Onbegrijpelijke uitspraken van rechtzaken

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80744
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Ariel »

Hagenaar Hilal B. (27) zou met een gestolen pas een bankrekening met elfduizend euro geplunderd hebben. Daarnaast stalkte hij een jonge vrouw met doodsbedreigingen, aldus het Openbaar Ministerie. Toch zou de man nog een kans moeten krijgen. :unsure:
Haagse stalker en fraudeur krijgt tweede kans van OM: ‘Ze had me helemaal gek gemaakt’

Hagenaar Hilal B. (27) zou met een gestolen pas een bankrekening met elfduizend euro geplunderd hebben. Daarnaast stalkte hij een jonge vrouw met doodsbedreigingen, aldus het Openbaar Ministerie. Toch zou de man nog een kans moeten krijgen.

Terwijl hij al een strafblad bezit van negen pagina’s gevuld met allerlei strafbare feiten. Vorig jaar juli nam hij geld op met een pas die was gestolen bij een woninginbraak aan het IJseendplein in Den Haag. De inbrekers haalden er een kluis leeg, waarin twee bankpassen lagen.

Hilal B. vertelde de rechtbank donderdag dat hij een van de passen had gekregen van een vage kennis, waarvan hij alleen de voornaam Chico kende. Die vroeg hem geld op te nemen, zei Hilal. ,,We gingen dan chillen, en dronken alcohol.” B. werd opgepakt nadat de bewoner van het huis waarin de kluis was gekraakt hem had aangewezen als een van de daders. ,,Ze vormden een criminele bende”, zei het slachtoffer van de inbraak vandaag bij de rechtbank. Volgens de officier van justitie is er echter onvoldoende bewijs dat de verdachte betrokken was bij de inbraak, maar hij houdt B. wel verantwoordelijk voor het plunderen van de bankrekening. ,,Mijnheer vergokte het geld in casino’s.”

Doodmaken
B. zou ook doodsbedreigingen hebben gestuurd naar een meisje die hij in de stad had ontmoet, maar die niets van zijn avances moest hebben. ,,Niet naar buiten gaan, je gaat dood”, zou hij boos geappt hebben. En: ,,Ik ga je doodmaken.” B. zocht haar thuis op, waar haar vader hem wegjoeg, en bij de manege. ,,Ze had me helemaal gek gemaakt”, zei B. tegen de rechter, maar hij ontkende de doodsbedreigingen verzonden te hebben.

Volgens de officier van justitie zou de verdachte eigenlijk een lange tijd moeten gaan zitten. Maar de reclassering wil hem nog één keer helpen zijn leven op orde te krijgen. De aanklager eiste daarom een korte celstraf van 5 maanden, waarvan 2 maanden voorwaardelijk. Daarnaast zou hij een werkstraf van zestig uur moeten krijgen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 44617
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Mahalingam »

"... een strafblad bezit van negen pagina’s..."
"... zou hij een werkstraf van zestig uur moeten krijgen.".

Toen ze ooit begonnen met 'werkstraf' was het de bedoeling dat niet-criminele en verder brave burgers niet voor een eenmalige kleine misstap de gevangenis in zouden draaiden (met alle gevolgen voor vrouw, kindjes en baan).
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80744
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Ariel »

Bizar...
Identieke tweeling vrijgesproken van vechtpartij

Twee broers uit Leuven zijn vrijgesproken van hun betrokkenheid bij een mishandeling in een snackbar, omdat ze door de autoriteiten niet uit elkaar zijn te houden.

Ibrahim en Murat A., een identieke tweeling, raakte in oktober 2015 in gevecht met een man, schrijft De Standaard. Van die knokpartij zijn beelden gemaakt door een veiligheidscamera, maar omdat de 28-jarige tweelingbroers teveel op elkaar lijken, is daarop niet uit te maken wie nou klappen heeft uitgedeeld en wie niet.

De onenigheid ontstond toen een van de broers van zijn fiets viel en door omstanders werd uitgelachen. Dat viel verkeerd bij Murat (of Ibrahim) die daarop een van de omstanders probeerde te stompen. Op de beelden is te zien dat de ene broer de andere probeert tegen te houden.

Omdat de rechter niet kon uitmaken welke broer de klappen uitdeelde en welke broer het geweld probeerde te stoppen, kon de rechter niet anders dan beide broers vrijspreken.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80744
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Ariel »

Weer een krak in het Hollandse vaasje. Frauderende Turk mag rustig frauderen van rechters.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7250
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Ali Yas »

Ariel schreef:Bizar...
Een interessante casus. Dit tweetal kan daar nog handig gebruik van maken: de één pleegt allerlei misdrijven, de ander probeert hem daar vanaf te houden (zonder resultaat uiteraard) en samen komen ze overal mee weg.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Pilgrim »

Gruwelijke verkrachter die al twee keer tbs kreeg, krijgt na derde horrorverkrachting weer tbs

Door: Bert Brussen, 19:15, 25 april 2019

Gruwelijke verkrachter was ‘voorwaardelijk vrij’, geen gevaar meer, ‘alle seinen stonden op groen’, ‘model-tbs’er’

Update:
zuchterdezuchterdezucht…

Ja, dit is Nederland zoals u het gewend bent. Terwijl de top van het immer integere OM nog maar net begonnen was met schaamteloos liegen, buiten de deur (elkaar) neuken en elkaars ego krenken werd in Groningen een vrouw ‘op sadistische wijze’ verkracht. Door ‘de klusjesman’.

Niet zomaar een klusjesman. Want voordat hij klusjesman werd was hij namelijk full time tbs’er. Die tbs kreeg hij in 2010 voor ‘een zedenmisdrijf’ (lees: hij had iemand op sadistische wijze verkracht). Wat hij pas deed nádat hij al eens eerder was ”””genezen”””, met dank aan het immer deskundige tbs-personeel, van nóg een ‘zedenmisdrijf’ (lees: iemand op sadistische wijze verkracht), reeds in 1995. (Zucht)

Lees ook: Zware zedendeliquenten verdienen geen tweede kans

De ‘klusjesman’ heeft dus al twee(!) keer in tbs gezeten, en was ook al twee(!) keer, doodleuk, ”””genezen””” verklaard. En omdat dit Nederland is zoals u het gewend bent kon deze sadistische verkrachter na twee(!) keer in tbs te hebben gezeten (en gewoon weer vrij rondliep omdat het Grote Sociale Experiment Nederland nou eenmaal nooit eindigt) zich gewoon inschrijven bij de KvK als ‘klusjesman’ en kwam hij gewoon, zonder dat ook maar iemand een vraag stelde, gezellig bij de mensen thuis. Die mensen wisten natuurlijk niet dat de ‘klusjesman’ een ”””genezen””” dubbele sadistische verkrachter was. Gelukkig maar anders zou dat de privacy van de gevaarlijke sadistische serieverkrachter ernstig schenden.

En zo kwam het dat de ‘klusjesman’ al tijdens zijn voorwaardelijke vrijlating (“Binnen de kliniek gold de man als een model-tbs’er”) een vrouw in wiens huis hij aan het ‘klussen’ was op sadistische wijze verkrachtte.

Het slachtoffer kreeg onmiddellijk levenslang, zoals al zovelen voor haar in dit gave land, de dader werd voor de derde keer in zijn leven opgepakt voor ‘een zedenmisdrijf’. Voor de rechtbank vertelde de ‘model-tbs’er’ dat de vrouw hem zelf had gevraagd om haar op sadistische wijze te verkrachten maar gek genoeg gelooft de rechter dat niet. Wij ook niet. Helemaal niemand gelooft dat.

Nu krijgt deze serie-sadistisch-verkrachter levenslang omdat dit de derde keer is en je na twee keer te zijn ”””genezen””” in een tbs-kliniek aantoonbaar ongeneeslijk bent? Hij wordt voor eeuwig verbannen naar Rottumerplaat? Uitgewezen naar een Turkse gevangenis? Gratis sondevoeding met polonium?

Nee, want dit is Nederland zoals u het gewend bent. Jawel, jawel, jawel: ook deze keer weer krijgt de sadistische verkrachter tbs. Voor de derde keer. Het staat er echt.

Wij hopen dan maar op een heel erg langdurig verblijf in de long stay (liever niet in Den Dolder, merci). Maargoed, dit is Nederland, waardoor we het rapport ‘hoe het toch zo mis kon gaan met de sadistische serieverkrachtende moordenaar’ inclusief aansluitend een minister die belooft dat ‘dit echt niet meer gaat gebeuren’ reeds tegemoet zien.
Nu even klussen in om het huis. Doen we voortaan toch maar liever zelf, heel gek.

https://tpo.nl/2019/04/25/gruwelijke-ve ... -weer-tbs/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Pilgrim »

Europees Hof: “Vluchtelingen mogen niet worden gerepatrieerd na plegen van misdrijven”

14 mei 2019

Afbeelding

EU-lidstaten mogen vluchtelingen wier veiligheid in gevaar is, niet repatriëren naar hun land van herkomst, zelfs als zij niet formeel de vluchtelingenstatus hebben gekregen of deze is ingetrokken, bijvoorbeeld wegens criminele feiten. Dat heeft het Europees Hof van Justitie in Luxemburg vandaag bepaald.

Het Handvest van de grondrechten van de Europese Unie en de Conventie van Genève verbieden het terugsturen van vluchtelingen indien er in hun land van herkomst ernstig risico bestaat op vervolging. Deze regels gelden in alle gevallen, aldus het Hof, dus eveneens wanneer de migranten in kwestie ernstige misdrijven hebben gepleegd.

De uitspraak komt er na rechtszaken die werden aangespannen door drie asielzoekers die in ons land en Tsjechië verblijven. Het gaat respectievelijk om een Congolees, een Ivoriaan en een Tsjetsjeen. Ons land en Tsjechië trok in alle drie de gevallen hun status in nadat de betrokkenen schuldig werden bevonden aan ernstige misdrijven waaronder chantage, diefstal en moord.

In het arrest van vandaag verklaart het Europees Hof van Justitie dat migranten hun vluchtelingenstatus kunnen verliezen na het plegen van criminele feiten. Echter: volgens de Conventie van Genève worden zij nog steeds beschouwd als vluchteling.

De Geneefse Conventie laat in enkele gevallen een deportatie toe wanneer er aantoonbaar gevaar bestaat voor de veiligheid van het gastland. Het Handvest van de grondrechten van de Europese Unie, gebaseerd op de Conventie, gaat nog een stap verder.

“Het Handvest verbiedt in absolute termen foltering, onmenselijke of vernederende bestraffing of behandeling, ongeacht het gedrag van de betrokkene, alsmede uitzetting naar een staat waar een ernstig risico bestaat dat een persoon aan een dergelijke behandeling wordt onderworpen”, aldus het Europees Hof van Justitie in een verklaring.

Deze regel verhindert de EU-landen om in dergelijke gevallen criminele vluchtelingen te deporteren, hoewel het de lidstaten in staat kan stellen hun vluchtelingenstatus in te trekken en andere strafmaatregelen te nemen.

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/eu ... 2Fu%2F1%2F
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 44617
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding

Taalstrijd in België:
De avonturen van Asterix in de Brusselse rechtbank: “Rechter trekt zaak in het belachelijke”
Het incident waarover de rechtbank zich moest buigen, dateert van 21 februari 2017 en speelde zich af in een winkel, waar ruzie was ontstaan tussen twee klanten. Eén van de klanten, een vrouw had daarbij een brasem uit haar winkelkar gehaald en daarmee de tweede klant in het aangezicht geslagen.

In zijn vonnis vergeleek de rechter van de 57ste kamer het incident met de weerkerende visgevechten in het dorp van Asterix. De vrouw die de brasemslag uitdeelde, kreeg uiteindelijk de gunst van de opschorting maar in zijn vonnis laat de rechter ook duidelijk blijken dat het incident voor hem allesbehalve belangrijk genoeg lijkt om voor een rechtbank gebracht te worden.
En dan komt de taalstrijd aanzetten:
Bovendien vermeldt de rechter ook zonder aanwijsbare reden dat de feiten plaatsvonden in een “overwegend Franstalig dorp op Vlaams territorium”.

Het vonnis doet heel wat wenkbrauwen fronsen, zowel bij Franstalige als bij Nederlandstalige magistraten. “Niet alleen wordt een communautair tintje aan het incident gegeven, de rechter trekt de hele zaak in het belachelijke”, klinkt het. “Hij lijkt het signaal te geven dat je zomaar geweld mag gebruiken.”
en dus:
Volksvertegenwoordiger Kristien Van Vaerenbergh (N-VA) vraagt alvast dat de Hoge Raad voor Justitie een onderzoek opent naar de werking van de Franstalige rechter. In een tweet wijst ze op het feit “dat deze rechter Halle-Vilvoorde stelselmatig minacht in zijn vonnissen”. Aan RINGtv verklaarde het Kamerlid dat het om dezelfde rechter gaat die in eerdere vonnissen oordeelde dat agenten in de Vlaamse rand Franstaligen omwille van hun taal nadelig behandelen en laksheid aan de dag legde door bijvoorbeeld relschoppers en een drugdealer vrij te laten. “Dit bewijst nogmaals de nood aan een eigen rechtbank voor Halle-Vilvoorde”, aldus Van Vaerenberg.
https://www.hln.be/nieuws/binnenland/de ... ~a229c4b1/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44617
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Mahalingam »

We hebben drie soorten recht: gewoon recht, snelrecht en supersnelrecht.
Wat is wat?
Bij snelrecht staat een verdachte binnen 17 dagen voor de rechter, bij supersnelrecht binnen 3 tot 6 dagen. Snelrecht en supersnelrecht zijn onderdeel van het lik-op-stukbeleid van politie en justitie. Hierbij handelen zij strafzaken zo snel mogelijk af.
En wat/wie komt in aanmerking?
Bepaalde situaties, doelgroepen en soorten vergrijpen zijn vaak geschikt voor (super)snelrecht. Dit zijn bijvoorbeeld:
veelplegers;
evenementen en demonstraties;
geweld tegen personen met een publieke functie;
uitgaangsgeweld.
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpe ... rsnelrecht
Maar bedenk: dit is theorie. En de praktijk?

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80744
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Ariel »

:scratch: Knettergek

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door King George »

Mahalingam schreef:
Spoiler! :
We hebben drie soorten recht: gewoon recht, snelrecht en supersnelrecht.
Wat is wat?
Bij snelrecht staat een verdachte binnen 17 dagen voor de rechter, bij supersnelrecht binnen 3 tot 6 dagen. Snelrecht en supersnelrecht zijn onderdeel van het lik-op-stukbeleid van politie en justitie. Hierbij handelen zij strafzaken zo snel mogelijk af.
En wat/wie komt in aanmerking?
Bepaalde situaties, doelgroepen en soorten vergrijpen zijn vaak geschikt voor (super)snelrecht. Dit zijn bijvoorbeeld:
veelplegers;
evenementen en demonstraties;
geweld tegen personen met een publieke functie;
uitgaangsgeweld.
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpe ... rsnelrecht
Maar bedenk: dit is theorie. En de praktijk?

Afbeelding

Van de korpsleiding hoeven de onderdanen ook niet alle ondersteuning te verwachten. We wisten dat dit valt in de politiek correcte baantjescaroussel. Bagetalliseren en mariginaliseren van de toedracht hoort er kennelijk ook al bij. Schiet mij maar lek. Moet er bij een verkachting voortaan ook maar worden gesproken over hebben seks gehad of zo?

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80744
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Ariel »

Emoties bij Belgische politie lopen hoog op na vrijlating moordenaar agente

Bij de politie in België is grote beroering ontstaan omdat een man wordt vrijgelaten die betrokken was bij de moord op een politieagente in 2007. De 41-jarige man heeft tien jaar gezeten en is de eerste van de drie veroordeelde daders die op vrije voeten komt.

De 23-jarige agente Kitty Van Nieuwenhuysen werd op 4 december 2007 in een deelgemeente van Beersel onder vuur genomen toen ze samen met een collega op zoek was naar de bestuurder van een achtergelaten personenauto. Ze werd dodelijk geraakt.

Drie maanden later pakte de politie de drie daders op. Ze werden veroordeeld tot dertig jaar cel. Een rechtbank in Luik besliste gisteren dat Nourredine C., die met een enkelband al buiten de gevangenis verbleef, geheel moet worden vrijgelaten. Volgens de politievakbond NSPV roept die beslissing veel emoties op bij de politie.

Symbool
,,Kitty is een symbool voor elke agent die op straat loopt om de maatschappij te dienen. Dat leeft heel sterk onder het politiepersoneel’’, aldus de voorzitter Carlo Medo vandaag in Belgische media. Toen C. de cel vorig jaar mocht verlaten en onder elektronisch toezicht werd geplaatst, leidde dat tot protestacties.

De komende dagen wordt duidelijk of er ook nu protestacties komen. ,,De maatschappij moet geweld op mensen met een maatschappelijke functie afkeuren, meent Medo. ,,En dat geldt niet alleen voor politiemensen, maar ook voor geweld op bijvoorbeeld buschauffeurs of onderwijzers”.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door King George »

Allochtone Islamitische daders, Nederlandse slachtoffers? Dan een juridische vrijbrief om ermee weg te kunnen komen.

Bijl, twee messen. En toch vrijspraak voor de allochtone Moslim die een moordaanslag op Geert Wilders beraamde.

http://bit.ly/2xijS8Q
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Het wonderbaarlijke aanpassingsvermogen van de rechterlijke macht in geval van belangenverstrengeling.
Gevangenisstraf voor bedreigen minister-president Mark Rutte. Vrijspraak voor bedreigen Wilders
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door King George »

We weten dat de leugens van Mark Rutte c.s. inzake dat Geert Wilders wegliep reeds jarenlang zijn ontkracht.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2017 ... te-zetten/

Dan weten we dat dus ook. Geert Wilders liep niet weg. Loopt Geert Wilders dan in de weg?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8882
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door sjun »

Voor het geval dàt...
Spoiler! :
Ooggetuige Hans Hillen: “Val van Rutte I kwam niet door PVV. Dat is later gebruikt om cordon sanitaire op te zetten”
Door Michael van der Galien 10 februari 2017

De PVV kreeg alleen maar de schuld om die partij electoraal te verzwakken. Het was dus puur verkiezingsstrategie.

Tijdens het kabinet Rutte I, dat tot stand kwam na de verkiezingen van 2010, reageeren de VVD en het CDA met elkaar. Het was voor Mark Rutte een geweldige ervaring; hij was immers de eerste liberale premier in honderd jaar tijd. Aangezien VVD en CDA geen meerderheid hadden in de Tweede Kamer werden ze gedoogd door de PVV. Voor Geert Wilders was dat óók belangrijk omdat hij hoopte dat dit de aanzet kon zijn tot échte regeringsdeelname na de volgende verkiezingen.

Helaas liep het gedoogavontuur niet goed af. In 2012 viel het kabinet.

Direct na de val van Rutte I zeiden CDA en de VVD dat het einde van het kabinet de schuld was van Wilders. Die had namelijk lange tijd aangestuurd op de val omdat hij daar electoraal een slaatje uit hoopte te slaan. De man was een kwade genie; een slecht en vooral ook onbetrouwbaar mens. Het bewees, zeiden de partijen die sinds jaar en dag deel uitmaken van het partijkartel, dat je gewoon geen zaken kon doen met de man. Dat was de eerste aanzet tot een cordon sanitaire, zoals we dat nu zien, met vrijwel elke traditionele partij die de PVV heeft uitgesloten.

Jammer genoeg voor de heren leugenaars blijkt Hans Hillen — minister voor het CDA in Rutte I — heel andere herinneringen te hebben aan de val van het kabinet. Volgens hem viel Rutte I namelijk niet door de opstelling en houding van Wilders, maar door “budgetaire problemen” die gewoon “te groot waren.”

Dat zijn op zichzelf al opmerkelijke uitspraken die de leugens van de VVD en het CDA in één keer ontmaskeren, maar Hillen gaat nog verder. Desgevraagd laat hij namelijk weten dat de PVV uiteindelijk alleen maar de schuld van de val kreeg omdat CDA en VVD een cordon sanitaire om die partij wilden zetten. Daarmee hoopten ze de PVV natuurlijk ernstig te verzwakken en klein te houden.

“Het was toen een budgetair probleem, en later is het als argument gebruikt om naar een soort van cordon sanitaire te komen.”


Wilders beweert al jaren dat hij helemaal niet de oorzaak van de val van het kabinet was, maar ja, hij is natuurlijk niet geheel onbevooroordeeld. Hillen is dat (blijkbaar) wél; hij heeft in ieder geval geen enkele reden om uit te leggen dat de PVV géén blaam treft. Sterker nog, als CDA’er heeft hij er juist baat bij om de leugens van het partijkartel eindeloos te herhalen.

Dat doet hij dus niet en hij zegt gewoon hardop hoe de vork echt in de steel zit: de PVV is onschuldig.

Dat is ongetwijfeld de reden dat Wilders deze video gisteren rond twitterde. En terecht, natuurlijk: deze zaak moet rechtgezet worden voor VVD en CDA deze oude koe wéér uit de sloot trekken om de PVV een duw te geven.


Geert Wilders

@geertwilderspvv
Hans Hillen (CDA) zegt luid en duidelijk de waarheid: de val van het kabinet Rutte 1 kwam niet door de PVV. https://twitter.com/nederpiet/status/829745314487758850

468
21:38 - 9 feb. 2017
Informatie over Twitter Ads en privacy

479 mensen praten hierover


Laten we dus volstrekt helder zijn: het is onjuist om de PVV de schuld te geven van de val van het kabinet Rutte I. De VVD- en CDA-top weten dat natuurlijk ook, maar ze herhalen die aanklacht desalniettemin regelmatig puur en alleen omdat ze de PVV daarmee klein hopen te houden. Met andere woorden, ze liegen hier gewoon over.

Het bewijst maar weer dat Nederland al jaren geregeerd wordt door een partijkartel dat gebaseerd is op de ons-kent-ons filosofie en dat er alles aan doet om buitenstanders voor altijd buiten de macht te houden.
DDS 10.2.17
De wereld kan wel tegen een stootje!; Hans Hillen met Paul Frentrop

Ongeveer op 0:55 komt de strekking met de PVV er uit bij Hans Hillen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80744
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Ariel »

Duitsland.

Syrische vluchteling (17) die omaatje beroofde, vast bond aan een stoel en liet stikken met plastic zak over haar hoofd *vrijgelaten* (met meldplicht) omdat voorarrest te lang duurde...
Advocaat: "Of mensen bang zijn dat hij vrij rondloopt boeit me niet."

Mutmaßlicher Raubmörder von Oma Gerda (82) frei
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Pilgrim »

Ariel schreef:Duitsland.

Syrische vluchteling (17) die omaatje beroofde, vast bond aan een stoel en liet stikken met plastic zak over haar hoofd *vrijgelaten* (met meldplicht) omdat voorarrest te lang duurde...
Advocaat: "Of mensen bang zijn dat hij vrij rondloopt boeit me niet."

Mutmaßlicher Raubmörder von Oma Gerda (82) frei
Je link is al gelijk weg gecensureerd zie ik... :ohmy2:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80744
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Ariel »

Een Syrier verkracht een vrouw in Liessel met zoveel geweld dat ze blind raakt. OvJ eist een 'forse straf' -> 1 jaar

Syriër in Liessel verdacht van zware mishandeling vrouw
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door King George »

Pilgrim schreef:
Ariel schreef:Duitsland.

Syrische vluchteling (17) die omaatje beroofde, vast bond aan een stoel en liet stikken met plastic zak over haar hoofd *vrijgelaten* (met meldplicht) omdat voorarrest te lang duurde...
Advocaat: "Of mensen bang zijn dat hij vrij rondloopt boeit me niet."

Mutmaßlicher Raubmörder von Oma Gerda (82) frei
Je link is al gelijk weg gecensureerd zie ik... :ohmy2:
Deze doet het wel.

Mutmaßlicher Raub-Mörder von Oma Gerda († 82) frei
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 44617
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Mahalingam »

In Denemarken dachten ze dat ze er over mochten beslissen. Maar dat blijkt onjuist te zijn. Er zijn hogere instanties die uitmaken wat mag en wat niet.
Denmark illegally refused family reunification of Turkish nationals: EU court

The Court of Justice of the European Union (CJEU) ruled on Wednesday that Denmark acted illegally in refusing to allow Turkish citizens to reside in the country under family reunification rules.
The ruling could result in the re-opening of thousands of residency applications, newspaper Politiken reports.
In cases dating back to 2003, Denmark has rejected applications for residency on the basis of family reunification for Turkish citizens due to a now-defunct rule known as the ‘association’ or 'attachment' clause (tilknytningskravet) which formed part of Danish immigration law until last year.

The clause enabled family reunification to be rejected on the grounds that the couple has a closer connection to the source country of the applicant than to Denmark.
Family reunification itself can be applied for by persons who are partners or immediate family members of individuals already resident in Denmark.
But the use of an ‘association clause’ in this way is illegal, according to Wednesday’s ruling by the CJEU.
https://www.thelocal.dk/20190711/denmar ... s-eu-court
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80744
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Ariel »

Ook Frankrijk heeft dwaze gekke rechters. :ohmy2:
Jewish woman’s killer not criminally liable because he was high on marijuana, French judge rules

A Muslim man who killed his Jewish neighbor in Paris while shouting about Allah is probably not criminally responsible for his actions because he had smoked marijuana beforehand, a French judge ruled.

The preliminary ruling in the trial of Kobili Traore for the 2017 murder of Sarah Halimi came Friday from a judge of inquiry — a magistrate that in the French justice system is tasked with deciding whether indicted defendants should in fact stand trial.

Francis Khalifat, the president of the CRIF umbrella group of French Jewish communities, called the ruling “unsurprising but hardly justifiable.” He said his group and others will appeal in hopes of bringing Traore to trial.

He could be hospitalized for treatment of his psychotic lapses or made to attend a drug rehabilitation program, or he could be released.

Khalifat’s op-ed published Monday on the CRIF website follows a series of protests over perceived delays in Traore’s trial and the efforts, including by judges, that CRIF and others have condemned as attempts to prevent a murder trial.

Sammy Ghozlan, a former police commissioner and founder of France’s Bureau for Vigilance Against Anti-Semitism, told the Jewish Telegraphic Agency in May that the handling of the Halimi case has made him “no longer have full confidence that anti-Semitic hate crimes in France are handled properly.”

Traore pummeled Halimi, a physician and kindergarten teacher, for an hour as police stood outside the woman’s door, according to reports. He shouted about Allah and called her a “demon” before throwing her to her death. Traore had called Halimi’s daughter “dirty Jewess” two years before killing the mother, the daughter has said.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80744
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door Ariel »

Hier meer informatie over de gekke Franse rechters.

Hij folterde Joodse vrouw en wierp haar uit raam: “Maar dader niet verantwoordelijk voor daden want hij had cannabis gerookt”

Op 4 april 2017 werd Sarah Halimi, een Française van joodse afkomst, meedogenloos gefolterd en uit het raam geworpen door een buurman terwijl hij “Allah akbar” riep. Het parket van Parijs wilde hem vervolgen voor vrijwillige doodslag, maar onderzoekrechters belast met de zaak hebben nu gesteld dat de Malinese man mogelijk ontoerekeningsvatbaar is omdat hij onder invloed was van drugs.
De orthodoxe joodse vrouw werd meer dan twee jaar geleden dood aangetroffen op de grond vlak voor het flatgebouw waar ze woonde in de wijk Belleville in Parijs. In de uren voor haar dood moest de 66-jarige Sarah Halimi, arts en tevens directrice van een crèche, verschrikkelijke beproevingen doorstaan.

’s Nachts was haar Malinese buurman, Kobili Traoré (27), haar appartement binnengedrongen. Hij folterde haar meer dan een uur een stuk. Tijdens de marteling reciteerde hij koranverzen en riep meermaals “Allah Akbar” voor hij haar levend van het balkon op de derde verdieping wierp. De toegebrachte verwondingen waren volgens het politierapport zo erg dat William Attal, de broer van het slachtoffer, de bloederige details niet wenste te delen met de pers.

De moordenaar werd gearresteerd en nadien onmiddellijk geïnterneerd. Hij bleek al een goed gevuld strafblad te hebben. Het parket van Parijs opende een onderzoek naar vrijwillige doodslag. Volgens justitie had de moord een ‘antisemitisch karakter’.

Traoré bekende de moord, maar in een hoorzitting vorige vrijdag oordeelden onderzoeksrechters - die moeten beslissen of hij al dan niet voor het assisenhof moet komen - dat hij mogelijk niet verantwoordelijk kan worden gesteld voor zijn daden omdat hij net voor de moord cannabis had gerookt. Volgens psychiatrische rapporten kon er bij de dader geen geestesziekte worden vastgesteld, maar verkeerde hij wel in een drugsroes. In die periode rookte hij ongeveer 15 joints per dag, zo claimde Traoré.

Antisemitische karakter verworpen
Bovendien verwerpen ze “de verzwarende omstandigheid van het antisemitische karakter” van de moord volgens een bron die dicht bij het onderzoek staat.

De advocaten die de nabestaanden vertegenwoordigen, reageerden misnoegd. “Dit oordeel gaat in tegen het gezond verstand. Wij gaan ons hiertegen verzetten en beroep aantekenen”, zei Muriel Ouaknine-Melki. “Het antisemitisme maakt slachtoffers in Frankrijk. Het gerecht moet kordaat reageren. Het is noodzakelijk dat er een proces komt.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8882
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door sjun »

Mahalingam schreef:In Denemarken dachten ze dat ze er over mochten beslissen. Maar dat blijkt onjuist te zijn. Er zijn hogere instanties die uitmaken wat mag en wat niet.
Denmark illegally refused family reunification of Turkish nationals: EU court

The Court of Justice of the European Union (CJEU) ruled on Wednesday that Denmark acted illegally in refusing to allow Turkish citizens to reside in the country under family reunification rules.
The ruling could result in the re-opening of thousands of residency applications, newspaper Politiken reports.
In cases dating back to 2003, Denmark has rejected applications for residency on the basis of family reunification for Turkish citizens due to a now-defunct rule known as the ‘association’ or 'attachment' clause (tilknytningskravet) which formed part of Danish immigration law until last year.

The clause enabled family reunification to be rejected on the grounds that the couple has a closer connection to the source country of the applicant than to Denmark.
Family reunification itself can be applied for by persons who are partners or immediate family members of individuals already resident in Denmark.
But the use of an ‘association clause’ in this way is illegal, according to Wednesday’s ruling by the CJEU.
https://www.thelocal.dk/20190711/denmar ... s-eu-court
Alweer een reden voor NExit. Die Engelsen deden er uitstekend aan hun eigen wetten en eigen toelatingscriteria tot het land te gaan bepalen in plaats van dat aan ongekozen roodverpolitiekte Eurobureaucraten over te laten.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8882
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Verzameltopic volksvreemde rechters en hun rechterlijke dwalingen

Bericht door sjun »

Doorgaans gaat het om linkse rechters voor wie daderbeknuffeling een groter goed is dan bescherming van de maatschappij en enige juridische genoegdoening ten aanzien van de slachtoffers en/of hun verwanten. Nieuwe wetten komen er niet zolang er geen nieuwe politici komen en mensen braaf PvdA, D66, GroenLinks, CDA, VVD of CU blijven stemmen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Plaats reactie