.


Als de beslistermijn verstrijkt, kunnen asieladvocaten namens hun cliënten een zogeheten ingebrekestelling indienen, een schriftelijke aanmaning die in meer sectoren wordt toegepast. Als de schuldenaar, in dit geval de IND, niet binnen twee weken reageert, gaat automatisch een dwangsom lopen. Die begint met 20 euro per dag en loopt op tot 40 euro. Na 42 dagen is het maximaal uit te keren bedrag van 1.260 euro bereikt.

Dit jaar werd tot 1 oktober, de laatste meetdatum, 1.036.438 euro uitgekeerd aan asielzoekers en statushouders op basis van 1.080 afgehandelde ingebrekestellingen. Over 3.610 ingebrekestellingen moet nog een beslissing worden genomen. Het bedrag zal dus nog flink oplopen. De verwachting is dat de wachttijden de komende maanden hoog blijven.

En hoe komt het?
Na de stagnatie van die instroom is de organisatie weer afgeslankt. Daarbij is geen rekening gehouden met de vele gezinsherenigingsverzoeken die vervolgens zijn ingediend noch met de verhoogde instroom van ‘veiligelanders’ (asielzoekers die geen kans op asiel maken, maar wel recht hebben op een procedure).
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/trage-procedures-kosten-ind-miljoenen-aan-dwangsommen~b0967ce3/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41211
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Mahalingam » Wo Nov 14, 2018 12:15 pm

Er is een NGO geheten "Advocates Abroad". En zoals uit de naam kan worden afgeleid hebben we te maken met Social Justice Warriors die helpen migranten Europa binnen te komen zodat ze zich kunnen laven aan de Grote Trog. De club heeft steun van Cambridge University, Oxford, Georgetown University en de voormalig leider van D66 UK, Tim Farron.
Er kwam een undercover interview met de baas, Ariel Ricker . (=niet onze Ariel)
Er is video van "UNDERCOVER: NGOs teaching migrants to lie"Hier is de transcript:
Spoiler! :
"So we teach them how to like literally, [maakt betrokken geluid] sometimes it's as simple as this, and then how to tell their story, how to frame it, how to literally explain it. How to keep their private emotions and private trauma private, because all of this acting is a shield.

Do you have to coach people on like, physicality? Yeah, I see it like, I tell them this is acting. All of this is acting, it's all acting as though this is theatre. So for them to get through they must act their part in the theatre, and that is the refugee trauma. Because these European Asylum Support Office (EASO) officers are so fucking stupid that all they know is what is written on the paper. EASO says "This is refugee trauma, they have these characteristics". So we coach these people how to have these characteristics.

So like there's a formula we came up with (...). It's like significant events, date and location, answer all the questions in the same way. [Voorbeeld] In December 2017 in Izmir, Turkey, I was threatened for being a Christian, because my boss jumped me when I was leaving church, this is the Bible they tried to tear up, this is the crucifix I was wearing they tried to tear and it made me feel unsafe as a Christian in Turkey, Ba-Boom. And that way you have the event, date and location, so yo've given them a very specific answer (...), it's much harder to refute, because you have all the elements in there. (...) Consistency is the most important thing, even if you find yourself in a position where you have to lie, it's best to just stick with what you've just said.

They put in the decision whether or not you were acting with emotion, so you have to be like [sighing and crying] or crying or stopping or throwing up or asking for a break, so it's becoming an actor. You have to tell people to ask to take a break? Oh we do, we actually do role play. We prepare for them a folder, so like the first role playing activity we do is like us being them, and they're the officer. And then we flip around after they've had some practice to see how I should walk into the officie, how should I introduce myself? How should I give them the folder, and then how do I sit down, and then when do I stand up? When do I show them how to pray?

Why would you need to show them how to pray? Because it's a good way to show honesty. This is done in other places too, like not good places, to see if you're truly what you say you are. If you can't show how to pray... If you're actually a Christian? Mhmm. Oh, so if you're saying you're fleeing persecution? Then you should probably know how to be, you know, praying that way. They also ask like what's your favourite holiday, but we explain you can't just say this because it's not a sufficient answer. You have to say this in a certain way which is like December 25th, which is Christmas which is the birthday of our Lord and Saviour."

Samengevat dus het volgende:
1) Het is een kwestie van acteren en we leren mensen trauma's op zo'n manier te acteren dat het door de European Asylum Support Office (EASO)-selectie komt.
2) We leren mensen hoe je medewerkers ervan overtuigt een christen te zijn door op een bepaalde manier te bidden en feestdagen te omschrijven.
3) Liegen mag, als je maar consistent bent.

Na publicatie zijn ze van het internet verdwenen en geven deze toelichting:
"Advocates Abroad was made aware of a heavily edited video version of an informal conversation (...). The video is being used for political right wing effect and misconstrued to fit an anti-refugee and anti-human rights political agenda. This is a shameful act of cowardly abuse."

https://images.gscdn.nl/image/57012f0fa5_Dr1U3EMWwAAHaww.jpg?w=600&s=b2242f6998a63f84c21fb1b700c03d34
Deskundigen zeggen dat er niets geen aanwijzingen zijn voor "heavily edited ".

https://www.geenstijl.nl/5144810/migratie-ngo-verwijdert-twitter-en-facebook-na-undercover-video-lauren-southern-vn-reageert/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46950
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Pilgrim » Do Nov 15, 2018 3:42 am

Ook bij E.J. Bron een artikel over deze kwestie.

SCHANDAAL!: Lauren Southern over de toneelschool voor “vluchtelingen”

Geplaatst op 14 november 2018

Na het succes van haar uit meerdere delen bestaande documentaire over de situatie van de blanke minderheid in Zuid-Afrika, gaat de Canadese journaliste en activiste Lauren Southern opnieuw op zoektocht. In haar nieuwe serie “Borderless” onthult ze wat er werkelijk aan de grenzen van Europa gebeurt. Ze hield interviews met mensenhandelaars in Marokko en ontmaskert de praktijken van de zogenaamde NGO´s, die zogenaamde vluchtelingen in Griekenland toneelles geven, opdat deze hun eerste gesprekken met de autoriteiten met succes doorstaan.

Haar wekenlange reis voerde Lauren Southern en haar onderzoeksteam van Griekenland via Turkije, Bulgarije, Brussel, Parijs en Spanje naar Marokko, waar het haar als eerste lukte om persoonlijk te spreken met een mensensmokkelaar.

Gedurende haar verdekte onderzoek tegen NGO´s, die werken op de Griekse eilanden, kon een medewerker van Lauren Southern met Ariel Ricker, de bestuursdirecteur van “Advocates Abroad” spreken. Voor de verborgen camera gaf ze de onethische en illegale praktijken van haar organisatie “Advocates Abroad” toe, een grote zogenaamde hulporganisatie die vluchtelingen en migranten die in Europa asiel zoeken, juridische bijstand biedt. Haar 380 advocaten nemen in de eerste plaats deel aan de voorbereiding van vluchtelingen en migranten op hun asielgesprekken. Hoogst actueel: tijdens een inzamelingsactie zouden 12 Britse parlementariërs en studenten van de University of Cambridge meer dan $ 60.000,-, iets meer dan € 53.000,-, voor de organisatie hebben ingezameld.

In de video-opnames vertelt Ariel Ricker dat haar organisatie er veel tijd aan heeft besteed om kopieën van asielinterviews samen te stellen en te bestuderen en deze ervoor te gebruiken om antwoorden op belangrijke interviewvragen voor asielzoekers op te stellen. Het meest zorgwekkend is wellicht Ariel´s bekentenis dat “Advocates Abroad” de “vluchtelingen” leert om net te doen dat ze huilen, overgeven of om een pauze te vragen om sympathieker en authentieker over te komen.

De “vluchtelingen” worden erin geschoold hun eigen emoties in te houden en toneel te spelen. “Ik zeg tegen hen dat dit allemaal toneelspel is... Om de gesprekken te doorstaan, moeten zij hun deel van dit toneelstuk spelen... Deze EASO-medewerkers van de autoriteiten zijn zo ongelooflijk stom, die zien alleen datgene wat er op papier staat”, aldus Ricker. Wanneer daar signalen voor een getraumatiseerde vluchteling zouden worden omschreven, dan zou men de “Vluchtelingen” gewoon opleiden om zich exact zo te gedragen, geeft de directrice van “Advocates Abroad” onomwonden toe.

In speciale rollenspellen worden de illegale immigranten erin geschoold om hun standaardverhaal zo realistisch mogelijk te vertellen. Er wordt hen bijvoorbeeld een scenario aangeleerd hoe zij met succes voor “vervolgd christen” kunnen doorgaan. Van het juiste bidden, van de “christenvervolging” waaraan zij blootgesteld zouden hebben gestaan, tot aan de belangrijkste christelijke feestdagen en hun betekenis – toegerust met deze kennis volgen dan de gesprekken met de autoriteiten.

En dan begint het sprookjesuur: “In december 2017 werd ik in Turkije in Izmir bedreigd, omdat ik christen ben. Mijn baas en zijn vrienden sprongen op me af toen ik de kerk verliet. Dit hier is de Bijbel die ze geprobeerd hebben af te pakken. Dit hier is het kruis dat ik gedragen heb en dat ze van me wilden afpakken. Sindsdien voel ik me in Turkije als christen niet meer veilig”, aldus het nep-verhaal. Het geheel zou nog worden ondersteund door desbetreffende uitingen van gevoelens zoals huilen, stokkende gesprekken en het verzoek om een pauze. Zo toegerust, kan er niets meer fout gaan – de weg naar het nieuwe leven in Europa is geëffend.

De advocaten van “Advocates Abroad” hebben er naar eigen zeggen voor gezorgd dat er “meer dan 15.000 vluchtelingen in Griekenland en 2500 buiten Griekenland over hun rechten geïnformeerd werden” en staan de “vluchtelingen” bij eventuele gerechtelijke procedures bij.

Met het oog op de nu gepubliceerde video-opnames neemt de UNHCR al afstand van “Advocates Abroad”: men “zou gealarmeerd zijn met het oog op het bericht”, aldus de UNHCR in een eerste officiële verklaring. Ook het “Sturm College of Law”, een op de website van “Advocates Abroad” als partner vermelde universiteit in Denver, antwoordde dat men “geschokt en afgestoten” zou zijn door de uitspraken van Ariel Ricker en in het vervolg niet meer met de organisatie zou samenwerken.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/14 ... htelingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75211
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Ariel » Do Jan 24, 2019 1:15 pm

'Wachttijden asielaanvraag opgelopen tot bijna anderhalf jaar'

Vluchtelingenwerk Nederland luidt de noodklok over de wachttijd voor asielaanvragen. Als iemand nu een aanvraag indient, wordt die gemiddeld over een jaar en vier maanden in behandeling genomen, zegt de organisatie op basis van een prognose.

De prognose is gebaseerd op informatie uit het veld en cijfers van onder meer Eurostat. Uit die cijfers blijkt dat de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) in het derde kwartaal 2345 beslissingen nam in asielprocedures; het laagste aantal in zeker tien jaar. Tegelijk steeg het aantal mensen dat wachtte op een beslissing naar bijna 16.000, het hoogste aantal sinds 2010.

Drie maanden geleden kwam Vluchtelingenwerk al met een soortgelijke waarschuwing. Toen lag de gemiddelde wachttijd op de start van de asielprocedure volgens Vluchtelingenwerk nog onder een jaar. Eigenlijk zou de procedure na ongeveer zes dagen moeten starten.

De vertraging is volgens Vluchtelingenwerk het gevolg van slechte planning, bezuinigingen op de IND en te laat ingrijpen door staatssecretaris Harbers van Justitie en Veiligheid. "Dit is een scenario dat we ons tot voor kort niet konden voorstellen", zegt adjunct-directeur Jasper Kuipers. "Het kabinet moet de oplopende vertraging van de asielprocedure zo snel mogelijk een halt toeroepen. Daarvoor is geen tijd te verliezen."

Ministerie: onjuiste weergave
Het ministerie van Justitie en Veiligheid zegt in reactie op de cijfers van Vluchtelingenwerk dat de IND hard werkt aan het terugdringen van de doorlooptijden. Dat is de periode tussen de aanmelding van een asielzoeker en het eerste besluit van de IND over een asielverzoek. "Het merendeel van de zaken wordt binnen een redelijke termijn door de IND afgedaan", schrijft het ministerie.

De wettelijke beslistermijn in de algemene asielprocedure is maximaal 6 maanden. In de verlengde procedure is dat 18 maanden. "Een aanvrager hoeft niet altijd de hele beslistermijn af te wachten. Daar waar kan, beslist de IND sneller", aldus een woordvoerder.

Het ministerie zegt verder dat er vorig jaar 200 extra fulltime functies zijn bij gekomen om de doorlooptijd terug te dringen. Ook dit jaar worden meer mensen aangenomen met dat doel. Het ministerie verwacht de capaciteit bij de IND uit te breiden met nog eens 150 voltijdbanen en is de dienst in gesprek met Vluchtelingenwerk over "nadere maatregelen" om de doorlooptijden te verkorten.

Vluchtelingenwerk heeft volgens het ministerie geen rekening gehouden met deze maatregelen in de wachttijdprognose: "Hiermee wordt een onjuiste weergave van de situatie geschetst".

'Taalles vanaf dag 490'
Toch twijfelt Vluchtelingenwerk of Harbers de urgentie voelt om de vertraging terug te dringen. "Eerder leek hij mede doordat hij andere rekenmethodes hanteert het probleem te nuanceren. Dat roept de vraag op of hij voldoende zicht heeft op de dagelijkse praktijk bij de overheidsdiensten waar hij verantwoordelijk voor is", zegt adjunct-directeur Kuipers.

Vluchtelingwerk voorziet daarom dat de wachttijden blijven doorgroeien. De organisatie is bang dat gemeenten uiteindelijk zullen opdraaien voor de kosten van inburgering van asielzoekers door de vertraging, omdat zij daar vanaf 2020 verantwoordelijk voor zijn.

De lange wachttijden leiden er volgens de organisatie ook toe dat asielzoekers met medische problemen pas laat worden doorverwezen naar een specialist, omdat dat pas kan als hun procedure is begonnen. Ook zou het lang duren voor er met taalles wordt begonnen. "Van de in het regeerakkoord vastgelegde 'taalles vanaf dag 1' is in de praktijk weinig meer terug te zien. Wie nu asiel aanvraagt kan eerder rekenen op taalles vanaf dag 490."
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46950
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 09, 2019 5:52 pm

Oostenrijk: Caritas verdient meer dan € 300 miljoen

Geplaatst op 9 februari 2019

Afbeelding

De vluchtelingengolf van 2015/2016 was voor de katholieke organisatie Caritas en NGO´s zoals Amnesty International in alle opzichten een meevaller. Als voorvechters voor de mensenrechten positioneerden zij zichzelf dagelijks in het nieuws. Schenkingen en geld voor projecten vloeiden in stromen en de staat, ofwel de belastingbetaler, moet honderden miljoenen euro aan Caritas betalen voor verzorging en onderbrenging.

Tot € 95,- per dag voor onbegeleide minderjarige vluchtelingen

In 2016 werd in Oostenrijk één op de twee (!) asielzoekers – in totaal 44.461 personen – door Caritas verzorgd. 952 van hen waren de jackpot voor de kwartiermakers: onbegeleide minderjarige vluchtelingen met tot € 95,- daggeld voor de onderbrenging.

Per jaar – gerekend naar de destijds geldende dagbedragen – kreeg Caritas zodoende meer dan € 332,4 miljoen, speciaal voor de onderbrenging. Slechts weinig van dat bedrag ging als etensgeld naar de asielzoekers.

Hoe goed meent Amnesty International het werkelijk met migranten?
Het budget van Amnesty International Oostenrijk is daarentegen bijna armetierig: de helft van de uitgaven in 2015 werd besteed aan reclame (voor schenkingen) en bestuur. Hoe goed Amnesty International het voorheeft met migranten, die zoals bekend vooral ons sociale stelsel waarderen, laten de jongste uitspraken zien: de nieuwe vreemdelingenwet zou “populistisch” zijn, het versluieringsverbod zou een schending zijn van de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van religie, migranten zouden humanitaire of studie-visa moeten krijgen en er zouden regelmatig vooral mensen “met behoefte aan bescherming” bij ons gevestigd moeten worden.

Bron: www.wochenblick.at

Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/09 ... 0-miljoen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75211
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Ariel » Do Apr 04, 2019 12:26 pm

Er komt nog steeds geen eind aan de stroom "vluchtelingen" gelukszoekers.

COA: dit jaar meer asielplekken nodig

Voor dit jaar is er meer opvangcapaciteit voor asielzoekers nodig. Het COA verwacht dat het aantal asielaanvragen licht stijgt en dat asielzoekers langer in de opvang verblijven. Al met al moeten er dit jaar 30.300 opvangplaatsen beschikbaar zijn. Dat betekent dat er 2500 nieuwe plekken moeten komen, inclusief 2000 reserveplaatsen om snel te kunnen handelen als de behoefte verandert.

Het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers ziet dat de procedure van asielvragen soms meer tijd vraagt. Bovendien duurt het langer voordat vergunninghouders de opvang verlaten naar een woning in een gemeente.

Twee keer per jaar neemt het COA een besluit over het op- of afschalen van de asielopvangcapaciteit. Vorig jaar waren er 27.000 opvangplekken nodig, becijferde de instantie een jaar geleden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41211
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Mahalingam » Wo Apr 10, 2019 12:01 pm

Inburgeren, daar kan je rijk van worden.
Verdachten van fraude inburgeringsexamen langer vast
Twee mannen die worden verdacht van fraude met inburgeringsexamens bij een taalbureau in Amsterdam blijven langer vastzitten.

Hun voorarrest is dinsdag met 30 dagen verlengd. Het duo gaf leiding aan een taalbureau voor inburgering in de hoofdstad. Het OM verdenkt de mannen van diefstal van examens, oplichting, mensensmokkel en het witwassen van de inkomsten.
De twee zouden leerlingen van hun bureau op frauduleuze wijze hebben geholpen om het inburgeringsexamen te halen. Inburgeraars ontvangen van de overheid maximaal 10.000 euro voor de lessen en het examen.

Verborgen camera's
Dat geld is een lening en wordt aan het taalbureau uitbetaald. Indien leerlingen in één keer slagen voor hun inburgeringsexamen, hoeven ze de lening niet terug te betalen.

Het taalbureau in Amsterdam heeft kandidaten vermoedelijk tijdens hun inburgeringsexamen de vragen met verborgen camera's laten opnemen. Het bureau gebruikte die opnames voor de instructie van andere leerlingen.
https://www.parool.nl/amsterdam/verdachten-van-fraude-inburgeringsexamen-langer-vast~a4625708/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46950
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 09, 2019 10:56 pm

Bedrijfsplan voor migratiebedrijf ‘De helpende Hand’

Geplaatst op 9 juli 2019

Afbeelding

Zestig miljoen vluchtelingen, een aanbod dat snel verder kan stijgen, naarmate mijn bedrijf aan goede publiciteit wint, wat de winstmarge door een vergroot potentieel verder laat stijgen. Dit is win/win.

Kostenplaatje:

– Optuigen van een groot netwerk ‘helpers’, dat vooral in Derde Wereld landen niet echt veel hoeft te kosten, gemiddeld schat ik de loonkosten niet hoger dan 10 mille per persoon op jaarbasis. Dit vanwege een veelheid aan goedkopere krachten in Derde Wereldlanden waar één Euro voor minstens tien geldt.

Deze loonkosten zijn bovendien volledig zwart. Er verdwijnt geen geld onnodig naar belastingen.

– Wel extra kosten om in veel, met name EU-landen rechters, hoge ambtenaren, politici et cetera ‘aan te nemen’ ofwel om te kopen. Voorlopig raam ik de kosten daarvoor op maximaal € 5 miljard per jaar.

– Verder het stichten van meerdere non profit NGO-organisaties waar vele duizenden mensen vrijwillig kunnen komen werken om werkervaring op te doen, waar dus zodoende weinig tot geen loonkosten aan verbonden zijn. Bovendien is in vrijwel alle EU-landen subsidie te verkrijgen voor dit soort organisaties, dat scheelt heel wat in de kosten. Op termijn zijn kosten gedekt door vrijwel geen loonkosten vanwege vrijwilligers en de vele subsidiemogelijkheden. Enkel het opstarten kost geld, maar als het eenmaal loopt, betaalt zich dat dubbel en dwars terug.

Medewerkers:

Maximaal 500.000 wereldwijd tegen gemiddeld loon van € 10.000 = € 5.000.000.000,- ofwel 5 miljard, maar het aantal is wel heel hoog ingeschat, dit mede voor kweken van goodwill bij toekomstige medewerkers, hun achterban en familie, dit kan in de praktijk wellicht wat minder of flexibeler zijn: 250.000 voor 15 mille p.p., wat ondanks stijging van lonen door vermindering van het aantal werknemers de loonkosten drukt. Maar dit is nog speculatief.

Totaal eventueel (bewust te hoog) inschatte kosten:

Personeel: € 5 miljard
Steekpenningen: € 5 miljard
Verdere kosten: minimaal of nul
Totale kosten: maximaal € 10 miljard per jaar

Te verwachten opbrengst: Bij 60.000.000 x pakweg gemiddeld 10 mille per vluchteling te betalen voor geleverde diensten = 600.000.000. 000 (zeshonderd miljard) bruto opbrengst dat potentieel te bereiken is. Hoe meer vluchtelingen inzien dat het zinvol is om zich tot mijn bedrijf te wenden, des te meer klanten op termijn en dus blijvende en ook stijgende bruto omzet.

Voorlopig mogelijk te behalen bruto omzet is dus maximaal € 600 miljard. Dit over meerdere jaren verspreidt.

Bruto opbrengst eerste proefjaar 2015:

2 miljoen klanten naar tevredenheid overgebracht naar de Europese Unie = 2.000.000 x 10.000 = € 20.000.000.000 ofwel 20 miljard. Dit betekent een netto winst van 10 miljard in dat specifieke jaar voor mijn bedrijf. Dit bedrijf is tevens gezien het stijgende aanbod aan klanten voor mijn hulpdiensten absoluut winstgevend, zeer lucratief en absoluut rendabel te noemen.

Graag ontvang ik per direct een renteloze lening van € 10 miljard van het IMF om dit bedrijf te starten, dit mede omdat mijn bedrijf voorziet in het lenigen van veel menselijke ellende en nood.

Was getekend,

Boze Oude Man George S., mensenvriend en filantroop

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/09 ... ende-hand/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41211
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jul 10, 2019 4:01 pm

Een rapport van het WODC waar we tegenwoordig wat wantrouwig naar kijken omdat die rapporten de neiging hebben om onze politiek correcte regeerders naar de mond te praten.
Over iets dat heel simpel is:
Nieuwkomers die de taal niet spreken en het land niet kennen, leren sneller de taal spreken en het land kennen als ze niet in een AZC worden opgehokt, maar logeren bij de Lokale Bevolking. Dat hadden we nou NOOIT met een natte vinger kunnen concluderen, daar hebben we in Nederland talloze ambtenaren, een onderzoeksvraag, literatuuronderzoek (?? Logeerboeken? Kampeergidsen? Waarbenjij.nu?) en een vuistdik rapport voor nodig, want de asielindustrie moet roken.

En dit is dan het dikke rapport waar vele ambtenaren weer een broodwinning aan hebben gehad.
Evaluatie logeerregeling COA
De probleemstelling luidt: Wat zijn de (mogelijke) opbrengsten van de logeerregeling voor de participatie en integratie van statushouders die via TakeCareBnB (TCBnB) logeren, vergeleken met statushouders die in een AZC, of bij familie en vrienden verblijven, en onder welke condities wordt deze meerwaarde bereikt?
https://www.wodc.nl/onderzoeksdatabase/2970-evaluatie-pilot-logeerregeling.aspx
Maar bedenk wel dat de statushouders die onderzocht zijn zeker geen 'gemiddelde' statuszoeker zijn.
Er was selectie aan de poort
"Statushouders die kiezen voor logeren bij een gastgezin zijn vaak jong, hoger opgeleid, Engelssprekend en hebben voorafgaand aan het logeren al een duidelijk beeld van de manieren waarop zij in Nederland een leven willen opbouwen, vaak via een opleiding."

Zonder twijfel zullen er wel veel BN-ers komen die een tuinhuisje of zolder hebben voor zo'n asielige.

https://www.geenstijl.nl/5148500/hoi-bn-ers-logeerzoekers-integreren-beter/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20536
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor King George » Di Aug 27, 2019 10:43 am

Mijn advies: Follow the money!

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75211
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Ariel » Za Sep 14, 2019 2:44 pm

Let even op deze zin....Het aantal asielzoekers in Nederland is de afgelopen maanden toegenomen, zegt het COA.

Dat we dat mogen weten. Dit feit werd voorzichtig en doorzichtig lang onder de pet gehouden.

Asielzoekers krijgen (weer) plek op landgoed Duinrell

Op het landgoed Duinrell in Wassenaar worden deze winter tot 930 asielzoekers opgevangen. Het gemeentebestuur heeft ingestemd met een verzoek daartoe van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA).

Bezoekers van het gelijknamige vakantiepark zullen er in principe niets van merken. De opvang is op een apart gedeelte van het landgoed, met een eigen in- en uitgang. De afspraken gelden voor de periode 30 september tot en met 30 maart.

Het aantal asielzoekers in Nederland is de afgelopen maanden toegenomen, zegt het COA. Ook stokt de uitstroom van statushouders uit de bestaande opvanglocaties, door de krapte op de woningmarkt.

In Wassenaar zijn sinds 1997 elf keer eerder asielzoekers opgevangen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41211
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Mahalingam » Ma Sep 16, 2019 11:52 am

Heeft de asielindistrie last van het stikstofbesluit? Waarschijnlijk niet want nood breekt wet.
Door de woningnood is er voor vele asieligen alleen maar onderdak in een azc. Daar zullen er vele van gebouwd gaan worden.
Compensatie van stikstofuitstoot door verkeer, bouwen en bemesting mag sinds enkele maanden niet meer op een later tijdstip maar direct in dat project om aantasting van Natura-2000 gebieden te voorkomen. De verbouwing van ruim vijftig panden op het azc Gilze zou daardoor mogelijk ook vertraging oplopen. Maar dat lijkt mee te vallen.

Wie kan daar nu tegen zijn want het is dubbel goed werk:
,,Ik ga ervan uit dat stikstof geen spelbreker is. De gebouwen worden geïsoleerd en we onderzoeken of het mogelijk is gasloos te gaan verwarmen.

En dat mag allemaal wat kosten.
AZC Gilze start grote verbouwing van 40 miljoen begin 2020
De veertig miljoen euro kostende modernisering van asielzoekerscentrum Prinsenbosch in Gilze kan begin 2020 van start. Dat verwacht vastgoedregisseur Laurens la Poutré van het COA. De discussie rond uitstoot van stikstof heeft volgens hem geen gevolg voor de begindatum van de vier jaar durende verbouwing.

En inspraak van de buurtbewoners?
,,We zijn monddood gemaakt”, meent Guus van Roozendaal. ,,Op 25 september zou er een overleg zijn. Dat is vervallen omdat op 2 oktober de inloopavond is.”

inlopen = inspraak ?

https://www.bndestem.nl/oosterhout/azc-gilze-start-grote-verbouwing-van-40-miljoen-begin-2020~a85957aa/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&referrer=https://www.geenstijl.nl/

En nog even over de luxe:
Het aanbrengen van isolatie is onderdeel van de verbetering van het leefcomfort en modernisering van de gebouwen uit begin jaren veertig. De woonunits krijgen een eigen keuken, er komt meer licht rond de gebouwen. Er komt ruimte voor 1200 asielzoekers, waarna de tijdelijke woonunits van het terrein verdwijnen.

Een eigen keuken is heel belangrijk voor het behoud van de eigen cultuur.
En ook zijn de ruimtes geschikt voor permanente bewoning.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75211
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Ariel » Ma Sep 16, 2019 1:35 pm

Het gebouw ziet er fraai uit. Ik hoop dat de asielige tevreden zijn.

Afbeelding

Toch jammer dat men geen gebouw in Nederland kunnen bouwen waar dakloze Nederlanders een veilig thuis kunnen vinden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41211
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Mahalingam » Ma Sep 16, 2019 7:03 pm

Ik zie een slotgracht maar geen ophaalbrug. Dus die tankgracht is om de boel binnen te houden en niet om het kwaad buiten te houden?
Dat kan nog een probleem worden: in de winter heeft buitenwater de neiging om ijs te worden en dan kan je er over lopen!
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75211
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Ariel » Ma Sep 16, 2019 7:26 pm

Mahalingam schreef:Ik zie een slotgracht maar geen ophaalbrug. Dus die tankgracht is om de boel binnen te houden en niet om het kwaad buiten te houden?
Dat kan nog een probleem worden: in de winter heeft buitenwater de neiging om ijs te worden en dan kan je er over lopen!


Ik zie dan nog een probleem. In die gracht kunnen kinderen verdrinken.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20536
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor King George » Di Jan 21, 2020 3:23 pm

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75211
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Ariel » Di Jan 21, 2020 5:32 pm

:thinking: Het mag wat kosten de verrijking van Nederland.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Jan 21, 2020 11:40 pm

Ariel schreef::thinking: Het mag wat kosten de verrijking van Nederland.

We zijn blijkbaar heel goed in het scheppen van nieuwe banen.

Op zich heb ik daar niks op tegen, ware het niet dat de glimmende kant van de medaille ook een doffe zijde kent: meer inbraken, meer geweld, waaronder aanrandingen en verkrachtingen, meer racisme, meer discriminatie, meer minder vrijheid, meer dubbele paspoorten, en bovenal meer corrupte politici en rechters.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten