Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Te gevaarlijk!: nu vluchten zelfs migranten uit de multiculti-stad en het radicaalislamitisch bolwerk Londen

Geplaatst op 11 november 2018

Afbeelding

Een Roemeens gezin houdt het niet langer uit in Groot-Brittannië en keert terug naar zijn vaderland.

“We verlaten Groot-Brittannië, omdat het in Londen te gevaarlijk is”, staat er op “MailOnline”. De reden is de dood van een 21-jarig gezinslid, die drie weken na de verhuizing uit Roemenië naar Londen werd vermoord. Beniamin Pieknyi, 21, werd drie weken na zijn aankomst in Groot-Brittannië in het oosten van Londen door een migrant doodgestoken.

Het gezin vindt dat het er in Roemenië minder gewelddadig aan toegaat dan in Groot-Brittannië en dat het daar veiliger is: “Als je hier iets verkeerds tegen de verkeerde persoon zegt, dan kun je dood zijn”, aldus een gezinslid.

Bron: https://dieunbestechlichen.com

Door: “Die Unbestechlichen”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/11 ... rk-londen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78767
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Ariel »

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Dresden: 1265 delicten door “vluchtelingen” in slechts één “vluchtelingen”onderkomen

Geplaatst op 12 november 2018

Afbeelding

Op verzoek van André Wendt van de AfD heeft de minister van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Sachsen, Roland Wöller (CDU), politieaantekeningen van januari tot eind september voorgelegd. De politie registreerde in totaal 1265 delicten door 642 bewoners van het “vluchtelingen”onderkomen in de Hamburger Straße in Dresden.

Het “vluchtelingen”onderkomen was lange tijd berucht, omdat constante misdaden en voortdurend geweld tegen beveiligingspersoneel in juni een nieuw veiligheidsprotocol noodzakelijk maakten. Tot de delicten behoorden 364 overtredingen tegen de verblijfsvergunning, 299 diefstallen, 175 keer verduistering van voorwerpen van geringe waarde, zoals de politie dit noemt, 97 grote diefstallen en 69 drugsdelicten, 41 rijverboden, 33 zware overvallen, 20 overvallen, 13 keer benderoof met wapens, 12 roofdiefstallen, vier roofovervallen, twee aanvallen op gevangenenbewaarders, eenmaal chantage en er werd een persoon gearresteerd wegens doodslag.

Bovendien vond er een zwaarwegend geval van huisvredebreuk en een verstoring van de openbare orde door het dreigen met misdaden plaats. Er werden zeven seksuele delicten evenals seksuele intimidatie en misbruik van kinderen geregistreerd. Wendt beoordeelde de cijfers als schrikbarend en gaf de volgende verklaring af: “Hier wordt duidelijk dat zich onder de asielzoekers veel criminelen bevinden die onze veiligheid bedreigen en daarom geen plaats in onze natie hebben.” Hij eiste dat de asielprocedures onmiddellijk na gepleegde delicten stopgezet en de criminelen uitgezet worden.

Bron: http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/12 ... nderkomen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78767
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Ariel »

Politie wil vingerafdrukken van asielzoekers om meer misdaden op te lossen

De politie wil weer makkelijker toegang tot de databank waar vingerafdrukken van asielzoekers en ongedocumenteerden worden bewaard.

Zo kunnen volgens John Riemen, hoofd van het centrum voor biometrie van de Nationale Politie, meer woninginbraken, winkeldiefstallen en overvallen worden opgelost. Hij pleit voor soepeler toegang in Trouw. De reacties op het voorstel zijn verdeeld.

Tot 2002 mocht de politie standaard kijken in die databank. ,,Dat leverde maar liefst een derde van alle matches op", zegt Riemen. Er kwam een eind aan door de Wet bescherming persoonsgegevens. Hij noemt het ,,frustrerend om niet in een database te mogen zoeken die zaken kan oplossen.”

Vreemdelingendatabank
In 2003 kwam er een opvolger, de huidige Vreemdelingendatabank. Daarin zit de informatie van 7 miljoen, waaronder 700.000 vingerafdrukkenset, van niet-Nederlanders zoals expats en asielzoekers. Alleen onder strenge voorwaarden krijgt de politie hier via Justitie toegang toe.

Het vermoeden van betrokkenheid bij een misdrijf is een van de voorwaarden. Maar bij veel zaken, zoals woninginbraken, is aan een vingerafdruk niet te zien of het een vreemdeling betreft. Ze doen zich voor als asielzoeker maar zijn terreurverdachten, criminelen die komen om te roven of jihadstrijders, aldus Riemen.

‘Serieus kijken naar mogelijkheid’
De VVD is van mening dat je criminaliteit moet opsporen en bestraffen. ,,Als de politie aangeeft extra bevoegdheden nodig te hebben om dat effectief te kunnen doen, moet je altijd serieus kijken of dat mogelijk is”, aldus een woordvoerder in Trouw.

Critici noemen het een ‘schending van de privacy’en ‘stigmatiserend voor vluchtelingen’. ,,Vrije toegang tot de Vreemdelingendatabank is geen goed idee”, zegt de Vereniging Asieladvocaten en -juristen Nederland bij monde van Inge Hidding. ,,Het overgrote deel van de vreemdelingen maakt zich niet schuldig aan strafbare feiten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Duitse overheid erkent dat migranten 10 x crimineler zijn, vooral uit Noord Afrika

Xander, 22-11-2018

Afbeelding
(Afbeelding: Getty Images). DIT is het echte Duitsland:

Migranten uit Marokko, Tunesië en Algerije, met name jonge mannen van 18 tot 30 jaar, zwaar oververtegenwoordigd in misdaad – Linksgroenen in Duitsland blokkeren terugsturen criminele asielzoekers omdat hun herkomstlanden ‘niet veilig’ zouden zijn – Rechter legt zeer milde straf uit: ‘Folteren, martelen en vrijheidsberoving nu eenmaal onderdeel van moslimcultuur’

De overheid van de Duitse deelstaat Sachsen heeft schriftelijk de waarheid van de door media en politiek genoemde ‘complottheorie’ dat migranten vele malen crimineler zijn dan de autochtone bevolking, bevestigd. Onder migranten uit Marokko, Algerije en Tunesië bedraagt het percentage criminelen er zelfs meer dan 95%.

Het percentage criminelen onder de autochtone Duitsers in Sachsen bedraagt slechts 1,86%. Onder alle migranten is dat met 18% bijna 10 x zo hoog. Dat bleek uit cijfers die publicist Frank W. Haubold van de deelstaat overheid kreeg nadat hij vragen had gesteld over de naar verhouding zeer grote aantallen criminele migranten in Sachsen.

Van de bijna 53.000 geregistreerde migranten eind vorig jarig in Sachsen zijn er volgens de politiestatistieken 9500 crimineel, oftewel bijna 18% van het totaal. Dat is duidelijk hoger dan het percentage criminele migranten in heel Duitsland (10%). Let wel: het gaat hier enkel nog om geregistreerde (verdachte) criminelen. Uit diverse verklaringen van (oud) agenten is gebleken dat slechts een gering percentage van het aantal gemelde en bekende migrantenmisdaden officieel in de boeken gaat.

Meeste migranten uit de Maghreb crimineel
Onder immigranten uit de beruchte islamitische ‘Maghreb’ staten –Marokko, Tunesië en Algerije- is het aantal criminelen zelfs hoger dan het totaal aantal in Sachsen aangemelde migranten uit deze landen– een statistische onmogelijkheid, wat door de overheid wordt verklaard uit het feit dat er bijna 1500 afgewezen asielzoekers rondlopen die de status ‘geduld’ hebben (wat ook gold voor de veronderstelde moordenaars van twee Duitsers in Chemnitz eerder dit jaar), en daarnaast de invloed van (bondsstaats)grens overschrijdende criminaliteit.

Bij de getalsmatig grote groep ‘Libiërs’ (waar ook heel veel migranten uit andere delen van Afrika onder vallen) ligt het percentage criminelen ook nog op een zeer hoge 55%, en bij Georgiërs op 53%.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken van Sachsen schreef als reactie dat ‘deze aspecten en opvallende zaken ons bekend zijn, en er ondertussen maatregelen zijn genomen om dit aan te pakken.’ Een van de redenen waarom migranten tot 10 x crimineler zijn dan Duitsers is vanwege het buitengewoon grote aandeel jonge mannen van 18 tot 30 jaar. Ook dit is een nu erkend hard feit dat al jarenlang door de media –die voornamelijk ‘zielige’ foto’s van vrouwen en kinderen plaatsen en daarmee opzettelijk een sterk misleidend beeld schetsen- wordt gebagatelliseerd.

Linksgroenen blokkeren terugsturen criminelen, ‘te onveilig voor ze’
De linksgroenen in Duitsland (daar twee aparte partijen, de Grüne en Die Linke) hebben tot nu toe weten te voorkomen dat de Maghreb landen tot ‘veilige’ herkomstlanden worden verklaard, waardoor afgewezen criminele asielzoekers zouden kunnen worden teruggestuurd. De reden waarom de linksgroenen dat blokkeren? Omdat die herkomstlanden ‘niet veilig’ zouden zijn. (Een door iemand gesuggereerde ‘oplossing’ is om gewoon alle criminelen hierheen te halen, waardoor die landen vanzelf veilig worden, waarna ze vervolgens en masse gedeporteerd kunnen worden...).

De overheid geeft als verontschuldiging dat afgewezen criminele asielzoekers niet kunnen worden uitgewezen ‘omdat ze geen paspoort hebben’. Dan hadden ze in de eerste plaats helemaal niet moeten en mogen worden toegelaten, stelt Haubold. (1)

Rechter: ‘Folteren, martelen en vrijheidsberoving nu eenmaal onderdeel van moslimcultuur’
Ondertussen lekken er vrijwel dagelijks gevallen van de nieuwe vorm van ‘recht’spreken in Duitsland naar buiten. Zo toonde een rechter in München alle begrip voor een Syrische vader, moeder en broer die hun 17 jarige dochter / zus geheel in lijn met de islamitische Sharia wet dagenlang hadden gemarteld en gefolterd (zo kreeg ze 3 dagen niets te eten en te drinken, liepen ze over haar gezicht heen, en moest ze met haar tong de wc bril schoonlikken) omdat ze op de ‘verkeerde man’ (een Afghaan) verliefd was geworden.

Ook dreigde haar vader haar de keel door te snijden als ze zich niet liet uithuwelijken aan een Syriër. De rechter toonde zich weliswaar ‘geschokt’, maar erkende tevens dat foltering, mishandeling en vrijheidsberoving ‘deel uitmaken van de moslim cultuur’, en gaf de daders daarom zeer milde (voorwaardelijke) straffen, daar waar Duitsers in vergelijkbare gevallen minimaal 5 tot 7 jaar achter de tralies zouden zijn gezet (2).

Eigen baby dood mishandeld, toch vrijspraak
Een rechter in Köln lijkt een 57 jarige migrant en zijn 23 jarige vrouw te gaan vrijspreken van het ernstig mishandelen van hun baby Ilias. Het kind liep dermate zware verwondingen op dat het in zijn bedje overleed. Ondanks een belastende verklaring van de moeder liet de rechter de vader weer vrij, omdat familieleden en andere bekenden verklaarden dat hij maar amper naar de baby en diens 2 jarige broertje had omgekeken, en hij daarom niet de dader kon zijn. (3)

Met andere woorden: welkom in het nieuwe Europa van 2018, waar recht ‘krom’ wordt gepraat en krom ‘recht’, en goed en kwaad, licht en duisternis, totaal lijken te worden omgedraaid. Woedende reageerders noemen dit soort (linkse/liberale) rechters dan ook ‘zware criminelen’ en ‘junta justitie, voor wie maar één oplossing is: ophangen, pal voor hun gerechtsgebouwen’.

Xander

(1) Epoch Times
(2) SKB News
(3) SKB News
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... ord-Afrika
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

In Brussel wordt elke week een ambtenaar overvallen door illegalen

Door: Bas Paternotte, 15:21, 23 november 2018

Afbeelding
Het Maximiliaanpark in Brussel.

Vakbond smeekt ambtenaren gebruik van de bus te maken

De voorbije anderhalve maand zijn al zeven ambtenaren overvallen op de route tussen het Brusselse Noordstation en een kantorencomplex waar zij werken. Dat ­gebeurde steeds in of rond het Maximiliaanpark. “Maak alstublieft gebruik van de pendelbus”, smeekt de vakbond, die bij de verhuizing naar het nieuwe gebouw had gewaarschuwd voor de veiligheid van de ambtenaren. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

In dat park verblijven al sinds 2017 illegale migranten, veelal uit Afrika. Zij maken geen kans op een verblijfstatus, maar daar zijn ze ook niet op uit: ze willen doortrekken naar Groot-Brittannië, waar familie woont en de kans op werk groter zou zijn. September vorig jaar pakte de politie honderd illegalen op tijdens een actie. Ook werden er bij het Noordstation illegalen opgepakt.

De busmaatschappij De Lijn laat ondertussen zijn bussen niet meer stoppen aan de haltes onder het Brusselse Noordstation vanwege de overlast, schrijft De Morgen.

https://tpo.nl/2018/11/23/in-brussel-wo ... illegalen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Sachsen: Aantal crimineel geworden “asielzoekers” drastisch toegenomen

Geplaatst op 24 november 2018

Afbeelding

Dresden – Het aantal crimineel geworden “asielzoekers” in de Duitse deelstaat Sachsen in dit jaar duidelijk toegenomen. In de vrijstaat werden 1566 immigranten als zogenaamde veelplegers in het informatiesysteem van de politie geregistreerd. De aantallen stegen van kwartaal tot kwartaal. In het eerste kwartaal van het jaar waren het er nog 1403, in het tweede kwartaal 1472.

Dat is een omgekeerde trend in vergelijking met vorig jaar, waarin nog sprake was van een continue daling en over het algemeen veel lagere aantallen. De veranderingen zijn echter waarschijnlijk eerder terug te voeren op veranderde criteria. Een “asielzoeker” geldt als veelpleger wanneer hij zich vijfmaal binnen een jaar als verdachte met delicten openbaarde.

Sinds het begin van dit jaar gelden als zodanig ook verdachten van minstens twee delicten met een minimumstraf van een jaar gevangenisstraf. In Sachsen gaat het dan vooral om personen uit de Maghreb-landen, van de 1566 buitenlandse veelplegers zijn er elk 276 afkomstig uit Tunesië en Libië. Die worden buitenproportioneel crimineel. Verleden jaar woonden er bijna 2000 Libiërs in Sachsen, van wie 1100 als verdachten geregistreerd werden. Uit Tunesië woonden er 811 personen met een legale verblijfstatus in Sachsen – van hen waren 773 verdachten.

Ongeveer 10% van de veelplegers zit op dit moment in de gevangenis. De helft van hen is afkomstig uit Libië, Tunesië of Georgië. Echter slechts 42 van deze veelplegers werden tot augustus van dit jaar uitgezet, hoewel er eigenlijk alleen al 700 Libiërs uitgezet zouden moeten worden.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/24 ... oegenomen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Nieuw bewijs voor mislukte migratiepolitiek!

Geplaatst op 3 december 2018

Afbeelding
17-jarige door Keniaan met Duits paspoort vermoord: Nieuw bewijs voor mislukte migratiepolitiek!

Gisteravond werd het lijk van een vermist 17-jarig meisje uit de deelstaat Rheinland-Pfalz in een vluchtelingenonderkomen in Sankt Augustin bij Bonn gevonden. Een 19-jarige met Keniaanse wortels is dringend verdacht. De ouders hadden hun dochter vrijdag als vermist gemeld. Korte tijd later vonden wandelaars bij een meertje kleding en de handtas van het slachtoffer.

Er begon onmiddellijk een intensieve speurtocht met helikopters, dronen en reddingshonden. Maar het meisje was niet in het meer te vinden. Omwonenden van een nabijgelegen vluchtelingenonderkomen informeerden uiteindelijk de politie, nadat zij een verdachte vondst hadden gedaan: het lijk van de vermiste. In de instelling zijn zowel asielzoekers als daklozen ondergebracht. De rechercheurs kwamen de vermoedelijke dader op het spoor door sms´jes op de mobiele telefoon van het slachtoffer.

Meer achtergronden zijn tot nu toe niet bekend. De vermoedelijke dader met Keniaanse wortels zit in voorarrest. Opnieuw moest een jong meisje met haar leven betalen. Duitsland geeft royaal het staatsburgerschap weg. Er moet dringend meer gecontroleerd worden wie dit überhaupt krijgt.

Onze gedachten zijn bij de familieleden en vrienden van het slachtoffer.

(www.general-anzeiger-bonn.de)

Bron: www.facebook.com

Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/12/03 ... epolitiek/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Vrij van “vluchtelingen”: Kroatië, Polen en Slowakije zijn de veiligste landen van Europa

Geplaatst op 5 december 2018

Afbeelding

Terwijl alle landen, die ontelbare “vluchtelingen” opnamen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Zweden en Engeland, vanwege alle geweldsmisdrijven niet meer uit het nieuws geraken, gaf in Slowakije slechts 6,2% van de burgers aan direct of indirect gedupeerd te zijn geweest door geweld of vandalisme.

De peiling toont duidelijk aan: Landen, die geen “vluchtelingen” opnemen, zijn veilig, terwijl alle andere landen duidelijke problemen ontwikkelen. De eerste twee plaatsen in de veiligheidspeiling gaan naar Kroatië (3% direct of indirect gedupeerd) en Polen (5,4%).

De statistiek is afkomstig van het Statistisch Bureau van Eurostat, dat deel uitmaakt van de Strategie voor duurzaam ontwikkelingsdoel (SDG 16). Het EU-gemiddelde ligt bij 11,6%, bericht ČTK.

Bron: http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/12/05 ... an-europa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Michelle (16) door Afghaan (17) doodgestoken

Geplaatst op 11 december 2018

Afbeelding
Michelle (16) gedood. Opnieuw een jong meisje door een “asielzoeker” vermoord!

Opnieuw is een minderjarig meisje het slachtoffer geworden van een “asielzoeker”, deze keer in Oostenrijk. Een 17-jarige Afghaan wordt ervan verdacht de 16-jarige Michelle thuis in haar kamer vermoord te hebben. Bij de verdachte gaat het om Saber A., de tijdelijke vriend van het slachtoffer. Het meisje had hem al meerdere keren verlaten wegens zijn jaloezie.

Zondag tegen 23.00 uur wilde haar moeder even bij de 16-jarige Michelle kijken, omdat er urenlang niets van haar te horen was. De deur van haar kamer was gebarricadeerd, omdat iemand er van binnen een kast tegenaan had gezet. In paniek drong de vrouw de kamer binnen en deed de ergste ontdekking van haar leven: haar dochter lag op de vloer, er stroomde bloed uit haar mond, ze was dood. Het raam stond open, van de vriend en vermeende moordenaar ontbrak ieder spoor.

Het was onmiddellijk duidelijk dat er een geweldmisdaad moest hebben plaatsgevonden. De doodsoorzaak is vermoedelijk een messteek van achteren in de long geweest, zoals de politie bevestigde. Het moordwapen – een keukenmes – werd later in de kamer van het meisje gevonden. De onder subsidiaire bescherming staande Saber A. kwam in 2015 naar Oostenrijk en trok naar Opper-Oostenrijk, nadat hij Michelle via Facebook had leren kennen. Tegen de 17-jarige Afghaan werd een onderzoek ingesteld wegens verdenking van moord. Hij werd inmiddels in Wenen door de politie opgepakt. Mijn oprechte medeleven gelden de ouders van het meisje.

Bron: www.heute.at

Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/12/11 ... dgestoken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Trouw: “Immigratie heeft het moslimgeweld in Europa geïntroduceerd”

Door: Bert Brussen, 11:55, 13 december 2018

Afbeelding

“Praktisch alle gevallen van jihadisme in Europa zijn op het conto te schrijven van daders met een migratieachtergrond.”

“Bovendien went de fanatieke godsdienstwaanzin, uit verre woestijnlanden geïmporteerd, op den duur wel. Zei dinsdag tijdens een zitting de jonge Afghaan die twee toeristen in augustus neerstak soms niet ‘het zo weer te doen, als het nodig is’? Zeker, er treedt een soort fatalisme op als de litanie van explosies en geweersalvo’s vaker klinkt. Volgens het linkse Franse dagblad Le Monde zijn sinds de aanslagen van 2001 in de VS niet minder dan 2371 doden en 8883 gewonden gevallen in Europa (Turkije en Rusland inbegrepen) door terroristische aanslagen.

Meer naar rechts, bij de conservatieve Amerikaanse denktank Heritage Foundation, worden specifiek de islamitische aanslagen in Europa bijgehouden. Tussen januari 2014 en december 2017 zijn er in twaalf Europese landen 194 aanslagen van moslims geweest die meer dan duizend doden en gewonden maakten. Bij 32 aanslagen was een asielzoeker betrokken. Maar praktisch alle gevallen van jihadisme in Europa zijn op het conto te schrijven van daders ‘met een migratieachtergrond’, zoals het tegenwoordig heet. Immigratie heeft dus het moslimgeweld in Europa geïntroduceerd (let op: niet iedere migrant, verre daarvan, is een terrorist).”


Bij ‘kwaliteitscourant’ (lol) Trouw hebben ze niet zo heel lang geleden Perdiep Ramesar Heere Heeresma die blankenhaatster die ook hoofdredactrice is van het extreemlinkse laster-, hetze-, en haatblad OneWorld bij het oud vuil geflikkerd, christelijk betrokken en verschillig als ze daar zijn (dan weet je het wel).

Gelukkig hebben ze Sylvain Ephimenco intact gelaten. Dus tussen het klassieke msm-nepnieuws en de linkse deugpropaganda door komen er ook nog wel eens wat feiten en waarheden naar buiten. Koopt die krant!

https://tpo.nl/2018/12/13/trouw-immigra ... roduceerd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Duitse brandweer eist politiebescherming met Oud & Nieuw

Geplaatst op 28 december 2018

Afbeelding

Politie wimpelt af

De Duitse brandweervakbond slaat alarm, omdat brandweermensen tijdens hun werk steeds vaker aangevallen worden. Ze hebben nu een drastische eis kenbaar gemaakt en voor de brandweerlieden met Oud & Nieuw politiebescherming aangevraagd.


Dat meldt “n-tv” en beroept zich daarbij op Siegfried Maier, de plaatsvervangend landelijk voorzitter en voorzitter van de afdeling Beieren van de vakbond, die erover geklaagd had dat het geweld “dramatisch toegenomen” zou zijn.

Een brandweerman vertelt: “Ik heb het zelf al meegemaakt. Ik werd het afgelopen jaar met een mes bedreigd… We zijn bang dat het nog veel erger wordt.” Het is al erg genoeg: “Veel mensen, veel alcohol, veel lol”, zegt Maier. “Regelmatig worden brandweerauto´s met vuurwerk bekogeld”.

Dat daar bovendien nog een specifiek gevaar is bijgekomen en dat er een speciale, duidelijk benoembare reden voor de toename van het gevaar is, noemen de klagers van de brandweer niet. Daar zwijgen ze over.

Men kan hen er dus geenszins van beschuldigen veralgemeniserende beschuldigingen uitgesproken te hebben of zich discriminerend tegenover een bepaalde groep personen zouden hebben uitgelaten. Toch wordt er niet aan hun verzoek voldaan.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken van Beieren heeft de eisen al afgewezen. Aanvallen op de brandweer zouden weliswaar onacceptabel en “een absoluut onding” zijn, zei een woordvoerder van het ministerie sussend, maar de statistiek van de Binnenlandse Veiligheidsdienst van de deelstaat zou aantonen “dat een duurzame directe ´politiebescherming´ niet gerechtvaardigd zou zijn.”

In Stuttgart ziet men ook geen noodzaak om handelend op te treden. In de “Stuttgarter Nachrichten” verkondigt Thomas Schwarz, die bij de vakbond Verdi voor de vakgroep brandweer verantwoordelijk is, helder en duidelijk: “Bij ons in Baden-Württemberg bestaan zulke problemen niet.” Hij zou niets afweten van serieus te nemen overvallen op brandweerlieden.

In Hessen kent men die wel. De woordvoerder van de landelijke vereniging, Tobias Thiele, schetst het volgende geval: terwijl een reddingsteam een patiënt verzorgde, draaiden onbekende de wielbouten van de ziekenauto los. “Het staat buiten discussie wat hier inmiddels aan de hand is”, zei hij.

De voorzitter van de politievakbond in de deelstaat Nordrhein-Westfalen deelt volgens de “nrz” de inschattingen, maar beschouwt een algemene dubbele patrouille als “personeel gezien onrealistisch”. De eis van de brandweervakbond zou waarschijnlijk in de eerste plaats als “hulpkreet aan de samenleving” begrepen moeten worden, vindt hij.

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/12/28 ... oud-nieuw/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Blanke genocide...

Afbeelding

Onze regering vertelde ons dat we massa-immigratie nodig hadden.

Onze regering vertelde ons dat diversiteit ons sterker maakt.

Onze regering vertelde ons dat het islamofobisch was om te klagen.

Onze regering zei dat we ons zouden moeten aanpassen aan hun cultuur.

Onze regering haat ons!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Wenen: Bij de politie bekende Syriër vermoordt 16-jarige Manuela

Geplaatst op 14 januari 2019

Afbeelding

In 2019 al twee moorden met “multiculturele achtergrond” in Neder-Oostenrijk

Een gruwelijke misdaad schokt Oostenrijk: zondagmorgen werd in de bosjes in Wiener Neustadt, 50 kilometer ten zuiden van Wenen, het lijk van een meisje gevonden – door haar eigen moeder. Het lijk was bedekt met bladeren en takken. Bij de dode gaat het om de 16-jarige Manuela K., die het slachtoffer werd van een brute geweldmisdaad. Het is al de derde moord op een vrouw binnen een week in Neder-Oostenrijk, twee daarvan hebben een “multiculturele daadachtergronden”.


De dader, een “schriftelijk bewijsbare inmiddels erkende vluchteling”, werd inmiddels door de Oostenrijkse politie opgepakt. Nog zwijgt de “dringend verdachte” Syriër Yazan Al-Malt, 19, over de beschuldigingen van moord. Omdat de 16-jarige Manuela na een feestnacht niet thuisgekomen was, alarmeerde de familie van het meisje zondagmorgen de politie en ging zelf met kennissen op zoek naar de jongste van vier broers en zussen. Om 09.48 uur werd het in het Anton-Wodica-Park droevige zekerheid: Manuela K. is dood.

Het lijk van de 16-jarige lag onder een hoop bladeren – de dader had blijkbaar geprobeerd het lichaam zo goed en kwaad het ging te verbergen. Het park ligt slechts enkele meters verwijderd van het ouderlijk huis van het slachtoffer. De vindplaats van de dode is vermoedelijk niet de eigenlijke plaats delict geweest. Iets verderop in het park werden door de rechercheurs sporen van de wanhopige doodsstrijd gevonden. Sleepsporen leidden toen naar de vindplaats van het lijk van het meisje.

Enorme uitoefening van geweld tegen de hals
De moordafdeling van de politie van Wiener Neustadt startte het onderzoek, er werd een enorme uitoefening van geweld tegen de hals vastgesteld. Al snel kwam de ex-vriend van de 16-jarige, Yazan Al-Malt, in het vizier van het onderzoek terecht. De 19-jarige Syriër, die al in 2014 het land was binnengekomen, bezocht zaterdagavond samen met Manuela meerdere kroegen in Wiener Neustadt, ooggetuigen herkenden hem. Een vrouw zou ´s morgens vroeg tijdens het uitlaten van haar hond de gevluchte persoon van het Wodica-Park tijdens zijn “vlucht” gezien hebben. Wellicht was daarom het lijk slechts oppervlakkig weggestopt.

De asiel zoekende Syriër schreef de moeder met zijn Smartphone dat hij de 16-jarige tussen 03.00 uur en 4.00 uur thuis zou brengen. Maar dat gebeurde niet – in plaats daarvan heeft hij het meisje wreed gewurgd en neergelegd in het park. Yazan en Manuela waren eerst een jaar lang “een multicultureel stel” – zoals KIKA altijd propageert – maar waren onlangs tijdelijk uit elkaar gegaan. De laatste tijd zochten ze elkaar echter steeds weer op. Volgens geruchten was er steeds opnieuw “ruzie”, de Syriër zou tot ieders verrassing enorm jaloers zijn: hij zou haar seksueel en lichamelijk mishandeld hebben – ze deed meerdere malen aangifte tegen hem. “Ze hebben alleen maar ruzie gemaakt”, vatte een vriendin van de dode het samen.

“Asiel afwijzing-procedure” zonder gevolgen
Kort voor middernacht werd de vermoedelijke dader in het 10e Weense gemeentedistrict opgepakt, zoals de politie bevestigde. In 2014 is de “19-jarige” Yazan Al-Malt naar Oostenrijk gekomen. Het laatst stond hij geregistreerd in Wenen en was geen onbekende van de politie. Hij zou “bekend zijn bij de autoriteiten” was uit politiekringen te horen. Sinds oktober 2018 liep er zelfs een asiel afwijzing-procedure tegen hem – waarschijnlijk zonder doorslaggevend succes.

Volgens de chef van de recherche van Neder-Oostenrijk, Omar Haijawi-Pirchner, werd de vrouw met geweld gewurgd: “Er was sprake van puur geweld, dat staat vast”.

De FPÖ-partijsecretaris van Neder-Oostenrijk en viceburgemeester van Wiener Neustadt plaatste zondagavond op Facebook:

“Sorry, maar: als er nog één politicus zegt dat alles in orde zou zijn of als ik nog eenmaal het woord ´verrijking´ hoor, dan moet ik kotsen! Als ik nog eenmaal hoor van die zielige getraumatiseerden, of ook maar van één aanval op onze bevolking, alleen omdat burgers de waarheid uitspreken. De bescherming van onze kinderen komt op de eerste plaats. Dat moet verdomme iedere politicus, maar ook media, NGO´s, Caritas, asielindustrie en Co. snappen”.

Nog een islamitische relatiemoord (?) in Amstetten
Ongelooflijke serie moorden in Oostenrijk: Het was de derde moord op een vrouwe in Neder-Oostenrijk binnen slechts enkele dagen – woensdag stak een werkloze (42) zijn ex-partner (50) in Grumbach neer – dinsdag had een islam-fanatiekeling (37) zijn vrouw (40) met 38 steken in Amstetten vermoord: de moeder werd door haar man, een zeer betrokken prediker van de “religie van de vrede”, met 38 messteken voor de ogen van de kinderen op beestachtige wijze afgeslacht. Ze was al tot de “religie van de vrede” bekeerd, nu rust ze in ieder geval “in vrede”.

De oorspronkelijk uit Turkije afkomstige 37-jarige man was volgens de “Krone” de buren al langere tijd opgevallen. Hij zou altijd in het zwart gekleed zijn geweest en zou heel agressief geprobeerd hebben om de mensen in het dorp tot de islam te bekeren. Deels zou hij dagelijks hebben aangebeld aan de deuren ion de omgeving en wilde op die manier met de mensen in gesprek komen.

Bron: www.pi-news.net

Door: Johannes Daniels

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/14 ... e-manuela/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78767
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Ariel »

Oostenrijk in shock na vier vermoorde vrouwen op twee weken tijd

2019 is nog erg pril maar er zijn al vier moorden gebeurd in Oostenrijk. Alle slachtoffers waren vrouwen. Allen werden ze in koelen bloede omgebracht. Het land is in shock.

Weer tonen nieuwswebsites beelden van een plek die met linten is afgespannen door de politie. Opnieuw verzamelen speurders sporen omdat er een vrouw is vermoord. Dinsdagnacht heeft een 21-jarige Spanjaard van Ethiopische afkomst in het treinstation van Wenen zijn 25-jarige zus doodgestoken.

Het veiligheidspersoneel had nog tevergeefs geprobeerd om haar te reanimeren. De dader werd opgepakt. Zijn motief staat nog niet vast, maar er zou een ruzie zijn ontstaan omdat de vrouw haar broer wilde weghalen uit het drugsmilieu.

Het gaat al om de vierde vrouw die in Oostenrijk sinds het jaarbegin is omgebracht. Vier vrouwenmoorden op slechts twee weken tijd: het zijn cijfers die opzien baren en tot nadenken stemmen.

Op 13 januari deed een Oostenrijkse moeder een gruwelijke ontdekking. Ze ontdekte het lichaam van haar vermiste dochter Manuela (16) onder een hoopje takken en bladeren in een stadspark in Wiener Neustadt op 40 km van hoofdstad Wenen. De politie heeft ondertussen haar Syrische ex-vriend aangehouden wegens moord. De jongeman heeft bekend dat hij haar heeft gewurgd.

Enkele dagen eerder, op 8 januari, werd een 40-jarige vrouw doodgestoken door haar 37-jarige echtgenoot in Amstetten. De Oostenrijker met Turkse roots was de autoriteiten al meermaals opgevallen omdat hij telkens weer mensen tot de islam wilde bekeren. In het openbaar beschimpte hij rokende vrouwen. Op kerstmarkten griste hij glazen alcohol uit de handen van bezoekers omdat het niet verenigbaar zou zijn met de islam.

Een dag eerder stak een 42-jarige Oostenrijker zijn ex-partner dood in Krumbach nadat hij al meermaals bedreigingen tegen haar had geuit.

“Geweld tegen vrouwen bestaat in elke samenleving. Het komt vooral voor als mannen een zeer patriarchale kijk hebben op hun relatie”, legt sociologe Birgitt Haller van het Instituut voor Conflictonderzoek in Wenen uit.

Ze onderzoekt geweld tegen vrouwen in Oostenrijk en heeft gevallen onder de loep genomen waarbij vrouwen werden vermoord door hun partner of ex-partner en waarna de daders vervolgens werden veroordeeld. Over een periode van drie jaar (2008 tot 2010) ging het om 39 gevallen. Maar het geweld tegen vrouwen lijkt toe te nemen.

Volgens een recente statistiek - die de maanden januari tot november bestrijkt - van het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse Zaken, werden vorig jaar 70 mensen vermoord in Oostenrijk, waaronder 41 vrouwen (58,5 procent). Daarbij komt nog dat geweld tegen vrouwen nog steeds een groot taboe is. “Het schaamtegevoel is bijzonder groot wanneer vrouwen door hun man worden mishandeld”, zegt Haller. “Het is daarom belangrijk om hen duidelijk te maken dat ze beroep kunnen doen op tal van ondersteunende diensten die hen in bescherming kunnen nemen - voor het te laat is.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Agressieve “burgers”: Dortmund rust medewerkers van de ordedienst uit met gummiknuppels

Geplaatst op 19 januari 2019

Afbeelding

Duitsland zou een veilig en vreedzaam land zijn. Zo veilig en vreedzaam, dat Dortmund de medewerkers van de ordedienst met gummiknuppels uitrust. De knuppels moeten als bescherming tegen agressieve en gewelddadige “burgers” dienen, vast en zeker worden daarmee de Schmidts, Lehmanns, Krauses en Schulzes bedoeld, die plotseling opduiken en huishouden in de stad. En daarbij ook nog de opstandige bejaarden met hun opgevoerde rollators, die beledigend en dreigend op medewerkers van de ordedienst losgaan. Zo veranderen de tijden in de demografische verandering. Of van welke “burgers” is hier eigenlijk sprake?

De “Welt” van 19-01-2019:

De stad Dortmund rust nu alle medewerkers van de ordedienst, die zich beroepsmatig op straat bevinden, uit met gummiknuppels. Dat zou na een testperiode besloten zijn. De knuppel zou met als het veiligheidsvest een belangrijk onderdeel van de persoonlijke beschermende uitrusting van de medewerkers van de ordedienst zijn.

De toestemming om deze knuppels te dragen zou “een stuk waardering” zijn, zei burgemeester Ullrich Sierau. Medewerkers van de stad zouden in toenemende mate burgers tegenkomen die niet zouden terugdeinzen voor geweld.

Bovendien dragen de medewerkers van de ordedienst in Dortmund en in vele andere gemeenten beschermende vesten, handboeien en pepperspray. Dortmund investeert in totaal ongeveer € 11.000,- voor 46 gummiknuppels en hun houders.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/19 ... iknuppels/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21879
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door King George »

Men moet van agressieve burgers spreken. Waarom moet men van burgers spreken en waarover mag men dan niet spreken?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Oostenrijkse staatssecretaris van Binnenlandse Zaken over migranten die vrouwen vermoorden
Vlad Tepesblog - Gepubliceerd op 20 jan. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Waardige treurmars voor Manuela K. in Wiener Neustadt

Geplaatst op 21 januari 2019

Afbeelding

Ongeveer een week geleden werd het lijk van Manuela K., een pas 16-jarige meisje, in een park in Wiener Neustadt gevonden. De dringend verdachte, die eerst een bekentenis aflegde, dat later echter werd herroepen door zijn advocaat, is de al wegens andere delicten veroordeelde Syrische ex-vriend van Manuela, tegen wie door haar al eerder aangifte werd gedaan. Hij behield zijn asielstatus, omdat men deze volgens de huidige wet pas bij een misdaad (waarop een straf van 3 jaar staat) kwijt kan raken.

Na de scheiding, de relatie zou op grond van de instelling van de Syriër (geen rokken, contact met vrienden afbreken) veeleer een lijdensweg geweest kunnen zijn, stalkte de zogenaamd 19-jarige Syriër (zijn leeftijd wordt nu op grond van enorme twijfel medisch vastgesteld) zijn slachtoffer. Ook vorige week zaterdag zou Yazan, aldus de naam van de Syriër, zijn ex-vriendin hebben opgewacht. De zaak is nog niet volledig opgehelderd. Manuela is vermoedelijk om 06.00 uur uit de binnenstad vertrokken en met Yazan met een taxi zijn weggereden. ´s Morgens vroeg werd haar lijk in het park gevonden. De “asielzoeker” vluchtte naar Wenen en werd daar door de politie opgepakt.

Samen met privépersonen uit Wiener Neustadt organiseerden wij gisteren een zee van kaarsen voor het vermoorde meisje. Enerzijds om haar in herinnering te houden respectievelijk het leed van de familie enigszins te verzachten. Anderzijds moest er echter ook een signaal afgegeven worden tegen de actuele wetssituatie. “HOEVEEL NOG? – VOOR ALTIJD ONVERGETEN” stond er daarom op ons banier vooraan de treurmars geschreven.

Er kwamen ongeveer 700 mensen om een vreedzaam signaal af te geven. Ondanks de grote menigte vond er geen enkel incident plaats. Volgens getuigen zouden er slechts twee provocateurs van buitenlandse herkomst zijn geweest (van wie eentje vermoedelijk de rechterhand omhoog deed en daarna snel vertrok, de ander zou vanaf enkele meters afstand “Allahu Akbar” geschreeuwd hebben). Na een treurmars kwam de treurende menigte bij de Mariazuil op het centrale plein bijeen, waar twee toespraken werden gehouden.

Daarna werden er behalve handtekeningen voor ons parlementaire burgerinitiatief om de wet te wijzigen wat betreft vergrijpen/misdaden, vooral talrijke financiële schenkingen ingezameld voor de familie. Na de manifestatie werd het verzamelde geld aan de familie overhandigd, die zich bij iedereen hartelijk voor de deelneming en hulp bedankte. Wij willen bij dezen nogmaals onze diepste deelneming betuigen met dit slechts zwaar te verkroppen verlies. Ook willen we iedereen bedanken voor hun solidariteit met deze familie.

Bron: http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/21 ... -neustadt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Oorlog tegen het Duitse volk: Meer dan 40.000 autochtone slachtoffers per jaar door migrantengeweld

Geplaatst op 9 februari 2019

Afbeelding

In het zogenaamd veiligste Duitsland sinds 1992 worden per jaar ongeveer 40.000 autochtonen het slachtoffer van zware delicten door zogenaamde “bescherming zoekende vluchtelingen” en zodoende bijna zes keer meer dan omgekeerd. Dat bewijst de criminaliteitsstatistiek van de politie en ontmaskert zodoende de brutale leugens, die ons dagelijks door de politiek en de media worden voorgeschoteld.

“Duitsland zo veilig als in 25 jaar niet meer!”, klonk het mediakoor enthousiast toen minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer onlangs de criminaliteitsstatistiek van de politie presenteerde en tegelijkertijd benadrukte dat de onnozele burger merkwaardig genoeg de tegenovergestelde indruk zou hebben.

Waar de genoemde media voorzichtigheidshalve nauwelijks over berichtten, was het op hetzelfde moment gepubliceerde landelijke situatiebeeld 2017 van de federale recherche “Criminaliteit in de context van immigratie”. Dit schaamteloze stilzwijgen had uiteraard goede redenen, want deze statistiek verduidelijkt eens temeer de catastrofale toename van de immigrantencriminaliteit sinds 2014, het jaar voor de door de regering-Merkel teweeggebrachte grensopening voor iedereen.

In totaal bleef het aandeel delicten met immigranten als verdachten weliswaar bijna constant in vergelijking met het jaar daarvoor, maar bedroeg desondanks 9,3% van alle opgeloste delicten, wat bij een bevolkingsaandeel van bijna 2% toch wel vragen oproept (vooral met betrekking tot de steeds maar herhaalde propagandabewering dat “vluchtelingen niet crimineler zijn dan autochtonen”). Informatiever is echter de vergelijking met het jaar 2014 met een dramatische toename van 252% van 115.000 naar 290.000 delicten!

Afbeelding

Nog dramatischer is de ontwikkeling op het gebied van de geweldscriminaliteit, dus de misdaden tegen het leven, de seksuele delicten en de zogenaamde “ruwe delicten”. Bij de misdaden tegen het leven (moord, doodslag, doden op verlangen) steeg het aantal opgeloste zaken met minstens één immigrant als verdachte tegenover het jaar daarvoor (2016) met 16,1%, in vergelijking met 2014 echter zelfs met 366% van 122 naar 447. Bijzonder opvallend is in dit verband het hoge aandeel aan het totaal aantal delicten op dit gebied (15%). Bijna 2% van de bevolking pleegt dus 15% van de delicten!

Afbeelding

Een gelijksoortige ontwikkeling laat de statistiek bij de zogenaamde “delicten tegen de seksuele zelfbeschikking” zien. De enorme stijging tegenover het jaar daarvoor is hier echter hoofdzakelijk te herleiden naar een verandering van het seksueel strafrecht. Maar ook verfraaid werd met 3.597 delicten volgens oud recht een nieuw “record” opgesteld, een enorme stijging met 379% tegenover 2014 van 949 naar 3.597. Ook op dit misdaadgebied pleegt bijna 2% van de bevolking 11,9% van de opgeloste delicten.

Afbeelding

Alleen op het eerste gezicht minder dramatisch, tenminste in vergelijking met het jaar daarvoor, lijkt de ontwikkeling op het gebied van de zogenaamde “ruwe delicten”. Deze omvatten vooral het toebrengen van lichamelijk letsel, maar ook vrijheidsberoving en roof. In vergelijking met het jaar daarvoor bedraagt de stijging 2,8%, waarbij het aandeel van immigranten aan het totaal aantal delicten op dit gebied 10,3% bedraagt. Veel dramatischer is de vergelijking met 2014, die een stijging van 383% van 18.512 naar 71.000 delicten laat zien. Dit enorme aantal heeft wel degelijk invloed op het veiligheidsgevoel van de burgers, want het gevaar om het slachtoffer van een delict door de desbetreffende clientèle te worden, is significant toegenomen.

Afbeelding

Het wat mij betreft meest schrikbarende cijfer is echter op pagina 54 van de brochure onder de rubriek “stand van zaken betreffende delicten: immigrant verdacht – slachtoffer Duits”. Volgens deze rubriek werd in het jaar 2017 met 39.096 Duitse slachtoffers van immigrantencriminaliteit een nieuw maximum geregistreerd, 23,7% meer dan het jaar daarvoor (31.597). In het omgekeerde geval (verdachte Duits, immigrant slachtoffer) werden daarentegen 6.832 zaken geregistreerd. Dat komt overeen met een verhouding 5,7 tegen 1.

In het zogenaamd veiligste Duitsland sinds 1992 werden in 2017 bijna 40.000 autochtonen het slachtoffer van delicten door vermeende “beschermingzoekers” en zodoende bijna zes maal zo veel als in het omgekeerde geval. Dat betekent dat er per dag meer dan 100 Duitse burgers het slachtoffer van delicten met minstens één immigrant als verdachte werden en worden, tendens stijgend.

Bron: www.anonymousnews.ru

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/09 ... tengeweld/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43345
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Mahalingam »

Een vuistregel van mij: 'niet-van-hier-ders' zijn 5 maal crimineler dan de indigene bevolking.
En nu duiken er cijfers op.

Afbeelding

Dit zijn verhoudingen. Uitgaande van een(1) allochtoon (het blauwe blokje) staan hoeveel migranten?
Achter de tralies zitten er dan 11 Marokkanen en 4 Turken.

Leeswijzer.
Spoiler! :
Afbeelding
https://www.geenstijl.nl/5146636/etnisc ... ndiers-op/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Rellen in Grenoble: Boze migranten steken 65 auto’s in brand

Xander, 08-03-2019

Afbeelding
Diversiteit anno 2019 in geïslamiseerd Frankrijk. (Afbeelding: Getty Images (4)).

Albanese-Marokkaanse migrantenbende in Italië gearresteerd na drogeren, opsluiten en verkrachten minderjarige Italiaanse meisjes

In Grenoble hebben grote groepen moslimmigranten voor de vierde achtereenvolgende nacht ernstige rellen veroorzaakt. De politie werd met vuurwerk en molotov cocktails bekogeld, en zeker 65 auto’s gingen in vlammen op. De reden: twee jongens van 17 en 19 jaar, Adam en Fatih, werden enkele dagen geleden op hun scooter aangehouden omdat ze zonder helm reden. Ze gingen er echter als een haas vandoor. Toen de politie hen achtervolgde knalden ze al snel op een bus, wat hen hun leven kostte.

Jongeren in migrantenwijken gingen vervolgens massaal de straat op en gooiden met brandbommen. Zo’n 2000 mensen, voornamelijk moslims (wat ook duidelijk uit de RT beelden blijkt), demonstreerden afgelopen dinsdag tegen de dood van ‘hun’ jongens door wat zij ‘politie geweld’ noemen.

Daarmee was de woede nog niet bekoeld, want afgelopen avond en nacht ging het voor de vierde achtereenvolgende keer helemaal mis en werden zeker 65 auto’s in brand gestoken. (1)

Migrantenbende gearresteerd wegens verkrachten minderjarige Italiaanse meisjes
Ondanks het feit dat buurland Italië er met streng beleid in is geslaagd de onbeperkte immigratie fors te beperken, opereren er nog steeds migrantenbendes in het land. Afgelopen week werd een bende van 3 Albanezen en 2 Marokkanen (17-20 jaar oud) gearresteerd omdat ze vorig jaar juli tenminste 4 minderjarige Italiaanse meisjes hadden gedrogeerd, opgesloten en verkracht.

De daders, die hun misdaden met hun mobieltjes hadden gefilmd, komen volgens de politie uit ‘goed geïntegreerde, werkende’ gezinnen, dus het gebruikelijke excuus van de gevestigde orde dat hun ‘achtergestelde positie’ of zelfs ‘racisme door blanken’ hen ertoe aanzette, gaat ook in dit geval niet op.

Vorig jaar hield de Italiaanse politie drie Afrikaanse migranten –twee uit Senegal, een uit Nigeria- aan voor het drogeren, verkrachten en vermoorden van het 16 jarige Italiaanse meisje Desirée Mariottini. Eerder dat jaar had een Nigeriaanse drugsdealer de 18 jarige Pamela Mastropietro verkracht, vermoord en in stukken gehakt.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Russia Today
(3) Breitbart
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... s-in-brand
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Paniek bij rouwdienst voor Cynthia: Man stormde naar het altaar en schreeuwde “Allahu Akbar!”

Geplaatst op 10 maart 2019

Afbeelding

Het was blijkbaar niet genoeg dat de vrienden en familie van Cynthia uit Worms, die door haar vriend – een 22-jarige Tunesiër –, werd doodgestoken, diep geschokt zijn. Nu werden ze ook nog door een man bespot, die tijdens de rouwdienst luid “Allahu Akbar!” schreeuwde.

Familieleden en vrienden hadden een treurmars van de plaats delict naar het huis van Cynthia´s ouders georganiseerd, waaraan honderden mensen deelnamen. Daarna zou er een kerkdienst in de Lievevrouwenkerk plaatsvinden. Maar midden in de dienst stormde een man de altaarruimte binnen en riep “Allahu Akbar!” (“Allah is de grootste!”).

SWR: “De achtergronden voor zijn daad zijn nog onduidelijk”
De SWR schrijft: “Een uitroep, die radicaalislamitische aanslagplegers gebruiken. Talrijke bezoekers van de kerkdienst verlieten daarop halsoverkop de kerk. De gealarmeerde politie kon de ordeverstoorder arresteren. De achtergronden voor zijn actie zijn nog onduidelijk. De kerkdienst werd later voortgezet.”

Dus alles zoals gebruikelijk: wanneer aanslagplegers of andere criminele fanatiekelingen “Allahu Akbar!” tijdens hun aanslagen roepen, gissen we maandenlang over de achtergronden van de aanslag. Hoewel de dader ons deze in het gezicht heeft geschreeuwd.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/03/10 ... ahu-akbar/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

“Zwarte Bijl” weldra bij ons? Wie stopt de criminele Afrikanen?

Geplaatst op 11 maart 2019

Afbeelding

In het bonte land Duitsland scholen grote Arabische en Koerdische families samen. Nu dringen ook de Afrikanen het criminele misdadiger-milieu binnen. Bij de Duitse federale recherchedienst (BKA) rinkelen alle alarmbellen.

De president van de recherchedienst, Holger Münch, appelleert aan de collega´s bij de politie om criminele Afrikanen meer op de korrel te nemen om zodoende verdere uitwassen te verhinderen. Die zorgen nu al vooral in Bremen, Berlijn, de deelstaten Niedersachsen en Nordrhein-Westfalen voor gigantische problemen en kunnen alleen nog maar met heel veel moeite bestreden worden. Men zou de nalatigheden uit het verleden absoluut niet moeten herhalen bij de actuele migratiestromen uit Afrika.

Vooral asielzoekers uit Tunesië, Marokko, Algerije en Libië, die illegaal het land binnenkwamen, zijn nu al als veelplegers in de aktes te vinden. Het is zorgwekkend dat er duizenden migranten met vervalste papieren naar Duitsland komen. Bij onze Italiaanse buren vestigt zich op dit moment de Nigeriaanse maffia “Zwarte Bijl”. Steden als Milaan en Turijn zijn al verworden tot centra van de misdaadorganisatie. Duitsland als exporteur van terroristen moet niet ook een bolwerk van criminele Afrikanen worden.

In deze sowieso aangewakkerde situatie bereikt ons de melding dat er in Berlijn minstens zes politieagenten werden ontmaskerd die samenwerken met grote Arabische families. Geen wonder met het oog op de lakse aanstellingscriteria en de speciale werving van migranten voor de politiedienst. Hier wordt geheime informatie doorgespeeld en het is inmiddels bijna onmogelijk om ergens rechercheurs binnen te sluizen. Een catastrofe voor de rechtsstaat.

Het is ongelooflijk hoe ons land stukje bij beetje vervalt en voorgoed verandert. Wie legt later ooit aan onze kinderen uit hoe het zover kon komen?

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/03/11 ... afrikanen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21879
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door King George »

Agent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld

Posted op maart 11, 2019 door Fubar in Nieuws // 0 Comments

Afbeelding
Foto: Nederlandse politie auto. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Dickelbers.

Een politieagent in Berlijn heeft een boekje opengedaan over hoe de migrantencriminaliteit in Duitsland wordt verdoezeld en uit de statistieken wordt gehouden. Op basis van betrouwbare bronnen is zijn verhaal is vrijwel naadloos toe te passen op ons eigen land. Zo kan de politiek blijven beweren dat de exploderende criminaliteit als gevolg van de massa immigratie ‘nepnieuws’ is. Veel burgers nemen dat nog steeds klakkeloos aan – totdat zij zelf, of hun geliefden, het slachtoffer worden, en vervolgens merken dat ook hun ervaringen worden gecensureerd, of zelfs compleet uit de media worden gehouden.

Fritz (pseudoniem) werkt al jarenlang als politieagent in de Duitse hoofdstad. Een redactielid van Anonymous sprak met hem over zijn dagelijkse ervaringen met de criminaliteit. Fritz begint zijn verhaal met te wijzen op een interne (intranet) website van de politie, waar alle actuele misdrijven, arrestaties en statistieken op een rijtje worden gezet, inclusief foto’s, namen, daderomschrijvingen en feiten. Daaruit blijkt dat er veel buitenlandse daders zijn, en daarnaast ook velen met een Duitse pas maar met een migranten achtergrond.

De Bonnenkrant >>


Fenixx
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Plaats reactie