De Servische "schurken"

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46476
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Servische "schurken"

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jun 16, 2019 8:33 pm

Demonstratieve vernedering van Servië: Clinton en Albright bij de herdenking van de NAVO-aanvalsoorlog in Pristina

Geplaatst op 16 juni 2019

Afbeelding
Madeleine Albright en Bill Clinton.

Het komt overeen met een hernieuwde vernedering: in het demonstratieve bijzijn van vooraanstaande Amerikaanse politici, zoals ex-president Clinton en de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Madeleine Albright, werd vandaag in Pristina de 20e verjaardag van de beëindiging van de Kosovo-oorlog in 1999 herdacht.

Destijds had de NAVO tegen het volkerenrecht, maar ook tegen de NAVO-statuten in Joegoslavië aangevallen en 78 dagen lang gebombardeerd. Daarbij leed het Joegoslavische leger, dat zijn apparatuur goed gecamoufleerd of verstopt had, nauwelijks noemenswaardige verliezen. In plaats daarvan werd er echter zware schade toegebracht aan de civiele infrastructuur van het land. De bommen van de NAVO vielen o.a. op talrijke scholen, bruggen en fabrieken. Als voorwendsel voor de bombardementen, waaraan ook de Duitse luchtmacht deelnam, dienden zogenaamde bloedbaden op Kosovo-Albanezen en het zogenaamde “Hoefijzer-plan” van de Joegoslavische regering, waarmee o.a. de toenmalige minister van Defensie van de SPD, Scharping, de deelname van Duitsland aan de NAVO-agressie motiveerde. Het “Hoefijzer-plan” bleek later een botte propagandavervalsing te zijn.

Onder druk van het bombardement verlieten uiteindelijk op 12 juni 1999 de Joegoslavische troepen en Servische politie-eenheden de provincie Kosovo, de NAVO-troep KFOR trok binnen.

Na de oorlog werd Kosovo jarenlang door de VN bestuurd. In 2008 verklaarde het parlement van Kosovo de onafhankelijkheid. Tot op de dag van vandaag wijst Servië de onafhankelijkheid van Kosovo af. Een normalisatie van de betrekkingen tussen Belgrado en Pristina is niet in zicht.

In het kader van de herdenkingsplechtigheden vandaag werd in Pristina een buste van de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Madeleine Albright, onthuld en werd er een plein naar haar genoemd. Aan Clinton zijn in de hoofdstad al lang een “boulevard” en een standbeeld gewijd. Albright geldt als maatgevend figuur achter de schermen van de Amerikaanse agressie.

Servië had al op 24 maart de agressie door de NAVO, zoals president Aleksandar Vučić het tijdens een herdenkingsbijeenkomst uitdrukte, herdacht.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/06/16 ... -pristina/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6433
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De Servische "schurken"

Berichtdoor sjun » Ma Jun 17, 2019 7:30 am

Een Narco-staat en ankerplaats voor jihadisten waarbij de oorspronkelijke bevolking in de loop van de eeuw is vervangen door immigranten uit Albanië die vooral leven op de zak van de Europese nettobetalers huldigt de misdadiger Bill Clinton. Sommige verbanden zijn logisch.

Daarnaast valt er een les te leren van het experiment Joegoslavië waarin men verschillende volken in een land bijeenzette. Momenteel loopt er in Europa een soortgelijk experiment terwijl de afloop daarvan op iets kleinere schaal en wat minder cultureel divers dan in Joegoslavië toch als bekend beschouwd mag worden.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

mercator
Berichten: 19044
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Servische "schurken"

Berichtdoor mercator » Ma Jun 17, 2019 1:17 pm

sjun schreef:Een Narco-staat en ankerplaats voor jihadisten waarbij de oorspronkelijke bevolking in de loop van de eeuw is vervangen door immigranten uit Albanië die vooral leven op de zak van de Europese nettobetalers huldigt de misdadiger Bill Clinton. Sommige verbanden zijn logisch.

Ik herinner me nog heel goed de walgelijke pro-moslim propaganda in de media in 1999. De Albanezen als moedige helden tegen de verderfelijke Serviërs. Nu is het niet anders, nu mogen de IS beulen en hun gebroed gewoon terug komen, zowaar uit "menselijkheid". Alle moslim smeerlapperijen vanaf WTC tot Bataclan hebben daar niets aan kunnen veranderen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7843
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: De Servische "schurken"

Berichtdoor xplosive » Vr Jul 19, 2019 8:13 pm

Het gaat vandaag weer over Srebrenica :

Hoge Raad: Nederlandse Staat verminderd aansprakelijk voor val Srebrenica

Natuurlijk weer geen woord over de destijds door moslims vermoorde christenen.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46476
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Servische "schurken"

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 15, 2019 11:26 pm

Genocide op Serviërs in Srebrenica

Posted on September 15, 2019 by The Balkans Chronicles

Afbeelding

Heeft de iemand ooit de Islam-declaratie van moslimpresident Alija Izetbegovic gelezen? Hierin pleitte hij voor de vestiging van een fundamentalistische moslimstaat in Bosnië. Het ging op de Balkan om een botsing van het christendom van de Serviërs met de islam van de Bosniërs. Ratko Mladic en Karadzic in feite kwamen zij op voor hun eigen volk, dat door de import moslims werd uitgeroeid... Srebrenica werd een centrum van terroristische jihad-activiteiten, onder leiding van de 28ste moslimdivisie, die onder aanvoering stond van monster Naser Oric, en met de aanwezigheid van Arabische moedjaheddien. Niemand minder dan Osama bin Laden heeft de Bosniërs gesteund. In 1993 verkreeg bin Laden een Bosnisch paspoort via de Bosnische ambassade in Wenen. Volgens sommige bronnen heeft hij het land zelfs tot tweemaal toe bezocht. Hij heeft de Bosnische manschappen aangevuld met internationale jihadstrijders en hen voorzien van geld...

Westen koos kant van moslims/jihad en verklaarde Serviërs tot schurken. Vooral Duitsland, het Vaticaan en de VS volgden daar hun eigen belangen... De vermoorde moslims van Srebrenica, waar de hele wereld om treurt, leiden de aandacht af van de talloze vergeten slachtoffers van deze wrede oorlog, met name de talloze Servische burgers (vrouwen en kinderen) die werden vermoord in de dorpen rondom Srebrenica, precies door de mannen (moslimsoldaten) die nu als “onschuldige slachtoffers” worden aangeduid. En waarom krijgen wij in het Westen dan uitsluitend een zeer eenzijdige versie te horen, een waarbij moslims schijnbaar uitsluitend weerloze slachtoffers mogen zijn, en de (christelijke) Serviërs enkel wrede daders, zoals ook in de rechtbank in Den Haag weer gebeurde?...

De moord op Serviërs nabij Srebrenica is de échte genocide, waarbij ouderen, vrouwen en kinderen werden gedood. Tussen 1300 en 2000 Servische burgers geliquideerd rond Srebrenica (met ijzeren staven, bijlen, messen, voorhamers, vlammenwerpers, veel onthoofdingen) door islamitische troepen. En tientallen Servische dorpen werden vernietigd, de inwoners verbannen en hun huizen verbrand... Monster Naser Oric over de moord op de rechter van Srebrenica, Slobodan Ilic: “Ik klom op zijn borst. Hij had een baard en was harig als een dier. Hij keek me aan zonder een woord te zeggen. Ik pakte de bajonet en stak het meteen in een oog en dan draaide ik het heen en weer. Hij maakte geen enkel geluid. Daarna stak ik het mes in het andere oog... ik kon het niet geloven dat hij niet reageerde. Eerlijk gezegd werd ik toen voor de eerste keer bang; dus sneed zijn keel direct door.” Over funniest home video´s gesproken: in februari 1994 liet Nasr Oric trots een videoband zien van een uitgebrand dorp en van onthoofde lichamen van Serviërs aan John Pomfret van The Washington Post...

´Stelselmatige uitvallen van moslimstrijders tegen Bosnisch-Servische doelen rondom de enclave hebben de spanning rond Srebrenica verhoogd en zijn door de Bosnische Serviërs aangegrepen om hun offensief tegen de enclave te rechtvaardigen´, schreef minister Voorhoeve aan de Tweede Kamer... ‘Deze actie heeft tot doel terroristen uit te schakelen en is niet gericht tegen burgers of VN-troepen’, schreef Mladic tijdens de aanval op Srebrenica aan de Britse commandant Rupert Smith. Generaal Philippe Morillon verklaarde zijn overtuiging dat de aanval op Srebrenica een directe reactie was op de moordpartijen door monster Nasir Oric en zijn strijdkrachten in 1992 en 1993... De westerse media heeft deze feiten bewust achtergehouden...

De bewering van Bosnische moslims dat na de val van Srebrenica in 1995 meer dan achtduizend moslims slachtoffer werden van genocide, is een mythe. Het aantal 7,000-8,000 vermiste Bosnische moslims, aan het publiek gepresenteerd als de slachtoffers van een oorlogsmisdaad, is een van de grootste leugens en manipulaties. De VN commissie ging het NIET om het aantal slachtoffers. maar alleen om het aantal VERMISTEN! ... Wat er gebeurde in Srebrenica is eenvoudig: de moslims vielen de Serviërs aan, zodat de Serviërs hen doodschoten. Ongeveer 1200 Bosnische Srebrenica soldaten kwamen om op het slachtveld en enkele honderd werden geëxecuteerd. De meeste moslims zijn omgekomen tijdens de militaire uitbraak van de troepen van Naser Oric, die met mannen en ‘jongens’ van strijdbare leeftijd stad Tuzla probeerden te bereiken. Volgens de internationale verdragen een legitiem militair doel. Volgens de UNHCR ,ongeveer 5000 moslims soldaten bereiken Zenica, Tuzla (BiH) door de bossen. Nicholas Burns van het State Department verklaarde dat 800 Srebrenica-gevangenen in kampen in Servië waren vastgehouden en dat de VS er 214 als vluchteling asiel zou geven... “Ten minste vijfhonderd moslims uit Srebrenica, die in juli 1995 door het Bosnisch-Servische leger zouden zijn vermoord zijn nog in leven”, dat zei directeur Mirsad Tokaca/moslim/ van het Centrum voor Oorlogsdocumentatie in Sarajevo. Hun namen staan echter nog steeds op de officiële lijst van slachtoffers... Elke moslim die stierf in Srebrenica gedurende de hele oorlog, maar ook eerder, voor de burgeroorlog in Joegoslavië zelfs begonnen, werd genoemd als gedood in juli van 1995?! ...

De voormalige VN-generaal, de Canadees Lewis Mackenzie zij dat er heeft zich in Srebrenica geen genocide op 8000 moslimmannen voorgedaan! Hij schat het aantal omgekomen moslimstrijders op hooguit 2000... Volgens Mladic vielen er maar 3200 doden: 1200 aan Servische kant, 2000 bij de moslims. “Ik begrijp niet wie die leugens bedenkt, het dodental bewust verhogen.”... Op het monument in Potocari (Srebrenica) zie je de namen van meer dan 8.000 moslimmannen. De lijst omvat niet alleen mannen uit Srebrenica, maar uit zeven of acht andere dorpen en gemeenschappen in de regio! En ieder jaar op 11 juli worden mensen in Potocari begraven. Dat zijn geen Srebrenica-slachtoffers, maar doden die lukraak uit Bosnië worden opgegraven en die ‘meedoen’ aan de jaarlijkse rituelen...

Opzettelijk beschrijven de grote mediaconcerns de gebeurtenissen in Srebrenica als ‘de ernstigste gruweldaden in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog of sinds de Holocaust, soms als de ergste massamoord op burgers etc. Doelbewust halen zij de Holocaust en nazi’s tevoorschijn om Srebrenica te verbinden met genocide, Serven met nazi’s, en moslims als onschuldige slachtoffers... Ratko Mladic: “Onze bussen brachten ongeveer 30.000 burgers en SOLDATEN, die zich hadden overgegeven naar de linies van de moslims, richting Kladan en Tuzla. En dat moet genocide heten?”...

Wat is genocide? Dit is het volkerenmoord, uitroeiing van een volk, ras of bevolkingsgroep. De Serven evacueerden de vrouwen, kinderen en ouderen die ze vonden in het VN-kamp Potocari-Srebrenica. Zulke daden kunnen niet gerekend worden tot genocide. Er was een bloedbad, maar het was een reactie op een eerder bloedbad, het was wraak, en er werden geen vrouwen en kinderen bij gedood... Zonder monster Naser Orić en jihadstrijders zou er geen Srebrenica zijn. Als het monster Naser Orić en jihadstrijders Servische dorpen rond Srebrenica niet hadden aangevallen, was er niets aan de hand!... MOORDENAARS VAN DE SERVISCHE KINDEREN,VROUWEN,OUDE MENSEN KUNNEN NIET SLACHTOFFERS ZIJN!

VIDEO: Servische kinderen gedood in Srebrenica door ISlamofascisten...Het Joegoslavië-Tribunaal heeft geen wettelijke basis en is illegaal opgericht. Het ICTY is niet meer dan een middel van de VS, een wapen om tegenstanders uit te schakelen. NAVO-woordvoerder Jamie Shea zei in mei 1999, tijdens de bombardementen: “Natuurlijk steunt de NAVO het Internationaal Joegoslavië-tribunaal. We hebben het zelf opgericht.”... Harold Pinter, de Nobelprijswinnaar literatuur van 2005 verklaarde: Het VS-tribunaal, dat Slobodan Milosevic moet beoordelen is altijd compleet onwettig geweest.”... Balkan in een koloniale bezetting door de VS en EU! Dat was het plan, kapitaal om daar voet aan de grond te krijgen. De Federale Republiek Joegoslavië voerde een onafhankelijk beleid en was een voorbeeld voor de hele regio. Dit voorbeeld werd gezien als mogelijkheid om te komen tot een grotere Balkan Federatie met een sterke onafhankelijke politiek en economie. Dit streven ging in tegen de belangen van de VS en werd gezien als een obstakel voor hun plannen voor de nieuwe wereldorde, globalisering en het nieuwe kolonialisme.https://zlj13051967.wordpress.com/2019/ ... rebrenica/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten