De verrotte linkse media

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77356
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De verrotte linkse media

Bericht door Ariel »

Framing is ook een vak. En waarschijnlijk hebben de VB stemmers de meeste last van mohammedanen en de enorme invoer van zwart Afrika.
Peiling: vooral jonge en laagopgeleide mensen hebben op Vlaams Belang gestemd

75 procent van de stemmers van Vlaams Belang is laaggeschoold én het zijn vooral mannen, dat blijkt uit een studie die VTM NIEUWS en HLN konden inkijken. Maar dat is niet de enige conclusie. Ook blijkt dat Groen de hoogst opgeleide stemmers heeft en dat vrouwen linkser stemmen dan mannen. Bovendien heeft 12 procent van de Vlamingen pas in het stemhokje beslist voor wie ze zouden stemmen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6788
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: De verrotte linkse media

Bericht door Ali Yas »

Ariel schreef:Framing is ook een vak. En waarschijnlijk hebben de VB stemmers de meeste last
Dat lijkt me wel. Zij zijn het die ultimo voor alle grappenmakerij betalen; degenen die over ons heersen worden trouwens óók door hen betaald. Maar mensen die zorgzaamheid voelen als een collectieve verplichting (vrouwen) en die daarvan profiteren (inactieven) hebben nou eenmaal een grotere stem. Het algemeen kiesrecht heeft een schaduwzijde.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
mercator
Berichten: 19282
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De verrotte linkse media

Bericht door mercator »

Ariel schreef:Framing is ook een vak. En waarschijnlijk hebben de VB stemmers de meeste last van mohammedanen en de enorme invoer van zwart Afrika.
Ik was gisteren ook verrast te lezen dat gerespecteerde "wetenschappers" hebben becijferd dat ik niks meer ben dan een achterlijke, racistische boer. En dat de Groenen allemaal bijzonder hoog opgeleid zijn. Maar dan moeten we s kijken wat met dat "hoog opgeleid" bedoeld wordt. Hoeveel groene intellectuelen zouden een diploma wiskunde, ingenieur, natuurkunde...hebben ? Ik met al mijn achterlijkheid durf te stellen dat het psychologen, sociologen, taalkundigen etc. zijn. Pseudo-wetenschap dus, praatjes die veranderen naargelang de tijdsgeest. En die geen enkele intelligentie vereisen, een normaal werkend korte termijn geheugen is genoeg.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
mercator
Berichten: 19282
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De verrotte linkse media

Bericht door mercator »

Ali Yas schreef:Dat lijkt me wel. Zij zijn het die ultimo voor alle grappenmakerij betalen; degenen die over ons heersen worden trouwens óók door hen betaald.
Uiteraard. Steuntrekkers en ambtenaren van allerlei slag betalen eigenlijk helemaal geen belastingen. Zelfs de BTW die ze op hun eten en benzine betalen vloeit terug naar de grote staatspot waaruit zij betaald worden. Die pot moet gevuld worden door het privé initiatief van ondernemers en hun medewerkers.
In België komt daar nog s bij dat de Vlaamse actieven de inactieve Walen en Brusselaars moeten onderhouden.
Ik ben nu zowat 40 jaar ondernemer en ik heb al die tijd alleen maar last gehad van alles wat met de overheid te maken heeft.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De verrotte linkse media

Bericht door Pilgrim »

Volkskrant, Parool, FD en RD hebben nooit bericht over misbruikschandaal Telford

Door: Henk-Jan Prosman, 18:45, 03 juni 2019

Afbeelding
A combination of undated handout pictures released by Greater Manchester Police on May 8, 2012 shows eight of nine men who were convicted of a variety of offences connected with a child sexual exploitqation ring (L-R top row) Adil Khan, Mohammed Amin, Abdul Rauf, Mohammed Sajid (L-R) bottom row Abdul Aziz, Abdul Qayyum, Hamid Safi and Kabeer Hassan. All those convicted were found guilty of conspiracy to engage in sexual activity with girls under the age of 16 among other offences. The ninth man convicted could not be identified for legal reasons. ANP/AFP PHOTO / GREATER MANCHESTER POLICE

‘Misschien ben ik te wantrouwend als ik daar een bewuste politieke agenda achter vermoed’

Toen ik in maart 2018 schreef over de grooming gangs in het Engelse Telford, viel het mij op dat er in de Nederlandse pers nauwelijks over bericht werd. Dit was huiveringwekkend nieuws over bendes van Pakistaanse moslims die zich jarenlang te buiten konden gaan aan het verkrachten en verhandelen van Britse meisjes. Waarom werd daar niet over geschreven? Was het niet nieuwswaardig? Niet ernstig genoeg of te weinig relevant voor de Nederlandse lezer? Of zat daar een meer politieke agenda achter? Zouden kranten liever niet berichten inktzwarte schaduwzijden van het naoorlogse immigratie- en integratiebeleid?

Ruim een jaar na de onthullingen over Telford, heb ik de Nederlandse kranten er nog eens op nageslagen. De Volkskrant, het Parool, het Financieele Dagblad en het Reformatorisch Dagblad hebben (in elk geval in 2018) niet of nauwelijks bericht over Telford. Trouw deed het summier en wijdde geen enkel artikel expliciet aan deze kwestie. Het Nederlands Dagblad berichtte op 15 maart eenmalig over de onthullingen die The Sunday Mirror op 11 maart naar buiten had gebracht. In NRC schreef Maral Noshad Sharifi op 22 maart een artikel dat doorspekt was met relativerende opmerkingen over sensatienieuws en waarin de Britse gewoonte om verhullend over ‘Aziatische daders’ te spreken ook werd overgenomen.

Wat mij in maart 2018 al opviel, was dat de twee kranten die wel berichtten (ND en NRC) over deze zaak een wat sceptische invalshoek kozen. ‘We moeten nog maar eens zien wat er van waar is’, leek de leidende gedachte. De suggestie werd gewekt dat het om sensatienieuws ging uit de Britse boulevardpers. Bij die invalshoek zou ik me wat kunnen voorstellen als de berichten over Telford als een bliksemslag bij heldere hemel waren gekomen. Maar in de jaren daarvoor waren de praktijken van de ‘grooming gangs’ al vaker in het nieuws geweest. Al werd er in de Nederlandse kranten ook toen maar sporadisch bericht over bijvoorbeeld de situatie in Rotherham. Ongemakkelijke uitlatingen van politieofficieren die de zaak leken te bagatelliseren, werden uitvoerig opgetekend. Maar het commentaar van advocaat Nazir Afzal, haalde de Nederlandse pers niet: “We weten dat het buitengewoon veel voorkomt. Waar je ook kijkt, welke steen je ook omdraait, overal zul je dit soort gedrag aantreffen.”

Uitzonderingen zijn de Telegraaf en het Algemeen Dagblad. De Telegraaf berichtte meerdere keren over Telford en Wierd Duk interviewde de familie van een van de slachtoffers uit Rotherham. Suse van Kleef, correspondent voor het Algemeen Dagblad in het Verenigd Koninkrijk, gaf vooral de uitspraken door die het hoofd van de politie van Telford, Tom Harding, deed bij de BBC. Volgens hem was er geen duidelijke verband met een dadergroep van Pakistaanse moslims. Ja, er was wel eens “toevallig een aantal Aziatische mannen vervolgd... Maar de achtergrond van de daders van het seksueel misbruik in Telford is vergelijkbaar met een dwarsdoorsnede van de samenleving.” Ook Van Kleef heeft er sindsdien niet meer over geschreven.

Je kunt eindeloos discussiëren over nieuwswaarde en over de vraag hoe vaak en diepgravend een krant moet berichten over dergelijke gebeurtenissen. Maar het helemaal negeren? En zelfs de kranten die erover schreven deden daar meer kwaad dan goed mee. Wanneer je de sceptische reactie van de politie breed uitmeet, maar niet de moeite neemt om daar later nog eens op terug te komen, blijft de indruk bestaan dat het allemaal met veel onzekerheid is omgeven en dat we waarschijnlijk wel nooit zullen weten wat er nu precies is gebeurd.

De Britse auteur Douglas Murray doet in zijn boek The Strange Death of Europe, een nog verontrustendere observatie:

“Deze gevallen zouden, net als vrouwenbesnijdenis, makkelijk aan te pakken moeten zijn... Zaken die minder opvallend en gewelddadig zijn, zullen niet gauw met dezelfde ernst onderzocht worden... En als er al meer dan een decennium nodig is om de grootschalige groepsverkrachting van kinderen aan het licht te brengen, hoe lang zal het dan duren voordat minder gruwelijke en gewelddadige misdrijven naar buiten komen; als dat al zal gebeuren?”

Achter plaatsnamen als Rotherham, Telford en Rochdale gaan zeeën van onmenselijk leed schuil. Leed, dat voor de meeste journalisten al niet meer nieuwswaardig is en waarvoor ze hun lezers vakkundig zullen behoeden. Misschien ben ik te wantrouwend als ik daar een bewuste politieke agenda achter vermoed. Maar het alternatief is nog erger: dat ze het inderdaad niet nieuwswaardig vinden omdat die journalisten, bewust of onbewust, allang geaccepteerd hebben dat dit nu eenmaal hoort bij de nieuwe werkelijkheid van multiculturalisme en massa-immigratie.

Lees ook: Ontluisterend bewijs voor grootschalige verspreiding desinformatie in Nederlandse media

https://tpo.nl/2019/06/03/henk-jan-pros ... r-telford/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7965
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De verrotte linkse media

Bericht door sjun »

Media and Tech Censorship Exposed (James O’Keefe Pt. 1)


False Stories in the Press (James O’Keefe Pt. 2)
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De verrotte linkse media

Bericht door Pilgrim »

NOS Journaal is niet objectief
LISSAUER - Gepubliceerd op 6 nov. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7965
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De verrotte linkse media

Bericht door sjun »

Opinieblad Vrij Nederland ontslaat bijna volledige redactie
Bijna de gehele redactie van Vrij Nederland is donderdag ontslagen. Het opinieblad gaat alleen verder met hoofdredacteur Ward Wijndelts, één eindredacteur, en mogelijk een vormgever.
Wilfred Takken

Vrijwel de gehele redactie van Vrij Nederland (VN) is donderdag ontslagen. Het linkse opinieblad gaat alleen verder met hoofdredacteur Ward Wijndelts, één eindredacteur, en mogelijk een vormgever. De ontslagen maken deel uit van een grotere sanering bij WPG Uitgevers, melden bronnen binnen de redactie. Wijndelts noch de uitgever was donderdagavond bereikbaar voor commentaar.

VN neemt afscheid van tien vaste krachten, onder wie alle vijf schrijvende redacteuren. Dit is in lijn met het hervormingsplan dat Wijndelts in april presenteerde. De redactie stemde tevergeefs tegen het plan. Vorig jaar verloor VN ruim een kwart van zijn lezers, zo blijkt uit oplagecijfers van instituut Nationaal Onderzoek Multimedia. De betaalde oplage zakte van 28.000 (2017) naar 20.000 exemplaren (2018). Nu VN verdergaat met een zogenoemde rompredactie, wil WPG een half miljoen euro per jaar investeren.
NRC 04.07.19

Betalend publiek haakt af bij de gepresenteerde feitenvrije politiekcorrecte meninkjes. Dus moet het mes er in. Ik denk dat dit ook niet helpt maar dat steeds meer mensen klaar zijn met het belerende linkse narratief.
:greeting2:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6788
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: De verrotte linkse media

Bericht door Ali Yas »

sjun schreef:
Het linkse opinieblad
Tja, tegen al die andere linkse opiniebladen en -zenders valt niet op te concurreren. Misschien had VN net als de NPO subsidie moeten aanvragen? :finger:
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Mahalingam
Berichten: 42494
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De verrotte linkse media

Bericht door Mahalingam »

Het is zo'n linkse dinosauriër die vanwege het ideaal kunstmatig in leven wordt gehouden.
Ik lees dat er 20.000 betaalde exemplaren per week worden gemaakt. Met zo'n oplage is er echt geen boterham te verdienen voor 10 mensen. Met mijn (beperkte) ervaring in die business zal je er 2 fulltime banen op na kunnen houden en vijf freelance schrijvers.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42494
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De verrotte linkse media

Bericht door Mahalingam »

Trump bashen: de methode 'Volkskrant'.
Er is in de USA een pedo schandaal aan de gang (over de jaren 2002-2005) en een van de betrokkenen is Jeffrey Edward Epstein , heel rijk en philantropisch bezig.
https://en.wikipedia.org/wiki/Jeffrey_Epstein

En bij een artikel er over in de krant moest een foto van de man geplaatst worden. En bij een keuze uit honderden fotos' werd deze gekozen uit 1997:

Afbeelding

Waarom geen foto van Epstein en Clinton? Dat zou meer voor de hand liggen.
dat BILL CLINTON een notoire frequent flyer was van de Boeing met de naam Lolita Express, vaker meevloog dan bekend was, en zelfs de Secret Service fopte om maar mee te kunnen met het pedo orgie vliegtuig met onboard kleuterneukbed naar een Maagdeneiland.
https://www.geenstijl.nl/5148467/foto-v ... l-epstein/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77356
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De verrotte linkse media

Bericht door Ariel »

Op google en twitter is het bijna niet mogelijk om de link naar dit artikel te tweeten waarin staat dat Trump Epstein de deur wees toen Epstein op Mar-a-Lago een meisje lastig viel.
Here’s Why Trump Banned Jeffrey Epstein From Mar-a-Lago Years Ago

Billionaire Jeffrey Epstein is behind bars today, facing federal charges for sex trafficking. This arrest, comes after Miami Herald reporter Julie K. Brown revealed that the current Labor Secretary Alex Acosta reportedly gave Epstein a sweetheart deal when he was U.S. attorney for the Southern District of Florida more than a decade ago.

Attorney David Boies, who represents two of Epstein’s accusers, says that “it’s been a long time coming — it’s been too long coming. It is an important step towards getting justice for the many victims of Mr. Epstein’s sex trafficking enterprise.”

He adds that he and his clients — Virginia Roberts Giuffre and Sarah Ransome — hope that “prosecutors will not stop with Mr. Epstein because there were many other people who participated with him and made the sex trafficking possible.”

Epstein has been connected to Donald Trump, Bill Clinton, Britain’s Prince Andrew, and famed attorney Alan Dershowitz.

Of course both sides wanted to use this case to blame the other side.
The Democrats were quick to pounce on one kind quote President Donald Trump gave about Epstein before his nefarious activities were known.

“I’ve known Jeff for fifteen years. Terrific guy,” he said when he was just a real estate developer in New York City and not the president.

What is probably forgotten is the fact that President Trump decided to part ways with Epstein well before he was arrested!

From the Federalist Paper:

“Epstein was barred from President Trump’s Mar-a-Lago Club in Palm Beach, Fla., ‘because Epstein sexually assaulted an underage girl at the club,, according to court documents,’” The Washington Post reported.

“I learned through a source that Trump banned Epstein from his Maralago [Mar-A- Lago] Club in West Palm Beach because Epstein sexually assaulted an underage girl at the club,” Fort Lauderdale lawyer Bradley Edwards’ said.

Democrats stealthily avoided any mention of former President Bill Clinton.

If those who have been on this story for years are to be believed — and I put quite some stock in their words because they have dug extremely deep — the fallout from this arrest could be huge. For example, Epstein is (or was) on friendly terms with Bill Clinton and British Prince Andrew,
Social media censorship is suppressing the truth about the dangers of globalism and brutal cultures infiltrating the west. Please share this article wherever you can. It is the only way we can work around their censorship and ensure people receive news about issues that Democrats and the mainstream media suppress.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7965
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De verrotte linkse media

Bericht door sjun »

Goed dat je'm hier plaatste.

Hannity: Media nothing more than an extension of Democrat Party
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Mahalingam
Berichten: 42494
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De verrotte linkse media

Bericht door Mahalingam »

Ik keek naar het StaatsJournaal en welke foto werd getoond over de Epstein affaire? Juist dezelfde die de Volkskrant gebruikte: Epstein en Trump in 1997.
En ook was het voortdurend Trump en Clinton.....Trump en Clinton....
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De verrotte linkse media

Bericht door Pilgrim »

Nederlandse burgers betalen noodgedwongen via de NOS mee aan hun eigen indoctrinatie

Door Sebastiaan Heijster, 10 juli 2019

Afbeelding

De NOS een linkse omroep? Dat is voor vele waarschijnlijk geen nieuws, maar voor de koppige mensen die nog steeds volhouden dat de NOS zo veel mogelijk haar best doet om ‘neutraal’ te zijn, is hier wellicht het verlossende woord. Hieronder een aantal voorbeelden van de linkse indoctrinatie door de NOS.

Neem het artikel “Hoe algoritmes racistisch en seksistisch kunnen zijn”. in het bijbehorende filmpje zien we een islamitische vrouw die haar zorgen uit over seksisme. Ze vertelt:

“Stel je voor: Je zit achter je computer en je wil weten wat in het Turks ‘zij is dokter’ is. Dan krijg je ‘o bir doktor’ en als je het dan omdraait vanuit het Turks naar het Nederlands. Dan krijg je standaard: ‘hij is dokter’.”

Ernstig! Dit zou dus een vorm van ‘seksisme’ moeten zijn. Wellicht denkt u dat Google Translate verre van perfect is en dat er vaak vertalingen zijn die niet helemaal 100% zijn (iets wat iedereen meemaakt) maar vergis u niet, dit is de eerste stap naar ‘de onderdrukking van miljoenen vrouwen’ wereldwijd volgens de NOS. Voordat u het weet nemen ze alleen nog maar mannen aan bij de TU Eindhoven om maar een willekeurig voorbeeld te noemen.

Of neem nou het artikel “Diversiteit moet norm worden in top van Nederland” of “Politie wil meer diversiteit, maar aanwas stagneert”. We kunnen onszelf afvragen waarom er überhaupt naar als kleur of afkomst gekeken wordt bij sollicitatieprocedures: iets wat onze linkse vrienden ons vroeger vertelden. Maar wellicht zitten wij fout en is het concept van een meritocratie een onzinnig concept.

Misschien moeten wij mensen inderdaad gewoon beoordelen op geslacht, ras of afkomst en de bedrijfstop vullen met etnische diversiteit, dit zou tenslotte alleen maar gaan om ‘positieve discriminatie’ en geen negatieve consequenties hebben voor ‘minderheden’. De hard werkende man die de plek verdient vanwege zijn vaardigheden, diploma’s en ervaring is vandaag de dag niet ‘divers’ genoeg om de baan te krijgen die hij verdient en deze dynamiek noemt men ‘eerlijk’.

Kritisch zal er niet gekeken worden binnen de NOS naar dit soort praktijken, sterker nog het wordt meestal verheerlijkt als het grote ideaal. Hoe komt het dat de NOS ‘linksig’ is? Het simpele antwoord is: door de mensen die er werken. Er is dus bijzonder weinig intellectuele diversiteit op de redacties van de NOS. Men hoeft maar een kleine steekproef te doen om te zien dat het NOS-personeel niet schuwt om zijn of haar linkse partijdigheid te laten zien.

Neem nieuwslezer Ewout de Jong, je hoeft niet lang op zijn Twitter account te zoeken om er achter te komen dat de beste man aan de linkse kant staat. Een voorbeeld is te vinden in een van zijn vele ‘retweets’. Als we een stuk verder terug gaan naar eind 2016 zien we dat Mr. De Jong ook zijn ontevredenheid uitsprak over de Amerikaanse presidentsverkiezingen: “If this is democracy we really need an end!” aldus Ewout de Jong, nieuwslezer van het NOS.

Verder kunnen we een voorbeeld maken van Christiaan Bonebakker, die weliswaar subtieler is maar ook opmerkingen maakt die hem overduidelijk bestempelen als ‘links’. Verder heeft Bonebakker veel kritiek op de PVV en op de uitspraken van Johan Derksen. Hoewel dit natuurlijk allemaal is toegestaan in ons (nog) vrije land is het alleen jammer dat het er zoveel zijn. Daar bij de NOS. En dan hebben we bijvoorbeeld nog Steven Dalebout. “Super benieuwd welk land Donald Trump gaat binnenvallen naar aanleiding van de Total Solar Eclipse”.

Veel werknemers van de NOS hebben een zelfde soort overtuiging, vaak gaat het om anti-populistische, pro-‘Klimaatgekte’, pro-EU, anti-Trump, anti-Russische en pro-feministische uitspraken en tonen ze vaak alle kenmerken van wat breed genomen ‘links’ gedachtegoed is. NOS-werknemers die kritisch zijn over het klimaatakkoord of de groeiende Europese Unie heb ik niet kunnen vinden en mijn vermoeden is dat als ze er zijn het een minderheid is.

Uiteindelijk is wellicht de meest belangrijke reden waarom de NOS links is niet het personeel wat ze in huis hebben noch de artikelen die ze schrijven. Het zijn juist vaak de thema’s die ze liever niet publiceren of waar ze vrijwel geen aandacht aan besteden.

Of het nou gaat over het stilhouden van de vele granaataanvallen in Zweden, de vele verkrachtingsschandalen in de Engelse steden of het weglaten van de achtergronden van de daders en ze vervolgens te benoemen als ‘Rotterdammers’, ‘Amsterdammers’ of ‘jongeren’: allemaal om te voorkomen dat de Nederlandse bevolking zich negatief uit over immigratie. De NOS is haar neutraliteit al jaren kwijt. Degene die het tegendeel beweren lezen de artikelen van de NOS waarschijnlijk niet.

En aan deze linkse walmmolen betalen alle Nederlanders verplicht mee.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... ctrinatie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7965
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De verrotte linkse media

Bericht door sjun »

The Kalb Report - Truth Be Told: Journalism in the Age of Trump

Ted Koppel heeft het uitstekend in de gaten...
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De verrotte linkse media

Bericht door Pilgrim »

Mainstream-media maken inzet van Trump voor vrije meningsuiting belachelijk

Geplaatst op 13 juli 2019

Afbeelding

Trump vecht voor vrij internet en de vrijheid van meningsuiting

De censuur grijpt om zich heen. Zelfs aanhangers van de Amerikaanse president dreigen gecensureerd te worden. Daartegen mobiliseert Trump nu. Hij heeft zelfs internetactivisten bij zich uitgenodigd in het Witte Huis.


Wanneer is het ooit eerder gebeurd dat het gros van de Amerikaanse mainstream media vanaf de verkiezingscampagne tot en met de ambtsperiode een president van de Verenigde Staten van Amerika zo massaal aanvalt en constant onder vuur neemt? Nog nooit was het in de pers en op de tv zo wijdverbreid om tegen de president tekeer te gaan en ook nog eens met unfaire middelen te handelen.

Geen wonder dat Donald Trump zich weert. Maar het gaat niet alleen om hemzelf. Het gaat ook om zijn aanhangers. Nauwelijks een politieke mening wordt op internet bij YouTube, Google, Facebook, Twitter en vergelijkbare media meer en vaker gecensureerd dan die van de Trump-aanhangers en Republikeinen, van de christenen en conservatieven, van de “Pro-Life-beweging”of van de patriotten. Ze hoeven alleen maar het woord “gezin” in de mond te nemen om als “rechts-extremen” zwartgemaakt te worden.

Daar wil het Witte Huis nu iets tegen doen. Trump heeft meerdere campagnes ter bescherming van de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van spreken aangekondigd. NU heeft hij internetactivisten bij zich in het Witte Huis uitgenodigd om een signaal af te geven van solidariteit met de conservatieve YouTubers en internetactivisten.

De mainstream-media reageren zoals verwacht en maken dit belachelijk. In de “Welt” is er zelfs sprake van dat Trump “rechtse internettrollen” zou vleien, die “haat verspreiden”. Daar hebben we het weer: oppositionele meningen worden zwartgemaakt als “hatespeech”, zelfs wanneer het Witte Huis hen uitnodigt. En als Trump de censuur bekritiseerd, wordt hij er van beschuldigd op te roepen “tot de strijd tegen de sociale media” (zie comment van de “Frankfurter Rundschau”).

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/13 ... lachelijk/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7965
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De verrotte linkse media

Bericht door sjun »

Helmut Markwort: Warum Journalisten zu links sind und wie Medien uns beeinflussen // Mission Money
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21294
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De verrotte linkse media

Bericht door King George »

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7965
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De verrotte linkse media

Bericht door sjun »

Wat Trump er zelf nog over zegt....

En dan alweer iets anders dat onbetrouwbare massamedia kenmerkt:

Gutfeld on the media's non-coverage of left-wing terror
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Mahalingam
Berichten: 42494
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De verrotte linkse media

Bericht door Mahalingam »

Dit gaat over een fake bezoek en is geen nepnieuws:
Commissariaat voor de Media bezoekt Saba

Eilandbestuurders van Bonaire en Saba zeggen dat er met de reisjes van Nederlandse ambtenaren naar de Antillen veel geld over de balk wordt gesmeten. Uit onderzoek van RTL Nieuws blijkt dat er de afgelopen jaren duizenden reizen naar de Nederlandse Antillen zijn gemaakt. Volgens wethouder Chris Johnson was een bezoek van het Commissariaat voor de Media tekenend voor de onzin van veel reizen.

“Ze kwamen hier om te praten over de vrijheid van meningsuiting op televisie. Maar we hebben hier helemaal geen televisiezenders. Dat gesprek duurde vijf minuten”. Het Commissariaat laat in een reactie weten dat het door de herindeling van de eilanden de wettelijke taak heeft om ze jaarlijks te bezoeken. Ook in de toekomst wil het Commissariaat dat blijven doen.
https://www.broadcastmagazine.nl/televi ... oekt-saba/
Nepnieuwsheks De Cock Buning faalt als mediacommissaris NPO, krijgt 6,5 ton wachtgeld
Andere commissarissen blijken ook enorme weggooiers
Iedereen heeft het altijd wel over de Europese Commissie enzo maar in Nederland kunnen we er ook wat van qua via vriendjespolitiek totaal disfunctionele koekwausen goedbetaalde baantjes toeschuiven. NRC Handelsbad licht de tegel van het Commissariaat voor de Media en ziet alleen maar uit de staatsruif vretende pissebedden. Het blijkt een grote teringbende te zijn waar het personeel ieder jaar gillend de deur uit rent omdat de drie commissarissen aan het hoofd van de organisatie als een soort Politbureau regeren over hun media-imperiumpje.

En wat voor commissarissen. De enige die er nog zit heeft is Jan Buné, een accountant met een berisping van de tuchtrechter aan zijn broek die hij voor minister Slob heeft verzwegen. Eric Eljon kluste in een verzwegen nevenfunctie bij als lobbyist en is al een tijdje geschorst omdat hij in een boek heeft opgeschreven wat een verschrikkelijke mensen er toch allemaal in Hilversum rondlopen.

Maar het ergst is toch wel Madeleine de Cock Buning. Wij vonden haar al stom toen ze werd aangesteld als Hoge Nepnieuwscommissaris van de EU, wij vonden haar nog stommer toen ze GeenStijl een dolk in de rug stak in onze strijd tegen nepnieuws en we moesten vooral heel hard lachen toen ze er in weer een andere nevenfunctie een rommeltje van maakte bij het Stedelijk Museum. En nu blijkt dat De Cock Buning haar nevenfuncties zelf ook niet meer goed uit elkaar kon houden. "Voorzitter De Cock Buning is juist weer heel druk bezig met haar betaalde bijbaan in Brussel als voorzitter van de High Level Expert Group on Fake News and Online Disinformation om nepnieuws aan te pakken. Daartoe zet zij regelmatig een deel van werknemers van de Nederlandse toezichthouder in. Het levert interne discussie op of dat wel kan."

En dat is nog niet alles. "Over omroepen op de eilanden van Caribisch Nederland die ze samen met Eljon en hun beider zoons bezocht, zegt ze: „Wij hebben heel veel plezier gehad met al die idiote bestuurders. (…) Sommige omroepen zaten in kippenhokken met twee mannen en een draaitafeltje”." Het gore lef Madeleine de Cock Buning. De echt idiote bestuurders waren de leden van het Commissariaat van de Media, die naar Saba gingen om te praten over de vrijheid van meningsuiting op tv, terwijl er geen tv-zenders op Saba zijn. En wat die deden die zoons daar?

Na tien jaar zit de termijn van De Cock Buning als commissaris erop. U mag nul keer raden. "De net afgezwaaide voorzitter De Cock Buning heeft de komende tien jaar recht op wachtgeld van in totaal 6,5 ton. Het Commissariaat laat weten dat De Cock Buning „zo kort mogelijk en in ieder geval niet langer dan een jaar” gebruik gaat maken van de wachtgeldregeling." Kennelijk gaat Het Commissariaat ervan uit dat er organisaties zijn die op iemand zitten te wachten die er in haar vorige functie zo'n ontiegelijke puinzooi van heeft gemaakt. En daar heeft het waarschijnlijk nog gelijk in ook. Want als je in Nederland eenmaal op de baantjescarrousel zit, dan lazer je er niet meer af.
https://www.geenstijl.nl/5148619/nepnie ... wachtgeld/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77356
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De verrotte linkse media

Bericht door Ariel »

De Nederlandse taal is lastig, en niet alleen voor kinderen van nieuwkomers.
Ook bij de NOS werken lieden die het woord juffrouw niet kunnen spellen.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6788
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: De verrotte linkse media

Bericht door Ali Yas »

Ariel schreef:Ook bij de NOS werken lieden die het woord juffrouw niet kunnen spellen.
De enige mensen die hierover vallen zijn zij die dingen weten. Maar die keken toch al niet.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7965
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De verrotte linkse media

Bericht door sjun »

HOW BBC BIAS WORKS I So What You're Saying Is


De verstoorde realiteit van de BBC, een verhaal van indoctrinatie van het publiek met de eigen politieke agenda.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Mahalingam
Berichten: 42494
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De verrotte linkse media

Bericht door Mahalingam »

“CNN is committed to maintaining a workplace in which every employee feels safe, secure and free from discrimination regardless of race, gender, sexual orientation or religion.”
En ja, bij CNN zijn ze ook heel divers. Zo hadden ze een Mohammed in dienst die nogal een felle (verrassing, verrassing !) antisemiet bleek te zijn.
CNN photo editor resigns after anti-Semitic tweets unearthed
Mohammed Elshamy, 25, a former photojournalist with the Turkish Anadolu news agency, quit late Thursday after an employee of Israel’s Government Press Office flagged some of his offensive tweets, the Times of Israel reported.
[...]
“More than 4 jewish pigs killed in #Jerusalem today by the Palestinian bomb explode. #Israel #Gaza,” read one of his tweets after a terrorist attack.
[...]
“Despite everything happening now in Egypt, I’m proud of the army generation that liberated us from the zionist pigs @ 6 october 1973 #israel,” Elshamy, who joined CNN’s Atlanta headquarters in January, wrote in another tweet from 2011, referencing the Yom Kippur War.
“Israel is the main enemy for the people of Egypt and shall always remain despite rulers who lick Jewish legs,” Elshamy, who recently graduated from Cairo University, wrote in yet another tweet, according to The Hill.
https://nypost.com/2019/07/26/cnn-photo ... unearthed/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie