Climategate.

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Climategate.

Bericht door Mahalingam »

Er wordt in Polen, te midden van kolendampen, vergaderd om de toekomst van de mensheid zeker te stellen. Zodoende vandaag in Trouw:

De nieuwe ‘inconvenient truth’: dijken ophogen is noodzakelijk klimaatbeleid
Frank Straver verslaat de klimaattop: ‘Ik vind het razend interessant omdat er zoveel op het spel staat’
In Polen moeten wereldleiders elkaar ervan overtuigen dat ze echt hun best gaan doen voor het klimaat
‘Ik werk toe naar een energieneutraal leven’
de Duurzame 100, de ranglijst van groenste denkers en doeners in Nederland.
We skiën tegen de klippen op
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80690
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Climategate.

Bericht door Ariel »

Klimaat hypocrieten.
Uitbundig vliegverkeer naar klimaattop, of toch 13 uur in trein?

Het kabinet vliegt de komende twee weken af en aan naar Polen als Katowice tijdelijk ’klimaathoofdstad van de wereld’ is. Premier Rutte gaat maandag heen en weer met het tijdelijke regeringstoestel, een gehuurde Boeing 737 Business Jet.

Een week later wordt het pas echt druk in het luchtruim. Op maandag gaat het luxe regeringstoestel opnieuw naar Polen om minister Wiebes (Klimaat) en staatssecretaris Van Veldhoven (Infrastructuur) af te zetten met een bonte stoet ambtenaren. Een dag later arriveren ministers Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) en Van Nieuwenhuizen (Waterstaat) per lijnvlucht. Op woensdag gaat de staatssecretaris weer terug naar Nederland met een gewone vlucht. Diezelfde dag ’carpoolen’ Wiebes, Kaag en Van Nieuwenhuizen met het regeringstoestel.

Al met al flink wat vliegverkeer voor een klimaattop, die als doel heeft het terugschroeven van de CO2-uitstoot. In Katowice moeten vervolgafspraken worden gemaakt voor het klimaatakkoord van Parijs. Verschillende ministeries en ook de Rijksvoorlichtingsdienst benadrukken dat de bewindslieden zoveel mogelijk gezamenlijk vliegen in het regeringstoestel. Voor het milieu.

Vreemd genoeg laat D66-staatssecretaris Van Veldhoven zich in de Kamer gelden als een fanatiek pleitbezorger voor internationaal treinverkeer op korte afstanden. Een woordvoerder legt uit dat er nu voor het vliegtuig is gekozen vanwege de snelheid. „Dat is in lijn met haar beleid. Polen is niet een van de bestemmingen waarop we de komende jaren een omslag van vliegen naar trein proberen te bewerkstelligen. Dit doen we wel op Parijs, Londen, Brussel, Frankfurt en Düsseldorf.”

13 uur in trein én duurder
In tegenstelling tot vijf andere Kamerleden die de klimaattop bezoeken, kiest Lammert van Raan van de Partij voor de Dieren wél voor de trein. Hij is waarschijnlijk 13 uur onderweg. De reis is enkele honderden euro’s duurder.

„Ik voel me er prettiger bij”, zegt de parlementariër. Hij is groot pleitbezorger van minder vliegen. Dat is niet altijd zo geweest. In zijn jeugd verzamelde hij vliegtuigjes en als zakenman vloog Van Raan regelmatig op en neer naar Parijs. „De griffie heeft echt even moeten puzzelen om mij met de trein op deze bestemming te krijgen. Dat anderen met het vliegtuig gaan is hun afweging. Ik wil niet met het vingertje wijzen.”

Partijleider Marianne Thieme kreeg eerder dit jaar nog kritiek vanwege tientallen verre vliegreizen voor de dierenbeweging.

Een hele treincoupé is gereserveerd voor de Jonge Klimaatbeweging die op vrijdag 7 december richting Katowice vertrekt. „Het laatste stukje moeten we met de bus”, zegt Maarten Labots namens de beweging waarin diverse jongerenorganisaties zijn vertegenwoordigd. „Wij willen laten zien dat je ook prima per trein naar zo’n klimaattop kunt.” De NS betaalt overigens alle treinkaartjes.

Van het Nederlandse kantoor van Wereld Natuur Fonds vliegen geen deskundigen richting de klimaattop, wel uit andere WNF-kantoren. Greenpeace vaardigt mogelijk in de tweede week onderhandelaar Faiza Oulahsen af, die in Nederland ook namens de milieuclub aan de klimaattafels mee praat.

Greenpeace heeft voor thuisblijvers nog een andere verrassing. Meer dan driehonderd kerken en moskeeën luiden morgen vlak voor twaalf uur ’s middags de ’klimaatnoodklok’. :shock:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Climategate.

Bericht door Mahalingam »

"Meer dan driehonderd kerken en moskeeën luiden morgen vlak voor twaalf uur ’s middags de ’klimaatnoodklok’."

Maar moskeeten hebben geen klok. Dat is haram. Dus wat doen die dan wel? Onbekend, maar wees niet verrast als ze extra veel en luid gaan roepen met passende klimaat-koran-citaten (als ze die kunnen vinden).
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80690
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Climategate.

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef:"Meer dan driehonderd kerken en moskeeën luiden morgen vlak voor twaalf uur ’s middags de ’klimaatnoodklok’."
.
Bij ons in het dorp wordt dagelijks om 12 uur de klok geluid. Hier merken we dus geen verschil. Misschien dat de klok morgen iets lager luidt, maar dan zullen de meeste dorpelingen zich afvragen wie er begraven wordt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51253
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Climategate.

Bericht door Pilgrim »

De “klimaatconferentie” in Katowice

Geplaatst op 3 december 2018

Afbeelding

Het is alom bekend dat het Poolse Katowice een uitgestrekt industriegebied is en dat veel van ‘s lands energie bestaat uit het delven van steenkolen in dit gebied. Sedert de tijd dat het nog van Pruisen was.

Verbranding van steenkool geeft naast gas, olie en hout, CO2.

Zodra je de Poolse grens overschrijdt vanuit Duitsland, valt het op dat er plotseling geen windmolens meer staan. Polen denkt vanzelfsprekend dat zolang we onze eigen broek kunnen ophouden we niet aan het touwtje van de moslims gaan lopen. En gezien haar verleden is dat zeer begrijpelijk.

Vanuit Nederland is er nu een zeer grote delegatie afgereisd naar Polen. Ze zullen dat varkentje daar wel eens even gaan wassen. De afgevaardigden denken hierdoor zich zelf zeer in de schijnwerpers te plaatsen. Met alle kans op mooie baantjes binnen de EU.

Maar: Wat ik niet hoor, is wat men uitspookt in eigen land. Schiphol moet groeien. Veel meer vluchten, want dat is goed voor onze economie. Bijna gratis vliegreizen naar de zon.

Binnenlandse weggebruikers de strot dichtdraaien vanwege de extreem hoge brandstofprijzen. Wat zit hier achter? Wie levert de brandstof? En wie is daar GROOTAANDEELHOUDER? Juist, ons zeer (over) gewaardeerde koningshuis.

Afbeelding

Terwijl het gehele Shell Pernis gebied inmiddels op ca. 3 meter giftige bodem staat en werknemers die daar grondwerk verrichten hun laarzen van de voeten wegsmelten, zitten onze kleuters politici bij iemand anders met hun vinger te wijzen. Het zou mij niet verbazen dat ook zij inmiddels aandeelhouder zijn.

Er is nu nog maar een kleine groep “gele hesjes” de straat op gegaan. En door de media zullen ze wel als ordinaire relschoppers worden gekwalificeerd, maar het zou me niet verbazen dat zowel links als rechts eens samen in opstand gaan komen.

Door: S.A.

https://ejbron.wordpress.com/2018/12/03 ... -katowice/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Climategate.

Bericht door Mahalingam »

De milieuclubs willen het onderste uit de kan hebben. En zelfs dat is niet voldoende om de aarde te redden. Daar wordt een mens wanhopig van.
Klimaatakkoord in gevaar nu milieuclubs ontevreden zijn
ier milieuorganisaties dreigen het Nationaal Klimaatakkoord niet te tekenen. Greenpeace, Natuur en ­Milieu, Milieudefensie­­ en de Natuur- en Milieufederaties­­ vinden dat sinds de zomer tijdens de onderhandelingen veel te weinig bereikt is. Als ze zich terugtrekken, zal dat serieuze gevolgen hebben voor het draagvlak van het akkoord, dat er 21 december moet liggen.

Volgens de milieuclubs zijn er te veel taboes aan de zogeheten klimaattafels. Zo zijn een CO2-heffing en rekeningrijden niet bespreekbaar. Bovendien vinden de milieuorganisaties dat de industrie ondergrondse CO2-opslag (CCS) moet loslaten. “Als dit ’m wordt, dan gaan we niet tekenen”, zegt directeur Joris Thijssen van Greenpeace. Hij hoopt met zijn oproep doorbraken in de onderhandelingen te forceren.
Hoe het moet, dat moet je hem niet vragen.
Thijssen wil geen punten noemen die per se in een akkoord moeten staan. Wel moet zeker zijn dat de maatregelen optellen tot een CO2-reductie van 49 procent, en het liefst 55 procent in 2030. Bovendien moeten ze een goede stap zijn naar het vrijwel volledig uitbannen van CO2-uitstoot in 2050.
En een andere club:
Marjolein Demmers van Natuur en Milieu zit aan de mobiliteitstafel. Volgens haar pleiten alle onderhandelaars daar voor rekeningrijden, alleen wil het kabinet niet mee. Daarnaast doen volgens haar alle tafels aanspraak op biomassa, maar er is niet genoeg van die brandstof om in de vraag te voorzien.
En de politieke rugdekking van die clubs:
Mochten de organisaties zich terugtrekken, dan dreigen er problemen in Den Haag. Instemming van GroenLinks, SP en PvdA wordt dan onzeker. Deze partijen zijn onder meer ook voor een CO2-heffing. Maar ook voor D66 en ChristenUnie is een handtekening van de milieuorganisaties belangrijk.
https://www.trouw.nl/groen/klimaatakkoo ... ~a2f06a9d/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8857
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Climategate.

Bericht door sjun »

Welnee, kernenergie is CO2-arm dus volle inzet op kernenergie. :rolleyes:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51253
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Climategate.

Bericht door Pilgrim »

De grote CO2-leugen

Geplaatst op 6 december 2018

Afbeelding

Open deze link en ontdek dat de bevolking bang gemaakt wordt voor CO2, terwijl de natuur er naar snakt: “Snel oplossing voor CO2-tekort nodig” (schrijft een lokaal blad in het Westland!!!).

Er moet snel een besluit worden genomen over de structurele oplossing voor de CO2-behoefte van de glastuinbouw. Dat vinden branche organisatie LTO Glaskracht en CO2-leverancier OCAP. De organisaties vragen aandacht voor de beperkte beschikbaarheid van CO2 naar aanleiding van de recente brand bij Shell in Pernis. Shell is één van de twee bedrijven die CO2 levert aan de tuinbouw in het westen van het land. Door de brand is de levering van Shell nu stilgevallen en dat levert problemen op voor de glastuinbouw, meldt LTO. LTO voorzitter Nico van Ruiten: “Door de brand bij Shell heeft de glastuinbouw nu maar een derde van de benodigde CO2 beschikbaar. Sommige tuinders klagen daardoor al over een productieverlies van 20%. Bij anderen zijn er flinke extra kosten, omdat ze nu aardgas moeten stoken om toch voldoende CO2 te hebben. Dat is natuurlijk zonde in een tijd waarin we die CO2-emissie juist proberen terug te dringen.”
___________________________________________________________

Over deze kant van de zaak wordt in de Tweede Kamer en op andere ‘beslisplaatsen’ niet gesproken. De CO2-angst brengt zoveel belasting en heffingen in de portemonnee van de minister van Financiën dat men bewust de ogen sluit voor het bedrog dat gepleegd wordt.
Dit is iets waar ook de “gele hesjes” aandacht aan zouden moeten besteden.

Door: M.A.L. Sion

https://ejbron.wordpress.com/2018/12/06 ... o2-leugen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51253
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Climategate.

Bericht door Pilgrim »

Canada wil dat mensen minder kinderen krijgen om klimaatverandering tegen te gaan

Xander, 07-12-2018

Afbeelding
In sommige progressieve kringen worden kinderen inmiddels gezien als CO2 emissies die vermeden moeten worden. (Afbeelding: Getty Images (7)).

Na VS breekt ook Brazilië met 'Marxistische klimaatagenda', die volgens de nieuwe minister van BuZa enkel bedoeld is om de internationale elite nog meer geld en controle te geven ten koste van de vrijheid en welvaart van het volk

De progressieve overheid van Canada heeft statistieken gepubliceerd om mensen ertoe aan te zetten minder kinderen te krijgen, omdat dit veruit de effectiefste methode zou zijn om klimaatverandering tegen te gaan. ‘Ik begrijp dat sommige mensen maar niet willen geloven dat deze hele Global Warming een vuil spel is. Dat komt omdat het leeuwendeel van de samenleving simpelweg te dom of naïef is om te begrijpen dat ze worden gemanipuleerd,’ reageert de bekende Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘Een groot aantal mensen weigeren te geloven dat de geheime agenda het verminderen van de bevolkingsgroei is. Maar hier staat het zwart op wit, gepubliceerd in Canada.’

Volgens een grafiek zou het krijgen van één kind minder jaarlijks (het equivalent van) 58,6 ton CO2 uitstoot besparen. Op verre afstand staat met slechts 2,4 ton het wegdoen van je auto, het stoppen van het reizen per vliegtuig (1,6 ton) en het overschakelen op (zogenaamd) groene energie (1,5 ton). Door de overheid gepromote zaken zoals recyclen, het afdanken van je wasdroger en het vervangen van ouderwetse gloeilampen heeft met resp. 0,2125 ton, 0,21 ton en 0,1 ton amper effect.

Armstrong: ‘Planeet stuk veiliger zonder deze hele foute mensen’
‘Dit soort zienswijzen geven mij het gevoel dat ik mijn deel moet doen door juist weer meer kinderen te krijgen,’ vervolgt Armstrong. ‘Er is iets helemaal mis met deze mensen... Ik zou stemmen voor euthanasie, en dan te beginnen met degenen die roepen dat we geen kinderen meer moeten krijgen. Dan corrigeren we gewoon de fout die hun ouders maakten, en zal de planeet zonder hen volgens mij een stuk veiliger zijn.’

‘Maar ik wed dat vanuit hun standpunt gezien u geen kinderen meer moet krijgen, zodat zij dat wel kunnen. Totdat de kudde schapen wakker wordt en zich realiseert dat hen propaganda wordt gevoerd voor een alternatieve reality show in hun hoofd, zijn we verdoemd. De Franse opstand tegen brandstofbelasting gaat over een Global Warming taks... Dat Global Warming enkel een excuus is en het echte doel het graaien van nog meer geld is, bleek toen Macrons regering eerder aangaf dat ze ook de belastingen op rijkdom kunnen verhogen. Dus nogmaals: het gaat allemaal om geld.’ (1)

Nog steeds massale ontkenning in Nederlands parlement
Maar zolang naïeve politici zoals afgelopen week Kamerlid Bruins van de ChristenUnie, die de door FvD leider Thierry Baudet gepresenteerde statistieken gebaseerd op meer dan 1000 zeer recente wetenschappelijke publicaties (3)(4)(5)(6) letterlijk ‘utter bullshit’ noemen (2), en zelf ondertussen achter de grootst mogelijke propaganda over het klimaat aanlopen om de extra multi-miljardeninkomsten voor overheid en grote bedrijven te verzekeren (met de verarming van miljoenen Nederlanders als gevolg, te beginnen met degenen die nu al het minste hebben), is er van de broodnodige kentering helaas nog geen sprake.

We zien nu in Frankrijk het begin van waar dat op veel grotere schaal toe kan leiden. Op zeker moment is de grens van wat van de gewone man kan worden afgepakt –ook nog eens onder valse voorwendselen- bereikt.

Ook Brazilië breekt met linkse klimaatagenda
Diverse grote landen beginnen inmiddels tot inkeer te komen. Zo verklaarde de nieuwe Braziliaanse minister van Buitenlandse Zaken Ernesta Araújo dat het één van zijn hoofdtaken wordt om ‘de Marxistische ideologie van het vorige regime,’ inclusief ‘het klimaatalarmisme’ te bestrijden. ‘Dit (klimaat)dogma is enkel gebruikt om de staten steeds meer controle en macht over de economie te geven, en de internationale instituten (zoals de VN) over de nationale staten en hun bevolking.’

Door het afbreken van de welvaart in het Westen, zogenaamd om ‘het klimaat te ‘redden... willen de globalisten de wereldmacht in handen van China geven,’ aldus Araújo. De zorgen om het behoud van de natuur en de verantwoordelijke omgang met hulpbronnen is naar zijn overtuiging ‘door links gekaapt als methode om landen en volken te manipuleren.’

Xander

(1) Armstrong Economics via Zero Hedge
(2) NOS
(3) Breitbart
(4) Breitbart
(5) Breitbart
(6) Breitbart
(7) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... en-te-gaan
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Climategate.

Bericht door Mahalingam »

De Grote Klimaattop is aan de gang. Duizenden hebben zich verzameld na ingevlogen te zijn.
En wat was het eerste dat te doen viel: het aannemen van de nieuwe versie van de klimaatcatechismus.
Daar moet iedereen mee instemmen maar dat gebeurde niet. Wat er met de ongelovigen moet gebeuren wordt later besloten.
Climate change: COP24 fails to adopt key scientific report
Attempts to incorporate a key scientific study into global climate talks in Poland have failed.

The IPCC report on the impacts of a temperature rise of 1.5C, had a significant impact when it was launched last October.
Scientists and many delegates in Poland were shocked as the US, Saudi Arabia, Russia and Kuwait objected to this meeting "welcoming" the report.
It was the 2015 climate conference that had commissioned the landmark study.
The report said that the world is now completely off track, heading more towards 3C this century rather than 1.5C.

Keeping to the preferred target would need "rapid, far-reaching and unprecedented changes in all aspects of society". If warming was to be kept to 1.5C this century, then emissions of carbon dioxide would have to be reduced by 45% by 2030.

The report, launched in Incheon in South Korea, had an immediate impact winning praise from politicians all over the world.But negotiators here ran into serious trouble when Saudi Arabia, the US, Russia and Kuwait objected to the conference "welcoming" the document.
Instead they wanted to support a much more lukewarm phrase, that the conference would "take note" of the report.
Saudi Arabia had fought until the last minute in Korea to limit the conclusions of the document. Eventually they gave in. But it now seems that they have brought their objections to Poland.

The dispute dragged on as huddles of negotiators met in corners of the plenary session here, trying to agree a compromise wording.
None was forthcoming.
With no consensus, under UN rules the passage of text had to be dropped.
Many countries expressed frustration and disappointment at the outcome.
"It's not about one word or another, it is us being in a position to welcome a report we commissioned in the first place," said Ruenna Haynes from St Kitts and Nevis.
"If there is anything ludicrous about the discussion it's that we can't welcome the report," she said to spontaneous applause.

Scientists and campaigners were also extremely disappointed by the outcome.
"We are really angry and find it atrocious that some countries dismiss the messages and the consequences that we are facing, by not accepting what is unequivocal and not acting upon it," said Yamide Dagnet from the World Resources Institute, and a former climate negotiator for the UK.
Werden we in 2015 al bang gemaakt met 1,5 graad, nu worden we bang gemaakt met 3 graden.
Het is allemaal erger dan gedacht, zo blijkt nu en dus: "rapid, far-reaching and unprecedented changes in all aspects of society" zijn nodig om ons voor uitsterven te behoeden.

https://www.bbc.com/news/science-environment-46496967
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80690
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Climategate.

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef: Werden we in 2015 al bang gemaakt met 1,5 graad, nu worden we bang gemaakt met 3 graden.
Het is allemaal erger dan gedacht, zo blijkt nu en dus: "rapid, far-reaching and unprecedented changes in all aspects of society" zijn nodig om ons voor uitsterven te behoeden.
Het blijkt dat de gletsjers aan oostkant van Zuidpool nu ook ( so to speak) onder onze voeten wegsmelt. Dat de veel grotere gletsjers aan de westkant van de Zuidpool smelten was al langer bekend.

We are doomed :cry:

Afbeelding

Hoe snel de gletsjers verder zullen afsmelten is onder meer afhankelijk van de vorm van de oceaanbodem onder de gletsjers.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80690
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Climategate.

Bericht door Ariel »

De zeespiegel steeg de afgelopen 100 jaar gem. 1,74 millimeter per jaar, 17,4 centimeter in een eeuw. Maar .... de komende 80 jaar wordt dat 12 METER! Oftewel 15 centimeter per jaar. Volgens Gerbrandy de klimaatspecialist van D66.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Climategate.

Bericht door Mahalingam »

En het is urgent want op de StaatsTV zag ik bezorgde Zeeuwse specialisten en deskundigen praten over hoe erg het gaat worden. 3 meter stijging werd er gezegd. De Oosterscheldekering voor altijd dicht en ook dat zal de komende watersnood niet tegenhouden.

Het wachten is op bezorgde bestuurders uit Limburg en hoog gelegen gebieden die zich ernstige zorgen maken over de toekomstige opvang van klimaatvluchtelingen uit Zeeland en de Randstad.

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80690
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Climategate.

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef:En het is urgent want op de StaatsTV zag ik bezorgde Zeeuwse specialisten en deskundigen praten over hoe erg het gaat worden. 3 meter stijging werd er gezegd. De Oosterscheldekering voor altijd dicht en ook dat zal de komende watersnood niet tegenhouden.
Dan is het toch minder erg als wij gehoord hebben van Gerbrandy de klimaatspecialist van D66. Dat scheelt toch mooi 9 meter.

Pfffff . Wat een opluchting.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 44574
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Climategate.

Bericht door Mahalingam »

Het ziet ernaar uit dat die COP24 klimaattop weinig gaat opleveren behalve een 144 blz. document waarin het woord 'moeten' niet voorkomt en dat vinden onze klimaatbestrijders maar niks. Geen verplichtingen erbij en dat (niet-juridisch verplichtend) verdrag van Parijs blijft gelukkig in stand.

En wat is de muziek waarbij ze zwijmelen? Zie de lyrics van dit lied.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51253
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Climategate.

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51253
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Climategate.

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Climategate.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Afbeelding

De stand van de zon tot de aarde bepaalt het broeikaseffect
en niet de politiek!


Arrogantie ten top die zijn weerga niet kent in de geschiedenis van de mens. Het getuigt natuurlijk van ongeëvenaarde domheid. Te menen dat je de natuur naar je hand kunt zetten. Immers, de natuur laat zich niet dwingen. Laat staan door de mens.

Opwarming van de aarde wordt veroorzaakt door de zon en niet door geestelijk corrupte uitlaatgassen van de politiek. En als de zon echt boos wordt kan het zo maar ineens erg heet worden op aarde. En wie gaat de zon tegenhouden? Juist ja, dat denken de grote klootzakken en bedriegers in de politiek die sowieso al van huis uit smerig zijn: de linkse zogenaamde 'Gutmenschen' die (domme) kiezers tot zich willen binden. Alsof dit soort politici niks beters te doen heeft dan uitsluitend geld over de balk gooien in plaats van voorzien in de noden van het volk.

Ondertussen moeten sommige van de een miljoen onder de armoedegrens levende mensen in Nederland soms wel dertig jaar op een sociale huurwoning wachten. Want asiel eisende islamitische parasieten op onze kenniseconomie en 'beschaving' hebben nu eenmaal voorrang bij de smerige politiek die onder leiding staat van beroepsoplichter-leugenaar Mark Rutte.
De aarde bevindt zich op ideale afstand van de zon, anders zou leven op aarde onmogelijk zijn. Berekeningen tonen aan dat als de aarde zich slechts 5 procent dichter bij de zon zou bevinden, er ongeveer 4000 miljoen jaar geleden een op hol geslagen broeikaseffect zou hebben plaatsgevonden. Zou de aarde daarentegen slechts 1 procent verder van de zon verwijderd zijn, dan zou zich zo’n 2000 miljoen jaar geleden een op hol geslagen ijsvorming hebben voorgedaan.
Anno 2018 zijn vooral linkse politici als minister Sigrid Kaag op hol geslagen. Zij is getrouwd met Anis al-Qaq, voormalig Palestijns ambassadeur, Fatah-politicus en voormalig aanhanger van de Palestijnse terreurorganisatie PLO, waar wijlen terroristenleider Yasar Arafat alle moordaanslagen beraamde. Een huwelijk met een broeikaseffect. Volgens mevrouw Kaag in een interview in De Volkskrant heeft haar man gevoel voor humor.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
mercator
Berichten: 19484
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Climategate.

Bericht door mercator »

Mahalingam schreef:Het wachten is op bezorgde bestuurders uit Limburg en hoog gelegen gebieden die zich ernstige zorgen maken over de toekomstige opvang van klimaatvluchtelingen uit Zeeland en de Randstad.
Het zal druk worden in Vaals en Maastricht [icon_lol.gif]
Al die klimaat onheilsprofeten beweren dat ze op en top wetenschappelijk zijn en dus zou ik graag eens een simpel antwoord willen op deze vraag:
Op dit moment zijn er een boel vulkanen aan het uitbarsten-vooral de Krakatoa en de Etna als ik het goed heb. Hoeveel CO2, NO en fijn stof blazen die de lucht in ? En in welke mate verhoudt die hoeveelheid zich tot de uitstoot van industrie en verkeer ? Het moet toch een koud kunstje zijn om daarop te antwoorden als ze nu al weten wat er allemaal gaat gebeuren binnen honderd jaar ?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22557
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Climategate.

Bericht door King George »

Naaste buren van mij zijn in 2007 verhuisd naar Kerkrade. Want Jomanda, via wie zij elkaar hadden leren kennen en bij wie zij ook zijn getrouwd, had voorspeld dat in 2013 West Nederland onder water zou lopen.


En nadat de Kraketau uitbarstte was de Etna ook boos. Naar het schijnt zorgt één vulkaanuitbarsting voor meer temperatuurverandering dan € 1.000 miljard aan weggegooid geld.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22557
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Climategate.

Bericht door King George »

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Climategate.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Volgens mij weten de meeste politici wel dat de klimaatopwarming van de aarde een onontkoombaar avontuur is van de natuur en dat daar niets aan te doen valt door de mens. Stel je dat eens anders voor! Het is niet aan de mens om de aarde naar zijn hand te zetten.

Wat is het dan wel dat politici drijft tot de dwaze marionetten van hun eigenwijze gelijk? Helaas moeten we een keuze maken. BELASTING VERHOGINGEN of MACHTSWELLUST.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22557
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Climategate.

Bericht door King George »

Ik geef ze liever geen enkele macht en geen enkele cent.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22557
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Climategate.

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22557
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Climategate.

Bericht door King George »

Afbeelding

Zo energiezuinig is het huis van patjepeeër de klimaatpaus Ed Nijpels. Verwarmd zwembad, twee vervuilende open haarden, torenhoge plafonds.

VVD-coryfee Ed Nijpels is het zat en wil nu blijkbaar tegen iedere prijs van zijn woonboerderij in het Gelderse Gorssel af. Hoopte Nijpels hij toen hij de boerderij te kop zette er €2.495.000 voor te krijgen; Nu is die prijs spectaculair gedaald naar € 1.685.000. Dat betekent een korting van € 810.000 voor de boerderij met o.a. een verwarmd zwembad (4 x 12 m), eigen haven met steigers en rietkragen, trapveldje en terrassen gelegd van antieke klinkertjes.

De boerderij is gelegen aan een romantisch, doodlopend weggetje, omzoomd met wilgenrij en een enkele karakteristieke boerderij in een typisch Friese, weidse en groene omgeving. De boerderij is trots geplaatst midden op ca. 7500 m² eigen grond, aansluitend op weilanden, gelegen direct aan de Friese meren die te bereiken zijn via een prachtige boerensloot van 200 meter en eigen opgang naar het Koevordermeer, De Kûfurd.

Het huis kent vele authentieke details en elementen zoals de knusse opkamer met originele vloer, plafond, houten open haard (met tegels) en bedstede (als ruime kast in gebruik). Door raampartijen aan 3 zijden (noord-oost-zuid) is de opkamer gehuld in een zee van licht. De opkamer ligt hoger dan de andere kamers (4 treden trap) zodat het uitzicht zeer ruim is. Via een steile trap is er een ruime bergzolder boven de opkamer bereikbaar.

Het stulpje heeft een totale woonoppervlakte van 1000 vierkante meter en beschikt over 13 kamers, waaronder 6 slaapkamers, drie badkamers en een studeerkamer, Turks stoombad en sauna. ‘Edje Raketje’ kocht het optrekje in 1999 voor omgerekend, € 589.914. Incasseert hij de huidige vraagprijs van €1.685.000, dan maakt hij dus een winst van €1.095.086. Altijd nog een leuke winst.

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Plaats reactie