Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Vooruit met de geit!

Bericht door King George »

Migrant arrested for sexually assaulting three women and several sheep and goats in Germany

By VOICE OF EUROPE 30 October 2018

Afbeelding

The German police have arrested a 28-year-old man from Eritrea for multiple sexual offences. The man targeted sheep and goats on a farm in Freiburg and sexually assaulted three women, as well.

Forensic investigators noticed that DNA of a sexual assault case from 11 May this year could be linked to several cases of animal sex attacks in spring 2017.

In May a 30-year-old woman was approached and tackled by a man with sexual intent. Fortunately she was saved by a passing cyclist.

On 12 June, another sex attack took place on a 31-year-old woman. Someone raped the woman or tried it, as no further details were given.

The latest sexual assault was on 1 July this year, with a man attacking a 20-year-old in a house entry way on her way home.

The Criminal Investigation Department identified the alleged perpetrator, who is the now arrested 28-year-old.

The collection of a DNA sample from the man showed a match with the sexual assault of 11 May and the attacks on animals in spring of 2017.

The then unknown culprit was charged with sexually assaulting sheep and goats on a farm in Freiburg.


https://voiceofeurope.com/2018/10/migra ... PY.twitter
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80737
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Ariel »

Afrikaanse asielzoeker duwde beide handen in vagina van serveerster: “Ik ga je uitrekken” – ontloopt deportatie omdat hij in Afrika “de gevangenis riskeert”

De 27-jarige Afrikaan hield een serveerster in een voorraadkamer in een café in Norrköping vast. Daar duwde hij zijn beide handen in haar vagina en tilde haar van de vloer. Nu is hij veroordeeld voor verkrachting – maar wordt niet gedeporteerd, omdat hij beweert dat hij in zijn geboorteland, Eritrea, wegens zijn desertie uit de militaire dienstplicht gevangenisstraf riskeert.

– Hij zei dat hij mijn vagina ging uitrekken, vertelt het slachtoffer.

De man kreeg in 2014 asiel in Zweden en liep eerder dit jaar stage in een café in Norrköping. Het duurde niet lang voordat hij een werkneemster in het café seksueel lastig viel.

In de middag van 5 augustus van dit jaar, wilde de vrouw, op 30 jarige leeftijd, iets uit het magazijn pakken toen ze “iets donker achter zich zag”. Het was de 27-jarige Afrikaan die opdook en haar vasthield zodat ze niet uit de pantry kon komen.

Nadat hij haar tegen een koelkast had geduwd duwde hij eerst zijn ene hand in haar vagina .

– Het deed zoveel pijn dat ik begon te huilen en vanwege de pijn niet meer kon ademen, vertelde de vrouw tijdens het proces.

Toen drukte de Afrikaan zijn andere hand er ook in.

– Hij had beide handen tegelijkertijd in mijn vagina. De pijn was onbeschrijflijk, vertelde de vrouw tijdens het proces.

De Afrikaan hief haar vervolgens in de lucht op met één hand in haar vagina, “als een uppercut”, aldus de vrouw.

– Hij zei dat hij mijn vagina ging uitstrekken en dat hij ernaar verlangde om zijn geslachtsdeel in mij te stoppen, vertelde ze.

Toen het incident werd gemeld, bleek dat de 27-jarige de dag voor de verkrachting de vrouw al had aangerand, onder andere door haar borsten te betasten.

Een politieagent die haar onmiddellijk na de aanmelding ontmoette, getuigde hoe verdrietig en depressief ze was, schrijft Norrköpings Tidningar.

Na de verkrachting had ze vreselijk pijn en onderhuidse bloedingen op haar armen, dijen en benen. Verwondingen op en in haar vagina in de vorm van scheuren en bloedingen, zo blijkt uit medische onderzoeken.

De vrouw heeft erge pijn geleden en was gedwongen pijnstillers en slaapmiddelen te nemen. Ze is ook voltijds met ziekteverlof geweest, heeft contact gehad met de curator en is naar het buitenland gereisd, “om weg te komen”.

De Afrikaan heeft de misdaden ontkend. Maar volgens Norrköping’s rechtbank ondersteunen zowel forensisch onderzoek als getuigenissen en andere bewijzen de getuigenis van de vrouw, die volgens de rechtbank “geloofwaardig en betrouwbaar” zijn.

Begin oktober kondigde de rechtbank Norrköping het vonnis aan. De 27-jarige werd wegens verkrachting en seksueel misbruik tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld. Dit betekent in praktijk twee jaar gevangenisstraf, omdat in Zweden de zogeheten tweederde van de gevangenisstraf van toepassing is. Hij moet ook 15.000 euro schadevergoeding aan de vrouw betalen.

Op 15 oktober 2018 werden de documenten naar het Hogergerechtshof in Göta gestuurd, waaruit blijkt dat de Afrikaan in beroep wil gaan tegen het vonnis.

De officier van justitie had in de districtsrechtbank geëist dat de man naar zijn geboorteland Eritrea zou worden uitgezet. De eis werd echter door Norrköping’s rechtbank afgewezen.

De Migratiedienst verleende in februari 2015 de verkrachter de vluchtelingenstatus, onder verwijzing naar zijn “risico van vervolging” door de autoriteiten in Eritrea. Hij heeft verklaard dat hij in Eritrea een gevangenisstraf riskeert omdat hij uit de militaire dienstplicht is gedeserteerd. De leefomstandigheden in de gevangenissen van het land worden als “erg slecht” aangeduid.

Onder verwijzing naar het feit dat er volgens de Migratiedienst handhavingsbarrières zijn om de Eritreeër uit te wijzen, heeft de rechtbank besloten dat de zwarte in Zweden mag blijven nadat hij zijn straf heeft uitgezeten.

“Er is geen reden om aan te nemen dat de handhavingsbarrière niet meer zal bestaan op het moment van invrijheidstelling. De vordering tot deportatie moet daarom worden afgewezen”, schrijft Norrköping’s rechtbank.

Het vonnis is ondertekend door rechter Malin Nilsson.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door King George »

En of wij ons daarvoor maar willen brandofferen? Mensenrechten? Laat me niet lachen. Wat nou als de rechten van normale mensen ondergeschikt zijn aan die van Moslims? Dan hebben zij een rechterlijke vrijbrief om ons te mogen verkrachten.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Pilgrim »

Zes migranten verkrachten 15 jarig Duits meisje, acht tot vijftien andere een 18 jarige

Xander, 01-11-2018

Afbeelding
Mede lijsttrekker Tarek Al-Wazir was –mede dankzij een voor sommige Duitse meisjes wel erg wrange verkiezingsslogan- verantwoordelijk voor de forse winst van de pro-immigratie / pro-islam Groenen in Hessen. (Afbeelding: Getty Images (8)).

‘Verkrachting werd opzettelijk uit media gehouden om verkiezingen Bayern ‘niet te beïnvloeden’’ – DNA onderzoek: Eritrese migrant verkrachtte ook schapen en geiten

Duitsland is opnieuw geschokt –herstel: gaat met uitzondering van de AfD gewoon door alsof het er allemaal gewoon bij hoort- nadat in september een 15 jarig meisje in München verkracht blijkt te zijn door zes migranten. Onlangs was ook Freiburg wederom het toneel van islamitische multiculti verrijking: zeven van de mogelijk 15 voornamelijk Syrische daders werden daar opgepakt en veroordeeld wegens het verkrachten van een 18 jarige Duitse student.

Het 15 jarig meisje was bevriend geraakt met de 21 jarige Afghaanse migrant, die haar op zeker moment dagenlang tot seks dwong, en daar ook nog een paar vrienden haalde.

De media hebben het zoals gewoonlijk opnieuw over een ‘incident’. De Afghaan beweert zelfs dat het meisje, dat zegt door de daders met de dood te zijn bedreigd (2), het allemaal zelf wilde. De verkrachting in München zou opzettelijk uit de media zijn gehouden om de verkiezingen in Bayern ‘niet te beïnvloeden’ (3).

8 tot 15 migranten verkrachten 18 jarig Duits meisje
In Freiburg verkrachtten de 21 jarige Majd H. en minstens acht tot vijftien migranten uit Syrië en Afrika vier uur lang een 18 jarige Duitse student. (7) Majd H. had eigenlijk al opgesloten moeten zitten, maar liep zoals verreweg de meeste gezochte migrantencriminelen in Duitsland nog gewoon vrij rond.

De brute serie groepsverkrachtingen van het meisje leidde tot enkele volksprotesten en woedende reacties bij de AfD, de enige partij in Duitsland die de grenzen wil sluiten en de islamisering van het land wil stoppen. (1) Links organiseerde natuurlijk meteen een tegendemonstratie in solidariteit met de arme daders (5).

Twee jaar geleden plaatste Majd een foto van zichzelf op Facebook, waarop hij een groot machinegeweer in zijn handen heeft. Dus: van harte welkom in Europa (6).

Uit het DNA onderzoek naar de verkrachting bleek dat een van de daders, een migrant uit Eritrea, een veelpleger is die eerder ook schapen en geiten heeft verkracht (4). ‘Diversiteit’ heet dat tegenwoordig met een mooi woord.

Duitsers kiezen massaal voor Volkstod
Veel Duitsers vinden deze ‘Volkstod’ ontwikkelingen klaarblijkelijk prima, want in de deelstaat Hessen stegen de pro-immigratie en pro-islam Groenen na de verkiezingen van afgelopen week met ruim 8% naar bijna 20% van de stemmen. De AfD steeg ongeveer net zo hard en kwam op 13% uit.

Xander

(1) Voice of Europe
(2) Bild
(3) PI-News
(4) Der Westen
(5) Epoch Times
(6) Bild
(7) Bild
(8) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... -18-jarige
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Pilgrim »

Persconferentie openbaart opnieuw het falen van de staat!

Geplaatst op 2 november 2018

Afbeelding
Freiburg – Falen van de staat in zijn ergste vorm! Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen totdat er eindelijk tot handelen wordt overgegaan?

De ontwikkelingen in de zaak van de groepsverkrachting van een 18-jarige vrouw in Freiburg maakt je sprakeloos. Majid H. misbruikte het verdoofde meisje voor een discotheek, liet haar in de bosjes liggen en haalde minstens zeven ander mannen, die zich meer dan vier uur lang aan het weerloze slachtoffer vergrepen. De onderzoekers zijn inmiddels in het bezit van het DNA van de daders, er wordt verder onderzocht. Men gaat uit van tot tien daders.

Tijdens de persconferentie van vandaag werd bekend dat de hoofdverdachte Syriër bij de politie al bekend was al veelpleger. Hij zou al een keer eerder de initiatiefnemer van een groepsverkrachting geweest zijn, toen hij met twee andere mannen over een vrouw heen viel. Enkele van de daders zouden met wapens op internet geposeerd hebben en nauwe banden hebben met de Koerdische arbeiderspartij PKK. Het is onbegrijpelijk waarom Majid H. nog op vrije voeten was en niet al lang werd uitgezet. In Freiburg openbaart zich eens temeer het falen van de staat in zijn ergste vorm. Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen totdat er eindelijk tot handelen wordt overgegaan?

Bron: www.facebook.com

Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/02 ... -de-staat/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Pilgrim »

Dr. Gottfried Curio (AfD): Verkrachters hebben geen seksuele voorlichting nodig

Geplaatst op 3 november 2018

Afbeelding

De integratie-gevolmachtigde van de Duitse regering, Annette Widmann-Mauz, heeft met het oog op de groepsverkrachting in Freiburg geëist om “asielzoekers” te informeren over seksualiteit en gelijkberechtiging in Duitsland.

De woordvoerder Binnenlandse Zaken van de fractie van de AfD in het Duitse parlement, Dr. Gottfried Curio (foto), heeft daar scherpe kritiek op:

“De schrikbarende naïviteit die mevrouw Widmann-Mauz hier aan de dag legt, is met het oog op de ongelooflijke misdaden in Freiburg alleen nog maar cynisch te noemen: verkrachters hebben geen seksuele voorlichting nodig, ze moeten keihard gestraft en zo mogelijk uitgezet worden: iedere zogenaamde vluchteling die vrouwen lastigvalt en verkracht, weet heel goed dat hij zich tegen de wet gedraagt; het maakt hem echter in de regel helemaal niks uit, omdat de consequentie een voorwaardelijke straf is – of, zoals nu geëist, een ´wegwijs-cursus over het samenleven in Duitsland´.

In plaats van de nadruk te leggen op perspectieven van de daders, zou slachtofferbescherming door uitzetting of afwijzing bij de grens geboden zijn – Duitsland is niet de seksuele bijlesschool van de wereld. Het is ongelooflijk met welke schaamteloosheid hier zulke pseudo-oplossingen gepresenteerd worden, die in hun tentoongestelde naïviteit niets anders zijn dan een bespotting van de slachtoffers.

Het hele voorstel is niet alleen ver verwijderd van de realiteit, het getuigt ook van de politieke wil tot het bagatelliseren en de niet te relativeren verontschuldiging van zware misdaden als zij door migranten gepleegd worden. Wanneer personeel in beslissende regeringsfuncties niet in staat is – of om ideologische redenen niet bereid is – om de bevolking effectief te beschermen, zou het zo snel mogelijk uit de regeringsverantwoordelijkheid ontslagen moeten worden.”

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/03 ... ing-nodig/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Pilgrim »

Afscheid van Desirée Mariottini: Salvini´s Italië laat ons zien dat het ook anders kan

Geplaatst op 3 november 2018Enerzijds de begrafenis van de door een groep illegale immigranten uit Afrika vermoorde 16-jarige Desirée Mariottini in Rome. Anderzijds de omgang van de Duitsers met de slachtoffers van de geïmporteerde criminaliteit. Een vergelijking werpt een schokkend beeld op de morele toestand van ons land.

Altijd al geldt de omgang met de doden er als indicator voor hoe het met het leven in een samenleving met de graad van cultuur gesteld is. Dat geldt voor elke “eenvoudige dode”, vooral echter voor diegenen wier dood de mensen bijzonder bezighoudt. Door deze met elkaar te vergelijken, wordt een dieper besef en beoordeling van culturen mogelijk.

In de Romeinse wijk San Lorenzo verkracht en vermoord
Geheel in deze zin heb ik enkele dagen geleden in Rome toevallig de korte bovenstaande video van de begrafenis van Desirée Mariottini gezien. Desirée, een slachtoffer van het door een gewetenloze migratiepolitiek geïmporteerd geweld tegen de mensen die in Europa wonen. De grote Italiaanse krant “La Reppublica”, waarvan ook de video afkomstig is, schrijft daar over:

“De begrafenis van Desirée, het 16-jarige meisje dat in een verlaten gebouw in de Romeinse wijk San Lorenzo werd verkracht en vermoord, vond plaats in de Cisterna di Latina. De laatste groet aan het meisje werd in de kerk San Valentino in de Cisterna di Latina gevierd, waar het meisje werd geboren en waar haar ouders en grootouders wonen. De vrienden van de gemeente in Latina wilden Desirée met een vuurwerk, ballonnen en liederen van Jovanotti en Maneskin eren.”

In Frankrijk dezelfde eerbiedige omgang met de dode slachtoffers
In Frankrijk is inmiddels sprake van eenzelfde omgang met de slachtoffers. Zo vind je in talrijke kerken, vooral in Zuid-Frankrijk, afbeeldingen van Jacques Hamel, die door twee “islamisten” bij het altaar werd afgeslacht.

In de kathedraal van Nice werd speciaal een zijkapel ingericht voor de slachtoffers van de islamitische vrachtwagenterreur...

En hoe wordt er omgegaan met Mia uit Kandel, Susanne Feldmann e.a.?
Nadat u bovenstaande aangrijpende beelden hebt gezien, beste lezer, denkt u er dan eens over na wat de reacties van de Duitsers op de dood van Mia uit Kandel, de slachtoffers van de Breitscheidplatz in Berlijn en alle andere slachtoffers van Merkel´s politiek was...

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/03 ... nders-kan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Pilgrim »

Enorme toename van uitgebuite Nederlandse meisjes door meest islamitische mannen

Geplaatst op 4 november 2018

Afbeelding

Het aantal Nederlandse slachtoffers van “grooming gangs” [“loverboys”] is enorm toegenomen, zegt Gideon van Aartsen van de internationale kinderrechtenorganisatie “Terre des Hommes” tegenover het AD. Van Aartsen, die een groep onderzoekers leidt met het oog op het “grooming” fenomeen, zegt dat er diverse tactieken worden gebruikt om de Nederlandse meisjes te lokken, uit te buiten en tot prostitutie te dwingen.

“Minderjarige meisjes worden in een ander land aan het werk gezet (België) als een manier om te voorkomen dat ze weglopen”, zegt de leider van de onderzoeksgroep. Volgens Van Aartsen is er een enorme toename van Nederlandse slachtoffers van “loverboys”.

De meisjes worden gepaaid, er wordt hen gevraagd om foto´s te sturen en daarna worden ze met die foto´s gechanteerd. De mannen verhogen de druk en zorgen ervoor dat de meisjes zichzelf gaan prostitueren. Sommige jonge meisjes hebben 20 klanten per dag.

De “online handel” met meisjes is een van de belangrijkste redenen waarom Nederlandse, maar ook Belgische meisjes zichzelf steeds meer prostitueren. De meisjes worden gepaaid via Telegram, Tinder en schoolwebsites.

“Het is big business”, zegt Van Aartsen. “Soms reageren er 160 mannen binnen de 48 uur op één advertentie.”

Uit onderzoek blijkt dat 89% van de pooiers een migratieachtergrond heeft en 60% zijn moslims. Ze paaien jonge en kwetsbare meisjes op internet en stellen ze te werk als prostituees.

Uit een onderzoek dit jaar van de krant AD bleek hoe 1400 heel jonge meisjes gepaaid en misbruikt worden door overwegend mannen met een migratieachtergrond.

Om de “grooming gangs” te bestrijden, wil de Nederlandse afdeling van “Terre des Hommes” gaan samenwerken met de Belgische justitie.

Bron: https://voiceofeurope.com

Door: “Voice of Europe”

Vertaald uit het Engels door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/04 ... he-mannen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Pilgrim »

Eis 7 jaar cel tegen vier Belgische Afrikanen die Nederlandse meisjes in Antwerpen verkrachtten

Edgy Veggie, 9 november 2018

Afbeelding

In België heeft de openbare aanklager vandaag 7 jaar cel geëist tegen vier Belgen van Afrikaanse komaf. De smeerpijpen verkrachtten afgelopen maart urenlang om beurten twee Nederlandse vriendinnen uit Leiden die in België waren voor een ‘gezellig weekendje Antwerpen’.

Gezellig werd het dus allerminst. De meisjes (21 en 22 jaar oud) werden tijdens een feest in club Roxy gedrogeerd en door de Afrikanen meegevoerd naar het hotel waar de meisjes verbleven. De meisjes werden niet alleen urenlang verkracht, ze werden ook nog beroofd. Volgens één van de daders zouden hun weerloze slachtoffers wel een keer ‘stop’ gezegd hebben, maar omdat ze niet al te fel tegenstribbelden en de meisjes keer op keer in slaap vielen, gingen de Afrikanen toch maar verder met waar ze mee bezig waren.

Nadat de vier opgespoord en vastgezet waren, was één van de verdachten aanvankelijk loslippig tegenover de autoriteiten. Dat werd hem door de andere drie niet in dank afgenomen, want zij vielen Mohamed S. (23) aan waarna deze van gevangenis moest verhuizen. Die aanval was waarschijnlijk precies de reden waarom Mohamed vandaag in de rechtszaal een stuk minder loslippig was over z’n matties. Bizar genoeg zijn de vier in afwachting van hun straf onder voorwaarden vrijgelaten.

Wat mij betreft zou een straf van 7 jaar cel volstaan voor Mohamed, maar ze mogen Lamine N. (20), Tijani D. (20) en Eliel B. (21) van mij met een molensteen om hun nek de Schelde insodemieteren.

https://theedgyveggieweb.wordpress.com/ ... krachtten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Pilgrim »

Seksuele overvallen door migranten: Eindelijk handelen – i.p.v. te relativeren!

Geplaatst op 13 november 2018

Afbeelding

Angstonderzoekers doen hun best om te relativeren: vrouwen zouden statistisch gezien vaker “thuis” het slachtoffer van seksuele overvallen worden, aldus de “Focus” vandaag. En, dat zegt in ieder geval de criminaliteitsstatistiek van de politie, “plotselinge overvallen door groepen” zouden de laagste stand hebben bereikt sinds de Duitse hereniging. Dus alles is in orde in Duitsland? Absoluut niet. Vrouwen voelen zich, niet pas sinds de massaverkrachting in Freiburg, steeds onveiliger. Dat ligt niet aan een gevoelde, maar aan de reële bedreiging, die nu al meer dan drie en een half jaar ons land in spanning houdt.

Natuurlijk kwamen er daarvoor ook verkrachtingen voor, en uiteraard is het volledig juist dat vrouwen en meisjes in hun familie- en kennissenkring slachtoffer van seksuele overvallen kunnen worden. Maar dat relativeert noch het gevaar voor lijf en leden, noch is het er een motivering voor om zulke daden gewoon te moeten accepteren die door migranten gepleegd worden.

In plaats van te bagatelliseren, zoals de criminoloog Christian Pfeiffer (SPD) dat regelmatig pleegt te doen, moeten uit zaken als Freiburg eindelijk de juiste conclusies getrokken worden!

www.focus.de

Bron: www.facebook.com

Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/13 ... lativeren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 44612
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Mahalingam »

14 Moroccans sexually abuse girl and knife her boyfriend in Spain – Mainstream media silent
The events took place in Santa Coloma de Gramenet in Catalonia two days ago. The young lady was travelling on the Metro with her boyfriend when the Moroccan “manada” (or wild herd, as the Spanish call sexually violent groups of men) started molesting her.

The youths followed the couple out of the train compartment and inserted themselves inside an elevator in the train station with them and proceeded to knife the young man as he defended his girlfriend, and violently sexually attack the young lady.

The group were arrested by the local police of Santa Coloma de Gramenet this past Sunday, November 11th, in the house they were squatting in.
As they were diagnosed with scabies, an infectious skin disease, the police have had to disinfect the vehicles in which they were transported and the police station itself.
Two of the 14 Moroccan youths captured were minors, and several of those involved had already been arrested a couple of times in recent days by local police for various violent robberies. The wounded young man, who had come out in defense of his girlfriend, is out of danger.

The municipal government has asked the Catalan government to address the situation urgently as these unaccompanied youths are dedicated to “committing different crimes and delinquencies, generating alarm and insecurity.” They have also asked for more policing of the zone.

There is virtually no mention of this immigrant crime in the mainstream media, and when there is, it is usually to ask for compassion and leniency for the sexual attackers.
There was none of that when another “manada”, this one composed of five Spanish men, were exposed two years ago. Then the Media spent weeks and weeks denouncing them as monsters.
https://gellerreport.com/2018/11/rape-jihad-spain.html/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44612
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Mahalingam »

Belgen veroordeeld voor hotelverkrachting Nederlandse meisjes
Vier mannen uit Antwerpen zijn veroordeeld tot vijf jaar celstraf voor het urenlang verkrachten van twee jonge vrouwen uit Nederland.

Een deel van de gevangenisstraf voor de mannen van Afrikaanse afkomst is voorwaardelijk. Ze moeten beide slachtoffers een schadevergoeding betalen van 12.000 euro.
Bij een van de twintigers bedraagt het onvoorwaardelijke gedeelte drie jaar, bij de drie anderen gaat het om drie jaar en negen maanden. Het Openbaar Ministerie had zeven jaar geëist tegen het viertal.

De vier daders zijn op dit moment nog op vrije voeten. Het is nog niet duidelijk wanneer ze zich moeten melden.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/2833663 ... se-meisjes
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Pilgrim »

Zweden: Vrouwen verkracht, politie heeft geen tijd

Geplaatst op 16 december 2018

Afbeelding

“Zweden”, aldus de regering in november 2015, “heeft een feministische regering. Wij plaatsen de gelijkheid van de geslachten in het middelpunt van het nationale en internationale werk... Het is hogere doel van de gelijkheidspolitiek van de regering om vrouwen en mannen dezelfde macht te geven om de samenleving en hun eigen leven vorm te geven. Dat is uiteindelijk een kwestie van democratie en sociale gerechtigheid.”

Moment. Zouden vrouwen, die onder een “feministische regering” leven, niet minstens in staat moeten zijn hun huizen te kunnen verlaten zonder er bang voor te hoeven zijn het slachtoffer van seksueel geweld te worden?

In het jaar 2017 werden bij de Zweedse politie 22.000 aangiftes gedaan tegen de seksuele integriteit, waarvan 7370 verkrachtingen, aldus de Zweedse Raad voor Criminele Preventie (Brottsförebyggande rådet, of Brå). Dit aantal komt overeen met een gemiddelde van 20 aangiftes van verkrachting per dag – tweemaal zoveel als in 2005. En dat zijn alleen nog maar de zaken waarvan aangifte werd gedaan. In het jaar 2012 bijvoorbeeld werd volgens “Brå” slechts van 20% van de verkrachtingen aangifte gedaan bij de politie.

In tegenstelling tot hetgeen de Zweedse media al jarenlang preken – dat de meeste verkrachtingen in de privésfeer plaatsvinden en gepleegd worden op slachtoffers die hun aanvaller al kennen – worden de meeste verkrachtingen in werkelijkheid in het openbaar gepleegd door mannen, die hun slachtoffer daarvoor nog nooit ontmoet hebben, aldus “Brå”. Van de 842 mannen, die in de afgelopen vijf jaar wegens verkrachting of poging tot verkrachting veroordeeld werden, stelde een bericht van “Svt Nyheter” (Zweedse televisie) vast, zijn 58% in het buitenland geboren – en zijn afkomstig uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika, zuidelijke delen van Afrika en andere plaatsen buiten Europa. Bij de wegens poging tot verkrachting veroordeelde mannen evenals bij voltrokken verkrachtingen, waarbij lichamelijk geweld werd gebruikt en de dader en het slachtoffer elkaar niet kenden, was 80% van de mannen in het buitenland geboren en 40% van hen pas sinds een jaar of korter in Zweden.

Om de politie er alleen al toe te bewegen een aangifte op te nemen wegens de poging tot verkrachting van een vrouw is, mild uitgedrukt, moeilijk – alleen dat feit al is er een signaal van dat er iets niet klopt in het “feministische” koninkrijk Zweden.

In de kleine stad Deje in het midden van Zweden bijvoorbeeld heeft een Afghaanse migrant, die in het migrantencentrum van de stad woont, onlangs een vrouw, Mikaela Blixt, aangevallen, met een mes op haar ingestoken en geprobeerd haar te verkrachten, terwijl zij op klaarlichte dag haar hond uitliet.

De aanvaller schopte eerst de kleine hond van Mikaela Blixt door de lucht, dwong haar daarna op de grond en stak met een mes in haar heup. Het lukte haar te vluchten voor haar aanvaller en kwam thuis met haar hond. Geschokt en onder het bloed probeerde ze bij de politie aangifte te doen van de aanval.

Deze poging bleek bijna onmogelijk te zijn. Toen Blixt het Zweedse alarmnummer belde, weigerde de politie om überhaupt met haar te praten. Ze zei tegen haar dat ze, omdat de aanval niet meer aan de gang zou zijn, een ander nummer zou moeten bellen. “Wanneer u de aanval wilt melden, komt u in de wacht te staan”, waarschuwde de politieagente haar, aldus Blixt. Nadat ze bijna de hele dag tevergeefs had geprobeerd de politie telefonisch te bereiken, reed ze de volgende dag naar het dichtstbijzijnde politiebureau in de naburige stad, waar de politie 24 uur na de aanval eindelijk de aangifte in ontvangst nam.

Na het bezoek van Blixt aan de politie zag ze een bewijs voor haar seksuele overval voor het migrantencentrum hangen: de broek, die haar aanvaller had gedragen, was gewassen en hing te drogen, maar misschien zaten er nog bloedsporen op. Ze informeerde de politie, maar die had geen tijd om te komen en het bewijs veilig te stellen. Volgens Blixt deed de politie niets, hoewel ze wist waar haar aanvaller woonde en hem gemakkelijk zou hebben kunnen identificeren.

Blixt schreef over haar ervaringen op een lokale Facebook-pagina, in een poging om in contact te komen met een andere vrouw, die twee weken eerder in de streek verkracht was. De bijdrage van Blixt werd duizenden keren gedeeld – wat aanleiding was voor de politie om contact op te nemen met Blixt en haar ervoor te waarschuwen dat zij het lopende onderzoek in gevaar zou brengen, dat kennelijk niet erg opschoot. Bovendien weigerde de politie een omschrijving van de dader te publiceren en beweerde vreemd genoeg dat de dader het onderzoek zou kunnen “bemoeilijken”.

Hoewel de politie blijkbaar noch de tijd noch de middelen had om zich bezig te houden met deze poging tot verkrachting, dook ze met een compleet team op toen 80 burgers van Deje bijeenkwamen voor een demonstratie “tegen geweld” en hun solidariteit met Blixt te tonen. Twee patrouillewagens van de politie en een agent in burger kwamen om de vreedzame manifestatie te controleren. Nadat deze beëindigd was, beschuldigden ze de organisator ervan de openbare orde verstoord te hebben. Kennelijk had hij geen vergunning aangevraagd om te demonstreren. De Zweedse politie heeft geen probleem met verkrachters met een migratieachtergrond, maar verdraagt geen onaangemelde vreedzame demonstraties.

Het Zweedse mainstream medium “Expressen” wilde Blixt interviewen, maar volgens haar slechts op voorwaarde dat zij niet zou zeggen dat haar aanvaller een Afghaanse migrant was.

Daarom is het merkwaardig dat de politie niet alleen over voldoende middelen beschikt om mensen aan te klagen die aan vreedzame demonstraties deelnemen, maar ook mensen die zogenaamde gedachtemisdaden plegen. In oktober werd Christopher Larsson, een politicus van de Zweden-Democraten in Karlskrona, aangeklaagd wegen “hetze tegen een volksgroep” (“hets mot folkgrupp”), nadat hij op de Facebook-pagina van de Zweden-Democraten had geschreven:

“Het is een dag van rouw wanneer op vrijdag vanaf de minaret voor het eerst ´Allah is groot´ over Karlskrona zal weerklinken, dezelfde kreet als ´Allahu Akbar´, die de islamisten brullen als ze zichzelf opblazen.”

De parlementariër van de sociaaldemocraten, Magnus Manhammar, gaf Larsson aan bij de politie. De sociaaldemocraten – de partij die in feite het land nog steeds regeert, omdat Zweden sinds de verkiezingen in september geen nieuwe regering kon vormen – publiceerden zelfs een persmededeling, waarin ze zeiden dat de posting van Larsson op Facebook “de nieuwe minaret verbindt met terrorisme”. Volgens de officier van justitie identificeert de posting van Larsoon “moslims als schuldig door hen terroristen en onderdrukkers van vrouwen te noemen en te beweren dat hun opvattingen middeleeuws zouden zijn”.

Overigens voelen niet alleen vrouwen, maar bijna een op de drie Zweden in Zweden zich onveilig, aldus een peiling onder 6.300 Zweden, die hen vroeg hoe veilig zij zich in hun huizen en gemeenten zouden voelen. Verbazingwekkend genoeg: toen de krant, die de peiling uitvoerde, een psychologe, Siri Helle, verzocht om de statistiek uit te leggen, zei ze dat de mensen alleen maar “bang zouden zijn voor het donker”: “Wij wonen in een van de veiligste landen ter wereld en waren nog nooit zo veilig als nu.”

Een belangrijke vraag zou kunnen zijn: Wat gebeurt er met Zweden?

Bron: https://de.gatestoneinstitute.org

Door: Daniel Heiniger

Bron oorspronkelijk artikel: www.gatestoneinstitute.org

Door: Judith Bergman

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/12/16 ... geen-tijd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 44612
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Mahalingam »

Hier een geval dat niet onder de pet gehouden kon worden.
Man jailed in Malmö for raping nine-year-old girl
A man has been sentenced to six years in prison and deportation from Sweden for raping a nine-year-old girl in a shed outside an apartment building. The 30-year-old approached the girl as she was cycling home from her school in Malmö, then lured her into the shed, locked the door, pushed her to the floor and raped her.

He then held the girl by the throat, and threatened to beat her if she didn’t stop screaming, according to a report in the Aftonbladet newspaper,
The girl told police that she had never seen her attacker before, leaving police struggling to find a lead. But the man turned himself in five days later, confessing fully to what he had done.

According to the court's judgement, the man, who is himself father to a 9-year-old, told police that he had been in the area where the attack took place because he wanted “to find a girl to rape”. It didn't matter to him, he added, if the girl was a child.

“The crime should be considered aggravated with regard to the defendant’s low age and that NN [the perpetrator] used both violence and the threat of criminal action,” the court said.
The judge and three lay jurors disagreed over the sentence, however, with one arguing that the man's punishment should be reduced because he had contacted police himself.

The man was also found guilty of two sexual offences committed when he was living in Skellefteå, northern Sweden, earlier in the autumn: sexually abusing a 14-year-old girl; and exposing himself to and groping a third woman.
He was also found guilty of robbery, knife crime, and petty drugs offences.
https://www.thelocal.se/20181228/man-ja ... r-old-girl
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door King George »

Afbeelding

Jonge vrouw aangerand door allochtone buschauffeur in Brussel

Door Tom Lallemand - 15 januari 2019 - 08:29 2982 4 reacties

In Brussel is gisteren een jonge vrouw aangerand door een chauffeur van vervoersmaatschappij MIVB. De dader, een 40-jarige man van buitenlandse origine, beweert dat hij de vrouw wilde versieren maar ontkent dat hij de vrouw heeft aangerand. Dat meldt La Capitale.

De feiten speelden zich af omstreeks 15u30 in het Brusselse metrostation Montgomery. Een 22-jarige vrouw vroeg de buschauffeur, Nejib genaamd, of ze even naar het toilet kon. Daarop stelde de chauffeur voor om gebruik te maken van de personeelstoiletten in het station. In de toiletten bleek echter dat Nejib andere plannen had met de vrouw.

Versieren?
“Laat me eens zien wat je onder je kleding draagt”, zei Nejib tegen de vrouw. Toen de vrouw dat niet wilde doen, begon Nejib haar te betasten. Hij zou daarbij onder meer de borsten van de vrouw hebben aangeraakt. De jonge vrouw vluchtte weg en legde klacht neer bij de politie. Enkele uren later kon de allochtone buschauffeur gearresteerd worden.

Nejib verklaarde aan de politie dat hij de vrouw probeerde te versieren, maar dat hij haar niet had aangeraakt. Na een nacht in de cel werd de man vrijgelaten. Het Brusselse parket benadrukt evenwel dat het onderzoek naar de aanranding nog loopt en dat Nejib een celstraf van 8 maanden tot 5 jaar riskeert als hij schuldig wordt bevonden.

Vervoersmaatschappij MIVB wilde vooralsnog geen commentaar kwijt over de zaak. “We hebben geen informatie over de beschuldigingen die op de site van La Capitale verschijnen tegen een van onze collega’s. In de tussentijd willen we niet speculeren of andere opmerkingen maken”, aldus woordvoerder Françoise Ledune aan La Meuse.Sceptr
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80737
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Ariel »

Belgische vrouw door zes Tunesiërs ontvoerd en twee maanden lang verkracht

Het Italiaanse gerecht doet onderzoek naar een weerzinwekkende gebeurtenis waarvan een Belgische vrouw (32) slachtoffer van is geworden in badplaats San Remo. Zes Tunesiërs worden ervan beschuldigd dat ze de vrouw ontvoerden. ,,Ze bonden haar met touwen vast aan een bed en verkrachtten haar twee maanden lang.’’

Het voorval speelde zich af in een huis in de Italiaanse badplaats San Remo tijdens de winter van 2017, in januari en februari. Het verhaal werd recent aan het licht gebracht in een Italiaanse krant.

Uit een reconstructie blijkt dat het nietsvermoedende slachtoffer haar latere aanranders op 10 januari 2017 zelf benaderde. De vrouw, die verbleef aan de Franse Côte d’Azur, wilde drugs van hen kopen. Ze wist echter niet dat de mannen haar in de val zouden lokken.

Vastgebonden op bed
De mannen (één van 50 jaar, twee van 32, de rest 38, 30 en 23 jaar) namen de vrouw mee naar het huis van een van hen. Daar bonden ze hun slachtoffer met touwen vast aan een bed en verkrachtten haar.

Om er helemaal zeker van te zijn dat ze niet zou ontsnappen, bewaakten ze hun slachtoffer. Door haar bewakers werd ze telkens opnieuw gebruikt als seksslaaf. Daar bleef het niet bij.

Prostitutie
De Tunesiërs zagen in de vrouw immers ook een mogelijke bron van inkomsten door haar in te zetten als prostituee. Daarop lieten ze de vrouw ook door andere mannen misbruiken, tegen betaling. Zo ging het twee maanden lang door. Of de vrouw er na die periode zelf in slaagde te ontsnappen of de mannen haar hebben laten gaan, is niet duidelijk.

Volgende week, op 25 januari, getuigt de vrouw tijdens een speciale hoorzitting voorafgaand aan het proces. Dan moeten meer details over het misbruik duidelijk worden. De zes Tunesiërs zijn aangehouden. De aanklachten tegen hen zijn ontvoering, seksueel misbruik, uitbuiting en medeplichtigheid aan prostitutie.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80737
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Ariel »

Dit was een aanval van een testosteronbom. Die bommen gaan in geheel europa af.
14-jarig meisje van fiets getrokken en aangerand in Oldenzaal

Een 14-jarig meisje is woensdagmiddag aangerand in Oldenzaal. De politie is nog op zoek naar de dader.

De verdachte trok rond 17.15 uur het meisje van de fiets en betastte haar aan de Weerselosestraat. Hij is na het incident weggefietst. Het zou gaan om een man met een buitenlands accent tussen de twintig en vijfentwintig jaar en droeg een zwarte jas met capuchon.

Hoe het met het meisje gaat is onduidelijk. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. De politie hoopt dan ook dat getuigen zich melden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80737
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Ariel »

Zo!!!! 42 en 10 maanden gevangenis straf. Dat zal de verkrachters leren. 42 en 10 maanden. :no1:
Meisje van 13 honderden keren verkracht, OM eist celstraf

Het Openbaar Ministerie (OM) eist onvoorwaardelijke celstraffen van 42 en 10 maanden tegen twee mannen voor het misbruiken van een meisje dat 13 jaar was op het moment dat het misbruik begon. In totaal komen acht mannen vandaag en morgen voor in de rechtbank in Groningen. Het meisje is zeker tweehonderd keer verkracht.

Het misbruik vond plaats tussen januari 2015 en juni 2017 op verschillende plekken in de provincie Groningen. De sekscontacten werden georganiseerd door de oom van het meisje, Michel M. uit Winschoten, die seksadvertenties plaatste. De mannen mochten ‘alles’ met het meisje doen. Ze liep meerdere geslachtsziektes op.

De man die vandaag het eerst moest voorkomen, een 25-jarige man uit Winschoten, bekende de seks en zei dat het meisje het zelf ook wilde. Zij had verteld dat ze 19 was. ,,Ik vermoedde niks.’’ Maar in een chatgesprek had zij toegegeven dat ze 14 was, hield de rechter hem voor. De man had destijds geantwoord haar jonge leeftijd niet erg te vinden. Tegen hem eist het OM 42 maanden cel.

Een 38-jarige Almeerder moest vandaag voorkomen omdat hij in 2016 deelnam aan een trio in Winschoten met het meisje en de 25-jarige man. ,,Het spijt mij heel erg, maar ik wist niet dat ze minderjarig was’’, zei hij. De twee mannen zouden niet voor de seks hebben betaald.

Seksverslaafde oom
Het meisje werd het vaakst misbruikt door haar seksverslaafde oom. Doordat zij uit huis was geplaatst en een klein sociaal netwerk had, kreeg de man veel invloed op haar. Het meisje was voorafgaand aan het misbruik in de veronderstelling dat haar oom zich over haar ontfermde. Ze woonde in bij haar oma. Haar moeder werkte in de prostitutie en heeft verslavingsproblemen.

De oom dwong haar ook tot de seks met anderen en gaf instructies. Zij moest alles filmen en de video’s naar hem sturen. Om te zorgen dat ze het allemaal goed op beeld kreeg kocht hij bij de Action een statief voor haar. Het gaat om wrede verkrachtingen. Daarbij werd het kind onder andere vastgebonden aan een boom en kreeg zij cocaïne en andere drugs toegediend. De oom bood haar aan via online seksadvertenties. De oom is al veroordeeld tot acht jaar cel en tbs met dwangverpleging.

Filmen
Ze zou, los van het misbruik door haar oom, zeker tweehonderd keer zijn verkracht door zeker twaalf tot vijftien mannen. Acht van hen zijn getraceerd en moeten nu voorkomen. Ze komen uit Winschoten, Groningen, Drouwen, Almere, Den Helder en Hoogeveen, en zijn in de leeftijd van 25 tot 46 jaar.

Het meisje is uiteindelijk op 15-jarige leeftijd zelf naar de politie gestapt. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft de misbruikers tijdens het daarop volgende onderzoek opgespoord. Ook onderschepte de politie ontelbare chatberichten en e-mails met daarin ook de namen van de verdachten die nu terechtstaan. Per dag behandelt de rechtbank de zaak van vier verdachten.

Tijdens de rechtszaak vorig jaar juni ontkende de oom dat hij haar had gedwongen. De rechtbank veroordeelde hem voor mensenhandel en seksuele uitbuiting en bepaalde dat hij zijn nichtje ruim 100.000 euro schadevergoeding moet betalen.

RTV Noord meldt dat de oudste verdachte, een 46-jarige man, op het punt staat een kind uit Haïti te adopteren. Hij heeft daarnaast al twee kinderen die ongeveer even oud zijn als het slachtoffer. Zijn werkgever weet niet dat hij verdacht is, en zijn vrouw zou er kapot van zijn. Het gros van de verdachten heeft geen advocaat, en enkelen van hen spreken geen Nederlands.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80737
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Ariel »

Deze heren hebben juist hun "zware straf" mogen aanhoren. 42 en 10 maanden voor het herhaaldelijk verkrachten van een 13 jarig meisje. :unhappy:

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80737
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Ariel »

Erik O. (25) uit Oldambt hoorde met 3,5 jaar cel de zwaarste eis. De Groninger van Ghanese afkomst zou negen keer seks hebben gehad. Hij ‘vermoedde niks’, al vroeg het meisje zogenaamd om ‘brute seks’. ,,De site was voor 18 jaar en ouder’’, zei de man die via sites met vijftig vrouwen sekscontact legde. Het meisje heeft echter zelf ook wel gemeld dat ze 14 was. ,,Het lijkt er niet op dat u dat erg vond. U kon toch zien dat ze pijn had?’’, vroeg de rechter.

Sheldon R. (38) uit Almere raakte ‘van streek’ toen de impact hem ging dagen. ,,Ik wist niet dat ze zo jong was.’’ De voormalige Jamaicaan had één keer seks, wat hem kwam te staan op een eis van tien maanden cel. R. dacht dat ze wel 20 was, mede doordat ze een kop groter is. ,,Achteraf had ik beter moeten weten.’’

De oorspronkelijk Sudanese ‘Max’ M. (29) had eenmalig sekscontact. ,,Heeft u overwogen haar een ID te vragen?’’, vroeg de rechtbank aan de Groninger. ,,We kregen contact via een 18plus-site. Ik zocht wel naar internetprofielen. Als vijf kanalen het bevestigen, dan vraag ik niet meer verder.’’ Tegen M. werd eveneens tien maanden cel geëist. M. verblijft sinds 18 jaar in Nederland, maar heeft nog geen Nederlandse nationaliteit. Een veroordeling zou het verkrijgen daarvan verder in de weg staan, aldus zijn advocaat.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80737
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Ariel »

De Somalische verkrachter was ouder dan 18 toen hij het delict pleegde. Toch hebben (D66)rechters het besluit genomen deze mohammedaan als minderjarige te vervolgen, dus dat wordt weer een zeer lichte straf..
Man verdacht van verkrachting in lijnbus

Een 19-jarige man uit Zwolle wordt ervan verdacht een vrouw in een rijdende lijnbus verkracht te hebben. De strafzaak wordt dinsdag achter gesloten deuren behandeld.

Khalid F. zou in de nacht van 3 op 4 april in het afgelopen jaar in de lijnbus Zwolle-Dedemsvaart achterin de bus een vrouw hebben verkracht. Hij ging volgens het Openbaar Ministerie naast haar zitten waarna hij haar onderweg dwong tot seksuele handelingen. Het incident is gefilmd door de bewakingscamera in de bus.

De man is meerderjarig maar heeft de emotionele ontwikkeling van een kind, bleek dinsdagochtend op de zitting. Gezien zijn jeugdige karakter vindt de rechtbank in Zwolle behandeling in het openbaar niet noodzakelijk. Het verzoek om de deuren te sluiten kwam van de raadsman van de verdachte.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80737
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Ariel »

Man bedreigt meisje (10) uit Eindhoven en eist naaktfoto's

Tegen Zwijndrechtenaar Mohammed R. (25), die een 10-jarig meisje uit Eindhoven verzocht naaktfoto's van zichzelf op te sturen, eiste justitie donderdag een werkstraf van 120 uur, waarvan de helft voorwaardelijk.

De verdachte bekende in de Rotterdamse rechtbank dat hij begin 2016 via Instagram en WhatsApp contact met de minderjarige kreeg. Zij meldde hem direct dat ze toen 10 jaar oud was, maar de man vertelde de rechter dat niet te hebben geloofd. ,,Waarom lig je dan 's avonds tot twaalf uur met vreemden te telefoneren in je bed”, reageerde hij in tranen. De profielfoto van het kind had hij niet bekeken, omdat die 'te klein' zou zijn.

Ik dacht dat ze volwassen was

Mohammed R.
Hij bedreigde de leerlinge uit groep 7 met verkrachting en 'grote problemen voor je familie' als zij geen naaktfoto met haar gezicht naar hem zou opsturen. Dat heeft ze niet gedaan. Hij schreef dat hij haar had achtervolgd, hij haar geil vond en dat hij haar mee zou nemen als ze niet aan zijn wensen voldeed. Verdachte: ,,Ik schreef die dingen omdat ze had beloofd die te sturen en ik boos was dat ze dat nog niet had gedaan. Ik dacht dat ze volwassen was.’’

Angst
Zelf zond hij een foto van een mannelijk geslachtsdeel, dat het meisje direct verwijderde van haar toestel. Het kind sliep 's nachts niet meer van angst en in tranen heeft ze het contact met de Zwijndrechtenaar opgebiecht aan haar moeder. Zij deed aangifte tegen de man. Later trof de politie de door Mohammed R. geuite bedreigingen op haar telefoon en een afbeelding van de man met zijn nichtje.

De verdachte mag - als het aan het OM ligt - twee jaar lang geen contact hebben met minderjarigen zonder aanwezigheid van volwassenen en moet controles van politie op zijn mobieltje en computers toestaan. Uitspraak over twee weken.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door King George »

Tegen de Blokkeerfriezen wordt een hogere straf geëist. Kan iemand dit nog volgen?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door King George »

En nog een vraagje: Is die Mohammed R. een pedo, net als zijn profeet?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Plaats reactie