De slechtheid en het verraad van de EU

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48356
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Pilgrim »

Europees Parlement: Resolutie aangenomen betreffende schadeloosstelling voor kolonialisme en racisme

Geplaatst op 2 april 2019

Afbeelding

Het Europees Parlement heeft zich met een unieke resolutie beziggehouden, waarin herstelbetalingen voor “misdaden” worden geëist, die gepleegd werden in de periode van het Europees kolonialisme in Afrika.

Verleden week ging het Europees Parlement met een overweldigende meerderheid akkoord met een resolutie, waarin de “EU-parlementariërs de EU en haar lidstaten ertoe oproepen maatregelen te nemen om het structurele racisme, waarmee de mensen van Afrikaanse afkomst in Europa geconfronteerd worden, te bestrijden”, bericht de “Voice of Europe”.

Het Europees Parlement roept de EU, haar instellingen en nationale autoriteiten er nadrukkelijk toe op om “een politiek tegen racisme te ontwikkelen en de discriminatie op de terreinen onderwijs, wonen, gezondheid, strafjustitie, politieke participatie en migratie” te beëindigen.

In de persmededeling over de resolutie proberen de schrijvers hun regressieve wetsvoorstel in het licht van toenemende Afrobische aanvallen te rechtvaardigen. De EU-parlementariërs roepen ertoe op om het racistische, discriminerende en buitenlander-vijandige lijden van de Afro-Europeanen te erkennen, een gepaste bescherming tegen deze ongelijkheden te bieden, ook om te garanderen dat haatmisdaden onderzocht, strafrechtelijk vervolgd en bestraft worden.”

“Bovendien zou er met mensen van Afrikaanse komaf in de huidige financieringsprogramma´s en in het komende meerjarige financiële kader (2021-2027) meer rekening moeten worden gehouden.”

De agenda gaat zelfs nog verder. Zo dient er een einde gemaakt te worden aan de rassenprofilering, omdat “het veelvuldig gebruik van rassenprofielen en etnische profielen bij de strafvervolging, bij maatregelen tegen terrorismebestrijding en controle van de immigratie tot talrijke gewelddadige incidenten en doden zouden leiden, die gedurende de gevangenschap van de kennelijk Afrikaanse migranten optreden.” Aan deze praktijk moet een einde gemaakt worden.

De klap op de vuurpijl van deze resolutie is echter de roep naar schadeloosstelling vanwege misdaden tegen de menselijkheid tijdens het kolonialisme. “De resolutie dient de EU-instellingen en lidstaten ertoe aan te moedigen om onrechtvaardigheden en misdaden tegen de menselijkheid, die in naam van het Europees kolonialisme werden gepleegd, aan te pakken en te corrigeren.” Er worden bijvoorbeeld schadeloosstellingen voorgesteld zoals een openbare verontschuldiging en de teruggave van gestolen kunstvoorwerpen aan de landen van herkomst.

“Het parlement roept de EU-landen er bovendien toe op hun koloniale archieven vrij te geven om zodoende een omvattend perspectief op kolonialisme en slavernij in de curricula te vormen.” Dat zou een nog grotere geïndoctrineerde schuld in het onderwijssysteem tegenover de Europeanen betekenen, omdat in de laatste eeuw niemand uit de huidige maatschappij meer heeft deelgenomen aan deze zaken.

In de resolutie wordt eveneens beweerd dat de in Europa levende Afrikanen “blootstaan aan voortdurende discriminaties en zouden lijden onder diep verankerde negatieve stereotypes.” Er zouden signalen voor bestaan dan “Afro-Europese kinderen op school lagere cijfers krijgen dan hun blanke medeleerlingen. Ook zouden ze veel vaker vroegtijdig de school verlaten.”

Bron: www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/04/02 ... n-racisme/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48356
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Pilgrim »

Het Europees Parlement buigt voor Spaanse druk over Brits Gibraltar

Geplaatst op 3 april 2019

Afbeelding

Woordenspel Raad van Ministers kan opmaat zijn naar afpakken Brits schiereiland in Europa

Het Europees Parlement gaat woensdag stemmen over een tekst die dicht bij het beloven van Gibraltar aan Spanje is. De tekst is bedacht door de Raad van Ministers, waaronder de Nederlandse. Het Europees Parlement heeft zich verzet, maar durft verder verzet niet meer aan, want als de tekst niet wordt aangenomen morgen, zullen de Britten een visum moeten gaan aanvragen voor de EU. En dat betekent dat gedurende twee weken het personenverkeer stilligt.

Dit is wel een van de meest beschamende vertoningen die ik ooit in het Europees Parlement heb gezien. En ik heb scheldpartijen, verdachtmakingen, vervalste stemmingen, microfoon dichtdraaien wegens foute mening, het niet informeren van de oppositie over stemmingen allemaal al meegemaakt.

Maandagmiddag werd de rapporteur (degene die namens het EP onderhandelt met de Raad over wetsvoorstellen) van de brexitvoorstellen gewipt door de christendemocraten en sociaaldemocraten omdat hij een Engelsman is en weigerde de positie van Gibraltar ter discussie te stellen. Het betreft Claude Moraes, een Labourman.

In het kort: als het Verenigd Koninkrijk vertrekt zal er gedurende een tijdje onderhandeld worden over een vrijhandelsverdrag of iets dergelijks, maximaal twee jaar. In die tijd moeten de bedrijven en inwoners van het VK en in de EU wel gewoon kunnen reizen en handelen. Daarvoor zijn een stuk of 15 wetsvoorstellen opgesteld en ondertussen is het meeste ook aangenomen. Op tafel ligt nog wel een voorstel om het VK na hun vertrek op te nemen op een lijst met landen waarvan de inwoners geen visum nodig hebben. Het Europees Parlement was snel klaar met die tekst want er hoefde niet meer in te staan dan: na de brexit wordt het VK toegevoegd aan de lijst met landen die geen visum nodig hebben, als het VK ook voor de EU-landen geen visum vraagt. Die tekst werd aangenomen en omdat het een potentieel politiek verhaal is, werd door de coördinatoren (het presidium van in dit geval de parlementaire justitiecommissie waarvan ik lid ben) besloten om de voorzitter als neutrale figuur rapporteur te maken, en daarmee ook voorzitter van het overleg tussen Raad en EP.

Vervolgens kwamen de Raad en de rapporteur en de schaduwrapporteurs (van iedere politiek groep in het EP één, ik was er bij) bijeen om de uiteindelijke wetstekst af te stemmen. De Raad wilde plotseling expliciet opnemen dat Gibraltar geen onderdeel van het VK is maar een kolonie, dat er in overeenstemming met VN-resoluties moet worden gedekoloniseerd en dat de positie van Gibraltar nu controversieel is. Dat had niets met het onderwerp te maken en was voor iedereen in het EP onacceptabel, behalve de Spaanse leden. De Raad wilde geen enkel alternatief tekstvoorstel accepteren en in een maand tijd werden vijf vergaderingen na een paar minuten weer afgeblazen. Ondertussen werden de Spaanse leden steeds bozer omdat de rapporteur en de schaduwrapporteurs, waaronder ik, niet accepteerden dat het VK de kolonie Gibraltar moet opgeven. De Spanjaarden eisten het vertrek van de rapporteur omdat hij als Engelsman natuurlijk niet toegeeflijk was. Dat is niet waar, hij was volkomen duidelijk in het uitventen van de positie van het EP, mede namens de schaduwrapporteurs.

De nieuwe voorzitter bleek vanochtend neutraal. Voor de zesde keer werd door ons een alternatief tekstvoorstel aangedragen. Dat werd zonder discussie door de Raad van tafel geveegd. De voorzitter vroeg nog af de Raad zich realiseerde dat de Britten nu zullen beseffen dat dit de reden is waarom er een Brexit is? Ja, dat was bekend, en was verder prima.

Ik heb gedurende dit proces vier keer minister Stef Blok en de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland gebeld en gesproken om aan te kaarten dat dit Gibraltarverhaal gevaarlijk is. Ondanks toezeggingen ben ik nooit teruggebeld. Binnenskamers is mij verteld dat alle lidstaten zich realiseren dat de Britten vertrekken, maar dat de Spanjaarden blijven. Daarmee heeft Nederland zich achter de positie van Spanje geschaard. De Raad bevestigde dit vanochtend: alle 27 overblijvende landen staan achter deze positie.

Fijn, zo’n kabinet. Die weten waar hun loyaliteit ligt en waar hun boterham gesmeerd wordt. Ze waren ook al zo’n steun toen de Spaanse politie bejaarden in elkaar knuppelde omdat ze wilden stemmen voor onafhankelijkheid van Catalonië.

https://tpo.nl/2019/04/02/het-europees- ... gibraltar/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 19168
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door mercator »

Pilgrim schreef:
Europees Parlement: Resolutie aangenomen betreffende schadeloosstelling voor kolonialisme en racisme
Prima, maar dat bedrag dan maar eerst s aftrekken van de fortuinen die wij al aan ontwikkelingshulp in die bodemloze zwarte put hebben gegooid sinds de zwarten onafhankelijk zijn.
En niet te vergeten schadevergoeding voor de duizenden blanken die ze vermoord hebben tijdens hun "vrijheidsstrijd".
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48356
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Pilgrim »

“Europa”...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48356
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Pilgrim »

EU en Arabische Liga besluiten dat bescherming islam en immigratie topprioriteit hebben

Posted on 08/05/2019

Afbeelding
(Afbeelding: Embed from Getty Images (2)).

Brussel lijkt eenrichtingsverkeer prima te vinden: Europa moet islamitischer worden, Arabische wereld hoeft niets met onze waarden te doen – In zowel politiek als cultureel opzicht wordt aan de EU vlag stap voor stap de islamitische halve maan van de Arabische Liga toegevoegd.

Op de weinig in het nieuws gekomen eerste topconferentie tussen de Europese Unie en de Arabische Liga (LAS), waar ook premier Rutte aanwezig was, zijn verregaande besluiten gemaakt waar de grootste critici al jaren voor waarschuwen, namelijk dat het beschermen van de islam in Europa en de massa immigratie naar onze landen topprioriteit hebben. Zoals kon worden verwacht maakte de EU geen enkel woord vuil aan de volgens alle mensenrechtenorganisaties grove schendingen in de Arabische wereld van de zogenaamde ‘Europese kernwaarden’. Waarmee nogmaals duidelijk werd hoe er in Brussel werkelijk over die waarden wordt gedacht.

‘In de hele Arabische regio zijn we getuige van een piek in grove mensenrechtenschendingen,’ verklaarde Said Benarbia, programma directeur van de Internationale Commissie van Juristen onlangs. ‘Het gaat onder meer om buitenrechtelijke executies, gedwongen verdwijningen, willekeurige detenties, martelingen en andere slechte behandelingen. De regio heeft dringend behoefte aan een geloofwaardig en onafhankelijk gerechtelijk mechanisme tegen mensenrechtenschendingen, waarvan de overweldigende meerderheid niet wordt aangepakt.’

Sterker nog, in bijna de complete islamitische wereld, van Egypte tot Saudi Arabië en vooral Turkije, zijn journalisten, politieke tegenstanders, al dan niet religieuze andersdenkenden en mensenrechtenactivisten het doelwit van vaak ernstige vervolgingen.

‘EU negeert zijn eigen principes’
Desondanks bagatelliseerde de president van de Europese Raad, Donald Tusk, het grote gat tussen de basisnormen, -waarden en mensenrechten tussen Europa en de Arabische wereld tot enkel ‘verschillen’.

Op de officiële website van de EU werd aangekondigd dat ‘de Europeanen en Arabieren een lange en rijke historie van culturele, economische, commerciële en politieke uitwisselingen hebben... wat bijgedragen heeft aan een sterke relatie tussen de EU en de LAS (League of Arab States).’ Daarom gaan beide blokken ‘nauwer samenwerken om hun gezamenlijke aspiraties te realiseren’.

In de EU-LAS verklaring staat weliswaar te lezen dat ‘alle aspecten van internationale mensenrechtenrechten moeten worden nageleefd,’ maar concrete stappen en maatregelen worden nergens genoemd. Deze zin kan daarom ‘nauwelijks als iets anders worden gezien als het verbloemen van het duidelijke negeren door de EU van zijn eigen principes,’ schrijft journalist-analist Judith Bergman.

Tegengaan islamofobie in EU ‘topprioriteit en cruciaal’
De extreemlinkse globalist en EU-buitenland afgevaardigde Federica Mogherini ging op deze conferentie in Sharm El-Sheikh (Egypte), die op 24 en 25 februari plaatsvond, nog een paar stappen verder dan Tusk. In haar toespraak somde ze vier prioriteiten van het EU-LAS blok op, waarvan er niet één over de mensenrechten in de Arabische wereld ging.

Nee, naast het oprichten van een Palestijnse staat in Israël is het topprioriteit, volgens Mogherini’s woorden zelfs ‘cruciaal’, ‘de diversiteit te bewaren.. (door) het voorkomen van haat in onze samenlevingen, te beginnen met het tegengaan van islamofobie’. Dus vooral op het gebied van het beschermen van de islamitische religie en zijn volgelingen ‘moeten we zeer nauw samenwerken’.

Grove mensenrechtenschendingen Arabische wereld totaal genegeerd
Wellicht had de buitenland’chef’ van de EU, die geen woord vuil maakte aan de enorme problemen die de islamitische massa immigratie in Europa veroorzaakt (criminaliteit, dagelijkse steek’incidenten’, terreur, extremisme, etc.), eens kunnen luisteren naar wat de programma directeur van de Internationale Commissie van Juristen over de grove mensenrechtenschendingen in de Arabische-islamitische wereld te zeggen had over het vrijwel totaal ontbreken van precies die vrijheid –van meningsuiting, van religie, van identiteit- en diversiteit waar Mogherini zo hoog van opgaf.

‘Internationale leiders moeten niet achterover leunen en de agenda’s van deze (rechten schendende) staten volgen,’ aldus Said Benarbia. ‘Dit zal zonder twijfel leiden tot verdere versteviging van hun autoritaire regimes, ten koste van hun slachtoffers.’

Europa gaat steeds meer op islamofascistisch Arabië lijken
De mooie woorden van Brussel blijken wederom in schril contrast staan met de realiteit. Zo is de EU in samenwerking met onder andere Facebook en Google begonnen met het nauwlettend volgen en censureren van (internet)media waar niet de juiste meningen –dus die niet pro-EU, pro-islam en pro-immigratie zijn- worden verkondigd.

Met dit stapsgewijze uitwissen en zelfs criminaliseren van de vrijheid van meningsuiting gaat de EU juist steeds meer op de islamofascistische LAS lijken, in plaats van andersom.

Op 23 mei hebben de Europese burgers een (laatste?) kans om in het stemhokje te laten blijken dat ze niet wensen mee te werken aan deze zoveelste knieval van Brussel voor de Arabieren, waarmee de islamisering van onze landen en culturen nogmaals werd bekrachtigd, beschermd en gepromoot.

Xander

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/e ... it-hebben/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48356
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Pilgrim »

De “vader van Europa”...

Afbeelding

Jean Monnet
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48356
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Pilgrim »

De EU, die, zo laat onderstaand artikel weten, geschreven door een anonieme vrijmetselaar (een zogenaamde hoge Macon), wordt merendeels geleid door vrijmetselaars, vooral ook dominant aanwezig in de Europese Commissie. Deze briefschrijver bevestigt dat de vrijmetselarij, een wereldwijde organisatie, inderdaad aan Nieuwe Wereld Orde werkt en dat de Nederlandse vrijmetselarij zelfs een vooraanstaande rol in de wereld speelt.

Een stukje uit de brief: “Toen wij (de vrijmetselarij) de macht uit handen wilden hebben van bestaande machtshebbers, hebben wij mensen van bestaande machtsblokken losgeweekt met het individualisme. Nu wij de macht hebben, is het individualisme een gevaar geworden voor ons. Mede om die reden worden de rechten van de (individuele) burgers beperkt en zaaien we angst onder de bevolking om zodoende ook groepssaamhorigheid en gehoorzaamheid te creëren”.
http://deburchtsion.blogspot.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/25 ... -internet/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48356
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Pilgrim »

Gelekte documenten: EU pompt belastinggeld in mensensmokkelaars die migranten naar Europa brengen

By Redactie World Unity on sep 9, 2019

Afbeelding

De Europese Unie heeft de migratiecrisis in Europa verergerd door corrupte Libische kustwachters te financieren waarvan Brussel wist dat ze samenwerkten met mensensmokkelaars. Dat blijkt uit gelekte documenten.

Grote sommen belastinggeld stroomden naar de Noord-Afrikaanse kustwacht, zelfs nadat duidelijk was geworden dat zij samenwerkte met bendes die migranten naar Europa smokkelen.

Vertrouwelijke documenten van de European External Action Service (EEAS) laten zien dat Brusselse functionarissen op de hoogte waren van het feit dat sommige Libische kustwachters werden betaald door smokkelaars om migranten naar Europa te vervoeren.

De stukken, waar Politico de hand op heeft weten te leggen, tonen aan dat EU-functionarissen wisten dat de smokkelaars werden geholpen door de Libische kustwacht.

Bronnen: Express

http://www.worldunity.me/gelekte-docume ... a-brengen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41748
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Mahalingam »

Over de invloed van de EU maatregelen op mijn leven.

In mijn jonge jaren kreeg ik een girorekening. Alles ging met overschrijvingsformulieren en bankcheques. Kontanten ophalen in het postkantoor waarvan er toen vele waren.
En toen kwam het internet. Je typt naam/wachtwoord in en als je met geld ging stoeien dan werd om een TAN-code gevraagd. Die stond op een papieren lijst die je kreeg.
Dit was en is nog steeds een veilige methode.
Maar de EU heeft in haar wijsheid besloten dat het anders moet. Nog veiliger zogezegd.
En nu zit ik opgescheept met een apparaatje met een oogje dat ik op mijn kleurenscherm moet richten waar hij dan en zgn. Q-code (gekleurde vierkantjes) ziet.
Extra gedoe en ik moet drie maal zoveel getalletjes intoetsen. Vooruitgang volgens EU-normen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76263
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef: En nu zit ik opgescheept met een apparaatje met een oogje dat ik op mijn kleurenscherm moet richten waar hij dan en zgn. Q-code (gekleurde vierkantjes) ziet.
Ik wil ook zo'n apparaatje... :cry:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41748
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76263
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Ariel »

:no1: Wij hebben geen ING rekening.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48356
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48356
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Pilgrim »

Het zogenaamde Pact van Marrakesh is toch bindend en een inlegvelletje verandert daar niets aan. Dat was de zoveelste leugen uit Den Haag… De volgende vloedgolf van immigranten komt eraan en mijns inziens is het misdadig dat de Nederlandse regering de grenzen nog openlaat en blijft doorgaan met het binnenhalen van mensen die zeer waarschijnlijk voor problemen gaan zorgen.

In onderstaand artikel staat dat op 26 maart de resolutie is aangenomen die oproept om een antiracistisch EU-beleid te ontwikkelen, kritiek niet toestaat en de migratie van Afrikanen naar Europa promoot. Salvini is door Merkel, die telefoneerde met premier Conte, die Merkel had gevraagd om hulp om Salvini kwijt te raken, opzij gezet. De opgenomen video staat in het artikel.
https://dieunbestechlichen.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/11 ... nederland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48356
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Pilgrim »

De EU wil ons onze vrijheden afnemen

Nieuwe richtlijnen voor het EU-parlement die, alweer, desastreus zouden zijn als ze worden aangenomen!!!

Als de richtlijn in het Europees Parlement zou worden aangenomen, zou iedereen in de toekomst bang moeten zijn extremistisch en strafbaar te worden verklaard, bijvoorbeeld door kritiek te leveren op een religie zoals de islam (artikel 1, lid 2, onder a), bijlage) of seksuele geaardheid (art. 1, lid 2, onder a), artikel 4, lid 5, onder a), b), f), bijlage) vreedzaam, maar kritisch. Elke vreedzame uitdrukking die niet in overeenstemming is met de politieke heersende stroming kan worden aangemerkt als ‘intolerant’, ‘gevaarlijk’, ‘haatdragende taal’ en zelfs ‘extremisme’. De vrijheid van meningsuiting als basis van onze democratie zou niet meer bestaan!

Erger nog, degenen die bijvoorbeeld vanwege hun christelijk geloof niet het relativistische principe onderschrijven dat naar verluidt elke religie en seksuele geaardheid hetzelfde zijn, zouden op een EU-waarschuwingslijst (artikel 13) staan, hun baan verliezen en van het openbare leven worden uitgesloten. Moet de richtlijn worden gebruikt om een nieuwe vervolging van christenen voor te bereiden?
www.patriotpetition.org

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/22 ... n-afnemen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48356
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Pilgrim »

The European Union, the New European Soviet?
Gepubliceerd op 2 sep. 2011

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41748
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Mahalingam »

Je zou zeggen: een brand is altijd een lokaaa gebeuren. Dat neemt niet weg dat er een EU_brandweer nodig is ter harmonisatie en nog veel meer goede dingen.
Een van de gevolgen van nieuwe regels uit Brussel is: het einde van de vrijwillige brandweer in ons land.
Europese regels maken mogelijk einde aan vrijwillige brandweer in Nederland
Volgens nieuwe Europese regels moeten vrijwillige brandweerlieden worden betaald en dat kan de Nederlandse overheid flink wat extra gaan kosten. Van het Nederlandse brandweerpersoneel bestaat momenteel tachtig procent uit vrijwilligers.

Als gevolg van Europese wetgeving zouden brandweervrijwilligers volgens de nieuwe regels loon moeten krijgen, meldt het Algemeen Dagblad. Hiermee komt de vrijwillige brandweer ten einde, terwijl vrijwilligers in Nederland een groot deel van de brandweer uitmaken. Het personeel bestaat voor tachtig procent uit vrijwilligers en voor 20 procent uit beroeps.

Er zijn ruim 19.000 vrijwilligers ten opzichte van ruim 5.000 beroeps brandweerlieden. Op het platteland zijn zelfs enkel vrijwilligers actief, schrijft de krant. Het verschil zit 'm in het dienstverband: beroepsbrandweerlieden zijn in vaste dienst, terwijl vrijwilligers een vergoeding krijgen voor opleiding, inzet en oefeningen. Zij krijgen daar tussen de 2.000 en 3.000 euro per jaar voor, aldus Marcel Dokter van de Vakvereniging Brandweer Vrijwilligerslieden.

De Nederlandse brandweer is opgedeeld in 25 veiligheidsregio’s. Gemaakte kosten voor de kazernes en het gedane werk, ongeveer een miljard euro, worden voornamelijk betaald door de gemeenten. Die kosten zouden sterk oplopen als vrijwilligers hetzelfde betaald kregen als vaste krachten.

Volgens Europees recht is de huidige positie van de Nederlandse brandweervrijwilliger onhoudbaar. Een denktank met deskundigen moet nu met oplossingen komen. Minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid wil dat hun adviesrapport in december klaar is.

Frans Carbo, de vakbondsbestuurder van de FNV, betwijfelt of vrijwilligers een vast dienstverband zouden willen. ‘Deeltijdwerk schept ook verplichtingen. Je moet in dienst treden van de brandweer. Het is de vraag of vrijwilligers dat willen. Misschien hebben ze een eigen bedrijf. Misschien gaat hun echte werkgever dwarsliggen.’
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achter ... ~b527c9c5/

Het zijn alleen de grote steden waar een beroepsbrandweer is. Het hele platteland draait op vrijwilligers.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48356
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Pilgrim »

We zijn allemaal voorgelogen door “onze” regering, het ging nooit over vluchtelingen, zo is gebleken uit een EU-document, maar om het hervestigen van miljoenen mensen en de volledige verandering van het Europese continent. Geen soevereine landen meer, een nieuw (minder intelligent) ras, één geloof en uiteindelijk één wereldregering.
https://indignatie.nl

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/29 ... -ziek-van/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48356
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Pilgrim »

Net op tijd voor de volgende “vluchtelingengolf”: Europese Commissie eist einde van binnengrenscontroles

Geplaatst op 12 oktober 2019

Afbeelding

Dat de EU-bonzen in Brussel kwaad in hun schild voeren en Europa voorgoed “binnenste buiten” willen keren, is al lang geen gerucht meer en daarom moet je het ook zo zien dat zij uitgerekend nu, vlak voor het moment dat er nog een grotere vluchtelingengolf op het sowieso maatschappelijk kapotte continent afrolt, opnieuw de schuurdeuren willen openen:

De Europese Commissie roept meerdere EU-landen, waaronder ook Duitsland, op om de controle van de binnengrenzen zo snel mogelijk te beëindigen en zodoende na vier jaar weer vrijheid van reizen in de Schengen-zone te garanderen. “Het wezen van het Schengen-systeem is nu precies de afwezigheid van interne grenscontroles”, zei de verantwoordelijke eurocommissaris Dimitris Avramopoulos tegenover de “Welt am Sonntag”. “IK begrijp dat er bezwaren bestaan met betrekking tot de veiligheid en de illegale migratie. Maar deze bezwaren kunnen ook met alternatieve maatregelen tegengegaan worden, waartoe bijvoorbeeld extra politiecontroles en een grensoverschrijdende samenwerking behoren”, zei de eurocommissaris verder. Achtergrond: deze week hadden Denemarken en Oostenrijk een verlenging van de grenscontroles aan de grenzen met Duitsland respectievelijk Hongarije en Slovenië aangekondigd. Denemarken kondigde bovendien aan om midden november zelfs nieuwe grenscontroles naar Zweden in te voeren.

Eind september al had Duitsland zijn controles naar Oostenrijk met zes maanden verlengd. Ook Frankrijk houdt vast aan controles. De landen hadden wegens de vluchtelingencrisis en het terreurgevaar de grenscontroles in het jaar 2015 respectievelijk begin 2016 ingevoerd.

Tot de Schengen-zone behoren 26 Europese landen. Volgens Avramopoulos houden op dit moment zes Schengen-landen interne grenscontroles (behalve Duitsland, Oostenrijk, Denemarken en Frankrijk ook Noorwegen en Zweden).

Hij noemde de vrijheid van het vrije verkeer van goederen en personen in de Schengen-zone een van de “grootste en meest merkbare verworvenheden van de Europese integratie”. Tegelijkertijd riep de eurocommissaris uit Griekenland de betrokken landen vier jaar na de invoering van de controles op om anders te gaan denken: “We moeten er alles aan doen dat er een Schengen-zone zonder voortdurende grenscontroles bestaat en wij staan klaar om de lidstaten daar volledig te ondersteunen. Als – om welke reden dan ook – het Schengen-systeem ineenstort of ook alleen maar verzwakt wordt, zal dat het einde betekenden van het Europa zoals wij het nu kennen.”

De smoesjes worden ook steeds goedkoper. Alsof er voor Schengen geen handel zou zijn geweest. Misschien zou het echter sowieso niet verkeerd zijn dat dit Europa, wat de EU-man noemt, weer verdwijnt.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/12 ... controles/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48356
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Pilgrim »

Resolutie XXXX ter bevordering van de afrikanisering van Europa (lees: EU)

Geplaatst op 13 oktober 2019

Afbeelding

Van de EU-ontwerpresolutie, waarmee in Europa de Afrikaan wordt versterkt én de afrikanisering wordt versneld, heeft bijna geen Europeaan gehoord:

ONTWERPRESOLUTIE over de mensenrechten van mensen van Afrikaanse afkomst in Europa (selectie uit de 28 punten van de Raad van Europa, EU & VN)

(2018/2899(RSP), laatst bijgewerkt 22-3-2019)
 • Verzoekt de lidstaten en Europese instellingen te erkennen dat er sprake is van structureel racisme tegen mensen van Afrikaanse afkomst;
 • Overwegende dat bij bepaalde Europese tradities, zoals het zwart schminken van gezichten, het gevaar van stereotyperingen en discriminatie mensen van Afrikaanse afkomst verergert;
 • Overwegende dat het racisme en de discriminatie waar mensen van Afrikaanse afkomst mee te maken krijgen een structureel karakter hebben;
 1. is van mening dat actieve en betekenisvolle sociale, economische, politieke en culturele participatie door mensen van Afrikaanse afkomst essentieel is voor het aanpakken van afrofobie en voor het waarborgen van de sociale inclusie van mensen van Afrikaanse afkomst in Europa;
 2. is fel gekant tegen alle fysieke en verbale aanvallen op mensen van Afrikaanse afkomst, of deze nu plaatsvinden in het openbaar of in de privésfeer;
 3. roept de lidstaten en de Europese instellingen op officieel aandacht te schenken aan het door de VN uitgeroepen internationaal decennium voor mensen van Afrikaanse herkomst en doeltreffende maatregelen te nemen met het oog op de uitvoering van het activiteitenprogramma daarvan in een geest van erkenning, gerechtigheid en ontwikkeling;
 4. verzoekt de EU-instellingen en de overige lidstaten dit voorbeeld te volgen en wijst erop dat dit wellicht gepaard zou moeten gaan met een bepaalde mate van genoegdoening, bijvoorbeeld in de vorm van het publiekelijk aanbieden van excuses of het teruggeven of vergoeden van gestolen goederen aan de landen van herkomst;
 5. verzoekt de lidstaten tevens om er voor te zorgen dat mensen van Afrikaanse afkomst vaker in de media en in televisieprogramma’s verschijnen, om zo de ondervertegenwoordiging van mensen van Afrikaanse afkomst en het gebrek aan rolmodellen voor kinderen van Afrikaanse afkomst op adequate wijze aan te pakken;
 6. wijst op de belangrijke rol van organisaties uit het maatschappelijk middenveld in de strijd tegen racisme en discriminatie, en dringt erop aan dat er op Europees, nationaal en lokaal niveau meer financiële middelen voor deze organisaties beschikbaar worden gesteld;
 7. roept de Commissie op om een speciaal team in het leven te roepen met een bijzondere focus op mensen van Afrikaanse afkomst;
 8. verzoekt de lidstaten met klem om het kaderbesluit van de Raad betreffende de bestrijding van bepaalde vormen en uitingen van racisme en vreemdelingenhaat door middel van het strafrecht ten uitvoer te leggen en naar behoren te handhaven, en in het bijzonder de door vooroordelen ingegeven motieven voor misdrijven op grond van ras, nationale afkomst of etnische afkomst in het strafrecht op te nemen als een verzwarende omstandigheid, om zo de registratie, vervolging en bestraffing van en het onderzoek naar haatmisdrijven tegen mensen van Afrikaanse afkomst te garanderen;
 9. wenst dat de lidstaten racistische en afrofobe tradities veroordelen en ontmoedigen;
 10. spoort de lidstaten aan om de geschiedenis van mensen van Afrikaanse afkomst op te nemen in de onderwijscurricula, een volledig beeld te geven van het kolonialisme en de slavernij en daarbij te erkennen dat deze praktijken, zowel in het verleden als in het heden, hun weerslag hebben gehad op mensen van Afrikaanse afkomst, en ervoor te zorgen dat leerkrachten naar behoren zijn opgeleid om dit deel van de geschiedenis te onderwijzen en om te gaan met diversiteit in de klas;
 11. dringt er bij de lidstaten op aan om discriminatie van mensen van Afrikaanse afkomst op de woningmarkt tegen te gaan en concrete maatregelen nemen om de ongelijke toegang tot huisvesting aan te pakken, en passende huisvesting te waarborgen;
 12. roept de Europese instellingen op een strategie inzake diversiteit en inclusie op de werkvloer vast te stellen, die, ter aanvulling van bestaande inspanningen, voorziet in een strategisch plan voor de vertegenwoordiging van etnische en raciale minderheden in hun personeelsbestand;
 13. verzoekt de Europese partijen en politieke stichtingen, alsook de parlementen op alle niveaus in de EU, initiatieven ter bevordering van de politieke participatie van mensen van Afrikaanse afkomst te steunen en te ontplooien;
 14. vraagt de Commissie om bij de bestrijding van afrofobie op internationaal niveau nauw samen te werken met internationale actoren zoals de OVSE, de VN, de Afrikaanse Unie en de Raad van Europa, alsmede andere internationale partners;
BESTAAT ER OOK EEN SOORTGELIJKE RESOLUTIE TER BESCHERMING VAN DE AUTOCHTONE EUROPEAAN? RETORISCHE VRAAG!

Bekijk hier de gehele formele ontwerpresolutie van het EP

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/13 ... a-lees-eu/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41748
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Mahalingam »

De groep is een voortzetting van de ALDE-fractie. Ze doen nu 'rebranding' zoals de reclamejongens dat noemen.
Afbeelding
Renew patriarchy?
Ik ben meer voor 'recycle die hap'.
Er zal vast wel geen verwarring mogelijk zijn met deze raad van elf:

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48356
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Pilgrim »

Eurocommissaris: Voor de EU is het niet de vraag hoe de migrantenstromen gestopt zouden kunnen worden

Geplaatst op 27 oktober 2019

Afbeelding

Welke besluiten er ook wat betreft migratiepolitiek in Brussel worden genomen, ze openbaren steeds de merkwaardige parallelwereld van de in hogere sferen verkerende politieke klasse en laten de diepe kloof tussen politici en burgers zien. Nadat de poorten van Europa wagenwijd geopend en de migratiepolitiek door de EU-politiek, evenals door het VN-migratiepact, aangemoedigd werden, geeft de EU nu toe dat men de migratiestromen niet zou kunnen tegenhouden. Men zou zich alleen maar op de uitdaging voorbereiden en de stromen managen.

Om de migratiestromen te stoppen was/is nooit een optie geweest, ook Frontex was/is nooit ter bescherming van de EU-buitengrenzen bedoeld en hekken kunnen geen volksverhuizingen verhinderen? Waar geen wil is, is geen weg. Van de kant van de EU en de zogenaamde elites bestaat er überhaupt geen interesse om de migrantenstromen te stoppen. Zij blijven vasthouden aan de illusie van de open grenzen. Per slot van rekening is Europa nu al verloren en gaat het er alleen nog maar om het feest nog enkele jaren in leven te houden – tenminste zolang de sociale stelsels standhouden.

“Sputniknews.com” bericht:

Op een briefing van de Europese Commissie maakte Eurocommissaris Dimitris Avramopoulos de balans op van zijn vijfjarige werkzaamheid en benadrukte dat het in de loop van dit jaar volbrachte werk het mogelijk gemaakt zou hebben de Europese Commissie op de volgende uitdagingen op migratiegebied voor te bereiden.

Volgens hem laten de gebeurtenissen in het noordoosten van Syrië zien dat “we op elk moment gereed moeten zijn”. Hij zei bovendien dat het werk aan maatregelen op het terrein van de migratie nog niet beëindigd zou zijn, en dat “dit veel kracht en veel tijd zal vereisen”.

“Maar we moeten eerlijk zijn: de migratie als fenomeen zal in de toekomst blijven, de vraag zal niet zijn hoe deze te stoppen is, maar hoe ze gemanaged moet worden”, verklaarde hij.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/27 ... en-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48356
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Pilgrim »

De EU ondersteunt Iran – de wereldwijd leidende uitvoerder van executies van kinderen

Geplaatst op 3 november 2019

Afbeelding

De Europese Unie ondersteunt de regerende moellahs er nog steeds in om aan de sancties van de VS te ontkomen door een appeasementpolitiek, o.a. door een betalingsmechanisme dat INSTEX genoemd wordt. De afkorting staat voor “Instrument in Support of Trade Exchanges” (Instrument ter ondersteuning van handelsactiviteiten); de organisatie is een betalingsmechanisme, dat het voor Europese ondernemingen en lichamen mogelijk maakt ondanks de Amerikaanse economische sancties zaken te blijven doen met de Iraanse regering.

De Europese Unie prees zichzelf onlangs in een verklaring:

“Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk informeerden de deelnemers er over dat INSTEX klaar voor gebruik zou zijn en voor alle EU-lidstaten toegankelijk gemaakt werd en dat de eerste transacties aan de gang zijn.”

Met andere woorden, de EU legitimeert het despotische theocratische establishment door handel en diplomatieke betrekkingen en ondersteunt het door de regerende clerici van Iran te helpen meer inkomsten te genereren.

De Europese staats- en regeringschefs, die niet moe lijken te worden om zich onophoudelijk voor de mensenrechten in te zetten, volgen tegelijkertijd een appeasementpolitiek met een regering, die de wereldwijd leidende beul en martelaar van kinderen – en anderen is.

Enkele van de terechtgestelde kinderen zijn pas 12 jaar oud. De speciale verslaggever van de Verenigde Naties voor mensenrechten in Iran, Javaid Rehman, wees onlangs op het alarmerende probleem van de terechtstellingen van kinderen en jongeren:

“In het jaar 2018 vonden er zeven gemelde gevallen van terechtstellingen van minderjarige criminelen plaats. Onder de nieuwste gevallen werden op 25 april 2019 twee 17-jarige kinderen, Mehdi Sohrabifar en Amin Sedaghat, in de gevangenis Adilabad in Shiraz, provincie Fars, terechtgesteld. De beide werden blijkbaar gemarteld totdat ze bekenden.”

Twee 17-jarige jongens, die blijkbaar niets afwisten van hun doodvonnissen, kregen voor hun executie zweepslagen. De Iraanse autoriteiten hebben de families van de kinderen niet eens van tevoren over hun terechtstelling geïnformeerd. Later deelde de Iraanse forensische geneeskunde aan de families mee dat ze moesten komen om hun lijken op te halen.

Opgemerkt dient te worden dat op grond van de ontbrekende transparantie het officiële aantal van de onder de islamitische heerschappij van Iran terechtgestelde kinderen vermoedelijk groter is. Zoals Amnesty International bevestigde:

“We hebben de gegevens van 49 personen uit de Iraanse dodencel, die op het moment van hun misdaad, waarvoor ze verantwoordelijk gemaakt werden, jonger dan 18 jaar waren. De VN zegt dat er minstens 160 zulke mensen zijn die in het land terechtgesteld moeten worden. In werkelijkheid zitten er waarschijnlijk veel meer jonge criminelen in Iraanse dodencellen, omdat de toepassing van de doodstraf in Iran vaak door geheimhouding is omgeven.”

Het Wetboek van Strafrecht van de Islamitische Republiek staat het toe om executies op verschillende manieren uit te voeren, zoals ophanging, steniging en fusilleren.

Bovendien staat het islamitische Wetboek van Strafrecht van Iran de executie van meisjes vanaf 9 jaar en jongens vanaf 15 jaar toe. Over het algemeen worden er door Justitie van de Islamitische Republiek of de revolutionaire rechtbank vage beschuldigingen geuit, zoals “oorlogvoering tegen Allah en zijn profeet” (Muhāraba), demonstreren of bedreiging van de nationale veiligheid van het land. Deze aanklachten kunnen zo ver uitgebreid worden, dat vermeende geringere handelingen, zoals de kritiek op de hoogste leider, misdaden worden, zodat een executiebevel uitgevoerd kan worden.

Hoewel Iran de conventie van de VN over de rechten van het kind heeft geratificeerd, onderneemt de regering geen inspanningen om het Wetboek van Strafrecht van het land te wijzigen. Volgens informatie van de in Noorwegen gevestigde organisatie “Iran Human Rights” (IHR), die de executies in Iran nauwkeurig in de gaten houdt, is het land de wereldwijd leidende beul van kinderen:

“Ondanks de ratificatie van de conventie van de Verenigde Naties over de rechten van het kind, die de doodstraf voor delicten verbiedt die op de leeftijd jonger dan 18 jaar gepleegd werden, blijft Iran de wereldwijde leidende beul voor jonge criminelen. Volgens berichten van het de IHR hebben Iraanse autoriteiten sinds 2013 minstens 40 jeugdige criminelen terechtgesteld.”

Op dit moment staat de Iraanse regering op het punt nog drie kinderen terecht te stellen. Onlangs riep Amnesty International Iran op om de executie van drie Koerdische jongens – Mohammed Kalhori, Barzan Nasrollahzadeh en Shayan Saeedpour – te stoppen. Saleh Higazi, plaatsvervangend directeur voor het Midden-Oosten en Noord-Afrika bij Amnesty International, zei in een verklaring:

“De Iraanse autoriteiten moeten snel handelen om het leven van deze jonge mannen te redden. Om hun executie niet te stoppen, zou opnieuw een afschuwelijke aanval van Iran op de rechten van de kinderen zijn.”

Het is niet duidelijk of de terechtstellingen uitgevoerd werden.

De twee andere liefhebberijen, waarvan de EU ook niet moe lijkt te worden, zijn de toenemende censuur en demonisering van Israël, de enige democratie in het Midden-Oosten, die daadwerkelijk de mensenrechten in de praktijk brengt. Wanneer zal de EU eindelijk kotsmisselijk worden van haar eigen huichelachtige eigengerechtigheid?

Bron: https://de.gatestoneinstitute.org

Vertaling: “Audiatur Online”

Bron oorspronkelijk artikel: www.gatestoneinstitute.org

Door: Majid Rafizadeh

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/03 ... -kinderen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48356
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door Pilgrim »

Voor vluchtelingen kwetsende titel EU-commissaris omgetaald

Geplaatst op 13 november 2019

Afbeelding

Functieomschrijving ‘Bescherming van onze Europese levenswijze’ mag niet

Na veel kritiek wordt de functieomschrijving van beoogd EU-commissaris Margaritis Schinas in de nieuwe Europese Commissie aangepast. De Griek had als vicevoorzitter met de overkoepelende opdracht ‘Bescherming van onze Europese manier van leven” de taak onder meer het migratiebeleid te coördineren. Dat wordt nu ‘Bevorderen van onze Europese manier van leven’. Er was direct kritiek op aanstaand voorzitter Ursula von der Leyen omdat zij met de titel de indruk zou wekken migranten als een bedreiging te zien. Onder meer de sociaaldemocratische fractie in het Europees Parlement had in september geëist dat zij de functieomschrijving van Schinas zou wijzigen.

Fractievoorzitter Iratxe García heeft “na dagen van onderhandeling” te horen gekregen dat dat is gebeurd. “We zijn het er allemaal over eens dat de Europese manier van leven een prestatie is die we moeten behouden, maar die moet niet worden verdedigd maar bevorderd.”

Von der Leyen heeft nog twee wijzigingen doorgevoerd. Aan de taakomschrijving van de Litouwse commissaris Virginijus Sinkevičius (Milieu en Oceanen) wordt Visserij toegevoegd. En de Luxemburgse commissaris Nicolas Schmit (Banen) krijgt er Sociale Rechten bij.

ANP

https://tpo.nl/2019/11/13/voor-vluchtel ... omgetaald/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7130
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Bericht door sjun »

Hoe Nederland de grootste sponsor van Brussel werd: Syp Wynia en Coen de Jong


Europa trekt Nederland als wingewest leeg!
NExit,.. en vlot.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Plaats reactie