Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Mahalingam
Berichten: 38627
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Mahalingam » Vr Jul 05, 2019 9:05 am

Mahalingam schreef:Een Noorse ex-minister heeft problemen gekregen door asielzoekers of beter gezegd door zijn gedrag t.o.v. drie asielzoekers aldus de asielzoekers (m/v/x ?).
Norway ex-minister charged with sexual abuse of asylum seekers
A former Norwegian cabinet minister was charged on Wednesday with sexually abusing three asylum seekers over a period of several years, prosecution authorities said.
Svein Ludvigsen, 72, was charged with one count of taking advantage of his position as regional governor, and one count of exploiting the asylum seekers' vulnerable situation, to abuse them sexually.

"The prosecution authorities have charged a former politician with the sexual abuse of three people," prosecutor Tor Børge Nordmo said at a press conference.

The three are adults but much younger than Ludvigsen, and one of them suffers from a mild intellectual disability.

The events took place in his home, countryhouse, hotels and even at the governor's office in Tromso in northern Norway, between 2011 and 2017, according to the charges.

Before becoming regional governor, the former conservative politician held several high-ranking positions, including the post of fisheries minister from 2001 to 2005.

Ludvigsen, who was arrested in early 2018 and released from custody after five weeks, has denied the charges against him.

https://www.thelocal.no/20181128/norway-ex-minister-charged-with-sexual-abuse-of-asylum-seekers

En dan nu de uitslag:
Vijf jaar cel voor ex-minister Noorwegen na seksueel misbruik asielzoekers
Svein Ludvigsen, een voormalige Noorse minister, is donderdag veroordeeld tot vijf jaar cel. De 72-jarige Ludvigsen heeft drie asielzoekers jarenlang seksueel misbruikt.
https://www.standaard.be/cnt/dmf20190704_04493984
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18705
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor King George » Vr Jul 05, 2019 1:03 pm

Harderwijk wilde asielzoekers, en Harderwijk kreeg asielzoekers …

Posted op juli 5, 2019 door Piranjaha in Artikelen // 2 Comments

Afbeelding

Dit is hoe Harderwijk stemde:

Afbeelding

En de raad was nog enthousiaster:

  24 september 2015: Harderwijker Raad neemt motie mbt komst AZC unaniem aan

  De motie is ondertekend door de fractievoorzitters van de Christen Unie, CDA, Stadspartij Harderwijk Anders, D66, VVD, PvdA, Gemeentebelang en de Fractie Karayavuz.

En nu is Harderwijk dus verandert in een hellhole dankzij de gezamenlijke inspanningen van de bevolking en hun politieke vertegenwoordigers. Winkelcriminaliteit, ernstige overlast, autokraak, inbraken en steekincidenten. 80% van de bevolking heeft er voor gekozen, dus ze zullen wel in hun nopjes zijn zou je denken.

Ondankbaar volk die Harderwijkers, krijgen ze waar ze om gevraagd hebben en is het wéér niet goed:

AD:

  Burgemeester Harderwijk slaat alarm om criminele asielzoekers: ‘Ze wanen zich onaantastbaar’

  De toenemende criminaliteit op en rond het asielzoekerscentrum in Harderwijk baart burgemeester Harm-Jan van Schaik grote zorgen.

  De problemen worden vooral veroorzaakt door een beperkte groep asielzoekers die in het azc en daarbuiten voor overlast en criminaliteit zorgen, aldus de burgemeester, die hen omschrijft als ‘jonge mannen die zich onaantastbaar wanen en voor wie de beschermings-asielaanvraag in heel veel gevallen niet aan de orde is.’ Die instroom is niet te beïnvloeden.

Oh nee, is die instroom niet te beïnvloeden ? Misschien niet binnen jouw beperkte mindset, maar het is toch echt wel mogelijk.

Afbeelding

Maar voor dát doordringt zullen er eerst nog tien AZC-s in Harderwijk gebouwd moeten worden. Veel plezier ondertussen met het ‘bruggen bouwen tussen culturen‘ burgemeester Harm Jan van Schaik. En anders kun je overwegen nog eens een ‘Walk of Peace‘ te houden. Die van vorig jaar heeft ook zo goed geholpen.

  De Vredeswandeling start om 15.00 uur bij het gebouw van het Genootschap aan de Veldkamp 76. Na een korte samenkomst met muziek en bijdragen door o.a. burgemeester Harm Jan van Schaik voert de tocht o.a. langs het AZC. De deelnemers dragen borden met vredeswensen mee.

AfbeeldingFenixx
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71557
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Ariel » Vr Jul 05, 2019 1:46 pm

Burgemeester Harm Jan van Schaik.

Tja...CDA. :rolleyes:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18705
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor King George » Ma Jul 08, 2019 10:08 am

Dan krijg je bestuurlijke lafheid met alle ellende van dien. Je krijgt wat je stemt.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40616
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jul 10, 2019 11:04 pm

Levenslang voor Duitse asielmoord op Susanna (14)

10 juli 2019

Afbeelding

WIESBADEN – Een Irakese man is in Duitsland tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld wegens de moord op een 14-jarig meisje, Susanna Feldmann uit Mainz. Susanna verdween 23 mei vorig jaar en werd 6 juni dood aangetroffen langs een spoorlijn. De vondst werd gedaan nadat een jongen van 13 jaar in een asielzoekerscentrum tips had gegeven over de dader, de afgewezen Irakese asielzoeker Ali Bashar.

De rechtbank acht bewezen dat de nu 22-jarige Bashar de tiener ook heeft verkracht. Justitie stelt dat hij haar vervolgens wurgde om het seksueel misbruik te verhullen. Daarna vluchtte de man met zijn familie naar het noorden van Irak, waar hij al snel werd aangehouden. De Duitse politie haalde hem vervolgens op in het door Koerden gecontroleerde gebied.

Bashar heeft de moord toegegeven, maar ontkent de verkrachting. Hij komt volgens waarnemers gezien de ernst van zijn daad en verzwarende omstandigheden niet in aanmerking voor vervroegde vrijlating.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40616
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 14, 2019 12:20 am

Donauwörth: Nigeriaanse asielzoeker “verrijkt” autobezitters

Geplaatst op 13 juli 2019Met stuk van boomstam auto´s vernield – € 50.000,- schade

Uit een studie uit het jaar 2018 blijkt dat een meerderheid van de Duitsers de vluchtelingen als verrijking beschouwt. Over de geloofwaardigheid van dit maaksel moet nu echter niet gespeculeerd worden, net zomin als over het IQ van Katrin Göring-Eckhardt (Groenen), die destijds jubelde: “Ons land zal veranderen, en wel drastisch”. Klopt. Beide zaken maken we dagelijks mee en sinds kort ook in de zwembaden. Over uiterlijk een tot twee jaar zal daar het beveiligingspersoneel net zo tot het dagelijks leven behoren als de badmeesters.


Ook enkele omwonenden in Donauwörth ondervonden afgelopen woensdagochtend hoe ons o zo mooie Duitsland verandert, toen ze vanachter de ramen moesten toekijken hoe een West-Afrikaanse asielzoeker met een dikke knuppel op hun daar geparkeerde auto´s insloeg.

Zo is de vraag te stellen hoe lang de burgers hun auto´s nog op straat kunnen laten staan wanneer het voorbeeld opgang maakt dat nieuwe burgers hun slechte humeur of psychische gevoeligheden op de auto´s van hun weldoeners kunnen uitleven. Zoals we allemaal weten, hebben niet weinig van de immigranten mentale problemen, waarvoor de autochtone bevolking dan het gelag moet betalen.

Dansen op de motorkap
Wat was er gebeurd? Woensdag tegen 08.50 uur had het beveiligingspersoneel van het ankercentrum in Donauwörth de politie gebeld dat er een man in het onderkomen voor het gebouw voor een gebouw tekeerging. Een door een van de buurtbewoners opgenomen video laat zien hoe een 19-jarige Nigeriaanse vluchteling van de ene auto naar de andere wandelt – deels ook op de motorkappen – en willekeurig de voor- en achterruiten inslaat van de voertuigen. Aan onderstaande video zijn de krantenmeldingen en het politiebericht van woensdag toegevoegd:Agenten van het politiedistrict Donauwörth maakten een einde aan de vernielingen en arresteerden de relschopper. De ontstane schade wordt door de politie op ongeveer € 50.000,- geschat. Volgens de eerste informatie is de Nigeriaan niet in Donauwörth ondergebracht, maar komt hij uit een onderkomen in het district Augsburg.

De reden van zijn gedrag kon nog niet vastgesteld worden, omdat hij tijdens zijn arrestatie alleen maar warrige en onsamenhangende informatie gaf. U vermoedt al wat er nu komt: juist, nu bevindt hij zich in het districtsziekenhuis en wordt onderzocht op zijn geestelijke toestand. Als hij daar blijft, gaat dat maandelijks ongeveer € 10.000,- kosten voor de stationaire behandeling. De belastingbetaler betaalt en de bejaarde verzamelt weer statiegeldflessen uit de prullenbakken.

Wie betaalt de schade?
Nu is het de vraag wie de schade moet betalen, want bij de Nigeriaan is gegarandeerd niks te halen. De autobezitters die een allrisk verzekering hebben, kunnen zich gelukkig prijzen. De anderen blijven op de kosten zitten. Dan valt de schade namelijk onder de rubriek “Levensrisico´s in het veranderde Duitsland”.

Bron: www.pi-news.net

Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/13 ... bezitters/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40616
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 28, 2019 3:35 am

“Asielzoekers” uit veilige landen Algerije en Marokko vrijwel allemaal jongens en mannen

Afbeelding

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; “Space Quest”)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40616
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Vr Aug 02, 2019 3:32 am

“We dachten dat het een waterplas was” – Triëst: drie Afghanen wassen zichzelf en hun kleren bij de Molo Audace

Geplaatst op 1 augustus 2019

Afbeelding

Drie Afghanen, zojuist via de Balkan-route in Triëst aangekomen, wasten zichzelf en hun kleren aan de Molo Audace (een kade in de oude haven/oeverpromenade) in het stadscentrum. Voor het begin van hun reis hadden de drie “beschermingzoekers” waarschijnlijk geen gelegenheid om zich te informeren over de gewoonten en gebruiken van het uitgezochte land van hun asielaanvraag, vooral over de verboden. En blijkbaar hadden de drie Afghanen niet de zee gezien en dachten hun was te doen in een waterplas.

“Il Giornale” bericht:

Een paar stappen verwijderd van de Piazza Unità d´Italia in Triëst werden meerdere migranten aan de Molo Audace in het stadscentrum gezien, die daar zichzelf en hun kleding wasten.

Zoals de lokale zender Tele4 bericht, gaat het bij de protagonisten om drie migranten, die via Kroatië kwamen, en gezegd zouden hebben: “We dachten dat het een waterplas was.”

“We zijn net uit Afghanistan aangekomen, het is onze eerste dag hier. We wisten niet dat dit verboden was – verklaarde een van de drie. We wilden alleen maar douchen en onze kleren wassen.” “Nu zullen we naar de politie gaan om asiel aan te vragen en een opname-instelling te vinden om te zien of die ergens slaapplaatsen voor ons kan regelen”, vulde een andere jonge man aan.

Triëst, de eerste etappe van de migratieroute vanuit de Balkan, werd vaak door degraderende situaties geteisterd. “Ik weet niet wat er vanochtend gebeurd is”, becommentarieerde Roberto Dipiazza, de burgemeester van de stad, “maar met hen zijn we aan alles gewend. Er komt geen einde aan dit soort verslechtering”.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/01 ... lo-audace/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71557
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Ariel » Za Aug 03, 2019 5:40 pm

Justitie ziet nu veel meer strafbare feiten asielzoekers dan eerder gemeld

Vorig jaar waren er ruim duizend meer meldingen van strafbare feiten door asielzoekers dan het Openbaar Ministerie eerder dit jaar naar buiten bracht. In mei ging het OM nog uit van 2.610 meldingen, gepleegd door 1.712 asielzoekers. Dat aantal is nu bijgesteld naar 3.702 feiten door 1.813 asielzoekers. Het gaat om geregistreerde incidenten, dus nog niet om veroordelingen.

Dat blijkt uit een brief die het OM eind juni naar staatssecretaris Broekers-Knol van Justitie en Veiligheid heeft gestuurd. Broekers-Knol stuurde de brief vandaag door naar de Tweede Kamer.

Handmatig versus automatisch
Naar aanleiding van de ophef die eerder dit jaar ontstond over de criminaliteitscijfers heeft het OM opnieuw onderzocht hoeveel asielzoekers vorig jaar van een misdrijf werden verdacht. Het onderzoek van eerder dit jaar gebeurde via een geautomatiseerde zoekopdracht, nu ging het OM deels handmatig aan de slag. Volgens justitie is daardoor het verschil in cijfers ontstaan.

"Het gegeven dat deze feiten en verdachten bij de eerste zoekslag niet in beeld kwamen, laat zich onder andere verklaren door het feit dat v-nummers en pv-nummers in de OM-systemen niet altijd op exact gelijke wijze worden overgenomen, of niet worden bijgewerkt als aanvullende processen-verbaal worden ontvangen", staat in de brief van het OM.

"Daarnaast leiden verschillende schrijfwijzen van voor- en achternamen, het als voornaam registreren van de achternaam en vice versa, en onduidelijkheid met betrekking tot de door de asielzoeker opgegeven geboortedatum, tot incomplete zoekresultaten bij een geautomatiseerde zoekslag."

'Puur statistisch'
Een woordvoerder van het OM voegt toe dat bij de handmatige zoekopdracht bepaalde zoekcriteria zijn gecombineerd. "Dat heeft meer resultaten opgeleverd." De woordvoerder kon niet zeggen waarom dat dan niet eerder is gebeurd.

Het OM benadrukt in de brief dat er nooit zaken uit beeld van het OM zijn geweest. "De hierboven geschetste koppelingsproblematiek heeft geen enkele invloed op de strafrechtelijke afdoening van deze feiten. Het probleem is puur van statistische aard."
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40616
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 01, 2019 2:27 am

“Verrijking”...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15529
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Sep 01, 2019 9:22 am

Moslims gedragen zich Korangetrouw als een parasiet en hebben uit dien hoofde schijt aan aan onze kennisbeschaving.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 38627
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Sep 04, 2019 10:58 pm

Ze krijgen alles gratis en de rest pakken ze gewoon.
Meldpunt voor gestolen fietsen met link naar azc komt er niet
OVERLOON - Er komt geen meldpunt waar inwoners van Overloon kunnen aangeven dat ze hun gestolen fiets bij het asielzoekerscentrum in Overloon hebben teruggevonden. Dat antwoorden burgemeester en wethouders op vragen van het CDA. De partij had om zo’n meldpunt gevraagd om het probleem van fietsendiefstallen en de relatie met het azc in beeld te brengen. Er wordt doorverwezen naar de politie.

En de gratis fietsen worden verkocht:
Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers liet eerder weten van het probleem op de hoogte te zijn. Het COA heeft zelf ook een probleem. Van de in het verleden vijftig aan bewoners beschikbare fietsen keerden er dertig niet terug op het asielzoekerscentrum.

"Er wordt doorverwezen naar de politie." Daar gaan we dan:

Afbeelding

https://www.gelderlander.nl/boxmeer/meldpunt-voor-gestolen-fietsen-met-link-naar-azc-komt-er-niet~a85cfc11/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40616
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 10, 2019 12:40 am

Dit kabinet, dat problemen negeert in opdracht van de EU en de VN, problemen die komen door de immigranteninvasie. Problemen die ook in andere landen ontstaan zijn zoals in Euerbach, Duitsland.

De burgemeester daar vraagt aandacht voor het feit dat vele vrouwen lastiggevallen worden door de asielzoekers en heeft meer politie op straat gezet, vraagt de bevolking om medewerking om incidenten direct aan de dichtstbijzijnde agent te melden.
https://politikstube.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/09 ... en-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40616
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 16, 2019 2:05 am

Parijs: Migrant is het helemaal niet eens met de route van een tram

Geplaatst op 15 september 2019De tram had immers kunnen uitwijken of langzamer achter de migrant kunnen aanrijden. Dat de tram uitgerekend daar moet rijden waar de migrant met zijn fiets onderweg is, dat kan toch helemaal niet! (ironie uit).

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/15 ... -een-tram/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten